Wonen bij Aafje. Deel 1 - Wonen bij Aafje, locatie Reyerheem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wonen bij Aafje. Deel 1 - Wonen bij Aafje, locatie Reyerheem"

Transcriptie

1 Wonen bij Aafje Welkom bij Aafje Reyerheem, fijn dat u er bent. Om uw verblijf hier zo prettig mogelijk te maken, is goede en actuele informatie van groot belang. Om te beginnen over deze locatie zelf. Informatie zoals contactpersonen, faciliteiten, activiteiten etc. vindt u in deel 1. In deel 2 van deze informatiemap vindt u kort de belangrijkste punten met betrekking tot onze regelingen Aafje breed. De uitgebreide informatie, regelingen, beschrijvingen en/of folders vindt u op onze website Deel 1 - Wonen bij Aafje, locatie Reyerheem 1. Belangrijke contactpersonen in de locatie 1.1. Uw aanspreekpunt; de eerstverantwoordelijke (EV) Zorg krijgen is iets heel persoonlijks. Dat realiseren wij ons bij Aafje. Daarom vinden we het belangrijk dat u een direct aanspreekpunt heeft als het gaat over uw zorg. U krijgt daarvoor een eerstverantwoordelijke. Hij of zij is verantwoordelijk voor uw gehele zorgproces, heeft contact met collega s van Aafje die aan u zorg verlenen en werkt waar nodig samen met anderen in uw zorgomgeving, zoals uw huisarts of fysiotherapeut. Direct contact Samen met het team biedt de eerstverantwoordelijke u persoonlijke zorg, heeft direct contact en aandacht voor u, uw zorgbehoefte en uw wensen. Ook uw familie kan contact met de eerstverantwoordelijke opnemen. Kennismaking Tijdens de kennismaking vertelt uw eerstverantwoordelijke waar u allemaal voor bij hem of haar terecht kunt. Wat u en uw naasten kunnen verwachten. En hoe u de eerstverantwoordelijke kunt bereiken. Natuurlijk is uw familie ook van harte welkom aanwezig te zijn bij dit gesprek Facilitaire dienst Wanneer er iets met uw woning aan de hand is, Bijvoorbeeld de verlichting doet het niet meer. Er is een ruit gebroken, de wc loopt niet door, de deur gaat niet meer open of dicht. Dan kunt u dit bij de receptie melden, zij zorgen dat de technische dienst bij u komt. Overige vragen Heeft u nog vragen die niet in deze wegwijzer behandeld worden, dan kunt u altijd contact opnemen met de receptie van uw lokatie Januari 2017

2 2. Faciliteiten 2.1. Telefoon In uw woning is er de mogelijkheid tot een telefoonaansluiting. U kunt zelf een telefoonaanbieder kiezer en de aansluiting regelen Televisie Elke woning beschikt over een CAI aansluiting. U kunt dus gebruik maken van de kabel en analoge televisie kijken Internet U kunt van de wifi van Reyerheem gebruik maken. Bij de receptie kunt u het wachtwoord vragen. Indien de wifi niet dekkend is in uw woning kunt u zelf een aansluiting regelen via een internetaanbeider. De bandbreedte van deze aansluiting en de ontvangst mogelijkheden in de appartementen varieert en hiervoor kunnen geen garanties worden afgegeven Maaltijden Wanneer u het broodgeld retour ontvangt kunt u eventueel in de winkel uw broodmaaltijd aanschaffen. U kunt ook gebruik maken van de broodkar, hieruit kunt u de broodmaaltijd kiezen. De catering komt s ochtends bij u langs Alarmering Elke woning beschikt over een persoonsalarmering. Deze werkt in Reyerheem via de telefoonlijn. Hiervoor heeft u dus een telefoonaansluiting nodig. In Tijdelijk Reyerheem werkt de persoonsalarmering via de wifi, hiervoor hoeft u niets te doen, er is geen telefoonaansluiting nodig Postadres Uw post kunt u op het adres van Reyerheem binnen laten komen. Laat alstublieft uw kamernummer bij het adres vermelden. Indien u zelf de post niet afhandelt verzoeken wij u het juiste adres door te geven aan instanties etc Winkel Achter de receptie bevindt zich de winkel. Hier kunt u allerlei producten vinden en kunt u eventueel afrekenen met de kassa-pas Roken In uw eigen woning mag u roken. Reyerheem beschikt verder niet over een aparte rookruimte voor bewoners. Wel mag er buiten in de tuin gerookt worden.

3 3. Welzijn en activiteiten 3.1. Ontmoetingspleinen Uw medebewoners of buurtgenoten ontmoeten. Meedoen of meehelpen bij de dagelijkse activiteiten. Dit kan allemaal op het Aafje Ontmoetingsplein Reyerheem. Samen met diverse Welzijnsorganisaties bieden wij dagelijks een mooi programma. Uw wensen staan centraal. Het Ontmoetingsplein is dagelijks geopend. Het gedrukte programma ligt voor uw klaar in het folderrek bij de receptie 3.2. Dagprogramma s Naast het programma op het Ontmoetingsplein organiseren wij ook dagelijks activiteiten op de huiskamers. Op iedere huiskamer hangt het weekprogramma. Vrijwilligers spelen hierin een belangrijke en gastvrije rol en ondersteunen u hierbij. Als u behoefte hebt aan individuele begeleiding, zullen we dit in overleg met het zorgteam vastleggen in het zorgondersteuningsplan. Deze activiteiten worden door de dagbestedingscoach met u afgestemd en uitgevoerd Dagbesteding/Dagbestedingscoach De ondersteuning bij de zinvolle dag/dagbesteding wordt uitgevoerd door vrijwilligers hierbij ondersteund en gefaciliteerd door dagbestedingscoaches. De dagbestedingscoach zal als u hier komt wonen met u in gesprek gaan, welke voor u de meest gewenste dagbesteding is. Uw wens en mogelijkheden zijn hierbij leidend. Wilt u contact met de dagbestedingscoach, vraag hier dan naar bij de receptie. 4. Restaurant/eten en drinken 4.1. Faciliteiten/mogelijkheden In het restaurant kunt u wat drinken, bezoek ontvangen, deelnemen aan activiteiten en een warme maaltijd gebruiken in de middag. Tevens kunt u hier uw verjaardag vieren, dit bespreekt u bij de receptie. Op woensdagavond is het restaurant ook open. U kunt dan een 3 gangen menu nuttigen samen met bijvoorbeeld uw familie. Wij vragen u hiervoor op te geven bij de receptie. Het menu wordt van te voren bekend gemaakt in het restaurant Openingstijden Het restaurant is van maandag tot en met vrijdag open van 9.30 tot uur. Op zaterdag en zondag is deze open van 9.30 tot uur. Op woensdagavond kunt u om uur een maaltijd komen gebruiken tot ongeveer uur. Buiten deze tijden kunt u in het restaurant zitten maar is er geen personeel aanwezig Menu s In het restaurant kunt u gebruik maken van een warme maaltijd. We hebben een weekmenu met dagelijks een keuze uit 2 gerechten. Uiteraard kunt u ook patat met een snack nuttigen.

4 Wonen bij Aafje Deel 2 - Algemene informatie en regelingen Hieronder hebben we de belangrijkste punten voor u uitgelicht met betrekking tot onze regelingen Aafje breed. De uitgebreide informatie, regelingen, beschrijvingen en/of folders vindt u op onze website. Regelingen kunnen aan verandering onderhevig zijn. De meest actuele informatie vindt u daarom altijd op onze website via 1. Bezoektijden We krijgen nog regelmatig vragen over de bezoektijden in onze locatie. Daar kunnen we kort en krachtig over zijn. Aafje kent voor haar locaties geen bezoektijden. Familie en vrienden zijn vrij om te komen en gaan wanneer zij willen. Wel zijn er natuurlijk een aantal vaste zorgmomenten op de dag. Het is prettig als hier rekening mee gehouden kan worden. Informatie hierover krijgt u wanneer u naar een Aafje locatie verhuist. 2. Kosten Voor sommige diensten in onze locaties worden kosten aan u doorberekend. Ieder jaar worden de prijzen aangepast aan de inflatie. De klantadviseur of de eerstverantwoordelijke kan de hoogte van de prijzen met u bespreken. Daarnaast vindt u het meest actuele overzicht altijd op onze website Op het het aanvraag services formulier vult u in vanaf welke datum u gebruik wilt maken van de diensten (de ingangsdatum). Vanaf dat moment worden ook de eventuele kosten in rekening gebracht. Wilt u geen gebruik meer maken van de zorg of dienstverlening, dan kunt u dat eenvoudig aangeven door het invullen van het formulier wijziging services. Als u en Aafje zorg en/of diensten overeengekomen zijn die u zelf betaalt, dan ontvangt u hiervoor een factuur (tenzij u een automatische incasso heeft afgegeven). De betaling voldoet u binnen de geldende betalingstermijn. 3. Kleding, beddengoed en linnengoed voorzien van uw gegevens (merken) Als u bij ons komt wonen, raden wij u aan om uw kleding, beddengoed en linnengoed te laten voorzien van uw naam. Dit kan belangrijk zijn om vermissing of vergissing te voorkomen. Ook als de was door uw familie verzorgd wordt adviseren wij u dit te laten doen. Als uw gegevens niet in uw kleding, beddengoed of linnengoed staan, dan kan Aafje niet aansprakelijk worden gesteld als dat is zoekgeraakt. Voor het merken van uw kleding, beddengoed en linnengoed betaalt u een eenmalig bedrag. 4. Wassen van uw kleding Bij Aafje organiseren wij graag het wassen van uw kleding. Voor een vast bedrag per maand wordt uw bovenkleding en onderkleding gewassen, gestreken, gevouwen en teruggebracht naar uw kamer. Bij de waskosten zijn ook kleine reparaties inbegrepen. Ook zorgen wij voor het stomen van uw kleding welke niet gewassen mag worden. Het duurt enkele dagen voordat de kleding weer bij u terug is. Daarom is het belangrijk dat u voldoende kleding in huis heeft. 5. Gratis gebruik en wassen van Aafje linnengoed en beddengoed U kunt bij Aafje gratis gebruikmaken van het linnengoed en beddengoed. Dit wordt door ons gratis verstrekt, gewassen en onderhouden.

5 6. Gebruik en wassen van eigen linnengoed en beddengoed Gebruikt u liever uw eigen linnengoed en beddengoed, dan kan dit ook. Uw beddengoed en linnengoed wordt door ons gratis gewassen. Wij vragen u dan wel om dit door ons te laten merken (zie punt 3). 7. Schoonmaak eigen kamers Aafje zorgt voor een schoon en leefbaar huis, ongeacht het zorgarrangement. We verzorgen we voor alle bewoners de schoonmaak van badkamer, toilet en eventueel de keuken. Binnen het verzorgingshuis en bij mensen die een woning bij ons huren gaan we er vanuit dat ieder zelf zorgt voor het schoonmaken van de eigen spullen, bijvoorbeeld beeldjes en fotolijstjes op planken en servies in kasten. 8. Borg sleutels Indien u een sleutel, sleutelkaart of tag van ons ontvangen heeft vragen wij hier een borg voor. Bij het beëindigen van de overeenkomst levert u alle ontvangen items weer in. Het bedrag aan borg wordt na het inleveren van de sleutels op uw rekening gestort. 9. Algemene brandveiligheid instructies Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk enkele algemene regels in acht te nemen om de kans op brand zo klein mogelijk te houden. - Houdt de verschillende woon-leef-slaapruimtes netjes en opgeruimd. - Geef defecten aan installaties etc. direct door aan het personeel. - Roken is toegestaan in de daarvoor aangegeven ruimten en buiten. - Gooi geen papier in asbakken en gooi asbakken niet zomaar leeg in prullenbakken. - Zorg ervoor dat elektrische apparaten goedgekeurde stekkers hebben. - Ook de draden van elektrische apparaten moeten heel zijn. In de locatie hangen op diverse plaatsen op elke verdieping instructies en vluchtroutes in geval van brand of een andere calamiteit. Wanneer u brand ontdekt, sla dan direct een brandmelder in, waarschuw het personeel en volg verdere instructies op. Voelt u zich niet zeker bij het goed en snel vinden van de juiste weg in geval van brand. Geef dit dan gerust aan bij het personeel. De verantwoordelijke bedrijfshulpverlener (BHV) van de locatie kan dit dan een keer met u oefenen. 10. Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering Als u bij ons komt wonen zorgt u er zelf voor dat u verzekerd bent voor uw inboedel en aansprakelijkheid. U kunt ook via Aafje een verzekering afsluiten voor uw inboedel- en aansprakelijkheid. U betaalt hiervoor een totaalbedrag per maand. Aafje kan u helpen bij het opzeggen van een eventueel bestaande inboedel en aansprakelijkheidsverzekering. Een aparte toelichting op de verzekering is beschikbaar. 11. Waardevolle spullen Aafje kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies van geld, sieraden en andere persoonlijke eigendommen. Wij raden u aan om geld en andere waardevolle spullen door een familielid of goede kennis te laten bewaren. Is dit niet mogelijk voor u, bespreek dit dan met uw eerstverantwoordelijke.

6 Ook is het belangrijk om geen onbekenden in uw appartement binnen te laten en altijd uw eerstverantwoordelijke te informeren als u iets verdachts ziet. Mocht u onverhoopt te maken krijgen met diefstal, meldt dit dan bij de eerstverantwoordelijke en doe aangifte bij de politie. 12. Vrienden van Aafje De Stichting Vrienden van Aafje zet zich belangeloos in voor leuke en bijzondere extra s voor de klanten van zorgaanbieder Aafje. Zij maken wensen waar voor de mensen in en rond de huizen, thuiszorg en zorghotels van Aafje en geven een gouden randje aan hun dag. Meer informatie over de vrienden van Aafje kunt u vinden op Deze wegwijzer is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aafje doet er alles aan om de informatie kloppend en actueel te houden. Toch kan het voorkomen dat er informatie in staat die niet (meer) juist is. Aafje aanvaardt hier dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor. Staat er onjuiste informatie in deze wegwijzer, mist u informatie of heeft u aanvullende vragen? Aarzel dan niet om u dit met uw eerstverantwoordelijke te bespreken. Hij of zij helpt u graag verder. De wegwijzer is eigendom van Aafje. Graag ontvangen wij deze terug als u geen zorg meer van ons krijgt.

7

Welkom bij Aafje t Ronde Sant, fijn dat u er bent.

Welkom bij Aafje t Ronde Sant, fijn dat u er bent. Wonen bij Aafje Welkom bij Aafje t Ronde Sant, fijn dat u er bent. Om uw verblijf hier zo prettig mogelijk te maken, is goede en actuele informatie van groot belang. Om te beginnen over deze locatie zelf.

Nadere informatie

Wonen bij Aafje. Deel 1 - Wonen bij Aafje, locatie Schiehoven. 1. Belangrijke contactpersonen in de locatie

Wonen bij Aafje. Deel 1 - Wonen bij Aafje, locatie Schiehoven. 1. Belangrijke contactpersonen in de locatie Wonen bij Aafje Welkom bij Aafje, fijn dat u er bent. Om uw verblijf hier zo prettig mogelijk te maken, is goede en actuele informatie van groot belang. Om te beginnen over deze locatie zelf. Informatie

Nadere informatie

Wonen bij Aafje. Deel 1 - Wonen bij Aafje, locatie Burghsluissingel. 1. Belangrijke contactpersonen

Wonen bij Aafje. Deel 1 - Wonen bij Aafje, locatie Burghsluissingel. 1. Belangrijke contactpersonen Wonen bij Aafje Welkom bij Aafje Burghsluissingel. Fijn dat u er bent. Om uw verblijf hier zo prettig mogelijk te maken, is goede en actuele informatie belangrijk. Om te beginnen over deze locatie zelf.

Nadere informatie

Wonen bij Aafje. Deel 1 - Wonen bij Aafje, locatie Meerweide. 1. Belangrijke contactpersonen in de locatie

Wonen bij Aafje. Deel 1 - Wonen bij Aafje, locatie Meerweide. 1. Belangrijke contactpersonen in de locatie Wonen bij Aafje Welkom bij Aafje Meerweide, fijn dat u er bent. Om uw verblijf hier zo prettig mogelijk te maken, is goede en actuele informatie van groot belang. Om te beginnen over deze locatie zelf.

Nadere informatie

Wonen bij Aafje. Deel 1 - Wonen bij Aafje, locatie De Twee Bruggen. 1. Belangrijke contactpersonen in de locatie

Wonen bij Aafje. Deel 1 - Wonen bij Aafje, locatie De Twee Bruggen. 1. Belangrijke contactpersonen in de locatie Wonen bij Aafje Welkom bij Aafje De Twee Bruggen, fijn dat u er bent. Om uw verblijf hier zo prettig mogelijk te maken, is goede en actuele informatie van groot belang. Om te beginnen over deze locatie

Nadere informatie

Wonen bij Aafje. Deel 1 - Wonen bij Aafje, locatie De Nieuwe Plantage. 1. Belangrijke contactpersonen in de locatie

Wonen bij Aafje. Deel 1 - Wonen bij Aafje, locatie De Nieuwe Plantage. 1. Belangrijke contactpersonen in de locatie Wonen bij Aafje Welkom bij Aafje De Nieuwe Plantage, fijn dat u er bent. Om uw verblijf hier zo prettig mogelijk te maken, is goede en actuele informatie van groot belang. Om te beginnen over deze locatie

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering/ alarmopvolging/domotica 3 Broodmaaltijden 4 Cai-aansluiting 4 Contactpersoon 4

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering/ alarmopvolging/domotica 3 Broodmaaltijden 4 Cai-aansluiting 4 Contactpersoon 4 INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering/ alarmopvolging/domotica 3 Broodmaaltijden 4 Cai-aansluiting 4 Contactpersoon 4 Dagvoorziening 5 Eerstverantwoordelijk zorgverlener 5 Gangen 6 Huisarts

Nadere informatie

Informatiebrochure Service en Dienstverlening Afdeling Wonen & Welzijn/De Rijnhoven Bloesemhof, Coninckshof, Nijevelt, Parkhof en Vijverhof

Informatiebrochure Service en Dienstverlening Afdeling Wonen & Welzijn/De Rijnhoven Bloesemhof, Coninckshof, Nijevelt, Parkhof en Vijverhof Informatiebrochure Service en Dienstverlening Afdeling Wonen & Welzijn/De Rijnhoven Bloesemhof, Coninckshof, Nijevelt, Parkhof en Vijverhof Tijdens uw verblijf in één van de locaties van De Rijnhoven zijn

Nadere informatie

LA VERNA: SOMATISCHE ZORG Somatische zorg is zorg die u nodig heeft als gevolg van lichamelijke beperkingen. De zorg van LuciVer is erop gericht u, ondanks eventuele problemen en beperkingen, alle ruimte

Nadere informatie

Opname op een verpleegafdeling in MCH Antoniushove

Opname op een verpleegafdeling in MCH Antoniushove Opname op een verpleegafdeling in MCH Antoniushove Informatie voor patiënten F1123-0000 oktober 2015 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus

Nadere informatie

Opname op een verpleegafdeling in HMC Antoniushove

Opname op een verpleegafdeling in HMC Antoniushove Opname op een verpleegafdeling in HMC Antoniushove Hartelijk welkom in HMC Antoniushove. In deze folder leest u meer over uw verblijf op de afdeling. Wanneer u wordt opgenomen, ontvangt een verpleegkundige

Nadere informatie

Zorghotelappartementen Parkwijk

Zorghotelappartementen Parkwijk Zorghotelappartementen Parkwijk Woonzorgcentrum Parkwijk Parklaan 2 2181 DB Hillegom 0252-576 500 info@hozo.nl www.hozo.nl Van harte welkom in Parkwijk! In deze map vindt u allerlei praktische informatie

Nadere informatie

Dienstverlening en tarieven in verpleeghuizen

Dienstverlening en tarieven in verpleeghuizen Dienstverlening en tarieven in verpleeghuizen DIENSTVERLENING EN TARIEVEN Hartelijk welkom, Binnenkort verhuist u naar een verpleeghuis van Omring. Met deze brochure willen wij u informeren over onze dienstverlening

Nadere informatie

Hartelijk welkom in Reyerheem. We vinden het fijn dat u en uw familieleden, vrienden en bekenden er zijn.

Hartelijk welkom in Reyerheem. We vinden het fijn dat u en uw familieleden, vrienden en bekenden er zijn. Welkom bij Aafje Reyerheem, fijn dat u er bent. Hartelijk welkom in Reyerheem. We vinden het fijn dat u en uw familieleden, vrienden en bekenden er zijn. Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig

Nadere informatie

Welkom in Kaailanden Praktische informatie voor verhuizing

Welkom in Kaailanden Praktische informatie voor verhuizing Welkom in Kaailanden Praktische informatie voor verhuizing Kaailanden, praktische informatie voor verhuizing, maart 2016 1 Welkom in Kaailanden! Welkom in Kaailanden!... 3 Praktische zaken voor verhuizing...

Nadere informatie

Informatiebrochure Service en Dienstverlening Afdeling Wonen, Welzijn en Vastgoed Bloesemhof, Coninckshof, Parkhof en Vijverhof

Informatiebrochure Service en Dienstverlening Afdeling Wonen, Welzijn en Vastgoed Bloesemhof, Coninckshof, Parkhof en Vijverhof Informatiebrochure Service en Dienstverlening Afdeling Wonen, Welzijn en Vastgoed Bloesemhof, Coninckshof, Parkhof en Vijverhof Tijdens uw verblijf in één van de locaties van De Rijnhoven zijn veel zaken

Nadere informatie

Woonwijzer. Amaris Schoonoord. rij

Woonwijzer. Amaris Schoonoord. rij Woonwijzer Amaris Schoonoord rij In deze woonwijzer vindt u een aantal zaken op een rij met betrekking tot uw nieuwe appartement. Mocht u vragen hebben, dan kunt u in de meeste gevallen de antwoorden hier

Nadere informatie

Dienstverlening en tarieven in verzorgingshuizen

Dienstverlening en tarieven in verzorgingshuizen Dienstverlening en tarieven in verzorgingshuizen DIENSTVERLENING EN TARIEVEN Hartelijk welkom, Binnenkort verhuist u naar een verzorgingshuis van Omring. Met deze brochure willen wij u informeren over

Nadere informatie

HUISREGLEMENT. van ZORGGROEP TELLENS

HUISREGLEMENT. van ZORGGROEP TELLENS HUISREGLEMENT van ZORGGROEP TELLENS INHOUD ALGEMEEN... 3 INFORMATIE... 3 WONEN... 3 HET APPARTEMENT... 3 SIGNAAL VOOR TELEVISIE EN RADIO... 4 TELEFOON... 4 OPLADEN ELEKTRISCHE HULPMIDDELEN... 4 HUISDIEREN...

Nadere informatie

A-Z folder Coornhert State

A-Z folder Coornhert State A-Z folder Coornhert State Activiteiten Coornhert State biedt verschillende activiteiten aan zoals: algemene activiteiten (bijv. bustocht, rommelmarkt), structurele activiteiten (sjoelen, muziek luisteren),

Nadere informatie

Woonruimte huren bij Berghorst

Woonruimte huren bij Berghorst Zelfstandig wonen met alle gemakken Voorzieningen en mogelijkheden Abonnementen voor huurders Welzijnsactiviteiten Vanaf 1 januari 2015 biedt Atlant appartementen voor particuliere verhuur aan op Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Stichting Waardeburgh

Stichting Waardeburgh CLIËNTINFORMATIE Informatie over de locaties van Stichting Waardeburgh Verpleeghuis zorg Verzorgingshuis zorg Kortdurend verblijf Versie: 1 december 2015 - 2 WELKOM BIJ STICHTING WAARDEBURGH De verhuizing

Nadere informatie

Hartelijk welkom in Hoppesteyn. We vinden het fijn dat u en uw familieleden, vrienden en bekenden er zijn.

Hartelijk welkom in Hoppesteyn. We vinden het fijn dat u en uw familieleden, vrienden en bekenden er zijn. Welkom bij Aafje Hoppesteyn, fijn dat u er bent. Hartelijk welkom in Hoppesteyn. We vinden het fijn dat u en uw familieleden, vrienden en bekenden er zijn. Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig

Nadere informatie

ABC locatie de Breukelderhof veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen

ABC locatie de Breukelderhof veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen ABC locatie de Breukelderhof veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen Activiteiten Bereikbaarheid Bezoek Brandveiligheid Creativiteit Dieetwensen Drogisterijartikelen

Nadere informatie

Informatie voor verhuizing

Informatie voor verhuizing Informatie voor verhuizing De Stouwe, informatiemap 1, augustus 2014 1 Informatie voor verhuizing Wat u hoort te weten voordat u naar uw appartement van een woonzorgcentrum van De Stouwe verhuist Inleiding...

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte De Reuselhof 7 Postboxen 8 Informatieblad Op Dreef

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie

Verpleegafdeling Cardiologie. locatie Utrecht Oudenrijn

Verpleegafdeling Cardiologie. locatie Utrecht Oudenrijn Verpleegafdeling Cardiologie locatie Utrecht Oudenrijn Verpleegafdeling Cardiologie locatie Utrecht Oudenrijn Wij heten u welkom op de afdeling Cardiologie van het St. Antonius Ziekenhuis, locatie Utrecht

Nadere informatie

Welkom in de Ruijsstraat

Welkom in de Ruijsstraat Welkom in de Ruijsstraat Informatie voor bewoners en hun familie over wonen in een groepswoning voor mensen met dementie Bezoekadres Ruijsstraat 6, 6a, 8, 8a 5921 VK Blerick Handige telefoonnummers Ruijsstraat

Nadere informatie

Afdeling U Algemene en oncologische chirurgie

Afdeling U Algemene en oncologische chirurgie U bent, of wordt binnenkort, opgenomen op afdeling U van het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). Afdeling U maakt deel uit van het Centrum voor algemene chirurgie. Deze folder brengt u op de hoogte van de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wonen in Idesta Doarpshiem

Informatiebrochure. Wonen in Idesta Doarpshiem Informatiebrochure Wonen in Idesta Doarpshiem Idesta Doarpshiem Inhoud: Idesta Doarpshiem Dienstverlening, kennismaking en verhuizing Zorg- en huurovereenkomst Personele bezetting Medewerkers zorg Welzijnsactiviteiten

Nadere informatie

Intensieve verpleging

Intensieve verpleging Intensieve verpleging Verpleging en verzorging op elk moment van de dag. Op afdeling de Frasselt van Kalorama wordt intensieve langdurige zorg geboden. Hier wonen mensen die ondersteuning nodig hebben

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2016

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2016 Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2016 Uitleg folder Als je bij Lunet zorg woont heb je recht op bepaalde zaken. Sommige zaken worden betaald door Lunet zorg. Lunet zorg krijgt daarvoor geld vanuit

Nadere informatie

Producten- en dienstencatalogus. augustus 2018

Producten- en dienstencatalogus. augustus 2018 Producten- en dienstencatalogus augustus 2018 Inhoudsopgave 1 Wonen 1.1 Huur 1.2 Inrichting en stoffering 1.3 Technische dienst 1. Extra sleutels 1.5 Verhuizing of overlijden 2 Eten en drinken 3 Wasserijservice

Nadere informatie

Assenrade. U bent van harte welkom

Assenrade. U bent van harte welkom Assenrade U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Assenrade 3 Assenrade en ligging 4 Wonen in Assenrade 5 Faciliteiten 7 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

Welkom op verpleegafdeling B2

Welkom op verpleegafdeling B2 Welkom op verpleegafdeling B2 Klinische Geriatrie Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding U (of uw naaste) bent opgenomen op de verpleegafdeling B2 van het Albert Schweitzer

Nadere informatie

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de

Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij LuciVer. LuciVer Tijdelijk verblijf september

Nadere informatie

Welkom op C10 Interne geneeskunde en Longgeneeskunde

Welkom op C10 Interne geneeskunde en Longgeneeskunde Welkom op C10 Interne geneeskunde en Longgeneeskunde Welkom op verpleegafdeling C10 van HMC Westeinde. In deze folder vindt u informatie over uw verblijf op deze afdeling. Uiteraard kunt u bij vragen ook

Nadere informatie

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO carintreggeland huis De Elshof ALMELO Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooie en comfortabele studio? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia 2 1. Informatie over de zorgkamers Heeft u tijdelijk zorg nodig en lukt dit niet meer thuis? Dan zijn onze zorgkamers wellicht een goede oplossing. U ervaart

Nadere informatie

Wonen Vivium Torenhof. Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder

Wonen Vivium Torenhof. Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Wonen Vivium Torenhof Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 in Wonen of! Torenh Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Wonen in Vivium Torenhof Thuis dichtbij het

Nadere informatie

Wonen met Zorg. Verhuizing Robijnhof. Erna Schmit Teammanager Zorg

Wonen met Zorg. Verhuizing Robijnhof. Erna Schmit Teammanager Zorg Wonen met Zorg Verhuizing Robijnhof Erna Schmit Teammanager Zorg Inhoudsopgave Verhuizing Rijn en Vliet Internet, televisie en telefoon Praktische zaken Verhuisbedrijf Henneken Communicatie Aanspreekpunten

Nadere informatie

Afdeling Oogheelkunde (8 Midden)

Afdeling Oogheelkunde (8 Midden) U wordt binnenkort opgenomen op de afdeling Oogheelkunde. Deze afdeling bevindt zich, samen met de afdeling KNO en Kaakchirurgie, in gebouw H op de 8 e verdieping (8 Midden). Wij willen uw verblijf zo

Nadere informatie

Afdeling E Kraam/gynaecologie

Afdeling E Kraam/gynaecologie U bent opgenomen op afdeling E, kraam/gynaecologie, van het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). Afdeling E maakt deel uit van het Centrum voor verloskunde en gynaecologie. In deze brochure treft u informatie

Nadere informatie

Welkom in de Ruijsstraat

Welkom in de Ruijsstraat Welkom in de Ruijsstraat Informatie voor bewoners en hun familie over wonen in een groepswoning (somatiek) van De Zorggroep Bezoekadres Ruijsstraat 2, 2a, 4 en 4a 5921 VK Blerick Handige telefoonnummers

Nadere informatie

Welkom op de afdeling psychiatrie

Welkom op de afdeling psychiatrie Welkom op de afdeling psychiatrie Afdeling psychiatrie Locatie Veldhoven In deze folder vindt u algemene informatie over de afdeling psychiatrie. Deze informatie is ook van belang voor uw partner, familie

Nadere informatie

Producten- en dienstencatalogus. januari 2019

Producten- en dienstencatalogus. januari 2019 Producten- en dienstencatalogus januari 2019 Inhoudsopgave pag 4 1 Wonen 1.1 Huur 1.2 Inrichting en stoffering 1.3 Technische dienst 1.4 Extra sleutels 1.5 Verhuizing of overlijden pag 10 5 Faciliteiten

Nadere informatie

Welkom bij Aafje locatie Rozenburcht, fijn dat u er bent.

Welkom bij Aafje locatie Rozenburcht, fijn dat u er bent. Welkom bij Aafje locatie Rozenburcht, fijn dat u er bent. Hartelijk welkom in locatie Rozenburcht. We vinden het fijn dat u en uw familieleden, vrienden en bekenden er zijn. Wij doen er alles aan om uw

Nadere informatie

Verstrekkingen en eigen kosten bij verblijf binnen de verpleeghuizen van ActiVite

Verstrekkingen en eigen kosten bij verblijf binnen de verpleeghuizen van ActiVite Verstrekkingen en eigen kosten bij verblijf binnen de verpleeghuizen van ActiVite Inleiding Wanneer u in een locatie van ActiVite komt wonen in het kader van Wlz-Verblijf, stelt de zorgorganisatie voor

Nadere informatie

Observatiecentrum. Een diagnose om verder te kunnen

Observatiecentrum. Een diagnose om verder te kunnen Observatiecentrum Een diagnose om verder te kunnen Nog geen duidelijke diagnose? Een tijdelijk verblijf kan uitkomst bieden Heeft u te maken met geheugen- of psychiatrische klachten in combinatie met een

Nadere informatie

Welkom in De Ruijsstraat

Welkom in De Ruijsstraat Welkom in De Ruijsstraat Informatie voor bewoners en hun familie over wonen in een groepswoning van De Zorggroep Bezoekadres Ruijsstraat 2, 2a, 4, 4a, 6 en 6a 5921 VK Venlo-Blerick Handige telefoonnummers

Nadere informatie

Assenrade. De naam Assenrade is een afgeleide van de naam van de voormalige burgemeesterswoning in Brummen.

Assenrade. De naam Assenrade is een afgeleide van de naam van de voormalige burgemeesterswoning in Brummen. VERSIE 2.0/februari 2012 2 Welkom Assenrade U bent van harte welkom in verpleegunit Assenrade. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze verpleegunit

Nadere informatie

FACILITEITEN & VASTGOED. Informatie voor gasten van de logeerkamers

FACILITEITEN & VASTGOED. Informatie voor gasten van de logeerkamers FACILITEITEN & VASTGOED Informatie voor gasten van de logeerkamers Informatie voor gasten van de logeerkamers Als een naast familielid van u is opgenomen in het St. Antonius Ziekenhuis, kan het zijn dat

Nadere informatie

Opname voor een operatie in MCH Antoniushove

Opname voor een operatie in MCH Antoniushove Opname voor een operatie in MCH Antoniushove Informatie voor patiënten F1128-0000 oktober 2015 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus 411, 2260

Nadere informatie

Woonhaven. U bent van harte welkom

Woonhaven. U bent van harte welkom Woonhaven U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Woonhaven 3 Woonhaven en ligging 4 Wegwijs in Woonhaven 5 Faciliteiten 8 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

Informatiegids Norschoten locatie Putten. De Samaritaan Jan Nijenhuisstraat 183 3882 HS Putten

Informatiegids Norschoten locatie Putten. De Samaritaan Jan Nijenhuisstraat 183 3882 HS Putten Informatiegids Norschoten locatie Putten De Samaritaan Jan Nijenhuisstraat 183 3882 HS Putten In deze informatiegids vindt u informatie over Norschoten locatie Putten. Deze gids is een aanvulling op de

Nadere informatie

Afdeling 11 MCH Antoniushove

Afdeling 11 MCH Antoniushove Afdeling 11 MCH Antoniushove Interne geneeskunde Longgeneeskunde Informatie voor patiënten F1013-1580 juni 2012 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan

Nadere informatie

Met deze brochure willen wij u informeren over een aantal praktische zaken die gelden gedurende uw verblijf.

Met deze brochure willen wij u informeren over een aantal praktische zaken die gelden gedurende uw verblijf. Welkom Hospice Almere is een bijna-thuis-huis en biedt met betrokken vrijwilligers en deskundige zorgverleners 24 uur per dag persoonlijke aandacht aan bewoners en naasten in de laatste periode van het

Nadere informatie

Thuis in Palliatieve zorg. Hospice Tiel. www.szr.nl/hospice

Thuis in Palliatieve zorg. Hospice Tiel. www.szr.nl/hospice Thuis in Palliatieve zorg Hospice Tiel www.szr.nl/hospice THUIS IN HOSPICE TIEL Een team van specialisten Een team van deskundigen verleent palliatieve zorg. Dit team is hiervoor speciaal geschoold en

Nadere informatie

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke cliënt zich welkom, thuis en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R carintreggeland huis DE STOEVELAAR GOOR Aan de rand van Goor, met uitzicht over het Twentse landschap. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige

Nadere informatie

Verzorgingshuis Zonnewiede

Verzorgingshuis Zonnewiede Verzorgingshuis Zonnewiede Inhoud 1. Wonen in Zonnewiede 3 1.1 Eigen sfeer 3 1.2 Vragen 3 2. Hoe komt u in aanmerking? 4 2.1 Eigen bijdrage 4 2.2 Wachtlijst 4 3. Zorg en begeleiding 5 3.1 Eerstelijns (zorg)diensten

Nadere informatie

ABC kamerinformatie Machtella veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen

ABC kamerinformatie Machtella veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen ABC kamerinformatie Machtella veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen Activiteiten Bereikbaarheid Boodschappen Brandveiligheid Creativiteit Bezoek Dieetwensen Druppel

Nadere informatie

BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION

BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige zorgcentra van Proteion staan gastvrijheid en goede zorg centraal.

Nadere informatie

Hulp bij de keuze van een verpleeghuis of andere woonvorm

Hulp bij de keuze van een verpleeghuis of andere woonvorm Checklist oriëntatie woonvormen INFORMATIEBLAD behorend bij Van thuis naar verpleeghuis; ondersteuning van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Handreiking voor zorgverleners (Groenewoud & de Lange

Nadere informatie

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Torenhof

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Torenhof Zorgeloos wonen Vivium Torenhof Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 in Wonen of! Torenh Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Wonen in Vivium Torenhof Thuis

Nadere informatie

Afdeling B Longziekten

Afdeling B Longziekten U bent opgenomen op afdeling B van het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). Afdeling B maakt deel uit van het Centrum voor longziekten. Deze folder brengt u op de hoogte van de gang van zaken op de afdeling,

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Alles over geldzaken als je bij Zorggroep Achterhoek woont vanuit de WLZ.

Wie betaalt wat? Alles over geldzaken als je bij Zorggroep Achterhoek woont vanuit de WLZ. Wie betaalt wat? Alles over geldzaken als je bij Zorggroep Achterhoek woont vanuit de WLZ. Verblijf je bij Zorggroep Achterhoek? Dan zorgt Zorggroep Achterhoek voor de meeste basisvoorzieningen, bijvoorbeeld

Nadere informatie

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties Onderhoud & reparaties Samen verantwoordelijk voor prettig wonen Leystromen vindt het belangrijk dat u prettig woont. Dat betekent dat wij uw woning goed onderhouden. Zaken die kapot gaan, repareren wij

Nadere informatie

Welkom in Drieën-Huysen!

Welkom in Drieën-Huysen! Drieën-Huysen Welkom in Drieën-Huysen! Drieën-Huysen is een middelgroot verpleeg- en verzorgingshuis in Vlaardingen. Ruim 140 appartementen worden langdurig bewoond door alleenstaande ouderen en echtparen.

Nadere informatie

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Verzorgingshuis De Bettekamp in Varsseveld Informatie voor cliënten en familie De zorg waar u zich het beste bij voelt Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2018

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2018 Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2018 Uitleg folder Als je bij Lunet zorg woont heb je recht op bepaalde zaken. Sommige dingen worden betaald door Lunet zorg. Lunet zorg krijgt daarvoor geld vanuit

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

Opname in de kliniek Revalidatiecentrum Breda

Opname in de kliniek Revalidatiecentrum Breda 1. Opname in de kliniek Revalidatiecentrum Breda De doelgroep Als u binnenkort wordt u opgenomen op de klinische afdeling van Revant Revalidatiecentrum Breda dan is deze folder voor u en uw familieleden

Nadere informatie

Zorgloket Bergeijk. De wegwijzer op het gebied van welzijn & zorg!

Zorgloket Bergeijk. De wegwijzer op het gebied van welzijn & zorg! Zorgloket Bergeijk De wegwijzer op het gebied van welzijn & zorg! 2 Zorgloket Bergeijk De Wet maatschappelijke ondersteuning zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen in de maatschappij en zo lang mogelijk

Nadere informatie

Opname voor een operatie in HMC Antoniushove

Opname voor een operatie in HMC Antoniushove Opname voor een operatie in HMC Antoniushove Hartelijk welkom in HMC Antoniushove. In deze folder leest u meer over uw opname en uw verblijf op de afdeling. Dag van opname Twee werkdagen voor uw opname

Nadere informatie

De Pol. Woonzorgcentrum

De Pol. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum De Pol In het nieuwe en eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop! Met mogelijkheden om anderen te ontmoeten of om de rust te zoeken. Alleen of met uw naaste, familie

Nadere informatie

Welkom op verpleegafdeling C

Welkom op verpleegafdeling C Welkom op verpleegafdeling C Locatie Zwijndrecht Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding In deze folder geven we u informatie over de gang van zaken op verpleegafdeling

Nadere informatie

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO carintreggeland huis Titus Brandsmahof ALMELO Thuis in een veilige en moderne omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom Verpleegunit Avondzon U bent van harte welkom Inhoud Welkom in de verpleegunit in Avondzon 3 Het ontstaan van de verpleegunit in Avondzon 4 Wonen in de verpleegunit in Avondzon 5 Faciliteiten 7 Adres-

Nadere informatie

Klinische Geriatrie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee!

Klinische Geriatrie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Klinische Geriatrie Klinische geriatrie is een medisch specialisme dat zich richt op de oudere mens. In deze brochure leest u meer over de lichamelijke, psychische en sociale problemen die in deze leeftijdsgroep

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Humanistische grondslag

Woonzorgcentrum. Humanistische grondslag Woonzorgcentrum Thebe De IJpelaar is een woonzorgcentrum. We ondersteunen u in Thebe De IJpelaar graag op het gebied van verzorging, verpleging en begeleiding. Uiteraard alleen waar nodig. De IJpelaar

Nadere informatie

Welkom op verpleegafdeling D2

Welkom op verpleegafdeling D2 Welkom op verpleegafdeling D2 Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding U wordt of bent opgenomen op verpleegafdeling D2 van het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie

Nadere informatie

HANDLEIDING VERHUUR maart 2014

HANDLEIDING VERHUUR maart 2014 HANDLEIDING VERHUUR maart 2014 INHOUDSOPGAVE OVERZICHT...3 SLEUTEL...4 OPENEN & SLUITEN...4 Lichten...4 Verwarming... 5 STOELEN & TAFELS... 5 KOFFIE, THEE & KOEKJES... 5 WIFI... 6 VERKOOP... 6 Pin... 6

Nadere informatie

Nieuwsmail Juni 2014

Nieuwsmail Juni 2014 Tips voor op reis Sluit uw auto altijd goed af en laat nooit waardevolle spullen in de auto achter, ook niet als u maar heel even weg bent! Laat waardevolle spullen in ieder geval nooit in zicht liggen.

Nadere informatie

Afdeling M Inleiding Type afdeling Plattegrond

Afdeling M Inleiding Type afdeling Plattegrond Afdeling M Hoofdhals-oncologie KNO Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie Oogheelkunde Plastische chirurgie Urologie 1 Inleiding U bent, of wordt binnenkort, opgenomen op afdeling M. Deze folder brengt

Nadere informatie

Welkom op verpleegafdeling F

Welkom op verpleegafdeling F Welkom op verpleegafdeling F Welkom U bent opgenomen in het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Zwijndrecht. In de folder vertellen we graag hoe de gang van zaken is op verpleegafdeling F en met welke

Nadere informatie

CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN

CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN Moderne appartementen in een veilige omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Welke vormen van zorg kunnen wij u bieden in de thuissituatie? Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Eikenlaan 34, 9697 RW Blijham. Tel: 0597-56 55 00

Nadere informatie

Eldenstaete. www.pleyade.nl

Eldenstaete. www.pleyade.nl Eldenstaete www.pleyade.nl Welkom op Eldenstaete Op Eldenstaete bieden we verpleeghuiszorg in een kleinschalige woonomgeving voor mensen met Alzheimer, een andere vorm van dementie of hersenletsel. Beschermd

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

neosuite in het Anna Paviljoen

neosuite in het Anna Paviljoen neosuite in het Anna Paviljoen Inhoud Bezoek 4 Bezoek van kinderen tot 6 jaar 4 Bloemen 5 Contact met het Anna Paviljoen 6 Couveusecamera 3 Fotograferen en filmen in het Anna Paviljoen 5 Geld en kostbaarheden

Nadere informatie

Wat kunnen wij u bieden?

Wat kunnen wij u bieden? Wat kunnen wij u bieden? Wonen, Welzijn & Zorg bij 1 Wat ons bezighoudt Van tijd tot tijd bereiken ons vragen van mensen of wij een bepaalde dienst of bepaalde zorg kunnen leveren. Soms is het een vraag

Nadere informatie

Klinische Geriatrie in Tjongerschans

Klinische Geriatrie in Tjongerschans Klinische Geriatrie in Tjongerschans Opname op de verpleegafdeling Informatie voor patiënten en familie Inhoudsopgave Inleiding... 1 Algemeen... 1 Meenemen... 2 Contactpersoon... 3 Opname en ontslag...

Nadere informatie