Soldeerapparaten Gasapparaten en accessoires. Solderen Lassen Afbrandtechniek Sanitair Onkruidverdelging Aanstekers 2014/15 NL.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Soldeerapparaten Gasapparaten en accessoires. Solderen Lassen Afbrandtechniek Sanitair Onkruidverdelging Aanstekers 2014/15 NL. www.cfh-gmbh."

Transcriptie

1 Soldeerapparaten Gasapparaten en accessoires Solderen Lassen Afbrandtechniek Sanitair Onkruidverdelging Aanstekers /15 NL

2 2 Kwaliteit die bindt. De succesgeschiedenis begon in 1986 met een soldeerkoffer in een kleine garage. Ons succes danken wij aan een consequent kwalitatief denken en handelen. Onze klanten vertrouwen op ons verantwoordelijkheidsbewustzijn en een perfecte productie- en kwaliteitscontrole. Wij werken nauw samen met de verschillende testinstituten en verbeteren constant de kwaliteit en veiligheid. Thuis- en handwerkers waarderen de merkcompetentie van CFH. Want ze werken het liefst met kwalitatief hoogwaardige en veilige soldeer- en gasapparaten. Daarom zijn wij tegenwoordig te vinden in veel bekende bouwmarkten, groothandels, onlineshops, tuincentra en speciaalzaken. Wij staan op kwaliteit en veiligheid zonder compromissen. Dirk Spengler Bedrijfsleider en vennoot Certificaten: Symbolen: P PIEZO S 200 C Piëzo-ontsteking Smelttemperatuur Het solderen is in alle posities mogelijk. L A 370 C 800 C Soldeerpunttemperatuur Werktemperatuur De veiligheidsaansluiting is draaibaar.

3 Inhoud 3 Informatie over solderen Gassoldeerapparaten Gassen Elektrische soldeerapparaten Soldeermiddelen Gasaanstekers Afbrandapparaten Accessoires gassoldeer- en afbrandapparaten Sanitairgereedschap en accessoires Bio Gärtner Lasapparaten Accessoires lasapparaten Campingaccessoires

4 4 Informatie over solderen Informatie over solderen 1. Wat is solderen? Solderen betekent metalen door hitte verbinden. Met andere woorden: Twee of meerdere metalen delen worden door toevoeging van een ander metaal (soldeer) verbonden. Dit andere metaal smelt, wordt bij het afkoelen hard en verbindt de delen. 2. Wat heb ik nodig om goed te solderen? Voor de soldeerverbinding heeft men een warmtebron nodig. Dit kan bijv. een CFH soldeerapparaat zijn met een open vlam (gaspatroonsoldeerapparaat/gasflessoldeerapparaat of een CFH soldeerapparaat zonder vlam bijv. elektrosoldeerapparaat). Een belangrijk ander arbeidsmiddel is een reinigingsvlies voor het snel reinigen van de soldeerplek. Verder heeft men een vloeimiddel of soldeervet (oplosmiddel voor metaaloxide) nodig en voor de metaalverbinding geschikte soldeer. 3. Zachtsolderen/hardsolderen Bij het zachtsolderen ligt de smelttemperatuur van het soldeer onder, bij het hardsolderen boven de 450 C. De soldeertemperatuur bij het zachtsolderen in de buisinstallatie bedraagt ca. 250 C, bij het hardsolderen ligt de temperatuur tussen de 670 C en 730 C. Hardgesoldeerd moet worden bij gasinstallaties, bij heet water-verwarmingsinstallaties met een voorlooptemperatuur van meer dan 110 C, evenals bij stookolieleidingen. Zachtgesoldeerd moeten worden pijpleidingen voor drinkwaterinstallaties tot 28 mm buitendiameter. In alle andere gevallen kan men zowel hard- als zachtsolderen, voor zover het juiste soldeer gebruikt wordt. De werkfasen bij het hardsolderen komen verregaand overeen met het zachtsolderen.

5 Informatie over solderen 5 De stevigheid van de soldeerverbinding wordt verhoogd door de werktemperatuur. Daarom zorgt hardsolderen (werktemperatuur ca C) bij een juiste uitvoering voor een beduidend sterkere verbinding dan zachtsolderen (werktemperatuur ca C). Fouten bij het zachtsolderen: Door een te hoge temperatuur verbrandt het vloeimiddel, het soldeer kan niet goed bevochtigen en druipt er af. Voor de te verbinden delen werd het verkeerde soldeer- of vloeimiddel gebruikt. De te verbinden delen worden niet goed schoongemaakt, het soldeer kan niet binden. Opmerking: Gebruik bij het solderen van drinkwaterleidingen hoofdzakelijk alleen cadmiumvrij en loodvrij soldeer. Temperatuur en prestatie Verwissel de werktemperatuur niet met de vlamtemperatuur, die aangegeven is op uw soldeerapparaat. De werktemperatuur is de temperatuur, waarbij het gebruikte soldeer bevochtigt, vloeit en bindt. De werktemperatuur ligt in de buurt van het bovenste smeltpunt van een soldeer. Bij het hardsolderen is de werktemperatuur bijzonder belangrijk. De werktemperatuur van het te gebruiken soldeer mag niet hoger zijn dan die van de soldeerbrander. Als het vermogen van de soldeerbrander te zwak is, smelt uw soldeer niet, het bevochtigt dus de te verbinden koperen buis niet. 4. Vloeimiddel en zijn betekenis voor het solderen Alleen op metalliek schone oppervlakken kan het soldeer bevochtigen, vloeien en binden. Principieel hebben we daarom bij het solderen ook een vloeimiddel nodig (uitzondering: koper/koperverbindingen met fosforhoudend soldeer). Vloeimiddelen verwijderen metaaloxide / oxidelagen op de soldeeroppervlakken en houden deze oxidevrij tijdens het solderen. Alleen zo kan er een perfecte soldeerverbinding bereikt worden. De zachtsoldeerpasta bevat eveneens een vloeimiddel en heeft bovendien een aandeel metaalpoeder. Als deze smelt, dan is de juiste werktemperatuur bereikt. Houd de juiste zachtsoldeerdraad (soldeer) nu bij de afgewende vlam. Bij het verbinden van koperen buizen wordt in dit geval het soldeer zichtbaar op de soldeerplek. De soldeerspleet is gevuld, alleen nog laten afkoelen en vloeimiddelresten verwijderen. Bij het hardsolderen eveneens het vloeimiddel gelijkmatig aanbrengen (uitzondering: koperverbindingen met fosforhoudend hardsoldeer), buis en fitting samenvoegen, soldeerplek gelijkmatig en snel verwarmen totdat de materialen roodgloeiend zijn. Hardsoldeer afsmelten totdat de soldeerspleet gesloten is. Met de vlam de koperen buis met wat afstand nog een moment gloeiend houden.

6 6 Informatie over solderen 5. Welke materialen kunnen gesoldeerd worden? Alle metaalachtige materialen kunnen duurzaam verbonden worden door solderen. Solderen is dus een ideale verbindingstechniek voor koper met koper, geelkoper, messing en staal. 6. Over het solderen van koperen buizen Koperen buizen zijn duurzaam en hygiënisch. Het verwerken van koperen buizen is echt eenvoudig. Om die reden heeft de koperen buis de afgelopen jaren terrein gewonnen in de ambachtelijke sector. De verbinding van koperen buizen wordt gedaan met zachtsolderen of hardsolderen. Beide processen zijn uiteindelijk gelijkwaardig. Het verschil zit in de werktemperatuur en dus ook in het te gebruiken soldeer. Reinigingsvlies De te verbinden delen worden metalliek blank gewreven met het reinigingsvlies. Reinig vooral de uiteinden grondig. Dit is belangrijk om een stevige verbinding te krijgen. Soldeerpasta Breng het vloeimiddel gelijkmatig aan op het uiteinde van de buis. Zo verwijdert u de oxidelagen op de soldeeroppervlakken en voorkomt u dat er nieuwe oxidelagen ontstaan. Alleen op metalliek zuivere oppervlakken garandeert u dat het soldeer de te verbinden metalen goed bevochtigd. Solderen Schuif de fitting stevig op het buiseinde, dan verwarmt u de soldeerplek gelijkmatig totdat het vloeimiddel zilverachtig glanst. Begin aan de onderkant, want de warmte stijgt naar boven. Het soldeer wordt direct naar de soldeerplek gebracht. De juiste werktemperatuur is bereikt, als het soldeer smelt bij het contact met het metaal. Het soldeer vloeit nu door de capillaire werking in de voegen en verbindt de delen. Breng zolang soldeer aan, totdat er een druppel gevormd wordt aan de onderkant. De delen moeten zo lang gefixeerd blijven, totdat het soldeer hard geworden is.

7 Informatie over solderen 7 7. Zachtsolderen met elektrosoldeerbout of soldeerpistool CFH soldeerbouten zijn er met een vermogen van 15 tot 100 Watt. De apparaten met een vermogen van 15 tot 60 Watt worden aangeraden voor licht soldeerwerk. Apparaten met een vermogen daarboven (tot 100 Watt) hebben een bredere punt en zijn daarom uitstekend geschikt voor groot elektrisch soldeerwerk. Voor het eerste gebruik van het apparaat moet de soldeerpunt vertind worden, zodat perfect solderen en een perfecte warmteoverdracht gegarandeerd is. Met vertinnen wordt bedoeld de punt van een laag soldeer voozien. Bewerk deze soldeerpunten nooit met een vijl, als er soldeer- of corrosierestanten verwijderd moeten worden. Het soldeerpistool heeft voor de gebruiker het voordeel, dat de soldeerpunt al in ca. 10 tot 12 seconden de soldeertemperatuur bereikt, nadat de schakelaar ingedrukt werd. Voor bijzonder gevoelige onderdelen raden wij ons soldeerstation 30 W aan. Dit apparaat is uitgerust met een traploze temperatuurregelaar van 150 tot 450 C. Gebruik niet meer soldeer dan beslist noodzakelijk. Overtollige soldeer kan bijv. in buissokkels binnendringen, schakelaars belemmeren en kortsluiting veroorzaken. Vertin de draden voor het solderen, vooral als er litzedraden gesoldeerd moeten worden. Litzen twijnen, verwarmen en vertinnen met soldeer. Na het vertinnen van de draden is het solderen een eenvoudige zaak. Het resultaat is een gladde, elektrisch perfecte soldeerplek. Bij oude soldeerplekken moet eerst het soldeer verwijderd worden. Verhit hiervoor het soldeer en zuig het weg met de CFH Desoldeerpomp. Breng daarna nieuw soldeer aan. Trouwens, soldeerboutpunten kunt u gemakkelijk schoonmaken met de CFH Salmiaksteen. 8. Voorkom bij het solderen de volgende fouten a) De soldeerspleet tussen de buis en de fitting mag niet groter zijn dan 0,2 tot 0,4 mm. Dat is een haarfijne soldeerspleet, een speld zou er niet tussen passen. Alleen zo is het capillaire effect te zien. Het vloeibare soldeer wordt door de capillaire werking in de soldeerspleet gezogen. Soldeerspleet: 0,2 tot 0,4 mm b) Een te hoge verwarming verbrandt het vloeimiddel. Het soldeer kan niet bevochtigen en druipt er meteen weer af. c) Het buiseinde en de fitting werden niet blank gemaakt. Het soldeer bevochtigt en bindt niet. d) Het buiseinde werd binnen en buiten niet zorgvuldig afgebraamd, de metaalspaanders werden niet verwijderd.

8 8 Gassoldeerapparaten Gassoldeerapparaten Deze apparaten kenmerken zich omdat ze gemakkelijk bediend kunnen worden en daarom uitstekend geschikt zijn voor beginners. Voor hobby en handwerk voor het solderen, smelten, harden, ontdooien, afbranden, verwarmen, vertinnen en vervormen van kunststoffen. Minibrander MB 010 PIEZO Kleine multi-purpose brander met piëzo-elektrische A 650 C ontsteking Ideaal voor hobby, modelbouw, werkplaats, laboratoriumwerk, buiten, zachtsoldeerwerk, flamberen, karamelliseren en werken met kunststoffen De Minibrander heeft een doorzichtige navulbare tank Bij te vullen met normaal aanstekergas (CFH-nr ) aan de onderkant van de brander Art.nr EAN P Gassoldeerapparaat Diamant M 20 Multi-purpose soldeerbrander voor zachtsoldeerwerk Voor smeltwerk aan glas, verschillende metalen (tin, koper, aluminium, zilver, goud enz.) en werken met kunststoffen Het gassoldeerapparaat heeft een kleine navulbare tank Bij te vullen met normaal aanstekergas (CFH-nr ) aan de onderkant van de soldeerbrander Art.nr EAN A 650 C Gassoldeerapparaat Diamant M 40 A Zachtsoldeerbrander met open, spitse vlam, deze kan door de katalytische punt (voor elektrowerk) vervangen worden Voor smeltwerk aan glas en verschillende metalen (tin, koper, aluminium, zilver, goud enz.) Bij te vullen met normaal aanstekergas (CFH-nr ) aan de onderkant van de soldeerbrander Art.nr EAN C

9 Gassoldeerapparaten 9 Gassoldeerapparaat Diamant M 50 Het super gassoldeerapparaat voor zacht- en hardsolderen Ideaal voor thuiswerkers en hobbyisten, maar ook voor laboratoria en scholen Met piëzo-elektrische ontsteking, traploos regelbaar Tankvulling voldoende voor ca. 90 minuten Grote stabiliteit door geïntegreerde veiligheidsvoet Bij te vullen met normaal aanstekergas (CFH-nr ) Art.nr EAN P PIEZO A 650 C Keukenbrander Diamant M 60 Voor elke professionele en hobbykok en iedereen die van genieten houdt Ideaal voor crème brûlée, voor karamelliseren, flamberen en gratineren Een echte hulp bij het ontvellen van tomaten en paprika De handige flambeerbrander hoort in elke keuken Binnen enkele minuten tovert u de lekkerste gerechten op tafel en maakt u familie en vrienden blij Met piëzo-elektrische ontsteking Grote stabiliteit door geïntegreerde veiligheidsvoet Traploos regelbaar Bij te vullen met normaal aanstekergas (CFH-nr ) Incl. 2 x 100 ml navulgas en 6 recepten Art.nr EAN P PIEZO Zachtsoldeerbrander FB 131 Compact, handig multi-purpose soldeerapparaat Ideaal voor puntsoldeerwerk Vlam traploos regelbaar Solderen in alle posities mogelijk Krachtige speciale soldeerbrander ø 14 mm Compleet met praktische standaard Incl. speciaalgas SG 105 (CFH Nr ) Art.nr EAN A 690 C

10 10 Gassoldeerapparaten Soldeerlamp LM 1000 A Praktisch soldeerapparaat Ideaal voor beginners Voor zachtsolderen en eenvoudig hardsoldeerwerk Krachtige brander met fijnregelventiel voor het traploos instellen van de vlam Voor reparatie- en installatiewerkzaamheden, knutselen, afbranden van verf, verdelgen van onkruid, afbranden van hout, vertinnen en bewerken van kunststof Art.nr / Incl. 1 patroon EAN Nr / Incl. 5 patronen EAN C Soldeerlamp LM 2000 Patroonsoldeerapparaat met ergonomisch gevormde handgreep voor comfortabele bediening met één hand Krachtige brander met fijnregelventiel voor het traploos instellen van de vlam, voor zachtsolderen en voor eenvoudiger hardsoldeerwerk Voor reparatie- en installatiewerkzaamheden, knutselen, afbranden van verf, verdelgen van onkruid, afbranden van hout, vertinnen en bewerken van kunststof Art.nr / Zonder patroon EAN Nr / Incl. 1 patroon EAN A 650 C Soldeerlamp PZ 5000 Zeer krachtige brander ø 17 mm voor zacht- en A hardsolderen Krachtige brander met fijnregelventiel voor het traploos instellen van de vlam Vlamondersteunde brander met windbescherming Snel en gemakkelijk ontsteken met een druk op de knop met piëzo-ontsteking Stabiele, ergonomisch gevormde handgreep voor comfortabele bediening met één hand Art.nr / Zonder patroon EAN Nr / Incl. 1 patroon EAN P PIEZO 730 C

11 Soldeerlamp LM 3000 Gassoldeerapparaten 11 Handsoldeerapparaat PIËZO COMPACT P PC 140 A Hoogwaardig handsoldeerapparaat De krachtige ø 17 mm speciale brander concentreert en bundelt de vlam, dat spaart energie en verkort de werktijd Ideaal voor zacht- en hardsolderen Snel en gemakkelijk ontsteken met een druk op de knop met piëzo-ontsteking Ergonomisch gevormde handgreep met draaiwieltje voor de regeling van de vlam vergemakkelijkt de bediening met één hand Art.nr / Incl. 1 busje universeel gas EAN Mobiel, krachtig soldeerapparaat met patroon en slang Solderen in alle posities mogelijk Voor zacht- en hardsolderen, opwarmen, ontdooien, afbranden, vertinnen, afschroeien, smelten, voor de behandeling van thermoplast en het aansteken van houtskoolbarbecues Incl. 1,5 m propaangasslang en stalen beugel voor het bevestigen van de patroonhouder direct aan de werkkleding Art.nr / Incl. 2 patronen EAN PIEZO 730 C A 650 C Bunsen-laboratoriumbrander BL 172 Krachtig multi-purposeapparaat voor hobby en werkplaats Voor goudsmid- en laboratoriumwerk, reageerbuisverhitting, glas- en kunststofvervorming, natuurkundige en chemische proeven en loodgieten Art.nr / Incl. 1 patroon EAN Bunsen-laboratoriumbrander BL 1700 Ideaal voor het loodgieten, goudsmeden en voor laboratoriumwerk, reageerbuisverhitting, optiek, glas- en kunststofvervorming, natuurkundige en chemische proeven, lijm koken, tandheelkundig en farmaceutisch werk Art.nr / Incl. 1 busje universeel gas EAN

12 12 Gassoldeerapparaten Soldeerbrander LM 1750 A 700 C Compact, handig multifunctioneel soldeerapparaat met krachtige turbobrander Vlam traploos regelbaar Brandvermogen met een hogedrukgasbus ca. 2,5 h Hardsolderen van koperen buizen tot Ø 22 mm, zachtsolderen tot Ø 28 mm. Toepassingsmogelijkheden: zachtsolderen, hardsolderen, afbranden, afschroeien, smelten, harden Art.nr / Incl. 1 universele hogedrukgasbus EAN Professioneel handsoldeerapparaat P TS 1800 A Krachtig handsoldeerapparaat voor zacht- en hardsolderen Met speciale brander (Ø 21 mm) en betrouwbare, eenvoudig te bedienen piëzo-ontsteking Ideaal voor snelle en gelijkmatige soldeerverbindingen Ideaal voor koperen hardsoldeerverbindingen tot Ø 15 mm en zachtsolderen tot Ø 28 mm Solderen in alle posities mogelijk Verdere toepassingsmogelijkheden: opwarmen, ontdooien, afschroeien en thermische kunststofbewerking Art.nr / Incl. 1 universele hogedrukgasbus EAN PIEZO 750 C Professionele hardsoldeerset TURBO DE LUXE 200 Professioneel, krachtig zacht- en hardsoldeerapparaat met hoogwaardige turbobrander (Ø 20 mm) en speciale soldeerbrander (Ø 14 mm) voor puntsolderen Ook geschikt voor het aansluiten aan conventionele propaan/butaangasflessen Solderen in alle posities mogelijk Compleet met bevestigingshouder voor de werkkleding Incl. 1,5 m propaangasslang A 800 C Art.nr / Incl. 1 universele hogedrukgasbus EAN

13 Gassoldeerapparaten 13 Turbo handsoldeerapparaat GT 2000 Handgreep met gasregeling om energie te besparen Met hoogwaardige turbosoldeerbrander (Ø 24 mm) Solderen in alle posities mogelijk Voor hard- en zachtsolderen van koperen en stalen buizen Krachtig en praktisch handsoldeerapparaat, voor aansluiting op alle gangbare propaan- en butaangasflessen Incl. gasslang 1,5 m 3/8 Art.nr EAN A 800 C Profi Man PZ 2000 Krachtige, zuinige ø 21 mm brander verbruik ca. 100 g/h Geschikt voor het aansluiten aan 5 kg en 11 kg propaan - gasflessen en met aansluitventiel CFH-nr (apart aanschaffen) ook voor de CFH universele hogedrukgasbus AT 2000 of het CFH speciaalgas AT 3000 Met piëzo-ontsteking, vlam traploos regelbaar Solderen in alle posities mogelijk Incl. gasslang 1,5 m 3/8 en draaibare veiligheidsaansluiting Art.nr EAN P A PIEZO 750 C Kopersoldeerbout KL 147 Toepassingsmogelijkheden: zachtsolderen van dakgoten, koperplaten en verzinkt plaatstaal tot 1 mm metaaldikte Deze krachtige hamersoldeerbout is uitgerust met een hoogwaardige koperen bout van 350 g De koperen bout kan met de schroef verwijderd worden, zo kan het apparaat ook gebruikt worden als een normale soldeerbrander Incl. standaard, windbescherming en draaibare veiligheids aansluiting Art.nr EAN A 730 C

14 14 Gassoldeerapparaten Soldeerkoffer Turbo soldeerprofi 2000 A 800 C Hoogwaardige 16-delige propaan/butaan handsoldeerset Solderen in alle posities mogelijk Toepassingsmogelijkheden: Zacht- en hardsolderen van koperen en stalen buizen, platen en hulpstukken, verder voor het smelten, afbranden, verwarmen, afschroeien, ontdooien, harden en krimpen Kapillair spleetsoldeerwerk in de sanitaire en verwarmingsinstallatie Bij de levering inbegrepen: - ø 27 mm turbosoldeerbrander vlamondersteund - ø 36 mm brander vlamondersteund - ø 20 mm brander vlamondersteund - ø 14 mm zachtsoldeerbrander vlamondersteund - Opzetstuk met koperstuk 230 g - Opzetstuk met koperstuk 100 g - Breedbrander Art.nr EAN Handgreep met spaarvlamhendel - Drukregelaar 2,5 bar - Gasslang 2 m 3/8" - Piëzo gasaanstekers - Brandertoevoer 30 - Standaard - 2 x montagesleutel - Kunststof koffer Las-Fix SF 3100 Draagbaar, professioneel autogeen las- en hardsoldeerapparaat met zuurstof en krachtig menggas AT 3000 Hardsoldeerapparaat met een groot vermogen voor het installeren en repareren Brander met scherp gebundelde vlam, traploos regelbaar. Werkbereik: 0,1-2,5 mm materiaaldikte Solderen in alle posities mogelijk Bij de levering inbegrepen: - Zuurstoffles105 bar = 105 L - Heel krachtig menggas AT Lasbril - 3 verwisselbare mondstukken - Montagesleutel - Comfortabel draagframe Art.nr / Las-Fix SF 3100 Complete set EAN A 1250 C - Vlamterugslagbeveiliging - Slangpakket met zuurstof terugstroombeveiliging

15 Gassen 15 Gassen De energiedispensder voor gasaanstekers, Bio-Gärtner, grillaanstekers, gassoldeerapparaten, lasapparaten, campingkooktoestellen en veel meer. Butaandrukgaspatroon Inhoud 419 ml / 190 g Art.nr EAN EN 417 Hogedrukgasbus 30 % propaan, 70 % butaan Inhoud 410 ml / 230 g Art.nr EAN EN 417 Butaan-navulgas Verschillende vuladapters Inhoud 100 ml / 56,5 g Art.nr EAN EN 417 Universele hogedrukgasbus AT % propaan, 70 % butaan Inhoud 600 ml / 330 g Art.nr EAN EN 417 Speciaal gas SG 105 Butaan Propyleen Propaan Aceton Krachtig menggas Inhoud 110 ml / 60 g Art.nr EAN EN 417

16 16 Gassen Speciaal gas AT 3000 Butaan 65 Vol.% Propyleen 25 Vol.% Propaan 10 Vol.% Krachtig menggas Inhoud 600 ml / 330 g Art.nr EAN EN 417 Heliumset HS 900 De feestvreugde voor de bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest Gewoon de ballon op het aftapventiel steken, de afsluiting langzaam opendraaien en de ballon wordt meteen gevuld Incl. heliumfles 2,2 liter, 30 luchtballons, ballontouw en aftapventiel Art.nr EAN Zuurstof Voor Las-Fix SF 3100 (CFH Nr ) Inhoud 130 g / 930 ml Art.nr EAN Kooldioxide (CO 2 ) Voor het MAG-lassen van ongelegeerde en laaggelegeerde staalsoorten Voor Beschermgaslasapparaat SSG 145 (CFH-nr ) 165 bar Art.nr EAN Argon Voor het MIG-lassen van hooggelegeerd staal (roestvrij staal) Voor Beschermgaslasapparaat SSG 145 (CFH-nr ) 60 bar Art.nr EAN

17 Elektrische soldeerapparaten 17 Elektrische soldeerapparaten CFH Elektrische soldeerapparaten zijn uitstekend geschikt in de sectoren elektrotechniek, elektronica, radiotechniek, modelbouw, Tiffanyglaskunst, plaatbewerking e.v.m. Elektrische soldeerbout E 15 Ideaal voor de micro-elektronica Vernikkelde Cu-soldeerpunt, potloodvorm Opwarmtijd ca. 1,5 minuten Met veiligheidsstandaard 15 Watt / 230 Volt Art.nr EAN L 370 C Elektrische soldeerbout E 20 Voor fijne of hittegevoelige soldeerplekken En schakeldraden tot 1,5 mm 2 Vernikkelde Cu-soldeerpunt, potloodvorm Opwarmtijd ca. 1,5 minuten Met veiligheidsstandaard 20 Watt / 230 Volt Art.nr EAN L 370 C Elektrische soldeerbout E 60 L Voor elektrisch soldeerwerk aan Hi-Fi, radio en dunne platen Tot max. 0,5 mm 2 Schakeldraden tot 2 mm 2 Vernikkelde Cu-soldeerpunt, beitelvorm Opwarmtijd ca. 2 minuten Met veiligheidsstandaard 60 Watt / 230 Volt Art.nr EAN C

18 18 Elektrische soldeerapparaten Elektrische soldeerbout E 80 Voor de elektrotechniek, middelgrote soldeerplekken bij elektrotechnische werkzaamheden Het solderen van blik en dunne platen tot max. 0,8 mm 2 Schakeldraden tot 2,5 mm 2 Vernikkelde Cu-soldeerpunt, beitelvorm Opwarmtijd ca. 2,5 minuten Met veiligheidsstandaard 80 Watt / 230 Volt Art.nr EAN L 480 C Elektrische soldeerbout E 100 Voor de elektrotechniek, zware metaalwerkzaamheden Voor het solderen van kopergeleiders tot 3,0 mm 2 en dunne platen tot max. 1,0 mm 2 Solderen van blik en dunne platen tot max. 0,8 mm 2 Schakeldraden tot 2,5 mm 2 Vernikkelde Cu-soldeerpunt, beitelvorm Opwarmtijd ca. 2,5 minuten Met veiligheidsstandaard 100 Watt / 230 Volt Art.nr EAN L 500 C Soldeerstation LD 48 Voor hobby- en profielektronici in de elektronica, fijnelektronica, modelbouw e.v.m. Regelnauwkeurige elektronische temperatuurkeuze in stappen van 1 C Temperatuurbereik traploos regelbaar van 150 C C Compleet met bouthouder en reinigingsspons Bedrijfsspanning: primair AC 230 V / 50 Hz, secundair 24 Volt voor soldeerbouten Grote LED indicator met gewenste en werkelijke waarde Korte opwarmtijd 48 Watt / 230 Volt Art.nr EAN L 420 C

19 Elektrische soldeerapparaten 19 Elektrisch soldeerpistool E 100 Bijzonder robuust snelsoldeerpistool, ideaal voor elektronica, modelbouw en de universele inzet in werkplaatsen, bij servicewerkzaamheden, voor thuiswerkers en hobbyisten Vernikkelde Cu-soldeerlus Voor schakeldraden tot 1,5 mm 2, kleine tot medium soldeerogen Klein seriesoldeerwerk in een snelle soldeerreeks en dunne platen tot ca. 0,4 mm Opwarmtijd via microschakelaar slechts ca sec 100 Watt / 230 Volt Art.nr EAN L 300 C Batterijsoldeerbout BK 212 Voor hobby- en elektrotechnische werkzaamheden Ideaal voor zachtsoldeerwerk aan printplaten Incl. beschermhoes Batterijen niet bij de levering inbegrepen 6 Watt / 4,5 Volt Art.nr EAN L 450 C Brandmerkbouten Set BM 245 Voor opschriften en creatieve brandmerken op hout, leer en kurk Schrijf- en tekenpunten voor verschillende lijndiktes en een stempelset met 7 verschillende modellen zijn inbegrepen als accessoires Incl. standaard 30 Watt / 230 Volt Art.nr / Brandmerkboutenset EAN Art.nr / Brandmerkbouten zonder accessoires EAN Strass steen applicatorset SA 920 Voor versieringen op stoffen, leer, glas, papier, hout en kunststof De strass steen applicator is geschikt voor strass en figuursteentjes met een hotfixlaag Incl. bewaardoos, standaard, pincet, 500 strass steentjes met hotfixlaag en een 8-delige set met opzetstukken voor verschillende steenformaten en -vormen 6 Watt / 230 Volt Art.nr EAN

20 20 Accessoires elektrische soldeerapparaten Reserve soldeerpunten Art.nr LS 129 / 15 W EAN Art.nr LS 126 / 20 W EAN Art.nr LS 127 / 60, 80, 100 W EAN Art.nr LS 128 / 100 W EAN Soldeerassistent LA 240 Voor soldeerwerk in de elektronica, modelbouw enz. Klemmen in alle richtingen verstelbaar De ideale hulp voor elk filigraan soldeerwerk, waarbij u beide handen nodig hebt Art.nr EAN Soldeervet FM 342 Vloeimiddel voor het zachtsolderen van koper en koperlegeringen voor algemeen soldeerwerk, DIN EN C Art.nr / 20 g EAN Salmiaksteen SN 345 Voor het reinigen van soldeerboutpunten 65 x 45 x 20 mm, 80 g Art.nr EAN Desoldeerdraad EL 235 Doordrenkt met vloeimiddel, extreem absorberende koperlitze Voor het uitsolderen van elementen en voor het verwijderen van overtollig soldeer Breedte 2,0 mm, lengte 1,6 m Art.nr EAN

21 Desoldeerpomp EP 237 Voor soldeerwerk in de elektronica, modelbouw enz. Voor het verwijderen van soldeerpunten vóór het vervangen van elektronische componenten Art.nr EAN Accessoires elektrische soldeerapparaten 21 Schrijf- en tekenpunten voor CFH brandmerkbouten Voor opschriften en creatieve brandmerken op hout, leer en kurk Art.nr EAN Stempelset voor CFH brandmerkbouten Voor opschriften en creatieve brandmerken op hout, leer en kurk Art.nr EAN Strass steentjes voor CFH Strass steen applicator Strass steentjes ø 4 mm / inhoud ca. 300 stuks Nr S16 Zilver EAN Nr S16 Bont EAN Strass steentjes ø 5 mm / inhoud ca. 150 stuks Nr S20 Zilver EAN Nr S20 Bont EAN Strass steentjes ø 6 mm / inhoud ca. 80 stuks Nr S30 Zilver EAN Nr S30 Bont EAN

22 22 Soldeermiddelen Soldeermiddelen Voor koper, koperlegeringen, messing, nikkel, nikkellegeringen, geelkoper, staal, gietijzer, temperijzer en brons. Elektronicasoldeer WL 325, WL 323 Gevuld met vloeimiddel, voor fijnsoldeerwerk in de elektronica en elektrotechniek Art.nr / 100 g EAN Art.nr / 250 g EAN S 190 C Knutselsoldeer WL 330, WL 328 Gevuld met vloeimiddel, voor algemeen soldeerwerk Niet geschikt in de elektronica Art.nr / 100 g EAN Art.nr / 250 g EAN S 235 C Radiosoldeer WL 335, WL 333 Gevuld met vloeimiddel, voor fijnsoldeerwerk, loodgieterswerk, telecommunicatie-engineering en algemeen soldeerwerk Art.nr / 100 g EAN Art.nr / 250 g EAN S 235 C Tiffany soldeer TL 336 S Geschikt voor het solderen van Tiffany-werk Alleen gebruiken in combinatie met soldeerwater CFH-nr Art.nr / 100 g EAN C Fittingsoldeer WL 340, WL 339 Voor het zachtsolderen van koperen buizen in koud- en warmwaterinstallaties Warmtebestendig tot 110 C Alleen gebruiken in combinatie met fittingsoldeerpasta CFH-nr of Fittingvloeimiddel CFH-nr Art.nr / 100 g EAN Art.nr / 250 g EAN S 250 C

23 Staaf soldeertin zinkplaat Soldeermiddelen 23 S 235 C Voor het solderen van fijnzink en gelegeerd zink in de dakbedekkingsector, S-Pb60Sn40; DIN EN Alleen gebruiken in combinatie met soldeerwater zinkplaat CFH-nr Art.nr / 2 Driehoekige staven van 333 mm EAN Staaf soldeertin 1,5 kg voor zinkplaat S 235 C Voor het solderen van fijnzink en gelegeerd zink in de dakbedekkingsector, S-Pb60Sn40; DIN EN Alleen gebruiken in combinatie met soldeerwater zinkplaat CFH-nr Art.nr / 6 Driehoekige staven van 400 mm EAN Staaf soldeertin bladkoper S 250 C Voor het solderen van koperen dakgoten en afvoerpijpen of bladkoper bij dakbedekkingen zonder voorafgaand klinkwerk, S-Sn97Cu3; DIN EN Alleen gebruiken in combinatie met soldeerwater bladkoper CFH-art.nr Art.nr / 2 Driehoekige staven van 333 mm EAN Nieuwzilver hardsoldeer Voor het verbinden van staal, gietijzer, temperijzer, nikkel en nikkellegeringen Art.nr EAN A 910 C Messingsoldeer A 900 C Voor het capillair solderen en lassolderen van staal, gietijzer, temperijzer, koper, nikkel, messing en brons Art.nr EAN Koper-fosfor hardsoldeer A Voor het capillair solderen van koper, messing en geelkoper Voor gas-/waterinstallaties in de drinkwatervoorziening Art.nr EAN C Zilverhardsoldeer cadmiumvrij A 670 C Voor het capillair solderen van alle staalsoorten, koper en koperlegeringen Voor gas- en waterinstallaties Art.nr EAN

24 24 Soldeermiddelen Vloeimiddel voor zilversoldeer FM 343 Hardsoldeervloeimiddel voor het solderen van koper, messing, geelkoper en staal Bijzonder geschikt voor het solderen met koper- en zilversoldeer van CFH. EN 1045, type FH 10. Art.nr / 25 g EAN Soldeerwater FM 344 Vloeimiddel voor algemeen soldeerwerk (radiatorbouw, loodgieterswerk) Voor het zachtsolderen van ijzer, staal, messing, koper, lood en blik Geschikt voor Tiffany soldeerwerk Art.nr / 25 g EAN Fittingvloeimiddel FM 347 Zachtsoldeervloeimiddel voor het solderen van koperen buizen in drinkwater- en verwarmingsinstallaties. Te gebruiken in combinatie met fittingsoldeer CFH-nr en DIN EN C (F-SW 21) Art.nr / 20 g EAN Fittingsoldeerpasta FP 348 Zachtsoldeermetaalpasta voor het voorvertinnen en zachtsolderen van koperen buisinstallaties, te gebruiken in combinatie met fittingsoldeer CFH-nr en / DIN EN 29453, DIN EN C (F-S21), S-Sn97Cu 3 Art.nr / 100 g EAN Soldeerwater bladkoper LWK 368 Speciaal vloeimiddel voor het zachtsolderen in de dakbedekkingsector in combinatie met een staaf soldeertin voor dakgoten, regenpijpen en platen Voor koperen goten, regenpijpen en platen, messing- en koperlegeringen Art.nr / 100 g EAN Soldeerwater zinkplaat LWZ 372 Speciaal vloeimiddel voor het zachtsolderen in de dakbedekkingsector in combinatie met een staaf soldeertin voor dakgoten, regenpijpen en platen Voor titaanzink, verzinkt staalplaat en fijnzink Art.nr / 100 g EAN Reinigingsvlies RV 349 Metaalvrij reinigingsvlies voor alle metalen voor het snel, pluizenvrij reinigen van de soldeerplek zonder metalen afslijting, dat vermindert corrosieschade Art.nr / 5 stuks EAN

25 Soldeermiddelen 25 Artikelnr. Naam Staal Koper Messing Nikkel Geelkoper Temperijzer Gietijzer Blik Brons Koperlegering Nikkellegering Zinklegering Fijnzink Verz. staalplaat Tiffany soldeer 190 C Zachtsolderen / Elektronicasoldeer Gevuld met vloeimiddel / Knutselsoldeer Gevuld met vloeimiddel / Radiosoldeer Gevuld met vloeimiddel Smeltbereik 190 C Alleen voor zachtsoldeerwerk in de elektronica (printplaten enz.) en elektrotechniek 235 C Algemeen soldeerwerk niet geschikt in de elektronica 235 C Zacht soldeerwerk van koperdraden (kabelstreng / telecommunicatieaanleg enz.) / Fittingsoldeer 250 C / Staaf soldeertin Zinkplaat 235 C Staaf soldeertin Koperplaat Zilverhardsoldeer cadmiumvrij ommanteld met vloeimiddel 250 C 670 C Hardsolderen Koperfosfor hardsoldeer Messinghardsoldeer Ommanteld met vloeimiddel Nieuwzilver hardsoldeer Ommanteld met vloeimiddel Werktemperatuur 730 C 900 C 910 C

26 26 Gasaanstekers en aanstekers Gasaanstekers en aanstekers Als klassieker of allrounder, gas- en benzineaanstekers zijn betrouwbare metgezellen voor de vrije tijd, hobby en camping. Met verlengde schacht perfect geschikt voor het aansteken van moeilijk bereikbare plaatsen. Gasaansteker GF 485 Hoogwaardige gasaansteker van metaal Windproof TurboJet Technologie gaat niet uit bij harde wind Bij te vullen met normaal aanstekergas (CFH-nr ) Art.nr EAN Benzineaansteker BL 487 Hoogwaardige benzineaansteker van metaal Lange levensduur Zilver geborsteld Bij te vullen met aanstekerbenzine (CFH-nr ) Art.nr / Incl. dispenser met 6 vuursteentjes EAN Aanstekerbenzine Voor benzineaanstekers Als reinigingsbenzine in de huishouding, voor hobby en voertuigen Lost vet, olie, teer, etiketten, skiwas en veel meer. Art.nr / à 133 ml EAN Gasaanstekers in een 3-delige set Elektronische gasaansteker Met kinderbeveiliging Bij te vullen met normaal aanstekergas (CFH-nr ) Art.nr EAN Gasaansteker Super Mini met piëzo-ontsteking Lengte 10,5 cm Vlamhoogte regelbaar Bij te vullen met normaal aanstekergas (CFH-nr ) Art.nr EAN P PIEZO

27 Gasaanstekers en aanstekers 27 Gasaanstekers Mini met hard-piëzo-ontsteking Lengte 13,5 cm Kinderbeveiliging Vlamhoogte regelbaar Bij te vullen met normaal aanstekergas (CFH-nr ) Met gascontrolevenster Art.nr EAN P PIEZO Gasaansteker Maxi met PIËZO-ontsteking Lengte 28 cm Vlamhoogte regelbaar Bij te vullen met normaal aanstekergas (CFH-nr ) Met gascontrolevenster, kinderbeveiliging en ophanging Perfect geschikt voor het aansteken van kaarsen in hoge glazen standaards en windlichten, fonduebranders, open haarden, ovens, gasstraalkachels en barbecues Art.nr EAN P PIEZO Gasaansteker Maxi Flexibel P met PIËZO-ontsteking Lengte 33,5 cm Vlamhoogte regelbaar Bij te vullen met normaal aanstekergas (CFH-nr ) Met gascontrolevenster, kinderbeveiliging en ophanging Flexibele metalen schacht, aansteken van moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk Perfect geschikt voor het aansteken van kaarsen in hoge glazen standaards en windlichten, fonduebranders, open haarden, ovens, gasstraalkachels en barbecues Art.nr EAN Gasaanstekers Maxi Flexibel Turbo P met PIËZO-ontsteking Lengte 34,5 cm Vlamhoogte regelbaar Bij te vullen met normaal aanstekergas (CFH-nr ) Gascontrolevenster, kinderbeveiliging en ophanging Turbovlam Flexibele metalen schacht, aansteken van moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk Perfect geschikt voor het aansteken van kaarsen in hoge glazen standaards en windlichten, fonduebranders, open haarden, ovens, gasstraalkachels en barbecues Art.nr EAN PIEZO PIEZO

28 28 Afbrandapparaten Afbrandapparaten De bij de levering inbegrepen gasslangen zijn geschikt voor het aansluiten aan in de handel gebruikelijke propaangasflessen van 5 kg, 11 kg en 33 kg. De drukregelaar CFH Nr is absoluut nodig bij alle CFH afbrandapparaten. Ideaal voor het opwarmen en afbranden, voor bitumen- en teerwerk, om dijkfolie en dakisolatie te lassen, beton te drogen, onkruidverdelging, verwijderen van mos, aansteken van de barbecue en om dierlijk borstelhaar af te branden. Afbrandapparaat ST 500 Brander ø 50 mm Met spaarvlamgreep voor energiebesparing Zeer korte buis ideaal voor moeilijk toegankelijke plaatsen Incl. slang 1,5 m, 3/8 en standaard Art.nr EAN Afbrandapparaat CL 400 Brander ø 60 mm Met spaarvlamgreep voor energiebesparing Incl. slang 5 m, 3/8 en standaard Art.nr EAN

29 Afbrandapparaat ST 1000 Afbrandapparaten 29 Brander ø 60 mm Met spaarvlamgreep voor energiebesparing Handgreep afschroefbaar Brander afschroefbaar Incl. slang 5 m, 3/8 en standaard Art.nr EAN Art.nr / Hetzelfde als EAN Art.nr / Incl. drukregelaar EAN Afbrandapparaat PZ 6000 Speciale brander ø 60 mm Met spaarvlamgreep voor energiebesparing Piëzo-ontsteking Handgreep afschroefbaar Brander afschroefbaar Brander met aanzuigopeningen Incl. slang 5 m, 3/8 en standaard Art.nr EAN P PIEZO Doppelbrander GT 8000 Met spaarvlamgreep voor energiebesparing Met 2 speciale branders ø 50 mm bijzonder effectief Handgreep afschroefbaar Brander afschroefbaar Brander met aanzuigopeningen Incl. slang 5 m, 3/8 en standaard Art.nr EAN

30 30 Accessoires gassoldeer- en afbrandapparaten Accessoires gassoldeer- en afbrandapparaten CFH accessoires in geteste kwaliteit garanderen een perfecte comptabiliteit. Lekzoekspray Control Plus Voor het vinden van ondichte plekken in gas- en persluchtleidingen, containers, pijpleidingen, slangen, schroefverbindingen, lasnaden, flensverbindingen en armaturen Art.nr EAN Propaangasslang Kunststof slang 3/8 lks aan beide kanten, incl. slangverbinder Voor alle afbrandapparaten Art.nr / 3 m EAN Propaangasslang Rubberen slang 3/8 lks aan beide kanten Voor alle afbrandapparaten Art.nr / 2 m incl. slangverbinder EAN Nr / 10 m EAN Art.nr / 20 m EAN Stalen fles voor 1 liter propaangas Voor het zelf bijvullen uit propaangasflessen van 3 kg, 5 kg of 11 kg Vulstuk CFH-nr Beslist noodzakelijk Art.nr EAN

31 Accessoires gassoldeer- en afbrandapparaten 31 Propaandrukregelaar 2,5 Bar / DR 114 Voor alle slangsoldeerapparaten, opwarmbrander en afbrandapparaten Uitgang R 3/8 lks Met combiaansluiting voor propaangasflessen van 5, 11 en 33 kg Art.nr EAN Propaanregelaar 1-4 Bar / DR 113 Traploos regelbaar Doorstroming 6-10 kg/h, voor flessen van 5, 11 en 33 kg, uitgang 3/8 lks Ideaal voor opwarmbrander en afbrandapparaten Art.nr EAN Propaanregelaar 1-4 Bar / DR 115 Met manometer traploos regelbaar Doorstroming 6-10 kg/h voor flessen van 5, 11 en 33 kg, uitgang 3/8 lks Ideaal voor opwarmbrander en afbrandapparaten Art.nr EAN Propaanregelaar 2,5 Bar / DR 112 Met slangbreukbeveiliging die verplicht is in de industriële inzet Stopt bij slangbreuk het verder uitstromen van gas Doorstroming 6-10 kg/h voor flessen van 5, 11 en 33 kg, uitgang 3/8 Art.nr EAN Slangbreukbeveiliging SB 118 Stopt bij slangbreuk het verder uitstromen van gas Aansluiting ingang R 3/8, aansluiting uitgang 3/8 lks Montage direct aan de drukregelaar Art.nr EAN

32 32 Accessoires gassoldeer- en afbrandapparaten Aansluiting torsiebeveiliging VS 120 Voor vloeibaar gas slangleidingen met kogelscharnieraansluiting en wartelmoer G 3/8 voor aansluiten H.6 volgens EN Wordt gemonteerd tussen de handgreep van het apparaat en de slang Voorkomt het verdraaien van de slang Art.nr EAN Aansluitventiel AV 121 3/8 lks, voor conventionele propaan-butaan hogedrukgasbussen Met aftapventiel volgens DIN EN 417 Aansluiting uitgang 3/8 lks Voor soldeerapparaten met een propaangasfles en gasslang 3/8 lks Art.nr EAN Gas-vulstuk MS 754 Gas-vulstuk voor het zelf bijvullen van 1 l kleine propaanflessen uit propaangasflessen van 3 kg, 5 kg of 11 kg Ingang W 21,8 uitgang R 3/8 lks Art.nr EAN Turbo-soldeerbrander ø 27 mm A 800 C Passend op alle CFH handgrepen en handsoldeerapparaten Met luchtregelring voor het gemakkelijk omzetten van een harde, hete vlam (2000 C) naar een zachte vlam Art.nr EAN

33 Sanitairgereedschap en accessoires 33 Sanitairgereedschap en accessoires Pienter gereedschap voor vakkundige montages en reparaties. Eenvoudige toepassing met een professioneel resultaat. Hoekpijptang 45 met S-vormige bek Spanbereik: 1 / 42 mm, lengte: 325 mm Slanke, speciaal gevormde bek, zelfspannend met onverliesbare stelmoer Chroom-vanadium staal Epoxybekleding Vertanding tegen de draairichting verzet Art.nr EAN Hoekpijptang 45 met S-vormige bek Spanbereik: 1 1/2 / 60 mm, lengte: 415 mm Slanke, speciaal gevormde bek, zelfspannend met onverliesbare stelmoer Chroom-vanadium staal Epoxybekleding Vertanding tegen de draairichting verzet Art.nr EAN Hoekpijptang 45 met S-vormige bek Spanbereik: 2 / 70 mm, lengte: 530 mm Slanke, speciaal gevormde bek, zelfspannend met onverliesbare stelmoer Chroom-vanadium staal Epoxybekleding Vertanding tegen de draairichting verzet Art.nr EAN

34 34 Sanitairgereedschap en accessoires Armatuurtang 35 mm Spanbereik: 1 / 35 mm, lengte 315 mm Chroom-vanadium staal Epoxybekleding Voorzichtig en veilig pakken van armaturen, gepolijste oppervlakken, platen en schroefverbindingen Incl. beschermende kaken van kunststof Art.nr EAN Waterpomptang 28 mm Spanbereik: 1 / 28 mm, lengte 170 mm Chroom-vanadium staal Epoxybekleding Veilig vasthouden van pijpen 6-voudig verstelbaar Art.nr EAN Waterpomptang 32 mm Spanbereik: 1 1/4 / 32 mm, lengte 235 mm Chroom-vanadium staal Epoxybekleding Veilig vasthouden van pijpen 6-voudig verstelbaar Art.nr EAN Waterpomptang 42 mm Spanbereik: 1 1/2 / 42 mm, lengte 300 mm Chroom-vanadium staal Epoxybekleding Veilig vasthouden van pijpen 6-voudig verstelbaar Art.nr EAN Syfontang Lengte: 10 / 250 mm, spanbereik: mm Voor het aandraaien en losdraaien van schroefverbindingen van kunststof buizen 4-voudig verstelbaar Art.nr EAN

35 Pijpensnijder 3-22 mm Sanitairgereedschap en accessoires 35 Voor aluminium, koper-, messing- en dunwandige stalen pijpen van 1/8-7/8 Handig met een kleine werkradius en snede dicht bij de rand Pijpensnijder ø 3-22 mm; 1/8-7/8 Art.nr EAN Pijpensnijder 3-30 mm Voor aluminium, koper-, messing- en dunwandige stalen pijpen van 1/8-1 1/8 Handig met een kleine werkradius en snede dicht bij de rand Pijpensnijder ø 3-30 mm; 1/8-1 1/8 Art.nr EAN Pijpensnijder 3-32 mm incl. reserve snijwiel Voor koper-, messing-, aluminium en dunwandige stalen pijpen van 1/8-1 1/4 Met uitklapbare interne ontbramer en reserve snijwiel in de handgreep Pijpensnijder ø 3-32 mm; 1/8-1 1/4 Art.nr EAN Geen afbeelding Pijpensnijder 6-35 mm incl. reserve snijwiel Voor koper-, messing-, aluminium en dunwandige stalen pijpen van 1/8-1 3/8 Met uitklapbare interne ontbramer en reserve snijwiel in de handgreep Pijpensnijder ø 6-35 mm; 1/4-1 3/8 Art.nr EAN

36 36 Sanitairgereedschap en accessoires Kunststof pijpensnijder 36 mm Ideaal voor installateurs, mecaniciens en monteurs Voor het moeiteloos snijden van kunststof pijpen en meerlaagse verbindingspijpen tot max. ø 36 mm Roestvrij stalen mes, gaat met een druk op de knop automatisch terug Art.nr EAN Kunststof pijpensnijder 42 mm Ideaal voor installateurs, mecaniciens en monteurs Voor het moeiteloos snijden van kunststof pijpen en meerlaagse verbindingspijpen tot max. ø 42 mm Met veiligheidsbeugel en roestvrij stalen mes Art.nr EAN Reserve snijwiel voor Snijwielen voor pijpensnijder Voor koper-, messing-, aluminium en dunwandige stalen pijpen Art.nr EAN Reserve snijwiel voor Art.nr EAN Koperen pijpbuigveer Voor het met de hand buigen van zachte koperen buizen Conus gebogen, gecadmeerd Art.nr / ø 10 mm EAN Art.nr / ø 12 mm EAN Art.nr / ø 15 mm EAN Pijpbuiger Op maat nauwkeurig, tweehandig buigen tot 180 van pijpen van zacht koper, messing, aluminium ø mm; 1/4-5/16-3/8 In veel sectoren inzetbaar, zoals: klimaat- en koudetechniek, olievoorziening, automobiel-, hydraulica- en persluchttechniek Art.nr EAN

37 Koperen buis binnenborstel Voor het snel reinigen van de soldeerplek Stabiele handgreep Art.nr / ø 15 mm EAN Art.nr / ø 18 mm EAN Art.nr / ø 22 mm EAN Sanitairgereedschap en accessoires 37 Binnen- en buitenfrees 6-40 mm Voor het ontbramen van de snijvlakken bij koperen, aluminium en zachtstalen buizen De geslepen en geharde stalen messen garanderen gladde oppervlakken zonder gleuven Art.nr EAN Ratel omschakelbaar R/L 1/2 Met omschakelbaar vierkant stuk en verende stift Rechts- en linksdraaiend door het omkeren van het verbindingsvierkant Chroom-vanadium staal Te gebruiken met bijv. de Universele staartstuksleutel (CFH-nr ) Art.nr EAN Universele staartstuksleutel 12-kant, staartstukvorm 3/8 ; 1/2 ; 3/4 ; 1 In- en uitbouw van overloopschroefverbindingen, verwarmingsventielnippels en korte kraanverlengingen Als accessoire bij de Ratel omschakelbaar (CFH-nr ) Art.nr EAN Sanitairkruis Geschikt voor de inzet in de sanitairsector Voor kraanverlengingen: 3/8 ; 1/2 ; 3/4 ; 1 Binnendraad voor stokschroeven en tapbouten: M8, M10, M12 Buitenzeskant voor afdichtstop: 10, 12, 17, 22 mm Art.nr EAN

38 38 Sanitairgereedschap en accessoires Wastafelmoersleutel mm Draaibare handgreep Draaibare klauw voor links- en rechtsdraaiend Sleutelwijdte mm; 3/8 ; 1 1/4 Ideaal voor montage of demontage van was-/spoeltafelarmaturen, eenknopsmengkranen, enz. Speciaal voor moeilijk bereikbare armatuurmoeren Art.nr EAN Mengstraalsleutel voor M20, M22, M24, M28 Eenvoudig vervangen van de zeefinzet van in de handel gebruikelijke armaturen, zonder lelijke krassen achter te laten. Art.nr EAN Hennep in een dispenser 40 g, 40 m Ideaal voor het afdichten van alle soorten schroefdraden Men wikkelt de hennep stevig in de schroefdraad van pijpen en andere schroefdraden om een hoge en langdurige dichtheid te krijgen Te gebruiken in combinatie met de Schroefdraaddichtpasta (CFH-nr ) Art.nr EAN Schroefdraaddichtpasta 50 g Niet hardende dichtpasta voor metalen schroefdraadverbindingen van de huisinstallatie, van de gas- en drinkwatervoorziening en verwarmingsinstallaties. Te gebruiken met Dichtmiddelhouder (bijv. Hennep CFH-nr ). Art.nr EAN Teflonband in een dispenser, 12 m Voor het goed dichten van schroefdraden van metaal en kunststof Art.nr EAN

39 Platenschaar links snijdend Voor platen tot een dikte van 0,45 mm Ergonomische handgrepen met glijbeveiliging Snijden van radiussen Zelfopenende benen Art.nr EAN Sanitairgereedschap en accessoires 39 Platenschaar rechts snijdend Voor platen tot een dikte van 0,45 mm Ergonomische handgrepen met glijbeveiliging Snijden van radiussen Zelfopenende benen Art.nr EAN Platenschaar li/re/recht snijdend Voor platen tot een dikte van 0,45 mm Ergonomische handgrepen met glijbeveiliging Voor korte rechte figuursneden Zelfopenende benen Art.nr EAN Platenschaar 12 Voor platen tot een dikte van 1,2 mm Zelfopenende benen Voor korte rechte figuursneden Art.nr EAN

40 40 Sanitairgereedschap en accessoires Waterkraan klepzittingfrees mm Voor het eenvoudig en snel repareren van lekkende waterkranen Exact nafrezen van de klepzitting Cilindrische schroefdraadopname voor armaturen met draaiende handgreep Variabele instelling van de freesdruk Incl. 2 freeskoppen en 2 in de markt gebruikelijke dichtingen Art.nr EAN Ronde drevel Ideaal voor het snel en braamvrij stansen van stalen, koperen en aluminium platen 3-punts aansnijding voor zuiver en gelijkmatig stansen Geschikt voor moeilijk bereikbare plekken zoals gootstenen, schakelinstallaties, enz. Art.nr / ø 32 mm EAN Art.nr / ø 35 mm EAN Buisreinigingsspiraal 3 m met terughaalboor ø 6 mm Eenvoudig gebruik Reiniging zonder chemie Geschikt voor dunne pijpleidingen Snel en effectief ontstoppen Art.nr EAN Buisreinigingsspiraal 5 m met terughaalboor ø 26 mm Eenvoudig gebruik Reiniging zonder chemie Geschikt voor bredere pijpleidingen Snel en effectief ontstoppen Art.nr EAN Buisreinigingsspiraal 7 m met terughaalboor ø 26 mm Eenvoudig gebruik Reiniging zonder chemie Geschikt voor bredere pijpleidingen Snel en effectief ontstoppen Art.nr EAN

41 Bio-Gärtner en barbecueaanstekers 41 Bio-Gärtner en barbecueaanstekers Ideaal voor de biologische verwijdering van mos en onkruid, voor het snel aansteken van barbecuekolen en in de winter voor het ijsvrij maken van trottoirs. Het werkprincipe van de onkruidverdelging Bij de onkruidverdelging wordt het onkruid niet verbrand, maar de plantencellen worden verhit tot C. De snelle temperatuurstijging leidt tot het sterk uitzetten van celvloeistof, de celwanden springen, het celeiwit stolt en het onkruid sterft af. Het is voldoende, als de planten alleen afgebrand worden in het bovenste derde deel. Houd de branderpunt daarom op een afstand van ca. 10 cm van de plant. Het gebruik van deze techniek is volledig gifvrij! Er komen geen schadelijke stoffen in onze voedselketen, noch in onze wateren. Barbecueaansteker GA 700 Hoogwaardige alubrander Extreem lichte en handige barbecueaansteker Eenvoudige bediening door ergonomische handgreep met regelventiel Eenvoudig gebruik door afgeronde branderbuis Bij het afschroeven van de hogedrukgasbus sluit het aftapventiel van de bus automatisch en kan er geen gas meer ontsnappen Zuinig in gebruik Art.nr / Incl. 1 universele hogedrukgasbus EAN Bio-Gärtner PZ 1500 P PIEZO Met verchroomde brander en pijp Betrouwbaar, gemakkelijk ontsteken met een druk op de knop met professionele piëzo-ontsteking Eenvoudige bediening met regelventiel Bij het afschroeven van de hogedrukgasbus sluit het aftapventiel van de bus automatisch en kan er geen gas meer ontsnappen Zuinig in gebruik Art.nr / Incl. 1 universele hogedrukgasbus EAN

Basismechanica SOLDEREN GRIZLI777. 2012-2013 Tim Fack

Basismechanica SOLDEREN GRIZLI777. 2012-2013 Tim Fack Basismechanica GRIZLI777 SOLDEREN 2012-2013 Tim Fack Solderen Inhoud 1. Inleiding pagina 2 2. Capillaire werking pagina 3 3. Soldeertoestellen pagina 4 4. Zachtsolderen pagina 5 5. Hardsolderen pagina

Nadere informatie

Solderen en lassen. Nummer 31

Solderen en lassen. Nummer 31 Nummer 31 Art.nr. 691488 In deze KlusZo beschrijven we stapsgewijs waar u allemaal rekening mee moet houden als gaat solderen of lassen. We leggen u eerst het verschil uit tussen solderen en lassen. Vervolgens

Nadere informatie

BRANDERS. GASBRANDER, SYSTEEMKOFFER TURBOJET 5 stuks in systeemkoffer VERVANGENDE PATROON VOOR TURBOJET PISTOOL 2 BRANDERS

BRANDERS. GASBRANDER, SYSTEEMKOFFER TURBOJET 5 stuks in systeemkoffer VERVANGENDE PATROON VOOR TURBOJET PISTOOL 2 BRANDERS BRANDERS 2018 BRANDERS GASBRANDER, SYSTEEMKOFFER TURBOJET 5 stuks in systeemkoffer 8.4.2 Piëzo-ontsteking Start/stop functie voor maximale veiligheid en comfort Bajonet snelkoppeling Brander snel en zonder

Nadere informatie

Solderen. Wat is solderen. Wat is de procedure van solderen

Solderen. Wat is solderen. Wat is de procedure van solderen Solderen Wat is solderen. - Het verbinden van verschillende soorten metalen, door middel van een gesmolten toevoeg materiaal of een legering met een lage smeltpunt, al dan niet met vloeimiddelen of beschermgassen.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. In dit bestand wordt veel met knoppen gewerkt die aangeklikt kunnen worden.

Inhoudsopgave. In dit bestand wordt veel met knoppen gewerkt die aangeklikt kunnen worden. Inhoudsopgave Blz. 1 Zachtsolderen Metaalsoorten Lijmen? Zelf solderen Regelmatig 20-vlak Blz. 2 Vertinnen Boutpunt Vloeimiddel Infrarood print Blz. 3 Elektronica Harskernsoldeer Soldeerstation Blz. 4

Nadere informatie

7 Gebruiken van snijbranders en plasmasnijders Inhoud

7 Gebruiken van snijbranders en plasmasnijders Inhoud 7 Gebruiken van snijbranders en plasmasnijders Inhoud Wat is het?... 1 Waarmee doe je het?... 1 Hoe werk je met een autogeenlasinstallatie?... 4 Hoe onderhoud je een autogeen lasinstallatie en een snijbrander?...

Nadere informatie

AUTOGEEN LASSEN/SNIJDEN. Complete sets autogeen type 21

AUTOGEEN LASSEN/SNIJDEN. Complete sets autogeen type 21 Complete sets autogeen type 21 De complete set betaat uit: 1x handgreep 1x snijvoorstuk 6x snijpitten 1x cirkelstang met center punt 3x snijpitten 1x set branderboortjes..65.00010 Complete autogeen kist,

Nadere informatie

Aanwijzingen bij het gebruik van dit bestand.

Aanwijzingen bij het gebruik van dit bestand. Inhoudsopgave Blz. 1 Metaalsoorten Lijmen? Blz. 2 Vertinnen Boutpunt Vloeimiddel Blz. 3 Elektronica Harskernsoldeer Soldeerstation Blz. 4 Als het niet lukt Zelf solderen Regelmatig 20-vlak Infrarood print

Nadere informatie

METAAL. Verbindingstechnieken voor leidingsystemen. Solderen Draadafdichting. Griffon. Kwaliteit voor de installateur.

METAAL. Verbindingstechnieken voor leidingsystemen. Solderen Draadafdichting. Griffon. Kwaliteit voor de installateur. METAAL Verbindingstechnieken voor leidingsystemen Solderen Draadafdichting Griffon. Kwaliteit voor de installateur. GRIFFON. KWALITEIT VOOR DE INSTALLATEUR. Uw vakmanschap verdient een professioneel verbindingsproduct.

Nadere informatie

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking Handleiding PVC-trapleuningprofielen Installatie instructies Afwerking Installatie instructies De hoogwaardige PVC-trapleuningprofielen van Rubbermagazijn zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal. Hierdoor

Nadere informatie

DIN 335C DIN 335C HSS G HSS G HSS G. HSS VERZINKFREZEN 90, 3 snijkanten. HSS VERZINKFREZEN 90, 3 snijkanten in cassette

DIN 335C DIN 335C HSS G HSS G HSS G. HSS VERZINKFREZEN 90, 3 snijkanten. HSS VERZINKFREZEN 90, 3 snijkanten in cassette 400 VERZINKFREZEN 90, 3 snijkanten. -verzinkfrees, 335 type C, cilindrische schacht, 90, 3 snijkanten, CBN-geslepen. Door de diep ingeslepen spaangroef zijn de snijkanten absoluut scherp. De robuuste verzinkboor

Nadere informatie

RICHTLIJNEN VOOR HET KIEZEN VAN HET JUISTE SOLDEER

RICHTLIJNEN VOOR HET KIEZEN VAN HET JUISTE SOLDEER RICHTLIJNEN VOOR HET KIEZEN VAN HET JUISTE SOLDEER VLAM SOLDEREN ELEKTRISCH SOLDEREN VOOR SEMI-PRO & PROFESSIONEEL GEBRUIK 2 BAR 4 BAR Solidare = vastmaken Er wordt gebruik gemaakt van een metaallegering

Nadere informatie

ZELFKLEMMENDE PIJPTANG UNIOR

ZELFKLEMMENDE PIJPTANG UNIOR PIJPTANG 90 * Rood gemoffeld, bekken blank geslepen * Zweeds model * Bek onder 90 * Tanden inductief gehard * Chroom-vanadiumstaal * DIN 5234 type A. nr. 480/6 24.586502 1 " - 50mm - 325 mm 24.586503 1.1/2"

Nadere informatie

Messing soldeerfittingen

Messing soldeerfittingen SOLDEERFITTINGEN SUPERIEUR IN PRIJS & KWALITEIT BREED ASSORTIMENT INLEIDING BONFIX B.V. levert een ruim assortiment messing soldeerfittingen voor water-, gas- en CVinstallaties onder de merknaam BONFIX.

Nadere informatie

Messing soldeerfittingen Technische documentatie

Messing soldeerfittingen Technische documentatie MESSING SOLDEERFITTINGEN SOLDEERFITTINGEN SUPERIEUR IN PRIJS & KWALITEIT BREED ASSORTIMENT PRODUCTAANBOD Messing soldeerfittingen Sok Verloopsok Inschuifsok Kap Soldeerring fitting (uitwendig) x cap. 1

Nadere informatie

Leidingreparatie en -onderhoud

Leidingreparatie en -onderhoud Leidingreparatie en -onderhoud Uitgebreide keuze bij één leverancier. Uniek duurzaam ontwerp. Betrouwbare prestaties en snel. Type Aantal modellen Pagina Druktestpompen 2 9.2 Pijpbevriezers 2 9.3 Ontkalkingspompen

Nadere informatie

PRESTATIE IN ACTIE 2010 GRATIS. wagentje voor eenvoudig transport zonder ruimteverlies DRAAD- SNIJ-IJZER. BSPT Rechts 3/8 1/2 3/4 1 1.

PRESTATIE IN ACTIE 2010 GRATIS. wagentje voor eenvoudig transport zonder ruimteverlies DRAAD- SNIJ-IJZER. BSPT Rechts 3/8 1/2 3/4 1 1. WAAR UW VAKMANSCHAP RECHT OP HEEFT SANITAIR VERWARMING ONDERHOUD PRESTATIE IN ACTIE 2010 DRAADSNIJMACHINE 2 EENVOUDIG EN EFFICIËNT DRAADSNIJDEN. SNEL, VEILIG, ERGONOMISCH, PRAKTISCH... Geldig tot 31/07/2010

Nadere informatie

Accu ipod Touch 4G Installatie handleiding

Accu ipod Touch 4G Installatie handleiding 1. Het scherm van de ipod Touch 4G is vastgelijmd. Het is daarom aan te raden een heteluchtpistool (of een föhn) te gebruiken, om de lijm weer zacht te maken. Begin met het verwarmen van het onderste gedeelte

Nadere informatie

nieuw van Jippa stal & weide programma

nieuw van Jippa stal & weide programma nieuw van Jippa stal & weide programma Foto komt niet overeen met de geleverde ronde voerruif Voerruiven Voerruiven van Jippa zijn de ideale ruiven voor het bijvoeren op de weide. In alle seizoenen inzetbaar

Nadere informatie

Aftekenen van zink BEWERKEN ZINK

Aftekenen van zink BEWERKEN ZINK Aftekenen van zink Voordat je een werkstuk uit zinken plaat kunt maken moet je het eerst op het materiaal aftekenen. Voor dit aftekenen gebruik je een kraspen met een geharde punt. Deze harde punt voorkomt

Nadere informatie

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden COACT C UITGEBREID zie pagina 88 1000 W MINI zie pagina 86 500 W 750 W 850 W zie pagina 84 350 W 400 W 440 W 250 W 270 W 220 W 310 W 160 mm 190 mm 240 mm 250 mm 300 mm 350 mm 350 mm 450 mm 550 mm 600 mm

Nadere informatie

Slechts 300gr briketten. Tot 2,5 uur gebruiksduur Ideaal voor thuis, camping en boot

Slechts 300gr briketten. Tot 2,5 uur gebruiksduur Ideaal voor thuis, camping en boot Slechts 300gr briketten Tot 2,5 uur gebruiksduur Ideaal voor thuis, camping en boot Binnen 2 minuten bakken, grillen, koken, wokken en braden. Zonder stroom of gas Topkwaliteit voor een uitstekende prijs

Nadere informatie

Gereedschap voor autogeen lassen en Branden

Gereedschap voor autogeen lassen en Branden Gereedschap voor autogeen lassen en Branden Bij autogene processen worden branders gebruikt voor lassen en onder meer ook voor snijden, solderen, richten, strekken, gutsen, vlamstralen en heetstoken. Deze

Nadere informatie

GluePRO. Lijmen voor professionals. Snel en nauwkeurig.

GluePRO. Lijmen voor professionals. Snel en nauwkeurig. GluePRO Lijmen voor professionals. Snel en nauwkeurig. Welkom STEINEL Rubrikbezeichnung bij de nieuwe dimensie van heet verlijmen. Niets minder dan het allerbeste lijmpistool! Dat was de uitdaging die

Nadere informatie

energiebundels Hier komen de voor uw motorvoertuigprofessionelen.

energiebundels Hier komen de voor uw motorvoertuigprofessionelen. energiebundels Hier komen de voor uw motorvoertuigprofessionelen. De LED-krachtpakketten van brennenstuhl Unieke lichtkracht voor werkplaatsen met onze LED-accu-handlampen. Als handelaar voor accessoires

Nadere informatie

17-1. Opdracht. Leidingen koppelen - soldeerverbinding

17-1. Opdracht. Leidingen koppelen - soldeerverbinding Opdracht Verbinden van buizen Er zijn verschillende manieren om buizen te verbinden. Bijvoorbeeld met een schroefkoppeling of met een knelkoppeling. Je kunt koperen buizen ook aan elkaar solderen. Dit

Nadere informatie

Stofzuigers, lijmpistolen, heteluchtpistolen

Stofzuigers, lijmpistolen, heteluchtpistolen CAT_BOSCH_2011-12_NL_bosch-blauw-catalogus pagina 317 van 326 Professioneel blauw elektrisch gereedschap 317 Heteluchtpistool GHG 660 LCD Professional Het heteluchtpistool met hoogste bedieningscomfort

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment De variatie in werkomgevingen is enorm en er zijn veel specialismen. Dit vraagt om specifieke vaardigheden en daarvoor heb je je handen nodig. Je belangrijkste gereedschap. Handbescherming

Nadere informatie

Datasheet 1/2002 Optigas -gasappendages

Datasheet 1/2002 Optigas -gasappendages atasheet 1/2002 Optigas -gasappendages Toepassingsgebied: In het gasappendageprogramma Optigas van Oventrop zijn appendages opgenomen voor een veilige distributie en aanvoer van gas naar de huisaansluiting

Nadere informatie

nora 1-componenten voegpasta

nora 1-componenten voegpasta nora 1-componenten voegpasta Lees aandachtig de instructies op de verpakking! In de meeste gevallen hoeven de naden bij nora rubber vloerbedekking niet over het gehele oppervlakte gevoegd te worden. Uitzonderingen:

Nadere informatie

Materialen. Introductie over Metaal:

Materialen. Introductie over Metaal: Introductie over Metaal: Wat is metaal Winning Structuur Eigenschappen Soorten metaal Methoden van bewerken Methoden van behandelen Metaalproducten Voordelen/nadelen Zuivere metalen IJzer Aluminium Koper

Nadere informatie

Alle artikelen met het stof-/dustex-symbool. zone 20, 21 en 22.

Alle artikelen met het stof-/dustex-symbool. zone 20, 21 en 22. Accessoires Alle artikelen met en zonder exsymbool zijn geschikt voor normale reinigingsbehoeften. Alle artikelen met het stof-/dustex-symbool kunnen in stof-exomgevingen worden gebruikt, in zone 20, 21

Nadere informatie

Flexibels : C.V. & sanitair

Flexibels : C.V. & sanitair Flexibels : C.V. & sanitair Sanutal beschikt over de nodige machines om flexibele slangen voor sanitair en verwarming te produceren. Deze productie laat ons toe een volledig en hoogwaardig gamma uit voorraad

Nadere informatie

SCHITTERENDE PERSPECTIEVEN COMPRESSORKOELKASTEN MET RVS-LOOK FRONT

SCHITTERENDE PERSPECTIEVEN COMPRESSORKOELKASTEN MET RVS-LOOK FRONT 50 Compressorkoelkasten 5 4 Geschikt voor de tropen! Uitstekende koelprestaties bij een buitentemperatuur van +43 C 3 1 2 6 SCHITTERENDE PERSPECTIEVEN COMPRESSORKOELKASTEN MET RVS-LOOK FRONT De exclusieve

Nadere informatie

Watermeterbeugels, watermeters & verdeelunits

Watermeterbeugels, watermeters & verdeelunits Watermeterbeugels, watermeters & verdeelunits BULCO HOLLAND staat voor kwaliteit. Persoonlijke en optimale dienstverlening staan bij ons centraal. Wij verlenen top service door ons te verplaatsen in uw

Nadere informatie

11. Lastoevoegmateriaal

11. Lastoevoegmateriaal Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten lasdraden, elektrode en overig toevoegmateriaal. In dit productboek staan de meest voorkomende en gangbare artikelen opgenomen. Staat uw toevoegmateriaal er

Nadere informatie

NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES

NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES Sneller, Veiliger & Netter Slijpen kan overmatig stof, dampen, rook, vuur en zelfs ontploffing veroorzaken. Evolution

Nadere informatie

Gebruikers- en installatie- handleiding SUNWOOD MARINO. Propaan

Gebruikers- en installatie- handleiding SUNWOOD MARINO. Propaan Gebruikers- en installatie- handleiding SUNWOOD MARINO Versie: Aardgas Propaan Specificaties Fabrikant Sunderman Openhaarden V.O.F. / Sunwood Contactgegevens Christiaan Huygensstraat 10 2665 KX Bleiswijk

Nadere informatie

Al onze producten zijn verdeelt in twee categorieën; YATO Standaard en YATO Industrie.

Al onze producten zijn verdeelt in twee categorieën; YATO Standaard en YATO Industrie. Met trots presenteren wij u de YATO catalogus, een nieuw Europees merk handgereedschappen van uitzonderlijke hoge kwaliteit, wat zich met gemak kan meten met elk ander gerenommeerd Europees, Amerikaans

Nadere informatie

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS STOF-/WATERZUIGERS VOOR ELKE TOEPASSING De nieuwe serie stof-/waterzuigers bevat modellen met 20 tot 75 liter container inhoud zodat er altijd een model is dat voldoet

Nadere informatie

Diversen

Diversen 10 Pagina 644 ALLFLOW afdichting & borging Pagina 645 PTFE tape Pagina 645 Duct tape Pagina 646 LOXEAL afdichting & borging Pagina 650 Futura magazijnbakken Pagina 651 Containers 643 Schroefdraaddichting

Nadere informatie

10 Pagina 652 PTFE tape Pagina 652 Duct tape Pagina 653 ALLFLOW afdichting & borging Pagina 654 LOXEAL afdichting & borging Pagina 658 Futura magazijnbakken Pagina 659 Containers 651 Tape PTFE tape Niet

Nadere informatie

TECHNISCHE HANDLEIDING

TECHNISCHE HANDLEIDING Pagina 1 van 6 Pagina 2 van 6 INHOUDSOPGAVE 1. OMSCHRIJVING... 3 2. ALGEMENE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES... 3 3. TECHNISCHE GEGEVENS... 3 4. INSTALLATIE EN BEDIENING... 3 5. ONDERHOUD... 5 6. ALGEMENE VOORWAARDEN...

Nadere informatie

Laslegeringen voor kwalitatieve onderhoudswerke

Laslegeringen voor kwalitatieve onderhoudswerke , Laslegeringen voor kwalitatieve onderhoudswerke Reparaturschweißlegierungen GmbH Am Kavitt 4 D-47877 Willich Postfach 237 D-47863 Willich (+49) 2154 95 55-0 FAX (+49) 2154 95 55-55 e-mail: info @ omniweld.de

Nadere informatie

Uw specialist voor industriële markering Professionele oplossingen voor het beschrijven en bedrukken voor industrie en handwerk Oplossingen met metaalpunt COLORMARK markeerpennen Industriestift met metaalpunt.

Nadere informatie

Kleine snoeischaren. Op maat gemaakt voor elke hand

Kleine snoeischaren. Op maat gemaakt voor elke hand Kleine snoeischaren Op maat gemaakt voor elke hand 1 Altijd het juiste snijgereedschap: De diameter van de takken en twijgen bepalen welk gereedschap u nodig hebt. Bij WOLF-Garten vindt u het ideale gereedschap

Nadere informatie

Lente Campagne 2010. Prijzen geldig tot 30-06-2010

Lente Campagne 2010. Prijzen geldig tot 30-06-2010 Lente Campagne 2010 Prijzen geldig tot 30-06-2010 CAMERA INSPECTIE SeeSnake * Een inspectie systeem voor 40 mm 90 leidingen! Het nieuwe microdrain Inspectie systeem betekent een grote stap voorwaarts in

Nadere informatie

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen Het leidingsysteem voor professionals Wij hebben TECElogo. En u het bijbehorende gereedschap: uw handen. De nieuwe generatie professionele

Nadere informatie

Allround service voor afmetingen buiten de normale standaard

Allround service voor afmetingen buiten de normale standaard Plaatbewerking Profiel Toen Wilhelm Göcke in 1988 zijn onderneming oprichtte, wist hij dat de verwerking van stalen platen meestal in massaproductie wordt uitgevoerd zodat er geen ruimte is voor individuele

Nadere informatie

Automatisch single-point smeerpatroon Het compacte en navulbare smeerpatroon

Automatisch single-point smeerpatroon Het compacte en navulbare smeerpatroon smart lubrication Automatisch single-point smeerpatroon Het compacte en navulbare smeerpatroon simalube, het compacte smeerpatroon voor universeel, efficiënt en milieuvriendelijk gebruik Voordelig smeren

Nadere informatie

PenTec knelkoppelingen

PenTec knelkoppelingen PenTec knelkoppelingen voor dunwandig staal - RVS - koper voor kunststofleiding voor kunststof/aluminium leiding Pentec knelkoppelingen Toepassingen PenTec knelsets, knelverloopsets en overgangskoppelingen

Nadere informatie

simalube, het compacte smeerpatroon voor universeel, efficiënt en milieuvriendelijk gebruik

simalube, het compacte smeerpatroon voor universeel, efficiënt en milieuvriendelijk gebruik simalube, het compacte smeerpatroon voor universeel, efficiënt en milieuvriendelijk gebruik Voordelig smeren Het simalube smeerpatroon wordt direct op het smeerpunt gemonteerd. Nadat de afgifte is ingesteld,

Nadere informatie

TECHNISCHE DOCUMENTATIE VSH KLEM

TECHNISCHE DOCUMENTATIE VSH KLEM Klemmen TECHNISCHE DOCUMENTATIE VSH KLEM Messingverzinkte klemfittingen Fittingen 10-8-2007 Inleiding VSH Flow Control is onderdeel van Aalberts Industries N.V. en biedt u een complete range fittingen

Nadere informatie

instructieboekje EUROM GS5000 Infraroodstraler op gas

instructieboekje EUROM GS5000 Infraroodstraler op gas instructieboekje EUROM GS5000 Infraroodstraler op gas 2 HARTELIJK DANK Hartelijk dank dat u voor de EUROM GS5000 kachel gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle

Nadere informatie

Autoplaatbewerking zonder spuiten! Autoplaatbewerking zonder spuiten! Snel Goedkoop Eenvoudig Snel Goedkoop Eenvoudig

Autoplaatbewerking zonder spuiten! Autoplaatbewerking zonder spuiten! Snel Goedkoop Eenvoudig Snel Goedkoop Eenvoudig TECHNOLIT LIJM Uitdeuk- Systeem Autoplaatbewerking zonder spuiten! Snel Goedkoop Eenvoudig Bespaart u tijd en geld bij blikschade-herstel: Repareren zonder spuiten heel simpel met het TECHNOLIT -Lijmsysteem!

Nadere informatie

G&G Trading B.V. Industrieweg 18-1 3846 BD Harderwijk Tel.+31(0)341-414993 Fax+31(0)341-419625

G&G Trading B.V. Industrieweg 18-1 3846 BD Harderwijk Tel.+31(0)341-414993 Fax+31(0)341-419625 RESQ-TAPE is een zelfhechtende siliconen afdichtings- en isolatietape met veel verschillende toepassingen. Deze veelzijdige en gebruiksvriendelijke tape is uw eerste hulp bij allerlei reparaties. U brengt

Nadere informatie

Snijwijzer. Wat u ook te snijden hebt, met de snijmachines van Dahle snijdt u altijd goed.

Snijwijzer. Wat u ook te snijden hebt, met de snijmachines van Dahle snijdt u altijd goed. Snijwijzer Wat u ook te snijden hebt, met de snijmachines van Dahle snijdt u altijd goed. De veelzijdigheid van snijden Mijn motto: Een nauwkeurige snede, door elk materiaal. Mijn Dahle. Absolute veiligheid

Nadere informatie

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22 INDEX 1 TRILNAALDEN HANDSTOKTRILNAALD P14........... 2 LHF HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 HS HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 OMVORMERS HFO OMVORMER.................. 4 PLEISTERMACHINES PLEISTERMACHINE

Nadere informatie

BOUWBESCHRIJVING KNIKKERPOMP

BOUWBESCHRIJVING KNIKKERPOMP 1 BOUWBESCHRIJVING KNIKKERPOMP Ten behoeve van demonstratiedoeleinden De knikkerpomp is een type waterpomp dat van PVCbuis en twee knikkers gemaakt wordt. Door zijn eenvoud en omdat PVC goed verkrijgbaar

Nadere informatie

NT 48/1. Legen van het reservoir. Door de goed toegankelijke afvoerslang kunnen opgezogen vloeistoffen gemakkelijk worden verwijderd.

NT 48/1. Legen van het reservoir. Door de goed toegankelijke afvoerslang kunnen opgezogen vloeistoffen gemakkelijk worden verwijderd. NT 48/1 Dit apparaat is een heel robuuste, efficiënte en krachtige stof-/waterzuiger met optimale ergonomische eigenschappen en een compacte vormgeving, en werd speciaal ontwikkeld voor de specifieke noden

Nadere informatie

Plexiglas - Chronograaf

Plexiglas - Chronograaf Ontwikkelt voor het heden, gebouwd voor de eeuwigheid! Plexiglas - hronograaf De tijd is noch grijpbaar noch conserveerbaar. Dat weet elk kind. Met de hronograaf kun je de tijd zichtbaar maken. Een modern

Nadere informatie

Mapp en propaan apparatuur

Mapp en propaan apparatuur TurboTorch (Hard)soldeerbrander TX-504 Voorzien van een piëzo ontsteking en geleverd in blisterverpakking Wordt geleverd zonder cilinder 0386-1293 brander TX-504 Extreme 0916-0009 cilinder Mapp ca. 400

Nadere informatie

De perfecte conventionele ketel. Warmte is ons element. Gietijzeren ketel Vermogensbereik : 21 tot 85 kw Gelevlambrander Blauwevlambrander

De perfecte conventionele ketel. Warmte is ons element. Gietijzeren ketel Vermogensbereik : 21 tot 85 kw Gelevlambrander Blauwevlambrander [ Lucht ] [ Water ] [ Aarde ] Gietijzeren ketel Vermogensbereik : 21 tot 85 kw Gelevlambrander Blauwevlambrander [ Buderus ] De perfecte conventionele ketel We zijn niet allemaal op zoek naar de allernieuwste

Nadere informatie

NT 27/1. Patroonfilter met vlotter. Robuuste bumper

NT 27/1. Patroonfilter met vlotter. Robuuste bumper NT 27/1 De NT 27/1 is een krachtige stof-/waterzuiger voor professionele gebruikers. Dit apparaat is uiterst compact en wordt standaard geleverd met een aantal nuttige toebehoren. 1 Patroonfilter met vlotter

Nadere informatie

Mini MP - CMP - MP Ultra - MP FW Ultra 440 W. 350 mm. 300 mm. 280 mm. MP 450 Combi Ultra

Mini MP - CMP - MP Ultra - MP FW Ultra 440 W. 350 mm. 300 mm. 280 mm. MP 450 Combi Ultra C O M PA C T C U I T G E B R E I D 1000 W M I N I 850 W 750 W 500 W 400 W 440 W 350 W 310 W 220 W 240 W 270 W 290 W 165 mm 160 mm 190 mm 240 mm 250 mm 300 mm 350 mm 350 mm 450 mm 550 mm 600 mm 740 mm Micromix

Nadere informatie

SOLDEREN & LASSEN KLUSWIJZER

SOLDEREN & LASSEN KLUSWIJZER SOLDEREN & LASSEN Deze Kluswijzer geeft een overzicht van de verschillende technieken en toepassingen van solderen en lassen. Ook wordt een stap-voor-stap beschrijving van solderen en elektrisch lassen

Nadere informatie

Gatzagen: altijd de juiste specialist

Gatzagen: altijd de juiste specialist Gatzagen Back 208 Gatzagen Overzicht Bosch accessoires 11/12 Gatzagen: altijd de juiste specialist Progressor met Pagina 212 Sheet Metal met Pagina 217 Multi Construction met Pagina 221 Diamantgatzaag

Nadere informatie

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes Pieterman Airosol Glascleaner Glascleaner is een zeer efficiënt produkt voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststoffen en harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil,

Nadere informatie

Bedrijf. 1 Bedrijf bureau bepaald hoeveel Leugen detectoren er gemaakt moeten worden.

Bedrijf. 1 Bedrijf bureau bepaald hoeveel Leugen detectoren er gemaakt moeten worden. Het Productie spel Bedrijf Bedrijf Het bedrijf Links heeft de volgende afdelingen; 1 Elektronica afdeling (en is ook de). 2 Verpakking afdeling. 3 Behuizing afdeling (en is ook de). 4 Assemblage afdeling.

Nadere informatie

2 VWO 2 HAVO Oefenstof dichtheid.

2 VWO 2 HAVO Oefenstof dichtheid. (1 liter = 1 dm 3 ) (1 ml = 1 cm 3 ) (1 m 3 = 1000 dm 3 ) (1 dm 3 = 1000 cm 3 ) ( 1 kg = 1000 g) (1 g = 1000 mg) 1. Bepaal de massa van een vurenhouten balk met een volume van 70 dm 3. V = 70 dm 3 ρ =

Nadere informatie

6 SOLDEREN. COOLTOOL Tel Fax

6 SOLDEREN. COOLTOOL Tel Fax 6 SOLDEREN SOLDEERBOUT WELLER SPI Deze bouten (zonder thermostaat) werden ontworpen voor alle lopende laswerkzaamheden en zijn zowel tot het bedrijf gericht als tot de verwittigde amateur. Een «lange termijn»

Nadere informatie

Diameters. Materialen Snelheid Staal -50 kg/mm s 0,03 0,05 0, 10 0, 15 0,20 0,25 0,30 0,35 0,40 0,50

Diameters. Materialen Snelheid Staal -50 kg/mm s 0,03 0,05 0, 10 0, 15 0,20 0,25 0,30 0,35 0,40 0,50 METAALBOREN RUIMERS Diameters Materialen Snelheid 2 3 5 8 12 16 20 25 40 60 Staal -50 kg/mm 2 28-32 s 0,03 0,05 0, 10 0, 15 0,20 0,25 0,30 0,35 0,40 0,50 n 4800 3200 1900 1200 800 600 480 380 240 160 Staal

Nadere informatie

Winterpromotie 2015. Winterpromotie 2015. Winterpromotie 2015

Winterpromotie 2015. Winterpromotie 2015. Winterpromotie 2015 0474941 Winterpromotie 2015 Winterpromotie 2015 Winterpromotie 2015 Mobiele COB straler veiligheidsklasse II SPECIAL ROBUST IP 65 5 m Mobiele Chip-LED-lamp ML CN 110 SK II IP 65 Voor gebruik binnen- en

Nadere informatie

Informatieblad voor het gebruik van gasflessen en toebehoren

Informatieblad voor het gebruik van gasflessen en toebehoren Informatieblad voor het gebruik van gasflessen en toebehoren Hallo, mag ik mij even voorstellen? Sinds jaar en dag maak ik deel uit van jullie gezin en toch schijnen sommigen me nog niet goed te kennen.

Nadere informatie

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t LUCHTVERWARMING zalig, zuiver wonen Echt comfortabel wonen realiseert u perfect met luchtverwarming: ze is de ideale combinatie van doordacht

Nadere informatie

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers VL500 35 liter uitvoering Grote oppervlakken reinigen? Probeer het vaste vloermondstuk voor de VL500 Door meervoudige filtering kunt u zowel stoffen als vloeistoffen

Nadere informatie

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK Let erop dat de schakelaar op 0 (uit) staat voordat u het snoer op de wandcontactdoos aansluit. Laat de stekker niet in het stopcontact wanneer de koffiemachine

Nadere informatie

RUITEN VERVANGING SYSTEEM versie: RVS 0920091

RUITEN VERVANGING SYSTEEM versie: RVS 0920091 Eigenschappen Professionele set om ruiten te vervangen Omschrijving Met het Ruiten Vervanging Systeem bent u als onderhouds- en reparatiebedrijf in staat om een zeer vaak voorkomende reparatie in eigen

Nadere informatie

Professioneel gereedschap voor soldeer- en andere verhittingswerkzaamheden

Professioneel gereedschap voor soldeer- en andere verhittingswerkzaamheden Professioneel gereedschap voor soldeer- en andere verhittingswerkzaamheden Product catalogus 2008 Onze producten vertegenwoordigen vandaag de dag de meest geavanceerde technologie. Maar onze ambitie strekt

Nadere informatie

HSGM Thermische Textielsnijders & Sealers. HSGM HSG-3-Therm Art. nr:

HSGM Thermische Textielsnijders & Sealers. HSGM HSG-3-Therm Art. nr: HSGM HSG-3-Therm Stand-by temperatuur Continue belastbaar Instelbare werktemperatuur tot max. 600 ºC Dit alles maakt het mogelijk sneller te werken Voedingsspanning: 230V - 50Hz Vermogen: 500Watt Netsnoerlengte

Nadere informatie

Duur van de les 95 min.

Duur van de les 95 min. Leervraag 2: Ontwerpen en aanbieden van leerstof. 3. De kennis om buizen te solderen liet te wensen over. Vaak maakten ze het geheel van buizen veel te warm of waren de materialen niet goed voor behandeld.

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

korte beschrijving Een korte inleiding tot het aan elkaar solderen van messing, PE en dergelijke - pagina 1 van 12 -

korte beschrijving Een korte inleiding tot het aan elkaar solderen van messing, PE en dergelijke - pagina 1 van 12 - naam Solderen auteur Silenoz naam Silenoz gebruikte materialen Soldeerbout Flux: ik heb een gewone pot gekocht in een doe-het-zelf zaak. Wel opletten dat je er koopt voor soldeertin, en niet voor zilver,

Nadere informatie

Diversen 10. ALLFLOW afdichting & borging. PTFE tape. Duct tape. LOXEAL afdichting & borging. Veiligheidsmatten. Futura magazijnbakken & containers

Diversen 10. ALLFLOW afdichting & borging. PTFE tape. Duct tape. LOXEAL afdichting & borging. Veiligheidsmatten. Futura magazijnbakken & containers 10 Pagina 626 ALLFLOW afdichting & borging Pagina 627 PTFE tape Pagina 627 Duct tape Pagina 628 LOXEAL afdichting & borging Pagina 632 Veiligheidsmatten Pagina 633 Futura magazijnbakken & containers 625

Nadere informatie

BR 40/25 C Ep. Gebruiksvriendelijkheid. Gelijklopende walsborstels

BR 40/25 C Ep. Gebruiksvriendelijkheid. Gelijklopende walsborstels BR 40/25 C Ep Handgeleide schrob-/zuigmachine op elektriciteit met walsborstels en een oppervlakteprestatie tot 1.600 m²/u. Voor een rendabele basisreiniging, onderhoudsreiniging en polijsten van oppervlakken

Nadere informatie

Compact Klasse K 2.410

Compact Klasse K 2.410 Compact Klasse K 2.410 Uitermate geschikt voor incidenteel gebruik, een paar keer per jaar. Uitrusting: Geïntegreerde water fijnfilter Adapter tuinslang 3/4" Hogedrukslang 6 m Reinigingsmiddelentank Pistool

Nadere informatie

Solderen & lassen. Kluswijzer

Solderen & lassen. Kluswijzer Kluswijzer Solderen & lassen Deze Kluswijzer geeft een overzicht van de verschillende technieken en toepassingen van solderen en lassen. Ook wordt een stap-voor-stap beschrijving van solderen en elektrisch

Nadere informatie

Hoe te solderen en Desolder Connections

Hoe te solderen en Desolder Connections Hoe te solderen en Desolder Connections Deze gids zal u tonen hoe te solderen en solderen elektrische verbindingen aan beide Thru-Hole en Surface Mount (SMT) printed circuit boards (PCB's). Geschreven

Nadere informatie

HSGM Thermische Textielsnijders & Sealers. HSGM HSG-3-Therm Art. nr:

HSGM Thermische Textielsnijders & Sealers. HSGM HSG-3-Therm Art. nr: HSGM HSG-3-Therm Stand-by temperatuur Continue belastbaar Instelbare werktemperatuur tot max. 600 ºC Dit alles maakt het mogelijk sneller te werken Voedingsspanning: 230V - 50Hz Vermogen: 500Watt Netsnoerlengte

Nadere informatie

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche.

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. 1 Opbergmogelijkheden voor acessoires 3 Grote wielen Een borstel, tweede

Nadere informatie

Bestnr Soldeer- desoldeerstation ST 804

Bestnr Soldeer- desoldeerstation ST 804 Bestnr. 83 23 75 Soldeer- desoldeerstation ST 804 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

NT 35/1 Tact Te H. Slangkeuzeschakelaar. De diameter van de op het apparaat aangesloten zuigslang kan op het bedieningspaneel worden ingesteld.

NT 35/1 Tact Te H. Slangkeuzeschakelaar. De diameter van de op het apparaat aangesloten zuigslang kan op het bedieningspaneel worden ingesteld. NT 35/1 Tact Te H Comfortabele, professionele stof-/waterzuiger met innovatieve, gepatenteerde volautomatische filterreiniging - Tact. Het apparaat is voorzien van alle toebehoren. Met traploze snelheidsregeling,

Nadere informatie

Bonfix messing en messing vernikkelde knelfittingen. Technische documentatie

Bonfix messing en messing vernikkelde knelfittingen. Technische documentatie Bonfix messing en messing vernikkelde knelfittingen Algemeen De moderne installatietechnieken richten zich steeds meer op: a Snelle en tijdsbesparende toepassingen, b Eenvoudige en snelle vervanging van

Nadere informatie

GASBARBECUES GREEN FIRE De nieuwste generatie gasbarbecues

GASBARBECUES GREEN FIRE De nieuwste generatie gasbarbecues GASBARBECUES GREEN FIRE De nieuwste generatie gasbarbecues Hendi ontwikkelt en fabriceert al 35 jaar barbecues. Deze jarenlange ervaring resulteert in barbecues die robuust, efficiënt en makkelijk in gebruik

Nadere informatie

TAnGEn. nijp- En KnIPtanGEn

TAnGEn. nijp- En KnIPtanGEn TAnGEn nijp En KnIPtanGEn DIn/ASo/AnSI normen PARAllEllE BEkkEn VooR EEn optimale GRIP Een gebalanceerde verdeling van druk over het geheel van het gereedschap zorgt voor een verminderde kans op aslijting

Nadere informatie

Leren Solderen Johan Braeken. Brixel Workshopday 2016/11/26

Leren Solderen Johan Braeken. Brixel Workshopday 2016/11/26 Leren Solderen Johan Braeken Brixel Workshopday 2016/11/26 Veiligheid Pas op voor verbrande vingers! Eerst water, de rest komt later! Houdt brandbare producten op een afstand Draag bij voorkeur ook geen

Nadere informatie

...tot in het detail! EWE-standpijpen. www.ewe-armaturen.de

...tot in het detail! EWE-standpijpen. www.ewe-armaturen.de ...tot in het detail! EWE-standpijpen www.ewe-armaturen.de EWE-standpijpen Kwaliteit uit Duitsland EWE-standpijpen zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring in de constructie en productie van standpijpen

Nadere informatie

VRAGENLIJST DCMR Metaalbewerkingsbedrijven 2014

VRAGENLIJST DCMR Metaalbewerkingsbedrijven 2014 VRAGENLIJST DCMR Metaalbewerkingsbedrijven 2014 De ingevulde lijst hoeft niet verzonden te worden naar de DCMR, maar wordt besproken tijdens de controle. Invullen is niet verplicht, maar als alle gegevens

Nadere informatie

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche.

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. 1 Opbergmogelijkheden voor acessoires 3 Grote wielen

Nadere informatie