Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 te Ede Tel:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 te Ede Tel:"

Transcriptie

1 Aqua Vré februari 2009 blz. 1 februari e jaargang nummer 10 Uitnodiging jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Datum: 10 februari 2009 Plaats: Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 te Ede Tel: Zaal open uur Aanvang uur AGENDA 1. Opening door de voorzitter 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen jaarvergadering Jaarverslag van de secretaris 5. Jaarverslag van de penningmeester 6. Verslag kascontrole 7. Begroting Concept programma Rondvraag 10. Sluiting huishoudelijk gedeelte 11. Pauze 12. Uitslag publieksprijs huiskeuring Informele voortzetting van de avond Jaarlijkse Algemene ledenvergadering De jaarlijkse ledenvergadering met de verslagen en de voorstellen voor het komende jaar biedt u als lid van Aqua Vré de mogelijkheid om mee te beslissen en mee te denken over onze vereniging. Net als iedere ledenavond is ook dit een avond die u niet mag missen. NB. Bij het huishoudelijke gedeelte zijn introducés niet toegestaan, partners van leden wel. Verslag verenigingsavond 13 januari 2009 Onze voorzitter opent de avond met 22 aanwezigen. Allereerst wordt alle aanwezigen een Gelukkig Nieuwjaar toegewenst. Geurt Veenendaal heeft een korte mededeling, hij kondigt aan niet langer zijn werkzaamheden in het gebouw voort te zetten. Hier heeft hij een vervanger voor weten te vinden die hij aan ons voorstelt. Zijn vervanger neemt deze avond meteen zijn taken over. Verder zijn er geen mededelingen deze avond vanuit het bestuur.

2 Aqua Vré februari 2009 blz. 2. De heer van Wijngaarden wordt welkom geheten deze avond. Hij begint deze avond zijn lezing over pijlgifkikkers met een korte introductie over het aantal soorten. Momenteel zijn er zo n 250 soorten bekend. Dit aantal zal nog groeien omdat met enige regelmaat er nieuwe soorten worden ontdekt. De pijlgifkikkers staan bij de meeste mensen bekend als erg mooi en sterk gekleurde dieren. Dit betreft echter maar een zeer klein deel van deze dieren. De meeste zijn gecamoufleerd en niet eens giftig. Het zijn echte bodembewoners, die door de bodembedekking van dood blad en plantenmateriaal veelal deze kleuren hebben. Mede door deze camouflagekleuren zijn ze erg lastig te vinden in hun natuurlijke omgeving. Een tweede reden waarom ze lastig te vinden zijn is de grootte van deze dieren. Gemiddeld zijn volwassen dieren 2 cm groot. Een soort van 3-4 cm wordt als erg groot gezien. Soorten van 1 cm zijn ook geen uitzondering. De dieren zijn het makkelijkst te vinden door op het geluid wat door de mannetjes wordt geproduceerd af te gaan. Vervolgens is het goed kijken waar ze kunnen zitten zodra ze stil zijn. Mannetjes zijn de exemplaren die geluid produceren. Dit kan erg variëren. Van fluiten, zoemen, kraken tot een raspend geluid. Hiermee lokken de mannetjes de vrouwtjes en bakenen ze hun territorium af. De meeste soorten zijn nachtactief. Het meeste geluid wordt dan ook in de late middag en vroeg ochtend geproduceerd. De meest voorkomende wijze van voortplanting wordt vervolgens toegelicht. Er volgt uitleg over de geringe aantallen eitjes die geproduceerd worden. Gemiddeld zijn dit er tussen de 20 en 30. Er zijn ook soorten die slechts 2 eitjes per paring produceren. Het mannetje zal ze op het land in een klein beetje water laten uitkomen. Vaak is dit in bromelia s waar water in bladoksels staat. Vervolgens worden de kikkervisjes op de rug genomen en in een klein stromend water gezet. Hierna volgt de pauze met verloting. Na de pauze wordt het ontstaan van de naam pijlgifkikkers uitgelegd. Ook komt het verschil tussen wilde dieren en nakweek aan bod. Het blijkt dat de grondstoffen voor het gif uit hun voedsel komt. Wilde dieren verliezen zelf de mate van giftigheid als deze in gevangenschap gehouden worden. Ook de kweek van enkele soorten wordt kort besproken. Hierna bedankt de voorzitter de heer Van Wijngaarden voor zijn presentatie en volgt er een korte rondvraag. Enkele vragen over de giftigheid en de noodzaak van water verversen worden nog kort besproken. Hierna wenst de voorzitter iedereen een wel thuis.

3 Aqua Vré februari 2009 blz. 3. Notulen Algemene Ledenvergadering 12 februari Opening 1.1 Er zijn in totaal 21 leden aanwezig op de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Iedereen wordt hartelijk welkom geheten door de voorzitter. De aanwezigen wordt verzocht om de presentielijst te tekenen terwijl deze de zaal doorgaat. De koffie krijgen de leden van de heer G. Veenendaal, de consumpties in de pauze zijn voor rekening van Aqua-Vré. 1.2 Toevoeging op de agenda: na de rondvraag zal de bestuursverkiezing plaatsvinden. 2. Mededelingen en ingekomen stukken 2.1 Er staan veranderingen op stapel aangaande het lidmaatschap in combinatie met abonnement op Het Aquarium, veranderingen die ook van toepassing zijn op de leden van Aqua-Vré. In de loop van 2008 volgt hierover meer informatie. 2.2 De leden worden uitgenodigd voor de uitslag Districtskeuring op vrijdag 22 februari. 2.3 Bij de penningmeester is een brief van de accountant binnengekomen. Zie hiervoor het verslag van de penningmeester. 3 Notulen ALV De notulen van de jaarvergadering 2007 worden ongewijzigd vastgesteld. 4. Jaarverslag secretaris 4.1 Jaarverslag van de secretaris wordt toegelicht en ongewijzigd aangenomen. Dank voor het werk van de secretaris. 5. Jaarverslag penningmeester 5.1 De penningmeester licht het resultatenoverzicht en de balans toe. Aanhangwagen en partytent zijn in 1 keer afgeschreven, komen niet meer voor. De heer Adams merkt op dat zonder afschrijving het resultaat er beter uitgezien zou hebben. Verschil is niet goed te zien, was leuk geweest als dat wel zo was geweest. 6. Kascontrole 6.1 De brief van de accountant aangaande de kascontrole wordt door de voorzitter voorgelezen. Alles ziet er ordelijk en goed verzorgd uit. Dank voor het werk van de penningmeester.

4 Aqua Vré februari 2009 blz Begroting Begroting wordt toegelicht, voorziening artikelen om weer te sparen voor aanhanger. 7.2 Omdat er bijna geen jeugdleden meer zijn (op 1 na) zijn er geen kosten meer voor een jeugdgroep opgenomen. Activiteiten worden betaald uit post activiteiten. 7.2 Begroting wordt ongewijzigd vastgesteld. 8. Concept Programma Dico Wijma licht het concept programma 2008 toe. In juni zal weer een barbecue worden gehouden en in september komt er een doe avond. 8.2 Programma is verder goed en kan verder ingevuld worden. 9. Rondvraag 9.1 Er is niets voor de rondvraag. 10. Bestuursverkiezing 10.1 De functie van bibliothecaris, vervuld door Bert van Oostveen komt vacant. Uitleg over de functie en oproep aan de leden wie interesse heeft voor deze functie De functie van penningmeester, vervuld door Henk de Kleuver komt vacant. Uitleg over de functie en oproep aan de leden wie interesse heeft voor deze functie. Kees van de Peppel en Henk de Kleuver gaan de functie in 2008 samen vervullen, op de ALV in 2009 legt Henk zijn functie neer en neemt Kees de functie over. 11. Bedankjes en decoraties 11.1 De voorzitter wil namens het bestuur alle vrijwilligers bedanken voor hun geweldige inzet. Iedereen die zich op enigerlei wijze inzet voor de vereniging krijgt traditiegetrouw een krentenbrood Hierna volgen enkele speciale bedankjes. De volgende personen worden extra in het zonnetje gezet voor hun inzet van het afgelopen tijd voor de vereniging: - Roel Ruwaard ontvangt een gouden vin vanwege het 10-jarig bestuurslid zijn; - Dico Wijma ontvangt een gouden vin vanwege het 10-jarig bestuurslid zijn; - Bert van Oostveen vanwege het langer dan 10 jaar bestuurslid zijn een gouden vin; De onderscheidingen worden door de voorzitter opgespeld, waarna de zaal als dank een applaus geeft. Het huishoudelijke gedeelte wordt hierna afgesloten en de pauze met verloting vind plaats. Na de erg gezellige pauze worden de jaarlijkse krentenbroden uitgedeeld. Dit jaar zijn dit er maar liefst 29! Spannend moment hierna is de uitreiking van onze publieksprijs 2007.

5 Jaarverslag secretaris Zie achteraan in het boekje. Aqua-Vre februari 2009 blz. 5 Voorstel jaarprogramma 2009 dinsdag 10 februari 2009, algemene ledenvergadering dinsdag 10 maart 2009, lezing Discus van Amazonië tot zelfbouwbiotoop door de heer F. Maas dinsdag 14 april 2009, lezing de keurwijzer belicht door de heer A. Ras dinsdag 12 mei 2009, lezing effectief algen bestrijden met redfield ratio door de heer C. Buddendorf dinsdag 9 juni 2009, barbecue dinsdag 8 september 2009, nog nader in te vullen zaterdag 10 oktober 2009, huiskeuring door de heer Plokker dinsdag 13 oktober 2009, nog nader in te vullen dinsdag 10 november 2009, nog nader in te vullen dinsdag 8 december 2009, uitslag huiskeuring door de heer D. Plokker dinsdag 12 januari 2010, nog nader in te vullen dinsdag 9 februari 2010, Algemene ledenvergadering Website Aqua-Vré Alle informatie die in het maandelijks in het boekje is te vinden, en meer, is te vinden op de informatieve website van Aqua-Vré, Naast veel informatie zijn er diverse links naar hobbygerelateerde sites te vinden. Dus aan te raden voor alle leden van Aqua-Vré en niet leden. Oud Papier Beste leden, Ook op de avond in februari is het weer mogelijk om oud papier mee te nemen en hiermee onze vereniging te steunen. Zoals gebruikelijk zal de aanhanger aanwezig zijn. Op voorgaande verenigingsavonden was het oud papier een succes! De aanhanger zat helemaal vol. Moeite met het uitladen van het papier? Vraag even om hulp en uw auto wordt met een aantal mensen even geleegd. Alle beetjes helpen! Hulp gevraagd voor ophalen oud papier Aqua Vré haalt in Ede oud papier op. De opbrengst van het oud papier is voor de vereniging erg belangrijk. Er zijn nog steeds mensen nodig die mee willen helpen met het inzamelen van het oud papier. Mensen die mee willen helpen kunnen zich opgeven bij iemand van het bestuur.

6 Aqua Vré februari 2009 blz. 6. Activiteitenkalender: - 1 maart Ter-Events, terrariumbeurs, Veldhoven 15 maart NBAT Aqua-Terra Marktdag, Veenendaalhal, Veenendaal maart Vivarium 2009, Veemarkthallen, Utrecht 5 april Ter-Events, terrariumbeurs, Houten 7 juni Ter-Events, terrariumbeurs, Houten juni NBAT Natuurstudieweek, Landsrade 6 sept. Landdag salamandervereniging, de Oliemeulen, Tilburg 5/6 sept. Tentoonstelling Killyfish Ned., de Schildknaap, Asperen 20 sept. Ter-Events, terrariumberus, IJsslehallen, Zwolle 25 okt. Ter-Events, terrariumbeurs, Veldhoven 31 okt. NBAT Nationale Aqua-Terra Dag met de uitslag landelijke huiskeuring en Aqua-Terra Hobby Beurs - 14 nov. Open deur dag WAP, de Twee Marken, Maarn - 22 nov. Jaarmarkt Daphnia Boxtel - 13 dec. Ter-Events, Terrariumbeurs, Houten Bron: (voor meer info) Mocht u zelf nog andere informatie hebben kunt u dit doorgeven aan de redactie van Aqua-Vre, Marijke van de Wijngaard-Marchal, marijkemarchal2@hotmail.com Een bericht van de penningmeester. De contributie voor 2009 voor leden is 50,00 en voor jeugd leden onder de 18 jaar 30,00 per jaar. Graag wordt iedereen verzocht die nog geen contributie betaalt heeft dit te doen. Dit omdat we de afdracht voor de NBAT ook in het voren moeten betalen. Kees van de Peppel In een aantal boekjes heeft op de bestuurspagina een verkeerd gironummer gestaan. Het juiste gironummer is Graag aan een ieder even controleren of de contributie ook naar dit nummer is overgemaakt. Als dit niet zo is dan zelf actie hierop ondernemen. Met excuses voor het ongemak.

7 Aqua Vré februari 2009 blz. 7 Jaarverslag 2008 van de secretaris Februari Algemene ledenvergadering 2008 met 22 aanwezigen. Het jaarverslag van de secretaris en de penningmeester worden na een korte toelichting akkoord bevonden en aangenomen. De begroting en de resultaten van de kascommissie worden met de aanwezigen doorgenomen en waar nodig toegelicht. Het jaarprogramma 2008 wordt doorgenomen en ook toegelicht. Dank voor het werk van de bestuursleden van de vereniging. Onderscheidingen worden uitgereikt waarna de gebruikelijke krentenbroden volgen. Huidig penningmeester Henk de Kleuver geeft aan zijn functie te stoppen als penningmeester. Kees van de Peppel neemt zijn taken over. Bert van Oostveen geeft aan als bibliothecaris te willen stoppen. Karin Bodingius neemt zijn taken over. De plaquette met alle winnaars van onze huiskeuringen wordt onthuld. Maart De heer Leo Brand komt deze avond zijn lezing geven aan 25 aanwezigen. De titel van zijn lezing is Aquarium inzicht. In zijn lezing komen zeer veel nuttige tips en adviezen voorbij. Voor elke startende aquariaan een boeiend en handige lezing. Ook de meer ervaren leden hebben deze avond als handig ondervonden en vast een aantal punten voor het eigen aquarium mee naar huis genomen en toegepast. April Een avond met 22 aanwezigen, die door onze voorzitter geopend wordt. De mededeling dat de avond van juni in de vorm van een bbq zal plaats vinden wordt zeer positief door de aanwezigen ontvangen. De lezing waterland van de heer J. Pater uit Veenendaal gaat vervolgens van start. Deze lezing geeft een zeer fraaie indruk van ons eigen land. Allerlei eigen planten en diersoorten van eigen bodem passeren de revue. Mei Een rustige avond met 18 aanwezigen. Desalniettemin een zeer boeiende avond. Na de opening door de voorzitter gaat de lezing het houten aquarium van start. De heer Eringa geeft deze avond een zeer fascinerende lezing over het bouwen van een houten aquarium. Hij weet op zeer creatieve wijze allerlei oplossingen te bedenken voor problemen die hij tijdens de bouw is tegengekomen. Fouten die hij gemaakt heeft worden op humoristische wijze gebracht en weten de zaal aan het lachen te maken. Juni Op 10 juni is wederom een zeer gezellige barbecue gehouden. Dit maal bij de familie Teunissen thuis. Er is voor allerlei lekkers gezorgd en de ruime locatie biedt veel gezelligheid en mogelijkheid om over onze hobby te praten. Jong (onder meer de 3 weken oude dochter van onze secretaris) en oud hebben genoten van deze leuke avond. In totaal 35 aanwezigen.

8 Aqua Vré februari 2009 blz. 8. Juli / Augustus Vakantiemaanden September De avond van deze maand staat in het teken van de doe avond. Na de zomervakantie starten we het hobbyseizoen met een gezellige avond samen knutselen aan onder meer inrichting, water en filtering. 19 aanwezigen deze avond die gezellig over de hobby hebben gesproken en al hun vragen aan de experts hebben kunnen stellen. Oktober De 22 aanwezigen krijgen deze avond een zeewaterlezing gepresenteerd. De lezing wordt verzorgd door de heren Jansen en Meulblok die samen het woord voeren en de beelden verzorgen. Na de gebruikelijke mededelingen door de voorzitter starten zij hun presentatie. Een aantal belangrijke punten wordt besproken zoals watersamenstelling, stroming, zoutgehalte en verlichting. Vragen uit de zaal worden meteen beantwoordt en zorgen voor een leuke en open presentatie. Advies voor starters met een zeebak over met welke vissen te beginnen, voeding en welke apparatuur aan te schaffen kunnen erg nuttig zijn. Een leuke en leerzame avond. November De 30 aanwezigen kregen na opening door de voorzitter deze avond een lezing gepresenteerd door de heer Van Genne. Hij begon deze avond met een presentatie van zijn eerste kweekschuur. Deze werd na enige tijd vervangen door een nieuw exemplaar. Hierin waren allerlei zaken zoals isolatie en vochtbeheersing verbeterd. Vervolgens kwamen onderwerpen als voeding en filtering aan bod. Een specifieke vissoort wordt vervolgens na de pauze besproken: meervallen. Zaken als voorkomen en kweek worden zeer duidelijk en met fraaie dia s besproken. December De voorzitter heet de heer Alblas en de 24 aanwezigen van harte welkom op de avond waarop de uitslag van de huiskeuring gepresenteerd wordt. Na de opening van de avond komen de 9 aquaria van de 7 deelnemers in willekeurige volgorde aan bod. De keurmeester bespreekt van elk aquarium diverse positieve punten en punten die voor verbetering vatbaar zijn. De keurmeester geeft te kennen dat dit zijn laatste keuring geweest is en dat hij de deelnemers niet te makkelijk naar huis wil sturen. Het aantal kritische punten heeft dan ook licht de overhand. Na een korte pauze volgt de uitslag van de huiskering en de uitreiking van bondsdiploma s en prijzen. Alle deelnemers worden van harte bedankt voor hun deelname aan de keuring en de keurmeester voor zijn komst naar Ede.

9 Aqua Vré februari 2009 blz. 9. Uitslag Huiskeuring 2008 Categorie A1 de gezelschapsaquaria: 1. K. Bodingius / 61.5 biologisch 7 e plaats 2. E.J. Teunissen / 61.5 biologisch 8 e plaats Categorie: A2 de speciaalaquaria: 1. S. van Stempvoort / 62.5 biologisch 1 e plaats 2. J.M.van Ingen 382 / 62 biologisch 2 e plaats 3. C.E.A. Adams / 59 6 e plaats Categorie: A3 de speciaal aquaria: 1. I. Hennink 398 / 59 biologisch 9 e plaats Categorie C 1 1. J.Marchal 379 / 62 biologisch 3 e plaats Categorie C 2 1. J. Teunissen 379 / 60 biologisch 5 e plaats 2. G. Teunissen 379 / 60 biologisch 4 e plaats Januari Deze eerste avond van het jaar hebben 22 leden de weg naar de vereniging weer weten te vinden. Na de opening door de voorzitter met de beste wensen voor alle leden begint de heer van Wijngaarden zijn lezing over pijlgifkikkers. Een lezing met zeer fraaie foto s, veelal door hemzelf genomen op locatie in zuid-amerika. Een fascinerende lezing over de natuurlijke omgeving en het gedrag van deze dieren is de aanwezigen deze avond gepresenteerd. Veel nuttige informatie voor diegene die deze dieren thuis heeft of zou willen houden in de toekomst.

10 Aqua Vré februari 2009 blz. 10. Overige gegevens 2008 Tot slot Op 1 januari 2009 telde Aqua Vré 73 A-leden, 2 jeugdleden en 3 donateurs, 26 adverteerders en 1 gezinslid. Op de avonden waren dit jaar cumulatief 217 leden en geïnteresseerden aanwezig. (Per avond dus gemiddeld bijna 22 aanwezigen), In 2008 is maar liefst 2600 kilo oud papier opgehaald. Op de avonden zijn in loten verkocht. Ook is dit jaar zeer regelmatig gebruik gemaakt van onze bibliotheek. Binnen onze vereniging is het zeker zinvol om deze faciliteit in stand te houden. Naast de groei van informatie geput vanuit het internet blijft het lezen van een groot aantal boeken populair binnen Aqua Vré. De lijst met al onze te lenen boeken is ook op onze internetsite terug te vinden. Rest mij nog om iedereen die zich het afgelopen jaar voor de vereniging heeft ingezet van harte te bedanken voor zijn of haar inzet en ik hoop dat we volgend jaar weer een beroep te mogen doen op onze leden om onze vereniging een succesvol 2009 te laten beleven! Met vriendelijke groeten Martin Kamphuis Heeft u vragen voor de jaarvergadering. Schrijf ze hier onder op en kom op dinsdag 10 februari.

11 Bestuursleden en andere gegevens Aqua-vre Voorzitter: Secretaris: Michiel Hennink Martin Kamphuis Oudlaan 62 Tuinstraat RC Wageningen 3821CT Nijkerk Tel. : Tel.: m.hennink@chello.nl martinkamphuis@hotmail.com Penningmeester: 2 e voorzitter: Henk de Kleuver Cees Adams Dr. M. Klompépark 8 Reehorsterweg ER Ede 6717 LG Ede Tel.: (0318) Tel.: (0318) e Secretaris: 2 e Penningmeester Dico Wijma Kees van de Peppel Schoonenburg 146 Molenstraat GE Ede 6721 WL Bennekom Tel.: (0318) Tel: (0318) dicowijma@hotmail.com k.peppel@planet.nl Bestuurslid en bibliothecaris: Bestuurslid: Bert van Oostveen Jan Marchal Langenhoven 61 Keucheniusstraat SN Bennekom 3904 BD Veenendaal Tel.: (0318) Tel.: (0318) van.oostveen6@zonnet.nl aquariumvis@hetnet.nl Redactie: Marijke vd Wijngaard-Marchal Sadatstraat KT Veenendaal Tel.: marijkemarchal2@hotmail.com Lid van Verdienste: Erelid: G.H. Veenendaal J. de Gijt Leeuweriklaan 15 Van Galenstraat BN Ede 6712 DG Ede Website: htp// Bibliotheek Op de contactavonden bij het bestuur. Moeilijkheden met uw aquarium? Bij moeilijkheden met uw aquarium kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden. Kopij voor dit boekje:als u kopij tijdig geplaatst wilt hebben moet dit voor het weekend na de ledenvergadering worden aangeleverd bij de redactie. Contributie:De contributie bedraagt 50,00 per jaar. Jeugdleden (onder de 18 jaar) 30,00 per jaar. De donateurkosten zijn minimaal 25,00 per jaar. Gironummer: t.n.v. Aqua-Vré te Ede.

Aqua Vré Februari 2012 1

Aqua Vré Februari 2012 1 Aqua Vré Februari 2012 1 februari 2012 45 e jaargang nummer 10 Uitnodiging jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Datum: 14 februari 2012 Plaats: De Geurt Veenendaal Zaal Bettekamp 29 te Ede Tel: 0318-615586

Nadere informatie

Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 te Ede Tel: 0318-615586

Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 te Ede Tel: 0318-615586 Aqua Vré maart 2009 blz. 1 maart 2009 43 e jaargang nummer 1 Uitnodiging Ledenvergadering. Datum: 10 maart 2009 Plaats: Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 te Ede Tel: 0318-615586 Zaal open 19.30 uur Aanvang

Nadere informatie

Aqua Vré oktober 2008 blz. 1. oktober e jaargang nummer 6. Uitnodiging voor het bijwonen van de volgende verenigingsavond.

Aqua Vré oktober 2008 blz. 1. oktober e jaargang nummer 6. Uitnodiging voor het bijwonen van de volgende verenigingsavond. Aqua Vré oktober 2008 blz. 1 oktober 2008 42 e jaargang nummer 6 Uitnodiging voor het bijwonen van de volgende verenigingsavond. Datum: 14 oktober 2008 Plaats: Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 te Ede

Nadere informatie

Aqua Vré november 2008 blz. 1. november 2008 42 e jaargang nummer 7. Uitnodiging voor het bijwonen van de volgende verenigingsavond.

Aqua Vré november 2008 blz. 1. november 2008 42 e jaargang nummer 7. Uitnodiging voor het bijwonen van de volgende verenigingsavond. Aqua Vré november 2008 blz. 1 november 2008 42 e jaargang nummer 7 Uitnodiging voor het bijwonen van de volgende verenigingsavond. Datum:11 november 2008 Plaats:Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 te Ede

Nadere informatie

Aqua Vré Juni

Aqua Vré Juni Aqua Vré Juni 2010 1 juni 2010 44 e jaargang nummer 4 Uitnodiging ledenbijeenkomst. Datum: 8 juni 2010 Plaats: Erf familie Teunissen Lunterseweg 51 Tel: 0318-617547 Verenigings BBQ Dinsdag 8 juni is er

Nadere informatie

Aqua Vré Januari

Aqua Vré Januari Aqua Vré Januari 2012 1 Uitnodiging ledenbijeenkomst Aqua-Vré Paludaria en Terraria Waar? Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 6712 EG Ede Wanneer? Dinsdag 10 januari 2012 Zaal open: vanaf 19:30 uur Beste

Nadere informatie

Uitnodiging ledenbijeenkomst Aqua-Vré. Cichlasoma, opkomst en ondergang van een cichlidengeslacht

Uitnodiging ledenbijeenkomst Aqua-Vré. Cichlasoma, opkomst en ondergang van een cichlidengeslacht Uitnodiging ledenbijeenkomst Aqua-Vré Cichlasoma, opkomst en ondergang van een cichlidengeslacht Waar? Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 6712 EG Ede Beste, Wanneer? Dinsdag 13 november 2012 Zaal open:

Nadere informatie

Aqua Vré Februari

Aqua Vré Februari Aqua Vré Februari 2011 1 februari 2011 44 e jaargang nummer 10 Uitnodiging jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Datum: 8 februari 2011 Plaats: De Geurt Veenendaal Zaal Bettekamp 29 te Ede Tel: 0318-615586

Nadere informatie

Aqua Vré Maart

Aqua Vré Maart Aqua Vré Maart 2012 1 Uitnodiging ledenbijeenkomst Aqua-Vré Vijver aanleg en onderhoud Waar? Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 6712 EG Ede Wanneer? Dinsdag 13 maart 2012 Zaal open: vanaf 19:30 uur Beste

Nadere informatie

Uitnodiging voor het bijwonen van de volgende verenigingsavond.

Uitnodiging voor het bijwonen van de volgende verenigingsavond. Aqua Vré januari 2008 blz. 1 januari 2009 42 e jaargang nummer 9 Uitnodiging voor het bijwonen van de volgende verenigingsavond. Datum:13 januari 2009 Plaats: Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 te Ede

Nadere informatie

Aqua Vré December

Aqua Vré December Aqua Vré December 2011 1 Uitnodiging ledenbijeenkomst Aqua-Vré TOPPERS van het district ZUID-HOLLAND NOORD Waar? Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 6712 EG Ede Wanneer? Dinsdag 13 december 2011 Zaal open:

Nadere informatie

Aqua Vré September september e jaargang nummer 5

Aqua Vré September september e jaargang nummer 5 Aqua Vré September 2009 1 september 2009 43 e jaargang nummer 5 Uitnodiging ledenbijeenkomst. Datum: 8 september 2009 Plaats: De Geurt Veenendaal Zaal Bettekamp 29 te Ede Tel: 0318-615586 Zaal open 19.30

Nadere informatie

Een woord vanuit de redactie.

Een woord vanuit de redactie. Aqua Vré Juni en september 2011 1 Een woord vanuit de redactie. Zoals u allen misschien al wel heeft gemerkt, is er de laatste paar maanden weinig van een boekje geweest. Het is nu onze intensie om gewoon

Nadere informatie

Aqua Vré November

Aqua Vré November Aqua Vré November 2009 1 november 2009 43 e jaargang nummer 7 Uitnodiging ledenbijeenkomst. Datum: 10 november 2009 Plaats: De Geurt Veenendaal Zaal Bettekamp 29 te Ede Tel: 0318-615586 Zaal open 19.30

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Verenigingsblad Aquariumvereniging Aquaria Hoogezand-Sappemeer

Verenigingsblad Aquariumvereniging Aquaria Hoogezand-Sappemeer Verenigingsblad Aquariumvereniging Aquaria Hoogezand-Sappemeer 44 ste jaargang Seizoen 2015-2016 Onze hobby avond, wat doen we deze maand 1 Op elke 1 e maandag van de maand is er een hobbyavond in Wijkcentrum

Nadere informatie

Uitnodiging ledenbijeenkomst Aqua-Vré. Waar? Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 6712 EG Ede. Quiz van Roel en Cees

Uitnodiging ledenbijeenkomst Aqua-Vré. Waar? Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 6712 EG Ede. Quiz van Roel en Cees Uitnodiging ledenbijeenkomst Aqua-Vré Waar? Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 6712 EG Ede Quiz van Roel en Cees Wanneer? Dinsdag 8 januari 2013 Zaal open: vanaf 19:45 uur Beste, Allereerst maak ik natuurlijk

Nadere informatie

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Inhoud: - Jaarvergadering - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers - Rabobank Clubkas Campagne - Donateurs

Nadere informatie

Uitnodiging ledenbijeenkomst Aqua-Vré Terrariumwereld. Waar? Stichting Eigen Gebouw Bettekamp EG Ede

Uitnodiging ledenbijeenkomst Aqua-Vré Terrariumwereld. Waar? Stichting Eigen Gebouw Bettekamp EG Ede Uitnodiging ledenbijeenkomst Aqua-Vré Terrariumwereld Waar? Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 6712 EG Ede Dinsdag 10 april 2012 Zaal open: vanaf 19:30 uur Beste leden, Aankomende ledenbijeenkomst krijgen

Nadere informatie

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 VERENIGING VAN OUD FOKKER EMPLOYÉS 14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 INDIEN ONBESTELBAAR S.V.P. RETOUR: Kootwijkstraat 135 / 2573 XM Den Haag ===============================================================

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Hengelsportvereniging Ons Genoegen Gemert Gemert 16 oktober 2015 Slide 2 1. Opening Slide 3 2. Notulen: Algemene ledenvergadering 06 maart 2015 Notulen algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Aqua Vré September 2010 1

Aqua Vré September 2010 1 Aqua Vré September 2010 1 september 2010 44 e jaargang nummer 5 Uitnodiging ledenbijeenkomst. Datum: 14 september 2010 Plaats: De Geurt Veenendaal Zaal Bettekamp 29 te Ede Tel: 0318-615586 Zaal open 19.30

Nadere informatie

Aqua Vré Maart

Aqua Vré Maart Aqua Vré Maart 2010 1 maart 2010 44 e jaargang nummer 1 Uitnodiging ledenbijeenkomst. Datum: 9 maart 2010 Plaats: De Geurt Veenendaal Zaal Bettekamp 29 te Ede Tel: 0318-615586 Zaal open 19.30 uur Aanvang

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact.

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Bekijk de webversie Februari 2019 In deze nieuwsbrief In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Contributie De contributieherrinneringen

Nadere informatie

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde ``

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Heerlerheide Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Opgericht: 7 oktober 1961 te Heerlerheide gemeente Heerlen. Koninklijk goedgekeurd bij besluit van 4 september 1975 Aangesloten bij de N.B.A.T. en

Nadere informatie

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde ``

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Heerlerheide Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Opgericht: 7 oktober 1961 te Heerlerheide gemeente Heerlen. Koninklijk goedgekeurd bij besluit van 4 september 1975 Aangesloten bij de N.B.A.T. en

Nadere informatie

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter:

Nadere informatie

Aqua Vré December

Aqua Vré December Aqua Vré December 2010 1 December 2010 44 e jaargang nummer 8 Uitnodiging ledenbijeenkomst. Datum: 14 december 2010 Plaats: De Geurt Veenendaal Zaal Bettekamp 29 te Ede Tel: 0318-615586 Zaal open 19.30

Nadere informatie

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok TC De Viskoerier Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014 Uitnodiging jaarvergadering Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok Agenda: 1 Opening. 2 Verslag jaarvergadering 2013. (bij

Nadere informatie

3. Verslag secretaris over 2015. Dit werd door de secretaris, Joop Bootz, voorgelezen. Werd zonder op of aanmerkingen aangenomen.

3. Verslag secretaris over 2015. Dit werd door de secretaris, Joop Bootz, voorgelezen. Werd zonder op of aanmerkingen aangenomen. TC De Viskoerier Jaargang 36 Nummer 2 jan. 2016 www.terracollinaria.nl Verslag jaarvergadering Terra Collinaria 15-januari 2016. Afgemeld: Nic Luijten, Hans Mommer, Remy Meertens en Hub Hartmans. Aanwezig:

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

Jaargang: 32 Nummer: 1

Jaargang: 32 Nummer: 1 Jaargang: 32 Nummer: 1 SUCCULENTA - nederlands-belgische vereniging van liefhebbers van cactussen en andere vetplanten HET VETBLAD Officieel orgaan van Succulenta afd. Amsterdam Opgericht 23 april 1926

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde ``

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Heerlerheide Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Opgericht: 7 oktober 1961 te Heerlerheide gemeente Heerlen. Koninklijk goedgekeurd bij besluit van 4 september 1975 Aangesloten bij de N.B.A.T. en

Nadere informatie

Aqua Vré Oktober 2010 1

Aqua Vré Oktober 2010 1 Aqua Vré Oktober 2010 1 oktober 2010 45 e jaargang nummer 6 Uitnodiging ledenbijeenkomst. Datum: 12 oktober 2010 Plaats: De Geurt Veenendaal Zaal Bettekamp 29 te Ede Tel: 0318-615586 Zaal open 19.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.21 december 2016

Nieuwsbrief nr.21 december 2016 Nieuwsbrief nr.21 december 2016 Inhoud: - Rabobank clubkas campagne - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Jaarvergadering - Donateurs bedankt - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

april e jaargang nummer 2 De Geurt Veenendaal Zaal Bettekamp 29 te Ede Tel:

april e jaargang nummer 2 De Geurt Veenendaal Zaal Bettekamp 29 te Ede Tel: Aqua Vré april 2009 blz. 1 april 2009 43 e jaargang nummer 2 Uitnodiging jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Datum: 14 april 2009 Plaats: De Geurt Veenendaal Zaal Bettekamp 29 te Ede Tel: 0318-615586

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Aqua Vré Juni 2009 1

Aqua Vré Juni 2009 1 Aqua Vré Juni 2009 1 juni 2009 43 e jaargang nummer 4 Uitnodiging voor het bijwonen van de verenigingsbarbecue. Datum: 9 juni 2009 Plaats: Erf van Evert Jan Teunisse Lunterseweg 51 Tel: 0318-617547 Verenigingsbarbecue

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

BESLUITEN VAN DE VERENIGING

BESLUITEN VAN DE VERENIGING BESLUITEN VAN DE VERENIGING 1) De vereniging draagt de naam vivariumvereniging Natuur in Huis; 2) Opgericht 11 maart 1935 te Rijssen en is aangegaan voor onbepaalde tijd. 3) De vereniging is een afdeling

Nadere informatie

Aqua Vré Januari 2010 1

Aqua Vré Januari 2010 1 Aqua Vré Januari 2010 1 januari 2010 43 e jaargang nummer 9 Uitnodiging ledenbijeenkomst. Datum: 12 januari 2010 Plaats: De Geurt Veenendaal Zaal Bettekamp 29 te Ede Tel: 0318-615586 Zaal open 19.30 uur

Nadere informatie

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d.

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d. Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12, 4461 NB Goes Telefoon 0113-232735 Gironummer 5859466 KvK 22029749 Website: http://site.zeelandnet.nl/goesoost/ BESTUUR Voorzitter Dhr. J. E. Mieras Tulpstraat 74, 4461

Nadere informatie

Aqua Vré Oktober

Aqua Vré Oktober Aqua Vré Oktober 2009 1 oktober 2009 43 e jaargang nummer 6 Uitnodiging ledenbijeenkomst. Datum: 13 oktober 2009 Plaats: De Geurt Veenendaal Zaal Bettekamp 29 te Ede Tel: 0318-615586 Zaal open 19.30 uur

Nadere informatie

Reglementen landelijke keuring van de NBAT

Reglementen landelijke keuring van de NBAT Reglementen landelijke keuring van de NBAT Dit document geeft een nadere beschrijving van de reglementen die gelden voor de landelijke huis keuring, termen en definities kunt u in de bijlage B vinden.

Nadere informatie

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering.

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering. 1 HAM - FLYER 01-19 tussendoortje van het HAM-Nieuws Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: * Uitnodiging 11 januari 2019 Item 1 * Agenda Jaarvergadering Item 2 * Jaarverslag 2018 Item 3 * Activiteiten

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart 2017 Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Locatie Complex La Finca te Benalmádena 1. Voorzitter opent om 11,00 uur de

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Aqua Vré April 2011 1

Aqua Vré April 2011 1 Aqua Vré April 2011 1 Uitnodiging ledenbijeenkomst Aqua-Vre Creatief met achterwanden! Waar? Sierviskwekerij Bert Bouwman Van Deventerstraat 8 3911 KH Rhenen Wanneer? Dinsdag 12 april 2011 Beste leden,

Nadere informatie

December 2015. Jaargang 37

December 2015. Jaargang 37 December 2015 Jaargang 37 Bij ons voelt uw viervoeter zich thuis! T 0162 437822 F 0162 437284 I www.teraalst.nl Aquariumvereniging De Siervis Ingeschreven onder 40258165 bij de K.v.K te Tilburg. Goedgekeurd

Nadere informatie

Nederlandse Grasparkieten Club

Nederlandse Grasparkieten Club Nederlandse Grasparkieten Club Aangesloten bij de World Budgerigar Organisation Uitnodiging Voor het bijwonen van de JAARVERGADERING van de NGC-DBS op 28 maart 2013 in Café-zalencentrum De Gouden Leeuw,

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Seb Goezinnen Hans Nijhuis (voorzitter) Hallegraeff (namens het team) Mascha van Trier Angelique Hogeveen

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde ``

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Heerlerheide Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Opgericht: 7 oktober 1961 te Heerlerheide gemeente Heerlen. Koninklijk goedgekeurd bij besluit van 4 september 1975 Aangesloten bij de N.B.A.T. en

Nadere informatie

Aqua Vré November

Aqua Vré November Aqua Vré November 2010 1 november 2010 44 e jaargang nummer 7 Uitnodiging ledenbijeenkomst. Datum: 09 november 2010 Plaats: De Geurt Veenendaal Zaal Bettekamp 29 te Ede Tel: 0318-615586 Zaal open 19.30

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde ``

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Heerlerheide Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Opgericht: 7 oktober 1961 te Heerlerheide gemeente Heerlen. Koninklijk goedgekeurd bij besluit van 4 september 1975 Aangesloten bij de N.B.A.T. en

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde ``

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Heerlerheide Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Opgericht: 7 oktober 1961 te Heerlerheide gemeente Heerlen. Koninklijk goedgekeurd bij besluit van 4 september 1975 Aangesloten bij de N.B.A.T. en

Nadere informatie

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING Vereniging van Gepensioneerden van het Pensioenfonds Grafische Bedrijven DINSDAG 21 APRIL 2015 Agenda 1. Opening door de voorzitter (Victor Doorn) 2. Mededelingen en ingekomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015 nr. 1

Nieuwsbrief maart 2015 nr. 1 Nieuwsbrief maart 2015 nr. 1 Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 2 april 2015 2. POPEL Jaarverslag 2014 3. Energielabel 4. Schoonmaakbedrijf Raymond van Leeuwen/C.G. van Trooyen 5. RRS-rioolreiniging

Nadere informatie

Muldersnijs ISSN

Muldersnijs ISSN Muldersnijs 2017 3 ISSN 1872-6739 Colofon Muldersnijs is het blad voor leden en donateurs van de vereniging Molenwerkgroep Oost-Groningen. KvK no. 40037981. Het blad verschijnt 4x per jaar en wordt mede

Nadere informatie

IK DANS. Penningmeester

IK DANS. Penningmeester Wadenoijen 10-09-2015 Jaargang 24 Waayer Nieuws 2 www.waayer-wadenoijen.nl IK DANS Aanstaande donderdag starten we met de eerste danslessen van het project IK DANS! Alle kinderen moeten op gymschoenen

Nadere informatie

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 22e Algemene Ledenvergadering bij Avila op 23 Februari 2017 Dit jaar wordt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) wederom in het Koetshuis van het Avila

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 25-03-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 25-03-2013 Datum: maandag 25-03-2013 Aanvang: 19.30 uur Locatie: Buurtcentrum Sprang-Driessen Aanwezig: 19 van de 25 leden (volgens presentielijst) 1. Welkom en opening vergadering door de voorzitter Zie bijlage

Nadere informatie

Algemene Leden vergadering Fotoclub Houten 10 maart 2015

Algemene Leden vergadering Fotoclub Houten 10 maart 2015 Algemene Leden vergadering Fotoclub Houten 10 maart 2015 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Ingekomen stukken 4. Jaarrekening 2014 5. Jaarverslag 2014 6. Bestuur: Voorzitter aftredend en herkiesbaar.

Nadere informatie

Arabische Volbloedpaarden Stamboek in Nederland Postbus 40306 3504 AC Utrecht Tel: +31 (30) 2410001 Fax: +31 (30) 2415544

Arabische Volbloedpaarden Stamboek in Nederland Postbus 40306 3504 AC Utrecht Tel: +31 (30) 2410001 Fax: +31 (30) 2415544 Arabische Volbloedpaarden Stamboek in Nederland Postbus 40306 3504 AC Utrecht Tel: +31 (30) 2410001 Fax: +31 (30) 2415544 UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING Vrijdag 22 mei 2009 Mercure Hotel - Kosterijland

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Editie maart

CLUBBLAD B.S.V. WEST.  Editie maart CLUBBLAD B.S.V. WEST Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie maart Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter : Jan de Vos Henri

Nadere informatie

Verenigingsblad Aquariumvereniging Aquaria Hoogezand-Sappemeer

Verenigingsblad Aquariumvereniging Aquaria Hoogezand-Sappemeer Verenigingsblad Aquariumvereniging Aquaria Hoogezand-Sappemeer 44 ste jaargang Seizoen 2015-2016 Onze hobby avond, wat doen we deze maand 1 De Hobbyavond Op elke 1 e maandag van de maand is er een hobbyavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief april G&B - Liemers

Nieuwsbrief april G&B - Liemers Bekijk de webversie Nieuwsbrief april G&B - Liemers Beste lezers, Op maandag 9 april a.s. houden wij weer onze Algemene Leden Vergadering (ALV), waarbij onze leden van harte zijn uitgenodigd. Vanaf 20.15

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland Kringblad NOV kring Noord- Brabant West Zeeland Jaargang 24 nr.3 Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland Dendrobium chrysotoxum Maart 2015 1 Agenda: - Welkom en mededelingen Maandag 16 maart 2015

Nadere informatie

Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014

Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014 Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014 Aanwezige bestuursleden: Rick van Westenbrugge, Dolf van Stappershoef en Ubbo Rommerts Afgemeld:

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg. Manege Rekkendonken 5 februari 2015

Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg. Manege Rekkendonken 5 februari 2015 Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg Manege Rekkendonken 5 februari 2015 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Notulen jaarvergadering 2014 4. Jaarverslag van de secretaris 5. Verslag kascommissie

Nadere informatie

Aqua Vré Oktober

Aqua Vré Oktober Aqua Vré Oktober 2011 1 Uitnodiging ledenbijeenkomst Aqua-Vré Aqua-Vré - ON TOUR Waar? Stichting Eigen Gebouw Bettekamp 29 6712 EG Ede Wanneer? Dinsdag 11 oktober 2011 Zaal open: vanaf 19:00 uur Vertrek:

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008 Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 27 maart 2008 2. POPEL Jaarverslag 2007 3. Energielabel 4. Hennink Service-abonnement C.V.- installatie 5. Service abonnement RRS-rioolreiniging 6. Bericht penningmeester

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen Studievereniging Pedagogische Wetenschappen Informatie Algemene Ledenvergadering der Studievereniging Pedagogische Wetenschappen PAP Minimaal twee keer per jaar word jij als lid door het bestuur van PAP

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan:

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan: Nieuwsbrief Uitnodiging Jaarvergadering Aan: Mededeling Leden Ons leden aantal is niet groot we zouden best meer leden kunnen gebruiken Weet u nog mensen die belangstelling hebben of lid willen worden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief HC Sassenhein

Nieuwsbrief HC Sassenhein HC Sassenhein 9750 AA Haren (Gn) November 2017 Jaargang: november 2017 Nr.14 Inschrijving KvK: 40023673 Bank: 142130397 IBAN: NL04RABO0142130397 Email: info@hcsassenhein.nl Internet: www.hcsassenhein.nl

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Aanwezig van het districtsbestuur: Paul Wesselius, voorzitter Joyce Haarman, secretaris (aanwezig vanaf 19.45,

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Agenda Opening en mededelingen Goedkeuring notulen van 12 november 2013 Jaarverslag 2013 Verslag Kascommissie/Verkiezing Vaststellen jaarrekening 2013 en begroting

Nadere informatie

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014)

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20:09. Er zijn 30 leden aanwezig. Het bestuur is aanwezig met uitzondering van Randolph.

Nadere informatie

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019 Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: Dinsdag 11 December 2018 en Dinsdag 08 januari 2019 We hopen deze avonden

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 Concept 110511 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 1. Opening Met een welkom aan een ieder en in bijzonder aan onze ereleden, met deze woorden

Nadere informatie

www.deschuttervis.nl Aan: Beste Leden, Als eerste wens ik u namens het bestuur een goed en gezond 2012 toe.

www.deschuttervis.nl Aan: Beste Leden, Als eerste wens ik u namens het bestuur een goed en gezond 2012 toe. Beste Leden, Als eerste wens ik u namens het bestuur een goed en gezond 2012 toe. Even een terugblik naar onze jaarlijkse feestavond van december 2011. Met een goed gevulde zaal, blije mensen en vele mooie

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 1 juni 2018 om 16:00 uur

Nadere informatie