Welkom in de Pauluskerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom in de Pauluskerk"

Transcriptie

1 Welkom in de Pauluskerk Bediening Heilige Doop Faas Buitenhuis Thijmen de Grauw Voorganger: Organiste: Combo: Ds. H.J. Reinders Anja van der Ploeg Eric Citroen, Mariëlle Willemsen, Dianthe Kooij en Rebecca Gjaltema

2 Zingen: Nieuwe Liedboek 1005 vers 1, 4 en 5

3 Zingen: Nieuwe Liedboek 1005 vers 1, 4 en 5

4 Zingen: Nieuwe Liedboek 1005 vers 1, 4 en 5

5 Welkom en Mededelingen

6 Zingen: Psalm 105 vers 2 en 3

7 Zingen: Psalm 105 vers 2 en 3

8 Stil Gebed Bemoediging en Groet

9 Zingen: Verbonden met vader en moeder 1. Verbonden met vader en moeder, natuurlijk het meest met die twee, maar ook met de andere mensen, vier jij hier dit feest met ons mee. Refrein: Je hebt al een naam, maar je krijgt er één bij op dit feest, want jij wordt gedoopt in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.

10 Zingen: Verbonden met vader en moeder 2. Je bent al een tijdje bij mensen, je naam is bij ons al vertrouwd, en dus is het tijd om te vieren, dat God die je kent van je houdt. Refrein: Je hebt al een naam, maar je krijgt er één bij op dit feest, want jij wordt gedoopt in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.

11 Zingen: Verbonden met vader en moeder 3. Je bent een begrip aan het worden; steeds meer mensen noemen je naam; ook God begint jouw naam te roepen en dus zijn wij hier nu tezaam. Refrein: Je hebt al een naam, maar je krijgt er één bij op dit feest, want jij wordt gedoopt in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.

12 Zingen: Verbonden met vader en moeder 4. Nu mag,je gaan leven met mensen, verbonden in liefde en trouw, omdat zij vandaag bij dit dopen Gods Naam leggen naast die van jou. Refrein: Je hebt al een naam, maar je krijgt er één bij op dit feest, want jij wordt gedoopt in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.

13 Dooponderwijzing en Gebed voor de Heilige Doop

14 Zingen: Evangelische Liedbundel 289 Geloofsbelijdenis (staande) 1. Ik geloof in God de Vader die een bron van vreugde is, louter goedheid en genade, licht in onze duisternis. Hij, de Koning van de kosmos, heel de schepping zingt zijn eer heeft uit liefde mij geschapen en tot liefde keer ik weer.

15 Zingen: Evangelische Liedbundel 289 Geloofsbelijdenis (staande) 2. Ik geloof in Jezus Christus die voor ons ter wereld kwam. Zoon van God en Zoon des Mensen goede Herder, Offerlam. Door te lijden en te sterven groot is het geheimenis schenkt Hij mij het eeuwig leven, dat uit God en tot God is.

16 Zingen: Evangelische Liedbundel 289 Geloofsbelijdenis (staande) 3. Ik geloof dat mijn Verlosser door de dood is heengegaan en op Pasen, God zij glorie, uit het graf is opgestaan. Door het brood - dit is mijn lichaam - door de wijn - dit is mijn bloed - geeft de Vredevorst mij vrede, maakt Hij alle dingen goed.

17 Zingen: Evangelische Liedbundel 289 Geloofsbelijdenis (staande) 4. Ik geloof ook in de Geest, Adem van God uitgegaan. Hij vertroost en Hij versterkt ons, waar wij in het leven staan. Door de Geest zijn wij verbonden met de Heer en met elkaar. Door zijn leiding gaan wij verder, maakt Hij zijn beloften waar.

18 Doopbelofte ouders Belofte van de gemeente Gemeente, Wilt u Faas Buitenhuis en Thijmen de Grauw- die vanmorgen gedoopt worden -naar uw vermogen helpen groeien in het geloof en wilt hun hen helpen Christus trouw en toegewijd na te volgen? Gemeente: Ja, dat willen wij!

19 Woord voor de kinderen

20 Zingen: Evangelische Liedbundel Kijk eens om je heen, kijk eens om je heen, geef elkaar de hand, je bent niet alleen. Want wij moeten samen delen, samen zingen, samen spelen. Ook al zijn wij nog maar klein: samen spelen is pas fijn. (Combo) 2 Kijk eens om je heen, kijk eens om je heen, wij zijn in de wereld niet alleen. God kent ieder kind bij name, zeg maar ja en zeg maar amen. Ook al zijn we nog maar klein, God wil onze Vader zijn.

21 Bediening Heilige Doop Handoplegging Dooptekst Faas Jan Gijs Buitenhuis Thijmen Johannes de Grauw

22 Zingen: Opwekking 733 (Combo) Bless the Lord, O my soul O my soul Worship His holy name Sing like never before O my soul I'll worship Your holy name The sun comes up, it's a new day dawning It's time to sing Your song again Whatever may pass, and whatever lies before me Let me be singing when the evening comes

23 Zingen: Opwekking 733 (Combo) Bless the Lord, O my soul O my soul Worship His holy name Sing like never before O my soul I'll worship Your holy name You're rich in love, and You're slow to anger Your name is great, and Your heart is kind For all Your goodness I will keep on singing Ten thousand reasons for my heart to find

24 Zingen: Opwekking 733 (Combo) Bless the Lord, O my soul O my soul Worship His holy name Sing like never before O my soul I'll worship Your holy name And on that day when my strength is failing The end draws near and my time has come Still my soul will singyour praise unending Ten thousand years and then for evermore

25 Zingen: Opwekking 733 (Combo) Bless the Lord, O my soul O my soul Worship His holy name Sing like never before O my soul I'll worship Your holy name Jesus, I'll worship Your holy name Lord, I'll worship Your holy name

26 Dankgebed voor de doop

27 Kinderen naar de nevendienst

28 Schriftlezing: Johannes 13 vers 1-20 Jezus wast de voeten van de leerlingen 1 Het was kort voor het pesachfeest. Jezus wist dat zijn tijd gekomen was en dat hij uit de wereld terug zou keren naar de Vader. Hij had de mensen die hem in de wereld toebehoorden lief, en zijn liefde voor hen zou tot het uiterste gaan. 2 Jezus en zijn leerlingen hielden een maaltijd. De duivel had intussen Judas, de zoon van Simon Iskariot, ertoe aangezet Jezus te verraden. 3 Jezus, die wist dat de Vader hem alle macht had gegeven, dat hij van God was gekomen en weer naar God terug zou gaan, 4 stond tijdens de maaltijd op. Hij legde zijn bovenkleed af, sloeg een linnen doek om 5 en goot water in een waskom. Hij begon de voeten van zijn leerlingen te wassen en droogde ze af met de doek die hij omgeslagen had. 6 Toen hij bij Simon Petrus kwam, zei deze: U wilt toch niet mijn voeten wassen, Heer?

29 Schriftlezing: Johannes 13 vers Jezus antwoordde: Wat ik doe, begrijp je nu nog niet, maar later zul je het wel begrijpen. 8 O nee, zei Petrus, míjn voeten zult u niet wassen, nooit! Maar toen Jezus zei: Als ik ze niet mag wassen, kun je niet bij mij horen, 9 antwoordde hij: Heer, dan niet alleen mijn voeten, maar ook mijn handen en mijn hoofd! 10 Hierop zei Jezus: Wie gebaad heeft hoeft alleen nog zijn voeten te wassen, hij is al helemaal rein. Jullie zijn dus rein maar niet allemaal. 11 Hij wist namelijk wie hem zou verraden, daarom zei hij dat ze niet allemaal rein waren. 12 Toen hij hun voeten gewassen had, deed hij zijn bovenkleed aan en ging weer naar zijn plaats. Begrijpen jullie wat ik gedaan heb? vroeg hij. 13 Jullie zeggen altijd meester en Heer tegen mij, en terecht, want dat ben ik ook. 14 Als ik, jullie Heer en jullie meester, je voeten gewassen heb, moet je ook elkaars voeten wassen.

30 Schriftlezing: Johannes 13 vers Ik heb een voorbeeld gegeven; wat ik voor jullie heb gedaan, moeten jullie ook doen. 16 Waarachtig, ik verzeker jullie: een slaaf is niet meer dan zijn meester, en een afgezant niet meer dan wie hem zendt. 17 Je zult gelukkig zijn als je dit niet alleen begrijpt, maar er ook naar handelt. 18 Ik doel niet op jullie allemaal: ik weet wie ik heb uitgekozen. Wat in de Schrift staat zal in vervulling gaan: Hij die at van mijn brood heeft zich tegen mij gekeerd. 19 Ik zeg het jullie nu al, voor het gaat gebeuren; wanneer het dan gebeurt, zullen jullie geloven dat ik het ben. 20 Ik verzeker jullie: wie iemand ontvangt die door mij gezonden is ontvangt mij, en wie mij ontvangt, ontvangt hem die mij gezonden heeft.

31 Zingen: Evangelische Liedbundel Ik wil jou van harte dienen en als Christus voor je zijn. Bid dat ik genade vind, dat jij het ook voor mij kunt zijn. 2 Wij zijn onderweg als pelgrims, vinden bij elkaar houvast. Naast elkaar als broers en zusters, dragen wij elkanders last.

32 Zingen: Evangelische Liedbundel Ik zal Christus' licht ontsteken als het duister jou omvangt. Ik zal jou van vrede spreken waar je hart naar heeft verlangd. 4 Ik zal blij zijn als jij blij bent, huilen om jouw droefenis, al mijn leeftocht met je delen tot de reis ten einde is. 5 Dan zal het volmaakte komen als wij zingend voor Hem staan, als wij Christus' weg van liefde en van lijden zijn gegaan.

33 Verkondiging De Voetwassing Kunstenaar Sieger Köler

34 Zingen: Evangelische Liedbundel 226 (Combo) 1 Heer, ik kom tot U, neem mijn hart, verander mij. Als ik U ontmoet vind ik rust bij U. Want, Heer, ik heb ontdekt, Dat, als ik aan uw voeten ben, trots en twijfel wijken voor de kracht van uw liefde. Refrein: Houd mij vast, laat uw liefde stromen. Houd mij vast, heel dicht bij uw hart. Ik voel uw kracht en stijg op als een arend. Dan zweef ik op de wind, gedragen door uw Geest en de kracht van uw liefde.

35 Zingen: Evangelische Liedbundel 226 (Combo) 2 Heer, kom dichterbij, dan kan ik uw schoonheid zien en uw liefde voelen, diep in mij. En Heer, leer mij uw wil zodat ik U steeds dienen kan en elke dag mag leven door de kracht van uw liefde. Refrein: Houd mij vast, laat uw liefde stromen. Houd mij vast, heel dicht bij uw hart. Ik voel uw kracht en stijg op als een arend. Dan zweef ik op de wind, gedragen door uw Geest en de kracht van uw liefde. (2x)

36 Zingen: Evangelische Liedbundel 226 (Combo) Dan zweef ik op de wind, gedragen door uw Geest en de kracht van uw liefde.

37 -Dankgebed -Voorbede -Stil gebed -Onze vader

38 Inzamelingen der gaven Inzameling der gaven 1 ste Collecte: Diaconie 2 e Collecte: Kerkbeheer Uitgangscollecte: Bloemendienst

39 Ben jij zo groot en sterk als Goliath? Of juist slim en dapper als David? Kom dan ook naar de Kliederkerk op zondag 26 maart om uur in de Pauluskerk Tot dan!

40 16 april 2017, 8:30 uur Paasontbijt Ook dit jaar zijn is iedereen weer welkom bij het paasontbijt. Aanmelden uiterlijk 9 april via het inschrijfformulier in de hal van de kerk

41 Zingen: Psalm 22 vers 11 en 13

42 Zingen: Psalm 22 vers 11 en 13

43 Zegen Staande

44 Na de dienst bent u/jij van harte welkom in de benedenzaal om elkaar te ontmoeten en de doopouders te feliciteren onder het genot van koffie of thee en voor de kinderen lekkere limonade Goede zondag

Joël & Dagmar. Vrijdag 15 september 2017 C.G.K. de Voorhof

Joël & Dagmar. Vrijdag 15 september 2017 C.G.K. de Voorhof Joël & Dagmar Vrijdag 15 september 2017 C.G.K. de Voorhof Trouwdienst Joël en Dagmar Predikant: ds. H. de Bruijne Muziek: Gitaar: André Louw Piano: Hester Louw Binnenkomst bruidspaar Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Thema: SERVE AND CHANGE!

Thema: SERVE AND CHANGE! World Servants-uitzendingsdienst 19 juli 2015 Thema: SERVE AND CHANGE! Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Pianist: Koster: Ds. A.A. v.d. Berg Goof Gravendeel Cor Groenendijk Barbara Broeren Rinus

Nadere informatie

Liturgie gezamenlijke Impact jongerendienst in de Bethelkerk, voorganger ds. J.H. Riemer

Liturgie gezamenlijke Impact jongerendienst in de Bethelkerk, voorganger ds. J.H. Riemer Deze dienst kun je met beeld en geluid meebeleven via www.kerkdienstmeebeleven.nu kies hier voor Koningskerk Langerak. Deze dienst is met alleen geluid te volgen via www.kerkdienstgemist.nl kies hier voor

Nadere informatie

31 mei uur AA Kramer

31 mei uur AA Kramer 31 mei 10.30 uur AA Kramer Orde van dienst: Votum en vredegroet. GK psalm 93 Wet GK psalm 40: 2, 3 Gebed Kindmoment: Jeremia GK gezang 76 Lezen: Johannes 13: 1-30 GK gezang 61: Nu legt Gij in de paaszaal.

Nadere informatie

Jeugddienst zondagmorgen 15 januari 2017 Thema: ik wens jou

Jeugddienst zondagmorgen 15 januari 2017 Thema: ik wens jou Jeugddienst zondagmorgen 15 januari 2017 Thema: ik wens jou Zingen: Opw: 573 Heer, U bent welkom, welkom, U bent welkom, grote koning. Wij heffen onze handen op naar de God van alle eeuwen. Heer, U bent

Nadere informatie

Stil moment Witte Donderdag 29 maart 2018

Stil moment Witte Donderdag 29 maart 2018 Stil moment Witte Donderdag 29 maart 2018 Uitleg vooraf: Als thema voor de Stille momenten is dit jaar gekozen voor: Onvoorwaardelijke liefde. Het voorbeeld van Christus volgen. Na de voorbereidingstijd

Nadere informatie

Appèldienst 14 februari 2016

Appèldienst 14 februari 2016 Appèldienst 14 februari 2016 ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding : Heimen Engeltjes Appèlwoord : ds. David ten Voorde Combo o.l.v. : Bern Jan Withaar

Nadere informatie

LITURGIE voor de JEUGDDIENST

LITURGIE voor de JEUGDDIENST Protesantse gemeente te Terneuzen Opstandingskerk LITURGIE voor de JEUGDDIENST op zondag 11 september 2016 10:00 uur Contact met God? Spreker: Ruben Keijts Muzikale medewerking van de jeugdband o.l.v.

Nadere informatie

Orde van dienst. In deze dienst belijden vijftien gemeenteleden hun geloof. Een van hen wordt ook gedoopt. Maranathakerk, 25 maart 2018

Orde van dienst. In deze dienst belijden vijftien gemeenteleden hun geloof. Een van hen wordt ook gedoopt. Maranathakerk, 25 maart 2018 Orde van dienst In deze dienst belijden vijftien gemeenteleden hun geloof. Een van hen wordt ook gedoopt. Maranathakerk, 25 maart 2018 Voorganger: ds. Jaap Hansum Orgel/piano: dhr. Marco Bouw Welkom en

Nadere informatie

Grote of Sint Nicolaas Kerk Protestantse gemeente Muiden Witte Donderdag 18 april 2019 VOORBEREIDING

Grote of Sint Nicolaas Kerk Protestantse gemeente Muiden Witte Donderdag 18 april 2019 VOORBEREIDING Grote of Sint Nicolaas Kerk Protestantse gemeente Muiden Witte Donderdag 18 april 2019 VOORGANGER: ds. Gerben Hoogterp ORGANIST: Koos Damman KLOKGELUI VOORBEREIDING ORGELSPEL: S. Bach, Schmücke dich, o

Nadere informatie

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : Ds. E. van Gulik : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer : dhr. H. Dorsman Welkom in de Menorah Lied voor de dienst: Lied 8b (NLB) Lied voor de dienst: Lied

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk Viering Heilig avondmaal

Welkom in de Pauluskerk Viering Heilig avondmaal Welkom in de Pauluskerk Viering Heilig avondmaal Uw voorganger: Ds. H.J. Reinders Organiste: Anja van der Ploeg Combo: Anja van der Ploeg (piano), Dirk Jan Reinders (gitaar), Stephen van Oosten (drum),

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst Ontmoetingskerk zondag 0 februari 09 - Doopdienst In deze dienst wordt Yara Jonas gedoopt Ik ben erbij voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Teuni de Kok organist: Sjaak Kreeft m.m.v. de muziekgroep

Nadere informatie

Lezen : Lukas 19: Mattheus 11: Opwekking 640 Groot is Uw Trouw Opwekking 717 Heer U bent mijn Leven Psalm 25 : 2 en 6 (NPB) 10.

Lezen : Lukas 19: Mattheus 11: Opwekking 640 Groot is Uw Trouw Opwekking 717 Heer U bent mijn Leven Psalm 25 : 2 en 6 (NPB) 10. Lezen : Lukas 19: 45 48 Mattheus 11: 25-30 Opwekking 640 Groot is Uw Trouw Opwekking 717 Heer U bent mijn Leven Psalm 25 : 2 en 6 (NPB) 10.000 Reasons De Ichtûs Kidzz gaat nu beginnen.. Voor wie? Voor

Nadere informatie

U wordt verzocht in het middenvak plaats te nemen. Stilte. Gebed van de witte donderdag

U wordt verzocht in het middenvak plaats te nemen. Stilte. Gebed van de witte donderdag -1- U wordt verzocht in het middenvak plaats te nemen Stilte Welkom en bemoediging V: Onze hulp is de Naam van de Heer, die hemel en aarde gemaakt heeft A: Amen Zingen: psalm 116: 1, 2, 3, 4 2 Toen de

Nadere informatie

Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug

Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug Welkom in de avonddienst van 1 e Paasdag zondag 16 april 2017 Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug Ouderling van dienst : Gerhard Nijhoff Thema : Wie zoek je? We zingen : Joh.

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 31 maart 2019 De Open Hof te Oud-Beijerland Zondag Laetare Voorganger: Ds. Gertjan Robbemond Organist: Dhr.

Orde van dienst zondag 31 maart 2019 De Open Hof te Oud-Beijerland Zondag Laetare Voorganger: Ds. Gertjan Robbemond Organist: Dhr. Orde van dienst zondag 31 maart 2019 De Open Hof te Oud-Beijerland Zondag Laetare Voorganger: Ds. Gertjan Robbemond Organist: Dhr. Leo Lommers -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Thema: Vrede tot God

Thema: Vrede tot God LITURGIE Voor de evangelisatiedienst, op zondag 15 oktober 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Thema: Vrede tot God Voorganger: Ouderling: Organist: Koor: Ds. K.A. Hazeleger (Ommen)

Nadere informatie

Orde van dienst voor 19 februari 2017 in de Witte kerk Lochem. Thema: Zijn zon schijnt op goede én slechte mensen

Orde van dienst voor 19 februari 2017 in de Witte kerk Lochem. Thema: Zijn zon schijnt op goede én slechte mensen Orde van dienst voor 19 februari 2017 in de Witte kerk Lochem. Thema: Zijn zon schijnt op goede én slechte mensen Voorganger: Leonard van Wijk Orgel: Els Dijkerman Ouderling: Pieter Bas ter Maat Lector:

Nadere informatie

: Spreuken 1:1-6 (BGT) Spreuken 8: (BGT)

: Spreuken 1:1-6 (BGT) Spreuken 8: (BGT) Lezen : Spreuken 1:1-6 (BGT) Spreuken 8: 22-31 (BGT) Sela Votum Psalm 19 : 1 en 2 (NPB) Opwekking 91 Opwekking 461 Opwekking 807 10.000 Reasons Opwekking 710 Lezen : Spreuken 1:1-6 (BGT) Spreuken 8:

Nadere informatie

Liederen voor zondag 1 oktober 2017

Liederen voor zondag 1 oktober 2017 Liederen voor zondag oktober 07 HEMELHOOG 399 / Opwekking 67 Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen bidden, samen zoeken

Nadere informatie

31 maart uur A de Snoo orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Annemarie Kreling

31 maart uur A de Snoo orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Annemarie Kreling 31 maart 2019 10.00 uur A de Snoo orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Annemarie Kreling Votum en groet GK 254:1, 2, 3 (Kom, laat ons vrolijk zingen) Gebed De wil van de Here GK 230:1, 2, 6 (Al kon ik

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Jeruzalemkerk Liturgie 3 juli 2016 ochtend RdH Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Muzikale begeleiding: Peter Tiggelaar (orgel) Kindernevendienst:

Nadere informatie

Elisa Jasmijn Alferink

Elisa Jasmijn Alferink Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Elisa Jasmijn Alferink Dochter van Jeroen en Anouk Alferink-Vugteveen 3 juli 2016 in de Plaskerk te Raalte Voorganger: ds. Karolien Zwerver Organist:

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Ds. A.R. Warnar- van den Berg Organist: Ries de Visser

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Ds. A.R. Warnar- van den Berg Organist: Ries de Visser Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Ds. A.R. Warnar- van den Berg Organist: Ries de Visser Zingen: Nieuw liedboek 8a vers 1, 2, 3, 4, 5 en 6 Zingen: Nieuw liedboek 8a vers 1, 2, 3, 4, 5 en 6 Zingen: Nieuw

Nadere informatie

20 januari 2019 Doop van Levi Nicolai Putzes (*14 september 2018)

20 januari 2019 Doop van Levi Nicolai Putzes (*14 september 2018) 20 januari 2019 Doop van Levi Nicolai Putzes (*14 september 2018) 9.30 uur Organist: Hans van Noord Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht De kerkenraad komt binnen Stiltemoment, waarin we ons voorbereiden

Nadere informatie

Orde voor de dienst op zondag 29 maart e zondag van de Veertigdagen tijd: Palmpasen Openbare geloofsbelijdenis. Gereformeerde kerk Sliedrecht

Orde voor de dienst op zondag 29 maart e zondag van de Veertigdagen tijd: Palmpasen Openbare geloofsbelijdenis. Gereformeerde kerk Sliedrecht Orde voor de dienst op zondag 29 maart 2015 6 e zondag van de Veertigdagen tijd: Palmpasen Openbare geloofsbelijdenis Gereformeerde kerk Sliedrecht Thema: Dienen of gediend worden, dat is de vraag! Voorganger

Nadere informatie

Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost

Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Datum: 7 november 2018 Dienst: Avonddienst Dankdag Voorganger: ds. D. Dunsbergen Liturgie: Voorzang: Gezang 488 B: 1. 3. 5 Zolang er mensen zijn

Nadere informatie

Pauluskerk. Voorganger: Dr. E.S. Klein Kranenburg Organiste: Anja van der Ploeg

Pauluskerk. Voorganger: Dr. E.S. Klein Kranenburg Organiste: Anja van der Ploeg Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Dr. E.S. Klein Kranenburg Organiste: Anja van der Ploeg Zingen: Nieuwe Liedboek 985, vers 1, 2 en 3 Zingen: Nieuwe Liedboek 985, vers 1, 2 en 3 Zingen: Nieuwe Liedboek

Nadere informatie

Liturgie ochtenddienst 21 februari 2016, 9.30 uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. P. Baas

Liturgie ochtenddienst 21 februari 2016, 9.30 uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. P. Baas Liturgie ochtenddienst 21 februari 2016, 9.30 uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. P. Baas Psalm 62: 1 (NB) 1. Mijn ziel is stil tot God mijn Heer, van Hem verwacht ik altijd weer mijn heil,-op

Nadere informatie

Liturgie voor de gezinsdienst zondag 5 februari 2017 Aanvang: uur. Thema: Voetsporen. dienst 5 : uur. ds. Hans van Ark.

Liturgie voor de gezinsdienst zondag 5 februari 2017 Aanvang: uur. Thema: Voetsporen. dienst 5 : uur. ds. Hans van Ark. Liturgie voor de gezinsdienst zondag 5 februari 2017 Aanvang: 10.00 uur Thema: Voetsporen gezins februari 10;00 Hervormde Den Ham uur dienst thema 5 : kerk & Gospel popkoor SING! uit Daarle voet sporen

Nadere informatie

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt Orde van de doopdienst op zondag 19 juni 2016 in de Hervormde kerk te Sellingen waarin Léon Missche gedoopt wordt Voorganger : Ds. Bram Verduijn. Organist : Mevrouw M. Withaar-Boomsma. Medewerking : Kinderen

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk

Welkom in de Pauluskerk Welkom in de Pauluskerk Voorganger Organist : ds. A. Molenaar : Anja van der Ploeg Combo : Zingen: Liedboek 280: vers 1, 4 en 5 Zingen: Liedboek 280: vers 1, 4 en 5 Zingen: Liedboek 280: vers 1, 4 en 5

Nadere informatie

Zondag 10 september Maaltijd van de Heer. Voorganger: Ds. B. Breunesse Organist: Erik Nijzink

Zondag 10 september Maaltijd van de Heer. Voorganger: Ds. B. Breunesse Organist: Erik Nijzink Zondag 10 september 2017 Maaltijd van de Heer Voorganger: Ds. B. Breunesse Organist: Erik Nijzink Liederen in deze dienst: Aanvangslied Psalm 101 Lied 320: 1 Lied 320: 2, 3, 4 Lied 652: 1, 2, 3, 4 (Hemelhoog)

Nadere informatie

21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse

21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse 21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse Votum en groet Ps. 65,1 (U luistert als wij bidden) De lofzang klinkt uit Sions zalen tot U met stil ontzag.

Nadere informatie

Oosterlichtkerk. Witte donderdag. Water dat zuivert. ds Jan Glazema orgel: Marten Terwal

Oosterlichtkerk. Witte donderdag. Water dat zuivert. ds Jan Glazema orgel: Marten Terwal Oosterlichtkerk Witte donderdag Water dat zuivert ds Jan Glazema orgel: Marten Terwal Stilte Lied 565 Bemoediging en groet v. In de naam van de Vader en van de Zoon en van de heilige Geest: g. v. Hoor

Nadere informatie

Thema: Ik ben Christen, jij niet?

Thema: Ik ben Christen, jij niet? Liturgie voor de jeugddienst op zondag 2 april 2017 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: Ik ben Christen, jij niet? Voorganger: ds. G.J. Röben Ouderling

Nadere informatie

Introductie op de dienst

Introductie op de dienst Orde van dienst voor de kerkdienst in de Mozeskerk 15-09-2019 - startzondag Voorgangers: Ruben Jobsen en ds. Douwe de Roest Muzikale medewerking: Wilma Mieras, Janine van der Ploeg, Johannes Prins Voor

Nadere informatie

Verkondiging Lied: Gezang 477 Geloofsbelijdenis Lied: Gezang 95:3 Gebed Inzameling van de gaven Lied: Psalm 33: 7,8 (NB) Zegen

Verkondiging Lied: Gezang 477 Geloofsbelijdenis Lied: Gezang 95:3 Gebed Inzameling van de gaven Lied: Psalm 33: 7,8 (NB) Zegen Liturgie zondagavond 1 mei 2016 Binnenkomst kerkenraad Muzikale inleiding Welkom en mededelingen Lied: Op Toonhoogte 216 Stil gebed Bemoediging en Groet Lied: Psalm 89: 6,8 (NB) Gebed Schriftlezing: Efeziërs

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen

Welkom in de Hoeksteen Welkom in de Hoeksteen In deze dienst wordt Sophie Boersma gedoopt & Vieren we het Heilig Avondmaal Voorganger: ds. Sieds de Jong Opwekking 672 Kinderopwekking 185 Gezang 125 : 1, 3, 4 en 5 Gezang 167

Nadere informatie

Paaszondag 21 april. Gedoopt wordt: Lauren Emmy Janet

Paaszondag 21 april. Gedoopt wordt: Lauren Emmy Janet Paaszondag 21 april Gedoopt wordt: Lauren Emmy Janet Psalm 139b Lied 359 Lied 791 1 en 4 GOZ Lied 624 Geloofsbelijdenis Lied 169 Hemelhoog Lied 634 Lezing: Johannes 20 : 1-18 Voorganger: ds. Bart Breunesse

Nadere informatie

Voorhof, 25 augustus Avondmaalsviering *** Stilte tot inkeer. Orgelspel. Welkom en drempelgebed

Voorhof, 25 augustus Avondmaalsviering *** Stilte tot inkeer. Orgelspel. Welkom en drempelgebed Voorhof, 25 augustus 2013 - Avondmaalsviering *** Stilte tot inkeer Orgelspel Welkom en drempelgebed Intochtslied (staande) Tussentijds 3 : 1, 2, 4 en 6 Hier vraagt Hij ons Hem toegewijd te wezen, het

Nadere informatie

De eerste zondag van Advent Doopdienst op zondag 2 december 2018 in De Oerdracht. Gedoopt wordt Noralynn Milou

De eerste zondag van Advent Doopdienst op zondag 2 december 2018 in De Oerdracht. Gedoopt wordt Noralynn Milou De eerste zondag van Advent Doopdienst op zondag 2 december 2018 in De Oerdracht Gedoopt wordt Noralynn Milou Voorganger: ds. Christien Ferrari- van Schuppen Organist Rients Schuddebeurs Kind van dienst:

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk

Welkom in de Pauluskerk Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Ds. H. Reinders Organiste: Anja van der Ploeg Combo: Ans Reinders, Dirk Jan Reinders, Chris Hazelaar en Diane van Iperen Zingen: Evangelische Liedboek 185 1. Leer mij

Nadere informatie

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Cadeautjes Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen: Opwekking 32 Dit is de dag, dit is de dag, die de Heer ons geeft, die de Heer ons geeft. Wees

Nadere informatie

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Protestantse Gemeente te Rijssen Open Hof Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Voorganger: Ds. J. Ek Ouderling van Dienst: Mevr. H. Nijhuis Organist: Dhr. P. van Blanken Na de dienst

Nadere informatie

OOSTERLICHTKERK - HUIZEN

OOSTERLICHTKERK - HUIZEN OOSTERLICHTKERK - HUIZEN 12 februari 2017 Orde van dienst doop van Lilly Jacoba Klein Vreugde vinden Welkom door ouderling van dienst Lied 212: 1, 3, 4 en 5 1. Laten wij zingend deze dag beginnen! Geven

Nadere informatie

MAAR NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN

MAAR NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN MAAR Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Jannie Torsius Lector: Henk Buscher Pianist: Rik Nijs / Jan vd Brink Koster: Niels Kuyt / Coen Robbertsen Intochtslied: Opwekking

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst op 21 april 2019 in de Ichthuskerk in Tholen waarin openbare geloofsbelijdenis wordt afgelegd door Bob van den Berg, Naomi

Liturgie voor de dienst op 21 april 2019 in de Ichthuskerk in Tholen waarin openbare geloofsbelijdenis wordt afgelegd door Bob van den Berg, Naomi Liturgie voor de dienst op 21 april 2019 in de Ichthuskerk in Tholen waarin openbare geloofsbelijdenis wordt afgelegd door Bob van den Berg, Naomi Groeneveld en Daniël Quist 0 Voorganger: Ds. Peter Broere

Nadere informatie

t Salon - Voetwassing t Salon - Voetwassing t Salon Voeten gewassen?!

t Salon - Voetwassing t Salon - Voetwassing t Salon Voeten gewassen?! t Salon Voeten gewassen?! 11 1 Voetwassing Wanneer Jezus voor de laatste keer met zijn leerlingen aan tafel zit, stelt hij een duidelijk teken. Hij wast hen de voeten. In de kerk wordt dit verhaal wordt

Nadere informatie

Lezen : Johannes 14: 1-9. Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710

Lezen : Johannes 14: 1-9. Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710 Lezen : Johannes 14: 1-9 Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710 Kumba Ya my Lord Kom bij ons o Heer, kom bij ons Kom bij ons o Heer, kom bij ons Kom bij ons o Heer, kom

Nadere informatie

VOORBEREIDEN op ontmoeting

VOORBEREIDEN op ontmoeting VOORBEREIDEN op ontmoeting De klok luidt Muziek NADEREN tot de Eeuwige Intocht met lied Wees welkom allemaal Ontsteken van de kaarsen Stilte en welkom Aanvangsgebed met Bemoediging (C2G en gemeente) Votum

Nadere informatie

Tom Jurman & Gerina van Dreven

Tom Jurman & Gerina van Dreven Orde van dienst bij de bevestiging en inzegening van het Huwelijk van Tom Jurman & Gerina van Dreven Op vrijdag 4 september om 15.00 uur in de Maranathakerk te Lunteren Voorganger: ds. Wim Schaap Ouderling

Nadere informatie

Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst. Alles geef ik U!

Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst. Alles geef ik U! Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst woensdagmiddag 7 november 2018 met als thema Alles geef ik U! Markus 12: 41-44 Voorganger: Ds. Ria Scheltens-Ritzema Pianist: Sipke de Boer Welkom d.m.v. filmpje, we

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst op zondag 8 april 2018 in de Protestantse Wijkgemeente Carnisse Haven te Barendrecht. In deze dienst zal worden gedoopt:

Liturgie voor de doopdienst op zondag 8 april 2018 in de Protestantse Wijkgemeente Carnisse Haven te Barendrecht. In deze dienst zal worden gedoopt: 1 Liturgie voor de doopdienst op zondag 8 april 2018 in de Protestantse Wijkgemeente Carnisse Haven te Barendrecht In deze dienst zal worden gedoopt: Anthonie Abraham (Teun) van Santen, geboren 29-12-2017

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk

Welkom in de Pauluskerk Welkom in de Pauluskerk In de Wolken omdat God van je houdt Schoolkerkgezinsdienst met De Lisbloem Uw voorganger: Ds. H.J. Reinders Organiste: Anja van der Ploeg Muziek: Combo Beamer: Ruben Buijserd Zingen:

Nadere informatie

Belijdenisdienst. Voorganger: Ds. Peter Broere

Belijdenisdienst. Voorganger: Ds. Peter Broere Belijdenisdienst Liturgie voor de dienst waarin openbare geloofsbelijdenis wordt afgelegd door Rens van Groningen op 19 mei 2019 in de Ichthuskerk in Tholen Voorganger: Ds. Peter Broere 0 Organist: Dhr.

Nadere informatie

Welkom in Het Centrum

Welkom in Het Centrum Welkom in Het Centrum (zondag Cantate/Zingt) zondagmorgen 24 april 2016 Thema: Een dringende oproep voorganger : Ds. W.Broekema organist : Ineke ten Brug ouderling van dienst : Petra Jansen m.m.v. Marjo

Nadere informatie

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. zondag 11 november achtste zondag van de herfsttijd-

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. zondag 11 november achtste zondag van de herfsttijd- Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum zondag 11 november 2018 -achtste zondag van de herfsttijd- Zondag van de Mantelzorg (Cornelisz Droochsloot: Sint Maarten) voorganger: begeleiding: ds. Pieter Goedendorp

Nadere informatie

ORDE van dienst van Woord en Avondmaal Witte Donderdag 17 april 2014 Michaëlskerk uur

ORDE van dienst van Woord en Avondmaal Witte Donderdag 17 april 2014 Michaëlskerk uur ORDE van dienst van Woord en Avondmaal Witte Donderdag 17 april 2014 Michaëlskerk 19.30 uur Op de avond van de Witte Donderdag gedenken we de inzetting van het Heilig Avondmaal tijdens de viering van de

Nadere informatie

De Levensbron, Rilland Kerkdienst van Woord en Sacrament, zondag 14 februari 2016 Eerste zondag in de Veertigdagentijd: Invocabit

De Levensbron, Rilland Kerkdienst van Woord en Sacrament, zondag 14 februari 2016 Eerste zondag in de Veertigdagentijd: Invocabit De Levensbron, Rilland Kerkdienst van Woord en Sacrament, zondag 14 februari 2016 Eerste zondag in de Veertigdagentijd: Invocabit Voorganger: ds. W. Lolkema Mmv van Gospelband Vision, Tholen De VOORBEREIDING

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 27 november Aanvang:19.00 uur. Thema: Naar God verlangen

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 27 november Aanvang:19.00 uur. Thema: Naar God verlangen IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 27 november 2016 Aanvang:19.00 uur Thema: Naar God verlangen Voorganger: ds. H.G.F. Hübbers uit Zeewolde Organist: Gerwin van der Plaats M.m.v. Kerkkoor Zingend Getuigen uit

Nadere informatie

Zondag 26 april 2015 doopdienst in de Ontmoetingskerk

Zondag 26 april 2015 doopdienst in de Ontmoetingskerk Zondag 6 april 05 doopdienst in de Ontmoetingskerk In deze dienst worden gedoopt: Jan Dirk Hakstege en Mila van der Kuijl Zelfs kleine kinderen zingen over U voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Marja

Nadere informatie

Muziek. OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek

Muziek. OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek Vierplek Wilhelminakerk Dienst van Schrift en Tafel 12 mei 2019 Voorganger: Ambtsdragers: Lector: Organist: ds. Wim Kievit Leen Lievaart, Dênise Smit Janny Mook Terry Hamberg OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 22 februari 2014 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur THEMADIENST: Meer dan genoeg geloven in afhankelijkheid

Orde van dienst voor zondag 22 februari 2014 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur THEMADIENST: Meer dan genoeg geloven in afhankelijkheid Orde van dienst voor zondag 22 februari 2014 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur THEMADIENST: Meer dan genoeg geloven in afhankelijkheid Luisteren naar God Voorganger: ds. H.L. Versluis Orgel: Simon

Nadere informatie

Zondag 19 juli Zuiderkerkgemeente Voorganger: dhr. Jan-Paul van der Jagt Organist: mevr. Willy Misker

Zondag 19 juli Zuiderkerkgemeente Voorganger: dhr. Jan-Paul van der Jagt Organist: mevr. Willy Misker Zondag 19 juli 2015 Zuiderkerkgemeente dhr. Jan-Paul van der Jagt Organist: mevr. Willy Misker Groen Groen is de kleur van de hoop. Brood en vis als symbool voor Jezus die ons door zijn leven hoop geeft.

Nadere informatie

Liturgie voor zondag 12 mei in de Oosterkerk te Sneek

Liturgie voor zondag 12 mei in de Oosterkerk te Sneek Liturgie voor zondag 12 mei in de Oosterkerk te Sneek De dienst waarin Marleen de Bruin, Esther Dijkstra, Laurens Horjus, Kim Postmus en Jordi Scholten belijdenis van het geloof afleggen en waarin Leonard

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: dr. Peter van de Kamp

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: dr. Peter van de Kamp Welkom in de Hoeksteen Voorganger: dr. Peter van de Kamp Lezen : Genesis 45 : 25-46 : 7 Genesis 46 : 28-30 Tekst : Genesis 47 : 7-10 PvN 84 Psalm 105 : 11 Opwekking 454 Opwekking 378 Opwekking 574 Missionaire

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst

Liturgie voor de doopdienst Liturgie voor de doopdienst op zondag 19 juli 2015 om 9.30 uur in De Ark Met medewerking van: ds. Thea de Ruijter Ada Wiegers, orgel Orgelspel Woord van welkom Zingen: Lied 216 : 1, 2 en 3 Dit is een morgen

Nadere informatie

1. Wie er horen. Liturgie morgendienst zondag 20 mei Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed. Votum en vredegroet. Zingen: Gez.

1. Wie er horen. Liturgie morgendienst zondag 20 mei Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed. Votum en vredegroet. Zingen: Gez. Liturgie morgendienst zondag 20 mei 2018 Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed Votum en vredegroet Zingen: Gez. 281:1-4 (LvdK) Kinderen naar de KND De Tien Woorden + samenvatting Zingen: Ps. 103:3 (NB)

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN Adam en Eva in het Paradijs Pieter Serwouters (1586-1657) In deze dienst zal de heilige doop bediend worden aan Josephine, dochter van Hedzer en Laura Uulders en zus van

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis. Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven

Welkom in de Menorah. Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis. Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven Welkom in de Menorah Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven Organist : dhr. P. de Jong Lectrice : mw. E. Stegenga Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis Naam van de zondag:

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Doopdienst zondag 6 januari 2019 Voorganger: ds. A.L. Verduijn Organist: Mw. G. Hilverts Tekst voor op de voorkant van de liturgie: Geboren uit Liefde Kostbaarder dan goud Een nieuw leven Aan ons toevertrouwd

Nadere informatie

Orde van dienst voor Witte donderdag 13 april 2017 in de St. Gudulakerk in Lochem mmv de Gudulacantorij vg. ds. Corien Veenhuizen orgel: Els

Orde van dienst voor Witte donderdag 13 april 2017 in de St. Gudulakerk in Lochem mmv de Gudulacantorij vg. ds. Corien Veenhuizen orgel: Els 1 2 Orde van dienst voor Witte donderdag 13 april 2017 in de St. Gudulakerk in Lochem mmv de Gudulacantorij vg. ds. Corien Veenhuizen orgel: Els Dijkerman 3 Toenadering stilte welkom: ouderling van dienst

Nadere informatie

Viering van de Maaltijd van de Heer. op zondag 24 februari zorgcentrum 'Oldersheem' Thema: Hij is in ons midden

Viering van de Maaltijd van de Heer. op zondag 24 februari zorgcentrum 'Oldersheem' Thema: Hij is in ons midden Viering van de Maaltijd van de Heer op zondag 24 februari 2019 zorgcentrum 'Oldersheem' Thema: Hij is in ons midden Voorganger: ds. Elly Wisselink Organist: dhr. Geert Jan Olyslager Welkom Aanvangslied:

Nadere informatie

Orde van dienst 10 juni 2018

Orde van dienst 10 juni 2018 Orde van dienst 10 juni 2018 Protestantse Gemeente Laren (Gld.) Sepp Hendrik & Isa Rieneke Groot Bronsvoort Enserink worden in deze dienst gedoopt Voorganger: ds. Jaap Jonk Orgelspel: Stefan Potman De

Nadere informatie

Duinzichtkerk Zondag 25 januari 2015. In deze dienst wordt de doop bediend aan Louise Christine Neggers

Duinzichtkerk Zondag 25 januari 2015. In deze dienst wordt de doop bediend aan Louise Christine Neggers Duinzichtkerk Zondag 25 januari 2015 In deze dienst wordt de doop bediend aan Louise Christine Neggers DUINZICHTKERK Wijkgemeente Archipel- Benoordenhout voorganger ds Corrie van Duinen; ouderling van

Nadere informatie

L I T U R G I E voor de gezamenlijke Zendingsdienst op 8 november 2015

L I T U R G I E voor de gezamenlijke Zendingsdienst op 8 november 2015 L I T U R G I E voor de gezamenlijke Zendingsdienst op 8 november 2015 Welkom en mededelingen Intochtslied uit Tussentijds 216 of GvL 484 Komen ooit voeten gevleugeld mij melden, Huub Oosterhuis 2. Dan

Nadere informatie

Orde voor de Startdienst op 9 september 2018 In sporthal De Kamp

Orde voor de Startdienst op 9 september 2018 In sporthal De Kamp Orde voor de Startdienst op 9 september 2018 In sporthal De Kamp Thema: Een Goed Gesprek M.m. v.: Het liedboekkoor o.l.v. Ina Bosscher Organist: Riekus Hamberg Voorganger: Ds. Wim van der Wel Voor de dienst:

Nadere informatie

Gelukkig wie nederig van hart is, voor hen is het koninkrijk. les 4 FOLLOW MENTOR

Gelukkig wie nederig van hart is, voor hen is het koninkrijk. les 4 FOLLOW MENTOR Gelukkig wie nederig van hart is, voor hen is het koninkrijk van de hemel les 4 DEEL 3 FOLLOW MENTOR ONS HART Matt 5:3 Mensen die nederig van hart zijn, mogen het koninkrijk van de hemel binnengaan. Er

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen zondag 22 oktober 2017

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen zondag 22 oktober 2017 Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen zondag 22 oktober 2017 Als U, HEER, de zonden blijft gedenken, HEER, Heer, wie houdt dan stand? Maar bij U is vergeving, daarom eert men u met ontzag. Psalm

Nadere informatie

Zondag 12 juni Welkom in De Regenboog!

Zondag 12 juni Welkom in De Regenboog! Zondag 12 juni 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wil Kaljouw Ouderling van dienst: Henk Morsink Organist: Jan Ebeltjes Lector: Dieneke van Hoegee Koster: Lied voor de dienst: Lied 683 In deze

Nadere informatie

27 november Zondag Eerste Advent. Heilige Doop van FENNE

27 november Zondag Eerste Advent. Heilige Doop van FENNE KLOKGELUI 27 november 2016 Zondag Eerste Advent ORGELSPEL VERWELKOMING wij gaan, zo mogelijk, staan Heilige Doop van FENNE ALLEN: 433: 1, 2, 4: Komt tot ons de wereld wacht Protestantse Kerk te 's-heerenberg

Nadere informatie

1 e zondag van de Veertigdagentijd

1 e zondag van de Veertigdagentijd Protestantse Gemeente Oisterwijk c.a. ~ 14 februari 2016 1 e zondag van de Veertigdagentijd In deze dienst worden gedoopt: Jonas Huijsman zoon van Elize en Renger Huijsman en Mathijs Kruijs zoon van Floortje

Nadere informatie

Welkom in de Menorah bij de Kerk, school en gezinsdienst

Welkom in de Menorah bij de Kerk, school en gezinsdienst Welkom in de Menorah bij de Kerk, school en gezinsdienst Voorganger Ouderling v. dienst Organist : ds. A. H Boschma : mw. F. Hovius : dhr. P. de Jong M.v.v. Kinderen en personeel van Het Mozaïek Thema

Nadere informatie

Zondag 15 mei 2015 Belijdenisdienst 1 e pinksterdag

Zondag 15 mei 2015 Belijdenisdienst 1 e pinksterdag Zondag 15 mei 2015 Belijdenisdienst 1 e pinksterdag Voorganger: Ds. H Stolk Muzikale medewerking True Colors Welkom door de ouderling van dienst Tekst Val Een pad langs afgronden, zal ik het redden? Van

Nadere informatie

zondag 27 maart 2016 Welkom in Het Centrum Pasen dienst voor jong & oud Voorganger: ds. J.A. Wegerif Ouderling van dienst: Piet Jansen Organist:

zondag 27 maart 2016 Welkom in Het Centrum Pasen dienst voor jong & oud Voorganger: ds. J.A. Wegerif Ouderling van dienst: Piet Jansen Organist: zondag 27 maart 2016 Welkom in Het Centrum Pasen dienst voor jong & oud Voorganger: ds. J.A. Wegerif Ouderling van dienst: Piet Jansen Organist: Gerjan Kamerling Foto bloemstuk Liturgische bloemschikking.

Nadere informatie

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, wat een God is Hij!

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, wat een God is Hij! Voorganger: Ds J. Zondag m.m.v. een gelegenheidscombo Orde van dienst voor de Bevestiging van het huwelijk van Bart Gijzenberg en Jennifer Vessies Welkom, bemoediging en groet Opwekking 32: Dit is de dag

Nadere informatie

geboren te Wapenveld 8 augustus 1938 overleden te Zwolle 15 juni 2017

geboren te Wapenveld 8 augustus 1938 overleden te Zwolle 15 juni 2017 DANKDIENST voor het leven van GERRIT JAN HORST geboren te Wapenveld 8 augustus 1938 overleden te Zwolle 15 juni 2017 Heerde, 20 juni 2017 Kruiskerk Vrije Evangelische Gemeente voorganger: ds. J.M. Weststrate

Nadere informatie

10 december uur AP vd Velde orgel: Piet Noort schriftlezing: Marina de Vries. Liturgie thema relaties: hoe ben ik een goede partner?

10 december uur AP vd Velde orgel: Piet Noort schriftlezing: Marina de Vries. Liturgie thema relaties: hoe ben ik een goede partner? 10 december 17.00 uur AP vd Velde orgel: Piet Noort schriftlezing: Marina de Vries Liturgie thema relaties: hoe ben ik een goede partner? Welkom Stil gebed Votum en groet Zingen: GK psalm 62.3,4 Wees stil,

Nadere informatie

Emma Florianne Marline Johannes

Emma Florianne Marline Johannes Een nieuw leven door God ons gegeven. Het wonder is groot en jij zo klein. Een kostbaar geschenk waar wij dankbaar voor zijn. Orde van de Doopdienst van Emma Florianne Marline Johannes op zondag 3 februari

Nadere informatie

Liederen voor zondag 3 december 2017

Liederen voor zondag 3 december 2017 Liederen voor zondag 3 december 07 Hemelhoog 94 / Opwekking 64 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water

Nadere informatie

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1 Liturgie overstapdienst 7 juli 2019 Centrumkerk, Geldermalsen Voorganger: ds. C.M. Blokland - den Hertog Ouderling van dienst: mw. C. Maas Organist: dhr. J. Rodermans Orgelspel Binnenkomst kerkenraad en

Nadere informatie

Medewerkenden/muzikanten. Samengesteld Nederland Zingt Koor. Elise Mannah, soliste. Jan Willem van Delft, piano. Peter van Essen, viool

Medewerkenden/muzikanten. Samengesteld Nederland Zingt Koor. Elise Mannah, soliste. Jan Willem van Delft, piano. Peter van Essen, viool Medewerkenden/muzikanten Samengesteld Nederland Zingt Koor Elise Mannah, soliste Jan Willem van Delft, piano Peter van Essen, viool Arend Jansen, gitaar Cristan Grotenbreg, saxofoon / synthesizer / accordeon

Nadere informatie

Zesde zondag na Epifanie 12 februari 2017 Wijkgemeente De Drieklank Doopdienst

Zesde zondag na Epifanie 12 februari 2017 Wijkgemeente De Drieklank Doopdienst Zesde zondag na Epifanie 12 februari 2017 Wijkgemeente De Drieklank Doopdienst Voorganger Organist Beamer : ds. Peter van de Peppel : Frank van der Meulen : Jan Moesker In deze dienst wordt Tessa, dochter

Nadere informatie

Zondag 11 juni Bevestiging van Gerdien Neels tot predikant in algemene dienst van de PKN. Voorbereiding

Zondag 11 juni Bevestiging van Gerdien Neels tot predikant in algemene dienst van de PKN. Voorbereiding Zondag 11 juni 2017 Bevestiging van Gerdien Neels tot predikant in algemene dienst van de PKN 15.00 uur Organist: Hans van Noord Lector: Maaike Lok Voorbereiding Binnenkomst kerkenraad De gemeente wordt

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Zingen: Evangelische Liedbundel 374 vers 1, 2 en 3 1. O Heer, mijn God, wanneer ik in verwond'ring de wereld zie die U

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 oktober 2014

Liederen voor zondag 5 oktober 2014 Liederen voor zondag 5 oktober 204 Lied 224 God wijst mij een weg als ik zelf geen uitkomst zie. Langs wegen die geen mens bedenkt maakt Hij mij zijn wil bekend. Hij geeft elke dag nieuwe liefde, nieuwe

Nadere informatie

Kijk de wereld in! doopdienst

Kijk de wereld in! doopdienst Kijk de wereld in! doopdienst op zondag 2 september 2018 in de Oude Kerk van Borne 10.00 uur. dopeling Melle,, zoon van Bastiaan Mul en Lianne Maatman voorganger ds. Johan Meijer organist Jan Braakman

Nadere informatie