NOTA VAN INLICHTINGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NOTA VAN INLICHTINGEN"

Transcriptie

1 ISO 9001 ISO OHSAS WATERSCHAPSBEDRIJF LIMBURG Maria Theresialaan 99 Postbus KH Roermond Tel: Fax: NOTA VAN INLICHTINGEN Informatie d.d Deze nota van inlichtingen bevat vragen, de antwoorden en extra informatie over de openbare EGaanbesteding Levering metaalzouten voor Waterschapsbedrijf Limburg. Onderstaande vragen over de aanbesteding zijn schriftelijk ontvangen. De onderstaande inlichtingen vormen één onverbrekelijk geheel met de aanbestedingsleidraad en zijn beschikbaar gesteld via Vragen en antwoorden: Vraag Betreft paragraaf / bladzijde Vraag / Antwoord / 10. punt 16 Waarom 23 ton leveringen en geen 25 ton leveringen wat gebruikelijk is? Deze hoeveelheid is als gemiddelde bepaald aan de hand van de tankinhoud en de soortelijke massa. In de tabel in genoemde bijlage zijn dan ook de hoeveelheden per rwzi en per te leveren vloeibaar product weergegeven. Voor de ijzerzouten is een gemiddelde vrachthoeveelheid van 25 ton geen probleem, mits de tank ver leeg is. Voor aluminium zijn het kleine hoeveelheden. De praktijk leert dat er eventueel vrachten kunnen worden gecombineerd voor wat betreft aluminiumproduct.. Dit is ter beoordeling aan WBL / 11. Punt 31 Opslagtanks, mogen die ook groter zijn dan de gevraagde m³? Ja dat is mogelijk, na toestemming van WBL. In welk tijdsbestek moet zo`n opslagtank worden geplaatst? Binnen een week omdat de dosering van aluminiumproducten natuurlijk zo snel mogelijk gestart moet kunnen worden, i.v.m. de toepassing. Voor ijzerproducten mag dit in een termijn van 3 weken. Met hoeveel weken of dagen moeten de aanbieders rekening houden of te wel hoelang staat zo n installatie op de Rwzi`s? Afhankelijk van de SVI, dit kan 3-6 maanden zijn, voor wat betreft de aluminiumproducten. Voor de ijzerproducten betreffende de rwzi s Susteren en Bosscherveld hoofdzakelijk in de wintermaanden (november-april). Andere periodes in onderling overleg.

2 - 2 - Doseerinstallatie, met welke pomp debieten moeten worden gerekend? Afhankelijk van de rwzi waar gedoseerd gaat worden, moet ter plaatse bekeken worden bij de aanvraag. Variërend van 10 liter/h tot 100 l/h, instelbare doseerpompen. De doseerinstallaties en opslagtanks moeten aan Nederlandse regelgeving voldoen kunnen jullie ons vertellen wat deze regelgeving ten opzichten van Din norm inhoud? Dit volgens de PGS15 richtlijn / 15. Punt 2 Is het mogelijk om de sluitingsdatum naar maandag 16 januari te verplaatsen? Zoals bij velen bekend zijn de meeste bedrijven in de laatste week voor Nieuwjaar en de eerste week naar Nieuwjaar gesloten. De sluitingsdatum voor het indienen van een inschrijving wordt gewijzigd naar vrijdag 13 januari :00 uur. WBL zal de aankondiging hierop rectificeren / 16. U schrijft een openbare EG aanbesteding, waarom is de opening van de aanbiedingen dan niet openbaar met de vertegenwoordigers van de aanbieders? Om een transparante onderneming te zijn wil je toch ook openbaar houden? Een openbare EG aanbesteding wil zeggen dat het een aanbesteding betreft in één ronde, waarop iedere ondernemer mag inschrijven (er is dus op voorhand niet bekend hoeveel en welke ondernemers zullen inschrijven). Openbaar aanbesteden heeft niets te maken met het feit of er bij de opening van de inschrijvingen inschrijvers aanwezig mogen zijn. Om maximale transparantie te waarborgen hebben wij er geen bezwaar tegen wanneer inschrijvers bij de opening aanwezig zijn. WBL zal de aankondiging hierop rectificeren / 24 Minimumeis 5 Waarom wordt er geen ISO gevraagd? Dit is toch al een paar jaar de minimumeis. Voor WBL is dit in deze aanbesteding geen minimumeis / 59 Opslag/ dosering Als wij bij 31 en 32 antwoorden met nee zijn wij dan uitgesloten van deelnamen? Inderdaad, de leverancier kan namelijk het beste inschatten welke installatie nodig is voor opslag, die voldoet aan de wet- en regelgeving Kunt u aangeven hoeveel Ton produkt er per jaar word afgenomen? Indicatie die er nu staat geeft alleen de Kg AL3+ weer en geeft dus een onduidelijk beeld van het werkelijk verbruik per jaar. Dit is variabel afhankelijk van de slibsamenstelling en slibeigenschappen gedurende het jaar. Een indicatie is weergegeven in de bijlage van het bestek.

3 - 3-8 Blz Hier word gevraagd naar doseerinstallaties. Aangezien de aanbesteding voor chemicaliën kan ik dit niet helemaal plaatsen! Daar komt nog bij dat het voor de inschrijver zeer risicovol is om deze tanks in te kopen zonder dat je de opdracht binnen hebt, dit omdat je anders niet kunt gaan leveren in Januari ivm de levertermijn van eventuele 3 e bedrijven. Mijn voorstel is dat de doseerinstallaties uit de aanbesteding worden verwijderd en dat deze gehuurd gaan worden door WBL. Niet akkoord. WBL verwacht uiteraard niet van inschrijvers dat tanks worden ingekocht voordat de opdracht is verstrekt. Huren van deze installaties is ook mogelijk door de leverancier. De overeenkomst heeft overigens geen startdatum van januari, maar van 1 maart. 9 Blz 7 2,2 Zoals staat beschreven staan de prijzen vast tot maart dit zou dus betekenen dat er 2 jaren geen indexering mag plaatsvinden! Dit vinden wij erg lang. Kan er niet naar 1 jaar geïndexeerd worden volgens een CBI indexering? Onze voorkeur gaat uit van: 933NED&D1=0&D2=l&D3 =26&D4=87,100,113,126&HD= &HDR=T,G1&STB=G2,G3 Producentenprijzen; ProdCom, afzet en verbruik, index 2005 = 100. Niet akkoord. 10 Blz 49 Model 7 Er worden de jaaromzet van de laatste 3 kalender jaren gevraagd. Omdat 2011 nog niet ten einde is is het onmogelijk om deze gegevens boven tafel te krijgen! Zijn de omzetten van en 2010 ook voldoende? Akkoord. 11 pag 7 De geprognosticeerde hoeveelheden product zijn uitsluitend indicatief' de kosten voor de opslag dienen te worden verrekend in de prijs per ton. Kunt de geprognosticeerde hoeveelheden tot gegarandeerde hoeveelheden benoemen? Of de kosten voor tankopslag garanderen of een staffel? De hoeveelheden zijn indicatief echter stemmen wel overeen met de hoeveelheden van de afgelopen 3 jaar. Dit is het risico van de inschrijver. 12 pag 16 /3.7 De opening geschiedt niet langer openbaar, terwijl dat toch de transparantie ten goede komt. Waarom is dit verdwenen? En kunt dit terugbrengen? Zie beantwoording vraag pag18 / 3.10 Waarom wordt een inschrijving ongeldig verklaard indien er een voorwaarde of voorbehoud wordt vermeld? Hiermee wordt de eenzijdigheid van een tenderbestek nog maar eens benadrukt. Wanneer WBL voorbehouden wel zou accepteren zou dit een eerlijk vergelijk van de inschrijvingen onmogelijk maken.

4 pag33/min eis3 Referentie met tevredenheidsverklaring met daarbij het risico te worden uitgesloten. Hiermee wordt buiten de inschrijver om een bijzondere referentie met een handtekening gevraagd deze inschrijving te doen slagen. Indien geen externe medewerking wordt verleend kan deze verklaring funest worden terwijl een referentie lijst voldoende zou zijn. Dit is een disproportioneel knock out criterium. Gelet op de heersende jurisprudentie en de aanbestedingspraktijk is het toegestaan en gangbaar een rechtsgeldig ondertekende tevredenheidverklaring te eisen. Dit is niet disproportioneel. Immers: op basis daarvan kan Inschrijver aantonen dat hij in staat is de opdracht op juiste wijze uit te voeren. Een referentielijst geeft alleen informatie over welke opdrachten de inschrijver heeft uitgevoerd, maar niet op welke wijze ze zijn uitgevoerd. Bij het juist uitvoeren van een opdracht hoort ook relatiemanagement/communicatie. Om die reden zou het geen probleem moeten zijn voor een inschrijver om van een voormalige opdrachtgever, waarvoor hij een opdracht succesvol heeft uitgevoerd, een ondertekende tevredenheidverklaring te krijgen. 15 pag59/2.3.7 De maandelijkse verzamelfactuur. De verzameling van facturen kan de betalingstermijn van 30 dagen zomaar verlengen tot 60 dagen bij een levering op de eerste dag van de maand. Onze voorkeur gaat uit naar normale facturatie dit voorkomt ook dat bij obstructie van een order alle andere orderregels op de verzamelfactuur aan de kant worden gelegd en de betaling nog langer op zich laat wachten. Kortom graag een factuur per levering met 30 dagen betalingstermijn. Akkoord. Wijzigingen op de aanbestedingsleidraad: 3.1. Planning van de aanbesteding De sluitingsdatum voor het indienen van een inschrijving wordt verschoven naar: Vrijdag 13 januari :00 uur Aanbesteding (opening van de aanbiedingen) Direct na het verstrijken van de inschrijftermijn worden alle inschrijvingen geopend in het bijzijn van minimaal 2 hiertoe bevoegde medewerkers van het WBL. Maximaal 2 vertegenwoordigers per inschrijver kunnen bij deze opening aanwezig zijn. Bij de opening zullen uitsluitend de namen van de inschrijvers en de aangeboden prijzen overeenkomstig de inschrijfformulieren worden voorgelezen. Het is niet mogelijk om op dat moment aanbiedingen in te zien of inhoudelijk informatie over aanbiedingen te ontvangen.

5 - 5 - Aan de voorgelezen informatie kunnen geen rechten worden ontleend ten aanzien van de gunning, de informatie dient slechts ter informatie van de aanwezigen. Van het verloop van de aanbesteding wordt een proces-verbaal opgemaakt. Dit wordt door het WBL ondertekend. Van de in het oog vallende onregelmatigheden in de inschrijving wordt melding gemaakt in het proces-verbaal. Na de opening van de inschrijvingen worden deze intern voorzien van een inboekingswaarmerk. Inschrijvers krijgen binnen 1 week na sluiting een proces-verbaal van aanbesteding toegestuurd Opslag / dosering Aan de levering / dienstverlening worden de volgende minimale eisen ten aanzien van de uitvoering van de opdracht toegevoegd: 31b. Levering tijdelijke opslagtank (plus eventuele doseerinstallatie) In de winterperiode van november tot april moet er op de locaties Susteren en Maastricht- Bosscherveld een tijdelijke opslagtank geplaatst worden voor de opslag van vloeibaar ijzerproduct. Deze installatie moet voldoen aan de PGS15 richtlijn.

Raamovereenkomst op basis van AWVODI-2012 betreffende Competentiegericht Ontwikkelen

Raamovereenkomst op basis van AWVODI-2012 betreffende Competentiegericht Ontwikkelen Raamovereenkomst op basis van AWVODI-2012 betreffende Competentiegericht Ontwikkelen tussen Waterschapsbedrijf Limburg en [Naam Opdrachtnemer] Overeenkomst nummer: [corsa.nr] Datum: [datum] De ondergetekenden:

Nadere informatie

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN)

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Waterschapsbedrijf Limburg Maria Theresialaan 99, 6043 CX Roermond ( Nederland ) Ter attentie van: Stefan van der Linden Telefoon:

Nadere informatie

Voorstel aan het Algemeen Bestuur:

Voorstel aan het Algemeen Bestuur: DIRECTIE Maria Theresialaan 99 Postbus 314 6040 AH Roermond DIRECTIE Tel: 0475-394240 Fax: 0475-311605 www.wbl.nl info@wbl.nl Corsanr. UNIT STAF STAF WH ZVB P&C P&O pc/ps-2010.05449 Voorstel aan het Algemeen

Nadere informatie

CONCEPT RAAMOVEREENKOMST

CONCEPT RAAMOVEREENKOMST CONCEPT RAAMOVEREENKOMST ICT Hardware Stichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Heerhugowaard De ondergetekenden: Datum: 26 januari 2016 Dossier: 0320-412 26 januari 2016-1 - 1., gevestigd te Heerhugowaard,

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen

Nota van Inlichtingen Nota van Inlichtingen Inkoopnummer: 2015-194 d.d. 27 augustus 2015 Aanbesteding verbouwing kantoor en plaza/vergadercentrum Stadhuis sisovereenkomst - Werktuigbouwkundige Installaties Renovatie en optimalisatie

Nadere informatie

NOTA VAN INLICHTINGEN

NOTA VAN INLICHTINGEN Postbus 15 2700 AA Zoetermeer NOTA VAN INLICHTINGEN Hieronder zijn de vragen inclusief antwoorden weergegeven die betrekking hebben op de selectiefase van de nationale aanbesteding Engineer & Build IKC

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten.

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Amstelveen, Postbus 4, 1180 BA Amstelveen (NL). Contactpunt(en): Bedrijfsbureau,

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT 30/08/2011 S076. I. II. III. IV. VI. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Waterschapsbedrijf Limburg Maria Theresialaan 99, 6043

Nadere informatie

Europese aanbesteding leerlingenvervoer gemeente Zevenaar

Europese aanbesteding leerlingenvervoer gemeente Zevenaar 1 e Nota van inlichtingen Europese aanbesteding gemeente (kenmerk 1255) Datum: 26 maart 2015 Nota van Inlichtingen Leerlingenvervoer / 26-3-2015 Inhoudsopgave Dit is de Eerste Nota van Inlichtingen behorende

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs

Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs Opgesteld door: Projectgroep Versie: Definitief Datum: 16 oktober 2014 Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Nederland-Roermond: Motorvoertuigen 2015/S Aankondiging van een opdracht. Leveringen

Nederland-Roermond: Motorvoertuigen 2015/S Aankondiging van een opdracht. Leveringen 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:288428-2015:text:nl:html Nederland-Roermond: Motorvoertuigen 2015/S 157-288428 Aankondiging van een opdracht Leveringen

Nadere informatie

(Concept) Raamovereenkomst betreffende Europese openbare aanbesteding ademluchttoestellen Veiligheidsregio Fryslân

(Concept) Raamovereenkomst betreffende Europese openbare aanbesteding ademluchttoestellen Veiligheidsregio Fryslân (Concept) Raamovereenkomst betreffende Europese openbare aanbesteding ademluchttoestellen Veiligheidsregio Fryslân Perceel 2 ademluchtcilinders en dienstverlening Veiligheidsregio Fryslân EN Versie 0.2

Nadere informatie

Akkoordverklaring minimumeisen perceel 1 elektriciteit

Akkoordverklaring minimumeisen perceel 1 elektriciteit Bijlage 4A Akkoordverklaring minimumeisen perceel 1 elektriciteit Perceelnr Omschrijving 1 Levering van elektriciteit een inschrijving in het PV-register van TenneT, waaruit blijkt dat de inschrijver beschikt

Nadere informatie

Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen

Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen en Stichting Christelijke Hogeschool Windesheim Publicatienummer [nummer] Dossier D1424 Ingangsdatum [ingangsdatum] Partijen: 1. Stichting Christelijke

Nadere informatie

Van Gemeente Haren Ref. P NVI-1

Van Gemeente Haren Ref. P NVI-1 Nota van Inlichtingen I Betreft Nota van Inlichtingen Datum 18 juli 2014 Van Gemeente Haren Ref. P141027-NVI-1 Project Inhuur van flexibele arbeidskrachten Tekstwijziging 1: Deel A - Beschrijvend Document

Nadere informatie

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN)

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Waterschapsbedrijf Limburg Maria Theresialaan 99, 6043 CX Roermond ( Nederland ) Ter attentie van: Stefan van der Linden Telefoon:

Nadere informatie

Nota van inlichtingen

Nota van inlichtingen Nota van inlichtingen Behorende bij de Selectiefase Niet-Openbare aanbesteding 2 e Tranche bodemsanering, asbest in tuinen, Kracht van Overijssel. de provincie Overijssel Zwolle, 24 februari 2015 Intern

Nadere informatie

Advies 527 Samenvatting

Advies 527 Samenvatting Advies 527 Samenvatting De klacht ziet op Europese openbare procedure voor een overheidsopdracht voor de levering van vrachtwagens. In de aanbestedingsstukken is bepaald dat een inschrijving ongeldig is

Nadere informatie

1e Nota van inlichtingen

1e Nota van inlichtingen Onderstaand staan de ontvangen vragen met betrekking tot bovengenoemde aanbesteding en de daarbij door de opdrachtgever geformuleerde antwoorden. De vragen zijn geanonimiseerd en direct overgenomen van

Nadere informatie

Nota van inlichtingen

Nota van inlichtingen Aanbesteding postdiensten Nota van inlichtingen Kenmerk: 2016-150 Status: Definitief Aantal pagina s: 8 Datum: 11-11-2016 1 Deze nota van inlichtingen behoort bij en maakt integraal onderdeel uit van de

Nadere informatie

NL-Horst: Afvalverwijderingsdiensten 2008/S 92-125668 AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Diensten

NL-Horst: Afvalverwijderingsdiensten 2008/S 92-125668 AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Diensten 1/5 NL-Horst: Afvalverwijderingsdiensten 2008/S 92-125668 AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN): Gemeente Horst aan de Maas, Postbus

Nadere informatie

Offerteaanvraag. Voor het plaatsen van de gemeentepagina s in een plaatselijke huis-aan-huiskrant

Offerteaanvraag. Voor het plaatsen van de gemeentepagina s in een plaatselijke huis-aan-huiskrant Offerteaanvraag Voor het plaatsen van de gemeentepagina s in een plaatselijke huis-aan-huiskrant 1. Algemene informatie Door middel van deze offerteaanvraag wordt u uitgenodigd om een offerte in te dienen

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: BIJ12 Nationale identificatie: 191745967 Postadres: Leidseveer 2 Plaats: Utrecht Postcode: 3511 SB Land: Contactpunt(en):

Nadere informatie

Inschrijvingsleidraad bestek Onderhoud asfaltverhardingen gemeente Leiden

Inschrijvingsleidraad bestek Onderhoud asfaltverhardingen gemeente Leiden Inschrijvingsleidraad bestek 10-16 Onderhoud asfaltverhardingen 2010 2011 gemeente Leiden voor de aanbesteding van het raamcontract voor het uitvoeren van onderhoud aan asfaltverhardingen binnen de gemeente

Nadere informatie

Door de aanbestedende dienst aan de opdracht gegeven benaming: Aanbesteding leerlingenvervoer gemeente Cranendonck

Door de aanbestedende dienst aan de opdracht gegeven benaming: Aanbesteding leerlingenvervoer gemeente Cranendonck AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) I.2) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) College van B&W van de gemeente Cranendonck, Postbus 2090, 6020 AB Budel (NL). t.a.v.:

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: Waterschapsbedrijf Limburg Nationale identificatie: 481750102 Postadres: Maria Theresialaan 99 Plaats: Roermond Postcode:

Nadere informatie

EA Schoonmaakonderhoud Stichting De Blauwe Loper Aanbestedende Dienst: Stichting De Blauwe Loper Referentie: 2016-S1600

EA Schoonmaakonderhoud Stichting De Blauwe Loper Aanbestedende Dienst: Stichting De Blauwe Loper Referentie: 2016-S1600 Nota van Inlichtingen EA Schoonmaakonderhoud Stichting De Blauwe Loper Aanbesteding EA Schoonmaakonderhoud Stichting De Blauwe Loper Aanbestedende Dienst: Stichting De Blauwe Loper Referentie: 2016-S1600

Nadere informatie

NL-Heerenveen: Wegvervoersdiensten 2012/S Aankondiging van een opdracht Diensten

NL-Heerenveen: Wegvervoersdiensten 2012/S Aankondiging van een opdracht Diensten NL-Heerenveen: Wegvervoersdiensten 2012/S 46-075795 Aankondiging van een opdracht Diensten Richtlijn 2004/18/EG Afdeling I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Gemeente Heerenveen

Nadere informatie

Europese aanbesteding levering van brandstof (diesel) in bulk

Europese aanbesteding levering van brandstof (diesel) in bulk (diesel) in bulk Versie 1.0 Datum 21 november 2013 Referentie 00567 Copyright psi 2013 Vestiging Raalte Boeierstraat 10K Postbus 235 8100 AE RAALTE Tel.nr. (0572) 362 324 Vestiging Rotterdam Mathenesserdijk

Nadere informatie

CONCEPT Raamovereenkomst Schuldhulpverlening zelfstandig ondernemers kenmerk 13.WI.043. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx

CONCEPT Raamovereenkomst Schuldhulpverlening zelfstandig ondernemers kenmerk 13.WI.043. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx CONCEPT Raamovereenkomst Schuldhulpverlening zelfstandig ondernemers kenmerk 13.WI.043 Gemeente Utrecht en xxx Contractnummer: xxx Interne Bedrijven Concerninkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht

Nadere informatie

Vraagnr. Hoofdstuk Pagina nr. Vraag Antwoord

Vraagnr. Hoofdstuk Pagina nr. Vraag Antwoord Nota van inlichtingen 3 Leerlingenvervoer Venlo Beesel Vraagnr. Hoofdstuk Pagina nr. Vraag Antwoord 1 MvI 2, bijlage leerlingen- en nvt Ook in de aangepaste en treffen wij nog op verschillende plaatsen

Nadere informatie

Verduidelijking antwoord op vraag 4.8 uit de Nota van Inlichtingen ter zake het project Herhuisvesting brigades Koninklijke Marechaussee

Verduidelijking antwoord op vraag 4.8 uit de Nota van Inlichtingen ter zake het project Herhuisvesting brigades Koninklijke Marechaussee Verduidelijking antwoord op vraag 4.8 uit de Nota van Inlichtingen ter zake het project Herhuisvesting brigades Koninklijke Marechaussee Naar aanleiding van de op 30 juli jl. gepubliceerde Nota van Inlichtingen

Nadere informatie

12. Alle communicatie met de Aanbestedende dienst geschiedt in de Nederlandse taal.

12. Alle communicatie met de Aanbestedende dienst geschiedt in de Nederlandse taal. B I J L A G E 4 V O O R W A A R D E N A A N O N D E R N E M E R E N I N S C H R I J V I N G E N A L G E M E N E V O O R W A A R D E N B I J H E T I N V U L L E N V A N H E T U E A ( U N I F O R M E U R

Nadere informatie

HET LEVEREN VAN GTL BRANDSTOF

HET LEVEREN VAN GTL BRANDSTOF HET LEVEREN VAN GTL BRANDSTOF Perceel 1: Brandstof ten behoeve van locatie Almelo Perceel 2: Brandstof ten behoeve van locatie Hengelo Perceel 3: Brandstof ten behoeve van locatie Twence Hengelo Perceel

Nadere informatie

van Noord en Oost Nederland Europese aanbesteding Motorbrandstoffen voor de gezamenlijke waterschappen van Noord en Oost Nederland

van Noord en Oost Nederland Europese aanbesteding Motorbrandstoffen voor de gezamenlijke waterschappen van Noord en Oost Nederland Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Motorbrandstoffen voor de gezamenlijke waterschappen van Noord en Oost Nederland Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese aanbesteding Motorbrandstoffen

Nadere informatie

Wagenpark lease SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 9

Wagenpark lease SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 9 Nota van Inlichtingen Wagenpark lease SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbesteding Wagenpark lease SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: 2016-030, review

Nadere informatie

Door de aanbestedende dienst aan de opdracht gegeven benaming: Europese aanbesteding verhuisdiensten tbv gemeente Maassluis, Schiedam en Vlaardingen

Door de aanbestedende dienst aan de opdracht gegeven benaming: Europese aanbesteding verhuisdiensten tbv gemeente Maassluis, Schiedam en Vlaardingen AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) I.2) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Bureau inkoop Maassluis, Schiedam en Vlaardingen, Postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Werken

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Werken AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Het college van Burgemeester en wethouders van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640

Nadere informatie

BESTEK N 17/01 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP

BESTEK N 17/01 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP BESTEK N 17/01 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP Het aanstellen van een leverancier voor de installatie van een waterbehandelingssysteem Offerteaanvraag BIV 1 INHOUD INHOUD...2 I. VOORAFGAANDELIJK...3

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Diensten.

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Diensten. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) I.2) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Provincie Limburg, Postbus 5700, 6202 MA Maastricht (NL). Contactpunt(en): Lenie Janssen-Sollet,

Nadere informatie

2 e NOTA VAN INLICHTINGEN

2 e NOTA VAN INLICHTINGEN 2 e NOTA VAN INLICHTINGEN PROVINCIE FRYSLAN LEVERING & PLAATSING d.d. 9 december 2015 Algemeen: Deze Nota van Inlichtingen maakt een integraal onderdeel uit van de aanbesteding en wordt als aanhangsel

Nadere informatie

Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID. Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: ;

Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID. Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: ; Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: 18830000-6; Juni 2016 De ondergetekenden: De Gemeenschappelijke

Nadere informatie

Federale Overheidsdienst Financiën. Nationale School voor Fiscaliteit en Financiën (NSF) BESTEK nr. 1

Federale Overheidsdienst Financiën. Nationale School voor Fiscaliteit en Financiën (NSF) BESTEK nr. 1 Federale Overheidsdienst Financiën Nationale School voor Fiscaliteit en Financiën (NSF) BESTEK nr. 1 «Nederlandstalige opleidingen Communicatie» Informatiesessie 09/06/2011 10.00u 1 Hoeveel cv's ontvangen

Nadere informatie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie Nota van Inlichtingen_1 Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart 2014 Van Veiligheidsregio Haaglanden Perceel 2 Project Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie Deze Nota van Inlichtingen

Nadere informatie

SCHOONMAAKOVEREENKOMST

SCHOONMAAKOVEREENKOMST SCHOONMAAKOVEREENKOMST met toepassing van de AVSN 2008 deel A en B Partijen: A. Omroep Brabant Mediafaciliteiten CV gevestigd en kantoor houdende te Son, aan Science Park Eindhoven 5550 (5692 EL) rechtsgeldig

Nadere informatie

Aanbesteding. Automatencatering. voor de. Technische Universiteit Eindhoven

Aanbesteding. Automatencatering. voor de. Technische Universiteit Eindhoven 2 e Nota van Inlichtingen Aanbesteding Automatencatering voor de Technische Universiteit Eindhoven Referentie: DIZ 2015/1565241-2 Datum: 13 november 2015 Gehele of gedeeltelijke overneming of reproductie

Nadere informatie

Openbare aanbesteding 2015/S van

Openbare aanbesteding 2015/S van Ref. Ares(2015)3961281-25/09/2015 European Commission DG JRC Institute for Energy and Transport Resource Management Petten Openbare aanbesteding 2015/S 169-307448 van 02.09.2015 NL Petten: Inspectie/lektest

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Diensten.

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Diensten. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Woudrichem, 6, 4285 ZGWoudrichem(NL). Contactpunt(en): Inkoopbureau West-Brabant,

Nadere informatie

Europese openbare aanbesteding Cameratoezicht centra Sittard en Geleen

Europese openbare aanbesteding Cameratoezicht centra Sittard en Geleen Europese openbare aanbesteding Cameratoezicht centra Sittard en Geleen Aanbesteding SER.13009 2 de Nota van Inlichtingen d.d. 12 augustus 2013 SER.13009 Pagina 1 van 5 Geachte dames en heren, Hierbij treft

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Leveringen I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Gemeente Albrandswaard Nationale identificatie: 421705862 Postadres: Hofhoek

Nadere informatie

II.1.2) Type opdracht en plaats van uitvoering van de werken, levering van de goederen of verlening van de diensten Diensten Dienstencategorie nr 14:

II.1.2) Type opdracht en plaats van uitvoering van de werken, levering van de goederen of verlening van de diensten Diensten Dienstencategorie nr 14: Richtlijn 2004/18/EG Afdeling I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Ter attentie van: Telefoon: E-mail: Fax: Montessori Lyceum Schimmelpenninckstraat 17 P.J. Sloover3039 KS +31

Nadere informatie

Raamovereenkomst 'Betonnen rioolbuizen en -putten', kenmerk 14.SW.139. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx

Raamovereenkomst 'Betonnen rioolbuizen en -putten', kenmerk 14.SW.139. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx Raamovereenkomst 'Betonnen rioolbuizen en -putten', kenmerk 14.SW.139 Gemeente Utrecht en xxx Contractnummer: xxx Interne Bedrijven Concerninkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht Bezoekadres Stadsplateau

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. Nr. 4. ten behoeve van het project. Levering gevechtslaarzen en toebehoren

Nota van Inlichtingen. Nr. 4. ten behoeve van het project. Levering gevechtslaarzen en toebehoren Nota van Inlichtingen Nr. 4 ten behoeve van het project Levering gevechtslaarzen en toebehoren Project Levering gevechtslaarzen en toebehoren Referentienummer 872.15.1060.H Aankondiging op www.tenderned.nl

Nadere informatie

1. OFFERTEAANVRAAG 2. CONTACT EN STELLEN VAN VRAGEN BIJLAGE 6A ALGEMENE AANBESTEDINGSVOORWAARDEN DEEL B EN C DEEL B. Aanbestedingsvoorwaarden

1. OFFERTEAANVRAAG 2. CONTACT EN STELLEN VAN VRAGEN BIJLAGE 6A ALGEMENE AANBESTEDINGSVOORWAARDEN DEEL B EN C DEEL B. Aanbestedingsvoorwaarden BIJLAGE 6A ALGEMENE AANBESTEDINGSVOORWAARDEN DEEL B EN C DEEL B Aanbestedingsvoorwaarden Deze aanbestedingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze aanbesteding. 1. Offerteaanvraag 2. Contact en stellen

Nadere informatie

14-1.pdf pdf. 2.8 Hoe vindt de beoordeling plaats (aantal beoordeelaars/proces)?

14-1.pdf pdf. 2.8 Hoe vindt de beoordeling plaats (aantal beoordeelaars/proces)? Datum publicatie Nota v Inl: 14-12-2012 Nota van Inlichtingen programmamanager "Castricum volop in beweging" 1.3 Inschrijver vermoedt dat er sprake is van een verschrijving. Is de aanname correct dat gedoeld

Nadere informatie

Schoonmaak rollend materiaal bus ten behoeve van GVB op basis van Best Value Procurement

Schoonmaak rollend materiaal bus ten behoeve van GVB op basis van Best Value Procurement AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) GVB Exploitatie BV Arlandaweg 100, 1043 HP AMSTERDAM ( Nederland ) Ter attentie van: Rob Rijnders Telefoon: +31 572362240, Email:

Nadere informatie

Selectieleidraad Niet Openbare aanbesteding. Renovatie Aladnahal Aalten. Bouwkundig perceel (A)

Selectieleidraad Niet Openbare aanbesteding. Renovatie Aladnahal Aalten. Bouwkundig perceel (A) Selectieleidraad Niet Openbare aanbesteding Renovatie Aladnahal Aalten Bouwkundig perceel (A) Opdrachtgever : Gemeente Aalten Opgesteld door : MPC bv, Mark Penninkhof Datum : 8 november 2012 Publicatienummer

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Gemeente Heerhugowaard 56658398 Parelhof 1 Heerhugowaard 1703 EZ Frieda Meijer +31 226334464 Email: f.meijer@gemeentelangedijk.nl Internetadres(sen):

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Diensten.

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Diensten. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) I.2) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen (NL). t.a.v.: dhr. R. Krouwel.

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE, INFORMATIE OVER EEN ONVOLLEDIGE PROCEDURE OF RECTIFICATIE

KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE, INFORMATIE OVER EEN ONVOLLEDIGE PROCEDURE OF RECTIFICATIE 12/06/2013 S076. I. II. IV. VI. KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE, INFORMATIE OVER EEN ONVOLLEDIGE PROCEDURE OF RECTIFICATIE Werken AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN)

Nadere informatie

Dit document is op 18 mei 2016 ook separaat gepubliceerd op:

Dit document is op 18 mei 2016 ook separaat gepubliceerd op: Bijlage 6: Concept Raamovereenkomst Dit document is op 18 mei 2016 ook separaat gepubliceerd op: www.tenderned.nl. LET OP: Dit document dient u uit te printen, per pagina te paraferen, de laatste pagina

Nadere informatie

Voeding, dranken en aanverwante producten

Voeding, dranken en aanverwante producten 2 e Nota van Inlichtingen Openbare Europese aanbesteding Voeding, dranken en aanverwante producten Ten behoeve van Drenthe College Aanbestedingsnummer: 2013/S 102-174076 juni 2013, Ingenion Alle rechten

Nadere informatie

Document NL

Document NL pagina 1 van 5 Document 2004-145738-NL 31/08/2004 S169 Europese Gemeenschappen Diensten Openbare procedure I. II. III. IV. VI. NL-Roermond: Ophalen van huisvuil 2004/S 169-145738 AANKONDIGING VAN OPDRACHT

Nadere informatie

Door de aanbestedende dienst aan de opdracht gegeven benaming: Groepsvervoer met chauffeur

Door de aanbestedende dienst aan de opdracht gegeven benaming: Groepsvervoer met chauffeur AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) I.2) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Wageningen Universiteit & Researchcentrum, Akkermaalsbos 12, gebouw 116, 6708 WB Wageningen

Nadere informatie

Inschrijvers voor de exploitatie van Grand Café Mahler in Musis Sacrum te Arnhem

Inschrijvers voor de exploitatie van Grand Café Mahler in Musis Sacrum te Arnhem Aanmeldingsformulier Inschrijvers voor de exploitatie van Grand Café Mahler in Musis Sacrum te Arnhem Stichting Musis & Stadstheater Arnhem 1 mei 2017 lagroup bv www.lagroup.nl Postbus 1558 consult@lagroup.nl

Nadere informatie

CONCEPT Raamovereenkomst Bewegwijzering Stadskantoor kenmerk 13.POS.106. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx

CONCEPT Raamovereenkomst Bewegwijzering Stadskantoor kenmerk 13.POS.106. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx CONCEPT Raamovereenkomst Bewegwijzering Stadskantoor kenmerk 13.POS.106 Gemeente Utrecht en xxx Contractnummer: xxx Interne Bedrijven Concerninkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht Bezoekadres

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding voor levering brandstoffen via een passysteem voor de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg d.d.

Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding voor levering brandstoffen via een passysteem voor de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg d.d. Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding voor levering brandstoffen via een passysteem voor de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg d.d. 2 juli 2015 Hfst/ Blz. Vraag par. 1 3.14 9 We begrijpen dat u de bepalingen

Nadere informatie

Aanbestedingsprotocol gemeente Steenwijkerland

Aanbestedingsprotocol gemeente Steenwijkerland Inhoudsopgave 1. Drempelbedragen werken 2. Drempelbedragen leveringen 3. Drempelbedragen diensten 4. Inkoop-/ aanbestedingsformulier enkelvoudige uitnodiging 5. Inkoop-/ aanbestedingsformulier meervoudig

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) I.2) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Leiden, Postbus 9100, 2300 PC Leiden (NL). Contactpunt(en): Afdeling Werkvoorbereiding

Nadere informatie

Bij vraag vermelden op welk perceel de vraag betrekking heeft. Indien van toepassing.

Bij vraag vermelden op welk perceel de vraag betrekking heeft. Indien van toepassing. Inkoop 2016 Jeugdhulp Midden-Limburg-oost en Midden-Limburg-west Nota van inlichtingen (NvI) 9 juni 2015 Nota van inlichtingen behorend bij de Procedure Inkoop en aanbesteding, (publicatiedatum 27 mei

Nadere informatie

Overeenkomst Juridische dienstverlening kenmerk INK/POJ/ Gemeente De Bilt en xxx

Overeenkomst Juridische dienstverlening kenmerk INK/POJ/ Gemeente De Bilt en xxx Overeenkomst Juridische dienstverlening kenmerk INK/POJ/042013 Gemeente De Bilt en xxx Overeenkomst voor de Juridische dienstverlening Perceel 1: Perceel 2: Perceel 3: Perceel 4: arbeids- en ambtenarenrecht

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Gemeenteraad 30 mei 2013 10

Raadsvoorstel. Gemeenteraad 30 mei 2013 10 Af r MAASDRIEL Raadsvoorstel Gemeenteraad 30 mei 2013 10 Kerkdriel, 11 april 2013 Onderwerp Benoeming accountant Beslispunten 1. Instemmen met de uitkomst van de regionale Europese aanbesteding accountantscontrole;

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten

Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Status: Definitief Datum: 14-10-2015 Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Erratum Naam # document Bladzijde Paragraaf

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Staatsbosbeheer

Informatiebijeenkomst Staatsbosbeheer Informatiebijeenkomst Staatsbosbeheer Europese aanbesteding Houtoogst werkzaamheden 6 juli 2017 Maarten Willemen, Andre Wolterink 12-7-2017 Europese aanbesteding Houtoogst 1 Agenda Introductie aanbesteding

Nadere informatie

AFDELING III: JURIDISCHE, ECONOMISCHE, FINANCIÃ LE EN TECHNISCHE INLICHTINGEN

AFDELING III: JURIDISCHE, ECONOMISCHE, FINANCIÃ LE EN TECHNISCHE INLICHTINGEN AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Hogeschool Inholland Theresiastraat 8, 2593 AN Den Haag ( Nederland ) Ter attentie van: E Westera Telefoon: +31 703120100, Email:

Nadere informatie

SCHOONMAAKOVEREENKOMST

SCHOONMAAKOVEREENKOMST SCHOONMAAKOVEREENKOMST met toepassing van de AVSN 2008 deel A en B en C Partijen: A. GGD Hart voor Brabant (Openbaar lichaam op grond van de gemeenschappelijke regeling), gevestigd en kantoor houdende

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten.

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) I.2) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Stadsregio Arnhem Nijmegen, Postbus 6578, 6503 GB Nijmegen (NL). Contactpunt(en): inno-v,

Nadere informatie

Nee, de opdrachtgever heeft niet een dergelijk contract.

Nee, de opdrachtgever heeft niet een dergelijk contract. Nota van Inlichtingen Onderhoud VRI's Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Onderhoud VRI's Gemeente Meierijstad 2016-GEZ-FWE-00970 Omschrijving: Het onderhoud aan de VRI s valt in een drietal

Nadere informatie

Richtlijn 2004/18/EG Afdeling I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Ter attentie van: Telefoon: Erasmus MC

Richtlijn 2004/18/EG Afdeling I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Ter attentie van: Telefoon:   Erasmus MC Richtlijn 2004/18/EG Afdeling I: Aanbestedende dienst I. Naam, adressen en contactpunt(en) Ter attentie van: Telefoon: E-mail: Erasmus MC 's-gravendijkwal 230 Wendy Niemeijer-Piet3015 CE Rotterdam NEDERLAND

Nadere informatie

BESTEK N 18/01 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP

BESTEK N 18/01 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP BESTEK N 18/01 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP Het aanstellen van een leverancier voor de installatie van een inbraakdetectiesysteem Offerteaanvraag BIV 1 INHOUD INHOUD...2 I. VOORAFGAANDELIJK...3

Nadere informatie

Door de aanbestedende dienst aan de opdracht gegeven benaming: opbouwwerk gemeente Schiedam

Door de aanbestedende dienst aan de opdracht gegeven benaming: opbouwwerk gemeente Schiedam AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) I.2) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Bureau inkoop MSV (Maassluis, Schiedam en Vlaardingen), postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen

Nadere informatie

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN)

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Wetterskip Fryslân Harlingerstraatweg 113 8914 AZ Leeuwarden Contactpunt(en): inkoop@wetterskipfryslan.nl Nadere inlichtingen zijn

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten.

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) I.2) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Reusel-De Mierden), p/a Postbus 11, 5688 ZG Oirschot (NL). t.a.v.: B. Verbeek (Concern

Nadere informatie

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN)

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Marum Hoofdstraat 97, 9861 AC Marum ( Nederland ) Ter attentie van: H.P. BoonstraDrost Telefoon: +31 594551543, Fax: +31

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Werken

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Werken AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Papendrecht, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht (NL). t.a.v.: dhr. B.M. Laarhoven. Tel.:

Nadere informatie

BEHANDELINGSFORMULIER AB

BEHANDELINGSFORMULIER AB BEHANDELINGSFORMULIER AB Onderwerp Portefeuillehouder Beleidstaak Voorgesteld besluit Aanbesteding accountantsdiensten W.A. Mateman Vergadering 24-11-2010 Agendapunt 6 Financiën Het advies van de rekeningcommissie

Nadere informatie

BIJLAGENBOEK BIJ: OPENBARE AANBESTEDING MEUBILAIR

BIJLAGENBOEK BIJ: OPENBARE AANBESTEDING MEUBILAIR BIJLAGENBOEK BIJ: OPENBARE AANBESTEDING MEUBILAIR EUROPESE OPENBARE AANBESTEDING MEUBILIAR Datum 26 september 2014 Kenmerk Bijlagenboek Betreft Versie Deltion-meubilair-2014 Definitief Pagina 1 van 11

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Werken

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Werken AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Westland, Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk (NL). Contactpunt(en): Afdeling Inrichting

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Gemeente Brunssum Nationale identificatie: 231646228 Postadres: Lindeplein 1 Plaats:

Nadere informatie

Uitvoeringsovereenkomst tot levering. Hulp bij het huishouden 2016

Uitvoeringsovereenkomst tot levering. Hulp bij het huishouden 2016 Pagina 1 van 5 Uitvoeringsovereenkomst tot levering Hulp bij het huishouden 2016 Partijen: Gemeente Mook en Middelaar, gevestigd aan Raadhuisplein 6 te Mook te deze ingevolge het bepaalde in artikel 171

Nadere informatie

Gemeente Utrecht. Overeenkomst Beloningsmaatregel A2 Utrecht Bereikbaar kenmerk 17 SO 08

Gemeente Utrecht. Overeenkomst Beloningsmaatregel A2 Utrecht Bereikbaar kenmerk 17 SO 08 Overeenkomst Beloningsmaatregel A2 Utrecht Bereikbaar kenmerk 17 SO 08 Gemeente Utrecht, StadsOntwikkeling en ARS Traffic & Transport Technology B.V. Gemeente Utrecht Partijen: 1. De gemeente Utrecht,

Nadere informatie

1 e Nota van inlichtingen Europese aanbesteding

1 e Nota van inlichtingen Europese aanbesteding 1 e Nota van inlichtingen Europese aanbesteding HUREN EN ONDERHOUDEN VAN MFP S EN HET LEVEREN VAN SOFTWARE EN SUPPLIES MBO Amersfoort 1 Aanvullende informatie Deze nota van inlichtingen is aan alle bekende

Nadere informatie

Themabijeenkomst Cumela mr. L. Knoups. 14 februari 2013

Themabijeenkomst Cumela mr. L. Knoups. 14 februari 2013 Themabijeenkomst Cumela mr. L. Knoups 14 februari 2013 Programma - Do s & dont s van de inschrijving - Actualiteiten aanbestedingsrecht 2 Do s & Dont s van de inschrijving 3 Aankondiging Onduidelijkheden

Nadere informatie

NL-Bunschoten-Spakenburg: Diensten voor speciaal personenvervoer over land 2010/S AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT.

NL-Bunschoten-Spakenburg: Diensten voor speciaal personenvervoer over land 2010/S AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. 1/5 NL-Bunschoten-Spakenburg: Diensten voor speciaal personenvervoer over land 2010/S 31-044701 AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN):

Nadere informatie

België-Brussel: Software voor documentenbeheer 2015/S 113-204388. Aankondiging van een opdracht. Leveringen

België-Brussel: Software voor documentenbeheer 2015/S 113-204388. Aankondiging van een opdracht. Leveringen 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:204388-2015:text:nl:html België-Brussel: Software voor documentenbeheer 2015/S 113-204388 Aankondiging van een opdracht

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT 10/09/2013 S076. I. II. III. IV. VI. B. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Breda Claudius Prinsenlaan 10, 4811DJ Breda

Nadere informatie

Het kan zijn dat gedurende de looptijd van het contract het aantal locaties van de gemeente wijzigt door het afstoten of uitbreiden van locaties.

Het kan zijn dat gedurende de looptijd van het contract het aantal locaties van de gemeente wijzigt door het afstoten of uitbreiden van locaties. Nota van Inlichtingen Blusmiddelen Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Blusmiddelen Gemeente Utrecht 14.GU.098 Omschrijving: Het doel van deze aanbesteding is om de brandveiligheid van alle

Nadere informatie

2042' Waterschap Roer en Overmaas 0 7 JUNI 2012. Cc. aen 1.. BEHANDELD DOOR TELEFOONNUMMER E-MAIL DATUM

2042' Waterschap Roer en Overmaas 0 7 JUNI 2012. Cc. aen 1.. BEHANDELD DOOR TELEFOONNUMMER E-MAIL DATUM W A T E R S C H A P S B E D R I J F L I M B U R G 2042' P, WATERSCHAPSBEDRIJF LIMBURG Maria Theresialaan 99 Postbus 1315 ISO 9001 ISO 14001 OHSAS 18001 6040 KH Roermond KvK-nr. 504.534.83 Bank: 63.67.60.464

Nadere informatie

Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110

Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110 Nota van inlichtingen Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober 2016 Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110 Project Europese aanbesteding Onderwijs Leer Pakket Deze nota van inlichtingen wordt

Nadere informatie

België-Brussel: Back-up- of recoverysoftware 2015/S 154-283963. Aankondiging van een opdracht. Leveringen

België-Brussel: Back-up- of recoverysoftware 2015/S 154-283963. Aankondiging van een opdracht. Leveringen 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:283963-2015:text:nl:html België-Brussel: Back-up- of recoverysoftware 2015/S 154-283963 Aankondiging van een opdracht Leveringen

Nadere informatie