Toeristische residenties, tweede verblijven BELEGGEN, GENIETEN, OPBRENGST, MEERWAARDE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Toeristische residenties, tweede verblijven BELEGGEN, GENIETEN, OPBRENGST, MEERWAARDE www.twinproperties.fr"

Transcriptie

1 Toeristische residenties, tweede verblijven BELEGGEN, GENIETEN, OPBRENGST, MEERWAARDE

2

3 Méér dan een appartment aan zee. U wilt eigenaar worden aan zee. Om volop te genieten van lange weekends of van vakanties met het gezin. Om te wandelen, te fietsen, te zeilen, paard te rijden, te golfen. Maar u wilt ook een vermogen samenstellen, genieten van een bijkomende rente en een meerwaarde realiseren op het moment dat u wilt verkopen. Twin Properties en Holiday Suites nodigen u uit om uw droom te verwezenlijken. Op minder dan een half uur van de Belgische grens vormt de Côte d Opale momenteel een uitzonderlijke regio om te beleggen. De vastgoedprijzen zijn er tot 50% goedkoper dan aan de Belgische kust. De streek staat op het punt om in de komende jaren een schitterende ontwikkeling mee te maken. Samen met Holiday Suites biedt Twin Properties u een ruime keuze aan nieuwe toeristische residenties (3 of 4 sterren) met een uitstekende ligging, in de nabijheid van de zee.

4 Beleggen in Frankrijk met Holiday Suites. Investeren in een huurpand is zowel een belegging als een plezieraankoop. Met Twin Properties en Holiday Suites krijgt u toegang tot ideaal gelegen eigendommen, die voldoen aan de normen van morgen en die beheert worden door professionals met bijna 40 jaar marktervaring. U wordt eigenaar als u 50% van de waarde van uw eigendom zelf financiert. De rest van uw afbetaling wordt volledig of gedeeltelijk gedekt door de verhuur. U geniet bovendien van een fiscaal kader dat momenteel heel voordelig is voor beleggers. Het enige dat u nog hoeft te doen is profiteren. Holiday Suites zorgt namelijk voor alles, op eenvoudige aanvraag. U kiest vanzelfsprekend - in alle vrijheid - de diensten die bij u passen en vertrouwt ons de inrichting en het beheer van uw appartement toe. Uw voordelen Meerwaarde Uw Holiday Suites eigendom is ideaal gelegen, in een regio in volle ontwikkeling. + Zorgeloos huurbeheer Holiday Suites zorgt voor de verhuur van uw goed als u er zelf niet verblijft en staat in voor het volledige beheer. + Gratis vakanties U profiteert van regelmatige vakanties in uw appartement zonder uw huurinkomsten te verliezen. + Fiscale voordelen Het Franse fiscale kader is heel voordelig voor de aankoop en de verhuur van een tweede verblijf in de klasse LMNP meublé de tourisme. U betaalt geen BTW op de aankoop van uw appartement of villa. Voor wie is een aankoop in Frankrijk interessant? U bent gevoelig voor de charme en de rust van een beschermd kustgebied dat zich ontwikkelt met behoud van de aantrekkingskracht van zijn uitzonderlijke natuurlijke kader? U bent op zoek naar een tweede verblijf om te profiteren van vakanties met de familie of van uw pensioen? Aarzel niet langer: ontdek de verschillende formules van Holiday Suites. Die zijn ook ideaal voor beleggers, dankzij het meerwaardepotentieel van de aangeboden eigendommen. Holiday Suites voorziet om tegen 2020 meer dan bedden te beheren.

5

6 De Côte d Opale: beschermd gebied dat synoniem is met plezier. De Franse Nord strekt zich uit van Duinkerke tot Berck-sur-Mer, via de beroemde kapen Blanc Nez en Gris Nez. Als u deze streek bezoekt zullen uw opvattingen over vakantie en verlengde weekends aan zee nooit meer dezelfde zijn. U valt er meteen voor de charme van zijn pittoreske dorpjes, zijn eindeloze zandstranden, zijn klippen, zijn groene heuvels en zijn talloze vrijetijdsactiviteiten voor groot en klein (golfterreinen, plezierhavens, Nausicaa, pretparken, enz.). De authentieke maar heel betaalbare regio wordt ook naar waarde geschat door fijnproevers en liefhebbers van prestigieus shoppen. Evolutie van de prijzen Nieuw vastgoed aan de Côte d Opale wordt steeds populairder. Hier vindt u een overzicht van de marktprijzen voor eigendommen met zicht op zee en de evolutie ervan in de komende jaren.

7 Uw vastgoedproject in een oogopslag. Analyse van All inclusive - 1 U droomt ervan? 2 uw eisen 3 Uw reservatie 4 De inrichting 5 levering 6 U geniet Aankoop op erfpacht De inrichting Het huurbeheer Twin Properties en Holiday Suites bieden u een uitgebreide catalogus met nieuwe eigendommen en aankoopformules. U wordt eigenaar met een notariële akte zonder aankoopverplichting van de grond waarop uw goed zich bevindt. Met dit type van erfpacht bespaart u 30% op de gangbare prijs. U geniet van een voordelig fiscaal kader, heel aantrekkelijke en niet-belastbare huurinkomsten en van de mogelijkheid om uw goed uit te wisselen en te profiteren van een vakantie in een van de talrijke bestemmingen van Holiday Suites. Ingerichte keuken, schilderwerken, meubelen, decoratieve elementen, TV, gordijnen/behang, bestek, enz. Als u dat wenst zorgen onze interieurarchitecten voor de volledige inrichting en bemeubeling van uw goed. Ze houden daarbij natuurlijk rekening met uw esthetische verwachtingen en voorkeuren om een gezellige omgeving te creëren voor u en uw huurders. Twijfelt u om uw eigendom te verhuren? Met Holiday Suites maakt u uw belegging winstgevend, in alle sereniteit. Uw appartement maakt deel uit van een residentieel geheel dat bedoeld is voor toeristische verblijven en wordt aangeboden in de catalogi van de belangrijkste touroperatoren. Verhuur, plaatsbeschrijving, schoonmaak, onderhoud, opvolging en stortingen van de huur, afrekening van de kosten, enz.: Holiday Suites zorgt voor alles.

8 U geniet van een jaarlijks totaal rendement (rendement + waardevermeerdering) dat kan oplopen tot 9,5% (cijfers *) * Historische cijfers zonder garantie voor de toekomst

9 Ik wou beleggen maar gezien de intrestvoeten die de banken bieden en de beurscrisis heb ik me op vastgoed gericht. Ik maakte kennis met Twin Properties en ontdekte Holiday Suites. Via een gesprek begrepen ze perfect wat ik wou en hebben ze me een tweede verblijf voorgesteld dat voldeed aan al mijn eisen. Ze hebben het beheer van mijn project van A tot Z op zich genomen. Sindsdien vertrouw ik hen elk jaar de verhuur van mijn eigendom toe tijdens de twee zomermaanden, een periode waarin ik zelf profiteer van lange vakanties in het buitenland. Op die manier kan ik alle eigendomskosten dekken én heb ik op nauwelijks 2 jaar tijd al een mooie meerwaarde gerealiseerd. Patrick Goris Mijn ouders en ik profiteren van ons tweede verblijf om zo dikwijls mogelijk onze batterijen op te laden. Het is de ideale gelegenheid om bijzondere momenten met onze kinderen door te brengen. De zee, het strand, de duinen, enz. De kust is een ideale plek voor gezinnen. Ze nodigt het hele jaar uit om op vakantie te gaan. Famille Slegers Wij zochten een tweede verblijf op een uitzonderlijke locatie. Door ons drukke leven kunnen wij er helaas slechts enkele weken per jaar van genieten. Door Holiday Suites wordt ons verblijf verhuurd wanneer we er zelf niet zijn. De verhuurservice is professioneel en wij hebben er geen zorgen mee. Ons vakantiehuis is dus een prima belegging, ze geeft een prima huurrendement en bij verkoop zouden we reeds een mooie meerwaarde realiseren. Jan Verheyen

10

11 Beleggen en profiteren. Eenvoudigweg.

12

13 Wanneer u uw droom verwezenlijkt Er zijn vier essentiële elementen waar u rekening mee dient te houden op het moment dat u een aankoop van vastgoed aan zee plant. Twin Properties begeleidt u stap voor stap om van uw droom een veilige en winstgevende belegging te maken. 1) Het huurpotentieel van het eigendom Is er veel vraag van huurders naar het goed dat u op het oog heeft, rekening houdend met de ligging? Twin Properties biedt u grondige studies zodat u het huurpotentieel van de eigendommen van Holiday Suites kunt evalueren. 2) Het huurrendement Voor u tot de aankoop overgaat is het essentieel dat u een financieel plan opstelt. Dat moet rekening houden met een realistische schatting van de inkomsten die gegenereerd worden door de verhuur en van de vaste kosten verbonden aan uw eigendom. Twin Properties helpt u bij het opstellen van een duidelijk en volledig plan zonder verrassingen. 3) De meerwaarde De meerwaarde die u realiseert op het moment dat u uw goed verkoopt is grotendeels afhankelijk van de ligging. De meeste eigendommen van Holiday Suites liggen in zogenaamde voorloperszones, plaatsen die nog betaalbaar zijn en die in de komende jaren het voorwerp zullen uitmaken van een aanzienlijke ontwikkeling. U mag hopen dat de meerwaarde op termijn dubbel zo hoog ligt als bij een klassieke eigendom. 4) De staat van het goed De keuze voor een goed, zelfs voor een korte huurperiode, is grotendeels gebaseerd op emotionele criteria. Uw eigendom moet dus een bijzondere charme bezitten, die potentiële huurders ertoe aanzet om er te komen en terug te komen. Want een van de sleutels voor de rentabiliteit van uw goed is een stabiele en duurzame relatie huurder/eigenaar. De eigendommen van Holiday Suites werden speciaal ontworpen om van elke verhuur een volledig geslaagde onderneming te maken.

14 Waarborgen voor de eigenaar, voordelen voor de belegger. Ongeacht of u een aankoop doet voor uw plezier, in het kader van een beleggingsplan of om het aangename aan het winstgevende te koppelen, Twin Properties en Holiday Suites maken het u mogelijk om op elk vlak te winnen. Kwaliteit voor alles. Eerst en vooral op louter kwalitatief vlak. Alle eigendommen van Holiday Suites zijn gedekt door 4 waarborgen: De voltooiingswaarborg Uw garantie voor de goede voltooiing van uw goed, volgens de overeengekomen financiële voorwaarden. Deze waarborg maakt het u mogelijk om alleen werken die effectief uitgevoerd werden volgens de vastgelegde planning te betalen. Als de werken niet kunnen voltooid worden zoals contractueel afgeproken kunt u een beroep doen op uw waarborg en alle reeds gestorte bedragen recupereren. De oplevering van de werken en de waarborg tegen zichtbare gebreken Voor u profiteert van uw eigendom nodigt Holiday Suites u uit om het geheel van de installaties te keuren. Dat is de gelegenheid om te controleren of uw lastenboek gerespecteerd werd. U beschikt vervolgens over een maand om alle eventuele fabricatiefouten of tekortkomingen vast te stellen. De afwerkingsgarantie Na ontvangst van de sleutels dekt deze waarborg u gedurende twee jaar tegen alle problemen met de scheidbare uitrusting van het gebouw (radiatoren, sanitaire sluitkleppen, enz.). De tienjarige aansprakelijkheid Deze waarborg dekt defecten aan de ruwbouw (met name op vlak van stabiliteit en afdichtingen) of alle schade te verhalen op de projectontwikkelaar, de architect of de aannemer. Hij beschermt u ook in geval van failliet van een van hen. Deze waarborg is tien jaar geldig.

15 Een unieke financiële operatie. Kopen met Holiday Suites maakt het u mogelijk om te genieten van heel voordelige financiële vooruitzichten. De rentabiliteit van uw belegging wordt gemeten aan de hand van vijf sleutelfactoren: - De huidige aankoopprijs, vergelijkbaar met die aan de Belgische kust van vijftien jaar geleden. - De aankoop op erfpacht, die het u mogelijk maakt om alleen uw goed te kopen, zonder de grond waarop het werd gebouwd. Zo betaalt u geen grondbelastingen en behoudt u uw rechten op vlak van verhuur of verkoop. Dankzij dit soort erfpacht beperkt u uw investering terwijl u toch profiteert van een verkoopswaarde die dikwijls het equivalent is van de waarde van een eigendom met grond. - De unieke ligging van de aangeboden eigendommen, in het Franse Nord-Pas-de- Calais, een regio die in de nabije toekomst een schitterende groei op de huizenmarkt tegemoet gaat. - De stijgende vraag naar huren en kopen, in het bijzonder door Belgische kopers die het slachtoffer zijn van een verzadigde kust met hoge prijzen - Het Franse fiscale kader, dat heel voordelig is voor beleggingen in tweede verblijven.

16 U wenst te beleggen met Twin Properties en Holiday Suites. 2 Welke regio kies ik? Bent u op zoek naar een goed in een regio die al populair is? Wilt u uw belegging maximaliseren door de aankoop van een eigendom in een gebied in ontwikkeling? Wij begeleiden u bij uw keuze uit de talrijke bestemmingen en liggingen die Holiday Suites biedt. 3 Welk bedrag wens ik te investeren? 1 Wat is mijn persoonlijke doelstelling? Wenst u uitsluitend tijdens bepaalde periodes van het jaar gebruik te maken van uw goed? Of legt u de prioriteit bij de verhuur en verblijft u enkel in uw eigendom als het vrij is? Is uw aankoop een zuivere belegging? Uw antwoorden helpen ons om uw profiel op te stellen en het type formule te bepalen dat het best bij u past. De prijzen van de eigendommen die Holiday Suites aanbiedt variëren van tot In functie van uw eisen en uw financiële doelstellingen helpen wij u bij de realisatie van een evenwichtige aankoop die perfect is aangepast aan uw situatie.

17 4 Hoe bereken ik mijn fiscale voordelen? Frankrijk biedt talrijke fiscale stimulansen, zowel voor de aankoop van een tweede verblijf met of zonder erfpacht als voor de verhuur. Uw Twin Propertiesspecialist helpt u om die voordelen in kaart te brengen en zo uw financieel plan te verfijnen. 6 Welk type huurbeheer past bij me? Verblijft u elk weekend in uw goed of enkele weken per jaar? Holiday Suites kan u helpen bij het beheer van uw verblijf om uw rust te verzekeren en van uw belegging een plezieraankoop te maken. 5 Hoe evalueer ik de meerwaarde en plan ik de successie van mijn erfgoed? Een aankoop is een gegeven van lange duur. Wat is het kapitaal waarover u op termijn wilt beschikken? Kunt u uw eigendom overdragen in de vorm van een schenking? Hoe bereidt u uw successie voor? Twin Properties beantwoordt alle praktische vragen die u zich stelt. Kopen in Frankrijk biedt u hierbij tal van gunstige schenkingsregimes.

18 Realisaties Oostduinkerke Holiday Suites Oye-Plage De Haan Oostende Bray-Dunes-Plage Nieuwpoort Holiday Suites Sainte-Cécile Holiday Suites Zeebrugge Holiday Suites Blankenberge Bray-Dunes-Plage De Panne Holiday Suites Nice Oostduinkerke Waregem Holiday Suites Boulogne Zeebrugge

19 Bredene Sainte-Cécile Westende Holiday Suites Bray-Dunes-Plage Oostduinkerke Reeds meer dan tevreden klanten sinds 1975! Holiday Suites Durbuy Holiday Suites Bray-Dunes-Plage Holiday Suites De Panne Malo les Bains Zeebrugge Holiday Suites Residence Hardelot Holiday Suites Nieuwpoort Holiday Suites Bray-Dunes Holiday Suites Houthalen Holiday Suites Hardelot

20 UW PARTNER VOOR UW VASTGOEDBELEGGING - - Oproep uit Frankrijk: (+33) Oproep uit België: Twin Properties Oostduinkerke Albert I laan Oostduinkerke Vastgoedcenter Kortrijksesteenweg Gent Twin Properties Boulevard Georges Pompidou 624 F Bray-Dunes Holiday Suites Archimedesstraat Oostende

VERZEKER JE TOEKOMST 6

VERZEKER JE TOEKOMST 6 DIT DOSSIER WORDT GEPUBLICEERD DOOR MEDIAPLANET EN VALT NIET ONDER DE VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE REDACTIE VAN TRENDS No.1/December 11 VERZEKER JE TOEKOMST 6 TIPS VOOR EEN GERUST GEMOED Expertpanel Drie

Nadere informatie

Sparen, beleggen in aandelen of in recreatief onroerend goed

Sparen, beleggen in aandelen of in recreatief onroerend goed Sparen, beleggen in aandelen of in recreatief onroerend goed De beurskoersen schommelen en kennen een neergaande trend. De rente is historisch laag. Voor beleggers een onzekere situatie, en voor wie op

Nadere informatie

Investeren in vastgoed Bijlage bij

Investeren in vastgoed Bijlage bij Investeren in vastgoed Bijlage bij 23 april 2015 in samenwerking met Zilver is de kleur van de toekomst Blz. 7 Beleggen in onroerend goed via een vennootschap Blz. 13 Studentenkoten als opbrengsteigendom

Nadere informatie

PERSONAL FINANCE. Budget SARA VAN WESENBEECK. Tips. Online shoppen Eindelijk volwassen. Mobiliteit kost gezin 4.200 euro per jaar

PERSONAL FINANCE. Budget SARA VAN WESENBEECK. Tips. Online shoppen Eindelijk volwassen. Mobiliteit kost gezin 4.200 euro per jaar DIT DOSSIER WORDT GEPUBLICEERD DOOR SMART MEDIA EN VALT NIET ONDER DE VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE REDACTIE VAN KNACK PERSONAL FINANCE BUDGET BEHEREN KAN JE LEREN OKTOBER 2014 ivo MeChelS Keuzekracht is

Nadere informatie

KBC-Woongids. Editie 2014

KBC-Woongids. Editie 2014 KBC-Woongids Editie 2014 3 KBC Bank & Verzekering KBC Bank & Verzekering Koestert u koop-, bouw- of renovatieplannen? Dan komt deze KBC-Woongids u ongetwijfeld goed van pas. Hij staat niet alleen boordevol

Nadere informatie

Deutsche Bank DB Personal. MiFID : Een klare kijk op beleggingen

Deutsche Bank DB Personal. MiFID : Een klare kijk op beleggingen Deutsche Bank MiFID : Een klare kijk op beleggingen Inhoud Inleiding 3 MiFID: belangen van de belegger beter gediend 4 In 15 minuten bepaalt u uw beleggersprofiel 4 Waaruit bestaat de vragenlijst Mijn

Nadere informatie

Raadgevingen voor het optimaal beheer van uw persoonlijk vermogen

Raadgevingen voor het optimaal beheer van uw persoonlijk vermogen Raadgevingen voor het optimaal beheer van uw persoonlijk vermogen 2800 Me c h e l e n Ma i l - P 309 595 16d e Ja a r g a n g - Nr. 10-2 s e p t e m b e r 2013 - Ve r s c h ij n t n i e t in au g u s t

Nadere informatie

Beleggen in aandelen. Beleggen & Aandelen. Meer info

Beleggen in aandelen. Beleggen & Aandelen. Meer info & Aandelen Hoe kunt u geld verdienen met aandelen? Aandelen kunnen hoge rendementen opleveren maar zijn niet zonder risico s. Hoe kunt u die risico s beperken? En hoe belegt u best in de praktijk? Beleggen

Nadere informatie

Beleggen met het advies van uw bank FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Beleggen met het advies van uw bank FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Beleggen met het advies van uw bank FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Inhoud Inleiding Inleiding 3 De plaats van beleggingen in uw financiële strategie 4 Het belang van uw beleggersprofiel 6 Beleggen

Nadere informatie

Strategie Accenten. E-beheer van uw vermogen E-BEHEER. ... v o o r h e t b e h e e r v a n. Uitgave van KBC Bank & Verzekering.

Strategie Accenten. E-beheer van uw vermogen E-BEHEER. ... v o o r h e t b e h e e r v a n. Uitgave van KBC Bank & Verzekering. Uitgave van KBC Bank & Verzekering September 2008 E-BEHEER... v o o r h e t b e h e e r v a n u w p e r s o o n l i j k e n f a m i l i a a l v e r m o g e n & Strategie Accenten E-beheer van uw vermogen

Nadere informatie

MIJN AANVULLEND PENSIOEN?

MIJN AANVULLEND PENSIOEN? MIJN AANVULLEND PENSIOEN? Mijn sterkste troef voor een stralende toekomst! Mijn sterkste troef voor een stralende toekomst! Behoud uw levensstandaard tijdens uw pensioen 3 Uw vooruitzichten 3 De 4 pijlers

Nadere informatie

50 +! Je bent. be/go51. Heb je nog genoeg geld voor een lang en gelukkig leven?

50 +! Je bent. be/go51. Heb je nog genoeg geld voor een lang en gelukkig leven? 2 Klaar voor je pensioen? 3 Reis zonder omwegen 14 De sandwichgeneratie Deze commerciële bijlage valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie. be/go51 Ready to take off? nr. 5 - Juni 2012 BIJHOUDEN

Nadere informatie

ervaren bedrijfsleider

ervaren bedrijfsleider maandelijkse adviesbrief Jaargang 5 - n 5-23 augustus 2013 (Verschijnt niet in juli) In dit nummer... 2 Verkopen aan private equity : bezint eer u begint? 4 Zakendoen in het buitenland: heeft u ook een

Nadere informatie

De kennis van een private bank, met het enthousiasme van een online coach. Van geld naar vermogen

De kennis van een private bank, met het enthousiasme van een online coach. Van geld naar vermogen De kennis van een private bank, met het enthousiasme van een online coach. Van geld naar vermogen Dit is Evi De kennis van een private bank, maar dan online. Dat is Evi. En of u nu een grote of kleine

Nadere informatie

U Ontdek onze tips en

U Ontdek onze tips en Herfst 2012 Het financiële magazine van Deutsche Bank Zijn spaarkampioenen ware kampioenen? U Inflatie, lage rentes en volatiele markten: sparen of beleggen? U Ontdek onze tips en oplossingen om uw beleggingen

Nadere informatie

start! magazine Kies het pensioenspaarfonds dat bij u past p. 16 Heeft sparen nog zin? De visie van Frida Deceunynck p. 6

start! magazine Kies het pensioenspaarfonds dat bij u past p. 16 Heeft sparen nog zin? De visie van Frida Deceunynck p. 6 magazine met praktische tips voor uw spaargeld april 2013 Patricia Boydens Head Product Management Kies het pensioenspaarfonds dat bij u past p. 16 start! Heeft sparen nog zin? De visie van Frida Deceunynck

Nadere informatie

Inhoudstafel. 5 Sparen hoe begint u daaraan? 6 De troeven van isave op een rijtje. 8 Hoe hoog legt u de lat als belegger?

Inhoudstafel. 5 Sparen hoe begint u daaraan? 6 De troeven van isave op een rijtje. 8 Hoe hoog legt u de lat als belegger? Inhoudstafel 5 Sparen hoe begint u daaraan? 6 De troeven van isave op een rijtje 8 Hoe hoog legt u de lat als belegger? 9 Welke oplossingen hebben we voor u in petto? 10 Sparen voor uw pensioen 11 Sparen

Nadere informatie

UITGAVE NOVEMBER 2014 INTUSSEN IETS VERANDERD? CHECK ONLINE VOOR UPDATES OP www.abcverzekering.be DE GROEPSVERZEKERING SPAREN VOOR LATER VIA HET WERK

UITGAVE NOVEMBER 2014 INTUSSEN IETS VERANDERD? CHECK ONLINE VOOR UPDATES OP www.abcverzekering.be DE GROEPSVERZEKERING SPAREN VOOR LATER VIA HET WERK UITGAVE NOVEMBER 2014 INTUSSEN IETS VERANDERD? CHECK ONLINE VOOR UPDATES OP www.abcverzekering.be DE GROEPSVERZEKERING SPAREN VOOR LATER VIA HET WERK INLEIDING EEN GOEDE VOORBEREIDING OP DE TOEKOMST Om

Nadere informatie

... geen zorgen voor later. Vermogen overdragen. Maak er nu werk van.

... geen zorgen voor later. Vermogen overdragen. Maak er nu werk van. ... geen zorgen voor later. Vermogen overdragen. Maak er nu werk van. Een nieuw jaar, een gezonde start. Ook voor uw bankzaken? Inhoud Naar een goed geregelde vermogensoverdracht Nieuw leven voor uw vermogen

Nadere informatie

Online. vermogensbeheer. voor iedereen. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn

Online. vermogensbeheer. voor iedereen. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn Online vermogensbeheer voor iedereen Want beleggen kan ook eenvoudig zijn MeDirect maakt kwalitatief vermogensbeheer toegankelijk vanaf slechts 10.000 initiële inleg, tegen lage kosten en 24/7 online te

Nadere informatie

ik wil in de financiële markten beleggen ik kan zelf het beheer van mijn belegging dynamiseren

ik wil in de financiële markten beleggen ik kan zelf het beheer van mijn belegging dynamiseren beleggingsverzekering ik wil in de financiële markten beleggen ik kan zelf het beheer van mijn belegging dynamiseren piazza invest U wilt in de financiële markten beleggen. Maar aan een dergelijk belangrijke

Nadere informatie

Rijk op pensioen met vastgoed

Rijk op pensioen met vastgoed Rijk op pensioen met vastgoed HOE GELD VERDIENEN MET VASTGOED Stel je financiële toekomst veilig. Investeer in vastgoed door Imed Baatout Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Stel je financiële toekomst veilig Hoofdstuk

Nadere informatie

Het magazine dat nu al aan morgen denkt. Pensioen : ga voor winst. op de markt! Trimestrieel - maart 2007 - nr. 3-2de jaar

Het magazine dat nu al aan morgen denkt. Pensioen : ga voor winst. op de markt! Trimestrieel - maart 2007 - nr. 3-2de jaar Het magazine dat nu al aan morgen denkt Pensioen : ga voor winst op de markt! Trimestrieel - maart 2007 - nr. 3-2de jaar event 150 jaar Swiss Life: reden tot feest! Het begon allemaal ergens in Zwitserland,

Nadere informatie

INVESTOR PULSE NEDERLAND DERDE EDITIE

INVESTOR PULSE NEDERLAND DERDE EDITIE INVESTOR PULSE NEDERLAND DERDE EDITIE W E V R O E G E N U I T 2 0 L A N D E N H O E Z E D E N K E N IN EEN ONDERZOEK UITGEVOERD DOOR CICERO BLACKROCK INVESTOR PULSE NEDERLAND DERDE EDITIE WAT HOUDT NEDERLANDERS

Nadere informatie

uw eerste koopwoning

uw eerste koopwoning uw eerste koopwoning Waar krijgt u mee te maken? We waren al begonnen met zoeken naar een huis. En toen merkten we wat we allemaal moesten regelen. Er komt heel wat kijken bij een nieuwe woning. Vooral

Nadere informatie

Woning Energiezuinig wonen goed voor u en het milieu! Financieel katern Wachten tot later om van uw aanvullend pensioen te genieten?

Woning Energiezuinig wonen goed voor u en het milieu! Financieel katern Wachten tot later om van uw aanvullend pensioen te genieten? Magazine van Federale Verzekering winter 2014 VERJAARDAGS- NUMMER 150 Woning Energiezuinig wonen goed voor u en het milieu! Financieel katern Wachten tot later om van uw aanvullend pensioen te genieten?

Nadere informatie

BELEGGEN VOOR BEGINNERS. PRAKTISCHE GIDS Nationale Beleggerscompetitie 2006

BELEGGEN VOOR BEGINNERS. PRAKTISCHE GIDS Nationale Beleggerscompetitie 2006 BELEGGEN VOOR BEGINNERS PRAKTISCHE GIDS Nationale Beleggerscompetitie 2006 De Nationale Beleggerscompetitie 2006 is een initiatief van Cash, Inside Beleggen en Kanaal Z in samenwerking met Fortis Bank

Nadere informatie

Beleidsnota 2009-2014. wonen. Freya Van den Bossche. Vlaams minister van Energie, Wonen, Steden en Sociale Economie

Beleidsnota 2009-2014. wonen. Freya Van den Bossche. Vlaams minister van Energie, Wonen, Steden en Sociale Economie Beleidsnota 2009-2014 wonen Freya Van den Bossche Vlaams minister van Energie, Wonen, Steden en Sociale Economie Inhoud Lijst met afkortingen...4 Managementsamenvatting...5 I Inleiding...8 II Omgevingsanalyse...10

Nadere informatie

Beleggingen. Beleggen achter het IJzeren Gordijn. Het beheer van onze pensioenspaarfondsen een tip van de sluier! FOCUS FOCUS

Beleggingen. Beleggen achter het IJzeren Gordijn. Het beheer van onze pensioenspaarfondsen een tip van de sluier! FOCUS FOCUS Uw Beleggingen december oktober 2013 2014 FOCUS Beleggen achter het IJzeren Gordijn FOCUS Het beheer van onze pensioenspaarfondsen een tip van de sluier! COACHING Een belegger gaat nooit met pensioen EDITO

Nadere informatie

Woongenot. Woontrends 2014-2015 Breng zon en natuur in uw interieur. Leven & Geld. de pannen. energie van. Droomhuis kopen is voor iedereen anders

Woongenot. Woontrends 2014-2015 Breng zon en natuur in uw interieur. Leven & Geld. de pannen. energie van. Droomhuis kopen is voor iedereen anders Leven & Geld Woongenot Droomhuis kopen is voor iedereen anders Kinderen helpen met hun koophuis veilig onder de pannen Krijgt u al energie van de zon? Woontrends 2014-2015 Breng zon en natuur in uw interieur

Nadere informatie