Persoonlijke brochure van meneer Combee

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Persoonlijke brochure van meneer Combee"

Transcriptie

1 Persoonlijke brochure van meneer Combee

2

3 Jij rijdt. Jij bepaalt. Echte stijl is een kwestie van bewust jezelf zijn. Zoals de Hyundai KONA. Onderscheidend en persoonlijk: met zijn unieke zelfverzekerde uitstraling onderscheidt hij zich van elke SUV in zijn klasse. Omdat we de lol niet inzien van meer van hetzelfde. Stel je ideale Hyundai samen met de Hyundai Car Configurator op Configureer je Hyundai Ga, leef! Jij bent tenslotte de bestuurder van je leven.

4 Jij creëert. De combinatie van vloeiende lijnen en een stijlvolle afwerking maakt de Hyundai KONA aantrekkelijk vanuit alle hoeken. Hij oogt robuust en combineert de stoere uitstraling van een off-roader met het ruimteaanbod en de rijkwaliteiten van een sportieve sedan. De keuze uit twee dakkleuren en tien exterieurkleuren leveren maar liefst twintig verschillende kleurcombinaties op en geven je de mogelijkheid om kleurencombinaties aan te passen aan jouw persoonlijk stijl. Durf anders te zijn. De LED-dagrijverlichting is boven de LED-koplampen geplaatst, waardoor het front extra krachtig, progressief, slank en scherp oogt. De scherp getekende achterlichten geven de Hyundai KONA een stoere uitstraling.

5 De KONA is direct herkenbaar als een Hyundai door de opvallende Cascade-grille. Buitenspiegels met geïntegreerd LED-knipperlicht (vanaf Drive). Zilverkleurige stootlijsten (vanaf Fashion). Dak en achterspoiler in zwart. 18-inch lichtmetalen wielen (vanaf Premium). Design. De Hyundai KONA is direct herkenbaar als een Hyundai door de opvallende Cascade-grille. Uniek zijn de twin-koplampen die hem een extra krachtige uitstraling geven. De LED-dagrijverlichting is boven de LED-koplampen geplaatst, waardoor het front extra krachtig, progressief, slank en scherp oogt.

6 Jij schittert. Het is ook de aandacht voor details die de Hyundai KONA zo speciaal maakt. Ontdek een uitzonderlijk niveau van comfort met hoogwaardige materialen, voor een zinnenprikkelend en verfijnd gevoel.

7 Jij kiest. De Hyundai KONA blinkt uit in technische innovaties op het gebied van connectiviteit, navigatie en media en ontelbare mogelijkheden om je interieur te personaliseren. Geen saaie dashboards meer! De kleuropties zijn beschikbaar voor accenten in het interieur, zoals contrasterende stiksels op het stuurwiel en de stoelen en als je wilt, kun je zelfs gekleurde veiligheidsgordels* kiezen. * Interieuraccenten afhankelijk van exterieurkleur. Fashion-uitvoering alleen leverbaar in combinatie met interieuraccenten Red en Lime, Premium-uitvoering leverbaar in combinatie met interieuraccenten Silver, Orange, Red en Lime. De 7-inch touchscreen (inbegrepen in het PLUS-Pack) biedt de connectiviteit die je verwacht en de innovatieve technologie die jouw leven makkelijker maakt. Met Apple CarPlay. Laat jezelf zien! De achteruitrijcamera (inbegrepen in het PLUS-Pack) maakt parkeren zoveel makkelijker. Want hoewel je niet altijd iets ziet, betekent dat nog niet dat het er niet is. Voor een persoonlijke touch kun je kiezen uit vier kleurencombinaties om je interieur te personaliseren (interieurkleur afhankelijk van exterieurkleur). Apple CarPlay is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. Android Auto is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.

8 Technologie. Hyundai maakt de beste technologie en de nieuwste actieve veiligheidsvoorzieningen voor iedereen toegankelijk in de Hyundai KONA. Zoals de nieuwe head-up display. Deze toont de belangrijkste rij-informatie direct in je gezichtsveld, waaronder informatie over snelheid, navigatie, radio en de input van veiligheidssystemen. Ook kun je je smartphone draadloos opladen in de Hyundai KONA en bedien je navigatie-, connectiviteits- en mediafuncties via de zwevende 8-inch touchscreen. Head-up display projecteert de belangrijkste rijinformatie direct in je gezichtsveld (vanaf Premium). 8-inch touchscreen met geïntegreerd navigatiesysteem en geïntegreerde achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen (vanaf Premium). In de Hyundai KONA kun je je mobiele telefoon gewoon draadloos opladen (wireless charge). De oplaadstatus van de smartphone is eenvoudig te zien met een indicatorlampje. De Hyundai KONA is standaard voorzien van een 3,5-inch Mono TFT LCD-display die is geplaatst tussen de analoge meters.

9 Jij past m. Ontworpen om bij jou en in jouw drukke leven te passen. De veelzijdige Hyundai KONA biedt veel ruimte voor zowel passagiers als bagage hij is een van de ruimste in zijn klasse wat betreft been-, schouder- en hoofdruimte. De wijd openende achterklep en lage tildrempel zorgen dat je snel en moeiteloos kunt inladen. Deze compacte SUV sluit geen compromissen als het om ruimte gaat en levert hem een bagageruimte van maar liefst 361 liter (volgens VDA-normen) op. Bovendien is de laadruimte ook eenvoudig aan te passen: in enkele seconden klap je de achterbank met één aanraking plat. En met de achterbank naar beneden heb je ruim liter (VDA) ruimte perfect voor een weekendbreak.

10

11 Jij boost m. Zoals jij het wilt. Kracht, plezier en efficiëntie. Je kunt kiezen uit twee zeer efficiënte turbobenzinemotoren: een compacte maar krachtige 1.0 T-GDI met 88 kw (120 pk) en een koppel van 172 Nm, gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak, en een nieuw ontwikkelde 1.6 T-GDI met 130 kw (177 pk) en 265 Nm trekkracht, gekoppeld aan een door Hyundai zelf ontwikkelde zeventraps 7DCT-automaat met dubbele koppeling. In 2018 volgt een nieuwe generatie 1.6-liter turbodieselmotoren voor de Hyundai KONA. 1.0 T-GDI Turbobenzinemotor 88 kw (120 pk)/6.000 t.p.m. 172 Nm/ t.p.m. 1.6 T-GDI Turbobenzinemotor 130 kw (177 pk)/5.500 t.p.m. 265 Nm/ t.p.m. 1.6 CRDi Turbodieselmotor (verwacht in 2018) Handgeschakelde 6-versnellingsbak. 7-traps automaat met dubbele koppeling (DCT).

12 Bij de Hyundai KONA staat veiligheid voorop. Elke Hyundai KONA is standaard uitgerust met Lane Keeping Assist System (waarschuwt je met een visueel en akoestisch signaal als de auto de rijstrook dreigt te verlaten) en Driver Attention Alert (waarschuwt je wanneer je tekenen van vermoeidheid toont om zo een ongeluk te voorkomen). De slim ontworpen carrosserie met zijn uitgekiende constructie van zeer sterke staalsoorten zorgt voor veel bescherming bij een aanrijding.

13 Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) met pedestrian detection Waarschuwt je wanneer een gevaarlijke situatie dreigt en remt de auto autonoom af als dat nodig is. Met voetgangersherkenning (vanaf Drive). Lane Keeping Assist System (LKAS) Een actieve hulp om binnen de lijnen van de rijbaan te blijven (vanaf Drive). Blind Spot Collision Warning met Lane Change Assist Waarschuwt je voor voertuigen die in de dode hoek rijden en niet zijn te zien in de binnenspiegel (inbegrepen in het Safety Pack). Driver Attention Warning (DAW) Waarschuwt je wanneer je tekenen van vermoeidheid toont om zo een potentieel ongeluk te voorkomen (vanaf Drive).

14 Basis Finance Abonnement Het Hyundai Basis Finance Abonnement is een huurkoopfinanciering met lage maandlasten en de mogelijkheid om op ieder moment geheel boetevrij af te lossen. Het maandbedrag komt tot stand door een slottermijn in de financiering te verwerken, een mogelijkheid die een bank doorgaans niet kan bieden. Doordat je deze slottermijn tijdens de looptijd niet aflost, zijn je maandlasten lager. Rekenvoorbeeld Deel de contante waarde door 100 en het maandbedrag is bekend. Hierbij is rekening gehouden met een inruil/aanbetaling en een slottermijn. Basis Finance Abonnement (Huurkoop) Contante waarde Inruil & aanbetaling Totale kredietbedrag Slottermijn Jaarlijkse kostenpercentage Debet rentevoet op jaarbasis (vast) Termijnbedrag per maand Duur kredietovereenkomst in maanden Totale door consument te betalen bedrag 1.0 T-GDI Drive , , , ,75 7,99% 7,99% 219, , T-GDI Comfort , , , ,75 7,99% 7,99% 234, , T-GDI Fashion , , , ,75 7,99% 7,99% 264, , T-GDI Premium , , , ,75 7,99% 7,99% 299, , T-GDI Fashion , , , ,75 7,99% 7,99% 349, , T-GDI Premium , , , ,75 7,99% 7,99% 384, ,95 Aan het einde van de looptijd heb je twee mogelijkheden: je blijft de Hyundai rijden: je betaalt de slottermijn en houdt de auto je ruilt de Hyundai in bij je Hyundai-dealer voor een nieuwe: met de inruilwaarde van je huidige auto betaal je de slottermijn. De voordelen van Hyundai Finance op een rijtje: boetevrij inlossen* alles onder één dak bij jouw Hyundai-dealer de aanvraag eenvoudig en snel geregeld * Voor consumentenfinancieringen. Tarieven per 1 januari 2017 en onder voorbehoud van wijzigingen. Het Basis Finance Abonnement (niet-doorlopend krediet) wordt je aangeboden door Hyundai Finance, een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Je Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Toetsing en registratie BKR. Hyundai Finance en de Hyundai-dealer geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financiële product aansluit bij jouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Stel zelf samen

15 Private Lease Abonnement Bij het Private Lease Abonnement zit alles, behalve de brandstofkosten, in één aantrekkelijk maandbedrag zonder verrassingen. De volgende kosten zijn inbegrepen: Reparatie, onderhoud en banden WA-verzekering en cascodekking met een maximale eigen bijdrage van 300,- per niet verhaalbare schade Mobiliteitsgarantie in binnenland en Europa Wegenbelasting Schadeherstel en glasreparatie Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage Persoonlijke online omgeving Volle tank brandstof bij aflevering Vervangend vervoer bij schade en onderhoud na 72 uur Aflevering door dichtstbijzijnde Hyundai-dealer Het Private Lease Abonnement is een operational lease-vorm voor particuliere klanten. De vermelde bedragen voor het Private Lease Abonnement zijn vanafprijzen. Ze zijn berekend op basis van een looptijd van 60 maanden (tevens looptijd van 24, 36 en 48 maanden mogelijk) en km per jaar (tevens , en km mogelijk). De contractant dient minimaal 3 jaar in bezit te zijn van rijbewijs B. Houd er rekening mee dat de maandelijkse termijnen gedurende de looptijd aangepast worden aan de op dat moment van toepassing zijnde motorrijtuigenbelasting. De genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van acceptatie (toetsing en registratie BKR) en/of wijzigingen en zijn inclusief 21% BTW en volgens opgaaf Hyundai Private Lease, Postbus 3001, 1300 EB Almere. De algemene voorwaarden Private Lease van Hyundai zijn van toepassing op de genoemde leasetarieven. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden. Het Private Lease Abonnement is zorgeloos autorijden. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij! Stel zelf samen

16 Hyundai KONA - Prijslijst Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs Benzine 1.0 T-GDI Drive 22 % 6 MT 2WD 5.2 C , , , , ,- 1.0 T-GDI Comfort 22 % 6 MT 2WD 5.2 C , , , , ,- 1.0 T-GDI Fashion 22 % 6 MT 2WD 5.4 C , , , , ,- 1.0 T-GDI Premium 22 % 6 MT 2WD 5.4 C , , , , ,- 1.6 T-GDI Fashion 22 % 7 AT 4WD 6.7 F , , , , ,- 1.6 T-GDI Premium 22 % 7 AT 4WD 6.7 F , , , , ,- Optie Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs Consumentenprijs (inc BTW) Plus Pack Autonomous Emergency Braking (AEB) Electrisch schuifdak Safety Pack 987, , ,- 409,09 495,- 495, , , ,- 822,31 995,- 995,-

17 Hyundai KONA - Overige informatie De kosten rijklaar maken bestaan uit: Elke Hyundai wordt rijklaar geleverd, bestaande uit: recyclingbijdrage, kosten inschrijven kentekenregister, identiteitsvaststelling, tenaamstelling, transport, reinigen, poetsen, kentekenplaten, nulbeurt en twee veiligheidshamers. De kosten rijklaar maken zijn inbegrepen in de consumentenadviesprijs van je Hyundai. Afleverpakket Elke Hyundai kan afgeleverd worden met een afleverpakket. Het standaard afleverpakket omvat onder meer een set semi-velours matten en een Standaard Hyundai-calamiteitenpakket 6 in 1. Je kunt echter ook kiezen voor een upgrade: het luxe afleverpakket. Dit pakket omvat: een set luxe velours matten, een set luxe kentekenplaten met opgelegde letters, kentekenplaten gemonteerd met kentekenplaatbeveiliging, een autolakreparatieset (verwijder zelf eenvoudig krassen van je auto in een handomdraai) en een Luxe Hyundaicalamiteitenpakket 9 in 1. Hyundai KONA - Verlengde Garantie Consumentenprijs incl. BTW Benzine Diesel 6e jaar 491,- 491,- 6e + 7e jaar 897,- 897,- Snelle beslissers t/m 7e jaar 834,- 834,- De Hyundai Verlengde Garantie moet aansluiten op de fabrieksgarantie. Speciale aanbieding voor snelle beslissers: Verlengde Garantie tot en met het 7e jaar direct afsluiten bij aanschaf van je nieuwe Hyundai. Kilometerbeperking Hyundai Verlengde Garantie: 6e+7e jaar benzine: km, diesel: km. Hyundai KONA - Kleuren Hyundai KONA - Energielabels Om het verbruik en de CO 2 -uitstoot van auto s inzichtelijk te maken, wordt in Nederland gebruikgemaakt van een relatieve indeling aan de hand van energielabels. In deze prijslijst is voor elke uitvoering aangegeven welk energielabel is toegekend. Elk Hyundai-model is op basis van de buitenmaten (lengte en breedte) ingedeeld in een categorie. De CO 2 -uitstoot en het brandstofverbruik van het model ten opzichte van het categorie gemiddelde levert de relatieve energiezuinigheid op. Deze relatieve energiezuinigheid wordt volgens onderstaande tabel uitgedrukt in het energielabel. Gegevens brandstofverbruik De uitstoot- en brandstofverbruikgegevens zijn gebaseerd op tests die zijn uitgevoerd volgens Europese Verordening 715/2007/EEG (Euro 5). Het praktijkverbruik kan afwijken en wordt beïnvloed door bijvoorbeeld het weer, de belading, het wegdek, de verkeerssituatie en de rijstijl. Bekijk afleverpakketten Afleverpakket bevat: Standaard Luxe Prijs 99,- 179,- Calamiteitenpakket Standaard (6 in 1) - Calamiteitenpakket Luxe (9 in 1) - Standaard mattenset (semi-velours) - Luxe mattenset (luxe velours) - Standaard kentekenplaat - Luxe kentekenplaat - Kentekenplaatbeveiliging (voorkom misbruik!) - Autolakreparatieset (in carrosseriekleur) - Consumentenprijs incl. BTW Standaard Metallic zonder meerprijs Standaard Metallic TT 495,- Metallic 695,- Mica parelmoer 795,- Metallic TT 1.190,- Mica TT 1.290,- BPM apart vermeld op factuur Op alle verkoopfacturen voor personenauto s en motorrijwielen moet altijd apart het BPM-bedrag worden vermeld. Dit geldt zowel voor de verkoop aan ondernemers als aan particulieren. Aangezien het oorspronkelijke BPMbedrag bij latere verkoop van belang kan zijn, is het raadzaam om de factuur te bewaren. BTW De BPM maakt geen deel uit van de heffingsgrondslag van de BTW. Zuinig A B C D E F G Onzuinig Minstens 15 % zuiniger dan gemiddeld 15 % tot 5 % zuiniger dan gemiddeld 5 % tot -5 % zuiniger dan gemiddeld 5 % tot 15 % onzuiniger dan gemiddeld 15 % tot 25 % onzuiniger dan gemiddeld 25 % tot 35 % onzuiniger dan gemiddeld Minstens 35 % onzuiniger dan gemiddeld = Maakt deel uit van het pakket

18 Hyundai KONA - Uitvoeringen Drive - standaarduitrusting Premium - standaarduitrusting 16-inch stalen velgen met 205/60 R16-banden Achterbank (60:40), in delen neerklapbaar Airconditioning Bandenmobiliteitsset Bluetooth-carkit* Boordcomputer Buitenspiegels, elektrisch verstelbaar en verwarmbaar Buitenspiegels, met geïntegreerd LED-knipperlicht Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Cruise control met snelheidslimiet Elektrisch bedienbare ramen vóór en achter Lane Keeping Assist System (LKAS) Lichtsensor Stuurwiel, audiobediening Stuurwiel, in hoogte en diepte verstelbaar Supervision-cluster (3,5-inch LCD Mono) Hill-start Assist Control (HAC) USB-/AUX-aansluiting 18-inch lichtmetalen velgen met 235/45 R18-banden Autonomous Emergency Braking (AEB) Blind Spot Detection (BSD) Buitenspiegels, elektrisch inklapbaar Centrale deurvergrendeling met smartkey en startknop Draadloos opladen telefoon (geschikt voor bepaalde smartphones) Grootlichtassistent Head-up Display (HUD) Krell Premium-audiosysteem met 8 luidsprekers LIVE Services Geïntegreerd navigatiesysteem, 8,0 inch Parkeersensoren, vóór Stoel bestuurder, elektrisch verstelbaar Stoel passagier, elektrisch verstelbaar Stoelbekleding, lederlook Stoelen vóór, geventileerd Stoelverwarming vóór Stuurwiel, verwarmd Comfort - standaarduitrusting 16-inch lichtmetalen velgen met 205/60 R16-banden Dakrails Deurgrepen interieur, chrome look Stuurwiel, lederlook Versnellingspook, lederlook Hyundai KONA - Optiepakketten Autonomous Emergency Braking (alleen op Drive en Comfort) Autonomous Emergency Braking (AEB) Fashion - standaarduitrusting PLUS-Pack (alleen op Comfort) 17-inch lichtmetalen velgen met 215/55 R17-banden Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen Airconditioning, volautomatisch Apple CarPlay Automatisch dimmende binnenspiegel Grille, zwart met chroomomlijsting Interieuraccenten (afhankelijk van exterieurkleur) Lendensteunen, bestuurder, elektrisch instelbaar Mistlampen, vóór Multifunctioneel scherm, 7-inch Parkeersensoren, achter Privacy glass Regensensor Stoelbekleding, stof/lederlook Smart navigation (met Apple CarPlay**) Airconditioning, volautomatisch Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen Waarde extra uitrusting 1.750,- Je betaalt 1.195,- Je pakketvoordeel is 555,- Parkeersensoren, achter Radio DAB+ Automatische ontwaseming Safety Pack (alleen op Fashion) Autonomous Emergency Braking (AEB) Rear Cross Traffic Alert (RCTA) Blind Spot Detection (BSD) Buitenspiegels, elektrisch inklapbaar Schuif-/kanteldak (alleen op Premium) * Werking afhankelijk van het type mobiele telefoon. ** Mogelijkheid tot smartphone-integratie (o.a. navigeren). Schuif-/kanteldak

19 Hyundai KONA - Specificaties Uitvoeringen Drive Comfort Fashion Premium Comfort Boordcomputer Cruise control met snelheidslimiet Hoofdsteunen, in hoogte verstelbaar Lichtsensor Radio FM/AM Stuurwiel, audiobediening Stuurwiel, in hoogte en diepte verstelbaar USB-/AUX-aansluiting Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen - - Airconditioning - - Airconditioning, volautomatisch - - Apple Carplay - - Automatisch dimmende binnenspiegel - - Automatische ontwaseming van voorruit - - Bluetooth-carkit* - - Drive Mode Select (automaat) - - Lendensteunen, bestuurder, elektrisch instelbaar - - Opbergvak achter bestuurdersstoel (hoes) - - Opbergvak achter passagiersstoel (hoes) - - Parkeersensoren, achter - - Regensensor - - Centrale deurvergrendeling met smartkey en startknop DAB Draadloos opladen, telefoon (geschikt voor bepaalde smartphones) Krell Premium-audiosysteem met 8 luidsprekers Live Services Navigatiesysteem incl. 8.0-inch Parkeersensoren, vóór Smart navigation (met Apple CarPlay) Stoel, bestuurder elektrisch verstelbaar Stoelen vóór, geventileerd Stoelverwarming vóór Stuurwiel, verwarmd = Standaard *Werking afhankelijk van type telefoon.

20 Hyundai KONA - Specificaties Uitvoeringen Drive Comfort Fashion Premium Exterieur Banden mobiliteitsset Buitenspiegels, elektrisch verstelbaar Buitenspiegels, in carrosseriekleur Buitenspiegels, met geïntegreerd knipperlicht LED Buitenspiegels, verwarmbaar Dakspoiler met derde remlicht Deurgrepen, carrosseriekleur Getint glas LED-positie verlichting Uitlaat, enkel zwart Dakrails - Verlichting voorzijde, projectie - Dorpel, antraciet - - Dorpel, zwart optiek - - Grille, zwart - - Grille, zwart met chroomomlijsting - - Mistlampen, vóór - - Privacy glass - - Skidplate achter zwart - - Skidplate, achter zilver - - Stootlijst zilver - - Wielkastomlijsting, antraciet - - Wielkastomlijsting, zwart optiek inch lichtmetalen velgen met 205/60 R16-banden inch stalen velgen met 205/60 R16-banden inch lichtmetalen velgen met 215/55 R17-banden inch lichtmetalen velgen met 235/45 R18-banden Buitenspiegels, elektrisch inklapbaar Hoofdverlichting, LED Verlichting achterzijde, full-led Interieur Achterbank (60:40), in delen neerklapbaar Armsteun vóór Bagageruimte met verlichting = Standaard *Werking afhankelijk van type telefoon.

21 Hyundai KONA - Specificaties Uitvoeringen Drive Comfort Fashion Premium Interieur Bagageruimte-afdekking Bekerhouders vóór Binnenverlichting, voor Elektrisch bedienbare ramen achter Elektrisch bedienbare ramen vóór Binnenverlichting, achter - Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening - Stuurwiel, lederlook - Versnellingspook, lederlook - Zonnebrilhouder - Zonnekleppen met verlichting - Bagagenet - - Interieuraccenten (afhankelijk van exterieurkleur) - - Stoelbekleding, stof - - Deurgrepen interieur, chrome look Deurgrepen interieur, chrome look/hoogglans zwart (afhankelijk van kleurenthema) Deurgrepen interieur, hoogglans zwart Handrem, chroom accent Head-up Display (HUD) Stoel, passagier elektrisch verstelbaar Stoelbekleding, lederlook Stoelbekleding, stof/lederlook Supervision-cluster (3,5-inch LCD Mono) Supervision-cluster (4,2-inch TFT) Zonneklep Veiligheid Airbag, bestuurder Airbag, gordijn Airbag, passagier Airbags, zij- (impactsensor, vóór) Anti-blokkeersysteem (ABS) Bandenspanningcontrolesysteem (TPMS) Downhill Brake Control (DBC) Driver Attention Alert (DAA) = Standaard *Werking afhankelijk van type telefoon.

22 Hyundai KONA - Specificaties Uitvoeringen Drive Comfort Fashion Premium Veiligheid Hill-start Assist Control (HAC) Lane keeping assist system (LKAS) Stabiliteitsprogramma (ESP) Autonomous Emergency Braking (AEB) Blind Spot Detection (BSD) Grootlichtassistent Rear Cross-Traffic Alert (RCTA) = Standaard *Werking afhankelijk van type telefoon.

23 Hyundai KONA - Technische gegevens Motortype 1.0 T-GDI 1.6 T-GDI Versnellingen 6MT (2WD) 7DCT (4WD) Motor 3 cilinders in lijn met 4 kleppen per cilinder - 4 cilinders in lijn met 4 kleppen per cilinder - Cilinderinhoud cc Boring x slag mm 71,0 x 84,0 77,0 x 85,4 Compressieverhouding 10,0:1 10,0 : 1 Maximumvermogen kw (pk)/t.p.m. 88 (120) / (177) / 5500 Maximumkoppel Nm/t.p.m. 172 / 1500~ / 1500~4500 Elektronische ontsteking Brandstofsysteem Directe injectie Brandstof: loodvrije benzine (vanaf RON 95) Transmissie Handgeschakelde 6-versnellingsbak - 7-traps automaat met dubbele koppeling (DCT) - Overbrengingsverhouding: 1e 3,769 3,643 2e 2,045 2,174 3e 1,286 1,826 4e 0,971 1,024 5e 0,774 0,809 6e 0,639 0,854 7e - 0,717 achteruit 3,700 4,696 Eindoverbrenging 4,563 4,643 (1/2/4/5) / 3,611 (3/6/7/R) Prestaties* Maximumsnelheid km/u Acceleratie km/u in sec. 12,0 7,9 Brandstofverbruik volgens EG-norm: 16 / 17 & 18 inch: 17 & 18 inch: - Binnen de bebouwde kom l/100 km 6,0 / 6,3 8,0 - Buiten de bebouwde kom l/100 km 4,7 / 5,0 6,0 - Gecombineerd l/100 km 5,2 / 5,4 6,7 CO 2 -emissie g/km 117 / Stuurinrichting Elektrische stuurbekrachtiging MDPS Draaicirkel m 10,6 10,6 = standaard * Uitstoot- en brandstofverbruikgegevens zijn gebaseerd op tests die zijn uitgevoerd volgens de Europese richtlijn 715/2007/EEG.

24 Hyundai KONA - Technische gegevens Motortype 1.0 T-GDI 1.6 T-GDI Versnellingen 6MT (2WD) 7DCT (4WD) Ophanging Voor: McPherson Achter: multi-link Remmen Voor: geventileerde wielschijven Achter: remschijven Kruiselings gescheiden remsysteem Rembekrachtiger: vacuüm Wielen Velgen: 6,5 J x 16 staal / Banden: 205/60 R15 - Velgen: 6,5 J x 16 lichtmetaal / Banden: 205/60 R16 # - Velgen: 7,0 J x 17 lichtmetaal / Banden: 215/55 R17 # # Velgen: 7,5 J x 18 lichtmetaal / Banden: 235/45 R18 # # Gewichten Massa rijklaar (massa ledig voertuig) kg 1308 (1208) 1477 (1377) Maximum toegelaten gewicht kg Maximum aanhangwagengewicht: ongeremd kg geremd kg Maximum kogeldruk kg Maximum daklast kg Afmetingen Lengte mm Breedte mm Hoogte (met dakrails) mm 1550 (1565) 1550 (1565) Wielbasis mm Spoorbreedte voor (16 / 17 inch of 18 inch) mm 1575 / 1563 / / 1559 Spoorbreedte achter (16 / 17 inch of 18 inch) mm 1584 / 1572 / / 1568 = standaard Inhoud kofferruimte (VDA) l Inhoud kofferruimte bij neergeklapte achterbank (VDA) l Inhoud brandstoftank l Afmetingen (mm) 1550 (met dakrails: 1565) = standaard # = afhankelijk van gekozen uitvoering

25 Hyundai KONA - Accessoires Exterieur Nog fraaier Om je Hyundai KONA aan de buitenzijde helemaal naar je eigen wens te kunnen modelleren, heeft Hyundai diverse fraaie accessoires ontwikkeld. Sierlijst op achterklep De RVS sierlijst op de achterklep benadrukt de breedte van de Hyundai KONA en sluit goed aan op andere RVS accenten. Verkrijgbaar in hoogglans of geborsteld RVS. Spatlappenset Deze spatlappen kunnen wel tegen een stootje en beschermen de auto tegen steenslag, vervuiling en modder. Achterbumperbescherming Voorkom beschadigingen aan de bumper van je Hyundai KONA met deze RVS bescherming. Verkrijgbaar in hoogglans of geborsteld RVS. Beschermfolie deurhendels Houd de deurgrepen van je Hyundai KONA netjes krasvrij met deze beschermfolie voor de deurhendels. Bumperfolie Bescherm je Hyundai KONA met deze bumperfolie. Voorkomt beschadigingen bij in- en uitladen. De bumperfolie is verkrijgbaar in zwart en transparant. Hyundai Protect Bescherm je Hyundai vanbinnen en vanbuiten met Hyundai Protect. Met Hyundai Protect heb je vijf jaar garantie en dus bescherming tegen weersinvloeden, oxidatie, pekel en vele andere omgevingsfactoren.

26 16" 17" 17" 18" Lichtmetalen velgen Of je nu een stoere, een chique of een sportieve look wilt; hét accessoire om je Hyundai KONA helemaal naar jouw eigen smaak te verfraaien zijn lichtmetalen velgen. De wielen bepalen namelijk voor een groot deel de uitstraling van een auto. Alle velgen zijn speciaal getest en goedgekeurd voor de Hyundai KONA. Ga langs bij je Hyundai-dealer en bekijk en bespreek de diverse mogelijkheden. Wieldop 16" staal Design 17" staal Winterbandensets Wist je dat winterbanden al hun waarde bewijzen bij temperaturen onder de 7 Celsius? Winterbanden bieden meer comfort en grip en natuurlijk veiligheid! Behalve met de getoonde lichtmetalen velgen kun je ook een winterbandenset bestellen met stalen velgen (i.c.m. wieldoppen) of met de 17-inch Design stalen wielen. Als je kiest voor andere velgen, dan kun je natuurlijk de oorspronkelijke velgen gebruiken om de winterbanden op te monteren. Informeer bij je Hyundai-dealer naar de mogelijkheden. Wielslotenset Je velgen zijn een kostbaar bezit. Helaas komt het nogal eens voor dat velgen van een auto worden gestolen. Beveilig je velgen tegen diefstal met deze wielslotenset.

27 Hyundai KONA - Accessoires Interieur & veiligheid Nog verzorgder Met de accessoires op deze pagina s maak je het interieur van jouw Hyundai KONA nóg aantrekkelijker. Uitstapverlichting Wanneer je het portier opent in de avond of nacht, schijnt de uitstapverlichting je bij. Wel zo praktisch, want het kan natte voeten voorkomen. Extra allure? Kies dan voor uitstapverlichting in de vorm van het Hyundai-logo. LED-verlichting voetenruimte Chic en handig: wanneer je als het donker is het portier opent, schijnt de uitnodigende LED-verlichting in de voetenruimte je bij tijdens het instappen. Verkrijgbaar in wit en blauw. Ook voor achterin verkrijgbaar (alleen in combinatie met verlichting voorin). Mattenset naaldvilt Deze naaldvilt matten beschermen het interieur optimaal en zijn aan de bestuurderskant voorzien van een fraai KONA-logo. Mattenset semi-velours Een interieur zo mooi als dat van de Hyundai KONA wil je natuurlijk mooi houden. Deze semi-velours matten beschermen het interieur optimaal en zijn aan de bestuurderskant voorzien van een fraai KONA-logo. Mattenset luxe velours Deze matten, van excellente kwaliteit, zijn afgewerkt met Nubuk-bandeerband rondom en zijn voorzien van dubbele stiknaden en logo in kleur. Verkrijgbaar in Silver, Lime, Red of Orange. Mattenset rubber Deze duurzame rubberen vloermatten, met grijs KONA-logo, houden de originele bekleding schoon en zijn bovendien eenvoudig te reinigen.

28 IJs-/zonnescherm Dit scherm gaat s winters ijsvorming tegen op de voorruit en s zomers voorkomt het een ondraaglijke warmte in de auto. Het scherm bedekt de gehele voorruit en voorste zijruiten en is gemakkelijk aan te brengen. Instaplijsten (4-delig) Deze RVS instaplijsten beschermen de carrosserie tegen krassen. Bovendien geven ze de Hyundai KONA een extra sportieve uitstraling. Deze set bestaat uit vier instaplijsten met een erin gestanst KONA-logo. Het Standaard Hyundai-calamiteitenpakket 6 in 1 bestaat uit een door Het Oranje Kruis goedgekeurde verbandset, een lampenset met zekeringen, een gevarendriehoek, een LED-knijpkat en 2 veiligheidsvesten. Het Luxe Hyundai-calamiteitenpakket 9 in 1 bevat alle items uit het 6 in 1-pakket plus een Hyundai-ijskrabber, 2 alcoholtesters (o.m. verplicht in Frankrijk) en een snaplight. Alles zit verpakt in een hardshell-verpakking die na openen direct overzicht geeft, wel zo handig bij een calamiteit!

29 Hyundai KONA - Accessoires Bagagesystemen & trekhaken Nog handiger Op vakantie? Naar de bouwmarkt? Met de hond naar het strand? Wat je ook moet vervoeren, met de originele accessoires van Hyundai kun je alle kanten op! Met deze dakfietsdrager neem je gemakkelijk een fiets mee op de Hyundai KONA. De fiets staat stevig verankerd, bovendien is de dakfietsdrager heel eenvoudig te monteren. Fietsendrager Voor sportieve mensen is de Hyundai KONA de perfecte auto. Deze fietsendrager is eenvoudig op de trekhaak te monteren en is geschikt voor twee (elektrische) fietsen. Bagagenet Schuivende spullen in de bagagebak zijn niet alleen hinderlijk, maar ook onveilig. Zet bagage dus eenvoudig vast met dit elastische bagagenet. Hierdoor blijft alles veilig op z n plaats. Configureer je Hyundai Dakraildragerset Speciaal afgestemd op de dakrailing van je Hyundai KONA. Een fietsdrager of dakkoffer blijft zodoende stevig op zijn plek. Een veilige gedachte! Ook ideaal voor het vervoer van bijvoorbeeld surfplanken of een skibox. Verkrijgbaar in aluminium en staal. Ski- en/of snowboarddrager Op wintersport? Met deze ski-/snowboarddrager vervoer je je wintersportaccessoires, ski s en/of snowboard handig en veilig. Hondenrek/bagagerek Met deze accessoire creëer je achterin de Hyundai KONA een eigen, veilige plek voor je trouwe viervoeter. Ook veilig: bij veel bagage kan deze niet naar voren schuiven. Kofferbakmat (omkeerbaar) Bescherm je kofferbak zoals jij wenst: een zijde is van hoge kwaliteit velours, de andere zijde van een veerkrachtige vuilbestendige afwerking. Kofferbakmat Gebruik de kofferbak gerust waarvoor hij is bedoeld. Deze kofferbakmat beschermt de oorspronkelijke bekleding optimaal. Bagagebak Bescherm je kofferbak na bijvoorbeeld een bos wan deling met je hond of bij het vervoeren van natte of vochtige spullen.

30 Dakkoffer Heb je zoveel te vervoeren dat het zelfs niet in je Hyundai KONA past? Monteer dan een dakkoffer op de dakraildragerset en vergroot de vervoerscapaciteit. Informeer bij je Hyundai-dealer naar de mogelijkheden. Vaste trekhaak Fietsendrager, aanhangwagen of caravan achter de auto: met deze vaste trekhaak draait de Hyundai KONA er zijn hand niet voor om. Afneembare trekhaak De afneembare trekhaak heeft het voordeel dat deze, indien niet gemonteerd, geen afbreuk doet aan het design. De trekhaak is eenvoudig te monteren en demonteren. Deze set hulpveren is een must bij een trekhaak. Bieden extra ondersteuning aan de bestaande autoveren, zodat een zwaar beladen auto beter in balans is en verhogen daardoor de veiligheid. Bij normale belasting hebben de hulpveren weinig tot geen invloed op het rijcomfort en weggedrag.

31 Hyundai KONA - Accessoires Comfort & technologie Nog slimmer De Hyundai KONA biedt een uitrusting en systemen die elke rit buitengewoon plezierig maken. Met de accessoires op deze pagina kun je jouw Hyundai Tucson nog net iets comfortabeler maken. Parkeersensoren Voorkom bumperschade en eindeloos insteken bij het inparkeren met deze subtiel in de achterbumper weggewerkte parkeersensoren. Er is ook een set parkeersensoren met snelheidsafhankelijke inschakeling voor de voorzijde verkrijgbaar. Kledinghanger Hang je colbert kreukvrij op aan deze luxe kledinghanger. Eenvoudig te bevestigen aan de hoofdsteun op de voorstoel van je Hyundai KONA. Configureer je Hyundai Take away hook Hang een tas, bijvoorbeeld met je afhaalmaaltijd, veilig vast aan deze haak om omrollen te voorkomen. Qi draadloos opladen Beschikt je smartphone over Qi-technologie, maak het jezelf dan gemakkelijk met deze Qi-smartphonehouder die op verschillende plekken te bevestigen is. Microhouder met click en smartphonehouder Plaats eenvoudig mobiele apparaten als een portable navigatiesysteem, je iphone/smartphone of een mp3-speler in deze universele autohouder. Geschikt voor montage op het dashboard.

32 Hyundai KONA - Accessoireprijslijst per 1 oktober 2017 Comfort & technologie Microhouder en smartphonehouder 24,- Parkeersensoren achterzijde 389,- Parkeersensoren voorzijde (snelheidsafhankelijk inschakeling) 459,- Portable navigatie vanaf 119,- Exterieur Achterklep sierlijst hoogglans 99,- Achterklep sierlijst geborsteld RVS 99,- Beschermfolie deurhendels 55,- Bumperfolie zwart 49,- Bumperfolie transparant 49,- Bumperbescherming hoogglans 119,- Bumperbescherming geborsteld RVS 119,- IJs- en zonnescherm N.n.b. Set lichtmetalen 17-inch velgen, inclusief banden, met TPMS 1.689,- Set lichtmetalen 18-inch velgen, inclusief banden, met TPMS 1.999,- Spatlappenset voor- of achterzijde 65,- Spatlappenset voor- en achterzijde 115,- Uitstapverlichting 179,- Uitstapverlichting met Hyundai-logo 179,- Wielmoerslotenset 39,- Onderhoud Hyundai Protect (lakverzegeling) 329,- Hyundai Protect (lakverzegeling) Premium 359,- Interieur & veiligheid Aluminium pedalen (set) 115,- Calamiteitenpakket Standaard (6 in 1) 59,- Calamiteitenpakket Luxe (9 in 1) 79,- Kledinghanger 59,- LED-verlichting voetenruimte voor (wit of blauw) 149,- LED-verlichting voetenruimte achter (wit of blauw) 159,- Lederen bekleding stuurwiel 269,- Lederen interieur (business) vanaf 999,- Lederen interieur (1/2 leer) 1.399,- Lederen interieur (volledig leer) 1.699,- Massagestoel bestuurder (alleen i.c.m. lederinbouw via dealer) 299,- Stoelverwarming (alleen i.c.m. lederinbouw via dealer) 249,- Mattenset luxe velours 59,- Mattenset luxe velours in (interieur)kleur (Orange, Lime of Red) 65,- Mattenset luxe velours, in kleur 79,- Mattenset naaldvilt 39,- Mattenset rubber 75,- Mattenset semi-velours 35,- RVS instaplijsten (4 stuks) 129,- Take away hook 35,- Winterbandenset 16 inch op stalen velg, met TPMS 969,- Bagagesystemen & trekhaken Bagagebak 59,- Dakraildragerset aluminium (alleen voor auto's met dakrails) 199,- Dakraildragerset staal (alleen voor auto's met dakrails) 179,- Dakkoffer vanaf 289,- Dakfietsdrager (t.b.v. dakraildragers) vanaf 75,- Fietsendrager (t.b.v. trekhaak) vanaf 219,- Honden-/bagagerek N.n.b. Hulpverenset N.n.b. Kofferbakmat 59,- Ski- & snowboarddrager vanaf 135,- Trekhaak afneembaar 649,- Trekhaak vast 429,- Trekhaakkabelset 7-polig 299,- Trekhaakkabelset 13-polig 329,- Geschakelde & constante plus (alleen i.c.m 13-polige trekhaakkabelset) N.n.b. Alle prijzen zijn inclusief BTW en montage, tenzij anders is aangegeven, en geldig vanaf 1 oktober Prijswijzigingen en/of druk- en zetfouten voorbehouden.

33 Service op maat. Een Hyundai kopen, is verzekerd zijn van een gedegen en attente serviceorganisatie. Zo geeft Hyundai je bij onderhoud vooraf een duidelijke prijsopgave, heldere informatie en heb je de mogelijk heid je Hyundai twee keer per jaar gratis preventief te laten inspecteren op mogelijke ongemakken. In Nederland staan vele Hyundai-partners voor je klaar. Ook in andere Euro pese landen beschikt Hyundai over een omvangrijk servicenetwerk. Je wilt vooral genieten van je Hyundai. Daar is hij tenslotte ook voor bedoeld. De Hyundai Erkend Reparateur begrijpt dit als geen ander. Verwacht daarom een zeer breed dienstenpakket, met onder meer: % Hyundai Klantbelofte % 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking % Hyundai Mobiliteitsgarantie % Hyundai Verlengde Garantie % Hyundai Onderhoud op Maat met Originele Onderdelen % Hyundai Bandenservice % Hyundai Ruitenservice % Hyundai Navigatie Onderhoud en updates % Hyundai Originele Accessoires % Hyundai Autoverzekering % Hyundai Erkend Schadeherstel Een website alleen voor jou Ben jij Hyundai-rijder? Maak dan snel een MijnHyundai-account aan op de site MijnHyundai.nl. Dan kun je heel eenvoudig je persoonlijke gegevens én de gegevens van je Hyundai controleren, wijzigen en aanvullen. Stel je het gemak eens voor: % Al je autogegevens inzichtelijk op één plaats % Eenvoudig je gegevens controleren, wijzigen en aanvullen % Snel online afspraken inplannen bij je eigen Hyundai Erkend Reparateur % Herinneringen ontvangen voor de eerstvolgende onderhoudsbeurt of APK % Elke maand kortingen en acties exclusief voor jou als Hyundai-rijder Meer informatie Maak MijnHyundai-account aan

34 Hyundai Klantbelofte Wij beloven dat we er voor je zijn. Bij Hyundai streven we naar maximale klanttevredenheid. Met maar één doel: niet het grootste automerk worden, maar het meest geliefde. En dat doen we op allerlei manieren. Zoals het wassen van je Hyundai na elke onderhoudsbeurt. Maar we beloven nog veel meer. Hyundai staat voor kwaliteit. Onze service moet perfect zijn, net als het onderhoud aan jouw auto. Dat beloven we niet alleen, die verplichtingen hebben we ook vastgelegd in een officiële Klantbelofte. Zo willen wij jouw verwachtingen steeds weer overtreffen. Want daar is het ons allemaal om te doen. Hyundai rijden betekent verzekerd zijn van kwaliteit, verzekerd zijn van een gedegen en een attente serviceorganisatie die graag voor jou klaarstaat. Om je onbezorgde en plezierige mobiliteit te kunnen bieden. Want dat is toch waar autorijden allemaal om draait? Daarom breiden wij onze dienstverlening voortdurend uit. Lees al onze beloftes

35 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking De beste kwaliteit, de beste garantie. Kwaliteit is een ruim begrip. Kwaliteit bepaalt de manier waarop je rijdt, maar ook óf je rijdt. Kwaliteit is tastbaar, maar zit m ook in het gevoel dat je krijgt wanneer je een showroom binnen wandelt. Kwaliteit heeft dus vele verschijnings vormen. Eén ding is zeker: wie de beste kwaliteit levert, kan ook de beste garantie bieden. Daarom worden alle nieuwe modellen van Hyundai geleverd met de unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking (8 jaar of km op batterij IONIQ Hybrid en Electric). % 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten, zonder kilometerbeperking % Mobiliteitsgarantie Hulp bij pech onderweg. Levenslang indien je jouw auto laat onderhouden bij een Hyundai Erkend Reparateur % 5 jaar voertuiginspectie (preventieve controles door een Hyundai Erkend Reparateur) De Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking is alleen van toepassing op Hyundai-voertuigen die initieel zijn verkocht door een Erkend Hyundai Dealer aan een eindgebruiker. De Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking is recentelijk gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel en opslagtijd kan het voertuig onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Zie voor gedetailleerde voorwaarden het garantieboekje of raadpleeg de Erkend Hyundai Dealer.

36 Hyundai Mobiliteitsgarantie Hulp onderweg in binnen- en buitenland. Hyundai produceert zeer betrouwbare auto s. En de Hyundai Erkend Reparateur zorgt ervoor dat jouw Hyundai perfect wordt onderhouden. Hierdoor is de kans op pech onderweg minimaal. In het onwaarschijnlijke geval dat je toch wordt getroffen door pech onderweg, dan ben je met de Hyundai Mobiliteitsgarantie altijd verzekerd van een snelle oplossing; 24 uur per dag, 7 da gen per week, in binnen- en buitenland en natuurlijk ook in je eigen woonplaats. Is het probleem niet ter plekke te verhelpen, dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde Hyundai Erkend Reparateur gebracht. Indien nodig krijg je een vervangende auto aangeboden, zodat je je reis toch kan vervolgen. Is het (tijdig) repareren van je auto in het buitenland niet mogelijk, dan wordt deze naar Nederland gerepatrieerd. Vanaf de aflevering van je nieuwe auto heb je 12 maanden gratis dekking van de Hyundai Mobiliteitgarantie. Elke keer dat je een onderhoudsbeurt laat uitvoeren door de Hyundai Erkend Reparateur, wordt de gratis dekking weer met 12 maanden verlengd. Als bewijs van dekking ontvang je bij aflevering van je auto en bij elke onderhoudsbeurt de Hyundai Mobiliteitsgarantie Card. Jouw mobiliteit gegarandeerd betekent: Hulp in binnen- en buitenland (Europa) en ook op je huisadres. Tevens hulp bij lekke band, lege accu of verkeerd getankte brandstof. Altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Snelle hulp bij pech, of gratis vervangend vervoer, of hotelovernachting, of (openbaar) vervoer naar huis of eindbestemming. Hulp nodig? Bel het Hyundai-alarmnummer (020) en leg de situatie uit aan Nederlandse medewerkers. Zij regelen vervolgens assistentie voor je, zodat je weer verder kunt. Wegenwacht? Route Mobiel? Die heb je dus niet meer nodig. De kosten voor dat lidmaatschap (minimaal 120,- per jaar) bespaar je voortaan. > Voorwaarden Mobiliteitsgarantie De voorwaarden en condities van de Hyundai Mobiliteitsgarantie kunnen zonder voorafgaande mededeling van tijd worden gewijzigd. Raadpleeg voor de meest recente versie van de voorwaarden van de Hyundai Mobiliteitsgarantie onze website.

37 Hyundai Verlengde Garantie Nog meer garantie, langer plezier. Bij aankoop van een nieuwe Hyundai krijg je 5 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Garantiereparaties worden gratis uitgevoerd, waarbij Hyundai de kosten van de onderdelen en het arbeidsloon volledig vergoedt. Meer zekerheid kan gewoon niet. Of toch wel? Jawel met de Hyundai Verlengde Garantie! Je kunt de garantietermijn tegen betaling uitbreiden tot maximaal 7 jaar. Voordelen van Hyundai Verlengde Garantie: Geen onverwachte reparatiekosten. Geen eigen risico. Overdraagbaar bij verkoop van je auto. Eenmalig vast bedrag, daarna geen risico s meer. Gebruik van originele Hyundai-onderdelen bij reparaties. > Algemene bepalingen Je kunt kiezen voor verlenging van de garantietermijn tot één maand voordat de fabrieksgarantie eindigt. De meeste kopers kiezen voor de extra garantie direct bij aanschaf. De garantie is overdraagbaar, dus dat maakt de Hyundai aantrekkelijker als occasion.

38 Hyundai Onderhoud op Maat met Originele Onderdelen De beste service, de beste onderdelen. Zorgvuldig en vakkundig onderhoud is belangrijk voor maximale kwaliteit en betrouwbaarheid. Goed onderhoud vergt opgeleid personeel, originele onderdelen, speciale gereedschappen en de juiste documentatie. De Hyundai- organisatie heeft dat allemaal in huis, zodat na elke onderhoudsbeurt je Hyundai zo goed als nieuw de werkplaats uitrijdt. Klaar voor nog meer zorge loze kilometers. De Hyundai Erkend Reparateur is een specialist en kent jouw auto door en door. Dat is een prettige gedachte wanneer je Hyundai wordt gecontroleerd en onderhouden. De technici maken gebruik van originele onderdelen. Hiermee worden zowel de prestaties als de levensduur van jouw auto gewaarborgd. Voordelen van Hyundai Onderhoud op Maat met Originele Onderdelen: Je Hyundai wordt onderhouden/gerepareerd door Hyundai-technici die hier speciaal voor zijn opgeleid. Heldere afspraken en vrijblijvende prijsopgave vooraf. Gebruik van originele Hyundai-onderdelen. Twee jaar garantie. Gespecificeerd overzicht van werkzaamheden en kosten. Kennis van je Hyundai. Snelle service bij kleine werkzaamheden/mankementen: klaar terwijl je wacht. Maak een afspraak

39 Hyundai Bandenservice Maximale keuze in optimale grip. Bij de Hyundai-organisatie vind je alles onder één dak. Ook banden voor zomer en winter. Omdat de banden letterlijk het contact tussen de auto en de weg zijn, hebben ze veel invloed op de veiligheid en het comfort. Daarom zijn deskundig advies en vakkundige montage essentieel. Bandenlabel Hyundai biedt een grote diversiteit in banden die voorzien zijn van het Europese bandenlabel, waardoor je de perfecte keuze voor jouw Hyundai kan maken. Kies je voor extra veilig heid, een lager verbruik, meer comfort, een sportieve look of een combinatie hiervan? De Hyundai Erkend Reparateur is het beste adres voor vervanging van je banden. Hij helpt je de juiste banden keuze te maken, waarbij hij rekening houdt met je auto, je wensen en je portemonnee. Welke band je ook zoekt, de Hyundai Erkend Reparateur geeft je vooraf een all inclusive prijsopgave, dus zonder achteraf bijkomende kosten. Dit voorkomt vervelende finan ciële verrassingen en discussies. Voordelen van Hyundai Bandenservice: Persoonlijk advies. Gebruik van topmerken banden. Vakkundige montage. Vaste en scherpe prijzen, inclusief montage, balanceren en milieuheffing; dus geen verrassingen achteraf. Ook voor winterbanden inclusief opslag bij de Hyundai Erkend Reparateur het aangewezen adres. Maak een afspraak

40 Hyundai Ruitenservice Helder als glas. Of het nu gaat om de reparatie van een ster in de voorruit of de vervanging van een gebarsten ruit, de Hyundai Erkend Reparateur doet het snel en goed. Op professionele wijze worden alle ruit reparaties uitgevoerd. Aan jouw veiligheid wordt geen enkele concessie gedaan. De kosten van een ruitreparatie zijn in de meeste gevallen gedekt door je verzekering; zonder eigen risico. De Hyundai Erkend Reparateur verzorgt de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. Zo heb je zelf nergens omkijken naar. Bij vervanging van de voorruit geldt een korting op het eigen risico tot 50 procent*. Heeft de Hyundai Erkend Reparateur iets meer tijd nodig om de ruit te repareren, dan kan hij vervangend vervoer voor je verzorgen. Daarmee bespaar je tijd en blijf je altijd mobiel. Voordelen van Hyundai Ruitenservice: Vakkundige reparatie. Originele ruiten met behoud van fabrieksgarantie. Geen verlies van no-claim op uw verzekering*. Geen eigen risico bij ruitschadeherstel. Directe afhandeling met jouw verzekering, dus geen rompslomp. Korting op eigen risico bij vervangen voorruit. One stop shopping: ruitreparatie combineren met onderhoud aan je Hyundai. Ruitreparatie gratis*. Maak een afspraak * Afhankelijk van de polisvoorwaarden van je verzekeringsmaatschappij.

41 Hyundai Navigatie Onderhoud en updates Houd je navigatiesysteem up-to-date. Snelwegen worden verbreed en verlegd. Stadscentra krijgen autoloze winkelzones. Er wordt gebouwd aan nieuwe stadswijken. In een jaar tijd kan het wegennet tot wel 15 procent veranderen. Het is dus wel zo praktisch het navigatiesysteem geregeld te updaten, zodat deze altijd de juiste weg kiest. De Hyundai Erkend Reparateur verzorgt dit voor jou gratis bij het jaarlijks onderhoud van je Hyundai (niet van toepassing op navigatiesystemen die niet af-fabriek zijn ingebouwd). Alleen een up-to-date navigatiesysteem is in staat elke keer weer de optimale route voor je te berekenen. Zo n update bevat niet alleen gegevens van wijzigingen aan of uitbreidingen van het wegennet, ook de meest actuele routeinformatie wordt ingevoerd. Daarbij gaat het om informatie over tankstations, restaurants, hotels, het Hyundai Erkend Reparateursnetwerk en andere zogenoemde points of interest (POI). In combinatie met onderhoud bij de Hyundai Erkend Reparateur ontvang je de jaarlijkse updates gratis voor elke Hyundai met een Hyundai-/LG-fabrieksnavigatiesysteem. Hierdoor bespaar je 169,- per jaar! De Hyundai Erkend Reparateur informeert je graag over de Navigatie Onderhoud-service. Maak een afspraak

42 Hyundai Originele Accessoires Originele accessoires: mooi, veilig en goed. Hyundai s hebben standaard al een zeer complete uitrusting. Toch kun je de uitrusting uitbreiden met een keuze uit het ruime accessoireaanbod. De originele Hyundai-accessoires zijn speciaal ontwikkeld voor jouw auto. Ze voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen. De montage en installatie van accessoires zijn bij de Hyundaiorganisatie in vertrouwde handen. Of het nu gaat om een Hyundai-audiosysteem, een trekhaak of een dakdragerset: ze passen altijd perfect bij het design van jouw Hyundai. Met stylingaccessoires kun je jouw Hyundai personaliseren. Zo wordt een serieproduct maatwerk. Voordelen van Hyundai Originele Accessoires: Perfecte pasvorm. De zekerheid van origineel. Gegarandeerde veiligheid. One stop shopping: alles gemonteerd bij aflevering van je auto. Prijsinformatie inclusief eventuele montagekosten geen verrassingen achteraf. Accessoires worden maximaal 5 jaar gegarandeerd tegen product- en/of fabricagefouten. De lengte van de garantietermijn is afhankelijk van het moment van aanschaf van de accessoire en de nog aanwezige fabrieksgarantie op jouw Hyundai. Heeft deze bijvoorbeeld nog 4 jaar garantie, dan garanderen wij dit ook voor het accessoire. Voor velgen geldt ongeacht het moment van aanschaf een garantietermijn van 2 jaar. Stel je ideale Hyundai samen met de Hyundai Car Configurator op Configureer je Hyundai

43 Hyundai Autoverzekering De zekerheden van Hyundai Autoverzekering. De Hyundai Autoverzekering is een op maat gemaakte autoverzekering speciaal voor Hyundai-rijders, met uitstekende voorwaarden tegen een aantrekkelijke premie. Doe je een beroep op de Hyundai Autoverzekering, dan word je altijd snel en kundig geholpen door de Hyundai Erkend Reparateur. Je kunt er dus zeker van zijn dat je auto vakkundig wordt hersteld. Natuurlijk wil je weten wat een Hyundai Autoverzekering jou precies kost. Geen probleem. Dit kan je altijd vragen aan je Hyundai Erkend Reparateur, of bel met telefoonnummer (024) Je kan ook eenvoudig online je premie berekenen en een polis afsluiten. Voordelen Hyundai Autoverzekering: Altijd een dekking die bij jou en jouw Hyundai past. Tot vijf jaar nieuwwaardedekking bij aanschaf van een nieuwe Hyundai. Tot twee jaar aanschafwaardedekking bij aanschaf van een gebruikte Hyundai. Geen eigen risico bij reparatie door een van de schadeherstelbedrijven van Hyundai, afhankelijk van de door jou gekozen dekking. Reparatie altijd met originele Hyundai-onderdelen. Onbeperkte dekking van audio- en navigatieapparatuur indien af-fabriek of door de Hyundai Erkend Reparateur ingebouwd. Accessoires standaard gratis meeverzekerd tot 10 % van de cataloguswaarde. Gratis vervangend vervoer. Je hoeft de reparatiekosten niet voor te schieten. De Hyundai Erkend Reparateur zorgt ervoor dat alle administratieve zaken voor je worden geregeld. Bereken je premie > Voorwaarden Onder voorbehoud van wijzigingen. Informeer bij je Hyundai Erkend Reparateur of kijk op voor de actuele prijzen en mogelijkheden. Een Hyundai Autoverzekering afsluiten? Bel (024) of kijk op

44 Hyundai Mobiliteitsoplossingen Logisch en vertrouwd zakendoen. Bij Hyundai kies je uit een ruim aanbod aan mobiliteitsoplossingen. Niet alleen heb je de mogelijkheid om als particulier voor een vast maandbedrag te rijden met de abonnementen Hyundai Private Lease of Hyundai Basis Finance. Ook zakelijk biedt Hyundai diverse interessante mobiliteitsoplossingen: Hyundai Lease powered by LeasePlan Met jarenlange ervaring in de zakelijke markt, uitstekende kwaliteit en lage operationele kosten houdt Hyundai Lease powered by LeasePlan de prijzen laag. Hyundai Financial Lease Met behulp van Financial Lease beschik je over een Hyundai zonder dat het je liquiditeit kost en waarbij je profiteert van vele (fiscale) voordelen. Fleetsales & Leasing Waarom Hyundai de ideale businesspartner is? Als een van de groenste autofabrikanten ter wereld loopt Hyundai voorop op het gebied van het terugdringen van schadelijke stoffen. Zoals met de volledig elektrische versie Hyundai IONIQ Electric en de hybrideversie Hyundai IONIQ Hybrid die autorijden met een zeer lage of zelfs géén CO 2-emissie mogelijk maken. Wij bieden lease op maat voor iedere ondernemer of particulier, voor een vast bedrag per maand en met keuze uit een gloednieuw en modern gamma met modellen in alle segmenten. In het leasetarief is alles inbegrepen, je hebt dus geen omkijken naar onderhoudskosten en administratie. Alleen de brandstof (en eventuele bekeuringen) betaal je zelf. Neem contact op Bekijk de mogelijkheden: Hyundai Lease powered by LeasePlan % Aankoopbedrag niet zelf financieren % Geen omkijken naar onderhoudskosten en administratie % Lage leasekosten % De Hyundai staat niet op je balans % Kosten naar winst-en-verliesrekening Hyundai Financial Lease % Aankoopbedrag niet zelf financieren % Mogelijkheid tot aanbetalen, naast verplichte BTW % Mogelijkheid tot inzetten van slottermijn voor lagere maandtermijn % Maandtermijnen zijn BTW-vrij % Je wordt automatisch eigenaar van de Hyundai na betaling laatste (slot)termijn % Voor nieuwe en gebruikte Hyundai s Maak je keuze

45 Hyundai Duurzaamheid Zuivere vooruitgang. Vind jij dat toekomstige generaties net zo veel mogelijkheden verdienen als wij? Hyundai is het daar helemaal mee eens. We werken daarom iedere dag weer aan een wereld die mooier, eerlijker en groener is. Door de gehele organisatie van Hyundai en op elk niveau staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal. Of het nu gaat om de fabrieken, het transport of de serviceorganisatie: álles draait om anders kijken naar People, Planet en Profit. En dat betekent een goede werkgever zijn, maar ook een prettige buur. Zo vindt Hyundai dat sport bijdraagt aan het welzijn van mensen. Iedereen, ook mensen met een handicap, moet de mogelijkheid krijgen om te sporten en daarom zet Hyundai zich in Nederland in voor de belangen van voetballers met een lichamelijke beperking. MVO vertaalt zich tevens in besparen op energie en tegelijkertijd in het reduceren van uitstoot en afval. Daarom besteedt Hyundai veel aandacht aan het groen produceren van zijn modellen. De Europese Richtlijn schrijft voor dat auto s voor minimaal 85 procent recyclebaar moeten zijn. Hyundai gaat nog verder: onze fabrieken hebben een recyclingdoelstelling van 95 procent. Ook probeert Hyundai voor zijn fabrieken zoveel mogelijk lokaal in te kopen om het transport tot een minimum te beperken. Ontdek zelf hoe maatschappelijk verantwoord Hyundai is. En zie hoe een nieuwe manier van denken tot nieuwe mogelijkheden leidt. De nieuwste ontwikkelingen op duurzaam gebied volg je in Hyundai s digitale magazine imotion (imotion.hyundai.nl) en uiteraard op Ga naar imotion Ga naar Hyundai.nl

46 Nog meer weten? Beste meneer Combee, er staat een Hyundai KONA klaar bij de dealer voor een proefrit. Service op maat Wie een Hyundai koopt, weet zich verzekerd van een professionele, attente en transparante serviceorganisatie. Zo geeft Hyundai je bij onderhoud vooraf een duidelijke prijsopgave, heldere informatie en heb je de mogelijkheid je Hyundai twee keer per jaar gratis preventief te laten inspecteren op mogelijke ongemakken. Kijk voor meer informatie over de services van Hyundai op Proefrit aanvragen De in deze brochure gebruikte foto s zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie, en kunnen wat betreft de specificaties afwijken van de standaardspecificaties per type. Aan de foto s kunnen geen rechten worden ontleend. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto s te wijzigen. Raadpleeg voor alle zekerheid je Hyundai-dealer. Het is mogelijk dat sommige van de getoonde of omschreven opties in deze brochure niet tot de standaarduitrusting behoren. Deze zijn veelal beschikbaar tegen meerprijs. Druk- en zetfouten voorbehouden. Garantievoorwaarden per 1 januari 2017.

KONA. Prijslijst per 1 oktober 2017

KONA. Prijslijst per 1 oktober 2017 KONA Prijslijst per 1 oktober 2017 Hyundai KONA - Prijslijst Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale waarde

Nadere informatie

KONA. Prijslijst per 1 januari 2018

KONA. Prijslijst per 1 januari 2018 KONA Prijslijst per 1 januari 2018 Hyundai KONA - Prijslijst Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale waarde

Nadere informatie

KONA. Prijslijst per 1 juni 2018

KONA. Prijslijst per 1 juni 2018 KONA Prijslijst per 1 juni 2018 Hyundai KONA - Prijslijst Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari 2019 KONA

Prijslijst per 1 januari 2019 KONA Prijslijst per 1 januari 2019 KONA Hyundai KONA - Prijslijst Transmissie Aandrijving Gecombineerd verbruik * Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari 2019 KONA

Prijslijst per 1 januari 2019 KONA Prijslijst per 1 januari 2019 KONA Hyundai KONA - Prijslijst Bijtellingscategorie Handgeschakeld/ automaat Aandrijving CO 2 -uitstoot* Energielabel Consumentenprijs Afleverkosten Fiscale waarde BTW BPM

Nadere informatie

Hyundai i30 Fastback. Prijslijst per 1 januari 2018

Hyundai i30 Fastback. Prijslijst per 1 januari 2018 Hyundai i30 Fastback Prijslijst per 1 januari 2018 Hyundai i30 Fastback - Prijslijst 06-03-2018 Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. Prijslijst per 1 juni 2018

Hyundai i30 Wagon. Prijslijst per 1 juni 2018 Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 juni 2018 Hyundai i30 Wagon - Prijslijst 29-06-2018 Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs

Nadere informatie

Electric. Prijslijst per 1 oktober 2017

Electric. Prijslijst per 1 oktober 2017 Electric Prijslijst per 1 oktober 2017 Hyundai IONIQ Electric - Prijslijst 11-10-2017 Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai i30 5-deurs. Prijslijst per 1 juni 2018

Hyundai i30 5-deurs. Prijslijst per 1 juni 2018 Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 juni 2018 Hyundai i30 5-deurs - Prijslijst 06-06-2018 Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai i30 5-deurs. Prijslijst per 1 januari 2018

Hyundai i30 5-deurs. Prijslijst per 1 januari 2018 Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2018 Hyundai i30 5-deurs - Prijslijst Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015 Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015 Hyundai i30 Wagon - Prijslijst per 1 augustus 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Hyundai i30 5-deurs. Prijslijst per 1 januari 2018

Hyundai i30 5-deurs. Prijslijst per 1 januari 2018 Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2018 Hyundai i30 5-deurs - Prijslijst Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. Prijslijst per 1 januari 2018

Hyundai i30 Wagon. Prijslijst per 1 januari 2018 Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 januari 2018 Hyundai i30 Wagon - Prijslijst 10-01-2018 Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai ix20. Prijslijst per 1 juni 2018

Hyundai ix20. Prijslijst per 1 juni 2018 Hyundai ix20 Prijslijst per 1 juni 2018 Hyundai ix20 - Prijslijst 29-06-2018 Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM

Nadere informatie

Prijslijst per 1 juni Electric

Prijslijst per 1 juni Electric Prijslijst per 1 juni 2018 Electric Hyundai IONIQ Electric - Prijslijst 29-06-2018 Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs

Nadere informatie

KONA Electric. Prijslijst per 1 augustus 2018

KONA Electric. Prijslijst per 1 augustus 2018 KONA Electric Prijslijst per 1 augustus 2018 Hyundai KONA Electric - Prijslijst 03-08-2018 Transmissie Aandrijving Gecombineerd verbruik * Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale

Nadere informatie

Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015

Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Sedan - Prijslijst per 1 april 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto

Nadere informatie

Hyundai i20. Prijslijst per 1 juli 2017

Hyundai i20. Prijslijst per 1 juli 2017 Hyundai i20 Prijslijst per 1 juli 2017 Hyundai i20 5-deurs - Prijslijst 10-07-2017 Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai ix20. Prijslijst per 1 oktober 2017

Hyundai ix20. Prijslijst per 1 oktober 2017 Hyundai ix20 Prijslijst per 1 oktober 2017 Hyundai ix20 - Prijslijst 11-10-2017 Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs

Nadere informatie

Santa Fe. Prijslijst per 1 januari 2018

Santa Fe. Prijslijst per 1 januari 2018 Santa Fe Prijslijst per 1 januari 2018 Hyundai Santa Fe - Prijslijst Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale

Nadere informatie

Prijslijst per 1 juni Hyundai i30 Fastback

Prijslijst per 1 juni Hyundai i30 Fastback Prijslijst per 1 juni 2019 Hyundai i30 Fastback Hyundai i30 Fastback - Prijslijst Transmissie Aandrijving Gecombineerd verbruik * Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale waarde

Nadere informatie

Hyundai i10. Prijslijst per 1 juli 2017

Hyundai i10. Prijslijst per 1 juli 2017 Hyundai i10 Prijslijst per 1 juli 2017 Hyundai i10 - Prijslijst 10-07-2017 Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari Hyundai i30 5-deurs

Prijslijst per 1 januari Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2019 Hyundai i30 5-deurs Hyundai i30 5-deurs - Prijslijst Transmissie Aandrijving Gecombineerd verbruik * Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale waarde

Nadere informatie

Hyundai i40 Sedan. Prijslijst per 1 januari 2017

Hyundai i40 Sedan. Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i40 Sedan - Prijslijst per 1 januari 2017 Versnellingen Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs BTW

Nadere informatie

Prijslijst per 1 juni hybrid

Prijslijst per 1 juni hybrid Prijslijst per 1 juni 2018 hybrid Hyundai IONIQ Hybrid - Prijslijst 29-06-2018 Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM

Nadere informatie

Prijslijst per 1 september Electric

Prijslijst per 1 september Electric Prijslijst per 1 september 2019 Electric Hyundai IONIQ Electric - Prijslijst 02-09-2019 Transmissie Aandrijving Gecombineerd verbruik * Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale

Nadere informatie

Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 april 2015

Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Wagon - Prijslijst per 1 april 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari Hyundai i30 5-deurs

Prijslijst per 1 januari Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2019 Hyundai i30 5-deurs Hyundai i30 5-deurs - Prijslijst Bijtellingscategorie Handgeschakeld/ automaat Aandrijving CO 2 -uitstoot* Energielabel Consumentenprijs Afleverkosten

Nadere informatie

Hyundai i20. Prijslijst per 1 januari 2018

Hyundai i20. Prijslijst per 1 januari 2018 Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2018 Hyundai i20 5-deurs - Prijslijst 10-01-2018 Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai i20. Prijslijst per 1 juni 2018

Hyundai i20. Prijslijst per 1 juni 2018 Hyundai i20 Prijslijst per 1 juni 2018 Hyundai i20 5-deurs - Prijslijst 29-06-2018 Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari Electric

Prijslijst per 1 januari Electric Prijslijst per 1 januari 2019 Electric Hyundai IONIQ Electric - Prijslijst Bijtellingscategorie Handgeschakeld/ automaat Aandrijving CO 2 -uitstoot* Energielabel Consumentenprijs Afleverkosten Fiscale

Nadere informatie

Hyundai i30 3-deurs Prijslijst per 1 januari 2015

Hyundai i30 3-deurs Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i30 3-deurs Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i30 3-deurs - Prijslijst per 1 januari 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Prijslijst per 1 februari KONA Electric

Prijslijst per 1 februari KONA Electric Prijslijst per 1 februari 2019 KONA Electric Hyundai KONA Electric - Prijslijst Transmissie Aandrijving Gecombineerd verbruik * Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale waarde

Nadere informatie

Hyundai i10. Prijslijst per 1 oktober 2017

Hyundai i10. Prijslijst per 1 oktober 2017 Hyundai i10 Prijslijst per 1 oktober 2017 Hyundai i10 - Prijslijst 11-10-2017 Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM

Nadere informatie

Prijslijst per 1 februari KONA Electric

Prijslijst per 1 februari KONA Electric Prijslijst per 1 februari 2019 KONA Electric Hyundai KONA Electric - Prijslijst Bijtellingscategorie Handgeschakeld/ automaat Aandrijving CO 2 -uitstoot* Energielabel Consumentenprijs Afleverkosten Fiscale

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari hybrid

Prijslijst per 1 januari hybrid Prijslijst per 1 januari 2019 hybrid Hyundai IONIQ Hybrid - Prijslijst Bijtellingscategorie Handgeschakeld/ automaat Aandrijving CO 2 -uitstoot* Energielabel Consumentenprijs Afleverkosten Fiscale waarde

Nadere informatie

Prijslijst per 1 juli Hyundai i30 5-deurs

Prijslijst per 1 juli Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 juli 2019 Hyundai i30 5-deurs Hyundai i30 5-deurs - Prijslijst 11-07-2019 Transmissie Aandrijving Gecombineerd verbruik * Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale

Nadere informatie

Prijslijst per 1 februari 2019 NEXO

Prijslijst per 1 februari 2019 NEXO Prijslijst per 1 februari 2019 NEXO Hyundai NEXO - Prijslijst Transmissie Aandrijving Gecombineerd verbruik * Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

Prijslijst per 1 juni KONA Electric

Prijslijst per 1 juni KONA Electric Prijslijst per 1 juni 2019 KONA Electric Hyundai KONA Electric - Prijslijst Transmissie Aandrijving Gecombineerd verbruik * Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

Hyundai ix20 Prijslijst per 1 januari 2015

Hyundai ix20 Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai ix20 Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai ix20 - Prijslijst per 1 januari 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto Bruto

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 januari 2015

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i30 Wagon - Prijslijst per 1 januari 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari plug-in

Prijslijst per 1 januari plug-in Prijslijst per 1 januari 2019 plug-in Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid - Prijslijst Bijtellingscategorie Handgeschakeld/ automaat Aandrijving CO 2 -uitstoot* Energielabel Consumentenprijs Afleverkosten Fiscale

Nadere informatie

Santa Fe. Prijslijst per 1 januari 2017

Santa Fe. Prijslijst per 1 januari 2017 Santa Fe Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai Santa Fe - Prijslijst per 1 januari 2017 Versnellingen Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs BTW BPM Fiscale

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 januari 2016

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i30 Wagon - Prijslijst per 1 januari 2016 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari Hyundai i30 N

Prijslijst per 1 januari Hyundai i30 N Prijslijst per 1 januari 2019 Hyundai i30 N Hyundai i30 N - Prijslijst Bijtellingscategorie Handgeschakeld/ automaat Aandrijving CO 2 -uitstoot* Energielabel Consumentenprijs Afleverkosten Fiscale waarde

Nadere informatie

Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2015

Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i30 5-deurs - Prijslijst per 1 januari 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2015

Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i20 5-deurs - Prijslijst per 1 januari 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto

Nadere informatie

Tucson. Prijslijst per 1 januari 2018

Tucson. Prijslijst per 1 januari 2018 Tucson Prijslijst per 1 januari 2018 Hyundai Tucson - Prijslijst 03-01-2018 Transmissie Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari Hyundai i20

Prijslijst per 1 januari Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2019 Hyundai i20 Hyundai i20 5-deurs - Prijslijst Transmissie Aandrijving Gecombineerd verbruik * Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 april 2015

Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i30 5-deurs - Prijslijst per 1 april 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Jij creëert. De LED-dagrijverlichting is boven de LED-koplampen geplaatst, waardoor het front extra krachtig, progressief, slank en scherp oogt.

Jij creëert. De LED-dagrijverlichting is boven de LED-koplampen geplaatst, waardoor het front extra krachtig, progressief, slank en scherp oogt. KONA Jij creëert. De combinatie van vloeiende lijnen en een stijlvolle afwerking maakt de Hyundai KONA aantrekkelijk vanuit alle hoeken. Hij oogt robuust en combineert de stoere uitstraling van een off-roader

Nadere informatie

Hyundai i10 Prijslijst per 1 januari 2015

Hyundai i10 Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i10 Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i10 - Prijslijst per 1 januari 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. Prijslijst per 1 januari 2017

Hyundai i30 Wagon. Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i30 Wagon - Prijslijst per 1 januari 2017 Versnellingen Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs BTW

Nadere informatie

Jij creëert. De LED-dagrijverlichting is boven de LED-koplampen geplaatst, waardoor het front extra krachtig, progressief, slank en scherp oogt.

Jij creëert. De LED-dagrijverlichting is boven de LED-koplampen geplaatst, waardoor het front extra krachtig, progressief, slank en scherp oogt. KONA Jij creëert. De combinatie van vloeiende lijnen en een stijlvolle afwerking maakt de Hyundai KONA aantrekkelijk vanuit alle hoeken. Hij oogt robuust en combineert de stoere uitstraling van een off-roader

Nadere informatie

Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2016

Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i30 5-deurs - Prijslijst per 1 januari 2016 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

De nieuwe. Hyundai ix20

De nieuwe. Hyundai ix20 De nieuwe Hyundai ix20 Prijslijst Hyundai ix20 nieuw 31-08-2015 Transmissie Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai i40 Wagon. Prijslijst per 1 januari 2017

Hyundai i40 Wagon. Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i40 Wagon - Prijslijst per 1 januari 2017 Versnellingen Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs BTW

Nadere informatie

De nieuwe generatie. Hyundai i30

De nieuwe generatie. Hyundai i30 De nieuwe generatie Hyundai i30 Stel uw ideale Hyundai samen op www.hyundai.nl/configurator Een auto voor iedereen. Bij het ontwikkelen van de derde generatie Hyundai i30 is niet gefocust op één persoon,

Nadere informatie

Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 januari 2016

Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i40 Wagon - Prijslijst per 1 januari 2016 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Hyundai ix20. Prijslijst per 1 januari 2017

Hyundai ix20. Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai ix20 Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai ix20 - Prijslijst per 1 januari 2017 Versnellingen Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs BTW BPM Fiscale

Nadere informatie

Hyundai i20 Coupé Prijslijst per 1 januari 2016

Hyundai i20 Coupé Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i20 Coupé Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i20 Coupé - Prijslijst per 1 januari 2016 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Hyundai i20 Coupé Prijslijst per 1 mei 2015

Hyundai i20 Coupé Prijslijst per 1 mei 2015 Hyundai i20 Coupé Prijslijst per 1 mei 2015 Hyundai i20 Coupé - Prijslijst per 1 mei 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs

Nadere informatie

Prijslijst per 1 december Hyundai i10

Prijslijst per 1 december Hyundai i10 Prijslijst per 1 december 2018 Hyundai i10 Hyundai i10 - Prijslijst Transmissie Aandrijving Gecombineerd verbruik * Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

Jij creëert. De scherp getekende achterlichten geven de Hyundai KONA een stoere uitstraling.

Jij creëert. De scherp getekende achterlichten geven de Hyundai KONA een stoere uitstraling. KONA Jij creëert. De combinatie van vloeiende lijnen en een stijlvolle afwerking maakt de Hyundai KONA aantrekkelijk vanuit alle hoeken. Hij oogt robuust en combineert de stoere uitstraling van een off-roader

Nadere informatie

Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2015

Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2015 Hyundai i20 - Prijslijst per 1 januari 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

Hyundai i10 Prijslijst per 1 april 2015

Hyundai i10 Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i10 Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i10 - Prijslijst per 1 april 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs

Nadere informatie

Tucson. Prijslijst per 1 januari 2019

Tucson. Prijslijst per 1 januari 2019 Tucson Prijslijst per 1 januari 2019 Hyundai Tucson - Prijslijst Transmissie Aandrijving Gecombineerd verbruik * Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

Hyundai i20 Prijslijst per 1 september 2015

Hyundai i20 Prijslijst per 1 september 2015 Hyundai i20 Prijslijst per 1 september 2015 Hyundai i20 5-deurs - Prijslijst per 1 september 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Hyundai i20. Prijslijst per 1 januari 2017

Hyundai i20. Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i20 - Prijslijst per 1 januari 2017 Versnellingen Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs BTW BPM Fiscale

Nadere informatie

Hyundai i30 5-deurs. Prijslijst per 1 januari 2017

Hyundai i30 5-deurs. Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i30 5-deurs - Prijslijst per 1 januari 2017 Versnellingen Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai i10 Prijslijst per 1 januari 2017

Hyundai i10 Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i10 Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i10 - Prijslijst per 1 januari 2017 Versnellingen Aandrijving Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai Tucson Prijslijst per 1 mei 2016

Hyundai Tucson Prijslijst per 1 mei 2016 Hyundai Tucson Prijslijst per 1 mei 2016 Hyundai Tucson - Prijslijst per 1 mei 2016 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai i20. Prijslijst per 1 januari 2017

Hyundai i20. Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i20 - Prijslijst per 1 januari 2017 Versnellingen Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs BTW BPM Fiscale

Nadere informatie

Tucson. Prijslijst per 1 juli 2019

Tucson. Prijslijst per 1 juli 2019 Tucson Prijslijst per 1 juli 2019 Hyundai Tucson - Prijslijst 25-07-2019 Transmissie Aandrijving Gecombineerd verbruik * Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

Hyundai i10 Prijslijst per 1 januari 2017

Hyundai i10 Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i10 Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i10 - Prijslijst per 1 januari 2017 Versnellingen Aandrijving Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs Bruto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties Hyundai IONIQ Hybrid Specificaties UITVOERINGEN IMOTION COMFORT FIRST EDITION PRIJS (incl. 21% btw, bpm) 21.995 n.n.b. n.n.b. Exterieur 15inch lichtmetalen velgen Michelin Energy Saver 195/65/R15 91T Twotone

Nadere informatie

Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2016

Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i20 Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai i20 - Prijslijst per 1 januari 2016 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs

Nadere informatie

Facelift Hyundai i10. Prijslijst per 1 januari 2017

Facelift Hyundai i10. Prijslijst per 1 januari 2017 Facelift Hyundai i10 Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i10 facelift - Prijslijst per 1 januari 2017 Versnellingen Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs

Nadere informatie

Tucson. Prijslijst per 1 januari 2017

Tucson. Prijslijst per 1 januari 2017 Tucson Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai Tucson - Prijslijst per 1 januari 2017 Versnellingen Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs BTW BPM Fiscale

Nadere informatie

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20 Hyundai i20 Specificaties per 1 november 2012 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Getint glas n n n n Ruitenwisser en -sproeier achter

Nadere informatie

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 Specificaties per 1 januari 2011 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Stalen 15-inch velgen met 195/65 R15-banden n n - - Lichtmetalen

Nadere informatie

Hyundai ix20 Prijslijst per 1 januari 2016

Hyundai ix20 Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai ix20 Prijslijst per 1 januari 2016 Hyundai ix20 - Prijslijst per 1 januari 2016 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs

Nadere informatie

Uw configuratie - Hyundai Tucson

Uw configuratie - Hyundai Tucson Uw configuratie - Hyundai Tucson Deze PDF is samengesteld op 07-01-2016 om 17:41 uur Hyundai Tucson i-motion Polar White 29.947,72 Uw keuze Model: Motor en uitvoering: Hyundai Tucson 1.6 GDI Totaal Netto

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Hyundai i10 Prijslijst per 1 april 2015

Hyundai i10 Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i10 Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i10 - Prijslijst per 1 april 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs

Nadere informatie

Hyundai i30 5-deurs. Prijslijst per 1 januari 2017

Hyundai i30 5-deurs. Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i30 5-deurs Prijslijst per 1 januari 2017 Hyundai i30 5-deurs - Prijslijst per 1 januari 2017 Versnellingen Aandrijving Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km) Energielabel Netto catalogusprijs

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

H300. Prijslijst per 1 juli 2017

H300. Prijslijst per 1 juli 2017 H300 Prijslijst per 1 juli 2017 Hyundai H300 - Prijslijst per 1 juli 2017 Gesloten bestelwagen Versnellingen Aandrijving Massa rijklaar/ massa ledig voertuig (kg) Gecombineerd brandstofverbruik (l/100

Nadere informatie

De nieuwe generatie. Hyundai i20

De nieuwe generatie. Hyundai i20 De nieuwe generatie Hyundai i20 Stijlvol, ruim en kleurrijk De nieuwe generatie Hyundai i20 heeft niet alleen het ruimste interieur in zijn klasse, maar is ook zeer rijk en veilig uitgerust. Op het gebied

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Schoonheid. Opnieuw gedefinieerd.

Schoonheid. Opnieuw gedefinieerd. Hyundai i30 Wagon Schoonheid. Opnieuw gedefinieerd. Bij de eerste kennismaking vallen direct zijn prachtige lijnen op. De Hyundai i30 Wagon combineert een mooi uiterlijk met veel ruimte en praktische functionaliteiten.

Nadere informatie

De nieuwe. Hyundai i30 20% BIJTELLING

De nieuwe. Hyundai i30 20% BIJTELLING De nieuwe Hyundai i30 20% BIJTELLING Nieuw uiterlijk, nieuwe motoren De Hyundai i30 hatchback en Hyundai i30 Wagon waren al zeer verleidelijke auto s, maar zijn dankzij een opfrisbeurt nu nog aantrekkelijker.

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie