Hét plan voor het Watertorenplein in Zandvoor t

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hét plan voor het Watertorenplein in Zandvoor t"

Transcriptie

1 Hét plan voor het Watertorenplein in Zandvoor t

2 Terug naar de grandeur van Zandvoort in begin 20ste eeuw. Wonen en leven in rijk gedetailleerde woningen met de uitstraling van toen, gebouwd naar de eisen en wensen van de toekomst. Gebouwd in de kenmerkende badplaatsarchitectuur die Zandvoort wereldberoemd maakte. En met behoud van de karakteristieke watertoren- zonder sloop en/of herbouw. Dát is Bad Zandvoort. Hét plan voor het Watertorenplein.

3 Hét plan voor het Watertorenplein in Zandvoort Bad Zandvoort betekent vertrouwd wonen in een open, ruimtelijk gebied met volop zicht op parkomgeving, watertoren en leefruimte tussen de villa s in. En een plan dat het hele gebied inclusief watertoren en woningen aan de voet ervan huisvest.

4 Elk gebouw in Bad Zandvoort heeft binnen de kenmerkende badplaatsarchitectuur van toen zijn eigen uitstraling. Met in de onderste lagen ruimte voor voorzieningen zoals werkruimtes, dienstverlening en zorg.

5 Villa Olympia (vernoemd naar de gebouwen die hier hebben gestaan) is voor nu bedacht voor Zandvoortse starters. Met appartementen tussen de 50m2 en 100m2 en op de begane grond ruimte voor flexibele werkruimtes of start-ups.

6 Elke villa heeft woningen die modulair vergroot kunnen worden naar wensen van toekomstige bewoner en/of eigenaar. Met bijvoorbeeld woningen van 50m2. Elke woning heeft een buitenruimte.

7 De woningen in de villa s van Bad Zandvoort zijn voor elke woondoelgroep geschikt; 50m2 voor starters óf juist ouderen/zorgwoningen. En 100m2, 150m2 0f 200m2 voor gezinnen en of stellen die veel woonruimte wensen. Een aantal appartementen heeft zeezicht.

8 Zorghotel begane grond eerste verdieping 2e, 3e en 4e verdieping Ook een zorghotel met 20 kamers behoort tot de mogelijkheden. Lobby, eetzaal, revalidatie- en fitnessruimtes zijn aan de straat gesitueerd in een levendige plint. Het plan Bad Zandvoort heeft alles in zich om aan de Woonvisie te voldoen, zowel voor jongeren als ouderen.

9 Tussen de villa s en de Westerparkstraat komt een parkomgeving met veel groen en openbare ruimte. Dit biedt lucht voor zowel bewoners van de Westerparkstraat als de toekomstige bewoners van Bad Zandvoort. In deze parkomgeving steek je ook zo rechtdoor over naar het strand en of centrum.

10 Het plan voor Bad Zandvoort past in het vastgestelde bestemmingsplan van de gemeente en volgt de bouwlijnen daarvan. Dit betekent dat de buurt er achter óók voordelen van Bad Zandvoort heeft met het buurtpark voor de deur én veel vrij uitzicht ook op de watertoren.

11 Het buurtpark geeft én een groene uitstraling aan Bad Zandvoort en de omgeving en brengt veel lucht in de Westerparkstraat.

12 Veel groen, openheid en vrij zicht voor bewoners van de nieuwe woningen áls wel de bewoners van de Westerparkstraat en omgeving.

13 Het team van Bad Zandvoort hecht enorm veel waarde aan het behoud van de bestaande en zo kenmerkende watertoren. De watertoren blijft in het plan Bad Zandvoort in haar bestaande vorm en wordt niet gesloopt en/of herbouwd.

14 Het team van Bad Zandvoort hecht enorm veel waarde aan het behoud van de bestaande en zo kenmerkende watertoren. De watertoren blijft in het plan Bad Zandvoort in haar bestaande vorm en wordt niet gesloopt en/of herbouwd.

15 Naast de watertoren komen ééngezinswoningen met 30 parkeerplaatsen, voldoende ook voor de functies in de toren: hotelstudio s, diverse faciliteiten en een penthouse.

16 Geïnspireerd door de badplaatsstijl van onder andere pensionhotel Zee en Duinzicht in de Marisstraat sluiten de woningen rondom de toren perfect aan op de omgeving. Grandeur keert terug in Zandvoort, te beginnen bij de watertoren!

17 PP Th orb ec ke str aa t 16 We st erp ark stra at Hét plan voor het Watertorenplein in Zandvoort Oo rto ren rpa rks tra at Westerpark s Ma riss traat tra at Wa te ste Torenstra a t Uitgangpunt van Bad Zandvoort is ook dat je de watertoren op ooghoogte niveau kunt zien ook als bewoner van een woning aan de Westerparkstraat.

18 Westerparkstraat totaal verkeersgebied BVO 128m2 circa 70 parkeerplaatsen Westerparkstraat Hogeweg 16 PP gemengde functies BVO 467m2 GBO 402m2 BERGINGEN BVO 297m2 GBO 254m2 Thorbeckestraat Parkeren is onder het plan Bad Zandvoort voorzien op het huidige Watertorenplein. De ingang van het parkeren bevindt zich aan de Westerparkstraat. Het aantal parkeerplaatsen is gekoppeld aan het aantal appartementen in de villa s en de voorzieningen aan de Hogeweg.

19 Hét plan voor het Watertorenplein in Zandvoort Hoogte- en straatprofielen Boulevard Paulus Loot Vuurboetstraat Thorbeckestraat Westerparkstraat Kernzone waterkering aat Westerparks tr at stra orb eck e Th Vuurboetstraat Thorbeckestraat Westerparkstraat Kernzone waterkering eck est raa orb Th Vuurboe In het straatprofiel is goed te zien dat Bad Zandvoort in hoogte mooi aansluit op de omringende bebouwing. De bestaande laagbouw in de Westerparkstraat blijft verzekerd van voldoende daglicht, de uitgangspunten voor de waterkering worden gerespecteerd. t Hogeweg tstraat Boulevard Paulus Loot Schaal 1:750 Doorsnede Watertoren plein Beschermings zone traat Boulevard Paulus Loot Westerparks Boulevard Vuu rbo Paulus Lo ot etst raa t Schaal 1:750 Doorsnede watertoren Beschermings zone

20 Team Bad Zandvoort bestaat uit professionals die vooruit kijken naar wat Zandvoort ook in de toekomst weer echt Zandvoort maakt. Een plan met echt toegevoegde waarde voor Zandvoort. Ook over 10 jaar. Of een eeuw. Die waarde zit hem in de kenmerkende badplaatsarchitectuur én de flexibiliteit en ruimte voor voorzieningen die Zandvoorters graag terugzien in hun dorp. En natuurlijk behoud van dat prachtige icoon van de wederopbouw de watertoren.

21 Het Team kan letterlijk morgen aan de slag om het plan te realiseren. Een woonwensenonderzoek onder toekomstige bewoners staat op de rol om zo hun wensen en eisen vroeg mee te kunnen nemen als het project aan ons team gegund wordt. Team Bad Zandvoort is ook in staat om de gewenste ambitie van de gemeente Zandvoort waar te maken. Bij gunning kunnen wij eind 2017 de eerste woningen opleveren aan de nieuwe bewoners van Bad Zandvoort.

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

Blok 4 August Allebéplein

Blok 4 August Allebéplein Blok 4 August Allebéplein Bouwenvelop 09-10-2014 Inhoud Inleiding, toelichting Matentekening Ruimtelijke randvoorwaarden Doorsneden Toelichting De bouwenvelop is opgesteld binnen het kader van het Uitwerkingsplan

Nadere informatie

CPO T STIJN DEURNE. 2 maart 2017 DEFINITIEF ONTWERP

CPO T STIJN DEURNE. 2 maart 2017 DEFINITIEF ONTWERP CPO T STIJN DEURNE 2 maart 2017 DEFINITIEF ONTWERP locatie bestaande bomen langs toekomstig fietspad handhaven bestaande bomen op kop gebouw handhaven 2 MAART 2017 - DEFINITIEF ONTWERP PAG 2 stedenbouwkundige

Nadere informatie

Verslag bewonersbijeenkomsten participatietraject Watertorenplein

Verslag bewonersbijeenkomsten participatietraject Watertorenplein Verslag bewonersbijeenkomsten participatietraject Watertorenplein Inleiding op dit verslag Voor de ontwikkeling van het plangebied Watertorenplein heeft de gemeente Zandvoort in 2016 drie participatieavonden

Nadere informatie

TYPE A1. A1 GEBRUIKSOPP. 122 m 2 BUITENRUIMTE 20 m 2 VERDIEPING 3 e AANTAL KAMERS 4. 3 e VERDIEPING. Woning is ter illustratie niet op schaal

TYPE A1. A1 GEBRUIKSOPP. 122 m 2 BUITENRUIMTE 20 m 2 VERDIEPING 3 e AANTAL KAMERS 4. 3 e VERDIEPING. Woning is ter illustratie niet op schaal 5020 1950 4425 3225 2375 15490 3 e VERDIEPING TYPE A1 Deze woning heeft aan beide zijden het gemak van een buitenruimte, die vanaf elke kamer te bereiken is. De ramen in de zijgevel zorgen voor nog meer

Nadere informatie

TE KOOP Fred. van Blankenheymstraat AG Amersfoort

TE KOOP Fred. van Blankenheymstraat AG Amersfoort TE KOOP Fred. van Blankenheymstraat 2-4 3817 AG Amersfoort ALGEMEEN Prachtig en zeer ruim voormalig dubbel woonhuis, gelegen direct aan de rand van de binnenstad, in doodlopend gedeelte van de straat.

Nadere informatie

Azieweg Schalkwijk SCHALKWIJK. AZIEWEG. Transformatie van kantoren naar woningen. 14 juli 2014. 2014-020 Schetsontwerp

Azieweg Schalkwijk SCHALKWIJK. AZIEWEG. Transformatie van kantoren naar woningen. 14 juli 2014. 2014-020 Schetsontwerp Azieweg Schalkwijk Transformatie van kantoren naar woningen 14 juli 2014 SCHALKWIJK. AZIEWEG 2014-020 Schetsontwerp Situatie Hier gaat het om vijf identieke woontorens met een kantoorkraag in een groenzône

Nadere informatie

VOORONTWERP Woongebouw zelfbouwkavel ASP-2b1, dd. 14 december 2015

VOORONTWERP Woongebouw zelfbouwkavel ASP-2b1, dd. 14 december 2015 VOORONTWERP Woongebouw zelfbouwkavel ASP-2b1, dd. 14 december 2015 LUCHTFOTO BESTEMMINGSPLAN 0 7 14 35m. Dijk Voorgevel KAVELPASPOORT 0 7 14 35m. +0.40 NAP -0.40 NAP Buitenkruinlijn +0.60 NAP Kruinbreedte

Nadere informatie

Renovatie Sanatorium Badhuisweg BADHUISWEG. Scheveningen

Renovatie Sanatorium Badhuisweg BADHUISWEG. Scheveningen Renovatie Sanatorium Badhuisweg BADHUISWEG Scheveningen zicht op het Kurhaus In Scheveningen op een steenworp van het strand en aan het bos gelegen bevindt zich de Sana Recidence, een woonzorg complex

Nadere informatie

Wijndaelerstrip, Den Haag studie atelier PRO januari 2012

Wijndaelerstrip, Den Haag studie atelier PRO januari 2012 Wijndaelerstrip, Den Haag studie atelier PRO januari 2012 locatie op de overgang tussen bos en duin ligging in Den Haag Wijndaelerweg ISH Marathon Sporthal Ockenburgh Wijndaelerweg Wijndaelerduin Ockenburghstraat

Nadere informatie

Nieuwbouwplan appartementen

Nieuwbouwplan appartementen Historie De synagoge gelegen aan de is ontworpen door architect E. Spier. De plechtige inwijding van de synagoge vond plaats op 3 juni 1981. In 2011 voldeed de synagoge niet meer aan de wensen van de toenmalige

Nadere informatie

INFORMATIE MEMORANDUM KLAASJE ZEVENSTER

INFORMATIE MEMORANDUM KLAASJE ZEVENSTER INFORMATIE MEMORANDUM KLAASJE ZEVENSTER Algemene toelichting Stichting Brentano Amstelveen (SBA) is gespecialiseerd in wonen, zorg en dienstverlening aan ouderen in Amstelveen. SBA is al 40 jaar actief

Nadere informatie

TYPE A1. A1 GEBRUIKSOPP. 122 m 2 BUITENRUIMTE 20 m 2 VERDIEPING 3 e AANTAL KAMERS 4. 3 e VERDIEPING. Woning is ter illustratie niet op schaal

TYPE A1. A1 GEBRUIKSOPP. 122 m 2 BUITENRUIMTE 20 m 2 VERDIEPING 3 e AANTAL KAMERS 4. 3 e VERDIEPING. Woning is ter illustratie niet op schaal 5020 1950 3225 2375 15490 3 e VERDIEPING TYPE A1 Deze woning heeft aan beide zijden het gemak van een buitenruimte, die vanaf elke kamer te bereiken is. De ramen in de zijgevel zorgen voor nog meer lichtinval

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Appartementen Type K 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier woon je ruim en groen, maar ook op fietsafstand

Nadere informatie

Paul Schuitemahof 23

Paul Schuitemahof 23 Paul Schuitemahof 23 De besloten straat, met uitzicht en toegang tot de gracht, heeft een intiem en bijna dorps karakter. Voor de kinderen is er volop (speel) ruimte in de straat met de gracht voor deur

Nadere informatie

Nijmegen. Uniek penthouse hartje centrum. In Nijmegen. Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie. Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug

Nijmegen. Uniek penthouse hartje centrum. In Nijmegen. Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie. Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug Burchtstraat 71c - Nijmegen WONEN In Nijmegen Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug Uniek penthouse hartje centrum Nijmegen Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie De verkoper vertelt Ik woon

Nadere informatie

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium N BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium Mei 2014 Beste lezer, Met dit bulletin informeren wij u over de bouwontwikkelingen rondom ZINN locatie Patrimonium. In 2013 heeft ZINN samen met Woningstichting Patrimonium

Nadere informatie

GEURST& SCHULZE Plandeel A, grondgebonden woningen met klein appartementenblok

GEURST& SCHULZE Plandeel A, grondgebonden woningen met klein appartementenblok Plandeel A, grondgebonden woningen met klein appartementenblok In deze variant voor plandeel A wordt een programma van 21 eengezinswoningen en een appartementenblok voorgesteld. De bebouwing wordt gekenmerkt

Nadere informatie

ZES AMBITIES VOOR EEN GOEDE LEEFOMGEVING

ZES AMBITIES VOOR EEN GOEDE LEEFOMGEVING ZES AMBITIES VOOR EEN GOEDE LEEFOMGEVING AnnA staat voor: 1. Levendig wonen, voor iedereen bereikbaar. Levendig woonmilieu met circa 2.000 woningen Van micro-appartementen van 40m2 tot grotere appartementen

Nadere informatie

Geweststrook en Bensdorp

Geweststrook en Bensdorp Geweststrook en Bensdorp Commissie Ruimte 14 januari 2015 inhoud Waar staan we nu? Kaders herontwikkeling Procedure en planning Toelichting planvorming Vragen Waar staan we nu? Overeenstemming Gemeente

Nadere informatie

Te koop: Plantage 149, OUDE WETERING. Vraagprijs k.k.

Te koop: Plantage 149, OUDE WETERING. Vraagprijs k.k. Te koop: Plantage 149, OUDE WETERING Vraagprijs 895.000 k.k. Riant penthouse aan het Braassemermeer Altijd op vakantie! Dat is het gevoel zodra u de auto parkeert op het afgesloten parkeerterrein en u

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR. Brinklaan 29 H Bussum Vraagprijs 385.000,= K.K. Huurprijs 1.575,= per Maand

TE KOOP / TE HUUR. Brinklaan 29 H Bussum Vraagprijs 385.000,= K.K. Huurprijs 1.575,= per Maand TE KOOP / TE HUUR Brinklaan 29 H Bussum Vraagprijs 385.000,= K.K. Huurprijs 1.575,= per Maand GRACHTENWONING INCLUSIEF TWEE PARKEERPLAATSEN IN DE PARKEERKELDER In het bijzondere en populaire Landstraat-Noord

Nadere informatie

Inspraaknotitie voorontwerp-bestemmingsplan Markelo-west, herziening Grotestraat 11. Gemeente Hof van Twente.

Inspraaknotitie voorontwerp-bestemmingsplan Markelo-west, herziening Grotestraat 11. Gemeente Hof van Twente. Inspraaknotitie voorontwerp-bestemmingsplan Markelo-west, herziening Grotestraat 11 Gemeente Hof van Twente. 1 juni 2016 Inspraaknotitie voorontwerp-bestemmingsplan Markelo-west, herziening Grotestraat

Nadere informatie

Stedenbouwkundige studies KJ-plein Den Haag

Stedenbouwkundige studies KJ-plein Den Haag Stedenbouwkundige studies KJ-plein Den Haag Variant A Variant B Variant C Variant D Variant E Variant F Variant G Koningin Julianaplein Den Haag Studie stedenbouwkundige uitwerkinsvoorstellen Uitgangspunten

Nadere informatie

Circusterrein Hatert Informatiebijeenkomst 11 juli 2016

Circusterrein Hatert Informatiebijeenkomst 11 juli 2016 Circusterrein Hatert Informatiebijeenkomst 11 juli 2016 Agenda: Context en geschiedenis Wat staat er te gebeuren? Historie Woningbouw - appartementen Woningbouw - woningen Wat staat er te gebeuren? Openbare

Nadere informatie

BROCHURE Schapendrift 1 Orvelte

BROCHURE Schapendrift 1 Orvelte BROCHURE Schapendrift 1 Orvelte Op een prachtige plek in de historische kern van Orvelte gelegen rijksmonumentale Saksische rietgedekte woonboerderij op een ruim en besloten perceel van 945 m2. De van

Nadere informatie

Transformatie Fonteinkerk

Transformatie Fonteinkerk Transormatie Fonteinkerk Het eerste plan voor de transormatie Vana het voorjaar van 2017 heet Wibaut gewerkt aan een plan voor de herontwikkeling van de Fonteinkerk in Voorburg. Dit heet geresulteerd in

Nadere informatie

Woongebouw Vijfhuizen

Woongebouw Vijfhuizen Woongebouw Vijfhuizen Woongebouw voor 55 + bewoners Vijfhuizen Uitgangspunten Ontwerp voor nieuwbouwproject voor 20 appartementen voor 55+ bewoners, 4 groepswoningen en een dienstencentrum. Stedenbouwkundige

Nadere informatie

CONCEPT SCHETSONTWERP

CONCEPT SCHETSONTWERP GROENSTAET UDA SORTLAAN 83 14 februari 2018 CONCET SCHETSONTWER Mathenesserdijk 412 G NL- 0031-6-14343663 info@studiodat.nl www.studiodat.nl Groenstaet Ontwikkeling a NL-2806 HC Gouda 0031-6-81389913 info@groenstaet.nl

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie over de bedrijfs- en/of horecaruimte IJburglaan 431 en IJburglaan 433 te Amsterdam

Vrijblijvende projectinformatie over de bedrijfs- en/of horecaruimte IJburglaan 431 en IJburglaan 433 te Amsterdam Vrijblijvende projectinformatie over de bedrijfs- en/of horecaruimte IJburglaan 431 en IJburglaan 433 te Amsterdam IJburglaan 433 IJburglaan 431 IJburglaan 431 IJburglaan 433 Vrijblijvende projectinformatie

Nadere informatie

Twee nieuwe Tugelablokken in de Transvaalbuurt Amsterdam. In opdracht van Ymere Ontwikkeling

Twee nieuwe Tugelablokken in de Transvaalbuurt Amsterdam. In opdracht van Ymere Ontwikkeling Twee nieuwe Tugelablokken in de Transvaalbuurt Amsterdam In opdracht van Ymere Ontwikkeling 1/10 Twee nieuwe Tugelablokken De nieuwe Tugelablokken van M3H vervangen twee van de vijf bouwblokken in een

Nadere informatie

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium N BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium zomer 2013 Beste lezer, Met dit bulletin willen we u op de hoogte brengen van de plannen en bouwontwikkelingen rondom ZINN locatie Patrimonium in Selwerd. Ik ben blij

Nadere informatie

Ontwikkelingsvisie. Noordereiland & Burgemeester Drijbersingel, Zwolle. DeZwarteHond.

Ontwikkelingsvisie. Noordereiland & Burgemeester Drijbersingel, Zwolle. DeZwarteHond. Ontwikkelingsvisie Noordereiland & Burgemeester Drijbersingel, Zwolle DeZwarteHond. Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Huidige situatie 3. Uitgangspunten 4. Ontwikkelingsvisie 4.1 Verbindingen 4.2 Parkeren

Nadere informatie

Woningbouwcomplex Loevenhout, Utrecht-Overvecht

Woningbouwcomplex Loevenhout, Utrecht-Overvecht Woningbouwcomplex Loevenhout, Utrecht-Overvecht Programma 184 appartementen, 24 grond gebonden woningen, parkeer-, commerciële en buitenruimte voorzieningen Opdrachtgever Portaal Vastgoed Ontwikkeling,

Nadere informatie

HET PLAN TOVERSNEST HEEZE WONEN EN ONTMOETEN VOOR 55+

HET PLAN TOVERSNEST HEEZE WONEN EN ONTMOETEN VOOR 55+ geldrop someren leende HET PLAN TOVERSNEST HEEZE WONEN EN ONTMOETEN VOOR 55+ 77 APPARTEMENTEN (15 HUUR EN 62 KOOP) impressie C B A BLOK C 23 APPARTEMENTEN 4 WOONLAGEN PARKEREN 28 PARKEERPLAATSEN IN PARKEERGARAGE

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Twee-onder-één-kapwoningen Type A en B 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen voor het hele gezin! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier

Nadere informatie

TE KOOP. Trompstraat TN Zwolle k.k.

TE KOOP. Trompstraat TN Zwolle k.k. TE KOOP Trompstraat 45 8023 TN Zwolle 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 8023 TN Woningtype Hoekwoning Tuin Ja, Achtertuin, 720 1800m Woonruimte 100m² Perceeloppervlakte 208m² Inhoud 300m³

Nadere informatie

Reactie KCAP op opmerkingen van de Participatiegroep

Reactie KCAP op opmerkingen van de Participatiegroep Reactie KCAP op opmerkingen van de Participatiegroep MODEL GROENE POORT/BUURT-AS OPMERKINGEN VERKEER Advies: ook overgang Hogeweg-Stadsring aanpakkenvoor veiligheid. Dit valt buiten ons projectgebied maar

Nadere informatie

INPASSINGSSTUDIE SUPERMARKT OP T KAMPJE

INPASSINGSSTUDIE SUPERMARKT OP T KAMPJE av en tje Geeentehuis Do rps stra Ke rk s tr aa t t H at Graskeienterrein Astelkerk Beth Hai Kerkbrug Winkelroute Cultuurhistorie Verkeersstructuur SFEER DORPSHART LOGISTIEK Autovrij plein? Parkeren op

Nadere informatie

huiskamer van zandvoort

huiskamer van zandvoort van zandvoort 171 woningen en voorzieningen Het Louis Davidscarré ligt in het hart van Zandvoort en vormt als uitloper van het centrum de schakel naar de woonbuurten. Een plek waar een verscheidenheid

Nadere informatie

8 sfeerrijke appartementen Blockhove gelegen aan de Westerweg te Heiloo

8 sfeerrijke appartementen Blockhove gelegen aan de Westerweg te Heiloo 8 sfeerrijke appartementen Blockhove gelegen aan de Westerweg te Heiloo 1 2 Blockhove - aanzicht Westerweg/Stationsweg 3 Ontwerp een appartementengebouw met 8 appartementen en ondergronds parkeren op een

Nadere informatie

brede school en woningen de barrier eindhoven

brede school en woningen de barrier eindhoven brede school en woningen de barrier eindhoven Uitbreiding van monument de opbouw tot een brede school met peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, buurtontmoetingscentrum met gymzaal

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam

Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam Prachtig Wonen tussen Park en Stad adres GBO (m2) aantal slaapkamers Eva Besnyöstraat 607 169 5 Buitenruimte + bezonning steiger op zuidoost

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE Kavel nieuwbouw kantoor HOFHOEK 1 TE POORTUGAAL

VERKOOPINFORMATIE Kavel nieuwbouw kantoor HOFHOEK 1 TE POORTUGAAL VERKOOPINFORMATIE Kavel nieuwbouw kantoor HOFHOEK 1 TE POORTUGAAL Algemeen De gemeente Albrandswaard verkoopt een kavel voor een vrijstaand kantoor met uitstraling, gelegen op een unieke zichtlocatie aan

Nadere informatie

Tugelawegblokken Vernieuwing van twee woonblokken in de Transvaalbuurt. In opdracht van Ymere Ontwikkeling

Tugelawegblokken Vernieuwing van twee woonblokken in de Transvaalbuurt. In opdracht van Ymere Ontwikkeling Tugelawegblokken Vernieuwing van twee woonblokken in de Transvaalbuurt In opdracht van Ymere Ontwikkeling 1/10 Twee nieuwe Tugelablokken Met de realisatie van de Tugelablokken heeft M3H twee complete bouwblokken

Nadere informatie

TE KOOP. Westduinweg AJ Den haag k.k.

TE KOOP. Westduinweg AJ Den haag k.k. TE KOOP Westduinweg 222 2583 AJ Den haag 475.000 k.k. KENMERKEN Prijs 475.000 k.k. Postcode 2583 AJ Ligging In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan zee, Nabij natuurgebied, Nabij winkels Woningtype

Nadere informatie

Nieuwbouw appartementencomplex

Nieuwbouw appartementencomplex Nieuwbouw appartementencomplex Historie De synagoge gelegen aan de is ontworpen door architect E. Spier. De plechtige inwijding van de synagoge vond plaats op 3 juni 1981. In 2011 voldeed de synagoge niet

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Rijwoningen Type E en F 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen voor het hele gezin! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier woon je ruim

Nadere informatie

Sociaal huis MErksplas

Sociaal huis MErksplas Sociaal Huis Merksplas DE Omgeving 1 Zicht naar de kerk 2 Zicht over het kruispunt 3 Het oude gemeentehuis met plein 4 Koppeling oude en nieuwe gemeentehuis 5 Het nieuwe gemeentehuis met terras 6 Overkant

Nadere informatie

zorgwonen waleweingaarde 1 haalbaarheidstudie december 2017

zorgwonen waleweingaarde 1 haalbaarheidstudie december 2017 zorgwonen waleweingaarde 1 haalbaarheidstudie december 2017 ( m / v )* m u ld e re n devries liggingbereikbaarheid De Laan van Maten maakt deel uit van de ringweg om het centrum van Apeldoorn en verbindt

Nadere informatie

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Torenvalkweide 4 Pijnacker Eengezinswoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Waar is het wachten nog op? Keijzershof is ruim opgezet, groen en heeft een dorps karakter. Tel daar de afwisselende

Nadere informatie

www.kuyperhof.nl Bouwnummer A1, A2, A8, A14 Vanaf E 205.500,- v.o.n.

www.kuyperhof.nl Bouwnummer A1, A2, A8, A14 Vanaf E 205.500,- v.o.n. Ridderkerk A, A, A, A e, e, e en e verdieping Driekamerappartement m Royale woonkamer/keuken van circa 0 m met veel lichtinval en een aangrenzend balkon. op de eerste verdieping. Privé parkeerplaats op

Nadere informatie

een breed gedragen alternatief Haarlem 1 december 2013

een breed gedragen alternatief Haarlem 1 december 2013 H E R O N T W I K K E L I N G - K O N I N G S T E I N - E O een breed gedragen alternatief Haarlem 1 december 2013 H E R O N T W I K K E L I N G - K O N I N G S T E I N - E O een breed gedragen alternatief

Nadere informatie

Reconstructieplan Langstraat 26 annex Bezorgershof 4 Geldrop opdracht: fam. Foole ontwerp: Willum, Ontwerp\Advies. juli 2011

Reconstructieplan Langstraat 26 annex Bezorgershof 4 Geldrop opdracht: fam. Foole ontwerp: Willum, Ontwerp\Advies. juli 2011 Geldrop, Langstraat 26 en Bezorgershof Juli 2011 Plan tot herontwikkeling Het pand Langstraat 26, doorlopend naar Bezorgershof 4, is meer dan 80 jaar in bezit van de familie Foole. Aanvankelijk betrof

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Heuveloord 25 te Utrecht 15120

Huur kantoorpand op Heuveloord 25 te Utrecht 15120 Huur kantoorpand op 15120 Aanbiedende partij: VGW Vastgoed Email: info@vgwvastgoed.nl Telefoon: 030-2626505 Omschrijving Te huur: Watertoren op Rotsoord te Utrecht. Unieke verdieping te huur in de creatieve

Nadere informatie

Kopermolen herontwikkeling. 18 september 2017

Kopermolen herontwikkeling. 18 september 2017 Kopermolen herontwikkeling 18 september 2017 Programma 19.30 20.20 uur Presentatie herontwikkeling Kopermolen Vragen naar aanleiding van de presentatie 20.20 20.30 uur Pauze 20.30 21.30 uur Vragen, antwoorden,

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Rijwoningen Type G, H en I Seniorenwoningen Type J 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier woon je

Nadere informatie

CASA architecten Nieuwpoortkade 2A 1055RX Amsterdam 020-6060774 www.casa-architecten.nl. > DSK Haarlem

CASA architecten Nieuwpoortkade 2A 1055RX Amsterdam 020-6060774 www.casa-architecten.nl. > DSK Haarlem CASA architecten Nieuwpoortkade 2A 1055RX Amsterdam 020-6060774 www.casa-architecten.nl > DSK Haarlem > DSK Haarlem Na het verplaatsen van het kunstgrasveld van buurtvoetbalclub Door Samenspel Kampioen,

Nadere informatie

Nieuwe strategie voor kustbebouwing

Nieuwe strategie voor kustbebouwing Nieuwe strategie voor kustbebouwing Zandvoorts Grandeur terug! New concepts laboratory in modernity and tradition; The New House. Naam: Ward Margry b11414481 Docenten: J. van Zwol Y. Cuperus B. Jurgenhake

Nadere informatie

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA Vrijstaande Villa Teunisbloem Gemeente Udenhout, Tilburg 2 EIGENTIJDSE VILLA WONING Een korte introductie Deze woningen worden door FAB5+ ontwikkeld. Uniek duurzaam

Nadere informatie

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD)

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) RT OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) Hengelo (Gld) In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te wonen,

Nadere informatie

TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis

TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis 3 riante haven appartementen en 2 penthouses aan het water met terras, 2 parkeerplaatsen en eigen grote ligplaats

Nadere informatie

Inschrijving van start!

Inschrijving van start! LittleAmsterdam bouw nu uw eigen grachtenpand 14 appartementen + 2 bedrijfsruimtes Inschrijving van start! De karakteristieken: - een sfeervol energiebewust grachtenpand zonder de ongemakken van bestaande

Nadere informatie

Residence Cadzand. Bekijk de foto s van deze appartementen op onze website :

Residence Cadzand. Bekijk de foto s van deze appartementen op onze website : Residence Cadzand Bekijk de foto s van deze appartementen op onze website : www.cadzand.nl Zeer centraal gelegen in Cadzand- Bad, aan de voet van de duinen en aan de wandel- en winkelboulevard, is de Residence

Nadere informatie

LE NORMANDY STIJLVOLLE APPARTEMENTEN IN CADZAND-BAD

LE NORMANDY STIJLVOLLE APPARTEMENTEN IN CADZAND-BAD STIJLVOLLE APPARTEMETE I CADZAD-BAD 1 11 APPARTEMETE LE ORMADY Aan de Boulevard van Cadzand-Bad, Zeeuws-Vlaanderen, verrijzen binnenkort 11 royale appartementen. Pal aan het strand en vlak bij een gloednieuwe

Nadere informatie

Rapport. Kantoorgebouw. voorbeeld quickscan herbestemming

Rapport. Kantoorgebouw. voorbeeld quickscan herbestemming Rapport Kantoorgebouw voorbeeld quickscan herbestemming 1 INHOUDSOPGAVE 3 Basisgegevens 2 4 Bestemmingsplan 6 Aanvullend beleid 8 Verbouwmogelijkheden 11 Overzichtstabel procedures BASISGEGEVENS 3 Verkoopinformatie:

Nadere informatie

MAASAPPARTEMENT A1, A7 & A13

MAASAPPARTEMENT A1, A7 & A13 A1, A7 & A13 COMPLEX A VOLG DE ZON Dit appartement biedt veel ruimte en een praktische indeling. In de lichte woonkamer heeft u door de grote raampartijen optimaal contact met het ruime balkon en het water.

Nadere informatie

Heerlijk luxe penthouse met fantastisch rivier- en zeezicht in Ferragudo

Heerlijk luxe penthouse met fantastisch rivier- en zeezicht in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 750.000 Bouwjaar 2006 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 445 City Ferragudo Vloeroppervlak 206 pagina 3/5 Dit is misschien wel het beste penthouse van Ferragudo.

Nadere informatie

14 complete rijwoningen met ruimte voor elk gezin Ontwikkeling en realisatie: Verkoop en inlichtingen:

14 complete rijwoningen met ruimte voor elk gezin Ontwikkeling en realisatie: Verkoop en inlichtingen: Ontwikkeling en realisatie: Nijhuis Bouw B.V. Molendijk Noord 92a 7461 JE Rijssen www.nijhuis.nl Verkoop en inlichtingen: Ten Hag Makelaarsgroep Spittaalstraat 93 7201 EC Zutphen T (0575) 516 361 www.tenhag.nl

Nadere informatie

Rapportage participatieproces Watertorenplein Zandvoort

Rapportage participatieproces Watertorenplein Zandvoort Rapportage participatieproces Watertorenplein Zandvoort 28 juli 2016 De Wijde Blik, in opdracht van de gemeente Zandvoort Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Resultaten: planvoorkeuren en aantal deelnemers...

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Twee-onder-één-kapwoningen Type C Vrijstaande woning Type D 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen voor het hele gezin! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde

Nadere informatie

» Informatiebijeenkomst Hoven II

» Informatiebijeenkomst Hoven II » Informatiebijeenkomst Hoven II Herontwikkeling Hoven II Sfeerverslag informatiebijeenkomst 19 mei 2015 Sfeerverslag Opening en doel van de avond Onno de Vries, communicatieadviseur gemeente Capelle aan

Nadere informatie

K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d. Venster op het verleden

K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d. Venster op het verleden K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d Venster op het verleden Wonen in weelde Wonen in het hart van Sittard Wonen in het hart van Sittard is wonen in weelde. Genieten van wie sjoon oos Zitterd is.

Nadere informatie

TE KOOP - KERK Hauwert 95 - Hauwert. Vraagprijs:

TE KOOP - KERK Hauwert 95 - Hauwert. Vraagprijs: TE KOOP - KERK Hauwert 95 - Hauwert Vraagprijs: 265.000 www.reliplan.nl 1 2 Object Ligging - De locatie is gelegen aan de Hauwert 93 Hauwert. Op het terrein zijn ook aanwezig een begraafplaats, kosterswoning

Nadere informatie

// OUD CHARLOIS AAN DE MAAS

// OUD CHARLOIS AAN DE MAAS // OUD CHARLOIS AAN DE MAAS OUD CHARLOIS AAN DE MAAS // GEMEENTELIJKE VISIE 2 // OUD CHARLOIS AAN DE MAAS // 3 // OUD CHARLOIS AAN DE MAAS // 4 // OUD CHARLOIS AAN DE MAAS // 5 // FASE 1 OUD CHARLOIS AAN

Nadere informatie

De Lange Streeken Peize

De Lange Streeken Peize De Lange Streeken Peize Tien Koopgarantwoningen Energiezuinig wonen in een groene omgeving Actium, ondernemend in wonen Peize Een groen en vriendelijk dorp In het noorden van Drenthe ligt Peize. Het dorp

Nadere informatie

7 Luxe woonlofts in Vlijmen

7 Luxe woonlofts in Vlijmen 7 Luxe woonlofts in Vlijmen De luxe loftwoningen zijn duurzaam gebouwd; Daarnaast is er een ruime keuze aan Een uniek ontwerp met een riante tuin. De indelingsmogelijkheden. U kunt uw woning dus variatie

Nadere informatie

TE KOOP - KAPEL Haarensteijnsstraat 2 - Haaren. Vraagprijs:

TE KOOP - KAPEL Haarensteijnsstraat 2 - Haaren. Vraagprijs: TE KOOP - KAPEL Haarensteijnsstraat 2 - Haaren Vraagprijs: 250.000 www.reliplan.nl 1 2 Object Ligging - De locatie is gelegen aan de Haarensteijnstraat 2 Haaren. Metrage perceel 628 m² - kapel circa 180

Nadere informatie

TE KOOP. Kerkgebouw Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Kerkgebouw Vraagprijs: k.k. TE KOOP Petrus en Pauluskerk Westvoorstraat 2 te Dinteloord Hierbij wordt aangeboden de prachtige naoorlogse kerk met pastorie en nevenruimten, in sobere neogotische stijl in Dinteloord. Dinteloord is

Nadere informatie

Architekten Ingenieurs

Architekten Ingenieurs BEGANE GROND Appartement IJzerenhandstraat 1a BEGANE GROND Appartement IJzerenhandstraat 1b BEGANE GROND Appartement IJzerenhandstraat 1c BEGANE GROND Appartement IJzerenhandstraat 1d BEGANE GROND Appartement

Nadere informatie

STADIONGEBIED HERACLES ALMELO SCOORT DYNAMISCH IN VERBINDINGEN, MERKEN, FACILITEITEN, DOELGROEPEN, MOGELIJKHEDEN, BELEVINGEN

STADIONGEBIED HERACLES ALMELO SCOORT DYNAMISCH IN VERBINDINGEN, MERKEN, FACILITEITEN, DOELGROEPEN, MOGELIJKHEDEN, BELEVINGEN STADIONGEBIED HERACLES ALMELO SCOORT DYNAMISCH IN VERBINDINGEN, MERKEN, FACILITEITEN, DOELGROEPEN, MOGELIJKHEDEN, BELEVINGEN STADIONGEBIED HERACLES ALMELO SCOORT GEBIEDSONTWIKKELING 3 DYNAMISCH IN BELEVINGEN

Nadere informatie

CPO T STIJN DEURNE. 1 december 2016 DEFINITIEF ONTWERP

CPO T STIJN DEURNE. 1 december 2016 DEFINITIEF ONTWERP CPO T STIJN DEURNE december 06 DEFINITIEF ONTWERP locatie bestaande bomen langs toekomstig fietspad handhaven bestaande bomen op kop gebouw handhaven DECEMBER 06 - DEFINITIEF ONTWERP PAG stedenbouwkundige

Nadere informatie

Duurzame Starterswoningen

Duurzame Starterswoningen Duurzame Starterswoningen A&R10 dd. 15 mei 2013 Een project van lokale ondernemers: Adres kadaster OPDRACHTGEVER Bennekomweg 40 te Doorn Sectie B Perceel 2056 Horr dhr. D. Reincke Rijksstraatweg 179 3956

Nadere informatie

Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee. project werknr. datum opdrachtgever.

Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee. project werknr. datum opdrachtgever. Zuidbargerstraat Oranjekanaal NZ Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee project werknr. datum opdrachtgever Emmen centrum 1 Emmen 2 projectlocatie 3 2 Zuidbarge

Nadere informatie

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl Hoge schuurvilla schipperdouwesarchitectuur Thuiskomen op het knooperf wordt een bijzondere

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

vmx architects Inzending ARC15

vmx architects Inzending ARC15 vmx architects Inzending ARC15 Inleiding De locatie van het Ex-Casa400 project ligt in het Eenhoorngebied. Kenmerkend voor dit gebied is de omslag die hier merkbaar is van de 19e eeuwse stad met gesloten

Nadere informatie

HAVENAPPARTEMENT B1, C1 & D1 B4, C4 & D4 B7, C7 & D7 DE MAASPLASSEN AAN UW VOETEN COMPLEX B

HAVENAPPARTEMENT B1, C1 & D1 B4, C4 & D4 B7, C7 & D7 DE MAASPLASSEN AAN UW VOETEN COMPLEX B HAVENAPPARTEMENT B1, C1 & D1 B4, C4 & D4 B7, C7 & D7 COMPLEX B DE MAASPLASSEN AAN UW VOETEN Het blikveld vanuit dit appartement gaat nooit vervelen. Zowel buiten, op het heerlijke balkon van ca. 16 m 2,

Nadere informatie

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Vraagprijs: 435.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071

Nadere informatie

TE KOOP. Van Leeuwenhoekstraat 5-41 te Haarlem. Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein HH Leeuwarden

TE KOOP. Van Leeuwenhoekstraat 5-41 te Haarlem. Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein HH Leeuwarden TE KOOP Van Leeuwenhoekstraat 5-41 te Haarlem Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein 29 8916 HH Leeuwarden 058 213 65 87 / 06 282 566 81 info@wesselmakelaardij.nl www.wesselmakelaardij.nl

Nadere informatie

Verkoop appartementen Saint-Lunaire

Verkoop appartementen Saint-Lunaire Saint-Lunaire Bretagne Verkoop appartementen Saint-Lunaire Hotel Richmond jaren 60 Na transformatie St Lunaire is een plaatsje van ca 2500 inwoners, en ligt naast Dinard, een grote stad aan de noordkust

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport De A1GP World Cup of Motorsport brak vorig jaar een bezoekers record op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht.

Nadere informatie

Welkom bij DE OFFICE. 02.

Welkom bij DE OFFICE. 02. Welkom bij DE OFFICE. Dé nieuwe werklocatie van s-hertogenbosch. Een zichtlocatie met uitzonderlijk goede bereikbaarheid in het hart van het Paleiskwartier, naast het Centraal Station van s-hertogenbosch.

Nadere informatie

De Groene Kamer Arnhem

De Groene Kamer Arnhem De Groene Kamer Arnhem Woonzorgcomplex en woningbouw Presikhaaf Arnhem Situatie De Groene Kamer Onder deze naam is in de Arnhemse wijk Presikhaaf een volledige herontwikkeling van een saaie, versleten

Nadere informatie

werk en onderzoek op niveau

werk en onderzoek op niveau ERIBA Groningen werk en onderzoek op niveau Project ERIBA Locatie Groningen Opdrachtgever UMCG/ Rijksuniversiteit Groningen Functioneel/ Ruimtelijk PvE ICS adviseurs Het ERIBA-gebouw markeert de eerste

Nadere informatie

Verslag WORKSHOP NOORDZONE E-BUURT OOST 20 maart 2018

Verslag WORKSHOP NOORDZONE E-BUURT OOST 20 maart 2018 Verslag WORKSHOP NOORDZONE E-BUURT OOST 20 maart 2018 Gemeente Amsterdam Pagina 2 van 8 Gemeente Amsterdam Pagina 3 van 8 GROEP 1 PROGRAMMA Welk programma zou de buurt verrijken? Een plek voor startende

Nadere informatie

Ondernemen in hartje Boxmeer. 4 commerciële ruimten op de hoek Steenstraat Raadhuisplein Bijlage bij verkoopbrochure appartementen

Ondernemen in hartje Boxmeer. 4 commerciële ruimten op de hoek Steenstraat Raadhuisplein Bijlage bij verkoopbrochure appartementen Ondernemen in hartje Boxmeer 4 commerciële ruimten op de hoek Steenstraat Raadhuisplein Bijlage bij verkoopbrochure appartementen Algemeen Op de hoek Steenstraat Raadhuisplein in Boxmeer wordt door de

Nadere informatie

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem Vraagprijs: 850.000 k.k. www.reliplan.nl 2 Object Ligging - De locatie is gelegen aan de Berkenstraat 10 Haarlem. Perceel perceel 330 m² Oppervlakte

Nadere informatie