Klanttevredenheidsonderzoek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klanttevredenheidsonderzoek"

Transcriptie

1 the Knowledge Opleidingscentrum

2 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van the Knowledge Opleidingscentrum vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo (Bezoekverslag en Conclusie van de onderzoeker) INHOUDSOPGAVE CEDEO-ERKENNING ACHTERGROND CRITERIA METHODE PROCEDURE... 2 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK... 3 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK CEDEO OPEN OPLEIDINGEN... 3 BEZOEKVERSLAG... 7 CONCLUSIE VAN DE STICHTING CEDEO BEDRIJFSOPLEIDINGEN... 8

3 1 Cedeo-erkenning 1. Achtergrond Er zijn in Nederland naar schatting ruim commerciële opleidingsinstituten die een veelvoud aan maatwerk- en open opleidingen aanbieden. Voor veel opleidingsfunctionarissen vormt dit enorme aanbod een onoverzichtelijk en, in kwalitatieve zin, ondoorgrondelijk geheel. Daarnaast zijn er enkele duizenden organisaties die zich richten op het brede terrein van organisatieadvies, juridisch advies en intensieve begeleiding door middel van coaching. Om zicht te bieden op instituten die aantoonbaar naar tevredenheid van bedrijven en organisaties cursussen, trainingen, opleidingen, organisatieadvies of coaching hebben verzorgd, voert Cedeo te Rotterdam klanttevredenheidsonderzoeken uit onder inkopers van deze diensten. Op dit moment zijn op deze wijze zo n 800 instituten op basis van marktwaardering geselecteerd en in het Cedeo-bestand opgenomen. 2. Criteria Om in aanmerking te komen voor erkenning stelt Cedeo duidelijke eisen in de vorm van kwantitatieve en kwalitatieve criteria. Kwantitatieve criteria ter borging van de continuïteit: De organisatie heeft meer dan vijf opdrachtgevers. De organisatie is minimaal drie jaar actief. De organisatie heeft een minimum jaaromzet van ,-. Kwalitatieve criteria: De organisatie moet kunnen aangeven op welke wijze het haar aanbod ontwikkelt. De organisatie heeft op een bedrijfsgerichte wijze, bij meerdere organisaties, positieve resultaten geboekt. Of dit zo is, wordt gemeten aan de hand van een Klanttevredenheidsonderzoek. De organisatie moet in haar handelen aantoonbaar bedrijfsgericht zijn. 3. Methode Cedeo verleent zowel een erkenning voor Maatwerk en Open Bedrijfsopleidingen, voor Coaching, Bedrijfsadvies, Outplacement, Loopbaanbegeleiding, Juridisch - en Organisatie Advies. Hieronder volgt een toelichting op de onderzoeksmethoden die aan de erkenningen ten grondslag liggen. Tijdens het Klanttevredenheidsonderzoek benadert Cedeo (opleidings)functionarissen en opdrachtgevers met een aantal gerichte vragen over hun ervaringen met de onderzochte organisatie. Hoe waarderen zij de samenwerkingsrelatie, de dienstverlening en de prestaties van uw organisatie? Centraal staat daarbij telkens de vraag in hoeverre het instituut erin is geslaagd gewekte verwachtingen en gedane beloften daadwerkelijk waar te maken. Pas bij een hoge mate van tevredenheid onder de ondervraagde functionarissen over de verschillende stappen in het voor-, uitvoerings-, en natraject én indien het instituut voldoet aan de vereiste basiscriteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid (zie punt 2), komt het in aanmerking voor Cedeo-erkenning. Cedeo stelt zich op het standpunt dat voor de aangevraagde erkenning tenminste 80% van de benaderde opdrachtgevers zich dient uit te spreken in termen van tevreden tot zeer tevreden.

4 2 Afhankelijk van het uitgevoerde onderzoek verleent Cedeo de volgende erkenningen: Cedeo-erkend Maatwerk Bedrijfsopleidingen Cedeo-erkend Open Bedrijfsopleidingen Cedeo-erkend Coaching Cedeo-erkend Coach Cedeo-erkend Accountancy Opleidingen Cedeo-erkend Advocatuur Opleidingen Cedeo-erkend Assessment Cedeo-erkend Juridisch Advies Cedeo-erkend Organisatieadvies Cedeo-erkend Bedrijfsadvies Cedeo-erkend Interim management Cedeo-erkend Onderwijsadvies of Onderwijsbegeleiding Cedeo-erkend Outplacement, Loopbaanbegeleiding en coaching Cedeo-erkend Werving & Selectie Cliëntenaudit Blik op Werk Erkenningen hebben een geldigheid van 2 jaar na afgifte. 4. Procedure Nadat het instituut zich heeft aangemeld voor Cedeo-erkenning, wordt de volgende procedure gehanteerd: Het instituut krijgt een vragenlijst toegezonden waaruit moet blijken dat het instituut voldoet aan de kwalitatieve en kwantitatieve criteria. Cedeo bestudeert de vragenlijst en voert het onderzoek uit. Cedeo bezoekt het instituut. Gedurende dat bezoek worden met de directie de uitkomsten van het onderzoek besproken, en saillante informatiepunten, door het instituut verstrekt in de vragenlijst, nader tegen het licht gehouden. Cedeo stelt daarnaast aanvullende vragen met betrekking tot zorg rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Op basis van de vragenlijst, de geregistreerde ervaringen van opdrachtgevers en het bezoek, worden conclusies getrokken die resulteren in een advies. Dit advies wordt uitgebracht aan het Bestuur van de Stichting Cedeo. Dit advies kan zijn: toekennen van de Cedeo-erkenning en daarmee: (continuering van) publicatie en opname in de Nederlandse Opleidingen Databank; (continuering van) positieve advisering door de Opleidingenhelpdesk; geen toekenning of continuering van de erkenning. Het Stichtingsbestuur verleent al dan niet de Cedeo-erkenning. Bij een positieve uitspraak zijn de onderzoeksresultaten openbaar en bij Cedeo te verkrijgen. Daar waar in de rapportage van het klanttevredenheidonderzoek wordt gesproken over hij kan ook zij worden gelezen.

5 3 Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek Cedeo Open opleidingen Aantal referenten geïnterviewd: 10 Score tevredenheid Voortraject 10% 60% 30% Opleidingsprogramma 70% 10% Uitvoering 70% 30% Opleiders 60% 20% Trainingsmateriaal 50% 20% Accommodatie 60% Natraject 10% 40% 20% 30% Organisatie en Administratie 10% 20% 40% 30% Relatiebeheer 80% 20% Prijs-kwaliteitverhouding 90% 10% Tevredenheid opleiding / samenwerking totaal 70% 30% 1 = zeer ontevreden 2 = ontevreden 3 = noch ontevreden/noch tevreden 4 = tevreden 5 = zeer tevreden Twee referenten kennen het opleidingsprogramma geen score toe. Twee referenten kennen de opleiders geen score toe. Drie referenten kennen het trainingsmateriaal geen score toe. Vier referenten kennen de accommodatie geen score toe. Toelichting op de gegeven antwoorden: Voortraject Het grootste deel van de referenten in dit onderzoek naar The Knowledge Opleidingscentrum (hierna the Knowledge te noemen) doet al langere tijd met deze opleidingsaanbieder. Men brengt zijn tevredenheid over the Knowledge onder meer als volgt onder woorden: Onze organisatie werkte al met the Knowledge samen voordat ik hier kwam. Ik weet niet beter dan dat het altijd goed bevallen is. The Knowledge is dé expert op het gebied van hoogwerker en heftruck. Ze leveren gewoon goede trainingen, We hebben in de tussentijd wel eens zaken gedaan met een ander. Die was goedkoper maar van mindere kwaliteit. Bovendien heeft the Knowledge ook de mogelijkheid van trainingen op zaterdag, The Knowledge is heel flexibel qua startmomenten en The Knowledge heeft vanuit de historie een breed pakket aan opleidingen. Ze kunnen op locatie komen maar hebben ook eigen trainingsfaciliteiten.

6 4 Met uitzondering van één neutraal gestemde, zijn allen tevreden tot zeer tevreden over het voortraject. De inschrijving verloopt in hun ogen vlot en probleemloos: Je kunt je inschrijven via de website. Je bent er niet veel tijd mee kwijt. Je krijgt direct een bevestiging, Vaak is een aanmelding ad hoc. Ik bel meestal even met de afdeling planning. Die reageert binnen een paar dagen. De wachttijd is niet lang, Bij spoed kun je snel terecht. Onze vaste contactpersoon is altijd bereikbaar voor vragen. Hij komt soms ook weleens langs, zeker als het om in-company opleidingen gaat en Ik krijg zelf de uitnodigingen en stuur deze door naar de deelnemers. Er zit een routebeschrijving bij en een toelichting op de beschermende kleding die moet worden meegenomen. De toegekende drie wordt als volgt gemotiveerd: De website loopt vaak vast. Als je even niets doet word je automatisch uitgelogd. Een overigens tevreden gestemde zet nog de volgende kritische noot: Ik moet de gegevens van de deelnemers elke keer opnieuw invullen in een Excelsheet, wat heel lastig en tijdrovend is. Opleidingsprogramma Over het opleidingsprogramma, zoals het op de website wordt gepresenteerd, zijn alle referenten, die daar zicht op hebben, (zeer) tevreden: De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk, in die zin dat je er gemakkelijk iets op kunt vinden, De opleidingen worden uitgebreid genoeg beschreven, Je kunt vrij gemakkelijk zien welke opleidingen beschikbaar zijn en De inhoud van de opleidingen voor de verschillende hoogwerkers is heel duidelijk. De prijsopgave is helder en geeft geen aanleiding tot misverstanden. Eén referent zet nog wel een kanttekening: Ik heb al eens aangegeven dat de website wel wat beter ontwikkeld mag worden. De planning voor sommige cursussen staat er niet op. The Knowledge heeft beloofd aanpassingen te gaan doen. Twee referenten onthouden zich van een oordeel bij gebrek aan informatie. Uitvoering De uitvoering roept uitsluitend (zeer) tevreden reacties op. Men is goed te spreken over het interactief gehalte en de balans tussen theorie en praktijk. De opleidingen kennen genoeg didactische variatie en zijn in voldoende mate gerelateerd aan de werksituatie. De hele groep heeft meegedaan aan de cursus. Het was afwisselend genoeg. Iedereen vond het prettig, Het zijn heel kleine groepjes. Er is meer dan genoeg gelegenheid om vragen te stellen, De lesdagen zijn goed ingedeeld. De ochtenden zijn voor de theorie en in de middag krijgen ze praktijk en Alle deelnemers komen aan de beurt. Omdat de groepen klein zijn, zijn de wachttijden acceptabel, zo vertelt men. Enkelen voegen nog toe: Er wordt veel aandacht besteed aan veiligheid, Voor onze werknemers uit Polen is er speciaal een versie met een vertaler en The Knowledge heeft laatst een train-de-trainer opleiding gegeven. Ook op dat vlak zijn ze goed thuis. Een referent heeft nog wel een aandachtspunt: Ik vind dat de mensen tijdens het praktijkdeel nogal lang op elkaar moeten wachten. Men vindt dat men als werkgever goed op de hoogte wordt gehouden van de aanwezigheid. Als een van de deelnemers niet op komt dagen krijg ik binnen een half uur een telefoontje, aldus een referent in dit verband. Opleiders Over de opleiders zijn degenen die daar zicht op hebben, unaniem positief. Men prijst hen zowel om hun kennis van de praktijk als hun didactische en persoonlijke vaardigheden: Wij beschouwen de docenten als experts op hun vakgebied, De docenten beheersen de praktijk goed. Wij krijgen nooit klachten over hen, Het zijn buitendienstmedewerkers van een prima niveau, Ik ken de docent nog persoonlijk van een audit die the Knowledge hier heeft gehouden. Hij is erg goed. De mensen vinden hem heel prettig, De docent is niet kritisch in de persoonlijke zin. Hij houdt het zakelijk en wijst iedereen op een plezierige manier op zijn verantwoordelijkheden en De docenten zijn duidelijk in hun uitleg en voldoende gefocust op veiligheid. Meerderen geven aan gebruik te maken van de diensten van vaste docenten: De docenten kennen ons bedrijf goed en weten hoe wij werken en Wij hebben een vaste docent. Hij weet hoe onze locatie eruit ziet en wat wij verwachten. Twee van de tien referenten kennen de opleiders geen score toe, bij gebrek aan informatie.

7 5 Trainingsmateriaal Het trainingsmateriaal stemt allen die er hun mening over uitspreken tevreden tot zeer tevreden. Het materiaal bestaat uit boeken en mappen. Het voldoet zowel inhoudelijk als qua uiterlijke presentatie ruimschoots aan de verwachtingen: De mappen worden ter plekke uitgereikt en voldoen goed, Het boek ziet er netjes uit. Het wordt ook bij de herhalingscursussen gebruikt, Het lesboek is duidelijk en niet te moeilijk. Het ziet er goed uit, Het meeste lesmateriaal is gewoon standaardmateriaal voor het VCA-examen en De boeken zijn ook in andere talen te verkrijgen. Zo hebben we boeken in het Pools. Laatst werden ons ook een Turkse en Marokkaanse versie aangeboden. Drie referenten onthouden zich op dit onderdeel van het geven van een score, bij gebrek aan informatie. Accommodatie Allen die hun oordeel geven over de accommodatie, tonen zich tevreden. Vier referenten hebben hier geen zicht op of feedback van de deelnemers gekregen. Daarom geven zij geen oordeel op dit onderdeel. De accommodaties voldoen wat betreft bereikbaarheid, lesruimten en catering ruimschoots aan de verwachtingen. Het is hier om de hoek. Ze hebben goede oefenruimtes met grote magazijnen. De deelnemers krijgen een lunch aangeboden, The Knowledge beschikt over verschillende leslocaties. Ze zijn daardoor een heel flexibele, voor ons geschikte opleidingspartner, De accommodatie is goed te bereiken met de auto en de catering is naar wens en We krijgen nooit klachten over de accommodatie. Enkelen voegen nog toe: The Knowledge heeft verschillende accommodaties op plekken waar wij ook zitten. Dat is een groot voordeel en Vooral de herhalingscursussen zijn bij the Knowledge. De basisopleidingen doen wij vaak in-company. Natraject De meningen over het natraject lopen nogal uiteen. De helft van de referenten is tevreden, veertig procent is niet helemaal tevreden en één referent toont zich ronduit ontevreden. De examinering verloopt naar wens. Indien men niet slaagt, kan er tegen betaling herexamen worden gedaan. Enkele reacties: Als mensen problemen hebben met de geschreven taal dan kan er in overleg mondeling examen worden gedaan en Als ze zien aankomen dat mensen het niet gaan halen, neemt de accountmanager contact met ons op om een extra dagdeel aan te bieden. Met wat extra aandacht en oefening slaagt voor het herexamen bijna iedereen. Geslaagden ontvangen een certificaat en een pasje. De tevreden gestemden zijn goed te spreken over de manier waarop de werkgever op de hoogte wordt gesteld van de uitslag van het examen: Ik krijg binnen twee weken de certificaten en pasjes binnen. Als er sprake is van herkansingen dan wordt hierover contact met mij opgenomen, aldus een tevreden gestemde. Allen die een score twee of drie toekennen, geven hiervoor als reden dat the Knowledge hen niet inlicht over welke deelnemers zijn geslaagd en welke niet. Twee neutrale respondenten: Ik moet van de medewerker zelf horen dat hij gezakt is en Ik weet pas dat iemand gezakt is als ik de pasjes ontvang en zie dat er één ontbreekt. Dat is twee weken na het examen. Ik zou liever meteen een lijstje krijgen met de namen van de geslaagden. Degene die een score ontevreden toekent licht zijn oordeel als volgt toe: De deelnemers krijgen hun pasjes thuisgestuurd. Omdat ik geen bericht krijg van the Knowledge ontbreekt het mij volledig aan overzicht. Geen van de referenten weet of de deelnemers een evaluatieformulier ter invulling aangeboden krijgen. In sommige gevallen wordt er geëvalueerd met de opdrachtgever. Ik evalueer de contracten met de accountmanager. Soms praat ik met een docent over een individuele deelnemer en The Knowledge neemt zo nu en dan het initiatief om de ervaringen van de deelnemers met mij te bespreken, vertellen enkelen. Een ander zegt: Ze weten wel dat wij tevreden zijn. Wij hebben geen behoefte om te evalueren. Over de resultaten van de opleidingen is men tevreden. De slagingspercentages liggen tussen 95% en 100%. Wie niet slaagt, was überhaupt kansloos, merkt een referent op. Verder geeft men aan: De leidinggevenden zijn heel tevreden, De medewerkers kunnen heel redelijk met de hoogwerkers en de heftrucks uit de voeten en De mensen gaan goed met de machines om en zijn voldoende op de hoogte van de veiligheidsrisico s.

8 6 Organisatie en Administratie Zeventig procent van de referenten kent de organisatie en administratie een score tevreden of zeer tevreden toe; twee referenten geven een score drie en één geïnterviewde is ontevreden. Meerderen geven aan over een vaste contactpersoon voor administratief/organisatorische zaken te beschikken. De verstandhouding is goed. The Knowledge is heel toegankelijk, vertelt een referent. Allen zijn tevreden over de bereikbaarheid per telefoon en en de snelheid van reageren. Ook de planning en administratieve afhandeling zijn naar wens. Ze houden goed in hun bestand bij wanneer onze werknemers toe zijn aan een herhalingscursus, De aanmelding loopt gesmeerd en De certificaten zijn correct opgesteld, zo merkt men op. Ook over de flexibiliteit is men goed te spreken: The Knowledge heeft veel startmomenten waaruit je kunt kiezen, The Knowledge kan als het moet heel snel iets regelen, Ze zitten op diverse locaties en Het is prettig dat er ook op zaterdag opgeleid kan worden. De facturering verloopt naar de mening van de meeste referenten snel en goed. De factuur komt snel. Als we over een bepaald aantal deelnemers heen gaan, verandert de prijs per persoon. Dit wordt keurig bijgehouden, aldus een tevreden referent. Diegenen die neutraal zijn, zijn minder tevreden over de facturering: De facturen komen aan de late kant. Dat is voor mij vervelend omdat ik moet declareren bij een subsidieverstrekkende instantie. Ik heb dit weleens aangekaart. Dan wordt er gezegd dat dit aan de financiële afdeling ligt en Ik heb de namen van de deelnemers nodig, maar de facturen kwamen nooit naar mij. Ze hebben hun systeem nu aangepast maar nu zijn er weer andere problemen. Degene die een score ontevreden toekent, geeft hiervoor dezelfde reden als voor zijn score twee bij het natraject: Ik krijg helemaal geen informatie wie er geslaagd is. Enkele, overigens tevreden referenten, plaatsen een kritische noot bij het functioneren van de website: De website loopt vast tijdens de aanmeldingen. Gelukkig wordt ik snel geholpen als ik bel en De website loopt in veertig procent van de gevallen vast als je op betaling drukt. Relatiebeheer Allen zijn (zeer) tevreden over het relatiebeheer. Een deel van de referenten bevestigt desgevraagd een nieuwsbrief te ontvangen; slechts een enkeling leest deze ook daadwerkelijk. Een meerderheid heeft zo nu en dan contact met een vaste accountmanager. De contactpersoon is redelijk goed te bereiken en is niet te beroerd om langs te komen om iets toe te lichten, De accountmanager komt regelmatig langs voor een kopje koffie. We bespreken allerlei inhoudelijke zaken. Hij doet navraag naar onze mening over de trainingen en we hebben het over de nieuwe producten en Laatst was er een wisseling van de wacht. De nieuwe contactpersoon werd netjes aan ons voorgesteld, zo geven enkelen aan. Een ander voegt nog toe: Ze denken echt met ons mee. Wij hebben veel vragen en eisen. We willen de training bijvoorbeeld altijd op zaterdag. En nu we een nieuwe locatie hebben, komt er even iemand van hen even kijken of daar toch ook een goede cursus kan worden gegeven. Prijs-kwaliteitverhouding Aan de prijs-kwaliteitverhouding kennen allen een score vier of vijf toe. Een greep uit de reacties: Wij nemen relatief veel trainingen af. Daarom krijgen we korting. Al met al zijn de prijzen goed, Er wordt hier goed op de centen gelet. Ik neem aan dat de prijs-kwaliteitverhouding in orde is, Je kunt wel naar een ander gaan, maar daar moet je ook weer aan tafel om af te stemmen. Hier zijn we tevreden en Ik vergelijk de aanbieders weleens met elkaar. The Knowledge hanteert prijzen die marktconform zijn. Tevredenheid opleiding / samenwerking totaal In hun eindoordeel over de opleidingen van the Knowledge en de onderlinge samenwerking zijn allen tevreden tot zeer tevreden gestemd. Zij prijzen the Knowledge vooral om de flexibiliteit, klantgerichtheid en snelheid van werken: The Knowledge is soepel met het aanpassen van data aan de opdrachtgever, Ik hoef niet te bellen. Ik kan zelf de opleidingen plannen op de website, De lijnen zijn kort en ze komen hun afspraken prima na, De communicatie is goed. Ze kunnen snel inspelen op onze wensen. Met name als het gaat om in-company opleidingen kan ik snel terecht. Soms binnen een week al, Ze denken heel erg met ons mee en zijn flexibel. Het is eigenlijk maatwerk wat ze bieden en Hun sterke kant is de persoonlijke aanpak. Ze weten wie ik ben. Ze snappen mijn behoefte en weten dat ik soms snel geholpen moet worden. Ik ben niet een nummer. Een referent merkt nog op: The Knowledge heeft een breed pakket aan opleidingen in huis. Allen tonen zich desgevraagd graag bereid om de open opleidingen van the Knowledge aan te bevelen bij derden.

9 7 Bezoekverslag Dit bezoekverslag is opgesteld door Cedeo. Het vormt een samenvatting van het gesprek dat adviseur mevrouw H.A.D.M. van Emst voerde met the Knowledge Opleidingscentrum op Algemeen The Knowledge is leverancier van oplossingen op het snijvlak van HR en Logistiek. Als dienstverlener biedt zij (logistieke) opleidingen, het Orange Badge consultancy traject en trajecten op het gebied van HR oplossingen zoals detachering, re-integratie, outplacement en werving & selectie. Vanuit de vraagzijde is de Orange Badge ontstaan; een pakket voor nul ongevallen met verzuim waarbij een organisatie in vijf stappen het interne proces en verbeterpunten in kaart kan brengen. Gezamenlijk streeft men het gedefinieerde einddoel na waarbij the Knowledge jaarlijks meet of men het resultaat heeft weten te behouden. Het voorliggende Cedeo-onderzoek richt zich op the Knowledge Opleidingscentrum, die logistieke opleidingen aanbiedt met een open inschrijving die eveneens als maatwerk kunnen worden aangeboden. Kwaliteit Binnen de opleidingen staat het veiligheidsaspect centraal. Mede doordat zich de laatste jaren ongelukken hebben voorgedaan die vermeden hadden kunnen worden, is dit aspect steeds belangrijker geworden en wordt er in de opleidingen ruimschoots aandacht aan besteed. De instructeurs, die the Knowledge inzet, zijn al jaren aan deze organisatie verbonden. Zij beschikken over de vereiste technische en inhoudelijke kennis maar weten deze ook inzichtelijk te maken richting de praktijk van de deelnemers. Alle wettelijke en actuele regelgeving houdt men nauwgezet in de gaten en past men, waar nodig, toe in de trainingen. Onderwijskundigen zijn degenen die, samen met onder andere de instructeurs, het materiaal samenstellen en vormgeven. Uit het onderzoek blijkt dat the Knowledge werkt in kleine groepen zodat men individueel veel ruimte krijgt om vragen te stellen. Bovendien brengt dat met zich mee dat er nauwelijks wachttijden zijn om met de apparatuur aan de slag te gaan. Ook komt uit het onderzoek naar voren dat trainingen op maat samengesteld zijn en uitgevoerd worden. The Knowledge besteedt veel aandacht aan evaluaties. Dat maakt dat men een continu proces van kwaliteitsmeting nastreeft. Continuïteit Eén van de onderscheidende kenmerken van the Knowledge is de relatie met de klant. Van daaruit is ook de vraag ontstaan naar oplossingen voor het verminderen van het aantal ongevallen waardoor de Orange Badge is ontstaan. Deze consultancy trajecten bieden maatwerkoplossingen die direct aan het bedrijf van de opdrachtgever worden gekoppeld zodat de transfer van theorie naar praktijk gemaximaliseerd wordt. De komende jaren verwacht the Knowledge meer Orange Badge trajecten weg te kunnen zetten; mede daarom zal de focus ook meer op Orange Badge komen te liggen. Opleidingen, trainingen en cursussen zullen daarbij als onderdeel van het totale pakket worden aangeboden, naast de trainingen die men blijft aanbieden met een open inschrijving. De vraagstelling vanuit de klant is altijd leidend; daar waar men nog geen aanbod voorhanden heeft, wordt altijd getracht de juiste service aan de klant te kunnen bieden. En dat kan ertoe leiden dat men voor individuele opdrachtgevers gespecialiseerde trainingstitels samenstelt. Op basis van het uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek en de informatie die tijdens het bezoek is verstrekt, acht Cedeo de continuïteit van the Knowledge voor de komende tijd bij trainingen met een open inschrijving voldoende geborgd. Bedrijfsgerichtheid The Knowledge beschikt over moderne en geavanceerde apparatuur die staat opgesteld in de eigen trainingslocaties of simulatiemagazijnen in Tilburg, Rotterdam-Hoogvliet en Eindhoven. Daarnaast is het eveneens mogelijk om trainingen te verzorgen op locatie van de opdrachtgever; indien gewenst ook in het weekend. Opleidingen kennen een kenniscomponent maar er wordt veel aandacht besteed aan vaardigheidsaspecten; mede tegen de achtergrond van de veiligheid. Opleidingen worden afgesloten met een examen, afhankelijk van de geldende eisen ten aanzien van de certificering. De sterke focus op verbinding met de klant maakt the Knowledge voor veel opdrachtgevers al jaren een gewaardeerde relatie.

10 8 Conclusie van de Stichting Cedeo Bedrijfsopleidingen Op basis van de positieve uitslag van het uitgevoerde Klanttevredenheidsonderzoek is het instituut toegestaan voor de periode van twee jaar het predikaat Cedeo-erkend te voeren. Daarnaast heeft het instituut recht op: De mogelijkheid om gebruik te maken van de vermelding Cedeo-erkend voor PR-activiteiten Opname in de Nederlandse Opleidingen Databank waaruit de volgende publicaties verschijnen: - Opleidingenmonitor Compact - Opleidingenmonitor Professioneel - Opleidingenmonitor Corporate Deze uitgaven vormen voor opleidingsverantwoordelijken de bron om te zoeken naar voor de organisatie geschikte opleidingen; Positieve advisering via de opleidingenhelpdesk Opname op de website van Cedeo:

Klanttevredenheidsonderzoek. Compagnon

Klanttevredenheidsonderzoek. Compagnon Klanttevredenheidsonderzoek Compagnon 1-4-2016 Inhoudsopgave A. Cedeo-erkenning B. Klanttevredenheidsonderzoek Opdrachtgevers C. Conclusie Cedeo 2016 Compagnon 2 A. Cedeo-erkenning 1. Achtergrond Er zijn

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Right Management Nederland B.V.

Klanttevredenheidsonderzoek. Right Management Nederland B.V. Klanttevredenheidsonderzoek Right Management Nederland B.V. 1-4-2016 Inhoudsopgave A. Cedeo-erkenning B. Klanttevredenheidsonderzoek Opdrachtgevers C. Conclusie Cedeo 2016 Right Management Nederland B.V.

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Lee Hecht Harrison

Klanttevredenheidsonderzoek. Lee Hecht Harrison Klanttevredenheidsonderzoek Lee Hecht Harrison 1-4-2016 Inhoudsopgave A. Cedeo-erkenning B. Klanttevredenheidsonderzoek Opdrachtgevers C. Conclusie Cedeo 2016 Lee Hecht Harrison 2 A. Cedeo-erkenning 1.

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Matchcare HR Services BV

Klanttevredenheidsonderzoek. Matchcare HR Services BV Klanttevredenheidsonderzoek Matchcare HR Services BV 1-1-2017 Inhoudsopgave A. Cedeo-erkenning B. Klanttevredenheidsonderzoek Opdrachtgevers C. Conclusie Cedeo 2016 Matchcare HR Services BV 2 A. Cedeo-erkenning

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek AVOP 04-04-2019 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van AVOP vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo (Bezoekverslag en Conclusie van de

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek VWSC BV

Klanttevredenheidsonderzoek VWSC BV Klanttevredenheidsonderzoek VWSC BV 1-10-2016 Inhoudsopgave A. Cedeo-erkenning B. Klanttevredenheidsonderzoek Opdrachtgevers C. Conclusie Cedeo 2016 VWSC BV 2 A. Cedeo-erkenning 1. Achtergrond Er zijn

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek BOBA Opleidingen B.V. 25-01-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van BOBA Opleidingen B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek KG Online Marketing Academy 24-08-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van KG Online Marketing Academy vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Carrera C 20-11-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Carrera C vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Focus Conferences 27-10-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Focus Conferences vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Learnit Training 30-08-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Learnit Training vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Arbo Concern

Klanttevredenheidsonderzoek. Arbo Concern Arbo Concern KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Arbo Concern vanuit de invalshoek van de cliënt. INHOUDSOPGAVE CLIËNTENAUDIT BLIK OP WERK... 1 1. ACHTERGROND...

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Stichting Ons Bedrijf

Klanttevredenheidsonderzoek. Stichting Ons Bedrijf Klanttevredenheidsonderzoek Stichting Ons Bedrijf KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Stichting Ons Bedrijf vanuit de invalshoek van de cliënt. INHOUDSOPGAVE CLIËNTENAUDIT

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Sales Improvement Group B.V. 13-12-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Sales Improvement Group B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Bureau Op Eigen Kracht 20-09-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Bureau Op Eigen Kracht vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Horizon Jeugdzorg en Onderwijs Horizon Academie 17-07-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Horizon Jeugdzorg en Onderwijs vanuit verschillende invalshoeken:

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Kookstudio Thorn 10-08-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Kookstudio Thorn vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek ISA Training & Coaching B.V. 08-08-2011 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van ISA Training & Coaching B.V. vanuit verschillende invalshoeken:

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek LoopbaanNaPolitiek 25-02-2019 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van LoopbaanNaPolitiek vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo (Bezoekverslag

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Olympia Uitzendbureau

Klanttevredenheidsonderzoek. Olympia Uitzendbureau Klanttevredenheidsonderzoek Olympia Uitzendbureau KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Olympia Uitzendbureau vanuit de invalshoek van de cliënt. INHOUDSOPGAVE CLIËNTENAUDIT

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Stichting Yulius Academie 26-08-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Stichting Yulius vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek PCI Languages 17-03-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van PCI Languages vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek OAB Dekkers BV 01-02-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van OAB Dekkers BV vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek LTC Language Training Centre B.V. 26-01-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van LTC Language Training Centre B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Stichting MOC t Kabouterhuis 24-06-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Stichting MOC t Kabouterhuis vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Bureau Jeugdzorg Groningen 09-09-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Bureau Jeugdzorg Groningen vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Geoplan 11-09-2018 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Geoplan vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo (Bezoekverslag en Conclusie van

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek IPOL, Instituut Politieonderwijs & Trainingen BV 30-11-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van IPOL, Instituut Politieonderwijs & Trainingen BV vanuit verschillende

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Censor Bestuur 07-04-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Censor Bestuur vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek ISA Training & Coaching B.V. 18-04-2019 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van ISA Training & Coaching B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant ()

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Bureau Zuidema bv 10-11-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Bureau Zuidema bv vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg Academy 29-04-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Taalcentrum-VU 27-11-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Taalcentrum-VU vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Geef me de 5 academie 20-07-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Geef me de 5 academie vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Elycio Talen 15-06-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Elycio Talen vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo (Bezoekverslag en Conclusie

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Sales Improvement Training B.V. 13-12-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Sales Improvement Training B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek itsme Industrial Automation Opleidingen 24-01-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van itsme Industrial Automation vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Vitree 10-12-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Vitree vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo (Bezoekverslag

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek Focus Advisering Training Coaching 22-02-2012 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Focus Advisering Training Coaching vanuit verschillende

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek ExplainiT 05-07-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van ExplainiT vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo (Bezoekverslag en Conclusie

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek AVOP 31-01-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van AVOP vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo (Bezoekverslag

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek ArjoHuntleigh 27-02-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van ArjoHuntleigh vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek TACC Talen-Communicatie-Centrum Sauer 19-05-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van TACC Talen-Communicatie-Centrum Sauer vanuit verschillende invalshoeken: vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Stichting MOC t Kabouterhuis 14-12-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Stichting MOC t Kabouterhuis vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek TACC Talen-Communicatie-Centrum 09-03-2018 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van TACC Talen-Communicatie-Centrum vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek LTP 04-10-2018 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van LTP vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo (Bezoekverslag

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg Academie 29-06-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek STE Languages 28-09-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van STE Languages vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Senze 20-06-2013 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Senze vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo (Bezoekverslag

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Ten Kate & Stoker B.V. Opleidingen en Advies 21-06-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Ten Kate & Stoker B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek DIOR Academy 18-05-2018 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van DIOR Academy vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Loo van Eck 27-08-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Loo van Eck vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Menea 13-03-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Menea vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo (Bezoekverslag en Conclusie van de

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Blom Opleidingen 11-08-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Blom Opleidingen vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Tele Train Education B.V. 29-08-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Tele Train Education B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek STOC, Scholings-, Trainings- en Opleidingscentrum 07-06-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van STOC, Scholings-, Trainings- en Opleidingscentrum vanuit verschillende

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek B&T 26-09-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van B&T vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo (Bezoekverslag

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek CAOP 23-03-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van CAOP vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo (Bezoekverslag

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Randstad HR solutions 27-06-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Randstad HR solutions vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek PIEK International Education Centre (I.E.C.) B.V. 17-11-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van PIEK International Education Centre (I.E.C.) B.V. vanuit verschillende

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek ARTRA Arbeidsmarkttrainingen 06-07-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van ARTRA Arbeidsmarkttrainingen vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Copla Opleiding en Training 04-12-2018 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Copla Opleiding en Training vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek EBC Taleninstituut 26-06-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van EBC Taleninstituut vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Jeugdbescherming Akademie 18-10-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Jeugdbescherming Akademie vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Loo van Eck 28-08-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Loo van Eck vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo (Bezoekverslag en Conclusie

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek You Improve BV 10-06-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van You Improve BV vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Menskracht 7 16-12-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Menskracht 7 vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo (Bezoekverslag en Conclusie

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek schellekens & partners training, coaching en advies 29-11-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van schellekens & partners vanuit verschillende invalshoeken: vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Cerein 22-03-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Cerein vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo (Bezoekverslag

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Tempo-Team Employability 12-09-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Tempo-Team Employability vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Stichting Deltion Business 09-01-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Stichting Deltion Business vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen 21-02-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen vanuit verschillende invalshoeken:

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek MEEK2 B.V. 24-11-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van MEEK2 B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek IMK Opleidingen B.V. 19-01-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van IMK Opleidingen B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Margolin

Klanttevredenheidsonderzoek. Margolin Klanttevredenheidsonderzoek Margolin KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Margolin vanuit de invalshoek van de cliënt. INHOUDSOPGAVE CLIËNTENAUDIT BLIK OP WERK...

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek DenkProducties 27-10-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van DenkProducties vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Eurolangues 15-09-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Eurolangues vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Bureau Kees Horden B.V. 31-07-2019 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Bureau Kees Horden B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Tetrix Bedrijfsopleidingen 04-04-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Tetrix Bedrijfsopleidingen vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek DPA Benkis Training & Coaching B.V. 12-04-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van DPA Benkis Training & Coaching B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Focus Nederland 12-09-2018 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Focus Nederland vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo (Bezoekverslag

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Elycio Talen 09-06-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Elycio Talen vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Carrera C 20-10-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Carrera C vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek NextJob Outplacement 29-11-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van NextJob Outplacement vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek CNV Academie 25-09-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van CNV Academie vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Secretary Management Institute 16-01-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Secretary Management Institute vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Tinguely-Academy 14-04-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Tinguely-Academy vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek TrajectConsult bv 11-03-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van TrajectConsult bv vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Rendement Uitgeverij B.V. Opleidingen 10-03-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Rendement Uitgeverij B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek EBC Taleninstituut 23-06-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van EBC Taleninstituut vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Aedes vereniging van woningcorporaties 15-07-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Aedes vereniging van woningcorporaties vanuit verschillende invalshoeken:

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek GO opleidingen 14-04-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van GO opleidingen vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek LTP 30-08-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van LTP vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo (Bezoekverslag

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Spirit Jeugd en Opvoedhulp Spirit Academie 08-07-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Spirit Jeugd en Opvoedhulp vanuit verschillende invalshoeken: vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Ten Duis personeelsmanagement 18-08-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Ten Duis personeelsmanagement vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Juvent 08-12-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Juvent vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo (Bezoekverslag

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Thaeles BV 08-05-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Thaeles BV vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek Focus Advisering Training Coaching 22-04-2010 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Focus Advisering Training Coaching vanuit verschillende

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Conducto BV 07-09-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Conducto BV vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Alex van Groningen Corporate & Finance Training 20-10-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Alex van Groningen Corporate & Finance Training vanuit verschillende

Nadere informatie