Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! MINI WK DETO. Team Weemewereld. Oud Papier

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! MINI WK DETO. Team Weemewereld. Oud Papier"

Transcriptie

1 2 4 Nieuwsbrief 36 Maandag 12 vrijdag 16 juni Aan alle ouders, Belangrijk: 27 juni doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later! Verderop in de nieuwsbrief meer hierover. Noteer het vast in uw agenda! 37 Afgelopen week zijn de kinderen van groep 1 t/m 6 op schoolreisje geweest. Groep 3 t/m 6 dinsdag naar Wildlands, waar ze verschillende ontdekkingstochten door de Serenga, Jungola en Nortica hebben gemaakt. Groep 1 en 2 zijn naar de Zandstuve geweest waar ze heerlijk hebben gespeeld rondom het thema piraten. Verderop in de nieuwsbrief verslagen van beide dagen. Aankomende week starten we met de CITO-toetsen in groep 1 t/m 7. De CITO-toetsen vormen een hulpmiddel bij het geven van goed onderwijs. De toets is geen afsluiting van een leerproces, maar juist het begin van een volgend proces: welke talenten kan deze leerling nu nog meer ontwikkelen? Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld Oud Papier Maandag 12 juni zal er weer een oud papiercontainer bij school staan. Ook dit jaar komt de opbrengst en goede van de kinderen. Helpt u ons de kas te spekken?? MINI WK DETO Reminder: Op vrijdag 16 juni zijn er sportactiviteiten op het terrein van DETO. Via de ouder app heeft u uw kind op kunnen geven. Onder begeleiding van ouders zullen kinderen hier naar toe gaan. U bent ook welkom als publiek. Wij wensen ieder vast een sportieve en leuke middag toe!

2 Beste ouders, Het team van Basisschool Weemewereld vindt dat elk kind recht heeft op het beste onderwijs, dat hun talenten ontwikkelt, zelfvertrouwen geeft en een positieve eigenwaarde! Want goed onderwijs is het fundament van onze samenleving! Maar. Zoals u wellicht deze week op het nieuws gehoord hebt, is de maat vol bij de leerkrachten van het basisonderwijs! Ze willen ieder kind gewoon de aandacht geven die hij/zij nodig heeft, hoe complex ook! En dan ook nog afgerekend worden op een eindtoets als harde werkelijkheid geeft dat leerkrachten gefrustreerd worden en uitgeblust raken! Dat geeft werkdruk, want hoe speciaal leerkrachten ook zijn, ze hebben ook maar twee handen en echt maar één hoofd. PO in actie verwoordt het op de volgende manier: Wij willen goed onderwijs blijven geven aan alle kinderen, maar de huidige situatie is niet langer vol te houden!! Het is daarom tijd dat Den Haag eindelijk gaat luisteren naar al die leraren, schoolleiders, besturen, ouders en iedereen die snapt dat er nu geïnvesteerd moet worden in het basisonderwijs. Om onze zorgen kracht bij te zetten, zullen de basisschoolleerkrachten op 27 juni de deuren van de school een uur later opendoen. Op die dag reizen namens iedere school een ouder en een leraar af naar Den Haag om onze politieke leiders persoonlijk op te roepen werk te maken van investeringen in het primair onderwijs: om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te kunnen geven moet er geld komen voor het omlaag brengen van de werkdruk en voor een eerlijk en rechtvaardig salaris. U kunt ons helpen om die eis kracht bij te zetten door de volgende petitie te ondertekenen: Teken de petitie voor goed primair onderwijs #POFRONT Lage salarissen en hoge werkdruk maken het leraarsberoep onaantrekkelijk. Dat moet anders. Teken de petitie Wij, als Basisschool Weemewereld doen, net als de meeste basisscholen in Nederland, mee aan deze actie en zullen daarom een uur later beginnen. Alle leerlingen zijn die dag dan om 9.30 welkom! Dus 27 juni beginnen de leerlingen én leerkrachten een uur later! Samen met de MR ondersteun ik deze actie van harte. We hopen dat u allemaal de petitie tekent. Mocht u hierover vragen hebben, kunt u altijd even met mij in gesprek! Margien.

3 Schoolreisje groep 1 en 2: Het was een geweldige dag in Rheeze: de Zandstuve! We begonnen in een speelhal. Super: klimmen, glijden en grapjes maken in een spookhuis. Daarna hebben we geknutseld, we maakten een plakwerk van een piraat. Tussen de middag aten we patat, jammie, met mayonaise en ketchup. s Middags liepen we een echte speurtocht over het park. Er waren vragen als: Hoe heet het stuur op een boot? Tsjonge, later konden we nog buiten spelen op mooie klimtoestellen. Een grappige uitspraak: Eén van de kinderen van groep 1 /2 zag in de bus een trapje naar beneden. Deze trap leidt naar het toilet en een buitendeur. Hé, zei hij, hier is de kelder. Groep 1 Knutselen: veel creativiteit! Afgelopen woensdag hebben we allemaal geknutseld over het thema wonen. Veel kinderen kozen een piratenschip, daarop kwamen de mast met zwarte piratenzeilen, vaak een kombuis, en verdere versieringen aan het dek van het schip. Papa s en mama s die konden helpen: dank jullie wel! Vaderdag: Wilt u uw zoon of dochter een leeg en schoon plastic drinkflesje meegeven? Graag met de naam op de onderkant van het flesje. Dan gaan wij hiermee iets knutselen voor de lieve papa s.geheim! Groep 2 We zijn deze week druk geweest met het thema piraten! Dit, om alvast in de stemming voor het schoolreisje te komen. Lot en Nena hebben van Kapla een heel mooi piratenschip gebouwd. Job en Anna hebben in de bouwhoek een prachtig piratenschip gebouwd. Ze konden er zelfs in zitten! Herhaalde oproep mama s groep 2 We willen met Vaderdag graag iets bijzonders voor de papa s maken. Hiervoor hebben we het lievelingskledingstuk van papa nodig. Dat kan een colbertje, overhemd of trui zijn. Ook stropdassen of schoenen zijn mogelijk. Het kledingstuk moet papa wel even kunnen missen. Het kledingstuk mag in een tas, voorzien van naam worden ingeleverd bij juf Anke of juf Sandra. Het kledingstuk zal weer in goede staat thuiskomen.(let OP! maandag moet het binnen zijn!

4 Groep 3 en 4 Wat hebben wij een leuk schoolreisje gehad bij Wildlands! We hebben onder andere genoten van een jeepsafari, waarbij we de dieren van héél dichtbij konden bekijken. Juf Christel en juf Kim schrokken hier een beetje van, waar de kinderen erg om moesten lachen. Ook de simulator attractie was een succes. In deze attractie zagen we van alles op ons afkomen tijdens een tocht door koude gebieden en voelden wij staarten van ratten onder onze stoelen. Al met al was het een geslaagde dag en kunnen wij terugkijken op een avontuurlijk schoolreisje! Hiernaast een leuke groepsfoto in de dierentuin. De dag na het schoolreisje ging het feest nog even verder, want de moeder van Liese had een heerlijke taart voor ons gebakken naar aanleiding van de koningsspelen. Wij hebben als klas het meeste geld opgehaald voor de sponsorloop! De taart zag er erg mooi uit en smaakte ook heel goed. Moeder van Liese, bedankt! Groep 5 en 6 Schoolreisje Wat hebben we genoten van het schoolreisje bij Wildlands. Een safaritocht tussen de wilde dieren, neushoorns, giraffen, zebra s. Met een bootje door de River Rimbula, waar je oa. langs de prachtige olifanten kwam en een 4d show waar je je even waande op de poolgebieden. Het was een prachtig avontuur. VierKeerWijzer We zouden het thema van VierKeerWijzer West-Nederland afsluiten op woensdag 14 juni. Deze is verplaats naar woensdag 21 juni. De leerlingen krijgen maandag 12 juni het werkblad mee naar huis om te leren. Het volgende thema voor VierKeerWijzer is Vikingen. Heeft u nog spullen thuis liggen die wij mogen gebruiken, dan mag het meegenomen worden naar school. Tennisballen Voor alle telefoons, autosleutels, bankpassen, sokken of stropdassen die alle vaders weleens kwijtraken, hebben wij straks de perfecte oplossing. Hiervoor hebben we alleen maar een tennisbal nodig. Zou u deze mee willen geven zodat de kinderen deze maandag kunnen gebruiken? Dan zorgen wij voor de rest.

5 Groep 7 en 8 Kamp De kinderen van groep 7/8 gaan woensdag 5 juli t/m vrijdag 7 juli op kamp. Drie gezellige dagen, en voor groep 8 het slot van hun basisschooltijd! Meer informatie over het kamp volgt later. Musical De kinderen van groep 7/8 zijn al druk aan het oefenen voor de musical. Woensdag 12 juli zijn de ouders, opa s en oma s broertjes en zusjes uitgenodigd om dit spektakel s avonds te komen bekijken. Het tijdstip en locatie volgt nog. U komt toch ook?

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

2 4 Aan alle ouders, Pasen

2 4 Aan alle ouders, Pasen 2 4 Nieuwsbrief 30 Aan alle ouders, Maandag 10 14 april De school begint al helemaal in lentesfeer te komen. Alle leerlingen zijn 's middags, tijdens VierKeerWijzer bezig met verschillende opdrachten m.b.t.

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

Beste ouders, Nog een paar weken en dan gaan ook de groep 5,6,7 op schoolreisje en heeft groep 8 het eindkamp. Fijn weekend allemaal!

Beste ouders, Nog een paar weken en dan gaan ook de groep 5,6,7 op schoolreisje en heeft groep 8 het eindkamp. Fijn weekend allemaal! Nieuwsbrief 37 11 17 juni Beste ouders, Na een fijne week is het alweer weekend. De leerlingen van groep 3/4 zijn op schoolreisje geweest naar Schateiland in Zeumeren. Wat was het leuk en wat hebben de

Nadere informatie

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7.

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7. Nieuwsbrief 36 6 10 juni Beste ouders, Het eerste schoolreisje zit er al weer op. Groep 1 en 2 hebben zich opperbest vermaakt bij de Flierefluiter. Zo zelfs dat veel kinderen op de terugweg in slaap vielen!

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Deze week is afgesloten met prachtig weer. Dus mochten we af en toe even extra genieten van de najaarszon!

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Deze week is afgesloten met prachtig weer. Dus mochten we af en toe even extra genieten van de najaarszon! Nieuwsbrief 8 maandag 5 vrijdag 9 oktober Beste ouders, Deze week is afgesloten met prachtig weer. Dus mochten we af en toe even extra genieten van de najaarszon! 8 Volgende week begint met een gouden

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017 Koetkrant Woensdag 8 februari 2017 Agenda 14 februari 2017 : Inschrijven 10-minutengesprek 15 februari 2017 : Openochtend: aanmelden nieuwe kleuters 17 februari 2017 : Leerkrachtenverjaardag 18 februari

Nadere informatie

2 4 Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier. Agenda deze week:

2 4 Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 29 Aan alle ouders, Maandag 3 8 april Deze week zijn we op school begonnen met de projectweek. Het thema dit jaar is lente. En alsof het zo had moeten zijn, begonnen we deze week met prachtig

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer juni 2017

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer juni 2017 Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer 18 13 juni 2017 ALGEMEEN Agenda 12 juni: start toetsweken gr. 3 t/m 6 13 juni: MJW 18 16 juni: spelletjesmiddag gr. 1-2A 13.30 u 19 juni: toetsweek; bogaviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering AGENDA nr. 19 Dinsdag 20 juni schoonmaakavond Woensdag 21 juni inloopochtend Maandag 26 juni studiedag Dinsdag 27 juni staken Donderdag 29 juni GMR-vergadering Vrijdag 30 juni rapporten mee Vrijdag 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018 Nieuwsbrief Week 25 17 t/m 23 juni 2018 Belangrijke data Maandag 18 juni: schoolreis groep 3/4. Dinsdag 19 juni: schoolpleinactiviteiten. Woensdag 20 juni schoolreis groep 1/2. Woensdag 20 juni: uitloopmoment.

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Hieronder vindt u het vakantierooster van het nieuwe schooljaar

Hieronder vindt u het vakantierooster van het nieuwe schooljaar Jrg. 15 nr. 18 12 juni 2014 Agenda 17-06 Schoolreisje groep 7 18-06 Groep 3 bezoekt bibliotheek 26-06 Schoolreisje groep 5 en 6 30-06 groep 3 t/m 7 rapporten mee 03-07 groep 8 rapporten mee 03-07 Afscheid

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Agenda Agenda 2019 Maand Februari 2019 2019 Maand Maart 2019 08-02 1 e Rapport mee. 04 t/m 21 Ouder gesprekken n.a.v. Cito 18-21 febr Ouder gesprekken n.a.v. Cito

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KALENDER ADRES NUMMER 15, 18 MEI Beste ouder(s)/ verzorger(s) van De Marshof,

NIEUWSBRIEF KALENDER ADRES NUMMER 15, 18 MEI Beste ouder(s)/ verzorger(s) van De Marshof, NIEUWSBRIEF NUMMER 15, 18 MEI 2018 KALENDER 23/05 t/m 25/05: Groep 7 naar Brugge 29/05: Schoolfotograaf 30/05: Staking, leerlingen vrij! 04/06: Week van de avondvierdaagse 06/06 t/m 08/06: Groep 8 op schoolkamp

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Agenda deze week. Schoolagenda en fotoalbum. Nieuwsbrief februari Beste ouders, Het is alweer vrijdag, tijd voor de nieuwsbrief!

Agenda deze week. Schoolagenda en fotoalbum. Nieuwsbrief februari Beste ouders, Het is alweer vrijdag, tijd voor de nieuwsbrief! Nieuwsbrief 22 01 05 februari 2016 Beste ouders, Het is alweer vrijdag, tijd voor de nieuwsbrief! Deze week was het 's morgens heel stil in school, in alle groepen waren de leerlingen druk met de Cito-toetsen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 27 september 18.30 uur MR-vergadering

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Inhoud Juffendag Nieuws uit groep 7 Hulp van groep 8 Nieuws uit groep 4 Uitslag leeswedstrijd Bezoek aan de bibliotheek Oudergesprekken Agenda JUFFENDAG Vandaag hebben wij voor

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Week 23. Wij hebben er zin!! Heb je vragen? Bel gerust Saskia: 06 233 43028. We wensen jullie sportieve en vooral gezellige avonden toe.

Week 23. Wij hebben er zin!! Heb je vragen? Bel gerust Saskia: 06 233 43028. We wensen jullie sportieve en vooral gezellige avonden toe. Week 23 Ontruimingsoefening Veiligheid vinden we belangrijk op school. Om iedereen goed voor te bereiden op een calamiteit, is op maandag een ontruimingsoefening gedaan. Nadat het alarmsignaal klonk, is

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 16 april 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 16 april 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 16 april 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 13 Nieuws vanuit de directie * Laatst

Nadere informatie

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8.

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8. 1 3 0 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. Vorige week hielden wij weer onze jaarlijkse evaluatie vergadering. Tijdens die vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Nieuwsbrief 4 maandag 25 vrijdag 29 september Beste ouders, 4 Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Gym We hebben al een aantal keer gegymd in de sportzaal en merken dat nog

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus!

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Circus Bartiméus Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Geniet van alle foto s, clowntjes en werkjes. En zie alle prachtige kinderen van het SO die een geweldige week hebben gehad! Maandag

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Staking. In dit nummer: Belangrijke data maart

Staking. In dit nummer: Belangrijke data maart Eexterbasisschool Anemoonstraat 1 9679 EL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda 0597 592917 eexterbasisschool@sooog.nl Nieuwsbrief Staking maart 2019 In dit nummer: Staking 1 Bibliotheek bezoek groep 1

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Bericht uit de onderbouw. Week 9. Lekker vakantie!!

Bericht uit de onderbouw. Week 9. Lekker vakantie!! Week 9 Afrikadag 31 maart Na de vakantie kunt u zich als hulpouder inschrijven voor de Afrika dag. De inschrijfplek zal beneden in de centrale hal zijn, bij de trap. Er zijn ochtend- en middagactiviteiten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

18/9 t/m 22/9 Week tegen het pesten 21/9 - Schoolbrengdag

18/9 t/m 22/9 Week tegen het pesten 21/9 - Schoolbrengdag 1 0 4 Op donderdag 21 september is het nationale schoolbrengdag. Ook De Tandem doet mee! We roepen alle kinderen en ouders op om voor een dag de auto te laten staan, om zo eens te ervaren wat de voordelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 13 april komt de schoolfotograaf. Hij maakt groepsfoto s, individuele foto s en foto s van broertjes en zusjes.

Nieuwsbrief. Maandag 13 april komt de schoolfotograaf. Hij maakt groepsfoto s, individuele foto s en foto s van broertjes en zusjes. Nieuwsbrief Jaargang15 Nummer 8 7 4 2015 Het was weer een zeer geslaagde NL doet! Er is een hoop gebeurd; wilgentunnels gevlochten; coniferen geplant; putten leeggehaald; geverfd en nog heel veel meer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 19 mei 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De uitslag van de Cito-toets is binnen en het altijd fijn om te zien, dat de uitslag overeenkomt

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Kerst

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Kerst Nieuwsbrief 16 Maandag 19 vrijdag 23 december Voor de ouders, Zoals u al waarschijnlijk heeft kunnen merken, is juf Margien weer voorzichtig begonnen haar werkzaamheden op te pakken. In ieder geval zal

Nadere informatie

Buiten spelen met Jesper Jorik Gijs Jailley Isabel Dylano Jordan Jesper Kaylee Maureen Joris Fenna Yorick Dante.

Buiten spelen met Jesper Jorik Gijs Jailley Isabel Dylano Jordan Jesper Kaylee Maureen Joris Fenna Yorick Dante. Het schooljaar 2015*2016 Het school jaar was leuk met Juf Dianne en Juf Ilse. Zoals spelling rekenen in groep 6 b met Juf Anneke. Taal was leuk alles was leuk. Gym met meester Gert jan. Buiten spelen met

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 mei 2017

Nieuwsbrief 8 mei 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Agenda mei Agenda juni 4 Dodenherdenking 5 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Fietscontrole. Beste ouders,

Fietscontrole. Beste ouders, Nieuwsbrief maandag 02 vrijdag 06 oktober Beste ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld 5 om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen..

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen.. N I E U W S B R I E F Jubileum nummer Zo zijn we begonnen.. De Keizerskroon bestaat 10 jaar! Op 1 augustus 2008 gingen wij officieel van start, als nieuwe school voor de wijk Keijzershof. We kregen een

Nadere informatie

Schoolbericht 12. Donderdag 14 mrt t/m donderdag 28 mrt Belangrijke mededelingen: Staking 15 maart. Update locatieruil. Don 14 maart BLOC VLOC

Schoolbericht 12. Donderdag 14 mrt t/m donderdag 28 mrt Belangrijke mededelingen: Staking 15 maart. Update locatieruil. Don 14 maart BLOC VLOC Schoolbericht 12 Donderdag 14 mrt t/m donderdag 28 mrt 2019 Don 14 maart BLOC VLOC Enkele data: 15 maart Staking: school dicht 22 maart Viering Vloc en Bloc groep 1 27 maart Inloopspreekuur Centrum Jong

Nadere informatie

Algemene informatie. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om lekkere ontbijtkoek te kopen bij de kinderen van De Tweeklank uit Aadorp!

Algemene informatie. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om lekkere ontbijtkoek te kopen bij de kinderen van De Tweeklank uit Aadorp! Datum: 25-03-2019 Nieuwsbrief: 26 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De groepen zijn op het bouwterrein aan de Acacialaan zeer welkom ontvangen door de aannemer Hegeman en hebben zelf kunnen

Nadere informatie

Beste ouders, Mocht u een vraag hebben tijdens mijn afwezigheid, kunt u bij juf Sandra of juf Barbara terecht. Allemaal een fijn weekend.

Beste ouders, Mocht u een vraag hebben tijdens mijn afwezigheid, kunt u bij juf Sandra of juf Barbara terecht. Allemaal een fijn weekend. Nieuwsbrief 33 09-13 mei Beste ouders, Wat hebben we afgelopen week heerlijk kunnen genieten van het mooie weer. Dit in tegenstelling tot de eerste week van de meivakantie, waarbij er zelfs wat sneeuw

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november december - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 30 november Sinterklaas op school 30 november Vrije middag groep 5, 6, 7 en 8 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school

Nadere informatie

AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 23 februari (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 4 maart.

AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 23 februari (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 4 maart. Het Toermalijntje 19-02-2018 2017/2018 nummer 11 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 23 februari (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 4 maart. Rapportgesprekken donderdag 8 maart

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - mei 2016 Belangrijke data Datum Activiteit 24 mei t/m 27 mei Wandelvierdaagse 30 mei Schoolreis groep 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 27 2 t/m 8 juli 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 27 2 t/m 8 juli 2017 Nieuwsbrief Week 27 2 t/m 8 juli 2017 Vanuit de directie Afgelopen dinsdag was de staking van het primair onderwijs PO in Actie. Het was fijn om te merken dat u als ouders deze actie ondersteunde door

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 19 juli 2017 AGENDA 19 juli Afscheid groep 8 door alle leerlingen 19 juli Rapporten mee 21 juli Alle leerlingen s middags vrij 22 juli t/m 3 september Zomervakantie 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

4 december 2017 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda

4 december 2017 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 4 december 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 8 Van de directie Wat een spanning...nog 1 nachtje slapen en dan hopen we Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Vrijdag 27 mei en 3 juni Tennislessen groep 5b/6 Schoolfotograaf voor groepsfoto s. Studiedag, groep 1 t/m 4 hele dag vrij

Vrijdag 27 mei en 3 juni Tennislessen groep 5b/6 Schoolfotograaf voor groepsfoto s. Studiedag, groep 1 t/m 4 hele dag vrij NIEUWSBRIEF 15 2016 23 mei 16 Belangrijke data: Vrijdag 27 mei en 3 juni Tennislessen groep 5b/6 Dinsdag 31 mei Schoolfotograaf voor groepsfoto s Maandag 6 t/m donderdag 9 juni Wandelvierdaagse Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week mei t/m 2 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week mei t/m 2 juni 2018 Nieuwsbrief Week 22 27 mei t/m 2 juni 2018 Belangrijke data Maandag 4 t/m woensdag 6 juni: schoolkamp groep 7/8. Dinsdag 5 juni: cultuuruitstapje groep 1/2 naar Garmerwolde. Woensdag 6 juni: cultuuruitstapje

Nadere informatie

Terugblik op Juli 2018

Terugblik op Juli 2018 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Belangrijke data: 23 juli t/m 31 augustus 31 augustus 3 september zomervakantie Kdv en Bso gesloten i.v.m. verhuizing eerste schooldag in onze nieuwe school! Wij wensen alle kinderen

Nadere informatie

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger, April 2019 Beste ouder, verzorger, En zo heeft de maand april zich alweer aangekondigd op de kalender, hebben we alweer zomertijd en is het alweer bijna meivakantie. De leerlingen hebben van 19 april t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Peuteropvang Etten. In dit nummer

Nieuwsbrief. Peuteropvang Etten. In dit nummer 1 JAARGANG 2014/2015 NUMMER 11 Nieuwsbrief 27 maart 2015 In dit nummer Peuteropvang Etten 1 Peuteropvang Etten 2 Kivada 3 Spamfilter 4 Sponsortocht AOC 5 Verkeersouder gezocht! 6 Verkiezing MR 7 Paasviering

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 9 Maandag 31 oktober vrijdag 4 november Voor de ouders, Vanaf 7 november doen wij met mee met een 20 weken durend schoolfruit project. Dat betekent dat de school, van EU-schoolfruit, fruit

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie