Rectificatie Voorleesavond op woensdag 25 oktober. Zondag 5 november

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rectificatie Voorleesavond op woensdag 25 oktober. Zondag 5 november"

Transcriptie

1 Rectificatie Voorleesavond op woensdag 25 oktober. In de krant van oktober is de verkeerde aanvangstijd aangegeven voor het voorlezen. stijd is 19:30 uur i.p.v. 13:30 uur. Woensdag 1 november Goudsmid Zoals elke maand is ook nu Tony, onze goudsmid, weer aanwezig voor al uw reparaties. Grote 13:00 uur 16:00 uur De koffie en de thee staan voor u klaar. Woensdag 1 november Wijnproeverij Jan Vermeulen van Wijnhandel van Schaik uit Vianen laat ons weer een paar heerlijke wijnen proeven. En natuurlijk hoort bij de wijn een heerlijk stukje kaas. Om deze avond nog gezelliger te maken zorgen de Donjongens voor de muzikale omlijsting. 19:30 21:30 4,00 inclusief wijn, kaas en een kopje koffie/thee Een kaartje kunt kopen bij de receptie van het SWV-kantoor. Zondag 5 november Memento Elke eerste zondag van de maand staan twee vrijwilligers met koffie en thee klaar in de gedenkruimte op de Algemene Begraafplaats. Iedereen is welkom om zijn of haar verhaal te delen en/of herinneringen op te halen. Gedenkruimte op de Algemene Begraafplaats aan de Sparrendreef in Vianen. 11:00 uur 16:00 uur Memento is een initiatief van Stichting Lichtjes in de Duisternis.

2 Maandag 6 november LGB-en Kom mee LGB-en! (Lichamelijk en Geestelijk in Beweging) Voor iedereen die het gezellig vindt om af en toe in een clubje te wandelen, mét een beetje extra zoals geheugentraining, is dit de perfecte ochtend. Natuurlijk kunt ook alleen deelnemen aan de wandeling of alleen de geheugentraining. Kosten Educatieruimte 9:45 uur 11:30 uur 2.00 inclusief kopje koffie en na afloop een sapje. Ook als u rollator of rolstoel afhankelijk bent, bent u ook welkom! (Indien nodig moet u zelf voor begeleider/duwer zorgen) Woensdag 8 november Meijssen mode Meijssen Mode. Mode voor senioren met persoonlijke aandacht! Een makkelijke manier om er leuk uit te zien, daar draait het bij Meijssen Mode om. En om aan uw wensen te kunnen voldoen, zorgen zij voor een brede collectie. Hierin vindt u zeer draagbare en gemakkelijk te combineren kleding van diverse merken. Sportief, klassiek, chique, eenvoudig: kortom voor elk wat wils! 13:30 uur 15:30 uur Gratis. Kopje koffie of thee staat voor u klaar.

3 Woensdag 8 november Bingo Wie heeft er dit keer geluk? Er zijn weer leuke prijzen te winnen bij de BINGO Kosten 19:30 uur 21:30 uur 3,00 inclusief plankje, koffie/ thee en een drankje met een hapje. Vrijdag 10 november Toneel Toneelvereniging Ger Zuijdendorp speelt voor u een komedie in twee bedrijven van Jon van Eerd Een rits te ver De Stadshof Vianen 20:00 uur Zaal open 19:30 uur 3,00 voor SWV-bezoekers (normale prijs 6,00) Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de receptie van het SWV-kantoor. Natuurlijk kunt ook deze avond gebruik maken van de Plusbus. Maandag 13 november Brei- en Haakcafé Gezellig met elkaar breien of haken en leren van elkaar. Ontdek samen nieuwe technieken, en wissel ideeën en patroontjes uit. Kosten Educatieruimte SWV 19:00 uur 21:00 uur 2,00 incl. koffie/thee en sapje.

4 Woensdag 15 november Stamboom Familiegeschiedenis van Vianen en directe omgeving. Dankzij uitleg en hulp van Henk Nieuwenhuis, van de vereniging Genealogie, krijgt u meer inzicht hoe u uit kunt zoeken waar uw roots liggen. Grote 13:30 uur 15:30 uur 2,00 inclusief kopje koffie/thee. Donderdag 16 november Gezellig samen eten De Ponthoeve Vindt u het gezellig om met een groepje een pannenkoek te gaan eten? Dat kan vanaf vandaag met de SWV. Meldt u zo snel mogelijk aan want het aantal plaatsen is beperkt. U kunt kiezen uit een pannenkoek met 2 ingrediënten, u krijgt een drankje naar keuze en natuurlijk een toetje. U gaat op eigen gelegenheid naar de Ponthoeve maar natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de Plusbus. De Ponthoeve, Buitenstad :30 uur Kosten 13,95 Aanmelden is noodzakelijk en kan bij de receptie van het SWV-kantoor. Donderdag 16 november Lees en Ontmoet Bent u geïnteresseerd in boeken en lezen? Ontmoet u graag nieuwe mensen? Kom elke 2 e donderdag van de maand naar Lees & Ontmoet. In een kleine groep lezen we een artikel, column of gedicht. Aan de hand daarvan delen we onze ervaringen en herinneringen. Grand Café Hof van Batenstein 15:00 16:00 uur De koffie en de thee staan klaar.

5 Vrijdag 17 november Handverzorging Naast de manicure nu ook een weldadige hand en/of armmassage. Heeft u last van stijve of pijnlijke spieren in uw handen en/of armen? Geniet dan van een ontspannende massage, die gedaan wordt met een zachte olie. De prijslijst vindt u in de gang bij de receptie. Tijden Educatieruimte tussen 13:00 en 17:00 uur. Inclusief kopje koffie of thee. Afspraak maken is noodzakelijk en kan bij de receptie van het SWV-kantoor, of bel even naar Vrijdag 17 en zaterdag 18 november Guitar brothers 60 jaar geleden traden de gebroeders Sluijs al op in Vianen en omstreken. Een paar jaar geleden kwamen de gitaren weer van de zolder en werd er een mooi repertoire samengesteld met Nederlandse en Engelse liedjes. De groep bestaat uit: Kees, Jan en Hennie Sluijs, Theo Bor, Joke Schrijvers, Gerrit de Vaal en Hennie Vermeulen. Kom, geniet en zing mee met de Guitar Brothers. 19:30 uur 22:30 uur. 5,00 inclusief een kopje koffie/thee, een drankje met een hapje. Een kaartje kunt u voor één van de dagen kopen bij de receptie van het SWVkantoor. U kunt ook even bellen naar

6 Dinsdag 21 november Lees en Ontmoet Bent u geïnteresseerd in boeken en lezen? Ontmoet u graag nieuwe mensen? Kom naar Lees & Ontmoet. In een kleine groep lezen we een artikel, column of gedicht. Aan de hand daarvan delen we onze ervaringen en herinneringen. Elke 3e dinsdag van de maand is er een Lees & Ontmoet in de Bibliotheek. Bibliotheek, Spekdam 2, Vianen 10:30 uur 12:00 uur De koffie/thee staat klaar. Woensdag 22 november Spelletjes Een gezellige middag met o.a. sjoelen, rummikub en kaarten. Grote 13:30 uur 15:30 uur 2.00 inclusief kopje koffie/ thee en een drankje met een hapje. Woensdag 22 november The Hundred-Foot Journey Film De familie Kadam verhuist met grootse plannen van India naar Zuid-Frankrijk, om daar een Indiaas restaurant te openen. Het rustig openen zit er echter niet in. De kille eigenaresse van het klassieke Franse restaurant Le Saule Pleureur, Madame Mallory, protesteert hevig tegen de opening. Dit escaleert in een flinke vete tussen de twee restaurants. Wanneer zoon Hassan Kadam zijn passie voor de Franse haute cuisine ontdekt en valt voor souschef Marguerite, probeert hij te bemiddelen en de twee uiteenlopende culturen nader tot elkaar te brengen. 19:00 uur 21:30 uur. 1,50 inclusief kopje koffie/thee en een drankje met een hapje.

7 Vrijdag 24 november Kunstcafé Een Kunstcafé voor ouderen die het leuk vinden om naar kunst te kijken en daarover met anderen van gedachten te wisselen. Centraal staat de prachtige collectie van de Kunstuitleen waarin uiteenlopende kunstenaars en stijlen vertegenwoordigd zijn. Iedere maand wordt er een andere thema aangesneden door een gespreksleider. Kunstuitleen (Bibliotheek Vianen, spekdam 2). 10:30 uur 11:30 uur Kosten 2,- per keer Opgeven kan via of via Vrijdag 24 november Dansavond Onze huis DJ Rietje verzorgt weer een gezellige avond met mooie muziek om op te dansen en naar te luisteren. 20:00 uur 23:00 uur 3,50 inclusief koffie of thee en een hapje. Maandag 27 november Sint bingo Een gezellige middag met spanning, sensatie en een grote kans om te winnen. Sint en Piet zijn uitgenodigd voor deze middag. Wie weet komen zij ons bezoeken. 13:00 uur 16:00 uur. 3,00 inclusief plankje, koffie/thee en een drankje met een hapje.

8 Wist u dat De Line dancegroep nieuwe leden zoekt? Iedere vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur wordt er gedanst. Loop eens binnen, doe mee en kijk of het uw nieuwe activiteit wordt. U klaverjassen kunt leren bij de SWV. Bij voldoende animo is dit mogelijk tijdens de spelletjesmiddag. U mee kunt doen aan rollator-, rolstoel- of zitdans? Bij voldoende aanmeldingen starten we op maandagmorgen om 11:15 uur. U de activiteitenkrant ook digitaal kunt krijgen? Geef uw gegevens door aan de receptie van de SWV en u wordt als een van de eersten op de hoogte gebracht van de activiteiten. Het ouderenfonds diverse evenementen aanbiedingen heeft? Zoals: uitstapjes, voetbalwedstrijden enz. Kijk voor meer informatie op Hier kunt u zich ook aanmelden. Nieuw bij de SWV: Kleuren voor volwassen Kleuren voor volwassenen lijkt een hype, maar veel mensen vinden rust in het inkleuren. De verschillende kleuren hebben een betekenis voor mensen. U bent geconcentreerd aan het werk en daarbij kunnen de problemen naar de achtergrond verdwijnen. Onder deskundige leiding, kunt u elke eerste en derde woensdagmiddag van de maand kennismaken met kleuren voor volwassenen. Gestart wordt per januari 2018 Meer informatie krijt u van Ada op het SWV-kantoor (op maandag of woensdag). Rollatordans Onder deskundige begeleiding kunt u wekelijks nieuwe mogelijkheden ontdekken, die bewegen met een rollator biedt. Ook is het mogelijk in rolstoel of zittend op stoel mee te doen! Bij voldoende belangstelling gaat er zo spoedig mogelijk gestart worden met deze dansvorm. Meer informatie kunt u krijgen bij Lenie Visser, wel bekend van het Volksdansen op de maandagochtend, tel.:

9 Vier het leven Samen uit, samen genieten Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaan zij gezellig naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. Het programma voor de komende maand: 1. Katakló - Play - Dans Dinsdag 3 november :15 uur De Kom Nieuwegein 45,00 2. Ellen Ten Damme Parijs - Berlijn - Muziek Vrijdag 6 november uur De Kom Nieuwegein 48,00 3. Bruckner 5 Rotterdams Philharmonisch Orkest olv Jaap van Sweden - Muziek Zaterdag 7 november :15 uur Tivoli Vredenburg Utrecht 58,00 4. Mozarts La Clemenza di Tito Orkest van de Achttiende Eeuw - Muziek Zondag 15 november :00 uur Tivoli Vredenburg Utrecht 50,00 5. Getekend - Marc-Marie Huijbregts - Muziek Woensdag 18 november :15 uur De Kom, Nieuwegein 42,00 6. The Blues Brothers Approved - Muziek Zaterdag 21 november :15 uur De Kom Nieuwegein 48,00 7. Barbra Streisand 75 Petra Berger en Band Muziek Woensdag 25 november :30 uur Fulcotheater IJsselstein 39,00 8. Gouwe Ouwe o.a. Carry Tefsen - Muziek Donderdag 26 november :15 uur De Kom Nieuwegein 45,00 9. Liesbeth List De Musical - Muziek Zaterdag 4 november :15 uur De Kom Nieuwegein 55, Het Achterhuis (Try-out) o.a. Oda Spelbos, Marie-Louise Stheins, Cees Geel. Woensdag 8 november :30 uur Fulcotheater IJsselstein 43, Stravinsky s Petroesjka Neue Philharmonie Westfalen Uitgelegd door Jules van Hessen - Muziek Woensdag 8 november :15 uur Tivoli-Vredenburg Utrecht 47, Weet je nog wel Tony Neef, Maaike Widdershoven en Ruud Bos - Muziek Donderdag 16 november 20:15 uur Theater de Slinger Houten 38, Ibérica de Danza Carmen vs Carmen Vrijdag 17 november :15 uur De Kom Nieuwegein 45, The Taming of the Shrew Sjotakovitsj Film:Ballet Zondag 26 november :00 uur Cinemec Utrecht 29,50 Wilt u meer informatie? Kijk op of bel:

10 Nog meer SWV. Plusbus Bent u slecht ter been? Onze bussen (ook voor rolstoelers) zorgen ervoor dat u toch er op uit kunt. Ook rijden we naar zieken- en verpleegtehuizen in de regio. De chauffeur haalt u volgens afspraak voor de deur op en brengt u ook weer thuis. Meer informatie vindt u bij onze Plusbus-balie in het Hof van Batenstein. Tel: (maandag t/m vrijdag: 9:30 en 11:30 uur). Hulp nodig? Een klusje in huis of tuin, hulp bij het doen van de boodschappen, behoefte aan gezelschap of aan iemand die met je mee gaat naar een museum? Al deze vragen kun je kwijt op Vianenvoorelkaar.nl Jouw talent delen en hulp aanbieden? Iedereen heeft een talent om vrijwilliger te worden. Heb je een uurtje beschikbaar? Op Vianenvoorelkaar.nl zijn verschillende hulpvragen te vinden, zowel voor eenmalige hulp als regelmatige ondersteuning. Coördinator van Vianen voor Elkaar is Simone Visser: s.visser@welzijnvianen.nl ; Steunpunt Mantelzorg Mantelzorgers besteden veel tijd en energie aan de zorg voor een zieke of hulpbehoevende partner, kind, ouder, vriend of buur. Wanneer de zorg langdurig en intensief wordt kan het zwaar zijn. Het Steunpunt Mantelzorg Vianen biedt mantelzorgers: Informatie en advies Luisterend oor Tijdelijke vervanging om als mantelzorger even tussen uit te kunnen Dag van de Mantelzorg Dankjewel-pakket Het Steunpunt Mantelzorg bevindt zich in het Hof van Batenstein. Meer informatie en/of afspraak: Carolien Harbers (Coördinator) SWV De Wijkwinkel Bij onze wijkwinkel kunt u terecht als u ondersteuning nodig hebt op administratief of praktisch gebied. Samen met u nemen we bijv. contact op met instanties en/of bedrijven en helpen wij u met het indienen van aanvragen. De wijkwinkel is gevestigd aan het Grote Geusplein 1 (gebouw de Prenter). Coördinator van SWV de Wijkwinkel is Mariska Eiflaar: m.eiflaar@welzijnvianen.nl; Openingstijden: maandag, dinsdag, en donderdag van uur en uur. Woensdag van uur.

Oktober Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Voorleeslunch Muziekavond Dansavond. Woensdag 18 oktober Shepherds Pie

Oktober Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Voorleeslunch Muziekavond Dansavond. Woensdag 18 oktober Shepherds Pie Oktober 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Voorleeslunch Muziekavond Dansavond Woensdag 18 oktober Shepherds Pie foto 19:30 uur 21:30 uur Kosten 4.00 inclusief kopje koffie

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten foto Entree: 3,00 Inclusief een drankje. Een kaartje kunt u tot 19

Nadere informatie

Een gezellige middag met o.a. sjoelen, rummikub en kaarten inclusief kopje koffie/ thee en een drankje met een hapje. Woensdag 2 augustus

Een gezellige middag met o.a. sjoelen, rummikub en kaarten inclusief kopje koffie/ thee en een drankje met een hapje. Woensdag 2 augustus Woensdag 2 augustus Spelletjes Een gezellige middag met o.a. sjoelen, rummikub en kaarten. Entree 13:30 uur 15:30 uur 1.50 inclusief kopje koffie/ thee en een drankje met een hapje. Woensdag 2 augustus

Nadere informatie

Activiteitenkrant maart Woensdag 1 maart. High Tea

Activiteitenkrant maart Woensdag 1 maart. High Tea Activiteitenkrant maart 2017 Woensdag 1 maart High Tea Einde: 15:30 uur Entree: 5,00 Meer informatie vindt u in deze krant. Een kaartje kunt u kopen bij de receptie van het SWVkantoor, ook kunt u bellen

Nadere informatie

September 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.:

September 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: September 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Brei-en haakcafé l Bingo l Playbackshow Vrijdag 29 september Playbackshow foto 19:30 uur 22:30 uur Kosten 5.00 inclusief kopje

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

Woensdag 15 februari. MeSted

Woensdag 15 februari. MeSted Activiteitenkrant februari 2017 Woensdag 15 februari MeSted Het gezelligheidskoor uit Leerdam Entree: 3,50 inclusief kopje koffie of thee en een drankje met een hapje. Meer informatie vindt u in deze krant.

Nadere informatie

Vrijdag 18 november en Zaterdag 19 november The Guitar Brothers and Friends

Vrijdag 18 november en Zaterdag 19 november The Guitar Brothers and Friends Activiteitenkrant November 2016 Vrijdag 18 november en Zaterdag 19 november The Guitar Brothers and Friends Entree: 5,00 inclusief kopje koffie/thee, drankje en een hapje. Einde: 22:30 uur. Een kaartje

Nadere informatie

Zin in bewegen? Gezellig creatief bezig zijn? Wat bij te leren? U bent van harte welkom wij de onderstaande SWV-activiteiten!

Zin in bewegen? Gezellig creatief bezig zijn? Wat bij te leren? U bent van harte welkom wij de onderstaande SWV-activiteiten! December 2017 Zin in bewegen? Gezellig creatief bezig zijn? Wat bij te leren? U bent van harte welkom wij de onderstaande SWV-activiteiten! Maandag 09:30-11:15 uur Volksdansen 13:30-15:30 uur Koersbal

Nadere informatie

Vrijdag 30 september Trio Sandra Vanreys

Vrijdag 30 september Trio Sandra Vanreys Activiteitenkrant september 2016 Vrijdag 30 september Trio Sandra Vanreys Aanvang: 19:30 uur Entree: 5,00 Einde: 22:30 uur Een kaartje kopen is noodzakelijk en kan tot 28 september bij de receptie van

Nadere informatie

Zaterdag 26 maart Paasbrunch

Zaterdag 26 maart Paasbrunch Activiteitenkrant maart 2016 Zaterdag 26 maart Paasbrunch Met muzikale begeleiding van de Donjongens+ Aanvang: 11:00 uur Entree: 7,50 Einde 14:00 uur Kijk voor meer informatie in deze krant Theatergroep

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2015

Activiteitenkrant december 2015 Activiteitenkrant december 2015 Zondag 13 december Kerstdiner bij Van der Valk Geniet tijdens het diner van de muziek van Jan Smit, het Kerstverhaal en de Kerstgedichten. Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30

Nadere informatie

Activiteitenkrant januari Maandag 11 januari. Sandra Vanreys

Activiteitenkrant januari Maandag 11 januari. Sandra Vanreys Activiteitenkrant januari 2016 Maandag 11 januari Sandra Vanreys Aanvang: 19:30 uur Einde: 21:30 uur Entree: 4,-- inclusief kopje koffie of thee en een drankje met een hapje. Meer informatie vindt u in

Nadere informatie

Woensdag 25 januari. Havenkoor De Woelwaters

Woensdag 25 januari. Havenkoor De Woelwaters Activiteitenkrant januari 2017 Woensdag 25 januari Havenkoor De Woelwaters Einde: 21:30 uur Entree: 3,50 inclusief kopje koffie of thee en een drankje met een hapje. Een kaartje kunt u kopen bij de receptie

Nadere informatie

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen)

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) ACTIVITEITENAGENDA Januari 2015 Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Jan. Activiteit Tijd Plaats Donderdag 1 - Nieuwjaarsdag Vrijdag

Nadere informatie

Activiteitenkrant februari 2016. Woensdag 3 februari. Voorleesavond met Annemarie Oster

Activiteitenkrant februari 2016. Woensdag 3 februari. Voorleesavond met Annemarie Oster Activiteitenkrant februari 2016 3 februari Voorleesavond met Annemarie Oster Aanvang: 19:30 uur Einde 21:30 uur Entree: 4,00 inclusief kopje koffie of thee en een drankje met een hapje. Deze lezing komt

Nadere informatie

Locatie Kasteelhof / De Hof

Locatie Kasteelhof / De Hof Locatie Kasteelhof / Maandelijkse uitgave van - Augustus 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juni 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Juli 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.:

Juli 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Juli 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Pannenkoeken eten l Bingo l Film Woensdag 19 en 26 juli Bustocht en pannenkoeken eten foto Vertrek: 15:00 uur vanaf de Donjon Einde:

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Mei 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Programma. Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht. Dagactiviteitencentrum. Rosendael. somatiek

Programma. Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht. Dagactiviteitencentrum. Rosendael. somatiek Programma Dagactiviteitencentrum Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht Rosendael somatiek 2018-10 1 MAANDAG Algemene Activiteit Vandaag de dag - Jacqueline MAANDAG Oud Utrecht - Ellen Creatieve

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Februari 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers week 23-2016

Vacatures vrijwilligers week 23-2016 DE BOGEN De Bogen In overleg na 14.30u PG + Verzorging Maatje Voor een zeer slechtziende mevrouw zijn wij op zoek naar een maatje om een wandeling te maken, te puzzelen, een praatje te maken e.d. DE VLASGAARD

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Juli Krant ook te bekijken via:

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Juli Krant ook te bekijken via: Activiteitenkrant Locatie St. Elisabeth Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Juli 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 2 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen

Nadere informatie

Activiteitenkrant November 2015

Activiteitenkrant November 2015 Activiteitenkrant November 2015 Activiteiten november Week 45 Maandag 2 november 10:00 12:00 uur Ochtendactiviteit variabel. Abdul bekijkt met u Dinsdag 3 november 10:30 12:00 uur Bloemschikken in de Lounge.

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015 Vrijdag 1 mei Handwerken en breien voor goede doelen Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Tot 16.00 uur Dinsdag 5 mei Bevrijdingsborrel De grote zaal is open en de vrijwilligers staan voor u klaar.

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015 Donderdag 1 oktober A&H mode U kunt weer komen kijken en kopen bij het modehuis A&H. Zij hebben mooie kleding die zij graag aan u laten zien. Tijd 14.00 uur Tot 15.30 uur Vrijdag 2 oktober Dickij en Nel

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Vaste Activiteiten: Dag Activiteit Tijd Maandag Rummicub huiskamer 4, 1e etage 9:30-12:00 uur Maandag Stoelfietsen 10:00-11:00 uur Dinsdag even weken (1,5 en

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Alde Steeg - Bongerd - Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via: zmw.

Activiteitenkrant. Locatie Alde Steeg - Bongerd - Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via: zmw. Activiteitenkrant Locatie Alde Steeg - Bongerd - Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April 2019 - Krant ook te bekijken via: zmw.nl/nieuws/ Algemene informatie: Activiteitenkrant April 2019 Locatie

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Oktober t/m december 2014 Archipel Passaat het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Alstublieft. Bij deze het Archipel programmaboekje eerste kwartaal 2014. Een programmaboekje

Nadere informatie

Locatie Kasteelhof / De Hof

Locatie Kasteelhof / De Hof Locatie Kasteelhof / Maandelijkse uitgave van - Juli 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd worden door

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober 2018 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Algemene informatie: Activiteitenkrant

Nadere informatie

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen: Beweeggroep voor senioren. Bewegen vanuit de stoel, in een heel gezellige groep in het stilte centrum van Swellengrebel. Spelenderwijs proberen we de fitheid te bevorderen en

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart 2018 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant

Nadere informatie

Activiteiten voor senioren Ouder-Amstel september - oktober 2016

Activiteiten voor senioren Ouder-Amstel september - oktober 2016 Activiteiten voor senioren Ouder-Amstel september - oktober 2016 Activiteiten voor senioren In Ouder-Amstel is altijd wat te beleven, ook voor senioren. Coherente organiseert activiteiten voor senioren

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Activiteitenkrant Locatie St. Elisabeth Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede November 2015

Activiteiten programma De Meerstede November 2015 Dinsdag 3 november Mozaïek. Vanmiddag creatief bezig zijn samen met de vrijwilligers. Locatie 1 e etage creatief-centrum Kosten extern consumptie / 1,00 materiaal Locatie: 1 e etage creatief-centrum Zaal

Nadere informatie

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma.

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma. Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 1 e uitgave van de activiteitenkrant. De komende 2 maanden (september en oktober) zal er een exemplaar bij u in de bus komen te liggen. Het is voor ons een proef en

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers

Vacatures vrijwilligers Vacatures vrijwilligers Omschrijving: Bezoeken cliënt Wanneer: In overleg Taken, vaardigheden: Gesprek voeren, koffie drinken, het dorp in etc. Graag iemand die iets te vertellen heeft en om kan gaan met

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER NOVEMBER 2010

ACTIVITEITENKALENDER NOVEMBER 2010 ACTIVITEITENKALENDER Uitgelicht Woensdag 3 november 19.30-22.00 uur Herdenkingsbijeenkomst Donderdag 4 november 19.30-21.30 uur Optreden Flash Back Donderdag 11 november 14.00-16.00 uur Scootmobieldemonstratie

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juli 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW

MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW Data: 9 september 13:30 14 oktober 13:30 11 november 13:30 Data: vanaf 13 september wekelijks iedere woensdag ochtend WORKSHOP BUIKDANS door Alyza

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website September 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit Vrijwilligerswerk op de locatie Kempenhof, maandag Vervoer van cliënten, intern In staat zijn om een rolstoel te kunnen duwen, cliënten van en naar bijvoorbeeld de kapper/fysio brengen Maandagochtend 9.30-12.00u

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Kom der bi-j! in Winterswijk

Kom der bi-j! in Winterswijk in Winterswijk Kom der bi-j! Handwerkmiddag In alle even weken op de donderdagmiddag samen gezellig handwerken, een gezellig gesprek met een kopje koffie of thee. Meer informatie: 06-12522546 of marcella.jelmer@kpnmail.com

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

Schiedammers maken geluk

Schiedammers maken geluk Schiedam Groenoord van 21 september t/m 28 september 2018 Schiedammers maken geluk tijdens de Week van het Geluk 2018 Er zijn zoveel wegen naar Geluk en hopelijk is deze week er 1 van. Even aandacht voor

Nadere informatie

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Zorgt u voor een naaste

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Transvaal. Ontmoetingscentrum. Activiteiten- en ondersteuningsprogramma. Elke facet telt

Transvaal. Ontmoetingscentrum. Activiteiten- en ondersteuningsprogramma. Elke facet telt Transvaal Activiteiten- en ondersteuningsprogramma Elke facet telt Welkom Welkom Woont u in de buurt van WZH Transvaal en heeft u behoefte aan sociale contacten of een zinvolle invulling van uw dag? Dan

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen september 2017 - september 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen optreden in het

Nadere informatie

Activiteiten programma

Activiteiten programma Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2017 Maandag 1 oktober Tennissen bij De Meerstede 55+ Voor alle liefhebbers. Op een ontspannen manier kunt u mee doen met tennis. Kosten: 2,00 per keer exclusief

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof Inhoud Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod Leenderhof 1 en 2... 4 Activiteitenaanbod Leenderhof 1, 2 en

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Schiedamse Week van het Geluk 2017

Schiedamse Week van het Geluk 2017 Schiedamse Week van het Geluk 2017 Schiedammers maken geluk Geluk zit in kleine dingen, een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek, samen iets leuks doen en plezier hebben. Zo wordt

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 05 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 205 Belangrijk nieuws!! Lichamelijke beweging Een bewegingsagoog is aanwezig

Nadere informatie