Inhoud. Inspiratie voor de keuken van nu. Inspirerende ideeën voor de keuken. 4. Feestjes en partijen. 12. Inspiratie. 26

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoud. Inspiratie voor de keuken van nu. Inspirerende ideeën voor de keuken. 4. Feestjes en partijen. 12. Inspiratie. 26"

Transcriptie

1 Inspirerende ideeën voor nieuwe mogelijkheden in uw keuken. De twinline vaatwassers van Siemens.

2 Inspiratie voor de keuken van nu. Inhoud. Siemens presenteert met trots de nieuwe twinline, een innovatieve serie vaatwassers. Die bestaat uit drie modellen in verschillende afmetingen. Wat de twinline bijzonder maakt? U beschikt over twee compartimenten die u onafhankelijk van elkaar kunt gebruiken. Op die manier heeft u voor elk moment de juiste capaciteit. Met al zijn mogelijkheden is de twinline een aanwinst voor elk type huishouden. In dit boek laten we u een aantal herkenbare mogelijkheden zien. Hopelijk inspireren we u om uw ideale keuken vorm te geven. We wensen u veel plezier bij het ontwerpen. Inspirerende ideeën voor de keuken. 4 Met twinline hoeft u geen concessies bij het ontwerp van uw keuken te doen. Deze vaatwasser met twee aparte compartimenten biedt het gemak van extra opslag. Meer mogelijk met twinline. 6 Feestjes en partijen. 12 Geen glazen meer tijdens de borrel? Geen borden meer voor de volgende gang? Geen paniek, met twinline is de vaat weer snel schoon. Voor de échte kookliefhebber. 14 De twinline alle modellen. 20 Een vaatwasser voor 12, 14 of 16 couverts? TwinLine heeft wat u zoekt. U hoeft zich niet meer aan te passen aan uw vaatwasser. Alle modellen in de twinline. 22 Inspiratie. 26 Kokend water uit een kraan, een combi-stoomoven en nog veel meer. Met Siemens inbouwapparatuur maakt u de perfecte keuken. Meer weten over Siemens inbouwapparatuur? 29 Of u een druk huishouden heeft, of een snel en gemakkelijk huishouden; twinline is dé oplossing voor iedere gezinssamenstelling. Geen zorgen meer over uw fijnste servies en glaswerk. Dit past goed in het kleine compartiment, terwijl het grote vaatwerk in het ruime compartiment wordt schoongemaakt. Alle producteigenschappen op een rijtje. Nieuwsgierig naar een actueel productoverzicht en onze laatste acties? Kijk op Alle ruimte voor drukke huishoudens. 8 Het oog wil ook wat. 16 Veelgestelde vragen over de twinline. 23 Grote gezinnen, dubbele ladingen. Met Twin 16 heeft u heel veel extra ruimte in twee compartimenten, zodat u altijd schone borden en glazen voorhanden heeft. Designliefhebbers opgelet: genoeg ruimte voor de vaat, zelfs bij een zwevende keuken. Ook is de verhoogde inbouw een stuk ergonomischer. De twinline is het antwoord. Gemak dient de mens. 10 Genieten van het weekend. 18 Een wereld vol mogelijkheden. 24 De Twin 12 maakt uitruimen overbodig. In het ene compartiment gaat de vuile vaat en uit de andere haalt u de schone. Doordeweeks een simpele maaltijd en in het weekend een uitgebreid diner. De Twin 12 zorgt voor nog meer gemak. Wat voor bediening wilt u? En waar wilt u de vaatwasser installeren in uw keuken? Met de twinline van Siemens bepaalt u het zelf.

3 4 5 De twinline vaatwassers van Siemens. Inspirerende ideeën voor de keuken. Afwassen dat is in de meeste huishoudens niet het favoriete klusje. Nu introduceert Siemens een concept dat het gemak vergroot: de twinline vaatwassers. In de twee compartimenten vindt u een zee aan ruimte. De twinline kan op elke hoogte worden ingebouwd ergonomisch gezien een hele vooruitgang. En doordat hij uit twee aparte compartimenten bestaat, biedt hij het gemak van extra opslag. U heeft altijd schone borden en glazen voorhanden. Immers: een vol compartiment kan alvast gereinigd worden. De twinline is uitermate geschikt voor inbouw in een zwevende keuken ideaal voor liefhebbers van design. U hoeft geen concessies te doen bij het ontwerp van uw keuken. Er zijn drie modellen: de Twin 12 biedt ruimte aan 12 couverts, de Twin 14 aan 14 couverts en de Twin 16 kan maar liefst 16 couverts herbergen. Blader snel verder in dit boek. U zult zien dat de twinline geschikt is voor elk type huishouden. Of u nu in uw eentje in een stadsappartement woont of met een druk gezin in een villa: er is voor iedereen een combinatie mogelijk.

4 6 7 Meer mogelijk met de twinline. Alle ruimte voor drukke huishoudens. Gemak dient de mens. Feestjes en partijen. Voor de échte kookliefhebber. Het oog wil ook wat. Genieten van het weekend. Voor grote gezinnen met veel activiteiten. Snel leven, makkelijk huishouden. Snel schone glazen en servies tijdens een feestje. Extra ruimte voor uitgebreid koken. Zwevende keukenapparaten voor designliefhebbers. Afwisselend weinig en veel vaat.

5 8 9 Alle ruimte voor drukke huishoudens. In een groot gezin is altijd wat te beleven. Doet één van de kinderen niet mee met een sportwedstrijd, dan heeft de ander wel een optreden bij de muziekschool. Voor u als drukbezette vader of moeder een hele uitdaging: want wie haalt de kleine op van de crèche en hoe zorgt u dat u zelf ook nog aan ontspanning toekomt? Met zo n druk programma lukt het niet altijd om gezamenlijk te eten. Vaak gebeurt dat in toerbeurten. Dan is de stoomoven erg handig: daarin kunt u maaltijden regenereren met behoud van smaak, structuur en voedingsstoffen. Ook de Twin 16 is een uitkomst: nu kan de ene lading alvast gewassen worden, terwijl de tweede lading vuile vaat nog in de maak is.

6 10 11 Gemak dient de mens. Als u s avonds laat thuiskomt van uw werk heeft u niet altijd zin om uitgebreid te koken. Zeker als ook dat rapport nog af moet of als de sportschool lonkt. Snel even wat wokken of zelfs een gezonde kant-en-klaarmaaltijd volstaat dan. Dat geeft tenminste ook niet zoveel afwas. In deze levensstijl past de Twin 12 uitstekend. Vaat? Geen omkijken naar. Zet gewoon de vuile vaat in het ene compartiment en pak schone uit de andere. Zo wordt uitruimen overbodig dat geeft weer tijd om lekker met vrienden naar een concert te gaan.

7 12 13 Feestjes en partijen. Samen koken en eten, leuke feestjes en borrels... voor sommigen is dat de lust en het leven. Van samen met de kinderen pizza s bakken tot een uitgebreid vijfgangendiner voor vrienden, als het maar gezellig is. Met al die feestjes is het ideaal als u naast een conventionele vaatwasser een compact model heeft: daarin doet u tijdens een feestje snel even het glaswerk. En bij een etentje is er snel weer schone vaat voor de volgende gang. De grote vaatwasser doet daarnaast dienst voor het gewone dagelijkse werk.

8 14 15 Voor de échte kookliefhebber. Echte kookgekken eten het liefst elke dag alsof ze in een restaurant zijn. Na het werk nemen ze uitgebreid de tijd voor het selecteren van de beste ingrediënten. Die bereiden ze tot een heerlijke maaltijd. Daarbij denken ze om hun gezondheid. Niet voor niets hebben ze gekozen voor een stoomoven. Terwijl de één alvast een fles wijn opent, dekt de ander de tafel uiteraard met het mooiste servies, kaarsen en linnen servetten. Met zulke uitgebreide maaltijden is de Twin 14 erg praktisch. Alle potten, pannen en servies passen in het grote compartiment, ook als er vrienden komen eten. Extra handig: het allerfijnste servies en glaswerk gaat apart in het kleinste compartiment, op een extra zorgvuldig programma.

9 16 17 Het oog wil ook wat. Designliefhebbers hebben een duidelijke eigen smaak, waarmee ze zonder concessies hun woning inrichten. Ook het ontwerp van de keuken wordt naar de persoonlijke voorkeur ingericht. Met twinline heeft u het design van uw keuken in eigen hand. Dankzij het ontwerp kunt u de twinline zwevend inbouwen. En doordat er twee compartimenten zijn, heeft u meer dan genoeg capaciteit voor de vuile vaat. Zo voldoet twinline aan al uw wensen. Bijkomend voordeel: de verhoogde inbouw is ook nog eens een stuk ergonomischer.

10 18 19 Genieten van het weekend. De bewoners van dit appartement werken doordeweeks het weekend is er voor ontspanning. De hele week wordt er zo simpel mogelijk gegeten: s ochtends een snel ontbijt, s avonds een makkelijke maaltijd. Vaak doen ze onderweg naar huis hun favoriete Thai aan. In het weekend is het een ander verhaal. Dan koken ze uitgebreid, voor zichzelf of voor vrienden en familie. Bij hun levensstijl is de Twin 12 ideaal. Doordeweeks heeft u genoeg aan een enkel vaatje. Voor nog meer gemak kunt u de compartimenten om en om gebruiken. En in het weekend benut u de compartimenten gewoon tegelijk. Dan zitten die allebei vol met kookgerei en servies.

11 20 21 De twinline alle modellen. U ziet het: de twinline biedt voor elk wat wils. Welke capaciteit past bij úw levensstijl? We zetten alle modellen nog even naast elkaar. Twin 12. Twee losse compartimenten voor 12 couverts erg praktisch voor afwisselend gebruik. U laat uw schone vaat in het ene zitten en gebruikt het andere voor de vuile. Wanneer dat vol zit, draait u het simpelweg om: u spoelt de vuile vaat en gebruikt het andere compartiment voor de vuile vaat. De Twin 12 heeft een flexibel korfsysteem. Daardoor plaatst u zowel servies als pannen makkelijk in de vaatwasser. U kunt het apparaat plaatsen in een zwevende keuken en in een panorama-opstelling combineren met onze compacte ovens. Twin 14. De Twin 14 biedt ruimte aan 14 couverts in twee losse compartimenten. Daarbij is het handig om het kleine compartiment te gebruiken voor het spoelen van glazen en het grote compartiment voor het grove servies. Zo reinigt u tijdens feestjes efficiënt het glaswerk. Dankzij het flexibele korfsysteem past er gemakkelijk veel servies in de vaatwasser. Voor een fraai geheel bouwt u de Twin 14 verticaal in. Twin 16. De grootste vaatwasser ter wereld: 16 couverts vinden hun plek in de twee losse compartimenten. Vooral handig voor een druk gezin u beschikt altijd snel over schoon servies. U vult het ene compartiment met vuile vaat, terwijl de andere vaat nog aan het spoelen is. Dankzij het flexibele korfsysteem past er gemakkelijk veel servies in de vaatwasser. Fraai en comfortabel: plaats beide modellen naast elkaar op ergonomisch verantwoorde hoogte.

12 22 23 Alle modellen in de twinline. Veelgestelde vragen over de twinline. Wat mag de maximale afstand zijn tot de wateraanvoer en -afvoer? Zijn de twinline vaatwassers beveiligd tegen waterschade? SK76SET - Twin 12 Deze twee compartimenten zijn ook naast elkaar in te bouwen. Algemene informatie: Energie-efficiëntieklasse: A+ Capaciteit: 2 x 6 = 12 maatcouverts 6 Programma s: Intensief 70 C, Auto C, Eco 50 C, Zacht 40 C, Snel 45 C en Voorspoelen 4 Speciale functies: IntensiveZone, VarioSpeed: tot 50% tijdbesparing, HygiënePlus, Extra droog AquaSensor, Beladingssensor Automatische herkenning van het reinigingsmiddel Warmtewisselaar Design Kleur van displays: blauw / wit Comfort / Zekerheid Flexibel korfsysteem: 2 Zilveren korven met neerklapbare bordenrekken, variabele bestekkorven en kopjesrekken Elektronische voorprogrammering 1-24 uur Digitale resttijdindicatie Elektronische indicatie zout en glansspoelmiddel EasyLock deursluiting Kinderbeveiliging: deurvergrendeling en toetsblokkering AquaStop met garantie Accessoires: SZ72010 Aquastopverlenging optioneel Profielen in roestvrij staal meegeleverd Technische data: Verbruik in Eco 50 C programma: 174 kwh / 2100 liter per jaar Droogefficiëntieklasse: A Geluidsniveau: 45 db(a) re 1 pw Inbouwmaten (hxbxd): 45 x 56 x 50 cm 45 x 56 x 50 cm Aansluitwaarde: W EAN: SKSC76SET - Twin 14 Algemene informatie: Energie-efficiëntieklasse: A+ Capaciteit: = 14 maatcouverts 6 Programma s: Intensief 70 C, Auto C, Eco 50 C, Zacht 40 C, Snel 45 C en Voorspoelen 4 Speciale functies: IntensiveZone, VarioSpeed: tot 50% tijdbesparing, HygiënePlus, Extra droog AquaSensor, Beladingssensor Automatische herkenning van het reinigingsmiddel Warmtewisselaar Design Kleur van displays: blauw / wit Comfort / Zekerheid Flexibel korfsysteem: 3 Zilveren korven met neerklapbare bordenrekken, variabele bestekkorven en kopjesrekken in onderkorf Elektronische voorprogrammering 1-24 uur Digitale resttijdindicatie Elektronische indicatie zout en glansspoelmiddel EasyLock deursluiting Kinderbeveiliging: deurvergrendeling en toetsblokkering AquaStop met garantie Accessoires: SZ72010 Aquastopverlenging optioneel Profielen in roestvrij staal meegeleverd Technische data: Verbruik in Eco 50 C programma: 174 kwh / 2100 liter per jaar (nis 45 cm) 205 kwh / 2450 liter per jaar (nis 60 cm) Droogefficiëntieklasse: A Geluidsniveau: 45 db(a) re 1 pw Inbouwmaten (hxbxd): 45 x 56 x 50 cm (nis 45 cm) 59,0-59,7 x 56 x 50 cm (nis 60 cm) Aansluitwaarde: W EAN: SC76SET - Twin 16 Deze twee compartimenten zijn ook naast elkaar in te bouwen. Algemene informatie: Energie-efficiëntieklasse: A+ Capaciteit: 2 x 8 = 16 maatcouverts 6 Programma s: Intensief 70 C, Auto C, Eco 50 C, Zacht 40 C, Snel 45 C en Voorspoelen 4 Speciale functies: IntensiveZone, VarioSpeed: tot 50% tijdbesparing, HygiënePlus, Extra droog AquaSensor, Beladingssensor Automatische herkenning van het reinigingsmiddel Warmtewisselaar Design Kleur van displays: blauw / wit Comfort / Zekerheid Flexibel korfsysteem: 4 Zilveren korven met neerklapbare bordenrekken, variabele bestekkorven en kopjesrekken in onderkorven Elektronische voorprogrammering 1-24 uur Digitale resttijdindicatie Elektronische indicatie zout en glansspoelmiddel EasyLock deursluiting Kinderbeveiliging: deurvergrendeling en toetsblokkering AquaStop met garantie Accessoires: SZ72010 Aquastopverlenging optioneel Profielen in roestvrij staal meegeleverd Technische data: Verbruik in Eco 50 C programma: 205 kwh / 2450 liter per jaar Droogefficiëntieklasse: A Geluidsniveau: 45 db(a) re 1 pw Inbouwmaten (hxbxd): 59,0-59,7 x 56 x 50 cm 59,0-59,7 x 56 x 50 cm Aansluitwaarde: W EAN: De meegeleverde wateraanvoerslang van de twinline vaatwasser is 1,45 meter lang. De lengte van de waterafvoerslang is 2,20 meter. Het is bovendien mogelijk een aquastop-verlenging te bestellen (SZ72010) die de lengte van de wateraanvoer- en waterafvoerslang tot respectievelijk tot 3,65 en 4,20 meter verlengd. Om een goede afvoer van het water te garanderen, adviseren wij een maximale afstand van 4 meter tot de waterafvoer. Jazeker, de vaatwassers worden standaard geleverd met het aquastop-beveiligingssysteem. Dit zorgt ervoor dat de watertoevoer direct aan de kraan afgesloten wordt als er in de vaatwasser een lekkage ontstaat. Siemens garandeert dit een vaatwasserleven lang. U hoeft dus niet bang te zijn voor lekkages.

13 24 25 Een wereld vol mogelijkheden. Siemens brengt een revolutie teweeg in het ontwerp van de keuken met een nieuw concept van de vaatwasser, die u kunt installeren op elke plaats, dus niet perse onder het aanrechtblad. Met een esthetische verzorging en flexibele installatiemogelijkheden biedt de twinline vaatwasser van Siemens net zulke efficiënte resultaten als grotere vaatwassers. Ontwerp en flexibiliteit verraden de hand van Siemens. Flexibiliteit: oneindig veel installatiemogelijkheden. Siemens beschikt over een innovatief type vaatwasser dat op plekken kan worden geïnstalleerd, die we vroeger voor onmogelijk hielden. Met een kleiner formaat en veel installatiemogelijkheden opent Siemens een wereld zonder grenzen, die aan elke keuken kan worden aangepast. Deze vaatwassers bieden ontelbare integratiemogelijkheden, zowel wat betreft de hoogte als het soort meubel. U kunt ze onder het aanrechtblad plaatsen of boven elkaar, geïntegreerd in een conventioneel meubel of zonder onderstuk. Alle mogelijkheden komen binnen handbereik. Ontwerp en stijl op maat. De deur, handgreep en knoppen zijn van roestvrij staal en geven de compacte vaatwassers een robuuste uitstraling. Het mooie uiterlijk, de gebruikte materialen in het interieur en de aantrekkelijke elektronica met blauwe LED s weerspiegelen duidelijk de hoge kwaliteit. Een elegant ontwerp op maat, zowel in 45 cm als in 60 cm hoogte. En in combinatie met andere apparaten voor verticale of horizontale inbouw? Alle twinline vaatwassers zijn in een kast uitstekend te combineren met Siemens kookapparaten. Daarin hoeft u geen concessies te doen. Een uitzondering vormt de compacte bakoven met magnetron deze kan wel naast of onder, maar niet boven een twinline vaatwasser ingebouwd worden. Hoe zorg ik dat de compartimenten mooi aansluiten? Indien u de twinline-apparaten boven elkaar, of onder of boven andere apparaten inbouwt, wordt het aangeraden om een roestvrijstalen strip te bestellen die de opening tussen de apparaten mooi afdekt (HZ86X500). Bovendien worden roestvrijstalen sierlijsten meegeleverd waardoor het design van de twinline vaatwassers nog beter tot uiting komt. Ergonomie en comfort. Inbouwhoogte standaard vaatwasser. Lage inbouw twinline: comfortabeler in- en uitruimen. Ergonomische inbouw twinline: op stahoogte in- en uitruimen. Het ergonomisch concept, zowel in het ontwerp van de keuken als in de installatie van de huishoudelijke elektrische apparaten, was een van de sleutelfactoren bij de ontwikkeling van dit product. Dankzij de flexibiliteit van de compacte vaatwassers maakt een hoge installatie het gemakkelijker om de vaat erin te doen en eruit te halen, en de eenvoudige toegang tot het interieur maakt het mogelijk het zout- en glansmiddelreservoir bij te vullen zonder dat u voorover hoeft te buigen. Voor een betere ergonomie raadt Siemens aan de 45 cm vaatwasser op een hoogte van ongeveer 86 cm tot de vloer te installeren en de 60 cm vaatwasser op een hoogte van ongeveer 72 cm. Complete interieuruitrusting. Het interieur is perfect ontworpen om het servies op een gemakkelijke manier in een of twee korven, afhankelijk van het model, te plaatsen. De korven van de compacte vaatwassers beschikken over verschillende kopjes- en bordenrekken. Ze maken het mogelijk verschillende soorten vaat tegelijkertijd erin te zetten, van de grootste en stevigste tot de meest breekbare voorwerpen, met inbegrip van grote glazen. Bovendien kunt u het bestekkorfje vanwege het handige formaat op elke plaats in de mand plaatsen om het meeste profijt te hebben van de binnenruimte. Binnenuitrusting van het model van 45 cm hoogte. Binnenuitrusting van het model van 60 cm hoogte.

14 26 27 Inspiratie. Solitaire kokend waterkraan: een unieke 3-in-1 kraan. De ideale combinatie voor het koken. De lekkerste espresso in een handomdraai. Stoer weggewerkt in het plafond. Veelzijdig koken met de Siemens combi-stoomoven. De taal van het vuur in een modern jasje. Een kop thee zetten, een beker bouillon maken of gauw pasta bereiden, alles gaat een stuk sneller en handiger met de 3-in-1 kokend waterkraan van Solitaire. Dat bespaart tijd, is ook nog eens heel mooi - en het is veilig. Het mooie aan de kraan is dat u uw huidige keukenmengkraan kunt vervangen door de 3-in-1 kraan van Solitaire. Dat brengt rust en ruimte op uw keukenblad. Met de dominoserie stelt u exact de kookplaat samen die u wilt. De modules zijn er voor allerlei kooktechnieken: van teppan yaki tot lavagrillen en van frituren tot wokken. En natuurlijk zijn er ook modules voor het gewone koken: zowel inductie, keramisch als gas. Zo breidt u uw kookmogelijkheden grenzeloos uit. De speciale verbindingslijst brengt eenheid aan in al deze variatie. Thuis genieten van een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato? Met een Siemens espressoautomaat kan dat. Elk kopje heeft exact de juiste temperatuur en de espresso heeft een perfecte cremalaag. Met de onetouch-functie is de bereiding van koffiespecialiteiten met melk bovendien eenvoudiger dan ooit. Plafondunits van Solitaire zuigen onopvallend vervelende luchtjes af. U kunt de roestvrijstalen afzuigunits geheel laten integreren in het plafond voor een fraai geheel. De bediening gaat via een handzame afstandsbediening. Ideaal voor inbouw boven kookeilanden. U behoudt dan een vrije en ruimtelijke keuken. In de professionele keuken is koken met stoom al jaren populair. Geen wonder: in de combi-stoomoven kunt u meerdere gerechten van een maaltijd tegelijk bereiden. Heerlijke groenteschotels, malse vlees- en visgerechten en zelfs lekker knapperige broodjes. Door de bereidingswijze blijven smaak, structuur en voedingsstoffen beter bewaard. Siemens combi-stoomovens zijn gemakkelijk in het gebruik. Dankzij een slim opgestelde stoomtabel weet je hoe lang de bereidingswijze van een bepaald gerecht is. Koken op gas wordt al eeuwenlang overal ter wereld gedaan. Er zijn mensen die niet anders willen. Ook bij onze kookplaten hechten we veel belang aan design, met hoogwaardige materialen als rvs en gehard glas. Vanzelfsprekend beschikt u over moderne functionaliteit, zoals een krachtige wokbrander. Een belangrijke rol is weggelegd voor veiligheid. Al onze gaskookplaten zijn voorzien van thermische beveiliging: geen vlam, geen gas.

15 28 29 Meer weten over Siemens inbouwapparatuur? Producten vergelijken en persoonlijke brochure samenstellen. Informatie over Siemens-apparatuur vindt u op Kies daar keukenapparaten, voeg die toe aan uw favorietenlijst en vergelijk ze onderling. Een praktische manier om tot de juiste keuze te komen. Van uw selectie stelt u met één muisklik een brochure in pdf-vorm samen, inclusief adressen van Siemens-dealers bij u in de buurt. Uw persoonlijke brochure dus, die u eenvoudig uitprint. Vraag via de website ook andere documentatie aan. Laat u verrassen in het Siemens Infocentrum. In het Siemens Infocentrum vindt u een overzicht van onze inbouwapparatuur en een geselecteerd aantal vrijstaande apparaten. Ervaren productadviseurs staan klaar om vragen over de apparatuur, mogelijkheden en functionaliteiten te beantwoorden. In onze koffiecorner bereidt u zelf de heerlijkste koffievarianten. Ook ontvangt u tijdens uw bezoek een leuk presentje. Het Infocentrum is momenteel gevestigd in Zoetermeer in het najaar verhuizen we naar een nieuwe locatie in Hoofddorp.

16 BSH Huishoudapparaten B.V., Postbus 846, 2700 AV Zoetermeer Siemens Infocentrum, Werner von Siemensstraat 5, 2712 PN Zoetermeer, tel.: Internet: Q8A /3.000/0811/NSC

699,- Gratis bezorgd in Nederland

699,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser inbouw verhoogd SX69M032NL 699,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SX69M032NL is een

Nadere informatie

speedmatic vaatwasser met variospeed voor een verkorting van uw wastijd met 50% en een eenvoudig in hoogte verstelbare bovenkorf.

speedmatic vaatwasser met variospeed voor een verkorting van uw wastijd met 50% en een eenvoudig in hoogte verstelbare bovenkorf. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-12-08 SpeedMatic Vaatwasser 60 cm Volledig integreerbaar speedmatic vaatwasser met variospeed voor een verkorting van uw wastijd met 50% en een eenvoudig in hoogte verstelbare

Nadere informatie

901,- Gratis bezorgd in Nederland

901,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH vaatwasser inbouw SMV99M30NL 901,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Bosch SMV99M30NL is een inbouw vaatwasser

Nadere informatie

649,- Gratis bezorgd in Nederland

649,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH vaatwasser inbouw SMV86M50EU 649,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Bosch SMV86M50EU is een luxe volledig

Nadere informatie

speedmatic vaatwasser met het innovatieve variospeedplus voor een verkorting van uw wastijd met 66% en energie-efficiëntieklasse A++.

speedmatic vaatwasser met het innovatieve variospeedplus voor een verkorting van uw wastijd met 66% en energie-efficiëntieklasse A++. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-12-08 SpeedMatic Vaatwasser 60 cm Volledig integreerbaar speedmatic vaatwasser met het innovatieve variospeedplus voor een verkorting van uw wastijd met 66% en energie-efficiëntieklasse

Nadere informatie

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem.

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-12-08 SpeedMatic Vaatwasser 60 cm Volledig integreerbaar speedmatic vaatwasser met aquastop voor gegarandeerd levenslange bescherming tegen waterschade en met het moderne

Nadere informatie

499,- Gratis bezorgd in Nederland

499,- Gratis bezorgd in Nederland CONSTRUCTA vaatwasser inbouw CG4A50V8 499,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Constructa CG4A50V8 is een volledig

Nadere informatie

Bij de Siemens SX69M036NL inbouw vaatwasser kan uw eigen keukenpaneel weer op de vaatwasser geplaatst worden.

Bij de Siemens SX69M036NL inbouw vaatwasser kan uw eigen keukenpaneel weer op de vaatwasser geplaatst worden. SIEMENS vaatwasser inbouw SX69M036NL 848,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SX69M036NL is een inbouw

Nadere informatie

675,- Gratis bezorgd in Nederland

675,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser SN25L230EU 675,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Beschrijving De Siemens SN25L230EU is een

Nadere informatie

636,- Gratis bezorgd in Nederland

636,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser inbouw SX69E003NL 636,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SX69E003NL is een inbouw

Nadere informatie

949,- Gratis bezorgd in Nederland

949,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser inbouw SN657X01PN 949,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SN657X01PN is een inbouw

Nadere informatie

Jouw leven, jouw smaak

Jouw leven, jouw smaak Dit is ETNA! Kies je voor ETNA, dan kies je voor ruim 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-hollands merk met maar een doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik

Nadere informatie

auto PROGRaMMa schoon en ZUInIG afwassen GaaT VanZeLf ZDT 431

auto PROGRaMMa schoon en ZUInIG afwassen GaaT VanZeLf ZDT 431 126 LAAT DE AFWAS MAAR OVER AAN EEN ZANUSSI AFWASAUTOMAAT Zanussi maakt het huishouden voor u makkelijker, veiliger en leuker! Nu is de afwasautomaat natuurlijk al een geweldige hulp. Niet alleen wordt

Nadere informatie

De bovenkorf beschikt over twee soft spikes waarbij u uw tere glaswerk behoedzaam en veilig in de vaatwasser kunt plaatsen.

De bovenkorf beschikt over twee soft spikes waarbij u uw tere glaswerk behoedzaam en veilig in de vaatwasser kunt plaatsen. AEG vaatwasser inbouw F56312IM0 455,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving Half geïntegreerde inbouw vaatwasser uitgevoerd

Nadere informatie

AFWASSEN Producteigenschappen

AFWASSEN Producteigenschappen AFWASSEN Producteigenschappen 28 AFWASSEN Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. In werkelijkheid zijn niet alle borden, kopjes

Nadere informatie

667,- Gratis bezorgd in Nederland

667,- Gratis bezorgd in Nederland AEG vaatwasser inbouw F55342VI0 667,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Aeg F55342VI0 is een volledig geïntegreerde

Nadere informatie

Bosch maakt de keuze makkelijk.

Bosch maakt de keuze makkelijk. 54 Afwassen Bosch maakt de keuze makkelijk. Onderstaand overzicht helpt bij het maken van een keuze uit ons assortiment vaatwassers. Welke vaatwasser u ook kiest, Bosch heeft de passende oplossing! Met

Nadere informatie

Functies COMPACT MET ALLE

Functies COMPACT MET ALLE KOKEN 24 KOKEN COMPACT MET ALLE Functies Compact betekent niet meteen een compromis. Met de compacte apparaten van Electrolux, heeft u alle vrijheid om uw keuken op uw manier in te richten. Zelfs als uw

Nadere informatie

Grootse prestaties in compact formaat

Grootse prestaties in compact formaat Grootse prestaties in compact formaat Meer ruimte in uw keuken De ATAG Compactlijn, strak en chic. De naam zegt het al: de afmetingen zijn compact, waardoor meer kast- en keukenruimte ontstaat. Een sieraad

Nadere informatie

693,- AEG vaatwasser inbouw F56322IM0. Bezorgopties. Beschrijving. Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00

693,- AEG vaatwasser inbouw F56322IM0. Bezorgopties. Beschrijving. Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 AEG vaatwasser inbouw F56322IM0 693,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving Prijstechnisch zeer interessante inbouw

Nadere informatie

BELION brengt betaalbare kwaliteit volgens de

BELION brengt betaalbare kwaliteit volgens de BELION brengt betaalbare kwaliteit volgens de Duitse standaard in de keuken Belion keukeninbouwapparatuur 2014 Introductie Belion, het betaalbare kwaliteitsmerk keukeninbouwapparatuur Inhoudsopgave Met

Nadere informatie

1118,- Gratis bezorgd in Nederland

1118,- Gratis bezorgd in Nederland SMEG vaatwasser inbouw verhoogd STLA865A-1 1118,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Extra service Oude apparaat afvoeren gratis

Nadere informatie

999,- Gratis bezorgd in Nederland

999,- Gratis bezorgd in Nederland MIELE vaatwasser inbouw G4268 SCVi XXL Active 999,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 ACTIE: Koop voor 31 aug. 2017 deze Miele

Nadere informatie

Siemens vaatwassers: slim en zuinig.

Siemens vaatwassers: slim en zuinig. Siemens vaatwassers: slim en zuinig. Ons strakke design maakt elke keuken tot één geheel. Zo combineert u alle iq700 apparaten naadloos met elkaar. De nieuwe iq700 vaatwassers hebben een bedieningspaneel

Nadere informatie

PE4511-M PE4521-M KOKEN / COMPACT GAMMA

PE4511-M PE4521-M KOKEN / COMPACT GAMMA Inbouwkoffiemachine cm PE21-M Maak koffie zoals een echte barista, tot 6 koppen tegelijk Met de MultiCup-instelling van deze ingebouwde espressomachine in combinatie met de speciale kan, kunt u tussen

Nadere informatie

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie.

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. EASY AFWASSEN 107/120 Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. Volledig integreerbare vaatwassers 112 Vaatwasser 45 cm 115 Integreerbare vaatwasser 115 Overzichtstabel 116 AFWASSEN

Nadere informatie

Electrolux magnetronovens 19

Electrolux magnetronovens 19 Electrolux magnetronovens 19 De meeste kookliefhebbers vinden de (combi)magnetronoven een onmisbaar apparaat in de keuken. De Electrolux inbouwmagnetronovens bieden tal van voorgeprogrammeerde ontdooi-

Nadere informatie

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen.

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen. www.pelgrim.nl witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2 iment 2011 witgoed assortiment 2011 Voor alles. Voor iedereen. sortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment

Nadere informatie

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu Vaatwassers We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu VAATWASSERS Superstil en super efficient! andere vaatwassers Met slechts 39dBA hoort

Nadere informatie

581,- Gratis bezorgd in Nederland

581,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS combi-magnetron rvs inbouw HB84H501 581,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens HB84H501 is een inbouw

Nadere informatie

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Wat is nieuw Hoe uitdagend ook de vaat, laat het afwassen maar over

Nadere informatie

Vervangende inbouwapparatuur voor in de keuken. Voorjaar/zomer 2009. Siemens. The future moving in.

Vervangende inbouwapparatuur voor in de keuken. Voorjaar/zomer 2009. Siemens. The future moving in. Vervangende inbouwapparatuur voor in de keuken. Voorjaar/zomer 2009 Siemens. The future moving in. Vervangende inbouwapparatuur voor in de keuken. De juiste keuze met Siemens. Is uw inbouwapparatuur al

Nadere informatie

Direct kokend water Direct warm water

Direct kokend water Direct warm water Direct kokend water Direct warm water Close-in Boily Close-in duurzaam genieten Direct warm en kokend water in uw keuken Daalderop maakt uw keuken compleet Gebruiksgemak en design. Het zijn de hoekstenen

Nadere informatie

492,- Gratis bezorgd in Nederland

492,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT vaatwasser besteklade GSXK8254A2 492,- Gratis bezorgd in Nederland Beschrijving Volledig geïntegreerde vaatwasser uitgevoerd met een besteklade en voorzien van een zeer laag geluidsniveau van

Nadere informatie

Uw koffie of thee is klaar in een handomdraai.

Uw koffie of thee is klaar in een handomdraai. Pure water hot Uw koffie of thee is klaar in een handomdraai. Franke brengt comfort naar de keuken Uw kostbare tijd besteedt u het liefst aan zaken die u leuk of belangrijk vindt. Wachten op kokend water

Nadere informatie

Wacht niet langer. Ontdek het gemak van onze 3-in-1 kokend waterkranen. Kitchen systems

Wacht niet langer. Ontdek het gemak van onze 3-in-1 kokend waterkranen. Kitchen systems Wacht niet langer. Ontdek het gemak van onze 3-in-1 kokend waterkranen. Kitchen systems Uw koffie of thee is klaar in een handomdraai. Franke brengt comfort naar de keuken. Uw kostbare tijd besteedt u

Nadere informatie

KOKEN HOUDT UW KEUKEN

KOKEN HOUDT UW KEUKEN KOKEN HOUDT UW KEUKEN 48 KOKEN Geurvrij In de keuken brengen wij steeds meer waardevolle tijd door met familie en vrienden. Er wordt dan natuurlijk niet alleen gekookt of gegeten. Daarom wilt u dat het

Nadere informatie

383,- Gratis bezorgd in Nederland

383,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH magnetron inbouw HMT75M654 383,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Bosch HMT75M654 is een inbouw magnetron

Nadere informatie

KOOP NU BTW-VRIJ KOOPZONDAGEN. + zondag 2 juli: Zoeterwoude-Rijndijk (Rijneke boulevard) en Cruquius van tot 17.00

KOOP NU BTW-VRIJ KOOPZONDAGEN. + zondag 2 juli: Zoeterwoude-Rijndijk (Rijneke boulevard) en Cruquius van tot 17.00 BEMMEL & KROON GARANTIE KEUKENS & WITGOED e 9.750 e 8.057 Hoekopstelling met een spoeldeel 300 cm en een kookdeel 215 cm. Inclusief Siemens apparatuur: combimagnetron, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser

Nadere informatie

973,- Gratis bezorgd in Nederland

973,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS oven met magnetron inbouw CM633GBW1 973,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens CM633GBW1 is een

Nadere informatie

* Foto prototype, design definitieve model wijkt mogelijk licht af.

* Foto prototype, design definitieve model wijkt mogelijk licht af. * Foto prototype, design definitieve model wijkt mogelijk licht af. Collezione Fuori LIGORIO De Boretti designtopper De Ligorio is de designtopper van onze Fuori collectie. Elk detail van deze gasbarbecue

Nadere informatie

Vaatwassers. De perfecte mix van functionaliteit en design. Vaatwassers

Vaatwassers. De perfecte mix van functionaliteit en design. Vaatwassers De perfecte mix van functionaliteit en design Heerlijk, zo n apparaat dat een vervelend klusje voor u opknapt. En laat een ATAG vaatwasser dat nou ook nog eens snel en stil doen. De hoogwaardige techniek

Nadere informatie

KOKEN CULINAIRE VRIJHEID

KOKEN CULINAIRE VRIJHEID KOKEN CULINAIRE VRIJHEID 34 KOKEN Een kookplaat die bij uw pannen past en niet andersom. Het laatste waar u zich zorgen om wilt maken als u aan het koken bent, is welke pan u kunt gebruiken. Met de Infinite

Nadere informatie

HAnDIG MeT De CoMBI-MAGneTRon ZnF 31 X

HAnDIG MeT De CoMBI-MAGneTRon ZnF 31 X HANDIG MET DE COMBI-MAGNETRON ZNF 31 X Koken De meest praktische hulp bij het koken is zonder twijfel de combi-magnetron. Compact van buiten, maar verbazend groot van binnen. Het apparaat is te gebruiken

Nadere informatie

A E G i n t r o d u c E E r t d E n i E u w E c o m p A c t r A n G E Hoezo compact?

A E G i n t r o d u c E E r t d E n i E u w E c o m p A c t r A n G E Hoezo compact? AEG introduceert de nieuwe compact range Hoezo compact? klein in formaat groot in prestatie AEG introduceert de nieuwe compact range De nieuwe AEG Compact Range voegt een design statement toe aan elk keuken

Nadere informatie

OptiVend instant koffieautomaten: dé keuze voor gebruiksgemak

OptiVend instant koffieautomaten: dé keuze voor gebruiksgemak AUTOMATEN Het koffiemoment een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. Natuurlijk moet ook aan gasten koffie geserveerd worden die uitstekend van smaak en kwaliteit

Nadere informatie

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY.

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. ELKE DAG SLIMME APPARATEN? EASY. Ontdek de nieuwe Quadro -range. Onze apparaten maken het huishouden voor u

Nadere informatie

Home Connect. Slim verbonden huishoudtoestellen voor een gemakkelijker leven. Technologie voor het leven

Home Connect. Slim verbonden huishoudtoestellen voor een gemakkelijker leven. Technologie voor het leven Home Connect. Slim verbonden huishoudtoestellen voor een gemakkelijker leven. Technologie voor het leven 2 Home Connect 3 Het comfort van uw woning. De intelligentie van Silicon Valley. Vanaf nu bieden

Nadere informatie

CMSC45. Koffiemachine 60 cm (nismaat 45 cm), Roestvrijstaal

CMSC45. Koffiemachine 60 cm (nismaat 45 cm), Roestvrijstaal KOFFIEMACHINES CMSC45 Koffiemachine 60 cm (nismaat 45 cm), Roestvrijstaal/ Glas LCD display, Te verlichte bedieningsknoppen 5 koffiesterktes, 3 programmeerbare waterhoeveelheden 3 in te stellen koffietemperaturen,

Nadere informatie

De ultieme vorm van smaak

De ultieme vorm van smaak De ultieme vorm van smaak creëert u met uw persoonlijke barista Nieuw in assortiment: CM 5200 met One Touch-functie De Miele Barista CM5: uw hoogstpersoonlijke koffieautomaat Miele staat al jaren bekend

Nadere informatie

instant koffieautomaten

instant koffieautomaten Het koffiemoment een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. Natuurlijk moet ook aan gasten koffie geserveerd worden die uitstekend van smaak en kwaliteit is. Én,

Nadere informatie

ST732L. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm

ST732L. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm ST732L Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm EAN13: 8017709173302 13 couverts 5 standaard + 5 Quick Time programma's 5 temperaturen

Nadere informatie

950,- Gratis bezorgd in Nederland

950,- Gratis bezorgd in Nederland ATAG oven met magnetron rvs CX4511D 950,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Atag CX4511D is een inbouw oven met

Nadere informatie

vrijdag 3 zaterdag 4 JAN. 10.00-16.00 JAN. 12.00-16.00 JAN. 10.00-16.00 Kitchener 90 fornuis

vrijdag 3 zaterdag 4 JAN. 10.00-16.00 JAN. 12.00-16.00 JAN. 10.00-16.00 Kitchener 90 fornuis professioneel deskundig advies concurrerende prijzen groot assortiment WIJ ZIJN EXTRA OPEN OP DV vrijdag 27 DEC. 10.00-16.00 zaterdag 28 DEC. 10.00-16.00 maandag 30 DEC. OPEN HUIS OPEN HUIS 16.00-18.00

Nadere informatie

De genoemde prijzen zijn inclusief 19% btw, aansluitingen van de apparatuur en montage. Hoekkeuken 7.250,-

De genoemde prijzen zijn inclusief 19% btw, aansluitingen van de apparatuur en montage. Hoekkeuken 7.250,- KEUKENAANBIEDING Speciaal voor u hebben wij een projectaanbieding laten maken voor de keuken via onze vaste partner Imabo Nobel te Haaksbergen. Hieronder geven wij u 4 suggesties in diverse prijsklassen.

Nadere informatie

AFWASSEN DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE 44 VAATWASSERS

AFWASSEN DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE 44 VAATWASSERS 44 VAATWASSERS AFWASSEN Volledig integreerbaar 48 45 cm + integreerbaar 49 Overzichtstabel s 87 DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE U kunt kiezen uit volledig geïntegreerde modellen waarbij de volledig

Nadere informatie

AFWASSEN. Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen.

AFWASSEN. Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. AFWASSEN Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. REAL LiFE 72 AFWASSEN In werkelijkheid zijn niet alle borden, kopjes en pannen standaard

Nadere informatie

VAATWASSERS/ XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE

VAATWASSERS/ XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE 24 25 / XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE De gespecialiseerde reiniging die u zich wenst Een goede kok beschikt over een heel arsenaal aan keukengerei, en onze ProClean vaatwassers kunnen zelfs het

Nadere informatie

Vervangende inbouwapparatuur voor in de keuken. Voorjaar/zomer Siemens. The future moving in.

Vervangende inbouwapparatuur voor in de keuken. Voorjaar/zomer Siemens. The future moving in. Vervangende inbouwapparatuur voor in de keuken. Voorjaar/zomer 2010 Siemens. The future moving in. Vervangende inbouwapparatuur voor in de keuken. De juiste keuze met Siemens. Is uw inbouwapparatuur al

Nadere informatie

SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten

SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten Of SWITZERLAND SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten De kwaliteit en duurzaamheid van een espressomachine zijn essentieel evenals de veelzijdigheid en het bedieningsgemak.

Nadere informatie

3-in-1 koud, warm en kokend water

3-in-1 koud, warm en kokend water 3-in-1 koud, warm en kokend water De kokendwaterkraan is niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Pasta koken, het flesje van uw baby omspoelen, een kopje thee zetten u doet het in een handomdraai.

Nadere informatie

BUFFET RLX-serie Wereldwijd de smaak van kwaliteit Wereldwijd de smaak van kwaliteit

BUFFET RLX-serie Wereldwijd de smaak van kwaliteit Wereldwijd de smaak van kwaliteit RLX-serie Een RLX van Bravilor Bonamat is de ideale machine voor uw koffiecounter, bar of buffet. Verse koffie, altijd binnen handbereik. Maar in een handomdraai ook heet water voor thee, soep of andere

Nadere informatie

Geen ander wast zo snel zo grondig af. speedmatic-afwasautomaten van Siemens. The future moving in.

Geen ander wast zo snel zo grondig af. speedmatic-afwasautomaten van Siemens. The future moving in. Geen ander wast zo snel zo grondig af. speedmatic-afwasautomaten van Siemens. The future moving in. 32 speedmatic, de nieuwe generatie afwasautomaten Afwasautomaten van Siemens behoren wereldwijd tot de

Nadere informatie

Technische richtlijnen INSPIRED BY QUALITY

Technische richtlijnen INSPIRED BY QUALITY Technische richtlijnen INSPIRED BY QUALITY De eerste werkbladdampkap op 2 niveaus Uniek aan UP_SIDE is zijn werking op 2 niveaus: zowel op werkbladhoogte, naast een teppan yaki of lage pan, als uitgetrokken

Nadere informatie

Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken.

Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Metris Select 320 met uittrekbare uitloop Metris Select 320 met uittrekbare uitloop Een evolutie in de keuken. met uittrekbare vuistdouche en Select -technologie.

Nadere informatie

Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers

Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers 2014-2015 PowerDry de Nr. 1 voor afwassen en drogen in slechts 1 uur. * De innovatieve vaatwassers van Bauknecht met PowerDry technologie,

Nadere informatie

Technische richtlijnen

Technische richtlijnen Technische richtlijnen De eerste werkbladdampkap op 2 niveaus Uniek aan UP_SIDE is zijn werking op 2 niveaus: zowel op werkbladhoogte, naast een teppan yaki of lage pan, als uitgetrokken naar boven toe

Nadere informatie

Miele Actie Set Zona Cucina

Miele Actie Set Zona Cucina Miele Actie Set Zona Cucina Combimagnetron H 6200 BM Uitvoering Inbouwoven met magnetron Design PureLine Kleur Display Verzinkbare knoppen Roestvrij staal met CleanSteel EasyControl Prijs EUR 1.599,00

Nadere informatie

CADAC SKOTTELBRAAI. Bestelcode Omschrijving Prijs 8309-10 Cadac Skottel Braai 94,00 CADAC GRILL2BRAAI

CADAC SKOTTELBRAAI. Bestelcode Omschrijving Prijs 8309-10 Cadac Skottel Braai 94,00 CADAC GRILL2BRAAI CADAC SKOTTELBRAAI Cadac is bekend geworden dankzij de populaire Cadac Skottelbraai. Deze komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar boeren een oude ploegschaar boven een vuur plaatsten om eten te bereiden.

Nadere informatie

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei Gourmet Collection GOURMET COLLECTION Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei 2016 GOURMET COLLECTION Meer dan 25 jaar geleden lanceerde AEG als eerste de inductiekookplaat. Vandaag stellen we u ons assortiment

Nadere informatie

Senioren & inbouwapparatuur

Senioren & inbouwapparatuur Senioren & inbouwapparatuur ATAG Nederland en senioren Senioren en keukens De brochure die voor u ligt is bestemd voor u, als partij die te maken heeft met keukens, inbouwapparatuur en senioren. Of u nu

Nadere informatie

Checklist keuken op maat

Checklist keuken op maat Checklist keuken op maat 1. Stijl van uw keuken Naar welke stijl keuken gaat uw voorkeur uit? landelijk modern landelijk klassiek modern design Heeft u voorkeur voor gebruik van een bepaald materiaal in

Nadere informatie

1749,- Gratis bezorgd in Nederland

1749,- Gratis bezorgd in Nederland ATAG oven met magnetron inbouw CX4574M 1749,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Atag CX4574M is een inbouw oven

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

Vrijstaande keukenapparatuur

Vrijstaande keukenapparatuur Vrijstaande keukenapparatuur Bribus Keukens Ook voor vrijstaande apparatuur Bij Bribus vindt u degelijke keukens voor scherpe prijzen. Maar wist u dat we naast inbouw apparatuur ook vrijstaande apparaten

Nadere informatie

E.G.O.-INDUCTIE. ProfiLine Inbouw. Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK. Peppelenbos 19 6662 WB ELST

E.G.O.-INDUCTIE. ProfiLine Inbouw. Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK. Peppelenbos 19 6662 WB ELST E.G.O.-INDUCTIE ProfiLine Inbouw Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK Peppelenbos 19 6662 WB ELST Tel: 0481-363355 Fax: 0481-363399 Internet: www.vermolen-ego.nl E-mail: info@vermolen-ego.nl

Nadere informatie

Afwassen. Vaatwassers

Afwassen. Vaatwassers Afwassen Vaatwassers 106 Afwassen A INVERTER 15 Energieklasse Onze Electrolux Inspiration vaatwassers zijn zeer energiezuinig. Sommige toestellen maken zelfs deel uit van energieklasse A+++. TimeBeam projecteert

Nadere informatie

STP364T. Functies. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm

STP364T. Functies. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm STP364T Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm EAN13: 8017709182427 14 couverts 5 standaard + 4 professionele programma's

Nadere informatie

Eenvoudige bediening Compact en aantrekkelijk design Veelzijdigheid: Connector System Omdat prestaties tellen

Eenvoudige bediening Compact en aantrekkelijk design Veelzijdigheid: Connector System Omdat prestaties tellen Eenvoudige bediening Het aantal bedieningstoetsen is tot een minimum beperkt en bovendien zijn ze eenvoudig te begrijpen. Door eenvoudig te draaien en te drukken "navigeert" u trefzeker door alle bedieningsen

Nadere informatie

LP364XT. Functies. Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal

LP364XT. Functies. Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal LP364XT Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal EAN13: 8017709182441 14 couverts 5 standaard + 4 professionele programma's 5 temperaturen

Nadere informatie

Betaalbare designkeukens

Betaalbare designkeukens Betaalbare designkeukens e 2.999,- Trendy keuken Een top model! Een trendy ontwerp van 300 cm lengte. Een halfhoge kast met een koelkast nis van 88 cm met daarboven een combimagnetron. De bovenzijde van

Nadere informatie

KANNENAPPARATUUR. M-Line

KANNENAPPARATUUR. M-Line KANNENAPPARATUUR M-Line M-LINE KANNENAPPARATUUR VOOR SMAAKVOLLE EN VERS GEZETTE FILTERKOFFIE! EEN MENS VEERT OP VAN HET HEERLIJKE AROMA VAN ECHTE, VERS GEZETTE FILTERKOFFIE. KOFFIE ZORGT VOOR GESPREKSSTOF

Nadere informatie

Collezione Fuori - 2016 Outdoor Kitchens. Bueno Bravo Boretti

Collezione Fuori - 2016 Outdoor Kitchens. Bueno Bravo Boretti Collezione Fuori - 2016 Outdoor Kitchens Bueno Bravo Boretti Geniet in stijl en ontdek hoe u met Boretti uw tuin in een giardino verandert Binnen onze Fuori collectie vindt u meer eigentijdse en modern

Nadere informatie

Boretti Barilo 349,00

Boretti Barilo 349,00 Collezione Fuori 2015 Collezione Fuori Een onverslijtbare bondgenoot Met zijn 1,5 mm dikke stalen wanden is de Barilo een onverslijtbare bondgenoot voor de liefhebber van het echte houtskool barbecueën.

Nadere informatie

Introductiekorting NU 200,- VOORDEEL! Remeha Calenta en isense VERWARMING

Introductiekorting NU 200,- VOORDEEL! Remeha Calenta en isense VERWARMING VERWARMING SANITAIR Introductiekorting NU 200,- VOORDEEL! ELEKTRA KLIMAAT Remeha Calenta en isense Supersnel warmte; Royaal warm water; Bij aanschaf van een Remeha Calenta in combinatie met de isense nu

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

voor Spiritprijzen e 2.669,- Spirit compact keuken Spiritkeukens vindt u bij:

voor Spiritprijzen e 2.669,- Spirit compact keuken Spiritkeukens vindt u bij: e 2.669,- Spirit compact keuken Starterskeuken, maar toch al compleet met alles wat een ieder nodig heeft in de meest gebruikte ruimte, de keuken. Maatvoering 270 cm lang, zoals afgebeeld voor e 3.099,-.

Nadere informatie

537,- BAUKNECHT vaatwasser onderbouw GSU A++ IN. Bezorgopties. Beschrijving

537,- BAUKNECHT vaatwasser onderbouw GSU A++ IN. Bezorgopties. Beschrijving BAUKNECHT vaatwasser onderbouw GSU 81414 A++ IN 537,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen (langere levertijd) + 89,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving Zeer

Nadere informatie

Select keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken.

Select keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Select keukenmengkranen De nieuwe vrijheid in de keuken. Metris Select 320 met uittrekbare vuistdouche Een evolutie in de keuken. De kraan aan- en uitzetten. Druk op de handige Select-knop om de waterstraal

Nadere informatie

KOOP NU BTW-VRIJ! U ONTVANGT T/M 31 DECEMBER 21% BTW-KORTING + EEN STRAAT 1/2 OUDEJAARSLOTEN

KOOP NU BTW-VRIJ! U ONTVANGT T/M 31 DECEMBER 21% BTW-KORTING + EEN STRAAT 1/2 OUDEJAARSLOTEN BEMMEL & KROON GARANTIE KEUKENS & WITGOED VAN E 7.850 E 6.487 Moderne hoekkeuken afmeting 305 x 245 cm. Voorzien van Siemens koel/vriescombinatie, Siemens vaatwasser, Siemens oven, Siemens kookplaat, Siemens

Nadere informatie

1085,- Gratis bezorgd in Nederland

1085,- Gratis bezorgd in Nederland SMEG oven inbouw creme SF6922PPZE 1085,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Smeg SF6922PPZE is een in creme kleur

Nadere informatie

CADEAU bij aankoop van de koffieautomaat CM6 of CM7*. Geniet thuis van uw favoriete koffiespecialiteit! Twee kilo Arabicakoffiebonen.

CADEAU bij aankoop van de koffieautomaat CM6 of CM7*. Geniet thuis van uw favoriete koffiespecialiteit! Twee kilo Arabicakoffiebonen. Geniet thuis van uw favoriete koffiespecialiteit! Twee kilo Arabicakoffiebonen en een onderhoudspakket CADEAU bij aankoop van de koffieautomaat CM6 of CM7*. * Bekijk de actievoorwaarden. Ontdek uw cadeaupakket

Nadere informatie

488,- Gratis bezorgd in Nederland

488,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS afzuigkap vlakscherm rvs LI67RA560 488,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving De Siemens

Nadere informatie

Het gemak en plezier van speciaal water

Het gemak en plezier van speciaal water ASSORTIMENT 2017-2018 Het gemak en plezier van speciaal water Kies je voor floww, dan kies je voor meer met minder. Waar je vroeger verschillende apparaten en kranen voor nodig had, kan dankzij floww met

Nadere informatie

Appareils ménagers Leonard 2012 Leonard Huishoudelijke apparaten 2012

Appareils ménagers Leonard 2012 Leonard Huishoudelijke apparaten 2012 L_PTL12_C03_NL_P_TOKIOK_L_PTL12_C03_NL_P_TOKIOK 01.08.11 11:59 Seite 17 Appareils ménagers Leonard 2012 Leonard Huishoudelijke apparaten 2012 L_PTL12_C03_NL_P_TOKIOK_L_PTL12_C03_NL_P_TOKIOK 01.08.11 11:59

Nadere informatie

Ecowater waterontharder

Ecowater waterontharder s y s t e m s Voorkom kalkaanslag met een Ecowater waterontharder www.aquacomfort.nl Unieke gepatenteerde kenmerken: Multifunctionele display, geeft alles weer omtrent uw water- en zoutverbruik Besturing:

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

Zo efficiënt... De vaatwassers van Siemens.

Zo efficiënt... De vaatwassers van Siemens. Zo efficiënt... De vaatwassers van Siemens. Editie 2015 siemens-home.be Siemens. Breng de toekomst binnen. Zeolith Dankzij de unieke Zeolith technologie wordt uw vaat efficiënt en met schitterend succes

Nadere informatie

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Trendy keuken Een eigentijds, trendy ontwerp van 300 cm lengte. De keuken heeft een halfhoge kast met een koelkast van 88 cm hoog met daarboven een combimagnetron.

Nadere informatie

1069,- Gratis bezorgd in Nederland

1069,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH oven met magnetron CMG636NS2 1069,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Bosch CMG636NS2 is een luxe bakoven

Nadere informatie