Ascom UNITE integraal platform voor

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ascom UNITE integraal platform voor"

Transcriptie

1 Ascom UNITE integraal platform voor berichtenuitwisseling

2 2 Ascom UNITE Het nemen van beslissingen is essentieel op elke werkplek. Om een goede beslissing te kunnen nemen, hebt u op het juiste moment de juiste informatie nodig. Unite levert tijdkritische informatie aan de juiste medewerkers, ongeacht hun locatie, zodat deze snel en efficiënt kunnen reageren.

3 Ascom UNITE 3 Unite is een IP-gebaseerd platform voor professionele berichtenuitwisseling. Het integreert een breed spectrum aan vaste, draadloze en mobiele media en biedt diverse toepassingen waaronder paging, interactief berichtenverkeer en (persoons)alarmering. Unite overstijgt de beperkingen van communicatiesystemen en legt verbindingen met bedrijven, administraties, gebouwenbeheer en beveiligingssystemen. De op IP-gebaseerde, open architectuur zorgt voor een bijzonder schaalbaar systeem. Het kan voorzien in uw directe behoefte en klein beginnen, waarna later extra capaciteit of functionaliteit kan worden toegevoegd als de behoefte groter wordt. Unite communiceert ook met systemen van derden en biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Zo krijgt u een hoge flexibiliteit in combinatie met een lage total cost of ownership. Unite is gebaseerd op het besturingssysteem Linux en biedt een set standaard communicatieprotocollen om verschillende soorten toepassingen, hardwaremodules en communicatiesystemen met elkaar te verbinden en naadloos met elkaar te integreren. Unite integreert volledig met Ascom paging, Ascom DECT-systemen en Ascom VoWiFi-handsets, maar maakt ook integratie met andere communicatiesystemen mogelijk. Laat Unite voor u werken Unite verbindt toepassingen en technologieën om uw communicatie- en beveiligingsbehoeften op te lossen. Uw werkplek wordt productiever en veiliger door een intelligente integratie van communicatietechnologieën. Verenig uw ziekenhuis, uw productiefaciliteit, uw bedrijf.

4 4 ASCOM UNITE BERICHTEN VERHELDEREN Wat voor soort bericht u ook verstuurt, het wordt automatisch omgezet naar het formaat dat het ontvangende apparaat, zoals een pager of een draadloze handset, vereist. Berichten kunnen worden omgezet zodat ze nauwkeurige informatie geven over wat er is gebeurd, waardoor het risico op misverstanden wordt geminimaliseerd. Unite kan worden gebruikt voor alle berichten, zelfs voor gevoelige informatie. Voorbeeld Communicatie onder de grond Omdat ze niet langer zijn gebonden aan informatie die alleen beschikbaar is vanuit de regelkamer, kunnen werknemers in een zinkmijn zich vrij over het werkterrein begeven en zich op hun werk richten. De voornaamste procesgegevens die selectief aan het automatische ertsverwerkingssysteem worden onttrokken, worden naar draadloze telefoons verzonden om elke werknemer op de hoogte te houden van de productiewaarden gedurende de dag. Naast het ontvangen van procesgegevens is elke draadloze telefoon geconfigureerd om drie soorten berichten te ontvangen: spraakberichten, procesalarm en persoonlijk alarm met plaatsbepaling. TechnologieËn integreren Meerdere communicatiesystemen worden samengevoegd en beheerd om de verzending van berichten via een breed scala aan bedrade, draadloze en mobiele media te garanderen. De integratie van Unite maakt een betere samenwerking tussen uw resources mogelijk. Voorbeeld Spoedeisende keizersnede Door een druk op de knop op de kraamafdeling wordt een kettingreactie in gang gezet. In een beddenlift klinkt een evacuatiebericht. Als de lift leeg is, gaat deze naar de kraamafdeling op de 7e verdieping en blijft daar met open deuren wachten. De lift opent zijn deuren bij de spoedeisende hulp op de 4e verdieping, waar de blauwe lampen aangaan die de route aangeven van de ingang van de spoedeisende hulp naar de operatiekamers. Een dienstdoende anesthesist en gynaecoloog worden opgeroepen, evenals de verpleegsters die gespecialiseerd zijn in chirurgie, anesthesie en neonatologie. Op al hun pagers verschijnt de alarmtekst Spoedeisende keizersnede.

5 Ascom UNITE 5 EscalatiEberichten Wat gebeurt er als een tijdkritisch bericht naar een bepaald personeelslid wordt verzonden, maar deze medewerker het bericht niet kan beantwoorden? Dan wordt het tijdkritische bericht volgens vooraf vastgelegde criteria doorgeleid naar een tweede personeelslid, en indien nodig naar een derde, totdat het bericht wordt beantwoord. Voorbeeld Minimaliseren van productiestops Een productiefabriek die continu draait moet de productieverliezen tijdens ongeplande productiestops minimaliseren. Om dat te bereiken voorziet men de machineoperators van draadloze alarmfunctionaliteit. In het geval van een machinestoring brengt een druk op de knop een keten van alarmmeldingen naar onderhoudstechnici teweeg. Instellingen m.b.t. gebeurtenisbeheer, gebaseerd op het moment van de dag en de werkroosters van het personeel, bepalen welke onderhoudstechnicus het alarm als eerste, als tweede, als derde, enz. ontvangt. Op deze manier kan de onderhoudstechnicus die het dichtst bij de storing is het probleem zo snel mogelijk oplossen en de productie weer op gang brengen. Zelfs personeel dat niet aanwezig is, kan via gsm een bericht ontvangen. registreren en bijhouden Door responsberichten te registreren kan een dienstverlenend bedrijf de kwaliteit van zijn dienstverlening bijhouden, wat kan helpen bij het maken van aanpassingen ter verbetering. Voorbeeld Bewijs van dienstverlening Mevrouw de Graaf denkt dat haar moeder, die klaagt over lange wachttijden na het oproepen van verpleegsters, niet de beste verzorging krijgt. De zorgmanager nodigt mevrouw de Graaf uit om samen de statistieken van oproepen en responstijden van de afgelopen twee maanden te bekijken. De gemiddelde responstijden blijken ruim binnen de algemeen geaccepteerde zorgnormen te liggen. Ze zijn het erover eens dat de moeder van mevrouw de Graaf de laatste tijd wat onzekerder is en haar persoonlijke zorgplan dienovereenkomstig moet worden aangepast.

6 6 ASCOM UNITE technische kenmerken Unite past voor zijn interactieve berichtenuitwisseling moderne technologie toe: Een op IP-protocollen gebaseerd systeem dat gemakkelijk communiceert met apparatuur van derden Een Linux-besturingssysteem voor optimale prestaties en lage onderhoudskosten Ingebouwde firewall Hardware zonder bewegende delen voor langdurige betrouwbaarheid Automatische opstart- en herstelfunctionaliteit Versleutelde berichten om de integriteit van de communicatie te waarborgen Beheer van gebeurtenissen De functionaliteit van Unite m.b.t. gebeurtenisbeheer is essentieel voor het vermogen om snel informatie te verspreiden en daarop snelle responsen te krijgen. Zoals in de bovenstaande voorbeelden is geïllustreerd, bepaalt gebeurtenisbeheer wie een bericht krijgt en wanneer, welke soorten alarmberichten worden verzonden en naar wie, wanneer succes- en foutvoorwaarden moeten worden opgesteld en hoe de gebeurtenisdatabase moet worden geconfigureerd. Logische samenstelling Unite verenigt de functionaliteit en het potentieel van drie logische lagen toepassingen, diensten en communicatiesystemen. Deze lagen zijn: Gebruikerstoepassingen - apparatuur en toepassingen die bij de dagelijkse activiteiten worden gebruikt. Bijvoorbeeld interactieve berichten op handsets, alarmweergave en -afhandeling, initiatie van berichten vanuit browsers, s rechtstreeks naar uw handset. Systeemdiensten - gerouteerde en escalatie berichten, groepenbeheer, systeemtoezicht en -registratie, adresresolutie en nog veel meer. Communicatiesystemen - deze systemen verwerken de gegevens en de communicatie met mobiele terminals zoals DECT, VoWiFi, paging en GSM.

7 Ascom UNITE 7 Functionaliteit Bij een verbinding via een IP-netwerk gedragen Unitemodules en -toepassingen zich als één enkel systeem. U kunt kiezen uit de onderstaande bouwstenen: IMS (Integrated Message Server, geïntegreerde berichtenserver) Biedt basisondersteuning voor alarmmeldingen en berichten via DECT- en VoWiFi-systemen, waaronder groepenbeheer en berichtenuitwisseling vanuit browsers. IMS heeft een ingebouwd telefoonboek, maar ondersteunt ook telefoonboeken in externe databases. Verwerkt de absentiestatus van gebruikers en is een basis voor het Unite-systeem. ESS (Enhanced System Services, extra systeemdiensten) Ondersteunt Unite-systemen met een aantal diensten zoals gecentraliseerde planning van telefoonnummers, beheer op afstand, systeemsupervisie, foutafhandeling en -melding, groepenbeheer, berichtenroutering, voorwaardelijke en onvoorwaardelijke omleidingen, registratie van berichtenverkeer, alarmgebeurtenissen en storingen, en de afhandeling van toegangsrechten van gebruikers. Biedt extra diensten voor IMS en is vereist in Unite-systemen die gebruik maken van meerdere soorten draagbare apparaten. ESS is ook de tijdserver voor Unite. AMS (Alarm Management Server, alarmbeheerserver) Een gebeurtenisverwerkingsmachine met een webgebaseerde gebruikersinterface voor de configuratie van presentaties, acties en escalaties voor alarmmeldingen en andere soorten gebeurtenissen. AMC (Alarm Management Client, alarmbeheercliënt) Een op Windows gebaseerde cliëntapplicatie voor presentaties/alarmmeldingen voor de AMS. Presenteert alarmmeldingen met grafische locaties en is een grafische interface voor gebruikers bij het reageren op alarmmeldingen. UPAC (Unite Packeged Server, geïntegreerde berichtenserver) Volledige geïntegreerde applicatie voor professioneel berichtenverkeer en persoonsbeveiliging ten behoeve van kleine tot middelgrote systemen (maximaal 100 gebruikers). NetPage Een toepassing voor het verzenden van berichten vanuit browsers naar draagbare apparaten. Open Access Server (OAS, open toegangsserver) Een server die integratie van Windows-toepassingen met Unite mogelijk maakt. Open Java Server (OJS, open Java-server) Bevat een Java Virtual Machine (JVM) die integratie van Javatoepassingen met Unite mogelijk maakt. XGate Een generieke gateway die de integratie met externe systemen afhandelt door middel van een breed scala aan protocollen. Zet gebeurtenissen om in acties zoals meldingen of het activeren van uitvoer. Kent op dynamische wijze gebruikers toe aan specifieke alarmmeldingen en gebeurtenissen.

8 Unite communicatiesystemen Unite werkt met de volgende communicatiesystemen: Communicatiecategorie DECT VoIP/VoWiFi Paging Openbaar Ondersteund systeem Ascom DCT1800 Ascom IP-DECT Ericsson MD110 Ericsson MX-One Ericsson BusinessPhone Ericsson MD Evolution Ascotel Alcatel OmniPCX Ascom VoWiFi VoIP-systemen van derden Ascom telecourier GSM/SMS Ascom (Nederland) B.V. Postbus AA Utrecht T (030) F (030) info@ascom.nl Ascom (Nederland) B.V.

ASCOM telecare IP DRAADLOZE VERPLEEGOPROEP MET LOCATIEBEPALING VOOR EEN NOG BETERE OUDERENZORG

ASCOM telecare IP DRAADLOZE VERPLEEGOPROEP MET LOCATIEBEPALING VOOR EEN NOG BETERE OUDERENZORG ASCOM telecare IP DRAADLOZE VERPLEEGOPROEP MET LOCATIEBEPALING VOOR EEN NOG BETERE OUDERENZORG 2 ASCOM telecare IP De vergrijzing zorgt voor een meer veeleisende bevolking. Daarbij hebben we te maken met

Nadere informatie

Het managementsysteem voor intelligente veiligheid. FlexES Guard

Het managementsysteem voor intelligente veiligheid. FlexES Guard Het managementsysteem voor intelligente veiligheid naast overzicht ook inzicht De overvloed aan informatie die we Het modulaire beschikt tegenwoordig moeten verwerken, is over de volgende functionaliteiten:

Nadere informatie

SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL. Ascom (Nederland) B.V.

SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL. Ascom (Nederland) B.V. SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL Ascom (Nederland) B.V. 2 Doel van deze presentatie: Inzicht geven in: Hoe bij Florence domotica en IP technologie gebruikt wordt als oplossing voor zorg, welzijn en

Nadere informatie

Spraak, messaging en persoonsbeveiliging Kostenbesparing

Spraak, messaging en persoonsbeveiliging Kostenbesparing Ascom IP-DECT SYSTEeM bewezen technologie in innovatieve oplossingen 2 Ascom IP-DECT Ascom is toonaangevend op het gebied van DECT-technologie. Onze oplossingen staan bekend om hun modulaire eigenschappen,

Nadere informatie

Meer informatie Wilt u meer weten over Service at Home van Ascom? U kunt contact opnemen via 02/ 727 13 11 of mail naar info@ascom.be. www.ascom.

Meer informatie Wilt u meer weten over Service at Home van Ascom? U kunt contact opnemen via 02/ 727 13 11 of mail naar info@ascom.be. www.ascom. www.ascom.nl ASCOM Ascom is een Zwitserse producent en leverancier van maatwerk oplossingen gericht op bedrijfskritieke communicatie. Dit vertaalt zich in het ontwikkelen van producten en oplossingen die

Nadere informatie

PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE COMMUNICATIE

PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE COMMUNICATIE PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE COMMUNICATIE EGIED BORMANS, PRODUCT MANAGER COMMUNICATIE Private GSM - Egied Bormans 13-10-11 Ascom (Nederland) B.V. 1 PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE

Nadere informatie

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Professional 2 Efficiency door aanpassing Ideale oplossingen voor uw succes Om onmiddellijke reacties op noodoproepen, snelle service en naadloze communicatie

Nadere informatie

Praktisch met systemen.

Praktisch met systemen. Praktisch met systemen. Openbare gebouwen kunnen niet meer zonder interne bereikbaarheids- en/of alarmeringssystemen. Op elke plek met veiligheids- of gezondheidsrisico s zijn deze systemen letterlijk

Nadere informatie

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem BLOOM is een klantverwijssysteem ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en behoeftes uit de markt. Bloom is een krachtig, slim en gebruiksvriendelijk klantverwijssysteem

Nadere informatie

Portability, Interoperability of toch maar Connectivity Portability, Interoperability of toch maar Connectivity.

Portability, Interoperability of toch maar Connectivity Portability, Interoperability of toch maar Connectivity. Portability, Interoperability of toch 1 Even Voorstellen Diploma s: 1980 Bachelor of Science Civil Engineering (Cairo, Egypte) 1986 Doctoraal in Geodesie (TU Delft, Nederland) Enige Automatiseringservaring:

Nadere informatie

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem BLOOM is een klantverwijssysteem ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en behoeftes uit de markt. Bloom is een krachtig, slim en gebruiksvriendelijk klantverwijssysteem

Nadere informatie

TOTAALOPLOSSING VOOR EIGENTIJDSE DIENSTVERLENING EN EFFECTIEVE COMMUNICATIE IN HET ZIEKENHUIS

TOTAALOPLOSSING VOOR EIGENTIJDSE DIENSTVERLENING EN EFFECTIEVE COMMUNICATIE IN HET ZIEKENHUIS TOTAALOPLOSSING VOOR EIGENTIJDSE DIENSTVERLENING EN EFFECTIEVE COMMUNICATIE IN HET ZIEKENHUIS 2 ASCOM ZIEKENHUIS TOTAALOPLOSSING Ziekenhuizen staan onder druk door het streven naar de beste zorg voor de

Nadere informatie

TOTAALOPLOSSING VOOR EIGENTIJDSE DIENSTVERLENING EN EFFECTIEVE COMMUNICATIE IN HET ZIEKENHUIS

TOTAALOPLOSSING VOOR EIGENTIJDSE DIENSTVERLENING EN EFFECTIEVE COMMUNICATIE IN HET ZIEKENHUIS TOTAALOPLOSSING VOOR EIGENTIJDSE DIENSTVERLENING EN EFFECTIEVE COMMUNICATIE IN HET ZIEKENHUIS 2 ASCOM ZIEKENHUIS TOTAALOPLOSSING Ziekenhuizen staan onder druk door het streven naar de beste zorg voor de

Nadere informatie

MENU MET INNOVATIES. TU Delft NEN 2575 IBB & BGB Calamiteitenmanagement

MENU MET INNOVATIES. TU Delft NEN 2575 IBB & BGB Calamiteitenmanagement [ ] LUNCHLEZING 1 MENU MET INNOVATIES TU Delft NEN 2575 IBB & BGB Calamiteitenmanagement 2 NAAST LUNCHLEZING OOK E-NIEUWSBRIEF 3 UW GEGEVENS Voor nieuwsbrief: Naam Functie Email Doelstelling: Ieder half

Nadere informatie

(PRIVATE) GSM INZETTEN: JA OF NEE? Hans Rehorst, Product Manager Health Care

(PRIVATE) GSM INZETTEN: JA OF NEE? Hans Rehorst, Product Manager Health Care (PRIVATE) GSM INZETTEN: JA OF NEE? Hans Rehorst, Product Manager Health Care 1 DE GSM MARKT IN NEDERLAND De GSM markt verandert Twee smaken van GSM: publieke en private GSM Vrijgave van DECT Guard Band,

Nadere informatie

Persoonsbeveiligings- en pagingsystemen Bescherming door veilige communicatie

Persoonsbeveiligings- en pagingsystemen Bescherming door veilige communicatie Atus is ontstaan uit de Personal Security Product divisie van de BOSCH Groep. Haar rijke geschiedenis gaat terug tot de jaren 60 toen Philips startte met een on-site paging fabriek in Breda, Nederland.

Nadere informatie

EXB 360 MOBILE App. Bevorder betrokkenheid. Veel onderdelen; veel mogelijk

EXB 360 MOBILE App. Bevorder betrokkenheid. Veel onderdelen; veel mogelijk EXB 360 Mobile App EXB 360 MOBILE App Bevorder betrokkenheid Zo'n 10 miljoen Nederlanders maken inmiddels gebruik van sociale netwerksites, de EXB MOBILE App kan in enkele weken de nieuwe favoriete app

Nadere informatie

De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie

De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie Clino Touch Systeem De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie Zorgmanagement binnen handbereik Het Clino Touch Systeem (CTS) is de flexibele oplossing van Ackermann voor gebruik

Nadere informatie

Ascom Unite Messaging Suite

Ascom Unite Messaging Suite Ascom Unite Messaging Suite Integraal platform voor effectieve en efficiënte klinische informatie-uitwisseling OVER ASCOM WIRELESS SOLUTIONS Ascom Wireless Solutions is een toonaangevende aanbieder van

Nadere informatie

IP Communications Platform

IP Communications Platform IP Communications Platform De belofte van convergentie waargemaakt Communicatie is voor iedere organisatie van groot belang en vindt op ieder denkbaar niveau plaats (persoonlijk, tussen afdelingen en door

Nadere informatie

HMI s ontsluiten machines naar het WEB

HMI s ontsluiten machines naar het WEB HMI s ontsluiten machines naar het WEB Grip op uw machine onafhankelijk van zijn locatie Door: Bert-Jan Ruesink Email: b.ruesink@duranmatic.nl Machinebouw event 2015 Pag. 1 Duranmatic B.V. Technische handelsonderneming,

Nadere informatie

Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie

Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie it s all about solutions quality and service Veilige oplossingen voor belangri jke communicatie Portofonie (PTT) Persoonsbeveiling Stil alarm Emergency

Nadere informatie

de juiste persoon op de juiste tijd, de juiste plaats, met de juiste informatie

de juiste persoon op de juiste tijd, de juiste plaats, met de juiste informatie waarschuw de juiste persoon op de juiste tijd, de juiste plaats, met de juiste informatie Alarm supervisie... Operator oproep... Informatie transmissie... Interventie opvolging... MAXIMALE FLEXIBILITEIT

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

TrackJack OTM 2.0. Handleiding

TrackJack OTM 2.0. Handleiding 14112012 TrackJack OTM 2.0 (V2) 02112012 Inhoud 1. Welkom 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Inbouw 3 3.1. Zelf inbouwen 3.2. Laten inbouwen 3.3. Uitleg signaallichten 4. Aan de slag! 6 4.1. Account aanmaken

Nadere informatie

Ascom Unite Mercury. Platform voor alarm- en incidentopvolging

Ascom Unite Mercury. Platform voor alarm- en incidentopvolging Ascom Unite Mercury Platform voor alarm- en incidentopvolging OVER ASCOM WIRELESS SOLUTIONS Ascom Wireless Solutions is een toonaangevende aanbieder van on-site draadloze communicatie. Bij tal van vooraanstaande

Nadere informatie

Wijzigingen volledig onder controle en geborgd

Wijzigingen volledig onder controle en geborgd Installation Management Platform IMProve 2014 is het ultieme hulpmiddel om het beheer van uw (terminal) serverfarm continu, stap voor stap, op een hoger niveau te brengen. Gedocumenteerd, geborgd en reproduceerbaar

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

ComServer Module Polycom Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer...

ComServer Module Polycom Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer... ComServer Module Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer... KWS6000 IP-DECT Naast telefonie speelt in de zorg het informeren van medewerkers een grote rol. Met KWS6000 IP-DECT kiest u voor een

Nadere informatie

inhoud beveiliging - gemak - energiebesparend wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 net10 lezers 12

inhoud beveiliging - gemak - energiebesparend wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 net10 lezers 12 productcatalogus inhoud wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 beveiliging - gemak - energiebesparend net10 lezers 12 net10 smartpoint 14 net10 connectors 16 beveiliging

Nadere informatie

Xelion ESPA koppeling Handleiding Beheer V1.6

Xelion ESPA koppeling Handleiding Beheer V1.6 Xelion ESPA koppeling Handleiding Beheer V1.6 van de Xelion ESPA koppeling. Dit document is bedoeld voor beheerders en operators Inhoud 1 Overzicht... 1 2... 2 2.1 Espa apparaat toevoegen... 4 2.1.1 ESPA

Nadere informatie

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed

Nadere informatie

Architectuur SynGuard Elegant

Architectuur SynGuard Elegant Architectuur SynGuard Elegant Met SynGuard voor toegangscontrole wil Syntegro een moderne en krachtige oplossing brengen geschikt voor alle bedrijven van welke grootte of complexiteit ook. SynGuard heeft,

Nadere informatie

IQ Messenger: hét full IP platform

IQ Messenger: hét full IP platform Open platform voor intra- en extramurale zorg IQ Messenger: hét full IP platform Voor zorg, detentie, industrie & dienstverlening, overheid, onderwijs en cultuur Wat is IQ Messenger? IQ Messenger is een

Nadere informatie

KLEINE EN MIDDELGROTE ONDERNEMINGEN

KLEINE EN MIDDELGROTE ONDERNEMINGEN KLEINE EN MIDDELGROTE ONDERNEMINGEN Volledige communicatie voor uw bedrijf Alcatel OmniPCX Office SPRAAK, INTERNET DE COMMUNICATIEOPLOSSING ALLES WAT U NODIG HEEFT IN ÉÉN PAKKET U staat aan het hoofd van

Nadere informatie

TOTAALOPLOSSING VOOR EIGENTIJDSE DIENSTVERLENING EN EFFECTIEVE COMMUNICATIE IN HET ZIEKENHUIS

TOTAALOPLOSSING VOOR EIGENTIJDSE DIENSTVERLENING EN EFFECTIEVE COMMUNICATIE IN HET ZIEKENHUIS TOTAALOPLOSSING VOOR EIGENTIJDSE DIENSTVERLENING EN EFFECTIEVE COMMUNICATIE IN HET ZIEKENHUIS 2 ASCOM ZIEKENHUIS TOTAALOPLOSSING Ziekenhuizen staan onder druk door het streven naar de beste zorg voor de

Nadere informatie

TrackJack OTM 2.0. Handleiding

TrackJack OTM 2.0. Handleiding TrackJack SECURITY (V2) 02112012 Inhoud 1. Welkom 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Inbouw 3 3.1. Zelf inbouwen 3.2. Laten inbouwen 3.3. Uitleg signaallichten 4. Aan de slag! 6 4.1. Account aanmaken 4.2.

Nadere informatie

Clair: heldere Europese oplossing voor online kantoorautomatisering

Clair: heldere Europese oplossing voor online kantoorautomatisering Infrastructure Services the way we do it Clair: heldere Europese oplossing voor online kantoorautomatisering Capgemini doet met Clair waar de markt al jaren om vraagt; het biedt een Europees alternatief

Nadere informatie

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief NL Machinebeheer op afstand Efficiënt Wereldwijd Intuïtief Beheer en programmeer uw machines op afstand Het is voor u van groot belang dat machines en systemen altijd binnen handbereik zijn, waar dan ook

Nadere informatie

Architectuur SynGuard Comfort

Architectuur SynGuard Comfort Architectuur SynGuard Comfort Met SynGuard voor toegangscontrole wil Syntegro een moderne en krachtige oplossing brengen geschikt voor alle bedrijven van welke grootte of complexiteit ook. SynGuard heeft,

Nadere informatie

Installatie Remote Backup

Installatie Remote Backup Juni 2015 Versie 1.2 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Remote Backup... 3 Kenmerken... 3 Beperkingen... 3 Gebruik op meerdere systemen... 3 Systeemeisen... 4 Support... 4 Installatie...

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie

i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie Watermanagement is onontbeerlijk in een waterrijk land als Nederland. In het belang van veiligheid en milieubescherming

Nadere informatie

OpenText RightFax. Intuitive Business Intelligence. Whitepaper. BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax

OpenText RightFax. Intuitive Business Intelligence. Whitepaper. BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax OpenText RightFax Intuitive Business Intelligence Whitepaper BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax Beschrijving van de oplossing, functionaliteit & implementatie Inhoud 1 Introductie 2 Kenmerken

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van e-mail m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

Plugwise binnen de zakelijke omgeving

Plugwise binnen de zakelijke omgeving Plugwise binnen de zakelijke omgeving Plugwise is een gebruiksvriendelijk energiemanagementsysteem voor de zakelijke markt. Per stopcontact wordt er gemeten hoeveel elektriciteit er verbruikt wordt en

Nadere informatie

CONNECTING PEOPLE PANASONIC SIP DECT MULTI CELL

CONNECTING PEOPLE PANASONIC SIP DECT MULTI CELL CONNECTING PEOPLE Panasonic SIP DECT Multi Cell Systems Panasonic DECT systeem op SIP basis Veel organisaties zijn er al in geslaagd grotere klanttevredenheid, kostenbesparingen, flexibiliteit en andere

Nadere informatie

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota PBX: uw eigen fysieke centrale Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw centrale binnen bereik Telefonie kan het hart van uw organisatie vormen. Het is daarom van

Nadere informatie

Unexus Connect. Flexibele telecommunicatie-oplossing met focus op mobiliteit, telefonie en klantenservice. Eén oplossing, vele voordelen

Unexus Connect. Flexibele telecommunicatie-oplossing met focus op mobiliteit, telefonie en klantenservice. Eén oplossing, vele voordelen Unexus Connect Flexibele telecommunicatie-oplossing met focus op mobiliteit, telefonie en klantenservice Unexus Connect is een Communicatie as a Service (CaaS) dienst en biedt standaard telefonie, contactcenter,

Nadere informatie

ProduPlus. Wat is ProduPlus

ProduPlus. Wat is ProduPlus ProduPlus Wat is ProduPlus ProduPlus is een machine monitoring systeem welke ook functies heeft voor order registratie, product data beheer en preventief onderhoud. ProduPlus is ontwikkeld voor gebruik

Nadere informatie

Zorgoproepsystemen maximale veiligheid

Zorgoproepsystemen maximale veiligheid Zorgoproepsystemen maximale veiligheid Sonevo, het nieuwe geluid Als zorgmanager bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw cliënten. Zij rekenen op de zorg en aandacht, die u wordt toevertrouwd.

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

REMOTE BEHEER PLATFORM VOOR INTEGRA

REMOTE BEHEER PLATFORM VOOR INTEGRA MADE TO PROTECT REMOTE BEHEER PLATFORM VOOR INTEGRA TOEPASSING INTEGRUM is het platform voor remote beheer van uw INTEGRA beveiligingssystemen Dankzij de uitgebreide functionaliteit, intuïtieve bediening

Nadere informatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Naast de mogelijkheden om uw programmatuur en gegevens bij Drie-O via Evy 2.0 in de cloud te hosten hebt u ook de mogelijkheid om uw ICT omgeving bij u

Nadere informatie

OPERATIONELE CLUSTERING Globale clients kunnen informatie van meerdere systemen weergeven

OPERATIONELE CLUSTERING Globale clients kunnen informatie van meerdere systemen weergeven OPERATIONELE CLUSTERING Globale clients kunnen informatie van meerdere systemen weergeven Beheert u een gedistribueerd systeem met meerdere controlepunten? Wilt u al uw controle op één plaats kunnen centraliseren?

Nadere informatie

Monitoring. SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat SV Waddinxveen

Monitoring. SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat SV Waddinxveen Monitoring SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat 19 2741SV Waddinxveen 1 Inhoudsopgave Monitoring...3 Introductie...3 Netwerkcomponenten...4 Back-up...4 Discovery...4 Poller...5 SNMP-traps...5 Maintenance...5

Nadere informatie

REMOTE BEHEER PLATFORM VOOR INTEGRA

REMOTE BEHEER PLATFORM VOOR INTEGRA MADE TO PROTECT B REMOTE BEHEER PLATFORM VOOR INTEGRA TOEPASSING INTEGRUM is het platform voor remote beheer van uw INTEGRA beveiligingssystemen Dankzij de uitgebreide functionaliteit, intuïtieve bediening

Nadere informatie

moduweb Vision Alle stations op een rij: visualiseren, analyseren, bedienen.

moduweb Vision Alle stations op een rij: visualiseren, analyseren, bedienen. moduweb Vision Alle stations op een rij: visualiseren, analyseren, bedienen. 2 Ik wil overzicht hebben. moduweb Vision biedt volledige toegang tot de installatie Eenvoudig en overzichtelijk Eenvoudig vanaf

Nadere informatie

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt We hebben onze rijke kennis van, en vertrouwde ervaring in, beveiligingssystemen samengevoegd in een krachtige

Nadere informatie

De nieuwe generatie Toegangsbeheer.

De nieuwe generatie Toegangsbeheer. De nieuwe generatie Toegangsbeheer. Toekomstgericht Toegangsbeheer. Software eigenschappen. Simpel en visueel. Simpel betekent niet basis, het betekent dat het product correct werd ontworpen. Het systeem

Nadere informatie

SD-WAN, de nieuwe IT- Infrastructuur. Een functionele en technische uitleg waarom SD-WAN zo populair is.

SD-WAN, de nieuwe IT- Infrastructuur. Een functionele en technische uitleg waarom SD-WAN zo populair is. SD-WAN, de nieuwe IT- Infrastructuur Een functionele en technische uitleg waarom SD-WAN zo populair is. 01 Waarom SD-WAN Blz. 1 02 Uitleg SD-WAN Blz. 2 03 Functionaliteiten Blz. 3-4 04 Veilige toegang

Nadere informatie

Geïntegreerde & slimme communicatie oplossingen die productieprocessen ondersteunen en veiligheid van medewerkers borgen

Geïntegreerde & slimme communicatie oplossingen die productieprocessen ondersteunen en veiligheid van medewerkers borgen Geïntegreerde & slimme communicatie oplossingen die productieprocessen ondersteunen en veiligheid van medewerkers borgen Onderwerpen: - Praktijk case: Apollo Vredestein - Welke trends zien wij? - Welke

Nadere informatie

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Wat is SwyxWare? SwyxWare is de perfecte communicatieoplossing

Nadere informatie

Care One+ Pendant voor gemak en veiligheid

Care One+ Pendant voor gemak en veiligheid Care One+ De Care One+ is een kleine DECT alarm pendant met full duplex hands-free audio. High tech Niet moeilijk Lydis heeft jaren lange ervaring met draadloze communicatie producten in onder andere de

Nadere informatie

Elke oproepeenheid heeft zijn eigen vulgraad. Dit is het aantal mensen dat binnen de betreffende oproepeenheid minimaal aanwezig moet zijn.

Elke oproepeenheid heeft zijn eigen vulgraad. Dit is het aantal mensen dat binnen de betreffende oproepeenheid minimaal aanwezig moet zijn. Het basis principe OOV Alert is een multimediaal systeem dat het mogelijk maakt snel (groepen) mensen multimediaal te informeren over een calamiteit of een gebeurtenis en die mensen snel te mobiliseren.

Nadere informatie

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control.

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control. VASP Geavanceerde management- en controlesoftware World leaders in process control. Integrale beheersing van uw gehele proces Binnen veel industriële en commerciële processen zijn de juiste omgevingscondities

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING OpenIMS DMS Microsoft Outlook integratie. Versie 1.1

GEBRUIKERSHANDLEIDING OpenIMS DMS Microsoft Outlook integratie. Versie 1.1 GEBRUIKERSHANDLEIDING OpenIMS DMS Microsoft Outlook integratie. Versie 1.1 1 Document status Datum Auteur Versie Status 12-06-2008 H.A.M. van Korven 0.1 Concept 06-11-2008 K. Kaptein 1.0 Concept 08-11-2008

Nadere informatie

Ascom PAGING uw oplossing voor bedrijfskritieke Messaging en

Ascom PAGING uw oplossing voor bedrijfskritieke Messaging en Ascom PAGING uw oplossing voor bedrijfskritieke Messaging en persoonsalarmering 2 Ascom Paging breng medewerkers samen Ascom brengt medewerkers samen, zelfs wanneer ze niet op dezelfde plaats zijn. Een

Nadere informatie

Handleiding FOCWA Kennisbank. Kennisbank V 1.0 Remco Jansen

Handleiding FOCWA Kennisbank. Kennisbank V 1.0 Remco Jansen Handleiding FOCWA Kennisbank Kennisbank V 1.0 Remco Jansen 1 Inhoud : Login Loginnaam laten bewaren Zoeken naar FOCWA Kennisbank documenten Taal, Categorie en Subcategorieën Trefwoord Verfijnen van uw

Nadere informatie

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl Uw cliënt verdient toch maatwerk zorg? Waarom Webfysio? Uw eigen online en blended maatwerk educatie- & zorgpakketten aanbieden Online communicatie via cliënt specifieke agenda, notificaties en email Direct

Nadere informatie

TOUCH SCREEN BEDIENDEEL. Veiligheid en comfort binnen handbereik

TOUCH SCREEN BEDIENDEEL. Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale e Trotsr van e partn Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale 3CX Phone System for Windows is een op software gebaseerde IP PBX die leverancier specifieke PBX Telefooncentrale vervangt. De IP

Nadere informatie

POP locatie. Straatkast. i-box. i-box NOC. i-box. Datacenter

POP locatie. Straatkast. i-box. i-box NOC. i-box. Datacenter Straatkast POP locatie Datacenter Het beheer van uw telecomruimten neemt veel tijd in beslag en is een kostbaar proces. U heeft immers 24/7 personeel nodig dat alle processen nauwkeurig in de gaten houdt.

Nadere informatie

Om te starten met HIPIN, klikt u met de rechtermuisknop op het HIPIN pictogram. Als u hierop klikt, verschijnt onderstaand HIPIN menu.

Om te starten met HIPIN, klikt u met de rechtermuisknop op het HIPIN pictogram. Als u hierop klikt, verschijnt onderstaand HIPIN menu. Verkorte handleiding HIPIN Desktop Integratie HIPIN Desktop Integratie koppelt je Windows Desktop aan jou telefoon. Dat betekent dat je gesprekken kunt bedienen vanaf je desktop en dat je telefoon instellingen

Nadere informatie

Access Professional Edition

Access Professional Edition Alarm Management nl Operation Manual Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Overzicht 4 2 Algemeen 6 2.1 Aanmelden gebruiker 6 3 Alarm Management (Alarmbeheer) 9 3.1 Map Viewer and Alarm Management (Plattegrondweergave

Nadere informatie

CWS Washroom Information Service (WIS) Op weg naar een intelligente wasruimte

CWS Washroom Information Service (WIS) Op weg naar een intelligente wasruimte 1 CWS-boco Belux CWS Op weg naar een intelligente wasruimte Spreker: Herwig Copmans 2 CWS-boco Belux Europees producent van duurzame kwalitatieve en slimme sanitaire voorzieningen, schoonloopmatten en

Nadere informatie

WinGuard Total security management

WinGuard Total security management WinGuard Total security management 25/09/2013 Michel Noort General Manager Advancis Nederland B.V. Michel Noort General Manager Advancis Nederland B.V. Wat is PSIM Software? Belangrijkste onderdelen van

Nadere informatie

WHITEPAPER. #IoT #Zorgprocessen HOE INTERNET OF THINGS INVLOED HEEFT OP ZORGPROCESSEN

WHITEPAPER. #IoT #Zorgprocessen HOE INTERNET OF THINGS INVLOED HEEFT OP ZORGPROCESSEN WHITEPAPER #IoT #Zorgprocessen HOE INTERNET OF THINGS INVLOED HEEFT OP ZORGPROCESSEN Zorgkwaliteit verhogen en kosten verlagen. De (on)mogelijke spagaat? Internet is tegenwoordig één van de belangrijkste

Nadere informatie

Naast de Connected Home Hub lanceert D-Link ook een aantal sensoren waarmee

Naast de Connected Home Hub lanceert D-Link ook een aantal sensoren waarmee D-Link breidt mydlink Home Automation uit met Hub en nieuwe WiFi en Z-Wave apparatuur Je huis is veiliger dan ooit 10 JUNI 2015 SAMENVATTING D-Link breidt het assortiment Home Domotica oplossingen uit

Nadere informatie

Eenvoudig. mobielzakelijk printen. Als gebruikers weten hoe ze moeten mailen of internetten, kunnen ze printen met EveryonePrint

Eenvoudig. mobielzakelijk printen. Als gebruikers weten hoe ze moeten mailen of internetten, kunnen ze printen met EveryonePrint Als gebruikers weten hoe ze moeten mailen of internetten, kunnen ze printen met EveryonePrint Eenvoudig mobielzakelijk printen EveryonePrint is ideaal voor alle bedrijven, van groot tot klein, waar gebruikers

Nadere informatie

INLEIDING DE VOORDELEN VAN BLOOM

INLEIDING DE VOORDELEN VAN BLOOM BLOOM 2 INLEIDING Bloom is een klantenbegeleidingssysteem dat bezoekersstromen beheert en de nodige informatie verzamelt om het onthaal van uw klanten beter te organiseren. DE VOORDELEN VAN BLOOM Kortere

Nadere informatie

IQ SECURE MESSENGER DE ENIGE TOTAAL-APP VOOR DE ZORG: MINDER FOUTEN EN HOGERE PATIËNTTEVREDENHEID VEILIG CHATTEN, FOTO S VERSTUREN EN BEELDBELLEN

IQ SECURE MESSENGER DE ENIGE TOTAAL-APP VOOR DE ZORG: MINDER FOUTEN EN HOGERE PATIËNTTEVREDENHEID VEILIG CHATTEN, FOTO S VERSTUREN EN BEELDBELLEN IQ SECURE MESSENGER DE ENIGE TOTAAL-APP VOOR DE ZORG: UW VOORDELEN: VEILIG CHATTEN, FOTO S VERSTUREN EN BEELDBELLEN Chats, foto s, video s en bestanden ontvangen of met prioriteit versturen. Efficiënter

Nadere informatie

Mobile Device Manager Handleiding voor ios

Mobile Device Manager Handleiding voor ios Mobile Device Manager Handleiding voor ios Inhoud 1 Welkom bij Mobile Device Manager 3 1.1 Introductie tot de installatie 3 2 Uitrollen van een ios apparaat 4 2.1 Connectie maken met de server 5 2.2 Downloaden

Nadere informatie

SiteLocator. RFID tag FLA. Kno-Tech R F I D t e c h n o l o g i e s. Bereik van verschillende typen antennes

SiteLocator. RFID tag FLA. Kno-Tech R F I D t e c h n o l o g i e s. Bereik van verschillende typen antennes RFID anti-diefstal systeem voor materialen, auto's, machines, enzovoort(s). RFID monitoring, het monitoren van patrouilles en looproutes van bewakers/beveiligingsmedewerkers. Eenvoudige bediening van het

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT De energiemarkt in Nederland is continu in beweging. Nieuwe toetreders veroveren marktaandeel en slimme meters, sectorwijzigingen en splitsing zorgen voor veranderingen. Energiebedrijven

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van VPN's m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

Energiebeheer op afstand

Energiebeheer op afstand Energiebeheer > > > OP AFSTAND Draadloze elektriciteitsmeters > Draadloze pulstransmitters Onderstations met Ethernet en GPRS/UMTS WEBBased datacollectiesysteem Overzichtelijke rapporten Multi-site Energiebeheer

Nadere informatie

Beknopte dienstbeschrijving beveiligen van Webapplicaties m.b.v. digitale certificaten en PKI

Beknopte dienstbeschrijving beveiligen van Webapplicaties m.b.v. digitale certificaten en PKI Beknopte dienstbeschrijving beveiligen van Webapplicaties m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Beknopte dienstbeschrijving beveiligen van Webapplicaties Versie: maart 2002 mei 2002 Beknopte dienstbeschrijving

Nadere informatie

SAP Mobile Documents SP 05 Hoe het werken met de nieuwste versie nog makkelijker is geworden.

SAP Mobile Documents SP 05 Hoe het werken met de nieuwste versie nog makkelijker is geworden. SAP Mobile Documents SP 05 Hoe het werken met de nieuwste versie nog makkelijker is geworden. Documentnummer: 1.0 Datum: 4-1-2016 Auteur: SANDER MAES Rompertdreef 1b 5233 ED s-hertogenbosch Postbus 86

Nadere informatie

Veelzijdigheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem 5 voor sociale alarmering

Veelzijdigheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem 5 voor sociale alarmering Veelzijdigheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem 5 voor sociale alarmering 2 Ruim baan voor meer efficiency Een goede basis leidt tot succes Een onmiddellijke reactie op noodoproepen,

Nadere informatie

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems Cocon in het kort: speciaal ontwikkeld voor glasvezel, helder overzicht netwerk, snel iedere gewenste informatie, automatische routering en budgettering, werken in heden en toekomst, projectmatig werken,

Nadere informatie

MobiDM App handleiding voor ios

MobiDM App handleiding voor ios MobiDM App handleiding voor ios Deze handleiding beschrijft de installatie en gebruik van de MobiDM App voor ios. Version: x.x Pagina 1 Index 1. WELKOM IN MOBIDM... 2 1.1. INTRODUCTIE TOT DE INSTALLATIE...

Nadere informatie

QuickStart automatisering van uw codeeroplossing

QuickStart automatisering van uw codeeroplossing QuickStart automatisering van uw codeeroplossing Voor nauwgezetheid en productiviteit START Scan de code en ontdek meer over Domino QuickStart Domino codeerautomatisering Dankzij QuickStart, Domino s automatiseringsoplossing,

Nadere informatie

Grenzeloze oproep mogelijkheden met het Intranet Oproep Systeem

Grenzeloze oproep mogelijkheden met het Intranet Oproep Systeem Grenzeloze oproep mogelijkheden met het Intranet Oproep Systeem Grenzeloos Oproepen Dit is het eerste Intranet Oproep Systeem dat voorziet in schaalbaarheid en oneindig bereik. Hiermee kunt u alle communicatiewensen

Nadere informatie

Het nieuwe werken nu ook voor zware grafische gebruikers

Het nieuwe werken nu ook voor zware grafische gebruikers ook voor zware grafische Flexibel werken met de Virtual Engineering Workplace van Dell en SLTN Inter Access Uit de Nationale Enquête Over Het Nieuwe Werken van 2015 blijkt dat ruim de helft van de Nederlandse

Nadere informatie