CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en kwalificaties: Sint Antoniestraat 16, 4176 BJ Tuil Telefoon:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en kwalificaties: Sint Antoniestraat 16, 4176 BJ Tuil Telefoon: 06-81501551"

Transcriptie

1 CURRICULUM VITAE Persoonlijke gegevens: Bedrijfsnaam: Steffens System Engineering Naam: Steffens Voornamen: Jacco Adres: Sint Antoniestraat 16, 4176 BJ Tuil Telefoon: adres: Geboortedatum: 11 april 1975 Geboorteplaats: Berkel en Rodenrijs Talen Nederlands, Engels Opleidingen en kwalificaties: 2013 ITIL Foundation 2013 MCSE 2012 Server Infrastructure 2013 VCP-DT on vsphere MCSA 2012 Server VCP on vsphere MCSA 2008 Server VCP on vsphere MCITP - Enterprise Administrator 2010 MCITP - Enterprise Messaging Administrator (Exchange 2010) 2010 MCITP - Enterprise Messaging Administrator (Exchange 2007) 2010 MCTS Windows Server Active Directory, Configuration 2010 MCTS Windows Server Applications Infrastructure, Configuration 2010 MCTS Windows Server Network Infrastructure, Configuration 2010 Microsoft Windows Vista - Configuration 2008 MCTS Exchange Microsoft Certified Technology Specialist 2008 IBM N-Series 2007 MCSE Microsoft Certified System Engineer 2007 MCSA Microsoft Certified System Administrator Messaging 2005 MCSE Microsoft Certified System Engineer 2005 MCSA Microsoft Certified System Administrator Messaging 2003 MCP Microsoft Certified Professional 2003 Citrix Metaframe XP for Windows Administration HTS Werktuigbouwkunde (propedeuse) MTS Werktuigbouwkunde (diploma) HAVO (diploma) Diversen certificeringen SQL 2000 / VCP 2.5 / ISA 2004 / Metacom gebruik en beheer Partner van FPM Solutions FPM Solutions is een consultancy firma gespecialiseerd in consultancy en service verlening voor SAP BussinessObject Planning and Consilidation. Mijn rol als partner is Senior Technical Consultant. FPM Solutions is als consultancy partner actief bij onder andere N.V. Nederlandse Gasunie, Koninklijke BAM Groep N.V. en CEI De Meijer N.V.

2 Opdrachten als zelfstandig gevestigd System Engineer: Dec 2013 Feb 2014 IT-Value b.v.: IT-Value is een consultantsbureau dat IT projecten begeleid en uitvoert voor partners en bedrijven. Deze projecten zijn voornamelijk gebaseerd op diensten van Microsoft, Citrix en RES. IT-Value had behoefte aan een ervaren engineer/consultant om technische ontwerpen te schrijven en implementaties van Exchange en SCCM uit te voeren. De uitgevoerde werkzaamheden bestaan uit: Het schrijven van een Technisch ontwerp voor de migratie van Exchange 2007 naar Exchange 2013 voor een organisatie in de sociale woonhuisvesting; Het schrijven en implementeren van een SCCM omgeving voor een overslagbedrijf in de Rotterdamse haven waarin de nadruk ligt op Operating System Deployment en Software Deployment; Het schrijven en uitwerken van een technisch ontwerp en PoC voor Mobile Device Management dmv SCCM voor een GGZ; Het implementeren van een SCCM omgeving gericht op Software Deployment voor een bouwbedrijf; Het opstellen van een technisch ontwerp voor een nieuw in te richten IT omgeving voor een muziekcentrum. Juni 2013 Nov 2013 Copaco DC: Copaco is in 2010 een project gestart om de oude netwerk en server omgeving te vervangen. Dit project is destijds stilgelegd omdat bleek dat de nieuwe omgeving niet betrouwbaar genoeg was. In 2013 is dit project weer gestart nadat alle problemen met de nieuwe omgeving opgelost waren. Het project bestaat uit het virtualiseren van alle fysieke servers en het migreren van alle windows servers naar een nieuw ingericht domein. De basis infrastructuur is door de engineers van Copaco ingericht maar de daadwerkelijke migratie zou door het eigen systeembeheerteam uitgevoerd gaan worden. Al snel bleek dat dit naast de dagelijkse werkzaamheden te lang zou gaan duren waarop is besloten externe krachten in te schakelen. De uitgevoerde werkzaamheden bestaan uit: Het systeembeheerteam adviseren en helpen bij de inrichting van Active Directory, Exchange 2010 en de Hyper-V infrastructuur met de nadruk op het vereenvoudigen van het beheer. Inrichten van Hyper-V en Virtual Machine Manager omgeving Inrichten Exchange 2010 Cross-forest migratie Exchange 2003 Exchange 2010 ISA 2006 Firewall migreren naar een TMG cluster Adviseren bij de inrichting van de storage omgeving Adviseren en begeleiden bij de migratie van applicaties (o.a. SAP, Webshop en Documentflow applicatie) Inrichten Active Directory Federation Services voor Single Sign On naar Offie 365. Copaco wil gebruik gaan maken van Lync online en Sharepoint online. April 2011 Jan 2013 Amgen Inc.: De uitbesteding van het grootste deel van de IT is bij Amgen niet succesvol gebleken. Er is besloten alles, met uitzondering van networking en application engineering, weer in huis te halen. In fases zijn verschillende onderdelen weer teruggemigreerd naar lokaal

3 IT beheer in oa Seattle, Thousand Oaks en Breda. De site in Breda is verantwoordelijk voor het operationeel aansturen van alle activiteiten van Amgen buiten Amerika en Canada. Ook de operationele IT activiteiten worden vanuit Breda aangestuurd. De eerste helft van de opdracht staat vooral in het teken van aansturen van IBM en voorbereidingen treffen voor het overnemen van het beheer. Vanaf januari 2012 is het wintel beheer weer volledig in handen van Amgen. De werkzaamheden in deze strict gereguleerde omgeving (ITIL/SOX) bestaan uit: Beheer van 5500 windows systemen; Beheer van 8 ESX 4.x/5.x omgevingen; Op orde brengen van de monitoring (Spectrum en SCOM 2010); Alle systemen weer updaten met de laatste patches en (firmware) updates; Overzetten van incident en change management van Tivoli naar ServiceNow; CMDB updaten en bijhouden; Samen met de Quality afdeling alle change management documentatie aanpassen tbv auditing; Zorg dragen voor compliant maken en houden van alle beheerde systemen; Opnemen in het netwerk van overgenomen bedrijven; Uitrollen van een VDI omgeving gebaseerd op vsphere 4 en XenDesktop; Okt 2010 Maart 2011 Gemeente Vlaardingen: Upgraden van VmWare, domein en Exchange. Met het oog op de toekomst wilde de Gemeente Vlaardingen haar basis infrastructuur upgraden. Hiervoor moesten de volgende omgevingen geupgrade worden: VmWare ESX 3.5 naar VmWare VI 4.1; Domein gebaseerd op Windows Server 2003 naar een domein gebaseerd op Windows Server 2008R2; Exchange 2003 naar Exchange 2010; De nieuwe omgeving is geinstalleerd op een Fujitsu Primergy BX900 Blade Center. Jul 2010 Sep 2010 SLTN Ingehuurd als extern consultant. Voor SLTN zijn de volgende projecten uitgevoerd: ROC Rijn IJssel: Configureren en (her)inrichten van twee NetApp 2040 systemen. ROC Rijn IJssel had een project gestart voor de migratie naar een nieuw Windows domein. Tijdens dit project werd ook de backup en storage omgeving vervangen. Voor de backup is gekozen om te werken met de SnapVault producten van NetApp. De geïmplementeerde producten zijn: o SnapVault for Snapmanager for VI o Snapmanager for Exchange o Snapmanager for SQL o Operations Manager Hunter Douglas: Upgrade van VmWare ESX 3.5 naar VmWare VI 4.0i. De wens van Hunter Douglas was om hun huidige VmWare ESX omgeving te upgraden en tegelijkertijd hun oude host systemen te vervangen door nieuwe systemen. In totaal zijn er twee host systemen opnieuw geïnstalleerd en 4 host systemen vervangen door twee nieuwe.

4 KIVO: Inrichten van een nieuw windows domein in een hosted VmWare omgeving. In samenwerking met SLTN heeft KIVO besloten om de huidige hardware omgeving te virtualiseren en naar de Cloud te brengen. Hiervoor moest een nieuw Windows Server 2008 platform in een hosted VmWare omgeving uitgerold worden. Hiervoor zijn de volgende producten geïmplementeerd: o Windows Server 2008 R2 domein o Exchange 2010 o Microsoft SQL 2008 R2 o Citrix XenApp 5.0 Apr 2009 Dec 2009 Mrt 2009 Apr 2009 Jan 2010 Jun 2010 Mammoet Holding Project New Infrastructure. Wereldwijde uitrol van 3 centrale datacenters op basis van VmWare ESX 3.5 / 4.0 geïnstalleerd op HP Blades. Primair verantwoordelijk voor de migratie van Exchange 2003 naar Exchange 2007 en het uitwerken van de AD inrichting. De migratie van Exchange is voornamelijk uitgevoerd met MIIS IIFP en Powershell. Odiris Ports & Terminals Implementatie en inrichting van een IBM N3600 (NetApp FAS 2050C) en VmWare ESX 3.5 / 4.0 voor het Masdar project te Abu Dhabi. Verder op dit project verantwoordelijk voor het gedeeltelijk uitrollen en testen van het draadloos netwerk tbv de aansturing van de PRT s (Personal Rapid Transport). In 2009 is het project gestart in Utrecht met een testomgeving waar op een klein traject de voertuigen en de software werden getest. Tijdens deze periode is de basis vmware omgeving opgebouwd. In 2010 is de omgeving verhuisd naar Abu Dhai en is de eerste fase van het PRT project in productie genomen. In deze periode is voornamelijk gewerkt aan de opbouw van het system en de acceptatie- en opleverdocumentatie die door de opdrachtgever gewenst werd. Jan 2009 Mrt 2009 Koninklijke BAM Groep - Documenteren van de SAP BPC omgeving en trainen van medewerkers voor het onderhoud en beheer van deze omgeving. VelzArt - Troubleshooten connectie problemen Exchange 2007 omgeving. MKB installatie van Hyper-V. Werkervaring: Jan 2006 Dec 2008 Werkzaam als System Engineer bij de Koninklijke BAM Groep en Service Manager voor Tebodin. Taken en verantwoordelijkheden System Engineer: Beheer IBM N7600 Series A10 en A20 (NetApp FAS 6030); Advisering en uitvoering upgrade van Server 2003 naar Server 2008; Ontwerp en implementatie Windows 2003 server AD structuur; Ontwerp en implementatie Citrix Metaframe Presentation Server tbv centrale applicaties voor het concern; Ontwerp, implementatie en beheer van meerdere centrale Microsoft Office Sharepoint Server Farms; Ontwerp en implemenatie DPM omgeving voor MOSS farms en Exchange organisatie; Ontwerp en implementatie Exchange 2007 cluster; Migratie van alle werkmaatschappijen naar Exchange Migratie uitgevoerd met Quest Migration Manager for Exchange en Powershell.

5 Ontwerp en implementatie SQL 2005 cluster; Ontwerp en implementatie Mobile Devices (BlackBerry en WM5/6); Implementatie monitoring serverpark d.m.v. MOM 2005/SCOM 2007; Beheer Firewall en DMZ omgeving (ISA 2004/2006 en CheckPoint); Upgrade van VmWare ESX 2.5 naar ESX 3.0; Ontwerp en implementatie VmWare ESX 3.x; Ontwerp, implementatie en onderhoud Outlooksoft 5.0 (SAP BPC); 3 e lijns ondersteuning voor alle BAM bedrijven; Technisch beheer Oracle en SQL 7.0/2000/2005. Taken en verantwoordelijkheden Service Manager Tebodin: Beheer uitbestede servers van Tebodin op basis van ITIL; Op project basis (PRINCE 2) uitvoeren van opdrachten zoals uitrol Citrix, instaleren SQL en Oracle servers en opbouwen MOSS omgevingen; Maken van Service Level Rapportages en op basis van deze rapportages verbeteringen doorvoeren. Jan 2004 Dec 2005 Werkzaam als systeembeheerder bij BAM Infratechniek. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwerp en implementatie Windows 2000 server AD structuur; Ontwerp en implementatie Citrix Metaframe XP omgeving; Implementatie Exchange 2003; Systeembeheer voor alle BAM Infratechniek bedrijven, daarbij verantwoordelijk voor: - Exchange; - SQL server; - Patch level client side; - Patch level server side; - Antivirus (EPO server); - Directory Services; - 2 e en 3 e lijn ondersteuning gebruikers; Technisch applicatiebeheer ERP pakket Metacom; Technisch applicatiebeheer salarispakket Paymaster; Technisch applicatiebeheer Bentley Fiber. Mrt 2000 Dec 2003 Werkzaam als applicatie- en systeembeheerder voor BAM NBM Midden-West en BAM NBM Pijpleidingen & Industrie. Taken en verantwoordelijkheden: Technische ondersteuning bij implementatie ERP pakket Metacom; Applicatiebeheer ERP pakket Metacom; Technische ondersteuning en onderhoud personeelspakket Persmaster; Systeembeheer voor alle vestigingen (Culemborg, Den Haag en Wolvega); Werkplekbeheer voor alle vestigingen van BAM NBM Midden- West en BAM NBM Pijpleidingen & Industrie. Jan 2000 Feb 2000 Werkzaam als stagiair bij NBM Leidingbouw B.V. op het bedrijfsbureau. Taken bestaan onder andere uit het maken van calculaties ten behoeve van industriële en infrastructurele projecten. Daarnaast assistentie verleent op projectlocaties Werkzaam als stagiair bij Vereenigde Geweer Makers

6 Taken en verantwoordelijkheden: Digitaliseren tekeningen jachtgeweren; Opzetten en onderhouden NT4 domein; Onderhoud van meerdere CAD/CAM koppelingen.

7 Technische Vaardigheden: Client OS Server OS MS Windows 9x / ME MS Windows NT 4.0 MS Windows 2000 / XP / Vista / 7 Linux OSX MS Windows 2012 Advanced Server MS Windows 2008 (R2) (Advanced) Server MS Windows 2003 (R2) (Advanced) Server MS Windows 2000 (Advanced) Server MS Windows NT 4.0 Server ESX Server 2.x / 3.x / 4.x/ 5.x Server Applications System Center Data Protection Manager 2007 System Center Operations Manager 2007 Microsoft Operations Manager 2005 Forefront Client Security MS TMG/UAG Server MS ISA Server 2004 / 2006 MS Update Servers (WUS, SUS en WSUS) Citrix Metaframe XP (FR1, FR2 en FR3) Citrix Metaframe Presentation Server 3.x/4.x MS Windows Exchange 5.5 / 2000 / 2003 / 2007 / 2010 Databases MS SQL Server 7.0 / 2000 / 2005 / 2008 (R2) Oracle 7.x/8.x/9.x Software MS Office 97 MS Office 2000 MS Office XP MS Office 2003 Metacom Persmaster Paymaster Autocad 2000/2002 Bentley Fiber Outlooksoft 5.0 (SAP BPC) Overige BlackBerry Enterprise Server 3.x / 4.x VmWware Fusion / Workstation Microsoft Virtual PC Microsoft Virtual Server Microsoft Hyper-V server Data Ontap 7.x

Curriculum Vitae Richard Dulfer

Curriculum Vitae Richard Dulfer Curriculum Vitae Richard Dulfer Richard Dulfer SYSTEM ENGINEER ERVARING 2013-heden Stichting Inlichtingenbureau Medewerker Technisch Support Tijdelijke terugkeer bij het IB. Meer info zie vorige periode.

Nadere informatie

Naam : Pascal Geboortedatum : 23/09/1981 Nationaliteit : Nederlandse Rijbewijs : Ja Woonplaats : Haarlem

Naam : Pascal Geboortedatum : 23/09/1981 Nationaliteit : Nederlandse Rijbewijs : Ja Woonplaats : Haarlem Naam : Pascal Geboortedatum : 23/09/1981 Nationaliteit : Nederlandse Rijbewijs : Ja Woonplaats : Haarlem Inzetbaar als: Senior System Engineer (VMware Specialist) Profiel: Ruim 15 jaar ervaring in het

Nadere informatie

Studerend voor: 70-410: Installing and Configuring Windows Server 2012. 1999-2002 MBO MBI diploma 1991-1996 MAVO diploma

Studerend voor: 70-410: Installing and Configuring Windows Server 2012. 1999-2002 MBO MBI diploma 1991-1996 MAVO diploma CURRICULUM VITAE Personalia Naam: P.J. Vierstra Adres: Spechtlaan 19a Postcode 7905 HH Woonplaats Hoogeveen Telefoonnummer 06 5238 2919 Emailadres mail@peter4stra.com Huwelijkse staat Samenwonend Geboortedatum

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Gerben Plantinga. 23 06 1964. Profiel

Curriculum Vitae. Gerben Plantinga. 23 06 1964. Profiel Curriculum Vitae Gerben Plantinga. 23 06 1964 Profiel In mijn werk ben ik vooral praktisch en doortastend. Mijn kracht is mensen enthousiasmeren maar ook goed naar ze te luisteren en door te vragen. Ik

Nadere informatie

Curriculum Vitae ICT Beheerder/Project Management Ondersteuner medewerker

Curriculum Vitae ICT Beheerder/Project Management Ondersteuner medewerker Curriculum Vitae ICT Beheerder/Project Management Ondersteuner medewerker Naam : Johan de Kruis Woonplaats : Leiden Geboortejaar : 20-07-1985 Nationaliteit : Nederlands Rijbewijs : SAMENVATTING Een zeer

Nadere informatie

: Twan Duis Geboorte datum : 3 November 1969. : Opensource Specialist (Sr) : Nederlands, Engels, Duits Werkervaring sinds : 1991

: Twan Duis Geboorte datum : 3 November 1969. : Opensource Specialist (Sr) : Nederlands, Engels, Duits Werkervaring sinds : 1991 Curriculum Vitae Naam : Twan Duis Geboorte datum : 3 November 1969 Woonplaats : Bladel Functie : Opensource Specialist (Sr) Talen : Nederlands, Engels, Duits Werkervaring sinds : 1991 Opleidingen LTS Metaal

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam & Voornaam : Lefeu, Maurice Adres : Sleeuwijkerf 3 Postcode : 5035 HS Plaats : Tilburg Provincie : Noord-Brabant Land : Nederland Mobiel : 0641523003 Geboorteplaats : Roermond Geboortedatum : 28 februari

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Profiel

Curriculum Vitae. Profiel Naam : F.J. Bakker Voornaam : Frits Geboorte datum : 28 september 1976 Geslacht : Mannelijk Nationaliteit : Nederlandse Woonplaats : Hoofddorp Automatiseringservaring : Sinds 1995 Huidige functie : Senior

Nadere informatie

Automatiseringservaring sinds 1995. Werk- & denkniveau

Automatiseringservaring sinds 1995. Werk- & denkniveau PERSONALIA Naam Arjan Fraaij Geboortedatum 16 april 1974 Woonplaats Oosterhout Automatiseringservaring sinds 1995 Werk- & denkniveau HBO FUNCTIE Business Intelligence consultant / Informatie analist Verantwoordelijk

Nadere informatie

ROEL BROERSMA CURRICULUM VITAE. Geboortedatum : 19 Juni 1981 Geboorteplaats : Haarlem Burgerlijke staat : Ongehuwd Nationaliteit : Nederlandse

ROEL BROERSMA CURRICULUM VITAE. Geboortedatum : 19 Juni 1981 Geboorteplaats : Haarlem Burgerlijke staat : Ongehuwd Nationaliteit : Nederlandse CURRICULUM VITAE ROEL BROERSMA Geboortedatum : 19 Juni 1981 Geboorteplaats : Haarlem Burgerlijke staat : Ongehuwd Nationaliteit : Nederlandse Woonplaats Functies : Kortenhoef : Project Manager, Architect,

Nadere informatie

Automatisatie van multi tenant hosting op een Cloudplatform

Automatisatie van multi tenant hosting op een Cloudplatform Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Toegepaste informatica Netwerken en systeembeheer Automatisatie van multi tenant hosting op een Cloudplatform Publiek en privaat Cloudportaal CAMPUS Geel

Nadere informatie

SAMENVATTING OPLEIDING. Naam : P.C.J. van Nes Roepnaam : Peter

SAMENVATTING OPLEIDING. Naam : P.C.J. van Nes Roepnaam : Peter Naam : P.C.J. van Nes Roepnaam : Peter Woonplaats : Rotterdam Geboorte datum : 14 juli 1969 Beschikbaar : 1 november 2012 Datum CV : 13 augustus 2013 Email : mailbox@petervannes.nl Mobiel : +31652694792

Nadere informatie

Release (p)review. Microsoft releases 2012

Release (p)review. Microsoft releases 2012 Microsoft releases 2012 Release (p)review Nspyre Herculesplein 24 3584 AA Utrecht T 088-827 50 00 F 088-827 50 99 www.nspyre.nl System Center 2012 is een verzameling van krachtige beheerproducten waarmee

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Burgerlijke staat : gehuwd Rijbewijs : Hardlopen, Audio/Video

Curriculum Vitae. Burgerlijke staat : gehuwd Rijbewijs : Hardlopen, Audio/Video Curriculum Vitae Personalia Achternaam : Timmerman Voornamen : Frederik Hendrik Roepnaam : Henk Adres : Sluiswachtershoeve 205 Postcode : 7326 ZC Woonplaats : Apeldoorn Telefoon : 055-5340876 Mobiel :

Nadere informatie

Familie & vrienden, hardlopen, fitness, lezen en het bijhouden van technische ontwikkelingen. Website: http://www.stefanschonewille.

Familie & vrienden, hardlopen, fitness, lezen en het bijhouden van technische ontwikkelingen. Website: http://www.stefanschonewille. Persoonlijke gegevens Naam: Stefan Schonewille Geboortedatum: 26 06 1982 Geboorteplaats: Hoogeveen Nationaliteit: Nederlandse Geslacht: Man Adres: Grote Houw 48 Postcode: 4817 RH Breda Telefoonnummer:

Nadere informatie

1 Bedrijfsprofiel BRAIN FORCE

1 Bedrijfsprofiel BRAIN FORCE 1 Bedrijfsprofiel BRAIN FORCE 1.1 Introductie BRAIN FORCE Organisaties schakelen BRAIN FORCE in wanneer zij behoefte hebben om met de inzet van ICT oplossingen de productiviteit van hun medewerkers te

Nadere informatie

DE MUYTER FREDERIK DIPLOMA S ERVARING. Ouden Dendermondse Steenweg 181, 9300 Aalst frederik.demuyter@gmail.com gsm / 0473 86 64 25

DE MUYTER FREDERIK DIPLOMA S ERVARING. Ouden Dendermondse Steenweg 181, 9300 Aalst frederik.demuyter@gmail.com gsm / 0473 86 64 25 DE MUYTER FREDERIK Ouden Dendermondse Steenweg 181, 9300 Aalst frederik.demuyter@gmail.com gsm / 0473 86 64 25 DIPLOMA S Toegepaste Informatica, Bachelor Informatica Sept 1999 Juni 2002, Hogeschool Gent

Nadere informatie

Curriculum Vitae ITIL Proces beheerder

Curriculum Vitae ITIL Proces beheerder Curriculum Vitae ITIL Proces beheerder Naam Arno Henzen Woonplaats Hoofddorp Geboortejaar 1968 Nationaliteit Nederlands Rijbewijs B SAMENVATTING Arno is een ervaren ICT beheerder, zowel technisch als organisatorisch!

Nadere informatie

Max Schrameijer is eigenaar en werkzaam als ZP er voor MXS Consultancy.

Max Schrameijer is eigenaar en werkzaam als ZP er voor MXS Consultancy. Curriculum Vitae Naam : Schrameijer Voornamen : Max, Johannes, Jozephus Adres : Aalsburg 2950 Woonplaats : 6602 WN Wijchen Telefoon : 06 51765160 Email: : M.Schrameijer@mxsconsultancy.nl Geboorte Datum

Nadere informatie

Senior Oracle Business Intelligence Specialist

Senior Oracle Business Intelligence Specialist Senior Oracle Business Intelligence Specialist Curriculum Vitae ing. Mark van de Klashorst MIM Naam: Woonplaats: Telefoonnummer: E-mail: Geboortedatum: Inzetbaar als/voor: Mark van de Klashorst Nijmegen

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia. BSN : 071239753 http://nl.linkedin.com/in/ejkleinv

CURRICULUM VITAE. Personalia. BSN : 071239753 http://nl.linkedin.com/in/ejkleinv CURRICULUM VITAE Personalia Naam, Voornamen : Klein Velderman, Evert Jan Geboortedatum en -plaats : 13 mei 1953, Rotterdam Woonplaats : Raamsdonksveer (nb) Burgerlijke staat : gehuwd, 4 kinderen BSN :

Nadere informatie

Profiel Senna Peterse

Profiel Senna Peterse Profiel Senna Peterse ICT Helpdesk & Support medewerker Call-Dispatch 1 e en 2 e Lijns Helpdesk Remote Support Uitrol- medewerkster Enthousiaste en sociale klantgerichte collega en teamplayer Kwaliteitsgericht,

Nadere informatie

VMware Jaar Certificaat CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS PROFIELSCHETS CERTIFICERING EN TRAINING

VMware Jaar Certificaat CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS PROFIELSCHETS CERTIFICERING EN TRAINING CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam : Kenneth van Ditmarsch Wnplaats : Assendelft Gebrtedatum : 21/10/1979 Natinaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd E-mailadres : kenneth@hqvirtual.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Jos Brunink

Curriculum Vitae. Jos Brunink Curriculum Vitae Jos Brunink Algemene Gegevens: Roepnaam: Jos Woonplaats: Hengelo Geboortedatum: 01-06-1974 C.V. bijgewerkt t/m: 31-01-14 Sinds 1999 ben ik actief in de ICT na het volgen van de opleiding

Nadere informatie

Built from the cloud up

Built from the cloud up smart business smart IT by icento jaargang 1 oktober 2012 Windows Server 2012 DirectAccess Vanaf afstand veilig data en applicaties benaderen op uw netwerk Windows Server 2012 Hyper-V 3.0 Efficient beheer

Nadere informatie

Curriculum vitae. Personalia. Jeroen Benjamens Geboortedatum: 28-03-1978. Rijbewijs:

Curriculum vitae. Personalia. Jeroen Benjamens Geboortedatum: 28-03-1978. Rijbewijs: Curriculum vitae Personalia Naam: Jeroen Benjamens Geboortedatum: 28-03-1978 Woonplaats: Zwolle Burgelijke staat: Getrouwd Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Persoonlijke eigenschappen Jeroen heeft

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia Naam. Werkervaring. Hajo Bakker. Geboortedatum 26/02/1969 Geboorteplaats Delft

Curriculum Vitae. Personalia Naam. Werkervaring. Hajo Bakker. Geboortedatum 26/02/1969 Geboorteplaats Delft Curriculum Vitae Profiel Meer dan twintig jaar ervaring in ICT gerelateerde opdrachten, voornamelijk voor multinationals. Brede kennis, ervaring en interesse, communicatief vaardig, solide analytisch vermogen,

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Reinoud de Lange

Curriculum Vitae. Reinoud de Lange Curriculum Vitae Reinoud de Lange Personalia Naam : de Lange Voornaam : Reinoud Geboortedatum : 20 juni 1971 Bedrijf : Nextel BV Adres : Bellstraat 22 Postcode : 6716 BA Woonplaats : Ede Telefoon : 06-51862776

Nadere informatie

Curriculum Vitae database specialist

Curriculum Vitae database specialist Naam Onno Logchies Woonplaats Haarlem Geboortejaar 1980 Nationaliteit Nederlands Rijbewijs Taal Nederlands moedertaal Engels - goed SAMENVATTING Curriculum Vitae database specialist Onno is een ambitieuze

Nadere informatie