INSPECTIERAPPORT. WE Bergsingel 207 tlm 293. Rotterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INSPECTIERAPPORT. WE Bergsingel 207 tlm 293. Rotterdam"

Transcriptie

1 INSPECTIERAPPORT WE Bergsingel 207 tlm 293 Rotterdam 1 Signaalrood 1 O 2718 SH Zoetermeer O Postbus 7344 O 2701 AH Zoetermeer tel: +3 1 (0) O fax: +31 (0) O info@meijervaneerden.nl Giro: O Bank: O KvK ~ ~ ~ b u r e r u v ~ o p d ~ ~ n a n a w v w p e n M m ~ ~. ~ W d e K a m m n K o o p h P n d e l t e Z o e.= t a m r D e a b n m s n e ~ ~ o p ~ ~ ~ ~.

2 0.00 INHOUDSOPGAVE Voorblad 0.00 lnhoudsopgave I.OO Info 2.00 Algemeen 3.00 Inspectie 4.00 Conclusie Bijlage A Bijlage B Onderhoudslijst Levensduur materialen

3 objectgegevens adres bouwjaar bewoond : Bergsingel 207 t/m 293 te Rotterdam : circa 1995 : ja opdrachtgever naam per adres : VVE Bergsingel 207 t/m 293 : Bloemendaal financiele dienstverlening Dunantsingel JB GOUDA telefoonnummer : opdrachtinformatie reden inspectie : algemene inspectie onderdelen datum inspectie : woensdag 2 mei 2007 tijdstip inspectie : uur weersgesteldheid : zon I temperatuur circa 20 "C. nummer inspectie : 5053RL aanwezig bij inspectie : dhr. van den Mosselaar uitvoering : dhr. R. Lantrok

4 2.00 ALGEMEEN inleiding 2.01 Een bouwtechnische inspectie is een ondersteunende dienstverlening die door ons bureau wordt verricht van onroerende zaken Een bouwtechnische inspectie heeft als prirnair doel de opdrachtgever inzicht te geven in de bouwkundige staat van het gekeurde pand. De inspectie is een mornentopname van de staat waarin het pand zich bevindt Het is ten zeerste aan te bevelen bij de huidige eigenaar cq bewoner navraag te doen orntrent aanpassingen, verbouwingen etc. die in het verleden zijn uitgevoerd. Op termijn kan deze informatie erg praktisch blijken bij storingen of uitvoeren van reparaties Bij een bouwkundige inspectie worden installaties, als (centrale) verwarming, elektriciteit, gas etc. visueel ge'inspecteerd. Dit is geen inspectie op gedetailleerde onderdelen maar geeft een algemeen beeld van de betreffende installatie. Daarom wordt in het hoofdstuk Algemeen en Installaties ook geadviseerd de diverse installaties door een erkend installateur te laten inspecteren; dat is niet omdat de installatie niet in orde zou zijn, doch om bijvoorbeeld na te gaan of alle verbindingen dicht zijn, een aardlekschakelaar functioneert, regelinstallaties naar behoren werken etc. visuele keuring 2.05 Deze bouwtechnische inspectie is gebaseerd op een visuele, niet-destructieve inspectie ter plaatse. Bouwkundige onderdelen worden beoordeeld voor zover deze zichtbaar enlof bereikbaar zijn zonder dat hiervoor sloop, demontage, verplaatsen of verwijderen van materialen noodzakelijk is. Door bijvoorbeeld de aanwezigheid van wand- en vloerafwerking, rneubilair of opgeslagen zaken is het rnogelijk dat bepaalde bouwkundige zaken niet kunnen worden ge'inspecteerd Ook de mate van ve~uiling of beschadiging, opgave van de levensduur etc. worden meegenomen bij de beoordeling van de bouwdelen. Desondanks kan het mogelijk zijn dat een goede inschatting van de staat van het bouwdeel niet mogelijk is en nader onderzoek door een gespecialiseerd bedrijf noodzakelijk is Specialistisch onderzoek waarbij bijvoorbeeld metingen (vocht, geluid, asbest, bodemverontreiniging) of berekeningen (constructies, geluid, warrnte) dienen te worden uitgevoerd valt buiten het kader van deze inspectie.

5 2.08 De geldigheidsduur van dit rapport is 6 maanden Niets uit dit rapport mag zonder toestemming van Meijer & van Eerden Bouwkundig Adviesbureau worden gekopieerd of overgenomen. raming van kosten 2.10 Bij het berekenen van kosten wordt uitgegaan van het in goede bouwkundige staat terugbrengen cq repareren van het betreffende bouwdeel en niet op complete vervanging van het bouwdeel. Verfraaiing of kwaliteitsverbetering door toepassing van luxerelduurdere materialen valt hier dus buiten In deze bedragen zijn geen kosten opgenomen voor binnenschilderwerk of behangwerk, tenzij dat het gevolg is van een uitgevoerd onderhoud aan bouwkundige onderdelen. Bij de ramingen is er van uit gegaan dat alle werkzaamheden worden verricht door een erkend aannemer dan we1 erkende installateurs en dat de werkzaamheden aaneengesloten kunnen worden uitgevoerd. Er wordt niet gerekend met mogelijk doe-het-zelf werk dat een besparing kan opleveren Basis voor de kostenramingen is de Elseviers Kosten lnformatie van Burgerwerk en Kleine Aannemingen voor Onderhoud en Herstel lndien het zinvol is nader specialistisch onderzoek te laten uitvoeren wordt dit in het rapport vermeldt. De resultaten en de mogelijk hieruit voortvloeiende kosten voor reparatie kunnen vaak tijdens de inspectie moeilijk worden ingeschat. Deze zijn dan ook niet in het rapport meegenomen tenzij expliciet vermeldt Het is altijd mogelijk dat er toch onvoorziene werkzaamheden verricht dienen te worden waardoor de kosten hoger (of lager) uitvallen dan in het rapport vermeldt. Ondanks dat wordt getracht een zo nauwkeurig mogelijke raming te geven van de te verwachte herstelkosten, kunnen aan de in dit rapport genoemde prijzen geen rechten worden ontleend.

6 overige diensten Binnen de afdeling bouwkundige inspecties van ons bureau zijn er meerdere bouwkundige diensten waarvan gebruik kan worden gemaakt. Een korte opsomming hiervan is: - Bouwtechnische controle tijdens nieuwbouw projecten; - Begeleiden bij de oplevering van een nieuwbouwwoning; - Bouwtechnische inspectie volgens voorwaarden Nationale Hypotheek Garantie; - Bouwtechnische inspectie van bestaande woning en bedrijfspand; - Meerjaren-onderhoudsplanning; - Vooropname met of zonder depotakte; - Beoordeling van en begeleiding bij schadegevallen; - Verzorgen vergunningaanvraag bij (kleine) verbouwingen inclusief tekenwerk. Mocht er behoefte zijn ons voor een van deze zaken in te schakelen staan wij U graag te woord om een en ander nader toe te lichten cq een offerte uit te brengen.

7 inleiding 3.01 Deze inspectie heeft plaatsgevonden om enkele zaken te inspecteren die door bewoners naar voren zijn gebracht of die bij een eerdere inspectie als probleem zijn aangegeven Hieronder is een opsomming gegeven van de gebreken en welke mogelijke maatregelen getroffen kunnen worden Volgens opgave is het complex circa 12 jaar geleden gebouwd Bij een aantal appartementen is, samen met dhr. van den Mosselaar, steekproefsgewijs een inspectie uitgevoerd naar enkele specifieke onderdelen. De kozijnen zijn uitgevoerd in gevingerlast naaldhout dat over het algemeen een redelijke tot goede indruk maakt. lnmiddels is bekend geworden dat dit type kozijnhout erg gevoelig kan zijn voor houtrot. Met betrekking tot de kozijnen is weinig houtrot aangetroffen waarbij dient te worden opgemerkt dat de balkonoverstekken een belangrijke beschermende rol spelen. Daarnaast zorgt de lichte (witte) kleur van de verf dat de warmte van de zon minder effect heeft. Wel is op diverse plaatsen (beginnende) houtrot geconstateerd bij de te open ramen. Gezien het beeld hiervan dient voor de komende jaren rekening te worden gehouden met vervanging. Geadviseerd wordt per jaar rekening te houden met bijvoorbeeld 10 ramen vervangen. Logischerwijze is het ten zeerste aan te raden deze uit te voeren in hardhout. Per raam een bedrag aanhouden van E 1.000,- incl. BTW. Met name bij de bovenste verdieping is geen bescherming van de kozijnen van een overhangende (balkon) constructie. De verwachting is dat hier eerder houtrot ontstaat. Wellicht een optie bij deze verdieping de ramen in een keer gelijktijdig te vervangen Bij de balkons bij de bovenste verdieping, zowel voor- als achtergevel, is het voegwerk plaatselijk uitgespoeld en inmiddels vervangen. Hierdoor is een wat vlekkerig beeld ontstaan. Algemeen geldt dat met name de stootvoegen wat minder hard (kunnen) worden aangedrukt en veelal als eerste uitspoelen echter is 10 jaar we1 erg snel. Normaliter wordt een theoretische levensduur van 20 tot 30 jaar aangehouden. Voor de toekomst dient het voegwerk in de gaten te worden gehouden. Het is mogelijk dat, door de bebouwing in de directe omgeving, sommige geveldelen meer wind- en regenbelasting kennen waardoor het voegwerk eerder uitspoelt.

8 3.06 De dilatatievoegen tussen de betonnen balkonelementen zijn inmiddels verweerd en plaatselijk onthecht. De theoretische levensduur van 10 jaar is ook verstreken zodat geadviseerd wordt deze te vervangen. Per betonelement rekening houden met een bedrag van circa E 150,- incl. BTW. Deze prijs is sterk afhankelijk van aantal voegen. Bij een enkel appartement is lekkage aanwezig, mogelijk veroorzaakt door een openstaande kitvoeg De kozijnen in voor- en achtergevel blijken bij hevige wind aan beweging onderhevig te zijn. Met name de forse breedte van het kozijn en het ontbreken van een doorlopende verticale tussenstijl zorgen ervoor dat het kozijn zelf minder stijfheid heeft. In overleg met de bewoners heeft de ALV besloten per appartement op de 5e etage een stalen kolom te laten aanbrengen in het midden van de brede gevel op het westen. Bij 5 appartementen is dit inmiddels gebeurd. Bij twee appartementen hoeft dit niet te gebeuren omdat daar een andere gevel zit. Met de bewoners van het laatste appartement wordt nog overleg gevoerd hoe de gevel verstevigd kan worden. Een andere optie kan zijn de tussendorpel van het kozijn aan de buitenzijde op te dikken waardoor deze meer stijfheid krijgt. Gerealiseerd dient te worden dat dit dus enigszins (bijv. 10cm) uit zal steken. Het is raadzaam hier door een specialist nader onderzoek naar te laten verrichten cq advies van te verkrijgen Bij een appartement is het woonkamerkozijn aan de voorgevel met de hand te bewegen hetgeen niet de bedoeling kan zijn. Waarschijnlijk is het kozijn bij de bovendorpel niet aan het stelkozijn of stalen hoeklijnen bevestigd. Om mogelijke (ernstige) gevolgschade te vermijden dient het kozijn met spoed gefixeerd te worden; bijvoorbeeld middels stalen hoeklijn aan de binnenzijde of een houten lat die tegen het beton wordt gemonteerd waarna het kozijn hier van binnenuit aan vastgeschroefd kan worden. Eenmalige herstelkosten geschat op E 800,- incl. BTW. Daarnaast is het ten zeerste aan te raden alle kozijnen te controleren op een goede fixatie. Bij enkele overige appartementen is het kozijn met de hand niet te bewegen en lijkt dus we1 goed vast te zitten Op een enkele plaats is een op zichzelf staand gebrek geconstateerd. - Bij huisnummer 239 bevindt zich een lekkage in de achtergevel waarbij nog niet duidelijk is waar dit door wordt veroorzaakt. Het buitenspouwblad is opnieuw opgemetseld. Mogelijk dat het probleem wordt veroorzaakt door de eerder vermeldde kitvoegen die inmiddels plaatselijk onthecht zijn. - Plaatselijk zit het draaiende tussenschot met draadglas 10s. Dit dient vermeldt te worden aan de VVE zodat dit verholpen kan worden.

9 - Bij een woning is getracht met schoreven en pluggen het achtergevelkozijn te bevestigen aan de achterliggende tussenwand. Dit wandje is echter niet sterk genoeg om de puntlast van de schroeven op te kunnen vangen. Daarnaast zjn de schroeven wat knullig geboord waardoor een plug aan de rand van de wand zit en de wand inmiddels is losgekomen. De bovenste plug zit circa 2cm van de wand en heeft inmiddels een schol van de wand uitgedrukt, mogelijk de klopboor aangezet terwijl met normaal boren ook een gat geboord had kunnen worden. Bijlage A Bijlage B Onderhoudslijst Levensduur materialen Meijer & van Eerden Bouwkundig Adviesbureau Postbus AH Zoetermeer tel info@meije~aneerden.nl

10 BIJLAGE A ONDERHOUDSLIJST Hebben is (0nder)houden. Te lang uitstel van onderhoud kan leiden tot grote schade, vervolgschade of zelfs een gevaarlijke situatie. Dat bij achterstallig onderhoud hoge kosten gemoeid (kunnen) zijn behoeft geen uitleg. Voorkomen is dus beter dan genezen. Elk woningonderdeel heeft onderhoud nodig, in onderstaand schema is voor een aantal zaken aangegeven wat als theoretische intervaltijd tussen de uit te voeren onderhoudsbeurten kan worden aangehouden. onderdeel onderhoudscyclus installaties Onderhoudsbeurt cv-ketel Afzuiginstallatie schoonmaken Ventilatiekanalen en afzuigventielen schoonmaken Mechanischeventilatie-unit schoonmaken Rookgasafvoer vegen Aardlekschakelaar, hoofdschakelaar controleren Installaties volledig laten controleren (minimaal) jaarlij ks jaarl ij ks 10 jaar vloeren Kruipruimteventilatieroosters schoonmaken Riolering onder vloer inspecteren Kruipruimte en (onderzijde) begane grondvloer inspecteren jaarlij ks kozijnen Beglazingskit controleren (evt. bijwerken) Schilderwerk kozijnen controleren en bijwerken liggende delen Volledig schilderen houten kozijnen (buiten) Volledig schilderen houten kozijnen (binnen) Aluminium en kunststof kozijnen reinigen en coaten (waslaag) Hang- en sluitwerk bijstellenlsmeren lnsmeren raamrubbers met talkpoeder Ventilatieroosters in kozijnen schoonmaken 5 jaar 4 jaar 5-8 jaar jaarlij ks (minimaal)

11 onderdeel onderhoudscyclus gevels Opnieuw voegen metselwerk Opnieuw voegen raamdorpelstenen Vervangen dilatatie kitvoegen 25 jaar 15 jaar 10 jaar dak Onkruidlmos etc. verwijderen GotenIHWA schoonmaken Visueel controleren liggirlg pannen 3 jaar na elke storm overig Kitvoegen in sanitaire ruimtes vervangen Sifons en perlators van kranen reinigen Drainageleiding doorspoelen (indien aanwezig) 4 jaar (minimaal)

12 BIJLAGE B LEVENSDUUR MATERIALEN Door goed onderhoud aan uw woning te plegen verlengt u de levensduur van uw bezit. Elk toegepast materiaal kent zijn eigen theoretische levensduur. De levensduur van materialen wordt sterk be'invloed door het onderhoud in combinatie met het klimaat, locatie en toepassing. In het onderstaande schema is te zien wat de theoretische levensduur van de diverse materialen is. onderdeel theoretische levensduur installaties Cv-leidingen (dunwandig) Cv-ketel Motorunit mechanische ventilatie Elektra leidingen 30 jaar 15 jaar 15 jaar 40 jaar gevels Dilatatievoegen met kitvoeg op rugvulling Voegwerk (gevelmetselwerk) Voegwerk (raamdorpelstenen) Beglazing (isoglas) Beglazingskit Schilderwerk (buiten) Hang- en sluitwerk jaar 25 jaar 15 jaar 15 a 20 jaar 5 jaar 4 jaar 20 a 25 jaar dak Dakbedekking (bitumineus) Dakbedekking (pannen) Loodslabben Zinken goten, hemelwaterafvoeren etc. 15a 20jaar > 30 jaar 25 jaar 30 jaar

Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan Meerjarenonderhoudsplan BOUW2013 Appartementen De Netelhorst 17 Hattem Dit rapport is gemaakt met het meerjarenonderhoudsprogramma O-Prognose. De software is geschikt voor de NEN 2767 Het rapport bestaat

Nadere informatie

1 Algemene gegevens bouwkundig keuringsrapport

1 Algemene gegevens bouwkundig keuringsrapport 1 Algemene gegevens bouwkundig keuringsrapport Opdrachtgever: V. Oorbeeld Adres: Keuringslaan 8 3366 BK Gorinchem Bouwjaar: 1932 Datum keuring: 5 februari 2011 Uitgevoerd door: Vincent Jans Berkelselaan

Nadere informatie

M.O.B. Consultancy bv

M.O.B. Consultancy bv M.O.B. Consultancy bv Meerjarenonderhoudsplan Verenigingsplein MOB Consultancy b.v. Jacob Catslaan 23 3705 BN Zeist www.mob.nl info@mob.nl 030-6940000 INLEIDING Iedere organisatie die gebouwen beheert

Nadere informatie

Rapport aankoopkeuring Anoniemstraat 25 te Demo-stad

Rapport aankoopkeuring Anoniemstraat 25 te Demo-stad Rapport aankoopkeuring Anoniemstraat 25 te Demo-stad Opdrachtnummer: 2015003 Inhoud Basisgegevens... 3 Waarderingsnormen en afkortingen... 4 Algemene beoordeling... 5 Overzicht kostenraming... 6 Woningverbetering

Nadere informatie

G van der Gaag bouwadvies en servicebureau

G van der Gaag bouwadvies en servicebureau G van der Gaag bouwadvies en servicebureau Bouwkundig inspectierapport van het woonhuis Zoekweg 56 1111 AA Marktplaats Bovenkruier 2~3297 TE Puttershoek~tel 078.6760237~fax 078.6760238~ E-mail:info@vandergaagbouwadvies.nl

Nadere informatie

Meerjarenonderhoudsplan. Appartementencomplex

Meerjarenonderhoudsplan. Appartementencomplex Meerjarenonderhoudsplan Appartementencomplex Amsterdam Algemene Objectgegevens Object Naam Appartementencomplex Aantal eenheden 68 Plaats Amsterdam Inspecteur C. van Iersel en R Wilcke Inspectiedatum 9-1-

Nadere informatie

Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan Meerjarenonderhoudsplan appartementen Dorpsweg 126abc-140abc Rotterdam Algemene Objectgegevens Code Code 20110114 Object Type Adres Postcode Plaats Telefoon appartementen Dorpsweg 126abc-140abc 3083LG

Nadere informatie

Meerjaren Onderhoud Plan VVE Velserbeek Sparrestraat IJmuiden

Meerjaren Onderhoud Plan VVE Velserbeek Sparrestraat IJmuiden Meerjaren Onderhoud Plan VVE Velserbeek Sparrestraat IJmuiden INLEIDING Iedere organisatie die gebouwen beheert weet dat onderhoud een belangrijk aspect van het beheren is. Ieder gebouw, groot of klein,

Nadere informatie

Inspectie rapport. Irislaan 28, Yerseke. Gegevens : Hoek rijwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950

Inspectie rapport. Irislaan 28, Yerseke. Gegevens : Hoek rijwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Irislaan 28, Yerseke Gegevens : Hoek rijwoning Opname datum: 14 juni

Nadere informatie

FIXED. Technisch Rapport. Voorletters, achternaam Adres, huisnummer Postcode, woonplaats. Continuïteit in onderhoud

FIXED. Technisch Rapport. Voorletters, achternaam Adres, huisnummer Postcode, woonplaats. Continuïteit in onderhoud FIXED Continuïteit in onderhoud Technisch Rapport Voorletters, achternaam, huisnummer Postcode, woonplaats FiXed www.fiedservice.nl info@fiedservice.nl 085-8640014 IBAN: NL90RABO 0309183995 BTW: NL200525050B01

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Haraldstraat 7 3962 DA Wijk bij Duurstede Datum: 15 oktober 2012 Haraldstraat 7 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres

Nadere informatie

Inspectie rapport. Burgemeester van Horsighstraat 20 s Heerenhoek. Gegevens : 2 onder 1 kap woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland.

Inspectie rapport. Burgemeester van Horsighstraat 20 s Heerenhoek. Gegevens : 2 onder 1 kap woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Burgemeester van Horsighstraat 20 s Heerenhoek Gegevens : 2 onder 1

Nadere informatie

Inspectie rapport. s Gravenpoldersestraat 7 Hoedekenskerke. Gegevens : Hoek rij woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland.

Inspectie rapport. s Gravenpoldersestraat 7 Hoedekenskerke. Gegevens : Hoek rij woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: s Gravenpoldersestraat 7 Hoedekenskerke Gegevens : Hoek rij woning Opname

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Dommel 8 3961 HT Wijk bij Duurstede Datum: 28 juni 2012 Dommel 8 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Notengaard 5 3962 JD Wijk bij Duurstede Datum: 31 mei 2012 Notengaard 5 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel

Nadere informatie

Rapportage opname ten behoeve MJOP

Rapportage opname ten behoeve MJOP Rapportage opname ten behoeve MJOP Schilperoortstraat 45 te Rotterdam Juli 2018 Bouwkundig Adviesbureau Rietdijk B.V. Inleiding Bouwkundig Adviesbureau Rietdijk B.V. is een onafhankelijk adviesbureau dat

Nadere informatie

Inspectie rapport. Vijverstraat 21 4411 AS Rilland. Gegevens : Tussenwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950

Inspectie rapport. Vijverstraat 21 4411 AS Rilland. Gegevens : Tussenwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Vijverstraat 21 4411 AS Rilland Gegevens : Tussenwoning Opname datum:

Nadere informatie

Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan Meerjarenonderhoudsplan Den Haag Bas Hoeing Ruben Van Wijk FD4C Algemene Objectgegevens Object: Objectcode: 006-911 Opdrachtgever: Naam: Adres: Postcode: Plaats: Telefoon: Hoeing 595 EE Den Haag 070-819746

Nadere informatie

Inspectie rapport. Irislaan 2 Yerseke. Gegevens : Hoek rijwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950

Inspectie rapport. Irislaan 2 Yerseke. Gegevens : Hoek rijwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Irislaan 2 Yerseke Gegevens : Hoek rijwoning Opname datum: 24 July 2015

Nadere informatie

Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan Meerjarenonderhoudsplan AMSTERDAM Dit rapport is gemaakt met het meerjarenonderhoudsprogramma O-Prognose. De software is geschikt voor de NEN 2767 Het rapport bestaat uit verschillende onderdelen, zoals

Nadere informatie

Inspectie rapport. Adriaan Butijnweg 25 Rilland. Gegevens : 2 onder 1 kap woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950

Inspectie rapport. Adriaan Butijnweg 25 Rilland. Gegevens : 2 onder 1 kap woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Adriaan Butijnweg 25 Rilland Gegevens : 2 onder 1 kap woning Opname

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Friese Steen 68 3961 XK Wijk bij Duurstede Datum: 28 juni 2012 Friese Steen 68 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres

Nadere informatie

Inspectie rapport. Roompot 45 Hansweert. Gegevens : Tussenwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950

Inspectie rapport. Roompot 45 Hansweert. Gegevens : Tussenwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Roompot 45 Hansweert Gegevens : Tussenwoning Opname datum: 14 oktober

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Regge 20 3961 HP Wijk bij Duurstede Datum: 28 juni 2012 Regge 20 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de

Nadere informatie

Rapportage beknopt onderhoudsplan

Rapportage beknopt onderhoudsplan Onderhoudslaan 12 2018 AA Vastgoed Rapportage beknopt onderhoudsplan Onafhankelijkheid en objectiviteit Perfectkeur B.V. garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij het door haar uitgevoerde

Nadere informatie

Bouwtechnisch Rapport 1e Brandenburgerweg 17 Bilthoven

Bouwtechnisch Rapport 1e Brandenburgerweg 17 Bilthoven Bouwtechnisch Rapport 1e Brandenburgerweg 17 Bilthoven 1 Vraagstelling; Opdrachtgever wil informatie over mogelijke gebreken, direct noodzakelijke kosten en kosten op termijn. Extra aandachtspunt; houtrot/aantasting

Nadere informatie

Bouwkundig Opname Rapport. VvE van der Marckstraat 2-4 van Sevenbergestraat 49 VOORBURG. Interactief Gebouw Beheer Systeem, versie 6.01 Copyright.

Bouwkundig Opname Rapport. VvE van der Marckstraat 2-4 van Sevenbergestraat 49 VOORBURG. Interactief Gebouw Beheer Systeem, versie 6.01 Copyright. VvE van der Marckstraat 2-4 van Sevenbergestraat 49 Bladzijde 1 INHOUDSOPGAVE: Inleiding Algemene object en klant gegevens Elementenlijst met conditiescore Bevindingen Bladzijde 2 INLEIDING Het doel van

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Geul 68 3961 HZ Wijk bij Duurstede Datum: 3 augustus 2012 Geul 68 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de

Nadere informatie

Trappen. De trap naar de 1 e en 2 e verdieping is in goede staat.

Trappen. De trap naar de 1 e en 2 e verdieping is in goede staat. 2 Daken 2.1 Dakbedekking Op de schuine dakvlakken liggen keramische Verbeterde Hollandsche pannen. Tijdens de inspectie waren aan de voorzijde diverse hoekkeper vorsten los. Steek proefsgewijs enkele pannen

Nadere informatie

Inspectie rapport. Henry Dunantstraat 100, 4416 CN Kruiningen. Gegevens : Hoek rijwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland.

Inspectie rapport. Henry Dunantstraat 100, 4416 CN Kruiningen. Gegevens : Hoek rijwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Henry Dunantstraat 100, 4416 CN Kruiningen Gegevens : Hoek rijwoning

Nadere informatie

Inspectie rapport. Kasteelhoekstraat 10 4433 AJ Hoedekenskerke. Gegevens : Hoek rij woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland.

Inspectie rapport. Kasteelhoekstraat 10 4433 AJ Hoedekenskerke. Gegevens : Hoek rij woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Kasteelhoekstraat 10 4433 AJ Hoedekenskerke Gegevens : Hoek rij woning

Nadere informatie

Aankoopkeuring Venakkerstraat 10

Aankoopkeuring Venakkerstraat 10 Venakkerstraat 10 Keuringsopdracht Opdrachtnemer, hierna te noemen BouwControl, en opdrachtgever verklaren als volgt te zijn overeengekomen: * De opdrachtgever geeft hierbij aan bouwcontrol opdracht heden

Nadere informatie

BOUWKUNDIG INSPECTIERAPPORT met kostenindicatie onderhoud- en verbouwwerkzaamheden

BOUWKUNDIG INSPECTIERAPPORT met kostenindicatie onderhoud- en verbouwwerkzaamheden BOUWKUNDIG INSPECTIERAPPORT met kostenindicatie onderhoud- en verbouwwerkzaamheden voor het woonhuis naam Vanaf deze regel de foto invoegen, lijnen boven en onder weghalen. A Groene Kampen 11, 1251 PL

Nadere informatie

Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan Meerjarenonderhoudsplan Schoolgebouw Regentesselaan 10 AMSTERDAM INLEIDING Iedere organisatie die gebouwen beheert weet dat onderhoud een belangrijk aspect van het beheren is. Ieder gebouw heeft na verloop

Nadere informatie

mierlo.ons digitale dorp.nl

mierlo.ons digitale dorp.nl mierlo.ons digitale dorp.nl ` WoningScan. ` De onderhoudskosten van een eigen woning kunnen een belangrijke kostenpost vormen. Om deze kosten zoveel als mogelijk te beperken is de WoningScan ontwikkeld.

Nadere informatie

Bouwtechnische beoordeling Groeterschool Korhoendersweg 4 in Groet.

Bouwtechnische beoordeling Groeterschool Korhoendersweg 4 in Groet. Bouwtechnische beoordeling Groeterschool Korhoendersweg 4 in Groet. rapport: 41402012 datum: Maart 2014 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Bouwtechnische beoordeling 3 Conclusie bevindingen: 4 Kosten raming achterstallig

Nadere informatie

Inspectie rapport. Voorhoute 42, 4416 BT Kruiningen. Gegevens : Hoekwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950

Inspectie rapport. Voorhoute 42, 4416 BT Kruiningen. Gegevens : Hoekwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Voorhoute 42, 4416 BT Kruiningen Gegevens : Hoekwoning Opname datum:

Nadere informatie

Aankoopkeuring Alvenberg 19 te Veldhoven

Aankoopkeuring Alvenberg 19 te Veldhoven Alvenberg 19 te Veldhoven Keuringsopdracht Opdrachtnemer, hierna te noemen BouwControl, en opdrachtgever verklaren als volgt te zijn overeengekomen: * De opdrachtgever geeft hierbij aan bouwcontrol opdracht

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Kerkeland 44 3947 MX Langbroek Datum: 30 augustus 2012 Kerkeland 44 Langbroek Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de Grotestraat

Nadere informatie

Inspectie rapport. Scheldestraat 33 4417 BR Hansweert. Gegevens : rij hoek woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950

Inspectie rapport. Scheldestraat 33 4417 BR Hansweert. Gegevens : rij hoek woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Scheldestraat 33 4417 BR Hansweert Gegevens : rij hoek woning Opname

Nadere informatie

Inspectie rapport. Prins Willemstraat 18, 4414BC Waarde. Gegevens : Tussenwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950

Inspectie rapport. Prins Willemstraat 18, 4414BC Waarde. Gegevens : Tussenwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Prins Willemstraat 18, 4414BC Waarde Gegevens : Tussenwoning Opname

Nadere informatie

Aankoopkeuring. Dijkstraat 85 te Valkenswaard

Aankoopkeuring. Dijkstraat 85 te Valkenswaard Dijkstraat 85 te Valkenswaard Keuringsopdracht Opdrachtnemer, hierna te noemen BouwControl, en opdrachtgever verklaren als volgt te zijn overeengekomen: * De opdrachtgever geeft hierbij aan bouwcontrol

Nadere informatie

Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan Meerjarenonderhoudsplan VVE Zeewijkplein 2-252 Zeewijkplein 2-252 IJmuiden Printdatum : 3-12-2010 INLEIDING Iedere organisatie die gebouwen beheerd weet dat onderhoud een belangrijk aspect van het beheren

Nadere informatie

Inspectie rapport. Burgemeester van Horsighstraat s Heerenhoek. Gegevens : 2 onder 1 kap woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland.

Inspectie rapport. Burgemeester van Horsighstraat s Heerenhoek. Gegevens : 2 onder 1 kap woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Burgemeester van Horsighstraat s Heerenhoek Gegevens : 2 onder 1 kap

Nadere informatie

TABLIS WONEN Samenvatting voorgenomen planmatig onderhoud werkzaamheden 2011 van de in beheer zijnde woningen te Sliedrecht

TABLIS WONEN Samenvatting voorgenomen planmatig onderhoud werkzaamheden 2011 van de in beheer zijnde woningen te Sliedrecht TABLIS WONEN Samenvatting voorgenomen planmatig onderhoud werkzaamheden 2011 van de in beheer zijnde woningen te Sliedrecht Complex 801 Complex 802 26 eengezinswoningen Wilhelminalaan / Hendrikstraat /

Nadere informatie

Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam. Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam

Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam. Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam NR OMSCHRIJVING AANTAL EENHEID algemeen I Alle punten in overeenstemming

Nadere informatie

Raadgevend ingenieursbureau Metz B.V. A d v i e s b u r e a u v o o r b o u w a k o e s t i e k W o u d r i c h e m

Raadgevend ingenieursbureau Metz B.V. A d v i e s b u r e a u v o o r b o u w a k o e s t i e k W o u d r i c h e m Raadgevend ingenieursbureau Metz B.V. A d v i e s b u r e a u v o o r b o u w a k o e s t i e k W o u d r i c h e m Beoordeling kozijnen residentie Seepaerdstad Eindhoven. 1. Inleiding. De Vereniging van

Nadere informatie

INSPECTIE RAPPORT Nispensestraat 79 te Roosendaal

INSPECTIE RAPPORT Nispensestraat 79 te Roosendaal INSPECTIE RAPPORT Nispensestraat 79 te Roosendaal Inhoudsopgave 1) Daken A) Kapconstructies B) Dakbedekkingen C) Dakoverstekken D) Dakramen E) Dakkapellen F) Schoorstenen 2) Goten 3) Hemelwaterafvoeren

Nadere informatie

MEERJAREN ONDERHOUDSPLAN APPARTEMENTEN VVE VOORBEELDSTRAAT 1-3 TE DEN HAAG

MEERJAREN ONDERHOUDSPLAN APPARTEMENTEN VVE VOORBEELDSTRAAT 1-3 TE DEN HAAG MEERJAREN ONDERHOUDSPLAN APPARTEMENTEN VVE VOORBEELDSTRAAT 1-3 TE DEN HAAG voorbeeld VvE Beheer : Voorzitter VvE : Technische commissie : Advies : Datum : 1 januari 2009 Dit rapport bevat :.. tekstbladen..

Nadere informatie

Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan Meerjarenonderhoudsplan 29-HKB Kapel Nistype Molenbergerweg-Steegstraat Herkenbosch Inhoudsopgave Inleiding Elementenoverzicht Bevindingen Overzicht 0 - jarenplan (Hoofdgroepen) 2 INLEIDING Iedere organisatie

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Ringoven 43 3961 EH Wijk bij Duurstede Datum: 8 augustus 2012 Ringoven 43 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres :

Nadere informatie

Kapitalisatie 2006. 15 jaren. 12 appartementen. Demostraat 2 t/m 24 1234 AB Demostad. Toelichting op dit rapport: Onkosten:

Kapitalisatie 2006. 15 jaren. 12 appartementen. Demostraat 2 t/m 24 1234 AB Demostad. Toelichting op dit rapport: Onkosten: Kapitalisatie 2006 15 jaren 12 appartementen Demostraat 2 t/m 24 1234 AB Demostad Toelichting op dit rapport: Onkosten: Reservering: Saldo: De totale uitgaven voor het onderhoud per jaar. De gemiddelde

Nadere informatie

Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan Meerjarenonderhoudsplan AMND12 Amstelveste Statenjachtstraat 22-104 Amsterdam-Noord Kantoorpand met 41 bedrijfsunits 1 INLEIDING Iedere organisatie die gebouwen beheert weet dat onderhoud een belangrijk

Nadere informatie

M O D E L - B O U W K U N D I G R A P P O R T N A T I O N A L E H Y P O T H E E K G A R A N T I E

M O D E L - B O U W K U N D I G R A P P O R T N A T I O N A L E H Y P O T H E E K G A R A N T I E T O E L I C H T I N G 34 Inleiding Bij de aanvraag voor Nationale Hypotheek Garantie moet in een aantal gevallen een bouwkundig rapport worden opgemaakt. Indien het rapport wordt opgemaakt door de gemeente

Nadere informatie

Inspectie rapport. Ambachtsstraat 32 s Gravenpolder. Gegevens : 2 onder 1 kap woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland.

Inspectie rapport. Ambachtsstraat 32 s Gravenpolder. Gegevens : 2 onder 1 kap woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Ambachtsstraat 32 s Gravenpolder Gegevens : 2 onder 1 kap woning Opname

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1 Voorblad. 2 Inhoudsopgave. 3-4 Uitgangspunten. 5 Prognose. Bijlagen: B1 Opmerkingen B2 Foto s B3 kadastrale kaart DEMO EXEMPLAAR

INHOUDSOPGAVE. 1 Voorblad. 2 Inhoudsopgave. 3-4 Uitgangspunten. 5 Prognose. Bijlagen: B1 Opmerkingen B2 Foto s B3 kadastrale kaart DEMO EXEMPLAAR 2 INHOUDSOPGAVE 1 Voorblad 2 Inhoudsopgave 3-4 Uitgangspunten 5 Prognose Bijlagen: B1 Opmerkingen B2 Foto s B3 kadastrale kaart 3 UITGANGSPUNTEN Opdrachtgever Naam :. p/a :. Adres :. Plaats :. Telefoon

Nadere informatie

Rapportage Bouwtechnische keuring

Rapportage Bouwtechnische keuring Rapportage Bouwtechnische keuring 1 / 0 Inhoudsopgave - algemene gegevens - waardering/omschrijving & afkortingen - algemeen beeld van uw woning - samenvatting herstelkosten - samenvatting kosten woningverbetering

Nadere informatie

Inventarisatie Sporthal De Stamper te Vriezeveen

Inventarisatie Sporthal De Stamper te Vriezeveen Synarchis B.V. Hakgriend 18 3371 KA Hardinxveld-Giessendam Tel: 0184-616544 Fax: 0184-616265 www.synarchis.nl Inventarisatie Sporthal De Stamper te Vriezeveen Gemeente Twenterand Inhoudsopgave pagina:

Nadere informatie

Aankoopkeuring Nieuwe Waalreseweg 63 te Valkenswaard

Aankoopkeuring Nieuwe Waalreseweg 63 te Valkenswaard Nieuwe Waalreseweg 63 te Valkenswaard Keuringsopdracht Opdrachtnemer, hierna te noemen BouwControl, en opdrachtgever verklaren als volgt te zijn overeengekomen: * De opdrachtgever geeft hierbij aan bouwcontrol

Nadere informatie

Bouwkundigrapport Bouwtechnische keuring

Bouwkundigrapport Bouwtechnische keuring Bouwkundigrapport Bouwtechnische keuring Leuvenstraat 43, 2313 XX Leiden Bouwkundig adviesbureau Ronald Lut 2331 PD 46 Leiden Aankoopkeuring Basisgegevens Aanvragen / Opdrachtgever Bouwkundige / Opdrachtnemer

Nadere informatie

Brederode wonen. Thuis in goed wonen. Overzicht serviceabonnement. Verdeling kosten per actie. voor rekening. voor rekening van Serviceabonnement

Brederode wonen. Thuis in goed wonen. Overzicht serviceabonnement. Verdeling kosten per actie. voor rekening. voor rekening van Serviceabonnement Thuis in goed Overzicht serviceabonnement Verdeling kosten per actie aanrecht Laden, scharnieren en sluitingen kastjes onderhouden Laden vergen wege ouderdom/slijtage Aanrechtblad onderhoud en vergen door

Nadere informatie

OPNAMERAPPORT objectnummer 68016. INSPECTIERAPPORT 2016 Objectnummer 68016 Voormalig Raadhuis (kosterij)

OPNAMERAPPORT objectnummer 68016. INSPECTIERAPPORT 2016 Objectnummer 68016 Voormalig Raadhuis (kosterij) OPNAMEAPPOT objectnummer 68016 INSPECTIEAPPOT 2016 Objectnummer 68016 Voormalig aadhuis (kosterij) Bureau Delfgou Dorpsstraat 208 B 3925 KH Scherpenzeel tel. 033-465 49 01 / fax 033-461 26 76 e-mail: info@delfgou.nl

Nadere informatie

Inventarisatie Amundsenhal te Valkenswaard Gemeente Valkenswaard

Inventarisatie Amundsenhal te Valkenswaard Gemeente Valkenswaard Synarchis B.V. Hakgriend 18 3371 KA Hardinxveld-Giessendam Tel: 0184-616544 Fax: 0184-616265 www.synarchis.nl Inventarisatie Amundsenhal te Valkenswaard Gemeente Valkenswaard Inhoudsopgave pagina: 1 Inleiding

Nadere informatie

1114 - Hoevenbuurt. Element Werkzaamheden Jaar* Dak entreeluifel(s) reinigen. Gevels onbeschermd gevelbekleding reinigen

1114 - Hoevenbuurt. Element Werkzaamheden Jaar* Dak entreeluifel(s) reinigen. Gevels onbeschermd gevelbekleding reinigen 1114 - Hoevenbuurt Dak entreeluifel(s) reinigen 2018 Gevels onbeschermd gevelbekleding reinigen 2018 Schilderwerk buiten hout schilderen (1,5 beurt) schuren/ plaatselijk 2018 gronden/ aflakken buiten hout

Nadere informatie

Rapportage Bouwkundige Keuring

Rapportage Bouwkundige Keuring Rapportage Bouwkundige Keuring Merwede 7 515RX Drunen VDE Keuring & Advies B.V. Postbus 67 E info@vde-keuring.nl KvK 60.03.38.43 4130 EB Vianen I www.vde-keuring.nl BTW NL 8537.39.766.B01 T 088-KEURING

Nadere informatie

Onderhoud Adviezen Dubbelglas- systemen 2011

Onderhoud Adviezen Dubbelglas- systemen 2011 Onderhoud Adviezen Dubbelglas- systemen 2011 December 2011 1-9 Onderhoud Adviezen Dubbelglas- systemen 2011 verder te noemen: OAD 2011 De afdichting van een beglazingssysteem is een onderdeel van het plaatsen

Nadere informatie

Bruijnstraat 38-90, Mathenesserdijk , Rosener Manzstraat 7-19, Van Duylstraat 10 Rotterdam

Bruijnstraat 38-90, Mathenesserdijk , Rosener Manzstraat 7-19, Van Duylstraat 10 Rotterdam Jaarplan Manzstraat 7-19, Van Duylstraat 10 Rotterdam Toelichting: Element: Gebrek: Locatie: Handeling/Activiteit: Hoeveelheid/eenheid: Totaal: Een omschrijving van de bouwkundige of installatietechnische

Nadere informatie

BOUWTECHNISCHE QUICKSCAN

BOUWTECHNISCHE QUICKSCAN Zuidweg 73 2671 MP Naaldwijk T 0174 627953 E info@pbsvastgoed.nl I www.pbsvastgoed.nl BOUWTECHNISCHE QUICKSCAN ABN AMRO 491625677 KVK 51372878 BTW NL823246140B01 Opdrachtgever PBS Vastgoed Zuidweg 73 2671

Nadere informatie

Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan Meerjarenonderhoudsplan BRUG2010-01 Spoorbrug Hanzeboog 1 INLEIDING Iedere organisatie die bruggen, sluizen, tunnels, etc. beheert weet dat onderhoud een belangrijk aspect van het beheren is. Ieder bouwdeel

Nadere informatie

Voorbeeld Bouwkundige keuring

Voorbeeld Bouwkundige keuring Voorbeeld Bouwkundige keuring Optie A DATUM: 12 januari 2015 Algemene gegevens Gegevens gekeurd object Adres 1234AB Utrecht Keuringsdatum 05012015 Soort woning Eengezinswoning, hoekwoning Bouwperiode 1960

Nadere informatie

Bloklandstraat 123. Verkoopdetails. 113.000,- vrij op naam. start verkoop: februari 2014

Bloklandstraat 123. Verkoopdetails. 113.000,- vrij op naam. start verkoop: februari 2014 Bloklandstraat 123 Verkoopdetails Koopprijs Klusbudget Financieringseis 197.500,- Bijkomende kosten 2.000,- Totale kosten 199.500,- Aanvaarding 113.000,- vrij op naam 84.500,- inclusief btw inclusief nieuwe

Nadere informatie

Bouwkundigrapport Bouwtechnische keuring

Bouwkundigrapport Bouwtechnische keuring Bouwkundigrapport Bouwtechnische keuring Frans van Mierisstraat 29, 2316 AL Leiden 10-07-2018 Bouwkundig adviesbureau Ronald Lut 2331 PD 46 Leiden Aankoopkeuring Basisgegevens Aanvragen / Opdrachtgever

Nadere informatie

Aankoopkeuring Brouwerijdreef 12 te Valkenswaard

Aankoopkeuring Brouwerijdreef 12 te Valkenswaard Brouwerijdreef 12 te Valkenswaard Keuringsopdracht Opdrachtnemer, hierna te noemen BouwControl, en opdrachtgever verklaren als volgt te zijn overeengekomen: * De opdrachtgever geeft hierbij aan bouwcontrol

Nadere informatie

Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan Meerjarenonderhoudsplan Middenwoning Nijhofflaan 126 Veenendaal 5-12-2008 INLEIDING Iedere organisatie die gebouwen beheert weet dat onderhoud een belangrijk aspect van het beheren is. Ieder gebouw, groot

Nadere informatie

Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan Meerjarenonderhoudsplan DEMOPROJECT Appartementencomplex Demoplein 1 Amsterdam Dit rapport is gemaakt met het meerjarenonderhoudsprogramma O-Prognose. De software is geschikt voor de NEN 2767 Het rapport

Nadere informatie

Mierlo, ons digitale dorp

Mierlo, ons digitale dorp Mierlo, ons digitale dorp Gebruik van de controlelijst Woningscan. Klant controleert zelf de groene vragen. Kan dit als fraai document downloaden via jullie pagina. De rode vragen doen jullie. Je kunt

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 12-3-23 Afdruk Eerste opgave met voorblad, bedragen in EUR M/ GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel:

Nadere informatie

BOUWKUNDIG INSPECTIERAPPORT

BOUWKUNDIG INSPECTIERAPPORT R. Hoogland Project Support bouwbegeleiding & advies BOUWKUNDIG INSPECTIERAPPORT inzake Klinkerweg 30 2565 PP Den Haag R.Hoogland Project Support Segbroeklaan 218, 2565DS Den Haag rh.proj.supp@kpnmail.nl

Nadere informatie

Aankoopkeuring Waalreseweg 83 te Valkenswaard

Aankoopkeuring Waalreseweg 83 te Valkenswaard Waalreseweg 83 te Valkenswaard Keuringsopdracht Opdrachtnemer, hierna te noemen BouwControl, en opdrachtgever verklaren als volgt te zijn overeengekomen: * De opdrachtgever geeft hierbij aan bouwcontrol

Nadere informatie

Aankoopkeuring VOORBEELD Tussenwoning VOORBEELD VOORBEELD

Aankoopkeuring VOORBEELD Tussenwoning VOORBEELD VOORBEELD Aankoopkeuring Tussenwoning I. Toelichting bij het Bouwkundig Rapport. Doel van de keuring Bij de aankoop van de woning is het eerste doel van de keuring het verkrijgen van inzicht in de kosten van direct

Nadere informatie

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren.

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren. Technische omschrijving Splitsing in twee appartementen Hoge Rijndijk 94 H leiden 1 Sloopwerk Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe

Nadere informatie

Sjef Kickken. Kickken Bouwtechnisch Advies

Sjef Kickken. Kickken Bouwtechnisch Advies Sjef Kickken Kickken Bouwtechnisch Advies 1 Behoud van waarde Voorkomen van schade Lange levensduur 2 Kapconstructie Bitumen dakbedekking PVC dakgoten Zinken dakgoten Houten dakkapel Kunststof dakkapel

Nadere informatie

voor rekening van huurder

voor rekening van huurder Werkzaamheden aanrecht huurder Brederode Wonen Serviceabonnement Laden, scharnieren en sluitingen kastjes onderhouden Laden vergen wege ouderdom/slijtage Aanrechtblad onderhoud en vergen door ouderdom/slijtage

Nadere informatie

Bezoekverslag. 18 Foto's 1 Situatietekening (bijlage 1). El Video 2 Tekeningen (bijlage 2 en 3) Algemene gegevens

Bezoekverslag. 18 Foto's 1 Situatietekening (bijlage 1). El Video 2 Tekeningen (bijlage 2 en 3) Algemene gegevens Bezoekverslag Algemene gegevens Controledatum: Uitgevoerd door: Reden bezoek: Gesproken met: 10 november 2016 omstreeks 11:30 uur. R. Jansen en H. Gerrits Quick scan visuele opname N.v.t. (pand staat leeg).

Nadere informatie

INSPECTIERAPPORT 2014 Objectnummer 242701 Boerderij Enne-Jans Heerd Maarhuizen 3 te Maarhuizen

INSPECTIERAPPORT 2014 Objectnummer 242701 Boerderij Enne-Jans Heerd Maarhuizen 3 te Maarhuizen INSPECTIERAPPORT 2014 Objectnummer 242701 Boerderij Enne-Jans Heerd Maarhuizen 3 te Maarhuizen Monumentenwacht Groningen Hoge der A 5 9712 AC Groningen tel. 050-5891585/ fax. 050-3123362 info@monumentenwachtgroningen.nl

Nadere informatie

BIJLAGE 3 MODEL - BOUWKUNDIG RAPPORT NATIONALE HYPOTHEEK GARANTIE

BIJLAGE 3 MODEL - BOUWKUNDIG RAPPORT NATIONALE HYPOTHEEK GARANTIE BIJLAGE 3 MODEL - BOUWKUNDIG RAPPORT NATIONALE HYPOTHEEK GARANTIE TOELICHTING Inleiding Bij de aanvraag voor Nationale Hypotheek Garantie moet in een aantal gevallen een bouwkundig rapport worden opgemaakt.

Nadere informatie

Technische rapportage (voorbeeld)

Technische rapportage (voorbeeld) Technische rapportage (voorbeeld) Wooncomplex Adres Plaats Werknummer: V-168 Opgesteld door K3H Advies, februari 2009 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Objectinformatie... 3 1.2 Algemene beschrijving...

Nadere informatie

A SLAAKHUYS TE ROTTERDAM BOUWKUNDIG RAPPORTAGE / PLAN VAN AANPAK

A SLAAKHUYS TE ROTTERDAM BOUWKUNDIG RAPPORTAGE / PLAN VAN AANPAK 6 APRIL 2016 Marge A.97.18 SLAAKHUYS TE ROTTERDAM BOUWKUNDIG RAPPORTAGE / PLAN VAN AANPAK MARGE ARCHITECTEN s Gravendijkwal 39 3021 EC Rotterdam Inhoudsopgave Codes en omschrijving Tekeningen exterieur

Nadere informatie

CONTROLELIJST WONINGINSPECTIE. Passievoorbouwen! WWW.VANLAAR.NL

CONTROLELIJST WONINGINSPECTIE. Passievoorbouwen! WWW.VANLAAR.NL CONTROLELIJST WONINGINSPECTIE Passievoorbouwen! WWW.VANLAAR.NL DE JAARLIJKSE WONINGINSPECTIE Is uw huis in goede conditie? Hoe staat het met het onderhoud van uw woning? Is het dak nog goed? En functioneren

Nadere informatie

Overzicht 10-jarenplan (Gedetailleerd)

Overzicht 10-jarenplan (Gedetailleerd) (Gedetailleerd) 2006002-5 VvE Buizenwerf/Oostmaaslaan Buizenwerf 53 t/m 253 3063 AB Rotterdam Toelichting op dit overzicht: Element: Gebrek: Handeling/Activiteit: Hoeveelheid/eenheid: Startjaar en cyclus:

Nadere informatie

Notitie Dossier 8915

Notitie Dossier 8915 Notitie 02 03 2016 Dossier 8915 Brandschade bergingen Tichelberg Noord te Zoetermeer Verslag inspecties d.d. 21 en 26 januari 2016 tijdens verwijderen dakbedekking 1 Inleiding Op 31 december 2014 heeft

Nadere informatie

Is uw huis in goede conditie?

Is uw huis in goede conditie? Is uw huis in goede conditie? Hoe staat het met het onderhoud van uw woning? Is het dak nog goed? En functioneren de binnendeuren nog optimaal? Het is tijd voor de jaarlijkse inspectie! En met deze praktische

Nadere informatie

Voorbeeld Meerjarenonderhoudsplan

Voorbeeld Meerjarenonderhoudsplan Voorbeeld Meerjarenonderhoudsplan VD12-012-2 DEMO Vasco de Gammastraat Amsterdam De Vastgoeddokter Westzijde 422 1506 GM ZAANDAM 075-631 03 75 www.vastgoeddokter.com info@vastgoeddokter.com Algemene Objectgegevens

Nadere informatie

Bouwkundig Adviesbureau Adres: 1235GT Barendrecht Aldus naar waarheid ingevuld en ondertekend:

Bouwkundig Adviesbureau Adres: 1235GT Barendrecht Aldus naar waarheid ingevuld en ondertekend: Bouwkundige rapport inzake Nationale ypotheek Garantie Administratieve gegevens: Aanvrager: Naam: Keuringsinstantie: Janis van Donk Bedrijf: Bouwkundig Adviesbureau Adres: Telefoon: Adres: Beemd 24 3193L

Nadere informatie

Rapportage bouwkundige keuring

Rapportage bouwkundige keuring INGENIEURSBURO Rapportage bouwkundige keuring Optie A Projectnummer: 2014153 Datum: 13 oktober 2014 1502 HZ Zaandam Algemene gegevens Gegevens gekeurd object Adres Karel Appelsteeg 10 Keuringsdatum 03-07-2014

Nadere informatie

Bouwkundig Rapport ENKELE VOORBEELD PAGINA S

Bouwkundig Rapport ENKELE VOORBEELD PAGINA S Hoekwoning Wilhelminaplein 33 3342 TK, Kudelstaart Rapport nr: 0001-10-09 2009 Bouwkundig Rapport - Bouwkundige rapporten opgesteld door Edutch Bouwkundig Adviesbureau worden o.a. erkend door ABN AMRO,

Nadere informatie

Checklist beoordelen woning

Checklist beoordelen woning Checklist beoordelen woning versie mei 2012 Algemeen Zijn er tekeningen van de woning? Zijn dit alleen indelingstekeningen of ook bouwkundige en constructieve tekeningen? Hoe recent zijn de tekeningen?

Nadere informatie

INSPECTIERAPPORT HOUTEN KAPCONSTRUCTIE

INSPECTIERAPPORT HOUTEN KAPCONSTRUCTIE INSPECTIERAPPORT HOUTEN KAPCONSTRUCTIE Muurhuizen 1 3 3811 EC AMERSFOORT SSW Groep B.V. Postbus 536, 3760 AM te Soest T: 035-6023113 E: info@ssw-groep.nl I: www.ssw-woningkeur.nl Rabobank: 1099.80.840

Nadere informatie