Projectplan. Voorwoord

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Projectplan. Voorwoord"

Transcriptie

1 Projectplan Voorwoord De Fontys Sporthogeschool in Eindhoven heeft in het derde leerjaar het leer arrangement OSB C opgenomen. Het leerarrangement komt voort uit de beroepskenmerkende situatie het organiseren, aansturen (en acquireren) van een sport- en bewegingsaanbod. Deze opdracht mag in tweetallen of alleen worden uitgevoerd. Je bent dan verantwoordelijk als kartrekker van een evenement. Dit evenement wordt door een persoon als kartrekker uitgevoerd. Het evenement zal plaatsvinden op het dobbelsteenplein in Mariaheide. Het is een beachsoccer toernooi waar teams zichzelf voor kunnen opgeven. Er wordt gespeeld in drie categorieën. Dit zijn Puppilen, Junioren en Senioren. Inleiding De aanleiding om als kartrekker in te stappen in dit evenement is het leerarrangement OSB-C dat komt vanuit de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Het evenement is vorig jaar voor de eerste keer opgezet. Echter was dit een editie om te kijken of dat het evenement aansloeg en of dat het zinvol was om het evenement ieder jaar terug te laten keren. Na een goed verlopen editie van vorig jaar is besloten het evenement voor een tweede keer te gaan organiseren. En het op een professionelere manier op te zetten. Het beach soccer toernooi vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 juni Het beach soccer toernooi zal starten voor junioren in de ochtend en voor volwassenen in de middag. Op zaterdag spelen kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. Op zondag spelen kinderen tussen de 12 en 16 jaar oud. In de middag spelen de senioren vanaf 16 jaar oud. Tijdens het beach soccer toernooi kunnen teams zichzelf opgeven om mee te doen aan het toernooi. Hier wordt een kleine vergoeding voor gevraagd. Van de teams wordt verwacht dat ze in hetzelfde kleur T-shirt spelen. Het beach soccer toernooi wordt georganiseerd onder de naam CV de Gekko s. Dit is een carnavalsgroep die samenwerkt met café D n Brouwer in Mariaheide. De bedoeling is dat door middel van sponsors een toernooi kan worden georganiseerd voor jong en oud. En dat het café een goede omzet draait gedurende het weekend. Ook is het voor CV de Gekko s een mooie gelegenheid zichzelf op een leuke manier te presenteren aan de buitenwereld. CV de Gekko s heeft meerdere dingen die ze als groep ondernemen die voornamelijk plaatsvinden rond de carnaval. Hiervoor hebben ze een budget gekregen van café D n Brouwer. Op dit moment hebben ze dat bedrag al aardig omhoog kunnen brengen en kunnen ze van dat geld steeds grotere evenementen organiseren. Er is nu voor gekozen om een beach soccer toernooi te organiseren. Vorig jaar is dit voor de eerste keer georganiseerd. Hierbij zijn vele verbeterpunten naar voren gekomen en is de ambitie gekomen om het toernooi groter en professioneler neer te zetten. En ook voor de junioren en pupillen de mogelijk te bieden om deel te kunnen nemen aan het toernooi.

2 Projectinhoud / gedetailleerd plan of ontwerp Startsituatie In de omgeving van de gemeente Veghel zijn er ieder jaar steeds meer beach evenementen te vinden. Het gaat dan om beachvoetbal of beachvolleybal toernooien. Hieraan wordt door veel teams deelgenomen en is de bezoekersopkomst groot. CV De Gekko s heeft een aantal van deze toernooien bezocht of zelf meegedaan. Daar is het idee ontstaan om als groep ook een toernooi te organiseren. In samenwerking met Café D n Brouwer hebben ze tijdens de carnaval al enkele terugkerende activiteiten. Ze wilden ook in de zomer een evenement opstarten. Hiervoor is gekozen voor beachsoccer. Het evenement is vorig jaar voor het eerst gestart. De reacties en de opkomt hierop was positief. Daarom is de planning gemaakt het een terugkerend evenement te laten worden. De vraag vanuit de sponsors was om ook voor de jeugd een mogelijkheid te bieden om deel te nemen. Deze vraag is meegenomen en wordt als doel gesteld om ook voor de Pupillen en Junioren een toernooi aan te bieden. Situatieanalyse De bedoeling is dat het evenement een jaarlijks terugkerend evenement wordt. Binnen CV De Gekko s zijn er 6 mensen die zich beschikbaar hebben gesteld om het evenement in goede banen te leiden. Dit houdt in tijdens de voorbereiding te helpen maar ook tijdens de twee uitvoerende dagen beschikbaar te zijn. De projectgroep wil dat er een goede sfeer hangt en stelt gezelligheid als belangrijkste hoofdregel. Ze willen ervoor zorgen dat de deelnemers zo goed mogelijk kunnen presteren en probeert daarvoor een zo goed mogelijke situatie te creëren zodat het speelbaar is. Ook de veiligheid is hierbij erg belangrijk. Omdat er in het dorp waar het evenement georganiseerd wordt niet vaak dingen georganiseerd worden. Vinden ze het ook belangrijk dat er een terugkerend evenement in het dorp wordt gehouden waar veel mensen aan mee kunnen doen, dus jong en oud. Doelgroep beschrijving De deelnemers hebben gedurende het toernooi op een actieve, leuke maar toch ook sportieve manier kunnen deelnemen. Hierbij hebben ze de mogelijkheid om binnen een eigen samengesteld team te komen tot een goede prestatie. Er zullen teams zijn die prestatiegericht zijn, maar ook teams die vooral voor hun plezier meedoen. Dit geld voor de senioren, maar ook voor de junioren en pupillen teams. De deelnemers zullen kennis maken met een sport die misschien voor sommige vernieuwend is. Beach soccer toernooi zie je steeds meer in de regio van Veghel. Deze toernooien worden goed bezocht door deelnemers maar ook bezoekers. Buiten de wedstrijden om zal er een gemoedelijke sfeer hangen waarbij men onderling met andere teams en bezoekers in contact zal gaan onder het genot van een drankje.

3 Projecteisen (zakelijke & inhoudelijk) Eisen voor teams Pupillen: -Leeftijd van 6-12 jaar -Minsten met 4 personen -Zaterdagmorgen beschikbaar -Inschrijfgeld van 5 Euro per team is voldaan Junioren: -Leeftijd van jaar -Minstens met 5 personen -Zondagmorgen beschikbaar -Inschrijfgeld van 5 Euro per team is voldaan Senioren: -Leeftijd vanaf 16 jaar -Minstens met 5 personen -Zaterdagmiddag en zondagmiddag beschikbaar -Inschrijfgeld van 25 per team is voldaan Eisen voor Projectleden -Tijdens de vergadering aanwezig wanneer niet afgemeld -Tijdens het evenement beschikbaar -De vrijdagavond voor het evenement beschikbaar Basisconcept Binnen de organisatie is het doel om een sfeervol toernooi te organiseren. De insteek daarbij is om de eigen vereniging te promoten en daarbij Cafe D n brouwer een goede dienst te bewijzen. Financieel zal Cafe D n Brouwer bijspringen om het evenement te kunnen laten verlopen. Door het een steeds groter evenement te laten worden is de insteek dat er dus steeds meer deelnemers bijkomen en dat er een gezellig feest na het toernooi aan vast kan worden geplakt. Een deelproduct hiervan is: (sub) doelgroep Onderdeel of product Gewenste functie/effect Voor deelnemers en Beachsoccer toernooi Goede weekendomzet bezoekers Cafe D n Brouwer Informatie voor de deelnemers Informatie voor de bezoekers Facebookbericht + Facebookevenement + Flyers + Posters Facebookbericht + Facebookevenement + Flyers + Posters CV De Gekko s promoten Informatie geven over het evenement Bezoekers weten wat, waar, en wanneer het beachscoccer toernooi is. Deze besluiten te komen kijken.

4 Projectresultaat Het is een gezellig weekend geweest waarbij de weekendomzet van Cafe D n Brouwer een duidelijken stijging heeft gehad. CV De Gekko s heeft zichzelf van zijn goede kant laten zien waarbij er gesproken wordt van een leuk toernooi. De deelnemers hebben een gezellig weekend gehad waarbij ze sportief zijn bezig geweest. De teams die prestatief wilden presteren hebben hiervoor de mogelijkheid gehad en het toernooi is verder sportief verlopen. Na de wedstrijden hebben de teams onderling veel contact gehad met elkaar en houden de deelnemers een positief gevoel over aan het toernooi. Beheer aspecten Kwaliteit Omdat het toernooi vorig jaar goed is verlopen en er verbeterpunten aan het licht zijn gekomen zullen deze worden meegenomen om dat kwaliteit te verhogen. De organiserende projectgroep wil graag kwaliteit leveren en de teams in staat stellen om deel te kunnen nemen aan het toernooi waarbij de teams maximaal kunnen presteren. Binnen de organiserende projectgroep zijn afspraken gemaakt over het benaderen van mensen en wanneer dit gedaan moet worden. Hierop attenderen de mensen elkaar. Wanneer er dingen besloten moeten worden gaat dit in samenspraak met elkaar en wordt van ieder de mening gevraagd. Organisatie De organisatie zal bestaan uit Bob Verhagen, dit is een student van de Fontys Sporthogeschool. In samenwerking met Martijn Brouwers, de eigenaar van Cafe D n brouwer. En leden van CV De Gekko s. In totaal zal dit groep van acht mensen als organisatie zijn. Deze acht mensen zullen tijdens het toernooi de aanspreekpunten voor de deelnemers zijn. Bob Verhagen zal zorgen voor het opstellen van de documenten die behoren bij het evenement. De overige leden zullen hem helpen bij het verkrijgen van een vergunning, de promotie, materialen verkrijgen, het opbouwen en afbreken, en de begeleiding van het gehele toernooi. De organisatie zal meerdere keren voor het evenement bij elkaar komen. Daar wordt besproken wat er nog gedaan moet worden en wie deze taak op zich zal nemen en worden besluiten genomen over het toernooi. Middels een groepswatsapp zal er onderling contact gehouden worden. Scheidsrechters (vrijwilligers) zullen worden benaderd om het toernooi te kunnen begeleiden.

5 Taken Café D n Brouwer: -Het regelen van een vergunning om het beachsoccer toernooi te kunnen houden. -Via de gemeente hekken en stroompaal verkrijgen -Posters en Flyers laten maken Projectmanager: Bob Verhagen -Draagt zorg voor het evenement in de voorbereiding en gedurende het evenement. Informeert leden CV de Gekko s en stelt deadlines. Leden CV De Gekko s: -Voeren het project mee uit en helpen gedurende de voorbereiding en het evenement. Deelnemers: -Nemen deel aan het evenement -Zorgen dat het inschrijfgeld is betaald Vrijwilligers: -Nemen de taak als scheidsrechter op zich gedurende de wedstrijden. Faciliteiten Het project gaat plaatsvinden op het dobbelsteenplein in Mariaheide. De organisatie streeft naar 16 senioren teams, vier puppilen teams en vier junioren teams. Het zand zal worden verzorgd door het bedrijf Van Mensvoort BV. Deze zullen vrijdag starten met het verdelen van het zand over het plein. Café D n Brouwer zal zorgen voor een geluidsinstallatie. De netten, goals, pionnen en hesjes kunnen worden geleend van de plaatselijke voetbalclub. De beachsoccer voetballen worden gesponsord door Intersport Uden. De netten om het veld en de straat af te zetten kunnen worden geleend van de organisatie van Beachsoccer Erp. De spullen om het evenement aan te kleden worden verzorgd door Café D n Brouwer. (Een overzicht van het plein 2014)

6 Informatie De documenten worden verwerkt op de website. Onder verschillende kopjes worden de bestanden geplaatst en kan de beoordelende docent de informatie inzien. Onderling worden de bestanden naar elkaar toe g d. Bob Verhagen is zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van alle informatie om te verwerken tot zijn project producten. De documenten van de vergaderingen en overige acties die door de verschillende mensen zijn gedaan worden via de mail met elkaar gedeeld. Ook via de watsapp groep zal er informatie met elkaar gedeeld worden. Interne en externe kwalitatieve en kwantitatieve opbrengsten. Bob Verhagen zal plaats nemen in de organisatie voor het beachsoccer toernooi onder de naam van CV de Gekko s. De externe kwalitatieve opbrengst komt uit het inschrijfgeld. Voor CV de Gekko s is het bedrag dat er wordt verdient aan inschrijfgeld het geld wat ze verdienen. Gedurende het jaar heeft CV de Gekko s verschillende sponsors. Deze betalen 50 euro per jaar. Ze worden dan vermeld op de website en krijgen een plaats op de flyer die gemaakt wordt voor het beachsoccer toernooi. Dit geld is bedoeld voor het organiseren van de evenementen en kan dus besteed worden. Tijdens het evenement zullen er verschillende borden en doeken worden geplaatst van de sponsor. Het bedrijf wat het zand sponsort zal groot vermeld worden voor de dienst die het bedrijf levert. Dit levert hen zo naamsbekendheid op. Intern kwalitatief zullen er verschillende dingen gesponsord worden. Dit zal bijvoorbeeld zijn de voetballen die gesponsord worden door een sportzaak, de goals die in bruikleen worden gesteld door de voetbalclub etc. De materialen kunnen allen worden geleend via externe partijen. Verder zal café D n Brouwer een goede omzet moeten overhouden aan het toernooi. Deze hebben verder geen invloed op de organisatie. Café D n Brouwer zal zorgen voor promotiemateriaal en zal dit vergoeden. Voor meer informatie kan de begroting worden ingezien.

BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5

BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5 0 Inhoudsopgave BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5 MEDIUM SPONSOR ( 500,-)... 6 KLEINE SPONSOR ( 250,-)... 7 BORDSPONSOR

Nadere informatie

OSB 3 Marketingplan. Naam: Juan Aarts Studentnummer: Klas: POLO School: Fontys Sporthogeschool Eindhoven

OSB 3 Marketingplan. Naam: Juan Aarts Studentnummer: Klas: POLO School: Fontys Sporthogeschool Eindhoven OSB 3 Marketingplan Naam: Juan Aarts Studentnummer: 2164265 Klas: POLO School: Fontys Sporthogeschool Eindhoven Inhoud 4. Marketingplan... 3 4.1 Inleiding en doelstelling... 3 4.2 Situatieanalyse... 3

Nadere informatie

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar Missie en Visie VV Moordrecht 2017 2021 Met elkaar & Voor elkaar Onze missie Waar we voor gaan een dorpse vereniging laagdrempelig aanbieden van de voetbalsport een ontmoetingsplaats waar prestatie en

Nadere informatie

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor?

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? Gepidae? Gepidae! Waar staat Gepidae voor? T.S.V.V. Gepidae is opgericht in 1968. Opgericht door een paar jongemannen om af en toe te volleyballen,

Nadere informatie

Sponsor Brochure. hajraabuitentoernooi.nl. facebook.com/buitentoernooi. twitter.

Sponsor Brochure. hajraabuitentoernooi.nl. facebook.com/buitentoernooi. twitter. sponsor@hajraabuitentoernooi.nl hajraabuitentoernooi.nl facebook.com/buitentoernooi twitter.com/buitentoernooi youtube.com/hajraabuitentoernooi instagram.com/hajraabuitentoernooi Sponsor Brochure Introductie

Nadere informatie

Voetbalbeleidsplan 2011-2015. Oog op de toekomst, actie voor morgen

Voetbalbeleidsplan 2011-2015. Oog op de toekomst, actie voor morgen Oog op de toekomst, actie voor morgen Agenda 1. Opening/inleiding 2. Terugblik opbrengst beleidsavond februari 2010 3. Doelstellingen voetbal beleidsplan 2011 2015 4. Vragenronde 5. Afsluiting Overige

Nadere informatie

Beachevent Krimpen aan den IJssel

Beachevent Krimpen aan den IJssel Beachevent Krimpen aan den IJssel Van 3 tot 9 juni 2014 is het eerste Beachevent Krimpen georganiseerd. Het evenement heeft plaatsgevonden op het parkeerterrein van Voetbalvereniging DCV: Sportcomplex

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX GVAV- Toernooi 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 Toernooi reglement... 5 NIX 18... 6 Aandachtspunten voor een sportief en ordelijk verloop van het toernooi... 6 Vrijdag 15-06-18 JO17... 7 Vrijdag 15-06-18

Nadere informatie

Presentatiegids 2017

Presentatiegids 2017 Presentatiegids 2017 OVER HET EVENT Dit ar organiseren wij voor de 24e keer het beachvolleybaltoernooi te Zoutelande. Daarnaast wordt het International Sitting Beach Volleyball Top Tournament gespeeld,

Nadere informatie

Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen 2016

Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen 2016 Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen Doelstelling van de stichting Bouwkunde Bedrijvendagen De stichting Bouwkunde Bedrijvendagen heeft als doel bouwkundestudenten van de Technische

Nadere informatie

SINCE 2004 DE ORGANISATIE VAN EEN VTT. Een non-commerciele en onafhankelijke jeugdvoetbal organisatie.

SINCE 2004 DE ORGANISATIE VAN EEN VTT. Een non-commerciele en onafhankelijke jeugdvoetbal organisatie. SINCE 2004 DE ORGANISATIE VAN EEN VTT Een non-commerciele en onafhankelijke jeugdvoetbal organisatie. Voorwoord Beste Vereniging! Het Voetbal Talenten Toernooi is sinds het ontstaan in 2004 uitgegroeid

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure

hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure sponsor@hajraa.nl hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure Introductie Al 60 jaar is de Eindhovense Studenten Volleybal Vereniging Hajraa

Nadere informatie

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD 2015 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Sponsoring 4 Pakket A: Hoofdsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi 4 Pakket B: Subsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi.

Nadere informatie

CKV Rust Roest Sponsormap

CKV Rust Roest Sponsormap Gezelligheid... Concentratie... CKV Rust Roest Sponsormap Saamhorigheid... Plezier... Bestuur CKV Rust Roest Januari 2003 Sponsormap Rust Roest 1 Geachte sponsor, In het onderstaande willen wij van CKV

Nadere informatie

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Hoe gaat zo n wedstrijd in zijn werk... 3 3. Aan welke wedstrijden kun je meedoen?... 3 4. Categorieën

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2019

Bob Strijbos toernooi 2019 Bob Strijbos toernooi 2019 JO13, JO14 - jeugd Zondag middag 2 juni 2019 14:00-17:00 uur Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken.

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken. SPONSORMOGELIJKHEDEN V.V. SPARTA 30 2018 VOORWOORD Uw interesse in onze voetbalclub Sparta 30 waarderen wij zeer. Met dit boekje geven wij u alle informatie over de mogelijkheden tot sponsoring bij onze

Nadere informatie

14 jan *** 2 editie ***

14 jan *** 2 editie *** 14 jan 2017 *** 2 editie *** 1 2 *** 2e editie *** Rigtersbleek Winter C Toernooi Welkomstwoord Joost ten Marvelde Jeugdvoorzitter v.v. Rigtersbleek 5 Namens het bestuur van v.v. Rigtersbleek, Arjan Kampman

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2019

Bob Strijbos toernooi 2019 Bob Strijbos toernooi 2019 MO13, MO15, JO15 - jeugd Zaterdag middag 1 juni 2019 13:30-17:30 uur Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor SPONSORMOGELIJKHEDEN Tenuesponsor Reclamebordsponsor Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50 Beachhandbal sponsor Sponsor scholentoernooi Heesch 2011 Pagina: 1 Tenuesponsor Deze vorm van

Nadere informatie

E-pupillen toernooi 21 en 22 mei 2016

E-pupillen toernooi 21 en 22 mei 2016 E-pupillen toernooi 21 en 22 mei 2016 SV DIOS E-pupillen toernooi 2016 Hartelijk welkom bij SV DIOS. Op 21 en 22 mei spelen we, op het Jan Schrama complex, het E-pupillen toernooi met heel veel gastteams

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2019

Bob Strijbos toernooi 2019 Bob Strijbos toernooi 2019 MO11, JO11, JO12 - jeugd Zondag ochtend 2 juni 2019 09:00-12:15 uur Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

Sponsorvoorstel. Honkbal en Softbal club Almere 90

Sponsorvoorstel. Honkbal en Softbal club Almere 90 Sponsorvoorstel Honkbal en Softbal club Almere 90 Sponsoring van honkbal en softbal Club Almere 90 Stel je voor Alle mogelijkheden die een sportclub kan bieden zoals naamsbekendheid voor jouw merk in de

Nadere informatie

Beleidsplan TCA

Beleidsplan TCA Beleidsplan TCA 2014-2018 1. Voorwoord 2 2. TC Appelscha 3 3. Organisatiestructuur 4 4. Accommodatie 5. Sporttechnisch beleid 6. Ledenwerving- en behoud 7. Vrijwilligersbeleid 8. Communicatie 9. Financiën

Nadere informatie

OSB 3 Projectverslag

OSB 3 Projectverslag OSB 3 Projectverslag Naam: Juan Aarts Studentnummer: 2164265 Klas: POLO School: Fontys Sporthogeschool Eindhoven Inhoud Spinn Off... 3 Bewijslast... 4 Evaluatie... 6 Reflectie... 7 Spinn Off Het gevolg

Nadere informatie

Jeugdbeleidsplan Hockeyclub Amstelveen

Jeugdbeleidsplan Hockeyclub Amstelveen Jeugdbeleidsplan Hockeyclub Amstelveen 2015-2018 14 maart 2015 1 Inleiding Voor u ligt het Jeugdbeleidsplan van MHC Amstelveen. Dit plan is gemaakt door de Technische Commissie (TC) in samenspraak met

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015. In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard

Nieuwsbrief. Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015. In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard Nieuwsbrief Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015 In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard Skiën Leerlingen van twaalf verschillende basisscholen krijgen de kans om kennis

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE HANDLEIDING HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE In deze handleiding vind je een overzicht van alle taken voor de werkgroep bij jullie club. Alle randzaken en administratie worden verzorgd

Nadere informatie

HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor elkaar, met elkaar!

HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor elkaar, met elkaar! HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN Voor elkaar, met elkaar! HTV, NIET ZOMAAR EEN TENNISVERENIGING De Halsterse tennisvereniging (HTV) is een actieve en gezellige vereniging, gericht op zowel recreatief als op prestatief

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018)

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018) Sponsorplan VV MOC (Versie 2017/2018) 1. Voorwoord 2. Over MOC 3. Waarom sponsoring 4. Vormen van sponsoring 1. Voorwoord Dit is het sponsorplan van voetbalvereniging MOC. Doel van dit plan is om alle

Nadere informatie

Taveerne Den Dill Budgetkappers C D Toernooi

Taveerne Den Dill Budgetkappers C D Toernooi Taveerne Den Dill Budgetkappers C D Toernooi Zaterdag 3 januari 2015 Adviesbureau A. Vellekoop Stichting Jeugdvrienden van Slikkerveer De doelstelling van de SV Slikkerveer is om met de jeugdteams op een

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Beleidsvisie BCNieuwerkerk

Beleidsvisie BCNieuwerkerk Beleidsvisie BCNieuwerkerk 2017-2022 Missie Visie Beleid BCN 2017.Docx 17-04-2017 1/8 Doel... 3 Leeswijzer... 3 Missie... 3 Visie... 4 Beleid... 5 1. Bestendig:... 5 a. Financieel gezond en betaalbaar...

Nadere informatie

Opbouw Presentatie. Missie. Kernwaarden. Do better. Did well. Bewust voortzetten. Projecten richting 2020

Opbouw Presentatie. Missie. Kernwaarden. Do better. Did well. Bewust voortzetten. Projecten richting 2020 Opbouw Presentatie Missie Kernwaarden Norm Gedrag Did well Do better Bewust voortzetten Projecten richting 2020 Missie HV Abcoude is een familieclub waar sportiviteit, prestatie en plezier hand in hand

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Introductie S.V. Kampong Voetbal voor sponsors Februari 2017

Introductie S.V. Kampong Voetbal voor sponsors Februari 2017 Introductie S.V. Kampong Voetbal voor sponsors Februari 2017 1 Introductie S.V. Kampong Kampong is een echt sportdorp S.V. Kampong Voetbal is onderdeel van de omni-sportvereninging S.V. Kampong: Voetbal,

Nadere informatie

Sponsorbeleidsplan. TV "De Peppelieren"

Sponsorbeleidsplan. TV De Peppelieren Sponsorbeleidsplan TV "De Peppelieren" Inhoudsopgave: 1. Verenigingsbeleid... 3 2. Sterk en Zwakke Punten... 4 3. Kansen en bedreigingen... 4 3.1 Kansen... 4 3.2 Bedreigingen... 4 4. Doelen... 4 5. Doelgroepen...

Nadere informatie

EZC '84 Sponsorplan Sponsorplan EZC '84

EZC '84 Sponsorplan Sponsorplan EZC '84 Sponsorplan EZC '84 Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van Voetbalvereniging EZC 84 uit Epe. Dit plan is geschreven om de sponsor binnen de vereniging beter zichtbaar te maken voor potentiële sponsoren

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2018

Bob Strijbos toernooi 2018 Bob Strijbos toernooi 2018 JO16 / JO19 -Junioren Zondagmiddag 1 april 2018 13:45-17:00 Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

Jaarverslag AbGeldermans.nl Kennemerlandtoernooi 2016

Jaarverslag AbGeldermans.nl Kennemerlandtoernooi 2016 Jaarverslag AbGeldermans.nl Kennemerlandtoernooi 2016 De commissie AbGeldermans.nl Kennemerlandtoernooi 2016 is gevormd door: - Iwan de Boer (voorzitter) - aftredend - Jan Pronk aftredend - Casper Spindelaar

Nadere informatie

WELKOM BIJ. sponsorbrochure

WELKOM BIJ. sponsorbrochure WELKOM BIJ sponsorbrochure We l k o m b i j h o c k e y v e re n i g i n g A b c o u d e Een levendige familieclub waar plezier, sportiviteit en ambitie hand in hand gaan. HVA bestaat sinds 1975 en is

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

Sponsor Brochure. hajraabuitentoernooi.nl. facebook.com/buitentoernooi. instagram.com/hajraabuitentoernooi

Sponsor Brochure. hajraabuitentoernooi.nl. facebook.com/buitentoernooi. instagram.com/hajraabuitentoernooi sponsor@hajraabuitentoernooi.nl hajraabuitentoernooi.nl facebook.com/buitentoernooi instagram.com/hajraabuitentoernooi youtube.com/hajraabuitentoernooi buto_hajraa Sponsor Brochure Introductie Al ruim

Nadere informatie

Meisjes- en vrouwenvoetbal SDV Barneveld. Beleidsplan

Meisjes- en vrouwenvoetbal SDV Barneveld. Beleidsplan Meisjes- en vrouwenvoetbal SDV Barneveld Beleidsplan 2016 2019 Versie 2.0 17 november 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Voorwoord... 3 2. Beleid meisjes- en vrouwenvoetbal... 4 2.1 Doelstellingen...

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op het Lansingerland Cup toernooi 2014.

Wij heten u van harte welkom op het Lansingerland Cup toernooi 2014. Voorwoord Wij heten u van harte welkom op het Lansingerland Cup toernooi 2014. De Lansingerland Cup is een jaarlijks terugkerend evenement. De derde editie vindt plaats op zaterdag 14 juni op het mooie

Nadere informatie

VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI. JO10 (ochtend) JO11 (middag)

VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI. JO10 (ochtend) JO11 (middag) VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI JO10 (ochtend) JO11 (middag) 9 juni 2018 Voorwoord Gerrit Jan van de Weerdhof, Voorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op het Gastouderservice

Nadere informatie

Voorbereiding Planning: weken van te voren Totale voorbereidingstijd: 12 uur (gem. 3 uur per persoon)

Voorbereiding Planning: weken van te voren Totale voorbereidingstijd: 12 uur (gem. 3 uur per persoon) Stappenplan: organisatie van een padel toernooi Wil je als club een padel toernooi organiseren? Dan kan de KNLTB je daarbij helpen! Het organiseren van een padel toernooi op jouw club biedt niet alleen

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels INHOUDSOPGAVE 1) Inleiding 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels 3) Informatie sponsoring Scheldevogels 4) Sponsormogelijkheden Scheldevogels 5) Teamfoto s 1) Inleiding Scheldevogels is opgericht

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2019

Bob Strijbos toernooi 2019 Bob Strijbos toernooi 2019 MO17, JO16, JO17, JO19 -jeugd Donderdag 30 mei 2019 16:45-20:45 uur Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl Sponsorinformatie V.V OLIVEO V.V. OLIVEOO Sportlaan 2 2641 AZ Pijnacker www.oliveo..nl Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE

SPONSORINFORMATIE SPONSORINFORMATIE 2017-2018 MHC Leusden MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid!

Nadere informatie

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015 30 en 31 mei 2015 Wat kan Garage ter Veen voor u betekenen? Garage ter Veen beschikt over een moderne werkplaats waar alle werkzaamheden aan de auto kunnen worden verricht door onze vakbekwame monteurs.

Nadere informatie

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT 2 HET SPONSOREN BIJ EEN AMATEUR VOETBALCLUB WORDT VAAK GEZIEN ALS LIEFDEWERK OUD PAPIER. MAAR DAT ZIET DE BUSINESS CLUB ABCOUDE ANDERS. VOOR

Nadere informatie

Korfbalvereniging. Berkel-Enschot / Tilburg. Informatie Sponsoring

Korfbalvereniging. Berkel-Enschot / Tilburg. Informatie Sponsoring Korfbalvereniging Berkel-Enschot / Tilburg Informatie Sponsoring 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. OJC 98, een bruisende vereniging 3 2.1 Historie 3 2.2 Competitie 3 2.3 Accommodatie 4 2.4 Organisatie

Nadere informatie

Leeuwarden Lacrosse. Deze brochure zal u een gedetailleerd beeld geven van de mogelijkheden tot ondersteuning van Leeuwarden Lacrosse.

Leeuwarden Lacrosse. Deze brochure zal u een gedetailleerd beeld geven van de mogelijkheden tot ondersteuning van Leeuwarden Lacrosse. Sponsorbrochure Voorwoord Voor u ligt de sponsorbrochure van Leeuwarden Lacrosse. Deze vereniging is de allereerste Lacrosse vereniging van Friesland en is opgericht in november 2011. Om inwoners van Friesland

Nadere informatie

Stichting Jeugdsponsor E Toernooi Zaterdag 30-5-2015

Stichting Jeugdsponsor E Toernooi Zaterdag 30-5-2015 Stichting Jeugdsponsor E Toernooi Zaterdag 30-5-2015 Adviesbureau A. Vellekoop Stichting Jeugdvrienden van Slikkerveer De doelstelling van de SV Slikkerveer is om met de jeugdteams op een zo hoog mogelijk

Nadere informatie

Tilburgs Beach Soccer

Tilburgs Beach Soccer Deelname formulier Tilburgs Beach Soccer zaterdag en zondag 18 & 19 juni 2016 Deelname formulier bedrijven Beach Soccer Tilburg Gedurende het weekend van 18 & 19 juni, zal op het voormalig van Gent & Loos

Nadere informatie

Promotiepakketten. FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard. 7 & 8 juli 2018

Promotiepakketten. FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard. 7 & 8 juli 2018 Promotiepakketten FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard 7 & 8 juli 2018 www.beachvolleyvalkenswaard.nl https://www.facebook.com/beachvolleyvalkenswaard/ Beste ondernemer, SAMEN SCOREN Voor u ligt de

Nadere informatie

Beleidsplan scheidsrechters SV Gouda

Beleidsplan scheidsrechters SV Gouda Beleidsplan scheidsrechters SV Gouda November 2012. Inhoudsopgave Achtergrond en actuele situatie 3 Toekomstbeeld 3 Structuur en organisatie 4 Beloning 5 Opleiding en Begeleiding 5 Budget 6 Beleidsplan

Nadere informatie

BFC is het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman, maar ook van een bloeiende vrouwen en meidenafdeling!

BFC is het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman, maar ook van een bloeiende vrouwen en meidenafdeling! De Bussumse Football Club ( BFC ), opgericht in 1920, is niet zomaar een doorsnee voetbalvereniging. Gelegen middenin het kapitaalkrachtige Gooi is BFC het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman,

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIEMAP

SPONSORINFORMATIEMAP SPONSORINFORMATIEMAP CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden gelegen Kerkstraat 89

Nadere informatie

Arbitrageplan HSC 28

Arbitrageplan HSC 28 Arbitrageplan HSC 28 Heerle, 20 september 2013 Inhoudsopgave: 1. Inleiding 2. Doelstelling 3. Organisatie en structuur 4. Profielschets verenigingscheidsrechter 5. Organisatie rond wedstrijden 6. Werving

Nadere informatie

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER Inhoudsopgave Introductie Pag. 3 Vervolg Introductie Pag. 4 Van en Voor Iedereen Pag. 5 Materiaal Pag. 6 Sponsormethode Pag. 7 Wat is uw

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste voetballiefhebbers,

VOORWOORD. Beste voetballiefhebbers, VOORWOORD Beste voetballiefhebbers, Namens voetbalvereniging Moerse Boys heten wij iedereen van harte welkom op het 39 e jeugdtoernooi van onze vereniging. Ook dit jaar hebben onze hoofdsponsor van de

Nadere informatie

Jaarplan Bestuur Groningen Atletiek 2017

Jaarplan Bestuur Groningen Atletiek 2017 Jaarplan Bestuur Groningen Atletiek 2017 Inhoudsopgave Inleiding 2 Blz. 1. Verstevigen vereniging structuur 3 2. Werken aan de visie en missie 3. Versterken vereniging- ledengroei 4. Verbeteren kwaliteit

Nadere informatie

SKC Studentenvolleybal Brochure sponsoring

SKC Studentenvolleybal Brochure sponsoring Brochure Sponsoring Studentenvolleybalvereniging SKC SKC is de studentenvolleybalvereniging van Leiden. Met ruim 270 leden is SKC tevens de grootste binnensportvereniging voor studenten in de regio. Sinds

Nadere informatie

Sponsorplan

Sponsorplan Inhoudsopgave 2. Introductie woord vooraf.2 3. Sponsorpropositie 3 - Kijk op badminton - Kijk op sponsoring - Wat levert het op? 4. Sponsor onderdelen 4 5. Sponsor pakketten..5 6. Contact en contract..

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE PRO OS USV

SPONSORBROCHURE PRO OS USV SPONSORBROCHURE PRO OS T USV INTRODUCTIE INFOMANUAL // USV Protos is dé studentenvolleybalvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat sinds 1957 en neemt deel aan de officiële competitie van de Nederlandse

Nadere informatie

Rabobank C-Toernooi Zaterdag 4 April 2015

Rabobank C-Toernooi Zaterdag 4 April 2015 Rabobank C-Toernooi Zaterdag 4 April 2015 Adviesbureau A. Vellekoop Stichting Jeugdvrienden van Slikkerveer De doelstelling van de SV Slikkerveer is om met de jeugdteams op een zo hoog mogelijk niveau

Nadere informatie

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012 1 2 Beste sportvrienden, Een hartelijk welkom aan alle deelnemende teams, leiders, supporters, en al die andere mensen die naar Sportpark Noord End zijn afgereisd voor het: FC Castricum WEA Jeugdtoernooi

Nadere informatie

Hassink Kabouter Toernooi Maandag 9 Juni 2014

Hassink Kabouter Toernooi Maandag 9 Juni 2014 Hassink Kabouter Toernooi Maandag 9 Juni 2014 Adviesbureau A. Vellekoop Stichting Jeugdvrienden van Slikkerveer De doelstelling van de SV Slikkerveer is om met de jeugdteams op een zo hoog mogelijk niveau

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalclub J.E.S

Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jong en Sportief Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jeugdteams We vinden het leuk dat je lid bent of graag wilt worden van onze vereniging. In dit boekje hebben we voor U de belangrijkste informatie op een rijtje

Nadere informatie

Beach Bash opent je zomer!

Beach Bash opent je zomer! SPONSORMAP BEACHBASH2009 Voor u ligt de nieuwe sponsormap van Beach Bash. Mede dankzij uw spontane financiële bijdrage hebben we de afgelopen jaren een fantastisch spektakel neergezet aan de Maasplassen

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA

WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA In dit boekje vind je alle informatie over RKVV wilhelmina WELKOM BIJ de kanaries Fijn dat je gekozen hebt voor RKVV Wilhelmina. Onze voetbalvereniging bestaat al sinds 1897

Nadere informatie

Aanvraag subsidie Zwaluwen Jeugd Actie

Aanvraag subsidie Zwaluwen Jeugd Actie Aanvraag subsidie Zwaluwen Jeugd Actie R.K.S.V. CLUZONA Voetbalvereniging Cluzona streeft er naar een vereniging te zijn waar zowel de jeugd als volwassenen met veel plezier sporten op een mooie, gezellige

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Estafetteloop

Jaarverslag Stichting Estafetteloop Jaarverslag 2013 20-4-2014 Stichting Estafetteloop Voorwoord Het bestuur Het ontstaan van Stichting Estafetteloop De Stichting Estafetteloop Missie Visie De 100 van Spijkenisse Hoe werkt het Barbecue Het

Nadere informatie

Sponsorbeleid van de Kober groep

Sponsorbeleid van de Kober groep Sponsorbeleid van de Kober groep Beleid De Kober groep krijgt regelmatig sponsorverzoeken binnen. Om willekeur van sponsortoezeggingen te vermijden en eenduidig sponsorverzoeken te beoordelen is dit sponsorbeleid

Nadere informatie

Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015

Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015 Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015 Respons De enquête is door 121 personen ingevuld. Als wij uitgaan van een bezetting van de toernooien door ongeveer 160 tot

Nadere informatie

Samen Sterker? Spiegelbijeenkomst voetbalvereniging Zelhem. Datum: 1 mei 2017 Versie: 1.0 Status: Definitief

Samen Sterker? Spiegelbijeenkomst voetbalvereniging Zelhem. Datum: 1 mei 2017 Versie: 1.0 Status: Definitief Samen Sterker? Spiegelbijeenkomst voetbalvereniging Zelhem Datum: 1 mei 2017 Versie: 1.0 Status: Definitief Agenda Programma spiegelbijeenkomst VV Zelhem Start Onderwerp 19:30 Welkom & Introductie 19:45

Nadere informatie

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd.

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd. Lawn Tennisclub de Kaetelberg Venlo Sponsoring Historie. L.T.C. de Kaetelberg is opgericht op 8 december 1977. Nadat voor het seizoen 1978 het aantal van 2 tennisbanen waren aangelegd kon gestart worden

Nadere informatie

Discussie 5 januari 2014

Discussie 5 januari 2014 Discussie 5 januari 2014 Strategie Structuur Cultuur Verloop ledenbestand Ledenbestand (spelend) Overzicht teams Categorie Subcategorie Niveau Plaats Competitie Gem. leeftijd Aantal spelers Trainings frequentie

Nadere informatie

Cittaslow D-Toernooi 15 september 2013

Cittaslow D-Toernooi 15 september 2013 Cittaslow D-Toernooi 15 september 2013 Op zondag 15 september gaan we het beleven! Het eerste Cittaslow voetbaltoernooi voor D-teams van de gemeenten Alphen-Chaam, Borger-Odoorn, Vaals, Heerde en Midden-Delfland!

Nadere informatie

Sponsorplan. Z.C. de Vuursche. Contact:

Sponsorplan. Z.C. de Vuursche. Contact: Sponsorplan Z.C. de Vuursche Contact: Martijn Mostert: 06-10986504 Melvin de Vries: 06-53440102 Peter Frans Heek: 06-49333947 Patrick Terschegget: 06-21982306 sponsoring@zcdevuursche.nl www.zcdevuursche.nl/sponsoring

Nadere informatie

Rapportage Laarbeekse Golfkampioenschappen. 3 mei Inhoudsopgave. Algemeen 1 Laarbeekse Golfkampioenschappen 3 Tot slot 9 Toponderzoek 10

Rapportage Laarbeekse Golfkampioenschappen. 3 mei Inhoudsopgave. Algemeen 1 Laarbeekse Golfkampioenschappen 3 Tot slot 9 Toponderzoek 10 Rapportage Laarbeekse Golfkampioenschappen 3 mei 2017 Inhoudsopgave Algemeen 1 Laarbeekse Golfkampioenschappen 3 Tot slot 9 Toponderzoek 10 0 Algemeen 8 7 6 5 4 74% 1 Op welke manier ben je betrokken bij

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2018

Bob Strijbos toernooi 2018 Bob Strijbos toernooi 2018 JO10 / JO11 & MO11-Pupillen Maandagochtend 2 april 2018 09:30-13:00 Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2016

Bob Strijbos toernooi 2016 Bob Strijbos toernooi 2016 A- en B-Junioren LET OP: KLOK gaat 1 uur vooruit ivm zomertijd Zondagmiddag 27 maart 2016 13:30-16:55 Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635

Nadere informatie