HANDLEIDING. een dynamoproject opvolgen en afhandelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HANDLEIDING. een dynamoproject opvolgen en afhandelen"

Transcriptie

1 HANDLEIDING een dynamoproject opvolgen en afhandelen Welkom op cultuurkuur.be Werk steeds met een browser die up-to-date is. We adviseren om Google Chrome te gebruiken. Verouderde browsers kunnen problemen veroorzaken. Stap 1 Klik in de rechterbovenhoek op Aanmelden. Je moet aangemeld zijn en verbonden zijn aan je school om met dynamoopweg aan de slag te gaan. Lukt dat niet? Raadpleeg dan de handleiding registreren op cultuurkuur.be/hoe-registreren.

2 Stap 2 Je bent correct aangemeld als je je profielfoto en een enveloppe-symbool ziet verschijnen. Ga naar je schoolpagina door op je profielfoto te klikken. De naam van je school verschijnt in het menu. Stap 3 Klik op dynamoproject.

3 De naam van jouw school Jouw projecttitel Stap 4 Hier staan je ingediende dynamoprojecten opgelijst. Je ziet ook de status van je project: Klik op de projecttitel om je project te openen.

4 De naam van jouw school De eerste drie tabbladen gaan over de opvolging van je project. De laatste twee onderdelen gaan over je projectafhandeling. Externe partner 1, externe partner 2... Hier zie je een kort overzicht van je ingediende project. Je kan hier geen wijzigingen in aanbrengen.

5 De naam van jouw school We genieten graag van een werk- of toonmoment als onze agenda dat toelaat. Via deze knop kan je ons uitnodigen om bij jou op school op bezoek te komen.

6 De naam van jouw school We genieten graag van een werk- of toonmoment als onze agenda dat toelaat. Via deze knop kan je ons uitnodigen om bij jou op school op bezoek te komen. Hier kan je alle verslagen lezen die door cultuurkuur werden gemaakt naar aanleiding van een schoolbezoek, een coachingsgesprek, een SPREEK(k)uur, een projectwijziging die je aanvroeg... Bij eindbeoordeling lees je de feedback van de jury over jouw ingediende project. Je ziet ook hoeveel euro subsidie je toegekend krijgt voor je project. Let op: dit bedrag kan verschillen met het bedrag dat je aanvroeg in de projectaanvraag.

7 Stap 5 Dit inhoudelijk verslag is samen met het financieel verslag noodzakelijk om je subsidie uitbetaald te krijgen. We verwachten beide verslagen uiterlijk 30 dagen na de opgegeven einddatum in je projectaanvraag. De naam van jouw school We genieten graag van een werk- of toonmoment als onze agenda dat toelaat. Via deze knop kan je ons uitnodigen om bij jou op school op bezoek te komen. Het inhoudelijk verslag bestaat uit vier onderdelen. Enkel deel 1, 2 en 3 moet je invullen. Deel 4 is facultatief. Beeld je in dat je een andere school vertelt welk project je gerealiseerd hebt. Beschrijf dit hier bondig. Deze tekst verschijnt op jullie schoolpagina om andere scholen te inspireren. Enkele richtvragen: Wat is de inhoud van je project? Uit welke noden van de school zijn jullie vertrokken? Wie is er als externe partner betrokken bij het project? Wat is de inbreng van die externe partner? Welke leerlingen/leerkrachten worden betrokken bij dit project? Enkele richtvragen: Liep alles volgens plan? Werd het plan (gaandeweg) aangepast? Wat liep er goed? Wat liep er minder goed? Wat zijn werkpunten? Welk leerproces ondergingen de leerkrachten en de leerlingen? Vloeien er uit dit project ideeën voort voor een volgend project?

8 Lees de duiding die genoteerd staat. Deel 4 is facultatief. Hier krijg je de kans om per criterium te reflecteren over je project. Het in kaart brengen van positieve en werkpunten kan nuttig zijn bij het opstarten van een volgend project. Je evaluatie is belangrijk om anderen te helpen bij het maken van hun keuze. Deze evaluatie verschijnt op de pagina van jouw extere partner op cultuurkuur. Is dit een partner We die genieten je zou aanraden graag van aan een een werk- collega? of Waarom wel of niet? toonmoment als onze agenda dat toelaat. Wat liep er goed Via in deze samenwerking? knop kan je ons uitnodigen om bij Of wat liep er fout? jou op school op bezoek te komen. Trek aan de drie streepjes om de kaders groter te maken als je dat makkelijker vindt om te werken. De inhoud van dit kader wordt overgenomen uit jouw projectaanvraag. Het inhoudelijk verslag en het financieel verslag moet je beiden afzonderlijk versturen naar cultuurkuur. Pas wanneer beide verslagen verstuurd zijn, wijzigt de status van je project naar Afgelopen, met verslag. Op dat ogenblik komt je verslag te bij een medewerker van cultuurkuur die jullie verslag nakijkt. Wanneer alles duidelijk en volledig is, kan cultuurkuur overgaan tot de uitbetaling van je project. De inhoud van dit kader wordt overgenomen uit jouw projectaanvraag. Klik op Bewaren om je verslag tussentijds op te slaan om later verder te werken.

9 Stap 6 Dit financieel verslag is samen met het inhoudelijk verslag noodzakelijk om je subsidie uitbetaald te krijgen. We verwachten het uiterlijk 30 dagen na de opgegeven einddatum in je projectaanvraag. De naam van jouw school Deze gegevens worden automatisch ingevuld. We halen ze uit je projectaanvraag. Controleer of alle gegevens up-to-date zijn. onlees Deze gegevens worden automatisch ingevuld. Je kan ze niet zelf wijzigen

10 Dit is je originele begroting bij aanvraag van je dynamoproject. Deze gegevens staan reeds ingevuld en kan je niet meer wijzigen. Noteer bij inkomsten de werkelijke inkomsten. Noteer bij uitgaven de werkelijke kosten die je maakte voor je dynamoproject. Blijf hierbij binnen de toegekende subsidiebedragen van jouw project.

11 Noteer hier het bedrag dat je aan cultuurkuur vraagt voor de uitvoering van het dynamoproject. Dit bedrag mag niet meer dan 1500 euro bedragen en het mag je toegekende subsidiebedrag niet overschrijden. Deze gegevens worden automatisch ingevuld. We halen ze uit je projectaanvraag. Controleer of alle gegevens up-to-date zijn. De originele onkostennota s en facturen bewaar je op school. Je hoeft ons deze niet op te sturen, maar we behouden onshet recht deze op te vragen. Stap 7 Het inhoudelijk verslag en het financieel verslag moet je beiden afzonderlijk versturen naar cultuurkuur. Pas wanneer beide verslagen zijn verstuurd, wijzigt je status van je project van of naar. Vanaf dat ogenblik kan cultuurkuur overgaan tot de uitbetaling van je project. Wanneer dit gebeurt verandert je status naar. Wanneer je beide verslagen niet of niet tijdig indient, verandert je status automatisch naar. Je subsidie wordt niet meer uitbetaald. Klik op Bewaren om je verslag tussentijds op te slaan om later verder te werken.

HANDLEIDING. een dynamoproject indienen

HANDLEIDING. een dynamoproject indienen HANDLEIDING een dynamoproject indienen Welkom op Cultuurkuur. Werk steeds met een browser die up-to-date is. We adviseren om Google Chrome te gebruiken. Verouderde browsers kunnen problemen veroorzaken.

Nadere informatie

GEBRUIKERS- HANDLEIDING KIOSK

GEBRUIKERS- HANDLEIDING KIOSK / handleiding GEBRUIKERS- HANDLEIDING KIOSK PROJECTSUBSIDIE VOOR BOVENLOKALE CULTUURPROJECTEN/ 14.03.2019 cjm.vlaanderen.be INHOUD 1 Kop 1...Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2 Kop 1... 3 3 Kop 1...Fout!

Nadere informatie

KIOSK TRANSITIEREGLEMENT. Gebruikershandleiding

KIOSK TRANSITIEREGLEMENT. Gebruikershandleiding / Gebruikershandleiding KIOSK TRANSITIEREGLEMENT Gebruikershandleiding 16.08.2017 cjm.vlaanderen.be INHOUD EENMALIG: Registratie & Vertegenwoordiging... 3 Registreer jezelf eenmalig als KIOSK-gebruiker

Nadere informatie

HANDLEIDING ZORGBOERDERIJEN E-LOKET VOOR VOORZIENINGEN / CLB S

HANDLEIDING ZORGBOERDERIJEN E-LOKET VOOR VOORZIENINGEN / CLB S //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// HANDLEIDING ZORGBOERDERIJEN E-LOKET VOOR

Nadere informatie

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID HANDLEIDING VOOR DE WEBAPPLICATIE Op deze pagina s vindt u de nodige informatie om te werken met de webapplicatie van het Impulsfonds. Wij raden u aan om deze pagina

Nadere informatie

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018 Handleiding Online subsidie Vlabinvest aanvragen april 2018 Greet Matthijs Projectleider ICT Handleiding online subsidie Vlabinvest aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie van Vlabinvest aanvragen

Nadere informatie

HANDLEIDING WERKPLEKDUAAL.BE VOOR ONDERNEMINGEN

HANDLEIDING WERKPLEKDUAAL.BE VOOR ONDERNEMINGEN HANDLEIDING WERKPLEKDUAAL.BE VOOR ONDERNEMINGEN VERSIE: 7 februari 2017 Opgelet: werkplekduaal.be wordt voortdurend bijgewerkt en verbeterd. Het is dan ook mogelijk dat er af en toe iets wijzigt aan de

Nadere informatie

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet!

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! In deze handleiding is beschreven: 1. Voor wie is deze handleiding? 2. Hoe log je de eerste keer in? 3. Wachtwoord kwijt? 4.

Nadere informatie

Handleiding Online subsidies aanvragen

Handleiding Online subsidies aanvragen Handleiding Online subsidies aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie aanvragen doe je via de subsidiewebsite. Dit kan op 2 manieren. Ga naar http://www.vlaamsbrabant.be/info/subsidies-overzicht.jsp

Nadere informatie

KIOSK BEWEGINGSVRIENDELIJKE EN GEDEELDE SCHOOLSPEELPLAATSEN. Gebruikershandleiding

KIOSK BEWEGINGSVRIENDELIJKE EN GEDEELDE SCHOOLSPEELPLAATSEN. Gebruikershandleiding / Gebruikershandleiding KIOSK BEWEGINGSVRIENDELIJKE EN GEDEELDE SCHOOLSPEELPLAATSEN Gebruikershandleiding 01.12.2018 cjm.vlaanderen.be INHOUD EENMALIG: Registratie & vertegenwoordiging...fout! Bladwijzer

Nadere informatie

Schoolonline: Handleiding voor ouders

Schoolonline: Handleiding voor ouders Schoolonline: Handleiding voor ouders Schoolonline is een online softwarepakket voor scholen. Ouders hebben ook toegang tot deze website zodat zij informatie over hun kind of de school online kunnen raadplegen.

Nadere informatie

ZORGBOERDERIJSUBSIDIE. Departement Landbouw en Visserij. Handleiding e-loket voor welzijns- en zorgvoorzieningen

ZORGBOERDERIJSUBSIDIE. Departement Landbouw en Visserij. Handleiding e-loket voor welzijns- en zorgvoorzieningen ZORGBOERDERIJSUBSIDIE Departement Landbouw en Visserij Handleiding e-loket voor welzijns- en zorgvoorzieningen Inhoudstafel 1. Inleiding... 2 1.1 Eerste keer op het e-loket... 2 A. Kaartlezer installeren...

Nadere informatie

Handleiding. Rijlesagenda.nl. Voor leerlingen. Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4

Handleiding. Rijlesagenda.nl. Voor leerlingen. Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4 Handleiding Voor leerlingen Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4 Rijlesagenda.nl Inhoudsopgave Gebruikmaken van Rijlesagenda.nl...3 Rijlessen inplannen...4 Rittenoverzicht...5 Opties & Instellingen...6

Nadere informatie

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Let op! Het inschrijven van medewerkers aan de RSW van RHM bestaat uit twee (2) delen. Om dit proces wat te vergemakkelijken is deze handleiding

Nadere informatie

Open Google Chrome en ga naar Meld je aan met je persoonlijke Knooppunt-account.

Open Google Chrome en ga naar  Meld je aan met je persoonlijke Knooppunt-account. Scoodle is een gratis platform, ontwikkeld door Plantyn. Met Scoodle vermindert de planlast aanzienlijk en krijg je als leerkracht alles in handen om het digitale materiaal bij een Plantynmethode naar

Nadere informatie

Hoe kan ik een leerling aanmelden?

Hoe kan ik een leerling aanmelden? Hoe kan ik een leerling aanmelden? Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens het in zich heeft om zich te ontwikkelen, altijd! Cedin levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Met

Nadere informatie

Handleiding: Smartschool

Handleiding: Smartschool Instituut Sint-Vincentius à Paulo Pachthofstraat 3 9308 Gijzegem www.svi-gijzegem.be Handleiding: Smartschool De Smartschool website is te bereiken via de website van de school: www.svi-gijzegem.be of

Nadere informatie

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Wat is het leerplein? als

Nadere informatie

HANDLEIDING LOGO-digitaal groep 3. Inhoudsopgave. Woord vooraf p 1. Woord vooraf. p 2. Ter voorbereiding.

HANDLEIDING LOGO-digitaal groep 3. Inhoudsopgave. Woord vooraf p 1. Woord vooraf. p 2. Ter voorbereiding. HANDLEIDING LOGO-digitaal groep 3 Inhoudsopgave Woord vooraf Ter voorbereiding Account activeren Aan de slag! Digibord - Klassikaal oefenen Resultaten monitoren Extra instellingen p 1 p 2 p 2 p 5 p 8 p

Nadere informatie

Na het inloggen zie je eerst de pagina Mijn dashboard. Dit is een overzicht van jouw traject, jouw berichten en de acties die je nog moet doen.

Na het inloggen zie je eerst de pagina Mijn dashboard. Dit is een overzicht van jouw traject, jouw berichten en de acties die je nog moet doen. Handleiding MijnUAF Beste Cliënt, Jij gaat vanaf nu werken met het nieuwe MijnUAF. Via dit webportaal kun je veel verschillende zaken regelen. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk declaraties indienen, contact

Nadere informatie

Handleiding - 1-kanaalaanvraag - juli 2011 -

Handleiding - 1-kanaalaanvraag - juli 2011 - jobs, overheid, screening, certificering, competenties, taaltesten Handleiding - 1-kanaalaanvraag - juli 2011 - Inhoudstafel 1. Login 03 2. Jouw aanvragen 04 a. Mijn behoeften en aanvragen 04 b. Overzicht

Nadere informatie

GOOGLE CLASSROOM MAART Deze presentatie wordt na afloop met jullie gedeeld

GOOGLE CLASSROOM MAART Deze presentatie wordt na afloop met jullie gedeeld GOOGLE CLASSROOM MAART 2017 Deze presentatie wordt na afloop met jullie gedeeld Agenda Wat is Google Classroom? Leerkracht Google Classroom lessen maken vanuit het COOL portaal Google Classroom Updates

Nadere informatie

GHOST mode. Beveilig uw Social Media profielen Facebook 1

GHOST mode. Beveilig uw Social Media profielen Facebook 1 GHOST mode Wat staat er openbaar op uw profiel? Benieuwd welke gegevens er van u openbaar staan? Facebook heeft hier een tool voor. Kruip achter een computer of laptop en ga naar uw profiel. Als u nog

Nadere informatie

Handleiding Nieuwe Inschrijvingsmodule Mijn Werkvakanties Laatste update: 8/2/2017

Handleiding Nieuwe Inschrijvingsmodule Mijn Werkvakanties Laatste update: 8/2/2017 Handleiding Nieuwe Inschrijvingsmodule Mijn Werkvakanties Laatste update: 8/2/2017 Vanaf het zomerseizoen 2017 werken we met een nieuwe module voor vrijwilligers. In deze handleiding geven we een kort

Nadere informatie

E-LOKET - TIPS BIJ DE OPMAAK VAN EEN PROJECTAANMELDING

E-LOKET - TIPS BIJ DE OPMAAK VAN EEN PROJECTAANMELDING E-LOKET - TIPS BIJ DE OPMAAK VAN EEN PROJECTAANMELDING Versie 7 februari 2017 Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling INLEIDING Indien u in het kader van een oproep een projectidee wilt aanmelden, doet

Nadere informatie

HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving

HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving Hoofdstuk 1 Klaar voor de start Hoe kan ik leren? mijn.capabel.nl - blz 1 van 10 Capabel Onderwijs Groep, 2014 Inhoud Inhoud... 2 1 Inleiding... 3 2 Inloggen

Nadere informatie

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Inhoud Wat is een Smartschool co-account?... 2 Wat kunt u doen met een Smartschool co-account?... 2 Hoe aanmelden en instellen?... 2 Schoolkalender... 3 Mijn kinderen Mijn leerlingenfiche...

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Onderdeel 2 Werken met SonenBreugelVerbindt

Onderdeel 2 Werken met SonenBreugelVerbindt Onderdeel 2 Werken met SonenBreugelVerbindt Nu gaan we werken met SonenBreugelVerbindt. Natuurlijk kun je rondkijken naar alles wat SonenBreugelVerbindt te bieden heeft maar je kunt ook actief deelnemen.

Nadere informatie

Instructie registratie Sharepoint Online Externe Gebruikers

Instructie registratie Sharepoint Online Externe Gebruikers Instructie registratie Sharepoint Online Externe Gebruikers Bestandsnaam: Instructie registratie SharePoint Online externe medewerkers.docx Pagina 1 van 9 Documentdatum: 20 juni 2017 Voorwoord Welkom op

Nadere informatie

Handleiding. Schoolfruit, -groenten en melk

Handleiding. Schoolfruit, -groenten en melk Handleiding Schoolfruit, -groenten en melk 1 1 E-loket... 3 Help functie... 3 Inloggen... 3 Wat heb ik nodig?... 3 Aanmelden... 3 2 Indienen van een erkenningsaanvraag... 5 2.1 Starten... 5 2.2 Selecteren

Nadere informatie

Malmberg Leer Omgeving Snel aan de Slag Leerling

Malmberg Leer Omgeving Snel aan de Slag Leerling Malmberg Leer Omgeving Snel aan de Slag Leerling Vragen? Team Klantondersteuning MBO Om je beter van dienst te kunnen zijn, is speciaal voor MBO een Team KlantOndersteuning samengesteld. Dit team van experts

Nadere informatie

Inhoudstafel. Handleiding jobmatching Jobmatching

Inhoudstafel. Handleiding jobmatching Jobmatching Jobmatching Aan de hand van een jobmatching kan je het werkzoekgedrag van een werkzoekende burger van dichtbij opvolgen. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je een jobmatching in Mijn Loopbaan voor

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij gebruik

Nadere informatie

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding flexmedewerker Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Je bent via ASA aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Handleiding invullen elektronisch wedstrijdblad.

Handleiding invullen elektronisch wedstrijdblad. Handleiding invullen elektronisch wedstrijdblad. Daar dit meestal bij de wedstrijden op de smartphone wordt bekeken en/of ingevuld, worden ook de afbeeldingen overgenomen van een smartphone. Natuurlijk

Nadere informatie

Handleiding MyUnifiedPost

Handleiding MyUnifiedPost Handleiding MyUnifiedPost Welkom in de papierloze wereld van MyUnifiedPost! Deel I: Registratie- en activatieprocedure Versie Datum laatste update 2.0 27 november 2009 Inhoud 1. Ik heb nog geen account

Nadere informatie

Handleiding. Invoeren werkbrief

Handleiding. Invoeren werkbrief Handleiding Invoeren werkbrief Een werkbrief invoeren in my.tentoo Deze handleiding helpt jou bij het invoeren van je werkbrief in my.tentoo. Stap voor stap wordt in dit document uitgelegd wat je moet

Nadere informatie

Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam

Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam U heeft zojuist een account aangemaakt op het besloten deel van de website van wijkgemeente 1 (of u wilt uw profiel bewerken). Hieronder

Nadere informatie

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ).

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ). Pagina 1 van 17 Surf naar http://chamilo.avondschool.be (vanaf september 2012) Tik bij Gebruikersnaam (Username) uw ecard gebruikersnaam. Tik bij Wachtwoord (Password) uw bijhorend ecard wachtwoord. Klik

Nadere informatie

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE Inhoudsopgave 1. Registreren... 3 2. Menubalk geregistreerde gebruikers... 5 2.1. MIJN PROFIEL... 5 2.2. MIJN ZOEKERTJES...

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij

Nadere informatie

Wat vraagt FNO van u bij het indienen van een aanvraag?

Wat vraagt FNO van u bij het indienen van een aanvraag? Wat vraagt FNO van u bij het indienen van een aanvraag? Registreren en inloggen Via de knop Aanvragen bij een van de programma s op onze website komt u terecht op onze portal. Als u nog nooit eerder een

Nadere informatie

Beheer FAVV-dossier Handleiding voor operatoren

Beheer FAVV-dossier Handleiding voor operatoren Beheer FAVV-dossier Handleiding voor operatoren Versie september 2017 Inhoudsopgave 1. Het doel van deze applicatie... 2 2. Wat vindt u terug in het tabblad Mijn dossier / Signaletiek?... 2 3. Wat heb

Nadere informatie

Handleiding VCT-MVA Ledenportal

Handleiding VCT-MVA Ledenportal Handleiding VCT-MVA Ledenportal Auteur: Datum Opmerking Hans Lammers 17-1-2018 Eerste opzet Hans Lammers 6-2-2018 Mijn MVA gegevens toegevoegd Hans Lammers 20-2-2018 Opmerkingen pilot verwerkt Hans Lammers

Nadere informatie

Handleiding LOGO-digitaal

Handleiding LOGO-digitaal Handleiding LOGO-digitaal Inhoud Woord vooraf 3 Stappenplan 4 Stap 1: Toegang geven tot thuisaccount 4 Stap 2: Uitnodiging per mail versturen 4 Stap 3: Specificaties internetbrowser 4 Stap 4: Toevoegen

Nadere informatie

Handleiding. Schoolfruit, -groenten en melk

Handleiding. Schoolfruit, -groenten en melk Handleiding Schoolfruit, -groenten en melk 1 1 E-loket... 3 Help functie... 3 Inloggen... 3 Wat heb ik nodig?... 3 Aanmelden... 3 2 Indienen van een erkenningsaanvraag... 5 2.1 Starten... 5 2.2 Selecteren

Nadere informatie

Handleiding LOGO-digitaal

Handleiding LOGO-digitaal Handleiding LOGO-digitaal Inhoud Woord vooraf 3 Stappenplan 4 Stap 1: Inloggen 4 Stap 2: Account selecteren 4 Stap 3: Gegevens wijzigen 4 Stap 4: Collega s toevoegen 5 Stap 5: Leerlingen toevoegen 5 Stap

Nadere informatie

Children s Rights and Business Principles

Children s Rights and Business Principles Children s Rights and Business Principles www.childrenandbusiness.be Handleiding voor bedrijven. Children s rights and Business Principles Handleiding voor bedrijven - 1 Inhoudstafel INHOUDSTAFEL... 2

Nadere informatie

Als er een probleem is met uw levering.

Als er een probleem is met uw levering. Als er een probleem is met uw levering. Het kan helaas voorkomen dat er een probleem is uw levering. Dat is uiteraard vervelend en moet worden opgelost. Door u keuze voor SAFE kunt u gebruik maken van

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Handleiding. Jezelf registreren via my.tentoo

Handleiding. Jezelf registreren via my.tentoo Handleiding Jezelf registreren via my.tentoo Welkom bij Tentoo Om via Tentoo verloond te kunnen worden, is het nodig dat je jezelf registreert via my.tentoo.nl. Voor een vlotte registratie, is deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Moodle leerlingen

Handleiding Moodle leerlingen Handleiding Moodle leerlingen Welkom op ons nieuw leerplatform Moodle. In deze handleiding kan je nalezen hoe je de belangrijkste functies gebruikt. Een docent kan per cursus bepalen welke functies worden

Nadere informatie

Handleiding Webregistraties opvang/uitstappen

Handleiding Webregistraties opvang/uitstappen 1 Inleiding... 2 2 Aanmelden... 3 2.1 Gebruikersnaam en wachtwoord inbrengen... 3 2.2 Wachtwoord wijzigen... 3 3 Van start gaan enkele algemene principes... 4 4 Ingave van verbruik door leerlingen... 5

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Beheer omkadering

Handleiding Webapplicatie Beheer omkadering Handleiding Webapplicatie Beheer omkadering Dit document is een handleiding voor alle gebruikers van de webapplicatie Beheer omkadering. Het bevat informatie over: hoe aan te melden invullen van de webapplicatie

Nadere informatie

Routing aanvraag service en start bemiddelingsproces

Routing aanvraag service en start bemiddelingsproces Routing aanvraag service en start bemiddelingsproces De printscreens zijn afkomstig uit de oefenomgeving, EDUANTW06 = TIBB4 of WIJ3-coach Tip: open MLP in Google Chrome. 1. Ga naar het dashbord klanten

Nadere informatie

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving deelnemers RSW

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving deelnemers RSW Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving deelnemers RSW Let op! Het inschrijven van deelnemers aan de RSW van RHM bestaat uit twee (2) delen. Om dit proces wat te vergemakkelijken is deze handleiding

Nadere informatie

Wat is ProjectNet? Hoe dien ik een Projectidee in? Stap 1: Projectnet account aanmaken

Wat is ProjectNet? Hoe dien ik een Projectidee in? Stap 1: Projectnet account aanmaken Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Wat is ProjectNet?... 2 Hoe dien ik een Projectidee in?... 2 Stap 1: Projectnet account aanmaken... 2 Stap 2: Een Projectidee aanmaken... 4 ProjectNet... 5 Stap 3: Projectidee

Nadere informatie

Wie beantwoordt welke vragen?

Wie beantwoordt welke vragen? Customer Service Wie beantwoordt welke vragen? Klant beantwoordt vragen over: Member Get Member Company (MGMco) beantwoordt vragen over: Contact MGMco: Ieder klant krijgt een eigen klanten ervice emailadres

Nadere informatie

Handleiding Sociale kaart. Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel

Handleiding Sociale kaart. Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel Handleiding Sociale kaart Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel Opgesteld door Dennis Servaas bijgewerkte versie januari 2012 1 Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 3 2. Zoekfilters... 4 3. Fiches bekijken...

Nadere informatie

Inloggen en registreren Berichten ontvangen en versturen Facturen en declaraties... 4 JW Weergave van berichten...

Inloggen en registreren Berichten ontvangen en versturen Facturen en declaraties... 4 JW Weergave van berichten... Veelgestelde vragen VNG Berichtenapp iwmo 2.2 en ijw 2.2 Versie 2.2 Mei 2018 Inloggen en registreren... 2 1 Ik kan niet inloggen, wat nu?...2 2 Ik ontvang geen verificatiecode. Wat nu?...2 Berichten ontvangen

Nadere informatie

Provincie Gelderland Handleiding. Indienen van een subsidieaanvraag, mijn aanvragen en mijn subsidies. 1 Startpagina subsidieportaal...

Provincie Gelderland Handleiding. Indienen van een subsidieaanvraag, mijn aanvragen en mijn subsidies. 1 Startpagina subsidieportaal... Provincie Gelderland Handleiding Indienen van een subsidieaanvraag, mijn aanvragen en mijn subsidies Inhoud 1 Startpagina subsidieportaal... 2 2 Uw persoonlijke startpagina... 2 3 Subsidies... 3 4 Mijn

Nadere informatie

Resultaten tellen Aanmelden

Resultaten tellen Aanmelden Instructie digitaal aanbesteden Registratie Deze aanbesteding zal in digitale vorm plaatsvinden middels een speciaal daartoe ingerichte online account van de opdrachtgever. U hoeft voor deelname niets

Nadere informatie

1. Handleiding Online Declareren

1. Handleiding Online Declareren 1. Handleiding Online Declareren 1. Introductie Voor je ligt de handleiding van Online Declareren. Dit is een webapplicatie die samen met kaderleden is ontwikkeld voor kaderleden. Doel van Online Declareren

Nadere informatie

Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop

Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop Hieronder vindt u de instructie voor de aanvraagmodule voor de subsidie Asbest eraf Zonnepanelen erop. Op https://aanvragen.meermetminder.nl

Nadere informatie

Handleiding voor de installatie van Robobridge

Handleiding voor de installatie van Robobridge Handleiding voor de installatie van Robobridge Dit is de weg die ik gevolg heb. Mijn computer draait op het besturingssysteem Windows XP(32bits). Bij andere systemen kunnen kleine verschillen voorkomen.

Nadere informatie

Handleiding invoerschermen subsidie Ecologisch en Veilig Transport

Handleiding invoerschermen subsidie Ecologisch en Veilig Transport Handleiding invoerschermen subsidie Ecologisch en Veilig Transport Info: www.vlaio.be/ecologisch-en-veilig-transport Digitale aanvraag: https://ecologisch-en-veilig-transport.vlaanderen.be Versie: 24 september

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN ZOVIE

HANDLEIDING MIJN ZOVIE HANDLEIDING MIJN ZOVIE Inhoud Welkom bij Zovie... 2 Laptop of telefoon... 2 Snelkoppeling op de telefoon instellen... 2 Inloggen... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Hoofdpagina... 5 Tijdschrijven... 5 Aantal

Nadere informatie

Incura Handleiding Factureren per

Incura Handleiding Factureren per Incura Handleiding Factureren per e-mail Incura 1 / 7 Inleiding Vanuit Incura kunt u een papieren factuur of een factuur per e-mail aan uw patiënt versturen. De keuze voor papier of e-mail maakt u vanuit

Nadere informatie

HANDLEIDING ZORGBOERDERIJEN E-LOKET VOOR LANDBOUWERS

HANDLEIDING ZORGBOERDERIJEN E-LOKET VOOR LANDBOUWERS //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// HANDLEIDING ZORGBOERDERIJEN E-LOKET VOOR

Nadere informatie

Handleiding Weken met een Chromebook

Handleiding Weken met een Chromebook Handleiding Weken met een Chromebook Inhoud 1. Inloggen op een Chromebook... 3 2. Muis of Touchpad... 4 3. Opdrachten vanuit de ELO... 5 4. Office 365... 6 4.1 OneDrive... 6 4.2 Email... 8 4.3 Word...

Nadere informatie

HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS BEZETTINGSGEGEVENS DAGVERZORGINGSCENTRA CONFORM ARTIKEL 51

HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS BEZETTINGSGEGEVENS DAGVERZORGINGSCENTRA CONFORM ARTIKEL 51 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS BEZETTINGSGEGEVENS DAGVERZORGINGSCENTRA CONFORM ARTIKEL 51 / versie 2.0-13.04.2018 13.04.2018 Handleiding e-loket voor dossiers bezettingsgegevens dagverzorgingscentra

Nadere informatie

HANDLEIDING SMARTSCHOOL OUDERPLATFORM

HANDLEIDING SMARTSCHOOL OUDERPLATFORM HANDLEIDING SMARTSCHOOL OUDERPLATFORM 1 Hoe inloggen op Smartschool? 1: Om in te loggen surf je naar https://piustien.smartschool.be. De gebruikersnaam (voornaam.achternaam van je zoon/dochter) en het

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE [Te gebruiken door leerkrachten en directies van scholen] IN DEZE GIDS VIND JE INFORMATIE OVER : A. Aanmaken van een account B. Aanmaken van een

Nadere informatie

Handleiding MyHandicap

Handleiding MyHandicap Directie-generaal Personen met een handicap Handleiding MyHandicap Raadpleging van het dossier Indienen van een aanvraag Signaleren van een wijziging Meer info op www.handicap.belgium.be Maart 2018 1.

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Met deze handleiding weet je precies wat er allemaal mogelijk is op my.tentoo.nl. De online portal waar je als opdrachtgever een duidelijk overzicht hebt van de

Nadere informatie

Handleiding Parkeerapplicatie Venetiëhof

Handleiding Parkeerapplicatie Venetiëhof Handleiding parkeerapplicatie Pagina 1 van 5 INLEIDING INHOUD In de parkeerapplicatie van het Venetiëhof kun je jouw parkeerplek aanbieden voor het gebruik door andere bewoners of hun bezoek. Ook kun je

Nadere informatie

Wie kan in je elektronisch cliëntendossier (ECD) kijken?

Wie kan in je elektronisch cliëntendossier (ECD) kijken? Handleiding MijnECD Wat doe je als het niet lukt? - Ben je cliënt en begrijp je iets niet van MijnECD? Kijk er samen met de (persoonlijk) begeleider naar en praat erover. - Lukt het inloggen niet? Of zie

Nadere informatie

Hiervoor heeft u toegang nodig met uw persoonlijke account. Vraag uw account aan, aan de hoofd beheerder.

Hiervoor heeft u toegang nodig met uw persoonlijke account. Vraag uw account aan, aan de hoofd beheerder. Handleiding Gebruik Download Chrome voor de beste compatibiliteit Aanmelden link: http://www.omegabelgium.com/cms/ Hiervoor heeft u toegang nodig met uw persoonlijke account. Vraag uw account aan, aan

Nadere informatie

Online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht

Online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht Handleiding Online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht Maak uw keuze in onderstaand schema. U kun hierna op de pagina inhoud het betreffende hoofdstuk aanklikken. 1 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Inloggen

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER HANDLEIDING VOOR AANKOPERS GEBRUIKSVOORWAARDEN Rechten De FOD Personeel en Organisatie behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en octrooien) met betrekking

Nadere informatie

Handleiding voor managers

Handleiding voor managers Handleiding voor managers Vrijedagen Deze handleiding geeft biedt de handvaten ter ondersteuning voor het gebruik van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van jouw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID. Voor uitzendkrachten

HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID. Voor uitzendkrachten HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID Voor uitzendkrachten INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Inloggen... 4 Navigeren naar overzicht... 4 Aanbieden werkbriefjes... 5 Procedures en uitbetaling...

Nadere informatie

FAQ voor de leerkracht TYP-TOP ONLINE UITGEVERIJ DE BOECK

FAQ voor de leerkracht TYP-TOP ONLINE UITGEVERIJ DE BOECK 2014 FAQ voor de leerkracht TYP-TOP ONLINE UITGEVERIJ DE BOECK 1 Inhoudstafel Werking... 4 Hoe navigeer ik door de hoofdstukken?... 4 Hoe zie ik de normen waaraan de oefening van een leerling moet voldoen

Nadere informatie

HRM-Reviews Handleiding voor manager

HRM-Reviews Handleiding voor manager HRM-Reviews Handleiding voor de manager In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met HRM-Reviews aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie in een

Nadere informatie

Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren.

Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren. Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren. 1. Bezoek onze website Ga naar http://www.katkeerbergen.be. De link naar het reservatieformulier kan u vinden op de home pagina

Nadere informatie

Stap 2: INLOGGEN Na de registratie kan je inloggen. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en je komt op volgend scherm

Stap 2: INLOGGEN Na de registratie kan je inloggen. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en je komt op volgend scherm HANDLEIDING VOOR HET CORRECT OPLADEN VAN HET GROOTOUDERBERICHT Beste, Graag begeleiden wij jullie stap voor stap bij het ingeven van een grootouderbericht. Opmerkingen: Concentra behoudt zich het recht

Nadere informatie

Handleiding Aastra 57i

Handleiding Aastra 57i Handleiding Aastra 57i Inhoudsopgave Account Informatie opvragen... 2 Web interface van het toestel openen... 4 Aanmelding Controle... 8 12Connect Support... 9 Begrippenlijst... 10 NB: Om gebruik te kunnen

Nadere informatie

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad Inhoudstafel A. Aanmelden 2 B. Profiel en wachtwoord aanpassen 3 C. Smartschool via e-mail 4 D. Startpagina 5 E. Berichten lezen, opmaken, verzenden 6 F. Lessenrooster

Nadere informatie

Handleiding Uw gegevens

Handleiding Uw gegevens opgericht 1 augustus 1932 Handleiding Uw gegevens Gemaakt door : Marcel van Vuuren Gemaakt op : vrijdag 24 juli 2015 Versie : 25052008_v1.0 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Aanmelden... 4 Aanmelden via de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor cliënten

Gebruikershandleiding voor cliënten Gebruikershandleiding voor cliënten Inhoudsopgave INLEIDING... 3 HOOFDSTUK 1 HET VINDEN VAN EEN TRAINER... 4 Zoeken op postcode, plaats of trainernaam... 4 Zoeken op plaatsnaam, op de kaart of op alfabet...

Nadere informatie

Handleiding ONLI. Inhoudstafel

Handleiding ONLI. Inhoudstafel Handleiding ONLI Versiebeheer: Versie Datum wijzigingen 1.0 19/01/2015 Eerste versie 1.1 30/01/2015 Blz. 9 : antwoorden op een bericht in je mailbox die verstuurd werd uit ONLI. Inhoudstafel Inleiding...

Nadere informatie

HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS BEZETTINGSGEGEVENS DAGVERZORGINGSCENTRA NIET- CONFORM ARTIKEL 51

HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS BEZETTINGSGEGEVENS DAGVERZORGINGSCENTRA NIET- CONFORM ARTIKEL 51 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS BEZETTINGSGEGEVENS DAGVERZORGINGSCENTRA NIET- CONFORM ARTIKEL 51 / versie 2.1-13.04.2018 13.04.2018 Handleiding e-loket voor dossiers bezettingsgegevens

Nadere informatie

Werkinstructie Voorgangsverslag maken

Werkinstructie Voorgangsverslag maken Werkinstructie Voorgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie