De Sitterlaan 66, 2313 TR Leiden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Sitterlaan 66, 2313 TR Leiden"

Transcriptie

1 Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: MakelaarJan Ovidiusstraat CH Leiden Tel: info@makelaarjan.nl Website: De Sitterlaan 66, 2313 TR Leiden Vraagprijs ,00 kosten koper Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Aan de omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

2 De Sitterlaan TR Leiden Omschrijving De Sitterlaan 66, 2313 TR Leiden Op een prachtige locatie in de gewilde Professorenwijk staat deze recent gemoderniseerde ruime hoekwoning. Op letterlijk 2 minuten loopafstand van de woning bevindt zich station Lammenschans, het centrum van Leiden is op de fiets binnen 5 minuten te bereiken. Veel mooie details uit de jaren dertig zoals glas in lood ramen, kamer en suite, originele paneeldeuren en een granitovloer in de hal geven deze woning de klassieke jaren dertig uitstraling. De voor en zijkant van de woning worden geflankeerd door een erker waardoor er zeer veel extra ruimte ontstaat. De hoge plafonds met glad stucwerk geven een extra dimensie aan alle vertrekken. De woning beschikt over een royale voortuin en achtertuin zodat u op elk moment van de dag van de zon kunt genieten. De indeling is als volgt: Begane grond: Entree, ruime vestibule met glas in lood deur die toegang geeft tot de lange L-vormige hal met granitovloer en voorzien van een trapkast. Modern hangend toilet met fontein. Zeer ruime en lichte woonkamer (ongeveer 10m. x 4,80m x 3,30m). voorzien van een massief houten eiken vloer. De kamer is in tweeën te delen d.m.v. schuifdeuren voorzien van glas in lood. Via de openslaande deuren aan de achterzijde bereikt u de ruime achtertuin met berging. In de achterkamer is een open doorgang naar de nette keuken. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een combi oven, 5-pits gascomfort, koelkast en een afzuigkap. Het toilet met fontein bevindt zich aan het eind van de gang. Hier vinden wij ook de slaap/studeerkamer. Via de trap in de gang bereiken we de 1ste verdieping. 1e verdieping: Overloop met vaste kast. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van deze woning. Aan de achterzijde vinden wij een luxe en eigentijdse badkamer voorzien van een ruim ligbad, wastafel en het 2e toilet. Bijzonderheden: Electra: 3 groepen en aardlekschakelaar Bouwjaar : ca CV: Remeha Avanta CW4 Voorzien van isolerende beglazing Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Aan de omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

3 De Sitterlaan TR Leiden Kenmerken Vraagprijs : ,00 Soort : Appartement Open portiek : Nee Aantal kamers : 3 kamers waarvan 2slaapkamer(s) Soort appartement : Beneden + Bovenwoning Bouwjaar : 1935 Ligging : Aan rustige weg, in woonwijk, buiten bebouwde kom Tuin : Achtertuin, voortuin, zijtuin 62 m 2 Garage : Geen garage Verwarming : C.V.-Ketel Isolatie : Gedeeltelijk dubbel glas, Voorzetramen : Locatie De Sitterlaan TR LEIDEN Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Aan de omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

4 De Sitterlaan TR Leiden Overige informatie Ouderdomsclausule Bij oudere woningen dient u er als kandidaat koper rekening mee te houden dat de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager kunnen liggen dan bij nieuwe woningen. Indien hierover twijfels bestaan, nodigen wij de kandidaat koper uit zelf onderzoek naar de (bouwkundige) staat van het gehele object te (laten) doen. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan heeft gegarandeerd, staat hij of zij niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht. Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het woongebruik. Bij het tot stand komen van een koop verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van de onroerende zaak. Bezichtiging Indien u na een bezichtiging geen verdere belangstelling heeft, stellen wij het op prijs indien u dat ons zo spoedig mogelijk laat weten. Wij kunnen dit dan aan onze opdrachtgever of collega-makelaar doorgeven. Afspraken over (on-)roerende zaken Maak duidelijke afspraken over wat achterblijft in de woning en wat niet. Anders kan daar snel discussie over ontstaan. Gebruik hiervoor de lijst van zaken die bij de koopovereenkomst hoort. Voor zover aan deze documentatie een lijst van (on-)roerende zaken is toegevoegd, is deze onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Overdrachtsdatum Op de afgesproken datum van overdracht passeert ook de hypotheekakte bij de notaris. Let er op dat de hypotheekofferte nog geldig is als de akte passeert bij de notaris. Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Aan de omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

5 De Sitterlaan TR Leiden Foto's Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Aan de omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

6 De Sitterlaan TR Leiden Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Aan de omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

7 De Sitterlaan TR Leiden Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Aan de omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

8 De Sitterlaan TR Leiden Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Aan de omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

9 De Sitterlaan TR Leiden Begane grond Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Aan de omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

10 De Sitterlaan TR Leiden 1e verdieping Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Aan de omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

11 De Sitterlaan TR Leiden Kadastrale kaart Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve slechts te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Aan de omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

12 Vragenlijst voor de verkoop van een woning/appartement Als verkoper heeft u bij het verkopen van een woning/appartement een informatieplicht naar de koper. Dit betekent dat u verplicht bent zo volledig en uitvoerig mogelijk de juiste informatie te verstrekken. Het gaat dan om de bekende (verborgen) gebreken, maar ook om lasten en beperkingen en bijvoorbeeld erfdienstbaarheden. Ook eventuele bouwkundige gebreken dient u aan een kandidaat-koper te melden. Het betreft hier met name de gebreken die niet direct zichtbaar zijn, maar die u wel kent. Komt de koper er later achter dat u dingen hebt verzwegen dan kan hij een schadevergoeding eisen of de koop terugdraaien. Zorgt u er dus voor dat u de koper altijd goed informeert. Ook, of juist, over zaken die u liever niet vertelt. Door het invullen van deze vragenlijst voldoet u aan uw informatieplicht en beperkt u het risico achteraf aansprakelijk te worden gesteld. Wij verzoeken u deze vragenlijst zo volledig mogelijk en naar waarheid in te vullen. Indien u twijfelt over de juiste beantwoording of indien u een vraag niet begrijpt, neem dan contact op met uw makelaar.

13 Bijlage bij de bemiddelingsopdracht verkoop, d.d. 09/11/2014 Inzake het object: De Sitterlaan 66 te Leiden Deze bijlage is onderdeel van de bemiddelingsopdracht. Personalia opdrachtgever(s): Opdrachtgever Echtgeno(o)t(e) of partner Naam: Voornamen: Geboorteplaats: Geboortedatum: Straat: Postcode: Woonplaats: adres: Telefoon thuis: Telefoon werk: Burgerlijke staat * : *(gehuwd/geregistreerd partnerschap/ongehuwd/samenwonend met samenlevingscontract samenwonend zonder samenlevingscontract) Huwelijksgoederenrecht ** : **(gemeenschap van goederen/huwelijkse voorwaarden) 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in eigendom hebt gekregen nog andere ja nee aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld van het pand? Zijn er, voor zover bij u bekend, mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? ja nee (denk hierbij aan regelingen voor het gebruik van een poort, schuur, garage, tuin, overeenkomsten met meerdere buren, toezeggingen en erfafscheidingen) Zo ja, welke zijn dat: 2. Erfpacht, opstal, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, overige rechten, verplichtingen Rusten er voor zover u weet rechten op het perceel, zoals erfpacht, opstalrecht, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten en verplichtingen, kettingbedingen, voorkeursrechten, optierechten, etc? ja nee Zo ja, welke? Indien er sprake is van erfpacht of opstalrecht, ja nee hoe hoog is de canon per jaar? Indexatie: _ Paraaf opdrachtgever: Paraaf koper: pag. 1 van 8 Paraaf makelaar: Documentversie 2.00

14 3. Publiekrechtelijke beperkingen Is de Wet Voorkeursrecht Gemeenten van toepassing, of een voorstel daartoe? ja nee Is er sprake van ruilverkaveling? ja nee Is er sprake van onteigening? ja nee Zijn er bijzonderheden inzake streekplan, bestemmingsplan of bijzondere bestemming? ja nee Zo ja, welke? 4. Kadastrale grenzen Wijken de huidige terreinafscheiding volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? ja nee Zo ja, waaruit bestaat die afwijking? 5. Verhuur Is het woonhuis of de grond geheel of gedeeltelijk verhuurd of aan anderen in gebruik gegeven? ja nee Zo ja: Is er een huurovereenkomst? ja nee Welk gedeelte is verhuurd: Welke delen vallen onder gezamenlijk gebruik: Welke zaken zijn van de huurder en mag hij verwijderen bij ontruiming? (bijv. geiser, keuken, lampen) Heeft de huurder een waarborgsom gestort? ja nee Zo ja, hoeveel? Hebt u nog andere afspraken met de huurders gemaakt? ja nee Zo ja, welke? 6. Procedures Zijn er over het pand procedures gaande bij de rechter, de huurcommissie of een andere instantie? (bijvoorbeeld onteigening) ja nee Zo ja, welke zijn dat: 7. Monumenten, beschermd stads,- of dorpsgezicht Is u bekend of er een aanvraag loopt voor, of een besluit genomen is tot een aanwijzing van uw pand: a. als beschermd monument ja nee (ex. art. 3,4 of 6 Monumentenwet) _ Paraaf opdrachtgever: Paraaf koper: pag. 2 van 8 Paraaf makelaar: Documentversie 2.00

15 b. tot beschermd stads- of dorpsgezicht ja nee (ex. art. 35 Monumentenwet) c. gemeentelijk monument ja nee d. beeldbepalend pand ja nee 8. Onderhoudscontracten Zijn u onderhoudscontracten en/of garantiebepalingen bekend van zaken die meeverkocht worden? ja nee Zijn daarvan contracten en/of garantieregelingen overdraagbaar aan de koper? ja nee (voorbeelden: GIW garantie, cv ketelonderhoudsabonnement, garantie keukenapparatuur, boiler) Nadere bijzonderheden: (evt. garantiebewijzen e.d. bijvoegen) 9. Aanschrijvingen Zijn aan u door de overheid of nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet, of niet naar behoren zijn uitgevoerd? ja nee Zo ja, welke? Is er een besluit tot het opleggen van verplichtingen ex. Artikel 13 t/m 14 lid 1 Woningwet bekend, resp. een vooraanzegging daartoe? ja nee 10. Terug te vorderen subsidies Zijn er in het verleden subsidies of premies verstrekt die bij de verkoop van het pand voor een deel kunnen worden teruggevorderd? ja nee (denk aan subsidies voor onderhoud, verbouw, isolatie, bij bijv. monumentenpanden) 11. Onbewoonbaarverklaring Is het pand onbewoonbaar verklaard of in het verleden ooit onbewoonbaar verklaard geweest? ja nee 12. Verbouwing Is er een verbouwing uitgevoerd waarvan formeel toestemming nodig was van de gemeente (bouwvergunning)? ja nee Zo ja, heeft de gemeente toestemming gegeven? ja nee Toelichting: Zijn er isolerende voorzieningen in het pand aangebracht? ja nee Zo ja, welke? (bijv. dubbel glas, dak, muur of vloerisolatie) dubbel glas, voorzetramen _ Paraaf opdrachtgever: Paraaf koper: pag. 3 van 8 Paraaf makelaar: Documentversie 2.00

16 (evt. garantiebewijzen e.d. bijvoegen) 13. Omzetbelasting Is er bij de verkoop sprake van een omzetbelastingheffing? ja nee (bijv. omdat het voormalig bedrijfsonroerend goed is, of een woonhuis met praktijkgedeelte) 14. Hoe gebruikt u het woonhuis nu? (bijv. als woning, praktijk, winkel, etc) woning Is dat volgens u en/of de gemeente toegestaan (bestemmingsplan)? ja nee 15. Gebreken en bezwaren Zijn er aan uw huis gebreken en/ of bezwaren bekend die van belang kunnen zijn voor een koper bij het nemen van de koopbeslissing? ja nee (denk bijvoorbeeld aan lekkages, verzakkingen, etc) Opmerkingen: Zijn er gebreken en/of bezwaren bekend van de technische installaties? ja nee (bijv. leidingen voor gas, water en electra, geiser, keukenapparatuur, CV, thermostaat, etc). Zijn er gebreken of bezwaren bekend ten aanzien van de constructie en/of vloeren? ja nee (bijvoorbeeld betonrot (=chlorideschade)) (betonrot komt vooral voor in kruipruimten van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen zoals bijv. balkons kunnen worden aangetast.) Is het pand voor zover u bekend geheel/gedeeltelijk aangetast door houtworm, boktor, ander ongedierte, zwammen of andere schimmels? ja nee Zo ja, door: Als er in het verleden maatregelen zijn genomen tegen een of meer in deze vraag genoemde gebreken, svp. aangeven welke maatregelen waartegen zijn genomen. (evt. garantiebewijzen e.d. graag bijvoegen) 16. Fundering Is het u bekend dat er problemen zijn met de fundering? ja nee Is de fundering in het verleden hersteld? ja nee Zo ja, toelichting: _ Paraaf opdrachtgever: Paraaf koper: pag. 4 van 8 Paraaf makelaar: Documentversie 2.00

17 17. Riolering Is uw woonhuis aangesloten op het gemeenteriool? ja nee Zo nee, op welke wijze vindt de afvoer van afvalstoffen plaats? Is de riolering van PVC of gres? PVC Zijn er problemen met de riolering? ja nee Zo ja, welke: - verstoppingen ja nee - verzakkingen ja nee - aansluiting vervangen ja nee - overig toelichting: Is er voor zover u bekend een septictank in het perceel aanwezig? ja nee Zo ja, is deze septictank nog in gebruik? ja nee Zo ja, waar ligt deze septictank? 18. Vloeren Beschrijf hieronder de kwaliteit van de vloeren. Begane grond: 1 e Verdieping goed goed 2 e Verdieping Is er een vloerluik? ja nee Zo ja, waar? 19. CV installatie Bouwjaar CV ketel: 2008 Zijn er problemen met de CV ketel (geweest)? ja nee Is het onderhoud elk jaar uitgevoerd? ja nee Zijn er onderdelen vervangen? Ja nee 20. Grens met de buren Is een gedeelte van uw pand, schuur, garage of erfafscheiding gebouwd op grond van de buren, of andersom? ja nee _ Paraaf opdrachtgever: Paraaf koper: pag. 5 van 8 Paraaf makelaar: Documentversie 2.00

18 Van wie is de erfafscheiding? gezamenlijk eigendom 21. Verontreinigingen Is het u bekend dat de bodem verontreinigd is of dat er een reden is om te vermoeden dat de bodem verontreinigd is? ja nee Heeft de Gemeente of de Provincie u een onderzoeks- of saneringsbevel opgelegd? ja nee (bijv. art. 55 Wet Bodembescherming) Is er een (ondergrondse) huisbrandolietank aanwezig of aanwezig geweest? ja nee Zo ja, waar bevindt zich deze olietank? Is deze tank gesaneerd (KIWA gecertificeerd) Conform BOOT besluit? ja nee Zijn er in, op of om het pand asbesthoudende materialen verwerkt? (golfplaten dakbedekking, isolatiemateriaal, eternietbeplating, beschoeiing, etc) ja nee Is de gevel ooit gereinigd? ja nee Zo ja, volgens welke methode? droog (met grid, zand) nat (met chemicaliën) anders, Blijft er in het pand zeil achter, al dan niet vastgelijmd, welke dateert van een periode tussen 1960 en 1982? ja nee 22. Gemeentelijke,- en andere belastingen Hoeveel betaalde u in het afgelopen belastingjaar voor de volgende aanslagen: 1. Onroerende Zaak Belasting OZB: - feitelijk gebruik - zakelijk recht - WOZ waarde - Waardepeildatum , Waterschapslasten 3. Hoogheemraadschap 4. Verontreinigingsheffing/rioolrecht _ Paraaf opdrachtgever: Paraaf koper: pag. 6 van 8 Paraaf makelaar: Documentversie 2.00

19 23. Energienota Welke (voorschot) bedragen betaalt u maandelijks aan de nutsbedrijven? Gas Water Electra 108,00 45,00 55,00 CAI 24. Achterstallige betalingen Hebt u alle gemeentelijke belastingen die u verschuldigd bent al betaald? ja nee 25. Appartement of lidmaatschaprecht coöperatieve vereniging Is er een Vereniging van Eigenaars? ja nee Is er een coöperatieve Vereniging? ja nee Wie is de administrateur van de Vereniging van Eigenaars? Hoeveel bedraagt de bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars? Heeft de Vereniging van Eigenaars schulden of zijn er achterstallige betalingen? ja nee Zo ja, toelichting, Zijn er afspraken gemaakt over onderhoud, verbouwingen, of zijn er besluiten genomen welk van invloed kunnen zijn op de hoogte van de bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars? ja nee Zo ja, toelichting, Wordt er elk jaar een exploitatie-overzicht en een begroting opgesteld? ja nee Is er een opstalverzekering afgesloten voor het gehele gebouw? ja nee (relevante stukken m.b.t. begroting, besluiten, notulen, jaarrekening e.d. bijvoegen) 26. Nadere mededelingen omtrent zaken die de koper naar uw mening moet weten: _ Paraaf opdrachtgever: Paraaf koper: pag. 7 van 8 Paraaf makelaar: Documentversie 2.00

20 27. Afmetingen en diverse vertrekken -indien er een tekening beschikbaar is, deze bijvoegen. 28. Ondertekening Opdrachtgever staat in voor de juistheid van de verstrekte gegevens en vrijwaart de makelaar voor alle eventuele aanspraken indien mocht blijken dat de gegevens onjuist zijn. Het object blijft voor risico van opdrachtgever, en deze dient het object uitgebreid verzekerd te houden, toezicht te houden, en waar nodig voorzorgsmaatregelen te treffen tegen de gevolgen van onheilen van buitenaf en gebreken van de zaak zelf (voorbeelden: bevriezing, storm, diefstal, kraken e.d.). Opdrachtgever verklaart bevoegd te zijn tot verkoop en tot eigendomsoverdracht. Plaats en datum Leiden Plaats en datum De opdrachtgever, Voor gezien de makelaar, Paraaf Koper: _ Paraaf opdrachtgever: Paraaf koper: pag. 8 van 8 Paraaf makelaar: Documentversie 2.00

21 Lijst van zaken Betreffende het object d.d De Sitterlaan 66 te Leiden Voor de onderstaande zaken,-ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn,- geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. U kunt aangeven wat in uw situatie het geval is. Omschrijving Deurbel Deurmat Alarminstallatie Veiligheidssloten Brievenbus Vlaggenmast Schotel/antenne Zonwering buiten (voor/achter) Rolluiken buiten (voor/achter) Zonwering binnen (voor/achter) Losse horren Voorzetramen Buitenverlichting Schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Bestrating tuin Vijver Vaste beplanting Planten in potten Voet droogmolen Overige: Raamdecoratie Gordijnrails * Gordijnen * Rolgordijnen* Luxaflex* Vitrage* * begane grond/1 e verdieping/2 e verdieping Vloer Vloerbedekking* Parketvloer/laminaat/kurk* Marmoleum/Linoleum/Vinyl * begane grond/1 e verdieping/2 e verdieping Blijft achter Gaat mee Ter overname Niet van toepassing Pagina 1 van 3 Paraaf

22 Verlichting Hanglampen Staande lampen Inbouwspots Dimmers Overige: Keukenblok Keukenkastjes Gaskookplaat/keramische plaat/inductieplaat Oven Vaatwasser Koelkast/vrieskast Wasmachine Wasdroger Afzuigkap Keukenblokverlichting Overige: Warmwatervoorziening Centrale verwarming met toebehoren (Klok)thermostaat Geiser Close-in boiler Boiler Kachels: aantal Allesbrander Radiatorafwerking Overige: Badkamer/Sanitaire voorzieningen Sauna met toebehoren Wastafels: aantal 1 Veiligheidsschakelaar wasautomaat Medicijnkastje Douchescherm/gordijn Accessoires (kastjes,handdoekenrek e.d.) Spiegelwanden Toiletaccessoires: Overige: gaskookplaat Blijft achter Gaat mee Ter overname Niet van toepassing (Losse) kasten/planken Losse kast(en) aantal: Boeken-/legplanken Stoelen/banken/tafels Bureau Overige: 1 Telefoontoestel/-installatie Telefoontoestel, aantal: Telefooninstallatie, merk: Modem en kabels Overige: Pagina 2 van 3 Paraaf

23 Zonnecollector/Zonnepanelen Zonnepanelen, aantal: Zonnecollector Micro-Wkk Warmtepomp, merk: Overige: Open haard met toebehoren Open haard met korf Toebehoren: Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen, bijvoorbeeld keukens,cv-ketels, boilers, geisers. Te weten: Blijft achter Gaat mee Ter overname Niet van Toepassing Overige zaken Voor akkoord, Paraaf opdrachtgever, Paraaf echtgeno(o)t(e)/partner Plaats en datum: Leiden Pagina 3 van 3

Bijlage bij de bemiddelingsopdracht verkoop, d.d. Inzake het object:

Bijlage bij de bemiddelingsopdracht verkoop, d.d. Inzake het object: Bijlage bij de bemiddelingsopdracht verkoop, d.d. Inzake het object: Deze bijlage is onderdeel van de bemiddelingsopdracht. Personalia opdrachtgever: Opdrachtgever(s) Naam: Voornamen: Geboorteplaats: Geboortedatum:

Nadere informatie

Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden Landzichtlaan 28 te 2101 ZH Heemstede

Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden Landzichtlaan 28 te 2101 ZH Heemstede Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden Landzichtlaan 28 te 2101 ZH Heemstede 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in

Nadere informatie

Vragenlijst bij de verkoop inzake het object: het appartementsrecht en verdere aanhorigheden Burgemeester van Lennepweg 3 A-6 te 2101 RE HEEMSTEDE

Vragenlijst bij de verkoop inzake het object: het appartementsrecht en verdere aanhorigheden Burgemeester van Lennepweg 3 A-6 te 2101 RE HEEMSTEDE Vragenlijst bij de verkoop inzake het object: het appartementsrecht en verdere aanhorigheden Burgemeester van Lennepweg 3 A-6 te 2101 RE HEEMSTEDE 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in eigendom

Nadere informatie

Zijn er, voor zover u bekend, mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen?

Zijn er, voor zover u bekend, mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? Vragenlijst inzake het object: het appartementsrecht, ondermeer rechtgevende op het uitsluitend gebruik van het appartement en verdere aanhorigheden, staande en gelegen Wasserij- Annalaan 61 te 2101 PB

Nadere informatie

Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden J. Dixlaan 28 te 2104 CG Heemstede

Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden J. Dixlaan 28 te 2104 CG Heemstede Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden J. Dixlaan 28 te 2104 CG Heemstede 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in eigendom

Nadere informatie

Zijn er, voor zover u bekend, mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen?

Zijn er, voor zover u bekend, mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? Vragenlijst inzake het object: het half vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden Franz Schubertlaan 2 te 2102 EL Heemstede 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde 1. Andere overeenkomsten - Zijn er nadat u het huis in eigendom heeft verkregen nog andere, eventuele aanvullende notariële of

Nadere informatie

3. Publiekrechtelijke beperkingen Is de Wet Voorkeursrecht Gemeenten van toepassing, of een voorstel daartoe? Is er sprake van ruilverkaveling?

3. Publiekrechtelijke beperkingen Is de Wet Voorkeursrecht Gemeenten van toepassing, of een voorstel daartoe? Is er sprake van ruilverkaveling? Vragenlijst bij de verkoop inzake het object: het appartementsrecht, ondermeer rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de bovenwoning en verdere aanhorigheden, staande en gelegen Binnenweg 155 A te

Nadere informatie

Christinastraat 8 te Groningen

Christinastraat 8 te Groningen Christinastraat 8 te Groningen Vraagprijs 139.500 k.k. Bouwjaar 1965 Indeling en globale afmetingen Begane grond Hal/Entree met een laminaatvloer, trapopgang, een moderne meterkast en middels een opstapje

Nadere informatie

Lutherstraat 36 te Groningen

Lutherstraat 36 te Groningen Lutherstraat 36 te Groningen Vraagprijs 285.000 k.k. Bouwjaar 2001 Indeling en globale afmetingen Begane grond Hal/Entree met een laminaatvloer, trapopgang en een hangend Toilet L-vormige Woonkamer met

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verhuur van een woning

Vragenlijst voor de verhuur van een woning Vragenlijst voor de verhuur van een woning Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verhuurder verplicht bent om uitvoerig informatie te verstrekken over uw huis, ook als die informatie minder gunstig lijkt

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Nic. Stellingwerf 36, 4254EV Sleeuwijk Postbus 30, 4254 ZG Sleeuwijk Tel. 0183-310412 Fax 0183-310051 Mob.06-10405478 Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere

Nadere informatie

Cremersheerd 3 te Loppersum

Cremersheerd 3 te Loppersum Cremersheerd 3 te Loppersum Vraagprijs 279.500 k.k. Bouwjaar 2002 Indeling en globale afmetingen Begane grond Hal/Entree met een laminaatvloer, trapopgang en een hangend toilet Oppervlakte L-vormige Living

Nadere informatie

Jakob Israel de Haanstraat 16 te Groningen

Jakob Israel de Haanstraat 16 te Groningen Jakob Israel de Haanstraat 16 te Groningen Vraagprijs 239.500 k.k. Bouwjaar 1997 Indeling en globale afmetingen Oppervlakte Begane grond Hal/Entree met plavuizen, de trapopgang, het toilet en een deur

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verkoper verplicht bent om uitvoerig informatie te verstrekken over uw huis, ook als die informatie minder gunstig lijkt

Nadere informatie

SLEEDOORNSTRAAT 26 LICHTENVOORDE

SLEEDOORNSTRAAT 26 LICHTENVOORDE VERKOOP BROCHURE SLEEDOORNSTRAAT 26 LICHTENVOORDE In een graag bewoonde wijk van Lichtenvoorde gelegen HELFT VAN DUBBEL woonhuis met carport, aangebouwde garage / berging en sfeervol overdekt zitje op

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Svp invullen en omcirkelen wat van toepassing is (N.v.t.= niet van toepassing, NB=niet bekend) Torenvalk 50 Wanneer heeft u het pand in eigendom verkregen?

Nadere informatie

TE KOOP: Celebesstraat 37A Dennis: 06-18 11 45 74 Anna Baukje: 06-47 11 64 81

TE KOOP: Celebesstraat 37A Dennis: 06-18 11 45 74 Anna Baukje: 06-47 11 64 81 TE KOOP: Celebesstraat 37A Dennis: 06-18 11 45 74 Anna Baukje: 06-47 11 64 81 Omschrijving: CELEBESSTRAAT 37A TE GRONINGEN Volledig gerenoveerde bovenwoning nabij het centrum van Groningen in de gezellige

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Hoe gebruikt u de woning nu? (Bijv. woning, praktijk, winkel.)...

Hoe gebruikt u de woning nu? (Bijv. woning, praktijk, winkel.)... Onderstaande lijst is bedoeld als hulpmiddel voor u als verkoper bij het verzamelen van informatie over uw woning. Als verkoper bent u namelijk verplicht om de koper zo volledig mogelijk de juiste informatie

Nadere informatie

Simonszand 32 DELFZIJL

Simonszand 32 DELFZIJL Simonszand 32 DELFZIJL vraagprijs euro 144.500,- kosten koper adres: Simonszand 32 postcode: 9931 AS plaatsnaam: DELFZIJL vraagprijs: euro 144.500,koopconditie: kosten koper aanvaarding: in overleg verkoopstatus:

Nadere informatie

Deel 2 (informatie voor kopers)

Deel 2 (informatie voor kopers) Vragenlijst bij de bemiddelingsopdracht verkoop, d.d. 03-03-2019 Deze bijlage is onderdeel van de bemiddelingsopdracht. Deel 2 (informatie voor kopers) 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Brinklaan 126 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Brinklaan 126 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs 129.500,- kosten koper TE KOOP Brinklaan 126 Apeldoorn Op leuke locatie aan gezellige winkelstraat in het centrum gelegen 2- kamer(hoek)appartement op de 3e verdieping

Nadere informatie

Neptunuskade 239, 2314 CN Leiden

Neptunuskade 239, 2314 CN Leiden Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: MakelaarJan Ovidiusstraat 24 2314CH Leiden Tel: 071-8881957 Mail: info@makelaarjan.nl Site: www.makelaarjan.nl Neptunuskade 239, 2314 CN

Nadere informatie

Hoofdstraat 63 NIEUWOLDA

Hoofdstraat 63 NIEUWOLDA Hoofdstraat 63 NIEUWOLDA vraagprijs euro 129.000,- kosten koper adres: Hoofdstraat 63 postcode: 9944 AC plaatsnaam: NIEUWOLDA vraagprijs: euro 129.000,koopconditie: kosten koper aanvaarding: in overleg

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NVM Makelaarskantoor G. Kok B.V. Burg. F.H. van Kempensingel 12 3055 BJ Rotterdam telefoon : 010 418 11 08 fax : 010 422 71 31 e-mail : info@gkok.nl www.gkok.nl

Nadere informatie

Makelaardij John Schokker B.V. Hoendiep ED, GRONINGEN Tel:

Makelaardij John Schokker B.V. Hoendiep ED, GRONINGEN Tel: Van Houtenlaan 60, 9722 GV Groningen Vraagprijs 145.000,00 kosten koper Omschrijving In de wijk Helpman op de eerste verdieping van een Appartementencomplex bevindt zich dit APPARTEMENT Bouwjaar 1954 voorzien

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Svp invullen en omcirkelen wat van toepassing is (N.v.t.= niet van toepassing, NB=niet bekend) Tjalk 22 Wanneer heeft u het pand in eigendom verkregen?

Nadere informatie

Deel 2 (informatie voor kopers)

Deel 2 (informatie voor kopers) Vragenlijst bij de bemiddelingsopdracht verkoop, d.d. 05-10-2018 Deze bijlage is onderdeel van de bemiddelingsopdracht. Deel 2 (informatie voor kopers) 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis

Nadere informatie

Makelaardij John Schokker B.V. Hoendiep ED, GRONINGEN Tel:

Makelaardij John Schokker B.V. Hoendiep ED, GRONINGEN Tel: Saffierstraat 31, 9743 LE Groningen Vraagprijs 159.500,00 kosten koper Omschrijving In de wijk Vinkhuizen op een hoek en nabij diverse voorzieningen gelegen DRIVEIN WONING bouwjaar 1972 met een inpandige

Nadere informatie

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63 BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63 INSTAPKLARE UITGEBOUWDE HOEKWONING MET VRIJSTAANDE STENEN BERGING. DE WONING IS IN 2012 UITGEBOUWD EN GEHEEL GERENOVEERD DOOR HET STUCEN VAN MUREN EN PLAFONDS, HET PLAATSEN

Nadere informatie

Bachdreef 15 - Harderwijk

Bachdreef 15 - Harderwijk Vraagprijs 297.500,-- kosten koper Omschrijving Eigentijds HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met garage en fraai aangelegde tuin met privacy. Op goede locatie gelegen in een ruim opgezet deel van de jonge woonwijk

Nadere informatie

Jan van Galenstraat 17 - Meppel

Jan van Galenstraat 17 - Meppel Jan van Galenstraat 17 - Meppel Vraagprijs 157.500,= k.k. Omschrijving Jan van Galenstraat 17 - Meppel Nabij het centrum gelegen gemoderniseerde sfeervolle HOEKWONING met aanbouw op een perceel van 128m²,

Nadere informatie

Europalaan 5 - Harderwijk

Europalaan 5 - Harderwijk Vraagprijs 259.000,-- kosten koper Omschrijving Ruim HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met royale aangebouwde garage/berging en fijne tuin op de zonzijde. Het geheel is prettig gelegen op uitstekende locatie in

Nadere informatie

VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER

VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER vraagprijs 125.000,= kosten koper Omschrijving Van Hogendorpstraat 35 A - Den Helder Heerlijk wonen in een ruime hoekwoning met prettig dakterras (aangelegd

Nadere informatie

Lange Streek 3 Surhuisterveen K.K.

Lange Streek 3 Surhuisterveen K.K. Lange Streek 3 Surhuisterveen 435.000 K.K. Royale vrijstaande woning met slaapkamer op de begane grond, gelegen op loopafstand van het centrum van het dorp. De woning staat op een ruim perceel grond en

Nadere informatie

Mondriaanstraat 1, 2661 SL Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

Mondriaanstraat 1, 2661 SL Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k. Mondriaanstraat 1, 2661 SL Bergschenhoek Vraagprijs 450.000,- k.k. Ruime, ruimte en nog eens ruimte! Zo kunnen wij het beste dit royale herenhuis met garage aan de rand van de Oosteindsche Acker beschrijven.

Nadere informatie

Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs ,-- Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs ,-- Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs 285.000,-- In de jonge gewilde woonwijk Park Triangel ligt deze in 2015 gebouwde ruime eengezinswoning met een op het zuidoosten gesitueerde achtertuin. De woning is

Nadere informatie

Deventerweg 17 - Harderwijk

Deventerweg 17 - Harderwijk Vraagprijs 159.500,-- kosten koper Omschrijving Lekker royaal 4-KAMERAPPARTEMENT gelegen op de 1e en 2e verdieping van een klein complex met balkon en vrijstaande stenen fietsenberging. Ideale ligging

Nadere informatie

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel:

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel: Schras 19 Ederveen Goedvastgoed Tel: 0318 46 13 24 Op een mooie locatie in Ederveen gelegen gedateerde helft van een dubbel met een zeer diepe tuin. Het geheel ligt op een perceel grond van circa 425 m².

Nadere informatie

Walstein 78 - Harderwijk

Walstein 78 - Harderwijk Vraagprijs 325.000,-- kosten koper Omschrijving In het nieuwe en populaire gedeelte van de woonwijk Frankrijk gelegen, fraai vormgegeven HOEKWONING met aangebouwde stenen berging, ruime parkeermogelijkheden

Nadere informatie

Wieringenmeen 8 - Harderwijk

Wieringenmeen 8 - Harderwijk Vraagprijs 319.000,-- kosten koper Omschrijving LET OP TIJDELIJK: 30.000,-- IN PRIJS VERLAAGD & WONINGRUIL MET VRIJSTAANDE WONING BESPREEKBAAR! Royaal en eigentijds afgewerkt HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS

Nadere informatie

Uilenvliet 1 p31, 3333 BS Zwijndrecht

Uilenvliet 1 p31, 3333 BS Zwijndrecht Uilenvliet 1 p31, 3333 BS Zwijndrecht Vraagprijs 192.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Uilenvliet 1 p31, 3333 BS Zwijndrecht

Nadere informatie

Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal

Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal Vraagprijs 350.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal

Nadere informatie

LEEUWARDEN - Coornhertstraat 1

LEEUWARDEN - Coornhertstraat 1 Op uitstekende locatie gelegen royaal HOEK/HERENHUIS MET GARAGE LEEUWARDEN - Coornhertstraat 1 Vraagprijs 379.000,- k.k. Stationsweg 16 8911 AH, LEEUWARDEN t. 058-2151555 e. leeuwarden@faber.frl i. www.ldfaber.nl

Nadere informatie

Couperuslaan Harderwijk

Couperuslaan Harderwijk Vraagprijs 217.500,-- kosten koper Omschrijving Zeer fraai gelegen en prima afgewerkte TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging en nette achtertuin met achterom. De ligging is werkelijk uitstekend met

Nadere informatie

Authentiek wonen. ZWOLLE Narcisstraat 10. vraagprijs k.k

Authentiek wonen. ZWOLLE Narcisstraat 10. vraagprijs k.k Authentiek wonen ZWOLLE Narcisstraat 10 vraagprijs 250.000 k.k. 038-422 69 20 info@namaco-vanswoll.nl www.namaco.nl/zwolle Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

BOXMEERHOF 9 ARNHEM. Boxmeerhof 9-6844 AC Arnhem

BOXMEERHOF 9 ARNHEM. Boxmeerhof 9-6844 AC Arnhem BOXMEERHOF 9 te ARNHEM Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel vrijblijvend

Nadere informatie

Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met bergruimte en 3e slaapkamer met dakkapel.

Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met bergruimte en 3e slaapkamer met dakkapel. Vraagprijs 198.000,-- k.k. Te koop: Aan een rustige straat met een fraai jaren '30 straatbeeld vlakbij het stadscentrum gelegen karakteristieke tweeonder-een-kapwoning met berging en opvallend diepe tuin.

Nadere informatie

Lavendelberg 11, 4708 LG Roosendaal

Lavendelberg 11, 4708 LG Roosendaal Lavendelberg 11, 4708 LG Roosendaal Vraagprijs 200.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Lavendelberg 11, 4708 LG Roosendaal

Nadere informatie

BARNEVELD, TABAKSLAND 29

BARNEVELD, TABAKSLAND 29 BARNEVELD, TABAKSLAND 29 BIJZONDERE LICHTE EN ZONNIGE HOEKWONING MET GROTE GARAGE GELEGEN OP EEN HEERLIJK RUSTIG PLEKJE IN WOONWIJK NORSCHOTEN. DE WONING IS KEURIG ONDERHOUDEN, HEEFT EEN MODERNE HOOGGLANS

Nadere informatie

Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs 260.000,-- k.k. Op fraaie locatie gelegen goed onderhouden eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, 2 dakkapellen en een op het zuidoosten gesitueerde achtertuin.

Nadere informatie

Nachtegaallaan 7, 6713 BV Ede. 279.500,- k.k.

Nachtegaallaan 7, 6713 BV Ede. 279.500,- k.k. 279.500,- k.k. Kenmerken : 279.500,00 Soort : Woonhuis Type woning : 2-onder-1-kapwoning Aantal kamers : 4 kamers waarvan 3 slaapkamers Inhoud woning : 385 m 3 Gebruiksoppervlakte : 128 m 2 woonfunctie

Nadere informatie

Magdaleenweg 5 te Huizen

Magdaleenweg 5 te Huizen Magdaleenweg 5 te Huizen Vraagprijs 319.000, k.k. Omschrijving Op een levendige locatie in het oude dorp van Huizen gelegen karakteristieke gemoderniseerde hoekwoning met een zonnige besloten achtertuin

Nadere informatie

Hugo de Grootplein 18, 3314 EG Dordrecht

Hugo de Grootplein 18, 3314 EG Dordrecht Hugo de Grootplein 18, 3314 EG Dordrecht Vraagprijs 100000, kk Q Makelaars BV, Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaarsnl Website: wwwqmakelaarsnl Omschrijving Hugo de Grootplein 18, 3314 EG Dordrecht

Nadere informatie

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2 BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2 AAN TWEE ZIJDEN UITGEBOUWDE HOEKWONING ZEER MOOI EN RUSTIG GELEGEN IN WOONWIJK DE VAARST. DE WONING IS ZOWEL AAN DE ACHTERZIJDE ALS AAN DE ZIJKANT UITGEBOUWD, WAARDOOR ER

Nadere informatie

Trombonedreef 8 - Harderwijk

Trombonedreef 8 - Harderwijk Vraagprijs 324.500,-- kosten koper Omschrijving Zeer fraai gelegen HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met berging, nette voortuin en eigentijds aangelegde achtertuin grenzend aan een waterpartij. Beschikt over

Nadere informatie

Deel 2 (informatie voor kopers) / Bartoklaan ZA Heemstede

Deel 2 (informatie voor kopers) / Bartoklaan ZA Heemstede Deel 2 (informatie voor kopers) / Bartoklaan 2-2102 ZA Heemstede 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in eigendom hebt gekregen nog andere aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld

Nadere informatie

P.C. Hooftlaan 108, 3351 EP Papendrecht

P.C. Hooftlaan 108, 3351 EP Papendrecht P.C. Hooftlaan 108, 3351 EP Papendrecht Vraagprijs 122.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving P.C. Hooftlaan 108, 3351 EP Papendrecht

Nadere informatie

k.k. De Driest 5. Barneveld

k.k. De Driest 5. Barneveld VRAAGPRIJS 295.000 k.k. Barneveld De Driest 5 Uitgebouwde hoekwoning Gelegen in woonwijk "Norschoten" Recent voorzien van nieuwe keuken Mooi aangelegde diepe achtertuin Aangebouwde garage/schuur van 40

Nadere informatie

De Veldhoen 2 - Almelo

De Veldhoen 2 - Almelo Vraagprijs 175.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Op mooie locatie gelegen UITGEBOUWDE EN VOLLEDIG GEMODERNISEERDE HOEKWONING MET VRIJSTAANDE STENEN BERGING op

Nadere informatie

k.k. Doornenburg 41. Barneveld

k.k. Doornenburg 41. Barneveld VRAAGPRIJS 239.000 k.k. Barneveld Doornenburg 41 Uitgebouwde hoekwoning Zeer ruime living van circa 53M² Aangebouwde garage Luxe keuken met alle inbouwapparatuur Rustige ligging met tuin op het zuidwesten

Nadere informatie

Zonnedauw 25 - Wolvega

Zonnedauw 25 - Wolvega Zonnedauw 25 - Wolvega Vraagprijs 159.500,= k.k. Omschrijving Zonnedauw 25 - Wolvega In kindvriendelijke buurt, aan de rand van WOLVEGA gelegen nette TUSSENWONING met aangebouwde berging/bijkeuken op totaal

Nadere informatie

Koningin Julianastraat 14 Moordrecht Vraagprijs ,-- k.k. : Tussenwoning

Koningin Julianastraat 14 Moordrecht Vraagprijs ,-- k.k. : Tussenwoning Koningin Julianastraat 14 Moordrecht Vraagprijs 194.000,-- k.k. Geen zin om te klussen en op zoek naar een instapklare woning? Dan bent u bij de Koningin Julianastraat 14 op het juiste adres. De woning

Nadere informatie

BARNEVELD, DE DRIEST 5

BARNEVELD, DE DRIEST 5 BARNEVELD, DE DRIEST 5 OP MOOIE LOCATIE GELEGEN UITGEBOUWDE HOEKWONING MET RUIME GARAGE EN BERGING (SAMEN RUIM 40 M²). DE WONING IS GOED ONDERHOUDEN EN IN 2012 VOORZIEN VAN EEN NIEUWE KEUKEN. TEVENS HEEFT

Nadere informatie

Marconistraat 65 B Schiedam

Marconistraat 65 B Schiedam Marconistraat 65 B Schiedam b.v. Rotterdam-Hillegersberg t 010-218 88 18 f 010-218 87 88 e Omschrijving Marconistraat 65 B - Schiedam Keurig en goed onderhouden 4-KAMER APPARTEMENT in het centrum van Schiedam

Nadere informatie

Voorstraat 11, 3135 HV Vlaardingen Vraagprijs ,- k.k.

Voorstraat 11, 3135 HV Vlaardingen Vraagprijs ,- k.k. Voorstraat 11, 3135 HV Vlaardingen Vraagprijs 135.000, k.k. Tel: 0104738888 Email: info@dupont.nl Omschrijving Voorstraat 11, 3135 HV Vlaardingen Karakteristiek en zeer sfeervol appartement gelegen in

Nadere informatie

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs 275.000,-- k.k. Royale hoekwoning met uitgebouwde woonkamer en parkeerplek op eigen terrein. De woning heeft 4 ruime slaapkamers en een gunstig op de zon gesitueerde

Nadere informatie

VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29

VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29 VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29 OP HEERLIJK RUSTIGE PLEK IN DE WIJK BLANKENSGOED VINDT U DEZE ZEER RUIME HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET AANGEBOUWDE STENEN GARAGE. DE WONING BESCHIKT OVER EEN MOOIE GROTE

Nadere informatie

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Vraagprijs 225.000,-- k.k. Te koop: Op 50 meter van de Tuindorp vijver gelegen, zeer fraai verbouwd en uitgebouwd helft van een dubbel woonhuis met garage en parkeerplaats op eigen terrein. Karakteristiek

Nadere informatie

Zeer goed onderhouden en sfeervolle jaren dertig woning met diverse originele details. Riante achtertuin (ca 20 meter diep) op het zuid/zuidoosten.

Zeer goed onderhouden en sfeervolle jaren dertig woning met diverse originele details. Riante achtertuin (ca 20 meter diep) op het zuid/zuidoosten. ERA De Laat Fides Makelaardij presenteert: Zeer goed onderhouden en sfeervolle jaren dertig woning met diverse originele details. Riante achtertuin (ca 20 meter diep) op het zuid/zuidoosten. Leiden, Frans

Nadere informatie

Fagotdreef 33 - Harderwijk

Fagotdreef 33 - Harderwijk Vraagprijs 189.500,-- kosten koper Omschrijving Heerlijk ruim APPARTEMENT met royale en lichte woonkamer en een schitterend vrij uitzicht! Dit 3-kamerappartement is voorzien van een fraai balkon op de

Nadere informatie

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven.

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Vragenlijst voor de verkoop van uw woning U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Persoonlijke gegevens Naam: Adres: Postcode en woonplaats: Adres van de te verkopen woning:

Nadere informatie

Tarthorst 473 WAGENINGEN

Tarthorst 473 WAGENINGEN Tel: 0317319114 Fax: 0317315667 Tarthorst 473 WAGENINGEN Vraagprijs 225.000,= k.k. Tel: 0317319114 Fax: 0317315667 Zeer goed onderhouden ruime HOEKWONING met carport en stenen schuur en achtertuin op het

Nadere informatie

Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Deze complete woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, buiten zonweringen, een complete keuken en een luxe badkamer, bovendien

Nadere informatie

Deze woning kopen met een starterslening van de gemeente Hengelo? Kijk voor meer info op www.hengelo.nl.

Deze woning kopen met een starterslening van de gemeente Hengelo? Kijk voor meer info op www.hengelo.nl. Vraagprijs 159.500,-- k.k. Houdt u niet van verbouwen? Of heeft u er geen tijd voor? U wilt gewoon snel in een van binnen en van buiten volledig gerenoveerd huis wonen wat ook nog eens op loopafstand van

Nadere informatie

Breewaterstraat 24 Den Helder V.O.N.

Breewaterstraat 24 Den Helder V.O.N. Breewaterstraat 24 Den Helder 99.500 V.O.N. In het centrum van Den Helder, op loopafstand van alle winkels, gelegen woning. Indeling: entree, hal, woonkamer, open keuken, eetkamer, bijkeuken, toiletruimte,

Nadere informatie

Helen Parkhurstweg 34, 3263 RK Oud-Beijerland

Helen Parkhurstweg 34, 3263 RK Oud-Beijerland Helen Parkhurstweg 34, 3263 RK Oud-Beijerland Vraagprijs 359.500,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Helen Parkhurstweg 34, 3263

Nadere informatie

Boogjes 94, 3311 VC Dordrecht

Boogjes 94, 3311 VC Dordrecht Boogjes 94, 3311 VC Dordrecht Vraagprijs 145.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Boogjes 94, 3311 VC Dordrecht Heerlijk wonen

Nadere informatie

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO DR MARTIN LUTHER KINGSTRAAT 13 HENGELO Vraagprijs 295.000,-- k.k. Te koop: Op prachtige en rustige locatie, in het voorste gedeelte van de geliefde wijk Hasseler Es met aan

Nadere informatie

Gegevens object: Omschrijving object Adres Postcode Plaats Kadastrale gegevens - Gemeente - Sectie - Nummer - Grootte - Omschrijving - Eigendom

Gegevens object: Omschrijving object Adres Postcode Plaats Kadastrale gegevens - Gemeente - Sectie - Nummer - Grootte - Omschrijving - Eigendom VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN ONROEREND GOED Gegevens object: Omschrijving object Adres Postcode Plaats Kadastrale gegevens - Gemeente - Sectie - Nummer - Grootte - Omschrijving - Eigendom Persoonlijke

Nadere informatie

Merelstraat 21 - Wolvega

Merelstraat 21 - Wolvega Merelstraat 21 - Wolvega Vraagprijs 135.000,= k.k. Omschrijving Merelstraat 21 - Wolvega Nabij het centrum van Wolvega gelegen, nette HALFVRIJSTAANDE WONING (type 2/1 kap) met aanbouw, vrijstaande stenen

Nadere informatie

Doggerstraat 8 D, 3028 HN Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Doggerstraat 8 D, 3028 HN Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Doggerstraat 8 D, 3028 HN Rotterdam Vraagprijs 133.500, k.k. Tel: 0104738888 Email: info@dupont.nl Omschrijving Doggerstraat 8 D, 3028 HN Rotterdam Deze instapklare bovenwoning met aan de voor en achterzijde

Nadere informatie

Archipel te Lelystad ,00 kosten koper

Archipel te Lelystad ,00 kosten koper Archipel 13 37 te Lelystad 145.000,00 kosten koper Voerman Garantiemakelaars Tel: 0320233211 Fax: 0320232022 Email: info@wvoerman.nl Omschrijving Algemeen: Als u wilt wonen in het groen met alle centrumvoorzieningen

Nadere informatie

2. Erfpacht, opstal, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, overige rechten, verplichtingen

2. Erfpacht, opstal, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, overige rechten, verplichtingen Vragenlijst Inzake het object: Dahlialaan 1 te 2111 ZM Aerdenhout Deel 2 (informatie voor kopers) / Dahlialaan 1 te 2111 ZM Aerdenhout 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in eigendom hebt

Nadere informatie

Botter Lelystad ,00 kosten koper

Botter Lelystad ,00 kosten koper Botter 22 48 Lelystad 149.500,00 kosten koper Omschrijving Algemeen Nette royale en goed onderhouden gezinshoekwoning met aangebouwde stenen berging, gelegen in de prettige woonwijk De Botter. Deze woonwijk

Nadere informatie

Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs 295.000,-- k.k. Op een mooie, rustige locatie gelegen royale (uitgebouwde) tussenwoning met twee grote dakkapellen en mogelijkheid voor aankoop extra garage en diepe voor-

Nadere informatie

Broersvest 49 E, 3111 EB Schiedam

Broersvest 49 E, 3111 EB Schiedam Broersvest 49 E, 3111 EB Schiedam Vraagprijs 112.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Broersvest 49 E, 3111 EB Schiedam GEHEEL

Nadere informatie

Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Deze vrijstaande woning met garage is gelegen aan een rustige en kindvriendelijke woonstraat met in de nabijheid het gezellige centrum met diverse voorzieningen,

Nadere informatie

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 34

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 34 BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 34 KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND JAREN '30 WOONHUIS MET NOSTALGISCHE UITSTRALING GELEGEN OP ÉÉN VAN DE MOOISTE PLEKJES VAN BARNEVELD. VRIJ UITZICHT, BESLOTEN ACHTERTUIN, DICHT BIJ

Nadere informatie

Jol 33 11, 8243 HD Lelystad ,00 kosten koper

Jol 33 11, 8243 HD Lelystad ,00 kosten koper Jol 33 11, 8243 HD Lelystad 209.000,00 kosten koper Voerman Garantiemakelaars Tel: 0320233211 Fax: 0320232022 Email: info@wvoerman.nl Omschrijving Grote speelse woning voor de liefhebber! Algemeen Vrij

Nadere informatie

Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Keurige eengezinswoning gesitueerd aan rustige doodlopende straat in Waddinxveen Noord. De woning staat op 143 m² eigen grond en heeft een inhoud

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 60 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Palestrinastraat 30 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 60 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Palestrinastraat 30 Hengelo Woonoppervlakte ca. 60 m 2 Vraagprijs 94.500, kosten koper TE KOOP Palestrinastraat 30 Hengelo ALGEMEEN INDELING Op rustige locatie, in de wijk Klein Driene op loopafstand van de winkels gelegen, goed

Nadere informatie

Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle

Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle Vraagprijs 192.500,= k.k. Omschrijving Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle In één van de populaire wijken van Stadshagen genaamd de Parkbuurt treft u deze royale eengezinswoning

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 98 A, 3117 AW Schiedam Vraagprijs ,- k.k.

Westfrankelandsestraat 98 A, 3117 AW Schiedam Vraagprijs ,- k.k. Westfrankelandsestraat 98 A, 3117 AW Schiedam Vraagprijs 139.500, k.k. Tel: 0104738888 Email: info@dupont.nl Omschrijving Westfrankelandsestraat 98 A, 3117 AW Schiedam Goed onderhouden en fraai gelegen

Nadere informatie

,00 kosten koper

,00 kosten koper Bingerden 8 te Lelystad 439.000,00 kosten koper Omschrijving Algemeen Dit is een buitenkans als u een riante woning zoekt! Aan de buitenrand van Lelystad bevindt zich de moderne woonwijk de Landerijen

Nadere informatie

De Savornin Lohmanlaan 34 - Harderwijk

De Savornin Lohmanlaan 34 - Harderwijk Vraagprijs 189.500,-- kosten koper Omschrijving Zeer nette en geheel vernieuwde TUSSENWONING met 5 slaapkamers, vrijstaande berging en fraai aangelegde tuin op de zonzijde. Gelegen in een rustige woonomgeving,

Nadere informatie

Brederolaan 25 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Brederolaan 25 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Brederolaan 25 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Ruim 4-kamer hoekappartement met balkon en vrij uitzicht. Het appartement maakt onderdeel uit van een in 1966 gebouwd complex en heeft een berging

Nadere informatie

Schepenstraat 110 b, 3039 NP Rotterdam

Schepenstraat 110 b, 3039 NP Rotterdam Schepenstraat 110 b, 3039 NP Rotterdam Vraagprijs 300.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Schepenstraat 110 b, 3039 NP Rotterdam

Nadere informatie