Sponsorgids Gooische

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sponsorgids Gooische"

Transcriptie

1 Sponsorgids Gooische

2 Welkom bij Gooische Hockeyclub.

3 Voor u ligt de sponsorgids van onze mooie hockeyclub Gooische. In deze gids worden de belangrij kste bouwstenen voor de sponsoring van en de samenwerking met onze vereniging nader uiteengezet. Met onze sponsoren streven wij altij d naar een win-win situatie: voor de sponsor de gezochte exposure en voor de club de zo belangrij ke bij drage aan de groei en ontwikkeling van onze vereniging en haar sportieve leden. Hockey in Nederland mag zich de laatste jaren verheugen op een groeiende belangstelling, en dat geldt zeker ook voor Gooische en daar zij n wij trots op! Wij groeien nog altij d in aantal leden en hebben voor komend jaar daarom grootse plannen voor de verbouwing van ons terrein en een nieuw, modern & gezellig clubhuis. Wij willen klaar zij n voor de toekomst en veranderende behoeften van de leden. Sponsoring wordt uiteraard bij Gooische ook ingezet om onze ambities op het gebied van Jeugd- en Tophockey te realiseren en het breedtehockey te ondersteunen. Gooische biedt u de mogelij kheid om daar als sponsor een bij drage aan te leveren en zodoende de ambities van al onze spelers en begeleiders mogelij k te kunnen maken en ondersteuning continu te blij ven verbeteren. Hierna kunt u lezen welke sponsormogelij kheden er bij onze hockeyclub zij n, inclusief de Gooische Business Club. Uiteraard hopen wij dat deze u aanspreken, maar mocht u andere wensen of ideeën hebben voor een onderlinge samenwerking dan horen wij die uiteraard ook graag. Mede dankzij onze sponsoren kunnen wij onze sportambities realiseren, hopelij k ook binnenkort samen met u! Guido Coopmans Voorzitter Sponsorcommissie sponsoring@gooische.nl Martin van Gooswilligen Bestuurslid Commerciële Zaken sponsoring@gooische.nl

4 Gooische staat voor sportiviteit, respect De Gooische Hockeyclub is een familieclub met ruim leden. De club is hiermee één van de grootste en is bovendien één van de oudste hockeyclubs van Nederland (opgericht in 1901). Daarnaast is Gooische natuurlij k verreweg de gezelligste hockeyclub van het Gooi. Gastteams komen graag naar Gooische. Gooische heeft ruim jeugdleden die onder intensieve begeleiding staan van onze technische staf en een team van professionele trainers. Dat begint al bij de Kabouters, de allerjongsten op zondag. Daarnaast zij n er meer dan 950 seniorenleden, waaronder ongeveer 400 veteranen hockeyers en 300 trimhockeyers. Daarmee heeft Gooische de grootste veteranen en trimhockey categorieën van Nederland. Ook op zondag is er daarom op de club veel leven in de brouwerij. Sportieve uitdaging Onze ambitie is om alle leden optimaal te ondersteunen bij hun sportieve uitdagingen. Voor de één betekent dat tophockey, voor de ander is het sociale aspect en spelplezier het belangrij kst. Gooische gaat voor de combinatie van sportieve ambitie en het hebben van plezier! Een van de mooiste sportaccommodaties van Nederland De accommodatie van Gooische ligt op het terrein van Natuurmonumenten, vlakbij het Laegieskamp en het Naardermeer. Gooische heeft vij f kunstgrasvelden, waaronder één waterveld en een semiwaterveld. Op dit moment worden de plannen geconcretiseerd om het clubhuis te verplaatsen en te vernieuwen en 2 zandvelden om te bouwen naar een water- en een semi-waterveld. Ook verduurzaming (led verlichting velden en energie neutraal clubhuis), veiligheid en minimaliseren van overlast zij n belangrij ke thema s die niet vergeten worden. Als dit alles klaar is beschikken we over één van de mooiste en meest representatieve sportaccommodaties van Nederland. Respect voor elkaar Sportiviteit & Respect is belangrij k. Het gaat er niet alleen om hoe je je gedraagt maar ook hoe respect voor elkaar het hockeyen leuk houdt. Hier hebben we dan ook afspraken met elkaar over gemaakt, die zij n vastgelegd in een gedragscode en die actief wordt bewaakt door een eigen commissie.

5 én gezelligheid. Facts & Figures Hockey zit al jaren goed in de lift, en de KNHB (Koninklij ke Nederlands Hockey Bond) behoort inmiddels tot de top vij f van grootste sportbonden in Nederland. De sociale klasse van de leden is gemiddeld tot hoog. Het imago en de merkwaarden van hockey geven aan dat we met een zeer interessante doelgroep te maken hebben: Hockey, een sterk groeiende sport. De KNHB telt ca leden (2015) en er zij n 319 hockeyclubs bij de bond aangesloten. Hockey is één van de snelst groeiende sporten in Nederland personen zij n actief met hockey bezig. De doelgroep bevindt zich voornamelij k in de sociale klasse A en B (boven modaal). De doelgroep bestaat hoofdzakelij k uit gezinnen met (jonge) kinderen. Ongeveer de helft van de doelgroep is ouder dan 20 jaar. Het grootste deel van de doelgroep beschikt over een eigen huis en 2 auto s. In 2015 was HC Kampong de grootste club van Nederland met ruim leden. Gooische heeft inmiddels ruim leden en staat in de top 10.

6 Gooische Jeugd, de toekomst. Naast het nastreven van een duurzaam financieel beleid, investeringen in tophockey en een goed uitgeruste accommodatie ligt de focus bij Gooische op de jeugdopleiding. Hiervoor is het Jeugd Hockey Plan met als motto kwaliteit wint altij d ontwikkeld. Wij geloven in de eigen jeugd en deze krij gen training van professionals. Daarvoor hebben een aantal sponsoren zich specifiek gecommitteerd. Hun bij drage komt geheel ten goede aan de jeugdopleiding. Dit zij n onze Jeugd Hockey Partners: Met het maximaal benutten van de aanwezige kwaliteit binnen Gooische, het ontwikkelen van zoveel mogelij k spelplezier en een zo hoog mogelij k spelniveau, tillen we het niveau van Gooische in de volle lengte en breedte naar een structureel hoger plan. Samen, Het Jeugdhockeyplan steunt op vier pij lers: Samen, Leren, Scoren en Winnen.

7 - Samen is.. met 11 man aanvallen en met 11 man verdedigen, maar ook samen bereik je meer dan alleen. Gooische van en door de leden is ook samen: Samen draaien we bardienst, rij den we naar uitwedstrij den, fluiten, coachen en trainen we. Onze hoofdsponsor Rabobank voert niet voor niets de slogan Samen Sterker. - Leren is.. durven en doen, maar ook vallen en opstaan, leren van oude fouten om het straks beter te doen, leren om een duurzaam beleid te hanteren, leren om te kunnen doorgeven, leren om anderen beter te maken. - Scoren is.. kansen creëren, de bal over de doellij n, een goed gevoel, resultaat behalen! - Winnen is.. meer doelpunten scoren dan je tegenstander, het gevoel van euforie, de beste zij n in een wedstrij d of spel, als beste partij uit de wedstrij d komen. De huidige sponsoren van het Jeugd Hockey Plan zij n: Rabobank, Flexxfloors, DPA, Koning & Hartman, Marie-Stella Maris, Luzac, Travel Bird, EY, Greetz, Gooische Business Club. Vrumona, Squla en Cruijff Foundation. Leren, Scoren en Winnen.

8

9 Waarom is sponsoring hard nodig? De stevige ambities van Gooische vragen ook om groei van onze sponsorinkomsten. Daarvoor zoeken we partners. Partners die ons op korte of langere termij n willen ondersteunen bij het verder verbeteren van de kwaliteit en om de continuïteit van Gooische te waarborgen. We willen blij ven innoveren om op elk vlak onze leden te ondersteunen bij hun sportambities en -prestaties. Dit kan zij n op het gebied van training & coaching, maar ook het behoud van de velden en accommodatie. Uw merk wordt een beetje van ons allemaal De ervaring leert dat sportsponsoring als erg positief wordt ervaren. Onze leden zien uw merk in relatie tot hun favoriete sport, hun vrij etij dsbesteding en het wordt gewaardeerd dat u daarin wilt investeren. Het is daarom een impactvol communicatiekanaal en onderscheidt zich omdat u iets positiefs bij draagt aan hun club. Uw merk wordt een beetje van ons allemaal. Het is de kans om onze leden tot uw merkambassadeurs te maken.

10 Sponsormogelijkheden Gooische biedt diverse sponsormogelij kheden waarbij een combinatie van meerdere sponsoropties mogelij k is: De Gooische Gids Gooische biedt advertentiemogelij kheden aan in deze almanak die wij ieder najaar uitgeven. De Gooische Gids is een naslagwerk van en over de club alwaar leden het hele jaar door in kij ken en relevante informatie uit halen. De almanak biedt naast clubinformatie ook gegevens over alle hockeyteams en de leden. Website Op de website van Gooische, nl, kan worden geadverteerd. De sponsoren van de club verschij nen op de website in een carrousel of via banners welke doorlinken naar uw website. Digitale nieuwsbrief Ook kunt u in overleg adverteren in onze wekelij kse digitale nieuwsbrief die doorlinkt naar de Gooische website. TV schermen clubhuis Gooische beschikt over meerdere plasma schermen die op duidelij k zichtbare plekken in het clubgebouw hangen. Op deze schermen kunnen naast het programma voor die dag advertenties of korte filmpjes worden geplaatst. De schermen staan altij d aan op het moment dat het clubhuis open is en trekken dus altij d de aandacht van de bezoekers. Reclameborden langs de velden Met onze vij f kunstgrasvelden bieden wij een uitgelezen mogelij kheid om uw bedrij f bij een steeds groter wordend publiek onder de aandacht te brengen. De lengte van het reclamebord is minimaal 3 meter, de hoogte is 76 centimeter. De reclameborden worden verhuurd voor een periode van minimaal drie jaar. Door de geplande wij ziging van ons terrein zal de positionering van sommige velden wij zigen. Dit creëert ook nieuwe kansen waar wij dan graag met u over in overleg gaan. Lease auto s Voor het vervoer van Heren 1 en Dames 1 worden op dit moment tien lease auto s ingezet. Gooische biedt potentiële sponsoren via bestickering exposureruimte aan op deze auto s. De auto s rij den door heel Nederland met de nadruk op de trajecten tussen Utrecht, Amsterdam en Het Gooi. De auto s zij n goed herkenbaar en uiteraard ook voorzien van het Gooische logo. Teamsponsoring De kleding van de jeugdlij nteams en Heren 1 en 2 en Dames 1 en 2 wordt op dit moment verzorgd door Rabobank met co-sponsors Donaci, FlexxFloors en DPA. Vanaf seizoen wordt een compleet nieuw clubtenue ontwikkeld met nieuwe sponsormogelij kheden. Daarnaast is het altij d mogelij k om de shirts, trainingstenue van een heleboel andere jeugd-, senioren- en veteranenteams te sponsoren.

11 De kleding kan onder bepaalde voorwaarden worden voorzien van uw bedrij fsnaam en het Gooische embleem. Jeugd Hockey Plan partners De basis van Gooische is de jeugd. Daarom investeren wij daar ook in. We hebben afgelopen seizoen nieuwe sponsoren bereid weten te vinden om extra geld beschikbaar te stellen om een optimale opleiding voor IEDER jeugdlid te garanderen, van 6 tot 18 en van ultiem top tot extreem gezellig niveau. Dit betekent een technische directeur met een coördinator voor elke specifieke doelgroep, top jongens en meisjes, breedte jongens en meisjes en de jongste jeugd. Deze kwaliteitsslag brengt veel extra kosten met zich mee en Gooische is specifiek voor deze doelstelling op zoek naar een aantal sponsoren & partners die zich hieraan willen committeren. Evenement sponsoring Gooische organiseert ieder jaar een aantal grote toernooien waar veel teams en toeschouwers naartoe komen. Als sponsor kunt u zich op allerlei manieren verbinden aan een evenement. De belangrij kste events zij n 7aSide (familie toernooi), D-Day (landskampioenschappen D1), Stick Together (gehandicapten sportdag) en Gooische Jeugd Kampioenschappen. Daarnaast bestaat er ook de mogelij kheid om andere evenementen te sponsoren zoals Toernooien, Clinics, Sportkampen, Super Sundays en T-dansants. Sponsoring in natura Het is in aantal gevallen ook mogelij k om in natura te sponsoren, de ingebrachte waarde bepaalt de exposure voor uw merk onder onze leden die Gooische daarvoor beschikbaar kan stellen. We hopen uw interesse te hebben gewekt. Vanzelfsprekend maken wij graag een afspraak om de mogelij kheden persoonlij k met u te bespreken. Wij hopen op een mooie samenwerking!

12 Gooische Business Club De Gooische Business Club is het zakelij ke hart van de Gooische Hockey Club. Het is een groep personen en bedrij ven die de positieve uitstraling van Gooische en hun marketingbelangen combineren in de gezellige en sportieve sfeer van de vereniging. De GBC biedt leden de mogelij kheid hun netwerk uit te breiden door het organiseren van een aantal jaarlij kse evenementen voor de business clubleden. Deze evenementen zij n onder meer lezingen, musea bezoek (speciale tour i.c.m. diner), Golf & BBQ, Nieuwjaars diner, Bussum on Ice (schaatsen voor de kinderen) borrel en de Super Sunday borrels (zondagen waarop Heren en Dames 1 beiden thuis spelen). De Business club kent een viertal lidmaatschap mogelij kheden, waaronder een speciaal ZZP lidmaatschap. Uiteraard is het mogelij k om andere vormen van sponsering op Gooische zoals Jeugd Hockey Plan sponsor te combineren met het Business Club Lidmaatschap. Het GBClidmaatschap een prima manier om het sportieve en het zakelij ke te verenigen! Martijn Brand Voorzitter GBC gbc@gooische.nl Gouden Business Club Lidmaatschap Jaarlij kse GBC contributie 3.250,- bestaande uit: - GBC lidmaatschap - 1/1 pagina kleur Gooische gids - 6m reclamebord veld 1*

13 Ieder lid wordt uitgenodigd voor alle GBC activiteiten, er komt een vermelding op de website en op het GBC bord in het clubhuis. De productie kosten van reclame uitingen zoals borden, vlaggen, stickers, etc. zij n voor rekening van de sponsor bij een door GHC aan te wij zen leverancier. De facturering van leverancier geschiedt rechtstreeks aan sponsor. Het lidmaatschap geldt voor een periode van minimaal 3 jaar (een jaar loopt van 1 september t/m 30 augustus) en wordt vervolgens stilzwij gend met een jaar verlengd. De opzegtermij n bedraagt 3 maanden. Alle bedragen, tenzij anders vermeld, zij n exclusief BTW. De prij zen van het ZZP-lidmaatschap worden per seizoen 16/17 verhoogd naar 800,-, overige lidmaatschappen worden met 100,- verhoogd. *Reclamebord op veld 1 indien plaats beschikbaar. Indien niet beschikbaar, dan wordt er een korting doorberekend van 200,- voor plaatsing op veld 2 of 3. Zilveren Business Club Lidmaatschap Jaarlij kse GBC contributie 2.250,- bestaande uit: - GBC lidmaatschap - 6m reclamebord veld 1* Business Club Lidmaatschap Jaarlij kse GBC contributie 1.250,- bestaande uit: - GBC lidmaatschap ZZP Lidmaatschap Jaarlij kse GBC contributie 800,- bestaande uit: - GBC lidmaatschap (gereduceerd tarief voor eenmanszaken/ib ondernemers) * Reclamebord op veld 1 indien plaats beschikbaar.

14 Tarieven sponsoring GHC Hoofdsponsor (tot seizoen heeft Rabobank zich gecommitteerd) Co-sponsor (marketing partner) Jeugd Hockey Plan partner Barter sponsoring (sponsering van natura in ruil voor gratis exposure zoals bij voorbeeld koffiebekers, ballen, bidons, etcetera in overleg in overleg in overleg Advertenties Almanak Gooische Gids: Advertentie kleur Advertentie zwart-wit 1/2 pagina 500,- 1/2 pagina 400,- 1/1 pagina 950,- 1/1 pagina 750,- 2/1 pagina 1.500,- 2/1 pagina 1.200,- Achterflap 1.750,- Binnenflap 1.650,- Spread op binnenflap 1.850,- Plasmascherm Media Landscape / Narrowcasting Still advertentie van 10 sec vanaf 250,- Commercial van 30 sec vanaf 500,- Reclameborden & Banieren 6 m 3m Veld 1 (hoofdveld dugout zij de) 1.250,- n.v.t. Veld 1 (hoofdveld overig) 1.000,- 550,- Buitenzij de veld 1 & 3 (zichtbaar v.a. terras) 950,- 500,- Veld 2 & 3 650,- 375,- Veld 4 500,- 275,- Veld 5 350,- 200,- Veldnaam (indien beschikbaar) 2.500,- Ballenbak jeugd veldjes 750,- 400,- Banieren in overleg (thans bezet) * Productiekosten borden 76cm hoog circa 100,- per m1

15 (prij zen per seizoen, in beginsel looptij d overeenkomsten 3 jaar) 7. Reclame op Heren 1 en Dames 1 teamauto s Sponsor logo per jaar op 10 auto s vanaf 1000,- (circa 20x40cm of vergelij kbaar oppervlakte) 8. Teamsponsoring (afhankelij k van bestaande sponsorafspraken) Trainingspakken 250,- Trainingspakken lij nteams in overleg (thans bezet) * Productiekosten voor de kleding zijn voor rekening sponsor. 9. Evenement sponsoring in overleg 10. Diversen Bidons + kratten Kabouter hockey tenues (bezet t/m zomer 2017) Coachtassen alle jeugd teams (circa 100 teams) Ballen + Ballentassen Achterzij de Gooische sokken Gooische Sponsor Pakket (speciaal voor onze lokale bedrij ven en middenstand) Doelstelling: adverteren, naamsvermelding in de meest breed mogelij ke wij ze binnen de club. Men wil zij n product/dienst promoten aan de clubleden. Netwerken is geen prioriteit. - 3m Bord rond het veld (3 of 4) - Vermelding op de site (met doorlink) - Banner op 3 LCD schermen in clubhuis (draait het gehele seizoen) - 1/2 pagina zwart/wit Gooische gids Pakketprijs: 750,- (of 1.000,- met 6mtr bord) *Alle prij zen zij n per jaar, exclusief BTW en indien plaats beschikbaar. Productiekosten voor rekening sponsor tenzij anders is vermeld of overeengekomen. Geldigheid prij zen tot verschij nen nieuwe prij slij st of sponsorgids. Het bestuur houdt het recht sponsoren of uitingen te weigeren en/of prij zen aan te passen.

16 Gooische Hockeyclub Sportparken Laegieskamp Bussumse Meerweg 7a 1218 XV Hilversum Postbus AH Bussum Ontwerp & Druk: Dunnebier Print & Marketing

Sponsorgids Gooische

Sponsorgids Gooische Sponsorgids Gooische Welkom bij Gooische Hockeyclub. Voor u ligt de sponsorgids van onze mooie hockeyclub Gooische. In deze gids worden de belangrijkste bouwstenen voor de sponsoring van en de samenwerking

Nadere informatie

Sponsoring Gooische Hockeyclub

Sponsoring Gooische Hockeyclub Sponsoring Gooische Hockeyclub Welkom bij Gooische Hockeyclub. Wie de Gooische Hockeyclub sponsort, doet een goede zaak voor het eigen bedrijf en de club. Hockey in Nederland mag zich de laatste jaren

Nadere informatie

WELKOM BIJ HV ABCOUDE

WELKOM BIJ HV ABCOUDE WELKOM BIJ HV ABCOUDE Een levendige familieclub waar plezier, sporeviteit en ambiee hand in hand gaan. De Hockey Vereniging Abcoude (HVA) bestaat sinds 1975 en viert dit jaar het 40 jarig bestaan. In afgelopen

Nadere informatie

Sponsoring bij Gooische

Sponsoring bij Gooische Sponsoring bij Gooische GOOISCHE HOCKEY CLUB Maart 2010 Sportpark Laegieskamp1218 XV Hilversum (Telefoon 035 694 22 56) Website: www.gooische.nl S ecretariaat: Postbus 348, 1400 AH Bussum e-mail: secretariaat@gooische.

Nadere informatie

SCHC Sponsorpartnership 2013-2014

SCHC Sponsorpartnership 2013-2014 SCHC Sponsorpartnership 2013-2014 SCHC, uniek in Nederland! SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is in een 105 jaar oude familieclub met de ambitie om op het hoogste niveau te hockeyen Met meer dan

Nadere informatie

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Clubgegevens Hockeyclub AMVJ Sportpark 'Het Loopveld' Aanloop 2 1183 SZ Amstelveen Sponsorcommissie Bas Arentsen Joey Neeteson E sponsoring@hcamvj.nl W www.hcamvj.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

SCHC Sponsorarrangementen 2011

SCHC Sponsorarrangementen 2011 SCHC Sponsorarrangementen 2011 Informatiepakket voor potentiële Sponsoren en Vrienden SCHC, uniek in Nederland SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is een 105 jaar oude familieclub met ook de ambitie

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010

SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010 SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010 Informatiepakket voor potentiële Sponsoren en Vrienden 2009 SCHC, uniek in Nederland SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is een 102 jaar oude familieclub met ook

Nadere informatie

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl Sponsorgids Welkom bij Hockey Club Voorne Hockeyclub Voorne is opgericht in 1971 en het complex is momenteel nog steeds gevestigd aan de Boerseweg in Hellevoetsluis.

Nadere informatie

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij!

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! MISSIE: Hockeyvereniging Myra is een maatschappelijk betrokken hockeyclub

Nadere informatie

SPONSORGIDS HOCKEYCLUB ARES

SPONSORGIDS HOCKEYCLUB ARES SPONSORGIDS HOCKEYCLUB ARES 2018-2019 Hockey is geen elitesport, maar moet voor iedereen toegankelijk zijn Hockeyclub Ares wil als sportvereniging actief bijdragen aan de Apeldoornse gemeenschap. Wij omarmen

Nadere informatie

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Clubgegevens Hockeyclub AMVJ Sportpark 'Het Loopveld' Aanloop 2 1183 SZ Amstelveen Bestuurlid PR & Sponsoring Susan Leerkes E: pr@hcamvj.nl www.hcamvj.nl Inhoudsopgave Hockeyclub

Nadere informatie

Mochten wij uw interesse hebben gewekt, neemt u dan contact op met één van de leden van de Commerciële Commissie of via

Mochten wij uw interesse hebben gewekt, neemt u dan contact op met één van de leden van de Commerciële Commissie of via Sponsoring bij TOP/SolarCompleet Sport is niet alleen een populaire manier van vrijetijdsbesteding, maar levert ook een wezenlijke bijdrage aan de samenleving. Topsport is ook een bron van nationale trots

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SPONSORHANDBOEK OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SEIZOEN 2012-2013 Sponsorcommissie Were Di Tilburg E-mail : sponsorcommissie@wereditilburg.nl Sponsorhandboek Were Di Tilburg 2012-2013 Pagina 1 Inhoud Pagina

Nadere informatie

BIJ BELEEF JEHOCKEY SAMEN! Presentatie sponsormogelijkheden. Phoenix 2019

BIJ BELEEF JEHOCKEY SAMEN! Presentatie sponsormogelijkheden. Phoenix 2019 BIJ PHOENIX BELEEF JEHOCKEY SAMEN! Presentatie sponsormogelijkheden Phoenix 2019 Bij Phoenix beleef je hockey samen! Phoenix is in 1884 opgericht en is daarmee een van de oudste sportverenigingen van Nederland.

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! Als sponsor van MHCL verbindt u zich met de grootste en duurzaamste

Nadere informatie

Sponsorgids HC Hisalis 2013-2014. (Hockeyclub Hillegom Sassenheim en Lisse)

Sponsorgids HC Hisalis 2013-2014. (Hockeyclub Hillegom Sassenheim en Lisse) Sponsorgids HC Hisalis 2013-2014 (Hockeyclub Hillegom Sassenheim en Lisse) juni 2013 Inhoud Sponsor en beleid...3 Doelgroepen en bereik...5 Sponsorplan van HC Hisalis...8 2 Sponsor en beleid. Sportsponsoring:

Nadere informatie

Een uitgave van de sponsorcommissie. Scoren. met de. Rijswijksche Hockey Club

Een uitgave van de sponsorcommissie. Scoren. met de. Rijswijksche Hockey Club Een uitgave van de sponsorcommissie Scoren met de Rijswijksche Hockey Club Scoren met de Rijswijksche Hockey Club 2 Scoren met de Rijswijksche Hockey Club Het zal u niet zijn ontgaan: met bijna 1.100 leden

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Draagt u HCHW ook een warm hart toe? HCHW, de enige hockeyclub in de Hoeksche Waard, zorgt voor verbondenheid tussen mensen. Want hockey is een echte teamsport.

Nadere informatie

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 Hoofdstuk: Sponsorpakketten 2008 Sponsorbrochure Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 1 Hoofdstuk: Sponsorpakketten Inleiding MHC Bennebroek is een regionale hockeyclub met meer dan 600 leden. Er

Nadere informatie

DE FIJNSTE KLEINE HOCKEYCLUB VAN BRABANT

DE FIJNSTE KLEINE HOCKEYCLUB VAN BRABANT HC LIEMPDE HOCKEYCLUB LIEMPDE SPONSORBROCHURE HOOFDSPONSOR Dommel & Aa POSTBUS 78 5280 AB BOXTEL Een stukje geschiedenis Hockeyclub Liempde is opgericht in 1977 met aanvankelijk als doel binnen Liempde

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg

Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg Creëer zichtbaarheid en steun MHC Muiderberg: Word Sponsor! Opgesteld: april 2016 Muiderberg Contactpersoon: Jiska Swarte Communicatie @mhcmuiderberg.nl MHC Muiderberg,

Nadere informatie

WELKOM BIJ. sponsorbrochure

WELKOM BIJ. sponsorbrochure WELKOM BIJ sponsorbrochure We l k o m b i j h o c k e y v e re n i g i n g A b c o u d e Een levendige familieclub waar plezier, sportiviteit en ambitie hand in hand gaan. HVA bestaat sinds 1975 en is

Nadere informatie

Sponsorinformatie BHV Push. November 2011

Sponsorinformatie BHV Push. November 2011 Sponsorinformatie BHV Push November 2011 Waarom sponsoren? Hockey is de snelst groeiende teamsport in Nederland. Een sport voor het hele gezin met toenemende media aandacht. Het hockeypubliek is niet elitair

Nadere informatie

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen speel mee. doe mee. ONZE HUIDIGE SPONSOREN inhoud voorwoord sponsor mogelijkheden evenementen kalender vrienden van MHC Soest algemene voorwaarden contactgegevens om iedereen mee te laten spelen, hebben

Nadere informatie

Sponsorpakketten en mogelijkheden

Sponsorpakketten en mogelijkheden Sponsorpakketten en mogelijkheden HBR (Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs) HBR bestaat inmiddels al 40 jaar, heeft ruim 1300 actieve leden en is één van de snelst groeiende verenigingen in Nederland!

Nadere informatie

Sponsoring Haagse Hockey Vereniging haagsche delftsche mixed. hdm, dat zijn wij samen Versie seizoen

Sponsoring Haagse Hockey Vereniging haagsche delftsche mixed. hdm, dat zijn wij samen Versie seizoen Sponsoring Haagse Hockey Vereniging haagsche delftsche mixed hdm, dat zijn wij samen Versie seizoen 2018-2019 INHOUD hdm Sponsoring bij hdm Sponsormogelijkheden Contact hdm Identiteit hdm is een echte

Nadere informatie

sponsorinformatie BHV Push sept 2014

sponsorinformatie BHV Push sept 2014 sponsorinformatie BHV Push sept 2014 Waarom hockey sponsoren? Hockey is de snelst groeiende teamsport in Nederland. Een sport voor het hele gezin met toenemende media aandacht. Het hockeypubliek is niet

Nadere informatie

Sponsorgids SVMM 2018

Sponsorgids SVMM 2018 Sport Vereniging Maarn Maarsbergen Buurtsteeg 9 Postbus 63 3950 AB Maarn Tel: 0343-442641 www.svmm.nl l Sponsorgids SVMM 2018 Bij Sport Vereniging Maarn Maarsbergen (SVMM) zijn ongeveer 300 leden actief.

Nadere informatie

Sponsoring Haagse Hockey Vereniging Haagsche Delftsche Mixed. hdm, dat zijn wij samen

Sponsoring Haagse Hockey Vereniging Haagsche Delftsche Mixed. hdm, dat zijn wij samen Sponsoring Haagse Hockey Vereniging Haagsche Delftsche Mixed hdm, dat zijn wij samen INHOUD hdm Sponsoring bij hdm Sponsormogelijkheden Contact hdm Identiteit hdm is een echte familievereniging, met mini

Nadere informatie

Hartsticke Naarden. Gezonde, ambitieuze en gezellige club zoekt partners voor een langdurige relatie

Hartsticke Naarden. Gezonde, ambitieuze en gezellige club zoekt partners voor een langdurige relatie Hartsticke Naarden Gezonde, ambitieuze en gezellige club zoekt partners voor een langdurige relatie Sponsorpropositie HC Naarden 2013-2014 8/11/13 Hockey Club Naarden 1 Waarom hockey Hockeysport blijft

Nadere informatie

VOORWOORD. Heeft u een goede reden of twijfelt u? Dan nodigen wij u van harte uit deze flyer te bekijken!

VOORWOORD. Heeft u een goede reden of twijfelt u? Dan nodigen wij u van harte uit deze flyer te bekijken! VOORWOORD Er zijn wellicht honderd redenen om niet te sponsoren. Maar er is soms maar één reden nodig om het wel te doen. Voor een ieder verschillend en persoonlijk. Heeft u een goede reden of twijfelt

Nadere informatie

Menukaart Sponsoring (Tarieven per seizoen)

Menukaart Sponsoring (Tarieven per seizoen) 1. Hoofdsponsor a. Pakket Diamant - Maatpakket b. Pakket Platinum (minimum periode van 3 jaar) - Teamsponsor Goud (zie punt 2) - Reclame bord - Lidmaatschap Business Club - Narrow Casting - Toegang tot

Nadere informatie

BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE

BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE WELKOM BIJ BC HCZ, DE BUSINESS CLUB VAN HOCKEY CLUB ZWOLLE! Naast het (financieel) ondersteunen van Hockey Club Zwolle, is het bevorderen van de onderlinge contacten tussen

Nadere informatie

Sponsor gids. Hockey Club Blerick

Sponsor gids. Hockey Club Blerick Sponsor gids Hockey Club Blerick Actueel overzicht van mogelijkheden voor club en/of teamsponsoring bij HCBlerick. 1 januari 2012 www.hockeyclubblerick.nl Algemene informatie Hockeyclub Blerick (HCB) is

Nadere informatie

VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) BUSINESSCLUB VHC

VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) BUSINESSCLUB VHC SPONSORBROCHURE VENLOSE HOCKEY CLUB (VHC) VHC is de oudste hockeyvereniging van Limburg, opgericht direct na de Olympische Spelen van Amsterdam in 1928. Een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden GHBS

Sponsormogelijkheden GHBS Sponsormogelijkheden GHBS 2016-2017 MHC GHBS Sportpark Corpus den Hoorn Laan Corpus den Hoorn 9728 JR Groningen sponsor@ghbs.nl GHBS GHBS is een familieclub die al sinds 1928 bestaat. Met meer dan 1400

Nadere informatie

Ambitie! Groei naar 1400 leden Topprestaties Team- en familiegevoel Sociale veiligheid bieden Gezondheid en vitaliteit Nieuw Clubhuis

Ambitie! Groei naar 1400 leden Topprestaties Team- en familiegevoel Sociale veiligheid bieden Gezondheid en vitaliteit Nieuw Clubhuis Sponsoring MHC De Reigers Hockeyclub Hoofddorp/Haarlemmermeer Opgericht 1964 900 leden 4 kunstgrasvelden (1 olympisch) Mix van 2 peilers: Topsport (D-jeugd Nederlandskampioen) Breedtesport Ambitie! Groei

Nadere informatie

p Sponsor. Uwbelang. Groei.

p Sponsor. Uwbelang. Groei. SPONSORBROCHURE 2016-2017 Inhoud@vvBavel Mogelijk @vvbavel p10-14 Sponsor @vvbavel p4 Uwbelang @vvbavel p9 Groei @vvbavel p5 Resultaat @vvbavel p8 Maatschappij @vvbavel p6-7 Sponsor@vvBavel Waarom sponsoring?

Nadere informatie

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen speel mee. doe mee. ONZE HUIDIGE SPONSOREN inhoud voorwoord sponsor mogelijkheden evenementen kalender vrienden van mhc soest algemene voorwaarden contactgegevens om iedereen mee te laten spelen, hebben

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2014-2015. Sponsorbrochure 2013-2014

SPONSORBROCHURE 2014-2015. Sponsorbrochure 2013-2014 SPONSORBROCHURE 2014-2015 Sponsorbrochure 2013-2014 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Sponsormogelijkheden Sponsoruitingen 4 Algemene & Hoofdsponsoring 5 Sponsormatrix 6 Kledingsponsoring 7 Overige sponsoring

Nadere informatie

Sponsoring Hockey Club Eemvallei

Sponsoring Hockey Club Eemvallei Sponsoring HC Eemvallei is een hechte familieclub waar prestatie, sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. De club telt momenteel ruim 1100 leden, (850 jeugdleden en 250 senioren en 70 teams) en

Nadere informatie

HTC SON Samen op weg naar de top

HTC SON Samen op weg naar de top HTC SON 2000 Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2017 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen,

Nadere informatie

Sponsor brochure

Sponsor brochure Sponsor brochure 2018-2019 Visie 2025 Voetbalvereniging D.O.B. is een plek waar Nigtevechters graag komen, of ze nou zelf voetballen of mensen om hun heen. Er worden continu leuke evenementen georganiseerd

Nadere informatie

BFC is het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman, maar ook van een bloeiende vrouwen en meidenafdeling!

BFC is het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman, maar ook van een bloeiende vrouwen en meidenafdeling! De Bussumse Football Club ( BFC ), opgericht in 1920, is niet zomaar een doorsnee voetbalvereniging. Gelegen middenin het kapitaalkrachtige Gooi is BFC het thuis van niet alleen de klassieke voetbalman,

Nadere informatie

Sponsor brochure versie 3 9 oktober 2018

Sponsor brochure versie 3 9 oktober 2018 Sponsor brochure 2018-2019 Visie 2025 Voetbalvereniging D.O.B. is een plek waar Nigtevechters graag komen, of ze nou zelf voetballen of mensen om hun heen. Er worden continu leuke evenementen georganiseerd

Nadere informatie

sponsor worden van hc eemvallei Kansen voor bedrijven, kansen voor spelers!

sponsor worden van hc eemvallei Kansen voor bedrijven, kansen voor spelers! worden van hc eemvallei Kansen voor bedrijven, kansen voor spelers! HC Eemvallei, de hockeyclub van Vathorst! HC Eemvallei, de hockeyclub van Vathorst! In de wijk Vathorst, ten Noorden van Amersfoort,

Nadere informatie

Hockey Club Klein Zwitserland. Sponsoring

Hockey Club Klein Zwitserland. Sponsoring Hockey Club Klein Zwitserland Sponsoring Index Sponsoring en beleid Doelgroep en bereik Sponsormogelijkheden Sponsor menukaart Contact Sponsoring en beleid Hockey Club Klein Zwitserland is van oudsher

Nadere informatie

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus Sponsor Prospectus Alle mogelijkheden voor sponsoring overzichtelijk op een rij. De Mixed Hockey Club Boxmeer In 1962 werd de Mixed Hockey Club Boxmeer opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt.

Nadere informatie

Bidbook Sponsoring. Z.S.V. Schaerweijde Zeist

Bidbook Sponsoring. Z.S.V. Schaerweijde Zeist Bidbook Sponsoring Z.S.V. Schaerweijde Zeist Schaerweijde ambitieuze familieclub In het hart van Nederland op de Utrechtse heuvelrug speelt Schaerweijde. Een hockeyclub met meer dan 80 jaar traditie.

Nadere informatie

SPONSORING SEIZOEN 2010/2011 HOCKEY CLUB M.H.C. KRIMPEN. M.H.C. Krimpen. Adres: Driekamp 1. 2924 AN Krimpen a/d IJssel. Telefoon: 0180-511343

SPONSORING SEIZOEN 2010/2011 HOCKEY CLUB M.H.C. KRIMPEN. M.H.C. Krimpen. Adres: Driekamp 1. 2924 AN Krimpen a/d IJssel. Telefoon: 0180-511343 SEIZOEN 2010/2011 SPONSORING HOCKEY CLUB M.H.C. KRIMPEN M.H.C. Krimpen Adres: Driekamp 1 2924 AN Krimpen a/d IJssel Telefoon: 0180-511343 E-mail: Website: info@mhckrimpen.nl http://www.mhckrimpen.com INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

7 kunstgrasvelden 1 waterveld 2 semi water veld 2 zand ingestrooid 1 half veld 1 oefenveld

7 kunstgrasvelden 1 waterveld 2 semi water veld 2 zand ingestrooid 1 half veld 1 oefenveld Sponsoring 1700 leden 1300 jeugdleden Heren 1 eerste klasse tweede klasse Dames 1 eerste klasse overgangsklasse Alliance Hockey Academy Selectie Breedte Jeugd opleiding 7 kunstgrasvelden 1 waterveld 2

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2013-2014 informatie 2013-2014 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Sponsorpresentatie. Hockeyvereniging Bleiswijk

Sponsorpresentatie. Hockeyvereniging Bleiswijk Sponsorpresentatie Hockeyvereniging Bleiswijk Visie / Ambitie HVB 2015-2020 Visie ; Hockeyvereniging Bleiswijk is een vereniging voor iedereen, van jong tot oud, met of zonder beperking en van recreatief

Nadere informatie

Introductie S.V. Kampong Voetbal voor sponsors Februari 2017

Introductie S.V. Kampong Voetbal voor sponsors Februari 2017 Introductie S.V. Kampong Voetbal voor sponsors Februari 2017 1 Introductie S.V. Kampong Kampong is een echt sportdorp S.V. Kampong Voetbal is onderdeel van de omni-sportvereninging S.V. Kampong: Voetbal,

Nadere informatie

Samen op weg naar de top

Samen op weg naar de top Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2018 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen, waarop het hele

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel. SPONSORBROCHURE Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583 E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.nl Bankrekeningnr.: IBAN NL81RABO014.82.06.352 t.n.v. TV Son en Breugel

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2011-2012 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE

SPONSORINFORMATIE SPONSORINFORMATIE 2017-2018 MHC Leusden MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid!

Nadere informatie

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers TENNISCLUB De Kikkers Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers Inleiding Om maar direct met de deur in huis te vallen: een club zonder sponsors heeft geen bestaansrecht. T.C. De Kikkers vormt hierop geen

Nadere informatie

Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015. Ook iets voor u?

Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015. Ook iets voor u? Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015 Ook iets voor u? Wat biedt Hockey Club Dordrecht? Exposure aan ca.1000 leden en hun familie Grootste hockey vereniging van Zuid Holland Zuid

Nadere informatie

Sponsor bij KHC Leuven

Sponsor bij KHC Leuven Sponsor bij KHC Leuven Wie zijn wij? Hockey - een sport met waarden en uitstraling Hockey zit duidelijk in de lift in België en Vlaanderen. Het aantal leden is de laatste jaren exponentieel gestegen. Bestaande

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter SPONSORPLAN 2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Informa e brochure Sponsoring

Informa e brochure Sponsoring Informa e brochure Sponsoring Wie zijn wij Zwaluw V.F.C. is een club voor en door Vughtenaren: wekelijks voetballen bij ons zo n 700 jeugdleden en 200 senioren. Wij voetballen graag op zo hoog mogelijk

Nadere informatie

Welkom bij HHC Quick Stick!

Welkom bij HHC Quick Stick! Sponsorbrochure Welkom bij HHC Quick Stick! In 2017 bestaat de Heerenveense Hockey Club Quick Stick alweer 60 jaar. Er is heel wat gebeurd sinds het moment dat gymnastiekleraar Theo Bakker de club oprichtte

Nadere informatie

samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg...

samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg... samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg... sponsorgids 2015 Huis & Hypotheek Al 10 jaar Hoofdsponsor. Huis & Hypotheek begon ruim 10 jaar

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Hilversumsche Mixed Hockey Club

SPONSORBROCHURE. Hilversumsche Mixed Hockey Club SPONSORBROCHURE Hilversumsche Mixed Hockey Club Voorwoord De Hilversumsche Mixed Hockey Club (HMHC) bestond op 30 september 2004 honderd jaar en is een nog steeds groeiende vereniging. Veel Hilversummers

Nadere informatie

HLTC HOOGERHEIDE. sponsorpresentatie 2011

HLTC HOOGERHEIDE. sponsorpresentatie 2011 HLTC HOOGERHEIDE sponsorpresentatie 2011 Introductie In de huidige tijd is sportsponsoring niet meer weg te denken In deze presentatie wil de sponsorcommissie nader ingaan op de mogelijkheden die onze

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2015-2016 informatie 2015-2016 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de Zwart Welkom bij Blauw-Zwart Beste lezer, RKsv Blauw-Zwart is een gezonde sportvereniging, opgericht in 1921, met voetbal als kernactiviteit. Het voetbal wordt beoefend op het mooie Sportcomplex de Schulpwei,

Nadere informatie

MHC Leusden. Naast de A Leden Gezelligste club. Regionale & lokale ondernemers

MHC Leusden. Naast de A Leden Gezelligste club. Regionale & lokale ondernemers SPONSOR CONTRACT MHC Leusden MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid! Daarom

Nadere informatie

MIXED HOCKEYCLUB GOIRLE. Sponsoring

MIXED HOCKEYCLUB GOIRLE. Sponsoring MIXED HOCKEYCLUB GOIRLE Sponsoring 1 Inhoud Sponsoring Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden Sponsorborden Website 2 Sponsoring MHC Goirle is één van de grootse teamsport vereniging

Nadere informatie

Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet

Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet Doelstellingen PR- en sponsorcommissie: 1. Behoud en verbeteren spelvreugde van senioren, junioren, pupillen, kortom alle betrokken leden en vrienden van de v.v.

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Versie: 10 maart 2012 Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Voorwoord Voor u ligt de presentatiegids van korfbalvereniging Seolto. In deze gids wil de sponsorcommissie

Nadere informatie

Influencer Marketing: where to begin?

Influencer Marketing: where to begin? Influencer Marketing: where to begin? Weleens gehoord van influencer marketing, maar weet je niet precies wat het inhoudt? Nieuwsgierig naar wat influencer marketing voor jouw merk of bedrij f kan betekenen?

Nadere informatie

Sponsoring kledinglijn 2010 2013 WMHC. Wageningsche Mixed Hockey Club

Sponsoring kledinglijn 2010 2013 WMHC. Wageningsche Mixed Hockey Club Sponsoring kledinglijn 2010 2013 WMHC Wageningsche Mixed Hockey Club Voorwoord Voor u ligt de sponsorbrochure waarin u als sponsor kennis maakt met de kledinglijn van de Wageningsche Mixed Hockey Club

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Sponsorvoorstel trainingsgoals HC De Pelikaan. Najaar 2015

Sponsorvoorstel trainingsgoals HC De Pelikaan. Najaar 2015 Sponsorvoorstel trainingsgoals HC De Pelikaan Najaar 2015 Inleiding Geachte geintereseerde HC De Pelikaan is al>jd op zoek naar sponsoren die voor de club iets extra s willen doen. Dank voor je interesse.

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor?

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor? sportclub rijssen Even voorstellen Sportclub Rijssen is in 1960 opgericht. Sinds 1964 wordt gevoetbald op sportpark De Koerbelt, waar we over 2 speelvelden, een combinatieveld (dat we samen met Excelsior

Nadere informatie

Blue Arrows Basketball

Blue Arrows Basketball Blue Arrows Basketball Dé coolste sport op de Heuvelrug! Sponsormogelijkheden Seizoenen 2010 2014 Hoofdsponsor Stersponsor Teamsponsor Specials Donateur Draag ook bij aan een sportieve en succesvolle samenwerking!

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter SPONSORPLAN 2012 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

informatie voor jou...

informatie voor jou... informatie voor jou... hockey vereniging de westerduiven met elkaar! Welkom bij hockeyvereniging Westerduiven Hockey is een echte teamsport. Je gaat met elkaar voor het beste resultaat. Gedreven en met

Nadere informatie

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting SPONSORmogelijkheden vv Diepenveen 1 Inhoudsopgave Samenvatting sponsormogelijkheden vv Diepenveen...4 Over DSC...5 Inleiding...6

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Korfbalvereniging T.O.P. T.O.P. staat voor Tot Ons Plezier. Onze in 1938 opgerichte vereniging is een begrip in Vroomshoop en omstreken. We zijn trots op

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING WWW.VVWILDERVANK.NL De v.v. Wildervank in het kort De voetbalvereniging Wildervank is opgericht op 5 april 1930 en heeft momenteel

Nadere informatie