AANKONDIGING JAARVERGADERING MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AANKONDIGING JAARVERGADERING MEDEZEGGENSCHAPSRAAD"

Transcriptie

1 Nummer :4 ieuwsbreke Datum: Groepen 1 t/m 8, directie, Papiermolen 18 Administratie 1541 RT Koog a/d Zaan Telefoon: Internet : Interne begeleiding info@de-golfbreker.nl Fax: AGENDA Oktober Maandag 14 Bosexcursie Castricum, kleuters (continurooster) Start Bag2school kledingactie t/m vrijdag 18 oktober 8.30 uur Woensdag 16 Agora dag, kinderen zijn vrij Donderdag u u boekenverkoop Inloopavond en boekenverkoop (tot u) Vrijdag 18 De schouw groep 6A, laarzen aan! Maandag 21 Herfstvakantie tot en met Maandag 28 Fluxus Juanita kleuters Dinsdag 29 Bezoek van de inspectie Woensdag u Jaarvergadering MR met aansluitend MR vergadering (20.30 u) November vrijdag 1 Studiedag team, kinderen zijn vrij. Donderdag 7 10 minuten avond Dinsdag 12 Excursie Corpus groep 6/7 en groep 8A (continurooster) 10 minuten avond Maandag 18 Versieravond Sinterklaas AANKONDIGING JAARVERGADERING MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Op woensdagavond 30 oktober 2013 houdt de medezeggenschapsraad van De Golfbreker haar jaarvergadering in de personeelskamer. De vergadering begint om uur en duurt tot uur. Alle ouders zijn welkom.

2 Kinderboekenweek Afgelopen maandag hebben we met alle kinderen het thema van de Kinderboekenweek geopend. Het was een flitsende opening, waarbij we op het eind met z n allen het lied Klaar voor de start hebben gezongen. Naar het voorbeeld van een meidengroep van groep 8 hebben we met z n allen meegedanst! U kunt hierover verderop in de Nieuwsbreker meer lezen. Agora dag Agora, de stichting waartoe De Golfbreker behoort, bestaat 12 ½ jaar. Dit wordt gevierd met twee Agora dagen, waarop de Agora scholen elkaar bezoeken in het kader van samen leren. Elke school presenteert met een normale schooldag zijn speer- en ontwikkelingspunten. Afgelopen woensdag was De Golfbreker de ontvangende school voor achtentwintig collega s van andere scholen. Het was een zinvolle en goede dag, waarop we als school vier ontwikkelingspunten extra aandacht hebben gegeven: Levelwerk ( leerlijn voor meer begaafden), taakspel ( een programma ter bevordering van de werkhouding), speelwerken en portfolio in de groepen 1/ 2 en de talentenklas. Volgende week woensdag, 16 oktober gaan wij verschillende scholen bezoeken. We hopen daar nieuwe ervaringen op te doen en ideeën en tips mee te kunnen nemen. Omdat we allen op bezoek zijn bij andere scholen, zijn de kinderen deze dag vrij. Inspectiebezoek Op dinsdag 29 oktober komt de inspectie voor het onderwijs, dhr. van der Knaap en mevr. Förrer, een bezoek brengen op onze school. Zij zullen de school bevragen op de kwaliteit van het onderwijs en de leerlingenzorg. In het onderzoek worden ook een aantal kinderen betrokken aan de hand van een vragenlijst en een gesprek. In een van de volgende Nieuwsbrekers zullen we verslag doen van hun bevindingen. BG2school actie Maandag hebben de kinderen de Bag2school kledingzakken meegekregen. Als u kleding heeft, die u niet meer gebruikt, dan kunt u die in de zak naar school (laten) brengen. Het is de bedoeling dat de zakken uiterlijk vrijdag 18 oktober om 8.30 uur worden ingeleverd. De kleding heeft een goede bestemming en de school ontvangt 0,30 per kg. Alvast bedankt voor uw medewerking! Teamdag Op de teamdag van 1 november richten we ons op de evaluatie en het verder ontwikkelen van de groepsplannen. We laten ons hierbij ondersteunen door twee deskundigen van de School Begeleidingsdienst Zaanstreek Waterland. Tevens zullen we de groepsplannen van de afgelopen periode evalueren en opzetten voor de komende periode van tien weken. De groepsplannen vormen de basis voor het onderwijsaanbod in de groep op drie niveaus. Tevens komen het sociaal

3 emotioneel leerlingvolgsysteem Zien (groepen 3 t/m 8) en KIJK (groepen 1/2) aan de orde. Daarbij kijken we welke acties ingezet worden vanuit de signalering, die in deze periode geregistreerd wordt. Vanaf groep 5 vullen kinderen zelf ook een vragenlijst in, die ons inzicht geeft in het functioneren van het kind en de groep. De methode Kinderen en hun sociale talenten sluit aan op dit volgsysteem en biedt thema s aan, die vanuit de signalering aanleiding zijn om uit te voeren. Willem Lamers NIEUWS UIT DE KLEUTERBOUW *De opening van de kinderboekenweek was voor de kleuters een mooie happening en zij hebben genoten van het openingsvuur, de vlaggendragers, de dansers en van de muziek. De twee weken voor de herfstvakantie werken en spelen de kinderen over het thema: Klaar voor de start. Er worden veel prentenboeken voorgelezen door de juf, een ouder of een leerling van een andere bouw. *Op maandag 14 oktober a.s. gaan alle kleuters met de bus naar het bos, om de herfst te ervaren. Deze dag hebben alle kleuters een continurooster en eten tussen de middag op school of in het bos. Schooltijden: van 8.30 uur tot uur. Het eten voor deze dag graag in een plastic zakje en het drinken uit een pakje, zodat we geen bakjes en bekers mee hoeven nemen naar het bos. Graag makkelijke kleding aan en stevige schoenen of laarzen. Als het hard regent gaat de excursie niet door, maar het continurooster gaat wel door. *Op woensdag 16 oktober a.s. hebben alle kleuters vrij, i.v.m. een studiedag voor het team. *Op donderdagavond 17 oktober a.s. is er een inloopavond vanaf uur en kunt u samen met uw kind de klas bekijken en tevens kinderboeken bekijken en kopen in de boekenkraam in de speelzaal. * na de herfstvakantie zal het nieuwe thema Herfst zijn en mogen de kinderen spullen voor de projecttafel meenemen. Nog enkele aandachtspunten: *Om 8.30 uur gaat de deur van het lokaal dicht omdat we graag op tijd willen beginnen, maar we merken dat er steeds vaker kleuters laat komen. *Na schooltijd brengen wij de kleuters naar buiten en zij mogen pas weggaan als de juf hun naam zegt. Wilt u, of degene die uw kind komt ophalen enige afstand bewaren zodat de juf overzicht kan houden. *Voor in de agenda: op vrijdag 20 juni 2014 is er een continurooster van 8.30 uur tot uur!!!noteert u deze dag alvast in uw agenda, wij hebben die dag veel ouderhulp nodig! Het is natuurlijk ook superleuk!!! Dit is nodig om een circusvoorstelling goed te oefenen en s middags een circus voorstelling te geven voor ouders en opa s en oma s. Vriendelijke groeten, de juffen van de groepen 1 en 2 Ina, Karin, Guda, Joke, Betty, Mirjam, Marieke, Lida en Anita.

4 NIEUWS UIT DE GROEPEN 4 Tot aan de herfstvakantie blijven we werken aan het thema van de Kinderboekenweek Sport en Spel. In groep 4a zijn groepscollages gemaakt van allerlei spellen. Donderdag 17 oktober krijgen de kinderen van groep 4b tijdens het gym uur een judo les en s avonds tijdens de inloopavond kunt u onder andere de spelende figuren van klei bewonderen die de kinderen naar aanleiding van het thema hebben gemaakt. De groepen 4 gaan bij mooi weer vrijdag 18 oktober een speurtocht lopen. Wilt u een groepje begeleiden? Graag opgeven op het bord bij de klas. Meester Wim en de juffen Petra, Riël en Teunie. DE SCHOUW MET GROEP 6A Voor een goed waterbeheer is het van belang dat sloten, hoe klein ook, goed worden onderhouden. In natte perioden moet het overtollige water naar de gemalen kunnen stromen en in droge tijden moet water juist worden aangevoerd. Tijdens de schouw controleren de schouwmeesters van het hoogheemraadschap de sloten. Een ondiepe sloot of een sloot met te veel plantengroei kan zijn functie namelijk niet goed vervullen. Bovendien verbetert de kwaliteit van het water als de sloot goed wordt onderhouden. Vanaf de derde maandag van oktober controleren het Hoogheemraadschap van het Noordzeekanaal tot Texel of de sloten vrij zijn van riet, biezen, flap en kroos. De schouwmeesters gaan na of de slootkanten zijn gemaaid, of alle kunstwerken (zoals bruggen, duikers, inlaten) zijn schoongemaakt en in goede staat verkeren en of er geen bomen, planten of takken over de sloot hangen. De onderhoudsplichtigen voor de sloten in Noord-Holland zijn onder andere het hoogheemraadschap, de provincie Noord-Holland, gemeenten, natuurorganisaties, de NS en Rijkswaterstaat. Maar ook particulieren die eigenaar zijn van een perceel aan een sloot zijn onderhoudsplichtig. Groep 6A is dit jaar door het Hoogheemraadschap gevraagd om te helpen met de schouw. We krijgen op 18 oktober eerst een gastles om van alles te leren over het waterschap, de schouw, de strijd tegen het water en het leven onder zeeniveau. Na deze les gaan we aan de slag. We gaan een stuk sloot in de wijk schoonmaken. Hierbij is de pers aanwezig.

5 Het is belangrijk dat de kinderen deze dag gekleed zijn n.a.v. de weersverwachting. In ieder geval moeten de kinderen deze dag tijdens de schouw rubber laarzen aan (evt. dichte schoenen). Handschoen en harken worden geregeld. We hopen dat de weergoden met ons zijn en dat het een leuke, leerzame ochtend wordt. Juf Wendy NIEUWS UIT DE GROEPEN 7 EN 8 De afgelopen periode hebben de groepen 8 en 7A gewerkt rondom het thema De Gouden Eeuw. Ze hebben tijdens dit project een stadswandeling gemaakt door onze hoofdstad, waarbij belangrijke bezienswaardigheden uit de 17 e eeuw zijn bekijken. De kinderen waren tijdens deze wandeling zelf gids. Ze hebben elkaar veel geleerd over bijvoorbeeld: het Koninklijk Paleis, de Gouden Bocht en de Westerkerk. Groep 7B en groep 6/7 hebben gewerkt rondom het thema Elektrotechniek. De kinderen weten nu wat voor soorten energie er zijn (warmte, licht, beweging, geluid). Ze kennen de symbolen om een stroomkringschema te kunnen tekenen. De kinderen kunnen nu een elektrotechnisch circuit ontwerpen, maken en verbeteren als dat nodig blijkt. Deze week en volgende week werken alle groepen 7 en 8 aan het thema van de Kinderboekenweek: Klaar voor de start! Er is een voorleeswedstrijd gehouden in iedere klas. Deze week wordt in iedere klas de voorleeskampioen bekend. Volgende week gaan deze voorleeskampioenen tegen elkaar strijden voor de titel Voorleeskampioen van De Golfbreker. Na de herfstvakantie gaan we werken aan het thema Het menselijk lichaam. We krijgen twee lessen van studentes voeding & diëtetiek over gezonde voeding en tussendoortjes. We gaan op excursie naar Corpus en we gaan ons bezighouden met spieren en botten. In de volgende Nieuwsbreker kunt u hier meer over lezen. De bovenbouw leerkrachten, Marleen, Rinske, Daniëlle, Ron, Hiske, Monique, Josien, Anneke en Bente KINDERBOEKENWEEK Maandag is de kinderboekenweek bij ons van start gegaan. Het was een gezellige start. Alle kinderen mochten in een optocht naar binnen met de vlaggen. Daar werden ze welkom geheten door onze dansdelegatie dames vanuit groep 8 met een Golfbreker slogan.

6 Binnen zocht elke klas plek in de grote zaal. Waarna de kinderen genoten van een klein toneelstukje over sport en spel en natuurlijk het lezen daarover. Het spektakel eindigde in de zeer goed voorbereidde dans klaar voor de start vanuit groep 8 georganiseerd. Het was een waar genoegen om dit met de hele school samen te bekijken. Vooral omdat iedereen het lied al kende en het daarom goed konden volgen. Super gedaan! Daarna maande Meester Willem alle kinderen aan om mee te doen. Zodat we vervolgens met de hele school aan het dansen waren. Als de rest van de week zo verloopt als onze start dan zijn wij tevreden. De leerlingen mogen ook aan de slag gaan thuis. We hebben opgeroepen om je lievelingssport of spel uit te beelden. Denk aan foto s of tekeningen op een a4. Maar natuurlijk zijn alle ideeën hierover welkom. Zeker vanuit de leerlingen zelf. Verder en dit is zeker net zo belangrijk, willen wij de leerlingen lekker laten lezen op school en thuis. Vandaar dat er ook nu weer een selectie boeken in de hal staat uitgestald die u en uw kind kunnen bekijken. Op donderdagavond 17 oktober hebben wij dan in onze school een boekenverkoop van boekhandel van der Laan uit Castricum. Deze avond start om uur en is afgelopen om uur. U kunt boeken op deze avond kopen. Wilt u verzekerd zijn dat u uw boek op 17 oktober mee kunt nemen dan dient u wel een bestellijst in te vullen. De bestellijsten moeten wel voor vrijdag 11 oktober binnen zijn bij de leerkracht. Om op donderdag 17 oktober aanwezig te kunnen zijn. Wij wensen iedereen veel plezier met lezen en alle activiteiten rondom sport en spel.

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Agenda: Wo 02-10 Start Kinderboekenweek met schoolontbijt Wo 09-10 Onze school ontvangt collega s van Agora Ma 14-10 Ouderraad Jaarvergadering Di 15-10 Herfstwandeling

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

ieuwsbreke AGENDA Inspectiebezoek

ieuwsbreke AGENDA Inspectiebezoek Nummer :5 ieuwsbreke Datum: 31-10-2013 Groepen 1 t/m 8, directie, Papiermolen 18 Administratie 1541 RT Koog a/d Zaan Telefoon: 075 6157936 Internet : www.de-golfbreker.nl Interne begeleiding 075 6157826

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 Groep 3/4 Groep 5/6 2 3 Start kinderboeken week Groep 8 4 5 Koffie-uurtje 8.45-9.45 uur Dag van de leraar 6 7 8 Studiedag voor het team, alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Vrij 20

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

ieuwsbreke Dinsdag 12 Zaans Museum groepen 4.

ieuwsbreke Dinsdag 12 Zaans Museum groepen 4. Nummer :10 ieuwsbreke Datum: 07-02-2013 Groepen 1 t/m 8, directie, Papiermolen 18 Administratie 1541 RT Koog a/d Zaan Telefoon: 075 615793 Internet : http ://golfbreker.basisschoolweb.nl Interne begeleiding

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data:

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: In deze week: verkoop schoolfoto s! ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam! 075-6169431 @ info@de-windroos.nl 21 mei: Weer naar school, Juf Hanneke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

WEEK oktober 2017

WEEK oktober 2017 WEEK 41 12 oktober 2017 KINDERBOEKENWEEK: GRUWELIJK ENG! Dit was een loeispannende week en het is nog niet afgelopen. De gangen en de klassen komen er steeds spannender uit te zien. En de lessen en boeken

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

ieuwsbreke Fluxus groepen 5. Schoolvoetbal bij KFC: programma zie verder

ieuwsbreke Fluxus groepen 5. Schoolvoetbal bij KFC: programma zie verder ieuwsbreke Nummer :13 Datum: 28-03-2013 Groepen 1 t/m 8, directie, Papiermolen 18 Administratie 1541 RT Koog a/d Zaan Telefoon: 075 615793 Internet : www.de-golfbreker.nl Interne begeleiding 075 6157826

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole Schooljaar 2015-2016 N O V E M B E R maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole 3 4 5 6 open avond van 17.30-19.00 uur 7 8 9 10 11 start pre colleges Rythovius College

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

ieuwsbreke Nummer: 7 schooljaar 2012-2013 Datum: 13-12-2012 Groepen 1 t/m 8, directie

ieuwsbreke Nummer: 7 schooljaar 2012-2013 Datum: 13-12-2012 Groepen 1 t/m 8, directie ieuwsbreke Nummer: 7 schooljaar 2012-2013 Datum: 13-12-2012 Groepen 1 t/m 8, directie Papiermolen 18 Administratie 1541 RT Koog a/d Zaan Telefoon: 075 6157936 Internet : www.de-golfbreker.nl Interne begeleiding

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jozefschool

Nieuwsbrief Jozefschool November 2015 Belangrijke data 30 november: Algemene ledenvergadering OV 4 december: Sinterklaasviering. Let op de brief die u hierover nog krijgt. 17 december: De kinderen zijn allemaal om 12.00 uur uit.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 OPEN OCHTEND VRIJDAG 6 NOVEMBER // KOM OOK GEZELLIG MEEDOEN MET ONZE HERFSTSPEURTOCHT IN DE SCHOOL! Op vrijdag 6 november organiseren alle ABBO-scholen van 9.00 12.00

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee. G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016 Oktober Schooltijden: We zouden het erg fijn vinden wanneer u ons wilt helpen: Wij willen graag om 8.30 uur met de lessen starten. Parkeren: Vanuit de buurtbewoners is het verzoek gekomen of ouders willen

Nadere informatie

ieuwsbreke Voor iedereen het allerbeste toegewenst voor 2014! AGENDA

ieuwsbreke Voor iedereen het allerbeste toegewenst voor 2014! AGENDA Nummer :9 ieuwsbreke Datum: 09-01-2014 Groepen 1 t/m 8, directie, Papiermolen 18 Administratie 1541 RT Koog a/d Zaan Telefoon: 075 6157936 Internet : www.de-golfbreker.nl Interne begeleiding 075 6157826

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 26: 25.03.2016 Belangrijke data: 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij van school 04 april t/m 15 april: kledinginzameling voor All 4 Africa

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Welkom in onze klas Spelend leren. In groep 1 en 2 staat spelend leren centraal in een hiertoe uitdagende omgeving. Van belang is dat de kinderen zich op hun gemak voelen

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbreker. 13 november 2014

Nieuwsbreker. 13 november 2014 Nieuwsbreker 13 november 2014 Nummer 6 Papiermolen 18 Groepen 1 t/m 8, directie, 1541 RT Koog a/d Zaan Administratie Internet : www.de-golfbreker.nl Telefoon: 075 6157936 Email : info@de-golfbreker.nl

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

NIEUWSBREKER. Nummer 19. In deze Nieuwsbreker:

NIEUWSBREKER. Nummer 19. In deze Nieuwsbreker: Nummer 19 NIEUWSBREKER 12-06-2014 RKBS de Golfbreker Papiermolen 18 1541 RT Koog aan de Zaan Groepen 1 t/m 8, administratie, directie: 075-6157936 Interne begeleiding: 075-6157826 Website: www.de-golfbreker.nl

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 5 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 4 november 2015 Wijziging tot de

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015

Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015 Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015 Agenda: Ma t/m do 16-03 t/m 09-04 Verkeersproject Ma 23-03 VVE thuis bijeenkomst groep 2, 9.00 uur Ma 23-03 OR vergadering 19.30 uur Do 26-03 Klassenlunch: alle kinderen

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2013 In deze VLOTte Babbel: Medezeggenschapsraad (MR) Avondvierdaagse Sportdag groep 5 t/m 8 Schoolkamp Hulp gevraagd eindfeest Tandenpoetsles

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 4 2 oktober 2015

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 4 2 oktober 2015 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 4 2 oktober 2015 Algemeen Belangrijke data: 1 7/10 start kinderboekenweek 2 14/10 Kijkavond en schoolfoto verkoop 18.30 uur

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 32 Vrijdag 17 juni 2016 Beste Ouders Vakantie en studiedagen Schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Maandag

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!!

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! OBS de Erasmus voor openbaar en vrolijk onderwijs! Het Erasmusje 6 maandag 26-10-2015 Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! 1 OBS de Erasmus viert feest! Dinsdag 27 oktober 2015!!

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2016

MAANDMEMO oktober 2016 MAANDMEMO oktober 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een heerlijke nazomer, gaan wij nu langzaam echt de herfst in. De temperaturen in de school zijn weer aangenaam en in alle klassen wordt flink gewerkt

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders / verzorgers, U vindt in dit informatieoverzicht van het schooljaar de volgende zaken:

VOORWOORD. Beste ouders / verzorgers, U vindt in dit informatieoverzicht van het schooljaar de volgende zaken: VOORWOORD Beste ouders / verzorgers, U vindt in dit informatieoverzicht van het schooljaar 2012-2013 de volgende zaken: Schooladres Schooltijden- vakantierooster- verlofdagen Medezeggenschapraad- adviesraad-

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Agenda Sint Maarten + Herberg

Agenda Sint Maarten + Herberg 1 Agenda Za 15 okt t/m Zo 23 okt Herfstvakantie Ma 24 okt klas 3/4 voorstelling Kwatta 10-11.30 Fietscontrole door eigen ouders Di 25 okt Knutselavond 5-12 kleuters Wo 26 okt 12.00 school uit! Lerarenscholingsmiddag

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Belangrijke data. Oudergesprekken 2 en 4 oktober. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #3a

Belangrijke data. Oudergesprekken 2 en 4 oktober. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #3a Belangrijke data 2 oktober Oudergesprekken tussen 14.30-17.00 uur 4 oktober Oudergesprekken tussen 14.30-20.00 uur 4 oktober Opening Kinderboekenweek 4 t/m 12 oktober Kinderboekenweek voorlezen in de groep

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuws van directie. Agenda

Nieuws van directie. Agenda Agenda 12 december Inloopochtend groep 6 13/14 december Kerstactie: voedselbank 14 december MR overleg 19 december Bord / bestek / beker mee voor kerstdiner 21 december Kerstdiner op school 22 december

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 10-01-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl GMR Deze week namen we informeel afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06. Woensdag 30 november:

Nieuwsbrief 06. Woensdag 30 november: Nieuwsbrief 06 Woensdag 23 november 2016 Agenda: Vrijdag 25 november: Excursie groepen 1-4 naar Bakkerijmuseum 11.15-15.15 uur Maandag 5 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 6 december: Mogen de

Nadere informatie