Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek"

Transcriptie

1 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 4 september 2017 jaargang 95 nr. 01 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Buiten Fitness Sportief wandelen Secretariaat: Postbus AC OOSTERBEEK Website: Contributie: IBAN NL65 INGB tnv OSV ONDER ONS SPORT Oosterbeek Clubhuis/Veld: Sportpark Hartenstein J.J. Talsmalaan BZ Oosterbeek Tel.: Een geweldige Airborne met al onze vrijwilligers en de enthousiaste wandelaars. Naar schatting waren er toch zeker lopers en het weer werkte enorm mee. De koffie en het bier en frisdrank hadden gretige aftrek. 's Ochtends om 6 uur werden de koffieapparaten al opgestart zodat de eerste starters van de 40 kilometer al hun eerste kopje konden krijgen maar belangrijker dat we voldoende voorraad hadden om de grote stroom tussen 8 en 11 te kunnen bedienen. Dat lukte weer uitstekend en daarna konden we ons al weer voorbereiden op de middag met het installeren van de biertaps en het vullen van de koelkasten. Ook dat liep als een trein met prima teamwork. De taken zijn verdeeld en ieder weet wat hem te doen staat. Belangrijk want de taps staan uren open en ook de frisdrank wordt heel snel verkocht En dan is het om half acht nog even goed toeven met z'n allen met een drankje buiten in de avondzon voordat we om acht uur samen met vrijwilligers van de politiesportvereniging aan de traditionele Italiaanse maaltijd gaan. En natuurlijk afsluitend met het ook traditionele ijs. Alle vrijwilligers dank voor inzet! De 71e Airborne was kortom weer heel geslaagd. Laten we er ook een gezellige Algemene Leden Vergadering hebben met een grote ledenopkomst. De vergadering is op dinsdag 26 september en er staan belangrijke onderwerpen op de agenda, als de verkiezing van twee nieuwe bestuursleden en het vaststellen van het vernieuwde huishoudelijk reglement. Cees Aalbers en Hanny Berendsen vertrekken en hebben veel energie in het bestuurlijke werk gestoken. Mooi als we met veel leden erbij afscheid kunnen nemen en de nieuwe bestuursleden kunnen installeren. Het Huishoudelijk Reglement beschrijft en regelt de organisatie van de vereniging in aanvulling op de statuten. Misschien een beetje saai maar toch belangrijk om dat goed met elkaar vast te leggen. Kortom een interessante vergadering en ik wijs ook op de nazit waarin we onder het genot van drankje en hapje elkaar weer op z'n Onder Ons uitgebreid kunnen ontmoeten! Al meer dan 100 jaar een genot. hartelijke groet, Henk Roelofs

2 CONVOCATIE Het bestuur van OSV Onder Ons nodigt alle leden, ereleden, bestuursleden, ouders van jeugdleden en begunstigers uit tot het bijwonen van een ALGEMENE LEDENVERGADERING te houden op dinsdag 26 september 2017 In het clubgebouw op Sportpark Hartenstein Aanvang van de vergadering uur Leden ouder dan 16 jaar hebben stemrecht en dat kan middels een schriftelijke machtiging aan een ander stemgerechtigd lid worden overgedragen. Dit lid kan ten hoogste namens twee andere leden bij volmacht stemmen. AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING 1 Opening 2 Notulen ALV dd. november Ingekomen stukken 4 Behandeling jaarverslagen 4.1. Secretariaat 4.2 Sportcommissie 4.3 Kantinecommissie 5 Behandeling financieel verslag 6 Begroting 2017/ Vaststellen contributies 2017/ Verslag en verkiezing kascommissie 9 Vaststellen huishoudelijk reglement 10 Bestuursbeleid 2017/2018 en Stand van zaken met betrekking tot de toekomst van het sportpark 11 Bestuursverkiezing (secretaris en penningmeester) 12 Benoeming PR-commissie 13 Rondvraag 14 Sluiting TOELICHTING AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING Ad 12 Volgens het huishoudelijk reglement zijn secretaris en penningmeester aftredend.

3 Jaarverslag Kantinecommissie 2016/2017 We kunnen terugkijken op een goed jaar zonder verbouwingen en grote klussen. Alles verliep naar wens en velen konden gebruik maken van onze accommodatie. De stamtafel deed zijn intrede We hadden in 2016 een prima Airborne Wandeltocht, niet alleen goed weer maar ook een fijn team vrijwilligers dat met grote inzet deze dag mogelijk heeft gemaakt. Ook in alle overige weken van het jaar wordt er hard gewerkt. Daar kunnen we met recht trots op zijn. De winterperiode was voor het schaatsen van korte duur. Slechts enkele dagen was er goed ijs, terwijl onze kantine klaar was voor een paar weken plezier. Het voorjaar werd gebruikt om alle materialen, die nog opgeslagen lagen in de oude opslagruimte aan de overzijde van de baan, een nieuwe plek te geven binnen ons gebouw. De 10 e Stuwwalloop ging vanwege hoge temperaturen eind mei niet door. Gelukkig kon er een vervangende datum worden gevonden t.w. 23 september a.s. Deze zomer hadden we voor het eerst zelfs 2 keer een barbecue, t.w. op 5 en 8 juli. Fijn dat alles zo kan binnen onze club en dat alles goed met elkaar wordt voorbereid en opgeruimd (zelfs als er een halve hooiberg voor de kantine wordt neergegooid). Ook de Oosterbeekse basisscholen hielden weer hun sportdagen met gebruik van onze kantine. De Midzomerloop werd dit jaar gehouden in het teken van het afscheid van Harry van Kempen, de eerste man die in de kantine na een looptraining alleen bier dronk i.p.v. water. Vandaar de eretitel: Harry van Kempenloop. Aankomende periode dienen er enkele ruiten vervangen te worden, die lek zijn, wat het uitzicht belemmert en ook het effect van dubbel glas teniet doet. Jaap Davelaar/ Cees Aalbers / Marijke Raimond / Lida Gouweleeuw Jaarverslag van het secretariaat seizoen 2016/2017 Geen verbouwing dit seizoen, wat een rust en regelmaat. Helemaal zoals de oudste leden dat van huis uit gewend zijn. Wél een verbouwing van onze website. Deze is volledig in een nieuw jasje gegoten met een nieuwe webmaster André Kragt. Ook is een nieuwe Commissie opgericht, de PRcommissie, met daarin Michiel van Druten, Leonard de Geus, Henk Roelofs en André Kragt. Een jubileumjaar voor de Airborne Wandeltocht die mede dankzij onze vrijwilligers weer prima is verlopen. Een record aantal deelnemers. De week erna alweer een Jeu de Boules tournooi, iedereen was weer bij de les en hield plaats vrij in de agenda om voldoende te bewegen. Er waren dit seizoen maar liefst 2 groepen cursisten voor de reanimatie. Binnenkort moet men weer op, nu voor de herhaling.

4 Traditioneel waren er in november de Stamppotavond voor de vrijwilligers en in januari de Nieuwjaarsborrel. Een goed idee mag gerust onveranderd worden voortgezet. De Derde Kerstdagwandeling genoot men van prachtig weer en dat bracht héél veel leden op de been, waaronder ook de nodige Zaalsporters! Ook de Snertloop hoort in dit rijtje thuis. De Jeugdhardlopers nodigden hun ouders uit eens mee te lopen en die uitnodiging werd door velen geaccepteerd. Leuk, zulke initiatieven. Er was een korte periode ijs, maar het weer was zo onstabiel dat het heel moeilijk was te beslissen of de baan nu wel of niet open ging en welk tijdstip. Moeilijk om genoeg vrijwilligers te bereiken als er ook nog griep heerst in die periode. Het is weer gelukt maar we hopen dat koning Winter zich beter gedraagt in het nieuwe seizoen. De groep Sportief Wandelaars op de zaterdagochtend leek te zullen groeien maar helaas heeft de groei niet doorgezet. Als een groep onrendabel is, moeten we besluiten dit stop te zetten. Leonard heeft zijn eerste seizoen als redacteur van het clubblad erop zitten. Fijn dat hij dit op zich heeft genomen. De gemeente heeft het beheer en onderhoud van het sportpark Hartenstein per januari 2017 overdragen aan een nieuwe Stichting Beheer en Exploitatie Sportpark Hartenstein (SBESH). De overdracht betekent dat de vaste gebruikers van het park, waaronder Onder Ons, jaarlijks een (hogere) bijdrage aan deze stichting gaan betalen gebaseerd op de intensiteit van het gebruik van het sportpark. De belangen van de gebruikers worden behartigd door de bestaande Stichting SBSH en deze is bezig afspraken te maken met de SBESH, vast te leggen in een beheerovereenkomst. De gesprekken daarover zijn echter nog niet afgerond. Er is nog steeds discussie over de goede staat van het beheer en onderhoud en de wijze waarop dit wordt geborgd. Daarnaast wordt er nog gesproken over mogelijke verplaatsing van de Jeu de Boulesbaan. Of en wanneer dit gaat gebeuren is niet duidelijk. Buiten Fitness een nieuwe activiteit - wordt door een aantal leden met veel plezier beoefend. Ook mensen die geen binding met onze club hebben, zien we regelmatig hun spieren oefenen op de glimmende toestellen. Waarin een dorpsclub groot kan zijn: maar liefst 2 jarenlange leden van Onder Ons deelden in de Lintjesregen. Hulde! Cees Aalbers, onze penningmeester, gaat ons verlaten en ook krijgt de club een nieuwe secretaris voor Hanny Berendsen. We zijn blij dat er tijdig opvolgers zijn gevonden. De sfeer is goed binnen OSV Onder Ons. Nanne Geuzebroek volgt Cees op en Anita Wenting neemt de taken van het secretariaat op zich. Tot teleurstelling moest de 10 e Stuwwalloop worden afgeblazen, vanwege de hitte notabene. Het weer is altijd van grote invloed op ons leven in dit Kikkerland, zo ook dit keer. Evenals vorig jaar hebben de hardlopers het seizoen afgesloten met een BBQ. Daarmee kwam een spetterend einde aan alweer een sportseizoen op Hartenstein.

5 Jaarverslag Sportcommissie seizoen 2016/2017 Dit jaar stond in het teken van leden werven. Hier en daar zijn er sporturen waar het ledenaantal gestaag afneemt of waar een nieuw geformeerde groep wel wat meer aanwas kan gebruiken. De vernieuwde website was een mooie aanleiding om voor het eerst in onze geschiedenis een advertentie te plaatsen; Ga fit de zomer in! Daarnaast kwamen er persberichten waarvan nooit zeker is of deze geplaatst gaan worden. En ja wel, een berichtje ergens middenin de krant levert altijd weer extra aanmeldingen. Dit jaar was de foto van de hardloopgroep voorpaginanieuws. Goede reclame; ook voor onze nieuwe website! Ook de nationale sportweek en de gemeentelijke actie 50+ sportief hebben in het najaar van 2016 bij verschillende sportgroepen nieuwe leden opgeleverd. Deze vanuit de gemeente opgezette wervingscampagnes zijn een goede aanvulling op onze eigen initiatieven om nieuwe leden te werven. Buitenfitness Het vorige jaarverslag er 2x op nagelezen; nee, Buitenfitness stond er nog niet bij. Zo nieuw, maar toch al zo n vertrouwd beeld op de woensdagochtend op het park. Een carrousel van spierversterkende oefeningen in de buitenlucht. Naast de jeu de boules de 2 de sportgroep met een winterstop en doortrainen tijdens de schoolvakanties en zomerperiode. Met één seizoen achter de kiezen is het al een hechte groep van doorbijters die zich niet laten afschrikken door grondoefeningen, gewichtheffen of slecht weer. Tijdens de ijsperiode in de winterstop gingen er zelfs nog een aantal naast de ijsbaan door met hun wekelijkse routine. Nordic Walking Het aantal groepen en het aantal deelnemers is constant gebleven: er lopen wekelijks drie groepen: maandagochtend en avond en woensdagochtend. De daggroepen hebben twee niveaugroepen. Die voorzien zeker in een behoefte. Het is inmiddels ook gewoonte geworden om in de zomervakanties door te lopen. De groepen regelen dat onderling en vertrekken vaak vanuit andere locatie. Dit gaat buiten de verantwoordelijkheid van de trainers en club om, maar geeft wel aan dat de sfeer in de groepen goed is! Hardloopgroep Jeugd De jaarlijkse clinic De Donsjes kende dit jaar wat minder nieuwe jeugdleden dan voorgaande jaren. Dit was deels te wijten aan het feit dat er voor het eerst geen samenwerking was met Loopland Gelderland en door een andere advertentiecampagne voor de clinic. Desondanks zijn bijna alle nieuwe leden wel lid geworden van de jeugdhardloopgroep. Helaas konden de jongeren dit jaar niet knallen tijdens de Stuwwalloop aangezien de Stuwwalloop dit jaar door de hitte werd afgeblazen. In september gaan we met allen een nieuwe poging wagen. December was een drukke maand. Eerst vierden we met z n allen Sinterklaas en nog geen week later was er de eerste ouder meeloopavond. Deze ouder meeloopavond werd in zijn geheel georganiseerd door de broers Justin en Glenn. De avond werd een groot succes: er deden ruim 12 ouders mee en zowel de kinderen als ook de ouders willen dit jaar weer tegen elkaar gaan lopen! In het voorjaar heeft Ellen een Sponsorloop georganiseerd voor o.a. een school in Gambia. In totaal hebben onze jeugdleden voor ruim 600,- bij elkaar gelopen! Met dit geld, dat Ellen persoonlijk in Gambia heeft afgegeven, zijn meerdere projecten financieel ondersteund. Hardloopjeugd van Onder Ons, hartelijk dank!! Hardloopgroep volwassenen De hardlopers hebben een prima jaar achter de rug. Naast het sportief bezig zijn op de woensdagavond, vinden steeds meer hardlopers het gezellig om na afloop van de training nog wat te drinken in de kantine.

6 Aan het begin van het seizoen mochten wij een nieuwe trainer verwelkomen, Guno. Hij geeft om de week les aan de middengroep en rouleert samen met Nina, al jaren de vaste trainster van deze grote stabiele groep. De lopers van de middengroep geven aan enthousiast over Guno te zijn en vinden ook de inhoudelijke afwisseling erg prettig. Andreas was eveneens een nieuw gezicht / nieuwe trainer. Hij heeft dit voorjaar de introductiecursus verzorgd die goed is bezocht. Tot slot heeft Jan Kees, trainer in opleiding, het praktijkgedeelte van de cursus met goed gevolg afgerond bij Onder Ons. Hij liep vooral mee met de groep van Arjen en Piet was zijn begeleider. Behalve de reguliere aanmeldingen waren er dit jaar ook asielzoekers / statushouders die zich hebben aangemeld. Mede dankzij de inzet van Eugène, vrijwilliger bij de stichting Vluchtelingenwerk, was dit een succes. Ook de inzameling die werd gehouden (loopschoenen en sportkleding) voor de statushouders heeft bijgedragen aan dit succes en er is gul gegeven. Wij hopen van harte dat meer asielzoekers zich zullen aanmelden. Uiteraard werden ook dit jaar weer de snertloop en de midzomerloop georganiseerd, een loop van 5 kilometer. Vooral de midzomerloop, de sportieve afsluiting van het jaar, was bijzonder omdat het eenmalig is omgedoopt tot de Harry Kempenloop. Na jarenlang trouw lid te zijn geweest, moest Harry op 79-jarige leeftijd helaas afscheid nemen van Onder Ons. Hij gaf het startsein voor de loop en is echt in het zonnetje gezet. Daarna werd met een goed bezocht fantastisch BBQ-feest / western party, het seizoen echt afgesloten. Jeu de boules 26 jaar jeu de boules bij Onder Ons. Ook dit seizoen is weer voorbij gevlogen met vele mooie en minder mooie momenten, zo is ons zeer gewaardeerd lid Dick Derksen op 18 januari overleden. De Jeu de Boules toernooien, gezamenlijk georganiseerd met de Jeu de Boules club Elderveld Het leuke Boultje en Jeu de Boules club De Boulisten was weer een groot succes. Winnaar van Airborne toernooi, 42 deelnemers, is Janny Berghege en van voorjaars toernooi, 36 deelnemers, is Nel Brink. Ook onze Koffiekletsmomenten zijn zeer gezellige en goed bezocht. Op dit moment zijn er 27 jeu de boulers die wekelijks een balletje gooien. Sportief wandelen Gestart op 5 maart 2016 is in de zomer van 2016 besloten om de zaterdagochtend van 9-10 uur één volledig seizoen de kans te geven zich te ontwikkelen. De belangstelling voor dit tijdstip is echter minimaal gebleken en na één seizoen hebben we helaas besloten dit uur niet langer aan te houden. De maandagochtend loopt wel goed en wordt steeds drukker bezocht. Dus wordt er in het volgende seizoen gewandeld op maandagochtend (Willie), maandagavond (Ellen) en woensdagavond (Ellen). Derde Kerstdagloop: Het was wel even schrikken, maar de contactpersonen bij de zaalsport hebben hun werk goed gedaan. Daarom kwamen niet de verwachte 40 leden op derde Kerstdag, maar ruim 80 leden, naar de kantine om mee te wandelen. We hadden mooi weer en een prachtige, gevarieerde wandeling naar de koffiepauze in Doorwerth. Na afloop was het heel gezellig bij de erwten- en pompoensoep. Zaalsport Deze sportgroep kan terugkijken op een goed sportseizoen. Het Galmproject leverde dit jaar zes nieuwe leden op. Daar er weinig verloop is blijft het aantal leden aardig op peil. Het nieuwe Galmproject start in februari 2018 en wellicht kunnen we ook dan weer wat nieuwe leden verwelkomen. Evenals vorig jaar werd ook dit sportjaar afgesloten met een gezellige barbecue. De Sportcommissieleden: Michiel van Druten (jeugdloopgroep), Dianne Kragt (hardloopgroep volwassen), Willemien Eissen(sportief wandelen), Jaap Roorda (jeu de boules), Miriam Schröder (nordic walking en vertrouwenspersoon), Louis Peters (zaalsport Oosterbeek),Yvonne Wijngaard (zaalsport Renkum), Wiljanne Davelaar (sportkasbeheer), Arjen van Druten (voorzitter).

7 De Nationale Sportweek komt er weer aan! Van zaterdag 9 tot en met zondag 17 september is weer de Nationale Sportweek met als doel meer mensen naar sportclubs te leiden. Ook de gemeente Renkum mee, en onze sportclub heeft zich er ook bij aangesloten. Op de gemeentepagina staat deze week het hele programma afgedrukt. Tijdens de Nationale Sportweek kunnen belangstellenden gratis meesporten. Het is een mooie manier om kennis te maken met verschillende sporten en sportverenigingen. Kennen jullie mensen die graag een keer willen komen kijken, dan kan dat: neem ze vooral mee naar jouw sportuur of maak ze attent op een van de andere sporten bij Onder Ons. Zelf kun je natuurlijk in die week bij een van de andere sporten van onze Vereniging meedoen. Van te voren opgeven hoeft niet. Op de gemeentepagina in de Rijn en Veluwe staat deze week weer het hele programma afgedrukt. De Sportcommissie Bericht voor de Nordic Walkers Voor het najaar hebben de trainers weer een paar mooie locaties uitgekozen. De trainingen starten dan niet vanuit de kantine, maar op de aangegeven locaties. Omdat het s avonds eerder donker wordt lopen we nu op de eerste training van de maand vanaf een ander vertrekpunt. De training in november is voor de avondgroep gewoon vanaf de kantine, omdat het dan donker is. Maandag 4 en woensdag 6 september: Informatiecentrum Renkums Beekdal Nieuwe Keijenbergseweg VZ Renkum Maandag 2 en woensdag 4 oktober: Parkeerterrein Wolfhezerweg (vlak voor de brug over de A50, vanaf Oosterbeek) Maandag 6 en woensdag 8 november (alleen de daggroepen!): Bakenbergseweg, Arnhem, bij camping Warnsborn. Voor de daggroepen geldt: voor hen die willen meerijden is het verzamelen om 9.45 uur bij de kantine. De anderen gaan op eigen gelegenheid. De trainers en Miriam

8 Vakantierooster sportseizoen In de week van 28 augustus zijn de trainingen op Hartenstein weer van start gegaan. Vanaf 4 september starten ook de trainingen in de zalen. Maar, geen training betekent voor steeds meer groepen niet dat er niets gedaan wordt. Met namen de wandel- en Nordic-groepen hebben vaak doorgelopen tijdens de zomervakantie. Leuk om te zien en in mijn geval ook om mee te lopen! Er zijn mooie tochten gemaakt. Soms vanuit Oosterbeek, maar vaak ook ergens in de regio. Bewegen in een groep stimuleert dus echt! Aan mijn tochten heb ik een paar leuke foto s overgehouden die hierbij zijn opgenomen. Toch houden wij ons als Vereniging aan de schoolvakanties in het basisonderwijs. Voor het komende seizoen hebben we daarom de volgende vakanties in petto: Herfstvakantie oktober Kerstvakantie 23 december 7 januari Voorjaarsvakantie februari Pasen 30 maart 2 april Meivakantie 28 april 13 mei Hemelvaart 10 mei Pinksteren 21 mei Zomervakantie 7 juli 19 augustus Namens de sportcommissie Miriam De maandagochtendgroep in Wolfheze Het overbruggen van 55 meter hoogteverschil van de woensdagochtendgroep

9 AIRBORNE JEU DE BOULES TOERNOOI Zaterdag 9 SEPTEMBER 2017 Aanvang : 9.45 uur Sportpark Hartenstein, J.J.Talsmalaan 9, Oosterbeek Zaterdag 9 september gaan we er weer voor, Airborne Jeu de Boules toernooi. Ook deze keer zijn de jeu de boulers van De Boulisten Bakenberg en Jeu de Boules club Elderveld van de partij. Het is een open toernooi en graag nodigen wij u uit om met ons te genieten van het mooie balspel Jeu de Boules. Iedereen is van harte welkom om met ons een balletje te gooien. Meedoen is genieten van het mooie balspel, onze prachtige accommodatie en genieten van sporten in de buitenlucht. Programma: uur ontvangst met koffie/thee uur eerste ronden uur lunchpauze uur tweede ronden met aansluitend prijsuitreiking en napraten onder genot van een drankje. Bij iedere speelronde worden de spelers gewisseld, dus ongeacht de club waar je lid van bent (of misschien helemaal geen lid bent) speel je met een andere "maat". Individueel opgeven en niet per duo. De uiterste inschrijfdatum is donderdag 7 september. Kosten voor deelname aan toernooi inclusief lunch 7,50 Wilt u meer informatie Jaap Roorda: of zie

10 nr september 2017 jaargang 95 Agenda 9 september : Nationale Sportweek 9 september : Airborne Jeu de Boules toernooi 23 september : Stuwwalloop 26 september : Algemene Ledenvergadering Kopij voor de volgende Toorts insturen voor 26 september a.s uur naar l.degeus@upcmail.nl

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 3 april 2017 - jaargang 94 - nr. 08 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 juli jaargang 94 - nr. 11

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 juli jaargang 94 - nr. 11 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 3 juli 2017 - jaargang 94 - nr. 11 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Buiten

Nadere informatie

Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek

Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 2 oktober 2017 jaargang 95 nr. 02 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Buiten

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 6 februari jaargang 94 - nr. 06

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 6 februari jaargang 94 - nr. 06 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 6 februari 2017 - jaargang 94 - nr. 06 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 7 november 2016 jaargang 94 nr. 03

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 7 november 2016 jaargang 94 nr. 03 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 7 november 2016 jaargang 94 nr. 03 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Outdoor

Nadere informatie

INHOUD: Een Ode aan Onder Ons. Midzomerloop OSV Onder Ons valt in het water! Oproep: Algemene Ledenvergadering. Airborne Jeu de Boules toernooi.

INHOUD: Een Ode aan Onder Ons. Midzomerloop OSV Onder Ons valt in het water! Oproep: Algemene Ledenvergadering. Airborne Jeu de Boules toernooi. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek 7 september 2015 jaargang 93 nr. 01 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Dynamic Run Hardlopen Jeu de Boules Nordic walking Sportief

Nadere informatie

Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek INHOUD

Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek INHOUD Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek INHOUD COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 19 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Outdoor Fitness Sportief wandelen

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 5 juni jaargang 94 - nr. 10

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 5 juni jaargang 94 - nr. 10 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 5 juni 2017 - jaargang 94 - nr. 10 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Buiten

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 29 augustus 2016 jaargang 94 nr. 01

INHOUD. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 29 augustus 2016 jaargang 94 nr. 01 Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek 29 augustus 2016 jaargang 94 nr. 01 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 6 maart jaargang 94 - nr. 07

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 6 maart jaargang 94 - nr. 07 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 6 maart 2017 - jaargang 94 - nr. 07 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 1 februari 2016 jaargang 93 nr. 06 COLOFON. OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911

INHOUD. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 1 februari 2016 jaargang 93 nr. 06 COLOFON. OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek 1 februari 2016 jaargang 93 nr. 06 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Sportief

Nadere informatie

INHOUD: Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 1 september 2014 Jaargang 92 nr. 01 COLOFON. OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911

INHOUD: Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 1 september 2014 Jaargang 92 nr. 01 COLOFON. OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek 1 september 2014 Jaargang 92 nr. 01 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Dynamic Run Hardlopen Jeu de Boules Nordic walking Sportief

Nadere informatie

Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek

Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 6 november 2017 jaargang 95 nr. 03 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Buiten

Nadere informatie

INHOUD: Zomervakantie. Midzomerloop. Agenda. Nieuw inleveradres kopij!!

INHOUD: Zomervakantie. Midzomerloop. Agenda. Nieuw inleveradres kopij!! Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek 4 juli 2016 jaargang 93 nr. 11 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Dynamic Run Hardlopen Jeu de Boules Nordic walking Sportief

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 oktober 2016 jaargang 94 nr. 02

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 oktober 2016 jaargang 94 nr. 02 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 3 oktober 2016 jaargang 94 nr. 02 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Outdoor

Nadere informatie

INHOUD: Pagina 0. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 6 januari 2014 Jaargang 91 nr. 06. COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911

INHOUD: Pagina 0. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 6 januari 2014 Jaargang 91 nr. 06. COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Pagina 0 Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek 6 januari 2014 Jaargang 91 nr. 06 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Korfbal Nordic walking

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 8 januari 2018 jaargang 95 nr. 05 Voorwoord van de voorzitter Een mooi, gezond en sportief 2018 gewenst. COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport

Nadere informatie

Veranderingen op sportpark Hartenstein.

Veranderingen op sportpark Hartenstein. 7 december 2015 jaargang 93 nr. COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 19 Sporten: Conditiesport 50+ Dynamic Run Hardlopen Jeu de Boules Nordic walking Sportief wandelen Secretariaat: Postbus 2 6860AC

Nadere informatie

INHOUD: Van 2015 naar 2016. Montferland Night Trail. De Onder Ons snertdag op woensdag 27 januari. AED Training. Derde kerstdagwandeling. Agenda.

INHOUD: Van 2015 naar 2016. Montferland Night Trail. De Onder Ons snertdag op woensdag 27 januari. AED Training. Derde kerstdagwandeling. Agenda. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek COLOFON 4 januari 2016 jaargang 93 nr.05 OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Sportief

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 24 17 maart 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 20-03 Louise, groep 5 26-03 Femke, groep 3 OPROEP BUXUS Over

Nadere informatie

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers,

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers, Beste LTVL-ers, Alweer de eerste nieuwtjes voor het tennisseizoen 2014 in de vorm van deze nieuwsbrief. De redactiecommissie gaat weer proberen jullie zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Maar

Nadere informatie

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit.

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit. Algemene ledenvergadering VCZ 06 november 2017 Het bestuur nodigt alle leden van VCZ uit voor de algemene ledenvergadering welke wordt gehouden op maandag 06 november om 20.00 uur in de kantine van de

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 4 december 2017 jaargang 95 nr. 04 Voorwoord van de voorzitter COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen

Nadere informatie

PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016. 10.00 16.00 uur

PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016. 10.00 16.00 uur PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016 10.00 16.00 uur Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kan jong en oud kennis maken met onze sport. Sla je slag in onze slagkooi en gooi een strike op het pitcherscherm.

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

D GIFLIT GIFLIT MAART 2019

D GIFLIT GIFLIT MAART 2019 DIGIFLITS MAART 2019 Nieuws van het bestuur Startcursus Hardlopen, Sportief Wandelen en Nordic Walking Het bestuur is verheugd door het grote aantal deelnemers aan de verschillende startcursussen. Middels

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 Nieuwsbrief 1 - Januari 2015 In dit nummer: Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 TOZ van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Nieuwe trainingscyclus voorjaar 2015! Tennis Op Proef voor jeugd bij

Nadere informatie

Plus Wandel 4 daagse Alkmaar 2012

Plus Wandel 4 daagse Alkmaar 2012 M.O.A. Marathon op afbetaling Ook dit jaar wordt de MOA weer door Mets en Theo georganiseerd. Het is de bedoeling dat je in vier avonden een afstand gelijk aan een hele of een halve marathon loopt. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 22e Algemene Ledenvergadering bij Avila op 23 Februari 2017 Dit jaar wordt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) wederom in het Koetshuis van het Avila

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering AV Start 78. Donderdag 25 maart 2010

Algemene Ledenvergadering AV Start 78. Donderdag 25 maart 2010 Algemene Ledenvergadering AV Start 78 Donderdag 25 maart 2010 Agenda 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Verslag algemene ledenvergadering 2009 4. Uitreiking prestatiebekers --- run for

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

Evenementen kalender 2014

Evenementen kalender 2014 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Evenementen kalender 2014 Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Uitgave 3 seizoen 2015-2016 Beste vrijwilligers, Het SVG seizoen 2015-2016 is al weer een tijdje afgelopen. Toch nog even een korte nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Loopgroep Zuidhorn Jaarverslag 2013

Loopgroep Zuidhorn Jaarverslag 2013 Loopgroep Zuidhorn Jaarverslag 2013 Bestuur Loopgroep Zuidhorn Inhoud Inleiding... 2 Blz. 1 Activiteiten 2013... 3 2 Communicatie... 4 3 Ledenaantal en trainingen... 4 4 Sponsoring... 5 5 Rooster van aftreden

Nadere informatie

Wil je in contact komen met een buurtsportcoach, mail dan naar

Wil je in contact komen met een buurtsportcoach, mail dan naar 2017 5 26 Laatste nieuws van Beuningen Samen in beweging Inleiding Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van Beuningen Samen in beweging. We zullen 4 x per kalenderjaar deze nieuwsbrief verspreiden om u zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Evenementen kalender 2015

Evenementen kalender 2015 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot 22 maart) http://www.wilvanzorgetennis.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 05 Januari 2018 Van de directie, Deze week zijn de citotoetsen gestart. Dit kan voor kinderen (en ouders) een spannende tijd zijn. Graag wil ik nog eens benadrukken dat we trots

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016 NIEUWSBRIEF NTC JEUGD 01 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 Het tennis seizoen is vol aan de gang! De trainingen zijn begin april begonnen met een nieuwe trainster, de dorpen geel competitie is opgericht, en de reguliere

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

24 december 2016 nr. 30

24 december 2016 nr. 30 24 december 2016 nr. 30 De feestdagen staan voor de deur en het jaar 2016 loopt ten einde, tijd voor een laatste Nieuwsbrief. Het afgelopen kwartaal waren er diverse activiteiten. In deze Nieuwsbrief een

Nadere informatie

INHOUD: Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 3 november 2014 Jaargang 92 nr. 03

INHOUD: Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 3 november 2014 Jaargang 92 nr. 03 Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek 3 november 2014 Jaargang 92 nr. 03 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 INHOUD: Sporten: Conditiesport 50+ Dynamic Run Hardlopen Jeu de Boules Nordic walking

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 12 / 17 maart Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 12 / 17 maart Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 12 / 17 maart 2017 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 1 juni 2015 jaargang 92 nr. 10 COLOFON. OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911

Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 1 juni 2015 jaargang 92 nr. 10 COLOFON. OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek 1 juni 2015 jaargang 92 nr. 10 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Dynamic Run Hardlopen Jeu de Boules Nordic walking Sportief

Nadere informatie

Update bestuur Badminton Club t Gooi

Update bestuur Badminton Club t Gooi Update bestuur Badminton Club t Gooi April 201 7 Martin Warmelink Voorzitter EN NU EVEN SERIEUS: WIE WORDT ONZE NIEUWE VOORZITTER?? Nog een maand of 2, dan zit het badminton-seizoen er weer op. We zijn

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging S.S.S. & D.I.N.D.U.A. Sint Maartensbrug Sint Maarten Opgericht 15 mei 1925 www.sss-dindua.nl

Gymnastiekvereniging S.S.S. & D.I.N.D.U.A. Sint Maartensbrug Sint Maarten Opgericht 15 mei 1925 www.sss-dindua.nl Gymnastiekvereniging S.S.S. & D.I.N.D.U.A. Sint Maartensbrug Sint Maarten Opgericht 15 mei 1925 www.sss-dindua.nl Informatieboekje 2011-2012 VOORWOORD Beste sportvrienden, Hierbij ontvangt u de 86 e jaargang

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming NUMMER 2 JAARGANG 33 21 september 2018 Belangrijke data 24 september Schoolreis groep 7 Groep 6 Thijssenshof 18.30-19.30 uur Informatie avond Bavolab 19.30-20.30 uur Informatieavond Trainingslab 25 september

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni Nieuwsbrief woensdag 1 juni Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Vakantieroosters Junivakantie Korfbal Woensdag 1 juni Op 1 juni begint de meteriologische zomer. Een mooi seizoen breekt aan. Geniet van

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Afscheid. Fotocollage Kids4kids. Kalender. Blz.2: Step; Sportdag; Avond 4 daagse. Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014

Afscheid. Fotocollage Kids4kids. Kalender. Blz.2: Step; Sportdag; Avond 4 daagse. Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014 Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014 Afscheid Aan het eind van dit schooljaar gaan 3 zeer gewaardeerde collega s onze school verlaten. Zij hebben alle drie vele, vele jaren met hart en ziel aan onze school

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland FOTO: STEFAN KEMPER Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland - 2 - Beste sportvrienden, Welkom bij het eerste 1e Rabobank Salland Ge Nijboer Meisjes toernooi. De naam Ge Nijboer is

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Project ABC Actief Betrokken Club

Project ABC Actief Betrokken Club Project ABC Actief Betrokken Club 2014-2015 Activiteiten voor ouderen met achterstand in bewegen en participatie korfbalvereniging NKC 51 in Nijverdal Colofon Dit format is gebaseerd op uitgaven van het

Nadere informatie

Informatieboekje vrienden van DWF

Informatieboekje vrienden van DWF SLIEDRECHTSE ZWEM- EN POLO VERENIGING DOOR WATER FIT Secretariaat: Ingeschreven bij de K.v.K. onder M.Lans nummer 40322393 Sportlaan 1 Opgericht 18 februari 1955 3364 AT Sliedrecht Aangesloten bij KNZB

Nadere informatie

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26 Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 9 e jaargang september 2011 nr 26 www.jeudebouckles.nl -------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar:

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar: Agenda Algemene Ledenvergadering Nederlandse Vereniging Wenen vrijdag 23.03.2018, 19:00-20:00 Flanagan s Irish Pub, Schwarzenbergstraße 1-3, 1010 Wenen 1. Opening Aanwezig: 28 leden. Volgens de statuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

Schooljaar , nieuwsbrief 7 december Beste ouders,

Schooljaar , nieuwsbrief 7 december Beste ouders, Schooljaar 2016-2017, nieuwsbrief 7 december 2016 Beste ouders, Sinterklaas en zijn Pieten zijn maandagochtend hartelijk ontvangen door de kinderen en hun ouders. Vele handen zijn geschud, tekeningen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Club van 100

Nieuwsbrief Club van 100 Nieuwsbrief Club van 100 Nr.8 /april 2015 Initiatiefnemers Club van 100 Kees Ruyter Adrie Droste Peter Vissie Paul Schroder Henk van Briemen ================================================================

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Periode: eind aug. tot begin mei Aantal plaatsen: 6 Aantal uur p.p.: 30-45

Periode: eind aug. tot begin mei Aantal plaatsen: 6 Aantal uur p.p.: 30-45 Help mee met het geven van voetbaltraining aan jeugdteams op de maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagmiddag. Er is al een trainer aanwezig maar die kan altijd jouw hulp gebruiken om in kleine groepjes

Nadere informatie

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1 T.C. Skinlo Algemene Leden Vergadering 1 maart 2016 Opening 1 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Goedkeuring notulen ALV 12 november 2015 4. Jaarverslagen bestuursleden 5. Goedkeuring

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Jaargang 2015 Nummer 10 december. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Jaargang 2015 Nummer 10 december. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2015 Nummer 10 december Van de voorzitter Beste medetennissers, Uit het TV programma Nederland kwamen toch een paar zaken voorbij die wellicht ook interessant zijn

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie