Nieuwsbrief december 2014 Editie 13

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief december 2014 Editie 13"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief december 2014 Editie 13 Van de voorzitter De winterstop is begonnen. Afgelopen zaterdag zijn de laatste wedstrijden gespeeld, de eerste jeugdkampioenen zijn gehuldigd. Jongens en meiden, nogmaals van harte gefeliciteerd. De jeugd gaat nu voor een groot deel de zaal in. Ook de senioren hebben een poosje geen wedstrijden of gaan zich opmaken voor een groots zaalvoetbal festijn: het Protos Wering toernooi. Als we op het afgelopen halfjaar terug kijken kunnen we constateren dat enkele elftallen trots boven aan staan en andere elftallen ergens in de middenmoot meedoen. Ook ons eerste elftal heeft te maken met diezelfde zaken, er wordt gewonnen, er wordt verloren. Als er een wedstrijd gewonnen wordt kun je zo enkele plaatsen stijgen, maar u begrijpt dat dan meestal ook de conclusie is dat als er wordt verloren je snel enkele plaatsen kunt zakken op de ranglijst, het zit kort op elkaar. We hopen dat er net zo n 2 e helft van de competitie volgt als afgelopen seizoen en dat er veel gewonnen mag worden. Verder op in de nieuwsbrief zal de technische commissie vast over andere elftallen wat schrijven. Bestuurlijk blijven vooral lopende zaken hun aandacht vragen. Een belangrijk nieuws is dan natuurlijk dat Harry Warmelink te kennen heeft gegeven te willen stoppen na dit seizoen. We moesten toen op zoek naar een nieuwe trainer. Deze procedure is afgelopen en we hopen met Arjan Plessen het nieuwe seizoen in te gaan. Tijdens een jaarwisseling wordt er vaak ook een moment van bezinning gekozen, er wordt terug gekeken en er wordt vooruit gekeken. Ook heeft deze tijd voor heel veel mensen een dubbel gevoel. Blijdschap en verdriet liggen kort bij elkaar. Vorige week kregen we een blij bericht van de geboorte van de baby van Rianne Jurjens, trainster van onze dames. Rianne en gezin, van harte gefeliciteerd! Anderen zitten in deze periode met een totaal ander gevoel. Dan realiseren we ons nogmaals des te sterker wat een verenigingsgevoel is en dat we proberen voor elkaar klaar te staan. Blijf dat ook doen. Later we er voor zorgen dat dit kenmerk van de vereniging ook volgend jaar door iedereen wordt uitgedragen. Plezierige feestdagen en we zien elkaar op de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 3 januari in de kantine.

2 Nieuws van de feestcommissie. Nieuwjaarsreceptie. Op zaterdag 3 januari 2015 a.s. is er de nieuwjaarsreceptie van 16:00 uur t/m 18:00 uur. Snertloop. Zaterdag 3 januari 2015 staat de 28ste snertloop op het programma. In overleg met het jeugdbestuur hebben we de volgende indeling gemaakt voor de elftallen. Deze indeling staat vast, d.w.z je kunt alleen in aanmerking komen voor de prijs als je op de bij jouw horende afstand loopt. Bij inschrijving van de jeugd moet je de leeftijd en het elftal waar je in voetbalt opgeven. Elftal afstand prijs ***** ****** **** F-pupillen 4-5 jr. 1 km 1 beker voor de snelste F-pupil 4-5 jr. F-pupillen 6-7 jr. 1 km 1 beker voor de snelste F-pupil 6-7 jr. F-pupillen 8-9 jr. 2 km 1 beker voor de snelste F-pupil 8-9 jr. MSJ-E 2 km 1 beker voor de snelste MJS-E pupil. E-pupillen 2 km 1 beker voor de snelste E-pupil. D-pupillen 2 km 1 beker voor de snelste D-pupil. MSJ-D 2 km 1 beker voor de snelste MJS-D pupil. MSJ-C 4 km 1 beker voor de snelste C-pupil. MSJ-B 4 km 1 beker voor de snelste MSJ-B junior. MSJ-A 4 km 1 beker voor de snelste MSJ-A junior. C-junioren 4 km 1 beker voor de snelste C-junior. B-junioren 4 km 1 beker voor de snelste B-junior. DAMES 5 km 1 beker voor de snelste DAMES. De A-junioren, de senioren-spelers, zaal, 35 + en overige leden kunnen zich in laten schrijven voor de 5 km. Voor deze afstand zijn 3 bekers te winnen voor de snelste 3 deelnemers. Niet leden mogen meelopen, maar dingen niet mee voor de prijzen. Geef bij de inschrijving op of je wel of niet lid bent van de v.v.bergentheim. Jeugdleiders/ouders/verzorgers: helpen jullie de spelers/sters herinneren aan de snertloop?. Kom dan mee en moedig ze aan en vergeet niet : Deelnemen is belangrijker dan winnen Voor alle deelnemers/sters en toeschouwers is er gratis snert te verkrijgen!!! Verder zijn we dit jaar ook weer vrijwilligers/sters nodig die willen fungeren als post langs het parcours. Kunnen we op jullie rekenen?. Het programma van de snertloop wordt nader bekend gemaakt. De feestcommisie.

3 Doorstart Supportersvereniging Green Pride Green Pride heeft een doorstart gemaakt, vanuit de bestaande groep werd het signaal afgegeven dat men geen draagvlak meer zag voor nieuwe initiatieven. Vanuit het bestuur zijn een aantal jongens benaderd en aan hen is gevraagd of zij het leuk leken om zich te storten op de organisatie van de Green Pride. Het Green Pride bestuur zal vanaf nu bestaan uit: Lennart Wind, Niek Nijenhuis, Laurens de Jonge, Matthijs Schuurman en Martin Bril. Jan ten Napel zal de jongens gedurende een jaar aan sturen en waar nodig bij springen. Verder zullen er bij evenementen mensen worden benaderd om ons te helpen bij het organiseren en regelen. Daarnaast is ook het oude logo van de Green Pride vervangen door een nieuw logo. Een aantal onderwerpen waar wij ons op willen richten: - Sfeeracties tijdens wedstrijden van het eerste, bijvoorbeeld met derby s, kampioenschap, nacompetitie en de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. - Aanwezig zijn bij kampioenswedstrijden van jeugdteams en een kleine attentie voor het team namens de Green Pride, en de aanwezige supporters voorzien van fan artikelen - Protos Weering - Het Green Pride zaalvoetbaltoernooi (voorheen Hans Molenveldtoernooi) zal vanaf dit jaar door ons georganiseerd worden. - Een BBQ voor de leden van de Green Pride Het eerste evenement waar wij aanwezig zullen zijn zal op 27 december zijn tijdens het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi in Ommen. 2 dagen later is het 1 e Green Pride zaalvoetbaltoernooi. Tot nu toe lopen de aanmeldingen mooi door we zitten op dit moment bijna op 50 aanmeldingen. Als je nog mee wil doen kan dat voor 24 december bij Rick van der Pijl: of Martin Bril: Bent u nog geen lid van de Green Pride maar wil u dat wel? Geef u dan op en word lid van de supportersvereniging van Bergentheim.

4 Technische commissie We zijn al bijna weer halverwege het seizoen, de winterstop treed al bijna weer in. Via deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte brengen van een aantal zaken. Resultaten teams op hoofdlijnen Opleiding trainers Trainers volgend seizoen Divers. Resultaten teams op hoofdlijnen. ( zomaar een greep) Nieuw binnen de club is de zaalvoetbaltak en de 35 + mannen De zaalvoetbal staat op de 1 e plaats in hun competitie. Er wordt goed gespeeld en is er m.n. veel plezier. De 35+ doen het ook zeker goed al is de opkomst niet overweldigend. In het 2 e deel van de competitie hopen we hier verbetering in te zien. De meisjes E2 en de jongens D1 zijn najaars kampioen geworden in hun klasse. Zowaar een prachtige prestatie. Ons vlaggenschip doet het beter dan vorige jaar maar is nog niet echt constant in hun prestatie. Het 2e elftal en 3 e elftal presteren prima. De dames 1 staan o.l.v. Rianne Jurgens-Veldsink. Voor het eerst een vrouw als trainster/coach bij de dames 1. Er wordt hard en goed getraind. Over het algemeen zien we veel voetbal plezier en inzet. Tip: wees als coach/leid(st)er/toeschouwer een voorbeeld, m.n. bij de jeugd. Fairplay staat voorop! Opleiding trainers. Een groot aantal leden hebben zich opgegeven voor pupillen trainer en junioren trainer. Allemaal eigen leden. Deze opleiding wordt verzorgd door de KNVB. Die heeft als regel dat er zeker 16 deelnemers moeten zijn per opleiding. Dit is tot nu nog niet gelukt binnen de club, we hebben inmiddels acties uitgezet bij omliggende verengingen. Naast deze opleiding kennen we onze eigen Train de trainer. Voor het 2 e jaar wordt dit verzorgd door Erik Derks en Jeroen Bos uit Vroomshoop. Er zijn inmiddels 2 avonden afgesloten, de laatste is op 10 december a.s. We willen investeren in eigen trainers met als motto: opleiden is belangrijker dan kampioen worden. Trainers volgend seizoen U hebt al kunnen lezen op onze site en andere media. Harry Warmelink gaat, na 3 jaar Bergentheim, zijn trainerschap bij een andere club starten. We hebben op de functie van hoofdtrainer v.v. Bergentheim 33 sollicitanten gehad. Dat is een goed teken vinden wij, de trainers willen graag naar Bergentheim. De keuze is gevallen op Arjen Plessen. We denken met Arjen een waardige vervanger van Harry binnen te halen. Hieronder de CV op hoofdlijnen van Arjen.

5 Arjen woont in Zwolle en is gehuwd en heeft 2 kinderen. Arjen is 45 jaar. Hij heeft O.a. ervaring als trainer bij HTC Pec Zwolle beloften, VHK Rouveen en op dit moment sc Lutten. De andere trainers van alle teams worden op korte termijn benaderd door hun coördinator over het vervolg seizoen 15/16. Divers. Nog een aantal zaken die we willen delen: Aan het eind van het jaar maar zeker aan het begin van 2015 wordt er een leiders vergadering uitgezet Op is er een keepersdag. Er is een grote opkomst en er komen prominente keepers. Groet TC v.v. Bergentheim. Van de kantinecommissie Er is een bijeenkomst van en voor kantinemedewerkers geweest. Het alcohol beleid is daar nog eens een keer besproken. Voor vv bergentheim is het beleid duidelijk. Nogmaals is vastgesteld: onder 18 nix. Mensen zijn zelf verantwoordelijk als er gevolgen van misbruik zijn. Dus niet de bar medewerkers, die overigens wel controleren. Allergie. Vanaf15 dec. komt informatie achter de bar te hangen over de ingrediënten in de snacks. Alle dames krijgen een nieuw shirt Er zal een excursie naar de Grolsch fabriek worden georganiseerd voor eigen kantine medewerkers Er is een groepswattsapp opgestart, dit om elkaar beter te bereiken in geval van ziekte of als iemand een dienst wil ruilen. Personeel. Jos en Jan Tiemen hebben aangegeven dat ze aan het einde van dit seizoen stoppen, Jarno is al gestopt. Gelukkig zijn Diane en Gert-Jan Snippe bereid gevonden om deze taak over te nemen. Wij als kantine commissie zijn hier blij mee en wensen hun veel succes. We hopen op veel gezelligheid en een sportief 2015 De kantine commissie

6 Nieuws van de PR Commissie De PR commissie, die zorgt voor hoe VV Bergentheim naar buiten treedt, heeft een aantal zaken opgepakt. De website is behoorlijk gevuld, van alle teams staat er nu een teamfoto op. Het zou mooi zijn als er regelmatig foto s op worden geplaatst. Dus, supporters, ouders en iedereen die het leuk vindt om foto s te maken: help mee om onze website aantrekkelijk te maken en te houden. Alle leiders hebben een inlogcode om zaken op de website te plaatsen. Bij problemen: mail naar pr@vvbergentheim Er wordt een aftrap gegeven voor de presentatiegids voor het volgend seizoen. Daarvoor zoeken we nog één of twee mensen die willen meehelpen om er een aantrekkelijke gids van te maken. Ook zijn we op zoek naar een fotograaf voor de presentatiegids. Dat kan eventueel natuurlijk in combinatie met bovenstaande oproep. Bij belangstelling: pr@vvbergentheim.nl De PR Commissie heeft gepraat over het mededelingenbord op het Bastingplein. Dit bord wordt nog wel geraadpleegd voor de wedstrijden van de zaterdagen. Maar dat wordt wel een stuk minder. Het is ook meer van deze tijd om de gegevens van de website te halen. We willen er aan werken om na de winterstop een begin te maken met een overgang. Op den duur worden de gegevens op de website leidend, bijv. voor wijzigingen en afgelastingen. Dar hoort u op tijd meer over. In het voorjaar van 2014 is er een start gemaakt met Gewoon Gezond Bergentheim. In deze werkgroep doet vv Bergentheim ook mee. Verderop in de nieuwsbrief staat hierover meer informatie. Wie nog vragen heeft op PR gebied: mail naar pr@vvbergentheim.nl Wie graag de nieuwsbrief digitaal wil ontvangen: mail naar pr@vvbergentheim.nl

7 Inleiding In de Gemeente Hardenberg zijn diverse partijen uit het dorp Bergentheim (Plaatselijk Belang, sportverenigingen, supermarkt, onderwijs, huisartsenpraktijk, Carinova, de Stuw en Gemeente) gestart met Gewoon Gezond Bergentheim. Het doel van deze actie is een gezonder en vitaler Bergentheim. De werkgroep is in het voorjaar 2014 gestart en gaat in het najaar 2014 een aantal stappen zetten op het gebied van zorg en wselzijn. Uit een wijkanalyse, gemaakt door Progez (ROS), blijkt dat de levensverwachting van de Bergentheimers, op een aantal punten, verontrustend lager zijn. Dat komt vooral door: Problematisch Alcoholgebruik Rookgedrag Overgewicht Eenzaamheid bij ouderen Plan van aanpak De aanpak is gebaseerd op het idee dat mensen hun gedrag kunnen veranderen als de omgeving dat stimuleert. De betrokken partijen, Plaatselijk Belang, sportverenigingen, scholen enz., hebben afgesproken om acties te ondernemen. Daarmee willen ze het gezonde gedrag stimuleren. Er bestaan al allerlei initiatieven waarbij de partijen zich kunnen aansluiten. Bijvoorbeeld de sportvereniging denkt na over het aanbod in de kantine, de supermarkt hoe het kopen van gezonde voeding gestimuleerd kan worden, de scholen stimuleren gezonde pauzesnacks en buitenspelen, enzovoort. De partijen kunnen hierbij elkaar helpen. Bijvoorbeeld dat de huisarts de sportvereniging helpt om het gesprek over een gezond beleid te voeren. Daarnaast zullen er gezamenlijke acties worden uitgezet, zoals de campagne Drink water. Ook een moestuinproject, waar schoolkinderen, ouderen en de supermarkt kunnen samenwerken, zit in de planning. De wens is dat iedereen enthousiast wordt gemaakt door deze acties. Zodat ook iedereen gaat meedoen, met de eigen mogelijkheden. Zodoende wordt Bergentheim een omgeving waar gezond gedrag heel gewoon is.

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Van het bestuur De winterstop zit er op, de meeste elftallen beginnen of zijn weer begonnen met voetballen. Het eerste elftal heeft een klinkende overwinning behaald in

Nadere informatie

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Van de Bestuurstafel Vlak voor de vakantie een nieuwsbrief. Dat heeft een reden. Die reden is dat er nieuws te melden is. Volgende week, 10 juli, ontvangen we FC Twente

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013 Editie 9

Nieuwsbrief december 2013 Editie 9 Nieuwsbrief december 2013 Editie 9 Van de Bestuurstafel Trots en blij zijn wij, als betuur, dat de privatisering achter ons ligt. Zeker nu de Gemeente Hardenberg drastische bezuiniging moeten doorvoeren

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen ASW Protocol Kampioenen Datum: 18 januari 2017 1. Algemeen 1.1 Doelstelling Kampioen worden is een hele prestatie en de teams die deze prestatie neerzetten worden door ASW in het zonnetje gezet. Hoe is

Nadere informatie

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 blad 2 uit 16 Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 2017-2022. 2 blad 3 uit 16 Voorwoord Voor u ligt het voetbaltechnisch beleidsplan van c.v.v. Fit Boys. Dit plan

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

BaroNieuws december 2013. Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013:

BaroNieuws december 2013. Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013: Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013: BaroNieuws december 2013 * Overlijden Monica Sweres * Kerstzaalvoetbal toernooi * Ruud Wiekema nieuwe voorzitter * Bestuursmededelingen * Zeer geslaagde

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016!

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016! Algemeen Nog een week en dan is het Kerst. Dat betekent dat we al weer bijna halverwege het seizoen zijn. Zoals iedereen wel heeft gemerkt is er een keer een woensdag tussenuit gevallen, omdat de Trefkoele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN?

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT HEBBEN WE 8 JUNI BESPROKEN. WELKOM EN KENNISMAKEN TERUGBLIK OP 18 MEI WAT MAAKT SPORTCLUB ENSCHEDE DE MOEITE WAARDE IDENTITEIT KERNWAARDEN

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 7 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria en

Nadere informatie

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag.

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag. Datum: 15 juli 2016 Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Vanaf heden zal het Jeugdbestuur 4x per jaar een nieuwsbrief versturen aan alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden. Graag houden wij u met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2019-2020 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 6 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria

Nadere informatie

Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold

Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold Handleiding voor (nieuwe) leden van sv Steenwijkerwold Handleiding nieuwe leden sv Steenwijkerwold Pagina 1 Inleiding Allereerst heten we je welkom als lid

Nadere informatie

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Door: Jeugdbestuur Voor: alle (nieuwe) jeugdleden 1 Uitgave: september 2014 Voorwoord Deze introductiegids is bedoeld om alle jeugdleden

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Nummer Vaste rubrieken:

Nummer Vaste rubrieken: September 2016 Rond de 15e van de maand komt de VVZ nieuwsbrief uit. Nummer 12 2016 Volg VVZ ook op social media! DE SITE IS ONLINE! In de vorige nieuwsbrief vertelde ik u nog over de ontwikkelingen van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014

NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014 NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014 Het einde van jaar nadert met rasse schreden, de (najaars)competitie is bijna afgelopen en de winterstop is in zicht. Veel teams maken zich op voor de zaalcompetitie,

Nadere informatie

S.V. PRINS BERNHARD JEUGDTOERNOOI ZATERDAG 27 MEI

S.V. PRINS BERNHARD JEUGDTOERNOOI ZATERDAG 27 MEI S.V. PRINS BERNHARD JEUGDTOERNOOI ZATERDAG 27 MEI VOORWOORD REGLEMENT Jongens en meisjes, leiders en leidsters, trainers en trainsters, Namens de jeugdcommissie van s.v. Prins Bernhard heten we jullie

Nadere informatie

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering Sleen, november 2016 Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen 2015-2016 t.b.v. de Algemene ledenvergadering Kerngetallen In het seizoen 2015-2016 waren 170 jeugdleden actief verdeeld over 14 jeugdteams.

Nadere informatie

Nieuwsbrief FZO. Nieuwe stijl. FZO 1 bijna klaar voor competitie

Nieuwsbrief FZO. Nieuwe stijl. FZO 1 bijna klaar voor competitie Nieuwsbrief FZO 29 augustus : 1e bekerwedstrijden +++ 5 september: Start competitie FZO 1 & Seizoensopening +++ 12 september: Start competitie lagere elftallen & Jeugd +++ Nieuwe stijl Bij de ingang van

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2013 Editie 7

Nieuwsbrief april 2013 Editie 7 Van de bestuurstafel De competitie nadert zijn climax, diverse elftallen strijden nog mee voor de prijzen. Het vlaggeschip heeft een goede serie achter de rug en is nog volop in gevecht voor klassebehoud.

Nadere informatie

KNVB Schoolvoetbal. Stappenplan KNVB Schoolvoetbal is er voor iedereen

KNVB Schoolvoetbal. Stappenplan KNVB Schoolvoetbal is er voor iedereen KNVB Schoolvoetbal Stappenplan KNVB Schoolvoetbal is er voor iedereen KNVB Schoolvoetbal biedt kansen voor verenigingen Al ruim een eeuw organiseert de KNVB het landelijke schoolvoetbaltoernooi. Aan de

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren)

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Nieuw Schoonebeek, 14 mei 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 3 3. Ledenaantallen/elftalindeling

Nadere informatie

Bij indeling van recreatieve teams: Teams op basis van gelijkwaardige kwaliteiten en leeftijdscategorie. Gelijkwaardige teams.

Bij indeling van recreatieve teams: Teams op basis van gelijkwaardige kwaliteiten en leeftijdscategorie. Gelijkwaardige teams. Selectiebeleid VV Gilze 2015 2020. Het selectiebeleid moet een middel zijn om de doelstellingen, die zijn bepaald in het technisch beleidsplan VV Gilze, te bereiken. Door middel van dit schrijven willen

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS Informatieboekje voor nieuwe leden Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS (versie 1.2) Informatieboekje voor nieuwe leden JCLE JCLE stelt dit boekje met de uiterste zorg samen. Het kan echter voorkomen

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012 NIEUWSBRIEF No 2 November 2012! SAMENWERKINGSCLUSTER SCKlarenbeek VVVoorst SV Wilp SV Cupa t.b.v. meidenvoetbal SC Klarenbeek, VV Voorst, SV Cupa en SV Wilp zetten zich in om het meidenen meisjesvoetbal

Nadere informatie

Beleid Technische Commissie VV Gilze Het selecteren en Indelen:

Beleid Technische Commissie VV Gilze Het selecteren en Indelen: Beleid Technische Commissie VV Gilze Het beleid van de Technische Commissie is een middel zijn om de doelstellingen van VV Gilze, te behalen. Door middel van dit document willen wij ons beleid transparant

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

ZCFC - het Zaans Oranje

ZCFC - het Zaans Oranje ZCFC - het Zaans Oranje Onze toekomstvisie Bouwen, Borgen en Betrokkenheid Algemene Ledenvergadering 1 oktober 2018 70 Stand van zaken Zaanse Voetbalclubs in aantallen teams 60 50 2018/2019 2017/2018 2016/2017

Nadere informatie

De Jeugdcommissie is onderdeel van het Hoofdbestuur

De Jeugdcommissie is onderdeel van het Hoofdbestuur Technische commissie Voorzitter Arno Reusink Materialen Robert Oolbekkink Secretaris Linda Tuitert Wedstrijd Secretaris Rene van der Meer Scheidsrechters coördinator Erik Paalman Voorzitter VOJAC Remco

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde 1 augustus 2016 Versie 1.0 Vastgesteld Versie Opmerking/wijziging 1 augustus 2016 Versie 1.0 Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde vastgesteld

Nadere informatie

Meisjes- en vrouwenvoetbal SDV Barneveld. Beleidsplan

Meisjes- en vrouwenvoetbal SDV Barneveld. Beleidsplan Meisjes- en vrouwenvoetbal SDV Barneveld Beleidsplan 2016 2019 Versie 2.0 17 november 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Voorwoord... 3 2. Beleid meisjes- en vrouwenvoetbal... 4 2.1 Doelstellingen...

Nadere informatie

Voorwoord. Beste voetbalvrienden,

Voorwoord. Beste voetbalvrienden, Voorwoord Beste voetbalvrienden, Van harte welkom bij DZC 68, op ons mooie Sportpark Zuid in Doetinchem. Wij zijn blij dat jullie allen aan het toernooi meedoen. Het speelschema vind je als aparte bijlage.

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE HANDLEIDING HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE In deze handleiding vind je een overzicht van alle taken voor de werkgroep bij jullie club. Alle randzaken en administratie worden verzorgd

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking.

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking. Samen verder... Inleiding Vorig jaar juli hebben de besturen van Excellent, Westerbeekse Boys en SVS besloten tot een samenwerking van de jeugdafdelingen met ingang van het seizoen 2017/2018. In bijeenkomsten

Nadere informatie

november 2016 Dagtoernooi 8 september

november 2016 Dagtoernooi 8 september november 2016 Dit wil ik even kwijt 1 November 2016, de najaarscompetitie is voorbij, de klokken zijn een uur teruggezet, Sinterklaas en (de al niet ) zwarte Piet zijn al bijna weer in het land en de donkere

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

HOOFDSTUK 5 TECHNISCHE COMMISSIE (TC)

HOOFDSTUK 5 TECHNISCHE COMMISSIE (TC) HOOFDSTUK 5 TECHNISCHE COMMISSIE (TC) 5.1 STRUCTUUR Hieronder wordt de structuur van de Technische Commissie weergegeven. Zie bijlage 5.1 Zie bijlage 5.2 voor Taakomschrijving Hoofdbestuurslid Technische

Nadere informatie

TECHNISCH BELEID VV HONTENISSE

TECHNISCH BELEID VV HONTENISSE TECHNISCH BELEID VV HONTENISSE Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Doelstelling... 4 3. Afspraken... 5 a. Indeling elftallen.... 5 b. Bepalen wedstrijdselectie.... 5 c. Overige zaken... 5 4. Randvoorwaarden...

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen 2015 2016. De samenstelling: De TC heeft het afgelopen seizoen uit de volgende leden bestaan: Niesko Veenker : Dames afdeling Koos van Delden: Jeugd en CMV.

Nadere informatie

Beleidsplan Senioren. v.v. Sportclub Eefde

Beleidsplan Senioren. v.v. Sportclub Eefde Beleidsplan Senioren 2017 2020 Eefde, mei 2017 v.v. Sportclub Eefde Algemeen Het voetbaltechnisch beleidsplan van v.v. Sportclub Eefde bestaat uit onderdelen en elementen welke op het technisch gebied

Nadere informatie

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018)

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018) Sponsorplan VV MOC (Versie 2017/2018) 1. Voorwoord 2. Over MOC 3. Waarom sponsoring 4. Vormen van sponsoring 1. Voorwoord Dit is het sponsorplan van voetbalvereniging MOC. Doel van dit plan is om alle

Nadere informatie

Wie zijn wij? Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten als sponsor van onze vereniging!

Wie zijn wij? Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten als sponsor van onze vereniging! Wie zijn wij? Sinds 1964 is v.v. Drienerlo dé voetbalvereniging van de Universiteit Twente en de Saxion Hogeschool. Met circa 500 leden is het de grootste studentensportvereniging van Enschede en omstreken.

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

WDS. jaarverslag 2013/2014

WDS. jaarverslag 2013/2014 WDS jaarverslag 2013/2014 Jaarverslag vv WDS - 1 - seizoen 2013/2014 Inhoud Voorwoord pagina 3 Sociaal jaarverslag pagina 4 Sportief jaarverslag pagina 5 Jaarverslag jeugdbestuur pagina 6 Jaarverslag sponsorcommissie

Nadere informatie

JEUGD Selectiebeleid 2014-2017

JEUGD Selectiebeleid 2014-2017 JEUGD Selectiebeleid 2014-2017 Inhoudsopgave 1.0 Inleiding 3 1.1 Wat is selectie? 4 1.2 Waarom selecteren? 4 1.3 Selectie algemeen 4 1.4 Wat houdt selectie spelen in? 5 2.0 Doelstellingen 6 2.1 Uitgangspunten

Nadere informatie

HOOFDSTUK 5 COMMISSIE OPLEIDING EN VORMING (COV)

HOOFDSTUK 5 COMMISSIE OPLEIDING EN VORMING (COV) HOOFDSTUK 5 COMMISSIE OPLEIDING EN VORMING (COV) STRUCTUUR Hieronder wordt de structuur van de Commissie Opleiding en Vorming weergegeven. 5.1 HOOFDTAAK De hoofdtaak van de Commissie Opleiding en Vorming

Nadere informatie

Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer.

Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer. Interview Rene Schalken en Gerben Kuijsten We zijn alweer aanbeland bij het laatste interview van dit seizoen. Ons 1 e elftal is gepromoveerd naar de 3 e klasse en RWB 2 is na een moeilijk seizoen toch

Nadere informatie

WAUW!!! WAT EEN SUPER GAVE EERSTE SEIZOENSHELFT WAS DAT!

WAUW!!! WAT EEN SUPER GAVE EERSTE SEIZOENSHELFT WAS DAT! MASV-JEUGD NIEUWSBRIEF 18 december 2018 WAUW!!! WAT EEN SUPER GAVE EERSTE SEIZOENSHELFT WAS DAT! Beste MASV ers, De eerste seizoenshelft is voorbijgevlogen. Met een nieuwe jeugdcommissie, bestaande trainers

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Tamer Ugur. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit IJsselstein nu woonachtig in Nieuwegein. Positie: 10 of voor de verdediging. In het verleden ook veelal als linker middenvelder-buitenspeler

Nadere informatie

TECHNISCHE COMMISSIE STIPHOUT VOORUIT (pupillen en junioren)

TECHNISCHE COMMISSIE STIPHOUT VOORUIT (pupillen en junioren) TECHNISCHE COMMISSIE STIPHOUT VOORUIT (pupillen en junioren) DOELSTELLING Kwaliteitsverbetering in de (jeugd)opleiding en doorstroming naar de senioren Balans vinden en bewaken tussen recreatief en prestatief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 8 mei SC Millingen 1 vv Ewijk 1 Sponsor van de week: Toyota Scholten Topscoorders - SC Millingen 2 nacompetitie

Nadere informatie

Dit jaar is een bijzonder jaar, want we vieren bij Rood Zwart het tweede lustrum

Dit jaar is een bijzonder jaar, want we vieren bij Rood Zwart het tweede lustrum Beste Beste voetballers, begeleiders begeleiders en en supporters, supporters, We spelen vandaag al weer voor de negende keer het Gerrit ten Brummelhuis Dit jaar is een bijzonder jaar, want we vieren bij

Nadere informatie

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!!

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!! Juli 2014 Beste Gooiers, Allereerst een bijzonder hartelijk welkom aan alle nieuwe leden en hun ouder(s) / verzorger(s). Natuurlijk ook een welkom aan de nieuwe trainers en leiders binnen SC t Gooi. Wij

Nadere informatie

JUUN toernooi 2016 VV Krabbendijke

JUUN toernooi 2016 VV Krabbendijke JUUN toernooi 2016 VV Jeugdtoernooien : 20 mei B-junioren 21 mei Mini, F en E pupillen 28 mei D en C Sportkantine VV Beste deelnemer, Welkom op de elfde editie van het Juun toernooi. Wij als VV zijn weer

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Clubblad v.v. Veenendaal

Clubblad v.v. Veenendaal De Spil juli 013 Beste leden, Het voetbalseizoen zit er inmiddels al weer op. Als bestuur van onze voetbalvereniging lijkt het ons daarom ook goed om even terug te kijken en jullie te informeren over datgene

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

V.C.W. s Jeugd Infoboekje

V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. In dit schrijven willen wij u welkom heten bij voetbalvereniging V.C.W. Wij hopen dat uw zoon / dochter zich in onze vereniging sportief zal kunnen uitleven. Wij willen

Nadere informatie

OVERLIJDENSBERICHT. Overlijdensbericht Ben van de Velden

OVERLIJDENSBERICHT. Overlijdensbericht Ben van de Velden OVERLIJDENSBERICHT Overlijdensbericht Ben van de Velden Op zondag 10 februari jl. is ons Jeu de Boules-lid Ben van de Velden op 74-jarige leeftijd overleden. Naast het jeu de boulen kwam hij ook regelmatig

Nadere informatie

Leden enquête Flevo Boys

Leden enquête Flevo Boys Leden enquête Flevo Boys Op 1 mei 2017 bestaat Flevo Boys 60 jaar! Een respectabele leeftijd waar we natuurlijk trots op mogen zijn. In die 60 jaar is veel bereikt. Er staat een prachtige vereniging met

Nadere informatie

Voetbalvereniging de Blokkers. Beleidsplan Meisjes- en Damesvoetbal

Voetbalvereniging de Blokkers. Beleidsplan Meisjes- en Damesvoetbal Voetbalvereniging de Blokkers Beleidsplan Meisjes- en Damesvoetbal Inhoudsopgave Inleiding pag. 2 Missie pag. 3 Organisatie pag. 4 Beleidsdoelstellingen pag. 5 1. Inleiding Het meisjes- en damesvoetbal

Nadere informatie

Prijsuitreikingen. Beste Voetbalvrienden!

Prijsuitreikingen. Beste Voetbalvrienden! Beste Voetbalvrienden! Op zaterdag 30 mei 2015 is het weer zover. Het toernooi voor de E-pupillen wordt weer gehouden bij VVOG op sportpark De Strokel. Dit jaar voor het eerst met een nieuwe hoofdsponsor:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 27-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 8 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Agenda seizoen 2015-2016 Wijzigingen doorgeven aan Hans Roeters N Datum Omschrijving Actie

Agenda seizoen 2015-2016 Wijzigingen doorgeven aan Hans Roeters N Datum Omschrijving Actie N Datum Omschrijving Actie 27-7 Bestuursvergadering extra HBS Uitdelen trainingspakken + tenue selectie teams MC 2-8 Johan Cruijff schaal in Arena 3-8 Start voorbereidingen A, B en C selectie senioren

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Jeugdnieuwsbrief vv Goes editie mei 2015

Jeugdnieuwsbrief vv Goes editie mei 2015 Jeugdnieuwsbrief vv Goes editie mei 2015 Beste voetbalvrienden, Na enkele maanden dan eindelijk weer een nieuwsbrief. Vanwege onderbezetting heeft dit even op zich laten wachten. Maar nu dan een zeer uitgebreide

Nadere informatie

Informatieavond vv Sweel. Plezier en ontwikkeling voorop!

Informatieavond vv Sweel. Plezier en ontwikkeling voorop! Informatieavond vv Sweel Plezier en ontwikkeling voorop! Wat bespreken we vanavond: Organisatie jeugdvoetbal vv Sweel Clubregels voor jeugdspelers vv Sweel Clubregels voor ouders van jeugdspelers Introductie

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Programma s zaterdag 18 december 2010 en zaterdag 15 januari 2011

Programma s zaterdag 18 december 2010 en zaterdag 15 januari 2011 Programma s zaterdag 18 december 2010 en zaterdag 15 januari 2011 ZATERDAG 18 DECEMBER 2010 Nr Thuisploeg Uitploeg Tijd Veld Vertrektijd Scheidsrechter SENIOREN aanvang vertrek/veld scheidsrechter Blauw

Nadere informatie

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur 1. Opening 2. Mededelingen 3. Wie doet wat in het Jeugdbestuur? 4. Jeugdbeleidsplan 5. Competitie-indeling 6. Verantwoordelijkheden ouders 7. Rondvraag 8.

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Meedoen is belangrijker dan winnen Ik heet alle teams, begeleiders, scheidsrechters,

Nadere informatie

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer Februari 2017 Jaargang 7, nummer 1.1617 Leuke activiteiten in vooruitzicht!! In dit nummer: Talent op basisscholen 1 Oliebollen-toernooi als vanouds Vacatures 2 2 is druk bezig met het organiseren van

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

www.geel-wit.nl Taken van de Leider

www.geel-wit.nl Taken van de Leider Taken van de Leider De Zaterdag: Zorgt er samen met de ouders van de spelers voor dat er voldoende vervoer naar uitwedstrijden is. Maakt de opstelling en houdt de wisselbeurten bij Plaatsen en/of verwijderen

Nadere informatie

SPORTCLUB GENEMUIDEN

SPORTCLUB GENEMUIDEN SPORTCLUB GENEMUIDEN Informatie en regels voor (nieuwe) leden Inhoudsopgave 1. Welkom 2. Wat heb je nodig om te voetballen 3. Contributie (per maand) 4. Organisatie 5. Wat mag jij van de vereniging verwachten

Nadere informatie

E-TOP 9-tegen-9 toernooi

E-TOP 9-tegen-9 toernooi E-TOP 9-tegen-9 toernooi zaterdag 31 mei 2014 E-TOP 9-tegen-9 toernooi zaterdag 31 mei 2014 Sportpark Panhuis Veenendaal Hoofdsponsor v.v. DOVO Voorwoord Hartelijk welkom op het eerste DOVO E-top 9x9 toernooi.

Nadere informatie

vv HOC ALV-Jaarverslag JEUGD

vv HOC ALV-Jaarverslag JEUGD ALV jaarverslag jeugd seizoen 2016-2017 vv HOC ALV-Jaarverslag 2016-2017 JEUGD Ook dit seizoen voldoende te beleven bij onze jeugdafdeling. Het amateurvoetbal begon met de nieuwe aanduidingen voor de jeugdcompetities.

Nadere informatie