27 oktober 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "27 oktober 2017"

Transcriptie

1 oktober oktober Juf Bernarda groep 5/7, juf Anne heeft andere taken 3 november uur Lampionnenoptocht 9 november Kledingactie Meester Fred 1 dag per week afwezig Vanaf volgende week is meester Fred 1 dag in de week (meestal op maandag) op de Meeuwenberg in Driel. Hij zal daar het managementteam ondersteunen i.v.m. de tijdelijke afwezigheid van de directeur. De verwachting is dat dit tot de kerstvakantie duurt. Van de Oranjevereniging - Herfstlampionnenoptocht Op VRIJDAG 3 NOVEMBER organiseert de Oranjevereniging een HERFST-LAMPIONNENOPTOCHT voor groep 1 t/m 8 We vertrekken dit jaar vanaf de Clara Fabriciusschool te HERVELD. Verkoop lampionnen start om 18:30 uur in de hal van de school (mooier is het natuurlijk met je eigen gemaakte HERFSTLAMPION). Stokje met batterij & lampion 2,00 Stokje met batterij & eigen gemaakte lampion 0,00 Vertrek: 19:00 uur. De lampionnenoptocht duurt ongeveer ½ uur. We eindigen bij de Clara Fabriciusschool, waar een kort herfstverhaal wordt verteld met iets te drinken Voorleeswedstrijd groep 7 en 8 De voorleeswedstrijd in groep 7 en 8 is in volle gang. Volgende week vrijdag is de finale en weten we wie de schoolkampioen is. De schoolkampioen mag vervolgens naar de regionale voorleeswedstrijd. We wensen iedereen veel succes toe!

2 Oudercommissie Betaling vrijwillige ouderbijdrage Ook dit schooljaar is de vrijwillige ouderbijdrage niet verhoogd. In de bijlage kunt u een jaarverslag en een Financieel overzicht ouderbijdrage 2016 vinden. Ook kunt u de betaling van de ouderbijdrage van het schooljaar vinden. Graag de ouderbijdrage z.s.m., maar vóór 1 december overmaken. De letter van de week is de r Groep 1 en 2 Vandaag is de letter r geïntroduceerd. Barend (groep 1/2A van juf Hilda/juf Leoni) en Ferdinand (groep 1/2B van juf Mariëtte) zijn op hun logeeradres druk bezig met spulletjes te zoeken die beginnen met de letter van de week. Deze week is dat de letter r. De kinderen mogen van maandag tot en met donderdag dingen mee naar school nemen die met de letter r beginnen. De spullen komen dan op de lettertafel in de gang te liggen. Op vrijdag gaan de spullen weer mee naar huis. Op deze manier leren de kinderen op verschillende manieren de letters. Het zou fijn zijn als uw kind iets mee mag nemen! T Begin van T Endt Cheque van night of the champs Vandaag kregen de Willibrordusschool en de Clara Fabriciusschool een cheque van T Begin van T Endt aangeboden. De cheque heeft een waarde van 275,00 en is voor de aanschaf van spelmateriaal in de nieuwe gymzaal. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. Jarigen Aankomende week zijn jarig: Wij wensen jullie een fijne verjaardag toe!

3 Bijbelverhalen De Bijbelverhalen die na de herfstvakantie aan de beurt zijn: De dromen van Jozef, Genesis 37:1-11 Jozef in de put en als slaaf verkocht, Genesis 37:12-36 Jozef komt bij Potifar, Genesis 39:1-6 Kwink SEL (Sociaal Emotioneel Leren) Na de herfstvakantie werken we nog aan aan de competentie Relaties hanteren Competentie Lesdoel Kwink van de week Onderbouw Middenbouw Bovenbouw Zelfmanagement Ik weet wat ik kan doen als ik boos ben. Ik weet hoe ik mijzelf rustig kan maken. Ik ken technieken om mezelf te kalmeren Word je boos? Koel af! Kook je bijna over? Koel af! Oververhit? Cool down! In de bijlage: Oudercommissie Jaarverslag Oudercommissie - Financieel overzicht ouderbijdrage 2016 Oudercommissie Ouderbijdrage Wij wensen u een fijn weekend toe! Team Clara Fabriciusschool Goede doelen Mitch mission to Mali Deze week hebben we met elkaar 18,50 voor Mitch mission to Mali gespaard. Bedankt voor uw gift. In totaal hebben we nu 155,70 opgehaald. Hartelijk dank daarvoor!

4 ARVERSLAG 2016 / 2017 OUDERCOMMISSIE

5 VOORWOORD Voor u ligt het jaarverslag van de oudercommissie van de Clara Fabriciusschool te Herveld. Voor vragen over de oudercommissie of het jaarverslag zijn wij te allen tijde bereid een toelichting te geven. Doelstellingen van de oudercommissie zijn: 1. Het verzorgen van/begeleiden bij voorkomende gebeurtenissen waar het team hulp bij nodig heeft en die ten dienste staan van de leerlingen. 2. Het bevorderen dat de ouders/verzorgers zich (meer) betrokken voelen bij de school. 3. Het bevorderen dat de ouders/verzorgers deelnemen in activiteiten op school. 4. Het promoten van de school.

6 SAMENSTELLING OUDERCOMMISSIE De oudercommissie bestaat uit minimaal 9 leden en heeft één voorzitter, één penningmeester en één secretaris. In de loop van het schooljaar werd de oudercommissie in uitgebreid tot 11 leden en dat is erg prettig gebleken. De oudercommissieleden die zich dit schooljaar ingezet hebben voor alle activiteiten zijn: Diana van de Kolk voorzitter Marieke Siefkes penningmeester Moss Tijssens secretaris Annemiek Bartholomäus Trudy Crum Debbie Geluk Elles den Hartog Greet Maassen Kim van Rekum Linda van Lent Marije Vonk Noordergraaf

7 TAKEN VAN DE OUDERCOMMISSIE Het organiseren, begeleiden en/of ondersteunen van diverse activiteiten. Meedenken met het lerarenteam van de school over activiteiten De school steunen bij het vervullen van haar taak. De ouders betrekken bij de school Het beheer van de financiën van de oudercommissie (vrijwillige ouderbijdrage) De oudercommissie komt 7 keer per jaar samen. Hiervoor wordt vooraf een agenda opgesteld en van deze vergaderingen worden achteraf notulen gemaakt. Indien nodig komt de oudercommissie of de betreffende werkgroep tussentijds bij elkaar om activiteiten voor te bereiden.

8 ACTIVITEITEN 2016/2017 EERSTE SCHOOLDAG De oudercommissie verzorgt ieder jaar op de eerste schooldag de koffie en thee zodat ouders/verzorgers elkaar kunnen ontmoeten en bij kunnen praten over de vakantie en het nieuwe schooljaar. Dit jaar was er een goede opkomst. STARTFEEST Het startfeest was natuurlijk weer een groot feest! Het thema was Paralympics. De organisatie heeft, naast een hoop lol, ook wel wat spanning opgeleverd bij de startfeest-commissieleden. Er zijn een aantal ideeën en verbeterpunten voor volgend jaar besproken.

9 DAG VAN DE LERAAR Ieder jaar op 5 oktober is het de Dag van de leraar. Op deze dag zorgt de oudercommissie ervoor dat de leraren extra in het zonnetje gezet worden. Dit jaar heeft de oudercommissie de leraren verwend met een appelgebakje en appelcake.

10 LEERLINGENBOEKJE Dit jaar is wederom een leerlingenboekje opgesteld. Hierin staan alle namen, geboortedata, adressen en telefoonnummers van de leerlingen per klas.

11 SINTERKLAAS Ook dit jaar heeft Sinterklaas weer een bezoek gebracht aan onze school. Andere jaren werd er los van het Sinterklaasjournaal ook nog altijd een verhaallijn bedacht voor onze eigen school. Dit jaar is er zoveel mogelijk rekening gehouden met het alleen de verhaallijn van het Sinterklaasjournaal. Omdat het verhaal van te voren nooit bekend is, geeft dat een extra spannende tijd, ook voor de organisatie. De intocht staat los van het verhaal van het Sinterklaasjournaal. Sinterklaas kwam aan achter in de trailer. Groep acht werd weer betrokken bij het helpen met de intocht, dat was net als ieder jaar weer een enorm succes. Uit de ouderbijdrage is een cadeau gekocht voor de leerlingen van groep 1 t/m 4 en de leerlingen van groep 5 t/m 8 hebben met elkaar lootjes getrokken. Wij danken ook dit jaar Sinterklaas en zijn Pieten voor hun bezoek aan onze school. KERST De school is door de oudercommissie in kerstsfeer gebracht met in alle klassen een boom en diverse decoraties in de hal. Ook dit jaar hebben alle leerlingen genoten van het kerstontbijt in de klas, verzorgd door de oudercommissie. Alle kinderen hebben namens de oudercommissie een cadeau meegekregen. Dit jaar was het cadeau besteld bij Rescue Baby Gambia: alle kinderen kregen een zachte etui met mooie Afrikaanse print. PASEN Dit jaar is er met Pasen voor gekozen om chocolade eieren te zoeken met alle kinderen. De eieren zijn verstopt door de oudercommissie en de kinderen mochten ze per klas gaan zoeken. Het was een moeilijke klus dit jaar, maar alle eieren zijn weer gevonden!

12 SCHOOLFOTOGRAAF Ieder jaar is het weer een hele organisatie om alle kinderen leuk en netjes op de foto te krijgen, en ook dit jaar is dat weer gelukt. De klassenfoto is weer in een nieuw jasje gegoten. Volgend jaar zal Fred de communicatie en organisatie met de fotograaf zelf regelen. De oudercommissie zal er wel weer bij zijn om de schoolfotograaf te helpen met het poetsen van de snoetjes en zorgen dat de kinderen blij op de foto komen.

13 AVONDVIERDAAGSE Ook dit jaar hebben er weer circa 175 personen meegelopen met de Clara Fabriciusschool tijdens de Avondvierdaagse. Net zoals andere jaren heeft de oudercommissie ook dit jaar de catering verzorgd op de rustplaatsen. Het thema van de intocht was dit jaar Meester René neemt afscheid. Om herkenbaar te zijn als Clara Fabriciusschool was er een mooi spandoek gemaakt. Honderden geschilderde handjes in de lucht en kleurrijke ballonnenbogen. Meester René zat voor op de riksja, met een ijverige Juf Annerie die deze toepasselijke taxi bestuurde. Het was een prachtig tafereel en zoals altijd een kleurrijke en gezellige intocht! HERDENKING MONUMENT Ieder jaar vindt er bij het Indië monument in Andelst een herdenking plaats in aanwezigheid van veteranen, belangstellenden en leerlingen. Alle veteranen en belangstellenden zijn naderhand welkom op school om een kopje koffie/thee te komen drinken verzorgd door de oudercommissie. Ook dit jaar was er weer een goede opkomst, de veteranen genoten zichtbaar van de koffie en aandacht.

14 AFSCHEID GROEP 8 Aan het einde van het schooljaar vindt traditiegetrouw het afscheid van groep 8 plaats met de musical. De leerlingen hebben ook dit jaar weer een mooie musical laten zien! Namens de oudercommissie hebben de leerlingen een pennenset met logo van de school en de koppenkaart ontvangen met de foto s en namen van alle leerlingen uit groep 8. RESHARE KLEDINGINZAMELING Dit jaar zijn er ook weer twee inzamelingen geweest van Reshare. Het is erg fijn te merken dat alle ouders altijd zo goed gehoor geven aan de oproep om kleding in te zamelen. De school krijgt voor iedere kilo ingezamelde kleding een vergoeding. Volgend schooljaar zal reshare voor de oudercommissie vervallen omdat het team dit zelf zal regelen. OVERIGE ACTIVITEITEN Bij bijzondere situaties stuurt de oudercommissie een kaartje ter bemoediging of om op te vrolijken. Het afscheid van Meester René voor zijn pensioen werd uitgebreid gevierd en de oudercommissie was hier ook bij om de catering te verzorgen. Meester René kreeg natuurlijk ook een cadeautje van de oudercommissie. Alle leerlingen die om een of andere reden naar een andere school gaan krijgen ook altijd een kaartje om ze veel succes en plezier te wensen op hun nieuwe school. Er zijn weer bergen was gewassen, de schoolkleding die gedragen wordt bij o.a. het voetbaltoernooi, het volleybaltoernooi, schoolreisje en de avondvierdaagse. De kleding ziet er na vijf jaar nog steeds goed uit.

15 DANKWOORD Tenslotte bedankt de oudercommissie hierbij alle ouders, de directie, de teamleden en de overige vrijwilligers die op welke manier dan ook betrokken zijn (geweest) bij de diverse activiteiten. Zonder hulp zouden de verschillende activiteiten niet mogelijk zijn geweest.

16 Financieel overzicht ouderbijdrage 2016 De ouderbijdrage wordt via de penningmeester van de oudercommissie bijgehouden en verantwoord. Binnen het Trivium is de afspraak dat de bankafschriften en de boekhouding ieder kwartaal worden aangeleverd aan de financiële administratie. Uitgaven worden in goed overleg met het team gedaan. Financieel overzicht Ontvangsten: Uitgaven: Ouderbijdragen: 3860,- Volleybaltoernooi: 90,- Voetbaltoernooi: 75,- Stichting lezen: 25,- Kerstcadeau s: 850, Kerstbenodigdheden: 162,03 Sinterklaascadeau s: 269,52 Sinterklaasbezoek: 150,- Sinterklaas journaal NTR webwinkel: 94,15 Sinterklaasbenodigdheden: 49,81 Pasen benodigdheden: 22,35 Avondvierdaagse benodigdheden: 88,57 Afscheid groep 8: 100,- Laatste schooldag: 99,- Afschrijving schooltenue: 1200,- Extraatje kinderen: 43,25 Bankkosten: 130,- Administratiekosten: 69,02 + overige kosten: 23,50 Post algemene reserve: 318,80 Totaal: 3860,- 3860,-

17 Herveld, 27 oktober 2017 Betreft: Betaling ouderbijdrage Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uit gelden van de ouderbijdrage worden een aantal zaken betaald die niet door de overheid gefinancierd worden, omdat deze niet tot de primaire onderwijstaak van de school behoren. Deze zaken zijn voor de kinderen wel belangrijk en leuk. Een aantal voorbeelden waaraan de bijdrage wordt besteed: * Sinterklaas * Kerstcadeau * Sporttoernooien * Afscheid groep 8 * Afsluiting van het schooljaar De vrijwillige ouderbijdrage voor het schooljaar 2017/2018 is vastgesteld op 20.= per kind. Als uw kind na 31 januari 2018 op school start, wordt de vrijwillige ouderbijdrage 10.= In vergelijking met andere scholen is onze ouderbijdrage niet erg hoog. Kunt u meer missen? We zijn altijd dankbaar wanneer u iets extra s over wilt maken! De ouderbijdrage wordt beheerd door de oudercommissie. Uitgaven vinden plaats in goed overleg met het team. U kunt het bedrag overmaken op onze bankrekeningnummer NL97 RABO t.n.v. Stichting Trivium inzake OC CF o.v.v. ouderbijdrage 2017/2018. Bij omschrijving, de voor + achternaam van uw kind (kinderen) vermelden. Uw bijdrage zien we graag tegemoet. Namens alle kinderen onze hartelijke dank! Oudercommissie en team Clara Fabriciusschool.

1 december 2017

1 december 2017 1375 www.clarafabriciusschool.nl 1 december 2017 5 december Sinterklaas op de Clara Timo Zoon van Juf Evelien en Kevin geboren Afgelopen zondag is juf Evelien van een zoon bevallen, hij heet Timo. Wij

Nadere informatie

10 november 2017

10 november 2017 1372 www.clarafabriciusschool.nl 10 november 2017 6/7-13 november Inplannen oudergesprekken 15 november Start schoolfruit: 20 weken op woensdag, donderdag en vrijdag 16 november Onderwijsinspectie op school

Nadere informatie

3 november 2017

3 november 2017 1371 www.clarafabriciusschool.nl 3 november 2017 6/7-13 november Inplannen oudergesprekken 9 november Kledingactie Reshare 21 en 23 november Oudergesprekken groep 1 t/m 8 Oudergesprekken Op 21 en 23 november

Nadere informatie

24 november 2017

24 november 2017 1374 www.clarafabriciusschool.nl 24 november 2017 30 november 18.45-20.45 uur: Scholenmarkt voor ouders groep 7 & 8 Nieuwe leerlingen - Welkom Nine Nillisen en Femke en Daan van Eldik Deze week hebben

Nadere informatie

15 september 2017

15 september 2017 1364 www.clarafabriciusschool.nl 15 september 2017 22 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest Nieuwe leerling - Welkom Bente Tijssen Bente Tijssen is afgelopen week in groep 1/2 A bij juf José en juf

Nadere informatie

17 november 2017

17 november 2017 1373 www.clarafabriciusschool.nl 17 november 2017 21 en 23 november Oudergesprekken groep 1 t/m 8 24 november 8.45 uur - Podiumochtend groep 5/7 30 november 18.45-20.45 uur: Scholenmarkt voor ouders groep

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

26 januari 2018

26 januari 2018 1381 www.clarafabriciusschool.nl 26 januari 2018 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep 7 en 8 30 januari Minilessen groep 8 Nieuwe

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

31 maart 2017

31 maart 2017 1347 www.clarafabriciusschool.nl 31 maart 2017 5 april Oudergesprekken groep 1 t/m 7 6 april Verkeersexamen groep 7 Oudergesprekken Aanstaande woensdag 5 april en maandag 10 april zijn de oudergesprekken

Nadere informatie

8 december 2017

8 december 2017 1376 www.clarafabriciusschool.nl 8 december 2017 12 december STAKING! Kinderen kunnen die dag niet naar school. 15 december Groep 1 en 2 Gymclinic GVHA 19 december Schoolschaatsen groep 6, 7 en 8. Vóór

Nadere informatie

16 maart 2018

16 maart 2018 1387 www.clarafabriciusschool.nl 16 maart 2018 19 maart 2 e les schooltennis groep 3 en 4 19 maart Juf Berrnarda groep 5/7, juf Anne heeft andere taken 22 maart Juf Anne heeft cursus als er een invaller

Nadere informatie

19 januari 2018

19 januari 2018 1380 www.clarafabriciusschool.nl 19 januari 2018 15 januari Inlogcode schoolfotograaf komt mee 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep

Nadere informatie

24 mei 2017

24 mei 2017 1355 www.clarafabriciusschool.nl 24 mei 2017 3 juni Laatste dag om het schoolreisje te betalen 5 juni 2 e Pinksterdag, alle kinderen zijn vrij 6 juni Podiumochtend groep 3 8 juni Juf Sanne voor het laatst

Nadere informatie

14 juni 2019

14 juni 2019 1440 www.clarafabriciusschool.nl 14 juni 2019 17 juni Schoolreis 18 juni Alle kinderen vrij i.v.m studiedag 20 juni Ruilmiddag Intocht avondvierdaagse Het is alweer de laatste avond van de avondvierdaagse.

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 25 november november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké

Vrijdagsbrief.  25 november november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké Vrijdagsbrief 1330 www.clarafabriciusschool.nl 25 november 2016 30 november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké Schoolfruit Volgende week De kinderen krijgen drie keer per week, op woensdag,

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

15 december 2017

15 december 2017 1377 www.clarafabriciusschool.nl 15 december 2017 19 december Schoolschaatsen groep 6, 7 en 8. Vóór 8.25 uur op school zijn. 20 december 19.00 uur: kerstviering groep 5 t/m 8 in de kerk. 21 december 19.00

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 16 september 2016

Vrijdagsbrief.  16 september 2016 Vrijdagsbrief 1321 www.clarafabriciusschool.nl 16 september 2016 16 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest 19-22 september Juf Mariëtte afwezig, juf Mirjam vervangt 22 september Groep 7 & 8 gastles politie

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 4 november 2016

Vrijdagsbrief.  4 november 2016 Vrijdagsbrief 1327 www.clarafabriciusschool.nl 4 november 2016 4 november 19.00 uur Oranjevereniging organiseert een herfst-lampionnenoptocht 7 november Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Leoni vervangt

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

8 juni 2018

8 juni 2018 1397 www.clarafabriciusschool.nl 8 juni 2018 14 juni Ruilmiddag 18 juni Schoolreisje, groep 1 t/m 6 mogen om 9.00 uur op school komen 18 juni Kledinginzameling Juffen- en meesterdag Bedankt! Hierbij willen

Nadere informatie

1 september 2017

1 september 2017 1363 www.clarafabriciusschool.nl 1 september 2017 6 september Ontruimingsoefening 11 september Informatieavond 22 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest Welkom Lotte, Fréderique, Noud, Jelle, Lizzy,

Nadere informatie

8 september 2017

8 september 2017 1364 www.clarafabriciusschool.nl 8 september 2017 11 september Informatieavond (voor tijden zie hieronder) 12 september Juf Evelien cursus rekencoördinator juf Miriam vervangt 12 september Juf Sandra cursus

Nadere informatie

15 juni 2018

15 juni 2018 1398 www.clarafabriciusschool.nl 15 juni 2018 18 juni Schoolreisje, groep 1 t/m 6 mogen om 9.00 uur op school komen 18 juni Kledinginzameling (naast poort onderbouw tot 9.00 uur) 18 juni Groep 7 krijgt

Nadere informatie

13 november 2015

13 november 2015 1287 www.clarafabriciusschool.nl 13 november 2015 16 november Schoen mee naar school (alle groepen) 19 november Oudergesprekken 23 november Kledingactie Reshare 23 november Oudergesprekken Schoolfruit

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

23 maart 2018

23 maart 2018 1388 www.clarafabriciusschool.nl 23 maart 2018 26 maart Laatste les schooltennis op de tennisbaan van TVHA 28 maart De grote rekendag 29 maart Paasviering / Podiumochtend groep 6 30 maart Goede vrijdag

Nadere informatie

7 april 2017

7 april 2017 1348 www.clarafabriciusschool.nl 7 april 2017 10 april 2 e ronde oudergesprekken groep 1 t/m 7 10 april Schooltennistoernooi groep 3 en 4 10 april Fiets mee i.v.m. fietscontrole groep 7 12 april Voetbaltoernooi

Nadere informatie

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 1277 www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 17 juli 11.45 uur Start zomervakantie 31 augustus Studiedag, alle kinderen zijn vrij 1 september 8.30 uur 1 e schooldag 1 september 8.30 9.00 uur koffie /

Nadere informatie

23 augustus 2019

23 augustus 2019 1445 www.clarafabriciusschool.nl 23 augustus 2019 27 augustus Schoolfotograaf 29 augustus 13.00 14.00 uur schoolvoorstelling Wereldfeest 29 augustus 14.30 uur Afscheidsreceptie juf Bernarda 30 augustus

Nadere informatie

5 mei 2017

5 mei 2017 1351 www.clarafabriciusschool.nl 5 mei 2017 8 mei 1 e schooldag na de meivakantie 8 mei Luizencontrole 8 mei Laatste mogelijkheid om, via school, in te schrijven voor de avondvierdaagse Vanaf 9 mei Entreetoets

Nadere informatie

Vrijdagsbrief 1319 Nieuw schooljaar Operatie juf Bernarda Welkom op school Gymdagen gymkleding mee

Vrijdagsbrief 1319 Nieuw schooljaar Operatie juf Bernarda Welkom op school Gymdagen gymkleding mee Vrijdagsbrief 1319 www.clarafabriciusschool.nl 2 september 2016 12 september Informatieavond! 16 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest (Hulp gevraagd!) Nieuw schooljaar Deze week zijn alle kinderen

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 27 januari 2017

Vrijdagsbrief.  27 januari 2017 Vrijdagsbrief 1338 www.clarafabriciusschool.nl 27 januari 2017 4 februari Groep 7 en 8 Schoolvolleybaltoernooi (meer info volgt z.s.m.) 8/9 februari Oudergesprekken groep 3 en 8 12 februari 10.00 uur Schoolgezinsdienst

Nadere informatie

6 juli 2018

6 juli 2018 1401 www.clarafabriciusschool.nl 6 juli 2018 6 juli 11.45 uur Start zomervakantie 20 augustus 1 e schooldag 2018-2019 20 augustus Luizencontrole 7 september Startfeest Afscheidsdienst Jesse Doornebal Morgen

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 10 februari 2017

Vrijdagsbrief.  10 februari 2017 Vrijdagsbrief 1340 www.clarafabriciusschool.nl 10 februari 2017 12 februari 10.00 uur Schoolgezinsdienst in de Protestantse kerk in Herveld-Zuid 13 februari Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Leoni

Nadere informatie

6 april 2018

6 april 2018 1390 www.clarafabriciusschool.nl 6 april 2018 9 april Fietskeuring groep 7 11 april Groep 7 & 8 Schoolvoetbaltoernooi 12 april Praktisch verkeersexamen groep 7 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst Rineke

Nadere informatie

7 juni 2019

7 juni 2019 1439 www.clarafabriciusschool.nl 7 juni 2019 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag 11 14 juni Avondvierdaagse 12 juni Juf- en meesterdag 14 juni Groep 6 excursie airborne museum/bergaafplaats

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 9 september 2016

Vrijdagsbrief.  9 september 2016 Vrijdagsbrief 1320 www.clarafabriciusschool.nl 9 september 2016 12 september Informatieavond! 13 september Ontruimingsoefening 16 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest Welkom op school Vorige week waren

Nadere informatie

21 december 2018

21 december 2018 1419 www.clarafabriciusschool.nl 21 december 2018 21 december 14.30 uur Start kerstvakantie 07 januari 1 e schooldag in 2019 07 januari Luizencontrole Afscheid Ard en Colinda Succes op de nieuwe school

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 9 december 2016

Vrijdagsbrief.  9 december 2016 Vrijdagsbrief 1332 www.clarafabriciusschool.nl 9 december 2016 12 december Juf Anne heeft een taakdag, juf Leoni vervangt 12 december 8.15 uur Start inschrijven Kerstwandeling Nieuwe leerlingen - Welkom

Nadere informatie

13 maart 2015

13 maart 2015 1261 www.clarafabriciusschool.nl 13 maart 2015 16 maart 11.30 uur 13.00 uur Groep 3/4 tennisles op het tennisveld 17 maart 9.30 uur - Groep 3 excursie naar de Betuwe Express 18 maart Meester René geeft

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 13 januari januari uur Kijkmiddag

Vrijdagsbrief.  13 januari januari uur Kijkmiddag Vrijdagsbrief 1336 www.clarafabriciusschool.nl 13 januari 2017 17 januari 14.30 15.00 uur Kijkmiddag Kijkmiddag 17 januari Op dinsdag 17 januari is er weer tussen 14.30 uur en 15.00 uur kijkmiddag. De

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw Jaarverslag ouderraad OBS de Zilvermeeuw 2014-2015 Samenstelling ouderraad schooljaar 2013-2014: Voorzitter Penningmeester Secretaris Leden Simone van Esch Suzanne Paap Els Meijer Astrid Pletting Danielle

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 20 januari 2017

Vrijdagsbrief.  20 januari 2017 Vrijdagsbrief 1337 www.clarafabriciusschool.nl 20 januari 2017 23 januari Juf Leoni vervangt groep 5/7, juf Anne heeft andere werkzaamheden 24 januari Groep 8 volgt minilessen op het HPC 25 januari Groep

Nadere informatie

29 maart 2019

29 maart 2019 1431 www.clarafabriciusschool.nl 29 maart 2019 2 april Juf Anne taakdag, juf Francien vervangt 3 april De grote rekendag 4 april Groep 7 verkeersexamen theorie. 4 en 5 april Meester Fred afwezig i.v.m.

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

31 mei 2019

31 mei 2019 1438 www.clarafabriciusschool.nl 31 mei 2019 1 juni 11.00 uur - 50 Leerlingen en ouders groep 7&8 (die zich hebben opgegeven) op school verzamelen i.v.m. het wadlopen 3 juni 19.30 uur - De MR vergadert

Nadere informatie

17 mei 2019

17 mei 2019 1436 www.clarafabriciusschool.nl 17 mei 2019 20 mei Reshare kledingactie (Laatste keer) 20 mei Groep 8 gaat zwemmen 21 mei Groep 3 naar de voorstelling het W.C.-monster in theater de Kik 22 mei Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN

JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN Stichting ouderraad Basisschool de Dobbelsteen heeft als doel om samen met het team leerkrachten gedurende het hele jaar diverse activiteiten

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 05 Januari 2018 Van de directie, Deze week zijn de citotoetsen gestart. Dit kan voor kinderen (en ouders) een spannende tijd zijn. Graag wil ik nog eens benadrukken dat we trots

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 24 maart 2016

Donderdagsbrief.  24 maart 2016 Donderdagsbrief 1303 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2016 24 maart Projectkrant gaat mee 25 t/m 28 maart Paasweekend: alle kinderen zijn van 25 t/m 28 maart vrij Nieuwe leerlingen - Welkom Afgelopen

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

19 februari 2016

19 februari 2016 1298 www.clarafabriciusschool.nl 19 februari 2016 19 februari De kinderen krijgen hun rapport mee naar huis 25 februari Groep 6 gaat naar Geofort in Herwijnen 6 maart Schoolgezinsdienst in de kerk te Herveld

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging Gasthuisstraat 9 5171GC Kaatsheuvel Tel: 0416-540 939 Email: directie@theresia-kaatsheuvel.nl Jaarverslag 2017-2018 Activiteiten oudervereniging 1ste schooldag Dit jaar heeft Ingrid iedereen welkom geheten.

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

Donderdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 2 april 2015

Donderdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 2 april 2015 Donderdagsbrief 1264 www.clarafabriciusschool.nl 2 april 2015 3 t/m 7 april Paasvakantie (ook vrijdag en dinsdag vrij!) 9 + 13 april Oudergesprekken groep 1 t/m 7, uitnodiging heeft u vorige week ontvangen

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de Ouderraad van Katholieke basisschool de Sleutelbloem. In dit verslag informeren wij u over de samenstelling

Nadere informatie

6 september 2019

6 september 2019 1447 www.clarafabriciusschool.nl 6 september 2019 6 september 17.00 uur tot 20.00 uur Startfeest 10 september Voorstelling Mad Science Startfeest Oranje Omdat het Nederlands elftal vanavond om 21.00 uur

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp

Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp Inhoudsopgave 1 Evenementen Commissie 3 2 Jaaroverzicht 4 3 Toetreding 6 4 Aftreding 6 5 VOMAR geld 6 6 Ouderbijdrage 6

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering Oudervereniging. BS De Piramide

Notulen Algemene ledenvergadering Oudervereniging. BS De Piramide Notulen Algemene ledenvergadering Oudervereniging BS De Piramide Datum: 22 september 2015 Tijd: 20.00 uur Locatie: Aula Afwezig: Gemma, Marscha, Fredy, Linda Agenda 1. Opening door voorzitter Marco Franken

Nadere informatie

12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES 1843 JS Grootschermer 0299-671378 Agenda Vrijdag 12 juli Laatste schooldag, kinderen 12 uur vrij. Maandag 26 augustus Eerste schooldag. De kinderen mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

7 september 2018

7 september 2018 1405 www.clarafabriciusschool.nl 7 september 2018 7 september 17.00 uur -20.00 uur - Startfeest 13 september Dansworkshop Groep ½ 14 september Aanbieden cheque opbrengst Startfeest Hulp gevraagd Wassen

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN

JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN Stichting ouderraad Basisschool de Dobbelsteen heeft als doel om samen met het team leerkrachten gedurende het hele jaar diverse activiteiten

Nadere informatie

FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD

FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD 2015-2016 Augustus 2016 Basisschool Vita Vera Bram Streeflandweg 107 6871 HV RENKUM 0317 313178 info@vitavera-skovv.nl www.vitavera-skovv.nl INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

UIT DE SCHOOL GEKLAPT!

UIT DE SCHOOL GEKLAPT! UIT DE SCHOOL GEKLAPT! Beste ouders, Respect: De aanslagen in Parijs op vrijdag 13 november hebben op iedereen diepe indruk gemaakt. Wij hebben er op school aandacht aan geschonken door er met de kinderen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2017-2018 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Activiteiten... 4 3 Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 2 1 Algemeen Doel van de oudervereniging

Nadere informatie

U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al. Op dit moment hebben we al een aantal activiteiten achter de rug.

U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al. Op dit moment hebben we al een aantal activiteiten achter de rug. Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al verschillende keren voorbij zien komen en misschien ook al de bijdragen voor uw kind(eren) voldaan. We zijn

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Inhoud: Bedankje juf Thea 1 Bankjes meester Theo 1 Grasmaaien 1 Kerstmarkt 1 ICT 2 Drinken overblijven 2 Piet Alexandro 2 Herinnering ouderbijdrage 3 Doe

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2016-2017 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Activiteiten... 4 3 Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 2 1 Algemeen Doel van de oudervereniging

Nadere informatie

Datum: donderdag 8 juni 2017

Datum: donderdag 8 juni 2017 Datum: donderdag 8 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Toverland Vandaag hebben alle ouders via de mail informatie gekregen over het schoolreisje. We kunnen gaan aftellen: Vrijdag 9 juni Nog 11 nachtjes

Nadere informatie

OR jaarverslag 2012/2013

OR jaarverslag 2012/2013 OR jaarverslag 2012/2013 Beste Ouders/verzorgers, Dit verslag wordt doorgesproken op de aankomende jaarvergadering. Hebt u vragen en/of opmerkingen over dit verslag dan kunt u die melden op de jaarvergadering

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave:

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: 1) Inleiding 2) Structuur OV 2.1) Samenstelling OV 3) Activiteiten 3.1) Schoolfotograaf 3.2) Sinterklaas 3.3) Kerst 3.4) Projectweek rekenen

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2016-2017 Pagina 1 van 5 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Afgelopen weekend is Sinterklaas met zijn Pieten weer aangekomen in het land. De kinderen, vooral de kleintjes, zijn al erg met het komende feest bezig. In de hogere groepen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

22 februari 2019

22 februari 2019 1427 www.clarafabriciusschool.nl 22 februari 2019 28 februari Groep 7 Musical Hair op het HPC 01 maart Groep 6/7 - Bureau Halt geeft voorlichting over online veiligheid 01 maart Start voorjaarsvakantie.

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 Beste Ouders en Verzorgers. Met enige trots presenteert de Stichting Ouderraad OBS Het Zand haar allereerste jaarverslag! Sinds 11 maart

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9, 21-04-2017 Werkmiddag op De Hunenborg In deze nieuwsbrief: Werkmiddag op De Hunenborg Martijn Makkinga - Napoleon Even voorstellen Opbrengst eieractie Nieuws uit

Nadere informatie

18 juli 2018 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

18 juli 2018 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 18 juli 2018 AGENDA 18 juli Afscheidsmoment groep 8 voor alle leerlingen 18 juli Rapporten mee 20 juli Margedag: alle leerlingen vrij 21 juli t/m 31 augustus Zomervakantie 3 september Eerste schooldag

Nadere informatie

[Geef tekst op] Jaarverslag OR

[Geef tekst op] Jaarverslag OR [Geef tekst op] Jaarverslag OR 2016-2017 Jaarverslag Ouderraad KC BuitenRijck Schooljaar 2016/2017 1. Inleiding De Ouderraad ondersteunt het schoolteam bij de organisatie van vieringen en allerlei activiteiten

Nadere informatie