INFORMATIEBUNDEL VACATURE VOLTIJDS STATUTAIR MAATSCHAPPELIJK WERKER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFORMATIEBUNDEL VACATURE VOLTIJDS STATUTAIR MAATSCHAPPELIJK WERKER"

Transcriptie

1 INFORMATIEBUNDEL VACATURE VOLTIJDS STATUTAIR MAATSCHAPPELIJK WERKER DEPARTEMENT MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ALGEMENE SOCIALE DIENST STATUTAIR PERSONEEL WEDDESCHAAL: B1 B2 B3 DATUM: 10/10/2013 PLAATS IN HET ORGANOGRAM De maatschappelijk werker werkt onder de leiding van en rapporteert aan het diensthoofd sociale dienst. 1. FUNCTIE-INHOUD Algemeen De maatschappelijk werker helpt het recht op maatschappelijke dienstverlening te verzekeren met als doel elke persoon in de mogelijkheid te stellen een leven te leiden dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid. Specifiek In het kader van de algemene sociale dienst worden de volgende taken, verantwoordelijkheden en bijhorende rollen hierin opgenomen: Opvangen en begeleiden van cliënten en hen ondersteunen in het verminderen of wegwerken van hun problemen. Dit omhelst onder meer de volgende concrete taken en verantwoordelijkheden: verzorgen van de intake en het verrichten van het sociaal onderzoek via een bureelen huisbezoek registreren van de intake analyseren van de problemen en het aanbod van mogelijke begeleiding op diverse vlakken o.a. administratief en psychosociaal vlak, doorverwijzing naar andere diensten, financiële hulpverlening, budgethulpverlening (budgetbegeleiding, budgetbeheer), schuldhulpverlening, praktische hulpverlening, enz advies verstrekken over rechten op sociale uitkeringen en financiële voorzieningen bemiddelen bij andere en/of gespecialiseerde diensten,voorzieningen en instellingen onderzoeken van de dossiers inzake plaatsing van ouderen en hun onderhoudsplichtigen en de opvolging facturen opvolgen van dossiers van vreemdelingen en vluchtelingen verrichten van crisisinterventie opstellen van sociale verslagen en formuleren van voorstellen voor het vast bureau afhandelen van de beslissingen inzake sociale dossiers opmaken van dossiers en het registreren ervan verwerken van de gegevens o.m. via informatica.

2 Leggen van contacten en opbouwen van professionele samenwerkingsrelaties met hulpverleners, instanties en organisaties buiten het OCMW, evenals met het sociale netwerk van de cliënt, om de hulpverlening aan de cliënt te bevorderen en af te stemmen. Dit houdt onder meer de volgende taken en verantwoordelijkheden in: leggen van persoonlijke contacten vervullen van een brugfunctie tussen cliënt en betrokken diensten begeleiden van cliënten bij de doorverwijzing naar andere en/of gespecialiseerde diensten, voorzieningen en instellingen deelnemen aan verschillende overlegmomenten, casusbesprekingen. Verstrekken van nuttige informatie aan het diensthoofd sociale dienst vanuit het werken met cliënten, teneinde het OCMW in staat te stellen het hulpverleningsaanbod te optimaliseren, bij te sturen of uit te breiden. Dit betekent onder meer de volgende taken en verantwoordelijkheden: signaleren van noden, behoeften en tekorten in de hulpverlening informeren van het beleid van algemene sociale problemen, van preventieve actiemogelijkheden en samenwerkingsmogelijkheden met andere diensten, instellingen en personen bijdrage leveren aan beleidsvoorbereidende werkzaamheden, o.m. door het opmaken van onderbouwde nota s voor het diensthoofd sociale dienst, secretaris, managementteam, het vast bureau en de raad meewerken aan de verdere uitbouw van het Sociaal Huis. Onderhouden van contacten en opvolgen van afspraken, met collega`s en andere diensten van het OCMW. Dit houdt onder meer de volgende taken en verantwoordelijkheden in: doorgeven van nuttige kennis en informatie aan collega`s herkennen en doorverwijzen van sommige probleemsituaties aan andere diensten van het OCMW zoals de thuisdiensten participeren aan cliënt- en werkoverleg, intervisie en casusbespreking doorgeven aan de administratie van alle informatie nodig voor de administratieve afwerking van de hulpvragen en hun afhandeling samenwerken en overleggen met andere diensten van het OCMW. Het volgen van opleidingen, uitwisselen van informatie, documentatie teneinde op de hoogte te blijven van de evoluties in de wetgeving en reglementering en de methodieken in het welzijnswerk. Dit omhelst onder meer de volgende taken en verantwoordelijkheden: volgen van opleiding en bijscholing uitwisselen van informatie en ervaring opvolgen van belangrijke wijzigingen in de relevante wetgeving en reglementering. Verrichten van diverse administratieve taken en alle administratieve taken eigen aan de hulpverlening, teneinde de hulpverleningsprocessen zo correct, snel en adequaat mogelijk te laten verlopen.

3 Uitvoeren van andere taken en verantwoordelijkheden zoals: behandelen van pensioendossiers: inlichtingen, aanvragen en ramingen van pensioen enz behandelen van dossiers van personen met een handicap: inlichtingen, aanvragen, herzieningen, parkeerkaarten, sociale voordelen (sociale tarieven, kabeldistributie enz.), kinderbijslag enz behandelen van dossiers mantelzorgpremie conform het OCMW - reglement van de mantelzorgpremie : inlichtingen, aanvragen, herzieningen enz bezoeken verrichten en indicatiestellingen uitvoeren in functie van de mantelzorgpremie van de Vlaamse Zorgverzekering hulp verlenen bij het invullen van formulieren huisvestingspremies, inschrijvingen sociale huisvestingsmaatschappijen en sociaal verhuurkantoor enz verlenen van administratieve steun bij de organisatie van de doelgroep voor personen met een handicap. Uitvoeren van de opgedragen taken en verantwoordelijkheden in het kader van de organisatie van het lokaal opvanginitiatief voor asielzoekers zoals: organiseren van het lokaal opvanginitiatief voor asielzoekers volgens de kwaliteitsnormen opgelegd door de hogere overheid opvolgen van de betreffende procedures inzake de opvang van asielzoekers begeleiden van asielzoekers in het lokaal opvanginitiatief o.a. op medisch vlak inzake de inburgering (o.m. cursus), het contacteren van advocaten enz voeren van een sociaal onderzoek in de dossiers van het lokaal opvanginitiatief en opmaken van voorstellen voor de raad en het vast bureau verwerken van de gegevens via informatica administratieve organisatie van het lokaal opvanginitiatief (o.a. de medische kosten) beheren en bewaken van alle administratieve verplichtingen van het lokaal opvanginitiatief naar de hogere overheid toe, in het bijzonder de punctuele opvolging van de subsidieaanvragen voor het lokaal opvanginitiatief. Uitvoeren van andere taken en verantwoordelijkheden opgedragen door het diensthoofd sociale dienst. Voor de functie van maatschappelijk werker die ook kwaliteitscorrespondent van de sociale dienst is: mee opstellen van de doelstellingen kwaliteit voorbereiden van kwaliteitsvergaderingen en aanwezig zijn opvolgen van het documentenbeheerssysteem opvolgen van het meldingssysteem van klachten en verbetersuggesties ondersteunen van de referent kwaliteit inzake de toepassing van geïntegreerd management stimuleren van medewerkers om verbetervoorstellen in te dienen opvolgen van de uitvoering van tevredenheidsonderzoeken opstellen en realiseren van vormingen inzake het kwaliteitsbeleid vorming van nieuwe medewerkers over geïntegreerd management beantwoorden van vragen van medewerkers aangaande het kwaliteitsbeleid en het geïntegreerde managementsysteem.

4 2. COMPETENTIES 2.1. Voortdurend verbeteren: voortdurend verbeteren van het eigen functioneren en van de werking van de entiteit, door de bereidheid om te leren en mee te groeien met veranderingen. Niveau 3: leert over andere vakgebieden, methodes en technieken en werkt actief mee aan het verbeteren van de werking van de entiteit - Heeft belangstelling voor 'aanverwante' onderwerpen om zijn kennis te verruimen - Benut informatie die afkomstig is uit andere vakgebieden om de eigen aanpak en werking te optimaliseren - Onderkent de impact van nieuwe processen, technieken en methodes in andere vakgebieden op de eigen werking - Stuurt de eigen werking proactief bij naar gelang van wijzigingen op het niveau van de entiteit - Zoekt actief naar mogelijke verbeteringen die de eigen functie en het eigen takenpakket overstijgen Klantgerichtheid: met het oog op het dienen van het algemeen belang, de legitieme behoeften van verschillende soorten (interne en externe) klanten onderkennen en er adequaat op reageren Niveau 3: onderneemt, binnen de mogelijkheden van de eigen functie, acties om de dienstverlening aan klanten te optimaliseren. - Gaat kritisch na op welke punten de eigen dienstverlening aan de klant kan worden verbeterd - Onderzoekt gericht (via systematisch onderzoek) de wensen, behoeften en verwachtingen van klanten (tevredenheidsenquêtes, mondelinge enquêtes ) - Formuleert concrete voorstellen om de eigen dienstverlening te verbeteren - Onderneemt concrete acties naar aanleiding van specifieke feedback van klanten - Zet nieuwe mogelijkheden op het vlak van dienstverlening meteen om in de praktijk - Onderneemt acties om de dienstverlening aan specifieke doelgroepen te optimaliseren, rekening houdend met hun beperkingen en behoeften (bv. handicap, allochtonen ). Het begrip klanten moet ruim worden geïnterpreteerd. Naar gelang van de functie het gaat om degenen die het product gebruiken, die een beroep doen op de dienstverlening, die het ontwikkelde beleid moeten toepassen (belanghebbenden) Samenwerken: met het oog op het algemeen belang een bijdrage leveren aan een gezamenlijk resultaat op het niveau van een team, entiteit of de organisatie, ook als dat niet meteen van persoonlijk belang is. Niveau 3: stimuleert de samenwerking binnen de eigen entiteit, werkgroepen of projectgroepen - Komt met ideeën om het gezamenlijke resultaat te verbeteren - Moedigt anderen aan om samen te werken, hun ideeën te uiten en onderling van gedachten te wisselen - Moedigt anderen aan om onderling te overleggen over zaken die het eigen werk overstijgen - Betrekt anderen bij het nemen van beslissingen die op hen een impact hebben - Bevordert de goede verstandhouding, de teamgeest en het respect voor de

5 verscheidenheid van mensen - Geeft opbouwende kritiek en feedback - Moedigt anderen aan om gezamenlijk oplossingen te vinden Betrouwbaarheid consequent en correct handelen : handelen vanuit de codes van integriteit, zorgvuldigheid, objectiviteit, gelijke behandeling, correctheid en transparantie uitgaande van de basisregels, sociale en ethische normen (diversiteit, milieuzorg ). Afspraken nakomen en zijn verantwoordelijkheid opnemen. Niveau 4: handelt integer in een veelheid aan situaties, ook in die waar geen eenduidige regelgeving voor bestaat - Blijft correct en integer handelen rond basisregels, sociale en ethische normen, in situaties van grote externe druk - Blijft correct en integer handelen in situaties waar geen eenduidige regelgeving voor bestaat - Houdt in zijn rol als lobbyist, promotor, onderhandelaar, facilitator het algemeen belang duidelijk voor ogen en gedraagt zich daar ook naar - Weet op een flexibele, maar zorgvuldige, objectieve en correcte wijze om te gaan met bestaande regels en procedures als de situatie dat vereist - Durft op een verantwoorde en onderbouwde wijze een uitzondering maken op de strikte regel, als dat het belang van het OCMW van Scherpenheuvel-Zichem dient Organisatiebetrokkenheid: zich verbonden tonen met de organisatie, taak en beroep; de belangen ervan verdedigen bij anderen. Niveau 3: bewaakt en verdedigt op consequente wijze de belangen, de opdracht en de handelwijze van de organisatie - Durft harde standpunten innemen die de gehele organisatie ten goede komen, zelfs als die minder populair zijn binnen de eigen entiteit - Praat over wij in plaats van zij als hij het over de eigen organisatie heeft - Onderkent de belangen van de organisatie en handelt zelf conform die belangen - Legt uit hoe hij tot belangrijke beslissingen is gekomen - Verdedigt de keuzes van de entiteit of organisatie bij collega s, eigen medewerkers en derden - Identificeert zich bij eigen medewerkers en buitenstaanders met de standpunten of beslissingen van de eigen hiërarchie. 2.6.Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid: spreken in een taal zodat het publiek tot wie u zich richt u begrijpt. Niveau 3: communiceert vlot met verschillende doelgroepen - Bouwt zijn betoog op een gericht gestructureerde wijze op - Gebruikt herkenbare voorbeelden en vergelijkingen om voorstellen en boodschappen meer kracht bij te zetten - Past zijn woordenschat en spreektempo aan de doelgroep aan - Stemt zijn communicatiestijl af op de specifieke relatie met de doelgroep (bv. formeel, informeel, meer of minder interactief) - Communiceert selectief vanuit zijn inzicht in en inschatting van de situatie, om zo sneller zijn doel te bereiken.

6 Uitdrukkingsvaardigheid benadrukt dat het gaat om de wijze waarop mensen communiceren in een direct contact. Het gaat dus niet om een communicatiestrategie, openheid van communicatie of samenwerking Luisteren: tonen (non-)verbale boodschappen op te nemen en te begrijpen, en doorvragen bij onduidelijkheden. Niveau 3: stimuleert een open dialoog - Luistert actief naar mensen, neemt de tijd en dialogeert met hen - Vraagt door op gegeven informatie - Stelt vragen als iemand er in een gesprek blijk van geeft dat hij nog niet alle gedachten heeft uitgesproken - Reageert inhoudelijk op wat de gesprekspartner zegt - Integreert de inbreng van anderen in zijn eigen uiteenzetting. Tonen in de definitie geeft aan dat het een actief luisteren betreft en niet enkel het receptief zijn ten aanzien van nieuwe informatie. De competentie luisteren verenigt derhalve luisterbereidheid én luistervaardigheid inlevingsvermogen: het vermogen om uitgesproken en onuitgesproken informatie op te pikken en adequaat daarop te reageren ten aanzien van medewerkers, collega s, klanten, hiërarchie. Niveau 3: reageert (via houding en handelen) adequaat op impliciete, onuitgesproken gedachten, gevoelens, behoeften en verwachtingen van anderen - Blijft efficiënt functioneren in een omgeving met onuitgesproken agenda s en weerstanden - Geeft er blijk van de gevoeligheden en de (te verwachten) reacties van het veld goed in te schatten - Speelt gepast in op impliciete en onuitgesproken gevoelens van anderen - Is gevoelig voor de behoeften van de andere entiteiten die in het beleidsdomein verantwoordelijkheid dragen - Voelt aan wat belangrijk is voor de (politieke) opdrachtgever en speelt daarop in. Deze competentie omvat empathie met de extra dimensie dat men de behoeften, meningen enzovoort moet kunnen inschatten van alle relevante actoren (360 ). Typisch voor de overheidscontext is daarbij de politieke feeling, het correct inschatten van wat belangrijk is voor de politieke opdrachtgever (niveau 3) Probleemanalyse (analytisch denken): een probleem duiden in zijn verbanden. Op een efficiënte wijze op zoek gaan naar aanvullende, relevante informatie. Niveau 3: maakt eenvoudige analyses van complexe dossiers - Analyseert complexe dossierproblemen en herformuleert die naar hanteerbare vragen - Houdt bij zijn analyse rekening met verschillende aanknopingspunten - Is in staat inzicht te verwerven in een complexe problematiek - Ziet trends en patronen in ogenschijnlijk niet-gerelateerde feiten - Kan tegengestelde oordelen van anderen betrekken en integreren in de eigen analyse.

7 2.10. Oordeelsvorming (synthetisch denken): meningen uiten en zicht hebben op de consequenties ervan, op basis van een afweging van relevante criteria. Niveau 3: vormt een goed onderbouwd en geïntegreerd oordeel - Bekijkt een probleem vanuit verschillende invalshoeken - Heeft een veelzijdige, genuanceerde kijk - Heeft oog voor kritieke factoren en activiteiten en benut de mogelijkheden hiervan voor de organisatie - Benoemt van het eigen oordeel of voorstel zowel de positieve als negatieve kanten - Geeft een inhoudelijke meerwaarde aan de thema's die hij naar voren brengt. Oordeelsvorming slaat hier op de capaciteit om de geanalyseerde informatie af te wegen en op grond daarvan tot een synthese of oordeel te komen. Dat oordeel vloeit niet automatisch voort uit de data, maar vergt een interpretatiemoment Initiatief: kansen onderkennen en uit eigen beweging acties voorstellen of ondernemen. Niveau 3: neemt initiatieven die aantonen dat hij anticipeert op gebeurtenissen (proactief) - Speelt spontaan in op kansen die zich aandienen - Anticipeert middels actie op diverse situaties - Neemt initiatief om te vernieuwen - Introduceert verbeteringen in werkaanpak en procedures Resultaatgerichtheid: concrete en gerichte acties ondernemen om doelstellingen te behalen of te overstijgen. Niveau 2: formuleert uitdagende (maar haalbare) doelstellingen en zet zich ten volle in om die te bereiken. - Legt de lat hoog, formuleert uitdagende (maar haalbare) doelstellingen - Gaat actief op zoek naar de best mogelijke manier om die doelen te bereiken, weegt opties tegen elkaar af - Mobiliseert mensen en middelen, ook als hij hiertoe anderen (hiërarchie, collega s) moet overtuigen - Stuurt op regelmatige basis het proces bij, met het oog op het behalen van de doelstellingen - Geeft niet op, zoekt actief naar alternatieven als hij met hindernissen en tegenslagen te maken krijgt. 3. KENNIS Kennis van de organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de OCMW s en van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de OCMW s. Grondige kennis van de wet van 26 mei 2002 betreffende het recht op maatschappelijke integratie en de wet van 2 april 1965 betreffende het ten laste nemen van de steun verleend door de OCMW s. Kennis van de opvangwet van 12 januari 2007 betreffende de opvang van asielzoekers en van bepaalde andere categorieën van vreemdelingen en kennis van de uitvoeringsbesluiten.

8 Algemene kennis en formele detailkennis van de dienstmaterie. Goede kennis van de sociale kaart. Kennis van methodieken van maatschappelijk werk en inzicht in het algemeen maatschappelijk werk. Kennis van de interne organisatiestructuur en cultuur van het OCMW. Kennis van het geïntegreerd managementsysteem en van het kwaliteitssysteem. Kunnen werken met computer: Windows, Word, Excel, Outlook en Internet. Talenkennis (onder andere praktische kennis / basiskennis van het Frans, Engels, enz.).

9 2. EXAMENPROGRAMMA De schriftelijke proef is een competentieproef: de kandidaat wordt geconfronteerd met een probleemsituatie m.b.t. de inhoudelijke en organisatorische werking van de dienst of afdeling die zich tijdens de latere uitoefening van de functie kan voordoen. De kandidaat tracht een oplossing uit te werken, waarbij de competenties vereist voor de functie op basis van de functiebeschrijving en het competentieprofiel worden getoetst. De mondelinge proef beoogt de evaluatie van de overeenstemming van het profiel van de kandidaat met de specifieke vereisten van de functie, evenals van zijn motivatie, van zijn persoonlijkheid, eventuele werkervaring, vakkennis en van zijn interesse voor het werkterrein. De geselecteerde competenties worden grondig bevraagd. De puntenverdeling wordt als volgt vastgesteld: 50 punten voor de schriftelijke proef en 50 punten voor de mondelinge proef. Om als geslaagd te worden beschouwd, moeten de kandidaten voor elke proef ten minste vijftig procent van punten behalen en ten minste zestig procent op het geheel van het examen. 3. SALARISSCHAAL Beginsalaris : 2.389,80 euro bruto per maand. Dit beginsalaris kan verhoogd worden indien het personeelslid nuttige ervaring in de openbare sector kan aantonen of maximum 6 jaar nuttige ervaring in de privé-sector of als zelfstandige. Extralegale voordelen: maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding voor woon-werkverkeer, gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer, glijdende werktijden, gunstige verlofregeling. 4. HOE SOLLICITEREN? Kandidaturen dienen schriftelijk ten laatste op maandag 15 mei 2017 toe te komen bij de voorzitter van het OCMW, Markt 21 te 3271 Scherpenheuvel-Zichem. Je dient je sollicitatiebrief met de post te verzenden (poststempel geldt als bewijs) of af te geven op de dienst HRM tegen ontvangstbewijs. Je gemotiveerde kandidatuur dient vergezeld te zijn van een uitgebreid cv, een uittreksel uit het strafregister dat minder dan 3 maanden oud is en een kopie van je diploma. Bijkomende informatie over de aanwervingsvoorwaarden en de selectieprocedure kan je aanvragen bij de dienst HRM (Natacha Van Roy) of via personeelsdienst@ocmwscherpenheuvel-zichem.be (geen inschrijvingen).

Taken en verantwoordelijkheden op het vlak van dienstverlening t.a.v. cliënten:

Taken en verantwoordelijkheden op het vlak van dienstverlening t.a.v. cliënten: FUNCTIEBENAMING: PLAATS IN HET ORGANOGRAM FUNCTIEWAARDERING: SCHULDBEMIDDELAAR Werkt onder leiding van de secretaris, B1 - B3 HOOFDDOEL VAN DE FUNCTIE: De schuldbemiddelaar is verantwoordelijk voor de

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL VACATURE HALFTIME CONTRACTUEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

INFORMATIEBUNDEL VACATURE HALFTIME CONTRACTUEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER INFORMATIEBUNDEL VACATURE HALFTIME CONTRACTUEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER 1. FUNCTIEOMSCHRIJVING FUNCTIEBESCHRIJVING Nr. 3.07.1 DEPARTEMENT MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ADMINISTRATIE CONTRACTUEEL PERSONEEL

Nadere informatie

Gebiedsgerichte werker

Gebiedsgerichte werker Gebiedsgerichte werker (Niveau B1-B3) Doel van de functie: Als gebiedsgericht werker van een gebied in de stad instaan voor de voorbereiding, ondersteuning en uitvoering van diverse projecten binnen dat

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL VACATURE HALFTIME STATUTAIR DESKUNDIGE

INFORMATIEBUNDEL VACATURE HALFTIME STATUTAIR DESKUNDIGE INFORMATIEBUNDEL VACATURE HALFTIME STATUTAIR DESKUNDIGE 1. FUNCTIEOMSCHRIJVING DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN HUMAN RESOURCES MANAGEMENT STATUTAIR PERSONEEL WEDDESCHAAL: B1 B2 B3 DATUM: 10/10/2013 PLAATS IN

Nadere informatie

Deeltijdse ICT-medewerker SASK

Deeltijdse ICT-medewerker SASK Deeltijdse ICT-medewerker SASK B1-B3 Doel van de functie: Je staat in voor in voor het dagelijks onderhouden, beheren en ondersteunen van de ICT-infrastructuur in functie van de algemene (administratieve)

Nadere informatie

Stafmedewerker Planning (Gezinszorg)

Stafmedewerker Planning (Gezinszorg) Stafmedewerker Planning (Gezinszorg) 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan de zorgmanager Geeft leiding in delegatie door de zorgmanager tijdelijk - leiding aan de BBP s met betrekking tot hun planningsactiviteiten

Nadere informatie

Functieprofiel leidinggevende

Functieprofiel leidinggevende Functieprofiel leidinggevende Doel van de functie Is verantwoordelijk voor (kan aangesproken worden op) de beleidsvoorbereiding en de beleidsuitvoering in een specifiek domein. Resultaatsgebieden Coördineren

Nadere informatie

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// FUNCTIEOMSCHRIJVING : Communicatiespecialist ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL AANLEG WERVINGSRESERVE HALFTIME CONTRACTUEEL TECHNISCH BEAMBTE - POETSHULP

INFORMATIEBUNDEL AANLEG WERVINGSRESERVE HALFTIME CONTRACTUEEL TECHNISCH BEAMBTE - POETSHULP INFORMATIEBUNDEL AANLEG WERVINGSRESERVE HALFTIME CONTRACTUEEL TECHNISCH BEAMBTE - POETSHULP 1. FUNCTIEOMSCHRIJVING DEPARTEMENT MAATSCHAPPELIJK WELZIJN GEZINSZORG EN AANVULLENDE THUISZORG FORMATIE : CONTRACTUEEL

Nadere informatie

Maatschappelijk werker

Maatschappelijk werker Maatschappelijk werker (B1-B3) generiek profiel Doel van de functie: Als maatschappelijk werker in het Welzijnshuis Roeselare bied je psychosociale hulp en verleen je informatie, advies en concrete ondersteuning

Nadere informatie

Brugfiguur kinderkansen

Brugfiguur kinderkansen Brugfiguur kinderkansen (Niveau B1-B3) Doel van de functie: Als brugfiguur kinderkansen begeleid en ondersteun je kwetsbare gezinnen / ouders met kinderen tussen 0 en 3 jaar, met als doelstelling het versterken

Nadere informatie

Directeur financiën. Resultaatgebieden

Directeur financiën. Resultaatgebieden Directeur financiën Leiden van de cel financiën en overheidsopdrachten en coördineren van activiteiten, processen en medewerkers rond financiën en overheidsopdrachten (Centrale Diensten en Provinciale

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker OCMW ZELE Padweg 4a 9240 ZELE Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker Inhoud 1. Functiebeschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma 5. Geldelijk

Nadere informatie

Maatschappelijk werker

Maatschappelijk werker Maatschappelijk werker (B1-B3) Sinds 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. (zie organogram verder) Het Welzijnshuis Roeselare, de centrale plaats waar de

Nadere informatie

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker Competentieprofiel maatschappelijk werker OCMW 1. Functie Functienaam Afdeling Dienst Functionele loopbaan Maatschappelijk werker Sociale zaken Sociale dienst B1-B3 2. Context Het OCMW garandeert aan elke

Nadere informatie

COMPETENTIEPROFIEL Coördinator VORMING EN BEGELEIDING PLOT-Brandweerschool

COMPETENTIEPROFIEL Coördinator VORMING EN BEGELEIDING PLOT-Brandweerschool COMPETENTIEPROFIEL Coördinator VORMING EN BEGELEIDING PLOT-Brandweerschool FUNCTIEDOEL Het coördineren van de werkgroep vorming en begeleiding om de kwaliteit van de brevetopleidingen en de voortgezette

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen maatschappelijk werker algemene dienstverlening

Informatiebundel aanwervingsexamen maatschappelijk werker algemene dienstverlening OCMW ZELE Padweg 4a 9240 ZELE Informatiebundel aanwervingsexamen maatschappelijk werker algemene dienstverlening Inhoud 1. Functiebeschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Nr De technische beambte werkt onder de leiding van de deskundige, verantwoordelijk voor facilitymanagement.

FUNCTIEBESCHRIJVING Nr De technische beambte werkt onder de leiding van de deskundige, verantwoordelijk voor facilitymanagement. TECHNISCH BEAMBTE FUNCTIEBESCHRIJVING Nr. 1.09 DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN FACILITYMANAGEMENT CONTRACTUEEL PERSONEEL WEDDESCHAAL: E1 E2 E3 DATUM: 01/04/2015 PLAATS IN HET ORGANOGRAM De technische beambte

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Maatschappelijk assistent sociale dienst en thuisdiensten

FUNCTIEBESCHRIJVING. Maatschappelijk assistent sociale dienst en thuisdiensten 120 FUNCTIEBESCHRIJVING Maatschappelijk assistent sociale dienst en thuisdiensten AFDELING/DIENST FUNCTIETITEL HOOFDDOEL Personen/Sociale zaken (sociale dienst en thuisdiensten) Rapporteert aan het diensthoofd

Nadere informatie

Bevoegd Begeleidend Personeel (Gezinszorg)

Bevoegd Begeleidend Personeel (Gezinszorg) Bevoegd Begeleidend Personeel (Gezinszorg) 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert - aan de zorgmanager Situering in het organogram: Zorgmanager Bevoegd Begeleidend Personeel Stafmedewerker Gezinszorg Stafmedewerker

Nadere informatie

Functiebeschrijving Directeur Monumentenwacht Limburg

Functiebeschrijving Directeur Monumentenwacht Limburg Functiebeschrijving Directeur Monumentenwacht Limburg A. Doel van de functie De conservering en de restauratie van onroerend cultureel erfgoed in de provincie bevorderen door de actieve werking van de

Nadere informatie

Maatschappelijk werker

Maatschappelijk werker Maatschappelijk werker FUNCTIEBESCHRIJVING EN COMPETENTIEPROFIEL 1. IDENTIFICATIEGEGEVENS Functietitel maatschappelijk werker Niveau B1 B3 Competenties 1/2/3/5/13/15/19/20/27/28 2. PLAATS IN HET ORGANOGRAM

Nadere informatie

Functieprofiel leidinggevende lid van het MAT

Functieprofiel leidinggevende lid van het MAT Functieprofiel leidinggevende lid van het MAT Doel van de functie Is verantwoordelijk voor (kan aangesproken worden op) de beleidsvoorbereiding en de beleidsuitvoering in een breed domein. Resultaatsgebieden

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING MAATSCHAPPELIJK WERKER. 1. Functienaam Maatschappelijk werker maatzorg Graadbenaming: Maatschappelijk werker

FUNCTIEBESCHRIJVING MAATSCHAPPELIJK WERKER. 1. Functienaam Maatschappelijk werker maatzorg Graadbenaming: Maatschappelijk werker FUNCTIEBESCHRIJVING MAATSCHAPPELIJK WERKER 1. Functienaam 1.1. Maatschappelijk werker maatzorg 1.2. Graadbenaming: Maatschappelijk werker 1.3. Weddeschaal: B1 B3 2. Plaats in de organisatie Afdeling: Sociale

Nadere informatie

Medewerker Grond- en pandenbeleid Woondienst regio Roeselare

Medewerker Grond- en pandenbeleid Woondienst regio Roeselare Medewerker Grond- en pandenbeleid Woondienst regio Roeselare Functiebenaming: Medewerker grond- en pandenbeleid Barema: L1, PC 319.010, bij aanstelling Doel van de functie: De medewerker grond- en pandenbeleid

Nadere informatie

Diensthoofd burgerzaken

Diensthoofd burgerzaken Diensthoofd burgerzaken (Niveau C4-C5) Doel van de functie: Als diensthoofd burgerzaken coördineer je de verschillende projecten en processen van het team burgerlijke stand in functie van de dienstverlening

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie maatschappelijk werker Sociale Dienst B1-B2-B3 maatschappelijk

Nadere informatie

STAFMEDEWERKER PRE-PLANNING EN ADMINISTRATIE

STAFMEDEWERKER PRE-PLANNING EN ADMINISTRATIE STAFMEDEWERKER PRE-PLANNING EN ADMINISTRATIE Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Stafmedewerker preplanning en administratie, B1-B3. Doel van de functie Ondersteunt de organisatie van de prezone,

Nadere informatie

TEAMVERANTWOORDELIJKE ICT-TEAM (M/V)

TEAMVERANTWOORDELIJKE ICT-TEAM (M/V) Het agentschap Zorginspectie organiseert een bevorderingsprocedure voor: TEAMVERANTWOORDELIJKE ICT-TEAM (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Diensten van de Administrateur-Generaal

Nadere informatie

diensthoofd Catering, Zalen en Events

diensthoofd Catering, Zalen en Events Functiehouder Functie: Graad: Salarisschaal: Niveau: Functiecode: Departement: Hoofddepartement: DES/0014 B1 B1 HOGER ONDERWIJS KORTE TYPE B2 HOGER ONDERWIJS KORTE TYPE B3 HOGER ONDERWIJS KORTE TYPE Niveau

Nadere informatie

Coördinator buitenschoolse kinderopvang

Coördinator buitenschoolse kinderopvang Coördinator buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling Vrije tijd Dienst Buitenschoolse kinderopvang

Nadere informatie

Identificatiegegevens kandidaat. Identificatiegegevens onderneming. Naam* Adres* Telefoon* adres* Naam. Ondernemingsnummer* Datum van onderzoek

Identificatiegegevens kandidaat. Identificatiegegevens onderneming. Naam* Adres* Telefoon*  adres* Naam. Ondernemingsnummer* Datum van onderzoek Screening van de individuele dienstverlener in de pijler advies / advies Internationaal ondernemen / strategisch advies in het kader van de maatregel kmo-portefeuille Sjabloon van het onderzoeksverslag

Nadere informatie

Stafmedewerker gezinszorg

Stafmedewerker gezinszorg Stafmedewerker gezinszorg 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan de zorgmanager.. Geeft leiding in delegatie door de zorgmanager tijdelijk - leiding aan de BBP s Neemt deel aan het overleg met de BBP

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer.

Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer. Selectiereglement Titel: Districtshoofd adjunct van de directeur Datum: april 2014 Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer.

Nadere informatie

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Je ondersteunt de inhoudelijke werking van de jeugddienst met de focus op

Nadere informatie

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Samen met de speelpleinverantwoordelijke organiseer je elke vakantie mee de

Nadere informatie

COMPETENTIEPROFIEL. Coördinator brevetopleidingen

COMPETENTIEPROFIEL. Coördinator brevetopleidingen COMPETENTIEPROFIEL Coördinator brevetopleidingen brandweerman PLOT-Brandweerschool FUNCTIEDOEL Het coördineren van de brevetopleiding brandweerman om de kwaliteit van de opleiding op inhoudelijk en didactisch

Nadere informatie

OCMW Riemst werft aan in statutair verband

OCMW Riemst werft aan in statutair verband OCMW Riemst werft aan in statutair verband 1 Maatschappelijk assistent(e) voltijds B1-B3 1 Seniorenconsulent(e) voltijds B1-B3 Diploma : Bachelor maatschappelijk assistent. De schriftelijke kandidaturen

Nadere informatie

Functie : consulent informatieveiligheid

Functie : consulent informatieveiligheid Functie : consulent informatieveiligheid 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Plaats in het organogram: rapporteert aan de adjunct-directeur. 2 DOEL VAN DE FUNCTIE Instaan voor de advisering, ondersteuning en opvolging

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan het diensthoofd sociale dienst.

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan het diensthoofd sociale dienst. Functiekaart Functie Graadnaam: maatschappelijk assistent Functienaam: Maatschappelijk assistent Functiegroep: Coördinerenden Functionele loopbaan: B1-B3 Code: Afdeling: Maatschappelijke dienstverlening

Nadere informatie

STAFMEDEWERKER OPENBARE SECTOR

STAFMEDEWERKER OPENBARE SECTOR STAFMEDEWERKER OPENBARE SECTOR 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan het Diensthoofd openbare sector. De plaats van een stafmeedewerker in de organisatie is bepalend voor de reikwijdte van zijn resultaatgebieden

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE TEWERKSTELLING EN SOCIALE ECONOMIE B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE TEWERKSTELLING EN SOCIALE ECONOMIE B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1-C3

Functiebeschrijving ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1-C3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3)

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Vanaf 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. Binnen de brede samenwerking is er de nood aan de aanleg

Nadere informatie

Publiekswerker Evenementencoördinator B1-B3

Publiekswerker Evenementencoördinator B1-B3 Publiekswerker Evenementencoördinator B1-B3 Doel van de functie: Vanuit het proceseigenaarschap strategisch afstemmen, uitvoeren, optimaliseren en vorm geven van het evenementenbeleid in Stad Roeselare.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiën van de gemeente en het OCMW.

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiën van de gemeente en het OCMW. Boekhouder B4 Doel van de functie Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiën van de gemeente en het OCMW. Plaats in de organisatie Afdeling Dienst Directe leidinggevende financiën financieel beheerder

Nadere informatie

Functiebeschrijving VERPLEEGKUNDIGE OPNAMEBELEID BV1-BV3 / C3-C4

Functiebeschrijving VERPLEEGKUNDIGE OPNAMEBELEID BV1-BV3 / C3-C4 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke

Nadere informatie

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B1-B3

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Provincie Limburg. Functiegegevens. Doel van de functie. Beoordelaars

Functiebeschrijving. Provincie Limburg. Functiegegevens. Doel van de functie. Beoordelaars Functiegegevens Functie: BESS/0061 bestuurssecretaris Periode van - tot: 01/01/2015 - Graad: A1a Salarischaal: A1a HOGER ONDERWIJS LT && UNIV ONDERWIJS A1b A1b A2a A2a Niveau: Niveau A Benoemingscode:

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING/-PROFIEL OCMW SINT NIKLAAS.

FUNCTIEBESCHRIJVING/-PROFIEL OCMW SINT NIKLAAS. FUNCTIEBESCHRIJVING/-PROFIEL OCMW SINT NIKLAAS. 1. ALGEMENE GEGEVENS. 1. Naam van de functie: Maatschappelijk assistent(e) 2. Dienst en/of sectie: Sociale dienst 3. Code : 4. Datum : 13 januari 2009 5.

Nadere informatie

De gemeente Diepenbeek werft aan:

De gemeente Diepenbeek werft aan: De gemeente Diepenbeek werft aan: Stafmedewerker B1-B3 voor de implementatie van de BBC in contractueel verband (m/v). Via een gestructureerd interview, art 29 van het rechtspositiebesluit Taken: meewerken

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Strategisch coördinator

Strategisch coördinator Strategisch coördinator Doel van de functie: Als Strategisch coördinator bent u enerzijds verantwoordelijk voor de aansturing van de strategische cel. Anderzijds neemt u zelf ook een aantal taken/projecten

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten)

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten) Doel van de functiefamilie Vanuit een specialisatie professioneel advies of begeleiding geven aan externe klanten deze klanten oplossingen aan te reiken of maximaal te ondersteunen in het vinden van een

Nadere informatie

U maakt deel uit van de strategische cel en rapporteert bijgevolg aan de strategisch coördinator.

U maakt deel uit van de strategische cel en rapporteert bijgevolg aan de strategisch coördinator. Programmamanager Doel van de functie: Als programmamanager bent u verantwoordelijk voor het portfolio veranderprojecten waarmee de stad een cultuuromslag beoogt i.f.v. de stadsorganisatie 3.0(*). Plaats

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling

Nadere informatie

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Functietitel Diensthoofd overheidsopdrachten Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Niveau Av Eerste evaluator Tweede evaluator Diensthoofd administratieve en juridische zaken Algemeen

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE NOODPLANNING B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE NOODPLANNING B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Maatschappelijk Werker (B1-3)

Maatschappelijk Werker (B1-3) Maatschappelijk Werker (B1-3) Infobundel voor de vacature van maatschappelijk werker (B1-3). Deze bundel bevat: - De vacature - De functiebeschrijving voor maatschappelijk werker - De aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van: Administratief medewerker (m/v) Burgerzaken

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 1 jaar Het vast bureau

Nadere informatie

Maatschappelijk werker dienst budgetbeheer/ algemene sociale dienstverlening

Maatschappelijk werker dienst budgetbeheer/ algemene sociale dienstverlening Maatschappelijk werker dienst budgetbeheer/ algemene sociale dienstverlening 1 Actuele situatie OCMW Steenokkerzeel begeleidt al vele jaren cliënten met financiële problemen. Vaak wordt een financieel

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

FUNCTIEOMSCHRIJVING : Inhoudelijk Medewerker Internationaal Milieubeleid

FUNCTIEOMSCHRIJVING : Inhoudelijk Medewerker Internationaal Milieubeleid ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// FUNCTIEOMSCHRIJVING : Inhoudelijk Medewerker Internationaal Milieubeleid

Nadere informatie

STAFMEDEWERKER PRE-PLANNING, VTO EN ICT

STAFMEDEWERKER PRE-PLANNING, VTO EN ICT STAFMEDEWERKER PRE-PLANNING, VTO EN ICT Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Stafmedewerker preplanning, VTO en ICT, B1-B3. Doel van de functie Ondersteunt de organisatie van de prezone, staat

Nadere informatie

Deskundige verkeer en mobiliteit

Deskundige verkeer en mobiliteit Deskundige verkeer en mobiliteit B1-B3 Doel van de functie: Als deskundige verkeer & mobiliteit geef je systematisch mobiliteitsadviezen binnen het departement dienstverlening op stedenbouwkundige dossiers,

Nadere informatie

Bijlage bij Vlaams Actieplan Armoedebestrijding Functieprofiel aandachtsambtenaar armoedebestrijding

Bijlage bij Vlaams Actieplan Armoedebestrijding Functieprofiel aandachtsambtenaar armoedebestrijding . Bijlage bij Vlaams Actieplan Armoedebestrijding 2015-2019 Functieprofiel aandachtsambtenaar armoedebestrijding Pagina 1 van 7 Functienaam Functienaam: Aandachtsambtenaar armoedebestrijding Functiefamilie:

Nadere informatie

FUNCTIEOMSCHRIJVING : Functionaris voor Gegevensbescherming - Data Protection Officer (DPO)

FUNCTIEOMSCHRIJVING : Functionaris voor Gegevensbescherming - Data Protection Officer (DPO) ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// FUNCTIEOMSCHRIJVING : Functionaris voor Gegevensbescherming - Data Protection

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Sociale Dienst. Functienaam: arbeidstrajectbegeleider

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Sociale Dienst. Functienaam: arbeidstrajectbegeleider Functie Graadnaam: maatschappelijk werker Functienaam: arbeidstrajectbegeleider Functiefamilie: maatschappelijk werkers Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: Sociaal Huis Dienst: Sociale Dienst Subdienst:

Nadere informatie

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW.

Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW. Boekhouder Doel van de functie Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële verrichtingen van de gemeente en het OCMW. Plaats in de organisatie Afdeling Dienst Directe leidinggevende Financiën Financieel

Nadere informatie

Functie: ADV/0003 directeur organisatie en coördinatie Periode van - tot: 02/12/2008 - Benoemingscode: 10 STATUTAIR VASTBENOEMDE

Functie: ADV/0003 directeur organisatie en coördinatie Periode van - tot: 02/12/2008 - Benoemingscode: 10 STATUTAIR VASTBENOEMDE Functiegegevens Functie: ADV/0003 directeur organisatie en coördinatie Periode van - tot: 02/12/2008 - Graad: A5a Salarischaal: A5b A5b Niveau: Niveau A Benoemingscode: 10 STATUTAIR VASTBENOEMDE Functiecode:

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. ICT-manager (directeur-informaticus A22) Waterwegen en Zeekanaal NV, afdeling C&O. April 2014

SELECTIEREGLEMENT. ICT-manager (directeur-informaticus A22) Waterwegen en Zeekanaal NV, afdeling C&O. April 2014 SELECTIEREGLEMENT ICT-manager (directeur-informaticus A22) Waterwegen en Zeekanaal NV, afdeling C&O April 2014 1. Toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing op de bevorderingsprocedure voor de invulling

Nadere informatie

Functiebeschrijving Erfgoedcoördinator. Graad: A1a - A3a

Functiebeschrijving Erfgoedcoördinator. Graad: A1a - A3a Functiebeschrijving Erfgoedcoördinator Graad: A1a - A3a Versie 2: 28_05_2019 1 Plaats in de organisatie Algemeen directeur directeur Cultuur diensthoofd erfgoed en archief erfgoedcoördinator Als erfgoedcoördinator

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING 1. FUNCTIETITEL. Maatschappelijk Werker. 2. GLOBAAL DOEL VAN DE FUNCTIE

FUNCTIEBESCHRIJVING 1. FUNCTIETITEL. Maatschappelijk Werker. 2. GLOBAAL DOEL VAN DE FUNCTIE FUNCTIEBESCHRIJVING 1. FUNCTIETITEL Maatschappelijk Werker. 2. GLOBAAL DOEL VAN DE FUNCTIE De maatschappelijk werker heeft als opdracht de personen en gezinnen te helpen bij het opheffen of verbeteren

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Functiebeschrijving Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Loon- en personeelsadministratie Je bent verantwoordelijk voor een correcte weddeverwerking en werkt hiervoor nauw samen met het

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

NAAM FUNCTIE: MAATSCHAPPELIJK WERKER SOCIALE DIENST

NAAM FUNCTIE: MAATSCHAPPELIJK WERKER SOCIALE DIENST 1 FUNCTIEPROFIEL - WAT WORDT ER VAN MIJ VERWACHT? NAAM FUNCTIE: MAATSCHAPPELIJK WERKER SOCIALE DIENST 1. Algemene informatie Dienst/afdeling: Sociale Dienst OCMW Salarisschaal: B1-B2-B3 2. Plaats in het

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR

FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR A. DOEL VAN DE FUNCTIE: Het beleidsthema vanuit theoretische en praktische deskundigheid implementeren en uitbouwen teneinde toepassingen

Nadere informatie

Als directeur rapporteert u rechtstreeks aan de algemeen directeur. U geeft rechtstreeks leiding aan de departementshoofden uit uw directie.

Als directeur rapporteert u rechtstreeks aan de algemeen directeur. U geeft rechtstreeks leiding aan de departementshoofden uit uw directie. Directeur Doel van de functie: Enerzijds stuurt u de diensten uit uw directie aan. U draagt de verantwoordelijkheid omtrent de uitvoering van beslist beleid en coördineert de werking, waaronder de beleidsvoorbereiding,

Nadere informatie

LOGISTIEK MEDEWERKER HUISVESTING OCMW (M/V)

LOGISTIEK MEDEWERKER HUISVESTING OCMW (M/V) LOGISTIEK MEDEWERKER HUISVESTING OCMW (M/V) Voltijds (38u) Locatie: Sociaal Huis Gooreind A. FUNCTIEBESCHRIJVING Niveau C Plaats in het organogram De logistiek medewerker huisvesting OCMW werkt onder de

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A2 December 2009 LEIDINGGEVEND A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Functiekaart. Subdienst:

Functiekaart. Subdienst: Functie Graadnaam: maatschappelijk werker Functienaam: maatschappelijk werker sociale dienst Functiegroep: maatschappelijk werkers Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: Sociaal Huis Dienst: Sociale dienst

Nadere informatie

OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker

OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker Job onbepaalde duur (niet via uitzendkantoren) 1 Ft mw er tewerkgesteld in het Onthaalteam Functieomschrijving Het Sociaal Huis

Nadere informatie

Individueel. competentieprofiel. Naam: Werkvloerbegeleider. Terug naar overzicht

Individueel. competentieprofiel. Naam: Werkvloerbegeleider. Terug naar overzicht Competentie: Anticiperen Definitie: Voorziet veranderingen in de bestaande situatie en speelt daar doeltreffend op in. Datum afnames 1. Reageert actief op veranderingen binnen de eigen functie. Kan op

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) financiën

Voltijds deskundige (m/v) financiën De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature maatschappelijk werker (m/v) Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/ /38

INFOBUNDEL voor vacature maatschappelijk werker (m/v) Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/ /38 INFOBUNDEL voor vacature 2018-02 Functie Niveau en graad fdeling maatschappelijk werker (m/v) B1-B3 Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/2018 19/38 sociale dienst anleiding van deze vacature en vooruitzichten

Nadere informatie

Projectleider communicatie

Projectleider communicatie Projectleider communicatie B4-B5 Doel van de functie: Je leidt en coördineert diverse strategische communicatieprojecten die kaderen binnen de visie van de stad (en de beleidslijnen van het departement

Nadere informatie

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Dossierbehandelaar (bestuurssecretaris)

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie Coach gezinsopvang B1-B2-B3 sociaal/paramedisch medewerker

Nadere informatie

BELEIDSONDERSTEUNER LANDBOUWSTATISTIEK (M/V)

BELEIDSONDERSTEUNER LANDBOUWSTATISTIEK (M/V) De afdeling Monitoring en Studie van het departement Landbouw en Visserij werft aan in contractueel dienstverband: BELEIDSONDERSTEUNER LANDBOUWSTATISTIEK (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

Manager service centrum

Manager service centrum Manager service centrum Voor akkoord Naam leidinggevenden: Datum + Handtekeningen: 1 e evaluator: 2 e evaluator: Naam functiehouder Datum + Handtekening: 1 DEEL 1: CONTEXTINFORMATIE EN TAKENPAKKET 1. Context

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Applicatiebeheerder. Graad B1-B3

Functiebeschrijving. Applicatiebeheerder. Graad B1-B3 Functiebeschrijving Applicatiebeheerder Graad B1-B3 1 1 Applicatiebeheerder 1.1 Rol Als applicatiebeheerder ben je het aanspreekpunt voor het ontwerp, beheer en de instandhouding van de toegewezen applicaties.

Nadere informatie