Garantievoorwaarden Canon Nederland Bron:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Garantievoorwaarden Canon Nederland Bron:"

Transcriptie

1 Garantievoorwaarden Canon Nederland Bron: Informatie over het European Warranty System van Canon Indien een fout ontstaat in een Canon-product, valt reparatie hiervan onder het European Warranty System (EWS) van Canon. Binnen een beperkte tijd na aankoop wordt de fout gratis opgelost (zie voorwaarden). Het EWS bestaat uit twee verschillende services. De service die voor u van toepassing is, is afhankelijk van uw locatie en van het product dat u hebt aangeschaft. Return To Base EWS: Voor de meeste consumentenproducten van Canon geldt een Return To Base-service. Indien binnen de garantieperiode een productiefout ontstaat in een Canon-product, moet het product worden geretourneerd aan een door Canon goedgekeurd reparatiecentrum. De fout wordt dan gratis opgelost door bevoegde technici. Uw product wordt naar u geretourneerd zodra de reparatie is voltooid. On-Site EWS: Voor in aanmerking komende laser- en inkjetproducten (alleen in geselecteerde landen) geldt een On- Site-service. Raadpleeg de On-Site-voorwaarden hieronder voor de lijst met in aanmerking komende producten. Indien binnen de garantieperiode een productiefout ontstaat in een Canon-product, On-site Garantieservice zal op de volgende manieren verstrekt worden: On-Site Reparatie (via een servicemonteur) On-Site Uitwisseling (via een transportbedrijf) Indien de On-Site-voorwaarden hieronder niet worden weergegeven, is de On-Site-service niet beschikbaar in uw land. In dat geval is alleen de Return To Base-garantie voor u van toepassing. Imaging Products European Warranty System (EWS) Canon en de EWS-leden staan garant voor een goede werking van de hardware van dit product gedurende de garantietermijn. Indien zich tijdens de garantietermijn een defect aan de hardware mocht voordoen zal deze kosteloos worden gerepareerd in één van de erkende Canon servicecentra in de landen die lid zijn van deews. Deze Return To Base Garantie geldt voor producten van Canon, die bestemd zijn voor en aangeschaft zijn binnen de Europese Economische Ruimte ("EER") plus Zwitserland. Kosteloze EWS service wordt alleen verstrekt onder overlegging van deze garantiekaart tezamen met de originele factuur cq. kassabon die door de detailhandelaar aan de klant is afgegeven, en mits de garantiekaart (a) de naam van de koper, (b) de naam en het adres van de detailhandelaar, (c) modelnaam en eventueel serienummer van het gekochte product en (d) de aankoopdatum van het product vermeldt. Canon behoudt zich het recht voor de garantieservice te weigeren indien deze gegevens niet volledig zijn, of verwijderd of gewijzigd zijn na de eerste aankoop door de klant van de detailhandelaar. Canon behoudt zich eveneens het recht voor om in plaats van het defecte product te repareren, het defecte product te vervangen door een ander, niet defect, gelijkwaardig product van een gelijkaardige of betere kwaliteit als het defecte product.

2 1. Garantietermijn Deze garantie is één jaar geldig vanaf de datum van aankoop door de consument (drie jaar voor projectoren en negentig dagen voor projectorlampen), zoals blijkt uit de bovengenoemde documenten. 2. Serviceverlening onder garantie Service onder garantie wordt verleend door de geautoriseerde Canon servicecentra. Het transport van het product naar en van een Canon servicecentrum zal veilig geschieden; de kosten daarvan zijn voor rekening van de gebruiker. Wanneer het product voor service wordt aangeboden aan een servicecentrum in een land dat geen lid van de EWS is, en waar de garantiekaart niet wordt geaccepteerd, dan zal het product moeten worden teruggezonden naar van aankoop om van de garantie gebruik te kunnen maken. 3. EWS-deelnemers Neem contact op met het betreffende EWS-lid voor volledige informatie over de geboden garantie in de verschillende landen. 4. Beperkingen Niet onder de garantie vallen: - Periodieke controles, onderhoud en reparatie of vervanging van onderdelen ten gevolge van normale slijtage. - Verbruiksartikelen. - Alle software. - Onderdelen onderhevig aan slijtage (bijv. videokoppen en geleiderollen) evenals verbruiksproducten en accessoires (bijv. batterijen en opnamemedia, inclusief maar niet beperkt tot tapes, de dvd, de geheugenkaart en de uitneembare HDD) die bij dit product horen, vallen niet onder deze garantie. - Defecten veroorzaakt door wijzigingen die zonder goedkeuring van Canon zijn uitgevoerd. - Kosten gemaakt door de Canon servicecentra om aanpassingen of modificaties aan te brengen die noodzakelijk zijn met het oog op technischeof veiligheidsnormen of specificaties die in een bepaald land gelden, of enige andere kosten voor het aanpassen van het product ten gevolge van wijzigingen in die normen of specificaties na levering van het product. - Schade die voortvloeit uit het feit dat een product niet voldoet aan de normen of specificaties die gelden in een bepaald land dat niet het land van aankoop is. Garantie wordt niet toegekend wanneer schade of gebreken zijn veroorzaakt door: - Oneigenlijk of buitensporig gebruik, of behandeling of bediening van het product op een manier die niet overeenkomt met de instructies in de handleiding voor gebruikers of operatoren en/of relevante gebruiker's documenten, inclusief maar niet beperkt tot verkeerde opslag, het laten vallen of buitensporig stoten. - Corrosie, vuil, water of zand. - Reparaties, wijzigingen of onderhoud uitgevoerd anders dan door een geautoriseerd Canon servicecentrum. - Beschadiging die een direct gevolg is door het gebruik van onderdelen, software en gebruiksartikelen (zoals inkt, papier, toner of batterijen), die niet compatibel zijn met het product. Compatibiliteit met uw specifieke Canon product moet worden aangetoond op de verpakking, maar wordt gegarandeerd bij gebruik van originele Canon onderdelen, software of gebruiksartikelen die zijn getest. U wordt geadviseerd de compabiliteit vóór gebruik te controleren.

3 - Het aansluiten van het product op apparatuur die niet is goedgekeurd door Canon. - Ondeugdelijke verpakking van het product bij toezending naar het geautoriseerde Canon servicecentrum. - Ongevallen of rampen of een oorzaak buiten de invloed van Canon, zoals bliksem, water, vuur, openbare ongeregeldheden, onvoldoende ventilatie. 5. Diversen Reparaties mogen worden opgeschort wanneer deze buiten het oorspronkelijke land van aankoop moeten worden uitgevoerd, wanneer het product nog niet in dat land is verkocht of wordt verkocht in een voor dat land specifieke uitvoering. Dienovereenkomstig kunnen sommige reserveonderdelen voor dit product niet op voorraad zijn in het land waar het product wordt gerepareerd. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om software bestanden en programma's op te slaan en veilig te stellen vóór reparatie en het weer installeren daarvan na reparatie. Canon kan niet aansprakelijk worden gesteld voor andere claims, inclusief, maar niet beperkt tot verlies van opnamemedia, verlies van gegevens, etc. die niet specifiek zijn vermeld in dit garantiebewijs. Als u dit product tijdens de garantieperiode wilt retourneren, dient u het zorgvuldig in te pakken en de volgende documenten bij te voegen: het aankoopbewijs, het garantiebewijs, de instructies voor reparatie en (indien beschikbaar) een voorbeeld van de opnamemedia waarop de gemaakte foto s opgeslagen zijn. Deze garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten van de gebruiker onder van toepassing zijnde nationale wetgeving, noch aan de rechten van de gebruiker jegens de detailhandelaar uit het koopcontract. Bij het ontbreken van een van toepassing zijnde nationale wetgeving, zal deze garantie het enige en uitsluitende rechtsmiddel van de gebruiker zijn, en noch Canon noch haar dochterondernemingen of andere EWS-deelnemers zijn aansprakelijk voor enige schade, waaronder begrepen gevolgschade, wegens inbreuk op uitdrukkelijke of stilzwijgende garantie van dit product.

4 Serviceplan voor On-site garantie (laser- & inkjetproducten) Klik hier om alle desbetreffende modellen te zien. Hartelijk dank voor de aankoop van dit Canon Office product. Wanneer u gebruik dient te maken van uw On-site garantie, dan zijn de volgende voorwaarden van toepassing.uw On-site garantie is geldig gedurende 1 jaar vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum van uw nieuwe Canon Office product. Krachtens deze garantie hebt u recht op het verkrijgen van ondersteuning van Canon zoals hieronder beschreven. Op alle krachtens de On-site garantie geleverde diensten zijn de hierin vastgelegde voorwaarden van toepassing. Deze On-síte garantie is van toepassing in aanvulling op eventuele andere garanties van Canon die u mogelijk voor het betreffende product hebt en in aanvulling op eventuele wettelijke rechten die u als consument hebt onder de toepasselijke lokale wetgeving. Deze On-Site garantie is van toepassing op bepaalde Canon Office producten, die bedoelt zijn voor en aangeschaft zijn in de Europese Economische Ruimte (EER) en Zwitserland. Canon garandeert dat de hardware van dit product gedurende de garantieperiode goed werkt. In het geval dat de hardware binnen de garantieperiode defect blijkt te zijn, zal "On-site service" toegepast worden op de door u geregistreerde locatie binnen de Regio (zoals hieronder gedefinieerd). De kosteloze On-site garantie is alleen verkrijgbaar na het overleggen van een origineel aankoopbewijs waarop de datum van aankoop van het product duidelijk vermeld staat. Canon behoudt zich verder het recht voor om in plaats van het defecte product te repareren het defecte product te vervangen door een ander, gelijkwaardig product van dezelfde of een hogere kwaliteit als/dan het defecte product. 1. Garantieperiode De On-site garantie is geldig gedurende 1 jaar vanaf de aankoopdatum van uw nieuwe Canon Office product, zoals blijkt uit het aankoopbewijs. 2. Garantieservice verkrijgen U kunt On-site garantieservice verkrijgen door telefonisch contact op te nemen met de helpdesk van Canon (klik hier voor de contactgegevens). On-site Garantieservice zal op de volgende manieren verstrekt worden: On-Site Reparatie (via een servicemonteur)*, die alle bijbehorende arbeidskosten gedekt zijn (inclusief voorrijkosten, reis- en reparatietijden) en de kosten van alle service-onderdelen dekt On-Site Uitwisseling (via een transportbedrijf) die kosten van vervanging van het product en alle bijkomende verzendkosten dekt De servicemethode wordt bepaald door het model en wanneer u de Canon helpdesk contacteert, zal er meegedeeld worden hoe het verder gaat. *De diensten krachtens deze On-site garantie mogen namens Canon door een derde partij worden uitgevoerd volgens redelijke maatstaven van vakbekwaamheid en zorgvuldigheid.

5 3. Beperkingen De garantie van Canon is niet van toepassing op: Periodieke controles, onderhoud en reparatie of vervanging van onderdelen als gevolg van normale slijtage. Consumables & accessories waaronder netspanningsadapters.. Software. Aan slijtage onderhevige onderdelen, evenals benodigdheden en accessoires. Defecten veroorzaakt door zonder toestemming van Canon aangebrachte wijzigingen. Door Canon gemaakte kosten voor aanbrengen van aanpassingen aan of wijzigingen in een product om te voldoen aan landspecifieke technische normen of specificaties of veiligheidsnormen of - specificaties, of andere kosten om het product aan te passen als gevolg van sinds de levering van het product gewijzigde specificaties. Schade als gevolg van het feit dat het product niet voldoet aan landspecifieke normen of specificaties in een ander land dan het land van aankoop. Garantieservice is uitgesloten wanneer de schade of het defect veroorzaakt zijn door: Het op onjuiste wijze gebruiken, behandelen of bedienen van het Product, zoals aangegeven in de gebruiks- of bedieningshandleidingen en/of relevante gebruikersdocumentatie, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het op onjuiste wijze opbergen van het product, het laten vallen van het product, het blootstellen van het product aan excessieve schokken en schade als gevolg van corrosie, vuil, water of zand; Reparaties, wijzigingen of reiniging uitgevoerd door een niet door Canon erkend servicecentrum; Beschadiging die een direct gevolg is door het gebruik van onderdelen, software en gebruiksartikelen (zoals inkt, papier, toner, batterijen of printkoppen), die niet compatibel zijn met het product. Compatibiliteit met uw specifieke Canon product moet worden aangetoond op de verpakking, maar wordt gegarandeerd bij gebruik van originele Canon onderdelen, software of gebruiksartikelen die zijn getest. U wordt geadviseerd de compabiliteit vóór gebruik te controleren. Het aansluiten van het product op apparatuur die niet door Canon voor aansluiting is goedgekeurd; Ongevallen, calamiteiten of andere oorzaken waarop Canon geen invloed heeft, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, bliksem, overstroming, brand, verstoringen van de openbare orde en ondeugdelijke ventilatie. De On-site garantie is voorts niet van toepassing op: Werkzaamheden als gevolg van het loskoppelen en opnieuw aansluiten van het Product, met inbegrip van benodigde voorbereidingen voor veilig transport anders dan door of namens Canon verricht; Werkzaamheden verricht buiten reguliere werktijden van Canon (maandag tot en met vrijdag van 9 uur 's morgens tot 5 uur 's middags, uitgezonderd nationale feestdagen), tenzij het serviceplan voor Onsite garantie anders bepaalt. Dienstverlening en gerelateerde service-onderdelen die nodig zijn als gevolg van een foutieve installatie of netwerkverbinding van uw product, als de installatie en de netwerkverbinding van uw product niet door Canon verstrekt is;

6 Gelieve er rekening mee te houden dat On-Site service door de servicemonteurs / het transportbedrijf uw product zich in de 'Regio' moet bevinden. On-Site service kan alleen verleend worden wanneer u de service-monteur / het transportbedrijft toegang tot het product verstrekt en bij de uitvoering redelijke ondersteuning verleend. Wanneer u van plan bent uw product gedurende de looptijd van uw On-site garantie te verplaatsen naar een ander adres, dient u Canon in kennis te stellen van de nieuwe adresgegevens. U kunt dit doen door een te sturen naar het opgegeven "contact adres" voor de regio ( dressen kunt u terugvinden in de On-site garantie contactgegevens). Wanneer u het product overbrengt naar een ander land, dient u te controleren of het land waarheen u uw product verplaatst, voorkomt in de lijst met contactgegevens om te verifiëren of Canon de On-site garantie in dat land biedt. 4. Overige Het reparatie- of vervangingsproces kan vertraging raken wanneer deze wordt uitgevoerd buiten het oorspronkelijke land van aankoop als het product in dat land nog niet verkocht wordt of als er in dat land een landspecifiek model van het product verkocht wordt. Bijgevolg zijn bepaalde reserveonderdelen voor het product mogelijk niet in voorraad in het land van de reparatie. Het ligt in de verantwoordelijkheid van de klant om, voorafgaand aan de reparatie/uitwisseling, een back-up te maken van softwarebestanden en -programma's en deze te bewaren om na de reparatie/uitwisseling te kunnen terugzetten.canon neemt geen verantwoordelijkheid op zich voor claims, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, claims van verlies van opnamemedia, verlies van gegevens enz. die niet specifiek in deze garantie zijn vastgelegd. Deze garantie heeft geen invloed op de wettelijke rechten van de consument krachtens toepasselijke nationale wetgeving en de rechten van de consument tegenover de wederverkoper voortvloeiend uit de verkoop-/koopovereenkomst. Bij ontstentenis van toepasselijke nationale wetgeving vormt deze garantie het enige en exclusieve rechtsmiddel van de consument en Canon noch haar dochterondernemingen zullen aansprakelijk zijn voor enige incidentele schade of gevolgschade wegens schending van eventuele uitdrukkelijke of geïmpliceerde garanties op dit product. Neem voor volledige informatie over de in afzonderlijke landen geboden garantie contact op met de helpdesk van Canon. Behoudens het bovenbepaalde gaat u ermee akkoord dat Canon niet verantwoordelijk is voor eventueel benodigde extra werkzaamheden of voor verlies, kosten of schade veroorzaakt doordat: 1. U het product niet naar behoren hebt gebruikt, opgeborgen of behandeld (met inbegrip van het niet bieden van de juiste omgevingscondities) of de instructies of aanbevelingen voor het product niet hebt opgevolgd die Canon heeft gegeven of die staan vermeld in een bedieningshandleiding of een andere bepaling van de On-site garantie; 2. U foutcorrecties, actuele upgrades of nieuwe releases van de software die door Canon of andere relevante externe leveranciers zijn geleverd of algemeen beschikbaar zijn gesteld, niet hebt geïnstalleerd of aangehouden; 3. Uw systeem is geïnfecteerd door een virus (of vergelijkbaar) of de werking van het product nadelig wordt beïnvloed door een fout of vereiste van een product dat u aan het product hebt gekoppeld;

7 4. U of een namens u handelende persoon het product hebt/heeft beschadigd of wijzigingen in het product hebt/heeft aangebracht of een ander item hebt/heeft aangesloten of geïnstalleerd op het product of op uw gekoppelde systemen die de werking van het product nadelig beïnvloeden; Op deze On-site garantie is de relevante wetgeving van toepassing van het land waar het product wordt gebruikt en waar de diensten worden geleverd, en alle geschillen in verband met de On-site garantie zullen worden voorgelegd aan de exclusieve jurisdictie van de bevoegde rechtbanken in dat rechtsgebied.

POCKET PCS WERELDWIJDE GARANTIEVERKLARING EN TECHNISCHE ONDERSTEUNING

POCKET PCS WERELDWIJDE GARANTIEVERKLARING EN TECHNISCHE ONDERSTEUNING POCKET PCS WERELDWIJDE GARANTIEVERKLARING EN TECHNISCHE ONDERSTEUNING Algemene voorwaarden BEHALVE VOORZOVER UITDRUKKELIJK VERMELD IN DEZE GARANTIEVERKLARING, VERLEENT HP GEEN ANDERE GARANTIES OF VOORWAARDEN,

Nadere informatie

DesignJet T900 en T1500 printerserie. Beperkte garantie

DesignJet T900 en T1500 printerserie. Beperkte garantie DesignJet T900 en T1500 printerserie Beperkte garantie Beperkte garantie van HP HP product Printer Software Printkop Inktpatroon Periode van de beperkte garantie 1 jaar 90 dagen (vanaf de datum waarop

Nadere informatie

Designjet Z6600-productieprinter Designjet Z6800-fotoproductieprinter. Beperkte garantie

Designjet Z6600-productieprinter Designjet Z6800-fotoproductieprinter. Beperkte garantie Designjet Z6600-productieprinter Designjet Z6800-fotoproductieprinter Beperkte garantie Beperkte garantie van Hewlett-Packard HP product Printer Software Printkop Print- of inktpatroon Onderhoudspatroon

Nadere informatie

NOKIA BEPERKTE FABRIEKSGARANTIE VOOR NOKIA WINDOWSTELEFOON

NOKIA BEPERKTE FABRIEKSGARANTIE VOOR NOKIA WINDOWSTELEFOON NOKIA BEPERKTE FABRIEKSGARANTIE VOOR NOKIA WINDOWSTELEFOON LET OP! Deze beperkte fabrieksgarantie ( Garantie ) geldt alleen voor authentieke Nokia-producten met Windowstelefoon die zijn verkocht via geautoriseerde

Nadere informatie

Garantie op de CraftBot PLUS

Garantie op de CraftBot PLUS Garantie op de CraftBot PLUS Wanneer u een CraftBot plus bij ons heeft gekocht heeft u recht op gratis technische ondersteuning. We gaan er van uit dat u de handleiding (Engelstalig) en op onze Nederlandstalige

Nadere informatie

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 t.b.v. de Benelux VOOR DISPLAYS: 55, 70 AND 82 nederlands V01.2-2014-4 Garantie en service voorwaarden Focus Touch voor Benelux Focus Touch P10 displays

Nadere informatie

Samsung SSD Beperkte garantie Voor alle Samsung SSD s

Samsung SSD Beperkte garantie Voor alle Samsung SSD s Samsung SSD Beperkte garantie Voor alle Samsung SSD s Bedankt dat u een SAMSUNG Solid State Drive (het 'Product') hebt aangeschaft. SAMSUNG waardeert uw klandizie en zet zich altijd in om de best denkbare

Nadere informatie

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EWS Equipment for Watertreatement Systems International B.V. (KvK-nummer 16073376) Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Dutch - NL OTTERBOX GLOBAL BEPERKTE GARANTIE ("BEPERKTE GARANTIE") BEPERKTE GARANTIE

Dutch - NL OTTERBOX GLOBAL BEPERKTE GARANTIE (BEPERKTE GARANTIE) BEPERKTE GARANTIE Dutch - NL OTTERBOX GLOBAL BEPERKTE GARANTIE ("BEPERKTE GARANTIE") BEPERKTE GARANTIE Otter Products, LLC d/b/a OtterBox en zijn wereldwijde dochterondernemingen (gezamenlijk, "Otter") garandeert dat zijn

Nadere informatie

Commerciële krachtapparatuur

Commerciële krachtapparatuur Commerciële krachtapparatuur Beperkte garantie Beperkte garantie Voor commerciële krachtapparatuur van Precor die gefabriceerd is na de datum waarop deze beperkte garantie ingaat. NEEM DEZE GARANTIEVOORWAARDEN

Nadere informatie

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM Voorwaarden en algemene bepalingen 10 Year Warranty (1) Definities In deze garantieverklaring hebben onderstaande termen de volgende betekenis: Sitecom betekent Sitecom Europe

Nadere informatie

Stand for Nest Learning Thermostat Socle / Standaard Guide and Warranty / Guide et garantie / Handleiding en garantie

Stand for Nest Learning Thermostat Socle / Standaard Guide and Warranty / Guide et garantie / Handleiding en garantie Stand for Nest Learning Thermostat Socle / Standaard Guide and Warranty / Guide et garantie / Handleiding en garantie Voordat je begint Zorg ervoor dat de Nest Heat Link al is geïnstalleerd. Pak het netsnoer

Nadere informatie

HP Latex 3000-printerserie. Beperkte garantie

HP Latex 3000-printerserie. Beperkte garantie HP Latex 3000-printerserie Beperkte garantie Copyright 2015, 2016, 2017, 2018 HP Development Company, L.P. Uitgave 4 Inhoudsopgave Beperkte garantieverklaring van HP... 1 A. Toepassingsbereik van de beperkte

Nadere informatie

G A R A N T I E. Fabrieksgarantie 3. editie

G A R A N T I E. Fabrieksgarantie 3. editie 2 JAREN G A R A N T I E NL Fabrieksgarantie 3. editie 01.06.2015 Fabrieksgarantie van Solare Datensysteme GmbH Fuhrmannstraße 9 72351 Geislingen - Binsdorf Verkorte Versie: Deze fabrieksgarantie is uitsluitend

Nadere informatie

HIFI CENTER HERTELEER EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN

HIFI CENTER HERTELEER EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN HIFI CENTER HERTELEER EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN De voordelen van Hifi Center Herteleer Extra Garantie staan los van de rechten die u hebt volgens de wettelijke garantie De rechten waarop u krachtens onze

Nadere informatie

Askoll. garantiehandleiding voor elektrische voertuigen

Askoll. garantiehandleiding voor elektrische voertuigen 1 Askoll garantiehandleiding voor elektrische voertuigen 1. Inhoud van de conventionele garantie 1.1. Askoll EVA s.r.l. een bedrijf met één aandeelhouder gevestigd te Via Industria, 30 36031 Dueville

Nadere informatie

Algemene Garantievoorwaarden

Algemene Garantievoorwaarden Algemene Garantievoorwaarden Beperkte Garantie op PV-modules 1. Definities 1.1 In deze Algemene Garantievoorwaarden gebruiken we de volgende begrippen met de daarbij aange geven betekenis. Gedefinieerde

Nadere informatie

AUDIO LIMBURG EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN

AUDIO LIMBURG EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN AUDIO LIMBURG EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN De voordelen van Audio Limburg Extra Garantie staan los van de rechten die u hebt volgens de wettelijke garantie De rechten waarop u krachtens onze Extra Garantie

Nadere informatie

Garantievoorwaarden Lexmark basisgarantie voor printers Bron: http://support.lexmark.com/index?productcode=lexmark_z515&page=basewarranty&linkselected=node1%5esubnode1 &locale=nl&userlocale=nl_nl http://support.lexmark.com/index?page=basewarranty&linkselected=node1%5esubnode1&locale=nl&userlocale=nl_nl

Nadere informatie

Deze garantie is een uiteenzetting van de diensten die wij in gespecificeerde omstandigheden leveren. Wij bieden alleen die

Deze garantie is een uiteenzetting van de diensten die wij in gespecificeerde omstandigheden leveren. Wij bieden alleen die EPSON-GARANTIE Epson biedt u als eerste gebruiker van dit product deze commerciële garantie aan*. Deze garantie dient ter aanvulling van uw contractuele rechten jegens de persoon die u het product levert

Nadere informatie

NL - Lees onderstaande informatie zorgvuldig. NL - Het uitgebreide serviceplan Acer Care Plus

NL - Lees onderstaande informatie zorgvuldig. NL - Het uitgebreide serviceplan Acer Care Plus Acer Care Plus NL - Lees onderstaande informatie zorgvuldig De algemene garantievoorwaarden, zoals vermeld in de Beperkte productgarantie brochure in de verpakking van uw nieuwe product, vormen een integraal

Nadere informatie

Levenslange garantie dekt geen rotatiegegoten koffers, AALG-producten, stoffen gedeelten van rugzakken of accessoires van smartphonecovers.

Levenslange garantie dekt geen rotatiegegoten koffers, AALG-producten, stoffen gedeelten van rugzakken of accessoires van smartphonecovers. SPUITGEGOTEN KOFFERS LEGENDARISCHE GARANTIE VOOR UITMUNTENDHEID VAN PELI Peli Products S.L.U. ( Peli ) geeft een levenslange* garantie op haar spuitgegoten producten voor breuk of productiefouten. Spuitgegoten

Nadere informatie

Garantievoorwaarden Dutch LED Projects

Garantievoorwaarden Dutch LED Projects Garantievoorwaarden Dutch LED Projects Algemene garantievoorwaarden De garantie van Dutch LED Projects dekt alleen fabricagedefecten. Dit omvat geen lichtverval of accessoires zoals eventuele batterijen,

Nadere informatie

RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv

RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv Technische RMA Voorwaarden Defect product? DOA? Aan de hand van de RMA-procedure voor technisch defecte goederen, kunnen defecte producten ter reparatie aan BNC

Nadere informatie

Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console

Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console Xbox 360 Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console INFORMATIE OVER BEPERKTE GARANTIE EN RETOURZENDINGEN LEES DEZE BEPERKTE GARANTIE ZORGVULDIG DOOR ZODAT JE OP DE HOOGTE BENT VAN

Nadere informatie

HP Latex 500 printerserie. Beperkte garantie

HP Latex 500 printerserie. Beperkte garantie HP Latex 500 printerserie Beperkte garantie Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Eerste editie Wettelijke kennisgevingen HP stelt zich niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of

Nadere informatie

http://images.apple.com/legal/warranty/docs/iphoneauthorizeddistributors.pdf Nederlands Apple Beperkte Garantie voor één (1) jaar TEN AANZIEN VAN CONSUMENTEN OP WIE WETGEVING TER BESCHERMING VAN CONSUMENTEN

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor verkoop

Algemene Voorwaarden voor verkoop Algemene Voorwaarden voor verkoop Pagina 1 van 7 ALGEMENE VOORWAARDEN INBUSINESS TELECOM VOOR VERKOOP... 3 Artikel 1 BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN... 3 Artikel 2 ONDERWERP... 3 Artikel 3 INSTALLATIE... 3 Artikel

Nadere informatie

Algemene reparatie voorwaarden RepairSpot. 1. Definities

Algemene reparatie voorwaarden RepairSpot. 1. Definities 1. Definities In deze algemene reparatie voorwaarden wordt verstaan onder: Reparateur: RepairSpot Klant: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die een reparatieverzoek neerlegt bij Reparateur. Opdracht:

Nadere informatie

Algemene Reparatie Voorwaarden Dynafix Care B.V.

Algemene Reparatie Voorwaarden Dynafix Care B.V. Algemene Reparatie Voorwaarden Dynafix Care B.V. Oktober 2015 Algemene Reparatie Voorwaarden Dynafix Care B.V. Pagina 1 van 7 Inhoudsopgave 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanmelden van reparaties

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Bij ieder gebruik van de Max Verstappen store zijn de algemene voorwaarden van de Max Verstappen store geldig. Door het kopen van een product in de Max Verstappen store, verklaart

Nadere informatie

SAMSUNG ELECTRONICS BENELUX ( Samsung ) BEPERKTE GARANTIE

SAMSUNG ELECTRONICS BENELUX ( Samsung ) BEPERKTE GARANTIE SAMSUNG ELECTRONICS BENELUX ( Samsung ) BEPERKTE GARANTIE ALGEMEEN Dit document omschrijft de voorwaarden voor Samsung s beperkte garantie voor consumenteneindgebruikers ( Garantie ). Samsung biedt eveneens

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

KvK nr. : Btw nr. : NL B01 IBAN : NL18RABO Stationsstraat LX Borne Nederland. Twente.

KvK nr. : Btw nr. : NL B01 IBAN : NL18RABO Stationsstraat LX Borne Nederland. Twente. Algemene Reparatie Voorwaarden Cv Telecomshop Twente H.O.D.N Gsm Reparatie Twente, Oktober 2016 Algemene Reparatie Voorwaarden Cv Telecomshop Twente H.O.D.N Gsm Reparatie Twente. Inhoudsopgave 1. Definities

Nadere informatie

GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO)

GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO) GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO) Ingangsdatum: 12 december 2016 Van toepassing op: 13.5 kwh Powerwall 2 DC met onderdeelnummer 1108575-00-A Garantie van tien jaar Tesla Motors Netherlands

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Service & Support

Algemene Voorwaarden Service & Support Algemene Voorwaarden Service & Support Telefoon Fax 078 078681 6811414 KvK Internet www.epatra.nl Index 1. ALGEMENE BEPALINGEN Toepasselijkheid en definities 1 2. RMA REGELING DEFECTE PRODUCTEN Algemeen

Nadere informatie

STANDAARD GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO)

STANDAARD GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO) STANDAARD GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO) Ingangsdatum: 21 juni 2016 Van toepassing op: Powerwall 6,4kWh met onderdeelnummers 1067000-00-B, 1067000-00-C, 1067000-00-E, 1067000-01-E Standaard

Nadere informatie

Garantie op de CraftBot

Garantie op de CraftBot Garantie op de CraftBot Garantie geldig op CraftBots aangeschaft vanaf juli 2015 tot en met december 2016 bij Balans: CraftBot.nl Wanneer u een CraftBot plus bij ons heeft gekocht heeft u recht op gratis

Nadere informatie

Badkamers GODMORGON serie, wastafels en mengkranen

Badkamers GODMORGON serie, wastafels en mengkranen Badkamers GODMORGON serie, wastafels en mengkranen Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan badkamermeubels. Daarom worden onze GODMORGON badkamermeubels, wastafels en mengkranen uitvoerig

Nadere informatie

BEPERKTE GARANTIE SWD

BEPERKTE GARANTIE SWD BEPERKTE GARANTIE Aanvullende rechten onder de consumentenwetgeving. Als u een consument bent, hebt u mogelijk wettelijke rechten (zoals de consumentenwetgeving van het land waarin u woonachtig bent) in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor garantieverlenging

Algemene voorwaarden voor garantieverlenging Algemene voorwaarden voor garantieverlenging Leest u a.u.b. dit document zorgvuldig en volledig. Dit is een opsomming van de informatie die belangrijk is, voor het sluiten van dit contract van de garantieverlenging.

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Capi2 Navigatielichtbord

Installatiehandleiding. Capi2 Navigatielichtbord Installatiehandleiding Capi2 Navigatielichtbord 2006 Capi2 BV Alle rechten voorbehouden. De verstrekte informatie mag geenszins worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze en met welke

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Selle Royal product! Lees aandachtig de onderstaande instructies met informatie over het product door en volg de

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Selle Royal product! Lees aandachtig de onderstaande instructies met informatie over het product door en volg de 1. manual user Gefeliciteerd met de aankoop van uw Selle Royal product! Lees aandachtig de onderstaande instructies met informatie over het product door en volg de aanwijzingen voor een juiste montage

Nadere informatie

BEPERKTE GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO)

BEPERKTE GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO) BEPERKTE GARANTIE TESLA POWERWALL (EUROPESE GARANTIEREGIO) Ingangsdatum: 21 juni 2016 Van toepassing op: Powerwall 6,4kWh met onderdeelnummers 1067000-00-B, 1067000-00-C, 1067000-00-E, 1067000-01-E Beperkte

Nadere informatie

UPPLEVA. tv- en geluidssysteem

UPPLEVA. tv- en geluidssysteem UPPLEVA tv- en geluidssysteem Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan tv- en geluidsinstallaties. UPPLEVA wordt uitgebreid getest en voldoet aan onze strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen en

Nadere informatie

Algemene garantievoorwaarden Degree-n B.V.

Algemene garantievoorwaarden Degree-n B.V. Algemene garantievoorwaarden Degree-n B.V. I. Definities 1. In deze Garantievoorwaarden wordt verstaan onder: Degree-n B.V. Degree-n B.V. is de fabrikant, hierna te noemen Degree-n Consument Iedere natuurlijke

Nadere informatie

Garantie-instructies

Garantie-instructies Garantie-instructies Hartelijk dank! U heeft gekozen voor een trainingstoestel van een kwaliteitsmerk. Voordat u uw trainingstoestel gaat gebruiken, moet u alle instructies in de montagehandleiding / gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

HP DesignJet T730 Printer HP DesignJet T830 Multifunction Printer-serie. Beperkte garantie

HP DesignJet T730 Printer HP DesignJet T830 Multifunction Printer-serie. Beperkte garantie HP DesignJet T730 Printer HP DesignJet T830 Multifunction Printer-serie Beperkte garantie 2017 Copyright HP Development Company, L.P. Uitgave 4 Wettelijke kennisgevingen De informatie in dit document kan

Nadere informatie

- Het inschakelen van de Zorgriem doet u door de knop met het aan/uit teken kort in te drukken.

- Het inschakelen van de Zorgriem doet u door de knop met het aan/uit teken kort in te drukken. Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u uw MobileTrack Zorgriem. Deze Zorgriem is kant en klaar voor gebruik. Aan/uit zetten van de Zorgriem: - Het inschakelen van de Zorgriem doet u door de knop met

Nadere informatie

Compaq Garantieverklaring voor Presario producten

Compaq Garantieverklaring voor Presario producten 1 Garantieverklaring Compaq Garantieverklaring voor Presario producten Compaq geeft voor dit hardwareproduct garantie op eventuele defecten in het materiaal of fabricagefouten met de volgende garantieservices:

Nadere informatie

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer (geldig binnen Europa) Versie: juni 2013 Geldig voor : SOLIVIA EU G4 TR 2.0 / 2.5 / 3.0 / 3.3 / 3.6 / 5.0 / 10 / 11 SOLIVIA EU

Nadere informatie

BEPERKTE GARANTIE. BlackBerry-toestel *

BEPERKTE GARANTIE. BlackBerry-toestel * BEPERKTE GARANTIE Aanvullende rechten onder consumentenwetgeving. Als u een klant bent, kunt U (wettelijke) rechten hebben in aanvulling op de rechten uiteengezet in deze beperkte garantie (zoals de consumentenwetgeving

Nadere informatie

NEXHO-PS Zonweringmodule Instructies voor assemblage en bediening

NEXHO-PS Zonweringmodule Instructies voor assemblage en bediening NEXHO-PS Zonweringmodule Instructies voor assemblage en bediening LET OP Lees deze instructies aandachtig door en bewaar ze voor toekomstig gebruik. Apparatuur van NEXHO moet door een bevoegde elektricien

Nadere informatie

Gebruikershandleiding TP FO Rev A1 C2169. Voor de volgende modellen:

Gebruikershandleiding TP FO Rev A1 C2169. Voor de volgende modellen: Installatiehulp (9A680001) Voor de volgende modellen: (222,223, 622, 623, 625) (230, 630, 641, 647) (224, 225, 626, 627) (244) Opmerking Ga voor andere talen naar http://www.midmark.com/technical-library/medical.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden (hierna verder te noemen de Algemene Voorwaarden ) zijn van toepassing op elk gebruik van de websites van AkkermansM: www.akkermansm.com

Nadere informatie

Xerox Selected Supplies Garantie

Xerox Selected Supplies Garantie Xerox Selected Supplies Garantie Garantieverklaring voor Eindgebruikers : Print Cartridges, Toner Cartridges, vaste-inktsticks en door Klanten Vervangbare Verbruiksartikelen van het merk Xerox Algemene

Nadere informatie

Parkinson hulp Cueing apparaat

Parkinson hulp Cueing apparaat www.mobio.be Parkinson hulp Cueing apparaat Model nr M001 Handleiding Inhoudstafel Apparaat informatie... 3 Veiligheidsinformatie... 3 Kenmerken... 4 Hoofd eenheid... 4 Kontrole eenheid... 5 Installatie...

Nadere informatie

Joystick-adapterkabel Omni Easy Rider

Joystick-adapterkabel Omni Easy Rider Gebruikers- en installatiehandleiding NL Joystick-adapterkabel Omni Easy Rider M002-90 Contact en product mo-vis BVBA Biebuyckstraat 15 D 9850 Nevele - België Website: www.mo-vis.com E-mail: contact@mo-vis.com

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg

Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg Artikel 1 - Algemene definities 1.1 Verkoper: Bizzix, in haar hoedanigheid rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar directeur

Nadere informatie

REPARATIE VOORWAARDEN

REPARATIE VOORWAARDEN FOOD + PHONE loyal and social REPAIR, ACCESSOIRES, TIPS & TRICKS Definities In deze algemene reparatie voorwaarden wordt verstaan onder: Dr. ME: reparateur van Dynafix Care B.V. (onderdeel van Dynagroup

Nadere informatie

Garantie van muun GmbH

Garantie van muun GmbH Garantie van muun GmbH Stand: Januari 2017 Ongeacht de 2-jaar garantie biedt de Muun GmbH, Mulackstraße 16, 10119 Berlin (hierna "Muun") aan kopers (de "klant") een extra garantie zoals vermeld (hierna:

Nadere informatie

GB NL F E I P RU m_stereoboomm_cover.indd 1 m_stereoboomm_cover.indd :01: :01:18

GB NL F E I P RU m_stereoboomm_cover.indd 1 m_stereoboomm_cover.indd :01: :01:18 GB NL F E I P RU We, the undersigned Company: DECLARATION OF CONFORMITY TE-GROUP nv Address: Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIUM declare, that the following equipment: Product Name: StereoBOOMM Product

Nadere informatie

Commerciële cardiovasculaire apparatuur

Commerciële cardiovasculaire apparatuur Commerciële cardiovasculaire apparatuur Beperkte garantie Beperkte garantie NEEM DEZE GARANTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG DOOR VOORDAT U UW PRODUCT VAN PRECOR INCORPORATED IN GEBRUIK NEEMT. DOOR DE APPARATUUR

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Accessoire voor het malen op gewicht Gebruikershandleiding ESATTO TM afgebeeld met Preciso TM molen TM Inhoudsopgave Introductie... 2 2 3 4 5 7 8 8 9 11 1 Introductie TM TM TM TM TM Herhaalbaarheid en

Nadere informatie

Joystick Interface Omni-DX

Joystick Interface Omni-DX Gebruikers- en installatiehandleiding NL Joystick Interface Omni-DX P002-31 Contact en product mo-vis BVBA Biebuyckstraat 15 D 9850 Nevele - België Website: www.mo-vis.com E-mail: contact@mo-vis.com Telefoon:

Nadere informatie

PAN-EUROPESE GARANTIE CONSUMENTENPRODUCTEN

PAN-EUROPESE GARANTIE CONSUMENTENPRODUCTEN PAN-EUROPESE GARANTIE CONSUMENTENPRODUCTEN GARANTIEVOORWAARDEN VAN TOEPASSING IN NEDERLAND Hartelijk dank voor de aanschaf van dit product. Voor dit product is een commerciële garantie (ook wel handelsgarantie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeeDirect. 1) Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden BeeDirect. 1) Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden BeeDirect 1) Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het uitbrengen van alle offertes en overeenkomsten door de verkoper BeeDirect ten aanzien van de

Nadere informatie

EW1051 USB Kaartlezer voor smartcards

EW1051 USB Kaartlezer voor smartcards EW1051 USB Kaartlezer voor smartcards 2 NEDERLANDS EW1051 USB Kaartlezer voor Smartcards Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Functies en kenmerken... 2 1.2 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 De EW1051

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen. Artikel 2 Offertes. Artikel 3 Overeenkomsten. Artikel 4 Afbeeldingen. Artikel 5 Prijzen en betaling

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen. Artikel 2 Offertes. Artikel 3 Overeenkomsten. Artikel 4 Afbeeldingen. Artikel 5 Prijzen en betaling Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Projectieschermen.net betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x)

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) TB-1276 HANDLEIDING TB-1276 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE 2 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE TB-1276 Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging.

Nadere informatie

Algemene Service Voorwaarden Prepaid

Algemene Service Voorwaarden Prepaid Algemene Service Voorwaarden Prepaid Algemene Service Voorwaarden Prepaid KPN B.V. versie januari 2007 I N H O U D 01 BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN............................................ 3 02 ONDERWERP........................................................

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TWISTED

Algemene voorwaarden TWISTED Algemene voorwaarden TWISTED Definities TWISTED is een eenmanszaak van Lia de Grijs- Roelofs. Het bedrijf is gevestigd te Koolwijk bij Oss, Berghemseweg 19 5373KG Koolwijk Geregistreerd bij Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux

Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux 2 Servicehandleiding Nederland Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN 3 2. BOSCH REPARATIECENTRUM EUROPA 3 3. HET SERVICEPROCES 4 4. REPARATIES BINNEN DE GARANTIEPERIODE

Nadere informatie

Europese garantie- en ruilvoorwaarden voor Delta Solar stringgeneratoren (Versie: mei 2011)

Europese garantie- en ruilvoorwaarden voor Delta Solar stringgeneratoren (Versie: mei 2011) Europese garantie- en ruilvoorwaarden voor Delta Solar stringgeneratoren (Versie: mei 2011) Van toepassing voor de hieronder vermelde producten verkocht door: Delta Energy Systems (Duitsland) GmbH Tscheulinstr.

Nadere informatie

Fabrieksgarantie. 2 jaar plus

Fabrieksgarantie. 2 jaar plus 2 jaar plus De GROHE-fabrieksgarantie GROHE verleent garantiediensten aan de eindgebruiker overeenkomstig de hierna vermelde bepalingen en voorwaarden voor alle producten die aan de eindgebruiker worden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 1.20

Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met C.V. Nieuw betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

EM1010 R6 10/100 Mbps USB Netwerkadapter

EM1010 R6 10/100 Mbps USB Netwerkadapter EM1010 R6 10/100 Mbps USB Netwerkadapter 2 NEDERLANDS EM1010-10/100 Mbps USB Netwerkadapter Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Functies en kenmerken... 2 1.2 Inhoud van de verpakking... 2 1.3 Voordat

Nadere informatie

Informele vertaal hulp bij het lezen van de Engelstalige garantiebepalingen van Astronergy.

Informele vertaal hulp bij het lezen van de Engelstalige garantiebepalingen van Astronergy. Informele vertaal hulp bij het lezen van de Engelstalige garantiebepalingen van Astronergy. Dit document dient als vertaal hulp, en niets meer dan dat. Dit document vormt geen garantiedocument en dient

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl 1. Algemeen: 1.a Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gesloten overeenkomsten van Kuijpers Creative met u (afnemers van producten van Kuijpers Creative). 1.b Kuijpers Creative is te bereiken

Nadere informatie

Wanneer u zich houdt aan bovengenoemde bepalingen, hebt u het recht een onbeperkt aantal kopieën van de Software te gebruiken.

Wanneer u zich houdt aan bovengenoemde bepalingen, hebt u het recht een onbeperkt aantal kopieën van de Software te gebruiken. Softwarelicentieovereenkomst van d-basics LEES DEZE OVEREENKOMST ZORGVULDIG. DOOR DE SOFTWARE TE INSTALLEREN EN TE GEBRUIKEN, GAAT U AKKOORD MET DE VOORWAARDEN UIT DEZE OVEREENKOMST. ALS U NIET AKKOORD

Nadere informatie

TM-1200 FP HANDLEIDING

TM-1200 FP HANDLEIDING TM-1200 FP HANDLEIDING www.visionaudiovisual.com/nl/techmount/tm-1200_fp 1 CONFORMITEITSVERKLARING Indien van toepassing, zijn alle producten van Vision gecertificeerd en voldoen ze aan alle bekende lokale

Nadere informatie

Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support

Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Koper Computer Support betreffende

Nadere informatie

Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015

Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015 Inhoud: Pag 1-4: Actievoorwaarden consument Pag 5-6 : Actievoorwaarden installateur Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015 De campagne De Vaillant Voordeelweken is

Nadere informatie

Zorgloos Leren Garantie

Zorgloos Leren Garantie Zorgloos Leren Garantie Deze zorgeloos leren service is alleen bedoeld voor het repareren van hardware. De service omvat een telefonische diagnose om het defect aan uw Toshiba-hardware te bepalen. Deze

Nadere informatie

DABMAN 100 DAB+ digitale radio en FM Snelgids

DABMAN 100 DAB+ digitale radio en FM Snelgids DABMAN 100 DAB+ digitale radio en FM Snelgids Model DABMAN 100 DABMAN 100 Dagelijks gebruik Door het eenvoudige en intuïtieve menuontwerp zult u het gebruik van deze radio erg eenvoudig vinden. Deze menu

Nadere informatie

INFORMATIE OVER GARANTIE EN ONDERSTEUNING

INFORMATIE OVER GARANTIE EN ONDERSTEUNING INFORMATIE OVER GARANTIE EN ONDERSTEUNING BELANGRIJK! BEWAAR HET AANKOOPBEWIJS EN DE GARANTIE-INFORMATIE BEPERKTE GARANTIE (EMEA) Deze garantie wordt aan u verleend door Belkin Limited, Express Business

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: Voorwaarden) wordt verstaan onder:

Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: Voorwaarden) wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Bij ieder gebruik Geboortegift.nl (hierna: de Webshop), zijn de Algemene Voorwaarden van Geboortegift.nl (hierna: Geboortegift.nl) geldig. Door het plaatsen van een Bestelling via

Nadere informatie

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor DELTA omvormers

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor DELTA omvormers 1. Garantievoorwaarden Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor DELTA omvormers Versie: mei 2015 1.1 Garantieverlener Delta Energy Systems (Duitsland) GmbH (hierna: "DELTA") verleent de eindgebruiker

Nadere informatie

Inhoud. Deel 1 Algemene informatie over de garantie. Uitbreidingsprocedure standaard garantie. Deel 1 Algemene informatie over de garantie;

Inhoud. Deel 1 Algemene informatie over de garantie. Uitbreidingsprocedure standaard garantie. Deel 1 Algemene informatie over de garantie; Inhoud Deel 1 Algemene informatie over de garantie; Deel 2 Garantie service per land Deel 3 procedure garantieverzoek Deel 1 Algemene informatie over de garantie De beperkte productgarantie omvat alle

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HP BRIO 85XX http://nl.yourpdfguides.com/dref/866175

Uw gebruiksaanwijzing. HP BRIO 85XX http://nl.yourpdfguides.com/dref/866175 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf ALGEMENE VOORWAARDEN De voorwaarden gelden vanaf 21.09.2017 De klant dient steeds de algemene voorwaarden te lezen alvorens een bestelling te plaatsen. De klant kan deze steeds raadplegen op www.tuinpoortshop.be

Nadere informatie

IBM TRIRIGA Versie 10 Release 4.0. Services aanvragen Handboek voor de gebruiker

IBM TRIRIGA Versie 10 Release 4.0. Services aanvragen Handboek voor de gebruiker IBM TRIRIGA Versie 10 Release 4.0 Services aanvragen Handboek voor de gebruiker Opmerking Lees eerst Kennisgevingen op pagina 3. Deze publicatie heeft betrekking op versie 10, release 4, modificatie 0

Nadere informatie

SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV

SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV INHOUD: 1. Inleiding NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS B.V. service 2. Transport schade 3. Dead-on-arrival (DOA) 4. 36 maanden on-site garantie 5. Voorwaarden

Nadere informatie

Garantiebewijs. Wat is niet inbegrepen bij de garantie? Wat is inbegrepen bij de garantie?

Garantiebewijs. Wat is niet inbegrepen bij de garantie? Wat is inbegrepen bij de garantie? 25 JAAR GARANTIE Garantiebewijs COSENTINO, S.A.U. vrijwaart de geregistreerde eigenaar van het geplaatste SILESTONE by Cosentino product tegen mogelijke fabrieksfouten van het product voor een periode

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 : Algemeen. Artikel 2 : Offertes. Artikel 3: Overeenkomsten

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 : Algemeen. Artikel 2 : Offertes. Artikel 3: Overeenkomsten Algemene Voorwaarden Artikel 1 : Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Bescreenshop.be betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

SLADDA fietsframe riemaandrijving

SLADDA fietsframe riemaandrijving SLADDA fietsframe riemaandrijving Dagelijks normaal gebruik stelt hoge eisen aan fietsen. De SLADDA fiets is aan strenge tests onderworpen zodat we weten dat deze voldoet aan onze normen voor kwaliteit,

Nadere informatie

CCS COMBO 2 ADAPTER. Handleiding

CCS COMBO 2 ADAPTER. Handleiding CCS COMBO 2 ADAPTER Handleiding WAARSCHUWINGEN BEWAAR DEZE BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES. Dit document bevat belangrijke instructies en waarschuwingen die bij het gebruik van de CSS Combo 2-adapter

Nadere informatie

Onderhouds- & garantieboekje. Dient bij uw Nimoto scooter bewaard te worden

Onderhouds- & garantieboekje. Dient bij uw Nimoto scooter bewaard te worden Onderhouds- & garantieboekje Dient bij uw Nimoto scooter bewaard te worden Dit onderhouds- en garantieboekje hoort bij: Model Dealer stempel Kleur Deze ruimte is bedoeld voor het garantieregistratiecertificaat.

Nadere informatie