Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark 2015-2016"

Transcriptie

1 Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark Naam kring Dijkhofkring update In principe wordt door alle leden de behandeling van de vragen uit het te behandelende boekje voorbereid. Gezamenlijk worden dan de vragen bij 1 van de leden thuis behandeld. Er is uiteraard ook ruimte om persoonlijke vragen naar voren te brengen. De avond wordt begonnen met zang (opwekkingsbundel) en gebed en na behandeling van de vragen ook met (kring)gebed afgesloten. Roelie en Jan van der Bent j.bent84@upcmail.nl Telefoonnr contactpersoon De kring bestaat uit 3 dames en 4 echtparen 66 (dus we kunnen wel wat verjonging en aanvulling gebruiken) 1 x in de 4 a 5 weken op zondagavond Bergrede / Henk Binnendijk Aan het begin van het seizoen komen we eerst bij elkaar onder het genot van een hapje en drankje. Het seizoen wordt afgesloten met een avond met een predikant om de vragen te beantwoorden die open zijn blijven staan. Naam kring de Fakkel update : We behandelen een Bijbelgedeelte en kijken wat het betekent voor ons dagelijks leven. Er is een open sfeer zodat er ook ruimte is voor persoonlijke gesprekken. Maarten en Trudy Mannee mannee89@xs4all.nl Telefoonnr contactpersoon er is ruimte voor nieuwe leden 40 1x per 3 weken We zijn nu bezig met een serie Bijbelstudies over het leven van Mozes. Vanaf januari gaan we met een nieuw onderwerp of Bijbelboek beginnen. De avonden worden door 1 of 2 personen geleid en iedereen bereidt het thuis voor met eigen materiaal. Laatste kringavond een gezellig samenzijn. Bijvoorbeeld samen eten of borrelen. Naam kring Del Monte update Een kring van jong volwassenen Mariska Wiemer van de Heg mariskavandeheg7@hotmail.com Telefoonnr contactpersoon leden Nieuwe leden zijn van harte welkom! jaar 1x in de 3 weken op de zondagavond vanaf 19:30-21:00 uur Kringboekje: Prediker Wij draaien onze avonden waarin leden afwisselen als kringleider.

2 Naam kring Manninne update Het is een kring voor vrouwen van alle leeftijden, waarin behoorlijk open met elkaar gesproken wordt. Maatje Bos Telefoonnr contactpersoon wisselt : vaak 8-10 vrouwen op een morgen 55 (er mogen best jongere vrouwen bijkomen) Maandelijks op een morgen bij één van de deelnemers Nog niet bekend Openingsavond in de startweek We sluiten het seizoen af met een gezellige ochtend met elkaar Naam kring BSG 1 update : Diepgaand, openheid om dingen te bespreken, gezelligheid, vriendschap en gevoel voor humor. Jasmijn Bax jasmijnbax@gmail.com Telefoonnr contactpersoon (er is momenteel geen ruimte voor nieuwe leden) x per 3 weken 2 uur Ark thema: Jozef We zien elkaar regelmatig buiten de kring om en gaan dan bijvoorbeeld uit eten of gezellig een dagje uit. Naam kring BSG 3 update Naast bijbelstudie, zingen en gebed is de onderlinge ontmoeting een belangrijk aspect van onze kring. In de bijbelstudies krijgt toepassing (in ons eigen leven, in de gemeente) veel aandacht. Willemijn & Corjan Brink corjan@brinkies.nl Telefoonnr contactpersoon , (9 stellen) we staan open voor beperkte aanwas Om de 14 dagen, wisselend di/wo/do, net hoe het uitkomt. Het jaarthema Levenslang met God Onze kring bestaat uit 9 stellen met kinderen in de leeftijd 2-16 jaar. Een paar keer per jaar ontmoeten we elkaar als gezinnen (incl. kinderen!), bijv. om samen te eten. Naam kring BSG 4 update Kring van getrouwde stellen met jonge kinderen. (Vaak is daardoor niet ieder stel, maar één van beiden aanwezig). Voorbereiding en leiding van de kringavonden wordt roulerend verzorgd door de kringleden. Helga Stam Schilp helgaschilp@hotmail.com Telefoonnr contactpersoon of Te weinig - we kunnen nog mensen gebruiken Tussen 30 en 35 jaar. 1x in de 14 dagen op de woensdagavond. Start met koffie/thee om uur. Start kring om uur. Nog niet bekend De kring bestaat voornamelijk uit stellen, maar uiteraard is iedereen welkom bij een kring waarin Bijbelstudie, gesprek over christen zijn in de huidige tijd en gezellig samenzijn centraal staan.

3 Naam kring BSG 5 update We zijn een kring met enthousiaste en betrokken leden. Tijdens de kringavond nemen we tijd om - aan de hand van eigentijds bijbelstudiemateriaal - na te denken en te bespreken wat de bijbel ons te zeggen heeft. We luisteren naar elkaar en bemoedigen elkaar om Jezus te volgen in ons dagelijks leven. Jacomine van den Berg en Lisette van Norel jmvdberg@solcon.nl / lisette.morren@gmail.com Telefoonnr contactpersoon / á 2 nieuwe leden zijn welkom +/- 30 jaar maandagavond en woensdagavond, tweewekelijks Het boek: Het feest van de navolging van Richard Foster We eten elke kringavond eerst met elkaar. Naam kring BSG 6 update Elkaar ontmoeten, persoonlijke thema s rondom het Woord en Bijbelstudies, gezelligheid en elkaar bemoedigen in het geloof. Hendriët Borreman hendriet@hotmail.com Telefoonnr contactpersoon leden, veel getrouwde stellen waarvan 1 persoon komt. Nieuwe leden welkom 30 jaar 1 keer per 2 weken op maandagavond Jaarthema Ark over Jozef Naam kring BSG 7 update Wij zijn gestart na onze belijdenis in De groep bestaat uit jonge gemotiveerde mensen uit de voormalige bijbelstudiekringen 2 en 6. We bereiden persoonlijk thuis de les voor en tijdens de avond behandelen we de vragen nadat we samen gezongen en gebeden hebben. De avonden vinden bij één v.d. leden thuis plaats. Anita Dokter en Chantal van de Weerd anitavandeweerd@hotmail.com / chantal_van_de_weerd@hotmail.com Telefoonnr contactpersoon Anita: , Chantal leden: 5 stellen en 2 singles (iedereen is welkom) Tussen de 25 en 35 Eens in de twee weken op maandagavond rond 19.30u Onderwerp wordt: het jaarthema Jozef Het seizoen wordt afgesloten met een gezellige activiteit (uit eten o.i.d.)

4 Naam kring BSG 8 update Ontstaan uit een belijdenisgroep ongeveer 15 jaar geleden, zijn wij een betrokken en enthousiaste Bijbelstudiegroep (momenteel bestaand uit Bennekommers en Edenaren) die beurtelings een onderwerp voorbereiden. Kenmerken: persoonlijke geloofsbeleving, persoonlijke situaties, diepgaande Bijbelstudie. Ton en Ruth Schreuders schreuders@filternet.nl Telefoonnr contactpersoon leden: 3 stellen en 1 single (we verwelkomen graag nieuwe leden!) 34 (tussen 25 en 40) Eens in de twee weken op maandag (maar kan per seizoen wel wisselen) Een mix van het jaarthema en eigen onderwerpen. Het kerkelijke seizoen sluiten we af met een gezellige activiteit; het nieuwe kalenderjaar starten we met een Bid & Borrel. Naam kring 30 en + / Op Herhaling update De samengevoegde kringen 30+ en op herhaling Edwin Oosterom edwinenwilma@kpnplanet.nl Telefoonnr contactpersoon x per 2 weken (in overleg samen welke avond) van sept. tot mei We gaan mee doen met het jaarthema Jozef Naam kring Markuskring update Twee belijdenis groepen bij elkaar gevoegd van het jaar 2005 en voornamelijk bestaan we uit getrouwde stellen..om beurten wordt het bij deelnemers thuis gehouden. Marco & Janet van Hamersveld marcoenjanetvh@hetnet.nl Telefoonnr contactpersoon kringleden: we zijn hard op zoek naar extra mensen er bij! Gemiddeld JAAR Maandagavond, 1x in de 2 weken Jozef Na het seizoen sluiten we altijd af met een gezellige bbq

5 Naam kring Beekkring update Een kring waarin open met elkaar gesproken wordt, men vrij diep op de Bijbelse onderwerpen ingaat, met altijd een link naar de betekenis ervan voor het dagelijkse leven. Degenen die dat willen, bereiden om de beurt in tweetallen de kringavond voor en hebben de leiding over de avond. We komen samen bij één van de leden thuis. Nelly de Visser Telefoonnr contactpersoon kringleden, waaronder 4 nieuwe leden. Dus misschien nu even een stop voor nieuwe leden want dan passen we niet meer in een huiskamer. Ongeveer 55 jaar In principe de eerste dinsdagavond van elke maand. Bijbelstudieboekje Heel het leven van Arjan Markus, 10 regels voor discipelschap (n.a.v. de 10 geboden). Het seizoen sluiten we altijd af met een gezamenlijke maaltijd, soms gecombineerd met een wandeling o.i.d. Naam kring Cloeckendaalkring update gezellig, betrokken bij elkaar, zitten ook mensen van de alpha-cursus bij, maar ook kerkenraadsleden Arnold van den Broek arnoldvdbroek@gmail.com Telefoonnr contactpersoon jaar op woensdag 1x per maand (meestal 1 e of 2 e woensdag van de maand) Bijbelstudieboekje Daniel van Niek Tramper Enkele nieuwe kringleden welkom! Naam kring Kring Jong Belegen update Ruimte voor bijbelstudie (meestal aan de hand van boekje) en gezelligheid Sijnie en Bert Fredrikze Fredrikze3@hetnet.nl Telefoonnr contactpersoon x per 3 a 4 weken, vaak op een woensdagavond Jozef Met kerst gezellige avond en vaak Pinksterweekend samen kamperen.

6 Naam kring Kring wijk 7 update Lezen en bespreken van een Bijbelgedeelte. Meeleven met elkaar. Ineke Wolven inekewolven@outlook.com Telefoonnr contactpersoon Ca. 54 jaar 1x per maand op een woensdag- of donderdagmiddag We volgen het jaarthema Jozef. Extra informatie Indien nodig wordt er vervoer geregeld. Naam kring Bijbelgesprekskring De Hoge Kraats update Deze kring bestaat al vele jaren en is ontstaan in De Hoge Kraats (Weerdestein 219). De inleiding wordt verzorgd door ds. C.H. Bax of Cock Kroon (wisselen elkaar maandelijks af). Cock Kroon j.kroon62@kpnplanet.nl Telefoonnr contactpersoon Ca Komt niet samen tot nader order vanwege verbouwing Bijbelboeken De kring is toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd/achtergrond. Naam kring Bijbelgesprekskring De Pleinen update De kring wordt gevormd door bewoners van De Pleinen en door buurtbewoners uit de directe omgeving. Cock Kroon j.kroon62@kpnplanet.nl Telefoonnr contactpersoon Ca. 20 personen 60+ Elke laatste donderdagochtend van de maand (m.u.v. juli en augustus), 10:00 uur 11:30 uur (vergaderzaal in De Pleinen.) Thema s en Bijbelboeken - Naam kring Stein-kring update Leden uit de wijk Stein, maar ook anderen, zijn van harte welkom. De avond wordt begonnen met zingen en gebed, waarna het onderwerp door de kringleider of iemand van of buiten de kring wordt ingeleid. Persoonlijke ontmoeting vinden we ook een belangrijk onderdeel van de avond. H.C. de Korte (Henk) h.korte1@upcmail.nl Telefoonnr contactpersoon en jaar We komen ca. 8 keer per jaar. vaak bij toerbeurt, bij iemand samen. Josef Er wordt 1 maal per jaar een gezamenlijke maaltijd gehouden en een

7 uitje georganiseerd. Naam kring Bijbelklas update Lezen, bestuderen en uitleg (exegese) van de Bijbeltekst o.l.v. ds Heutink. Gert Sleeuwenhoek Telefoonnr. contactpersoon jaar Om de week, maandagavond uur in De Ark het evangelie naar Johannes Voor liefhebbers van Bijbelonderzoek De kring is tevens toegankelijk voor broeders en zusters van andere kerkgenootschappen Naam kring Alpha kring update We behandelen een Bijbelboek en maken gebruik van de Bijbelstudie map van het CBSI ( Joke Wiebing / Telefoonnr contactpersoon of > Nieuwe kringleden zijn van harte welkom Kringochtend en frequentie 1x per maand op woensdag of donderdag ochtend van sept. tot mei (in overleg met elkaar) In het nieuwe seizoen behandelen we??? Naam kring Nieuw update Een nieuwe kring rond gemeenteleden die meer willen weten van de Bijbel, voor jonge mensen die al eens gestopt zijn met een kring en de Bijbelstudies en gezelligheid missen of een start willen maken Wilbert Nieuwenhuizen wilbert-nieuwenhuis@hotmail.com Telefoonnr contactpersoon Nieuwe kringleden zijn van harte welkom tussen de 20 en 35 In overleg In overleg

Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark

Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark Naam kring de Fakkel update : 10-9-2016 We behandelen een Bijbelgedeelte en kijken wat het betekent voor ons dagelijks leven. Er is een open sfeer zodat

Nadere informatie

Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark

Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark Naam kring de Fakkel update : 21-9-2017 We behandelen een Bijbelgedeelte en kijken wat het betekent voor ons dagelijks leven. Er is een open sfeer zodat

Nadere informatie

Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark

Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark Naam kring de Fakkel update : 24-9-2018 We behandelen een Bijbelgedeelte en kijken wat het betekent voor ons dagelijks leven. Er is een open sfeer zodat

Nadere informatie

Kringeninformatie. Wij hebben 16 kringen in de gemeente, elk met een eigen karakter. Hieronder vindt u de informatie over deze kringen.

Kringeninformatie. Wij hebben 16 kringen in de gemeente, elk met een eigen karakter. Hieronder vindt u de informatie over deze kringen. Kringeninformatie Wij hebben 16 kringen in de gemeente, elk met een eigen karakter. Hieronder vindt u de informatie over deze kringen. Maandagavondkring Deze kring wordt gevormd door ongeveer 10 personen.

Nadere informatie

Vorming en Toerusting seizoen

Vorming en Toerusting seizoen Kringwerk verrassende ontmoetingen kom in de kring geloofsverkennend met de Bijbel open meditatief studie spiritualiteit samen een boek/filmpje pakken ONDERWERPEN VAN LEVENSBELANG een open en plezierige

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA 2014-2015. Saamhorigheid in Verscheidenheid

JAARPROGRAMMA 2014-2015. Saamhorigheid in Verscheidenheid JAARPROGRAMMA 2014-2015 Saamhorigheid in Verscheidenheid Colofon Lijnbaankerk Lijnbaan 5 1431 CH, Aalsmeer www.lijnbaankerk.nl Ds. Pim Hogenbirk, predikant@lijnbaankerk.nl, 0297-267744 Arjen Verburg, jeugdouderling@lijnbaankerk.nl,

Nadere informatie

Activiteiten Overzicht Kerkelijk Centrum

Activiteiten Overzicht Kerkelijk Centrum Activiteiten Overzicht Kerkelijk Centrum 2010-2011 + Elke dag kwamen ze trouw en eensgezind samen in de tempel, braken het brood bij elkaar thuis en gebruikten hun maaltijden in een geest van eenvoud en

Nadere informatie

Een nieuw seizoen ( )

Een nieuw seizoen ( ) Een nieuw seizoen (2014-2015) In september starten we weer met het nieuwe seizoen. Het gaat niet alleen om een nieuw seizoen in de betekenis van een nieuwe periode van september 2014 t/m augustus 2015,

Nadere informatie

KRINGENBOEKJE 2018/2019

KRINGENBOEKJE 2018/2019 KRINGENBOEKJE 2018/2019 Vertrouw op God! Ontspanning door Inspanning Ontvangen door te Geven 1 Veelkleurig kringenwerk: Huis-, thema- en wijkkringen Huiskringen:...3 Huiskring Buytenwegh (postcode 2715-2717)...3

Nadere informatie

Activiteitengids. Herwijnen

Activiteitengids. Herwijnen Activiteitengids Herwijnen Voorwoord Als Gereformeerde Kerk en Hervormde Gemeente van Herwijnen hebben we weer een programmaboekje samengesteld met de activiteiten die we in het komende seizoen hopen te

Nadere informatie

bidden luisteren dienen

bidden luisteren dienen bidden luisteren dienen Visie en missie van de gereformeerde kerk vrijgemaakt Nijkerk-West 2015 Gemeente van Christus zijn in deze tijd. In het afgelopen jaar heeft een breed samengestelde groep van gemeenteleden

Nadere informatie

Programmaboekje De Acker 2014-2015

Programmaboekje De Acker 2014-2015 Programmaboekje De Acker 2014-2015 kerk in Noord Welkom Dank voor je belangstelling voor het programmaboekje van De Acker voor het seizoen 2014-2015. De afbeelding op de voorkant illustreert op fraaie

Nadere informatie

Activiteiten Overzicht Kerkelijk Centrum

Activiteiten Overzicht Kerkelijk Centrum Activiteiten Overzicht Kerkelijk Centrum 2009-2010 + Elke dag kwamen ze trouw en eensgezind samen in de tempel, braken het brood bij elkaar thuis en gebruikten hun maaltijden in een geest van eenvoud en

Nadere informatie

Samenvatting Kringleiderstraining woensdag 6 september 2017

Samenvatting Kringleiderstraining woensdag 6 september 2017 Samenvatting Kringleiderstraining woensdag 6 september 2017 www.jaarthema.nl Jaarthema: Karakter Het Jaarthema focust zich op: 'behave'. Hoe vernieuwt ons leven door geloof? Dit kan echter alleen een succes

Nadere informatie

Uw koninkrijk kome. Aantal hoofdstukken: 9

Uw koninkrijk kome. Aantal hoofdstukken: 9 Uw koninkrijk kome Aantal hoofdstukken: 9 Beschrijving inhoud: Dit materiaal gaat in op wat het kennen en vertrouwen van God betekent voor je dagelijks leven. Onderwerpen die daar onder andere bij aan

Nadere informatie

Toerusting & Onderwijs

Toerusting & Onderwijs BROCHURE Toerusting & Onderwijs CURSUSAANBOD Bijbelstudies in de gemeente 2 Youth Alpha... 2 Kinder en Tienerpastoraat. 2 Alpha Cursus... 3 Parenting Course... 4 Introductiecursus Baptisme. 5 Basiscursus

Nadere informatie

Het gaat bij Leven uit de Bron om dingen die kostbaar zijn en waar je daarom zorgvuldig mee omgaat. Geen paarlen voor de zwijnen gooien.

Het gaat bij Leven uit de Bron om dingen die kostbaar zijn en waar je daarom zorgvuldig mee omgaat. Geen paarlen voor de zwijnen gooien. Leven uit de Bron is het thema voor het volgende seizoen en ook voor de startzondag. Afgelopen seizoen is de kerkenraad met dit thema bezig geweest. Wellicht hebt u er al van gehoord, via een ouderling

Nadere informatie

Informatieboekje zondagsschool. God zij met ons

Informatieboekje zondagsschool. God zij met ons Informatieboekje zondagsschool God zij met ons Index Inleiding Doel van de zondagsschool Inleiding Voor u ligt het informatieboekje van zondagsschool Immanuël van de Nederlandse Hervormde Kerk uit het

Nadere informatie

Activiteiten in de kerk Bijlage bij het jaarboekje van de Vredeskerk Plant een jonge boom in de aarde en hij gaat groeien; zet een stok in

Activiteiten in de kerk Bijlage bij het jaarboekje van de Vredeskerk Plant een jonge boom in de aarde en hij gaat groeien; zet een stok in Activiteiten in de kerk 2018-2019 Bijlage bij het jaarboekje van de Vredeskerk Plant een jonge boom in de aarde en hij gaat groeien; zet een stok in de grond en er gebeurt niets. Levende organismen kunnen

Nadere informatie

Vorming & Toerusting. Programma seizoen 2015-2016

Vorming & Toerusting. Programma seizoen 2015-2016 Vorming & Toerusting. Programma seizoen 2015-2016 Bijbelstudie Ook in het nieuwe seizoen gaan we weer door met onze studie van het evangelie naar Lucas. In het vorige seizoen maakten we al een goed begin

Nadere informatie

Fundamenten van het Christelijk geloof. Deel 2: Omgang met God -Kringleidershandleiding-

Fundamenten van het Christelijk geloof. Deel 2: Omgang met God -Kringleidershandleiding- Fundamenten van het Christelijk geloof Deel 2: Omgang met God -Kringleidershandleiding- Beste kringleider, Hieronder vind je per hoofdstuk een aantal aanvullende gedachten bij het kringmateriaal Fundamenten

Nadere informatie

Beleidsplan Opstandingskerk

Beleidsplan Opstandingskerk Beleidsplan Opstandingskerk 2017-2019 Terugblik 2013-2016 Waar staan we voor? Voornemens 2017-2019 Terugblik 2013-2016: veel initiatieven Bezoekwerk Kringwerk Gebed met en voor elkaar Open sfeer Liturgie

Nadere informatie

Handleiding. bij het maken van een bijbelstudie

Handleiding. bij het maken van een bijbelstudie Handleiding bij het maken van een bijbelstudie Bijbelstudiecommissie Ichthus Utrecht 2005/2006 Inleiding Het boekje dat je nu aan het lezen bent, is een handreiking voor het schrijven van een bijbelstudie.

Nadere informatie

Welkom. in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld

Welkom. in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld Welkom in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld Welkom Welkom in de Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland. Wij zijn één van

Nadere informatie

PROTESTANTSE KERK CASTRICUM. Dorpskerk. Op oudejaarsavond 31 december 2018 Aanvang 19.00uur

PROTESTANTSE KERK CASTRICUM. Dorpskerk. Op oudejaarsavond 31 december 2018 Aanvang 19.00uur PROTESTANTSE KERK CASTRICUM Dorpskerk Op oudejaarsavond 31 december 2018 Aanvang 19.00uur voorganger : Ouderling: Diaken: Lectrix: Organist: Ds. Dick van Arkel Han van Konijnenburg Martin Tromp Joke Westenberg

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Pieter Overduin uit Hulst Henk Siersema Joke de

Nadere informatie

Activiteiten overzicht

Activiteiten overzicht Activiteiten overzicht Hervormde Gemeente van Valkenburg aan den Rijn najaar 2015 In onderstaand overzicht vind u de activiteiten georganiseerd door onze gemeente. Follow Me is de catechese voor de jongeren

Nadere informatie

Het leiden van een groepsgesprek

Het leiden van een groepsgesprek Het leiden van een groepsgesprek Inleiding 1. Praktisch De grootte van de groep: 5 of 6 deelnemers De opstelling van de groep: in een kring De samenstelling van de groep: aftellen, jong en oud, bekend

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE PROGRAMMA S OP THEMA Map HGJB-Kinderwerk Jaargang 1-8

INHOUDSOPGAVE PROGRAMMA S OP THEMA Map HGJB-Kinderwerk Jaargang 1-8 INHOUDSOPGAVE PROGRAMMA S OP THEMA Map HGJB-Kinderwerk Jaargang 1-8 Clik-programma s in de map op volgorde van thema (in setjes van 4 bij elkaar passende programma s) Categorie in de map Titel Bijbelgedeelte

Nadere informatie

Persoonlijke impressie

Persoonlijke impressie Persoonlijke impressie Gebedsverhoring Dit jaar zijn we als gemeente begonnen met Focus. Een tweejarig traject dat erop gericht is om gemeenteleden te leren de grote woorden van het christelijk geloof

Nadere informatie

Een nieuw seizoen (2015-2016)

Een nieuw seizoen (2015-2016) Een nieuw seizoen (2015-2016) In september starten we weer met het nieuwe seizoen. Het gaat niet alleen om een nieuw seizoen in de betekenis van een nieuwe periode van september 2015 t/m augustus 2016.

Nadere informatie

Een spreekwoord of gezegde is vaak een heel kernachtige uitspraak over iets heel betekenisvols.

Een spreekwoord of gezegde is vaak een heel kernachtige uitspraak over iets heel betekenisvols. Hervormde Gemeente in Reeuwijk Informatie winterwerk Seizoen 2014 2015 Van harte gegund Beste Gemeenteleden. Een spreekwoord of gezegde is vaak een heel kernachtige uitspraak over iets heel betekenisvols.

Nadere informatie

Vorming & Gesprek. Open Hof

Vorming & Gesprek. Open Hof Vorming & Gesprek in Open Hof 2015-2016 Vooraf Naast de diensten op zondag zijn er meer mogelijkheden om met elkaar in contact te komen. Gesprekken onderling of het luisteren naar inleidingen helpen mee

Nadere informatie

DISCIPELSCHAP BIJBELSTUDIE VGSU BLOK

DISCIPELSCHAP BIJBELSTUDIE VGSU BLOK DISCIPELSCHAP BIJBELSTUDIE VGSU BLOK 4 2010-2011 INHOUD Inleiding... 5 Avond 1... 6 Avond 2... 8 Avond 3... 10 Avond 4... 12 3 4 INLEIDING Een ieder die niet zijn kruis draagt en achter Mij aankomt, die

Nadere informatie

Jong&Oud diensten. Kerk op Schoot. Schoolkerkdienst. Vakantiebijbelclub

Jong&Oud diensten. Kerk op Schoot. Schoolkerkdienst. Vakantiebijbelclub Jong&Oud diensten Kerkdiensten die anders dan anders zijn, met de creativiteit van jongeren en ouderen er in verwerkt, diverse liederen. Soms een band, of juist een sketch. Altijd de moeite van het bezoeken

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Voorleesgroep Groep moet nog opgezet worden, koffie zetten/schenken, cliënten halen/brengen, levendig kunnen voorlezen, zelfstandigheid, affiniteit met

Nadere informatie

Vorming & Toerusting Programma Hervormde gemeente Elburg - Wijk Oost

Vorming & Toerusting Programma Hervormde gemeente Elburg - Wijk Oost Vorming & Toerusting Programma 2018-2019 Hervormde gemeente Elburg - Wijk Oost NIEUW 2019! Micha cursus - gerechtigheid NIEUW 2018! Cursus luisterend bidden Efeze 3:16-19 Moge Hij vanuit zijn rijke luister

Nadere informatie

Inhoudsopgave op thema HGJB Kinderwerkmethode Clik Jaargang 1-7

Inhoudsopgave op thema HGJB Kinderwerkmethode Clik Jaargang 1-7 Inhoudsopgave op thema HGJB Kinderwerkmethode Clik Jaargang 1-7 Clik-programma s in de map op volgorde van thema (in setjes van 4 bij elkaar passende programma s) Categorie in de map Titel Bijbelgedeelte

Nadere informatie

Alleen in Nisse is nog een zondagsschool, waar ook een paar kinderen uit 's-heer Abtskerke opzitten. We zijn blij dat er nog een zondagsschool is.

Alleen in Nisse is nog een zondagsschool, waar ook een paar kinderen uit 's-heer Abtskerke opzitten. We zijn blij dat er nog een zondagsschool is. BELEIDSPLAN NISSE EN S-HEER ABTSKERKE herziening beleidsplan 6 mei 2014 VOORAF: Dit beleidsplan is vooral een beschrijving van wat we als gemeenten doen en in ieder geval zo willen houden. Dat is niet

Nadere informatie

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 30 september 2018 09.00 uur: ds. A. Goedvree 13.15 uur: ds. G.H. Molenaar Ps. 6: 9 (voorzang) Ps. 136: 5 (voorzang) Ps. 103: 1 en 7 Ps. 138: 1 Ps. 25: 3 Ps. 19: 4 Schriftlezing:Mal.1:1-6a/Joh.20:15-17/2

Nadere informatie

Programma. Dagactiviteitencentrum. Rosendael

Programma. Dagactiviteitencentrum. Rosendael Programma Dagactiviteitencentrum Rosendael PG 1 MAANDAG 10.30-12.00 uur Beauty ochtend Belevingsruimte Queekhoven - Shabnam Op de afdelingen - Roberta MAANDAG 14.00-15.30 uur Op de afdelingen - Shabnam

Nadere informatie

Vooruit met de BasisSt.Jansgemeente Gouda

Vooruit met de BasisSt.Jansgemeente Gouda Nieuw Jaarthema Vooruit met de basis beleid Vorming &Toerusting Missionair Team Bijbelstudiecoördinatie als handreiking vanuit beleidsplan kerkenraden St. Jan Gouda 2017-2018 De kerkenraden A en B hebben

Nadere informatie

De Hoeksteen. Activiteiten seizoen Rivierweg 15 - Capelle aan den IJssel

De Hoeksteen. Activiteiten seizoen Rivierweg 15 - Capelle aan den IJssel Protestantse wijkgemeente De Hoeksteen Activiteiten seizoen 2017-2018 Rivierweg 15 - Capelle aan den IJssel 2 Voorwoord Deel je leven was vorig jaar het jaarthema van de Protestantse Kerk Nederland. Dit

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA VOLWASSENENCATECHESE 2013 / 2014

JAARPROGRAMMA VOLWASSENENCATECHESE 2013 / 2014 JAARPROGRAMMA VOLWASSENENCATECHESE 2013 / 2014 Aanbod van drie Nieuwkoopse kerken: - Gereformeerde kerk - Hervormde gemeente - Remonstrantse gemeente. 1 Meditatie door het jaar heen. Voorbereidende tekst,

Nadere informatie

Introductieprogramma VP & VZ-MZ & Dienstverlening Apeldoorn. Studentversie

Introductieprogramma VP & VZ-MZ & Dienstverlening Apeldoorn. Studentversie Introductieprogramma 2018 VP & VZ-MZ & Dienstverlening Apeldoorn Studentversie 1 Inhoud Dinsdag 04-09-2018... 3 Woensdag 05-09-2018... 3 Donderdag 06-09-2018... 3 Vrijdag 07-09-2018... 3 Inleiding bijbelrooster...

Nadere informatie

Gemeentegids

Gemeentegids Gemeentegids 2018-2019 1 Hervormde Gemeente Everdingen Over de kerk kan op allerlei manier gedacht worden. Sommige mensen denken bij het woord kerk vooral aan het gebouw. Op vakantie loop je er soms even

Nadere informatie

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK zondag 24 september 2017

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK zondag 24 september 2017 KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK zondag 24 september 2017 09.00 uur: 13.15 uur: Dr. P. Vermeer (Wezep) Ds. G.H. Molenaar Liturgie: Liturgie: Ps. 103: 1 (voorzang) Ps. 116: 11 (voorzang) Ps. 46:1 Ps. 36: 3

Nadere informatie

Vorming & Toerusting seizoen

Vorming & Toerusting seizoen Vorming & Toerusting seizoen 2016-2017 Hervormde Gemeente & Gereformeerde Kerk Almkerk 2 Wij zijn meer dan ons brein! Voorwoord De laatste jaren wordt er veel geschreven over ons menselijk brein. Een kind

Nadere informatie

Gebedskalender VBW Wilnis 2016

Gebedskalender VBW Wilnis 2016 Gebedskalender VBW Wilnis 2016 Bid u/jij mee? Gebedskalender VBW Wilnis 2016 Bid u/jij mee? Ik roep er dan vóór alles toe op dat smekingen, gebeden, voorbeden en dankzeggingen gedaan worden voor alle mensen,

Nadere informatie

Beleidsplan van de Regenboogkerk te Epe voor 2011 tot en met 2015

Beleidsplan van de Regenboogkerk te Epe voor 2011 tot en met 2015 Beleidsplan van de Regenboogkerk te Epe voor 2011 tot en met 2015 Identiteit De Regenboogkerk van Epe vormt een gemeenschap van gelovigen. Het geloof dat hen samenbindt stoelt op de Bijbel. De kern van

Nadere informatie

Een nieuw seizoen ( )

Een nieuw seizoen ( ) Een nieuw seizoen (2017-2018) In september starten we weer met het nieuwe seizoen. Het gaat niet alleen om een nieuw seizoen in de betekenis van een nieuwe periode van september 2017 t/m augustus 2018.

Nadere informatie

Inhoud. Programma Zomer 2013. Programma Zomer 2013

Inhoud. Programma Zomer 2013. Programma Zomer 2013 Programma Zomer 2013 20 Inhoud Voorwoord... 3 Week 1 21 t/m 27 juli - Contact... 6 Week 2 28 juli t/m 3 augustus FF anders... 9 Week 3 4 t/m 10 augustus Te gek... 12 Week 4 11 t/m 17 augustus... 14 Extra

Nadere informatie

IN DE TUIN Paasmorgen in de Galluskerk 21 april 2019

IN DE TUIN Paasmorgen in de Galluskerk 21 april 2019 IN DE TUIN Paasmorgen in de Galluskerk 21 april 2019 Rembrandt 1638 (detail) Eén Rembrandt kende als kind ik goed: de Christus met de grote hoed wandelend in de ochtendstond. En, naar erbij geschreven

Nadere informatie

Een nieuw seizoen ( )

Een nieuw seizoen ( ) Een nieuw seizoen (2017-2018) In september starten we weer met het nieuwe seizoen. Het gaat niet alleen om een nieuw seizoen in de betekenis van een nieuwe periode van september 2017 t/m augustus 2018.

Nadere informatie

Voor u ligt de Nieuwsbrief. Ook kunnen gemeenteleden stukjes aanleveren bij de kerkenraad voor plaatsing. Hartelijke groet, de Kerkenraad

Voor u ligt de Nieuwsbrief. Ook kunnen gemeenteleden stukjes aanleveren bij de kerkenraad voor plaatsing. Hartelijke groet, de Kerkenraad Nieuwsbrief van de Hervormde Gemeentee Meeuwen Hagoort Voor u ligt de Nieuwsbrief. Ook kunnen gemeenteleden stukjes aanleveren bij de kerkenraad voor plaatsing. Hartelijke groet, de Kerkenraad Stuurt u

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof?

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof? Meer informatie? Welzijnsprogramma 2015 Vivium De Stichtse Hof Neem voor meer informatie gerust even contact op met het Uitbureau van De Stichtse Hof. Wij helpen u graag! Op zoek naar leuke activiteiten

Nadere informatie

Orde van Dienst. voor zondag 6 april Vijfde zondag in de Veertigdagentijd 'Wonen overal even thuis' Thema: Bij het graf van een vriend

Orde van Dienst. voor zondag 6 april Vijfde zondag in de Veertigdagentijd 'Wonen overal even thuis' Thema: Bij het graf van een vriend aan barmhartigheid Protestantse Gemeente Nuenen werken Orde van Dienst voor zondag 6 april 2014 Vijfde zondag in de Veertigdagentijd 'Wonen overal even thuis' Thema: Bij het graf van een vriend Voorganger:

Nadere informatie

Onderzoek HGJB Jeugdwerk

Onderzoek HGJB Jeugdwerk Welkom! 15/09/2016 Onderzoek HGJB Jeugdwerk Onderzoek jeugdwerk Voorstel vanuit Jeugdraad; Morgenstergemeente & Oosterkerk; Uitvoering HGJB Leantiene Dekker. Doelstellingen Inzicht in de toekomst bestendigheid;

Nadere informatie

Toerusting & Onderwijs

Toerusting & Onderwijs BROCHURE Toerusting & Onderwijs CURSUSAANBOD Jaarthema 2017... 2 Youth Alpha... 2 Alpha Cursus... 2 Wijkkringen Bijbelstudie... 3 Introductiecursus Baptisme. 4 Cursus Hebreeuws... 4 Thema-avond... 4 Woensdag

Nadere informatie

Lichtbron-inspiratie-Gebed om licht

Lichtbron-inspiratie-Gebed om licht Nieuwsbrief De Lichtbron, 22 29 april 2016 Lichtbron-inspiratie-Gebed om licht U komt mij, lieve God/ zo nederig nabij, in dagen van gemis/ en moeite vindt u mij. Een man van smarten/ die ter aarde valt

Nadere informatie

Kringmateriaal VEZ. Jaarthema: Wandelen over water #wow Periode: Januari-mei 2017 Caroline Mateboer

Kringmateriaal VEZ. Jaarthema: Wandelen over water #wow Periode: Januari-mei 2017 Caroline Mateboer Kringmateriaal VEZ Jaarthema: Wandelen over water #wow Periode: Januari-mei 2017 Auteur: Caroline Mateboer 1 Opbouw kringavonden Inleiding thema: Elk thema wordt met ongeveer één A4 ingeleid. Hierna kan

Nadere informatie

Gebedskalender Juni 2019

Gebedskalender Juni 2019 Gebedskalender Juni 2019 Wij weten immers dat, wanneer ons aardse huis, deze tent afgebroken wordt, wij een gebouw van God hebben, een huis niet met handen gemaakt, maar eeuwig in de hemelen. 2 korinthe

Nadere informatie

Jaarverslag We noemen in dit jaarverslag een aantal feiten en cijfers over het afgelopen jaar.

Jaarverslag We noemen in dit jaarverslag een aantal feiten en cijfers over het afgelopen jaar. Jaarverslag 2018 We beginnen dit verslag met het uitspreken van onze dank aan Hem die alles mogelijk heeft gemaakt. Zonder de zegen van onze Heer en Heiland Jezus Christus was dit alles niet mogelijk geweest.

Nadere informatie

Evangelisch Christelijke Kerk Rios de Vida Den Helder 2015/2020

Evangelisch Christelijke Kerk Rios de Vida Den Helder 2015/2020 Beleidsplan Evangelisch Christelijke Kerk Rios de Vida Den Helder 2015/2020 Voorwoord De Evangelisch Christelijke Kerk Rios de Vida Den Helder. Elke kerkgenootschap in Nederland wordt geacht een beleidsplan

Nadere informatie

GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK

GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK Januari 2019 Maartenskerkgemeente Doorn GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK OREN EN OGEN VAN DE KERK IN DE STRAAT Sonja Bloemers DOOR JOU DOET GOD ZIJN WERK Fred Ekhart GELOVEN DOE JE SAMEN Hester van der

Nadere informatie

Activiteitenverslag 2012

Activiteitenverslag 2012 Activiteitenverslag 2012 Activiteitenverslag Volle Evangelie Gemeente Rijswijk 2012 INLEIDING De Volle Evangelie Gemeente Rijswijk (vegr)is een eigentijdse en actieve geloofsgemeenschap in het centrum

Nadere informatie

Toegerust worden om te dienen

Toegerust worden om te dienen Toegerust worden om te dienen Module 1 Uitleg en aansporing Brieven van Paulus Millenniumversie Juni 2007 Door Dr Bennie Wolvaardt Copyright Bennie Wolvaardt 1995-2007 Vertaling: Hannie Tijman-Logtenberg

Nadere informatie

U komt. toch ook? Welkom. Wat was dat ook al weer??? ZATERDAG 17 SEPTEMBER. De Pepweek is een week vol activiteiten. VANAF

U komt. toch ook? Welkom. Wat was dat ook al weer??? ZATERDAG 17 SEPTEMBER. De Pepweek is een week vol activiteiten. VANAF Pepweek... Wat was dat ook al weer??? De Pepweek is een week vol activiteiten. om... elkaar te ontmoeten om... elkaar te bemoedigen om... elkaar te zoeken! om... uw/jouw geloofsleven een positieve stimulans

Nadere informatie

WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF

WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF Wijkpredikanten: ds. John Boogaard ds. Leendert Terlouw Inleiding Uitgave Wijkkerk Aller Erf Verschijning Streven 1 x per maand Web publicatie Dik Kleyne Vormgeving

Nadere informatie

Onderwijsschakel

Onderwijsschakel Onderwijsschakel 2019-2020 Inhoudsopgave Voorwoord en jaarthema 2019-2020.....3 Met elkaar in gesprek voor of na de preek..5 Bouwstenen voor je leven...6 Goed voorbereid je huwelijk in.8 Huiskringen en

Nadere informatie

God heeft een plan met jou

God heeft een plan met jou Thuisboekje Themaweek Kerk- School- Gezin 23-27 januari 2017 God heeft een plan met jou Beste kinderen en ouders/verzorgers van de hersteld hervormde gemeente, In de week van 23 tot 27 januari 2017 is

Nadere informatie

Navigators Studenten Verenigingen. Praktische uitdagingen om te groeien in een getuigende levensstijl

Navigators Studenten Verenigingen. Praktische uitdagingen om te groeien in een getuigende levensstijl Navigators Studenten Verenigingen Praktische uitdagingen om te groeien in een getuigende levensstijl Voorwoord Binnen NSV zijn we in de Bijbelkringen vaak op een cognitieve manier bezig met de Bijbel.

Nadere informatie

Activiteitenfolder Bethelkerk

Activiteitenfolder Bethelkerk Activiteitenfolder Bethelkerk seizoen 2014-2015 Een nieuw kerkelijk jaar ligt weer voor ons, boordevol activiteiten, gespreksgroepen, kringen en vele andere zaken. Of u nu kerkganger bent of niet, jong

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede December 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw

Nadere informatie

Cursussen 2015-2016. Inschrijven. winterwerk 2015-2016. Waarom mee doen? Moet ik lid van de Hervormde gemeente Garderen zijn om mee te mogen doen?

Cursussen 2015-2016. Inschrijven. winterwerk 2015-2016. Waarom mee doen? Moet ik lid van de Hervormde gemeente Garderen zijn om mee te mogen doen? Pagina 1 winterwerk 2015-2016 winterwerk 2015-2016 Waarom mee doen? Paulus schreef in de brief aan de Romeinen: Alles wat vroeger is geschreven, is geschreven om ons te onderwijzen, opdat wij door te volharden

Nadere informatie

De IZB Focustrajecten: visie en inhoud. Ds. Jan-Maarten Goedhart Teamleider IZB Focus

De IZB Focustrajecten: visie en inhoud. Ds. Jan-Maarten Goedhart Teamleider IZB Focus De IZB Focustrajecten: visie en inhoud Ds. Jan-Maarten Goedhart Teamleider IZB Focus Wat gaan we doen? Inleidende opmerkingen Waarom de IZB Focustrajecten? Kernwaarden Visie en uitgangspunten Wat willen

Nadere informatie

Handleiding voor organisatoren

Handleiding voor organisatoren Handleiding voor organisatoren Beste organisator, Hartelijk dank voor uw inzet om een Nacht van Gebed te organiseren in uw omgeving! Dankzij uw hulp bidden deze nacht duizenden christenen voor hun broeders

Nadere informatie

Identiteit, Visie & Missie.

Identiteit, Visie & Missie. Identiteit, Visie & Missie. Identiteit: Christengemeente Meerkerk is opgericht in September 2014. De initiatiefnemers hadden samen met een aantal anderen al jaren het verlangen om in de eigen woonomgeving

Nadere informatie

Stichting Evangelisatie Bunde e.o. Activiteitenverslag

Stichting Evangelisatie Bunde e.o. Activiteitenverslag Stichting Evangelisatie Bunde e.o. Activiteitenverslag Christelijke gemeente "Stem van de Goede Herder " Plaats van samenkomst: Gemeenschapshuis De Koel Past. Geelenplein 6 6231 BP Rothem/Meerssen De activiteiten...

Nadere informatie

Beleidsplan Evangeliegemeente Shekinah te Dronten.

Beleidsplan Evangeliegemeente Shekinah te Dronten. Beleidsplan Evangeliegemeente Shekinah te Dronten. Het thema van de gemeente is Jezus op de voet volgen, omzien naar elkaar en naar de wereld om ons heen, ver weg en dichtbij. Het jaarthema luidt Samen

Nadere informatie

Inleiding. Wat bezielt ons, toch!?

Inleiding. Wat bezielt ons, toch!? Inleiding Wat bezielt ons, toch!? De vraag die we ons komend jaar gaan stellen; onszelf en elkaar. Wat bezielt ons toch?! Afgelopen jaar hebben we mogen ontdekken dat de Bijbel dynamiet is; de boodschap

Nadere informatie

Fundamenten van het Christelijk geloof. Deel 3: Een Nieuw leven

Fundamenten van het Christelijk geloof. Deel 3: Een Nieuw leven Fundamenten van het Christelijk geloof Deel 3: Een Nieuw leven Inhoud Inleiding Avond 1 Avond 2 Avond 3 Avond 4 Avond 5 Nieuw leven Wat is vrijheid? Een nieuwe kijk op jezelf Babushka God in jou De Bijbel

Nadere informatie

De Heilige Geest. Deel 2: Wat en hoe

De Heilige Geest. Deel 2: Wat en hoe De Heilige Geest Deel 2: Wat en hoe Inhoud Inleiding Avond 1 Avond 2 Avond 3 Avond 4 Avond 5 Vervuld met de Geest Kracht om te getuigen Gaven van de Geest De gave van profetie Tempel van de Geest 2 Inleiding

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

ACTIVITEITENPLAN 2013 GEREFORMEERDE KERK GAMEREN-ZUILICHEM

ACTIVITEITENPLAN 2013 GEREFORMEERDE KERK GAMEREN-ZUILICHEM ACTIVITEITENPLAN 2013 GEREFORMEERDE KERK GAMEREN-ZUILICHEM Inleiding Op 14 maart 2012 is het beleidsplan 2012-2015 vastgesteld. In het beleidsplan is vastgelegd wat we als gemeente de komende jaren willen

Nadere informatie

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept Startweekend 2017 Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september Huis van God en mensen startweekend sept. 2017 1 Op de startzondag zeggen we tegen elkaar: Kijk de kerk met haar eeuwenoude traditie. Haar

Nadere informatie

ANBI- transparantie- gegevens over 2014. A. Algemene gegevens. Vrije Baptistengemeente Texel. info@baptistengemeentetexel.nl Julianastraat 11

ANBI- transparantie- gegevens over 2014. A. Algemene gegevens. Vrije Baptistengemeente Texel. info@baptistengemeentetexel.nl Julianastraat 11 ANBI- transparantie- gegevens over 2014 A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer: RSIN/Fiscaal nummer: Website adres: E- mail: Adres: Postcode: Plaats: Vrije Baptistengemeente Texel 0222 785047 8072.91.845

Nadere informatie

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief februari TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl.ik ben de levende, en Ik ben dood geweest en zie, Ik ben levend tot in alle eeuwigheid.

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 13 augustus 2017 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 13 augustus 2017 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 13 augustus 2017 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: Crèche: ds. Arie van der Maas Jan Hollebek Joke de Putter

Nadere informatie

1. Wat zijn volgens u de kerntaken van onze wijkgemeente, nu en voor de komende jaren? Kies maximaal drie thema s die voor u het belangrijkst zijn.

1. Wat zijn volgens u de kerntaken van onze wijkgemeente, nu en voor de komende jaren? Kies maximaal drie thema s die voor u het belangrijkst zijn. In deze gemeentepeiling willen we graag in beeld krijgen wat onze gemeenteleden belangrijk vinden voor de Goede Herderkerk, nu en in de toekomst. Er worden 12 vragen gesteld, vooral over de dingen die

Nadere informatie

Uitnodiging. Nieuwsbrief De Lichtbron Lichtbron-inspiratie

Uitnodiging. Nieuwsbrief De Lichtbron Lichtbron-inspiratie Nieuwsbrief De Lichtbron 2017 14-21 april Lichtbron-inspiratie Ik was op witte donderdag bij de Paasviering van de Pieter van der Plasschool in de Lichtbron. Een aantal kinderen lag voor in onze kerk op

Nadere informatie

Woord van welkom tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken

Woord van welkom tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken ORDE VAN DIENST PAASTIJD Duinzichtkerk 21 april 2013 PROTESTANTSE WIJKGEMEENTE DUINZICHTKERK/VREDESKAPEL Voorganger: ds. L.J. Ridderhof-Boon ouderling van dienst: Mevr. R.T. Steinvoort de Groot diaken

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma December 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand december. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u Fietsvrijwilliger D.F. 2016-01-21 Creatieve vrijwilliger D.RB. 2015-59 O.K. 2015-56 Enkele bezoekers van dagbehandeling de Valk zouden graag af en toe een ritje op de duofiets maken. De vrijwilliger gaat

Nadere informatie

PROGRAMMA 2013-2014 VORMING & TOERUSTING VORMING & TOERUSTING. K e r k e l i j k C e n t r u m

PROGRAMMA 2013-2014 VORMING & TOERUSTING VORMING & TOERUSTING. K e r k e l i j k C e n t r u m PROGRAMMA 2013-2014 VORMING & TOERUSTING K e r k e l i j k C e n t r u m VORMING & TOERUSTING Introductie/Voorwoord De brochure van de commissie Vorming en Toerusting is er dit jaar weer. We hopen u hiermee

Nadere informatie

God heeft een plan met jou

God heeft een plan met jou Thuisboekje Kerk- School- Gezin Themaweek 23-27 januari 2017 God heeft een plan met jou Beste kinderen en ouders/verzorgers, In de week van 23 tot 27 januari 2017 is er op alle Christelijke scholen in

Nadere informatie

Voor de ouders/verzorgers

Voor de ouders/verzorgers Beste vaders en moeders, verzorgers, Voor de ouders/verzorgers Het werkboekje dat u nu in handen hebt, is speciaal bedoeld voor u en uw kind(eren). In de weken rondom de bediening van het heilig avondmaal

Nadere informatie

DYNAMIC. --- Discipel-maken --- CHECKLIJST VOOR LES 3. Les 3 MET GOD COMMUNICEREN. Om deze les uit te voeren, zal ik: (afvinken wanneer gedaan)

DYNAMIC. --- Discipel-maken --- CHECKLIJST VOOR LES 3. Les 3 MET GOD COMMUNICEREN. Om deze les uit te voeren, zal ik: (afvinken wanneer gedaan) CHECKLIJST VOOR LES 3 Om deze les uit te voeren, zal ik: (afvinken wanneer gedaan) VOORBEREIDING 1. Openbaring 1:8 op kunnen zeggen. 2. Eén hoofdstuk per dag lezen van Johannes 1 t/m 7 3. 4. 5. MIJN REACTIE

Nadere informatie

Vorming en Toerusting. Winterwerk 2014-2015

Vorming en Toerusting. Winterwerk 2014-2015 Vorming en Toerusting Winterwerk 2014-2015 Kring: Zoeken en vinden Het jaarthema is: zoeken en vinden! Dit is ook de naam van de gesprekskring over geloofsthema s met input van de predikant. Het gaat om

Nadere informatie