Openbare besluitenlijst College B&W Cuijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbare besluitenlijst College B&W Cuijk"

Transcriptie

1 Aanwezigen: Burgemeester, wethouders G.M.P. Stoffels, J.H.L.M. Nielen, M.F.R.A. Jilisen, R.G. Poel, secretaris R.H.M.A. Rongen 3 ADV/C/14/00427 Z/C/14/07902 Secretaris R.H.M.A. Rongen Uitnodigingen week Gemeente Overbetuwe: Doortocht 4-daagse 2014 dinsdag 15 juli 2014 vanaf 7.30 uur, te Elst 2. Gemeente Grave: Doortocht 4-daagse 2014 vrijdag 18 juli 2014 van uur, te Grave 3. Provincie Noord-Brabant: Festival Ruimtelijke Kwaliteit maandag 15 september 2014 van uur, te Den Bosch 4. Brandweer Nederland: Jaarcongres 2014 donderdag 2 en vrijdag 3 oktober 2014, te Rotterdam 1. Wethouder Stoffels. 2. Wethouder Stoffels. 3. Wethouder Poel. 4. V.k.a. 4 ADV/C/14/00381 Z/C/14/10581 Bedrijfsvoering Benoeming leden commissie bezwaarschriften CGM Op 1 juli 2014 treedt de nieuwe onafhankelijke, externe commissie bezwaarschriften in werking. Deze commissie adviseert de colleges van de drie samenwerkende gemeenten, met uitzondering van de bezwaarschriften op het gebied van gemeentelijke belastingen en de Wet woz. Het gaat met name om bezwaarschriften in het sociale domein en met betrekking tot het omgevingsrecht. Ook zal de nieuwe commissie adviseren over bezwaarschriften op het gebied van personeelszaken. Omdat er een nieuwe commissie is moeten de leden van de huidige commissies opnieuw worden benoemd. Enkele huidige commissieleden hebben laten weten geen prijs te stellen op herbenoeming. Ter vervanging van deze personen zijn er twee nieuwe commissieleden geworven. 1. Als voorzitter van de vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften te benoemen de voordracht zoals genoemd in het voorstel. 2. De leden van de vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften zoals genoemd in het voorstel.

2 Aanwezigen: Burgemeester, wethouders G.M.P. Stoffels, J.H.L.M. Nielen, M.F.R.A. Jilisen, R.G. Poel, secretaris R.H.M.A. Rongen 5 ADV/C/14/00450 Z/C/14/10071 G.M.P. Stoffels Concept notitie reikwijdte en detailniveau planmer Structuurvisie schaliegas Naar aanleiding van alle ophef over het winnen van schaliegas gaat de Nederlandse regering een structuurvisie schaliegas opstellen. Vooruitlopend hierop wordt een planmer opgesteld, de uitgangspunten hiervoor zijn ter inzage gelegd. Een ieder kan hierop een zienswijze indienen. In lijn met het standpunt van de gemeente omtrent schaliegaswinning wordt om de belangen van onze burgers te beschermen een zienswijze ingediend. 1. Zienswijze op de concept notitie reikwijdte en detailniveau planmer Structuurvisie schaliegas vastgesteld en indienen bij het bureau engergieprojecten. 2. De raad informeren door middel van een raadsinformatiebrief. 8 ADV/C/14/00307 Z/C/13/04967 Publiek Verzoek om een vergunning conform artikel 10 Wet Explosieven voor Civiel Gebruik voor de locatie Lange Oijen 31 te Katwijk met een looptijd van 3 jaar ESS heeft vergunning gevraagd voor het gebruik van explosieven om hiermee vliegas te verwijderen uit installaties op het terrein van de Bio-energiecentrale Cuijk aan de Lange Oijen 31 te Katwijk. Voorgesteld wordt om vergunning te verlenen tot 23 november Vergunning verleend. 10 ADV/C/14/00430 Z/C/13/01373 J.H.L.M. Nielen Regionale samenwerking opdrachtgeverschap Wmo en inkoopafspraken 2015 Voor de transitie AWBZ werken we samen in de regio Brabant Noordoost-oost. We hebben regionaal opgetrokken door onder meer gezamenlijk beleid te maken en uit te werken hoe we het opdrachtgeverschap willen vormgeven. Nu komen we aan bij implementatie en uitvoering. Voorgesteld wordt wat we als gemeenten samen willen gaan inkopen en hoe we de inkoop regelen. 1. Uitwerking vastgesteld van de regionale inkoop en het bestuurlijk aanbesteden zoals is beschreven in de notitie Regionale samenwerking

3 Aanwezigen: Burgemeester, wethouders G.M.P. Stoffels, J.H.L.M. Nielen, M.F.R.A. Jilisen, R.G. Poel, secretaris R.H.M.A. Rongen voor de Wmo in Bno-oost; besluit portefeuillehoudersoverleg AWBZ 27 maart 2014 met inachtneming van onderstaande beslispunten 2 t/m In afwachting van een formeel mandaatbesluit, de gemeente Oss de opdracht geven om voor het overgangsjaar 2015 via de overlegtafel Wmo contracten op te stellen voor de nieuwe Wmo-taken (begeleiding inclusief 5% persoonlijke verzorging en kortdurend verblijf). 3. Gemeente Oss de opdracht geven om de overlegtafel Wmo in te richten en een team inkoop op te zetten ten behoeve van de inkoop voor Inkoop/het contract t.b.v. een Advies- en Meldpunt Huiselijk geweld en Kindermishandeling (AMHK) uitwerken aan de overlegtafel jeugd. 5. Aan de overlegtafel Wmo géén specifiek op jeugd gerichte producten inkopen voor de doelgroep 18 tot 23 jaar. 6. In 2015 besluiten, mede op basis van een evaluatie over de inkoop 2015, in hoeverre de gemeente Cuijk de Wmo-ondersteuning vanaf 2016 en verder regionaal en/of lokaal gaat inkopen. 7. Het budget bestemd dat onze gemeente voor 2015 ontvangt voor de begeleiding, kortdurend verblijf en 5% persoonlijke verzorging, voor de regionale inkoop van zorg in natura en lokale verstrekking van persoonsgebonden budgetten, en stelt de verhouding ZIN-PGB voorlopig vast op basis van de op 18 april 2014 door het informatiecentrum van de zorgverzekeraars (VEKTIS) aangeleverde gegevens over het zorggebruik in Het budget bestemd dat onze gemeente voor 2015 ontvangt voor een zorgvuldige overgang voor cliënten en aanbieders (landelijk 200 miljoen, voor Cuijk ,00) als reserve voor de inkoop. 9. De voorlopige budgetten vastgesteld onder voorbehoud van goedkeuring van de gemeentebegroting 2015 door de raad (voor de gemeente Cuijk is het macrobudget ,00). 10. Het aandeel van onze gemeente in de kosten 2014 van regionale inkoop voor 2015 ad ,67 excl. BTW/ ,88 incl. BTW ten laste van invoeringsbudget transitie AWBZ. 11. De raad informeren over dit besluit via een raadsinformatiebrief. 11 ADV/C/14/00462 Z/C/14/07752 Concept Preventie en Handhavingsplan alcohol gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert In de gewijzigde Drank- en Horecawet (DHW) van 1 januari 2014 is de verplichting opgenomen dat de gemeenteraad iedere vier jaar een Preventie- en Handhavingsplan alcohol vaststelt. Hiermee stimuleert het Rijk dat gemeenten de beleidsterreinen Volksgezondheid (voorlichting en bewustwording) en Openbare Orde en Veiligheid (beleid en handhaving) verbinden als het gaat om alcoholpreventie. Onderzoek heeft meerdere malen laten zien dat beide beleidsterreinen van belang zijn voor effectieve alcoholpreventie bij jongeren. Met de vaststelling van het preventie en handhavingsplan alcohol leggen we de huidige aanpak van alcoholpreventie en handhaving vast in een

4 Aanwezigen: Burgemeester, wethouders G.M.P. Stoffels, J.H.L.M. Nielen, M.F.R.A. Jilisen, R.G. Poel, secretaris R.H.M.A. Rongen integrale beleidsnota. Het Preventie- en Handhavingsplan alcohol zal in september 2014 aan de raden van CGM worden voorgelegd. 1. Vastgesteld het concept Preventie- en Handhavingsplan alcohol gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert Het concept Preventie- en Handhavingsplan alcohol gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert voor advies voorleggen aan de participatieraad welzijnsbeleid (PRW) Cuijk. 3. Vastgesteld de concept raadsinformatiebrief. 12 ADV/C/14/00447 Z/C/14/10815 Veiligheid, Toezicht en Handhaving Voorbereiding handhaving vierdaagse 2014 Voor het geval tijdens de vierdaagse feesten door een overtreding van een vergunning, een onacceptabele situatie mocht ontstaan is het gewenst om onmiddellijk herstelmaatregelen te kunnen eisen. Daartoe worden vooraf nader in te vullen handhavingsbrieven opgesteld waarmee onverwijld een last onder bestuursdwang of een last onder dwangsom kan worden opgelegd. De burgemeester wordt gemachtigd betreffende handhaving. 1. Tijdens de vierdaagse feesten 2014 te Cuijk onverwijld handhavend optreden indien sprake is van een overtreding van een vergunning, ontheffing of rechtstreeks werkend voorschrift. 2. Burgemeester mr. gemachtigd te beslissen over de uitvoering van de bestuursrechtelijke handhaving van de activiteiten betreffende de vierdaagse feesten 2014 op grond van artikel 168 van de Gemeentewet. 14 ADV/C/14/00468 Z/C/14/10916 Veiligheid, Toezicht en Handhaving Veilig Cuijk; veiligheid tijdens de vierdaagsefeesten en doorkomst van de vierdaagse in de periode van 12 juli tot en met 18 juli 2014 De evenementen Vierdaagsefeesten in Cuijk en doorkomst van de vierdaagse door de gemeente trekken veel bezoekers. Het zijn grootschalige evenementen die zorgvuldig worden voorbereid op het gebied van veiligheid. Ten behoeve van de veiligheid is het veiligheidsplan Veilig Cuijk; veiligheid tijdens de vierdaagsefeesten en doorkomst van de vierdaagse in de periode van 12 juli tot en met 18 juli 2014 voorbereid. Dit plan is door de burgemeester vastgesteld en wordt u ter kennisname aangeboden.

5 Aanwezigen: Burgemeester, wethouders G.M.P. Stoffels, J.H.L.M. Nielen, M.F.R.A. Jilisen, R.G. Poel, secretaris R.H.M.A. Rongen Kennis genomen van het door de burgemeester vastgestelde multidisciplinair veiligheidsplan 'Veilig Cuijk; veiligheid tijdens de vierdaagsefeesten en doorkomst van de vierdaagse in de periode van 12 tot en met 18 juli 2014'. 15 ADV/C/14/00454 Z/C/14/06472 R.G. Poel Uitspraak op bezwaarschrift tegen beeindiging subsidie aan Stichting Kunstcentrum de Meander Door Kunstencentrum Meander is bezwaar aangetekend tegen het raadsbesluit om de subsidie-relatie te beëindigen. Dit bezwaarschrift is door de raad behandeld in zijn vergadering van mei 2014 en de raad heeft het bezwaar ongegrond verklaard. Dit moet nog aan het Kunstencentrum worden meegedeeld. Kunstencentrum Meander op de hoogte stellen van het raadsbesluit waarin het bezwaarschrift ontvankelijk doch ongegrond is verklaard.

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/15/01419 Z/C/15/15759 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. (week 29) 1. Museum Het Petershuis: Opening expositie Yoshi Yamauchi, zaterdag 18 juli 2015 om 15.00 uur te Gennep

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: Aanwezigen: Burgemeester, wethouders, J.H.L.M. Nielen, M.F.R.A. Jilisen, R.G. Poel, secretaris R.H.M.A. Rongen 3 ADV/C/16/02156 Z/C/15/25150 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. Werkgroep Kerkenpad

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert (alle stukken)

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert (alle stukken) 4. ADV/M/14/00230 Z/M/14/09990 Wijziging Verordening ruimte 2014, kaartaanpassingen 1 Gedeputeerde staten van Noord-Brabant hebben de Wijziging Verordening ruimte 2014, kaartaanpassingen 1 in ontwerp vastgesteld.

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk 4 ADV/C/16/02468 Z/C/15/25150 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1. Vastgoedsociëteit LvCM: Excursie steenfabriek vrijdag 23 september 2016 van 12.00-20.00 uur vanuit Boxmeer 2. Toneelvereniging

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk 3 ADV/C/15/01807 Z/C/15/15759 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. Nutricia: Informatiebijeenkomst voor omwonenden maandag 21 december 2015 van 19.30-21.30 uur te Cuijk 2. Josten Meubelen: Toost t.g.v. 50

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 4 ADV/C/17/03427 Z/C/16/38280 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1. Industriële Kring LvC en N-L: Nieuwjaarsbijeenkomst vrijdag 12 januari 2018 vanaf 18.00 uur te Boxmeer 1. Wethouder

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/15/01651 Z/C/15/15759 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. VNG, Congres Sociaal Domein in uitvoering, maandag 23 november 2015 09.30-16.00 uur te Nieuwegein. 2. Wethoudersvereniging, 4e

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk 3 ADV/C/17/02818 Z/C/16/38280 Secretaris Uitnodigingen d.d. 21 februari 2017 1. Land van Cuijk: Raadsconferentie woensdag 22 februari 2017 om 19.30 te Cuijk 2. AgriFood Capital: Werkbijeenkomst Health

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk 3 ADV/C/17/03369 Z/C/16/38280 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1. Rijksoverheid: Startbijeenkomst project Ingeschakeld, donderdag 23 november 2017 van 13.30-16.00 uur te Veghel 2. AgriFood

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Aanwezigen: Burgemeester, wethouders G.M.P. Stoffels, J.H.L.M. Nielen, M.F.R.A. Jilisen,, secretaris R.H.M.A. Rongen 3 ADV/C/16/01969 Z/C/15/25150 Secretaris Uitnodigingen d.d. 16 februari 2016 1. Agrifood

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst College B&W Cuijk

Openbare besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/15/01150 Z/C/15/15759 Secretaris Uitnodigingen d.d. (week 13) 1. Provincie Noord-Brabant: Bijeenkomst Een slimme senior is problemen voor! donderdag 16 april 2015 van 13.30-16.30 uur,te

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Aanwezigen: Burgemeester W.A.G. Hillenaar, wethouders G.M.P. Stoffels, J.H.L.M. Nielen, M.F.R.A. Jilisen,, secretaris R.H.M.A. Rongen 4 ADV/C/16/01985 Z/C/15/25150 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: Aanwezigen: Burgemeester W.A.G. Hillenaar, wethouders G.M.P. Stoffels, J.H.L.M. Nielen, M.F.R.A. Jilisen,, secretaris R.H.M.A. Rongen 3 ADV/C/15/01709 Z/C/15/15759 Bedrijfsvoering W.A.G. Hillenaar

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/17/03070 Z/C/16/38280 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1. ZWK Vereniging Cuijk: Jubileum t.g.v. 50-jarig bestaan, zondag 9 juli 2017 om 13.00 uur te Cuijk 2. Gemeente

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: Aanwezigen: Burgemeester, wethouders G.M.P. Stoffels, J.H.L.M. Nielen, M.F.R.A. Jilisen, R.G. Poel, secretaris R.H.M.A. Rongen 3 ADV/C/16/02069 Z/C/15/25150 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1.

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/16/02577 Z/C/15/25150 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. Het Doehuis: Officiële opening vrijdag 18 november 2016 van 14.00-17.00 uur te Cuijk 2. BTV De Beijerd en t Riet: Ledenvergadering

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk 3 D/18/102590 Z/C/17/50224 Bedrijfsvoering/HJIB/ Bestuurssecretariaat W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1. Stichting G-Support: Sport en Spel Carrousel, zaterdag 1 december 2018 van 14.00-17.00 uur te

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk 3 ADV/C/16/02277 Z/C/15/25150 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. De Zonnebloem afd. Cuijk: Zonnebloemdag woensdag 29 juni 2016 van 10.30-17.00 uur te Cuijk 2. Stichting Invitare: Afscheidsreceptie Hans Bouwhuis

Nadere informatie

Gemeente Boxmeer. Onderwerp: Centrumregeling Wmo Brabant Noordoost-oost Nummer: 7b. de Raad van de gemeente Boxmeer. Boxmeer, 18 november 2014

Gemeente Boxmeer. Onderwerp: Centrumregeling Wmo Brabant Noordoost-oost Nummer: 7b. de Raad van de gemeente Boxmeer. Boxmeer, 18 november 2014 Gemeente Boxmeer Onderwerp: Centrumregeling Wmo Brabant Noordoost-oost 2015. Nummer: 7b. AAN de Raad van de gemeente Boxmeer Boxmeer, 18 november 2014 Aanleiding Voor de transitie AWBZ werken we samen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst College B&W Cuijk

Openbare besluitenlijst College B&W Cuijk 3 ADV/C/17/02828 Z/C/16/38280 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1 maart 2017 1. Regionale raadsbijeenkomst transformatieopgaven Jeugdzorg, dinsdag 14 maart 2017 van 18.30-21.30 uur te Cuijk.

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/18/03716 Z/C/17/50224 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. Gemeente Cuijk: Herdenking, zondag 13 mei 2018 van 10.30-12.30 uur te Katwijk 2. Gemeente Sint-Michielsgestel: Afscheidsreceptie

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/17/03248 Z/C/16/38280 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1. Samen Stevensbeek: Boekpresentatie Grenzenloze Gerechten, zondag 8 oktober 2017 te Stevensbeek 2. Industriële

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk 3 ADV/C/16/02705 Z/C/16/38280 Secretaris Uitnodigingen d.d. 3 januari 2017 1. JVC Cuijk: Nieuwjaarsreceptie, zaterdag 7 januari 2017 om 15.00 uur te Cuijk 2. Gemeente Oss: Werksessie Wonen met ondersteuning

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk 3 ADV/C/16/02499 Z/C/15/25150 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1. Brabant Woont Slim: Kickoff campagne Opening digitale loket, woensdag 5 oktober 2016 van 9.30-11.30 uur te s-hertogenbosch

Nadere informatie

Uitvoering Wmo in 2015

Uitvoering Wmo in 2015 Uitvoering Wmo in 2015 Werkbijeenkomst gemeente Mill en Sint Hubert 11 september 2014 H.J. (Eric) van Maaren Beleidsadviseur Sociaal Domein Werkorganisatie CGM Beleidskaders Wmo 2015 Wettelijk beleid Gemeentelijk

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/17/03323 Z/C/16/38280 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1. IKC Dassenburcht: Nationaal schoolontbijt, vrijdag 10 november 2017 om 8.30 uur te Cuijk 2. Provincie Noord-Brabant:

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Aanwezigen: Loco-burgemeester M.F.R.A. Jilisen, wethouders,, secretaris R.H.M.A. Rongen 3 D/19/109626 Z/18/220961 Bedrijfsvoering/HJIB/ Bestuurssecretariaat W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 8 januari

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/18/03548 Z/C/17/50224 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. Vijfsterrenlogistiek: Masterclass Digitalisering in de sector, donderdag 22 februari 2018 van 8.30-13.15 uur te Oss 2. Regio

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/16/01923 Z/C/15/25150 Bedrijfsvoering Uitnodigingen d.d. 1. Jonge Nölers: Jeugd Prinsenreceptie zaterdag 6 februari 2016 van 13.11-14.00 uur, te Cuijk 2. Mooiland, Pantein en Gem.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/15/01577 Z/C/15/15759 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. Tewaterlating Voetveer Zeldenrust, zaterdag 17 oktober 2015, 13.30 uur te Schouwburg Cuijk/Kade Cuijk. 2. Intocht St. Nicolaas

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst College B&W Cuijk

Openbare besluitenlijst College B&W Cuijk 3 ADV/C/15/01262 Z/C/15/15759 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. (week 20) 1. Gemeente Boxmeer: Afscheidsbijeenkomst wethouder E. Ronnes maandag 18 mei 2015 van 15.30-19.00 uur te Boxmeer 2.

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/17/03342 Z/C/16/38280 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. Ontwikkelbijeenkomst meerjarenprogramma Agrifood LVC, woensdag 29 november 2017 van 17.00-19.30 te Beers 2. VNG: BALV en Bestuurdersdag

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 4 ADV/C/18/04118 Z/C/17/50224 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1. Reg Bureau voor Toerisme LvC: Gluren bij de Buren, van 9.30-12.00 uur, donderdag 22 november 2018 Grafschafter

Nadere informatie

*Z010421F2C0* documentnr.: INT/C/15/18678 zaaknr.: Z/C/14/13009

*Z010421F2C0* documentnr.: INT/C/15/18678 zaaknr.: Z/C/14/13009 *Z010421F2C0* documentnr.: INT/C/15/18678 zaaknr.: Z/C/14/13009 Raadsinformatiebrief Onderwerp : Beleidsregel Mantelzorgwaardering Cuijk Aard : Actieve informatie Portefeuillehouder : J.H.L.M. Nielen Datum

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/17/03447 Z/C/16/38280 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. Agrofood: Uitreiking Agrofoodpluim, donderdag 21 december 2017 om 09.00 uur te Boxmeer 2. Comité Nieuwjaarsontmoeting Haps: Nieuwjaarsontmoeting,

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave (alle stukken)

Besluitenlijst college B&W Grave (alle stukken) Vergadering: 2. ADV/G/16/01768 Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 12 juli 2016. Z/G/15/25151 Secretaris De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W-vergadering wordt in de eerstvolgende

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Vergadering: Aanwezig: Burgemeester A.M.H. Roolvink, wethouders A.M. Henisch-Hulsman, H.A.W.M. Daandels,, secretaris J.J.L. Heerkens 2. ADV/G/16/01427 Z/G/15/25151 Secretaris A.M.H. Roolvink Vaststellen

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/16/02594 Uitnodigingen d.d. Z/C/15/25150 1. ProDemos: Bijeenkomsten Op tijd voor de gemeenteraadsverkiezingen! Secretaris vrijdag 25 november 2016 van 13.30-18.00 uur te Oss W.A.G.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/15/01824 Z/C/15/15759 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. Gemeente Berg en Dal: Nieuwjaarsreceptie, maandag 4 januari 2016 vanaf 20.00 uur te Berg en Dal. 2. AVG Beheer Heijen BV: Nieuwjaarsreceptie,

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/18/03780 Z/C/17/50224 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. Euregio: Raadsvergadering, donderdag 7 juni 2018 vanaf 14.00 uur te Wageningen 2. Werkorganisatie CGM: Afscheidsreceptie Gert

Nadere informatie

Regionale samenwerking voor de Wmo in BNO-oost Besluit Portefeuillehouders overleg AWBZ 27 maart 2014

Regionale samenwerking voor de Wmo in BNO-oost Besluit Portefeuillehouders overleg AWBZ 27 maart 2014 Regionale samenwerking voor de Wmo in BNO-oost Besluit Portefeuillehouders overleg AWBZ 27 maart 2014 Inleiding Voor de transitie AWBZ werken we samen in de regio Brabant Noordoost-oost. We hebben het

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 D/19/142718 Z/18/220961 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen 01. Merletcollege: Afscheid Paul Metzemaekers: woensdag 3 juli 2019 van 16.00-18.00 uur in Cuijk 02. Provincie Noord-Brabant:

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/16/02047 Z/C/15/25150 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1. Businessclub JVC: Businessclubavond dinsdag 22 maart 2016 te Boxmeer 2. Dorpsraad Beers: Opening Idop projecten

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: Aanwezigen: Burgemeester, wethouders, M.F.R.A. Jilisen, R.G. Poel en secretaris R.H.M.A. Rongen 3 ADV/C/16/02682 Z/C/15/25150 Secretaris Coördinatieoverleg Land van Cuijk Samenvatting: Vergaderdocumenten

Nadere informatie

Raadsvoorstel. : Voorstel integraal minimabeleid inclusief Klijnsma middelen Datum college : 11 juli 2017

Raadsvoorstel. : Voorstel integraal minimabeleid inclusief Klijnsma middelen Datum college : 11 juli 2017 *Z022867205E* documentnr.: ADV/RC/17/00341 zaaknr.: Z/C/17/43987 Raadsvoorstel Onderwerp : Voorstel integraal minimabeleid inclusief Klijnsma middelen Datum college : 11 juli 2017 Portefeuillehouder :

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk 3 ADV/C/17/03133 Z/C/16/38280 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. Duisburg: Ruhrorter Hafenfest, vrijdag 18 augustus 2017 van 17.00-23.00 uur te Duisburg 2. Nijmeegse Fiets-4daagse: Startmoment, donderdag

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/17/02866 Z/C/16/38280 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1. Dansgroep De Zelfkanthennekes: Opening danstoernooi, zondag 26 maart 2017 om 9.00 uur te Haps 2. Vijfsterren

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/18/03529 Z/C/17/50224 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. Lokaal FNV LvC: Verkiezingsdebat d.d. dinsdag 6 maart 2018 van 19.30-21.30 uur te Cuijk 2. Bestuur en Werkgroep Molenstraat:

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert Aanwezigen: Burgemeester, wethouders J.G.M. van den Boogaart,, secretaris J.P.P.S. Ruyters 1. ADV/M/18/11064 Z/M/17/50227 Secretaris J.P. Ruyters Vaststelling besluitenlijst incl. aanvulling college d.d.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk

Openbare Besluitenlijst College B&W Cuijk 3 ADV/C/16/02438 Z/C/15/25150 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodiging d.d. 01. Oktoberfest Cuijk, vrijdag 14 oktober 2016 te Cuijk. 02. Wereld Alzheimer Dag, zaterdag 17 september 2016, 14.00-17.00 uur

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert Vergadering: 1. ADV/M/17/10747 Z/M/16/38342 Secretaris J.P. Ruyters Vaststelling besluitenlijst incl. aanvulling college 12 juni 2017 4. ADV/M/17/10729 Z/M/16/38185 A.A.M.J. Walraven Keuze voor kunstwerk

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/18/03887 Z/C/17/50224 Uitnodigingen d.d. 1. CO-Creatietraject Cuijk 2018: 21-08 20-09 11-10 01-11 23-11 24-11 2. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland: 12-09-2018 E-facturatie bijeenkomst,

Nadere informatie

Besluitenlijst van de raadsvergadering van 22 september 2014

Besluitenlijst van de raadsvergadering van 22 september 2014 Besluitenlijst van de raadsvergadering van 22 september 2014 Aanwezig: M. Sahinturk (CDA), A. van Zeeland (CDA), J. Hendriks (CDA), M. Thijssen (CDA), C. Angevaren (VVD), L. van Heeswijk (VVD), R. Gertsen

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert (alle stukken)

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert (alle stukken) Vergadering: Aanwezigen: Burgemeester A.A.M.J. Walraven, wethouders J.G.M. van den Boogaart,, secretaris C.C. Boode 0. ADV/M/15/09664 Z/M/15/15761 Secretaris C.C. Boode Agenda college 1. ADV/M/15/09658

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/16/02693 Z/C/15/25150 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1. Gemeente Heumen: Afscheid burgemeester Paul Mengde donderdag 22 december 2016 om 18.30 uur te Malden 2. Comité

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011 Lijst nr. 32 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011 PUBLIEKSDIENST Handhaving inzake Burglaan 36-I; bezwaar Awb. Voorstel Publieksdienst:

Nadere informatie

*Z009319C333* documentnr.: INT/M/14/10736 zaaknr.: Z/M/14/10411

*Z009319C333* documentnr.: INT/M/14/10736 zaaknr.: Z/M/14/10411 *Z009319C333* documentnr.: INT/M/14/10736 zaaknr.: Z/M/14/10411 Raadsvoorstel Onderwerp : Verordening maatschappelijke ondersteuning gemeente Mill en Sint Hubert 2015 Datum college : 30 september 2014

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 7 november 2017, Gewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 7 november 2017, Gewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 14 november 2017 Week 46 Aanwezig: L. Bromet, G. Bekhuis,, J. Kes en N. van Ginkel No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder

Nadere informatie

Stuknr.: NOT14-0356 000 NOTULEN OPENBARE COLLEGEVERGADERING

Stuknr.: NOT14-0356 000 NOTULEN OPENBARE COLLEGEVERGADERING Besluitenlijst: B&W-vergadering Openbaar Datum: 21/10/2014 Aanwezig: Burgemeester Secretaris H.M.W. ter Heegde V.C.M. Stam-de Nijs G.E. Oude Kotte L.H.M. Dickhoff C. van Diemen J.G. den Hertog Stuknr.:

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert (alle stukken)

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert (alle stukken) Vergadering: 0. ADV/M/15/09555 Agenda college 1. ADV/M/15/09548 Vaststelling besluitenlijst incl. aanvulling college 10 maart 2015 2. ADV/M/15/09553 Ingekomen stukken week 11 De ingekomen stukken van week

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Raadsvoorstel 49. Gemeenteraad. Vergadering 8 mei Onderwerp : Besteding regionale middelen WMO 2007

Raadsvoorstel 49. Gemeenteraad. Vergadering 8 mei Onderwerp : Besteding regionale middelen WMO 2007 Raadsvoorstel 49 Vergadering 8 mei 2007 Gemeenteraad Onderwerp : Besteding regionale middelen WMO 2007 B&W vergadering : 27 maart 2007 Dienst / afdeling : SE. MOeD Aan de gemeenteraad, Als één van de uitwerkingen

Nadere informatie

*Z007B8D4FF3* documentnr.: INT/C/14/08883 zaaknr.: Z/C/14/08258

*Z007B8D4FF3* documentnr.: INT/C/14/08883 zaaknr.: Z/C/14/08258 *Z007B8D4FF3* documentnr.: INT/C/14/08883 zaaknr.: Z/C/14/08258 Raadsinformatiebrief Onderwerp Aard : de Wet Markt en Overheid : Actieve informatie Portefeuillehouder : M.F.R.A. Jilisen Datum college :

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Vergadering: Aanwezigen: Burgemeester L. Roolvink, wethouders A.M. Henisch-Hulsman,, D.B. Joosten, secretaris J.J.L. Heerkens 3. ADV/G/18/02940 Z/G/17/50225 Bedrijfsvoering A.M.H. Roolvink Vaststellen

Nadere informatie

Onderwerp : Zienswijze verordeningen Wet sociale werkvoorziening

Onderwerp : Zienswijze verordeningen Wet sociale werkvoorziening Raadsvergadering : 28 april 2008 Agendapunt : 6 Onderwerp : Zienswijze verordeningen Wet sociale werkvoorziening Samenvatting voorstel Een deel van de wijzigingen van de Wsw heeft tot doel om de (kandidaat)

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert Vergadering: 1. ADV/M/17/10945 Z/M/16/38342 Secretaris J.P. Ruyters Vaststelling besluitenlijst incl aanvulling college 21 november 2017 4. ADV/M/17/10931 Z/M/17/49627 A.A.M.J. Walraven Tussenevaluatie

Nadere informatie

*Z008A2460B3* documentnr.: INT/M/14/10034 zaaknr.: Z/M/14/08261

*Z008A2460B3* documentnr.: INT/M/14/10034 zaaknr.: Z/M/14/08261 *Z008A2460B3* documentnr.: INT/M/14/10034 zaaknr.: Z/M/14/08261 Raadsvoorstel Onderwerp : Wet Markt en Overheid Datum college : 19 augustus 2014 Portefeuillehouder : H.P.W.M. van Daal Afdeling : Control

Nadere informatie

Raadsvoorstel *Z002CCA8D67* Onderwerp Vaststelling Nota Inkoopbeleid Werkorganisatie CGM G.A.J. Adams

Raadsvoorstel *Z002CCA8D67* Onderwerp Vaststelling Nota Inkoopbeleid Werkorganisatie CGM G.A.J. Adams Raadsvoorstel Onderwerp Vaststelling Nota Inkoopbeleid Werkorganisatie CGM 2014 Raadsvergadering 17 december 2013 Agendapunt Portefeuillehouder G.A.J. Adams Zaak- \ Documentnummer \ INT/G/13/02669 Beslispunten

Nadere informatie

*Z008DA92F57* documentnr.: INT/C/14/10375 zaaknr.: Z/C/14/12101

*Z008DA92F57* documentnr.: INT/C/14/10375 zaaknr.: Z/C/14/12101 *Z008DA92F57* documentnr.: INT/C/14/10375 zaaknr.: Z/C/14/12101 Raadsvoorstel Onderwerp : Beleidsplan Jeugdhulp Land van Cuijk 2015 2018 en Verordening Jeugdhulp gemeente Cuijk 2015 Datum college : 30

Nadere informatie

Transitie jeugdzorg. Besluiten functioneel ontwerp. Annemiek van Woudenberg Projectmanager Land van Cuijk

Transitie jeugdzorg. Besluiten functioneel ontwerp. Annemiek van Woudenberg Projectmanager Land van Cuijk Transitie jeugdzorg Besluiten functioneel ontwerp Annemiek van Woudenberg Projectmanager Land van Cuijk Proces transitie jeugdzorg 1 januari 2013 start de versnelling Transitie jeugdzorg. Voor de zomer

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 2 SEPTEMBER 2014 besluitenlijst Burgemeester SECR int 14.2414 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst van 26 augustus 2014 Het vaststellen

Nadere informatie

Dit voorstel geeft invulling aan de wettelijke verplichting genoemd onder punt 2.

Dit voorstel geeft invulling aan de wettelijke verplichting genoemd onder punt 2. RAADSVOORSTEL Datum: 23 december 2014 Nummer: Onderwerp: Vaststellen preventie- en handhavingsplan alcohol 2015-2017 Voorgesteld raadsbesluit: Het preventie- en handhavingsplan alcohol 2015-2017 vast te

Nadere informatie

Onderwerp : Transitiearrangement Jeugdzorg regio Noordoost Brabant.

Onderwerp : Transitiearrangement Jeugdzorg regio Noordoost Brabant. Zaaknummer Documentnummer Z-12-02024 INT/005217 Raadsvergadering : 9 december 2013 Agendapunt : 8 Onderwerp : Transitiearrangement Jeugdzorg regio Noordoost Brabant. Samenvatting voorstel Door de decentralisatie

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 2 september 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/17/03027 Z/C/16/38280 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1. Museum Het Petershuis: Barokconcert t.g.v. 400 jr stadhuis Gennep, zaterdag 10 juni 2017 om 20.00 uur te Gennep

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert 1. ADV/M/17/10599 Z/M/16/38342 Secretaris C.C. Boode Vaststelling besluitenlijst incl. aanvulling college 14 februari 2017 7. ADV/M/17/10595 Z/M/17/40014 A.A.M.J. Walraven Kadernota en begroting 2018 Regionaal

Nadere informatie

*ZE9CFF87C44* Raadsvergadering d.d. 25 november 2014

*ZE9CFF87C44* Raadsvergadering d.d. 25 november 2014 *ZE9CFF87C44* Raadsvergadering d.d. 25 november 2014 Agendanr.. Aan de Raad No.ZA.14-30738/DV.14-404, afdeling Samenleving. Sellingen, 20 november2014 Onderwerp: Beleidsplan Wet maatschappelijke ondersteuning

Nadere informatie

Monitorrapportage Gezamenlijke WMO-taken & Beschermd Wonen Brabant Noordoost-Oost Januari t/m juni 2016

Monitorrapportage Gezamenlijke WMO-taken & Beschermd Wonen Brabant Noordoost-Oost Januari t/m juni 2016 1 oktober 2016 Monitorrapportage Gezamenlijke WMO-taken & Beschermd Wonen Brabant Noordoost-Oost Januari t/m juni 2016 Inhoud Inleiding 2 Deel 1: Gezamenlijke WMO-taken (WMO) 3 Zorg In Natura (ZIN) 4 Persoonsgebonden

Nadere informatie

*Z006BB2F632* documentnr.: INT/G/14/07582 zaaknr.: Z/G/14/08602

*Z006BB2F632* documentnr.: INT/G/14/07582 zaaknr.: Z/G/14/08602 Grave *Z006BB2F632* documentnr.: INT/G/14/07582 zaaknr.: Z/G/14/08602 Raadsvoorstel Onderwerp : Vaststellen Verordening behandeling bezwaarschriften Grave 2014 Datum college : 29 april 2014 Portefeuillehouder

Nadere informatie

Themabijeenkomst Transitie Jeugdzorg Land van Cuijk

Themabijeenkomst Transitie Jeugdzorg Land van Cuijk Themabijeenkomst Transitie Jeugdzorg Land van Cuijk 2013 RICHTEN 2014 INRICHTEN 2015 VERRICHTEN Programma Beleidsplan Jeugdzorg 2015-2018 Verordening Jeugdzorg Budgetten Centrumregeling Beleidsplan en

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert Vergadering: 1. ADV/M/17/10917 Vaststelling besluitenlijst incl. aanvulling college 31 oktober 2017 Z/M/16/38342 Secretaris J.P. Ruyters 4. ADV/M/17/10911 Z/M/17/48998 Bedrijfsvoering A.A.M.J. Walraven

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/15/01730 Z/C/15/15759 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1.OndernemersLift+: Eindpresentaties Innovation in a Week vrijdag 20 november 2015 van 13.30-18.00 uur te s-hertogenbosch

Nadere informatie

B&W Vergadering. 3. akkoord te gaan met de mogelijkheid dat aanbieders voor 2017 met additionele producten kunnen inschrijven;

B&W Vergadering. 3. akkoord te gaan met de mogelijkheid dat aanbieders voor 2017 met additionele producten kunnen inschrijven; 2.1.10 Toetredingsfase uitvoeringscontracten Wmo 2017 1 Dossier 581 voorblad.pdf B&W Vergadering Dossiernummer 581 Vertrouwelijk Nee Vergaderdatum 26 juli 2016 Agendapunt 2.1.10 Omschrijving Toetredingsfase

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst College B&W Cuijk

Openbare besluitenlijst College B&W Cuijk 3 ADV/C/15/01059 Z/C/15/15759 Secretaris Uitnodigingen d.d. 24 februari 2015 (week 9) 1. Museum Petershuis: Opening expositie Tra-Art zaterdag 28 februari 2015 om 15.00 uur, te Gennep 2. Team Doejemee:

Nadere informatie

= = Raadsvergadering d.d. 1 juli 2014 Agendanr. 15. No.ZA.14-28270/DV.14-354, afdeling Samenleving.

= = Raadsvergadering d.d. 1 juli 2014 Agendanr. 15. No.ZA.14-28270/DV.14-354, afdeling Samenleving. *ZE9A51840CC* = = Raadsvergadering d.d. 1 juli 2014 Agendanr. 15. Aan de Raad No.ZA.14-28270/DV.14-354, afdeling Samenleving. Sellingen, 19 juni 2014 Onderwerp: Continuïteit van AWBZ zorg in 2015 1. Inleiding

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/17/02748 Z/C/16/38280 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1. Provincie Noord-Brabant: Eerste Brabantse Regiotafel Ruimtelijke Adaptatie donderdag 2 februari 2017 van 10.00-13.00

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. itel. Besluitenlijst openbare raadsvergadering. november Agenda. raadzaal, gemeentehuis Markt 7 in Aalten

GEMEENTERAAD. itel. Besluitenlijst openbare raadsvergadering. november Agenda. raadzaal, gemeentehuis Markt 7 in Aalten Besluitenlijst openbare raadsvergadering gemeente Aalten 25 november 2014. Plaats Begintijd Voorzitter Griffier raadzaal, gemeentehuis Markt 7 in Aalten 19.30 uur Burgemeester G. Berghoef voorzitter de

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013. Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013. Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert Vergadering: 4. ADV/M/18/11409 Z/M/18/61250 Sociaal Domein/Werk en Inkomen machtiging tot vertegenwoordiging De in dit voorstel genoemde kwaliteitsmedewerkers bezwaar en beroep van de Afdeling Sociaal

Nadere informatie

Nota van beantwoording zienswijzen Pagina 1 van 8

Nota van beantwoording zienswijzen Pagina 1 van 8 Nota van beantwoording zienswijzen notitie Preventie- en handhavingsplan, Integrale Aanpak Drank- en Horecawet Olst-Wijhe, 16 december 2013. doc. nr.: 13.026831 Nota van beantwoording zienswijzen Pagina

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Z/19/222563 Bedrijfsvoering/HJIB/ Bestuurssecretariaat Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 8 januari 2019. De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W- vergadering wordt in de eerstvolgende

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 22 januari Aanwezig:

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 22 januari Aanwezig: Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 22 januari 2019 Aanwezig: Burgemeester Wnd. gemeentesecretaris drs. M.E. Smit mr. S.G. Ferraro H. Erol B.G.P.

Nadere informatie

3 Afscheid van de heer R. Crouwers als lid van de raad van de gemeente Cuijk. 4 Voorstel inzake toelating en beëdiging van raadslid Müskens

3 Afscheid van de heer R. Crouwers als lid van de raad van de gemeente Cuijk. 4 Voorstel inzake toelating en beëdiging van raadslid Müskens Agenda Gemeenteraad Deze vergadering wordt live uitgezonden via internet. Ga voor deze of andere uitzendingen naar onze streamingsite. De meeste voorstellen zijn aan de orde geweest in een van de commissies.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst College B&W Cuijk

Openbare besluitenlijst College B&W Cuijk 3. ADV/C/14/00663 Z/C/14/07902 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen week 41 1. Gemeente Boxmeer: Uitreiking gids Langs de Bataafse rivier woensdag 15 oktober 2014 van 10.00-11.00 uur, te Oeffelt 2.

Nadere informatie

GEMEENTE SCHERPENZEEL

GEMEENTE SCHERPENZEEL GEMEENTE SCHERPENZEEL Raadsvoorstel Datum voorstel : 27 januari 2015 Raadsvergadering : 5 maart 2015 Agendapunt : Bijlage(n) : Geen Kenmerk : Portefeuille : wethouder H.J.C. Vreeswijk Behandeld door: Naam

Nadere informatie

Verordening cliëntenparticipatie sociaal domein gemeente Mook

Verordening cliëntenparticipatie sociaal domein gemeente Mook Verordening cliëntenparticipatie sociaal domein gemeente Mook en Middelaar 2016 Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie Officiële naam regeling Citeertitel Besloten door

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.M. Demmers-van der Geest Wethouders J. de Jonge, A. Vader, D. Verboom, S. Stroosnijder 1 e loco-secretaris R.W. Schiettekatte (tot

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 28/10/2014 week 44. 1. Voorbespreken agenda voor de vergadering van het Dagelijks Bestuur van het RNV Voorbesproken.

Nadere informatie

KWALITEITS TOEZICHT Wmo Noordoost-Oost Brabant

KWALITEITS TOEZICHT Wmo Noordoost-Oost Brabant KWALITEITS TOEZICHT Wmo Noordoost-Oost Brabant Informatie uitvoering Wmo toezicht Inhoud Uitvoering Toezicht op kwaliteit van de Wmo Verantwoordelijkheid, kwaliteit en toezicht Uitvoering en samenwerking

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O (13-11-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BW week 45.O

Nadere informatie