Nordic Tent Solutions. Spraakmakende beleving met herinnering voor jaren!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nordic Tent Solutions. Spraakmakende beleving met herinnering voor jaren!"

Transcriptie

1 Nordic Tent Solutions Spraakmakende beleving met herinnering voor jaren!

2 Met 50 gasten tot 500 of meer, stelt u zich eens voor wat allemaal mogelijk is. Evenementententen zagen er nog nooit zo opwindend uit. Spraakmakend en de herinnering is voor jaren! Denk groot, denk anders en creëer uw eigen evenement op locatie. In het oogspringende constructies die stijl en sfeer geven aan uw evenement.

3 4. Tenten Sfeervol, Inspirerend én vooral Anders! 5. Stratus 72 Giant Hat 6. Cirrus Nordic tipis 7. Classic & Nimbus 8. Adventure tipis 9. Interieur en inrichting Welkom bij The Fire Within - Nordic Tent Solutions. Wij hopen dat u plezier beleeft bij het doornemen van deze brochure en inspiratie opdoet voor het organiseren van uw eigen evenement. Alle enthousiaste reacties die we elk jaar ontvangen doen ons steeds weer beseffen hoe bijzonder onze tenten zijn. Maar wat het nu precies is dat het concept zo speciaal maakt is moeilijk te zeggen. Misschien is het de associatie met jeugdherinneringen. Is het soms de constructie van houten palen en canvas die meer aanspreekt dan gebruikelijke pvc tenten met aluminium stokken? Wellicht het onverwachte genoegen van een open vuur in de tent, dat zorgt voor een ongedwongen en warme sfeer. Of is het gewoon het plezier dat u beleeft aan het ervaren van iets ongewoons. Wat het ook is, en voor welke gelegenheid - een intiem feestje met 50 of een bedrijfsevenement met 1000 gasten - wij hopen dat ook u onze passie deelt voor deze fabuleuze constructies. Wij helpen u graag bij het vormgeven van uw eigen spraakmakende beleving met herinnering voor jaren! Met hartelijke groet, Rob Melessen en Janine Bakker 11. Business event 12. Diner party 13. Bruiloft 15. Constructie voorbeelden 18. Professionaliteit Tentipi Official Rental 19. Referenties

4 Tenten en Interieur

5 Stratus 72 Giant Hat Nordic tipi Dikke solide houten palen en het zandkleurige canvasdoek stralen een natuurlijke rust uit die met geen enkele andere tent te vergelijken is. Deze karakteristieke eigenschappen in combinatie met een bij de gelegenheid passende inrichting zorgen voor een indrukwekkende ambiance. Of u nu kiest voor een chique aankleding of u houd het eenvoudig, in beide gevallen hebt u de zekerheid van een spectaculair en opwindend alternatief voor de doorsnee partytent. Opgezet als enkele tent met de zijkanten naar beneden ziet de Giant Hat eruit als een gewone tipi; met de zijkanten omhoog ontstaat een reusachtige heksenhoed. Door deze constructie is het mogelijk verschillende tenten aan elkaar te koppelen waardoor een grote aaneengesloten ruimte ontstaat. Alle denkbare constructies en vormen zijn mogelijk en er zijn geen beperkingen voor het aantal gekoppelde tenten. Of het nu gaat om een intiem feestje met 50, een bruiloft met 150 of een zakelijke bijeenkomst met 500 of meer, wij bouwen een configuratie van Nordic tipi s die perfect aansluit bij de behoefte. Een Giant Hat Nordic tipi heeft een diameter van 10,3 meter wanneer de zijkanten naar beneden zijn. Als heksenhoed heeft de Giant Hat een diameter van 13 meter.

6 Cirrus Nordic tipi Gekoppeld aan een of meerdere Giant Hat s is de Cirrus 40 een uitstekende chill out-, receptie-, bar en cateringruimte. Alleenstaand is het een knusse tipi voor groepen tot 40 personen. De Cirrus 40 meet 8,25 meter in doorsnede en beschikt over de mogelijkheid van een 4 meter brede opening. Hiermee kunnen we deze tipi koppelen met een Giant Hat of, wanneer alleenstaand, een brede in- en uitloop of gezichtsveld creëren. De Cirrus 72 heeft een diameter van 10,3 meter en biedt plaats aan 72 personen zittend aan tafels.

7 Granit 14 Classic Nordic tipi Classic Nordic tipi's zijn ideaal voor mensen die de romantische nomadische levensstijl willen ervaren - of, gewoon voor in de tuin, een sfeervolle accommodatie met een open vuur willen. Bedoeld voor eigenzinnige mensen die juist deze tipi kiezen op basis van verschil, atmosfeer en de band met een eenvoudiger, vervlogen tijdperk. De Classic tipi is gebaseerd op de traditionele kåta van de Samen en de tipi van de Noord Amerikaanse Indianen. Nimbus 16 Little Hat De Little Hat is een perfecte overkapping voor outdoor cooking, rokers ruimte, receptie of promotie stand. Met de bijbehorende windbreak, waarmee we de helft van de omtrek afsluiten, zijn de toepassingsmogelijkheden nog groter. De Little Hat heeft een diameter van 5.5 meter.

8 Adventure tipi Overnachten in de zelfde sfeer? Een Adventure tipi biedt, afhankelijk van de diameter, aan 2 tot 12 personen slaapgelegenheid. Deze Nordic tipi s hebben 1 aluminium stok in het midden en zijn voorzien van een uitneembaar grondzeil. Adventure tipi s hebben zich al onder de meest barre omstandigheden bewezen. Met de bijbehorende houtkachel blijft het ook bij lage tempraturen aangenaam. Kampeerbenodigdheden Indien gewenst voorzien wij uw gasten van lampen, slaapzakken en comfortabele luchtmatrassen.

9 Interieur Hoe u de Nordic tipi aankleedt is natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak. Eenvoudig en rustgevend, of een spetterende feestomgeving - een knusse wintertuin, sterren restaurant of meeting room. Lange tafels en banken Onze Zweedse tafels zijn gemaakt van massief hout afkomstig uit duurzaam geëxploiteerde bossen. Uitgaande van 6 of 8 zitplaatsen per tafel kunnen we verschillende opstellingen maken. De tafels worden geleverd met bijbehorende banken of met stoelen. Professionele stevige outdoor tafelsets zijn ook mogelijk. Rendier- en schapenvachten Huiden op de banken zijn de finishing touch voor een Nordic uitstraling. De huiden zijn comfortabel en warm. Verlichting Van olielampen tot studiospots, de mogelijkheden voor verlichting zijn bijna eindeloos.

10 Vloeren Tentvloeren van OSB platen. Dit zijn platen van geperste grove houtsnippers. Delen van vurenhout en vloerbedekking ook mogelijk. Wanneer een gladde vlakke vloer noodzakelijk is, bijvoorbeeld als dansvloer, maken wij gebruik van speciale kliktegel vloeren. Open vuur Een open vuur in de tent geeft een warme ongedwongen sfeer. Het vuur is meestal een geweldig middelpunt. Wij gebruiken drie verschillende type haarden. Een ronde stalen haard op drie poten. In deze haard brand het vuur op knie hoogte. Een vierkante haard opgebouwd uit zware houtenbalken en voorzien van een stalen vuurbak. In deze haard brand het vuur op heuphoogte. En een zeshoekige stalen haard met houten opzetbladen. Gasverwarming In geval openvuur niet kan of niet gewenst is hebben wij de mogelijkheid om met behulp van warmtestralers de ruimte te verwarmen. Een alternatief in de vorm van een gashaard behoort ook tot de mogelijkheden.

11 Zakelijke evenementen Personeelsfeest, productpresentatie, jubileumviering, projectstart of afsluiting, vergaderarrangement etc. Stelt u zich de foto s in het bedrijfsblad eens voor. Thema programma s We bouwen een aantal Nordic tipi s rond een centraal punt waar de aftrap plaats vindt. De deelnemers verspreiden zich en volgen een roulatieschema. Elke tipi staat in het kader van een voor uw bedrijf actueel thema. We sluiten het evenement af met een culinair- en of muzikaal spektakel. Creatieve denkruimte De beste ideeën ontstaan zelden op kantoor. Wanneer u rust en ruimte zoekt voor het uitdenken van een nieuwe strategie, innovatie of een oplossing voor een operationeel probleem, kunnen wij u daarbij helpen. Kampvuurconcerten Kampvuur concerten zijn sfeervolle, intieme en akoestische optredens rond het kampvuur. Artiesten die in het verleden hebben opgetreden zijn o.a. Paul de Leeuw, Blof, Jamie Cullum, Ilse de Lange en Acda en de Munnik. Meer informatie hierover vind u op

12 Diner Party s Lekker een avondje ontspannen, samen met vrienden of zakenrelaties, heerlijk dineren in een sfeervolle omgeving genieten van zalige gerechten en werelds beste wijnen.

13 Bruiloften Tentipi Nordic tipi s zijn bij uitstek geschikt voor onvergetelijke bruiloften; unieke trouwfeesten, sfeervolle recepties en zelfs als bijzondere bruidsuite. De karakteristieke eigenschappen van onze Scandinavische tipi s van Tentipi in combinatie met een passende bruidsinrichting zorgen voor een spectaculaire ambiance die met niets anders is te vergelijken. Met herinnering voor jaren! De bijzondere dag waarop twee mensen samen een nieuwe stap in hun leven maken hoort natuurlijk een onvergetelijk trouwfeest. In overleg geven wij vorm aan uw bruiloft ideeën en wensen voor het huwelijksfeest.

14 Constructie voorbeelden Op basis van uw doelstelling en wensen maken wij een constructieplan waarin factoren als locatie, benodigde ruimte, aantal zitplaatsen en inrichting worden meegenomen. Op de volgende pagina s een aantal voorbeelden.

15 1 Giant Hat, zitplaatsen 10,3 x 11,6 meter 2x Giant Hat, zitplaatsen 10,3 x 21 meter 2x Giant Hat, 120 zitplaatsen 10,3 x 23 meter Hoofd ingang Hoofd ingang 2x Giant Hat + Cirrus, 180 zitplaatsen 13,6 x 27,5 meter 2x Giant Hat + Cirrus met terras, 100 zitplaatsen 13 x 27,5 meter, terras 15 x 27,5 m 1 Cirrus, 32 zitplaatsen 8,5 x 8,5 meter Hoofd ingang 2x Giant Hat + 2x Little Hat, 56 zitplaatsen 17,1 x 21 meter 6x Little Hat, 80 zitplaatsen 46,5 x 46,5 meter 2x Giant Hat + 2x Cirrus, 80 zitplaatsen 18 x 32 meter

16 3x Cirrus + Little Hat, 96 zitplaatsen 25 x 25 meter Kampvuurconcert Giant Hat + 2x Little Hat, 200 zitplaatsen 16 x 18,5 meter Giant Hat + 2x Little Hat, 104 zitplaatsen 10,3 x 23 meter 3x Giant Hat, 92 zitplaatsen 12 x 30,3 meter 3x Giant Hat + 2x Cirrus, 350 zitplaatsen 13 x 48 meter 3x Giant Hat, 120 zitplaatsen 19 x 20,4 meter 2x Cirrus + Giant Hat 220 m2 46,5 x 46,5 meter Outdoor picknic Little Hat, 72 zitplaatsen

17 5x Giant Hat, 328 zitplaatsen 24,6 x 28 meter 10x Giant Hat + 2x Cirrus 6x Giant Hat, 528 zitplaatsen 24,6 x 41,2 meter 6x Giant Hat, 528 zitplaatsen 32 x 30,6 meter 7x Giant Hat, 576 zitplaatsen 29,3 x 27,9 meter

18 Professionele Tentipi Verhuur Tentipi Official Rental The Fire Within behartigt de belangen van Tentipi in Nederland en Vlaanderen. Als Rental Center is Nordic tent Solutions door Tentipi Sweden AB geautoriseerd om Tentipi tenten te verhuren. Dit betekend voor u de garantie van een professionele projectaanpak, degelijke materialen en veilige constructies.

19 Referenties Een greep uit de reacties van onze gasten:

20 Nordic Tent Solutions Spraakmakende beleving met herinnering voor jaren! The Fire Within Kapelweg RL Heerlen / info@thefirewithin.nl The Fire Within Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleent en The Fire Within houdt zich het recht voor de inhoud ervan te wijzigen wanneer zij dit nodig acht.

The Fire Within. Doeltreffende programma s in een Inspirerende omgeving!

The Fire Within. Doeltreffende programma s in een Inspirerende omgeving! The Fire Within Doeltreffende programma s in een Inspirerende omgeving! Het juiste klimaat voor uitdaging en ontwikkeling Geïnspireerd op het Scandinavische buitenleven. Training & Coaching Teamprogramma

Nadere informatie

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan)

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan) Friese merenland voor familiefeesten, bruiloften, recepties en bedrijfsparty s. De Pollepleats biedt tevens volop ruimte voor ontspanning. Een droom- omgeving voor stijlvolle meerdaagse uitjes met vrienden,

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark, aan de rand van een prachtige waterpartij, ligt een stijlvol en modern stadsstrand Strandzuid. Al acht jaar is Strandzuid

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE Dag bruidspaar, Hartelijk dank voor uw interesse in buitengewoon trouwen bij Feel Good TentEvent,

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING info@degrootoverkappingen.nl www.degrootoverkappingen.nl 0413 27 28 11 Korte Heikantstraat 4-6 5408SR Volkel Een plek om te ontspannen, u terug te trekken van de

Nadere informatie

Over AEC. Historie & stijl komensamen

Over AEC. Historie & stijl komensamen Over AEC Historie & stijl komensamen AEC respecteert zijn industriële verleden, meer nog het speelt het uit, zonder aan hedendaags comfort in te boeten. Het authentieke complex, gelegen op het Eilandje

Nadere informatie

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

SCHOUWBURG KUNSTMIN ENERGIEHUIS

SCHOUWBURG KUNSTMIN ENERGIEHUIS SCHOUWBURG KUNSTMIN ENERGIEHUIS Uw event op een unieke locatie in Dordrecht KUNSTMIN.NL Kunstmin EVENTS 1 Robuust, stijlvol, industrieel De Schouwburg en het Energiehuis bieden voor elk denkbaar event

Nadere informatie

Bel voor vragen over een van onze zalen of het buiten terrein.

Bel voor vragen over een van onze zalen of het buiten terrein. Technische gegevens Beleef Afrika in een dag! Een brainstormsessie op brulafstand van de leeuwen, een relatie-evenement met Afrikaanse braai bij zonsondergang of een quad experience over de immense zandvlakten

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS EEN SFEERVOLLE LOCATIE - EEN DYNAMISCH TEAM Het team van Kasteel Tivoli heet u van harte welkom! Een jong en dynamisch team staat te uwer beschikking

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Catering met karakter

Catering met karakter Catering met karakter Plan je een feestelijk event? Een bruisende nieuwjaarsdrink? Met de collega s of bij je thuis? Laat je verbeelding de vrije loop. Een walking of seated dinner met warm en/of koud

Nadere informatie

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4 Strandpaviljoen Beste lezer, In deze brochure nemen we u mee naar Strandpaviljoen De Staat. De perfecte locatie voor vergaderingen, seminars, presentaties, congressen, bedrijfsfeesten en (teambuildings)

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

UW HUWELIJK IN STIJL EEN BRUILOFT MET ALLURE

UW HUWELIJK IN STIJL EEN BRUILOFT MET ALLURE UW HUWELIJK IN STIJL Elkaar het ja-woord geven Zo n uniek moment verdient de bijzondere entourage van Landgoed de Salentein. We ontvangen u en uw gasten in een idyllisch decor met een sfeervolle, intieme

Nadere informatie

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak Bowisse Voor levensgenieters met smaak LOODS We zijn er trots op. Wis en waarachtig, vast en zeker; Bowisse! Eerlijke materialen, ambachtelijk vakwerk en vriendelijk design. Robuuste terrasoverkappingen,

Nadere informatie

Uw evenement in Het Grachtenhuis

Uw evenement in Het Grachtenhuis Uw evenement in Museum Het Museum Grachtenhuis De Amsterdamse grachten: een bijzondere plek voor uw evenement U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement. Een zakelijk diner met een belangrijke

Nadere informatie

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin inspiratie brochure Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin fine dining Zakelijk bijeenkomen en een gastronomische beleving gaan hand in hand bij de Hoefslag. Het met 1 Michelinster bekroonde

Nadere informatie

Toplocatie met inspirerende theaterambiance

Toplocatie met inspirerende theaterambiance Welkom Toplocatie met inspirerende theaterambiance Centraal gelegen in Nederland Orpheus: hèt podium voor uw evenement! Orpheus is niet zomaar een theater. Orpheus, gelegen in Apeldoorn, is ook de meest

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT. Vergaderingen, congressen & events

EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT. Vergaderingen, congressen & events EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT Vergaderingen, congressen & events Welkom Sommige bijeenkomsten vragen om een buitengewone locatie. Een inspirerende plek die iets toevoegt. Waar je je even

Nadere informatie

full service - ontzorgen - verrassen - beleven

full service - ontzorgen - verrassen - beleven full service - ontzorgen - verrassen - beleven Verrassen Daar is het ons altijd om te doen. Bij zowel de organisatie of catering van een zakelijk of particulier evenement, wij zorgen ervoor dat uw gasten

Nadere informatie

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn.

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Maar liefst vijftig geklimatiseerde wijnkelders waar u uw eigen collectie wijn samenstelt en waar

Nadere informatie

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a SAMEN VIEREN Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Sinds maart 2012 ben ik trots uitbater

Nadere informatie

AN INSPIRING LOCATION FOR EVERY EVENT GASTRONOMY - MEETING & EVENTS - GOLF

AN INSPIRING LOCATION FOR EVERY EVENT GASTRONOMY - MEETING & EVENTS - GOLF AN INSPIRING LOCATION FOR EVERY EVENT GASTRONOMY - MEETING & EVENTS - GOLF 1 Organisch gevormd en één met zijn omgeving, een overweldigende atmosfeer maar met een huiselijk gevoel. Het onderkomen van Noble

Nadere informatie

Uw evenement in Het Grachtenhuis. Museum Het Grachtenhuis

Uw evenement in Het Grachtenhuis. Museum Het Grachtenhuis Uw evenement in Museum De Amsterdamse grachten: een bijzondere plek voor uw evenement U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement. Een zakelijk diner met een belangrijke klant. Een vergadering

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

info@desteenfabriek.com www.desteenfabriek.com Inhoud Introductie Filosofie Het concept De transformatie Wat wij bieden De mogelijkheden Brede faciliteiten Wat maakt ons uniek 1 2 3 4 5 6 8 10 Introductie

Nadere informatie

Een brainstormsessie op brulafstand van de leeuwen, een personeelsfeest met Afrikaanse braai of quad rijden over enorme zandvlaktes!

Een brainstormsessie op brulafstand van de leeuwen, een personeelsfeest met Afrikaanse braai of quad rijden over enorme zandvlaktes! Event Center Beekse Bergen www.eventcenterbeeksebergen.nl Avontuurlijke evenementenlocatie Een brainstormsessie op brulafstand van de leeuwen, een personeelsfeest met Afrikaanse braai of quad rijden over

Nadere informatie

Een brainstormsessie op brulafstand van de leeuwen, een personeelsfeest met Afrikaanse braai of quad rijden over enorme zandvlaktes!

Een brainstormsessie op brulafstand van de leeuwen, een personeelsfeest met Afrikaanse braai of quad rijden over enorme zandvlaktes! Event Center Beekse Bergen www.eventcenterbeeksebergen.nl Avontuurlijke evenementenlocatie Een brainstormsessie op brulafstand van de leeuwen, een personeelsfeest met Afrikaanse braai of quad rijden over

Nadere informatie

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater Blijdorp Happenings Heeft u ooit geluncht met uitzicht op een Maleise tijgerkreek? Of in een Afrikaanse Lodge? Heeft u tijdens een vergadering wel eens oog in oog gestaan met een zwartpunthaai? Of gedineerd

Nadere informatie

VILLA ZWART GOUD HUISKAMERRESTAURANT VOOR PRIVÉFEESTEN

VILLA ZWART GOUD HUISKAMERRESTAURANT VOOR PRIVÉFEESTEN VILLA ZWART GOUD HUISKAMERRESTAURANT VOOR PRIVÉFEESTEN Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud. In dit private restaurant krijgt u de volledige aandacht van de bediening, er wordt exclusief voor u gekookt,

Nadere informatie

Escher in Het Paleis

Escher in Het Paleis Escher in Het Paleis Escher in Het Paleis een ware inspiratiebron! Bent u op zoek naar een mooie, inspirerende niet alledaagse locatie in een culturele omgeving? Dan is Escher in Het Paleis hetgeen u zoekt.

Nadere informatie

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij Wij heten u van harte welkom... De Oude Brouwerij is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk middagje of avondje genieten en beleven. Maar

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM WELKOM IN DE GRANDSTAND! Voor u ligt het banquetmanual van de Grandstand. Deze moderne locatie, gelegen aan de rand van het prachtige Kralingse Bos, heeft

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

INSPIRERENDE OMGEVING OOG VOOR DETAIL

INSPIRERENDE OMGEVING OOG VOOR DETAIL HISTORISCH KADER Een diner in een exclusieve, historische sfeer? Een vergadering in een 16de-eeuws kader mét moderne voorzieningen? Het stadhuis van Antwerpen, dat dit jaar zijn 450e verjaardag viert,

Nadere informatie

Eet, drink en geniet...

Eet, drink en geniet... Eet, drink en geniet... Heerlijk genieten op een unieke locatie Wij stellen ons voor Wij, familie De Jonge, heten u van harte welkom bij Paviljoen Meerzicht. Al meer dan 18 jaar werken wij met veel passie

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN DUKDALF Restaurant THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Zandstraat 9 5331 PG Kerkdriel Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Telefoon: 0418 674195 info@restaurantdukdalf.nl www.restaurantdukdalf.nl

Nadere informatie

CONGRESSEN - BEURZEN - VERGADEREN - PRESENTATIES - PRODUCTLANCERINGEN - PRIVÉ BIJEENKOMSTEN TROUWEN - DINERS - FILMPRODUCTIES - FOTOSHOOTS -

CONGRESSEN - BEURZEN - VERGADEREN - PRESENTATIES - PRODUCTLANCERINGEN - PRIVÉ BIJEENKOMSTEN TROUWEN - DINERS - FILMPRODUCTIES - FOTOSHOOTS - I N F O R M AT I E PA K K E T CONGRESSEN - BEURZEN - VERGADEREN - PRESENTATIES - PRODUCTLANCERINGEN - PRIVÉ BIJEENKOMSTEN TROUWEN - DINERS - FILMPRODUCTIES - FOTOSHOOTS - PERSONEELSFEESTEN - RECEPTIES

Nadere informatie

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken.

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken. Grandcafé Eemland Dit voormalige hotel en café is gelegen in Eemnes aan de rand van t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming

Nadere informatie

RIJKAARD. wedding & styling CATALOGUS 2016

RIJKAARD. wedding & styling CATALOGUS 2016 RIJKAARD wedding & styling CATALOGUS 2016 RIJKAARD what we do De grote droom komt uit: je gaat trouwen met de liefde van je leven. Maar! hoe pak je dat samen aan? Het opvragen van offertes, contact opnemen

Nadere informatie

Hoe te beginnen? Vlekkenplan Breken van de ruimte Uitlijnen Logistiek

Hoe te beginnen? Vlekkenplan Breken van de ruimte Uitlijnen Logistiek BloemBloem creëert sfeer. Dit doen wij door middel van meubilair en decoratie. Chique meubilair op de juiste manier opgesteld met indrukwekkende bloemwerken als eye-catchers laten de gasten genieten en

Nadere informatie

POMPGEBOUW DE ESCH. Trouwen, dineren & feesten in

POMPGEBOUW DE ESCH. Trouwen, dineren & feesten in Trouwen, dineren & feesten in POMPGEBOUW DE ESCH recepties, bruiloften, feesten, lunches, brunches, high tea, private diners, condoleances, verjaardagen en zaalverhuur. Catering door: Iets te vieren?

Nadere informatie

EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN

EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN ALS ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS Vanaf nu creëert u in een handomdraai de juiste sfeer voor iedere gelegenheid en ieder feest. Evolin is een revolutionair nieuw materiaal

Nadere informatie

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen Meetings & Events De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Introductie Gorinchem Eén contactpersoon van A tot Z Pas tevreden als u dat ook bent!

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Dé bruiloft DJ van Nederland

Dé bruiloft DJ van Nederland Dé bruiloft DJ van Nederland MAAK JOUW PERFECTE TROUWFEEST REALITEIT Hét perfecte trouwfeest Met precies de sfeer & muziek die jullie willen Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze

Nadere informatie

Expo Haarlemmermeer. Vijfhuizen. Vak- & publieksbeurzen Vergaderingen & congressen Bedrijfsevents Events binnen én buiten

Expo Haarlemmermeer. Vijfhuizen. Vak- & publieksbeurzen Vergaderingen & congressen Bedrijfsevents Events binnen én buiten Expo Haarlemmermeer Vijfhuizen Vak- & publieksbeurzen Vergaderingen & congressen Bedrijfsevents Events binnen én buiten Expo Haarlemmermeer is onderdeel van Stelling 1-2141 SB Vijfhuizen Ongekende mogelijkheden

Nadere informatie

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK PODIUM MOZAÏEK IS OOK TE HUUR! ORGANISEERT U ZELF EEN EVENEMENT? PODIUM MOZAÏEK IS EEN INSPIRERENDE LOCATIE DIE GESCHIKT IS VOOR VERSCHILLENDE EVENEMENTEN EN ACTIVITEITEN VOOR

Nadere informatie

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes Historie werd omstreeks 1930 gebouwd en heeft dienst gedaan als sanatorium voor mijnwerkers. Deze zouden door de gezonde lucht weer snel op krachten komen. In de vijftiger jaren kreeg het de functie van

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Partycentrum Hipper & Kolfbaan maakt elk event bijzonder

Partycentrum Hipper & Kolfbaan maakt elk event bijzonder RIJNMOND REGIONAAL ZAKENMAGAZINE JAARGANG 35 NUMMER 3 MEI 2018 Partycentrum Hipper & Kolfbaan maakt elk event bijzonder 14 ATB zet vaste voet aan de grond in Rotterdam 20 Bedrijventerrein Kickersbloem

Nadere informatie

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen.

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. Maak kennis met de rest van de wereld. Nieuwe smaken, gerechten

Nadere informatie

Een juweeltje. De vier Pelikanen. De monumentale zaal biedt plaats aan 35 gasten.

Een juweeltje. De vier Pelikanen. De monumentale zaal biedt plaats aan 35 gasten. Een juweeltje Aan de Tweebaksmarkt in Leeuwarden staat het kleinste Jugendstil-theater van Europa. In 1904 werd het geopend als verzekeringskantoor door de Utrecht verzekeringen. Sinds 1 september 2013

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

ONTMOETINGSPLAATS OP EEN UNIEKE HISTORISCHE LOCATIE

ONTMOETINGSPLAATS OP EEN UNIEKE HISTORISCHE LOCATIE ONTMOETINGSPLAATS OP EEN UNIEKE HISTORISCHE LOCATIE House de Neuf, een unieke locatie voor al uw feesten. Het neoclassicistisch kasteel met koetshuizen dateert uit de achttiende eeuw en is omgeven door

Nadere informatie

Zuidpool een winterse wereld van mogelijkheden

Zuidpool een winterse wereld van mogelijkheden Zuidpool een winterse wereld van mogelijkheden Tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark, aan de rand van een romantische waterpartij, ligt een stijlvolle witte winterwereld: Zuidpool. Een multifunctionele

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

sfeer beleving & romantiek www.joosten-catering.nl

sfeer beleving & romantiek www.joosten-catering.nl Genieten in optima forma: sfeer beleving & romantiek Dit zijn de drie begrippen die essentieel zijn voor uw trouwerij. Subtiele details bij de inrichting, een bijzondere culinaire invulling en uitvoer

Nadere informatie

Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur

Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur Welkom! PERSOONLIJK Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg biedt u in een sfeervolle landelijke omgeving volop gelegenheid om te ontspannen. Deze

Nadere informatie

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Trouwen bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in Beachclub LEEF! Trouwen bij Beachclub LEEF betekent de dag van je leven op

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire Arrangementen 2017/18 Speciale Kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage Feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE LOCATIE VIS À VIS

ALGEMENE INFORMATIE LOCATIE VIS À VIS Een inspirerende locatie met eindeloze mogelijkheden vlakbij Amsterdam: dat is het terrein van Theatergezelschap Vis à Vis. Deze bijzondere plek in Almere trekt ieder jaar veel liefhebbers van openlucht

Nadere informatie

Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl.

Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. Welkom! Zakelijk Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. Een authentiek 17e-eeuws landgoed in de natuurrijke Veluwe biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor sfeervolle bijeenkomsten.

Nadere informatie

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder opruiming! We maken plaats voor de voorjaarscollectie bank Jesse P2 gordijnen P4 zondags open! van 12.00 tot 17.00 uur verf behang vloeren gordijnen

Nadere informatie

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij Trouwen bij Restaurant Zuiver Gastvrij 2014 Zuiver Gastvrij Krommewetering 51 Utrecht 030 23 83 233 www.zuivergastvrij.nl utrecht@zuivergastvrij.nl KvK 30243806 Welkom bij Zuiver Gastvrij De perfecte locatie

Nadere informatie

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Verscholen in de bossen van de Utrechtse heuvelrug wacht u de verrassing van Residence Rhenen. Deze prachtige locatie heeft werkelijk alle

Nadere informatie

Tuin. Tips Trends Acties. inspiratie door. www.mijnthuis.nl editie 2 2014

Tuin. Tips Trends Acties. inspiratie door. www.mijnthuis.nl editie 2 2014 inspiratie door Tuin www.mijnthuis.nl editie 2 2014 Tips Trends Acties Mijn Thuis inspiratie door BPG is een uitgave van Bouwpartner Groep 2014 Welkom bij Mijn Thuis In de tuin kom je tot bloei. Buiten

Nadere informatie

zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl

zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl De startbaan voor uw evenement! Congressen, evenementen, brainstormsessies, workshops, familiefeesten, vergaderingen en bedrijfsuitjes. Allemaal Business

Nadere informatie

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn.

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Maar liefst vijftig geklimatiseerde wijnkelders waar u uw eigen collectie wijn samenstelt en waar

Nadere informatie

KASTEEL TIVOLI by SISERA

KASTEEL TIVOLI by SISERA D e i d e a l e l o c a t i e v o o r u w p r i v é & b u s i n e s s e v e n t s E e n s f e e r v o l l e l o c a t i e - e e n d y n a m i s c h t e a m KASTEEL TIVOLI Het team van Kasteel Tivoli heet

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Besneeuwde bomen Biertafels Skilatten Kaasfondue Vuurkorf Houten chalets Dome Prikkabel StroKruk Falling snowdrops Houten tonnen Picknicktafel WINTERWONDERLAND MAGISCHE WINTERSFEREN Beleef uw feest in

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

INSPIRED BY LIVE MUSIC

INSPIRED BY LIVE MUSIC INSPIRED BY LIVE MUSIC K = 100 K = 70 K = 90 PMS 7546 U PMS 7544 U PMS 7545 U C = 35 C = 10 C = 25 M = 5 K = 72 K = 40 K = 65 PMS 180 U M = 80 K = 10 PMS 138 U M = 40 PMS 173 U M = 70 K = 5 PMS 259 U C

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire Arrangementen 2016/17 Speciale Kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage Feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

Nadere informatie