3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:"

Transcriptie

1 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk, aan de Vlierburgweg 51 Faillissementsnummers: F 2005/420 (Aartsen Beheer) F 2005/421 (Aartsen Onroerend Goed) F 2005/422 (Handelskwekerij G. Aartsen) Uitspraak faillissementen: 16 november 2005 Rechter-commissaris: mr R.M.A.G. van Valderen te Zutphen Curator: mr S.J. de Vries te Zwolle Datum verslag: 12 juni 2006 I. Inventarisatie Voor de werkzaamheden in het kader van de inventarisatie wordt verwezen naar het 1 e verslag dd. 15 december Deze werkzaamheden zijn afgerond. II. Personeel Voor de situatie rond het personeel en de in dat kader verrichte werkzaamheden wordt eveneens verwezen naar het 1 e verslag dd. 15 december Inmiddels is door het UWV terzake de overgenomen loonverplichtingen een boedelvordering ingediend van ,23. De werkzaamheden ten aanzien van personeel zijn afgerond. III. Activa 3.1 onroerende zaken kassencomplex aan de Vlierburgweg 51 te Harderwijk en de kadastrale percelen Gemeente Harderwijk, sectie A, nummer 3307 groot m2 en Gemeente Harderwijk, sectie B, nummer 4659 groot m taxaties Taxatierapport Brandt Bedrijfsmakelaars te Harderwijk dd. 24 oktober 2005; ,== getaxeerde onderhandse vrije verkoopwaarde en ,== getaxeerde executiewaarde. 3.3 verkoopopbrengst ,== kosten koper 3.4 hoogte hypotheek maximaal ==; de verkoopopbrengst is dan ook geheel aan de bank voldaan; vanuit de boedel bestaat slechts aanspraak op hierna te noemen boedelbijdrage 3.5 boedelbijdrage ,== o.g.v. separatistenregeling.

2 blad 2-3 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen 3.6 bedrijfsmiddelen De bedrijfsmiddelen bestaan uit een complete kantoorinventaris, bedrijfsinventaris (waaronder een drietal heftrucks, rollenbanen, gereedschappen, stekwerkruimten, transportbanden, bestrijdingsunit, douchemachines en een koelcel), voorraden en een Volvo vrachtwagen FM 42R 71S van bouwjaar Hierbij gaat het om de bedrijfsmiddelen van/voor de locatie Harderwijk. Er is ook sprake van een zeer beperkte inventaris voor de locatie Heerde. Deze inventaris is in deze verslagperiode verkocht voor 1.487,50 inclusief BTW. 3.7 taxaties De bedrijfsmiddelen op de locatie Harderwijk waren kort voor faillissement, te weten op 4 november 2005, reeds in opdracht van de ING Bank, financier van de onderneming, getaxeerd door S.G.J. Hooijman van Troostwijk te Amsterdam. 3.8 verkoopopbrengst De bedrijfsmiddelen en voorraden op de locatie Harderwijk zijn met goedkeuring van de ING Bank als pandhouder samen met het onderhanden werk c.q. lopende projecten, de handelsnaam, website en telefoonnummers verkocht voor een bedrag van ,==. Hierin is niet begrepen de Volvo vrachtwagen. Deze is separaat verkocht voor een bedrag ad ,== inclusief BTW. Eveneens separaat is verkocht de inventaris op de locatie Heerde. Deze inventaris is verkocht voor een bedrag ad 1.487, boedelbijdrage Met de bank is een boedelbijdrage overeengekomen op basis van de thans geldende separatistenregeling. Deze boedelbijdrage komt voor wat betreft de aan de bank af te dragen opbrengst van de niet-bodemzaken ad ,== uit op een bedrag van 5.109,75 (9%). Aan de bank dient de opbrengst van de roerende zaken afgedragen die niet vallen onder het bodemrecht van de Belastingdienst. De koopsom ad ,== die hiervoor is genoemd dient als volgt te worden gesplitst: machines en inventaris (bodemzaken) ,== vervoermiddelen e.a. (niet bodemzaken) ,== voorraad ,== goodwill (handelsnaam, klantenbestand, goodwill en orderportefeuille) ,== totaal ,== Aan de bank komt hiervan derhalve ,== toe (niet bodemzaken en voorraad), te vermeerderen met de opbrengst van de vrachtauto ,== inclusief BTW. In totaal dient aan de bank daarmee ,== te worden afgedragen. Met de bank is inmiddels afgerekend en in totaal is door de curator van de door hem gerealiseerde verkoopopbrengsten aan de bank een bedrag uitbetaald van ,25. Genoemd bedrag betreft het hiervoor becijferde aandeel van de bank, verminderd met de boedelbijdrage in verband met de verkoop van het onroerend goed ( ,==) en de boedelbijdrage in verband met de verkoop van de roerende zaken ( 5.109,75).

3 blad 3-3 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen Voorzover de Belastingdienst uit vrij actief zou kunnen worden betaald, kan de bank aanvullend aanspraak maken op de opbrengst van de bodemzaken, uiteraard alsdan te verminderen met de afgesproken boedelbijdrage. Na aftrek van de boedelbijdrage van 9% betekent dit dat het voorrecht van de bank rust op een bedrag van ,== bodemrecht fiscus Op dit moment kan nog niet worden overzien in hoeverre sprake is van fiscale vorderingen waarvoor het bodemrecht geldt. Inmiddels is met de Belastingdienst aan de hand van de administratie overleg gevoerd en door de Belastingdienst is inmiddels een rapport opgemaakt terzake de vorderingen uit hoofde van Omzetbelasting. Er moet nog een discussie worden afgerond terzake de Vennootschapsbelasting. Voor de vordering van de Belastingdienst wordt verwezen naar het hetgeen in het navolgende is vermeld. Niet uitgesloten is dat de vordering uiteindelijk lager zal zijn dan het bedrag waarvoor het bodemrecht is ingeroepen voorraden zie hiervoor 3.12 taxaties zie hiervoor 3.13 verkoopopbrengst zie hiervoor 3.14 boedelbijdrage zie hiervoor 3.15 andere activa Er is sprake van een participatie in Bloemenveiling Aalsmeer. De curator heeft een verzoek tot uitbetaling van de participatiereserve bij de Bloemenveiling ingediend, maar de Bloemenveiling heeft inmiddels laten weten dat geen sprake is van een reserve. Er zijn wel diverse terugbetalingen geweest uit hoofde van bijvoorbeeld geroyeerde verzekeringen en uitbetalingen in het kader van eindafrekeningen. Deze terugbetalingen en uitbetalingen zijn in de financiële verslaglegging door de curator aldus verwerkt dat is opgenomen dat er aan saldi op de bankrekeningen ,40 is aangetroffen. Strikt genomen is dit saldo voor een deel na datum faillissement door genoemde terugbetaling aangegroeid. Precieze uitsplitsing vergt naar het oordeel van de curator nodeloos tijd. De curator heeft nog niet helden of sprake is van een aan de Veiling Vleuten verstrekte ledenlening, waarvan terugbetaling kan worden gevorderd. De curator onderzoekt nog in hoeverre van Naktuinbouw een op voorschotbasis betaald bedrag kan worden teruggevorderd. Het lijkt er op dat hieruit nog een bate te realiseren valt van circa ,==. Verdere baten heeft de curator niet aangetroffen taxatie Taxatie is niet aan de orde verkoopopbrengst n.v.t.

4 blad 4-3 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen IV. Eigendomsvoorbehoud 4.1 eigendomsvoorbehoud één aanspraak op eigendomsvoorbehoud is door de curator afgewezen, waartegen niet is geageerd. Telefonisch heeft NUON thans aanspraak gemaakt op de eigendom van een zogenaamde warmtebuffer op de locatie in Harderwijk; deze aanspraak is vermoedelijk met de doorstarter rechtstreeks afgewikkeld. 4.2 reclamerechten niet ingeroepen 4.3 retentierechten niet ingeroepen V. debiteuren 5.1 omvang debiteuren Door de onderneming zijn vanaf de faillissementsdatum 17 november 2005 tot 5 december 2005 nog werkzaamheden verricht. In de periode ná faillissementsdatum is na aftrek van enkele creditfacturen voor een bedrag ad ,17 inclusief BTW gefactureerd. Daarnaast heeft de curator de incasso ter hand genomen van een saldo aan faillissementsdebiteuren volgens de administratie van ,28. In het 1 e verslag is nog sprake van een iets ander bedrag, hetgeen wordt veroorzaakt door nog niet geheel verwerkte betalingen. Tegenover deze faillissementsdebiteuren staat in de administratie een voorziening wegens oninbaarheid van , inschatting incasso Gezien de getroffen voorziening wordt door de directie wat de faillissementsdebiteuren betreft een bedrag van circa ,== als inbaar geacht. De curator schat op basis van de reeds gerealiseerde betalingen de opbrengst hoger in. Hiernaast worden de boedeldebiteuren door de curator vooralsnog volledig als inbaar ingeschat. 5.3 opbrengst De curator heeft de inning van debiteuren voor zijn rekening genomen. De bank maakt geen aanspraken op de debiteuren omdat er geen pandlijsten zijn ingeleverd en geregistreerd. Tot dusver is op de faillissementsdebiteuren ,03 geïncasseerd en op de boedeldebiteuren ,38. De curator verwacht dat het restant aan vorderingen voor het merendeel zal moeten worden afgeboekt. Ten aanzien van diverse grote debiteuren is de WSNP uitgesproken dan wel het faillissement. 5.4 boedelbijdrage n.v.t. VI. Bank/financiers Voor de vordering van de bank en financiers, hun zekerheden en de afwikkeling daarvan wordt verwezen naar het 2 e verslag d.d. 8 maart De werkzaamheden in dit kader zijn afgerond, behoudens vaststelling van de definitieve vordering na uitwinning zekerheden en de afwikkeling van de opbrengst van bodemzaken.

5 blad 5-3 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen VII. Doorstart/voortzetten Voortzetten: 7.1 exploitatie/zekerheden Om te bezien of een doorstart gerealiseerd kon worden zijn de activiteiten in beperkte mate voortgezet in de periode vanaf 17 november 2005 tot 5 december In deze periode is na aftrek van enkele creditfacturen voor een bedrag ad ,17 inclusief BTW gefactureerd. Door de curator zijn nog geen boedelkosten betaald en er zijn tot dusver ook geen boedelvorderingen aangemeld. De salarissen van werknemers in deze periode zijn voldaan door het UWV. Het UWV heeft voor de totale opzegtermijnen na datum faillissement een boedelvordering aangemeld van , financiële verslaglegging Van boedelschulden over de periode van voortzetten is nog geen sprake, nu nog geen vorderingen terzake bij de curator zijn gemeld. Het in het 1 e verslag vermelde bedrag aan verzonden facturen dient te worden bijgesteld tot ,17 inclusief BTW. De reden hiervan is dat diverse facturen dienden te worden gecrediteerd. Doorstart: 7.3 beschrijving zie verantwoording zie opbrengst zie boedelbijdrage n.v.t. VIII. Administratie 8.1 toestand administratie De administratie werd via Exact bijgehouden en de eerste indruk is dat de administratie goed is bijgehouden. Door de curator gevraagde stukken konden in voorkomende gevallen op korte termijn worden geleverd. De administratie was op datum faillissement geheel bij tot en met oktober De curator dient de administratie over in ieder geval het laatste boekjaar nog na te gaan op eventuele opmerkelijke zaken of onregelmatigheden. Overigens heeft de Belastingdienst al wel een summier onderzoek uitgevoerd in het kader van de BTW, waarbij de curator aanwezig is geweest. Dit levert geen onregelmatigheden op. 8.2 goedkeurende verklaring accountant Over 2004/2005 was nog geen definitieve jaarrekening opgemaakt/gedeponeerd. Een goedgeurende verklaring is dan ook niet verstrekt met als redengeving dat de werkzaamheden nog niet waren afgerond. IX. Pauliana/verrekening 9.1 verdachte transacties Tot dusver heeft de curator geen aanwijzingen gevonden voor verdachte transacties. Een onderzoek naar de administratie zal in ieder geval over het laatste boekjaar nog plaatsvinden.

6 blad 6-3 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen 9.2 maatregelen n.v.t. X. Bestuurdersaansprakelijkheid Voor wat betreft de bestuurdersaansprakelijkheid, wordt verwezen naar het 1 e verslag d.d. 15 december De curator heeft geen aanleiding voor nader onderzoek, zodat de werkzaamheden in dit kader als afgerond kunnen worden beschouwd. XI. Fiscus/bedrijfsvereniging 11.1 vordering van de fiscus Door de Belastingdienst is tot dusver voor ,== aan vorderingen aangemeld. Hierin is de definitieve afwikkeling van de OB-positie begrepen (zowel artikel 29 lid 1 als 29 lid 2 OB). Door de Belastingdienst dient nog een definitief standpunt te worden ingenomen naar aanleiding van de ingediende aangiften vennootschapsbelasting 2003/2004 en 2004/2005, terwijl de Belastingdienst verder de periode tot datum faillissement nog nader wil beoordelen met name ook in verband met mogelijke stille reserves in verkochte activa. Het wachten is daarin op berichten van de Belastingdienst. Indien de gedane aangiften worden gevolgd, is nog een teruggave Vpb te verwachten over 2003/ vordering van de UWV Door het UWV is een premievordering aangemeld van ,96. Daarnaast is een preferente loonvordering aangemeld van ,85. De positie van het UWV is daarmee duidelijk overige preferente vorderingen Buiten Belastingdienst en UWV is geen sprake van overige gemelde preferente vorderingen. XII. Crediteuren 12.0 boedelschulden Er is sprake van een herziene boedelvordering terzake huur voor de locatie Heerde ad ,24. Jegens de verhuurder is de huur vanaf faillissementsdatum tot en met 31 januari 2006 als boedelschuld erkend. Door het UWV is een boedelvordering aangemeld terzake overgenomen loonverplichtingen voor ,23. Overige boedelvorderingen zijn niet gemeld of bekend aantal concurrente crediteuren Tot dusver hebben 63 concurrente crediteuren een vordering ter verificatie aangemeld. Het aantal crediteuren is niet gewijzigd ten opzichte van het vorige verslag. De hoogte van de vordering echter wel.

7 blad 7-3 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen 12.2 bedrag concurrente crediteuren Tot dusver is voor ,72 aan vorderingen aangemeld en voorlopig door de curator erkend. In genoemd totaalbedrag is de vordering van de ING Bank nog niet begrepen. Daarnaast is er een vordering ad ,13 aangemeld uit hoofde van leasecontracten welke voorlopig door de curator is betwist wordt het eigenlijke opheffer Op dit moment valt de wijze van afwikkeling nog niet exact aan te geven. Op basis van de thans gerealiseerde baten zouden de boedelschulden geheel kunnen worden betaald, evenals de preferente crediteuren waarna een beperkte uitkering voor de concurrente crediteuren mogelijk zou zijn. Dit kan echter nog wijzigen door de uiteindelijke positie van de Belastingdienst. Aan de hiervoor gemaakte opmerking kunnen dan ook geen verwachtingen worden verbonden een vereenvoudigde afwikkeling Zie wordt aan concurrente crediteuren uitgedeeld? Zie 12.3 XIII. Rechtbank 13.1 toestemming afkoelingsperiode n.v.t toestemming voortzetting bedrijf 17 november toestemming ontslag 17 november toestemming opzegging huur n.v.t toestemming activatransacties 1 december 2005, 6 december 2005 en 14 maart toestemming procederen n.v.t toestemming boedelbijdrage 25 november termijn afwikkeling faillissement n.n.b plan van aanpak De curator zal voortgaan met de debiteurenincasso en zal met de Belastingdienst contact houden over de definitieve vordering; door de curator zal verder nog onderzoek in de administratie worden verricht indiening volgend verslag 12 september 2006 XIV. Overig Als bijlage is aan dit verslag een eerste tussentijds financieel verslag gehecht alsmede een kopie van het laatst ontvangen afschrift van de faillissementsrekening productie 1.

8 blad 8-3 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen Verder is aan dit verslag een specificatie van de tot dusver verrichte werkzaamheden gehecht - productie 2. Door de curator zijn aan de afwikkeling in deze verslagperiode 12 uren besteed en door mr drs. Hellinga 3,3 uren. Zwolle, 12 juni 2006 mr S.J. de Vries, curator Dit faillissement is in behandeling bij: De Vries & Doornbos advocaten mr S.J. de Vries Postbus AG ZWOLLE telefoon: telefax: devries@devries-doornbos.nl

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk,

Nadere informatie

2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van:

2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: AA & ZWOLLE MAKELAARDIJ B.V. gevestigd te 8011 TA Zwolle, aan de Oude Vismarkt 21-B Faillissementsnummer: F 2004/343 Uitspraak

Nadere informatie

6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk,

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

3.7 Taxaties De zaken zijn op 16 oktober 2012 getaxeerd door J. Puper, beëdigd Register Makelaar-Taxateur.

3.7 Taxaties De zaken zijn op 16 oktober 2012 getaxeerd door J. Puper, beëdigd Register Makelaar-Taxateur. 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Vondervoort Broekland BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg West 66 Faillissementsnummer: 12/21 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 Faillissementsnummer: 12/583 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 Faillissementsnummer: C/16/13/469 F Uitspraak

Nadere informatie

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 Faillissementsnummer: C/08/14/58 F Uitspraak

Nadere informatie

Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12

Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12 Faillissementsnummer: C/08/13/1044 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk Faillissementsnummer: 11.444 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk,

Nadere informatie

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 Faillissementsnummer: C/08/15/171 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk Faillissementsnummer: 11.444 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

II. Personeel De werkzaamheden in dit kader zijn afgerond. Verwezen wordt naar het tweede verslag.

II. Personeel De werkzaamheden in dit kader zijn afgerond. Verwezen wordt naar het tweede verslag. 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Elburg Bouw B.V. gevestigd Elburg, kantoorhoudende te Kampen Faillissementsnummer: 12/3 F Uitspraak faillissement: 10 januari

Nadere informatie

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV feitelijk gevestigd te 7642 NN Wierden, aan de Rijssensestraat 136-b Faillissementsnummer: F 2009/15 Uitspraak

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Exploitatie Maatschappij Golf en Fitness Centrum Hattem B.V. gevestigd te 8051 CC Hattem, aan de Konijnenbergerweg 3 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1,

Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1, 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1, Faillissementsnummer: F.8/13/563 Uitspraak

Nadere informatie

Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6

Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6 Faillissementsnummer: C/08/15/98 F Uitspraak

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Metaalbewerking Heweco BV

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Metaalbewerking Heweco BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Metaalbewerking Heweco BV gevestigd te 7772 TR Hardenberg, aan de Handelsstraat 6 Faillissementsnummer: F 2010/36 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Vondervoort Broekland BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg West 66 Faillissementsnummer: 12/21 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 5 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V.

1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V. 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van 1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V. beide vennootschappen gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X 4 e openbaar verslag tevens eindverslag in het faillissement van DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X Faillissementsnummer: F./08/13/440 Uitspraak faillissement: 4 juni 2013 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

Stegeman Elektrotechniek BV

Stegeman Elektrotechniek BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stegeman Elektrotechniek BV gevestigd te 7701 GL Dedemsvaart, aan de Julianastraat 28 Faillissementsnummer: 12/184 F Uitspraak

Nadere informatie

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 april 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 april 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 april 2005 Gegevens onderneming : COMPANJEN STAALBOUW B.V. Zuiderzeestraatweg 171 8096 BH Oldebroek Faillissementsnummer : F 2004/339 Datum uitspraak : 12 oktober

Nadere informatie

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

Stegeman Elektrotechniek BV

Stegeman Elektrotechniek BV 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stegeman Elektrotechniek BV gevestigd te 7701 GL Dedemsvaart, aan de Julianastraat 28 Faillissementsnummer: 12/184 F Uitspraak

Nadere informatie

BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3

BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 Faillissementsnummer: C/08/13/582 F Uitspraak faillissement: 10

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 5 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 Faillissementsnummer: C/08/15/171 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! Dit verslag betreft een eindverslag.

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! Dit verslag betreft een eindverslag. 2 e openbaar verslag tevens eindverslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Blaauw-Perioverf Vastgoed B.V. gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 april 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 april 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 april 2005 Gegevens onderneming : COMPANJEN STAALBOUW B.V. Zuiderzeestraatweg 171 8096 BH Oldebroek Faillissementsnummer : F 2004/339 Datum uitspraak : 12 oktober

Nadere informatie

Nummer: 3 Datum: 19 augustus 2015

Nummer: 3 Datum: 19 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 19 augustus 2015 Gegevens: Kyrië B.V.; Glaifa Investment B.V.; Glaifa Neon Beheer B.V.; Glaifa Neon B.V.; Glaifa Productie B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/72 F;

Nadere informatie

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 Gegevens: Kyrië B.V.; Glaifa Investment B.V.; Glaifa Neon Beheer B.V.; Glaifa Neon B.V.; Glaifa Productie B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/72 F;

Nadere informatie

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 oktober 2015

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 oktober 2015 DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 218533/CAMN Datum: 21 oktober 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Arjolux Montage B.V., h.o.d.n. Arjolux Serres en Kozijnen, statutair gevestigd te

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Kooij Staalconstructies BV gevestigd te 8051 CL Hattem, aan de 3 e Industrieweg Faillissementsnummer: 12/2 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 4 datum: 29 juli 2016

Faillissementsverslag nummer 4 datum: 29 juli 2016 Faillissementsverslag nummer 4 datum: 29 juli 2016 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap K.O.-Bus Alphen aan den Rijn B.V. te Alphen aan den Rijn Faillissementsnummer : F.09/15/350 Datum uitspraak

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Erven Boonstra B.V. Faillissementsnummer : 09/368 F Datum uitspraak : 12 mei 2009 Datum verslag : 1 oktober 2009 Curator : voorheen

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 mei 2015

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 mei 2015 TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 217686/CAMN Datum: 21 mei 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Diehl B.V., statutair gevestigd te Groesbeek, bezoekadres

Nadere informatie

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 januari 2016

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 januari 2016 VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 218533/CAMN Datum: 21 januari 2016 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Arjolux Montage B.V., h.o.d.n. Arjolux Serres en Kozijnen, statutair gevestigd te

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 10 december 2012

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 10 december 2012 Faillissementsverslag nummer 2 datum: 10 december 2012 Gegevens onderneming : Stichting Het Kasteel Alphen aan den Rijn Faillissementsnummer : F12/675 Datum uitspraak : 10 september 2012 Curator : mr.

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 Faillissementsnummer: 12/583 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 Faillissementsnummer: C/08/14/760 F Uitspraak

Nadere informatie

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A Faillissementsnummer: C/08/15/418 F Uitspraak

Nadere informatie

HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75

HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75 Faillissementsnummer: C/08/14/770 F

Nadere informatie

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 01 december 2015

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 01 december 2015 DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 218895/CAMN Datum: 01 december 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ilmo B.V., statutair gevestigd te Arnhem, kantoorhoudende

Nadere informatie

Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap ESMÉ INTERIEURBOUW B.V. (hierna: de vennootschap )

Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap ESMÉ INTERIEURBOUW B.V. (hierna: de vennootschap ) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 27 maart 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 Faillissementsnummer: C/08/14/760 F Uitspraak

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG. Verslagperiode : 7 augustus t/m 10 december 2009

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG. Verslagperiode : 7 augustus t/m 10 december 2009 VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG Naam gefailleerde : Anosta B.V. Faillissementsnummer : 08/552 F Datum uitspraak : 18 november 2008 Datum verslag : 11 december 2009

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011 Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011 Gegevens onderneming : Gemovers B.V. te Nieuwkoop (Kvk nr. 28061469) Faillissementsnummer : 11/483 F Datum uitspraak : 5 juli 2011 Curator : mr. J.C.

Nadere informatie

Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66

Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66 Faillissementsnummer: 12/579 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/14/896 NL:TZ:0000004209:F001 16-12-2014 mr. S.B.M. Tilman mr. H.W.P.J. Hopmans Algemeen Gegevens onderneming Autobedrijf Doggen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 12 maart 2013

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 12 maart 2013 Faillissementsverslag nummer 2 datum: 12 maart 2013 Gegevens onderneming : Bouwbedrijf Bovenland B.V. te Nieuwkoop Faillissementsnummer : F09/12/917 Datum uitspraak : 12 december 2012 Curator : mr. J.C.

Nadere informatie

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Elst DHZ B.V., statutair

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 1 Datum : 1 augustus 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap LAS- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF POLAND B.V., statutair gevestigd te IJmuiden,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 3 / 2 TEVENS HOUDENDE EINDVERSLAG Datum: 26 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 3 / 2 TEVENS HOUDENDE EINDVERSLAG Datum: 26 januari 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

Datum uitspraak: 4 december 2014 Mr. E. van der Kolk

Datum uitspraak: 4 december 2014 Mr. E. van der Kolk FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 21 maart 2016 Gegevens: Kin Machinebouw Rijen B.V. Faillissementsnummer: C/02/14/872 F Datum uitspraak: 4 december 2014 Curator: Mr. E. van der Kolk Rechter-commissaris:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 18 augustus 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 18 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 18 augustus 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Bacio Media B.V. Faillissementsnummer : 09/429 F Datum uitspraak : 2 juni 2009 Datum verslag : 3 november 2009 Curator : mr. E.J.G.

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V.

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V. VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

VAN B E N T H E M K E U L E N

VAN B E N T H E M K E U L E N VAN B E N T H E M K E U L E N FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 2 d.d. 1 april 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Rechter-cornmissaris Activiteiten onderneming Omzetgegevens

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Kooij Staalconstructies BV gevestigd te 8051 CL Hattem, aan de 3 e Industrieweg Faillissementsnummer: 12/2 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.15/16/311 NL:TZ:0000007644:F001 16-08-2016 mr. L.J. van Apeldoorn mr. K. van Dijk Algemeen Gegevens onderneming Gegevens onderneming

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG RECHTSPERSOON ALS BEDOELD IN ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR VERSLAG RECHTSPERSOON ALS BEDOELD IN ARTIKEL 73A FW OPENBAAR VERSLAG RECHTSPERSOON ALS BEDOELD IN ARTIKEL 73A FW In het faillissement van: de besloten vennootschap AQUA 99 B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te Oosterwolde, aan het adres Plattedijk

Nadere informatie

ZESDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOFRE B.V.

ZESDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOFRE B.V. ZESDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOFRE B.V. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jofre B.V. Amsterdam, laatstelijk

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 juni 2014 Gegevens onderneming : Kaal & Co

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG Nummer: 5 Datum: 19 april 2007

OPENBAAR VERSLAG Nummer: 5 Datum: 19 april 2007 OPENBAAR VERSLAG Nummer: 5 Datum: 19 april 2007 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid W.L.C. HAGEN REPAIR B.V., tevens h.o.d.n. W.L.C. HAGEN REPAIR B.V., W.L.C.

Nadere informatie

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X Faillissementsnummer: F./08/13/440 Uitspraak faillissement: 4

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 mei 2007

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 mei 2007 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 mei 2007 Gegevens onderneming : Van Werkhoven s Drukkerij Utrecht B.V. Faillissementsnummer : 06/492F Datum uitspraak : 20 september 2006 Curator : mr. J.L.M. Groenewegen

Nadere informatie

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 Gegevens onderneming : Galvano Techniek Veenendaal BV, KvK dossiernr. 30113342, gevestigd te (3903 KG) Veenendaal aan de Bobinestraat 36. Faillissementsnummer

Nadere informatie

ACHTSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN KEIZERHOF B.V.

ACHTSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN KEIZERHOF B.V. ACHTSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN KEIZERHOF B.V. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Keizerhof B.V. Keizerhof

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvK-nummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 mei 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 mei 2012 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 3-07-208 Insolventienummer F.8/8/96 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000004230:F005 Datum uitspraak 9-06-208 R-C

Nadere informatie

Zas Noord B.V F19/14/17

Zas Noord B.V F19/14/17 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 maart 2016 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Metaalbewerking Heweco BV gevestigd te 7772 TR Hardenberg, aan de Handelsstraat 6 Faillissementsnummer: F 2010/36 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG RECHTSPERSOON (ex art.73a Fw.) : Aannemingsbedrijf Perdok B.V. KvK Noord-Nederland nr

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG RECHTSPERSOON (ex art.73a Fw.) : Aannemingsbedrijf Perdok B.V. KvK Noord-Nederland nr OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG RECHTSPERSOON (ex art.73a Fw.) nummer : 1 d.d. : 19 december 2012 in het faillissement van : Aannemingsbedrijf Perdok B.V. gevestigd te gemeente Delfzijl, kantoorhoudend

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG RECHTSPERSOON ALS BEDOELD IN ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR VERSLAG RECHTSPERSOON ALS BEDOELD IN ARTIKEL 73A FW OPENBAAR VERSLAG RECHTSPERSOON ALS BEDOELD IN ARTIKEL 73A FW In het faillissement van: de besloten vennootschap AQUA 99 B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te Oosterwolde, aan het adres Plattedijk

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 16 juli 2015 Gegevens onderneming : Kaal & Co

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 april 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 april 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 april 2014 Gegevens persoon/onderneming: de heer Richard Witteveen geb. 1 april 1977 Paul Krugerlaan 26A, 7001 DH Doetinchem h.o.d.n. Witteveen Calculaties, Witteveen

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 4 datum: 18 september 2015

Faillissementsverslag nummer 4 datum: 18 september 2015 Faillissementsverslag nummer 4 datum: 18 september 2015 Gegevens onderneming : Kranenburg Gevelonderhoudsinstallaties B.V. te Nieuwkoop (hierna: Kranenburg ). Faillissementsnummer : C/09/14/688F Datum

Nadere informatie

VIJFDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van:

VIJFDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van: VIJFDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Magtrade B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (1083 HJ)

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvKnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11-05-2006

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11-05-2006 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11-05-2006 Gegevens onderneming : SVD Vakonderwijs B.V. Faillissementsnummer : F 06/316 (S 06/6) Datum uitspraak : 7 juni 2006 (surséance: 20 april 2006) Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013 Faillissement : W. Fahner Grond- en Straatwerk BV Faillissementsnummer : F.12/845 Datum uitspraak : 4 december 2012 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 16 januari 2015 Gegevens onderneming : Haweka

Nadere informatie