Hoe breng je jouw passie succesvol online?... 2 Waarom zou je naar mij moeten luisteren?... 4 Wat zijn de zes stappen die je moet doorlopen?...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoe breng je jouw passie succesvol online?... 2 Waarom zou je naar mij moeten luisteren?... 4 Wat zijn de zes stappen die je moet doorlopen?..."

Transcriptie

1

2 Hoe breng je jouw passie succesvol online?... 2 Waarom zou je naar mij moeten luisteren?... 4 Wat zijn de zes stappen die je moet doorlopen?... 5 Powerful Positioning... 7 Awesome Approach... 9 Solid Systems Striking Sales Impressive Integration Exceptional Experts Wil jij van PASSIE naar Passie(f) Inkomen?... 23

3 2 Hoe breng je jouw passie succesvol online? Beginnen met het genereren van inkomen online met jouw passie. Waar moet ik beginnen? Waarschijnlijk is dit een vraag die jij jezelf regelmatig afvraagt. Je hebt geen verstand van de technische aspecten die erbij komen kijken en volgens jou is het allemaal erg complex. Herken je dit? Je weet dat je jouw kennis, expertise en passie ook online moet inzetten, maar je weet echt niet hoe je dit voor elkaar krijgt. Je hebt zoveel te geven en door jouw passie online in te zetten kan je veel meer mensen bereiken en dus veel meer impact hebben. Het mooie van online producten en programma s is dat je er uiteindelijk minder tijd aan kwijt bent en dat wil jij toch ook: Meer impact, meer winst en meer vrije tijd!

4 3 Je hebt echter geen notie van techniek en weet niet goed wat erbij komt kijken en daarom heb je het uitgesteld. Je bent er eenvoudigweg nog niet aan begonnen omdat je niet weet wat je allemaal moet doen en wat je te wachten staat. Je weet misschien nog net hoe je een pagina op jouw website aanpast en hoe je een blog plaatst, maar dan houdt het toch echt op. En dan moet je ook nog eens uitzoeken welk concept jij kunt gebruiken voor jouw online programma. Welk deel van jouw kennis en expertise leent zich het beste voor een online programma voor jouw klanten? In dit ebook laat ik je zien welke zes stappen je moet nemen om een succesvol online programma te realiseren. En met succesvol bedoel ik een programma dat jou meer (semi)passief inkomen en meer vrije tijd oplevert.

5 4 Waarom zou je naar mij moeten luisteren? De afgelopen jaren heb ik zelf diverse online programma s opgezet, sommige succesvol, sommige desastreus slecht. Elke fout die je kunt maken bij het maken van een online programma, heb ik wel gemaakt. Ik heb dus zeer veel manieren ervaren hoe het niet moet. Maar juist daarom ben ik nu succesvol in het helpen van ondernemers bij het realiseren van online inkomen met hun passie. Ik weet wat werkt en vooral ook wat niet werkt. Ook heb ik de afgelopen jaren veel tijd en geld gestoken in het leren van de kneepjes van het vak. Ik heb mij verdiept in internetmarketing, zoekmachine optimalisatie, neuromarketing en het opzetten van online programma s en producten. Ik heb trainingen gevolgd bij Open Circles (o.a. Passive Business Income), Eelco de Boer en Tonny Loorbach. Daarnaast volg ik al jaren diverse zeer succesvolle internetondernemers als Tom Beal, Brendon Burchard, Jeff Walker en Russell Brunson. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet iets leer van hen. Dit alles is dan ook de reden dat ik de afgelopen jaren zeer veel ondernemers heb geholpen bij het realiseren van hun online programma s en producten. De diversiteit van markten waarin ik heb geholpen is enorm; business coaching, piano spelen, time management, schilderen, verkopen van je huis, persoonlijke ontwikkeling, faciliteren van bijeenkomsten, afvallen, sollicitatietraining, sales, stressmanagement, personal training, boekhouding, training Awebergebruik, Tai Chi, Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb geholpen met het opzetten van een programma.

6 5 Wat zijn de zes stappen die je moet doorlopen? OK, ik heb aangegeven dat er slecht zes stappen zijn die je moet doorlopen om een succesvol online programma te maken. Het zijn slechts zes stappen, maar het is cruciaal dat je elk van deze stappen ook daadwerkelijk neemt. Mogelijk dat je het idee hebt, dat je werk dubbel doet omdat je deze stap ook voor je reguliere business al hebt gedaan. Ik raad je echter aan om deze stap niet over te slaan en er open-minded in te stappen. Je zult niet de eerste zijn die tot cruciale inzichten komt bij het zetten van deze stap. Daarnaast geldt ook voor jouw online programma, dat een goede voorbereiding, de kans op succes gigantisch vergroot. Besteed dus voldoende tijd aan elk van deze stappen en ik garandeer je, dat jij het succes zult behalen dat je voor ogen hebt. En dan is het nu tijd voor de zes stappen. Wat is het geheim van een succesvol online programma.

7 6 Het geheim is de P.A.S.S.I.E. methode ofwel: P owerful Positioning A wesome Approach S olid Systems S triking Sales I mpressive Integration E xceptional Experts Ik heb bewust voor Engelse termen gekozen omdat die veel krachtiger zijn dan de Nederlandse termen. Op de volgende pagina s ga ik uitgebreider in op elk van deze stappen

8 7 Powerful Positioning De eerste stap in het realiseren van een succesvol online programma is het positioneren van het programma. Dit begint met het bepalen van jouw doelgroep voor het online programma. Deze doelgroep hoeft niet exact hetzelfde te zijn als de doelgroep voor jouw reguliere producten en diensten. Wel raad ik je aan om niet een compleet andere doelgroep te kiezen. Uit ervaring weet ik dat dit niet werkt. Je moet dan twee marketingkanalen gaan onderhouden en dat zal zeker falen. Blijf dus zo dicht mogelijk bij de doelgroep die je, als het goed is, ook al hebt bepaald voor jouw reguliere diensten (trainingen, 1 op 1 sessie, advisering etc). Zelfs als jij jouw doelgroep helder hebt, is het zinvol om hier nogmaals goed naar te kijken en deze eventueel aan te scherpen. De drie aspecten die je nodig hebt om de doelgroep te bepalen zijn: 1. Demografische gegevens 2. Psychografische gegevens 3. Probleem

9 8 Ad1) Dit zijn concrete feiten zoals, leeftijd, beroep, woonplaats, opleidingsniveau, geslacht, burgerlijke staat, inkomen. Ook als je voor bedrijven werkt, kan je demografische gegevens bepalen zoals marktsegment, grootte (werknemers), omzet, profit of non-profit. Ad2) Dit houden onder andere de interesses, attitudes en waarden van jouw doelgroep in. Omdat psychografische factoren erg persoonlijk zijn en soms moeilijk waar te nemen en te registreren zijn, is deze manier van segmenteren niet eenvoudig, doch zeer waardevol. Kijk vooral naar de waarden, normen overtuigingen en ambities die jouw ideale klanten moeten hebben. Dit bepaalt veelal de psychografische eigenschappen, zoals, automerk, favoriete vakantiebestemmingen, hobby's, welke TV programma s, films en boeken. Ad 3) Wat is het probleem wat jouw doelgroep heeft en waarmee jij hen kunt helpen? Wat zijn de gevolgen van dit probleem voor jouw doelgroep?

10 9 Awesome Approach Als je jouw doelgroep scherp en helder hebt is het zaak om te achterhalen wat de grootste problemen zijn van jouw doelgroep. Je hebt mogelijk vanuit je offline business al een redelijk goed beeld, maar ik raadt je ook hier aan om geen aannames te doen, maar jouw doelgroep te vragen naar de grootste problemen. Je kunt een vragenlijst sturen naar jouw doelgroep of mensen in jouw netwerk vragen de vragenlijst door te sturen naar jouw doelgroep. Zo n vragenlijst kan je vrij eenvoudig maken in Survey Monkey, Google Forms of Typeform. Daarnaast kan je dit ook aan jouw ideale klanten vragen in een 1 op 1 gesprek.

11 10 Je dient in ieder geval de volgende vragen te stellen: Wat is jouw grootste uitdaging of frustratie? Wat zijn de drie grootste problemen? Wat zou je voor het komende jaar willen? Wat is jouw ambitie? Wat zijn de eerste drie stappen die je daarvoor moet doen? Welk onderwerp wil je dat sowieso in mijn programma terug moet komen? Een andere bron die je kunt raadplegen is amazon.com. Amazon heeft een beoordelingsysteem op basis van 5 sterren. Zoek recente boeken over jouw expertise en lees de reviews die 5 sterren hebben gegeven en de reviews die 1 ster hebben gegeven. Uit de 5-sterren reviews kan je lezen wat men zo geweldig vindt aan het boek. Dat kan zijn, een eenvoudig stappenplan, de opdrachten aan het eind van elk hoofdstuk etc. De 1-ster reviews geven je een duidelijk beeld waar jouw doelgroep niet op zit te wachten, bijv. dat de inhoud erg basic is of dat het taalgebruik niet aansluit bij de lezer.

12 11 De informatie uit deze reviews kan je meenemen bij het bepalen van de content voor jouw programma. Je begint met het opstellen van een blauwdruk. Dit is in feite de inhoudsopgave van jouw programma. Als je jouw programma modulair opzet kan je de losse modules eventueel ook los als online programma aanbieden. Op basis van jouw blauwdruk kan je dan de exacte content voor elk onderdeel schrijven. Je dient ook na te denken en te bepalen welke media je gaat inzetten voor jouw online programma. Gebruik je video, audio of tekst? Je hebt ongetwijfeld zelf een voorkeur, maar laat je hier niet door leiden. Het gaat namelijk niet om jou maar om jouw klanten. Ik ben voorstander van het gebruik van alle media die er zijn, dus zowel video als audio als tekst. je kunt een video gebruiken waarin jij een bepaald onderwerp behandeld. Je kunt de audio van deze video ook apart beschikbaar stellen zodat klanten het kunnen beluisteren in hun auto of op een andere plek. Daarnaast kan je de inhoud van de video ook als pdf aanbieden, voor diegenen die liever lezen.

13 12 Wat je programma ook erg sterk maakt is het aanbieden van extra materiaal naast de hoofdvideo over het onderwerp. Je kunt bijv. een geluidsbestand van een interview met een klant of andere expert bijvoegen. En je geeft een pdf met een opdracht die bij het onderwerp hoort. Het belangrijkste is dat de content aansluit bij jouw doelgroep. En ook zal jouw content de klanten moeten stimuleren om ook iets met jouw informatie te doen. Het bepalen en creëren van de content voor jouw online programma kost de meeste tijd van de zes stappen, maar het is essentieel voor het maken van een succesvol programma. Besteed hier dus voldoende tijd aan!

14 13 Solid Systems Je hebt nu jouw doelgroep bepaald. Je weet wat de grootste problemen van jouw doelgroep zijn. Je hebt de blauwdruk gemaakt en weet dus welke onderwerpen onderdeel uitmaken van jouw programma en modules. Nu is het zaak om te zorgen dat je de content op een goede, betrouwbare en snelle manier kunt aanbieden aan de deelnemers van jouw programma. Daarbij is het ook belangrijk dat de content dusdanig beschermd is, dat mensen die niet betaald hebben voor jouw programma, ook geen toegang hebben tot het materiaal. Er zijn diverse Content Management Systemen (CMS) beschikbaar. Het meest gebruikte CMS is op basis van WordPress. Hoogstwaarschijnlijk is jouw reguliere website ook een WordPress site. Het voordeel van WordPress is dat het gratis is. Wel heb je extra plugins s nodig om een WordPress site te maken die alle functionaliteit biedt die je nodig hebt voor jouw online programma. M.n. de module die de controle over de toegang regelt is essentieel.

15 14 Er zijn diverse plugins die je kunt gebruiken. Wishlist Member is de meest bekende en meest gebruikte. Ook OptimizeMember is een veelgebruikte plugin. Doordat WordPress sites zo populair zijn, zijn deze ook meer in trek bij hackers. Je loopt dus iets meer risico met een WordPress site. Er zijn ook andere, niet WordPress Content Management Systemen zoals Kajabi, Clickfunnels en Ruzuku. Deze zijn robuuster. Het is niet voor niets dat de grote marketeers zoals Brendon Burchard geen gebruik maken van WordPress. Hier hangt echter wel een ander prijskaartje aan. Belangrijk is om te kijken naar een platform dat de mogelijkheid biedt om autoresponders (zoals Aweber, MailChimp, ActiveCampaign) en betaalsystemen (zoals PayPal en Stripe) te integreren.

16 15 Striking Sales Je hebt nu het platform en de content erop gezet zodat het geleverd kan worden aan de deelnemers. Wat ik veel zie is dat ondernemers, als ze de website voor hun online programma hebben opgezet, verwachten dat er vanzelf bezoekers op de site komen. Niets is minder waar. Je zult de marketingmachine voluit aan moeten zetten om deelnemers te krijgen. De makkelijkste manier om klanten voor jouw programma te krijgen is om deze aan bestaande klanten en ex-klanten aan te bieden. Zij kennen je, hebben een band met jou en vertrouwen je. Het is zoveel makkelijker om aan hen te verkopen dan aan prospects die je niet kennen, laat staan vertrouwen. Een goede methode is het aanbieden van jouw online programma, tijdens een offline training of tijdens 1 op 1 sessies.

17 16 Wat zeer goed werkt is een potentiële deelnemer eerst kosteloos kennis te laten maken met het programma. Je biedt bijv. 3 gratis video s aan waarin je een oplossing geeft voor de grootste problemen van jouw doelgroep. Na deze drie video s geef je nog een video waarin jij jouw onweerstaanbare aanbod doet. Een andere strategie die je kunt gebruiken is Facebook advertenties. Het voordeel van Facebook Ads is dat je jouw advertentie heel gericht aan jouw ideale klanten kunt tonen. Als je dit goed aanpakt kan je voor lage kosten veel goede prospects krijgen. Ik raad je wel aan om je eerst goed te verdiepen in het opzetten van Facebook Ads. Je loopt ander het risico dat je geld besteed zonder dat het rendement oplevert. Volg daarom programma s van Facebookspecialisten zoals Maureen Mulder of Anne Raaijmakers.

18 17 Impressive Integration In het hoofdstuk Solid Systems heb ik al kort aangegeven dat je erop moet letten dat het Platform voldoende mogelijkheden tot integratie biedt. Tot een paar jaar geleden was het onmogelijk om de diverse sytemen met elkaar te koppelen, zodat het hele proces automatisch verliep. De laatste jaren is er zoveel technische vooruitgang geboekt, dat het nu heel goed mogelijk is de relevante onderdelen en systemen met elkaar te koppelen. Je kunt een autoresponder zoals Aweber, of MailChimp koppelen met het platform. Ook diverse betaalsystemen zoals PayPal en Stripe kunnen volledig geïntegreerd worden. Het is zelfs mogelijk om affiliatiesystemen te koppelen aan het platform. Daardoor kan je anderen (bijv. collega ondernemers of jouw klanten) jouw programma laten promoten in ruil voor commissie.

19 18 Naast de technisch integratie is het ook cruciaal om jouw online programma volledig te integreren met jouw reguliere producten- en diensten aanbod. Ik heb al aangegeven dat je tijdens jouw trainingen en 1 op 1 sessies jouw online programma kunt promoten en verkopen. Daarnaast kan je de deelnemers aan jouw online programma ook heel goed stimuleren en uitnodigen om andere diensten van jou af te nemen. Door jouw totale dienstenportfolio goed op elkaar af te stemmen kan je online en offline optimaal integreren waardoor jouw klanten het meeste rendement halen uit jouw kennis en diensten. En het levert jou dan ook vanzelfsprekend meer omzet en winst op.

20 19 Exceptional Experts Het laatste aandachtsgebied betreft het uitzoeken van Experts waar jij mee wilt werken. Dit betreft experts aan wie jij bepaalde werkzaamheden en taken wilt uitbesteden en experts die jouw programma kunnnen promoten. Je bent er ondertussen vast achter gekomen dat het opzetten van een online programma een veelheid aan kennis en expertise vergt. En dat jij niet de tijd hebt om je hierin te verdiepen. Daarnaast wil jij vooral met jouw passie bezig zijn. Daar ligt jouw kracht en daarmee kun je de meeste impact op jouw klanten hebben. Je ontkomt er dus niet aan om bepaalde activiteiten uit te besteden. Mijn advies is om je volledig te richten op het creëren van de content en alle overige activiteiten uit te besteden aan experts die zich daarop hebben toegelegd.

21 20 Besteed het opzetten van het platform en de integratie met de verschillende systemen dus uit. Ook het opnemen en monteren van de video s laat je beter over aan anderen. Bedenk je dat het gaat om video s waarvoor klanten flink willen betalen. Ze moeten er dan professioneel uitzien, ook qua belichting en geluid. Zelf video s opnemen met een smartphone of webcam is dan zeker niet de weg.

22 21 Daarnaast is het ook belangrijk om gebruik te maken van andere experts, namelijk collega ondernemers, die bereid zijn om jouw product te promoten en verkopen. Samenwerken met collega s of zelfs concurrenten geeft een gigantische hefboomwerking. Je krijgt een veel groter bereik en het levert voor alle partijen voordelen op. De klant krijgt een nog beter aanbod, bijv. doordat een partner een extra bonus toevoegt. Het levert de partner extra inkomsten op en tevens extra goodwill bij zijn/haar klanten omdat de klanten extra waarde krijgen door een aanvullende dienst. Last but nog least, levert het jouw meer klanten en dus inkomsten op. Deze strategie werkt vooral goed met ondernemers die dezelfde doelgroep hebben, en diensten aanbieden die aansluiten bij jouw diensten. Zij kunnen dan jouw programma promoten in ruil voor commissie. Het geeft jou trouwens ook de mogelijkheid om aan jouw klanten de producten of diensten van jouw partners te verkopen tegen commissie.

23 22 Het voordeel van het inzetten van partners is dat je een veel groter bereik hebt en de klanten van jouw partner hebben al een band met hem of haar en hebben dus al vertrouwen in de partner. Als deze partner dan een product of dienst van een andere ondernemer promoot, zal men sneller op het aanbod ingaan omdat ze vertrouwen hebben in degene die hen al eerder heeft geholpen. Wat ook fantastisch werkt is een product van een partner aanbieden als extra bonus bij aanschaf van het programma. Het werkt waardeverhogend. Je kunt dit dus ook als marketingstrategie inzetten.

24 23 Wil jij van PASSIE naar Passie(f) Inkomen? Ben jij een ondernemer die meer impact wil creëren door meer klanten te helpen door jouw passie ook online aan te bieden aan jouw (potentiële) klanten? Heb je al een bedrijf met klanten en ex-klanten en wil jij de volgende stap maken door jouw passie online te gelde te maken? Wil je meer weten over de P.A.S.S.I.E. methode en op die manier goed beslagen ten ijs te komen bij het realiseren van jouw ultieme online programma? Dan mag je de eendaagse training Van PASSIE naar Passie(f) Inkomen niet missen! Ik help jou bij het realiseren van meer omzet, meer winst, meer impact en meer vrije tijd door het online inzetten van jouw passie. Dus meld je snel aan door op onderstaande knop te drukken! Ik kijk ernaar uit om jou te helpen.

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers 5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers Erno Hannink Make your Coaching Biz No.1 in your Niche Tweet met Hoe krijg je meer verkeer naar de website? En meer leven in deze website?

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie

Artikelen schrijven die de bezoeker trekt voor echt Power Platform

Artikelen schrijven die de bezoeker trekt voor echt Power Platform Artikelen schrijven die de bezoeker trekt voor echt Power Platform Erno Hannink Make your Coaching Biz No.1 in your Niche Tweet met @ernohannink Als je geen tijd hebt om het allemaal uit te zoeken, hoe

Nadere informatie

Whitepaper community management

Whitepaper community management Whitepaper community management De kracht van een sterk merk In deze whitepaper leer je Wat community management is Waarom je community management moet meenemen in je strategie Hoe je je eerste community

Nadere informatie

www.professionelegastouders.com Stap 1: Blijf leren Wanneer jij groeit, groeit jouw bedrijf mee. Je kunt het ook omdraaien: Wanneer jouw bedrijf stilstaat, betekent dat dat er werk voor jou aan de winkel

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een steengoede weggever maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Een "weggever" of gratis aanbod kan ongelooflijk veel

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?"

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen? 8 Succesfactoren om online geld te verdienen "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?" Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen

Nadere informatie

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt Wat een mediakit is Waarom je een mediakit nodig hebt Hoe je een mediakit gebruikt Hoe je een mediakit ontwerpt Een mediakit of een sprekerskit is een document dat een samenvatting is van jouw business.

Nadere informatie

De lanceringsformule. Een stappenplan voor het lanceren

De lanceringsformule. Een stappenplan voor het lanceren De lanceringsformule Een stappenplan voor het lanceren Dit boek gaat over de beste manier om online je diensten te verkopen: door ze te lanceren. Zo n dienst kan een workshop, een online training, een

Nadere informatie

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming 8 Succesfactoren voor een Online Onderneming Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen of zelfs hun hele inkomen online verdienen met hun kennis en content. Misschien

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

De 5 stappen voor een levendige website en meer bezoekers

De 5 stappen voor een levendige website en meer bezoekers De 5 stappen voor een levendige website en meer bezoekers Erno Hannink Make your Coaching Biz No.1 in your Niche Tweet met Weet je niet wat je moet doen met je website om er meer leven in te krijgen? Het

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

Surf Plank. Doe jij offline? Doen wij online. made with

Surf Plank. Doe jij offline? Doen wij online. made with Surf Plank Doe jij offline? Doen wij online. made with Inhoud 1. Wat doe jij? 2. Wat doen wij? 3. Hoe werken wij? 4. Wat kost dat? 5. Referentie 6. Maak een afspraak Wat doe jij? De meeste bedrijven beginnen

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

Waar liggen je kansen online?

Waar liggen je kansen online? Waar liggen je kansen online? Onderzoek het, kijk naar je doelgroep De essentie van een goede online strategie is het aanbieden en creëren van relevante informatie en die informatie op het juiste moment

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Nieuwe klanten Nieuwe klanten Trek er op uit Binnen blijven, wachten op klanten is geen goed idee. Werk je samen met een team? Stuur één of enkele medewerkers de straat

Nadere informatie

ondernemers die een boek willen schrijven

ondernemers die een boek willen schrijven TIPS voor ondernemers die een boek willen schrijven Maak het verschil met de BSTSLLR-methode voor het verhogen van je expertstatus Daisy Goddijn Inhoudsopgave Voorwoord...11 Inleiding...13 De BSTSLLR-methode...17

Nadere informatie

LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE

LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE GOOGLE ZOEKMACHINES WIJ LEVEREN Complete Website Bouw en

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R 1 0 0. 0 0 0 P E R J A A R Jij als ambitieuze ondernemende vrouw hebt een DROOM. Vanuit passie en met jouw missie heb je je bedrijf opgezet. Je werkt hard

Nadere informatie

Wat is marketing dan wel? De beste omschrijving komt uit het Engels.

Wat is marketing dan wel? De beste omschrijving komt uit het Engels. KENNETH NIEUWEBOER M arketing is meer dan het ontwikkelen van een logo en het bewaken van je huisstijl. Als er een goede strategie achter zit, levert marketing een wezenlijke bijdrage aan het rendement

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE CONVERTEER JE SOCIAL MEDIA FANS NAAR KLANTEN G R I P O P S O C I A L D ATA GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE Iedereen kent het probleem. Je hebt veel fans op social media. Je investeert in derden

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Hoger in Google komen Een hoge positie in Google op een relevant zoekwoord zorgt voor een constante stroom aan potentiële klanten. Zo n hoge positie krijg

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

WORKSHOP. Introduction Internet Marketing 14 SEPTEMBER U 18.00U

WORKSHOP. Introduction Internet Marketing 14 SEPTEMBER U 18.00U WORKSHOP Introduction Internet Marketing 14 SEPTEMBER 2017 10.00U 18.00U GEBOUW OVVICE MARTEN MEESWEG 8 3068 AV ROTTERDAM ALEXANDER WWW.BRIGHTIDEAS.INFO/EVENEMENTEN Het internet is uitgegroeid tot de nummer

Nadere informatie

Werkboek Road to success

Werkboek Road to success Werkboek Road to success Stappenplan naar een website die gevonden wordt en klanten van bezoekers maakt Deel 1: Een goede website begint met een goed plan Helpt je ideeën in kaart te brengen en geeft je

Nadere informatie

Voor je begint met bloggen

Voor je begint met bloggen Voor je begint met bloggen Gemma Kregting, Adviseur online marketing Corporate Communications & Marketing Voor je begint met bloggen Waarom bloggen? Stap 1: Onderwerp bepalen Stap 2: Wie gaat er bloggen

Nadere informatie

Business Brochure. Maak kennis met onze services TESWIK

Business Brochure. Maak kennis met onze services TESWIK C R E AT I VE M A R K E T I N G Business Brochure Maak kennis met onze services Teswik is jouw brug naar een succesvol online profiel. Wij zorgen ervoor dat jouw online boodschap aankomt, jouw klanten

Nadere informatie

STAP 1: Bepaal voor wie je schrijft

STAP 1: Bepaal voor wie je schrijft STAP 1: Bepaal voor wie je schrijft Identificeer je doelgroep demografisch, inclusief: Leeftijd Geslacht Beroep Inkomen niveau Opleidingsniveau Type sector # mensen in dienst Type Business ProTip: Zorg

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

Guy Coenen. 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk

Guy Coenen. 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk Guy Coenen 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk 2015 Inleiding Hoe kun je van huis uit geld verdienen met je computer? Wat zijn de beste manieren om freelance bij te verdienen? In

Nadere informatie

Handleiding bepaal de Lifetimevalue van je kanalen in Google Analytics

Handleiding bepaal de Lifetimevalue van je kanalen in Google Analytics Handleiding bepaal de Lifetimevalue van je kanalen in Google Analytics Inhoudsopgave Inleiding... 2 Do s en dont s van Lifetime value (klantwaarde)... 2 Het nieuwe lifetime value rapport: uitleg + tips...

Nadere informatie

Tips voor Succesvolle Productlancering

Tips voor Succesvolle Productlancering Tips voor Succesvolle Productlancering Door Welmoet Babeliowsky 2015-2016 Hallo! Ben je zelfstandige, coach, trainer of adviseur? Dan heb ik gelijk een vraag aan je! Stel je eens voor: Dat je een nieuw

Nadere informatie

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Training Sales Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Verkopen. De één krijgt er een vieze smaak van in zijn mond en de ander staat te trappelen om aan de slag te gaan. Sales is wat jij ervan maakt.

Nadere informatie

4. de investering per module en de opbrengst door de opdrachtgever (OG)

4. de investering per module en de opbrengst door de opdrachtgever (OG) In dit document vind je nadere informatie over: 1. de voorwaarden voor deelname 2. de stage opdracht per module 3. de keuze tussen volledige opleiding of losse modules 4. de investering per module en de

Nadere informatie

Als verkopen niet je vak is maar je wèl omzet moet maken.

Als verkopen niet je vak is maar je wèl omzet moet maken. Als verkopen niet je vak is maar je wèl omzet moet maken. SALES MET EEN GOED VERHAAL Laat mij je dan helpen hoe je ook een goede verkoper wordt. MARIJE BASSTEIN - SALES COACH VOOR IEDEREEN DIE OOK MOET

Nadere informatie

Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1

Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1 Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1 Disclaimer Bij het samenstellen van 5 Manieren om meer klanten te vinden via internet is grote zorg besteed aan de juistheid van de

Nadere informatie

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising De mogelijkheden van Facebook Advertising binnen de totale online marketingstrategie. Facebook Advertising Met 8,9 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

OM JEZELF SCHAALBAAR TE MAKEN ALS ONDERNEMER

OM JEZELF SCHAALBAAR TE MAKEN ALS ONDERNEMER - C H E C K L I S T - OM JEZELF SCHAALBAAR TE MAKEN ALS ONDERNEMER W E N D Y V A N H A R D E V E L D It s Time to Get Inspired! Als ondernemer die een service aanbiedt is het lastig om jezelf schaalbaar

Nadere informatie

Facebook lead-gating

Facebook lead-gating Facebook lead-gating Verzamel leads via je Facebook pagina! KG Online Marketing BV Diepenveenseweg 147 7413 AP Deventer Nederland T. 085 208 2100 W. karelgeenen.nl KvK: 51986302 BTW: NL850252301B01 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt HOE JE NIEUWE LEADS EN KLANTEN KRIJGT VIA WEBINARS Programma Waarom webinars werken 5 redenen waarom je webinars (te) weinig klanten opleveren 4 vormen van

Nadere informatie

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Inhoud E-book Zoekwoorden uitleg 3 Zoekwoorden in je website gebruiken 4 9 tips voor de pagina over jou 6 Tips voor de lancering van je website

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Surf Plank. Doe jij offline? Doen wij online. made with. 20/03/2018 Surf Plank (0/9)

Surf Plank. Doe jij offline? Doen wij online. made with. 20/03/2018 Surf Plank (0/9) Surf Plank Doe jij offline? Doen wij online. made with http://beacon.by/magazine/pdf/surf-plank/surf-plank?type=print 1/13 Inhoud 1. Wat doe jij? 2. Wat doen wij? 3. Hoe werken wij? 4. Wat kost dat? 5.

Nadere informatie

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen ? De communicatie met je klant begint al lang voor het moment dat je klant een product koopt. Het moment dat een toekomstige

Nadere informatie

1. WAAR MOET IK OP LETTEN?

1. WAAR MOET IK OP LETTEN? 1. WAAR MOET IK OP LETTEN? In de begindagen van het web was een standaard website met alleen je contact gegevens voldoende. Maar klanten willen meer. Ze hebben de keus tussen vele aanbieders (waarvan ze

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

Waar sta jij? Reflectie- vragen voor de vakantie, zodat je er straks fit en effectief tegen aan kunt. Marischka Setz DNHS

Waar sta jij? Reflectie- vragen voor de vakantie, zodat je er straks fit en effectief tegen aan kunt. Marischka Setz DNHS Waar sta jij? Reflectie- vragen voor de vakantie, zodat je er straks fit en effectief tegen aan kunt. Vragen uit Loopbaan gesprekken waarmee je meteen jouw voordeel kunt doen Marischka Setz DNHS Waar sta

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

8 Stappen naar Succes

8 Stappen naar Succes 8 Stappen naar Succes Ik ga je een geheim vertellen; Al meer dan 4 jaar was ik zelfstandig Trainer en ik heb geworsteld en gezocht naar; Focus Mijn missie Wie is mijn doelgroep? Hoe kan ik een stabiel

Nadere informatie

Online Geld Verdienen Met Dropshipment

Online Geld Verdienen Met Dropshipment Online Geld Verdienen Met Dropshipment Een snelle start naar je eigen online inkomen Auteur: Remco van de Berg Een uitgave van Online op Maat 30-12-2013, Utrecht Versie: 3 2 Colofon Tekst: Remco van de

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

ondernemers die een boek willen schrijven

ondernemers die een boek willen schrijven TIPS voor ondernemers die een boek willen schrijven BESTSELLER-checklist Daisy Goddijn BESTSELLER-checklist Inleiding Van harte gefeliciteerd met je aanschaf van het boek Experttips voor ondernemers die

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL N A Ï S 2 0 1 7 I S S U E N O. 1 T I J D E L I J K G R A T I S NaïS Zine Download tijdelijk gratis Nieuw INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL Inhoud 1 2 : Waarom jij niet zonder deze zes geheimen

Nadere informatie

WHITEPAPER. 8 Marketinginzichten voor accountants. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1

WHITEPAPER. 8 Marketinginzichten voor accountants. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 WHITEPAPER 8 Marketinginzichten voor accountants Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 De marketeers van Bambuu werken regelmatig voor verschillende zakelijke dienstverleners. Geen bedrijf,

Nadere informatie

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online wereld over hoe je met een goede online Marketing Strategie kunt groeien. Gustavsson Marketing Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

De BESTSELLER-methode

De BESTSELLER-methode De BTR-methode Maak het verschil met de BTR-methode voor het verhogen van je expertstatus tel je eens voor: je zit in de auto en je wordt gebeld; een onbekend nummer. Je neemt op en een vrouw aan de andere

Nadere informatie

Trek meer bezoekers naar je shop

Trek meer bezoekers naar je shop Trek meer bezoekers naar je shop Je weet nu hoeveel bestellingen je maandelijks nodig hebt om genoeg te verdienen om je ideale leven te leiden (zie dag 1 van deze challenge). Als je de opdracht van gisteren

Nadere informatie

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk Training Marketing Marketing, bouwen aan een sterk merk Marketing is vandaag de dag onmisbaar voor een bedrijf om de verkoop van je producten en diensten te bevorderen. Sterker nog, het is een vereiste

Nadere informatie

Stap voor Stap Strategie

Stap voor Stap Strategie Stap voor Stap Strategie naar Passief Inkomen Hugo Bakker Hi, mijn naam is Hugo Bakker en vorig jaar april/ mei heb ik besloten om financieel onafhankelijk te worden via het internet. Simpelweg omdat ik

Nadere informatie

Boekpromotie via LinkedIn. 5 tips! Ook handig als je boek nog niet klaar is! Daisy Goddijn

Boekpromotie via LinkedIn. 5 tips! Ook handig als je boek nog niet klaar is! Daisy Goddijn Boekpromotie via LinkedIn 5 tips! Ook handig als je boek nog niet klaar is! Daisy Goddijn Boekpromotie via LinkedIn Vijf tips over hoe je op een simpele manier LinkedIn kunt inzetten voor de bekendheid

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e T e k s t e n i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e 4 D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e Welke webpagina s heb je nodig? De homepagina, deze noem je Home Blog Diensten of producten Salespage

Nadere informatie

Ondernemen als. Deel 1. Doelgroep: Naam: Telefoon:

Ondernemen als. Deel 1. Doelgroep: Naam: Telefoon: Ondernemen als Deel 1 Doelgroep: Naam: Telefoon: 2 Over Rose Drs. Rose Jansen Marketingpsycholoog Spiritueel Businesscoach Journeytherapeut In 2006 studeerde ik af als Journeytherapeut bij Brandon Bays.

Nadere informatie

DE OVERSTAG FORMULE BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS

DE OVERSTAG FORMULE BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS Belangrijk! Ik weet dat je het liefste gewoon direct aan de slag wilt, en zo snel mogelijk door deze blueprint heen wilt, maar je zult er veel meer uithalen als

Nadere informatie

KICK op meer klanten

KICK op meer klanten KICK op meer klanten Word gevonden met de KICK-methode Daisy Goddijn ebookpoint COLOFON KICK op meer klanten oktober 2011- Daisy Goddijn, ebookpoint Versie 1.1 Daisy Goddijn ebookpoint www.ebookpoint.nl

Nadere informatie

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013 FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING 14 november 2013 Edwin Palsma The Food Agency Specialisten in food marketing Wij verbinden voedingskennis, technologie, marketing en sales om de marktpositie van agro & food

Nadere informatie

De Ideale Combinatie van Content en Marketing

De Ideale Combinatie van Content en Marketing De Ideale Combinatie van Content en Marketing Content Marketing. De eerste keer dat ik over content marketing hoorde was in mijn eiwitpoeder.nl tijdperk zo n 10 jaar geleden. Je moet goede content schrijven,

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Gratis workshop voor Ondernemend Roombeek Enschede 24-4-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede

Nadere informatie

Profielscan. Jouw online eerste indruk! Waar ik vooral op let: Aan de slag

Profielscan. Jouw online eerste indruk! Waar ik vooral op let: Aan de slag Profielscan Jouw online eerste indruk! Middels deze scan voorzie ik je met veel plezier van waardevolle informatie: een professionele en objectieve kijk op jouw LinkedIn profiel. Nadat je zelf al een en

Nadere informatie

5 Redenen waarom Retargeting essentieel is voor UW bedrijf.

5 Redenen waarom Retargeting essentieel is voor UW bedrijf. 5 Redenen waarom Retargeting essentieel is voor UW bedrijf. Retargeting is het process van het plaatsen van een tracking code op een website bezoeker zijn browser met de doelstelling om gerichte adverenties

Nadere informatie

TIPS voor succesvolle productlanceringen

TIPS voor succesvolle productlanceringen TIPS voor succesvolle productlanceringen Creëer meer omzet met de lanceringsformule voor het online verkopen van je diensten Welmoet Babeliowsky Inhoudsopgave Voorwoord... 11 Inleiding... 13 De lanceringsformule...

Nadere informatie

17 November 2015 DE NIEUWE REIS VAN DE VERENIGING

17 November 2015 DE NIEUWE REIS VAN DE VERENIGING 17 November 2015 DE NIEUWE REIS VAN DE VERENIGING DE REIS VAN DE KLANT! CONCURRENTIE KOMT VAN ALLE KANTEN Door vercommercialisering van de markt en de enorme groei van het internet is er een nieuwe realiteit

Nadere informatie

Video marketing voor makelaars 7 tips

Video marketing voor makelaars 7 tips Video marketing voor makelaars 7 tips Dus je wilt beginnen met video marketing? Erg slim, want nog lang niet alle makelaars gebruiken video, terwijl 85% van de huizen verkopers aangeeft dat ze liever een

Nadere informatie

15 Geweldige Stappen Om Meer Gratis Bezoekers Te Genereren Voor Je Website

15 Geweldige Stappen Om Meer Gratis Bezoekers Te Genereren Voor Je Website Speciaal Rapport 15 Geweldige Stappen Om Meer Gratis Bezoekers Te Genereren Voor Je Website Published By: Martijn Smidtman http://www.veelbezoekers.com Doel van dit document Welkom bij deze training over

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

Marketing voor een Succesvolle praktijk

Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing is iets dat je eigenlijk continu doet als je met vreemden over jouw dienst praat. Marketing is namelijk het communiceren van de waarde van jouw dienst

Nadere informatie