G R O U P. klimaatbeheersing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "G R O U P. klimaatbeheersing"

Transcriptie

1 klimaatbeheersing

2 ERKEND SPECIALIST KOUDE TECHNIEK ERKEND SPECIALIST KLIMAAT BEHEERSING H B HB Group: dé specialist in klimaatbeheersing en luchtconditionering Al tientallen jaren biedt de internationale HB Group maatwerk in oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing en luchtconditionering. De HB Group is opgesplitst in twee divisies, elk met hun eigen specialisme: HB Drying Systems en HB Koeltechniek. Deze twee divisies vullen elkaar in de praktijk nauwkeurig aan in regelingen en installaties voor temperatuur-, vocht- en klimaatbeheersing. Wij ontwerpen installaties voor de meest uiteenlopende toepassingen: van complete klimaatbeheersing voor bedrijven en kantoren, koel- en vriesinstallaties in een werkgebied tot -70 C en zeer geavanceerde, ultra moderne nauwkeurige regelingen in bijvoorbeeld testlaboratoria. Milieu, onze tweede natuur Iedereen heeft een wens en elk land heeft zijn specifieke regels. Logisch! HB luistert naar u en levert een degelijk product dat past in uw omgeving en bij uw situatie. Om zeker te stellen dat alle installaties aan de steeds hogere kwaliteitseisen blijven volden, voeren wij een beleid van continue kwaliteitsverbetering en productinnovatie. Aandacht voor het milieu en de economie gaan bij HB samen. Juist door dit spannende samenspel blijven wij scherp en vinden wij de weg waar HB voor staat: een hoog rendement tegen de laagst mogelijke bedrijfskosten en een lage emissie van schadelijke stoffen (CO2). Mede hierdoor vertrouwen opdrachtgevers in o.a. de voedingsmiddelenindustrie, farmacie, offshore, scheepvaart, opslag en andere zakelijke gebieden op onze expertise. Het hoofdkantoor van de HB Group bevindt zich in Almelo (Nederland). Daarnaast zijn er vestigingen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Tsjechië en China. De productie vindt plaats in China, Nederland en Tsjechië. Binnen de HB Group werken wereldwijd enkele honderden mensen. De HB Group is bovendien ISO- en VCA-gecertificeerd. Daarnaast zijn wij lid van de NVKL. Aan het NVKL label kunt u de koude- en klimaatspecialisten herkennen. Alle aangesloten installateurs moeten voldoen aan de criteria van de NVKL. Ze staan voor kwaliteit en professionaliteit. Wij kunnen daarom met trots vaststellen: HB levert een duurzaam kwaliteitsproduct dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen met een hoog rendement. Simply better! Alle producten hebben daarom een duurzame kwaliteit, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en hebben een hoog rendement. Wij gebruiken alleen milieuvriendelijke en dus 100% CFK-vrije koudemiddelen voor onze koeltechnische installaties.

3 Luchtbehandelingsystemen Adsorptiedrogers Luchtbehandelingsystemen filteren en conditioneren de lucht in woningen en gebouwen teneinde een optimaal klimaat te realiseren. HB Drying Systems ontwerpt, produceert en installeert luchtdroogsystemen en luchtbehandelingsinstallaties met daarin een volledige conditionering van de lucht. Deze systemen bestaan uit adsorptie, koeling, verwarming, bevochtiging of ontvochtiging of een combinatie hiervan. De essentie van luchtbehandeling is dat lucht in circulatie wordt gebracht en vervolgens wordt gekoeld, gedroogd of bevochtigd en gezuiverd door middel van buitenlucht of filters. Onze adsorptiedrogers kenmerken zich door hun hoge capaciteit bij normale buitentemperaturen en vochtigheid (%RV). Bovendien hebben zij een bijzonder goed rendement in vergelijking met andere ontvochtigingssystemen bij intrede condities met lage temperaturen en vochtigheden. Luchtbehandeling wordt in de volksmond vaak verward met airconditioning. Dit zijn echter twee verschillende zaken. Luchtbehandeling omvat het totaalsysteem om binnenlucht te behandelen en per ruimte te doseren. Airconditioning bestaat in de regel uit een losse unit of units, die specifiek ingezet worden om te koelen. De adsorptiedroger kan gebruik maken van vrijwel elke energiebron zoals: stoom, gas, elektriciteit, warm water, warmtepomp en zonne-energie. Op deze manier kan de meest goedkope en milieuvriendelijke vorm van energie gebruikt worden. Voor koel- en vriescellen zijn speciale adsorptiedrogers leverbaar welke ontworpen zijn voor drogen bij temperaturen van -25 C of lager. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden! Tevens behoren er zogenaamde mobiele adsorptiedrogers tot het leveringsprogramma welke worden ingezet bij tijdelijke taken zoals het drogen van gebouwen bij waterschade. Enkele bekende toepassingen zijn: procesdroging gedurende de productie van materialen, opslag waar droge lucht benodigd is in het algemeen, procesluchtdroging wanneer een laag dauwpunt vereist is.

4 HB GROUP Koeltechniek Droog en klimaatkamers De activiteiten van HB Koeltechniek liggen in het verlengde van HB Droogsystemen. HB Koeltechniek ontwerpt en produceert koel-, vriesen klimaatinstallaties, topkoeling, luchtbehandelings- en speciaalinstallaties voor product- en procesbeheersing met daarin een volledige conditionering van de lucht evenals systemen voor energieterugwinning. Droog- en klimaatkamers worden wereldwijd toegepast voor het drogen van een grote hoeveelheid producten. Het controleren en beheersen van temperatuur en luchtvochtigheid of het handhaven van een bepaalde luchtconditie is een complex proces, vooral in situaties met sterk wisselende buitencondities. Ook hier gaat het om installaties voor de meest uiteenlopende doeleinden. We noemen het bewaken van temperatuur en vochtigheid in serverruimtes en elektriciteitscentrales tot het constant houden van de luchtcondities in de levensmiddelenindustrie ten behoeve van de fabricage, transport en opslag van bijvoorbeeld melkpoeder, koffie, drop en allerlei andere hygroscopische producten. Bij het vervaardigen van droogkamers komt veel kijken. Vanaf het ontwerp tot en met het eindproduct is HB zich goed bewust van haar verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu. Alle droogkamers hebben daarom een duurzame kwaliteit, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, worden gefabriceerd volgens de wettelijke regels van het exportland en hebben een hoog rendement. Vanzelfsprekend worden hierbij ook de specifieke vereisten van de pallet- en verpakkingsindustrie in acht genomen (zoals de ISPM no. 15 maatregel). De installaties zijn ontworpen voor koeling, verwarming, bevochtiging of ontvochtiging of een combinatie hiervan. De installaties kunnen met behulp van de in house testopstelling overeenkomstig de gespecificeerde eisen getest worden. Op die manier ontwerpen, bouwen en leveren wij duurzame systemen voor o.a. de voedingsmiddelen-, farmaceutische-, chemische-, petrochemische- en scheepvaartindustrie. In combinatie met het geavanceerde en gebruikersvriendelijke computerbesturingssysteem, bent u verzekerd van een hoog rendement gecombineerd met een uitmuntende kwaliteit van het te drogen product. Wij leveren en monteren droogkamers onder een bestaande overkapping of geheel vrijstaand. Onze droogkamers zijn gebaseerd op drie technologieën; zoals drogen volgens het conventionele principe, drogen volgens het condensatie principe en drogen met oververhitte stoom. Vanzelfsprekend adviseren onze ingenieurs u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw onderneming.

5 Airconditioning, een bewuste keuze Computerbesturingssystemen Een goed leef- en werkklimaat leidt er toe dat je gezonder blijft en je fitter voelt. Het juiste binnenklimaat, zowel in de zomer als in de winter, levert een positieve bijdrage aan je algemeen welbevinden. Investeren in een goed binnenklimaat verdient zich daarom ruimschoots terug. Moderne airconditioning koelt, verwarmt, filtert en zuivert de lucht. Daarnaast ontvochtigt het ruimtes. Airconditioning is daardoor veel meer dan een luxe artikel: het is een bewuste keuze voor een gezond leefklimaat. Het verzacht en voorkomt lichamelijke aandoeningen aan met name longen en luchtwegen. De juiste temperatuur en een gezonde luchtkwaliteit leiden ook tot een prettiger werksfeer en een verhoging van het arbeidsrendement: het ziekteverzuim vermindert en de concentratie verhoogt. De door ons geleverde installaties kunnen worden voorzien van een volledige PLC besturing. Voor de visualisatie en bediening worden touch screens gebruikt. Indien de installatie uit meerdere deel-installaties bestaat, kunnen de afzonderlijke delen via een netwerk met elkaar worden verbonden. Dit geeft de mogelijkheid tot centrale bediening. Indien gewenst, is het ook mogelijk om een koppeling te maken met een reeds bij de opdrachtgever aanwezige installatie. De benodigde software wordt in eigen beheer ontwikkeld en onderhouden. Door toepassing van losse bouwstenen kan de software modulair worden opgebouwd en daarmee eenvoudig aan de wensen van de opdrachtgever worden aangepast. Aircosystemen bestaan uit een binnen- en een buitendeel die via dunne koelleidingen met elkaar verbonden zijn. Deze systemen worden splitof multisplit genoemd. De leidingen kunnen trouwens in de meeste gevallen in muur of plafond weggewerkt worden. Naast koelen kunnen deze systemen ook de lucht verwarmen en hierdoor een goede aanvulling zijn op vloerverwarming. Het geluidniveau van de moderne systemen is dusdanig laag dat het nauwelijks waar te nemen is. Wilt u plezierig wonen, heerlijk slapen of efficiënt werken? Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. Indien de opdrachtgever zelf wil voorzien in de besturingssoftware en visualisatie kan een besturingskast in de adsorptiedroger worden opgenomen. Zeker bij adsorptiedrogers biedt dit grote voordelen. De opdrachtgever hoeft dan naast de elektrische voeding alleen nog maar een datakabel aan te sluiten op het decentrale I/O systeem dat zich in de besturingskast bevindt. Dit geeft een forse besparing op de installatiekosten en tijd ter plaatse. Op deze manier kan de adsorptiedroger ook volledig worden geïntegreerd in een procesinstallatie. Voor de besturing van droogkamers is een eigen recepturensysteem ontwikkeld. Dit systeem biedt de mogelijkheid om recepten te maken en te bewerken op het touch panel maar daarnaast ook op een PC met behulp van MS Excel. Van ieder droogproces wordt het temperatuur- en RV verloop automatisch opgeslagen.

6 Eigen engineeringsafdeling HB Group maakt onderhoud eenvoudig De HB Group beschikt over een eigen vakbekwame engineeringsafdeling. Zij ontwikkelen nieuwe producten, zoeken designoplossingen voor kostprijsreductie en optimalisatie en zij stippelen de weg uit van idee naar product. Hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt een voorstel doen voor zowel het ontwerp als de bijbehorende prijsopgaaf. Pro-actief, flexibel en oplossingsgericht Al in een vroeg stadium worden eventuele technische risico s en kritische onderdelen in kaart gebracht. Door nauwe samenwerking met externe partners, wordt ook de kostprijs goed in de gaten gehouden. Periodiek onderhoud verlengt de levensduur en vergroot de bedrijfszekerheid van uw installaties. Daarnaast levert dit een positieve bijdrage aan de optimalisering en energiebesparing van uw installatie. Een vakkundig periodiek onderhoud bevordert de levensduur en voorkomt storingen. HB kan het complete onderhoud voor u verzorgen voor een aantrekkelijke prijs. Graag zetten wij voor u de voordelen op een rijtje. Hoeveel onderhoudsbedrijven komen er nu bij u op bezoek? Wie houdt dat bij? En wat kosten al die verschillende onderhoudsbeurten? Via ontwerpschetsen en globale berekeningen komt een eerste oplossing in beeld welke in samenspraak met de opdrachtgever vervolgens wordt uitgewerkt tot de benodigde gedetailleerde constructietekeningen. Deze vormen uiteindelijk de basis voor de realisering van het klantspecifieke systeem of apparaat. Vanzelfsprekend wordt hierbij zorgvuldig rekening gehouden met de aspecten regelgeving, veiligheid, gezondheid en milieu. Up-to-date Onze engineeringsafdeling werkt met de nieuwste technische inzichten en is volledig op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen het vakgebied. Laat ons weten wat uw wensen en eisen zijn. Onze engineers laten zich graag uitdagen! Voorkom verrassingen achteraf. Met HB als onderhoudspartner kiest u voor heldere afspraken over tijd, prijs en reparaties. Daarnaast houden wij u ook tijdens en na de werkzaamheden op de hoogte van onze werkzaamheden. HB maakt onderhoud eenvoudig, want zij zijn ook gespecialiseerd in het onderhouden van machines die zij niet zelf hebben geleverd.

7 Van den Broekeweg PH Almelo - Nederland T +31 (0) F +31 (0) E info@hb-almelo.nl I

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

HB Group Van den Broekeweg 16 7602 PH Almelo - Holland Tel. +31 - (0)546 865066 Fax +31 - (0)546 860666 Email info@hb-almelo.nl Web www.hb-almelo.

HB Group Van den Broekeweg 16 7602 PH Almelo - Holland Tel. +31 - (0)546 865066 Fax +31 - (0)546 860666 Email info@hb-almelo.nl Web www.hb-almelo. HB Group Van den Broekeweg 16 7602 PH Almelo - Holland Tel. +31 - (0)546 865066 Fax +31 - (0)546 860666 Email info@hb-almelo.nl Web www.hb-almelo.nl Simply Better Droogsystemen Een motto dat staat voor

Nadere informatie

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel Als specialist werken wij samen met u als Installateur. Een logische combinatie. warmtepompen computerruimtekoeling Koeltechnisch handelen Vacumeren Luchtbehandeling DRUKPBEPROEVING vullen met koudemiddel

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

De nieuwe airco s van AGPO Ferroli. Een koud kunstje

De nieuwe airco s van AGPO Ferroli. Een koud kunstje De nieuwe airco s van AGPO Ferroli Een koud kunstje Airco s van AGPO Ferroli Heerlijk, die zomers. Ze worden steeds warmer. Maar in uw huis is die zomerse warmte vaak niet gewenst. AGPO Ferroli heeft voor

Nadere informatie

AIRCONDITIONING. Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD

AIRCONDITIONING. Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD AIRCONDITIONING Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD IBK AIRCONDITIONING: EEN STERKE DIVISIE VAN DE IBK GROEP IBK Airconditioning levert alle denkbare componenten

Nadere informatie

www.reek.nl AIRCONDITIONING, KOELTECHNIEK KLIMAATBEHEERSING ERKEND CV-INSTALLATEUR/LOODGIETER

www.reek.nl AIRCONDITIONING, KOELTECHNIEK KLIMAATBEHEERSING ERKEND CV-INSTALLATEUR/LOODGIETER TECHNISCHE INSTALLATIE GROEP AIRCONDITIONING, KOELTECHNIEK KLIMAATBEHEERSING ERKEND CV-INSTALLATEUR/LOODGIETER INSTALLATIETECHNIEK Is onderdeel van: Van den Reek Technische Installatie Groep www.reek.nl

Nadere informatie

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten? Onze zorg! Voor de beheersing van het

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

de Klimaatbeheerser.nl

de Klimaatbeheerser.nl de Klimaatbeheerser.nl Klimaatbeheersing is maatwerk. Net als een goed maatpak: het moet goed zitten, goed voelen én er goed uitzien. De Klimaatbeheerser levert klimaatsystemen voor uiteenlopende locaties.

Nadere informatie

Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie

Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie Een prettig klimaat in uw winkel of restaurant: dat is wat uw klanten en medewerkers willen! Uw personeel werkt met meer

Nadere informatie

Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens. EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast

Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens. EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast Het juiste koelsysteem voor uw technische ruimte In technische

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort

geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort geldig vanaf 01.09.2012 Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm kraanwater s Winters lekker behaaglijk, in de zomer heerlijk koel

Nadere informatie

- Business uitvoering

- Business uitvoering - Business uitvoering Sommige airco's zijn verkrijgbaar in een business uitvoering, dit houdt in dat de buitenunit is voorzien van een hoge- en lagedrukbeveiliging. Deze beschermt de compressor bij storingen.

Nadere informatie

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND VLOER- / PLAFOND UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD WHEN IT S GREEN Greenovation

Nadere informatie

ECO V. lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning. Speciefieke kenmerken van de Eco V-unit:

ECO V. lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning. Speciefieke kenmerken van de Eco V-unit: lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning ECO V In het kader van het huidige bouwbesluit, waarin een eis is opgenomen dat uw werk of verblijfsruimte een juiste luchtverversing behaald, heeft LG Electronics

Nadere informatie

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL Klimaatmakers Veilig en vertrouwd! Warmte en ventilatie zijn essentieel voor een heerlijk klimaat in uw woning.

Nadere informatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Een comfortabele leefomgeving is uw goed recht. Door de opwarming van de aarde is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Om u toch

Nadere informatie

Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie

Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie Een prettig klimaat in uw winkel of restaurant: dat is wat uw klanten en medewerkers willen! Uw personeel werkt met meer

Nadere informatie

ELEKTRISCHE EN INFRAROODVERWARMING. Het programma van de specialist.

ELEKTRISCHE EN INFRAROODVERWARMING. Het programma van de specialist. ELEKTRISCHE EN INFRAROODVERWARMING Het programma van de specialist www.etherma.nl Al meer dan 35 jaar geeft ETHERMA deskundig advies op het gebied van elektrisch verwarmen. Als volwaardig partner en adviseur

Nadere informatie

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit:

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit: C D E LG Electronics Commercial Airconditioners Kanaal unit Wanneer u een perfect binnenklimaat wenst, maar de installatie niet zichtbaar in uw ruimte wilt hebben, biedt de kanaal unit esthetisch de mooiste

Nadere informatie

D2Recool. Duurzaam klimaatsysteem voor een comfortabel binnenklimaat. Product informatie

D2Recool. Duurzaam klimaatsysteem voor een comfortabel binnenklimaat. Product informatie D2Recool Duurzaam klimaatsysteem voor een comfortabel binnenklimaat Product informatie D2Recool: Duurzame en effectieve klimaatbeheersing De D2Recool productlijn is één van de klimaatsystemen van Dutch

Nadere informatie

Creators of Air. Airconditioners. Plafondmodellen, Vloermodellen, Cassettemodellen & Kanaalmodellen

Creators of Air. Airconditioners. Plafondmodellen, Vloermodellen, Cassettemodellen & Kanaalmodellen Creators of Air Airconditioners Plafondmodellen, Vloermodellen, Cassettemodellen & Kanaalmodellen Bedieningen Fuji Electric bedieningen, voor elk wat wils. Met onze uitgebreide is het instellen en beheren

Nadere informatie

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Volop aangename warmte in huis tijdens de winter

Nadere informatie

Airconditioning Altijd het juiste klimaat in zomer en winter

Airconditioning Altijd het juiste klimaat in zomer en winter Airconditioning Altijd het juiste klimaat in zomer en winter Antwerpen Rotterdam WAAROM AIRCONDITIONING Tegenwoordig is airconditioning geen luxe meer maar vervult een belangrijke functie in woon- en werkomgeving.

Nadere informatie

geotherm hybride systeem

geotherm hybride systeem geotherm hybride systeem Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-08 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met het geotherm hybride systeem

Nadere informatie

Mitsubishi Heavy Industries is één van de toonaangevende airconditioning producenten in de wereld. Bescherming van het milieu staat centraal bij de

Mitsubishi Heavy Industries is één van de toonaangevende airconditioning producenten in de wereld. Bescherming van het milieu staat centraal bij de s Multi-split Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg. SCM_Multi-split Mitsubishi Heavy Industries is één van de toonaangevende airconditioning producenten in de wereld. Bescherming van het

Nadere informatie

Itho Daalderop Energiezuinig en comfortabel klimaatsysteem. uw nieuwe. woning

Itho Daalderop Energiezuinig en comfortabel klimaatsysteem. uw nieuwe. woning Itho Daalderop Energiezuinig en comfortabel klimaatsysteem uw nieuwe woning Water/water warmtepomp: - Verwarming in koude maanden door gebruik van bodemwarmte - Koeling in warme maanden door gebruik van

Nadere informatie

optimale klimaatoplossing

optimale klimaatoplossing MKB, kantoren en utiliteit retail en detailhandel We vinden altijd de optimale klimaatoplossing zorg, overheid en scholen industrie en tuinbouw hotel, leisure en wellness We vinden altijd de optimale klimaatoplossing

Nadere informatie

Creators of Air R32. Airconditioners R32 Wandmodellen

Creators of Air R32. Airconditioners R32 Wandmodellen Creators of Air Airconditioners Wandmodellen Bedieningen Fuji Electric en, voor elk wat wils. Met onze uitgebreide wand is het instellen en beheren van onze airconditioner kinderspel. Fuji Electric levert

Nadere informatie

Vloermodel Cassettemodel Kanaalmodel Plafondmodel airconditioners

Vloermodel Cassettemodel Kanaalmodel Plafondmodel airconditioners Vloermodel Kanaalmodel airconditioners Cassettemodel Plafondmodel Bedieningen Fuji Electric bedieningen, voor elk wat wils Fuji Electric levert een verscheidenheid aan bedieningen om aan ieders wens tegemoet

Nadere informatie

Comfortabel én milieuvriendelijk wonen. Met Nuon Stadswarmte en ComfortKoeling

Comfortabel én milieuvriendelijk wonen. Met Nuon Stadswarmte en ComfortKoeling Comfortabel én milieuvriendelijk wonen Met Nuon Stadswarmte en ComfortKoeling Comfortabel koel of warm met oog voor het milieu Gefeliciteerd! Uw nieuwe woning kunt u zeer eenvoudig en comfortabel verwarmen

Nadere informatie

Itho Daalderop Hybride lucht/water warmtepompen. innovatief. & energiezuinig

Itho Daalderop Hybride lucht/water warmtepompen. innovatief. & energiezuinig Itho Daalderop Hybride lucht/water warmtepompen innovatief & energiezuinig HP Cube en Base Cube: HP Cool Cube en Base Cube: - Aanzienlijke besparing op energiekosten - Bekende en beproefde componenten

Nadere informatie

Direct de temperatuur die u wilt, voldoende warm water en altijd verse lucht in huis

Direct de temperatuur die u wilt, voldoende warm water en altijd verse lucht in huis Direct de temperatuur die u wilt, voldoende warm water en altijd verse lucht in huis Direct de temperatuur die u wilt, voldoende warm water en altijd verse lucht in huis Thuiskomen na een vakantie of lange

Nadere informatie

Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning Vaillant Services Advies en ondersteuning Ook de service is betrouwbaar Uw installateur adviseert Welk geotherm hybride systeem is het meest geschikt voor u? Uw installateur helpt u met een deskundig advies,

Nadere informatie

Addicool. Leo Suiker directeur

Addicool. Leo Suiker directeur Addicool. Leo Suiker directeur Voorwoord. Addicool heeft zich door haar jarenlange ervaring en expertise ontwikkeld tot marktleider op het gebied van custom made luchtbehandelings kasten. En omdat we veel

Nadere informatie

Creators of Air. Airconditioners Plafondmodellen, Vloermodellen Cassettemodellen & Kanaalmodellen

Creators of Air. Airconditioners Plafondmodellen, Vloermodellen Cassettemodellen & Kanaalmodellen Creators of Air Airconditioners Plafondmodellen, Vloermodellen Cassettemodellen & Kanaalmodellen Met onze uitgebreide is het instellen en beheren van onze airconditioner kinderspel. Bedieningen Fuji Electric

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY. www.airwell.nl

WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY. www.airwell.nl PHOENIX PNX DCI WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY www.airwell.nl Buitendeel GC 9-12-18 DCI Buitendeel gc 21 DCI Buitendeel gc 24 DCI RC4 DE DC INVERTER technologie De Inverter technologie omvat: een

Nadere informatie

Thermo Air is een Nederlands producent van hoogwaardige luchtbehandelingsproducten

Thermo Air is een Nederlands producent van hoogwaardige luchtbehandelingsproducten Standaard en maatwerk oplossingen LUCHTVERWARMING KOELING LUCHTBEHANDELING VENTILATIE VENTILATOREN WARMTETERUGWINNING ONDERDELEN REGELAPPARATUUR Thermo Air is een Nederlands producent van hoogwaardige

Nadere informatie

Duurzaam verwarmen en koelen met gas

Duurzaam verwarmen en koelen met gas Duurzame gaswarmtepompen voor o.a.: Kantoorgebouwen Frisse Scholen Verzorgingstehuizen (P4) (P6) (P7) www.gasengineering.nl Duurzaam verwarmen en koelen met gas De voordelen van verwarmen en koelen met

Nadere informatie

AT TEC WARMTEPOMPEN AARDWARMTEPOMP 4-18 KW TECHNEA WARMTEPOMPEN HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING

AT TEC WARMTEPOMPEN AARDWARMTEPOMP 4-18 KW TECHNEA WARMTEPOMPEN HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING TECHNEA duurzaam AARDWARMTEPOMP 4-18 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING Specialist duurzame installatietechniek 058-288 47 39 info@technea.nl www.technea.nl

Nadere informatie

OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- GEBRUIK. LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS KANAAL UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT

OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- GEBRUIK. LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS KANAAL UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- KANAAL UNIT GEBRUIK. UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD WHEN IT S GREEN Greenovation

Nadere informatie

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit:

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit: De LG vloer-/plafond units zijn ontworpen voor montage op de vloer of direct onder het plafond. De plafond onderbouw unit wordt vaak toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte

Nadere informatie

MENGEN DOSEREN TRANSPORTEREN DROGEN

MENGEN DOSEREN TRANSPORTEREN DROGEN MENGEN DOSEREN TRANSPORTEREN DROGEN Onderneming Modulair systeem Doseren en mengen Transporteurs Geavanceerde technologie Een perfect modulair systeem Alleen wie zijn techniek flexibel aanpast op de vraag

Nadere informatie

Vaillant Airconditioning: Het stille genieten

Vaillant Airconditioning: Het stille genieten Vaillant Airconditioning: Het stille genieten Hethele jaar een behaaglijk woonklimaat We zijn er helemaal aan gewend om in de winter ons huis te verwarmen. Maar is het eigenlijk niet net zo vanzelfsprekend

Nadere informatie

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen Introductie eco2heat Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling Wie is Eco2heat? Eco2heat kiest voor duurzame, groene warmte. Aangezien ongeveer 30% van het wereld energie verbruik verwarming

Nadere informatie

Luchtbehandelingscentrales

Luchtbehandelingscentrales Luchtbehandelingscentrales VKT Plus: LBK volledig naar wens aan te passen, inclusief standaard regeling Al het goede van de VKT inclusief geïntegreerde regeltechniek, bedrading en leidingen. www.oc-verhulst.nl

Nadere informatie

Frisse Lucht GREEN PACKAGE. Energie uit de lucht - 100% duurzaam

Frisse Lucht GREEN PACKAGE. Energie uit de lucht - 100% duurzaam GREEN PACKAGE Energie uit de lucht - 100% duurzaam Het comfort van vloerverwarming, koeling en warmtapwater in een duurzaam energiesysteem voor bij u thuis. Frisse Lucht Green Package, duurzame energie

Nadere informatie

Wat kun je meten én verbeteren bij klimaatklachten in gebouwen?

Wat kun je meten én verbeteren bij klimaatklachten in gebouwen? Wat kun je meten én verbeteren bij klimaatklachten in gebouwen? Pagina 1 van 6 Inhoud Inhoud... 2 Klimaatklachten... 3 Welke klachten zijn het meestal?... 3 Klimaatonderzoek kan klimaatklachten verbeteren...

Nadere informatie

Alles voor een goed gevoel.

Alles voor een goed gevoel. INHOUD Voorwoord 4 De goed gevoel garanties 6 Installatietechniek 8 Service & Onderhoud 10 Badkamer realisatie 12 Aqualon Groen 14 Project - Bij de Neut 16 Adviesgesprek 18 Aqualon Vlasstraat 8 5561 AJ

Nadere informatie

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit:

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit: De LG vloer-/plafond units zijn ontworpen voor montage op de vloer of direct onder het plafond. De plafond onderbouw unit wordt vaak toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte

Nadere informatie

Bron van zuivere lucht...

Bron van zuivere lucht... Bron van zuivere lucht... Brainy, Bron van zuivere lucht Prestaties van leerlingen en docenten hangen direct samen met een gezonde luchtkwaliteit in de klaslokalen. Uit onderzoek is echter gebleken dat

Nadere informatie

OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- VERBRUIK. LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS CASSETTE UNIT 4 ZIJDIG UITBLAZEND UNIEKE KENMERKEN

OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- VERBRUIK. LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS CASSETTE UNIT 4 ZIJDIG UITBLAZEND UNIEKE KENMERKEN LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- CASSETTE UNIT 4 ZIJDIG UITBLAZEND VERBRUIK. UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD

Nadere informatie

10 gratis tips om een goede airco uit te kiezen

10 gratis tips om een goede airco uit te kiezen 10 gratis tips om een goede airco uit te kiezen Tip 1. Koop een airco die niet plug & play is. Er zijn verschillende airco systemen op de markt die plug & play zijn. Dit houdt in dat u zelf de airco op

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens het beste van het beste, ik wil me goed voelen!» Vloermodel RESIDENTIEEL

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens het beste van het beste, ik wil me goed voelen!» Vloermodel RESIDENTIEEL Verwarming & Airconditioning * «Ik wens het beste van het beste, ik wil me goed voelen!» Vloermodel RESIDENTIEEL Vloermodel Ik wens comfort. Ik wens gebruiksgemak. Ik wens stilte. Ik wens de beste prestaties.

Nadere informatie

Itho Daalderop Installatieconcepten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. wonen zonder. energierekening

Itho Daalderop Installatieconcepten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. wonen zonder. energierekening Itho Daalderop Installatieconcepten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat wonen zonder energierekening regeltechniek Slimme installatieconcepten voor nieuwbouw en renovatie Vandaag nog beginnen

Nadere informatie

Verwarmen Ventileren Koelen. Aangenaam sporten. Energie besparen. Een aangenaam sportklimaat tegen minimale kosten. Aangenaam

Verwarmen Ventileren Koelen. Aangenaam sporten. Energie besparen. Een aangenaam sportklimaat tegen minimale kosten. Aangenaam Verwarmen Ventileren Koelen Energie besparen Een aangenaam sportklimaat tegen minimale kosten Aangenaam comfort Alles-in-één klimaatsysteem In een tijd waarin kritisch gekeken wordt naar bouw- en exploitatiekosten

Nadere informatie

Airconditioners Wandmodellen. Creators of Air

Airconditioners Wandmodellen. Creators of Air Airconditioners Wandmodellen Creators of Air Bedieningen Fuji Electric en, voor elk wat wils. Met onze uitgebreide is het instellen en beheren van onze airconditioner kinderspel. Fuji Electric levert een

Nadere informatie

Oplossingen voor drogen en verwarmen in de bouw

Oplossingen voor drogen en verwarmen in de bouw Oplossingen voor drogen en verwarmen in de bouw Inleiding De voortgang van bouwwerkzaamheden is afhankelijk van weersinvloeden. Als het weer slecht is, dan zullen maatregelen moeten worden getroffen om

Nadere informatie

Feeding the world with solar power.

Feeding the world with solar power. Feeding the world with solar power. inteqnion-solar.com Zonne-energie. Duurzame energiebron van de toekomst. De markt voor energievoorziening is volop in beweging. Fossiele brandstoffen als gas en olie

Nadere informatie

90% DOUBLE300. Voor een gezonder luchtklimaat. WarmeTerugWinning rendement (WTW)

90% DOUBLE300. Voor een gezonder luchtklimaat. WarmeTerugWinning rendement (WTW) DOUBLE300 Voor een gezonder luchtklimaat De Double300 bestaat uit 1 unit die werkt op basis van een Fancoil met WTW (WarmteTerugWinning). De unit kan ventileren, direct verwarmen en eventueel koelen op

Nadere informatie

Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure

Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure TEE Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure Co.ma. spa Heatex levert verwarming en koeling coils van Co.ma. Spa uit Italië. Co.ma. spa is opgericht in 1973, in de regio Verona. Elke coil wordt geselecteerd

Nadere informatie

Itho centrale ventilatieunit CVE ECO-fan 2. Voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Itho centrale ventilatieunit CVE ECO-fan 2. Voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Itho centrale ventilatieunit CVE ECO-fan 2 Voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Energiezuinig door toepassing gelijkstroommotoren. Een Centrale Ventilatie-Eenheid die ruim 83% minder energie

Nadere informatie

Air Service Center staat dus niet zomaar voor klimaat op maat! 2. 1. Recuperatie-unit. 4. Afvoerschouw (groen)

Air Service Center staat dus niet zomaar voor klimaat op maat! 2. 1. Recuperatie-unit. 4. Afvoerschouw (groen) Gezond en ecologisch verantwoord wonen zijn factoren die vandaag meer dan ooit hun stempel op de markt drukken. In het hedendaagse drukke leven wil men thuiskomen in een comfortabele omgeving waar men

Nadere informatie

AT4-CAPRI klimaatbeheersing voor zwembaden

AT4-CAPRI klimaatbeheersing voor zwembaden AT4-CAPRI klimaatbeheersing voor zwembaden Geavanceerde technologie op het gebied van klimaatbeheersing in zwembaden 3-trapswarmteterugwinning binnen- en buitenzijde in kunststof poedercoating uitgevoerd

Nadere informatie

Voorstel Van het college van burgemeester en wethouders Aan de raad van Zoeterwoude. Vergadering : 31 augustus 2017 Nummer : 17/37

Voorstel Van het college van burgemeester en wethouders Aan de raad van Zoeterwoude. Vergadering : 31 augustus 2017 Nummer : 17/37 Voorstel Van het college van burgemeester en wethouders Aan de raad van Zoeterwoude Vergadering : 31 augustus 2017 Nummer : 17/37 Afdeling : Ruimtelijk ontwikkeling Registernummer: bi/z17-015897-1776a

Nadere informatie

Energie voor het leven

Energie voor het leven Energie voor het leven De warmtepomp van IDM verwarmt en koelt voor nu en in de toekomst Warmtepomp van Aarde... betekent voor ons allemaal zekerheid, warmte en thuis Horizontale bodemwisselaar Op een

Nadere informatie

MONOBLOCK 4-34 KW LUCHT WARMTEPOMP TECHNEA WARMTEPOMPEN AT TEC WARMTEPOMPEN

MONOBLOCK 4-34 KW LUCHT WARMTEPOMP TECHNEA WARMTEPOMPEN AT TEC WARMTEPOMPEN TECHNEA duurzaam LUCHT WARMTEPOMP MONOBLOCK 4-34 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING OVER AT-TEC Al 35 jaar zijn we gespecialiseerd in het produceren van warmtepompen

Nadere informatie

Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen

Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen Uw huis is uw thuis. U komt er tot rust, besteedt er tijd met vrienden en familie. De ruimte waar u verblijft, moet daarom comfortabel en behaaglijk zijn als

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Klima

Kracht door samenwerking. VDL Klima Kracht door samenwerking VDL Klima VDL Klima De voortgang van uw processen en uw productie, daar draait het om bij VDL Klima. Soms kunnen we die voortgang waarborgen met een standaardproduct. Veel vaker

Nadere informatie

N 1. solution. climate BUILDINGS. for sustainable - 1 NL1

N 1. solution. climate BUILDINGS. for sustainable - 1 NL1 N 1 climate solution for sustainable BUILDINGS NL1-1 Een SAPP ceiling is zowel ecologisch als architecturaal het aangewezen klimaatsysteem voor zeer uiteenlopende projecen. Smart Acoustic Passive Power

Nadere informatie

ZWEMBAD LUCHTBEHANDELING DanX

ZWEMBAD LUCHTBEHANDELING DanX ZWEMBAD LUCHTBEHANDELING DanX ZWEMBAD LUCHTBEHANDELING Comfortabel zwemmen in een prettig binnenklimaat Wie houdt er niet van een verfrissende duik? Helaas is de luchtkwaliteit in binnenbaden vaak niet

Nadere informatie

> www.vrom.nl. Uw autoairco, het milieu en uw portemonnee

> www.vrom.nl. Uw autoairco, het milieu en uw portemonnee > www.vrom.nl Uw autoairco, het milieu en uw portemonnee 02 Steeds meer mensen hebben een airco in de auto. Een autoairco is comfortabel. In de zomer houdt de airco uw auto lekker koel. En in de winter

Nadere informatie

GEBOUWEN SCHOLEN BEURSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS. HR-WTW Hoog Rendement Warmteterugwinning

GEBOUWEN SCHOLEN BEURSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS. HR-WTW Hoog Rendement Warmteterugwinning GEBOWEN SCHOLEN BERSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS HRWTW Hoog Rendement Warmteterugwinning Ventileren Doordat gebouwen steeds beter geïsoleerd worden en daardoor hermetisch zijn

Nadere informatie

DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER

DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER EOS PLUS HP DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER Lucht-water warmtepomp voor de productie van Sanitair Warm Water zonder gebruik van gas. Deze pomp, speciaal

Nadere informatie

Inhoud DE CONSEQUENTIES...3

Inhoud DE CONSEQUENTIES...3 ALLES OVER HET UITFASEREN VAN SYNTHETISCHE KOUDEMIDDELEN Inhoud DE CONSEQUENTIES...3 MEER OVER SYNTHETISCHE KOUDEMIDDELEN...3 WAT ZIJN DE HOOFDPUNTEN UIT DE NIEUWE F- GAS WETGEVING...3 Een beperking van

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

Energie Regeneratie Ventilatie. Op EPBD lijst. Energie efficiënte balansventilatie met warmte- én vochtuitwisseling ERV

Energie Regeneratie Ventilatie. Op EPBD lijst. Energie efficiënte balansventilatie met warmte- én vochtuitwisseling ERV Energie Regeneratie Ventilatie Op EPBD lijst Energie efficiënte balansventilatie met - én uitwisseling ERV ERV: Energie efficiënte ventilatie voor gezonde binnenlucht Samsung ventilatiesysteem D is erkend

Nadere informatie

JANSE ARJAN 06-22919197 AMSTERDAM ARJANJANSE@HOTMAIL.COM 16 FEB 1989, NEDERLAND 2008-2012

JANSE ARJAN 06-22919197 AMSTERDAM ARJANJANSE@HOTMAIL.COM 16 FEB 1989, NEDERLAND 2008-2012 2008-2012 2007-2008 2001-2007 HBO, Werktuigbouwkunde, Hogeschool Windesheim, Zwolle, afgerond Universiteit, Industrieel Product Ontwerpen, Universiteit Twente, Enschede, niet afgerond VWO Natuur en Techniek,

Nadere informatie

uw portaal voor technisch facilitair management unica online

uw portaal voor technisch facilitair management unica online uw portaal voor technisch facilitair management unica online , Altijd en overal inzicht in uw technische installaties Snel en eenvoudig een storing melden? Inzicht in het energiegebruik van uw installaties?

Nadere informatie

Ultieme koelperfectie

Ultieme koelperfectie Ultieme koelperfectie KOUDETECHNIEK Partnership voor Topprestaties! koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer De perfecte condities voor uw producten? Onze zorg! Al sinds

Nadere informatie

FolderDRUK.indd :56:12

FolderDRUK.indd :56:12 FolderDRUK.indd 1 18-06-2009 17:56:12 INVENTARISATIE TMS NEEMT DE COMPLETE ZORG VOOR KOELINSTALLATIES EN KLIMAATBEHEERSING UIT HANDEN. ADVIES ONTW TMS - Technical Maintenance Service -, opgericht in 1995,

Nadere informatie

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva Waarom de koeltechnische markt verovert De opwarming van onze aarde staat steeds meer in de belangstelling. Ook de emissie van de traditionele

Nadere informatie

Koelen én ventileren met de FreeCooler

Koelen én ventileren met de FreeCooler Koelen én ventileren met de FreeCooler Milieuvriendelijk comfortabel kostenbesparend Klimaatbeheersing met de FreeCooler De FreeCooler Een nieuw gekoeld ventilatiesysteem dat in veel opzichten een verbetering

Nadere informatie

Service en expertise op maat? De GEA Happel Dienst-na-verkoop staat voor u klaar!

Service en expertise op maat? De GEA Happel Dienst-na-verkoop staat voor u klaar! Service en expertise op maat? De GEA Happel Dienst-na-verkoop staat voor u klaar! Onze GEA Happel Dienst-na-verkoop werkt op basis van vier pijlers GEA Happel is sinds jaar en dag marktleider in luchtbehandelingsunits.

Nadere informatie

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit:

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit: LG Electronics Commercial Airconditioners Kanaal unit Wanneer u een perfect binnenklimaat wenst, maar de installatie niet zichtbaar in uw ruimte wilt hebben, biedt de kanaal unit esthetisch de mooiste

Nadere informatie

Agrarische markt. New Business. Droog- en bewaartechniek

Agrarische markt. New Business. Droog- en bewaartechniek Agrarische markt New Business Droog- en bewaartechniek In de agrarische markt is veel energie benodigd om een optimaal groeiklimaat te realiseren. Na de productie is het de kunst om de producten optimaal

Nadere informatie

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Altijd de goede verbinding! Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit: uw wensen zijn ons uitgangspunt EPR Technopower is gespecialiseerd in de Engineering,

Nadere informatie

Energy-Floor haalt energie uit de bodem van uw woning

Energy-Floor haalt energie uit de bodem van uw woning Energy-Floor haalt energie uit de bodem van uw woning De laatste jaren is er qua energiebehoefte veel veranderd in de woningbouw. Voorheen waren de behoefte en kosten m.b.t. verwarming in nieuwbouw woningen

Nadere informatie

TECHNEA. duurzaam WARMTEPOMPEN AT TEC WARMTEPOMPEN AARDWARMTEPOMP 2-4 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING

TECHNEA. duurzaam WARMTEPOMPEN AT TEC WARMTEPOMPEN AARDWARMTEPOMP 2-4 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING TECHNEA duurzaam AARDWARMTEPOMP 2-4 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING OVER AT-TEC Al 35 jaar zijn we gespecialiseerd in het produceren van warmtepompen van

Nadere informatie

Installatiebedrijf van Hal

Installatiebedrijf van Hal Installatiebedrijf van Hal WATER/GAS ELEKTRA DUURZAME ENERGIE VENTILATIE SANITAIR Nijverheidsweg 15 4529 PP Eede ZEEUWS-VLAANDEREN Tel: 0117-492869 Fax: 0117-493089 E-mail: info@installatiebedrijf-vanhal.nl

Nadere informatie

Voor een florissante installatie

Voor een florissante installatie Tuinbouwtechniek Voor een florissante installatie In de glastuinbouw worden bloemen en groenten gekweekt onder gunstige omstandigheden. Kassen moeten dag en nacht warm worden gehouden, en sommige planten

Nadere informatie

Specifieke kenmerken van de Art Cool unit:

Specifieke kenmerken van de Art Cool unit: Bent u op zoek naar een unieke airconditioner, eentje die anders is dan de rest? Kies dan voor Art Cool, een stijlvolle, innovatieve en aantrekkelijk ogende airconditioner. Vormgegeven als een kunstwerk,

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

Centrumvoorzieningen voor. recreatie + camping. Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen

Centrumvoorzieningen voor. recreatie + camping. Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen Centrumvoorzieningen voor recreatie + camping Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen Goed in bouw en realisatie van centrumge Landgoed De Hellendoornse Berg Ervaren specialist In de afgelopen decennia

Nadere informatie

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix SHUFFLE-MIX www.shufflemix.nl Shuffle-Mix Shuffle-Mix Bent u op zoek naar een compact systeem om uw producten te beluchten? Wilt u ook kosten besparen? Lees dan deze brochure met daarin het volledige Shuffle-Mix

Nadere informatie