Mobiele Cleaning-In-Place

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mobiele Cleaning-In-Place"

Transcriptie

1 Mobiele Cleaning-In-Place Efficiënt, hygiënisch en volautomatisch reinigen van procesinstallaties Garantie op een optimaal reinigingsresultaat

2 Mobiele Cleaning-In-Place Efficiënt, hygiënisch en volautomatisch reinigen van procesinstallaties Packo Industry ontwikkelde een mobiele unit voor de reiniging van hygiënegevoelige procesinstallaties in de voedingsindustrie. De unit werd ontworpen met maximale aandacht voor hygiëne. Ze is eenvoudig te verplaatsen en kan dus voor verschillende procesinstallaties worden gebruikt. Ze kan ook als flexibele uitbreiding dienen op een vast reinigingssysteem voor specifieke of minder courante reinigingen. De reiniging gebeurt volgens het principe van Cleaning-In-Place (CIP): automatisch en zonder de procesinstallatie te openen of te ontmantelen. Het automatische besturingsprogramma reinigt bovendien alle tanks en leidingen grondig en met een minimaal verbruik van energie, water en reinigingsmiddelen. Voor welk soort vervuiling? Productresten Micro-organismen Chemicaliën - Resten van reinigings- en ontsmettingsmiddelen - Smeermiddelen van opstarttesten of onderhoud Voor welke producten? Dranken Ei Vloeibare gist Sauzen Soepen Room Melk Crèmes Pekel Wat is Cleaning-In-Place? Cleaning-In-Place (CIP) is het reinigen van leidingen of volledige componenten van installaties zonder die te moeten ontmantelen of openen. Het omvat het spuiten of sproeien van vloeibare reinigingsmiddelen op oppervlakken of de circulatie ervan doorheen een installatie. En dat onder verhoogde turbulentie en snelheid. De reiniging is volledig geautomatiseerd, waardoor er weinig tot geen manuele handelingen aan te pas komen. (Bron: NDA Chemical Safety Code, 1985)

3 De voordelen HYGIENE: conform strenge hygiënevereisten De mobiele CIP-units van Packo Industry zijn ontworpen met maximale aandacht voor hygiëne: de konische vorm van de tankbodem, het hygiënische laswerk, de aflopende leidingen, enz. beperken het risico op contaminatie van uw eindproduct. De units voldoen aan de strengste hygiënenormen en -richtlijnen: BRC 6, International Food Standard, 1935/2004 Food contact, enz. KWALITEIT: garantie op een optimale reiniging De reiniging gebeurt automatisch en dus steeds onder dezelfde omstandigheden. Bovendien wordt het resultaat telkens gecontroleerd en is het mogelijk om alle reinigingsdata op te slaan. Op die manier wordt de reiniging meetbaar, reproduceerbaar en traceerbaar. De mobiele CIP-unit is eenvoudig te verplaatsen van de ene procesinstallatie naar de andere. PRODUCTIVITEIT: meer rendement uit uw productieomgeving De procesinstallatie moet niet ontmanteld worden, wat leidt tot een snellere reiniging en een lager risico op arbeidsongevallen. Door de grondige reiniging daalt ook het risico op stilstanden en gaan de procesinstallaties langer mee. GEBRUIKSGEMAK: eenvoudig te verplaatsen, aan te sluiten en te bedienen De units nemen weinig plaats in, zijn gemakkelijk te verplaatsen en eenvoudig aan te sluiten op elke procesinstallatie. Zo kunt u één unit inzetten voor de reiniging van meerdere procesinstallaties. Dankzij het intuïtieve bedieningspaneel stelt u vlot het geschikte reinigingsprogramma samen op maat van de specifieke procesvereisten. Het intuïtieve bedieningspaneel maakt het gebruik eenvoudig. DUURZAAMHEID: efficiënt gebruik van middelen De reinigingsprogramma s verzekeren een optimaal gebruik van energie, water en reinigingsmiddelen. U kunt de mobiele CIP-unit ook laten configureren voor recirculatie van de reinigingsmiddelen, waardoor het verbruik ervan nog verlaagt. Via het bedieningspaneel selecteert u snel het geschikte reinigingsprogramma, dat telkens uit verschillende stappen bestaat. Binnen elke stap past u de beschikbare parameters (tijd, CIP-tankvolume, temperatuur, conductiviteit, enz.) flexibel aan. Doe de test en huur mij!

4 Efficiënte en effectieve reiniging Packo Industry heeft een uitgebreid gamma van zowel mobiele als vaste CIP-systemen. Stuk voor stuk voeren ze een volledige reinigingscyclus uit volgens optimale parameters. Op die manier verzekeren ze een grondige en efficiënte reiniging van uw specifieke procesinstallatie. Naadloze integratie van de mobiele CIP-unit in uw proces Flexibel: applicatie -> retourpomp Flexibel: retourpomp -> CIP Flexibel: applicatie -> CIP Te reinigen installatie of leidingwerk Koud water Warm water stuurkast + bediening detergenten Flexibel: CIP -> applicatie Afvoer Perslucht Elektriciteit aansluitingen CIP CIP-tank CIP-pomp verwarming Temperatuur Chemisch Flexibel inzetbaar voor elke reinigingscyclus Tijd Mechanisch De CIP-systemen van Packo Industry nemen elke fase van de reinigingscyclus voor hun rekening: 1. Voorspoeling met water om productresten te weken en/of te verwijderen 2. Eén of meer wascycli met recirculatie van verschillende reinigingsmiddelen, inclusief spoelingen tussendoor 3. Afvoer van de reinigingsmiddelen 4. Naspoeling met warm of koud water 5. Drogen (optioneel) 6. Desinfectie en naspoeling (optioneel) Het besturingsprogramma verzekert een effectieve reiniging van de procesinstallatie op basis van de optimale combinatie van vier parameters (zie Sinner s Circle). Sinner s Circle, de vier parameters voor een effectieve reinigingscyclus Per cyclusstap is een flexibele combinatie van de volgende vier parameters mogelijk: Temperatuur: door de juiste combinatie van warm en koud water wordt de optimale reinigingstemperatuur per reinigingsstap bekomen. Chemisch effect: het doseringspercentage van de reinigingsmiddelen wordt bepaald op basis van het effect dat het basische of zure reinigingsmiddel heeft op het reinigingsresultaat. Tijd: de vooraf geprogrammeerde reinigingscycli bestaan uit meerdere tijdsgerelateerde reinigingsstappen, waardoor de totale reinigingstijd geoptimaliseerd kan worden. Mechanische impact: om vervuiling te verwijderen, regelt het besturingsprogramma de optimale snelheid en druk aan de sproeibol of jet in de te reinigen procesinstallatie.

5 Wat kunt u van ons verwachten? Packo Industry heeft één doel voor ogen: klanten gemoedsrust bieden. Daarvoor gaan we samen met u op zoek naar de beste reinigingsoplossing voor uw procesinstallatie. En dat gaat verder dan enkel de selectie van de meest geschikte mobiele CIP-unit voor uw specifieke situatie De reinigbaarheid van uw proceslijn verbeteren Audit Een grondige reiniging hangt in de eerste plaats af van de reinigbaarheid van uw procesinstallatie. Tijdens een audit bekijken onze technische experts de afwerkingsgraad, de koppelingen en de gebruikte materialen van uw procesinstallatie en doen ze aanbevelingen om de reinigbaarheid te verhogen. Indien u dat wenst, voeren we de aanpassingen ook zelf uit. Met onze testinstallatie kunnen we ook reinigingstesten uitvoeren met uw producten. CIP-systeem op maat Ontwerp en constructie Onze technische experts ontwikkelen een mobiele CIP-unit die perfect aansluit op uw specifieke situatie. In eerste instantie werken we een proces- en instrumentatiediagram (P&ID) uit en vervolgens een 3D-ontwerp van de unit. Na goedkeuring van dit ontwerp werken we een minutieuze planning uit en bouwen we de reinigingsinstallatie volgens de afgesproken specificaties. Optimale werking en gebruik verzekerd Installatie en testen De mobiele CIP-unit wordt uitvoerig getest vooraleer hij in gebruik wordt genomen. Na installatie begeleiden we uw medewerkers in het optimale gebruik van de unit. We geven ook opleidingen voor operatoren en onderhoudstechnici. Permanente opvolging, ook na levering Dienst na verkoop Na installatie bieden we permanente ondersteuning voor (preventief) onderhoud en eventuele herstellingen. Bovendien blijven we ter beschikking om elke vraag over de unit te beantwoorden. De feedback over onze producten en projectaanpak gebruiken we om u in de toekomst nog beter te bedienen.

6 Packo Industry Your peace of mind Stainless steel equipment for food and pharma Packo Industry is een innovatieve producent van roestvast stalen installaties voor hygiënegevoelige productieprocessen in de voedingsindustrie en de farmaceutische sector. We brengen onze klanten gemoedsrust, vanaf de projectfase en doorheen de volledige levensduur van de installatie. Dat doen we met een gestructureerde projectaanpak en planning, een competent team met grondige kennis van de noden en normen van de sector en met een uitgebreide dienstverlening na implementatie. Sectorkennis De voedings- en drankindustrie en de farmaceutische sector met hun specifieke toepassingen, vereisten en normen. Packo Industry Degelijk ontwerp Focus op een veilig en hygiënisch ontwerp dat ook efficiënt maakbaar is. Technische competentie Machinebouw, hydraulica, mechanica, pneumatica, lastechnieken, eigen productiefaciliteit en engineeringsbureau. Packo Industry Torhoutsesteenweg Zedelgem - België - T F inox@packo.com - De geleverde foto s en beschrijving zijn bedoeld als leidraad en het is mogelijk dat ze niet altijd volledig overeenstemmen met de geleverde stukken. We raden u aan om eerst contact op te nemen met Packo Industry vooraleer u bestelt. Voor andere modellen: gelieve contact op te nemen met Packo Industry. Wijzigingen onder voorbehoud.

Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer sneller, betrouwbaarder en aan een lagere kost

Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer sneller, betrouwbaarder en aan een lagere kost FOR YOUR PEACE OF MIND Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer sneller, betrouwbaarder en aan een lagere kost Uw productie, klaar voor morgen Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

Corrosiebestendig / Hygienic Design. Hygiënisch Betrouwbaar Bestendig

Corrosiebestendig / Hygienic Design. Hygiënisch Betrouwbaar Bestendig a l ph a Corrosiebestendig / Hygienic Design Hygiënisch Betrouwbaar Bestendig Corrosiebestendig ontwerp RVS aan de uitgang Spatwaterdicht bij IP65 Vernikkeld oppervlak Voor levensmiddelen geschikte smering

Nadere informatie

Hygiënisch ontwerp. Waarom oppervlaktebehandeling in voedingsmiddelenindustrie wordt ingezet tegen microbiologische vervuiling

Hygiënisch ontwerp. Waarom oppervlaktebehandeling in voedingsmiddelenindustrie wordt ingezet tegen microbiologische vervuiling Hygiënisch ontwerp Waarom oppervlaktebehandeling in voedingsmiddelenindustrie wordt ingezet tegen microbiologische vervuiling Agenda D&W Process Technology Bakkersland Bakkersland en kwaliteit IFS en BRC

Nadere informatie

Dé nieuwe norm van schoon

Dé nieuwe norm van schoon robotic cleaning solutions Dé nieuwe norm van schoon Infectiepreventie in ziekenhuizen wordt steeds belangrijker. De reiniging van bedden en matrassen speelt hierbij een belangrijke rol. Hoe schoner het

Nadere informatie

GAMAJET omdat u afhankelijk bent van schone tanks. Tankreiniging op maat

GAMAJET omdat u afhankelijk bent van schone tanks. Tankreiniging op maat T. +31 (0)20 497 67 80 www.spraybest.nl info@spraybest.nl Tankreiniging op maat Is mijn tank, vat of silo écht schoon? Hoeveel chemicaliën en hoeveel (warmte) energie gebruik ik voor de reiniging? Hoeveel

Nadere informatie

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 Een Snel systeem... voor efficiënte reiniging Een complete cyclus in 20 minuten OPTIMALE BEHANDELINGSTIJD VOOR REINIGING EN DESINFECTIE De

Nadere informatie

wascarrousel Voor het hogedruk uitwassen van silex en betonnen wandpanelen voor industriebouw infobrochure

wascarrousel Voor het hogedruk uitwassen van silex en betonnen wandpanelen voor industriebouw infobrochure JMB nv wascarrousel Voor het hogedruk uitwassen van silex en betonnen wandpanelen voor industriebouw infobrochure I. Algemene informatie De JMB HD-reinigingsinstallatie zorgt voor een geautomatiseerd uitwasproces

Nadere informatie

SERIE ENT. De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen

SERIE ENT. De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen SERIE ENT De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen SERIE ENT Slim Een proces Een volledige cyclus 1 14 minuten Verbeter je prestaties DE BESTE TIJD-PRESTATIE RATIO OP DE MARKT Met een

Nadere informatie

Reinigen en desinfecteren

Reinigen en desinfecteren Reinigen en desinfecteren Ik weet het: het heeft al eens eerder in het clubblad gestaan. Maar voor de nieuwere leden misschien toch interessant omdat zij niet alle oude artikelen gaan doorlezen. Allereerst

Nadere informatie

MODULAIRE REINIGINGSLIJN

MODULAIRE REINIGINGSLIJN MODULAIRE REINIGINGSLIJN Het flexibele ultrasoon reiniging systeem voor de industrie. ELMA X-TRA LIJN De Elma X-tra units zijn bekend om hun hoge kwaliteitsprestatie en de betrouwbare Elma kwaliteit. Lange

Nadere informatie

JohnsonDiversey biedt u:

JohnsonDiversey biedt u: JohnsonDiversey biedt u: Totale hygiëneoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie De hoogste hygiënestandaard Verhoogde productiviteit Effectieve kostenbeheersing en efficiëntie Zekerheid dankzij partnership

Nadere informatie

Hygiënisch en aseptisch ontwerpen van roestvast staal apparatuur

Hygiënisch en aseptisch ontwerpen van roestvast staal apparatuur Hygiënisch en aseptisch ontwerpen van roestvast staal apparatuur Vanaf 1 januari 2005 is binnen de EU de nieuwe General Food Law van kracht. Daardoor zijn steeds meer voedingsproducenten aansprakelijk

Nadere informatie

Schoonmaak, gedrag en hygiëne

Schoonmaak, gedrag en hygiëne Schoonmaak, gedrag en hygiëne René Bakker, Accountmanager bij Hago Food & Industry r.bakker@hago.nl of 06-20136745 of https://www.linkedin.com/in/renebakkervught/ Agenda 1. Introductie 3. Elementen voor

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel Gillain & Co

Bedrijfsprofiel Gillain & Co NL HYGIENIC EQUIPMENT FOR FOOD & LIFE SCIENCES Bedrijfsprofiel Gillain & Co M a s t e r i n g P u r i t y Méér dan 140 jaar leverancier aan de hoge en ultrahoge zuiverheidssectoren FOOD PURE INDUSTRY Gillain

Nadere informatie

complete controle tot in uw vingertoppen...

complete controle tot in uw vingertoppen... complete controle tot in uw vingertoppen... Leventi is al ruim 40 jaar een toonaangevend merk op het gebied van bake-off ovens en combisteamers. Door de kwaliteit en duurzaamheid, de ruime keuze in modellen

Nadere informatie

Module 2 Reinigingstechnologie en Hygiëne in de voedselindustrie

Module 2 Reinigingstechnologie en Hygiëne in de voedselindustrie Module 2 Reinigingstechnologie en Hygiëne in de voedselindustrie Dit project werd gefinancierd met de steun van de Europese Commissie. De verantwoordelijkheid voor deze publicatie ligt uitsluitend bij

Nadere informatie

REINIGING VAN DE AIRCO INSTALLATIE MET TUNAP EFFICIËNT OPGELOST

REINIGING VAN DE AIRCO INSTALLATIE MET TUNAP EFFICIËNT OPGELOST Innovatie Hygiëne - Technologie REINIGING VAN DE AIRCO INSTALLATIE MET TUNAP EFFICIËNT OPGELOST GEZONDHEIDSNEUTRAAL INTERIEURKLIMAAT MET Contra Sept TUNAP Chemie die beweegt. TUNAP.COM REINIGING & SPOELING

Nadere informatie

M E N G & P R O C E S T A N K S O P S L A G T A N K S D R U K V AT E N S P E C I A A L B O U W S K I D B O U W / T U R N K E Y R O E R W E R K E N G

M E N G & P R O C E S T A N K S O P S L A G T A N K S D R U K V AT E N S P E C I A A L B O U W S K I D B O U W / T U R N K E Y R O E R W E R K E N G M E N G & P R O C E S T A N K S O P S L A G T A N K S D R U K V AT E N S P E C I A A L B O U W S K I D B O U W / T U R N K E Y R O E R W E R K E N G E B R U I K T E T A N K S Tank & Procestechniek Altermij

Nadere informatie

EndoHigh PAA & EndoHigh Detergent. Uitstekende procesprestaties

EndoHigh PAA & EndoHigh Detergent. Uitstekende procesprestaties SPECIALISTS MEER DAN IN 30 ENDOSCOPE JAAR DE SPECIALIST REPROCESSING IN REINIGING FOR MORE EN DESINFECTIE THAN 30 YEARS! VAN FLEXIBELE ENDOSCOPEN EndoHigh PAA & EndoHigh Detergent Uitstekende procesprestaties

Nadere informatie

imop Lite Mobiele reiniging

imop Lite Mobiele reiniging imop Lite Mobiele reiniging Welkom bij de revolutie imop Lite De imop Lite is lichter dan de i-mop XL en is daarmee de kleinste en lichtste machine in de hele i-mop-reeks. Met deze uitbreiding op de huidige

Nadere informatie

Steelco Bedpanspoelers

Steelco Bedpanspoelers Steelco Bedpanspoelers Steelco Bedpanspoelers De internationale reputatie van Steelco groeit nog steeds vanwege haar beleid op het gebied van investering in productontwikkeling. Deze serie bedpanspoelers

Nadere informatie

Reinigen en desinfecteren

Reinigen en desinfecteren Reinigen en desinfecteren In de levensmiddelenindustrie wordt vaak gesproken over reinigen en desinfecteren. Eigenlijk hoort er nog een uitdrukking vóór: opruimen. Er blijkt veel onduidelijkheid te zijn

Nadere informatie

TopClean M Uitrukken zonder zorgen

TopClean M Uitrukken zonder zorgen Professionele reinigings- en desinfectietechnologie Uitrukken zonder zorgen Professionele reiniging en desinfectie voor de ademhalingsapparatuur van brandweerkorpsen www.topclean-m.de komt in actie voor

Nadere informatie

Batching. Een beter begrip van uw batchingsysteem

Batching. Een beter begrip van uw batchingsysteem Een beter begrip van uw batchingsysteem Voor het ontwerp van een standalone batchingsysteem moeten de onderdelen zorgvuldig worden geselecteerd, op basis van de unieke procesvereisten. Batchingsystemen

Nadere informatie

ALGEMENE DIENSTEN. G l o b a l e x p e r t i s e i n p l a t e h e a t e x c h a n g e r m a i n t e n a n c e

ALGEMENE DIENSTEN. G l o b a l e x p e r t i s e i n p l a t e h e a t e x c h a n g e r m a i n t e n a n c e ALGEMENE DIENSTEN Allround expertise in het onderhoud van platenwarmtewisselaars G l o b a l e x p e r t i s e i n p l a t e h e a t e x c h a n g e r m a i n t e n a n c e HET GROOTSTE ONDERHOUDSCENTRUM

Nadere informatie

Milieuvriendelijke en efficiënte desinfectie zonder chemicaliën en toxische additieven enkel elektriciteit, zout en water?

Milieuvriendelijke en efficiënte desinfectie zonder chemicaliën en toxische additieven enkel elektriciteit, zout en water? Milieuvriendelijke en efficiënte desinfectie zonder chemicaliën en toxische additieven enkel elektriciteit, zout en water? Dankzij een uiterst efficiënte en stabiele diaphragma electrolyse produceert ANOLYTECH

Nadere informatie

Intelligente Portioneer Machine PORTIO

Intelligente Portioneer Machine PORTIO Intelligente Portioneer Machine PORTIO PORTIO Intelligente Portioneer Machine Snijden aan hoge snelheid op vast gewicht of vaste dikte Grote nauwkeurigheid, minimaal verlies Flexibele software Onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

Droogijsstraaltechniek

Droogijsstraaltechniek Eco Trust Droogijsstraaltechniek INFOBUNDEL WAT IS DROOGIJSSTRALEN? Het betreft een reinigingsproces waarbij kleine korrels koolzuurijs CO 2 -deeltjes-, bij een temperatuur van 79,8 C, aan hoge snelheid

Nadere informatie

Droge Baansmering DLS-5000 Product lijn voor kunststoffen transportkettingen

Droge Baansmering DLS-5000 Product lijn voor kunststoffen transportkettingen Overzicht - Dit is geen utopie meer - Technologie : Innovatief en gebruiksvriendelijk - Extreem laag smeermiddelverbruik - Economie : Bespaar tot 90% in de operationele kosten - Referenties - Globale dienstverlening

Nadere informatie

DE SPECIALISTEN IN SCHILDERWERKEN EN COATINGS

DE SPECIALISTEN IN SCHILDERWERKEN EN COATINGS DE SPECIALISTEN IN SCHILDERWERKEN EN COATINGS dak- en gevelwerken betonrenovatie Vloersystemen schilderwerken en coatings waterdichting industriële Renovatie 360 RENOVEREN EN BESCHERMEN Suerickx Industrial

Nadere informatie

BESPAAR TOT 75% CHEMICALIEN, 30% WATER EN 30% ENERGIE

BESPAAR TOT 75% CHEMICALIEN, 30% WATER EN 30% ENERGIE GREEN SPIRIT Gamma BESPAAR TOT 75% CHEMICALIEN, 30% WATER EN 30% ENERGIE Bespaar tot 75% op detergent, tot 30% op water en tot wel 30% op energie. De nieuwe Electrolux vaatwassers beperken het gebruik

Nadere informatie

Duidelijkheid in de jungle van normen en richtlijnen

Duidelijkheid in de jungle van normen en richtlijnen Duidelijkheid in de jungle van normen en richtlijnen Er zijn in het recente verleden diverse gevallen van recalls n.a.v. gezondheidsklachten als gevolg van het eten van besmette producten. De retail bedrijven

Nadere informatie

Industriële stofzuigers voor de farmaceutische-, DE

Industriële stofzuigers voor de farmaceutische-, DE Industriële stofzuigers voor de farmaceutische-, DE voedingsindustrie en OEMs Nilfisk industriële stofzuigers voor de farmaceutische- en voedingsindustrie en OEMs Nilfisk is één van de wereldleiders voor

Nadere informatie

HOVAP. Een complete serie hygiënische pompen in roestvast staal geschikt voor vloeistoffen tot 500 mpa s. Hygiënische centrifugaalpompen

HOVAP. Een complete serie hygiënische pompen in roestvast staal geschikt voor vloeistoffen tot 500 mpa s. Hygiënische centrifugaalpompen HOVAP Een complete serie hygiënische pompen in roestvast staal geschikt voor vloeistoffen tot 500 mpa s Kenmerken Uitgevoerd met standaard elektromotoren. Verkrijgbaar volgens ATEX CE Ex IIG c T3/T4. Toepassing

Nadere informatie

15% Modulair traject Technisch Operator. korting *

15% Modulair traject Technisch Operator. korting * Modulair traject Technisch Operator 15% korting * 1 Onderhoudsmechanica - Basis 2 Pneumatica 3 Onderhoudselektriciteit - Basis 4 Machineveiligheid en Kwaliteitsvol Werken I 5 Onderhoudsmechanica - Gevorderd

Nadere informatie

WERCA.BE. Click & Clean LP JET

WERCA.BE. Click & Clean LP JET Click & Clean LP JET Robuuste en efficiënte schuim en ontsmettingseenheid. Onmisbaar in ruimtes die vaak gereinigd en ontsmet moeten worden. Zorgt voor een maximale hygiëne, tegen minimale kostprijs. Geschikt

Nadere informatie

Groentewasmachine, type: VWM-3600 VS

Groentewasmachine, type: VWM-3600 VS Groentewasmachine, type: VWM-3600 VS http://www.jegerings.com 9-7-2018 1 Algemeen De groentewasmachine VWM-3600 VS is ontworpen voor kleine en middelgrote groentensnijbedrijven. De machine past uitstekend

Nadere informatie

collect & use rainwater

collect & use rainwater rainwater Joepie het regent in België Je kan het leuk vinden of niet maar we wonen in België en het regent hier nu éénmaal vaak. Reden te meer om dit ongemak om te buigen in uw voordeel. Wist je dat regenwater

Nadere informatie

Gegarandeerd maatvast én kleurvast

Gegarandeerd maatvast én kleurvast Gegarandeerd maatvast én kleurvast Gegaranderd maatvast én kleurvast! Voor oppervlaktebehandeling van aluminium en roestvast staal bent u bij KO-AR in Stompetoren aan het juiste adres. KO-AR is gespecialiseerd

Nadere informatie

FabricAir Verdeelsystemen

FabricAir Verdeelsystemen FabricAir Verdeelsystemen Lichtgewicht Geen condensatie Aantrekkelijke prijzen geluidsloze ventilatie snelle en eenvoudige installatie tochtvrij binnenklimaat wasbaar en hygiënisch brede kleurselecties

Nadere informatie

CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM VOOR INDUSTRIE

CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM VOOR INDUSTRIE CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM VOOR INDUSTRIE Krachtig, onderhoudsvrij en duurzaam Aantrekkelijk voor de gebruikers High-efficiënt en energiezuinig Custom made HOE BELANGRIJK IS ERGOX VOOR MIJN ONDERNEMING?

Nadere informatie

VOEDINGSINDUSTRIE REINIGINGSSYSTEMEN INHOUD

VOEDINGSINDUSTRIE REINIGINGSSYSTEMEN INHOUD REINIGINGSSYSTEMEN INHOUD 1. EcoSpray Reinigingssysteem 2. Click & Clean (L) Reinigingssysteem 3. Click & Clean (M) Reinigingssysteem 4. Click & Clean (H) Reinigingssysteem 5. Click & Clean Mobiel 6. GRUNDFOS

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten.

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. Iseco, gekend om haar specia listische service op hoog niveau. Omwille van de veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid heeft alle apparatuur

Nadere informatie

Warm aanbevolen: efficiënt, veilig, zuinig.

Warm aanbevolen: efficiënt, veilig, zuinig. ROTEX condenserende gaswandketel Warm aanbevolen: efficiënt, veilig, zuinig. ROTEX Condenserende gaswandketel "Ons verwarmingssysteem hoor je haast niet. Het is fluisterstil, eenvoudig te gebruiken, het

Nadere informatie

Schone handen, schone fabrieken, maar dan geldbesparend.

Schone handen, schone fabrieken, maar dan geldbesparend. Schone handen, schone fabrieken, maar dan geldbesparend. Warmteterugwinning GRATIS ENERGIE, WIE WIL DAT NU NIET Waar koude wordt gemaakt ontstaat warmte. Met name shockvriezers leveren veel warmte op van

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment De variatie in werkomgevingen is enorm en er zijn veel specialismen. Dit vraagt om specifieke vaardigheden en daarvoor heb je je handen nodig. Je belangrijkste gereedschap. Handbescherming

Nadere informatie

Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden

Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden Melitta SystemService Benelux BV De volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden MELITTA FOR THE ULTIMATE IN COFFEE-ENJOYMENT ...een

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie

vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie u u r z a m e v a a t w a s a p p a r a t u u r b e t r o u w b a r e s e r v i c e c o m p l e e t a s s o r t i m e n t p e r s o o n l

Nadere informatie

Providing your Contamination Risk Free Environment.

Providing your Contamination Risk Free Environment. Providing your Contamination Risk Free Environment. www.medtradex.com/food 2 Wat komt u te weten in deze brochure? Probleemschets p. 04 Manuele desinfectie: 7 beperkingen p. 05 Het Concept p. 08 Wat is

Nadere informatie

Koper gesoldeerde platenwarmtewisselaars

Koper gesoldeerde platenwarmtewisselaars Koper gesoldeerde platenwarmtewisselaars De platenwarmtewisselaar SafePac is de naam van een reeks gesoldeerde platenwarmtewisselaars met roestvrijstalen platen van Safetherm. De roestvast stalen platen

Nadere informatie

Standaardiseren, Hygiënisch, Duurzaam en toch klant specifiek.

Standaardiseren, Hygiënisch, Duurzaam en toch klant specifiek. Standaardiseren, Hygiënisch, Duurzaam en toch klant specifiek. 1 AGENDA: (Markt) Trends Transitie ETO -> CTO Hygiënisch design. Verlaging TCO end-user Vragen klant specifiek 2 (Markt) Trends Kortere leadtimes

Nadere informatie

WAT IS DROOGIJSSTRALEN?

WAT IS DROOGIJSSTRALEN? www.ecotrust.be ECOTRUST WAT IS DROOGIJSSTRALEN? Industriële reiniging door middel van droogijsstralen is dé oplossing voor het droog reinigen van o.a. ventilatoren, motoren, elektrische kasten, verdampers,

Nadere informatie

Wij werken het beste onder druk!

Wij werken het beste onder druk! Wij werken het beste onder druk! All-Hytec ontwerpt hydraulische installaties die uw industriële machines optimaliseren en moderniseren. Het ombouwen, aanpassen, reparatie en het onderhoud van uw machines

Nadere informatie

Controlewegers C Serie Controlewegers Wereldwijde oplossingen Aangepast aan uw behoeften Toekomstgerichte investering

Controlewegers C Serie Controlewegers Wereldwijde oplossingen Aangepast aan uw behoeften Toekomstgerichte investering Controlewegers C Serie Controlewegers Wereldwijde oplossingen Aangepast aan uw behoeften Toekomstgerichte investering C Serie Hoogwaardige controleweegsystemen Controlewegers C Serie Controlewegers Onze

Nadere informatie

Uw beste keuze! Packo melkkoeling bij automatisch melken (AMS)

Uw beste keuze! Packo melkkoeling bij automatisch melken (AMS) Uw beste keuze! Packo melkkoeling bij automatisch melken (AMS) Packo Inox bewaart en beschermt de melk, uw inkomen Packo melkkoeling bij automatisch melken (AMS), de beste keuze! Een speciale manier van

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

LUCHTBEHANDELING, EEN CRUCIALE INVESTERING KWALITEITSLUCHT VAN ATLAS COPCO, DE SLIMME KEUZE WAAROM KWALITEITSLUCHT

LUCHTBEHANDELING, EEN CRUCIALE INVESTERING KWALITEITSLUCHT VAN ATLAS COPCO, DE SLIMME KEUZE WAAROM KWALITEITSLUCHT KOELDROGERS FX 1-22 LUCHTBEHANDELING, EEN CRUCIALE INVESTERING KWALITEITSLUCHT VAN ATLAS COPCO, DE SLIMME KEUZE WAAROM KWALITEITSLUCHT ATLAS COPCO FX: BETROUWBARE DROGE LUCHT Perslucht bevat olie, vaste

Nadere informatie

Hygië nisch ontwërp. White paper

Hygië nisch ontwërp. White paper Hygië nisch ontwërp White paper mei 2013 Inhoud Inleiding: een onderschat probleem... 2 1. Het toenemend belang van hygiënisch ontwerp... 3 1.1. Perfecte hygiëne wordt steeds belangrijker... 3 1.2. Het

Nadere informatie

Goodall MetalVisor metaalslangen. Geen lekken Minder stilstand Veiliger werken Hogere flexibiliteit

Goodall MetalVisor metaalslangen. Geen lekken Minder stilstand Veiliger werken Hogere flexibiliteit Geen lekken Minder stilstand Veiliger werken Hogere flexibiliteit Goodall MetalVisor metaalslangen ONTDEK BINNENIN DE VOORDELEN VAN EEN GOODALL MetalVisor METAALSLANG > ERIKS weet hoe belangrijk de juiste

Nadere informatie

Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden

Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden Melitta SystemService Benelux BV De volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden MELITTA FOR THE ULTIMATE IN COFFEE-ENJOYMENT ...een

Nadere informatie

Burggraaf & Partners. Trend consumentenmarkt. Inhoud

Burggraaf & Partners. Trend consumentenmarkt. Inhoud Burggraaf & Partners sinds 9/1992 actief achtergrond medewerkers: procestechnoloog / microbiologie advies voedingsmiddelenbedrijven (> 200) recall/hygiene scans advies machinebouwers (> 170) 2nd opinion/beoordeling

Nadere informatie

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Altijd de goede verbinding! Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit: uw wensen zijn ons uitgangspunt EPR Technopower is gespecialiseerd in de Engineering,

Nadere informatie

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden COACT C UITGEBREID zie pagina 88 1000 W MINI zie pagina 86 500 W 750 W 850 W zie pagina 84 350 W 400 W 440 W 250 W 270 W 220 W 310 W 160 mm 190 mm 240 mm 250 mm 300 mm 350 mm 350 mm 450 mm 550 mm 600 mm

Nadere informatie

Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms. Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen.

Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms. Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen. Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen. Reiniging van cleanrooms Initial Cleanrooms biedt u gespecialiseerde

Nadere informatie

KEN Bedpanspoelers Voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en privéklinieken

KEN Bedpanspoelers Voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en privéklinieken Distributeur: KEN Bedpanspoelers Voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en privéklinieken Ecoline BWD 731 Desinfectie bedpanspoeler voor verpleeghuizen, isolatiekamers en privéklinieken. Lage kosten - Lage

Nadere informatie

Hogedruk- en vacuümequipment

Hogedruk- en vacuümequipment Hogedruk- en vacuümequipment 2011.2 Your environmental High Pressure Solutions Doornbos Equipment BV Breevaartstraat 12 3044 AH Rotterdam T +31 (0)10-8508000 F +31 (0)10-8508000 E info@doornbosequipment.com

Nadere informatie

Geef uw klanten. de service die ze zoeken.

Geef uw klanten. de service die ze zoeken. Geef uw klanten de service die ze zoeken. Geachte, Talrijke producten uit diverse sectoren moeten steevast in gekoelde omstandigheden bewaard worden. Maar dit is meteen een enorme investering, die u misschien

Nadere informatie

HET MEEST EFFICIËNTE BINNENREINIGINGSSYSTEEM - ZO FLEXIBEL ALS NOOIT TEVOREN NIEUW

HET MEEST EFFICIËNTE BINNENREINIGINGSSYSTEEM - ZO FLEXIBEL ALS NOOIT TEVOREN NIEUW Quality Tools for Smart Cleaning HET MEEST EFFICIËNTE BINNENREINIGINGSSYSTEEM - ZO FLEXIBEL ALS NOOIT TEVOREN NIEUW Quality Tools for Smart Cleaning BINNENREINIGING OP MEEST EFFICIËNTE WIJZE Efficiëntie

Nadere informatie

Een compleet gamma van KRACHTIGE handreinigers. Krachtige producten voor zware taken

Een compleet gamma van KRACHTIGE handreinigers. Krachtige producten voor zware taken Een compleet gamma van KRACHTIGE handreinigers Krachtige producten voor zware taken Swarfega is een gamma van krachtige handreinigers die alle aangetroffen typen vuil en smeer in de professionele omgeving

Nadere informatie

IE Motoren Event HOE KUN JE ENERGIEBESPARING IN MACHINES BEREIKEN? Eric-Jan Huijbregts Account Manager B&R Industriële Automatisering B.V.

IE Motoren Event HOE KUN JE ENERGIEBESPARING IN MACHINES BEREIKEN? Eric-Jan Huijbregts Account Manager B&R Industriële Automatisering B.V. IE Motoren Event HOE KUN JE ENERGIEBESPARING IN MACHINES BEREIKEN? Eric-Jan Huijbregts Account Manager B&R Industriële Automatisering B.V. Energiebesparing Waarom? Energiebesparing Een wereldwijde uitdaging

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

LEO AGRO. Verwarming en ventilatie voor de landbouw in barre omstandigheden in stallen of gebouwen.

LEO AGRO. Verwarming en ventilatie voor de landbouw in barre omstandigheden in stallen of gebouwen. Efficiënte verwarming voor in de landtuinbouw bij extreme lage temperaturen en agressieve ruimtelijke dampen LEO AGRO Verwarming en ventilatie voor de landbouw in barre omstandigheden in stallen of gebouwen

Nadere informatie

Bewaar uw delicatessen. in perfecte omstandigheden.

Bewaar uw delicatessen. in perfecte omstandigheden. Bewaar uw delicatessen in perfecte omstandigheden. Geachte, Binnen de vleesindustrie is koeling van cruciaal belang. Gedurende het volledige proces, van voorverwerking tot verpakking en opslag, is een

Nadere informatie

enzymatisch reinigen detecteren en verwijderen van biofilms

enzymatisch reinigen detecteren en verwijderen van biofilms enzymatisch reinigen detecteren en verwijderen van biofilms Voedselveiligheid uw hygiënenormen naar een nog hoger plan Het waarborgen van de kwaliteit van uw eindproduct en de voedselveiligheid; u bent

Nadere informatie

Flexibele Verpakkingen

Flexibele Verpakkingen Flexibele Verpakkingen Tripa Converting Solutions Tripa Converting Solutions is exclusief distributeur van SEI Laser voor de Benelux. Als service georiënteerde organisatie streven wij er naar om optimale

Nadere informatie

Jabsco Lobben - en impellerpompen. Verdringerpompen

Jabsco Lobben - en impellerpompen. Verdringerpompen Jabsco Lobben - en impellerpompen Verdringerpompen 175 Jabsco Lobbenpompen De lobbenpomp is van oorsprong ontwikkeld als sanitaire verdringerpomp voor het verpompen van voedingsmiddelen. Door het hygiënische

Nadere informatie

Elke dag opnieuw onbezorgd ondernemen

Elke dag opnieuw onbezorgd ondernemen RETAIL 0 professional Elke dag opnieuw onbezorgd ondernemen De reinigingsoplossingen van Kärcher maken het verschil www.karcher.nl www.karcher.be Efficiënte reiniging van uw buitenterrein/parking. Met

Nadere informatie

HOU DE EMOTIE IN TOPVORM ALLES WAT U MOET WETEN OVER DE BATTERIJ

HOU DE EMOTIE IN TOPVORM ALLES WAT U MOET WETEN OVER DE BATTERIJ HOU DE EMOTIE IN TOPVORM ALLES WAT U MOET WETEN OVER DE BATTERIJ ALLES BEGINT BIJ DE BATTERIJ De batterij verzekert het starten en de werking van de elektrische en elektronische organen van uw wagen (koplampen,

Nadere informatie

T30 11/14 bar. Zuigercompressoren

T30 11/14 bar. Zuigercompressoren T30 11/14 bar Zuigercompressoren De Ingersoll Rand T30 zuigerluchtcompressor is de nummer één in zijn klasse sinds zijn introductie op de markt, in 1929. Zijn betrouwbaarheid, efficiëntie, flexibiliteit

Nadere informatie

<< www.dedietrich.be >> Premys

<< www.dedietrich.be >> Premys ZONNESYSTEMEN HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Premys VERWARMING EN sanitaire WARMWATER EASYLIFE Comfort is de essentie, daar kan u op vertrouwen >> Gegarandeerde kwaliteit >> Onbeperkt warmwater

Nadere informatie

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix SHUFFLE-MIX www.shufflemix.nl Shuffle-Mix Shuffle-Mix Bent u op zoek naar een compact systeem om uw producten te beluchten? Wilt u ook kosten besparen? Lees dan deze brochure met daarin het volledige Shuffle-Mix

Nadere informatie

Hygiënische Wandbescherming

Hygiënische Wandbescherming Hygiënische Wandbescherming WATER RESISTENT TIJDBESPAREND SCHOK RESISTENT ANTIBACTERIEEL PREFAB SYSTEEM FOOD SAFE HACCP VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE, CLEAN ROOMS, SUPERMARkTEN, CATERING, PHARMACEUTICA,...

Nadere informatie

FIPAH presenteert: Opslag en dosering van hulpstoffen voor beton en mortel

FIPAH presenteert: Opslag en dosering van hulpstoffen voor beton en mortel FIPAH presenteert: Opslag en dosering van hulpstoffen voor beton en mortel FIPAH - DOEL - Federatie voor invoerders en producenten van hulpstoffen (sinds 1980) Actieradius uitgebreid naar daarbijhorende

Nadere informatie

STAALKATFARMPACKER 40. Packing made easy

STAALKATFARMPACKER 40. Packing made easy STAALKATFARMPACKER 40 Packing made easy Uitpakken, aansluiten, inpakken STAALKAT farmpackers, wat je ziet is wat je krijgt. Een succesvol ontwerp is meer dan alleen vormen en goede lijnen. Het draait allemaal

Nadere informatie

Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid

Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid Planeetmengers Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid De mengers van Hobart zijn over de hele wereld bekend. Van de kleine 5-liter bankmenger tot en met de indrukwekkende 140-liter reus. Onze bank-

Nadere informatie

In tandheelkundige praktijken is een optimale persoonlijke hygiëne, en. daarmee hand hygiëne van cruciaal belang in het voorkomen en controleren

In tandheelkundige praktijken is een optimale persoonlijke hygiëne, en. daarmee hand hygiëne van cruciaal belang in het voorkomen en controleren De aanleiding In tandheelkundige praktijken is een optimale persoonlijke hygiëne, en daarmee hand hygiëne van cruciaal belang in het voorkomen en controleren van infecties. De effectiviteit van een goede

Nadere informatie

Bijzonder veilig, geen corrosie

Bijzonder veilig, geen corrosie Bijzonder veilig, geen corrosie Kostenefficiënt desinfecteren met ECA-water www.prominent.nl Continue besproeiing met ECA-water Milieuvriendelijk desinfecteren ECA-water Desinfectie met meerwaarde Klaar

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Nieuw product. Biggen voeren bij de zeug Nutrix+

Nieuw product. Biggen voeren bij de zeug Nutrix+ Nieuw product Biggen voeren bij de zeug Nutrix+ Het systeem De nieuwe generatie voor het bijvoeren van zogende biggen Voor het eerst in de varkenshouderij is er nu de mogelijkheid om automatisch kleine

Nadere informatie

[ TAP REINIGINGS DIENST ] INFORMATIE REINIGEN BIERLEIDINGEN

[ TAP REINIGINGS DIENST ] INFORMATIE REINIGEN BIERLEIDINGEN [ TAP REINIGINGS DIENST ] TECHNOLOGIE VAN REINIGING 1. DOEL VAN REINIGING EN DESINFECTIE A ) VERWIJDEREN VAN VERONTREINIGING ANORGANISCHE NEERSLAG: BIERSTEEN en KALKSSTEEN ORGANSCHE NEERSLAG: HOPHARS-EIWIT

Nadere informatie

Salespresentatie Colorex

Salespresentatie Colorex praktijkgerichte emissiebeoordeling van cleanroomvloeren Inleiding Oprichting van een alliantie Cleanroom geschikte materialen CSM alliantie: Cleanroom geschikte materialen Machines en materialen De huidige

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Roestvast stalen centrifugaalpompen VOOR DE VOEDINGS- EN PROCESINDUSTRIE

Roestvast stalen centrifugaalpompen VOOR DE VOEDINGS- EN PROCESINDUSTRIE Roestvast stalen centrifugaalpompen VOOR DE VOEDINGS- EN PROCESINDUSTRIE De Packo FP2 en FP3-centrifugaalpompen zijn het resultaat van ruim 50 jaar ervaring in de verwerking van roestvast staal voor de

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

detection b VeiLigHeid is niet optioneel!

detection b VeiLigHeid is niet optioneel! detection bag VEILIGHEID IS NIET OPTIONEEL! VEILIGHEID IS NIET OPTIONEEL! De bouwindustrie, het onderhoud van vliegtuigen, kerncentrales, voedingsmiddelenindustrie,... stuk voor stuk toonaangevende sectoren

Nadere informatie