HEYTHUYSEN HORSTVELD 52

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HEYTHUYSEN HORSTVELD 52"

Transcriptie

1 HEYTHUYSEN HORSTVELD 52 INSTAPKLARE MAISONNETTE MET EEN EIGEN ENTREE gelegen op de eerste en tweede verdieping van een mooi appartementencomplex op loopafstand van het centrum van Heythuysen. Dit appartement is grotendeels gerenoveerd, in het souterrain bevindt zich een afsluitbare (fietsen) berging. Vraagprijs ,- k.k.

2 Algemene informatie: Heythuysen is het kerndorp van de Gemeente Leudal, die vanaf januari 2007 als nieuwe fusie Gemeente actief is. Heythuysen, ook wel klein Paries (klein Parijs) genoemd grenst direct aan het natuurgebied het Leudal, dat bekend staat vanwege haar beekdalen. Ideaal voor de natuurliefhebber. Leudal heeft zo n inwoners, waarvan inwoners woonachtig zijn in Heythuysen. Een nieuw winkelcentrum, voldoende parkeergelegenheid, scholen, diverse sportaccommodaties etc. zijn allemaal aanwezig. Vanwege haar centrale ligging is de gemeente Leudal goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De A2, de N273 tussen België en Venlo en de N280 tussen Weert en Roermond lopen dwars door Leudal heen. Souterrain: In de kelder van het appartementencomplex heeft u de beschikking over een eigen, afsluitbare fietsenberging. De kelderberging is via een aparte ingang te bereiken. Begane grond: Eigen entrée met brievenbus. Hal met trapopgang.

3 WOONKAMER 1 e Woonlaag: Vanuit de eigen entree komt u in de hal met meterkast, trap en toegang tot een gezellige lichte woonkamer die aansluit op een prachtige moderne open keuken met o.a. een vaatwasser, koelkast, combimagnetron, gascomfort en een RVS-schouwafzuigkap. Voorraadkast onder de trap is direct bereikbaar. De vloer in de hal, woonkamer en keuken zijn afgewerkt middels mooie laminaat en alle wanden zijn voorzien van glasvezelbehang. Het vernieuwde toilet en de slaapkamer zijn te bereiken vanuit een tussenhal. De keuken en de slaapkamer zijn voorzien van Velux dakramen. Aan de voorzijde van de woonkamer heeft u toegang tot het op het zuiden gelegen balkon. Hier kunt u optimaal genieten van de zon.

4 KEUKEN

5 SLAAPKAMER & TOILET 2 e Woonlaag: Overloop met toegang tot badkamer, slaapkamer en de berging. Royale sfeervolle slaapkamer met Velux dakraam (inclusief verduistering), laminaatvloer en een schitterende garderobe inloopruimte/kast. De badkamer is voorzien van een ligbad, zwevend toilet en een vaste wastafel. Ruime berging met witgoedaansluitingen, CV-installatie en unit t.b.v. mechanische ventilatie.

6

7

8

9 LIGGING BEKNOPTE GEGEVENS Bouwjaar pand: 1982 Renovatie jaar woning: 2006 CV installatie: Nefit HR combiketel Woonoppervlakte: ca. 76 m² Inhoud: ca. 230 m³ Zonwering: screen op zuidelijk raam in de woonkamer Rolluiken: gedeeltelijk Buiten schilderwerk: in 2011 verricht Bijzonderheden: -Maisonnette op de 1 e en 2 e verdieping -Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving -Eigen, afsluitbare fietsenberging -Servicekosten 78,00 per maand inclusief water

10

11 Starterslening kopen met een financieel steuntje Wilt u voor het eerst een woning kopen, maar staan de hoge woonlasten u in de weg? Met de Starterslening kunt u, in de meeste gevallen, toch de woning kopen die u op het oog heeft. Om het kopen van een huis makkelijker te maken biedt de gemeente Leudal u financiële steun bij het kopen van uw eerste woning. Voor wie? De Starterslening is van toepassing op personen die in de gemeente Leudal woonachtig zijn en die van plan zijn hun eerste woning (bestaande koop- of huurwoning) te kopen gelegen in de gemeente Leudal. De kosten voor het in eigendom verkrijgen van de woning mogen niet hoger zijn dan ,- exclusief de werkelijk gemaakte kosten koper of vrij op naam voor een nieuwbouwwoning. De hoogte van de Starterslening bedraagt maximaal 20% van de verwervingskosten van de woning (koopsom+ kosten koper) met een maximum van ,- Gunstige voorwaarden De Starterslening, aangeboden door SVn en Leudal, overbrugt het verschil tussen de verwervingskosten van uw woning en het bedrag dat u bij uw bank maximaal kunt lenen volgens de normen van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). De hoogte van de Starterslening hangt af van uw inkomen, uw eigen vermogen en de voorwaarden van uw gemeente. De Starterslening heeft een rentevaste periode van 15 jaar en heeft een looptijd van maximaal 30 jaar. De eerste drie jaar hoeft u geen rente en aflossing te betalen. Hierna betaalt u in principe rente en aflossing. Indien u denkt de maandlast niet te kunnen betalen, dan kunt u bij SVn een hertoets aanvragen en gaat u een maandlast betalen die past bij het inkomen dat u op dat moment heeft, gekoppeld aan de dan geldende normen van de NHG. Hoeveel financiële steun krijgt u? De gemeente bepaalt Gemeente Leudal heeft voorwaarden opgesteld waaraan u moet voldoen om voor de Starterslening in aanmerking te komen. Ook bepaalt uw gemeente de maximale hoofdsom van de Starterslening die u kunt krijgen. Meer informatie? Neem voor meer informatie contact op met Kierkels & Hensen Vastgoed. * Startersleningen zijn beperkt beschikbaar op = op

12 Aanvullende informatie bij de koop van een woning: Bieden en onderhandelen Brochures worden verstrekt aan meerdere personen. De ontvangen informatie en de vermelde vraagprijs nodigen u uit tot het doen van een bieding. Verkoper mag gelijktijdig van meerdere partijen biedingen ontvangen ook al bent u de eerste partij die de informatie heeft ontvangen/bezichtigd of bent u de eerste partij die reageert. U ben pas in onderhandeling als u een tegenvoorstel krijgt van de verkoper. Er mag slechts met één partij gelijktijdig onderhandeld worden. Met meerdere partijen gelijktijdig onderhandelen is toegestaan mits de makelaar u hiervan op de hoogte heeft gebracht. De verkoper beslist met welke partij hij wenst te onderhandelen, hij heeft het recht van gunning, zelfs al biedt u de vraagprijs. Bij het uitbrengen van een bieding is het van belang dat alle voorwaarden goed worden aangegeven. Naast de prijs zijn eveneens de opleveringsdatum en ontbindende en aanvullende voorwaarden van belang. Tijdens het onderhandelingsproces mag de verkoper doorgaan met bezichtigingen. Het tot stand komen van een koop Tijdens het onderhandelingsproces worden de prijs en overige voorwaarden met partijen besproken. Zodra een akkoord is bereikt, dienen de afspraken schriftelijk te worden vastgelegd in een koopovereenkomst. Deze wordt opgesteld volgens de modelkoopakte van VastgoedPro. Deze koopakte is opgesteld volgens de eisen die de wet aan de koopovereenkomst voor een woning stelt. Aanvullende afspraken worden eveneens in deze akte opgenomen. De koop is pas gesloten nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend. Aan een mondeling akkoord kunnen geen rechten worden ontleend. Waarborgsom/bankgarantie Het storten van een waarborgsom door koper is een onderdeel van de overeenkomst. Deze waarborgsom dient binnen 4 weken na het tekenen van de overeenkomst door koper gestort te worden op de derdengeldenrekening van een door koper aangegeven notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom. Als alternatief kan een bankgarantie ter hoogte van dit bedrag worden gesteld. Bespreek dit vooraf aan het uitbrengen van uw bieding reeds met uw hypotheekadviseur of bank. Bedenktijd Koper / Verkoper De koper die handelt als natuurlijk persoon en niet handelt in uitoefening van een beroep of bedrijf heeft na het tekenen van de overeenkomst een wettelijke bedenktijd van drie dagen. Deze begint om uur op de dag na het ondertekenen van de overeenkomst als koper op die dag een afschrift van de overeenkomst ter hand is gesteld. Indien de bedenktijd eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag, wordt deze verlengd tot en met de eerstvolgende dag die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag is.

13 Onderzoeksplicht koper Informatie over de woning wordt zo nauwkeurig mogelijk geïnventariseerd en samengesteld. De verstrekte gegevens zijn echter indicatief. De koper heeft een onderzoeksplicht naar zaken die bij de koop voor hem van belang kunnen zijn. Een koper kan zich niet beroepen op zaken die hij had kunnen waarnemen of die beschikbaar zijn via openbare registers of instanties. Het staat een koper vrij om deskundigen in te schakelen (denk aan bijvoorbeeld een bouwkundige). Optie Het begrip optie wordt vaak ten onrechte gebruikt. Voor het afspreken van een optie is de wettelijke grondslag dat partijen het eens zijn over de voorwaarden van de koop. Hetgeen betekent dat de onderhandelingen reeds hebben plaatsgevonden. Een optie wordt gezien als een soort bedenktijd voor de koper. Het vooraf afspreken van een optie voor een bestaande woning is dus niet mogelijk. Uiteraard kan dit wel voor nieuwbouwwoningen, voorwaarden zoals bijvoorbeeld de prijs zijn dan bekend. Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed met een nauwkeurige verwerking van de beschikbare informatie. De maten op de (eventuele) tekeningen zijn plus-minus maten. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Groenewoudstraat PT Heythuysen Tel.:

HEYTHUYSEN HORSTVELD 72

HEYTHUYSEN HORSTVELD 72 HEYTHUYSEN HORSTVELD 72 Dit modern instapklaar 3- kamerappartement met balkon op het zuiden is gelegen op de eerste verdieping van dit appartementencomplex en op loopafstand van het centrum van Heythuysen.

Nadere informatie

HEYTHUYSEN DANIELSHOF 63

HEYTHUYSEN DANIELSHOF 63 HEYTHUYSEN DANIELSHOF 63 IDEAAL VOOR STARTERS: Instapklaar 3-kamer appartement welk in 2006 geheel is gerenoveerd, d.w.z. nieuwe keuken, badkamer, toilet, CV etc. Voorzien van o.a. 2 slaapkamers, aparte

Nadere informatie

HEYTHUYSEN DANIELSHOF 63

HEYTHUYSEN DANIELSHOF 63 HEYTHUYSEN DANIELSHOF 63 IDEAAL VOOR STARTERS: Instapklaar 3-kamer appartement welk in 2006 geheel is gerenoveerd, d.w.z. nieuwe keuken, badkamer, toilet, CV etc. Voorzien van o.a. 2 slaapkamers, aparte

Nadere informatie

HEYTHUYSEN SCHUTTERSDREEF 8

HEYTHUYSEN SCHUTTERSDREEF 8 HEYTHUYSEN SCHUTTERSDREEF 8 INSTAPKLAAR, ruim halfvrijstaand woonhuis met fraaie open keuken, woonkamer met tuincontact, garage met bergzolder, carport, badkamer, vaste trap naar tweede verdieping met

Nadere informatie

HEYTHUYSEN DE GAARD 21

HEYTHUYSEN DE GAARD 21 HEYTHUYSEN DE GAARD 21 PRACHTIG APPARTEMENT GELEGEN OP EEN UNIEKE LOCATIE BINNEN DIT COMPLEX, TE BEREIKEN MIDDELS LIFT EN MET BALKON AAN VOORZIJDE! In het centrum van Heythuysen ligt dit uitstekend onderhouden,

Nadere informatie

HEYTHUYSEN VINKENSTRAAT 70

HEYTHUYSEN VINKENSTRAAT 70 HEYTHUYSEN VINKENSTRAAT 70 Ruime halfvrijstaande woning met drie slaapkamers, badkamer, berging, garage en carport. Bijzonder is onder meer de woonkamer, de luxe ingerichte half open keuken en de privacy

Nadere informatie

GRATHEM DORPSTRAAT 25

GRATHEM DORPSTRAAT 25 GRATHEM DORPSTRAAT 25 Vrijstaande woning, gelegen in de kern van het dorp, met een vrije achterom, diepe tuin met diverse bergingen. Ruime woonkamer, aangrenzende keuken met bijkeuken en badkamer op de

Nadere informatie

WESSEM WALLENSTRAAT 1 A

WESSEM WALLENSTRAAT 1 A WESSEM WALLENSTRAAT 1 A RUIME HALFVRIJSTAANDE WONING met vrijstaande garage, een woonoppervlakte van maar liefst 155 m², gelegen in de kern van Wessem. Royale woonkamer, keuken, tuinkamer. Op 1 e verd.

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP KRAAIAKKERWEG 4 TE HALEN MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Vraagprijs 182.500,- k.k. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Halfvrijstaande woning met kelder, open keuken, woonkamer, bijkeuken,

Nadere informatie

ROERMOND NOTENBOOMLAAN 4

ROERMOND NOTENBOOMLAAN 4 ROERMOND NOTENBOOMLAAN 4 PRACHTIG HOEKAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BAL- KON OP DE ZONZIJDE EN GROTE BERGING IN HET SOUTERRAIN. Het appartement is instapklaar, gunstig gelegen in het stadsdeel Eigen

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k. WESSEM MARKTSTRAAT 5 UNIEK NOSTALGISCH OBJECT

Vraagprijs ,- k.k. WESSEM MARKTSTRAAT 5 UNIEK NOSTALGISCH OBJECT WESSEM MARKTSTRAAT 5 Geschakeld, authentiek vrijstaand woonhuis met ruime garage, schuur en tuin, gelegen in de kern van Wessem. Ruime L-vormige woonkamer, gesloten leefkeuken voorzien van diverse apparatuur,

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP VAN DEN BONGAERTSTRAAT 28, HAELEN MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Vraagprijs 198.500,- k.k. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene informatie Op zoek naar ruimte? Ruime twee-onder-een-kap woning met carport

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP SCHUTTERSDREEF 58 TE HEYTHUYSEN MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Vraagprijs 179.500,- k.k. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Op zoek naar rust en ruimte voor het gezin? Zoek niet langer! Ruime

Nadere informatie

KELPEN-OLER GRATHEMERWEG 51

KELPEN-OLER GRATHEMERWEG 51 KELPEN-OLER GRATHEMERWEG 51 Vrijstaande, grotendeels verbouwde boerderijwoning met aangebouwde stalling en vrijstaande garage gelegen op een perceel van maar liefst 2.875 m², in de nabijheid van Weert

Nadere informatie

BAEXEM GENROYHOF 14. Vraagprijs ,- k.k. STARTERSLENING MOGELIJK!!

BAEXEM GENROYHOF 14. Vraagprijs ,- k.k. STARTERSLENING MOGELIJK!! BAEXEM GENROYHOF 14 Keurig afgewerkte hoekwoning met vrije achterom, buiten berging, overdekt terras en tuin. Deze ideale gezinswoning is o.a. voorzien van een moderne keuken, badkamer en toilet. Deze

Nadere informatie

ROERMOND PIETER BOTHSTRAAT 5

ROERMOND PIETER BOTHSTRAAT 5 ROERMOND PIETER BOTHSTRAAT 5 RUIME TWEE ONDER EEN KAP WONING MET GARAGE, FRAAI GELEGEN AAN DE RAND VAN DE WIJK KITSKENSBERG, MET EEN ZONNIGE ACHTERTUIN. De woning beschikt o.a. over een vernieuwde luxe

Nadere informatie

TEGELEN JAC. BONGAERTSSTRAAT 20

TEGELEN JAC. BONGAERTSSTRAAT 20 TEGELEN JAC. BONGAERTSSTRAAT 20 Op loopafstand van het centrum van Tegelen gelegen op de 2e verdieping een keurig onderhouden instapklaar appartement met een lichte woonkamer, open keuken, badkamer, separaat

Nadere informatie

NEER NAPOLEONSWEG 76

NEER NAPOLEONSWEG 76 NEER NAPOLEONSWEG 76 Neer, Napoleonsweg 76 Vraagprijs 299.500,- k.k. Fraai jaren 30 woonhuis met 5 slaapkamers, leefkeuken, woonkamer en suite, binnen en buiten kelder, een privacybiedende achtertuin en

Nadere informatie

MAKELAARS MAKELAARDIJ

MAKELAARS MAKELAARDIJ TE KOOP SCHOOLSTRAAT 18, GRATHEM MAKELAARS MAKELAARDIJ Vraagprijs 225.000,- k.k. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Altijd al een bar in de woonkamer willen hebben, dan is dit uw gelegenheid!

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP GRATENSTRAAT 24, VENRAY MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Vraagprijs 149.500,- k.k. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Deze royale Drive-in woning met ruime woonkamer, keuken, drie slaapkamers,

Nadere informatie

NEDERWEERT SINT ROCHUSSTRAAT 13 C

NEDERWEERT SINT ROCHUSSTRAAT 13 C NEDERWEERT SINT ROCHUSSTRAAT 13 C 1 Nederweert, Sint Rochusstraat 13 C 1 Vraagprijs 176.500,- k.k. Instapklaar, verrassend zeer veel woonruimte, sfeervol en zonnig! Dit zijn absoluut de kenmerken van dit

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP GRATENSTRAAT 4, VENRAY MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Vraagprijs 159.500,- k.k. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Keurig onderhouden, royale Drive-in woning met ruime woonkamer, keuken,

Nadere informatie

HEYTHUYSEN BIESSTRAAT 53

HEYTHUYSEN BIESSTRAAT 53 HEYTHUYSEN BIESSTRAAT 53 Heythuysen, Biesstraat 53 Vraagprijs 209.000,- k.k. Charmante, vrijstaande jaren 30 woning welke naar eigen wens is af te werken! Deze woning is gelegen op een prachtig perceel

Nadere informatie

HEYTHUYSEN L UNIONLAAN 26

HEYTHUYSEN L UNIONLAAN 26 HEYTHUYSEN L UNIONLAAN 26 Heythuysen, L Unionlaan 26 Vraagprijs 199.000,- k.k. Levensloopbestendige woning, gelegen op loopafstand van Zorgcentrum Beek en Bos en het dorpscentrum. Perfect is voor senioren

Nadere informatie

F 14 BAEXEM GENROYHO

F 14 BAEXEM GENROYHO BAEXEM GENROYHOF 14 Baexem, Genroyhof 14 Vraagprijs 154.000,- k.k. Straatbeeld vanuit deze keurig afgewerkte hoekwoning met vrije achterom, buiten berging, overdekt terras en fraaie tuin. Deze ideale gezinswoning

Nadere informatie

ROERMOND DE WEERD 104

ROERMOND DE WEERD 104 ROERMOND DE WEERD 104 Ruime halfvrijstaande woning met berging/garage, tuin en terras gelegen op een terp op het hoogste deel van het geliefde buurtschap De Weerd. Wonen op een steenworp afstand van Roermond,

Nadere informatie

NEER ULENSVAAREN 57. Vraagprijs ,- k.k. Uitgebouwd, geschakeld halfvrijstaand

NEER ULENSVAAREN 57. Vraagprijs ,- k.k. Uitgebouwd, geschakeld halfvrijstaand NEER ULENSVAAREN 57 Uitgebouwd, geschakeld halfvrijstaand woonhuis met royale living, luxe keuken, bijkeuken, berging, carport en een zonnige onderhoudsvriendelijke achtertuin met terrasoverkapping. Op

Nadere informatie

HEYTHUYSEN GROENEWOUDSTRAAT 10

HEYTHUYSEN GROENEWOUDSTRAAT 10 HEYTHUYSEN GROENEWOUDSTRAAT 10 Ruime instapklare woning met garage/berging. Ruime living, open keuken voorzien van diverse luxe apparatuur en schuifdeur naar terras en tuin. Badkamer en 3 slaapkamers op

Nadere informatie

ROGGEL COPPELWEIDE 23

ROGGEL COPPELWEIDE 23 ROGGEL COPPELWEIDE 23 Roggel, Coppelweide 23 Koopprijs 192.500,- k.k. Op een rustige, prachtige locatie in Roggel ligt op de derde verdieping dit nagenoeg nieuwe royale penthouse met een prachtig uitzicht

Nadere informatie

HERKENBOSCH EUROPALAAN WEST 22

HERKENBOSCH EUROPALAAN WEST 22 HERKENBOSCH EUROPALAAN WEST 22 Herkenbosch, Europalaan-West 22 Vraagprijs 159.500,- k.k. Fraai op een hoek gelegen ruime twee onder een kap woning met erker, garage, vrije achterom en onderhoudsvriendelijke

Nadere informatie

OSPEL BUIZERDSTRAAT 7

OSPEL BUIZERDSTRAAT 7 OSPEL BUIZERDSTRAAT 7 Buizerdstraat 7, Ospel Vraagprijs 209.500,- k.k. Ruime twee-onder-één-kapwoning met inpandige garage, carport, bijkeuken /speelkamer, twee badkamers, drie slaapkamers, vaste trap

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP TUULSHOEK 49, HEYTHUYSEN MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Vraagprijs 172.500,- k.k. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Deze verrassend ruime uitgebouwde hoekwoning heeft een sfeervolle woonkamer,

Nadere informatie

Roermond Van den Boschstraat 26

Roermond Van den Boschstraat 26 Roermond Van den Boschstraat 26 Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: 112.500,= k.k. Jack Frenken makelaars en hypotheekadviseurs Reinald Residentie, Graaf Reinaldstraat 1, 6041 XB Roermond T 0475 33 52

Nadere informatie

WEERT MIDDELSTESTRAAT 127

WEERT MIDDELSTESTRAAT 127 WEERT MIDDELSTESTRAAT 127 Op een aantrekkelijk woonlocatie gelegen keurig onderhouden ruime twee onder een kapwoning met grote garage, luxe keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en vrij uitzicht op groenvoorziening

Nadere informatie

Buggenum, Heerweg 29 Vraagprijs ,- k.k.

Buggenum, Heerweg 29 Vraagprijs ,- k.k. BUGGENUM HEERWEG 29 Buggenum, Heerweg 29 Vraagprijs 199.500,- k.k. Opvallend ruim, licht en charmant vrijstaand woonhuis met een ruime volledig vrijstaande geïsoleerde garage uit 2000 (ca. 32m²), vrije

Nadere informatie

Echt Leliestraat 25. Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: 109.500,= k.k.

Echt Leliestraat 25. Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: 109.500,= k.k. Echt Leliestraat 25 Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: 109.500,= k.k. Jack Frenken makelaars en hypotheekadviseurs Reinald Residentie, Graaf Reinaldstraat 1, 6041 XB Roermond T 0475 33 52 25, www.jackfrenken.nl,

Nadere informatie

Buizerdhorst 6 Roermond

Buizerdhorst 6 Roermond Buizerdhorst 6 Roermond Vraagprijs: 142.500,00 k.k. Omschrijving Degelijk onderhouden woning met onder andere een aanbouw met leefkeuken, een tweede verdieping met vaste trap te bereiken en een achtertuin

Nadere informatie

NEER ENGELMANSTRAAT 41 A

NEER ENGELMANSTRAAT 41 A NEER ENGELMANSTRAAT 41 A Zeer goed onderhouden hoekwoning met vrije achterom, garage, terras en overkapping. In 2013 zijn de keuken en de woonkamer geheel vernieuwd. Met 3 slaapkamers en badkamer op de

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP HORSTPEEL 30, HEIBLOEM MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Vraagprijs 155.000,- k.k. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Ben je al een tijdje op zoek naar een geschikte woning, maar wil het tot

Nadere informatie

Roermond Professor Dupontstraat 15

Roermond Professor Dupontstraat 15 Roermond Professor Dupontstraat 15 Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: 224.500,= k.k. Jack Frenken makelaars en hypotheekadviseurs Reinald Residentie, Graaf Reinaldstraat 1, 6041 XB Roermond T 0475 33

Nadere informatie

Zwartbroekstraat 37-c Roermond

Zwartbroekstraat 37-c Roermond Zwartbroekstraat 37-c Roermond Vraagprijs: 149.000,00 k.k. Omschrijving Centraal gelegen appartement op de 2e en 3e verdieping met onder andere 2 slaapkamers, leuk (dak)terras, royale living en een extra

Nadere informatie

Willem II Singel 20-C Roermond

Willem II Singel 20-C Roermond Willem II Singel 20-C Roermond Vraagprijs: 97.500,00 k.k. Omschrijving Direct aan de singel met het winkelcentrum om de hoek en op loopafstand van het station ligt dit tweekamer appartement op de tweede

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k. NEDERWEERT ST. ROCHUSSTRAAT 13 C 1

Vraagprijs ,- k.k. NEDERWEERT ST. ROCHUSSTRAAT 13 C 1 NEDERWEERT ST. ROCHUSSTRAAT 13 C 1 Ruim en zeer comfortabel 3 - kamer appartement van maar liefst 85 m² met een prettige lichtinval, gelegen in het bruisend hart van de prachtige wijk de Budschop te Nederweert.

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP KLOOSTERSTRAAT 31, HEYTHUYSEN MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Vraagprijs 250.000,- k.k. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Nabij het centrum van Heythuysen ligt deze vrijstaande woning met

Nadere informatie

Kloosterwandstraat 235 Roermond

Kloosterwandstraat 235 Roermond Kloosterwandstraat 235 Roermond Vraagprijs: 139.000,00 k.k. Omschrijving Dit knusse appartement met privéberging in het souterrain is gelegen op de 2e verdieping van het appartementencomplex S Gravenhof,

Nadere informatie

Koningin Regentesselaan 152 Roermond

Koningin Regentesselaan 152 Roermond Koningin Regentesselaan 152 Roermond Vraagprijs: 99.500,00 k.k. Omschrijving Tussengelegen woning in de wijk t Veld nabij voorzieningen en het centrum van Roermond. Souterrain: De woning is voorzien van

Nadere informatie

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: 139.500,00 k.k.

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: 139.500,00 k.k. Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: 139.500,00 k.k. Omschrijving Goed onderhouden instapklare starterswoning gelegen in een verkeersluwe straat in de directe nabijheid van een ruime groenvoorziening, het

Nadere informatie

Lindanusstraat 9 Roermond

Lindanusstraat 9 Roermond Lindanusstraat 9 Roermond Vraagprijs: 295.000,00 k.k. Omschrijving Op een unieke locatie in de binnenstad ligt deze karakteristieke en verrassend ruime stadswoning. Dit appartement (voormalige Rijks HBS

Nadere informatie

WEERT MIDDELSTESTRAAT 43

WEERT MIDDELSTESTRAAT 43 WEERT MIDDELSTESTRAAT 43 Karakteristieke jaren '40 woning met vrije achterom, kelder, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, ruime bergzolder en een zonnige diepe achtertuin op het westen met separate berging.

Nadere informatie

NEER BERGERPOORT 11. Vraagprijs ,- k.k.

NEER BERGERPOORT 11. Vraagprijs ,- k.k. NEER BERGERPOORT 11 Prachtige ruime vrijstaand geschakelde levensloop bestendige woning met inpandige garage, tuin en vrije achterom. Ruime woonkamer met aangrenzende keuken, badkamer en slaapkamer op

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP PROFESSOR GELISSENSTRAAT 20 TE HALEN MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Vraagprijs 225.000,- k.k. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Instapklare, onlangs gemoderniseerde, zeer ruime twee onder

Nadere informatie

LEVEROY CONCORDIASTRAAT 36

LEVEROY CONCORDIASTRAAT 36 LEVEROY CONCORDIASTRAAT 36 Leveroy, Concordiastraat 36 Vraagprijs 175.000,- k.k. In 2012 verbouwde, instapklare twee-onder-een kapwoning met ruime oprit, gelegen in een kindvriendelijke wijk. Moderne nieuwe

Nadere informatie

Saturnusstraat 58 Roermond

Saturnusstraat 58 Roermond Saturnusstraat 58 Roermond Vraagprijs: 129.000,00 k.k. Omschrijving Instapklare en uitzonderlijke, uitstekend onderhouden starters- of gezinswoning gelegen in een rustig gedeelte van de wijk Donderberg

Nadere informatie

Huurvaarderstraat 126 Roermond

Huurvaarderstraat 126 Roermond Huurvaarderstraat 126 Roermond Vraagprijs: 169.500,00 k.k. Omschrijving In de wijk Hoogvonderen, nabij Maasniel, gelegen hoekwoning met onder andere royale 2e verdieping met vaste trap en uiteenlopende

Nadere informatie

ROGGEL KOPPELSTRAAT 7

ROGGEL KOPPELSTRAAT 7 ROGGEL KOPPELSTRAAT 7 Roggel, Koppelstraat 7 Vraagprijs 219.500,- k.k. Aantrekkelijke, instapklare geschakelde 2-onder-1-kapwoning met inpandige berging/garage, gelegen op een uitstekende locatie in het

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP OP DEN TOUM 85, HAELEN MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Vraagprijs 189.500,- k.k. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Op zoek naar een ruime halfvrijstaande woning met vrije achterom? Dan is

Nadere informatie

Bergstraat 29 Roermond

Bergstraat 29 Roermond Bergstraat 29 Roermond Vraagprijs: 274.500,00 k.k. Omschrijving Uitstekend gelegen stadswoning/appartement met luxe keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en royale bergzolder. Hartje centrum Roermond nabij

Nadere informatie

St.Sebastianusweg 4 Herkenbosch

St.Sebastianusweg 4 Herkenbosch St.Sebastianusweg 4 Herkenbosch Vraagprijs: 165.000,00 k.k. Omschrijving Recent gemoderniseerde gezinswoning met luxe keuken, bijkeuken, diepe tuin op het zuid-westen, garage, 3 ruime slaapkamers en 2

Nadere informatie

Munsterplein 28 Roermond

Munsterplein 28 Roermond Munsterplein 28 Roermond Huurprijs: 675,00 p.m. Omschrijving Midden in het centrum met uitzicht vanuit de woonkamer over het Munsterplein ligt deze maisonnette op de derde verdieping met 4 slaapkamers.

Nadere informatie

Roermond Haydnstraat 3

Roermond Haydnstraat 3 Roermond Haydnstraat 3 Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: 109.500,= k.k. Jack Frenken makelaars en hypotheekadviseurs Reinald Residentie, Graaf Reinaldstraat 1, 6041 XB Roermond T 0475 33 52 25, www.jackfrenken.nl,

Nadere informatie

Hamstraat 50-d Roermond

Hamstraat 50-d Roermond Hamstraat 50-d Roermond Vraagprijs: 300.000,00 k.k. Omschrijving Verrassend ruim (ca. 140 m2!) appartement gelegen hartje binnenstad in het uitzonderlijke appartementencomplex De Stad Parijs met, vanuit

Nadere informatie

Voorstad Sint Jacob 13 Roermond

Voorstad Sint Jacob 13 Roermond Voorstad Sint Jacob 13 Roermond Huurprijs: 1.095,00 p.m. Omschrijving Aan het pleintje Voorstad St. Jacob 13 is deze woning uit 1932 gelegen. De indeling is als volgt: Souterrain; kelder Begane grond;

Nadere informatie

HAELEN. van den BONGAERTSTRAAT 26

HAELEN. van den BONGAERTSTRAAT 26 HAELEN van den BONGAERTSTRAAT 26 Haelen, van den Bongaertstraat 26 Vraagprijs 189.500,- k.k. Modern, verrassend en veelzijdig wonen. Dat zijn dé kenmerken van deze luxe afgewerkte, ruime twee-onder-één-kap-woning

Nadere informatie

HAELEN. van den Bongaertstraat 33

HAELEN. van den Bongaertstraat 33 HAELEN van den Bongaertstraat 33 Haelen, van den Bongaertstraat 33 Vraagprijs 175.000,- k.k. Deze ruime, moderne geschakelde 2-onder-1-kapwoning met garage is over de volle breedte uitgebouwd met o.a.

Nadere informatie

Burgemeester Mertensstr 32 Roggel

Burgemeester Mertensstr 32 Roggel Burgemeester Mertensstr 32 Roggel Vraagprijs: 136.500,00 k.k. Omschrijving Roggel, Burgemeester Mertensstraat 32 Op een leuke locatie in Roggel ligt deze ruime hoekwoning met berging en 3 slaapkamers.

Nadere informatie

Bovenste straat 73-b Echt

Bovenste straat 73-b Echt Bovenste straat 73-b Echt Vraagprijs: 124.000,00 k.k. Omschrijving Dit heerlijk ruim bemeten appartement (98m² woonoppervlakte) met royaal dakterras (21m²) op het zuidoosten is gelegen midden in het centrum

Nadere informatie

Irenelaan 44 Roermond

Irenelaan 44 Roermond Irenelaan 44 Roermond Vraagprijs: 185.000,00 k.k. Omschrijving Instapklare, in 2015 nagenoeg geheel gemoderniseerde, hoekwoning met mooie doorzon woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers op de verdieping,

Nadere informatie

HAELEN v.d. BONGAERTSTRAAT 33

HAELEN v.d. BONGAERTSTRAAT 33 HAELEN v.d. BONGAERTSTRAAT 33 Deze ruime, moderne geschakelde 2-onder-1-kapwoning met garage is over de volle breedte uitgebouwd met o.a. een tuinkamer en is gesitueerd op een fraai perceel in een gewilde

Nadere informatie

Irenelaan 25 Roermond

Irenelaan 25 Roermond Irenelaan 25 Roermond Vraagprijs: 175.000,00 k.k. Omschrijving Gemoderniseerde en ruime tussenwoning, gelegen in de rustige kern Maasniel / Roermond. Deze woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer

Nadere informatie

Maria Theresialaan 19 Roermond

Maria Theresialaan 19 Roermond Maria Theresialaan 19 Roermond Huurprijs: 750,00 p.m. Omschrijving Op loopafstand van het bruisende centrum en het intercitystation gelegen in de woonwijk Eigen Haard 3 - kamerappartement op de 1e woonlaag

Nadere informatie

Irenelaan 40 Roermond

Irenelaan 40 Roermond Irenelaan 40 Roermond Vraagprijs: 149.000,00 k.k. Omschrijving Ruime tussenwoning met zonnige woonkamer, separate keuken, 3 slaapkamers, vaste trap naar de 2e verdieping en ruime achtertuin. Gelegen in

Nadere informatie

Marktstraat 3-a Swalmen

Marktstraat 3-a Swalmen Marktstraat 3-a Swalmen Vraagprijs: 125.000,00 k.k. Omschrijving In het centrum van Swalmen gelegen kantoorruimte 77m2 op de begane grond. Deze kantoorruimte is gebouwd in 1980 en in 2004 gemoderniseerd.

Nadere informatie

Roermond Munsterstraat 8

Roermond Munsterstraat 8 Roermond Munsterstraat 8 Aanvaarding: In overleg Huurprijs: 1.500,00,= per maand Jack Frenken makelaars en hypotheekadviseurs Reinald Residentie, Graaf Reinaldstraat 1, 6041 XB Roermond T 0475 33 52 25,

Nadere informatie

St.Servaaslaan 18 Melick

St.Servaaslaan 18 Melick St.Servaaslaan 18 Melick Vraagprijs: 139.000,00 k.k. Omschrijving Deze hoekwoning met berging is gelegen in het centrum van het dorp. Dit woonhuis ligt op loopafstand van de winkelvoorzieningen. Vanaf

Nadere informatie

Haelerweg 10 Horn Vraagprijs: ,00 k.k.

Haelerweg 10 Horn Vraagprijs: ,00 k.k. Haelerweg 10 Horn Vraagprijs: 249.000,00 k.k. Omschrijving Tip top onderhouden jaren 30 woning met een bijzonder karakter en authentieke details. Al direct bij binnenkomst is het de originele tegelvloer

Nadere informatie

Javastraat 72 Roermond

Javastraat 72 Roermond Javastraat 72 Roermond Vraagprijs: 145.000,00 k.k. Omschrijving Op rustige locatie (tussen de Kapel en Kemp) gelegen leuke tussenwoning met buitenberging en tuinhuis en achtertuin met vrije achterom, op

Nadere informatie

Nunhemseweg 7 Haelen Vraagprijs: ,00 k.k.

Nunhemseweg 7 Haelen Vraagprijs: ,00 k.k. Nunhemseweg 7 Haelen Vraagprijs: 189.500,00 k.k. Omschrijving Zeer goed onderhouden starterswoning met luxe badkamer met inloopdouche, modern gastentoilet, praktische bijkeuken, serre, carport, tuin met

Nadere informatie

Huurvaarderstraat 3 Roermond

Huurvaarderstraat 3 Roermond Huurvaarderstraat 3 Roermond Vraagprijs: 132.500,00 k.k. Omschrijving Instapklare tussenwoning met garage, aangelegde tuin met eigen achterom, 3 slaapkamers, lichte woonkamer met open keuken, rustig gelegen

Nadere informatie

Neer Steeg 18. Aanvaarding: Direct Vraagprijs: 165.000,= k.k.

Neer Steeg 18. Aanvaarding: Direct Vraagprijs: 165.000,= k.k. Neer Steeg 18 Aanvaarding: Direct Vraagprijs: 165.000,= k.k. Jack Frenken makelaars en hypotheekadviseurs Reinald Residentie, Graaf Reinaldstraat 1, 6041 XB Roermond T 0475 33 52 25, www.jackfrenken.nl,

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP KOPPELSTRAAT 7, ROGGEL MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Vraagprijs 219.500,- k.k. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Ruime en lichte twee-onder-een kap woning met ruime living, gesloten keuken,

Nadere informatie

Wilhelminasingel 1 Roermond

Wilhelminasingel 1 Roermond Wilhelminasingel 1 Roermond Vraagprijs: 125.000,00 k.k. Omschrijving Sfeervol, gemoderniseerd, begane grond stadsappartement mét stads/patiotuin, gezellige woonkamer met fraaie schouw, slaapkamer, keuken,

Nadere informatie

BAEXEM GENROYHOF 14. Vraagprijs ,- k.k. STARTERSLENING MOGELIJK!!

BAEXEM GENROYHOF 14. Vraagprijs ,- k.k. STARTERSLENING MOGELIJK!! BAEXEM GENROYHOF 14 Keurig afgewerkte hoekwoning met vrije achterom, buiten berging, overdekt terras en fraaie tuin. Deze ideale gezinswoning is o.a. voorzien van een moderne keuken, badkamer en toilet.

Nadere informatie

Saturnusstraat 56 Roermond

Saturnusstraat 56 Roermond Saturnusstraat 56 Roermond Vraagprijs: 132.500,00 k.k. Omschrijving Ruime tussenwoning voorzien van nieuw sanitair en nieuwe keuken, tuin met eigen achterom, doorzon woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP SCHUTTERSDREEF 76, HEYTHUYSEN MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Vraagprijs 189.500,- k.k. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Wat een verrassing als je deze woning binnen stapt! Door de uitbouw

Nadere informatie

Narcissenstraat 174 Echt

Narcissenstraat 174 Echt Narcissenstraat 174 Echt Vraagprijs: 115.000,00 k.k. Omschrijving Fraai en bijzonder goed onderhouden appartement op de 1e verdieping met royale privéberging op de begane grond, welk vanaf 2000 tot 2009

Nadere informatie

Gentiaanhof 50 Roermond

Gentiaanhof 50 Roermond Gentiaanhof 50 Roermond Vraagprijs: 225.000,00 k.k. Omschrijving Verrassend ruime, in 2018 nagenoeg gemoderniseerde verspringende hoekwoning met, nog aan te leggen tuin op het zuiden gelegen met vrije

Nadere informatie

Narcissenstraat 152 Echt

Narcissenstraat 152 Echt Narcissenstraat 152 Echt Vraagprijs: 80.000,00 k.k. Omschrijving Dit ideale startersappartement is luxe afgewerkt, compact van opzet en beschikt o.a. over een luxe keuken en badkamer, riante woonkamer,

Nadere informatie

Zonnedauwhof 153 Roermond

Zonnedauwhof 153 Roermond Zonnedauwhof 153 Roermond Vraagprijs: 169.000,00 k.k. Omschrijving Aan de rand van de wijk Hoogvonderen ligt deze goed onderhouden en ruime tussengelegen gezinswoning met achterbouw en carport. Deze woning

Nadere informatie

Giekstraat 12 Maasbracht

Giekstraat 12 Maasbracht Giekstraat 12 Maasbracht Vraagprijs: 169.000,00 k.k. Omschrijving Deze half vrijstaande middels garage geschakelde woning heeft vanaf 2013 een behoorlijke metamorfose ondergaan. De badkamer en de keuken

Nadere informatie

St.Sebastianusweg 5 Herkenbosch

St.Sebastianusweg 5 Herkenbosch St.Sebastianusweg 5 Herkenbosch Vraagprijs: 169.500,00 k.k. Omschrijving Leuke gezinswoning met verrassend veel ruimte en o.a. een luxe keuken, grote woonkamer, 3 royale slaapkamers, de mogelijkheid voor

Nadere informatie

Irenelaan 8 Posterholt

Irenelaan 8 Posterholt Irenelaan 8 Posterholt Vraagprijs: 169.000,00 k.k. Omschrijving Ruim opgezet vrijstaand woonhuis met aanbouw/bijkeuken, grote garage en berging gelegen op een perceel van 480 m2 en een rustige locatie

Nadere informatie

Hoppenhof nr. 16* Roermond

Hoppenhof nr. 16* Roermond Hoppenhof nr. 16* Roermond Vraagprijs: 459.000,00 v.o.n. Omschrijving VERRASSEND RUIM, VERRASSEND LICHT EN OPTIMAAL TUINCONTACT! Op het eerste oog lijkt deze woning niet heel groot. Maar wie iets verder

Nadere informatie

Andersonweg 12 Roermond

Andersonweg 12 Roermond Andersonweg 12 Roermond Vraagprijs: 439.000,00 k.k. Omschrijving Stijlvolle en charmante stadsvilla met fantastische tuin op het zuid-westen en eigen parkeergelegenheid, 4 ruime slaapkamers, op loopafstand

Nadere informatie

Kasteel Hornstraat 32 Roermond

Kasteel Hornstraat 32 Roermond Kasteel Hornstraat 32 Roermond Vraagprijs: 170.000,00 k.k. Omschrijving Verrassend ruime twee-kapper/ half vrijstaande woning met onder andere maar liefst 4 slaapkamers, omsloten achtertuin met veel privacy,

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP KASTANJELAAN 11 TE BEEGDEN MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Vraagprijs 235.000,- k.k. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Deze bijzondere instapklare royale en mooi afgewerkte twee-onder-één

Nadere informatie

Spikkerweg 160-a Roermond

Spikkerweg 160-a Roermond Spikkerweg 160-a Roermond Vraagprijs: 159.500,00 k.k. Omschrijving Goed onderhouden charmante jaren 30 woning met onder andere eetkeuken met verzorgde opstelling, gemoderniseerde badkamer, 3 slaapkamers

Nadere informatie

Koopprijs ,- K.K.

Koopprijs ,- K.K. ROGGEL COPPELWEIDE 9 Op een prachtige locatie in Roggel ligt dit nagenoeg nieuwe appartement op de 1 e verdieping van een modern appartementencomplex met lift. Het complex is in 2009 gebouwd en gelegen

Nadere informatie

HAELEN BURG. HONÉESINGEL 20

HAELEN BURG. HONÉESINGEL 20 HAELEN BURG. HONÉESINGEL 20 Op aantrekkelijke locatie ruime 2 onder 1 kap woning met garage, carport, vrije achterom en achtertuin. Gesloten keuken, provisie kelder, royale woonkamer en tuinkamer. Eerste

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP ENGELMANSTRAAT 41 A TE NEER MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Vraagprijs 159.500,- k.k. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Instapklare, zeer goed onderhouden hoekwoning met vrije achterom, garage,

Nadere informatie