Blossom in Spain Retreat.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Blossom in Spain Retreat."

Transcriptie

1 Blossom in Spain Retreat r e s e t t e n & o n t d e k k e n w a t e r é c h t t o e d o e t v o o r j o u

2 STEL JE EENS VOOR DAT je je vrij voelt, rust in je hoofd, vol energie je eindelijk weet wat er voor jou écht toe doet en waar je naar verlangt je keuzes kunt maken die goed voelen voor jou, zonder egoïstisch te zijn je simpelweg gelukkig bent doordat je je niet meer laat tegenhouden, ook niet door dat stemmetje in je eigen hoofd En stel je nu eens voor dat je dat ook echt kunt bereiken Hoe zou dat voor je zijn? Het hoeft geen droom te blijven! Het is jouw leven als je er klaar voor bent om die keuze te maken. Als jij klaar bent om zelf de regie over je leven te nemen, dan leer ik je hoe je daar komt.

3 Reset jezelf in Spanje Zet jezelf in de hoofdrol Het Blossom in Spain Retreat betekent kiezen voor jezelf. Dat begint al als je ervoor kiest om mee te gaan. Best bijzonder, datgene wat je er misschien wel wilt leren, breng je meteen in de praktijk. Wat daar zo mooi aan is, nadat je hebt gekozen begint de Magic direct. Er komen onverwachte dingen op je pad, er begint spontaan van alles te stromen. Veel vrouwen hebben het gevoel dat ze geleefd worden. Door anderen of door de omstandigheden. Maar wat denk je van dat stemmetje in je eigen hoofd? Dat voortdurend overal commentaar op heeft, vooral op wat jij doet of niet doet, zegt of niet zegt. En dan die stroom gedachten die maar niet ophoudt. Je denkt dat je door erover na te denken alles oplost, maar inmiddels heb je gemerkt dat dat niet zo werkt. Je blijft ronddraaien in kringetjes. Klopt t? Het READ kan ook MORE anders! Je kunt ook zelf de regie over je leven nemen zodat je grip hebt op je leven. Je je leven lééft en het je niet meer overkomt.

4 Hoe? Dat leer ik je graag tijdens het Blossom in Spain Retreat in Spanje. Tipje van de sluier? Door je (weer) te verbinden met jezelf. Door gebruik te maken van de wijsheid van je hoofd en je hart. Door wat er in je verleden is gebeurd niet meer weg te duwen, maar het te erkennen en een plaats te geven. Zodat het geen invloed meer op je heeft. Door je slimme hoofd vóór je te laten werken in plaats van tégen je. Door je mindset te veranderen. Makkelijker gezegd dan gedaan? Daarom gaan we ook 6 dagen. Zodat je op een prettige manier wordt ondergedompeld en geen afleiding hebt van thuis en werk. Je hebt rust en ruimte om te resetten en helemaal tot jezelf te komen. Om te ontdekken wat er écht toe doet in jouw leven, wat je belangrijk vindt en waar je naar verlangt. Fijn is ook dat er iemand voor jóu zorgt, daar hoef je even helemaal niet mee bezig te zijn. Jij kunt met jezelf en (andere) leuke dingen bezig zijn.

5 BLOSSOM IN SPAIN Ik geniet weer Ik geloof dat ik oprecht kan zeggen dat ik mezelf weer ben. Annemieke

6 WAT IS HET? Het Blossom in Spain Retreat is een compleet pakket van 6 dagen life changing training, een heerlijk verblijf in de 5* villa in je eigen kamer met badkamer, me-time om lekker te ontspannen, heerlijk en gezond eten & drinken en fijne verrassingen. Het is niet alleen vakantie, of eigenlijk moet ik zeggen: helemaal geen vakantie. Al lijkt het er wel op door de heerlijke plek aan zee en het mooie weer. ;-) Work hard, play hard. Ik neem je mee in een programma boordevol werkvormen die je hoofd en je hart aanspreken. Elke dag hebben we een uitgebreide training en daarnaast is er elke dag tijd voor jezelf. Tijd die je zelf kunt indelen. Ga lekker relaxed aan het zwembad liggen op een van de ligstoelen. Loop het stadje in. Of misschien vind jij het heerlijk wat de Spanjaarden doen: toegeven aan een siësta op je eigen kamer. Ik kies er trouwens bewust voor om voor iedereen een eigen kamer met badkamer te reserveren. Dan kun je op z n tijd ook even alleen zijn, om al je nieuwe inzichten te laten marineren in je binnenste. Geniet van een heerlijke wandeling aan het strand en speel met de Mediterrane golven.

7 A BEAUTIFUL PLACE TO BE Hier verblijven we! Dit zijn onze villa, de zonsopkomst die je kunt bewonderen vanuit de villa en het zwembad in de tuin. Een fantastische plek direct aan zee waar je gewoon alleen maar hoeft te ZIJN.

8 I DO NOT FIX PROBLEMS. I FIX MY THINKING. THEN PROBLEMS FIX THEMSELVES. - Louise Hay -

9 WIE GAAN ER MEE? We gaan met alleen maar vrouwen. Allemaal tussen 40 en 50 jaar, gemiddeld. Stoere, mooie, lieve vrouwen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Vrouwen die zichzelf de kans geven om stil te staan bij hun leven so far en het lef hebben om een koerswijziging door te voeren als dat nodig is. En stappen te zetten. In ieder geval nemen ze zelf de regie in handen. Ze laten zich het leven niet meer overkomen. Nee, ze kiezen er bewust voor om het te laten verlopen zoals zij het fijn vinden.

10 WIE GAAN ER MEE? (2) Ik werk graag met hoger opgeleide vrouwen omdat ik hen snap en zij mij. Ik vind het belangrijk om niet alleen tips en tools, maar juist inzichten aan te reiken. Dan veranker je het nieuwe in jezelf en voorkom je dat je een volgende keer weer een nieuwe tool of trick nodig hebt. Je kunt het dan zelf. Veel vrouwen die naar me toe komen zijn of waren hoofdmensen, nadenken kunnen ze als de beste. En steeds dezelfde gedachten laten rondgaan ook ;-) Inmiddels weten ze dat er ook een andere plek van wijsheid is van binnen. Alleen wat en hoe is misschien nog niet helemaal duidelijk. Juist aan die combinatie gaan we werken, ontwikkelen van je volledige kracht: je hoofd en hart samen. We zijn met een kleine groep vrouwen. Heel persoonlijk! Wat ik belangrijk vind is om een mooie groep te vormen. Waar jullie je veilig voelen, aansluiting vinden en elkaar stimuleren, zodat je met zoveel mogelijk innerlijke bagage weer naar huis gaat. Daarom kan niet iedereen zo maar mee. Ik spreek alle mogelijke deelnemers vantevoren. Je ziet in dit informatiepakket en op de site veel over mij, zo kun je bepalen of ik bij jou pas. Andersom vind ik het ook belangrijk dat jij bij mij past. Zodat je zoveel mogelijk uit het Retreat gaat halen. Ik maak graag het beste in je los!

11 MARISKA Ik geloof heel sterk in de combinatie van de wijsheid van je hoofd en je hart. Als ze met elkaar in balans zijn vorm jij een geheel en kun je van daaruit alles aan. Je leeft dan vanuit je eigen kracht. Mis je een van beide, dan sta je niet stevig en is het logisch dat keuzes maken, grenzen stellen en je eigen leven leiden moeilijk is. Ik weet vanuit mijn eigen verleden dat je er met alleen een slim hoofd niet komt. Na 2 burn-outs heb ik ontdekt dat er veel meer wijsheid in je zit, namelijk de wijsheid van je hart. Dat is je vrouwelijke kant, de kant van je intuïtie, empathie, moeiteloos stromen in plaats van duwen en trekken. Daar komt mijn grote 'why' vandaan. Ik heb zelf ondervonden hoe mijn leven in flow is geraakt vanaf het moment dat ik zelf de regie over mijn leven nam. En mijn hoofd en hart liet samenwerken. Dat gun ik alle vrouwen. Je leven wordt niet alleen zoveel fijner voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Daarom ben ik heel blij dat jij dit informatiepakket in handen hebt. En dat je overweegt -of misschien al wéét- dat je meegaat naar Spanje.

12 WAT GAAN WE DOEN Het programma dat ik met veel liefde en al mijn kennis van bijna 20 jaar coachen en trainen heb opgebouwd wérkt! Dat hebben de eerdere Retreats laten zien. Het programma is onze leidraad, maar het staat niet vast. Ik vind het belangrijk om mee te bewegen met wat er speelt en wat nodig is in de groep. Elke groep is anders. Belangrijk ook om je te vertellen dat ik ongelooflijk veel geleerd heb van behoorlijk wat prachtige leermeesters. Toch is er geen methode die ik klakkeloos volg. Het beste uit al die verschillende werelden heb ik samengevoegd in mijn IMPACT-methode. We gaan inzichten opdoen, ontdekken, beleven, ervaren, leren, goede gesprekken voeren en genieten met elkaar. De trainingen zitten vol tools en handvatten waar je thuis mee verder kunt.

13 WAT GAAN WE DOEN - IMPACT (1) identiteit We halen je verlangens boven I water en je krijgt in beeld hoe jouw ideale leven eruit ziet. Dat is de belangrijke eerste stap om het leven te leiden, dat er voor jóu toe doet. mindset Ik laat je zien hoe je mindset M werkt en hoe je m vóór je kunt laten werken. Als je je gedachten leert besturen gaat letterlijk de wereld voor je open. Dan heb je zelf de regie in handen. patronen Je ontdekt welke patronen en P overtuigingen je tegenhouden om je mooiste leven te leven. En je krijgt de tools om je daar niet langer door te laten tegenhouden. Je transformeert ze.

14 WAT GAAN WE DOEN - IMPACT WAT GAAN WE DOEN - IMPACT (2) authentiek communiceren toekomst Je versterkt het vertrouwen in Het grootste deel van het Retreat A C T jezelf en ontdekt hoe je de kracht van je innerlijk vertrouwen inzet. Je herstelt de verbinding met is gericht op jou, maar we gaan ook uitgebreid in op hoe je alles in je leven gaat implementeren en Het hele programma is erop gericht om terug in Nederland te ervaren dat je leven echt veranderd is. De week zit boordevol tools die je jezelf, waardoor je weet én voelt welke keuzes jij wilt maken. hoe je het communiceert met de mensen om je heen. helpen om je nieuwe inzichten tot leven te brengen.

15 BLOSSOM IN SPAIN Alleen maar met mezelf bezig zijn een geweldige reis in mijn persoonlijke groei! Willy

16 W AT I S H E T R E S U LTA AT vrijheid & rust in je hoofd, je hebt weer energie helderheid over stappen die je wel of juist niet wilt zetten van geleefd worden naar grip op je leven je kunt je eigen krachtige keuzes maken je kent je grenzen en kunt ze aangeven je neemt bewust je eigen verantwoordelijkheid en laat los waar je geen invloed op hebt Je bent simpelweg gelukkiger doordat je in je eigen kracht staat en blijft. Je laat je niet meer tegenhouden door de omstandigheden of je eigen overtuigingen en gedachten.

17 Blossom in Spain Retreat Compleet pakket van 6 dagen life changing training, me-time om lekker te ontspannen, een relaxed verblijf in de 5* villa in je eigen kamer met badkamer, heerlijk en gezond eten & drinken, de transfers (vliegveld en Málaga) en veel fijne verrassingen Blossom in Spain Premium Retreat In het Premium Retreat vind je alles van het Retreat + mijn individuele begeleiding in 4 sessies van 1,5 uur (1 voor, 3 na het Retreat). + nog 3 maanden na thuiskomst de mogelijkheid om per mail al je vragen aan me te stellen. [ Premium werkt fantastisch om je te blijven ontwikkelen met alles wat je geleerd hebt en regelijk aan te pakken waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt. Ik steun je 100% zodat jij een groot succes maakt van je nieuwe levensstijl. In harmonie met je omgeving. ]

18 JE INVESTERING Je investering voor het Retreat bedraagt 1795 (ex btw). Alles inbegrepen: de trainingen, het verblijf in je 1-persoonskamer, transfers van en naar het vliegveld en Málaga, al het eten/drinken in de villa. Het enige dat je zelf boekt is je vliegticket. Zo ben je flexibel waar je op het vliegtuig stapt. Voor het Premium Retreat bedraagt je investering 2495 (ex btw). Alles van Blossom in Spain Retreat is ook hier inbegrepen. Daar bovenop krijg je 4 individuele coachingssessies van 1,5 uur (1 voor, 3 na het Retreat) en bovendien heb je nog 3 maanden na thuiskomst de tijd om al je vragen per mail aan me te stellen. Premium werkt fantastisch om je te blijven ontwikkelen met alles wat je geleerd hebt en regelijk aan te pakken waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt. Ik steun je 100% zodat jij een groot succes maakt van je nieuwe levensstijl. In harmonie met je omgeving. Belangrijk: je investering kun je aftrekken bij je belastingaangifte. Zowel zakelijk (bedrijfskosten) als privé (scholingskosten).

19 DATA 22 tot en met 27 mei Op 22 mei vlieg je s ochtends, (bij voorkeur) vanuit Eindhoven, op de 27e kom je s avonds weer aan (in Eindhoven). Zo kunnen we alle dagen optimaal gebruiken. AANMELDEN Als je voelt dat het Retreat iets voor jou is, meld je dan aan. Ik ben graag je mentor, je spiegel en je vragensteller! Aanmelden voor het Retreat van 22 tot en met 27 mei kan via deze link: power2blossom.nl/aanmelden-blossomspain mei-2017/ Of via de knop op de site. NOG VRAGEN? Neem gerust contact met me op als je vragen hebt. Per mail (mariska@power2blossom.nl) of plan direct een belafspraak in mijn online agenda. Ik neem graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. BLOSSOMINSPAIN.NL Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de site

20 WAT DENK JE, GUN JIJ HET JEZELF? Reset jezelf & ontdek wat er écht toe doet voor jou Ik kijk er enorm naar uit om jou net zo te laten genieten van het Blossom in Spain Retreat als de eerdere deelnemers! Ga je met ons mee? Liefs, Mariska van der Meulen

Blossom in Spain Retreat

Blossom in Spain Retreat Blossom in Spain Retreat Leef jij of wordt je geleefd? Rust & ruimte voor jezelf, op reis naar innerlijke rust & voluit leven www.blossominspain.nl STEL JE EENS VOOR DAT je je vrij voelt, innerlijke rust,

Nadere informatie

Blossom in Spain. Leef jij je mooiste leven? Voorproeven van het Retreat:

Blossom in Spain. Leef jij je mooiste leven?  Voorproeven van het Retreat: Blossom in Spain Voorproeven van het Retreat: Leef jij je mooiste leven? LEEF JIJ JE MOOISTE LEVEN? Tijdens Blossom in Spain gaan we aan de slag met veel verschillende werkvormen. Omdat dat leuk is, maar

Nadere informatie

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: ,

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: , Een leven vol geluk en balans Stress, piekeren... het vreet energie Neem je geluk NU in eigen hand Balans lijkt lastiger dan ooit Ø 69% van de vrouwen heeft moeite om alle ballen in de lucht te houden

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I S E P T T / M 2 8 S E P T " M A N N E N & V R O U W E N "

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I S E P T T / M 2 8 S E P T  M A N N E N & V R O U W E N S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I 2 0 1 9 2 1 S E P T T / M 2 8 S E P T 2 0 1 9 " M A N N E N & V R O U W E N " WWW.SPIRITOFSOULTRAVEL.COM MANNEN & VROUWEN 12 FASE VAN

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij.

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. Geld affirmaties Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. De acties die voor overvloed zorgen komen vanzelf op de meest geïnspireerde manieren.

Nadere informatie

Affirmatie - Inspiratie

Affirmatie - Inspiratie Affirmatie - Inspiratie Maak je affirmaties nog sterker In dit e-book vind je affirmaties ter inspiratie. Maar er is niets zo krachtig als een speciaal op-maat-gemaakte affirmatie voor jouw unieke situatie!

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A M A N N E N R E I S Z A T E R D A G 1 9 M E I T O T V R I J D A G 2 5 M E I 2 0 1 8 L I F E C H A N G I N G T R A V E L E X P E R I E N C E S Belang Mannenweek Persoonlijke

Nadere informatie

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren tips 11 om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren Mandy Israel Fantastisch dat je dit ebook hebt aangevraagd! Ontbreekt er wat in je leven? Voel je je niet voldaan? Wil jij RIJK zijn? Rijkdom gaat voor

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

TotalBalance Test / Mini-training

TotalBalance Test / Mini-training TotalBalance Test / Mini-training Weet jij al wie je bent en wat je wilt? Ben je op zoek naar een goede balans tussen werk en privé? Of wil je meer energie? De TotalBalance Test geeft je inzicht op welke

Nadere informatie

PRETTIG HERSTELLEN VAN EEN BURN OUT B R O CHURE VOOR WERKNEMERS W W W. V A L E O M E D I CA.NL

PRETTIG HERSTELLEN VAN EEN BURN OUT B R O CHURE VOOR WERKNEMERS W W W. V A L E O M E D I CA.NL PRETTIG HERSTELLEN VAN EEN BURN OUT B R O CHURE VOOR WERKNEMERS W W W. V A L E O M E D I CA.NL INDEX 0 1. H o o f d p a g i n a. 0 2. I n d e x. 0 3. F i j n o m kennis te maken. 0 4. F o c u s n i e t

Nadere informatie

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan Gezinskaraktercoach gespecialiseerd in de ontwikkelingsfase van 9-jarige kinderen die over veel meer gaat dan 9-jarige kinderen #Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan In dit e-book krijg je van mij

Nadere informatie

5 manieren om je eigen pad te bewandelen

5 manieren om je eigen pad te bewandelen 5 manieren om je eigen pad te bewandelen Hierbij het nieuwe artikel met als onderwerp: 5 manieren om je eigen pad te bewandelen. Het is geschreven door wandelcoach Tineke Franssen. Tineke wandelt al een

Nadere informatie

Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding

Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding Aan het einde van het laatste trainingswebinar, heb ik de deelnemers een paar vragen gesteld en om feedback gevraagd. Bij deze hun ervaringen en

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced Leiderschap trainingen Coachend Leidinggeven Leiderschap van Nu Leiderschap van Nu - Advanced Persoonlijke Effectiviteit trainingen Optimaal Omgaan met Tijd en Werkdruk Vergroot je Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Nadere informatie

Levende Verhalen Het verhaal van Anke

Levende Verhalen Het verhaal van Anke 1 Levende Verhalen Het verhaal van Anke Anke is een krachtige, levenslustige vrouw die midden in haar leven staat. Ze heeft een intensieve baan als leidinggevende in de zorg en naast haar drukke baan is

Nadere informatie

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken!

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken! WELKOM!!!!! Wat gaan we doen deze week? Hoe haal je het aller meeste uit deze week? Hoe kun je de content het beste tot je nemen? Tot wanneer kun je alles terug kijken? Mijn missie Een wereld creëren met

Nadere informatie

DRIE GOUDEN TIPS om "Nee" te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben.

DRIE GOUDEN TIPS om Nee te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben. DRIE GOUDEN TIPS om "Nee" te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben. Chantal Smeets 1 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 3 2. INLEIDING... 4 3. DRIE GOUDEN TIPS...

Nadere informatie

5 tips om te ontspannen

5 tips om te ontspannen 5 tips om te ontspannen Yin in Yang Sommige foto s zijn gevonden op internet. Meen je rechten te hebben op een daarvan neem dan contact op met Yin in Yang. Het belang van ontspannen Ontspannen is een van

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

zijn wie je bent Zorg voor jezelf, voorkom burn-out! Klooster Nieuwkerk Goirle

zijn wie je bent Zorg voor jezelf, voorkom burn-out! Klooster Nieuwkerk Goirle Zorg voor jezelf, voorkom burn-out! 2017 Klooster Nieuwkerk Goirle De verbinding kwijt Een burn-out: het lijkt iets van deze tijd te zijn. Meestal wordt het geweten aan langdurige werkstress en overbelasting.

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

Welke kleur kies jij?

Welke kleur kies jij? Welke kleur kies jij? Eerst even dit... Kleur is zoveel meer dan je favoriete tint op de muur of de kleur van je lievelingsjurk. Kleur is een taal en spreekt direct met je gevoel waarbij woorden overbodig

Nadere informatie

Keuzestress of ontspannen kiezen

Keuzestress of ontspannen kiezen Keuzestress of ontspannen kiezen Wat leuk dat je mijn weggever hebt aangevraagd. Ik vertrouw erop dat het je inzicht geeft! Veel plezier met lezen of kijken. Want de ene persoon leest liever en de ander

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat?

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Succesvol in Balans van Stress naar Rust Pagina 1 van 6 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd

Nadere informatie

In 3 stappen naar meer regie in werk en leven. - Vera Winkel -

In 3 stappen naar meer regie in werk en leven. - Vera Winkel - In 3 stappen naar meer regie in werk en leven - Vera Winkel - Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 Ik wil... pagina 4 Waarom kan ik jou helpen? pagina 5 Stap 1 - Luister pagina 6 Stap 2 - Lach pagina 9 Stap

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

E-book Coachpraktijk Irene Bex

E-book Coachpraktijk Irene Bex E-book Coachpraktijk Irene Bex In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stresscoach, NLP coach en trainer.

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

DE HOGE LAT. over de diepers triggers van overbelasting en het (her)vinden van je eigen regie Klooster Nieuwkerk Goirle

DE HOGE LAT. over de diepers triggers van overbelasting en het (her)vinden van je eigen regie Klooster Nieuwkerk Goirle DE HOGE LAT over de diepers triggers van overbelasting en het (her)vinden van je eigen regie 2018-2019 Klooster Nieuwkerk Goirle Wie legt die lat? Hoge lat? Overbelasting: het lijkt iets van deze tijd

Nadere informatie

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling Trainingsprogramma We DOP School Wat leuk dat ik jou mag verwelkomen! Ik ben Eefje de Wind, 31 jaar jong

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

De Online Life Coaching Opleiding

De Online Life Coaching Opleiding De Online Life Coaching Opleiding Het beste uit jezelf en anderen naar boven halen Wat vliegt de tijd voorbij en wat kun je veel creëren, c.q. beleven in 25 jaar. Trots ben ik om 25 jaar actief te zijn

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 9 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

"Hoe word je een succesvolle fotograaf" MAANDAG 15 + DINSDAG 16 APRIL 2019 LOCATIE: OISTERWIJK

Hoe word je een succesvolle fotograaf MAANDAG 15 + DINSDAG 16 APRIL 2019 LOCATIE: OISTERWIJK MASTERCLASS "Hoe word je een succesvolle fotograaf" MAANDAG 15 + DINSDAG 16 APRIL 2019 LOCATIE: OISTERWIJK MASTERCLASS " H O E W O R D J E E E N S U C C E S V O L L E F O T O G R A A F " Succes is voor

Nadere informatie

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach.

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach. Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach Goede voornemens? Vergeet het maar, zeggen de statistieken: slechts 18% slaagt erin om goede voornemens ook succesvol na te komen. En toch. Als je weet

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie

de loopbaan reis over verbinding, betekenisvol werken en vorm geven aan verandering! Hilvaria Studio s

de loopbaan reis over verbinding, betekenisvol werken en vorm geven aan verandering! Hilvaria Studio s de loopbaan reis over verbinding, betekenisvol werken en vorm geven aan verandering! 2019 Hilvaria Studio s Ik kies voor mezelf, omdat werk geen corset mag worden waarin ik me gevangen voel en van waaruit

Nadere informatie

Manifesteer. Lijst. Lijst met gevoelens om te helpen met manifesteren. 5 pagina's

Manifesteer. Lijst. Lijst met gevoelens om te helpen met manifesteren. 5 pagina's Manifesteer gevoelens Lijst Lijst met gevoelens om te helpen met manifesteren 5 pagina's Introductie Hi lieve, mooie, geweldige jij! Manifesteren is geweldig, en zo goed om te doen in een relatie, én wanneer

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E S p r a n k e l p l a n I N H O U D S O P G A V E VOORDAT JE BEGINT... SPRANKELDOELEN VASTSTELLEN VISUALISEER JOUW SPRANKELJAAR VRAGEN DIE PIJN DOEN ZORG DAT JIJ ÉCHT GAAT SPRANKELEN! PLANNEN MAAR! OVER

Nadere informatie

mind heart body food home

mind heart body food home Inleiding 7 Een moment voor jezelf 11 Retreat your mind 16 Retreat your heart 36 Retreat your body 50 Retreat your food 82 Retreat your home 106 Extra tips 118 Dankwoord 125 Retreat Yourself_binnenwerk2.indd

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen. / created by: Mariëlla /

Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen.  / created by: Mariëlla / Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen Start each day with a gratefull heart 1 Inleiding Stap 1 Face your FEARS Stap 2 De Confrontatie en Acceptatie Stap 3 Zoek naar je innerlijke

Nadere informatie

Keuzespecialist voor #workingmoms (35+) die meer voldoening in hun leven willen

Keuzespecialist voor #workingmoms (35+) die meer voldoening in hun leven willen In dit e-book krijg je van mij de meest effectieve en onderschatte tool die onmisbaar is in de voorspoedige ontwikkeling van ieder kind, mens en professional en ik geef je 3 redenen waarom dat zo is. Ik

Nadere informatie

Next Level Doelen Planner

Next Level Doelen Planner Next Level Doelen Planner Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 7 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door middel

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

Werkboek Nieuwjaarsbezinning

Werkboek Nieuwjaarsbezinning Werkboek Nieuwjaarsbezinning Tel je zegeningen over 2017 en voed je verlangen voor 2018 Met de Nieuwjaarsbezinning neem je de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het

Nadere informatie

7 TIPS DIE MIJ DAGEIJKS HELPEN OM IN FLOW TE WERKEN. Maartje. Ik heb de ruimte om iedere dag een paar

7 TIPS DIE MIJ DAGEIJKS HELPEN OM IN FLOW TE WERKEN. Maartje. Ik heb de ruimte om iedere dag een paar 7 TIPS DIE MIJ DAGEIJKS HELPEN OM IN FLOW TE WERKEN Toen ik begon met ondernemen, moest ik nog veel leren over het ondernemerschap. Zo had ik weinig kaas gegeten van marketing, wist ik niet veel van boekhouden

Nadere informatie

Ken jezelf, begrijp de ander

Ken jezelf, begrijp de ander De 5 stappen van de succesformule Ken jezelf, begrijp de ander balans geluk balans geluk succes groei succes groei Je ziet beter met het hart. Waar het echt om gaat is met het blote oog niet te zien. Le

Nadere informatie

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans.

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Gratis online training Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Show up & Shine Welkom bij deze online training. In 3 delen neem ik je mee op reis naar een lichtere manier

Nadere informatie

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP Heart Systems Nederland Geen betere plek om te ontsnappen aan alle hectiek dan in het sfeervolle pand van Heart Systems Nederland, gevestigd in een voormalige

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

E-BOOK 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES. kinderen en Emoties 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES

E-BOOK 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES. kinderen en Emoties 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES E-BOOK 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES VOORWOORD In 2016 schreef ik de Gids over emoties bij kids 80 praktische tips. Mijn kennis en ervaring blijft zich echter door ontwikkelen. Daarom deel ik

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

- Waarschuwing- dit is een pittige les!

- Waarschuwing- dit is een pittige les! - Waarschuwing- dit is een pittige les! Herken je de volgende situatie: Je vraagt aan je partner (heb je deze niet denk dan even terug aan de tijd dat je deze wel had) of hij de vuilniszak wilt buiten

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 2 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 2 Jouw persoonlijke script We gaan praktisch aan de slag met het maken van jouw persoonlijke

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

Online Life Coaching Opleiding

Online Life Coaching Opleiding Online Life Coaching Opleiding De Life Coaching Opleiding laat je in 2 maanden ongelooflijk veel groeien en alle kennis verzamelen die je nodig hebt als Life Coach om jezelf en anderen succesvol te begeleiden

Nadere informatie

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent.

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent. Ik weet zeker dat ook jij nog veel krachtiger kan zijn in wie je bent en wat je doet binnen je praktijk/ bedrijf en dat je daardoor nog veel meer waarde vanuit plezier kan leveren aan je klanten. Als je

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Ontdek en gebruik je talenten en competenties: Maak stappen in je loopbaan

Nadere informatie

Villa-Asia Buddy programma s

Villa-Asia Buddy programma s Villa-Asia Buddy programma s www.villa-asia.nl (Versie 3.0 februari 2015) Huay Sai, Mae Rim, Chiang Mai, Thailand Introductie Aanleiding om mee te doen Eens even tijd voor jezelf nodig om op adem te komen?

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Caroline Geirnaert. Devijfklaver Caroline Geirnaert Copyright 2015 door Caroline Geirnaert

Caroline Geirnaert.   Devijfklaver Caroline Geirnaert Copyright 2015 door Caroline Geirnaert Caroline Geirnaert For a happy & healthy life www.devijfklaver.be www.facebook.com/devijfklaver Devijfklaver Caroline Geirnaert Copyright 2015 door Caroline Geirnaert Alle rechten voorbehouden. Reproductie

Nadere informatie

Training Extra Eindsprint & Doelen Training

Training Extra Eindsprint & Doelen Training Training Extra Eindsprint & Doelen Training 2017 is al weer bijna afgelopen. Wow, wat is dat snel gegaan he? Ik deel in deze extra training wat inzichten met je om dit jaar nog een eindsprint te kunnen

Nadere informatie

E-boekje: Stap in je Grootsheid!

E-boekje: Stap in je Grootsheid! E-boekje: Stap in je Grootsheid! By Caroline Laan In je grootsheid staan is worden wie je werkelijk bent, wie je bent onder alle lagen die over je essentie heen liggen. Je volledige potentie leven en dat

Nadere informatie

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat

Nadere informatie

Positief in het leven staan

Positief in het leven staan Positief in het leven staan In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stress- en burnoutspecialist, NLP

Nadere informatie

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019:

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: Bid dat de heilige Geest je een mooie bijbeltekst zal geven als leidraad voor het komende jaar en schrijf hem hier op: Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: God wil zijn genade en liefde geven aan iedereen

Nadere informatie

De 7 universele wetten

De 7 universele wetten Book Title ~ Author De 7 universele wetten Deborah Yvel JOHN DOE Geschreven door: Deborah Yvel Website:mediumconsultancy.com De 7 universele wetten ~ Deborah Yvel Heey mooi mens, Super leuk dat je dit

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Leroy Seijdel Company Les 2: Weten wat je echt wilt Je moet eerst mentaal presteren, voordat je fysiek kunt presteren Hoe

Nadere informatie

Eindelijk vrij,..tips voor een ontspannen vakantie met het hele gezin. by Jolanda Heusinkveld

Eindelijk vrij,..tips voor een ontspannen vakantie met het hele gezin. by Jolanda Heusinkveld Eindelijk vrij,..tips voor een ontspannen vakantie met het hele gezin. by Jolanda Heusinkveld Mijn naam is Jolanda Heusinkveld, moeder van 2 lieve gevoelige én ondeugende kinderen. Al zo'n 17 jaar coach

Nadere informatie

een nieuwe loopbaanstap

een nieuwe loopbaanstap een nieuwe loopbaanstap Veranderen en vorm geven in verbinding met jezelf! 2017 Klooster Nieuwkerk Goirle Van je hoofd naar je hart 'Je moet meer leren vertrouwen op je eigen ervaringen en waarnemingen

Nadere informatie

ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN

ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN IK WIL MENSEN IN BEWEGING BRENGEN HANNEKE MOUW Ik stel me graag aan je voor Ik ben geboren in 1970. Ik vind vertrouwen, authenticiteit en

Nadere informatie

KIJK IN JE BREIN LESMODULE BASISSCHOOL LEERLING

KIJK IN JE BREIN LESMODULE BASISSCHOOL LEERLING LESMODULE BASISSCHOOL LEERLING 1. DE HERSENEN 1.1 HOE ZIEN HERSENEN ERUIT? VRAAG WIE KAN VERTELLEN WAT HERSENEN ZIJN? VRAAG HEBBEN KINDEREN KLEINERE HERSENEN DAN GROTE MENSEN? 1.2 WANNEER GEBRUIK JE ZE?

Nadere informatie

Ontdek wat een speels, stralend en compassievol leven jij kunt leiden!

Ontdek wat een speels, stralend en compassievol leven jij kunt leiden! Ontdek wat een speels, stralend en compassievol leven jij kunt leiden! Inspiratieweek voor nieuwe leiders LEIDERSCHAP VANUIT HET HART Ibiza 13-19 mei 2013 Esther van Toledo Coaching & Training Wil jij

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

De 10 tips om. Aantrekkelijk te blijven als Werknemer

De 10 tips om. Aantrekkelijk te blijven als Werknemer De 10 tips om Aantrekkelijk te blijven als Werknemer Tip 1 van 10 Werk aan werkgeluk Aangeboden door mkbasics.nl De 10 tips om Aantrekkelijk te blijven als Werknemer 3 e druk - speciale uitgave voor mkbasics.nl,

Nadere informatie

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ?

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? Hoe zie jij jezelf in 2020? Hoe zi et jouw leven er uit i n 2020? Ben j e da n vaardi g gen oeg om a ll e ver an d er i ngen bij te benen? Je ei gen keuzes d aar in te m aken

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens!

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens! Introductie Hoi dapper mens! Hoe tof dat je de gratis tips hebt gedownload! In dit document geef ik een aantal tips die mij persoonlijk veel geholpen hebben. Ik ben af gaat over jezelf accepteren en dat

Nadere informatie

THEMAONTMOETINGEN. Er zijn ontmoetingen rondom vier thema s: Waardevol opvoeden Zelfbewust zijn Investeren in je relatie Leven met verlies

THEMAONTMOETINGEN. Er zijn ontmoetingen rondom vier thema s: Waardevol opvoeden Zelfbewust zijn Investeren in je relatie Leven met verlies THEMAONTMOETINGEN Ieder mens heeft weleens vragen die hij niet zomaar kan beantwoorden. Bijvoorbeeld over wie je bent of wilt zijn, hoe je je relatie kunt versterken, hoe je omgaat met verlies of over

Nadere informatie

Edith Helwegen. Afstemdagboek Pagina 1

Edith Helwegen. Afstemdagboek  Pagina 1 Edith Helwegen Afstemdagboek www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Jij bent de creator van je eigen leven. Jij bepaalt wie je bent, wat je zegt, hoe je reageert, wat jouw gedachten zijn en voor een groot gedeelte

Nadere informatie

Ontdek-je-zelf toolkit. Plané Training & Coaching Persoonlijke- en Loopbaanontwikkeling

Ontdek-je-zelf toolkit. Plané Training & Coaching Persoonlijke- en Loopbaanontwikkeling Ontdek-je-zelf toolkit Ontdekken wat voor werk echt bij je past dat is nog zo gemakkelijk niet! Om je op weg te helpen, geef ik je 4 tools waarmee je je eerste stappen kunt zetten om te ontdekken waar

Nadere informatie