Is1uA'IYJ IYA ;1YI :.1uATA!L S] I I F*1 I

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Is1uA'IYJ IYA ;1YI :.1uATA!L S] I I F*1 I"

Transcriptie

1 I III IiI1.1 I[ :TI;1 I [4Th T1 ii ['11i141 I;'I si}1 ;1 15 Is1uA'IYJ IYA ;1YI :.1uATA!L S] I I F*1 I Wanneer iemand een nieuw tuinhuis, een veranda, een schuurtje, een fietsafdakje of een plantenkas etc. wil bouwen dan is er een bouwvergunning nodig. Ook wanneer iemand de oppervlakte of de hoogte van de bestaande bebouwing wil veranderen is er een bouwvergunning nodig. De bouwaanvraag bestaat uit een schets, van zowel de oude als de nieuwe situatie en eventueel een omschrijving zodat het plan duidelijk wordt. Het aanvraag formulier bouw/verbouw/vernieuwing (tevens te downloaden via onze website onder de link "Documenten") incl. duidelijke tekeningen in 3-voud kunt u deponeren in de brievenbus of opsturen en richten aan: De Bouwcommissie TRV Stadspark, Campinglaan 3, 9727 KH Groningen. Wanneer de aanvraag aan het bouwreglement voldoet wordt uiteindelijk de vergunning schriftelijk verstrekt. Wanneer niet aan de regels wordt voldaan dan maakt de bouwcommissie een afspraak om samen met de aanvrager een oplossing te zoeken. Eigendomsoverdracht: Bij verkoop van een tuinhuis gaat de bouwcommissie bij het tuinhuis kijken, en let dan op twee zaken: voldoet de bebouwing nog aan de regels van het bouwreglement blijven er geen problemen achter voor de nieuwe eigenaar (bouwafval/ tuinafval enz.) Adviserende taak: De bouwcommissie probeert antwoord te geven op vragen die leden hebben op het gebied van bouwen: gesprek over de opzet en de vorm van een nieuw tuinhuis gesprek over technische problemen die komen kijken bij het bouwen van een nieuw tuinhuis of het renoveren van een bestaand tuinhuis (fundering isolatie materiaalgebruik verwarming water etc.) hulp bij het maken van een schets voor de bouwaanvraag Hoe is de bouwcommissie te bereiken: Post: T.a.v. Bouwcommissie TRV Stadspark, Campinglaan 3, 9727 KH Groningen bestuur@trvstadspark.nl, t.a.v. de bouwcommissie Bel voor een afspraak: zie verenigingsblad "'t Groene Blaadje"

2 I El] Ii1 al T4I :T4Ïk I [4711 I1 ii [ullatill I:.Iii J: juni 2013!;i.iu LAT1 tif ftl Ill] 11(11] Toegevoegd per 26 juni 2013 aan het Reglement van Toezicht. In 2015 wordt het Reglement van Toezicht in haar geheel herzien waarbij de bouwreglementen worden geïntegreerd. Vervallen per 26 juni 2013 artikel 1 lid 4,5,6,7 en artikel 2 lid 26 van het Reglement van Toezicht. Artikel 1. Erfafscheiding 1. Oude schuttingen langs de paden moeten bij vernieuwing worden vervangen door bosschages. De afrastering aan de paden dient uit bosschages te bestaan die minimaal 50cm uit de erfafscheiding moet worden geplaatst, c.q. (sier)hekwerk in een andere vorm dan een schutting. Maximale hoogte 1,8m of hekwerk max hoogte 125cm. 2. Erfafscheidingen maximaal 1,8m hoog en van natuurlijke aard/materiaal: bijv. heg, bosschages, struiken. 3. Uitzondering hierop is dat het geoorloofd is een dichte schutting te plaatsen van maximaal 1,8m hoog, vanaf het midden naar achteren vanaf het pad gezien en alleen tussen percelen in (zie tekening). Artikel 2. Bewegende constructies 1. Bewegende constructies (zonweringen, ramen, deuren, toegangshekken, etc.) moeten altijd volledig op eigen het perceel uitkomen. Artikel 3. Tuinnummer 1. Elke tuin dient, een vanaf het pad, duidelijk zichtbaar tuinnummer te hebben op het toegangshek. Artikel 4. Waterputlafsluiter De waterput of waterafsluiter dient zichtbaar gemarkeerd te worden (dmv een door de vereniging beschikbaar gestelde witte paal met blauwe deksel) t.b.v. controle op lekkage bij het jaarlijks af- en aansluiten van het water. Het formaat van de waterput dient minimaal 40 cm bij 60 cm te zijn. Artikel 5. Zwembad 1. Zwembad mag niet permanent zijn. Inhoud tot 1 m3 is gratis, daarboven wordt er extra watertoeslag in rekening gebracht met een maximale inhoud van 18m3.

3 1111 liii IiI4iI T4;1 I L4L714 T1 ii ['1 htrii tol 'II1 ;1 : juni 2013 Artikel 6 Materiaal 1. Voor de bebouwing, constructies en tijdelijke objecten zal vanaf het maaiveld materiaal moeten zijn gebruikt anders dan steenachtig materiaal. 2. De huurder dient zich te onthouden van het verwerken van milieubelastende stoffen en/of materialen (waaronder asbest) in bouwwerken op het gehuurde, dan wel van het bewerken of aanwezig hebben van dergelijke stoffen op het gehuurde. Artikel 7. Maximale bebouwing 1. Per tuinperceel mag maximaal 60m2 * bebouwing worden opgericht (getoetst aan de formule voor maximale bebouwing zie biilage: Formule en tabel) met een bouwhoogte van maximaal 4m* tenzij de oppervlakte bestaande bebouwing meer bedraagt, in welk geval de bestaande oppervlakte geldt. Bij wijzigingen wordt teruggegrepen naar de formule en tabel. Artikel 8. Algemeen geldende bepaling van elke bebouwing, constructies en tijdelijke objecten (zie tekening) Maximale bouw- of constructiehoogte is 2, 5m*, 3m* of 4m* en op elk punt minimaal 1,75m 2,5m of 4m van de erfafscheiding, afhankelijk van de maximale bouwhoogte (zie bijlage: tekeningen). Opm. Hierop zijn uitzonderingen ivm ligging riolering en overleg met buren. Bebouwing a. Vrijstaande overkappingen met 1 of meer dichte zijden (tuinhuis, prieel, schuur, opslag, etc) b. Overkappingen vast aan een bebouwing met meer dan 1 (het tuinhuisje zelf) dichte zijden 2. Algemeen bepaling bebouwing a. Bouwhoogte maximaal 4m*, beginnend op minimaal 1 m van de erfafscheiding, met een maximale hoogte op dat punt van 2m*. De maximale bouwhoogte van 4m* mag niet eerder bereikt zijn dan 4m uit de erfscheiding. (Zie tekening) b. Indien mogelijk (navraag situatie riolering en waterleidingen) vanaf 1/3 deel van het perceel vanaf het pad gezien. (zie bijlage; situatie en erfscheiding) C. De bouwhoogte van maximaal 4m*, dient op élk punt minimaal 4m van de erfafscheiding af te liggen. d. Maximaal 60m2* en volgens formule voor maximaal bebouwing (zie bijlage; formule en tabel) e. Het bebouwde oppervlak wordt bepaald door de optelling van het oppervlak van het tuinhuisje en andere bebouwingen of constructies met één of meer dichte zijden.

4 11111 i1 1 T4I T4;1 I [ i1 ['1 lilril I;1 'Ii J;1 1 1 Artikel juni 2013 Constructies en tijdelijke objecten (meer dan toegestane bebouwing) 1. Een veranda of overkapping vast aan het tuinhuis met 3 open zijden a. Bouwhoogte maximaal 4m*, beginnend op minimaal 1 m van de erfafscheiding, met een maximale hoogte op dat punt van 2m*. De maximale bouwhoogte van 4m* mag niet eerder bereikt zijn dan 4m uit de erfscheiding. Oppervlakte maximaal 15m2*. (Veranda's of overkappingen vast aan het huis met 2 open zijden worden beschouwd als bebouwing) 2. Vrijstaande overkappingen met aan alle ziiden een open constructie. a. Bouwhoogte maximaal 3m*, beginnend op minimaal 1 m van de erfafscheiding, met een maximale hoogte op dat punt van 2m*. De maximale bouwhoogte van 3m* mag niet eerder bereikt zijn dan 2,5 m uit de erfscheiding. Oppervlakte maximaal 15m2*. Bepalingen ten aanzien van open constructie: onderdelen niet groter dan 25cm in doorsnede op de noodzakelijke draagpunten. (Vrijstaande overkappingen vast aan een schutting wordt beschouwd als bebouwing aangezien de overkapping in deze situatie een dichte wand heeft en los staat van het tuinhuisje). 3. Broeikassen a. Oppervlakte maximaal 15m2*. Hoogte maximaal 2,5m*. Volledig rondom voorzien van doorzichtig materiaal. Minimaal 1 m vanaf de erfscheiding met een hoogte op dat punt van maximaal 2m*. De maximale bouwhoogte van 2,5m* mag niet eerder bereikt zijn dan 1,75m* uit de erfscheiding. (Vrijstaand en met een dichte wand wordt beschouwd als bebouwing). 4. Vrijstaande zonnepanelen a. Maximale hoogte 4m*. Totale oppervlakte maximaal 1,5M 2 * en minimaal 4m van de erfafscheiding. 5. Zonnepanelen op dak van bebouwing a. Maximale hoogte 4m* inclusief het dak zelf. * Afmetingen buitenmaats BIJLAGEN: Bouwregels in beeld Situatie en erfafscheiding Formule en tabel maximale bebouwing per perceeloppervlakte (op volgorde van perceelnummer)

5 ~n dichteschuttineim^r BOUV4'REGELS IN BEELD iuidd eren janaf het De volledige bouwregcls staan in het Bouwreglement en het Reglement / van Toezicht en zijn altijd van loepassin - pad gezien cn alleen tussen percelen ill lital l.soin hoog zus in overleg niet buren) Bebouwing: - - Vrijstaande overkappingen niet I of~ dichte zijden (tuinhuis. / - - Bepalingen: opprieel s~ opslag.cie-) pervlakte maximaal 15m - Ocappingen vast aan een bebouwing met nicer dan I (het tunthuis Hoocle maxiinaal2.5m. - zeil) dichte zijden Cousirucites en tijdelijke objecten (meer dan de toegestane bebou- - Een veranda of overkapping vast aan het tuinhuis met 3 open zijden - Vrijstaande overkappingen niet aan alle zijden een open consuucti Vziaandezonneitanelen Zonnepanelen op dak van bebouwing - [Zonnepanelen het L 1 Vrijstaande zonnepan- 8epaling: maximale : eleu- Bepaling hooge4m inclusief male hoogte 4m / lletthkzljl Totale oppervlakte maximaal Lima en minimaal 4invan de erl.ifsclreidinp Zwembasiniax. inhoud 18m33. Magnietpcxmanentzijn. Tot hol gratis daarboven oxen watertoeslag. L 1 Per tuinperceel mag maximaal 60ni bebouwing worden opgericht vanaf een tuinopperviabe van 300m2 (voor kleinere oppervlakten zie tormule tabel) - :']ikt crasd.i Indien mogelijk (navraag siniatie Afrasterina aan pasien dient nu riolering en waterleidingen) de be. bcsscbages te bestaan. mini / bouwing vanaf 133 deel van bet permaal loan uit erfafscheiding cccl vanaf bet pad gezien situeren. -. max- hoogte1,80m. Ofsierbek-. werk max. hoogte 1.25m. 1 r.i:ut zichtbaar markeren - 1kI11 isv niue paal met blauwe deksel (via vereniging beschik baar). Forinaatptit 40 it 60 nat. j

6 SITUATIE EN ERFAFSCHEIDING Zie artikel 8 Bouwreglement. De volledige bouwregels staan in liet Bouwreglement en Reglement van Toezicht en zijn altijd van toepassing. Bebouwing en Constructies

Bouwreglement. Artikel 1 Opstallen. Artikel 2 Bouwvergunning. Artikel 3 Bebouwing

Bouwreglement. Artikel 1 Opstallen. Artikel 2 Bouwvergunning. Artikel 3 Bebouwing Bouwreglement Artikel 1 Opstallen Onder opstallen in de zin van dit reglement worden verstaan al wat langere tijd op of in de grond is geplaatst of gebouwd, zoals tuinhuisjes, schuurtjes, broeikassen en

Nadere informatie

Handleiding tuinhuis ATV Utrecht Zuid

Handleiding tuinhuis ATV Utrecht Zuid Handleiding tuinhuis ATV Utrecht Zuid Dit is een handleiding voor alle tuinders die een tuinhuis in hun tuin willen bouwen of verbouwen. Als vereniging huren wij de grond waarop we tuinieren van gemeente

Nadere informatie

Bouwvoorschriften Leidse Bond van Amateur-tuinders

Bouwvoorschriften Leidse Bond van Amateur-tuinders Uitgave: 05-2015 Voorwoord bij de bouwvoorschriften. De bouwvoorschriften zijn het kader waarbinnen de gemeente Leiden toestaat op de volkstuinen te bouwen. Dat wil niet zeggen dat alles wat in deze voorschriften

Nadere informatie

Bouwvoorschriften Leidse Bond van Amateur-tuinders

Bouwvoorschriften Leidse Bond van Amateur-tuinders Uitgave: 12-2017 Voorwoord bij de bouwvoorschriften. De bouwvoorschriften zijn het kader waarbinnen de gemeente Leiden toestaat op de volkstuinen te bouwen. Dat wil niet zeggen dat alles wat in deze voorschriften

Nadere informatie

Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten

Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten Goedkeuring benodigd! Voor alle wijzigingen of uitbreidingen aan bestaande bouwwerken of nieuwbouw van welke aard dan ook is schriftelijke goedkeuring

Nadere informatie

Rapport. 2^1 kapwoning. voorbeeld-document bouwmogelijkheden

Rapport. 2^1 kapwoning. voorbeeld-document bouwmogelijkheden Rapport 2^1 kapwoning voorbeeld-document bouwmogelijkheden 1 INHOUDSOPGAVE 3 Bestemmingsplan 1996 2 4 Toelichting bestemmingsplan 5 Vergunningsvrij bouwen 7 Bouwmogelijkheden 9 Welstandsbeleid 10 Overzichtstabel

Nadere informatie

VERENIGING VAN EIGENAARS WOONWIJK t SOPERSE BOS

VERENIGING VAN EIGENAARS WOONWIJK t SOPERSE BOS Bouwaanvraag Naam aanvrager Straat en huisnummer Telefoon E-mail adres Datum start werkzaamheden Datum werk gereed Tekeningen en materiaallijsten Situatieschetsen Bouwtekeningen Materiaallijsten Bestaand

Nadere informatie

VERENIGING VAN EIGENAARS WOONWIJK t SOPERSE BOS

VERENIGING VAN EIGENAARS WOONWIJK t SOPERSE BOS Bouwaanvraag Naam aanvrager Straat en huisnummer Telefoon E-mail adres Datum start werkzaamheden Datum werk gereed Tekeningen en materiaallijsten Situatieschetsen Bouwtekeningen Materiaallijsten Bestaand

Nadere informatie

Bouwadviescommissie van de OVAT

Bouwadviescommissie van de OVAT Bouwadviescommissie van de OVAT Bouwadviescommissie van de OVAT De bouwadviescommissie bestaat uit de volgende 3 personen: - P.A.Mouton VTV De Kaaistoep - C.Vercammen VTV De Hazennest - A.v.d.Boer VTV

Nadere informatie

Inrichting jaarplaatsen

Inrichting jaarplaatsen Inrichting jaarplaatsen De Witte Wieven BV Nunspeet Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Huidige situatie 3. Bestemmingsplan recreatieterreinen 2010 4. Inrichting jaarplaatsen na 2015 op de Witte Wieven a. Bungalows

Nadere informatie

OTV BOUWREGLEMENT. Leiden

OTV BOUWREGLEMENT. Leiden OTV BOUWREGLEMENT. Leiden 01-05-2017 Dit reglement bestaat uit het bouwreglement van de Leidse Bond van Amateurtuinders aangevuld met verenigings eigen besluiten. Onderstaande punten zijn een aanvulling

Nadere informatie

AAN BURGEMEESTER & WETHOUDERS. Onderwerp: beleid realisatie carports in voortuin

AAN BURGEMEESTER & WETHOUDERS. Onderwerp: beleid realisatie carports in voortuin AAN BURGEMEESTER & WETHOUDERS Kenmerk: 99267 Sector: Grondgebied Team : Gebiedsontwikkeling Ontworpen door: Onderwerp: beleid realisatie carports in voortuin Besluit: 1. Het beleidskader vast te stellen

Nadere informatie

Bouwvoorschriften van de Leidse Bond van Amateurtuinders Uitgave

Bouwvoorschriften van de Leidse Bond van Amateurtuinders Uitgave Bouwvoorschriften van de Leidse Bond van Amateurtuinders Uitgave 01.05.2011 Artikel 1 - Aanvraag bouwvergunning Voor alle bouwactiviteiten nieuw aan of verbouw, moet een Omgevingsvergunning worden aangevraagd

Nadere informatie

Rapport. rijwoning. voorbeeld-document bouwmogelijkheden

Rapport. rijwoning. voorbeeld-document bouwmogelijkheden Rapport rijwoning voorbeeld-document bouwmogelijkheden 1 INHOUDSOPGAVE 3 Bestemmingsplan Bomenbuurt 2002 2 5 Vergunningvrij bouwen 6 Uitbreidingsmogelijkheden 9 Welstandsbeleid 10 Overzichtstabel BESTEMMINGSPLAN

Nadere informatie

Ter plaatse van de aanduiding 'onderdoorgang' zijn de gronden tevens bestemd voor langzaam verkeersdoeleinden.

Ter plaatse van de aanduiding 'onderdoorgang' zijn de gronden tevens bestemd voor langzaam verkeersdoeleinden. Artikel 21 Wonen 21.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor wonen met de bijbehorende voorzieningen, zoals tuinen, erven, parkeervoorzieningen, watergangen waterretentievoorzieningen

Nadere informatie

Meldingsformulier waterkering: plaatsen, behouden en verwijderen van hekken en schuttingen

Meldingsformulier waterkering: plaatsen, behouden en verwijderen van hekken en schuttingen Meldingsformulier waterkering: plaatsen, behouden en verwijderen van hekken en schuttingen Het plaatsen of verwijderen van een hek of schutting moet tenminste 4 weken voor aanvang van de werkzaamheden

Nadere informatie

Bouw je eigen huis aan de Tweeboomlaan

Bouw je eigen huis aan de Tweeboomlaan eeboomlaan tw t 6 kav oor el s sp kave lp a n or KAVELPASPOORTEN gemeente h o Bouw je eigen huis aan de Tweeboomlaan Luchtfoto van de locatie Impressie van de locatie eeboomlaan tw t 6 kav oor el s sp

Nadere informatie

VEREENVOUDIGDE LIJSTEN IN TE DIENEN STUKKEN VOOR VEELVOORKOMENDE BOUWWERKEN OMGEVINGSVERGUNNING ACTIVITEIT BOUWEN

VEREENVOUDIGDE LIJSTEN IN TE DIENEN STUKKEN VOOR VEELVOORKOMENDE BOUWWERKEN OMGEVINGSVERGUNNING ACTIVITEIT BOUWEN VEREENVOUDIGDE LIJSTEN IN TE DIENEN STUKKEN VOOR VEELVOORKOMENDE BOUWWERKEN OMGEVINGSVERGUNNING ACTIVITEIT BOUWEN Bij een aanvraag Omgevingsvergunning Bouwen horen documenten waarmee u aantoont dat uw

Nadere informatie

Voorwaarden (1 e partiële herziening)

Voorwaarden (1 e partiële herziening) Stichtse Vecht Maarssenbroek Werkgebied (ID) Voorwaarden (1 e partiële herziening) Max. aantal BVO Pagina 1 van 10 1400 perceel 1400 = 762 m 2 100% x 762= 762 m 2 bouwhoogte 15 m / 3,5 = 4 lagen 4 x 762

Nadere informatie

van Dedemstraat 1, HOORN

van Dedemstraat 1, HOORN van Dedemstraat 1, HOORN 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl info@boekweitolie.nl Bezichtiging Op steenworp afstand van alle binnenstadvoorzieningen en NS station gesitueerde vrijstaande woning. Gebouwd

Nadere informatie

LET OP! Gebruik deze invulinstructies dus NIET als officieel formulier voor uw aanvraag! Aanvraaggegevens

LET OP! Gebruik deze invulinstructies dus NIET als officieel formulier voor uw aanvraag! Aanvraaggegevens Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Deze invulinstructie is gemaakt op basis van het officiële formulier voor het aanvragen van een omgevingsvergunning (bouwvergunning), zoals die te

Nadere informatie

VERKAVELINGSVOORSCHRIFTEN

VERKAVELINGSVOORSCHRIFTEN VERKAVELINGSVOORSCHRIFTEN Verkaveling 010/070 (3b) Provincie ANTWERPEN Gemeente BERLAAR Ligging Smidstraat - Hemelshoek Kad. Afd. 1 Sectie D nrs. 548/b&c 544/n 545/c 546/d Verkaveling 010/070 (3b) Dossier

Nadere informatie

Adres: Heiweg 235 a, 6533 PC Nijmegen Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Heiweg 235 a, 6533 PC Nijmegen Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Heiweg 235 a, 6533 PC Nijmegen Vraagprijs 430.000,00 kosten koper Omschrijving Vrijstaand pand met winkel en kantoorruimte op de verdieping op een deels bestraat buitenterrein. Entree via pad Heiweg

Nadere informatie

BIJLAGE 2 - VOORSCHRIFTEN - PLANKAART

BIJLAGE 2 - VOORSCHRIFTEN - PLANKAART BIJLAGE 2 - VOORSCHRIFTEN - PLANKAART Artikel 1 Woondoeleinden W- 1. Doeleinden De gronden op de plankaart aangewezen voor Woondoeleinden W- zijn bestemd voor het wonen. Bij de realisatie van nieuwe woningen

Nadere informatie

Slangenwortelstraat HS Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem

Slangenwortelstraat HS Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem Slangenwortelstraat 56 6832 HS Arnhem woonoppervlakte 121 m2 perceeloppervlakte 155 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 225.000 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

Daarnaast bevat het bouwadvies regels voor andere zaken zoals erfafscheidingen, taxaties en toepassing van zonne-energie.

Daarnaast bevat het bouwadvies regels voor andere zaken zoals erfafscheidingen, taxaties en toepassing van zonne-energie. Alle Tilburgse volkstuinen zijn gevestigd op grond van de gemeente. De gemeente als eigenaar verpacht die grond aan de OVAT, die de grond vervolgens verhuurt aan de afzonderlijke verenigingen, die op hun

Nadere informatie

Begrippen: bebouwing één of meer gebouwen en/of bouwwerken geen gebouwen zijnde.

Begrippen: bebouwing één of meer gebouwen en/of bouwwerken geen gebouwen zijnde. Beleidsregels voor de toepassing van een omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan op grond van artikel 2.12 lid 1 onder a sub 2 Wabo. 1. Voor een toetsing van een aanvraag om een omgevingsvergunning

Nadere informatie

Toelichting bij de beleidsnotitie voor bijbehorende bouwwerken Gemeente Pekela

Toelichting bij de beleidsnotitie voor bijbehorende bouwwerken Gemeente Pekela Toelichting bij de beleidsnotitie voor bijbehorende bouwwerken Gemeente Pekela 2012 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Begrippen... 3 Het beleid uit 2005... 4 Vraagstelling... 4 Planologisch kader... 4 Juridisch

Nadere informatie

Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk

Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk Artikel 6: Wonen - B2 (twee onder één kap) 6.1. Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - B2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen en overkappingen

Nadere informatie

Formulier t.b.v. principeverzoek of bestemmingsplan herziening (let op dit betreft geen aanvraag om omgevingsvergunning)

Formulier t.b.v. principeverzoek of bestemmingsplan herziening (let op dit betreft geen aanvraag om omgevingsvergunning) Formulier t.b.v. principeverzoek of bestemmingsplan herziening (let op dit betreft geen aanvraag om omgevingsvergunning) Wat dient u in: (verplicht in te vullen) Voorlopig advies inzake: Principeverzoek:

Nadere informatie

B O U W V O O R S C H R I F T E N

B O U W V O O R S C H R I F T E N B O U W V O O R S C H R I F T E N Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering van INHOUD blz. DEEL 1 ALGEMEEN ARTIKEL 1. 3 ARTIKEL 2. 3 ARTIKEL 3. 3 ARTIKEL 4. 3 ARTIKEL 5. 3 ARTIKEL 6. 3 ARTIKEL 7. 3

Nadere informatie

De Dissel 162 Vraagprijs: Volkshuisvesting Arnhem

De Dissel 162 Vraagprijs: Volkshuisvesting Arnhem De Dissel 162 6846 KB Arnhem woonoppervlakte 128 m2 perceeloppervlakte 120 m2 5 slaapkamers te koop Vraagprijs: 193.500 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

Zalmstraat AH Heerewaarden. Vraagprijs: k.k. De Kernen. woonoppervlakte 82 m2 perceeloppervlakte 158 m2 3 slaapkamers te koop

Zalmstraat AH Heerewaarden. Vraagprijs: k.k. De Kernen. woonoppervlakte 82 m2 perceeloppervlakte 158 m2 3 slaapkamers te koop Zalmstraat 5 6624 AH Heerewaarden woonoppervlakte 82 m2 perceeloppervlakte 158 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 130.000 k.k. De Kernen info@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

INFORMATIE. Kluswijzer. Afdeling Woondiensten Balk, december 2009

INFORMATIE. Kluswijzer. Afdeling Woondiensten Balk, december 2009 INFORMATIE Kluswijzer Afdeling Woondiensten Balk, december 2009 Inhoud 1. INLEIDING 1. Inleiding 2. Tuin en erf.. 3. Gevel en dak.. 4. Woningindeling.... 5. Woninginrichting.. 6. Keuken.. 7. Sanitair en

Nadere informatie

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A UNIEKE KANS: LEUK BOUWKAVEL MET EEN OPPERVLAKTE VAN MAAR LIEFST 700 M² VOOR HET REALISEREN VAN EEN VRIJSTAANDE WONING. HET PERCEEL LIGT OP EEN LEUKE EN RUSTIGE WOONLOCATIE MAAR

Nadere informatie

Formulier beoordeling schetsplan / principeverzoek (bouwen en / of afwijken / wijzigen bestemmingsplan)

Formulier beoordeling schetsplan / principeverzoek (bouwen en / of afwijken / wijzigen bestemmingsplan) Gegevens gemeente Dossiernummer Datum ontvangst Aanvraag ingediend in 2-voud Indienen bij: team Vergunningen Verzendadres Gemeente Zederik Postbus 1 4230 BA Meerkerk vergunningen@zederik.nl Formulier beoordeling

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw volledige naam

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw volledige naam Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Deze invulinstructie is gemaakt op basis van het officiële formulier voor het aanvragen van een omgevingsvergunning (bouwvergunning), zoals die te

Nadere informatie

Zandpad CN Opijnen. Vraagprijs: k.k. De Kernen

Zandpad CN Opijnen. Vraagprijs: k.k. De Kernen Zandpad 484 CN Opijnen woonoppervlakte 8 m 2 perceeloppervlakte m 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 6.000 k.k. De Kernen verkoop@dekernen.nl 088-82 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie Zandpad 484 CN

Nadere informatie

Hazenkamp 61. 5953 KP Reuver. Vraagprijs: 104.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 115 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop

Hazenkamp 61. 5953 KP Reuver. Vraagprijs: 104.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 115 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop Hazenkamp 61 5953 KP Reuver woonoppervlakte 115 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 104.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl Kenmerken

Nadere informatie

Dovenetellaan EL Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem

Dovenetellaan EL Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem Dovenetellaan 8 68 EL Arnhem woonoppervlakte 130 m2 perceeloppervlakte 174 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 237.500 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

Jan Walravenstraat XC Beneden-Leeuwen. Vraagprijs: k.k. De Kernen

Jan Walravenstraat XC Beneden-Leeuwen. Vraagprijs: k.k. De Kernen Jan Walravenstraat 15 6658 XC Beneden-Leeuwen woonoppervlakte 90 m2 perceeloppervlakte 157 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 175.000 k.k. De Kernen verkoop@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl

Nadere informatie

5.18b Bouwwerken in en op een regionale waterkering en bijbehorende beschermingszone

5.18b Bouwwerken in en op een regionale waterkering en bijbehorende beschermingszone 5.18b Bouwwerken in en op een regionale waterkering en bijbehorende beschermingszone Kader Keur Deze beleidsregel gaat over keurartikel 3.2, leden 1 en 6: 1. Het is verboden zonder watervergunning van

Nadere informatie

Plan van Aanpak 169 huizen

Plan van Aanpak 169 huizen Plan van Aanpak 169 huizen Afdeling Vergunningen postbus 6699 3002 AR Rotterdam dossiernummer datum ontvangst 1 Gegevens van de aanvrager 1a naam en voorletters man/vrouw Bij voorkeur geen postbusnummer

Nadere informatie

FORMULIEREN AANVRAAG LIDMAATSCHAP/VERKOOP. gegevens "verkoper" indien wijzigingen duidelijk aangeven. in te vullen door "aspirant" koper

FORMULIEREN AANVRAAG LIDMAATSCHAP/VERKOOP. gegevens verkoper indien wijzigingen duidelijk aangeven. in te vullen door aspirant koper hull En RECRERTI EVEREniGinG S 1:1 'Ji Ï1: PERCEEL FORMULIEREN AANVRAAG LIDMAATSCHAP/VERKOOP Je Pagina; 2e Pagina; 3e Pagina; 4e Pagina; gegevens "verkoper" indien wijzigingen duidelijk aangeven. in te

Nadere informatie

Prinses Irenelaan ED Reuver. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 58 m2 perceeloppervlakte 343 m2 1 slaapkamer te koop

Prinses Irenelaan ED Reuver. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 58 m2 perceeloppervlakte 343 m2 1 slaapkamer te koop Prinses Irenelaan 38 5953 ED Reuver woonoppervlakte 58 m2 perceeloppervlakte 343 m2 1 slaapkamer te koop Vraagprijs: 99.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl

Nadere informatie

Hoofdstraat 120 Stadskanaal

Hoofdstraat 120 Stadskanaal Verkoopbrochure Hoofdstraat 120 1 Verkoopbrochure bouwkavel voor wonen en werken Hoofdstraat 120 Stadskanaal gemeente Stadskanaal 1 januari 2017 Leeswijzer Verkoopbrochure Hoofdstraat 120 2 Verkaveling

Nadere informatie

Durkijk 27. 5529 AS Casteren. Koopsom: 144.500 k.k. Woningstichting de Zaligheden

Durkijk 27. 5529 AS Casteren. Koopsom: 144.500 k.k. Woningstichting de Zaligheden Durkijk 27 5529 AS Casteren woonoppervlakte 81 m2 perceeloppervlakte 206 m2 2 slaapkamers koopregeling Koopgarant te koop Koopsom: 144.500 k.k. Woningstichting de Zaligheden wsz@wsz.nl 0497-51 78 35 www.wsz.nl

Nadere informatie

Bijlage 2. Regels bestemming Gemengd Voormalige (agrarische) bedrijfsbebouwing

Bijlage 2. Regels bestemming Gemengd Voormalige (agrarische) bedrijfsbebouwing Bijlage 2 Regels bestemming Gemengd Voormalige (agrarische) bedrijfsbebouwing Artikel X Gemengd - Voormalige (agrarische) bedrijfsbebouwing X.1 Bestemmingsomschrijving X.1.1 Toegestane gebruiksvormen

Nadere informatie

Waterviolier LR Aalst. Vraagprijs: k.k. De Kernen

Waterviolier LR Aalst. Vraagprijs: k.k. De Kernen Waterviolier 9 5308 LR Aalst woonoppervlakte 85 m 2 perceeloppervlakte 221 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 230.000 k.k. De Kernen verkoop@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

3370 AD HARDINXVELD-GIESSENDAM Behandeld in Regiegroep/RO-overleg:

3370 AD HARDINXVELD-GIESSENDAM Behandeld in Regiegroep/RO-overleg: gemeente Hardinxveld-Giessendam FORMULIER PRINCIPEVERZOEK OMGEVINGSVERGUNNING OF RUIMTELIJK INITIATIEF Aan: Gemeente Hardinxveld-Giessendam T.a.v. Team Ruimtelijke Ontwikkeling Registratie/zaaknummer:

Nadere informatie

Ossenwaard (perceel tussen 3 en 5) - Cothen

Ossenwaard (perceel tussen 3 en 5) - Cothen Ossenwaard (perceel tussen 3 en 5) - Cothen regels behorende bij het bestemmingsplan Gemeente: Wijk bij Duurstede Plan status: vastgesteld Datum: september 2011 Inhoudsopgave Regels 3 Hoofdstuk 1 Inleidende

Nadere informatie

KAVELPASPOORT WESTREENEN LOO KAVEL #2

KAVELPASPOORT WESTREENEN LOO KAVEL #2 KAVELPASPOORT KAVEL ALGEMEEN BESTEMMINGSPLAN Het bouwplan van uw woning wordt getoetst aan de hand van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan. Daarnaast zijn er ook vergunningvrije bouwmogelijkheden.

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie TE KOOP Rijksstraatweg 150 te Leersum

Vrijblijvende projectinformatie TE KOOP Rijksstraatweg 150 te Leersum Vrijblijvende projectinformatie TE KOOP Rijksstraatweg 150 te Leersum Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP Rijksstraatweg

Nadere informatie

5.19 Bouwwerken in de kern- en beschermingszone van een waterkering

5.19 Bouwwerken in de kern- en beschermingszone van een waterkering 5.19 Bouwwerken in de kern- en beschermingszone van een waterkering Kader Keur Deze beleidsregel gaat over keurartikel 3.1 eerste lid onder b: Zonder vergunning van het bestuur is het verboden gebruik

Nadere informatie

Hazenkamp KP Reuver. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 139 m2 perceeloppervlakte 197 m2 4 slaapkamers te koop

Hazenkamp KP Reuver. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 139 m2 perceeloppervlakte 197 m2 4 slaapkamers te koop Hazenkamp 52 5953 KP Reuver woonoppervlakte 139 m2 perceeloppervlakte 197 m2 4 slaapkamers te koop Vraagprijs: 119.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl Kenmerken

Nadere informatie

Koningin Emmastraat 27. 6071 GB Swalmen. Vraagprijs: 99.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend

Koningin Emmastraat 27. 6071 GB Swalmen. Vraagprijs: 99.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend Koningin Emmastraat 27 6071 GB Swalmen woonoppervlakte 85 m2 perceeloppervlakte 162 m2 4 slaapkamers te koop Vraagprijs: 99.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl

Nadere informatie

Toelichting op het formulier Aanvraag omgevingsvergunning tijdelijk gebruik van een bouwwerk of inrichting conform de brandbeveiligingsverordening.

Toelichting op het formulier Aanvraag omgevingsvergunning tijdelijk gebruik van een bouwwerk of inrichting conform de brandbeveiligingsverordening. Toelichting op het formulier Aanvraag omgevingsvergunning tijdelijk gebruik van een bouwwerk of inrichting conform de brandbeveiligingsverordening. Alvorens u start met invullen van het aanvraagformulier

Nadere informatie

Oude Haven 3. 9842 PL Niezijl. Vraagprijs: 70.000 k.k. Wold & Waard info@woldwaard.nl 0594-51 21 61 www.woldwaard.nl

Oude Haven 3. 9842 PL Niezijl. Vraagprijs: 70.000 k.k. Wold & Waard info@woldwaard.nl 0594-51 21 61 www.woldwaard.nl Oude Haven 3 9842 PL Niezijl woonoppervlakte 60 m 2 perceeloppervlakte 150 m 2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 70.000 k.k. Wold & Waard info@woldwaard.nl 0594-51 21 61 www.woldwaard.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Veldkamp 22 * - Harderwijk

Veldkamp 22 * - Harderwijk Huurprijs 800,-- per maand Omschrijving TE HUUR aangeboden (tijdelijk): Veldkamp 22*, 3843 BH Harderwijk Zeer geschikt voor senioren dit 3-KAMERAPPARTEMENT met balkon op de begane grond van een kleinschalig

Nadere informatie

Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk

Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk Artikel 5: Wonen - A2 (vrijstaande woningen) 5.1. Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - A2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen

Nadere informatie

Hoekenboek afdeling:stedelijkeontwikkeling gemeenteoosterhout

Hoekenboek afdeling:stedelijkeontwikkeling gemeenteoosterhout Hoekenboek 2010 afdeling:stedelijkeontwikkeling gemeenteoosterhout Vastgesteldmei2010 Inleiding. A. Het uitbreiden van een hoekwoning met aanbouw tegen de zijgevel. B. Het bouwen of uitbreiden van een

Nadere informatie

Schipvaart 46. 9883 PR Oldehove. Vraagprijs: 97.500 k.k. Wold & Waard. woonoppervlakte 75 m2 perceeloppervlakte 192 m2 3 slaapkamers te koop

Schipvaart 46. 9883 PR Oldehove. Vraagprijs: 97.500 k.k. Wold & Waard. woonoppervlakte 75 m2 perceeloppervlakte 192 m2 3 slaapkamers te koop Schipvaart 46 9883 PR Oldehove woonoppervlakte 75 m2 perceeloppervlakte 192 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 97.500 k.k. Wold & Waard info@woldwaard.nl 0594-51 21 61 www.woldwaard.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Meldingsformulier waterkering: verwijderen van bebouwing

Meldingsformulier waterkering: verwijderen van bebouwing Meldingsformulier waterkering: verwijderen van bebouwing Het verwijderen van bouwwerken binnen de kern- en beschermingszones van waterkeringen moet tenminste 4 weken voor aanvang van de werkzaamheden aan

Nadere informatie

Hemonylaan KE Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem. woonoppervlakte 80 m2 perceeloppervlakte 115 m2 3 slaapkamers te koop

Hemonylaan KE Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem. woonoppervlakte 80 m2 perceeloppervlakte 115 m2 3 slaapkamers te koop Hemonylaan 3 6822 KE Arnhem woonoppervlakte 80 m2 perceeloppervlakte 115 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 189.000 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN. Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph

ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN. Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph 1 Zelf veranderingen aanbrengen 1. Algemeen Woningstichting St. Joseph vindt het belangrijk dat huurders zich thuis

Nadere informatie

Lange Akkers 9. 5525 CA Duizel. Koopsom: 197.000 k.k. Woningstichting de Zaligheden wsz@wsz.nl 0497-51 78 35 www.wsz.nl

Lange Akkers 9. 5525 CA Duizel. Koopsom: 197.000 k.k. Woningstichting de Zaligheden wsz@wsz.nl 0497-51 78 35 www.wsz.nl Lange Akkers 9 5525 CA Duizel woonoppervlakte 105 m 2 perceeloppervlakte 191 m 2 2 slaapkamers koopregeling Koopgarant te koop Koopsom: 197.000 k.k. Woningstichting de Zaligheden wsz@wsz.nl 0497-51 78

Nadere informatie

Omschrijving (per categorie, alfabetisch) 1 2 3 4 5 6 A ALGEMEEN

Omschrijving (per categorie, alfabetisch) 1 2 3 4 5 6 A ALGEMEEN A ALGEMEEN Aansluitingen Aardlekschakelaar Gekeurd door erkend installateur. Airco (buitenunit) Elektra (uitbreiding groepen) Gekeurd door erkend installateur. Elektra berging Gekeurd door erkend installateur.

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

Rapportageformulier tuincontrole (april 2017)

Rapportageformulier tuincontrole (april 2017) Art. (TR,BR, m.u.v. 7.1HR) 7.1 HR 5.1 TR Omschrijving, controlepunten Constateringen Bijzonderheden, afspraken met lid Er wordt actief getuinierd; tuin als geheel wordt in goede staat gebracht of gehouden.

Nadere informatie

Rijskampstraat 20. 9831 RR Aduard. Vraagprijs: 129.000 k.k. Wold & Waard. woonoppervlakte 104 m2 perceeloppervlakte 350 m2 4 slaapkamers te koop

Rijskampstraat 20. 9831 RR Aduard. Vraagprijs: 129.000 k.k. Wold & Waard. woonoppervlakte 104 m2 perceeloppervlakte 350 m2 4 slaapkamers te koop Rijskampstraat 20 9831 RR Aduard woonoppervlakte 104 m2 perceeloppervlakte 350 m2 4 slaapkamers te koop Vraagprijs: 129.000 k.k. Wold & Waard info@woldwaard.nl 0594-51 21 61 www.woldwaard.nl Kenmerken

Nadere informatie

Fazantstraat BB Bruchem. Vraagprijs: k.k. De Kernen

Fazantstraat BB Bruchem. Vraagprijs: k.k. De Kernen Fazantstraat 18 5314 BB Bruchem woonoppervlakte 105 m 2 perceeloppervlakte 146 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 190.000 k.k. De Kernen verkoop@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Greffelingsestraat AN Alphen. Vraagprijs: k.k. De Kernen

Greffelingsestraat AN Alphen. Vraagprijs: k.k. De Kernen Greffelingsestraat 17 6626 AN Alphen woonoppervlakte 75 m 2 perceeloppervlakte 280 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 150.000 k.k. De Kernen info@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars De Egelshoek 1 Graaf Floris V weg 32 3739 NB HOLLANDSCHE RADING

Vereniging van Eigenaars De Egelshoek 1 Graaf Floris V weg 32 3739 NB HOLLANDSCHE RADING Vereniging van Eigenaars De Egelshoek 1 Graaf Floris V weg 32 3739 NB HOLLANDSCHE RADING Inhoud 1 Inleiding 3 2 Algemene regels 4 3 De procedure 5 3a De vooraanvraag 5 3b De aanvraag 5 4 Extra informatie

Nadere informatie

Nog niet gecontroleerde informatie!

Nog niet gecontroleerde informatie! Nog niet gecontroleerde informatie! Het via doorschakelen beschikbare bestand is nog niet gecontroleerd en wordt zo spoedig mogelijk vervangen of aangevuld. Bij het plan horen bovendien nog: Bijzondere

Nadere informatie

Ramen 8, Hoorn

Ramen 8, Hoorn Ramen 8, Hoorn 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl info@boekweitolie.nl Top locatie in de binnenstad, 3 slaapkamers en een prachtige tuin met eigen achterom. Dit alles vindt u in dit half vrijstaande Rijksmonument

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Leiden, Haarlemmerstraat

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Leiden, Haarlemmerstraat Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer 1526691 Aanvraagnaam Leiden, Haarlemmerstraat

Nadere informatie

Amsterdam Plantage Parklaan 9. Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M

Amsterdam Plantage Parklaan 9. Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Plantage Parklaan 9 Plantage Parklaan 9 PEen fantastisch herenhuis

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan Rector Van de Laarschotstraat, Handel

Beeldkwaliteitplan Rector Van de Laarschotstraat, Handel Beeldkwaliteitplan Rector Van de Laarschotstraat, Handel I Uitgangspunt A - Inleiding Het karakter van de gebouwde omgeving van de kom Handel wordt enerzijds bepaald door de cultuurhistorische waarden

Nadere informatie

01-08-2015. Reeds 47 Jaar

01-08-2015. Reeds 47 Jaar 47 jaar tuinschuren Alle modellen en afmetingen Scherpe prijzen Vakkundig advies Gratis en vrijblijvende prijsopgave Hout onder druk geimpregneerd Gegalvaniseerd hang- en sluitwerk Cylinder sloten en Dievenklauwen

Nadere informatie

Aanvraag bouwinitiatief / principeverzoek

Aanvraag bouwinitiatief / principeverzoek Aanvraag bouwinitiatief / principeverzoek Een principeverzoek houdt in, dat u een plan voor een omgevingsvergunningplichtig bouwwerk of werkzaamheid voorlegt aan de gemeente om te achterhalen hoe groot

Nadere informatie

Nijlstraat 23 Haarlem. Vraagprijs k.k. Rijksweg 371 VELSERBROEK

Nijlstraat 23 Haarlem. Vraagprijs k.k. Rijksweg 371 VELSERBROEK Nijlstraat 23 Haarlem Vraagprijs 335.000 k.k. www.prewonen.nl Rijksweg 371 VELSERBROEK 088-7700155 teamverkoop@prewonen.nl OMSCHRIJVING Stijlvolle woning met een achtertuin van maar liefst 16 meter diep!

Nadere informatie

Kerklaan 3 Bennebroek Vraagprijs k.k.

Kerklaan 3 Bennebroek Vraagprijs k.k. Kerklaan 3 Bennebroek Vraagprijs 249.000 k.k. www.prewonen.nl Rijksweg 371 VELSERBROEK 088-7700155 teamverkoop@prewonen.nl OMSCHRIJVING Ruime tussenwoning met 4 slaapkamers en zonnige voor- en achtertuin

Nadere informatie

Elbestraat SZ Assen. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 67 m2 perceeloppervlakte 251 m2 1 slaapkamer te koop

Elbestraat SZ Assen. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 67 m2 perceeloppervlakte 251 m2 1 slaapkamer te koop Elbestraat 72 9406 SZ Assen woonoppervlakte 67 m2 perceeloppervlakte 251 m2 1 slaapkamer te koop Koopsom: 92.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie Energie

Nadere informatie

Heldens Van De Mortellaan CM Beesel. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend

Heldens Van De Mortellaan CM Beesel. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend Heldens Van De Mortellaan 39 5954 CM Beesel woonoppervlakte 139 m2 perceeloppervlakte 400 m2 4 slaapkamers te koop Vraagprijs: 260.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl

Nadere informatie

Artikel 21 Wonen. Voor het bouwen gelden de volgende regels:

Artikel 21 Wonen. Voor het bouwen gelden de volgende regels: 176 Artikel 21 Wonen 21.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen en in samenhang daarmee voor de uitoefening van aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige

Nadere informatie

Bestemmingsplan Zuidhoek, 1e herziening

Bestemmingsplan Zuidhoek, 1e herziening Bestemmingsplan Zuidhoek, 1e herziening 2 Inhoudsopgave Regels 5 Hoofdstuk 1 Artikel 1 Artikel 2 Inleidende regels Begrippen Wijze van meten 7 7 9 Hoofdstuk 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel

Nadere informatie

Waterlelielaan JJ Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem

Waterlelielaan JJ Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem Waterlelielaan 58 6832 JJ Arnhem woonoppervlakte 121 m2 perceeloppervlakte 138 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 235.000 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

BIJLAGE 2. Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming

BIJLAGE 2. Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming BIJLAGE 2 Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming 1 Artikel : Wonen Bestemmingsomschrijving A. De voor Wonen aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. woonhuizen al dan niet in combinatie

Nadere informatie

Vergunningen met afwijking ivm inventarisatie bp Buitengebied(dec 2014) Wijziging en beschikbare info 1 1 e Loosterweg 1e Serre aan achterzijde woning

Vergunningen met afwijking ivm inventarisatie bp Buitengebied(dec 2014) Wijziging en beschikbare info 1 1 e Loosterweg 1e Serre aan achterzijde woning Vergunningen met afwijking ivm inventarisatie bp Buitengebied(dec 2014) adres Wijziging en beschikbare info 1 1 e Loosterweg 1e Serre aan achterzijde woning 2 1 e Loosterweg en Wilhelminalaan Plaatsen

Nadere informatie

Artikel X Wonen. X.2 Bouwregels

Artikel X Wonen. X.2 Bouwregels Artikel X Wonen X.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. aan huis verbonden beroepen; c. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van wonen -

Nadere informatie

WONEN AAN DE BOSRAND LEGENDA haag (meidoorn) kavelnummer. grens kavel - openbare ruimte

WONEN AAN DE BOSRAND LEGENDA   haag (meidoorn) kavelnummer. grens kavel - openbare ruimte LEGENDA kavelnummer grens kavel - openbare ruimte onderlinge vaste kavelgrens kavelgrens n.t.b. (scheiding 2-onder-1-kap) maatwerk kavelgrens mogelijk kavel vrijstaande villa kavel 2-onder-1-kapvilla oppervlakte

Nadere informatie

Hoppenraderweg AP Swalmen. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 95 m2 perceeloppervlakte 165 m2 3 slaapkamers te koop

Hoppenraderweg AP Swalmen. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 95 m2 perceeloppervlakte 165 m2 3 slaapkamers te koop Hoppenraderweg 9 6071 AP Swalmen woonoppervlakte 95 m2 perceeloppervlakte 165 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 174.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE MET MAGAZIJN. Smalzijde 17 4243 JP Nieuwland

KANTOORRUIMTE MET MAGAZIJN. Smalzijde 17 4243 JP Nieuwland blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 4 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

bestemmingsplan Ossehaar, uitwerkingsplan fase B VOORSCHRIFTEN februari

bestemmingsplan Ossehaar, uitwerkingsplan fase B VOORSCHRIFTEN februari VOORSCHRIFTEN februari 2007 20 Artikel 1 Begripsbepalingen In deze bepalingen wordt verstaan onder: a. Het plan: Bestemmingsplan Ossehaar, uitwerkingsplan fase B. b. De plankaart: De plankaart van het

Nadere informatie

waarbij, ter plaatse van de aanduiding karakteristiek, de instandhouding van de bestaande karakteristieke hoofdvorm wordt nagestreefd;

waarbij, ter plaatse van de aanduiding karakteristiek, de instandhouding van de bestaande karakteristieke hoofdvorm wordt nagestreefd; 05-01-03 blz 49 Artikel 12: Bedrijfsdoeleinden 12. 1. Bestemmingsomschrijving De voor bedrijfsdoeleinden aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen ten behoeve van: 1. bedrijven die zijn genoemd

Nadere informatie

Erfafscheidingen. Gemeente Zeewolde, juni 2011

Erfafscheidingen. Gemeente Zeewolde, juni 2011 Erfafscheidingen Gemeente Zeewolde, juni 2011 Versie augustus 2016 2 1. Inleiding Iedereen wenst zijn/ haar perceel op een goede manier met de buren of het openbaar gebied te scheiden. Wanneer hiervoor

Nadere informatie

Aanpassingen op het terrein of in de tuin

Aanpassingen op het terrein of in de tuin Toelichting Aanpassingen op het terrein of in de tuin U mag uw woning naar uw eigen smaak inrichten en aanpassen. Bouwt u een garage, berging of carport? Dan moet u hiervoor toestemming vragen. Voordat

Nadere informatie

It Blèd 21 Sint Nicolaasga ,- k.k.

It Blèd 21 Sint Nicolaasga ,- k.k. It Blèd 21 Sint Nicolaasga 237.500,- k.k. It Blèd 21. 8521 PL, Sint Nicolaasga Vrij uitzicht, rustige woonwijk, ruim wonen, dit zijn enkele kenmerken van deze geschakelde woning met overkapte garage. De

Nadere informatie

Jan Anneessensstraat ES Breda. Vraagprijs: k.k. WonenBreburg Makelaars

Jan Anneessensstraat ES Breda. Vraagprijs: k.k. WonenBreburg Makelaars Jan Anneessensstraat 7 4827 ES Breda woonoppervlakte 87 m 2 perceeloppervlakte 162 m 2 4 slaapkamers te koop Vraagprijs: 179.500 k.k. WonenBreburg Makelaars infoverkoop@wonenbreburg.nl 013-583 35 40 www.wonenbreburg.nl/kopen

Nadere informatie