A1 Audi A1 A1 Sportback accessoires Audi S1 S1 Sportback accessoires Audi Originele Accessoires

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "A1 Audi A1 A1 Sportback accessoires Audi S1 S1 Sportback accessoires Audi Originele Accessoires"

Transcriptie

1 Pon s Automobielhandel B.V. Leusden Geldig vanaf februari 2015 Printed in Germany 592/ SMA8X3100BR215 London_NewYork_AOZ_US33_2014_09.indd U4-U1 _0O60D_297x198_London_NewYork_AOZ_US09_RZ_B.indd 4,1 De in deze brochure beschreven en getoonde modelvarianten en uitrustingsdetails, alsmede enkele accessoires, zijn niet in alle landen verkrijgbaar. De in deze brochure afgebeelde modellen zijn voor een deel uitgerust met tegen meerprijs leverbare meeruitvoeringen. De afbeeldingen kunnen afwijkingen in kleur, vorm en materiaal tonen. De gegevens over leveringsprogramma, uiterlijk, afmetingen en gewichten van de accessoires komen overeen met de beschikbare gegevens op het moment van ter perse gaan van deze brochure. Wijzigingen voorbehouden. Het papier van deze brochure is vervaardigd van chloorvrij gebleekte cellulose. v33_text-stand: v09_bild-stand: Audi A1 Audi S1 accessoires Audi Voorsprong door techniek A1 Audi A1 A1 Sportback accessoires Audi S1 S1 Sportback accessoires v09_bild-stand: v33_text-stand: Audi Originele Accessoires :23 13:27

2 2 Audi Originele Accessoires 3 Audi Originele Accessoires. Passend bij jouw leefstijl. Met plezier van A naar B en dan enthousiast verder om de spreekwoordelijke andere letters van het alfabet aan te doen. In de Audi A1 of S1 is dat vanzelfsprekend, niet op de laatste plaats omdat hij van A tot Z aan jouw persoonlijke wensen is aan te passen. De producten van Audi Originele Accessoires maken elke dag hun kwaliteit waar. Geniet van oplossingen op maat, die uitblinken door hun design en functionaliteit. Voor Audi Originele Accessoires geldt hetzelfde als voor elke Audi: creativiteit tijdens de ontwikkeling, hoge productiestandaards en uitvoerige tests. Ontdek welk maatwerk van Audi Originele Accessoires bij je past. De Audi dealer geeft graag meer informatie over alle mogelijkheden. Als je dit ziet staan, weet je dat het accessoire ook geschikt is voor de Audi S1 en S1 Sportback.

3 4 3# De grootste uitdaging is om materialen, kleuren en structuren zo op elkaar af te stemmen, dat sprake is van een harmonieuze overgang van exterieur naar interieur. Het geeft veel voldoening om klanten veel keuzemogelijkheden te bieden. Tiziana Mauri en Philipp Renner, ontwerpers Audi Originele Accessoires Audi Originele Accessoires 5 1# Als ik op papier begin te schetsen, laat ik me inspireren door stedentrips, stedelijke architectuur en hippe locaties. Peter Lemke, ontwerper Audi Originele Accessoires Fraai design en mooie details horen bij elkaar. Audi specialisten uit verschillende vakgebieden werken samen om een auto te bouwen die aan jouw verwachtingen voldoet en deze het liefst nog overtreft. Een goede materiaalkwaliteit, een hoogwaardige afwerking en montage alsmede een doordacht productieproces zijn essentieel. Dat geldt ook voor alles dat uit de koker komt van Audi Originele Accessoires. 2# Het design van Audi Originele Accessoires verandert het karakter van de auto s niet. Het versterkt het, voegt een persoonlijke touch toe en maakt van de Audi onmiskenbaar een gepersonaliseerde auto. Peter Lemke, ontwerper Audi Originele Accessoires 4# De spoilers en dergelijke zijn zeer degelijk. We testen deze accessoires altijd in onze hitte- en vrieskamer, die een temperatuurbereik heeft van +90 C tot -40 C. Verder bekijken we de werking in de windtunnel en voeren we nog diverse andere tests uit. Peter Lemke, ontwerper Audi Originele Accessoires Een goed voorbeeld zijn de accessoires om het uiterlijk mee aan te kleden, zoals de dakspoilers, side skirts en achterdiffusor. Op basis van de ontwerpschetsen worden 3D-modellen gemaakt, die ook in schaal 1:1 op een powerwall zijn te projecteren. Elk detail wordt onder de loep genomen. Het effect op het totale autodesign is zo het beste te beoordelen en waar mogelijk te verbeteren. De mogelijkheid om diverse perspectieven en lichtinvallen te simuleren, komt dan goed van pas. Zelfs een weergave voor een specifiek land is mogelijk. Hoe oogt de auto om één uur s middags in de Californische zon? En in een bewolkt Londen? Op de powerwall is dit exact na te bootsen. Ook het kleureffect is bepalend voor de indruk die een auto maakt. Dankzij hun jarenlange ervaring weten onze designers welke tinten het karakter van een auto versterken. Ze hebben ook gevoel voor kleurentrends. Als alle keuzes zijn gemaakt, volgen uitgebreide praktijktests. Zo wordt in de windtunnel naar de aerodynamische effecten gekeken. Pas als alle tests en keuringen met succes zijn doorlopen, verdienen de accessoires het om toegevoegd te worden aan de collectie van Audi Originele Accessoires.

4 6 Inhoud 7 Pagina Pagina Pagina Pagina Pagina Communicatie. Pagina Audi A1 en Audi S1. Groot in elk detail. De Audi A1 en Audi S1 bewijzen dat grootsheid meerdere kanten heeft. Sport en design. Vervoer. Neem alles mee waarvan je hebt bedacht dat het nodig is. Wij maken het je gemakkelijk. Jouw auto helpt om online te zijn. Handig om je eigen muziek te streamen, op sociale media actief te zijn en veel andere infotainmentfuncties te gebruiken. Gezin. Comfort en bescherming. Figuurlijk je sporen achterlaten is nog tot daaraantoe, maar letterlijk liever niet. Daarom zijn er accessoires om jouw Audi te beschermen tegen vuil en beschadigingen. Ook comfortverhogende items ontbreken niet in de collectie. Zorg voor een eigen dynamiek. Met deze accessoires krijgt de auto een nog sportiever karakter. De veiligheid en het comfort van alle inzittenden zijn belangrijk. Verander de achterbank daarom in een junior-vip-zone met Audi kinderzitjes en handige accessoires voor ouders en kinderen.

5 Audi A1 en Audi S1 9 Een groots idee, compact uitgevoerd: de Audi A1 en Audi S1. Deze auto s weerspiegelen een moderne levenswijze. Ze gaan uit van hun eigen kracht, inclusief alle persoonlijke kenmerken die daarbij horen. Verder presteren ze goed en blijven ze op plezierige wijze verrassen. Andere voordelen zijn de zuinige motoren en de moderne technologie op het gebied van connectiviteit en navigatie. Kortom, de Audi A1 en Audi S1 zijn compacte uitblinkers die om een nadere kennismaking vragen. Met de juiste accessoires krijgen de Audi A1 en S1 een eigen gezicht. Ze winnen aan persoonlijkheid, omdat ze nog beter passen bij degene die er elke dag met plezier in rijdt. Alle accessoires worden door de Audi dealer gemonteerd; dit kan op een gloednieuwe Audi, maar ook op een auto die al rondrijdt of die als occasion wordt aangeschaft. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 41.

6 10 Sport en design 11 Voel het ritme van de stad. Hou het tempo bij. In de stad gebeurt het. Daar is alle actie. Laat zien dat je in de Audi A1 of S1 het tempo kunt bijbenen. Voel de dynamiek en versterk die met sportieve accessoires waarmee jouw auto is te personaliseren. Dakspoiler (Sportback) Geeft de achterzijde een markante uitstraling. Afgestemd op het design van de A1 Sportback. Sport en design

7 12 02 Side skirts Benadrukken de sportieve lijnen en vervolmaken de uitstraling van je auto. 01 Dakspoiler (3-deurs) 03 Voorbumperspoiler Het expressieve design geeft de achterzijde een markante uitstraling. Afgestemd op de lijnen van het driedeurs model. Hiermee krijgt de voorzijde een lager en breder uiterlijk. 04 Diffusor Style-pakket Een blikvanger aan de achterzijde die het sportieve karakter benadrukt. Leverbaar in matzwart of grondlak welke vervolgens in elk gewenste kleur te spuiten is. Met het style-pakket versterk je de sportieve uitstraling van de Audi A1. Inbegrepen zijn een voorbumperspoiler, side skirts, een diffusor en een sportief uitlaatsierstuk. Op de rechterpagina zijn alle items afzonderlijk te zien. 05 Uitlaatsierstukken Sport S port e en nd design esign Van verchroomd roestvrijstaal. Enkel of dubbel, afhankelijk van de motor. Ook leverbaar zijn zwart verchroomde uitlaatsierstukken, voor een nog dynamischer accent aan de achterzijde. 01 London_NewYork_AOZ_33_2014_09.indd 12 _0O608_297x198_London_NewYork_AOZ_09_RZ_B.indd 16 v09_bild-stand: v33_text-stand: :22 13:21 v09-bildlondon_newyork_aoz_33_2014_09.indd 13 _0O7CH_297x198_London_NewYork_AOZ_09_RZ_B.indd : /05 v33_text- : :02 10:19

8 Roestvrijstalen voetsteun en pedaalcovers Mooi en praktisch: de pedaalcovers van geborsteld roestvrijstaal. Een rubberlaag bovenop geeft meer grip. Leverbaar voor handgeschakeld en S tronic. 02 Verlichte instaplijsten Een mooie binnenkomer. De inbouwset bestaat uit lijsten met verlichting voor de A1 (twee stuks) of de A1 Sportback (vier stuks). De verlichting gaat aan en uit door middel van een magneet op het desbetreffende portier.

9 Sport en design Gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm cavo design, glanzend gefreesd* Sportieve velgen, leverbaar in 7,5 J x 17 inch voor bandenmaat 215/40 R 17 en in 7,5 J x 18 inch voor bandenmaat 225/35 R * Kijk voor gebruikerstips over de velgen op pagina 41.

10 Sport en design Bandentassen Een vierdelige set met handige draaggrepen om complete sets velgen met banden gemakkelijk en schoon mee te nemen en op te slaan. Gemaakt van scheurbestendige kunststof. In een vakje aan de buitenzijde zijn de wielmoeren te bewaren. 06 Diefstalwerende wielbouten (niet afgebeeld) Alleen los te draaien met de bijgeleverde speciale adapter. Bemoeilijken diefstal. 07 Gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm pin design Het spaakdesign doet denken aan bowling pins. Maat 6 J x 15 met 185/60 R15 Continental winterbanden. Maat 6 J x 16 met 195/50 R16 Continental winterbanden. 01 Gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm polygoon design, matzwart, glanzend gefreesd* 04 Een buitengewoon velgdesign in de maat 7,5 J x 18, voorzien van 225/35 R 18 Continental-zomerbanden. 02 Gegoten lichtmetalen velgen in 5-V-spaak design* Velgmaat 7,5 J x 17, bestemd voor bandenmaat 215/40 R Gegoten lichtmetalen velgen in 5-V-spaak design, donkerglanzend* Maat 7,5 J x 17, geschikt voor 215/40 R 17-banden. 04 Ventieldopjes De vier metalen ventieldopjes met Audi logo beschermen de ventielen beter tegen stof, vuil en vocht. Verkrijgbaar voor ventielen van rubber, metaal en aluminium. * Kijk voor gebruikerstips over de velgen op pagina 41. Sport en design Audi Originele wielensets (niet afgebeeld) Geniet van perfecte prestaties met Audi Originele wielensets. Dit zijn complete sets velgen en banden, speciaal ontworpen voor jouw Audi. De dealer helpt je graag met het maken van een passende keuze en vertelt je dan in een moeite door over de retourmogelijkheden. 07

11 20 Vervoer 21 Voor grote spullen is er altijd plek. Trek eropuit en ontdek nieuwe dingen. Neem gerust mee wat volgens jou niet mag ontbreken. Met de handige extra s van Audi Originele Accessoires kun je letterlijk alle kanten op: met de kajak op het dak richting de Ardennen, met de mountainbike naar de Veluwe of met de ski s en snowboards richting de Alpen. Easy does it. Dakdragers Van geanodiseerd aluminium, voor montage van onder andere een fietshouder, kajakhouder of ski- en bagagekoffer. Gemakkelijk te monteren en af te sluiten. De dakdragers, opbouw en bagage mogen samen maximaal 75 kg wegen. Vervoer

12 22 01 Fietshouder Gemaakt van een speciaal gevormd aluminium profiel en poedergecoat staal. De fiets is eenvoudig vast te zetten. Deze fietsdrager is afsluitbaar en kan maximaal 17 kg aan. Alleen te gebruiken in combinatie met Audi dakdragers. 03 Kajakhouder Voor eenzits-kajaks tot 45 kg. Kantelbaar om de kajak eenvoudig op of van het dak te krijgen. De kajakhouder en spanbanden zijn apart afsluitbaar. Alleen te gebruiken in combinatie met Audi dakdragers Fietsendrager voor op de trekhaak 02 Afsluitbare drager voor maximaal twee fietsen. Geschikt voor elektrische fietsen. De maximale draaglast is 60 kg.* Eén sleutel om de fietsen op de drager en de drager aan de auto te vergrendelen. Verschuifbare wielgoten zorgen voor een veilige plaatsing. Goede toegang tot de bagageruimte dankzij het handige klapmechanisme. De fietsendrager is eenvoudig in te klappen en in de bijgeleverde hoes ruimtebesparend op te bergen. Optioneel is een uitbreidingsset voor een derde fiets leverbaar. 04 Dakdragertas 04 * In het instructieboekje staan de maximale kogeldruk en het maximale totaalgewicht van jouw auto. Vervoer Om de dakdragers in op te bergen en mee te nemen. Ook kleinere bagagesystemen passen erin. In zijvakjes is plek voor gereedschap en kleine onderdelen. Van stevig materiaal gemaakt en voorzien van handige draaggrepen. Leverbaar in twee maten. 05 Trekhaak Afneembaar en afsluitbaar. Inclusief 13-polige stekkerdoos, die goed bereikbaar aan de linkerkant van de kogelstang is geplaatst. Liever een vaste trekhaak? Die levert de Audi dealer ook. 05

13 24 Vervoer Ski- en snowboardhouder De bagagesystemen van Audi Originele Accessoires reizen graag met je mee. De weersomstandigheden beïnvloeden een product. Onze accessoires moeten elk weertype probleemloos doorstaan. Er zijn diverse tests om zeker te weten dat dit het geval is. Door zonneschijn en regen te simuleren, zijn in korte tijd in elk klimaat de producteigenschappen te testen. We willen maar één ding: dat alles goed functioneert en heel blijft, zodat je altijd op de accessoires kunt vertrouwen. Voor het gemakkelijk vervoeren van maximaal zes paar ski s of vier snowboards. Afsluitbaar. Alleen te gebruiken in combinatie met Audi dakdragers. 01 Ski- en bagagekoffers 02 Een nieuw Audi design met verbeterde stroomlijn en een lage, sportieve uitstraling. Platinagrijze dakkoffer met briljantzwarte sideblades en verchroomde Audi ringen; hoogwaardige, naadloze look. Afsluitbaar en aan beide zijden te openen voor gemakkelijk in- en uitpakken. Met greep binnenin om de box dicht te trekken. Eenvoudig snelmontagesysteem inclusief aandraaibegrenzing. De naar voren gerichte plaatsing zorgt ervoor dat de bagageruimte beter toegankelijk is. Leverbaar in drie maten: 300 liter, 360 liter (afgebeeld) en 405 liter. Alleen te gebruiken in combinatie met Audi dakdragers. Andere belangrijke informatie die je kan helpen om de juiste dakkoffer te kiezen, staat op pagina Bagagekoffertassen Stevig en toch flexibel. Voorzien van een waterdichte bodem met een 5 cm hoge waterdichte rand. Combineer verschillende tassenmaten om de Audi dakkoffers optimaal te benutten. Leverbaar in drie maten: S (43 liter), M (76 liter) en L (82 liter) Vervoer

14 26 Communicatie 27 Amusement en informatie. Altijd, op elke locatie. Niet alleen de bestemming telt, ook de reis ernaartoe. Met de communicatieproducten van Audi Originele Accessoires en een goede netwerkdekking levert een druk op de knop al extra reisplezier op. Stream bijvoorbeeld jouw favoriete muziek. Gebruik doeltreffende navigatie om de beste route te volgen. En blijf onderweg in contact met familie en vrienden. Audi wireless internet access Communicatie Om in de auto een WiFi-internetverbinding tot stand te brengen. Dient als hotspot voor maximaal acht apparaten zoals tablets, laptops en smartphones. Het bereik is maximaal 100 meter, dus het WiFi-signaal reikt tot buiten de auto. Onafhankelijk van het acculaadniveau dankzij de in de auto geïntegreerde router. Met roamingfunctie, ook voor prepaidkaarten.

15 28 01 Adapterkabels voor de Audi music interface Hiermee zijn diverse Apple ipod- en iphone-modellen en andere mediaspelers aan te sluiten op de optionele Audi music interface. Leverbaar in verschillende varianten. De bediening gaat via het infotainmentsysteem. De Audi dealer weet precies welke snoertjes je nodig hebt USB-telefoonlaadsnoer (niet afgebeeld) Om telefoons op te laden in de Audi phone box. 04 Audi USB memory key Exclusief ogende opslagcapaciteit in de vorm van een 8 GB USB-stick met hetzelfde design als een Audi autosleutel. Handige 90 -laptop-scharnierfunctie. Past in alle auto s met losse USB-aansluiting of Audi music interface. Deze USB-stick is vanzelfsprekend ook buiten de auto te gebruiken. 04 Communicatie 05 Navigatie-update (niet afgebeeld) Nieuw, bijgewerkt kaartmateriaal met onder meer nieuwe wegen en Points of Interest zoals restaurants. Voor meer comfort en ontspannen rijden. Tip: laat deze update uitvoeren als de auto voor onderhoud bij de Audi dealer is. De dealer geeft graag meer informatie. 06 Navigatiefunctie (niet afgebeeld) Software-unlock voor het activeren van het navigatiesysteem. Inclusief een SD-kaart voor Europa. Uitsluitend voor auto s waarin af fabriek het connectivity-pakket is geleverd.

16 30 Gezin 31 Gestoeld op kwaliteit. VIP-plaatsen voor de jongste inzittenden. Gaan zitten, riemen vast, go! Ook de jongste inzittenden rijden graag mee in de Audi A1 of S1. Zij zitten immers prettig en veilig in een stoeltje uit de collectie van Audi Originele Accessoires. De kinderzitjes zijn volledig op de auto afgestemd en blinken uit door een goede ergonomie. De goede bescherming en het comfort dragen bij aan het reisplezier. Misschien dat het nu iets langer duurt voordat vanaf de achterbank klinkt: Zijn we er bijna?. Audi stoelverhoger met rug- en hoofdsteun Biedt veel comfort dankzij de uitgekiende gordelgeleiding. De rugleuning is verstelbaar in hoogte en breedte. Aanpassingen aan de instellingen zijn eenvoudig te zien in het maatvenster bovenin de rugleuning. Geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kg (ca. 4 tot 12 jaar). Gezin

17 Gezin 33 Kwaliteit ter bescherming van de kinderen en voor jouw gemoedsrust. Welk kinderzitje je ook nodig hebt, die van Audi voldoen vanzelfsprekend aan alle wettelijke normen en aan onze eigen strenge eisen. Wij voeren eigen tests uit in werkelijkheidsgetrouwe omstandigheden, zodat we zeker weten dat de bescherming en kwaliteit uitstekend zijn. De vormgeving is aangepast aan de behoeftes van kinderen. De zitjes zijn eenvoudig te plaatsen en uit te nemen. 04 Audi babyzitje Eenvoudig te plaatsen met behulp van de ISOFIX-basis (aanbevolen) of als alternatief vast te zetten met de driepunts veiligheidsgordel. De gordel tussen de beentjes houdt het kind goed op zijn of haar plek. De opgezette kap beschermt tegen fel zonlicht. De hoofdsteun is aan te passen aan het hoofdje. Geschikt voor kinderen tot 13 kg (ca. 0 tot 12 maanden). 05 Audi babyspiegel (niet afgebeeld) 04 Dankzij klittenband eenvoudig aan de hoofdsteun van de achterbank te bevestigen. Via deze spiegel is de baby te zien in het tegen de rijrichting in geplaatste babyzitje. De spiegelhoek is instelbaar. Niet geschikt voor geïntegreerde hoofdsteunen. 01 Audi kinderzitje In de rijrichting of tegen de rijrichting in te gebruiken. Met verstelbare zitschaal, geïntegreerde gordels en instelbare hoofdsteun. Alleen te gebruiken in combinatie met de ISOFIX-basis. Voor kinderen van 9 tot 18 kg (ca. 1 tot 4 jaar). 06 ISOFIX-basis voor het Audi babyzitje en het Audi kinderzitje (niet afgebeeld) Voor een betere bevestiging van het Audi babyzitje en het Audi kinderzitje. De zitjes zijn snel te plaatsen en los te maken. De instelbare voetensteun zorgt voor extra stabiliteit. Voor een nog betere bescherming van het kind. Goed om te weten: in combinatie met het babyzitje is gebruik van de ISOFIX-basis een keuze, maar het kinderzitje past uitsluitend in combinatie met deze basis. 02 Kinderzitje-onderlegger (niet afgebeeld) Afgestemd op het design van de kinderzitjes en dat van het auto-interieur. Beschermt het interieur tegen vuil en eventuele afdrukken van de kinderzitjes. Met twee praktische opbergvakjes. Past onder alle Audi kinderzitjes, ook met ISOFIX. 03 Kleurvarianten van de kinderstoeltjes 07 Audi pluchen stuurwiel Een 24 x 24 cm groot stuurwiel in exclusief Audi design voor kleine en grotere meerijders. Door op het midden te drukken klinkt er een piepend toetergeluid. Aan de kant! 07 Alle kinderstoeltjes zijn er in de combinatie Misanorood/zwart en Titaangrijs/ zwart. De stoffen zijn huidvriendelijk, ademend, kleurbestendig, afneembaar en wasbaar alsmede gecertificeerd volgens Oeko-Tex Standard 100. Vervangende bekleding is verkrijgbaar via de Audi dealer Gezin Knuffeldier Rob de gekko Rob is van hoogwaardig pluche gemaakt. Verder zit hij stevig in elkaar, is hij heerlijk zacht en mag hij op avontuur in de wasmachine.

18 34 Comfort en bescherming 35 Laat je sporen na. Figuurlijk, niet letterlijk. Zo blijft jouw Audi mooi. Wie en wat hebben het allemaal op jouw Audi gemunt? De nieuwe planten uit het tuincentrum, met hun wortels in de natte aarde? De hond na een uurtje rennen in een vochtig bos? Het beschadigde pak waspoeder uit de supermarkt? Of de sportkleding en -schoenen na een zinderende uitwedstrijd? Met handige accessoires is jouw Audi A1 of S1 tegen gebruikssporen te beschermen. Ook zijn er praktische extra s die helpen bagage slim mee te nemen. Zo krijgt jouw Audi met gemak van alles te verwerken, zonder dat het hem is aan te zien. 01 Kofferbakmat De op maat gemaakte bagageruimtebescherming is stevig en afwasbaar. De opstaande randen beschermen de bagagevloer tegen gemorste vloeistoffen. 02 Kofferbakinleg (niet afgebeeld) De opstaande rand romdom beschermt de bagagevloer extra tegen vuil. Het antislipprofiel houdt bagage beter op zijn plek. De mat is gemakkelijk uitneembaar en compact op te bergen. Comfort en bescherming

19 Comfort en bescherming Achterbanktas Veel opbergruimte op de achterbank. De tas in fraai Audi design heeft een inhoud van 27 liter. Binnenin zitten onder meer diverse netvakken. Handig voor allerlei spullen die je onderweg graag bij je hebt. De tas is eenvoudig vast te zetten met de driepunts veiligheidsgordel. Aan de onderkant zit een stroeve bodem die voorkomt dat de tas verschuift. Voor extra opbergruimte is er ook een stabiele achterbankbox. 06 Afvalhouder Bagageruimtebox (opvouwbaar) Deze praktische en handzame box van zwart polyester heeft een inhoud van 32 liter. De delen zitten met klittenband vast. Vochtig afneembaar en dus eenvoudig schoon te houden. 03 Koeltas Sluit de stekker aan op het 12-volt stopcontact en eten en drinken blijven gekoeld in deze 12 liter grote koeltas. Handig mee te nemen aan de verstelbare draaggreep. 04 Lederen interieur (niet afgebeeld) 01 Zonwering Keuze uit meer dan vijftien kleuren, drie kleuren nappaleder en drie kleuren alcantara. Daarnaast zijn er verschillende afwerkingsmogelijkheden zoals contrasterende stiknaden en middenbanen, perforaties en piping. Ook stoelverwarming voor de voorstoelen is achteraf in te bouwen. Vrijwel volledige bescherming tegen de zon. Exact passende set van drie schermen voor de zijramen en achterruit, in de A1/S1 Sportback uit te breiden met een extra set van twee schermen. Eenvoudig te monteren. Gemakkelijk op te bergen Comfort en bescherming Handig om erbij te hebben: deze circa 5 liter grote afvalhouder met waterdicht binnenvak past achterop de voorstoelen. Eenvoudig te reinigen. Er kunnen reguliere afvalzakjes in die algemeen verkrijgbaar zijn. 07 LED-leeslamp zwanenhals (niet afgebeeld) Zeer fel licht, dat dankzij de flexibele hals van siliconenrubber precies daar schijnt, waar het nodig is. In elke positie uiterst stabiel. Aansluiten op de aansteker. 08 Hondengordel (niet afgebeeld) Een veiligheidsgordel voor honden. Voldoet aan de wettelijke eisen. Gemaakt van stevige materialen, waaronder scheurbestendig nylon en roestvrijstaal. De gordel is bekleed met een zacht omhulsel en voorzien van reflecterende strepen op de borst. Is ook als hondenriem te gebruiken

20 04 DEFA diefstalalarm (niet afgebeeld) Alarmsysteem of alarmsysteem met hellinghoekdetectie conform SCM-norm Voertuigvolgsysteem Om de auto te lokaliseren en te volgen als deze bijvoorbeeld gestolen is. Voertuigvolgsysteem Plus conform SCM-norm. Naar keuze met jamming block en start block. Eventueel uit te breiden met een module voor ritregistratie. 02 Verzorgingsproducten Alle verzorgings- en reinigingsmiddelen zijn afgestemd op het hoge kwaliteitsniveau van de materialen in elke Audi. Het aanbod omvat items voor exterieur en interieur zoals een set voor velgenreiniging, een tas met diverse verzorgingsproducten en een set voor de verzorging van een lederen interieur. 03 Bearlock versnellingsbakslot (niet afgebeeld) Doeltreffende mechanische bescherming tegen diefstal. Met VbV/SCM-MP 03 certificaat. London_NewYork_AOZ_33_2014_09.indd 38 _0O608_297x198_London_NewYork_AOZ_09_RZ_B.indd v09_bild-stand: v33_text- Past op de ventilatieroosters en verspreidt dan een prettige geur in het interieur. Keuze uit twee kleuren en twee geuren. De lichtgrijze gekko houdt van citrus en dennennaalden, zijn rode soortgenoot geeft de voorkeur aan wilde rozengeranium. Geen risico op lekkage, want de geurgekko s bevatten geen vloeistof. Comfort C omfort e en nb bescherming escherming 01 : Geurgekko 06 Rubberen mattenset met A1-opschrift 05 De nauwsluitende rubberen matten beschermen de vloer tegen modderschoenen en dergelijke. Door de standaard bevestigingspunten liggen de matten vast op de vloer. 07 Parkeersensoren (niet afgebeeld) Ondersteunen de bestuurder door met een geluidssignaal aan te geven als er dichtbij een hindernis is. Vier ultrasone sensoren die onopvallend in de achterbumper zijn geïntegreerd. Activering door het inschakelen van de achteruitversnelling Beschermingsfolie (niet afgebeeld) Transparante, amper zichtbare beschermingsfolie. Lakbeschermingsfolie voor de autoneus, bumperbeschermingsfolie voor op de achterbumper en voor de Sportback is er ook instapbeschermingsfolie achter. 09 Spatlappen (niet afgebeeld) Van stevig kunststof. Verkleinen de kans op lakschade en zorgen ervoor dat dorpels en achterkant minder vuil worden. Leverbaar als set voor montage aan de voor- en/of achterzijde :02 13:22 London_NewYork_AOZ_33_2014_09.indd 39 _0OG2T_ _297x198_London_NewYork_AOZ_09_RZ.indd 49 v33_bild-stand: v33_text-stand: :22 11:40

21 40 Technische informatie 41 Bekijken, kiezen, samenstellen. Technische informatie Op staat nog veel meer over de Audi A1 en Audi S1. Veel plezier op onze website. Ski- en bagagekoffers Inhoud 300 l 360 l 405 l Buitenmaten in mm (l x b x h) x 630 x x 826 x x 800 x 380 Max. aantal ski s Max. aantal snowboards Max. lengte ski s in cm Goed om te weten: met deze dakkoffers is de achterklep niet helemaal te openen. Daarom is het aan te raden om de 360-liter box te kiezen, omdat die het kortste is. Goed om te weten over de velgen Glanzend gefreesde, gepolijste en gedeeltelijk gepolijste velgen zijn niet winterbestendig. Door de behandeling van het velgoppervlak zijn de velgen niet goed beschermd tegen corrosie, waardoor bijvoorbeeld strooizout voor blijvende beschadigingen kan zorgen. Kies daarom in de winter voor speciale wintervelgen. Efficiency Model Gemiddeld brandstofverbruik Gemiddelde CO₂-emissie Audi A1 5,8 3,6 l/100 km g/km Audi A1 Sportback 5,8 3,6 l/100 km g/km Audi S1 7,1 7,0 l/100 km g/km Audi S1 Sportback 7,2 7,1 l/100 km g/km De vermelde waarden voor het brandstofverbruik en de CO₂-emissie gelden met de standaard velgen en banden. Deze waarden kunnen anders zijn met andere velg- en bandenmaten.

22 Pon s Automobielhandel B.V. Leusden Geldig vanaf februari 2015 Printed in Germany 592/ SMA8X3100BR215 London_NewYork_AOZ_US33_2014_09.indd U4-U1 _0O60D_297x198_London_NewYork_AOZ_US09_RZ_B.indd 4,1 De in deze brochure beschreven en getoonde modelvarianten en uitrustingsdetails, alsmede enkele accessoires, zijn niet in alle landen verkrijgbaar. De in deze brochure afgebeelde modellen zijn voor een deel uitgerust met tegen meerprijs leverbare meeruitvoeringen. De afbeeldingen kunnen afwijkingen in kleur, vorm en materiaal tonen. De gegevens over leveringsprogramma, uiterlijk, afmetingen en gewichten van de accessoires komen overeen met de beschikbare gegevens op het moment van ter perse gaan van deze brochure. Wijzigingen voorbehouden. Het papier van deze brochure is vervaardigd van chloorvrij gebleekte cellulose. v33_text-stand: v09_bild-stand: Audi A1 Audi S1 accessoires Audi Voorsprong door techniek A1 Audi A1 A1 Sportback accessoires Audi S1 S1 Sportback accessoires v09_bild-stand: v33_text-stand: Audi Originele Accessoires :23 13:27

Audi A3 A3 Sportback A3 Limousine A3 Cabriolet accessoires. Originele Accessoires

Audi A3 A3 Sportback A3 Limousine A3 Cabriolet accessoires. Originele Accessoires A3 Audi A3 A3 Sportback A3 Limousine A3 Cabriolet accessoires Audi Originele Accessoires 2 Audi Originele Accessoires 3 Audi Originele Accessoires. Net zo uniek als uw leven. Met uw Audi rijdt u van A

Nadere informatie

Audi Q5 accessoires. Originele Accessoires

Audi Q5 accessoires. Originele Accessoires Q5 Audi Q5 accessoires Audi Originele Accessoires Druk uw eigen stempel op de Audi Q5. De kracht van de Audi Q5 is zijn veelzijdigheid. Bovendien is hij volledig aan uw wensen aan te passen. Omdat smaken

Nadere informatie

Audi A8 Accessoires. Audi Originele Accessoires. Audi Voorsprong door techniek. Pon s Automobielhandel B.V. Leusden Geldig vanaf mei 2010

Audi A8 Accessoires. Audi Originele Accessoires. Audi Voorsprong door techniek. Pon s Automobielhandel B.V. Leusden  Geldig vanaf mei 2010 Audi Voorsprong door techniek Pon s Automobielhandel B.V. Leusden www.audi.nl Geldig vanaf mei 2010 Printed in Germany 092/5100.80.33 SMA4E0100BR110 De in deze brochure beschreven en getoonde modelvarianten

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

A3 Audi A3 / A3 Sportback

A3 Audi A3 / A3 Sportback Printed in Germany 033/1130.32.33 De in deze brochure afgebeelde en beschreven modellen zijn voor een deel uitgerust met tegen meerprijs leverbare meeruitvoeringen. De gegevens over leveringsprogramma,

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets A1 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A1 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets A1 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A1 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets A5 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A5 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

A3 Limousine en Cabriolet. Originele lichtmetalen wielensets

A3 Limousine en Cabriolet. Originele lichtmetalen wielensets A3 Limousine en Cabriolet Originele lichtmetalen wielensets Klaar voor elke uitdaging met Audi A3 originele wintersets De speciaal ontwikkelde Audi originele wintersets zorgen ervoor dat u ook in de winter

Nadere informatie

A3 3-deurs en Sportback. Originele lichtmetalen wielensets

A3 3-deurs en Sportback. Originele lichtmetalen wielensets A3 3-deurs en Sportback Originele lichtmetalen wielensets Klaar voor elke uitdaging met Audi A3 originele wintersets De speciaal ontwikkelde Audi originele wintersets zorgen ervoor dat u ook in de winter

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets Q7 Originele lichtmetalen wielensets Klaar voor elke uitdaging met Audi Q7 originele wintersets De speciaal ontwikkelde Audi originele wintersets zorgen ervoor dat u ook in de winter in stijl kunt genieten

Nadere informatie

Audi A4 allroad quattro

Audi A4 allroad quattro Voorsprong door techniek www.audi.nl De in deze brochure getoonde en beschreven modelvarianten en uitrustingsdetails, alsmede enkele van de benoemde diensten, Audi A4 allroad quattro zijn niet in alle

Nadere informatie

A3 3-deurs en Sportback. Originele lichtmetalen wielensets

A3 3-deurs en Sportback. Originele lichtmetalen wielensets A3 3-deurs en Sportback Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A3 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor

Nadere informatie

A3 3-deurs en Sportback. Originele lichtmetalen wielensets

A3 3-deurs en Sportback. Originele lichtmetalen wielensets A3 3-deurs en Sportback Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A3 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets Q5 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi Q5 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets Q7 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi Q7 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets Q5 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi Q5 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

A3 Limousine en Cabriolet. Originele lichtmetalen wielensets

A3 Limousine en Cabriolet. Originele lichtmetalen wielensets A3 Limousine en Cabriolet Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A3 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor

Nadere informatie

arry on Draagkracht en daadkracht.

arry on Draagkracht en daadkracht. arry on Draagkracht en daadkracht. vrije tijd....dus de fiets moet ook mee! 3 ezelsbrug voor draagkracht. Uw auto is geen onwillige pakezel. De doordachte Hapro Atlas en Hapro Strada fietsendragers zullen

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets A4 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A4 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets A4 Originele lichtmetalen wielensets Klaar voor elke uitdaging met Audi A4 originele wintersets De speciaal ontwikkelde Audi originele wintersets zorgen ervoor dat u ook in de winter in stijl kunt genieten

Nadere informatie

SEAT ibiza accessoires 2009/2010

SEAT ibiza accessoires 2009/2010 SEAT ibiza accessoires 2009/2010 E x t e r i e u r Spiegelkappen Maak je SEAT nog fraaier met deze spiegelkappen. 6J0072500A alu-look 144,00 6V0072500 chroom-look 136,00 Niet afgebeeld: Dorpellijsten buiten

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets A4 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A4 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht.

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Hapro Carriers carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Relingdragers voor Relingdragers voor nagenoeg iedere auto. Hapro Cronos Hapro Cronos. De Hapro Cronos dakdrager is de solide basis voor

Nadere informatie

>> Originele accessoires

>> Originele accessoires >> Originele accessoires voor de smart fortwo en smart forfour. 2015. >> Voor stijl, plezier, veiligheid en meer. Graag wijzen we je op het volgende: sommige van de hier gepresenteerde artikelen zijn alleen

Nadere informatie

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet.

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet. VERHEGGEN AUTOMATERIALEN EINDHOVEN BIEDT AAN: 040-2455465 Door onze inkoop volume hebben we altijd zeer scherpe acties -----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

DE NIEUWE VOLVO XC40 ACCESSOIRES

DE NIEUWE VOLVO XC40 ACCESSOIRES DE NIEUWE VOLVO XC40 ACCESSOIRES VOLVO XC40 ACCESSOIRES 3 DE NIEUWE VOLVO XC40. EEN SUV MET EEN TWIST, UW TWIST De nieuwe XC40 is een authentieke SUV gemaakt voor de stad. Ontstaan uit Zweedse innovatie

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA ACCESSOIRES

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA ACCESSOIRES SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA ACCESSOIRES 1 2 Iedere Octavia eigenaar heeft z'n eigen wensen. Met ŠKODA Originele Accessoires vult u de auto-eigenschappen aan die voor u het belangrijkste zijn, bijvoorbeeld

Nadere informatie

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires GAMMA ACCESSOIRES I NIEUWE DACIA SANDERO EN SANDERO STEPWAY Precies wat nodig is voor langdurige bescherming en maximaal comfort. Simply a clever

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. De nieuwe ŠKODA Octavia Accessoires

SIMPLY CLEVER. De nieuwe ŠKODA Octavia Accessoires SIMPLY CLEVER De nieuwe ŠKODA Octavia Accessoires 1 2 Iedere Octavia eigenaar heeft z'n eigen wensen. Met ŠKODA Originele Accessoires vult u de auto-eigenschappen aan die voor u het belangrijkste zijn,

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

SEAT Leon accessoires 2009/2010

SEAT Leon accessoires 2009/2010 SEAT Leon accessoires 2009/2010 Exterieur 1 4 6 2 3 5 7 1. Chromen Sierlijst sierlijst voor ondergrille 5P9052532 1P9052532 82,00 2. Instaplijsten Dorpellijsten binnen roestvrij Roestvrij staal met ''SEAT

Nadere informatie

Persoonlijke stijl SET LICHTMETALEN VELGEN 17. Voor banden 225/65 - R17. Niet geschikt voor sneeuwkettingen.

Persoonlijke stijl SET LICHTMETALEN VELGEN 17. Voor banden 225/65 - R17. Niet geschikt voor sneeuwkettingen. Voyager Persoonlijke stijl SET LICHTMETALEN VELGEN 17 Voor banden 225/65 - R17. Niet geschikt voor sneeuwkettingen. Set van 4 velgen K82212937 en bijpassende naafdoppen met embleem K1XH44SZ7AA. Bevestiging

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets A6 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A6 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets A6 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A6 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

OPEL VIVARO-C.

OPEL VIVARO-C. OPEL OPEL VIVARO-C VIVARO-C www.opel.nl Comfort en verzorging Vloermatten Economy-tapijt - 1e zitrij Vloermatten Economy-tapijt - 2e zitrij Comfort en verzorging 1648298680 1614084880 Vloermatten Economy-tapijt

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO ACCESSOIRES

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO ACCESSOIRES SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO ACCESSOIRES 1 De ŠKODA Citigo voelt zich erg thuis in de stad, maar heeft nog veel meer in zijn mars. Dankzij ŠKODA Originele Accessoires kunt u uw Citigo zo samenstellen, dat

Nadere informatie

MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE. universele. VOLVO-accessoires

MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE. universele. VOLVO-accessoires MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE universele VOLVO-accessoires Universele Volvo-accessoires Volvo biedt een breed gamma aan accessoires, zodat u uw Volvo volledig volgens uw persoonlijke noden en behoeften én

Nadere informatie

ACCESSOIRES. More care for your car

ACCESSOIRES. More care for your car O R I G I N E L E ACCESSOIRES More care for your car TRA-PAKKETTEN TRA-PAKKET CHROOM - Glanzend verchroomde buitenspiegelkappen - Glanzend verchroomde dorpelsierlijsten - Glanzend verchroomde sierstrip

Nadere informatie

m{zd{3 zoo zoo}-zoo} oozoo}-zoo} ozoo}-zoo}

m{zd{3 zoo zoo}-zoo} oozoo}-zoo} ozoo}-zoo} m{zd{3 Accessoires res oo oozoo}-zoo} ozoo}-zoo} zoo}-zoo} zoo Het verhaal Net als bij traditionele ambachten berust het maken van een uitmuntende auto op vaardigheden en gevoel. Uw auto zegt alles over

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessoires

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessoires SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Accessoires 1 De ŠKODA Citigo voelt zich erg thuis in de stad, maar heeft nog veel meer in zijn mars. Dankzij ŠKODA Originele Accessoires kunt u uw Citigo zo samenstellen, dat

Nadere informatie

M{ a z cc d es { soc ir x e -7 prijslijst

M{ a z cc d es { soc ir x e -7 prijslijst M { acz ced { ss oicx re p7 ri js lij st M{zd{ cx-7 All-in Accessoire prijslijst augustus 2010 Omschrijving Specificaties Extra informatie All-in prijs Exterieur styling Styling kit voor- en achterbumper

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS4

ACCESSOIRES Citroën DS4 ACCESSOIRES Citroën DS4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

Functionaliteit IMPERIAAL. Gelakt staal Compleet met laadrol Draagvermogen 80 kg. Fiorino. Nr * SET LADINGSTOPS. Fiorino. Nr.

Functionaliteit IMPERIAAL. Gelakt staal Compleet met laadrol Draagvermogen 80 kg. Fiorino. Nr * SET LADINGSTOPS. Fiorino. Nr. en Functionaliteit IMPERIAAL Gelakt staal Compleet met laadrol Draagvermogen 80 kg. Nr. 50902497 * SET LADINGSTOPS Nr. 50900558 2 Functionaliteit SET VAN 3 ALLESDRAGERS Staal Draagvermogen 90 kg. Nr. 50902498

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires Artio lichtmetalen velgen, 8x19, Diamond Cut/Matte Tech Black. Vier complete wielen bestaande uit velg plus band. 2.750 Fortuna lichtmetalen velgen, 8x18", Diamond

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

Tuning&Performance STOOTLIJST OP DORPEL BAGAGERUIMTE SET 16 LICHTMETALEN VELGEN

Tuning&Performance STOOTLIJST OP DORPEL BAGAGERUIMTE SET 16 LICHTMETALEN VELGEN Sedici Tuning&Performance SET 16 LICHTMETALEN VELGEN Maat: 6,5Jx16. Set bestaande uit 4 velgen 71805635. Te combineren met banden 205/60 x R16. NR.71805634 Naafdop met blauw logo. NR.71803435 Naafdop met

Nadere informatie

GS 450h HYBRID ACCESSOIRES Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke stijl

GS 450h HYBRID ACCESSOIRES Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke stijl GS 450h HYBRID ACCESSOIRES Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke stijl INDIVIDUEEL Met de Lexus GS 450h Hybrid krijgt het concept van een high-performance sportsedan een nieuwe dimensie. De basis

Nadere informatie

Functionaliteit IMPERIAAL. Gelakt staal Compleet met laadrol Draagvermogen 80 kg. Fiorino. Nr * SET LADINGSTOPS. Fiorino. Nr.

Functionaliteit IMPERIAAL. Gelakt staal Compleet met laadrol Draagvermogen 80 kg. Fiorino. Nr * SET LADINGSTOPS. Fiorino. Nr. en Functionaliteit IMPERIAAL Gelakt staal Compleet met laadrol Draagvermogen 80 kg. Nr. 50902497 * SET LADINGSTOPS Nr. 50900558 2 Functionaliteit SET VAN 3 ALLESDRAGERS Staal Draagvermogen 90 kg. Nr. 50902498

Nadere informatie

Audi A5 Sportback A5 Coupé A5 Cabriolet accessoires

Audi A5 Sportback A5 Coupé A5 Cabriolet accessoires Audi Voorsprong door techniek Pon s Automobielhandel B.V. Leusden www.audi.nl Geldig vanaf november 2011 Printed in Germany 192/5200.52.33 SMA8T0100BR111 De in deze brochure beschreven en getoonde modelvarianten

Nadere informatie

JEEP CHEROKEE ACCESSOIRES

JEEP CHEROKEE ACCESSOIRES JEEP CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES 2 3 STYLING & FUNCTIONALITEIT Een complete collectie van originele Mopar-accessoires speciaal ontworpen om uw Jeep Cherokee een persoonlijke touch te geven.

Nadere informatie

SEAT Altea accessoires 2009/2010

SEAT Altea accessoires 2009/2010 SEAT Altea accessoires 2009/2010 Exterieur 1 4 6 2 3 5 7 1. Chromen sierlijst voor ondergrille 5P9052532 82,00 Honingraatgrille 5P9052535 82,00 2. Dorpellijsten RVS Met "SEAT Sport" opdruk 5P9071510 225,00

Nadere informatie

SEAT Exeo accessoires 2010

SEAT Exeo accessoires 2010 SEAT Exeo accessoires 2010 Exterieur Grille honingraat 3R0052535 75,00 Spiegelkappen chroom 6J0072500 139,00 matchroom 6J0072500A 145,00 Deurgrepen chroom 3R0071302 142,00 matchroom 3R0071302A 149,00 Voorbumperstrip

Nadere informatie

NIEUWE ŠKODA FABIA ACCESSOIRES

NIEUWE ŠKODA FABIA ACCESSOIRES SIMPLY CLEVER NIEUWE ŠKODA FABIA ACCESSOIRES JOUW AUTO, JOUW STIJL Maak van de nieuwe Fabia helemaal jouw Fabia met ŠKODA accessoires. Benadruk het sportieve uiterlijk of verwen jezelf met nog meer comfort.

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

ORIGINELE ACCESSOIRES

ORIGINELE ACCESSOIRES ORIGINELE ACCESSOIRES Prijslijst per 1 januari 2017 PERSOONLIJKE STIJL Buitenspiegelkappen Rood 735551002 95,- Langsdragers Rood 50926777 295,- Wielnaafdoppen Rood Set van 4, uitsluitend i.c.m. lichtmetalen

Nadere informatie

ORIGINELE ACCESSOIRES

ORIGINELE ACCESSOIRES ORIGINELE ACCESSOIRES Prijslijst per 1 januari 2017 XTRA-PAKKETTEN XTRA-PAKKET CHROOM - Glanzend verchroomde buitenspiegelkappen - Glanzend verchroomde dorpelsierlijsten - Glanzend verchroomde sierstrip

Nadere informatie

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 ACCESSOIRES nieuwe citroën C4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 Positive Power De Citroën C4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE. VOLVO Cross country accessoires V60 S60

MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE. VOLVO Cross country accessoires V60 S60 MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE VOLVO Cross country accessoires V60 S60 VOLVO WINTERWIELEN. Een originele Volvo-winterwielenset bestaat uit 4 complete wielen: lichtmetalen velgen en winterbanden. 18 Pan Silver

Nadere informatie

Set lichtmetalen velgen 17 ecoreflex grijs

Set lichtmetalen velgen 17 ecoreflex grijs Persoonlijke stijl Set lichtmetalen velgen 17 dubbelspaaks Maat: 7Jx17 H2 (ET-waarde 41). Set van 4 velgen nr. 71806614, te combineren met 500L-naafdoppen 71806651. Voor banden 225/45 R17. Nr. 50926885

Nadere informatie

6. Deurgreep Chroom A 94, Styling strip achter Chroom 5P ,00. Styling strip achter Mat-chroom 5P A 86,00

6. Deurgreep Chroom A 94, Styling strip achter Chroom 5P ,00. Styling strip achter Mat-chroom 5P A 86,00 SEAT Altea XL Stationwagon accessoires 2009/2010 Exterieur 1 4 6 2 3 5 7 1. Chromen sierlijst voor ondergrille 5P9052532 82,00 2. Dorpellijsten RVS Met "Altea XL" opdruk 5P8071500 132,00 3. Dorpellijsten

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

Freemont. www.fiat.be. Stempel dealer

Freemont. www.fiat.be. Stempel dealer www.fiat.be Freemont Stempel dealer De afbeeldingen en beschrijvingen in deze catalogus zijn louter informatief. De onderneming behoudt zich het recht om op ieder ogenblik en zonder voorafgaande kennisgeving

Nadere informatie

AlteA Xl Accessoires

AlteA Xl Accessoires Altea XL Accessoires Exterieur 1 4 6 2 3 5 7 1. CHROMEN SIERLIJST ONDERGRILLE 5P9052532 95,00 2. DORPELLIJST RVS Altea XL opdruk 5P8071500 169,00 3. DORPELLIJST RVS SEAT SPORT opdruk 5P9071510 239,00 4.

Nadere informatie

JEEP RENEGADE ACCESSOIRES

JEEP RENEGADE ACCESSOIRES JEEP RENEGADE O R I G I N E L E ACCESSOIRES 1 STYLING & FUNCTIONALITEIT SET 17-INCH LICHTMETALEN VELGEN Kleur Alpine White. SET 17-INCH LICHTMETALEN VELGEN Kleur Colorado Red. AFSLUITBARE WIELBOUTEN *

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires Artio lichtmetalen velgen, 8x19, Diamond Cut/Matte Tech Black. Vier complete wielen bestaande uit velg plus band. 2.750 Fortuna lichtmetalen velgen, 8x18", Diamond

Nadere informatie

Accessoires. Aanvullende informatie vindt u op

Accessoires. Aanvullende informatie vindt u op Accessoires Creëer uw persoonlijke Range Rover Evoque. Bijvoorbeeld met exclusieve accessoires die perfect aansluiten op uw persoonlijkheid en lifestyle. Alle Range Rover Evoque accessoires zijn apart

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER PAS UW NIEUWE PEUGEOT BOXER AAN UW BEDRIJF AAN Om de nieuwe Peugeot Boxer voor elk bedrijf optimaal geschikt te maken, biedt Peugeot een gamma accessoires dat speciaal

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW LICHTMETALEN VELGEN Maak uw keuze uit een uitbreid gamma lichtmetalen velgen en creëer de auto die het beste bij u past. U kunt zo de sportieve kant van uw auto benadrukken,

Nadere informatie

Dacia Lodgy Gamma accessoires

Dacia Lodgy Gamma accessoires Dacia Lodgy Gamma accessoires GAMMA ACCESSOIRES I DACIA LODGY Alleen het noodzakelijke voor een duurzame bescherming en een maximaal comfort. Simply a clever choice! INHOUDI DACIA LODGY DESIGN TRANSPORT

Nadere informatie

Voyager. www.lancia.be. Stempel dealer

Voyager. www.lancia.be. Stempel dealer www.lancia.be Voyager Stempel dealer De afbeeldingen en beschrijvingen in deze catalogus zijn louter informatief. De onderneming behoudt zich het recht om op ieder ogenblik en zonder voorafgaande kennisgeving

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid Accessoires

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid Accessoires SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Accessoires De ŠKODA Rapid is een praktische auto, perfect geschikt voor alledaagse situaties voor gezinnen met kinderen tot aan stellen met een actieve lifestyle. Met ŠKODA Originele

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

ACCESSOIRES Ds 5 C O L L E C T I E

ACCESSOIRES Ds 5 C O L L E C T I E ACCESSOIRES Ds 5 COLLECTIE 2015 04 STYLING 08 COMFORT 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 VEILIGHEID 22 MULTIMEDIA 02 UW DS UW KARAKTER Wie tot de avant-garde behoort, moet altijd zichzelf blijven.

Nadere informatie

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst.

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Opmerking Het is mogelijk dat bij de inbouw van bepaalde Mercedes-Benz accessoires uit deze brochure extra materiaal moet worden gebruikt voor de montage.

Nadere informatie

1 1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-din Navigatie. 3. Kenwood 2-din Navigatie.

1 1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-din Navigatie. 3. Kenwood 2-din Navigatie. Accessoires 1 1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-din Navigatie. 3. Kenwood 2-din Navigatie. 2 3 4. Parkeerhulp. 4 5. Zijwindschermen. 5 Comfort Extra rijplezier in uw

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Mercedes-Benz Vito dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Index Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines dubbele cabine 6 Plus dubbele cabine 8

Nadere informatie

Accessoire Pakketten. All Seasons Pack - Rubberen mattenset vierdelig - Pasvormhoes tegen zon en sneeuw - Anti-slipbak

Accessoire Pakketten. All Seasons Pack - Rubberen mattenset vierdelig - Pasvormhoes tegen zon en sneeuw - Anti-slipbak Accessoire Pakketten Voor de Accessoire Pakketten geldt dat u 23% korting heeft op de adviesprijs incl. BTW en montage. All Seasons Pack - Rubberen mattenset vierdelig - Pasvormhoes tegen zon en sneeuw

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 LIGNE S 1 2 3 4 5 6 7 Houdt u van stijl en sportiviteit? Voorzie uw 108 van accessoires uit het gamma Ligne S. decoratiesets, velgen, buitenspiegelkappen, pookknoppen, mattensets

Nadere informatie

36226_Fiat_Nuova_Panda_A :56 Pagina 1 De nieuwe Panda

36226_Fiat_Nuova_Panda_A :56 Pagina 1 De nieuwe Panda De nieuwe Panda Ongecompliceerd, van buiten... en van binnen Free life Alles op z n plek Veilig op weg Met de nieuwe Panda kun je alle kanten op. Maak je keuze uit de Lineaccessori en laat zien wie je

Nadere informatie

M{ZD{ CX-3. Dealeropties en prijzen. Per 1 juni 2015

M{ZD{ CX-3. Dealeropties en prijzen. Per 1 juni 2015 M{ZD{ CX-3 Dealeropties en prijzen Per 1 juni 2015 ALLES BEHALVE BESCHEIDEN De geheel nieuwe Mazda CX-3 is sportief en dynamisch. Zowel in het drukke stadsverkeer als buiten de bebouwde kom biedt de Mazda

Nadere informatie

Tuning&Performance BUMPERSPOILER VOOR ** Nr. 50901596 SET ZIJSKIRTS ** Nr. 50901594

Tuning&Performance BUMPERSPOILER VOOR ** Nr. 50901596 SET ZIJSKIRTS ** Nr. 50901594 Bravo Tuning&Performance BUMPERSPOILER VOOR ** Nr. 50901596 SET ZIJSKIRTS ** Nr. 50901594 2 Tuning&Performance VERCHROOMDE BUITENSPIEGELKAPPEN Set van 2 stuks. Nr. 50901897 UITLAATSIERSTUK Voor auto s

Nadere informatie

CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES. FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11

CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES. FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11 CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11 PERSONALISEREN LICHTMETALEN VELG 17 Donker grijs met Jeep-centerlogo. Voor alle modellen behalve Trailhawk.

Nadere informatie

Audi winteraccessoires Originele Accessoires

Audi winteraccessoires Originele Accessoires Audi winteraccessoires 2014-2015 Originele Accessoires Klaar voor elke uitdaging. Audi originele wintersets. Audi originele wintersets zijn speciaal ontwikkeld voor uw Audi, dus geniet deze winter in stijl

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires GEEF UW AUTO EEN PERSOONLIJKE TOUCH. Onze XC70 heeft twee gezichten zodat het een echt unieke auto is. Enerzijds is het een buitengewoon comfortabele luxe stationwagon

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE REISLOGISTIEK IDEEËN VOOR MEER RUIMTE PAST PERFECT BIJ U IN HET DAGELIJKS LEVEN, IN UW VRIJE TIJD OF OP REIS DE ORIGINELE

Nadere informatie

JAR AD K es januari 2019 soir ces enault slijst ac R Prij

JAR AD K es januari 2019 soir ces enault slijst ac R Prij Renault KADJAR Prijslijst accessoires januari 2019 Design DESIGN EXTERIEUR DESIGN INTERIEUR WIELEN BESCHRIJVING REFERENTIE MONTAGETIJD (U) PRIJS ( ) Sidestep - Rechts 82 01 558 665 0,5 265,00 Sidestep

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires GEEF UW AUTO EEN PERSOONLIJKE TOUCH. Als u de veelzijdigheid van een stationcar nodig hebt, maar niet wilt inleveren op stijl en rijeigenschappen, dan is de V60 Sportswagon

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Duster. Accessoire prijslijst januari 2019

Nieuwe Dacia Duster. Accessoire prijslijst januari 2019 Nieuwe Dacia Duster Accessoire prijslijst januari 2019 Design REFERENTIE MONTAGETIJD (U) PRIJS ( ) DESIGN INTERIEUR Duster portierdrempels - Voor - Zwart 8201705543 0,2 52,50 Verlichte Duster portierdrempels

Nadere informatie

Roof boxes RUISER. Cruiser, overweldigend veel ruimte.

Roof boxes RUISER. Cruiser, overweldigend veel ruimte. Roof boxes RUISER Cruiser, overweldigend veel ruimte. 3 GROOT, GROTER, GROOTST. Cruiser. Overweldigend veel ruimte. Dakkoffers zijn er in allerlei soorten en maten, maar als u op zoek bent naar veel extra

Nadere informatie

zomer 2012 De Uiver Hub Feijts

zomer 2012 De Uiver Hub Feijts zomer 2012 De Uiver Hub Feijts checkpoints voorbereid de zomer in. vakantiecheck. 0,99 CLIMATe CONTROL SERVICE, vanaf 49. Beauty behandeling voor uw auto, 239. Heeft u een lange reis voor de boeg richting

Nadere informatie

Roof boxes ORDIC. Nordic, op en top aerodynamisch.

Roof boxes ORDIC. Nordic, op en top aerodynamisch. Roof boxes ORDIC Nordic, op en top aerodynamisch. 3 HET BESTE VAN BEIDE WERELDEN. Nordic. Verrassend veel inhoud. Het aerodynamische uiterlijk van de Hapro Nordic verraadt het niet, maar deze dakkoffer

Nadere informatie

LICHTMETALEN VELGEN 17 ECOREFLEX GRIJS

LICHTMETALEN VELGEN 17 ECOREFLEX GRIJS PERSONALISEREN LICHTMETALEN VELGEN 17 DUBBELSPAAKS ZWART Afmeting 7Jx17 (ET 41). Voor bandenmaat 225/45 R17. Set bestaande uit 4 velgen 71806614. 500L centerlogo s apart bij te bestellen (71806651). REF.

Nadere informatie

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers RAXER Traxer, ruimte voor avontuur. 3 OP ZOEK NAAR AVONTUUR. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

accessoires De NieUWe citroën c4

accessoires De NieUWe citroën c4 accessoires DE NIEUWE CITROËN C4 02 INHOUD 04 Styling 08 Comfort 12 Veiligheid 16 Bescherming 20 Familie en Recreatie 24 Multimedia 03 EXPRESSION Met Citroën kiest u voor kwaliteit, veiligheid en stijl.

Nadere informatie

MODELJAAR 2015 VOLVOCARS.BE. Accessories

MODELJAAR 2015 VOLVOCARS.BE. Accessories MODELJAAR 2015 VOLVOCARS.BE Accessories GEEF UW VOLVO DIE PERSOONLIJKE TOUCH U bent één met uw Volvo V40. Deze vijfdeurs hatchback met zijn opvallende silhouet is van nature een opvallende verschijning.

Nadere informatie

VOLVO XC60 accessoires MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE

VOLVO XC60 accessoires MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE VOLVO XC60 accessoires VOLVO WINTERWIELEN. Een originele Volvo-winterwielenset bestaat uit 4 complete wielen: lichtmetalen velgen en winterbanden. 20 Ixion Diamond Cut/Matt

Nadere informatie