NIEUWSFLITS MEI, JUNI & JULI JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSFLITS MEI, JUNI & JULI JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel"

Transcriptie

1 NIEUWSFLITS MEI, JUNI & JULI 2017 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE DATA T/M DE ZOMERVAKANTIE. Datum wat opmerkingen 12 mei Jubileum meneer Jan Opgeven voor 10 mei 12 mei Start Rots en Water Onderbouw op vrijdagmiddag. 16 mei Themaochtend Thema; opvoed dilemma s 25 & 26 mei Hemelvaart Don Bosco gesloten 5 juni Pinksteren Don Bosco gesloten 14 &15 juni Ouderbijeenkomst!! 14 juni van uur 15 juni van uur 15 juni Ouderavond Kamp uur uur 5 juli Slotfeest uur tot uur 15 juli t/m 27 augustus zomervakantie 17 juli t/m 21 juli open 22 juli t/m 20 aug. Gesloten 21 aug. t/m 25 aug. open 24 juli t/m 28 juli Don Bosco kamp Bijna vol! Snel opgeven WEES OP TIJD MET HET AANMELDEN VOOR VAKANTIES EN STUDIEDAGEN! KAN UW KIND NIET KOMEN? GEEF HET DAN OP TIJD DOOR AAN ONZE MEDEWERKERS

2 NIEUWS INLOGGEN OP DE WEBSITE. Alle ouders kunnen inloggen op het interne gedeelte van de website van Don Bosco. Daar kunt u belangrijke informatie terugvinden zoals uitnodigingen en brieven die de kinderen mee krijgen. Zo hoeft u nooit meer een brief te missen. U gaat naar daar klikt u rechtsboven op het kopje Login Forum Daar kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Gebruikernaam: oudersdonbosco Wachtwoord: Donboscoplezier2017 OUDERBIJEENKOMST 14 en 15 juni U heeft allemaal een brief ontvangen over de ouderbijeenkomst. De bijeenkomsten zijn op 2 dagen en tijdstippen waar u uit kunt kiezen, zodat alle ouders / verzorgers kunnen komen. Dit is tenslotte in het belang van de kinderen. Als er dingen gaan veranderen heeft u het recht om dit persoonlijk te horen. We verwachten dan ook dat alle ouders/ verzorgers komen. U kunt uw kinderen eventueel meenemen, wel graag van te voren doorgeven zodat er leiding is die op de kinderen kan letten. De oudercommissie zal ook aanwezig zijn en zorgt voor hapjes en drankjes We willen u vragen door te geven wanneer u komt. Dan kan door een mail te sturen naar donboscoroosendaal@juzt.nl of door ons een bericht te sturen via ons mobiele nummer. Ook kunt u het strookje inleveren dat aan de brief zit. Opgeven voor 25 mei. Wanneer: Waar: Woensdag 14 juni van uur of Donderdag 15 juni van uur. Don Bosco centrum (Kloosterstraat)

3 DE OUDERCOMMISSIE NIEUWS. Ik ben erg verheugd om het feit dat ik een stukje mag schrijven in het ouderkrantje "Don Bosco" Sinds een paar jaar zit ik bij de oudercommissie van Don Bosco waar mijn beide dochters opzitten. En dat doe ik met heel veel plezier want ik wil graag betrokken zijn met het reilen en zeilen binnen Don Bosco. Bij de oudercommissievergadering op 13 april jl. namen we afscheid van oud voorzitter Ron de Poorter. Hij is vele jaren voorzitter geweest en heeft nu de stok doorgeven aan de nieuwe voorzitter Dennis Crusio. Ook ik mag binnen de oudercommissie een functie gaan bekleden als penningmeester. Na het eind van de vergadering werd een groepsfoto van ons ter herinnering genomen door Ron de Poorter. Tijdens de laatste vergadering hebben we gesproken over het slotfeest. Het slotfeest zal op 5 juli zijn, vanaf 16:00 uur tot 18:00 uur. Er zullen allerlei verschillende workshop gegeven worden. Alle denkbare activiteiten passeerden de revue zoals: dans, djembé, knutselen, sieraden maken. Er mogen ongeveer 30 kinderen aan deelnemen. Ook zaten we te brainstormen over het openingsfeest eind september en de kerst maar deze zijn nog lang niet in zicht. De volgende oudercommissie wordt gehouden op 1 juni om 18:00 uur. Binnenkort hebben wij een feestje bij de Don Bosco van Meneer Jan vanwege zijn 12,5 jarige jubileum en daar hebben wij heel veel zin in. Hopelijk hebben jullie genoten van de mei vakantie! Groetjes Weisan THEMA OCHTEND 16 MEI, THEMA NORMEN EN WAARDEN IN DE OPVOEDING Wat doe je als je kind een ander kind slaat of vervelende scheldwoorden naar een ander kind roept? Wat als je kind krijsend in een winkel op de grond gaat liggen? Hoe ga je hiermee om en wat vind je belangrijk in de opvoeding van je kind? Over onder andere deze vragen gaan we het hebben tijdens de themaochtend. Wij nodigen u uit en hopen u bij Don Bosco met een bakje koffie en thee te mogen verwelkomen. U mag ook andere ouders die niet bij Don Bosco komen meenemen naar deze thema ochtend. Wanneer: Waar: dinsdag 16 mei van 9.00 uur tot uur Don Bosco centrum (Kloosterstraat)

4 ZOMERKAMP 24 JULI T/M 28 JULI Ook dit jaar gaan we weer met een groep kinderen van Don Bosco op zomerkamp en wel van maandag 24 juli t/m vrijdag 28 juli. Wilt uw kind graag mee of wilt u meer informatie over ons kamp? U kunt terecht bij een van onze medewerkers. Er zijn op het moment van schrijven nog maar 4 plaatsen beschikbaar. De kosten bedragen 120,- euro per kind. OUDERAVOND ZOMERKAMP 15 JUNI UUR Voor de ouders van de kinderen die mee op kamp gaan organiseren we elk jaar een ouderavond. Tijdens deze avond zullen we vertellen wie er mee gaan op kamp en hoe het programma er globaal uit ziet. Ook laten we wat foto s zien van voorgaande jaren. Onder het genot van een bakje koffie of thee krijgt u zo een goed beeld van het kamp. Ook is er de ruimte om vragen te stellen. De ouderavond van het kamp is voor de algemene ouderbijeenkomst van Don Bosco gepland. zo hoeft u niet meerdere avonden te komen. Wanneer: Waar: Donderdag 15 juni van uur tot uur Don Bosco Centrum (Kloosterstraat) ROTS EN WATER VOOR DE ONDERBOUW Bij Don Bosco vinden we het belangrijk dat kinderen op een respectvolle manier met elkaar om gaan. Vandaar dat we regelmatig Rots en water trainingen geven. Vanaf 12 mei krijgen de kinderen uit de onderbouw, die op vrijdagmiddag komen, 8 weken lang Rots en Water training. Tijdens deze training leren kinderen om op een goede manier voor zichzelf op te komen, grenzen aan te geven en grenzen bij de ander herkennen. Een groep kinderen uit de bovenbouw hebben pas hun diploma behaald voor Rots en Water. Gefeliciteerd allemaal! OPROEP AAN OUDERS KNUTSELMATERIAAL GEZOCHT Onze voorraad met knutselmateriaal begint langzaam op te raken. Op dit moment kunnen we vooral de volgende spullen gebruiken: - Lege wc rolletjes / keukenrollen - Knopen U kunt ze bij Don Bosco afgeven!

5 TERUGBLIKKEN VERJAARDAGENFEEST!!! De verjaardagen van alle juffen en meneer Jan hebben we met veel plezier gevierd. De stagiaires hebben er een hele leuke middag van gemaakt. De kinderen hebben cakejes versierd, een knutselwerk gemaakt, geschminkt en een estafette gedaan. Aan het einde mochten alle ouders ook komen en hebben we de middag afgesloten met een leuke disco in de gymzaal. Bedankt allemaal voor de gezellige middag! THEMA OCHTEND 4 APRIL, THEMA SLAPEN Op 4 april heeft er op Don Bosco de thema ochtend plaats gevonden over Slapen. Allerlei items omtrent slapen kwamen naar voren, hieronder een klein samenvatting van de ochtend: Hoeveel slaap iemand nodig heeft, verschilt van kind tot kind. Stapt een kind s morgens uitgerust uit bed en kan het zich overdag goed concentreren, dan slaap het genoeg. Is het kind hangerig en sloom of juist prikkelbaar en druk, en ziet het er moe uit, dan kan dat wijzen opeen slaaptekort. Slaapbehoefte: In de eerste drie maanden hebben baby s een onregelmatig slaappatroon met veel korte slaapjes verdeeld over de dag en de nacht. Pasgeborenen slapen ongeveer tussen de 10 en 22 uur per etmaal. Kinderen tussen de 3 en 6 maanden ontwikkelen meer regelmaat in hun slaappatroon. Ze beginnen langere periodes te slapen en blijven langer wakker tussen de slaapjes overdag. Tegen de 5 of 6 maanden blijven baby s meestal 3 tot 4 uur wakker gedurende de dag en hebben ze langere slaapperiodes. Rond de 9 maanden hebben baby s meer controle over hun slaaptijden. Zelfs als ze moe zijn kunnen ze proberen wakker te blijven. Peuters en kleuters slapen ongeveer uur per nacht waaronder ongeveer 2 uur overdag. Een algemene richtlijn voor een basisschoolleeftijd is dat hij gemiddeld 11 uur slaap nodig heeft. Pubers hebben ongeveer 9 uur slaap nodig. Hoe gaat een kind rustig slapen: - Zorg voor een prettige slaapplek: goed geventileerd met een constante temperatuur, eventueel met nachtlampje als je kind bang is. -Stel een vaste bedtijd in. -Stel een slaapritueel in b.v. Wassen, naar het toilet gaan, tandenpoetsen, welterusten zeggen, naar bed gaan op een vaste tijd, rustig zijn in de slaapkamer, boekje voorlezen, tot de ochtend in je eigen bed blijven.

6 Conclusie: de meeste slaapproblemen kunnen worden voorkomen door een vast ritueel en duidelijke regels voor het kind. Je kunt een kind niet dwingen om te slapen maar je kunt wel zorgen voor positieve omstandigheden die het inslapen bevorderen! ZWEMLES HET EERSTE ZWEMDIPLOMA IS IN THE POCKET Op Woensdagmiddag zit er een groepje kinderen vanuit Don Bosco op zwemles bij Move On. Dankzij de steun van stichting Paul en het Plonsfonds mochten een aantal kinderen hun zwemdiploma gaan halen. Ouders konden zich hier vorig jaar voor opgeven. Vorig jaar juni zijn we begonnen met de lessen en de eerste deelnemer heeft nu al zijn A diploma. Anwer, van harte proficiat met je A diploma!! MEIVAKANTIE VREDE EN VRIJHEID In de meivakantie hebben de kinderen gewerkt aan het thema Vrede en Vrijheid. Daaruit zijn verschillende mooie kunstwerken ontstaan. Op donderdagmiddag kregen we weer bezoek van Sportservice Roosendaal. De kinderen die zich hiervoor hadden opgegeven kregen weer verschillende sporten aangeleerd en een pittige bootcamp. Juf Anouk heeft in de vakantie een experiment gedaan met een nieuw beloningsprogramma; de Toppies Kinderen konden gedurende de hele dag toppies verdienen voor de dingen die ze goed of knap deden.deze toppies konden aan het eind van elke dag worden ingeleverd. Aan het eind van de week mochten de kinderen er een beloning voor uitkiezen. Hierover kunt u meer horen op de ouderbijeenkomst.

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk Maandag 17 sept. Don

Nadere informatie

NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN

NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165

Nadere informatie

NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016

NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016 NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 51 82 22 60 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO IN NOVEMBER EN DECEMBER. Datum

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

NIEUWSFLITS MAART & APRIL 2019

NIEUWSFLITS MAART & APRIL 2019 NIEUWSFLITS MAART & APRIL 2019 Don Bosco Centrum Don Bosco Westrand / de Appel Kloosterstraat 1 van Goghlaan 9A 4701 KH Roosendaal 4703 JA Roosendaal tel. 0165 535326 tel: 0165 571676 06 45543969 06-33587644

Nadere informatie

Lekker slapen. Tips voor een goede (nacht)rust

Lekker slapen. Tips voor een goede (nacht)rust Lekker slapen Tips voor een goede (nacht)rust Slaap: onmisbaar voor lichaam en geest. We hebben rust nodig om te herstellen van de dag. Bij kinderen is slapen daarnaast belangrijk voor een goede groei.

Nadere informatie

Lekker slapen. Tips voor een goede (nacht)rust

Lekker slapen. Tips voor een goede (nacht)rust Lekker slapen Tips voor een goede (nacht)rust Slaap: onmisbaar voor lichaam en geest. We hebben rust nodig om te herstellen van de dag. Bij kinderen is slapen daarnaast belangrijk voor een goede groei.

Nadere informatie

Lekker slapen. Tips voor een goede (nacht)rust

Lekker slapen. Tips voor een goede (nacht)rust Lekker slapen Tips voor een goede (nacht)rust Slaap: onmisbaar voor lichaam en geest. We hebben rust nodig om te herstellen van de dag. Bij kinderen is slapen daarnaast belangrijk voor een goede groei.

Nadere informatie

Slaapproblemen. Print. deze. Heel wat kinderen hebben een periode waarin ze niet. folder. goed slapen. In de meeste gevallen gaat dat vanzelf weer

Slaapproblemen. Print. deze. Heel wat kinderen hebben een periode waarin ze niet. folder. goed slapen. In de meeste gevallen gaat dat vanzelf weer Slaapproblemen Print Heel wat kinderen hebben een periode waarin ze niet deze goed slapen. In de meeste gevallen gaat dat vanzelf weer folder over. Slaapproblemen kunnen voor veel problemen zorgen. Het

Nadere informatie

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf > Groep 7 en 8: theatervoorstelling > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: meester Gerard

Nadere informatie

Slaapproblemen. GGD Regio Nijmegen

Slaapproblemen. GGD Regio Nijmegen Slaapproblemen GGD Regio Nijmegen Slaapproblemen Problemen met het slapen, komen bij kinderen regelmatig voor. Als uw kind moeite heeft met slapen, is het goed om na te gaan waardoor dit komt. In deze

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar

Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar thrimwalda@opo-furore.nl www.thrimwalda.nl Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar 2017-2018 Schoolfotograaf 6 juni 2018 Woensdag 6 juni komt de schoolfotograaf. 's Ochtends om 8.30 uur is er

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending In de Kring. Jaargang 19, nummer 10 Datum 17 maart 2016 Meer info op: www.obsdekring.nl Maak deze kenbaar bij de groepsleerkracht van uw zoon of dochter of middels de onderstaande reactiemogelijkheid bij

Nadere informatie

Januari Deze maand nemen we afscheid van Cas de Rooij en Xaviennah vd Wal. We zullen ze erg missen!

Januari Deze maand nemen we afscheid van Cas de Rooij en Xaviennah vd Wal. We zullen ze erg missen! Nieuwsbrief Januari 2018 Beste ouders/verzorgers, Allereerst wensen wij iedereen een gezond en gelukkig 2018! Heeft u nog een leuke foto van de feestdagen voor op het mandje van uw kind?!! Nu het deze

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 21 Belangrijke data: januari 2019 Januari

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

3 september juli Nieuws van de directie. Afscheid nemen. MR-samenstelling. Gevonden maar niet verloren.

3 september juli Nieuws van de directie. Afscheid nemen. MR-samenstelling. Gevonden maar niet verloren. PRIKBORD 13 3 september 2014 21 juli 2016 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 2 3 de directie Afscheid nemen. We nemen afscheid van de kinderen van groep

Nadere informatie

Slapen een probleem (4-12 jaar)

Slapen een probleem (4-12 jaar) Slapen een probleem (4-12 jaar) 1 2 Slapen een probleem (4-12 jaar) Voldoende slaap belangrijk! Iedereen heeft slaap nodig. Voldoende slaap geeft een uitgerust en fit gevoel. Onvoldoende slaap leidt tot

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Slaapwel baby. Hoeveel slaapt een baby?

Slaapwel baby. Hoeveel slaapt een baby? Slaapwel Slaapwel baby Net zoals volwassenen slapen ook niet alle kinderen even gemakkelijk of regelmatig. In deze brochure vind je meer informatie over goede slaapgewoontes en krijg je tips voor een gezonde

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Slaap Kindje Slaap. Illustrator: Fiep Westendorp

Slaap Kindje Slaap. Illustrator: Fiep Westendorp Slaap Kindje Slaap Illustrator: Fiep Westendorp Normale slaapontwikkeling peuter: Een peuter van 18 maanden tot twee jaar slaapt gemiddeld 11 tot 12 uur s nachts en twee uur overdag. Tot de leeftijd van

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Bent u op de hoogte van alle nieuwtjes op de opvang? In deze nieuwsbrief kunt u lezen over alle nieuwtjes en op de hoogte blijven van het rijlen en zeilen op de opvang. Iedere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

KvK IBAN NL67 RABO

KvK IBAN NL67 RABO Nieuwsbrief nummer 8, juni 2018 Voor alle data geldt: Deo volente Aan onze ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Salomo spreekt in het Spreukenboek diverse malen over wijsheid. O.a. in Spreuken 4. In vers

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 11 januari 2019 nr. 9 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Schoolnieuwsbrief Vanuit de directie Datum: 19 april 2019

Schoolnieuwsbrief Vanuit de directie Datum: 19 april 2019 Schoolnieuwsbrief Vanuit de directie Datum: 19 april 2019 Lopende zaken Het voorjaar hangt alweer in de lucht, we hebben al genoten van mooie dagen en ook voor de paasdagen ziet het er goed uit. Het prachtige

Nadere informatie

Nieuwsbrief peuterspeelzaal

Nieuwsbrief peuterspeelzaal Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de najaarsnieuwsbrief 2013 van Stichting Spelenderwijs met informatie voor u als ouders en verzorgers van onze peuters. Graag brengen we u op de hoogte van de laatste

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur 31 augustus 2018 1 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s) /

Nadere informatie

De Zwaluwen Piraten 2016

De Zwaluwen Piraten 2016 De Zwaluwen Piraten 2016 4-7 mei 2015 Inhoudsopgave - Voorwoord - Belangrijke mededelingen voor de ouders - De kampregels - Wat moet ik meenemen Voorwoord Woensdag 4 mei start alweer het 34 e jeugdkamp

Nadere informatie

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs Hoofdlocatie: Tjalk 29-41 Tjalk 22-45 8232 LT Lelystad 8232 MA Lelystad tel.: 0320 250445 TJALKPOST jaargang 26 2015/2016 Agenda 04 december 2015 Maandag 7 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

4 maart 2019 Nummer: 12

4 maart 2019 Nummer: 12 4 maart 2019 Nummer: 12 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Deze week zijn we weer goed begonnen met carnaval en de meester-/juffendag. In deze

Nadere informatie

schooljaar nummer 2.

schooljaar nummer 2. O.B.S. De Gezellehoek Rodenbachlaan 31 4707 NH ROOSENDAAL T: 0165-540358 E: basisschool@gezellehoek.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Geboorte Bij het thema Gymschoenen Gezond Verjaardagen kinderen Verjaardagen en jubilea En verder..

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Het Evenaartje. Volgende editie: 26 april PASEN, witte donderdag. Sportdag 2011 (continurooster)

Het Evenaartje. Volgende editie: 26 april PASEN, witte donderdag. Sportdag 2011 (continurooster) N A A M B E D R I J F 11 april 2011 Viertiende jaargang nr.16 Het Evenaartje In dit nummer: Pasen, witte donderdag Volgende editie: 26 april 2011 1 Nieuws Evenaar 2 Nieuws Evenaar 3 Mededelingen OC 4 Mededelingen

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Week Nieuwsflits Week 23 Daltonschool Lange Voren 1.

Week Nieuwsflits Week 23 Daltonschool Lange Voren 1. Week 23 2017-2018 Belangrijke data: Juni 02 juni Dag van de Bouw 05 juni Hockeyclinic bovenbouw 05 juni Ouderkring Middenbouw. Onderwerp: Basisontwikkeling en de doorgaande ontwikkeling onder- naar middenbouw.

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beste ouder(s) en verzorger(s), Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 4 22 december 2017 Belangrijke data: 22

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 16-12-2016 Inhoud Inhoud... 1 Kerst op de Cornelis Musius... 1 De groepen 1 en 2... 2 Circusvoorstelling... 3 IPC... 4 Personeel... 4 Groep 8

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief Vakschool het Diekman

Oudernieuwsbrief Vakschool het Diekman Nummer 3: 22 februari 2018 Oudernieuwsbrief Vakschool het Diekman Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna voorjaarsvakantie en het grootste gedeelte van het schooljaar zit er op. We hebben op 13 en

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Extra ondersteuning voor ouders op school

Extra ondersteuning voor ouders op school Nieuwsbrief september/oktober 2018 SCHOOLBERICHTEN Extra ondersteuning voor ouders op school Sinds dit schooljaar hebben wij een Revalidatie maatschappelijk werkster op school. Haar naam is Mieke Vet.

Nadere informatie