gegevens peutergroep Op Stap Korte Kerkweg GC Rouveen ( 0522)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "gegevens peutergroep Op Stap Korte Kerkweg GC Rouveen ( 0522)"

Transcriptie

1

2 INFORMATIEBOEKJE

3 gegevens peutergroep Op Stap Korte Kerkweg GC Rouveen ( 0522) info@peutergroepopstap.nl

4 De peutergroep Op Stap is een stichting voor protestants- christelijk peuterspeelzaalwerk in Rouveen. De peutergroep Op Stap is een algemeen toegankelijke voorziening. Dat wil zeggen dat in principe ieder kind in de leeftijd tussen drie en vier, en woonachtig in Rouveen, welkom is op de peuterspeelzaal. De doelstelling van het peuterspeelzaalwerk is het creëren van optimale ontwikkelingskansen voor ieder kind dat de peutergroep bezoekt. Het aanbod dient dan ook een optimale bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het kind op alle terreinen, d.w.z. op het gebied van taal, op het gebied van motoriek, maar ook op sociaal-emotioneel gebied. De peutergroep heeft een protestants-christelijke identiteit. Dat houdt onder andere in dat de bestuursleden, die het beleid bepalen, en de medewerkers, die het beleid uitvoeren, meelevend en belijdend lid zijn van een kerk met een protestants-christelijke identiteit. In alle eenvoud worden kinderen in aanraking gebracht met de verhalen uit de Bijbel, waardoor zij al jong vertrouwd raken met de Bijbelse boodschap. Er worden christelijke liedjes gezongen, en er wordt gebeden. Daarnaast wordt aandacht geschonken aan bijzondere dagen zoals Kerst en Pasen. Door verhalen, liedjes en werkjes zijn we bezig met de christelijke betekenis van deze dagen.

5 een vaste groepssamenstelling Om zich thuis te voelen en vrij te voelen om te spelen op de peuterspeelzaal is het belangrijk dat kinderen met zo weinig mogelijk veranderingen te maken krijgen. Daarom worden de kinderen in vaste groepen geplaatst. Alleen bij vertrek van een kind, als het bijvoorbeeld de overstap maakt naar de basisschool of als er sprake is van een verhuizing, wisselt de groep van samenstelling. Elke groep staat onder leiding van een vaste leidster en een vaste vrijwilliger. Om voldoende rust binnen de groepen te kunnen waarborgen en de kinderen voldoende individuele aandacht te kunnen geven, wordt het aantal kinderen per groep beperkt gehouden. Een groep bestaat bij Op Stap maximaal uit zestien kinderen. Deze maximale grootte is in overeenstemming met de eisen zoals geformuleerd in de Wet Kinderopvang en Kwaliteitseisen Peuterspeelzalen. aanmelding en plaatsing Uw kind wordt na aanmelding ingedeeld in één van de groepen, waarbij vanzelfsprekend wordt geprobeerd rekening te houden met uw voorkeur. Het kan echter voorkomen dat niet aan uw voorkeur kan worden voldaan. Op dit moment zijn er drie groepen: maandagmorgen-donderdagmiddag leidster: Hennie Dunnewind vrijwilliger: Jennie Korterink vrijwilliger: Simone Mulder

6 dinsdagmorgen-donderdagmorgen leidster: Hennie Dunnewind vrijwilliger: Aaltje Krale vrijwilliger: Simone Mulder woensdagmorgen-vrijdagmorgen leidster: Hennie Dunnewind vrijwilliger: Grietje Lier een vaste bezoekfrequentie en vaste openingstijden Alle kinderen bezoeken in de regel twee dagdelen, verspreid over de week de peuterspeelzaal; De tijden zijn daarbij: s morgens van tot uur s middags van tot uur Op de peutergroep is het wenselijk dat ouders de tijd nemen voor het brengen en halen van de kinderen. De groepsleiding houdt er rekening mee dat er bij het brengen en halen genoeg tijd is voor een kort persoonlijk gesprekje met de ouder(s) en het kind. Zowel voor het brengen als voor het halen van de kinderen is daar een kwartier extra tijd voor. Dat betekent dat de kinderen s ochtends gebracht kunnen worden tussen en uur en gehaald kunnen worden tussen en uur. Voor de middag geldt dat de kinderen gebracht kunnen worden tussen en uur en gehaald kunnen worden tussen en uur.

7 Voor de ouder(s) is deze tijd beschikbaar om de groepsleiding te kunnen informeren over bijzonderheden die van belang kunnen zijn voor het functioneren en participeren van het kind op de peuterspeelzaal. De groepsleiding kan deze tijd benutten om de ouder(s) te informeren over bijzonderheden die voor de ouder(s) van belang kunnen zijn. Daarbij is het niet wenselijk om tijdens deze breng- en haalmomenten specifiek over de ontwikkeling van het betreffende kind te spreken, zeker niet in aanwezigheid van het kind zelf en eventueel andere ouders; mochten er vragen zijn over de ontwikkeling van het kind, dan dient bij voorkeur een afspraak gemaakt te worden voor een gesprek op de peuterspeelzaal op een ander moment, bij voorkeur zonder aanwezigheid van het betreffende kind en/of broertjes/zusjes. uw bijdrage De eigen bijdrage aan de peutergroep bedraagt 25,00 per maand. In de vakantiemaand (juli of augustus) wordt er niet geïncasseerd. Dit bedrag wordt maandelijks automatisch geïncasseerd. Voor het automatisch laten incasseren is een machtiging nodig. Na inlevering van het aanmeldingsformulier ontvangt u een machtingsformulier. Deze dient ingeleverd te zijn voordat uw kind voor de 1 e keer naar de peuterspeelzaal gaat. Bij ziekte van uw kind loopt de betaling gewoon door, tenzij uw kind langer dan een maand ziek is. Daarna kan de incasso worden stopgezet, maar dan komt ook de plaats van uw kind te vervallen; uiteraard vindt er in zo n situatie overleg met u plaats.

8 de peuterspeelzaalleidster Bij peutergroep Op Stap is één peuterspeelzaalleidster werkzaam. Zij wordt in haar werk ondersteund door vrijwilligers. De leidster is verantwoordelijk voor de opvang, begeleiding en verzorging van peuters tot de leeftijd van vier jaar is bereikt, met als doel het creëren van optimale ontwikkelingskansen. Zij schept een gezellig, veilig, positief en stimulerend groepsklimaat, waar elk kind zich vrij kan ontwikkelen; tegelijkertijd stimuleert zij elk kind tot gelijkwaardige participatie in de groep. Uiteraard werkt zij volgens het pedagogisch beleidsplan van Op Stap en stemt de activiteiten hierop af. De leidster heeft een afgeronde en relevante MBO-opleiding, zoals weergegeven in het functieboek bij de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening; het gaat om een opleiding op minimaal SPW-3 niveau. Als toevoeging op de genoemde eisen geldt dat de peuterspeelzaalleidster specifieke scholing op het gebied van VVE heeft gevolgd. volgen en signaleren Er wordt gewerkt met een peutervolgsysteem. Als het kind enkele maanden de peutergroep heeft bezocht en er sprake is van gewenning en als een goed beeld is verkregen van de ontwikkeling en het welbevinden van het kind, dan wordt er door de leidster een observatie gedaan aan de hand van het zogeheten overdrachtformulier. Tijdens deze observatie worden alle ontwikkelingsgebieden bij het betreffende kind beoordeeld. Als daar aanleiding toe is, volgt overleg met de ouder(s) van het kind.

9 Een tweede observatie vindt plaats op de leeftijd van drie jaren en tien maanden; deze observatie dient als basis voor de overdracht richting de basisschool. de zorgcoördinator Sinds het schooljaar 2010/2011 is op de peuterspeelzalen in de gemeente Staphorst een zorgcoördinator werkzaam; deze is aangesteld om een goede inhoudelijke aansturing van de gebruikte methode Doe meer met Bas te bewerkstelligen; verder is zorgcoördinator een aanspreekpunt daar waar de ouders/verzorgers of leidster signaleert dat de ontwikkeling van het betreffende kind niet naar verwachting verloopt; tevens doet de zorgcoördinator met regelmaat observaties in de verschillende groepen, en probeert van elk kind een inschatting te maken van het niveau van de spraak en taalvaardigheid; mocht het wenselijk zijn, dan wordt u uitgenodigd voor een gesprek. stagiaires U kunt stagiaires aantreffen op de peuterspeelzaalgroep. Zij kunnen, in het kader van hun studie, voor korte of langere tijd geplaatst worden. Zij zijn, afhankelijk van de leerroute, als extra pedagogisch medewerker aanwezig in de groep. Dat betekent dat er altijd een bevoegde leidster op de speelzaal aanwezig is die voor supervisie zorgt.

10 voorschoolse en vroegschoolse educatie Het gaat bij voorschoolse en vroegschoolse educatie, ook wel aangeduid als VVE, om de methodische en systematische ondersteuning van de ontwikkeling van jonge kinderen. In Nederland zijn er verschillende VVE-programma s. In de gemeente Staphorst, en dus ook op de peutergroep Op Stap, wordt gebruik gemaakt van de methode Doe meer met Bas. Deze wettelijk erkende methode richt zich op de totale ontwikkeling van kinderen en heeft specifieke doelen voor taal en voorbereidend rekenen. Achterliggend doel is het vergroten van de onderwijskansen van kinderen. De methode is opgebouwd rondom acht thema's. Ieder thema is gebaseerd op een prent uit één van de prentenboeken over Bas, en bevat activiteiten voor vier tot zes weken.

11 suggesties en klachten Op de peutergroep wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de dienstverlening. Mocht u suggesties hebben, of ideeën die de kwaliteit kunnen doen verbeteren, dan vernemen wij dat graag. Een ouder met een klacht wordt aangeraden om de klacht eerst te bespreken met de direct betrokkene(n). Kan de klacht niet meer naar tevredenheid worden afgehandeld door de leidster, dan kan de klacht worden ingediend bij de het bestuur van de peutergroep. De procedure die hierbij van toepassing is, is vermeld in de klachtenregeling. Er is een exemplaar op de peuterspeelzaal ter inzage aanwezig. privacy Op de peutergroep wordt de privacy van de peuters gerespecteerd en beschermd. De peuterspeelzaal spant zich naar alle redelijkheid in om er zorg voor te dragen dat alle persoonlijke informatie die wordt vertrekt altijd vertrouwelijk zal worden behandeld. De gegevens van de peuters worden niet aan derden verstrekt zonder toestemming.

12 veiligheid en gezondheid Op de peutergroep wordt belang gehecht aan een veilige en gezonde omgeving. Er wordt dan ook jaarlijks een inventarisatie gedaan naar mogelijke risico s als het gaat om veiligheid en gezondheid. Deze inventarisatie is overigens ook verplicht vanuit de Wet Kinderopvang en Kwaliteitseisen Peuterspeelzalen. ziek of niet ziek Een kind dat zich niet goed voelt, verdient extra zorg en aandacht, die in een groep moeilijk te bieden is. Een ziek kind voelt zich beter als het thuis is. Bij ziekte van uw kind, wordt dan ook aangeraden uw kind thuis te houden. Wordt het kind ziek tijdens het verblijf op de peutergroep en twijfelt de groepsleidster of het al dan niet op de groep kan blijven, dan neemt zij altijd contact op met de ouder(s) om te overleggen. Als de leidster van mening is dat het kind opgehaald dient te worden, dan bespreekt ze dit met de ouder(s) en worden er afspraken gemaakt over het tijdstip waarop het kind gehaald wordt en wat er tot die tijd gedaan wordt.

13 het bestuur voorzitter Arjan Tippe tel secretaris Bertine Kooiker tel penningmeester Karin Mijnheer tel algemeen Fenita Buitenhuis bestuurslid tel algemeen Johan Huisman bestuurslid tel

14 de peuterspeelzaalleidster Hennie Dunnewind tel de zorgcoördinator Jan Roze tel juni 2015

Inspectierapport Dolfijntje (PSZ) Triasplein 7 3845 GC HARDERWIJK

Inspectierapport Dolfijntje (PSZ) Triasplein 7 3845 GC HARDERWIJK Inspectierapport Dolfijntje (PSZ) Triasplein 7 3845 GC HARDERWIJK Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: HARDERWIJK Datum inspectie: 16-10-2014 Type onderzoek : Regulier

Nadere informatie

Inspectierapport De Krummelbak (PSZ) Bunderweg BS BAD NIEUWESCHANS

Inspectierapport De Krummelbak (PSZ) Bunderweg BS BAD NIEUWESCHANS Inspectierapport De Krummelbak (PSZ) Bunderweg 14 9693BS BAD NIEUWESCHANS Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Oldambt Datum inspectie: 21-09-2015 Type onderzoek: Jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

VVE beleidsplan. (versie 1.2 /februari 2015)

VVE beleidsplan. (versie 1.2 /februari 2015) VVE beleidsplan (versie 1.2 /februari 2015) Voorwoord Voor u ligt het eerste VVE beleidsplan van Peuterspeelzaal Kip Kakel. Hierin staat beschreven op welke wijze wij uitvoering willen geven aan de voor

Nadere informatie

INFORMATIEGIDS van de peutergroep. Ds. Pieter van Dijkeschool.

INFORMATIEGIDS van de peutergroep. Ds. Pieter van Dijkeschool. INFORMATIEGIDS van de peutergroep Ds. Pieter van Dijkeschool. Schooljaar 2014 Inhoud VOORWOORD... 3 IDENTITEIT EN DOELSTELLING... 4 ALGEMENE INFORMATIE... 5 PERSONEEL... 5 AANMELDING VAN PEUTERS... 6 VOOR-

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Knuffelhuske (PSZ) Maire de Gierstraat XH Kerkdriel

Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Knuffelhuske (PSZ) Maire de Gierstraat XH Kerkdriel Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Knuffelhuske (PSZ) Maire de Gierstraat 2 5331XH Kerkdriel Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Maasdriel Datum inspectie: 31-10-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal De Speeltol (PSZ) Kersenbogerd GW Rossum

Inspectierapport Peuterspeelzaal De Speeltol (PSZ) Kersenbogerd GW Rossum Inspectierapport Peuterspeelzaal De Speeltol (PSZ) Kersenbogerd 4 5328GW Rossum Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Maasdriel Datum inspectie: 23-10-2017 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

1. Inleiding Pag.2. 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2. 3. De VVE Peuterspeelzaal Pag.2

1. Inleiding Pag.2. 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2. 3. De VVE Peuterspeelzaal Pag.2 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding Pag.2 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2 3. De VVE Peuterspeelzaal Pag.2 4. Observatie en Overdracht naar de basisschool Pag.3 4.1 Observatie 4.2 Overdracht naar de basisschool

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Jonkertje (PSZ) Kerkstraat AE Lathum

Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Jonkertje (PSZ) Kerkstraat AE Lathum Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Jonkertje (PSZ) Kerkstraat 1 6988AE Lathum Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente: Zevenaar Datum inspectie: 15-12-2016

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Kids2b

Hartelijk welkom bij Kids2b Hartelijk welkom bij Kids2b U heeft onze folder voor peuterspeelzaalwerk in handen. Hartelijk welkom in onze wereld. In deze folder leest u wat wij u en uw peuter te bieden hebben. Voor de beste indruk

Nadere informatie

Inspectierapport 't Kelderke (PSZ) Kerkstraat JM HARREVELD

Inspectierapport 't Kelderke (PSZ) Kerkstraat JM HARREVELD Inspectierapport 't Kelderke (PSZ) Kerkstraat 44 7135JM HARREVELD Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: OOST GELRE Datum inspectie: 14-05-2014 Type onderzoek : Regulier

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal De Wigwam (PSZ) Maasdijk 10a 6624KN Heerewaarden

Inspectierapport Peuterspeelzaal De Wigwam (PSZ) Maasdijk 10a 6624KN Heerewaarden Inspectierapport Peuterspeelzaal De Wigwam (PSZ) Maasdijk 10a 6624KN Heerewaarden Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Maasdriel Datum inspectie: 07-09-2017 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf De Kinderboerderij (KDV) Rector Hulshofstraat 22b 7135 JV HARREVELD Registratienummer 446863488

Inspectierapport Kinderdagverblijf De Kinderboerderij (KDV) Rector Hulshofstraat 22b 7135 JV HARREVELD Registratienummer 446863488 Inspectierapport Kinderdagverblijf De Kinderboerderij (KDV) Rector Hulshofstraat 22b 7135 JV HARREVELD Registratienummer 446863488 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal Het Peuterkonijn (PSZ) Melkkelder DE DRACHTEN

Inspectierapport Peuterspeelzaal Het Peuterkonijn (PSZ) Melkkelder DE DRACHTEN Inspectierapport Peuterspeelzaal Het Peuterkonijn (PSZ) Melkkelder 84 9205 DE DRACHTEN Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Smallingerland Datum inspectie: 09-03-2015 Type onderzoek :

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal Humpie Dumpie (PSZ) Kerkstraat 6a 5321TN Hedel

Inspectierapport Peuterspeelzaal Humpie Dumpie (PSZ) Kerkstraat 6a 5321TN Hedel Inspectierapport Peuterspeelzaal Humpie Dumpie (PSZ) Kerkstraat 6a 5321TN Hedel Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Maasdriel Datum inspectie: 15-11-2017 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Flinterke (PSZ) Zetveld LM DRACHTEN

Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Flinterke (PSZ) Zetveld LM DRACHTEN Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Flinterke (PSZ) Zetveld 38 9202 LM DRACHTEN Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Smallingerland Datum inspectie: 04-03-2015 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal Minoes (PSZ) Grotebrugse Grintweg AH Tiel

Inspectierapport Peuterspeelzaal Minoes (PSZ) Grotebrugse Grintweg AH Tiel Inspectierapport Peuterspeelzaal Minoes (PSZ) Grotebrugse Grintweg 16 4005AH Tiel Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Tiel Datum inspectie: 11-10-2016 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Peutergroep De Boomhut (PSZ) Berenbosweg DX NUNSPEET

Inspectierapport Peutergroep De Boomhut (PSZ) Berenbosweg DX NUNSPEET Inspectierapport Peutergroep De Boomhut (PSZ) Berenbosweg 25 8071DX NUNSPEET Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: NUNSPEET Datum inspectie: 07-05-2014 Type onderzoek :

Nadere informatie

Ruimte om te groeien. Peuterspeelzalen. De Boerderij. Pedagogisch werkplan

Ruimte om te groeien. Peuterspeelzalen. De Boerderij. Pedagogisch werkplan Ruimte om te groeien Pedagogisch werkplan 2016-2018 Peuterspeelzalen De Boerderij OPVANG ONTWIKKE- LING ONTSPAN- NING OPVOEDING ONDERWIJS WOORD VOORAF Voor je ligt het werkplan van locatie: De Boerderij

Nadere informatie

Inspectierapport De Heksenketel (PSZ) Kalslagerring TA NIEUW-VENNEP

Inspectierapport De Heksenketel (PSZ) Kalslagerring TA NIEUW-VENNEP Inspectierapport De Heksenketel (PSZ) Kalslagerring 13 2151TA NIEUW-VENNEP Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlemmermeer Datum inspectie: 18-01-2016 Type onderzoek: Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Speelleergroep Sinne Pieter Feddesstraat (KDV) Pieter Feddesstraat BR LEEUWARDEN Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf Speelleergroep Sinne Pieter Feddesstraat (KDV) Pieter Feddesstraat BR LEEUWARDEN Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf Speelleergroep Sinne Pieter Feddesstraat (KDV) Pieter Feddesstraat 2 8921 BR LEEUWARDEN Registratienummer 532524652 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Inspectierapport De Zandloper (PSZ) Zandbos DD HOOFDDORP

Inspectierapport De Zandloper (PSZ) Zandbos DD HOOFDDORP Inspectierapport De Zandloper (PSZ) Zandbos 161 2134DD HOOFDDORP Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlemmermeer Datum inspectie: 11-07-2016 Type onderzoek : Jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

5 Medewerkers en Organisatie 5.4 Functiebeschrijvingen Datum 12 maart 2013 Versie 4 Blad 1 van 9. Algemeen

5 Medewerkers en Organisatie 5.4 Functiebeschrijvingen Datum 12 maart 2013 Versie 4 Blad 1 van 9. Algemeen Blad 1 van 9 Algemeen PWH heeft ten behoeve van de diverse functies in de organisatie functiebeschrijvingen geformuleerd. De functiebeschrijvingen van de medewerkers die niet werkzaam zijn in de peuterspeelzalen

Nadere informatie

Stichting Peuterspeelzaal Risdam

Stichting Peuterspeelzaal Risdam Stichting Peuterspeelzaal Risdam Postbus 487 1620 AL Hoorn ING bank 498346 KvK nr. S 41234108 Veel méér dan alleen spelen Info- en Bewaarboekje groep VVE Piramide op onze peuterspeelzaal tekening Dagmar

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE HET ZANDKASTEEL

INFORMATIEBOEKJE HET ZANDKASTEEL 010120011 KINDEROPVANG ROMI B.V. INFORMATIEBOEKJE HET ZANDKASTEEL Chr. Peuterspeelzaal Jorien van Veelen Inhoud Pagina Welkom 3 Identiteit 3 Peuterspeelzaal het Zandkasteel 4 Doelstelling 4 Aanbod 5 VVE

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal Peuterpret (PSZ) Fruitier de Talmaweg 6A 8435 WE DONKERBROEK

Inspectierapport Peuterspeelzaal Peuterpret (PSZ) Fruitier de Talmaweg 6A 8435 WE DONKERBROEK Inspectierapport Peuterspeelzaal Peuterpret (PSZ) Fruitier de Talmaweg 6A 8435 WE DONKERBROEK Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: OOSTSTELLINGWERF Datum inspectie: 10-11-2014 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal Doomijn Paulus Potterstraat (PSZ) Paulus Potterstraat 13c 8471 VM WOLVEGA

Inspectierapport Peuterspeelzaal Doomijn Paulus Potterstraat (PSZ) Paulus Potterstraat 13c 8471 VM WOLVEGA Inspectierapport Peuterspeelzaal Doomijn Paulus Potterstraat (PSZ) Paulus Potterstraat 13c 8471 VM WOLVEGA Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Weststellingwerf Datum inspectie: 10-12-2015

Nadere informatie

Er is een duidelijk verschil in taken van de peuterspeelzaalleidster en die van de vrijwilliger.

Er is een duidelijk verschil in taken van de peuterspeelzaalleidster en die van de vrijwilliger. Vrijwilligersbeleid Stichting Peuterspeelzaal Lotje Vastgesteld door het bestuur d.d.: 10 januari 2013 Goedgekeurd door oudercommissie d.d. 31 januari 2013 Inleiding op het vrijwilligersbeleid Veel van

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Kwetternest (PSZ) Oud Ambacht 116 9201 XE DRACHTEN

Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Kwetternest (PSZ) Oud Ambacht 116 9201 XE DRACHTEN Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Kwetternest (PSZ) Oud Ambacht 116 9201 XE DRACHTEN Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Smallingerland Datum inspectie: 11-03-2015 Type onderzoek :

Nadere informatie

Inspectierapport PSZ Pendula (PSZ) Sint Josephstraat GK TILBURG

Inspectierapport PSZ Pendula (PSZ) Sint Josephstraat GK TILBURG Inspectierapport PSZ Pendula (PSZ) Sint Josephstraat 102 5017GK TILBURG Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: TILBURG Datum inspectie: 28-08-2014 Type onderzoek : Regulier onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Het Konijnenhol (PSZ) Wildzang 16 8309BD TOLLEBEEK

Inspectierapport Het Konijnenhol (PSZ) Wildzang 16 8309BD TOLLEBEEK Inspectierapport Het Konijnenhol (PSZ) Wildzang 16 8309BD TOLLEBEEK Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Noordoostpolder Datum inspectie: 11-02-2015 Type onderzoek: Jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

1. Inleiding Pag.2. 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2. 3. De Peuterspeelzaal Pag.2 3.1 Overdracht van peuterspeelzaal naar basisschool Pag.

1. Inleiding Pag.2. 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2. 3. De Peuterspeelzaal Pag.2 3.1 Overdracht van peuterspeelzaal naar basisschool Pag. INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding Pag.2 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2 3. De Peuterspeelzaal Pag.2 3.1 Overdracht van peuterspeelzaal naar basisschool Pag.2 4. Het Personeel Pag.3 4.1 Management Peuterspeelzaal

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal Humpie Dumpie (PSZ) Kerkstraat 6a 5321TN HEDEL

Inspectierapport Peuterspeelzaal Humpie Dumpie (PSZ) Kerkstraat 6a 5321TN HEDEL Inspectierapport Peuterspeelzaal Humpie Dumpie (PSZ) Kerkstraat 6a 5321TN HEDEL Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Maasdriel Datum inspectie: 29-09-2016 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport 't Vogelnest (PSZ) Henk Lensenlaan ER VOGELENZANG

Inspectierapport 't Vogelnest (PSZ) Henk Lensenlaan ER VOGELENZANG Inspectierapport 't Vogelnest (PSZ) Henk Lensenlaan 1 2114ER VOGELENZANG Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Bloemendaal Datum inspectie: 25-05-2016 Type onderzoek : Jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Heitje (PSZ) Parkweg HL HEERLEN

Inspectierapport Heitje (PSZ) Parkweg HL HEERLEN Inspectierapport Heitje (PSZ) Parkweg 2 6414HL HEERLEN Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: HEERLEN Datum inspectie: 03-12-2014 Type onderzoek : Regulier onderzoek Status: Definitief

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes. Informatieboekje. Buitenschoolse opvang. De Speelark Heel.

Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes. Informatieboekje. Buitenschoolse opvang. De Speelark Heel. Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes Informatieboekje Buitenschoolse opvang De Speelark Heel. Doelgroep: De buitenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen in de leeftijd

Nadere informatie

Inspectierapport Klein Duimpje (PSZ) Maarweg KZ Uithuizen

Inspectierapport Klein Duimpje (PSZ) Maarweg KZ Uithuizen Inspectierapport Klein Duimpje (PSZ) Maarweg 6 9981KZ Uithuizen Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Eemsmond Datum inspectie: 22-09-2017 Type onderzoek : Jaarlijks onderzoek Status:

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal Robbedoes (PSZ) Reggestraat 83a 7468EJ ENTER

Inspectierapport Peuterspeelzaal Robbedoes (PSZ) Reggestraat 83a 7468EJ ENTER Inspectierapport Peuterspeelzaal Robbedoes (PSZ) Reggestraat 83a 7468EJ ENTER Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Wierden Datum inspectie: 07-09-2015 Type onderzoek: Jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Schoneveld (PSZ) Zonnehout MX HOUTEN

Inspectierapport Schoneveld (PSZ) Zonnehout MX HOUTEN Inspectierapport Schoneveld (PSZ) Zonnehout 36 3991MX HOUTEN Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Houten Datum inspectie: 26-05-2015 Type onderzoek: Jaarlijks onderzoek Status: Definitief

Nadere informatie

Inspectierapport PSZ Wandelbos (PSZ) Auteurslaan MA TILBURG

Inspectierapport PSZ Wandelbos (PSZ) Auteurslaan MA TILBURG Inspectierapport PSZ Wandelbos (PSZ) Auteurslaan 9 5044MA TILBURG Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Tilburg Datum inspectie: 31-10-2016 Type onderzoek : Jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport o.b.s. De Piramide - psz Mini Piramide (PSZ) Duitslandlaan BC Haarlem

Inspectierapport o.b.s. De Piramide - psz Mini Piramide (PSZ) Duitslandlaan BC Haarlem Inspectierapport o.b.s. De Piramide - psz Mini Piramide (PSZ) Duitslandlaan 9 2034BC Haarlem Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlem Datum inspectie: 20-09-2017 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport De Regenboog (PSZ) Zandbergstraat 1P 8271VG IJSSELMUIDEN

Inspectierapport De Regenboog (PSZ) Zandbergstraat 1P 8271VG IJSSELMUIDEN Inspectierapport De Regenboog (PSZ) Zandbergstraat 1P 8271VG IJSSELMUIDEN Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Kampen Datum inspectie: 15-09-2015 Type onderzoek: Jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Woelwater (PSZ) d'yserinckweg 24a 2141AB VIJFHUIZEN

Inspectierapport Woelwater (PSZ) d'yserinckweg 24a 2141AB VIJFHUIZEN Inspectierapport Woelwater (PSZ) d'yserinckweg 24a 2141AB VIJFHUIZEN Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlemmermeer Datum inspectie: 27-09-2016 Type onderzoek : Jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport 't Akkertje (PSZ) Jan Prinsstraat HL HENGELO OV

Inspectierapport 't Akkertje (PSZ) Jan Prinsstraat HL HENGELO OV Inspectierapport 't Akkertje (PSZ) Jan Prinsstraat 5 7552HL HENGELO OV Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hengelo (O) Datum inspectie: 27-08-2015 Type onderzoek: Jaarlijks onderzoek Status:

Nadere informatie

Inspectierapport 't Roefje (PSZ) Schouwstraat KL RIJSENHOUT

Inspectierapport 't Roefje (PSZ) Schouwstraat KL RIJSENHOUT Inspectierapport 't Roefje (PSZ) Schouwstraat 17 1435KL RIJSENHOUT Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlemmermeer Datum inspectie: 19-05-2016 Type onderzoek : Jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport De Broekjes (PSZ) Krabbescheerstraat XG LISSERBROEK

Inspectierapport De Broekjes (PSZ) Krabbescheerstraat XG LISSERBROEK Inspectierapport De Broekjes (PSZ) Krabbescheerstraat 1 2165XG LISSERBROEK Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlemmermeer Datum inspectie: 02-02-2016 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport PSZ Kleine Woud (PSZ) Groenewoudstraat 70 5022GE TILBURG

Inspectierapport PSZ Kleine Woud (PSZ) Groenewoudstraat 70 5022GE TILBURG Inspectierapport PSZ Kleine Woud (PSZ) Groenewoudstraat 70 5022GE TILBURG Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Tilburg Datum inspectie: 23-11-2015 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport De Blikvanger (PSZ) Operalaan JA Oldenzaal

Inspectierapport De Blikvanger (PSZ) Operalaan JA Oldenzaal Inspectierapport De Blikvanger (PSZ) Operalaan 150 7577JA Oldenzaal Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Oldenzaal Datum inspectie: 20-10-2017 Type onderzoek : Jaarlijks onderzoek Status:

Nadere informatie

Inspectierapport PSZ Willebrord (PSZ) Celebesstraat 1a 5014BP TILBURG

Inspectierapport PSZ Willebrord (PSZ) Celebesstraat 1a 5014BP TILBURG Inspectierapport PSZ Willebrord (PSZ) Celebesstraat 1a 5014BP TILBURG Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: TILBURG Datum inspectie: 19-02-2014 Type onderzoek : Regulier onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport 'T- Hummeltje (PSZ) Bachlaan 56 7442JH NIJVERDAL

Inspectierapport 'T- Hummeltje (PSZ) Bachlaan 56 7442JH NIJVERDAL Inspectierapport 'T- Hummeltje (PSZ) Bachlaan 56 7442JH NIJVERDAL Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hellendoorn Datum inspectie: 19-01-2015 Type onderzoek : Jaarlijks onderzoek Status:

Nadere informatie

VVE Beleid De Wereldkinderen

VVE Beleid De Wereldkinderen VVE Beleid De Wereldkinderen Versie 2.0 Juni 2019 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Voorwoord...3 1. Algemene informatie...3 2. Voor en vroegschoolse educatie (VVE)...4 Wettelijk kader... 4

Nadere informatie

Voorschoolse voorzieningen Ommen

Voorschoolse voorzieningen Ommen Voorschoolse voorzieningen Ommen Ommen, juni 2012 Wat is Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) Voor- en Vroegschoolse Educatie is bedoeld voor kinderen vanaf ongeveer 2½ jaar. Sommige kinderen in die leeftijd

Nadere informatie

Voorschoolse voorzieningen Ommen

Voorschoolse voorzieningen Ommen Voorschoolse voorzieningen Ommen Ommen, november 2012 Voorschoolse voorzieningen Ommen Peuterontwikkeling in Ommen; in het belang van peuters Uw kind gaat naar een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf

Nadere informatie

Inspectierapport De Vrijbuiters (PSZ) Vrijburglaan LB OVERVEEN

Inspectierapport De Vrijbuiters (PSZ) Vrijburglaan LB OVERVEEN Inspectierapport De Vrijbuiters (PSZ) Vrijburglaan 27 2051LB OVERVEEN Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Bloemendaal Datum inspectie: 03-11-2017 Type onderzoek: Jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport De Peuterpub (PSZ) Leeghwaterstraat SR HOOFDDORP

Inspectierapport De Peuterpub (PSZ) Leeghwaterstraat SR HOOFDDORP Inspectierapport De Peuterpub (PSZ) Leeghwaterstraat 99 2132SR HOOFDDORP Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlemmermeer Datum inspectie: 15-02-2016 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Informatiegids Stichting Peuterspeelzalen in de gemeente Oldebroek

Informatiegids Stichting Peuterspeelzalen in de gemeente Oldebroek Inhoudsopgave Inleiding 2 Doelstelling 2 Ziekte en ziekmelden 3 Kwaliteitseisen 3 Voorschoolse Educatie 4 Samenwerking Icare 5 Identiteit van de peuteropvang 5 Zorg voor kinderen 5 Video / foto opnames

Nadere informatie

Inspectierapport Mirakels (PSZ) Dussenstraat DL Hoofddorp

Inspectierapport Mirakels (PSZ) Dussenstraat DL Hoofddorp Inspectierapport Mirakels (PSZ) Dussenstraat 40 2134DL Hoofddorp Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlemmermeer Datum inspectie: 29-09-2016 Type onderzoek : Jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport De Kikkerpoel (PSZ) Huningaweg PB OOSTWOLD GEM OLDAMBT

Inspectierapport De Kikkerpoel (PSZ) Huningaweg PB OOSTWOLD GEM OLDAMBT Inspectierapport De Kikkerpoel (PSZ) Huningaweg 8 9682PB OOSTWOLD GEM OLDAMBT Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: OLDAMBT Datum inspectie: 18-09-2014 Type onderzoek: Regulier onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Knuffelhuske (PSZ) Maire de Gierstraat XH KERKDRIEL

Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Knuffelhuske (PSZ) Maire de Gierstraat XH KERKDRIEL Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Knuffelhuske (PSZ) Maire de Gierstraat 2 5331XH KERKDRIEL Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Maasdriel Datum inspectie: 15-09-2016 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterstation (PSZ) Mr. Zigher ter Steghestraat KG STEENWIJK

Inspectierapport Peuterstation (PSZ) Mr. Zigher ter Steghestraat KG STEENWIJK Inspectierapport Peuterstation (PSZ) Mr. Zigher ter Steghestraat 1 8331KG STEENWIJK Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Steenwijkerland Datum inspectie: 25-10-2016 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport 't WANTIJ (PSZ) Binnenweg JA BUREN FR

Inspectierapport 't WANTIJ (PSZ) Binnenweg JA BUREN FR Inspectierapport 't WANTIJ (PSZ) Binnenweg 15 9164 JA BUREN FR Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Ameland Datum inspectie: 30-11-2016 Type onderzoek : Jaarlijks onderzoek Status: Definitief.

Nadere informatie

Inspectierapport De Wingerd (KDV) Kersenberg KC ROOSENDAAL Registratienummer

Inspectierapport De Wingerd (KDV) Kersenberg KC ROOSENDAAL Registratienummer Inspectierapport De Wingerd (KDV) Kersenberg 52 4708KC ROOSENDAAL Registratienummer 165898239 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Roosendaal Datum inspectie: 04-07-2016 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport PSZ Zuiderkwartier (PSZ) Wassenaerlaan 38 5021VS TILBURG

Inspectierapport PSZ Zuiderkwartier (PSZ) Wassenaerlaan 38 5021VS TILBURG Inspectierapport PSZ Zuiderkwartier (PSZ) Wassenaerlaan 38 5021VS TILBURG Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: TILBURG Datum inspectie: 06-06-2014 Type onderzoek : Regulier onderzoek

Nadere informatie

Pedagogisch Werkplan peuterspeelzaal t Dwersliggertje

Pedagogisch Werkplan peuterspeelzaal t Dwersliggertje Pedagogisch Werkplan peuterspeelzaal t Dwersliggertje INLEIDING Voor u ligt het pedagogisch werkplan van peuterspeelzaal t Dwersliggertje. Alle leidsters en vrijwilligsters van peuterspeelzaal t Dwersliggertje

Nadere informatie

Inspectierapport Yes! Kinderopvang Beethovenlaan (KDV) Beethovenlaan BE ZWIJNDRECHT Registratienummer

Inspectierapport Yes! Kinderopvang Beethovenlaan (KDV) Beethovenlaan BE ZWIJNDRECHT Registratienummer Inspectierapport Yes! Kinderopvang Beethovenlaan (KDV) Beethovenlaan 97 3335BE ZWIJNDRECHT Registratienummer 230304795 Toezichthouder: Dienst Gezondheid en Jeugd In opdracht van gemeente: ZWIJNDRECHT Datum

Nadere informatie

Inspectierapport Wereldwijs (PSZ) Graan voor Visch VH HOOFDDORP

Inspectierapport Wereldwijs (PSZ) Graan voor Visch VH HOOFDDORP Inspectierapport Wereldwijs (PSZ) Graan voor Visch 14402 2132VH HOOFDDORP Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlemmermeer Datum inspectie: 19-04-2016 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Christelijke Peuterspeelzaal Jona (PSZ) Ds. E. Fransenlaan TX BARNEVELD

Inspectierapport Christelijke Peuterspeelzaal Jona (PSZ) Ds. E. Fransenlaan TX BARNEVELD Inspectierapport Christelijke Peuterspeelzaal Jona (PSZ) Ds. E. Fransenlaan 1 3772TX BARNEVELD Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente: BARNEVELD Datum

Nadere informatie

Inspectierapport De Toverfluit (PSZ) Griseldalaan JA NIEUW-VENNEP

Inspectierapport De Toverfluit (PSZ) Griseldalaan JA NIEUW-VENNEP Inspectierapport De Toverfluit (PSZ) Griseldalaan 4 2152JA NIEUW-VENNEP Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlemmermeer Datum inspectie: 24-02-2016 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport PSZ Jeruzalem (PSZ) Caspar Houbenstraat BP Tilburg

Inspectierapport PSZ Jeruzalem (PSZ) Caspar Houbenstraat BP Tilburg Inspectierapport PSZ Jeruzalem (PSZ) Caspar Houbenstraat 109 5018BP Tilburg Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Tilburg Datum inspectie: 20-11-2017 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Samen leren spelen is spelenderwijs leren!

Samen leren spelen is spelenderwijs leren! Samen leren spelen is spelenderwijs leren! 1 Welkom Uw peuter is 2,5 jaar oud en gaat voor het eerst naar de peuterspeelgroep. Dat is een heel belangrijke gebeurtenis, voor de peuter en voor u! Voor uw

Nadere informatie

Inspectierapport 't Hummelhoeske (PSZ) Smederij AX Vlagtwedde

Inspectierapport 't Hummelhoeske (PSZ) Smederij AX Vlagtwedde Inspectierapport 't Hummelhoeske (PSZ) Smederij 22 9541AX Vlagtwedde Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Vlagtwedde Datum inspectie: 07-12-2017 Type onderzoek : Jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport DOL FIJN Peuterspeelzalen Kindercentrum De Burgt (PSZ) Nederwoudseweg 19 3772TD BARNEVELD

Inspectierapport DOL FIJN Peuterspeelzalen Kindercentrum De Burgt (PSZ) Nederwoudseweg 19 3772TD BARNEVELD Inspectierapport DOL FIJN Peuterspeelzalen Kindercentrum De Burgt (PSZ) Nederwoudseweg 19 3772TD BARNEVELD Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente: Barneveld

Nadere informatie

Inspectierapport De Kleiduifjes (PSZ) Lutulistraat TG HOOFDDORP

Inspectierapport De Kleiduifjes (PSZ) Lutulistraat TG HOOFDDORP Inspectierapport De Kleiduifjes (PSZ) Lutulistraat 139 2131TG HOOFDDORP \ Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlemmermeer Datum inspectie: 11-05-2016 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport PSZ Peuterspeelkamer Windekind (PSZ) Lange Nieuwstraat DB TILBURG

Inspectierapport PSZ Peuterspeelkamer Windekind (PSZ) Lange Nieuwstraat DB TILBURG Inspectierapport PSZ Peuterspeelkamer Windekind (PSZ) Lange Nieuwstraat 189 5041DB TILBURG Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Tilburg Datum inspectie: 11-03-2016 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Pinokkio (PSZ) Mathilde Wibautstraat 20 2135MC HOOFDDORP

Inspectierapport Pinokkio (PSZ) Mathilde Wibautstraat 20 2135MC HOOFDDORP Inspectierapport Pinokkio (PSZ) Mathilde Wibautstraat 20 2135MC HOOFDDORP Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlemmermeer Datum inspectie: 20-05-2015 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Pippeloentje (PSZ) Hoofdweg AE LOENEN GLD

Inspectierapport Pippeloentje (PSZ) Hoofdweg AE LOENEN GLD Inspectierapport Pippeloentje (PSZ) Hoofdweg 47 7371 AE LOENEN GLD Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: APELDOORN Datum inspectie: 20-11-2014 Type onderzoek : Regulier

Nadere informatie

Inspectierapport de Boskabouter (PSZ) Molenweg 4B 7936PB TIENDEVEEN

Inspectierapport de Boskabouter (PSZ) Molenweg 4B 7936PB TIENDEVEEN Inspectierapport de Boskabouter (PSZ) Molenweg 4B 7936PB TIENDEVEEN Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Hoogeveen Datum inspectie: 31-03-2016 Type onderzoek : Jaarlijks onderzoek Status:

Nadere informatie

Inspectierapport Pinokkio (PSZ) Mathilde Wibautstraat MC HOOFDDORP

Inspectierapport Pinokkio (PSZ) Mathilde Wibautstraat MC HOOFDDORP Inspectierapport Pinokkio (PSZ) Mathilde Wibautstraat 20 2135MC HOOFDDORP Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlemmermeer Datum inspectie: 06-07-2016 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal Bornholm (PSZ) Skagerrak DX HOOFDDORP

Inspectierapport Peuterspeelzaal Bornholm (PSZ) Skagerrak DX HOOFDDORP Inspectierapport Peuterspeelzaal Bornholm (PSZ) Skagerrak 324 2133DX HOOFDDORP Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlemmermeer Datum inspectie: 23-03-2016 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Stichting Christelijke peuterspeelzaal Margriet (PSZ) Kruizemunthof EX WIERDEN

Inspectierapport Stichting Christelijke peuterspeelzaal Margriet (PSZ) Kruizemunthof EX WIERDEN Inspectierapport Stichting Christelijke peuterspeelzaal Margriet (PSZ) Kruizemunthof 8 7641EX WIERDEN Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Wierden Datum inspectie: 23-05-2016 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Hummeltjeshoek (PSZ) Oostsingel AM VENRAY

Inspectierapport Hummeltjeshoek (PSZ) Oostsingel AM VENRAY Inspectierapport Hummeltjeshoek (PSZ) Oostsingel 39 5802AM VENRAY Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: Venray Datum inspectie: 14-07-2015 Type onderzoek: Jaarlijks onderzoek Status:

Nadere informatie

REGLEMENT HOJPIEPELOJ. Artikel 1. DOELSTELLING. Artikel 2. GROEPSINDELING

REGLEMENT HOJPIEPELOJ. Artikel 1. DOELSTELLING. Artikel 2. GROEPSINDELING REGLEMENT HOJPIEPELOJ Artikel 1. DOELSTELLING 1. Met betrekking tot de kinderen Een zodanige leefruimte creëren waarbij elk kind individueel en in groepsverband de gelegenheid krijgt zich optimaal te ontplooien

Nadere informatie

Inspectierapport Stichting Christelijke peuterspeelzaal Margriet (PSZ) Kruizemunthof EX Wierden

Inspectierapport Stichting Christelijke peuterspeelzaal Margriet (PSZ) Kruizemunthof EX Wierden Inspectierapport Stichting Christelijke peuterspeelzaal Margriet (PSZ) Kruizemunthof 8 7641EX Wierden Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Wierden Datum inspectie: 14-06-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

Informatiegids. Stichting Peuterspeelzalen in de gemeente Oldebroek. Stichting Peuterspeelzalen in de gemeente Oldebroek

Informatiegids. Stichting Peuterspeelzalen in de gemeente Oldebroek. Stichting Peuterspeelzalen in de gemeente Oldebroek Stichting Peuterspeelzalen in de gemeente Oldebroek Informatiegids Stichting Peuterspeelzalen in de gemeente Oldebroek 1 Inhoudsopgave Inleiding 2 Doelstelling 2 Ziekte en ziekmelden 3 Kwaliteitseisen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. De Bouwsteen informatiegids

Inhoudsopgave. De Bouwsteen informatiegids 2018-2019 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Gegevens Peuterspeelzaal... 3 Voorwoord... 4 Het doel van De Bouwsteen... 4 Pedagogisch beleidsplan... 5 Peuterspeelzaalleiding... 6 Locatie... 6 Dagindeling...

Nadere informatie

Inspectierapport De Duimpiepers (PSZ) Schoollaan PV HEILIGERLEE

Inspectierapport De Duimpiepers (PSZ) Schoollaan PV HEILIGERLEE Inspectierapport De Duimpiepers (PSZ) Schoollaan 5 9677PV HEILIGERLEE Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: OLDAMBT Datum inspectie: 09-09-2014 Type onderzoek: Regulier onderzoek Status:

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Sinne Pikemar (KDV) Pikemar 11 8939 CR LEEUWARDEN Registratienummer 187220530

Inspectierapport Kinderdagverblijf Sinne Pikemar (KDV) Pikemar 11 8939 CR LEEUWARDEN Registratienummer 187220530 Inspectierapport Kinderdagverblijf Sinne Pikemar (KDV) Pikemar 11 8939 CR LEEUWARDEN Registratienummer 187220530 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Leeuwarden Datum inspectie: 19-06-2015

Nadere informatie

Inspectierapport De Ukkeklup (PSZ) Kerkplein AT Bruchem

Inspectierapport De Ukkeklup (PSZ) Kerkplein AT Bruchem Inspectierapport De Ukkeklup (PSZ) Kerkplein 6 5314AT Bruchem Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Zaltbommel Datum inspectie: 13-11-2017 Type onderzoek : Jaarlijks onderzoek Status:

Nadere informatie

Informatieboekje. Peuterstap 28-1-2015

Informatieboekje. Peuterstap 28-1-2015 2015 Peuterstap 28-1-2015 INHOUDSOPGAVE 1 Welkom... 3 2 Peuterspeelzaal Peuterstap... 4 2.1 Doelstelling... 4 2.2 Aanbod... 4 3 VVE (Voorschoolse en Vroegschoolse Educatie)... 5 3.1 Doel VVE... 5 4 Programma

Nadere informatie

Inspectierapport 't Hummeltje (PSZ) Meidoornstraat AR NIEUWOLDA

Inspectierapport 't Hummeltje (PSZ) Meidoornstraat AR NIEUWOLDA Inspectierapport 't Hummeltje (PSZ) Meidoornstraat 13 9944AR NIEUWOLDA Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: OLDAMBT Datum inspectie: 11-11-2014 Type onderzoek: Regulier onderzoek Status:

Nadere informatie

Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan GD Schiedam Tel: / Silvana Herben:

Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan GD Schiedam Tel: / Silvana Herben: Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan 871 3119 GD Schiedam Tel: 010-4737889/010-2730334 E-mail: Silvana Herben: s.herben@primoschiedam.nl 1 2 Beste ouders/verzorgers, Wij vinden het fijn

Nadere informatie

Inspectierapport De Doe Rakkertjes (PSZ) Henri Dunantlaan 90 2286 GE RIJSWIJK ZH

Inspectierapport De Doe Rakkertjes (PSZ) Henri Dunantlaan 90 2286 GE RIJSWIJK ZH Inspectierapport De Doe Rakkertjes (PSZ) Henri Dunantlaan 90 2286 GE RIJSWIJK ZH Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: Rijswijk Datum inspectie: 12-01-2015 Type onderzoek: Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal Krullevaar (PSZ) Kinkelenburglaan TL Tiel

Inspectierapport Peuterspeelzaal Krullevaar (PSZ) Kinkelenburglaan TL Tiel Inspectierapport Peuterspeelzaal Krullevaar (PSZ) Kinkelenburglaan 4 4003TL Tiel Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Tiel Datum inspectie: 24-01-2017 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Informatieboekje Gastouderbureau Welluswijs

Informatieboekje Gastouderbureau Welluswijs Informatieboekje Gastouderbureau Welluswijs 1 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Algemeen... 4 2.1. Wat is gastouderopvang... 4 2.2. Gastouderbureau Welluswijs... 4 2.3. Doelstelling... 5 2.4. Locaties...

Nadere informatie

Inspectierapport Klavertje Vier (PSZ) Eggeveld GE HOUTEN

Inspectierapport Klavertje Vier (PSZ) Eggeveld GE HOUTEN Inspectierapport Klavertje Vier (PSZ) Eggeveld 4 3993GE HOUTEN Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Houten Datum inspectie: 18-05-2015 Type onderzoek: Jaarlijks onderzoek Status:

Nadere informatie

INFORMATIEKRANT PEUTERS COEVORDEN Peuterspeelzaal VVE Peuterspeelzaal subsidie Peuterpakket Peuteropvang Op School

INFORMATIEKRANT PEUTERS COEVORDEN Peuterspeelzaal VVE Peuterspeelzaal subsidie Peuterpakket Peuteropvang Op School INFORMATIEKRANT PEUTERS COEVORDEN Peuterspeelzaal VVE Peuterspeelzaal subsidie Peuterpakket Peuteropvang Op School WELKOM BIJ KINDERWERELD! U wilt het beste voor uw kind. Spelen met leeftijdsgenootjes

Nadere informatie

Inspectierapport voorschool Blokkendoos (PSZ) Mgr. de Vetstraat 2a 4817JP BREDA

Inspectierapport voorschool Blokkendoos (PSZ) Mgr. de Vetstraat 2a 4817JP BREDA Inspectierapport voorschool Blokkendoos (PSZ) Mgr. de Vetstraat 2a 4817JP BREDA Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Breda Datum inspectie: 01-07-2015 Type onderzoek: Jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport PSZ Poortdijk (VVE) (PSZ) Poortdijk BN IJSSELSTEIN UT

Inspectierapport PSZ Poortdijk (VVE) (PSZ) Poortdijk BN IJSSELSTEIN UT Inspectierapport PSZ Poortdijk (VVE) (PSZ) Poortdijk 101 3402BN IJSSELSTEIN UT Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: IJsselstein Datum inspectie: 21-05-2015 Type onderzoek: Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal 't WANTIJ (PSZ) Binnenweg 15 9164 JA BUREN FR

Inspectierapport Peuterspeelzaal 't WANTIJ (PSZ) Binnenweg 15 9164 JA BUREN FR Inspectierapport Peuterspeelzaal 't WANTIJ (PSZ) Binnenweg 15 9164 JA BUREN FR Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Ameland Datum inspectie: 24-06-2015 Type onderzoek : Jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport De Heezehummels (PSZ) Chroomweg DD APELDOORN

Inspectierapport De Heezehummels (PSZ) Chroomweg DD APELDOORN Inspectierapport De Heezehummels (PSZ) Chroomweg 4 7335 DD APELDOORN Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Apeldoorn Datum inspectie: 10-11-2016 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport 't Graeshummelke (KDV) Pastoor Kengenstraat 1 5985PV GRASHOEK Registratienummer 117707521

Inspectierapport 't Graeshummelke (KDV) Pastoor Kengenstraat 1 5985PV GRASHOEK Registratienummer 117707521 Inspectierapport 't Graeshummelke (KDV) Pastoor Kengenstraat 1 5985PV GRASHOEK Registratienummer 117707521 Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: Peel en Maas Datum inspectie: 18-12-2015

Nadere informatie