Bijlage 8 Functieprofielen. Functieprofielen Klant Contact Centrum (KCC) Medewerker Dienstverlening (HR 21: medewerker publiek III)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijlage 8 Functieprofielen. Functieprofielen Klant Contact Centrum (KCC) Medewerker Dienstverlening (HR 21: medewerker publiek III)"

Transcriptie

1 Bijlage 8 Functieprofielen Functieprofielen Klant Contact Centrum (KCC) Medewerker Dienstverlening (HR 21: medewerker publiek III) De medewerker is verantwoordelijk voor het in contact brengen van de bezoeker of beller met de gemeente, luistert wat er aan de hand is, maakt het hen niet onnodig moeilijk en levert standaard producten. Ook worden er gespecialiseerde diensten geleverd door de medewerker Dienstverlening. Op het gebied van de fysieke leefomgeving (vergunningen, bestemmingsplannen, meldingen openbare ruimte), de sociale leefomgeving (sociale voorzieningen) en burgerzaken. Luistervaardigheid Is in staat de vraag van de burger te bezien vanuit zijn/haar context, door actief te luisteren en door te vragen. Analyseert samen met de bezoeker of beller wat er aan de hand is. Onderzoekt wensen of behoeften van klanten of gebruikers en handelt hiernaar. Speelt in op doelstellingen van doelgroepen/opdrachtgevers voor langere termijn. Informatiebeveiligingsbewustzijn Kent de regels en procedures t.a.v. het gebruik van de informatiesystemen, het verstrekken en ontvangen van informatie en de daarbij behorende privacy richtlijnen. De buitenwereld naar binnen halen. Weten en begrijpen wat er in de samenleving leeft. De verbinding aangaan en zaken in beweging brengen. Verantwoordelijkheden delen of zelfs uit handen geven wanneer een andere partij het beter kan. Heldere afspraken maken en elkaar successen gunnen, zowel intern als extern. Elkaar intern opzoeken en beleid en uitvoering soepel op elkaar laten aansluiten. Lef De moed hebben om dingen anders te doen. Af te wijken van gebaande paden. Onbekende wegen durven te bewandelen en je nek uitsteken als de situatie daar om vraagt. Maar ook tot inkeer komen als blijkt dat de route die je bewandelt niet de juiste is en hier voor uitkomen. Elkaar de ruimte en het vertrouwen geven om lef te tonen. Creativiteit Op een andere manier naar zaken kijken. Denken in kansen en mogelijkheden. Nieuwe technieken of werkmethoden inzetten. Omdenken zodat zaken die vast zitten weer in beweging komen. Kleine stapjes zijn vaak al voldoende om een verandering tot stand te brengen. minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau kennis van gemeentelijke processen kennis op het gebied van wet- en regelgeving die op het eigen vakgebied of beleidsterrein van toepassing zijn met het oog op de juiste dienstverlening administratie: de medewerker kan gegevens verwerken in diverse administratieve systemen aanvraagbehandeling: de medewerker kan de verschillende fasen in de aanvraagbehandeling onderkennen en hiernaar handelen. Specialisatie:

2 Burgerzaken: kennis van identiteitsmanagement en persoonsinformatie. Aan de medewerker burgerzaken de taak om te zorgen dat de wetten nauwgezet worden uitgevoerd en de burgers vriendelijk, snel en klantgericht geholpen worden. Als ambtenaar van de burgerlijke stand draagt de medewerker volledig zelfstandige verantwoordelijkheid. Sociale zaken: kennis sociale wetgeving (participatie, wmo, jeugdwet etc.). De medewerker is een expert in sociale wetgeving en kent als geen ander de sociale kaart van de Noordoostpolder. De primaire taak is het inventariseren van de hulpvraag van de burger door het stellen van de juiste vragen. Pas dan kan de juiste informatie of advies geleverd worden of een product geleverd worden. Woonloket: kennis van de wet en regelgeving over de publieke ruimte (ruimtelijke ordening, vergunningen, APV enz.) Aan de medewerker woonloket de taak om te zorgen dat de burgers en bedrijven vriendelijk, snel en klantgericht worden geïnformeerd over de (on)mogelijkheden in de publieke ruimte bij bouw en/of verbouwplannen, overlast, evenementen enz.

3 Klantmanager Burgerzaken (HR21: medewerker publiek III) De klantmanager burgerzaken is een ervaren vakspecialist die alle werkzaamheden van de burgerlijke stand kan uitvoeren, brondocumenten kan beoordelen, verklaringen onder ede kan afnemen, complexe mutaties kan doorvoeren en vooral internationaal privaatrecht kan toepassen. De klantmanager is belast met alle dienstverleningsvragen van burgers die de nodige complexiteit kennen. De gemeente Noordoostpolder kent veel verschillende nationaliteiten en kent veel eerste inschrijvingen door de aanwezigheid van een groot AZC. De klantmanager heeft rechtstreeks contact met onze inwoners en fungeert als vraagbaak voor de medewerkers burgerzaken en rondt van kop tot staart de dossiers af. Luistervaardigheid Is in staat de vraag van de burger te bezien vanuit zijn/haar context, door actief te luisteren en door te vragen. Analyseert samen met de bezoeker of beller wat er aan de hand is. Onderzoekt wensen of behoeften van klanten of gebruikers en handelt hiernaar. Speelt in op doelstellingen van doelgroepen/opdrachtgevers voor langere termijn. Informatiebeveiligingsbewustzijn Kent de regels en procedures t.a.v. het gebruik van de informatiesystemen, het verstrekken en ontvangen van informatie en de daarbij behorende privacy richtlijnen. De buitenwereld naar binnen halen. Weten en begrijpen wat er in de samenleving leeft. De verbinding aangaan en zaken in beweging brengen. Verantwoordelijkheden delen of zelfs uit handen geven wanneer een andere partij het beter kan. Heldere afspraken maken en elkaar successen gunnen, zowel intern als extern. Elkaar intern opzoeken en beleid en uitvoering soepel op elkaar laten aansluiten. Lef De moed hebben om dingen anders te doen. Af te wijken van gebaande paden. Onbekende wegen durven te bewandelen en je nek uitsteken als de situatie daar om vraagt. Maar ook tot inkeer komen als blijkt dat de route die je bewandelt niet de juiste is en hier voor uitkomen. Elkaar de ruimte en het vertrouwen geven om lef te tonen. Creativiteit Op een andere manier naar zaken kijken. Denken in kansen en mogelijkheden. Nieuwe technieken of werkmethoden inzetten. Omdenken zodat zaken die vast zitten weer in beweging komen. Kleine stapjes zijn vaak al voldoende om een verandering tot stand te brengen. afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in het taakveld burgerzaken minimaal 5 jaar ervaring op afdeling burgerzaken specifieke kennis van internationaal privaatrecht kennis op het gebied van wet- en regelgeving die op het eigen vakgebied of beleidsterrein van toepassing zijn met het oog op de juiste dienstverlening uitvoeringsprocessen en procedures: de medewerker kent de noodzakelijke en vastgestelde procedures administratie: de medewerker kan gegevens verwerken in diverse administratieve systemen aanvraagbehandeling: de medewerker kan de verschillende fasen in de aanvraagbehandeling onderkennen en hiernaar handelen

4 administratie: de medewerker kan gegevens verwerken in diverse administratieve systemen aanvraagbehandeling: de medewerker kan de verschillende fasen in de aanvraagbehandeling onderkennen en hiernaar handelen.

5 Sporthalbeheerder (HR 21: Medewerker locatie V) De functie richt zich hoofdzakelijk op het dagelijks gebruik en beheer van de sporthallen. Daarnaast zullen er ook onderhoud en beheertaken op de overige sportaccommodaties worden uitgevoerd. Daarnaast ben je aantoonbaar betrokken bij het binnensporten. Je bent het gezicht en het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers. Je zorgt voor een verantwoord gebruik van alle accommodaties en controleert op een juist gebruik en veiligheid. Je bent bereid om in de avonduren, weekenden en op feestdagen te werken. Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot locatie(s), systemen, gegevens en bedrijfsvoering. Het uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot een of meerdere locaties, zoals een accommodatie of een deel van de openbare ruimte. Binnen de functiegroep ligt het accent op het zorg dragen voor beheer en onderhoud van de locatie(s), waaronder het adviseren over beheer en onderhoud, toezien op gebruik, orde en veiligheid van de locatie(s) en het uitvoeren van service en onderhoud. Door de aard van de werkzaamheden en de hierbij behorende contacten, is er in deze functiegroep een verhoogd risico op (verbale) agressie. Voert (delen van) beheerplan uit. Beheert mede een locatie en/of accommodatie. Voert eenvoudige onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden uit. Treedt op als aanspreekpunt en verwijst door. Controleert de voorraden van hulpmiddelen en vult deze aan. Verricht inspectiewerkzaamheden. Behandelt meldingen en lost storingen op. Bedient technische installaties. Voert administratieve werkzaamheden uit en verstrekt informatie. Verantwoordelijkheid Komt gemaakte afspraken na en accepteert de gevolgen die voortvloeien uit het eigen handelen. Zelfstandigheid Verricht zonder hulp van anderen taken, probeert op eigen kracht probleemsituaties de baas te worden. Handelt volgens eigen overtuiging, onafhankelijk van anderen. Oordeelsvorming Weegt gegevens en mogelijke handelwijzen in het licht van relevante criteria tegen elkaar af om tot realistische beoordelingen te komen. Conflicthantering Reageert correct en tegemoetkomend op de reacties van anderen op het eigen gedrag, beleid of functie-uitoefening. Weet adequaat te reageren op problemen, zonder hierdoor in het gedrang te komen of te emotioneel onder te worden. Vindt oplossingen bij belangentegenstellingen. Resultaatgerichtheid Formuleert heldere doelstellingen en resultaten en is actief op gericht om deze te behalen. MBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld: bouwkunde, civiele techniek) flexibel inzetbaar (werkt in een onregelmatig rooster) budgetbeheer: de medewerker weet hoe budgetten beheerd worden ervaring op het gebied van beheer van sportaccommodaties in het bezit van diploma: SVH, BHV, AED en reanimatie in het bezit van rijbewijs B.

6 Secretaresse (HR 21: Medewerker administratief & secretarieel III) Vanuit het team secretariaat verricht je samen met een aantal collega's ondersteunende secretariële werkzaamheden voor het management. Je zorgt samen met je collega's voor een dagelijkse bezetting en waar nodig vervang je elkaar. Verzorgt de voorbereiding, verslaglegging en afhandeling van vergaderingen en bijeenkomsten. Organiseert bijeenkomsten en activiteiten. Beheert de agenda s van de managers. Verricht correspondentiewerkzaamheden. Zorgt voor het beheer en de bewerkingen van (digitale) bestanden en systemen. Bewaakt de voortgang van processen en afspraken. Verzamelt en verstrekt gegevens en overzichten uit administratieve systemen. Weet de verschillende fasen in het proces van administratieve organisatie te onderkennen en daarop te handelen. Kan omgaan met geautomatiseerde administratie- en beheerssystemen. Voert in een team een opdracht uit. Draagt bij aan de harmonie van de groep en aan de optimale inzet van de leden ten behoeve van het groepsdoel, desnoods ten koste van eigen korte termijn belangen. Flexibiliteit Verandert het eigen gedrag indien zich problemen of kansen voordoen om een gesteld doel te bereiken. Speelt in op veranderende prioriteiten. Zet zich proactief in voor de klant en denkt met de klant mee; biedt een alternatief aan als zij de klant niet kan helpen. Zorgt voor een correcte en vriendelijke ondersteuning van de interne en externe klanten. Schriftelijke communicatie Schrijft in heldere en correcte taal. Brengt opvattingen duidelijk onder woorden en weet aan te sluiten bij de lezer. Formuleert ingewikkelde zaken kernachtig en weet woorden trefzeker te kiezen. Nauwkeurigheid Verricht werkzaamheden met grote mate van accuratesse. Plannen en organiseren Stemt activiteiten van zichzelf (en anderen) op elkaar af en bepaalt hun volgorde zodat doeleinden efficiënt en effectief gerealiseerd worden. secretariële opleiding op MBO+ niveau minimaal 3 jaar recente ervaring in een soortgelijke functie bij een overheidsorganisatie uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en MS officepakket bij voorkeur ervaring met zaakgericht werken.

7 Projectsecretaresse (HR21: Medewerker administratief & secretarieel II) Vanuit het team secretariaat verricht je samen met een aantal collega's ondersteunende secretariële werkzaamheden voor projectleiders. Je zorgt samen met je collega's voor de continuïteit van de werkzaamheden en waar nodig vervang je elkaar. Draagt zorg voor de voorbereiding, verslaglegging en afhandeling van vergaderingen en bijeenkomsten. Verzorgt (in overleg met de projectleider) het opstellen/uitzetten van agenda s en bijbehorende stukken. Organiseert bijeenkomsten en activiteiten. Verzorgt het agendabeheer van de projectleiders. Verzorgt correspondentie Zorgt voor een correcte en volledige archivering van de (digitale) bestanden van de projecten. Voert in een team een opdracht uit. Draagt bij aan de harmonie van de groep en aan de optimale inzet van de leden ten behoeve van het groepsdoel, desnoods ten koste van eigen korte termijn belangen. Flexibiliteit Verandert het eigen gedrag indien zich problemen of kansen voordoen om een gesteld doel te bereiken. Speelt in op veranderende prioriteiten. Zet zich proactief in voor de klant en denkt met de klant mee; biedt een alternatief aan als zij de klant niet kan helpen. Zorgt voor een correcte en vriendelijke ondersteuning van de interne en externe klanten. Schriftelijke communicatie Schrijft in heldere en correcte taal. Brengt opvattingen duidelijk onder woorden en weet aan te sluiten bij de lezer. Formuleert ingewikkelde zaken kernachtig en weet woorden trefzeker te kiezen. Nauwkeurigheid Verricht werkzaamheden met grote mate van accuratesse. Plannen en organiseren Stemt activiteiten van zichzelf (en anderen) op elkaar af en bepaalt hun volgorde zodat doeleinden efficiënt en effectief gerealiseerd worden. secretariële opleiding op MBO+/HBO- niveau minimaal 3 jaar recente ervaring in een soortgelijke functie bij een overheidsorganisatie uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en MS officepakket bij voorkeur ervaring met zaakgericht werken

8 Bestuurssecretaresse (HR21: Medewerker administratief & secretarieel II) Vanuit het team secretariaat verricht je samen met een aantal collega's ondersteunende secretariële werkzaamheden voor het bestuur en de directie. Je zorgt samen met je collega's voor een dagelijkse bezetting en waar nodig vervang je elkaar. Verzorgt het agendabeheer van het bestuur en de directie. Heeft een filterfunctie voor het bestuur en de directie. Verricht correspondentiewerkzaamheden. Zorgt voor het beheer en de bewerkingen van (digitale) bestanden en systemen t.b.v. het bestuurlijk besluitvormingsproces. Bewaakt de voortgang van processen en afspraken. Verricht representatieve taken. Bewaakt en verzorgt de voortgang van meldingen, klachten en afspraken. Zorgt voor het beheer en de bewerkingen van (digitale) bestanden en systemen. Onderkent de verschillende fasen in relevante processen en signaleert afwijkingen hierop. Past de communicatie aan de situatie. Kan omgaan met geautomatiseerde administratie- en beheerssystemen. Voert in een team een opdracht uit. Draagt bij aan de harmonie van de groep en aan de optimale inzet van de leden ten behoeve van het groepsdoel, desnoods ten koste van eigen korte termijn belangen. Flexibiliteit Verandert het eigen gedrag indien zich problemen of kansen voordoen om een gesteld doel te bereiken. Speelt in op veranderende prioriteiten. Zet zich proactief in voor de klant en denkt met de klant mee; biedt een alternatief aan als zij de klant niet kan helpen. Zorgt voor een correcte en vriendelijke ondersteuning van de interne en externe klanten. Schriftelijke communicatie Schrijft in heldere en correcte taal. Brengt opvattingen duidelijk onder woorden en weet aan te sluiten bij de lezer. Formuleert ingewikkelde zaken kernachtig en weet woorden trefzeker te kiezen. Nauwkeurigheid Verricht werkzaamheden met grote mate van accuratesse. Plannen en organiseren Stemt activiteiten van zichzelf (en anderen) op elkaar af en bepaalt hun volgorde zodat doeleinden efficiënt en effectief gerealiseerd worden. secretariële opleiding op MBO+/HBO- niveau minimaal 3 jaar recente ervaring in een soortgelijke functie bij een overheidsorganisatie uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en MS officepakket bij voorkeur ervaring met zaakgericht werken ervaring met (digitale) besluitvormingsprocessen van het college van B&W is een pré

Functiebeschrijving. Functienaam. Normfunctienaam. Code Peildatum. Functiereeks Ondersteuning: Functiegroep Administratief & secretarieel:

Functiebeschrijving. Functienaam. Normfunctienaam. Code Peildatum. Functiereeks Ondersteuning: Functiegroep Administratief & secretarieel: Functiebeschrijving Functienaam Medewerker administratief & secretarieel II Normfunctienaam Medewerker administratief & secretarieel II Code Peildatum N07.01.04 1-1-2013 Functiereeks Ondersteuning Het

Nadere informatie

Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen en beleidsprocessen.

Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen en beleidsprocessen. Functiebeschrijving Functienaam Medewerker handhaving II Normfunctienaam Medewerker handhaving II Code Peildatum N03.04.04 1-1-2013 Functiereeks Beleid Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functienaam. Normfunctienaam. Code Peildatum. Functiereeks Ondersteuning: Functiegroep Administratief & secretarieel:

Functiebeschrijving. Functienaam. Normfunctienaam. Code Peildatum. Functiereeks Ondersteuning: Functiegroep Administratief & secretarieel: Functiebeschrijving Functienaam Normfunctienaam Medewerker administratief & secretarieel I Code Peildatum N07.01.02 1-4-2011 Functiereeks Ondersteuning Het verlenen van inhoudelijke, secretari le, administratieve,

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functienaam. Normfunctienaam. Code Peildatum. Functiereeks Ondersteuning: Functiegroep Facilitair: Overwegende functiekenmerken:

Functiebeschrijving. Functienaam. Normfunctienaam. Code Peildatum. Functiereeks Ondersteuning: Functiegroep Facilitair: Overwegende functiekenmerken: Functiebeschrijving Functienaam Medewerker facilitair III Normfunctienaam Medewerker facilitair III Code Peildatum N07.02.06 1-1-2013 Functiereeks Ondersteuning Het verlenen van inhoudelijke, secretarile,

Nadere informatie

Secretaresse. Mbo-kwalificaties in de sector Secretarieel. Secretaresse

Secretaresse. Mbo-kwalificaties in de sector Secretarieel. Secretaresse Secretaresse Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen leggen

Nadere informatie

Officemanager. BSO Struin Opvang in de natuur zoekt een Duizendpoot een Spin in het web voor onze administratieve afdeling

Officemanager. BSO Struin Opvang in de natuur zoekt een Duizendpoot een Spin in het web voor onze administratieve afdeling Officemanager BSO Struin Opvang in de natuur zoekt een Duizendpoot een Spin in het web voor onze administratieve afdeling Het betreft een bestaande functie die opnieuw ingericht gaat worden. Je bent verantwoordelijk

Nadere informatie

MEDEWERKER ONDERSTEUNING

MEDEWERKER ONDERSTEUNING Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het bieden van ondersteuning aan een team op secretarieel, organisatorisch en administratief gebied om bij te dragen aan de teamdoelstellingen. Welke positie neem ik

Nadere informatie

DOEL VAN DE FUNCTIE Het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, alsmede de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers.

DOEL VAN DE FUNCTIE Het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, alsmede de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. FUNCTIEOMSCHRIJVING ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PLAATS IN DE ORGANISATIE Werkt onder leiding van directie. DOEL VAN DE FUNCTIE Het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, alsmede de bediening

Nadere informatie

Functieprofiel: Communicatiemedewerker stichting Opvoeden.nl

Functieprofiel: Communicatiemedewerker stichting Opvoeden.nl (definieve versie 22 januari 2018) Functieprofiel: Communicatiemedewerker stichting Opvoeden.nl Doel van de functie Ervoor zorgdragen dat zoveel mogelijk ouders en jongeren de betrouwbare opvoedinformatie

Nadere informatie

MEDEWERKER ACTIES EN EVENEMENTEN

MEDEWERKER ACTIES EN EVENEMENTEN Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het organiseren en uitvoeren van acties en evenementen en het bieden van administratieve en organisatorische ondersteuning. Welke positie neem ik in de organisatie in?

Nadere informatie

Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen en beleidsprocessen.

Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen en beleidsprocessen. Functiebeschrijving Functienaam Medewerker beleidsuitvoering II Normfunctienaam Medewerker beleidsuitvoering II Code Peildatum N03.03.04 1-1-2013 Functiereeks Beleid Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren

Nadere informatie

Secretarieel medewerker

Secretarieel medewerker Secretarieel medewerker Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Casusinformatie behorende bij de functie van Klantmanager 1 GEMEENTE ZOETERMEER Functiefamilie : Functienaam : Niveau : 1. Typering Functiefamilie

Casusinformatie behorende bij de functie van Klantmanager 1 GEMEENTE ZOETERMEER Functiefamilie : Functienaam : Niveau : 1. Typering Functiefamilie Casusinformatie behorende bij de functie van Klantmanager 1 Inhoud: 1. Generieke functie 2. Functieprofiel 3. Competentieprofiel 1. Generieke functie GEMEENTE ZOETERMEER Functiefamilie : Dienstverlening

Nadere informatie

Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305

Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305 Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305 Doel Het verrichten van werkzaamheden voor een eenheid op beleidsuitvoerend en ondersteunend gebied, van administratieve, uitvoerende en secretariële

Nadere informatie

PR SPECIALIST RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen)

PR SPECIALIST RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen) Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het extern profileren van de organisatie door het in de media/via social media positioneren van de organisatie en haar activiteiten, passend bij het gewenste imago. Welke

Nadere informatie

Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot locatie(s), systemen, gegevens en bedrijfsvoering.

Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot locatie(s), systemen, gegevens en bedrijfsvoering. Functiebeschrijving Functienaam Medewerker systemen III Normfunctienaam Medewerker systemen III Code Peildatum N05.02.06 1-1-2013 Functiereeks Beheer Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking

Nadere informatie

Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk

Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk Deze voorbeelden van een functieprofiel kunnen je prima helpen bij het opstellen van je eigen profiel We zijn er van overtuigd dat deze praktijkvoorbeelden

Nadere informatie

Functiebeschrijving administratief medewerker A

Functiebeschrijving administratief medewerker A Functiebeschrijving administratief medewerker A 1. Doel van de functie De administratief medewerker A werkt vanuit een specifiek vakspecialisme of op basis van senioriteit en is verantwoordelijk voor het

Nadere informatie

Medisch secretaresse

Medisch secretaresse Medisch secretaresse Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Directiesecretaresse

Directiesecretaresse Directiesecretaresse Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair)

Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair) Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair) Groot Hoogwaak levert een professionele bijdrage aan het aanbod van woon-, zorg-, en welzijnsvoorzieningen voor ouderen in Noordwijk. Dit aanbod

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum

FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum Algemene informatie Organisatie: MEE Gelderse Poort Afdeling: Primair Proces Functiebenaming: Medior Adviseur Expertisecentrum Datum: 17 juni 2016 Functiegroep:

Nadere informatie

08 Bureauondersteuning Niveau C

08 Bureauondersteuning Niveau C 08 Bureauondersteuning Niveau C Algemene secretariële en administratieve ondersteuning bieden aan afdelingen / medewerkers. Sorteert binnenkomende post. Handelt uitgaande post af. Notuleert. Verzorgt secretariaatsarchief

Nadere informatie

Secretaresse. Context. Doel

Secretaresse. Context. Doel Secretaresse Doel Uitvoeren van secretariële en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de leidinggevende en/of de medewerkers van de afdeling, zodanig dat deze in staat wordt/ worden gesteld de

Nadere informatie

Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot locatie(s), systemen, gegevens en bedrijfsvoering.

Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot locatie(s), systemen, gegevens en bedrijfsvoering. Functiebeschrijving Functienaam Medewerker systemen I Normfunctienaam Medewerker systemen I Code Peildatum N05.02.02 1-1-2013 Functiereeks Beheer Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking

Nadere informatie

Functiebeschrijving secretaresse

Functiebeschrijving secretaresse Functiebeschrijving secretaresse 1. Doel van de functie De secretaresse verricht managementondersteunende, secretariële en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de leidinggevende van het desbetreffende

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Secretarieel medewerker mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Secretarieel medewerker mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld mbo-beroep, niveau 2 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied. Bent u praktijkopleider,

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Functiebeschrijving Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Loon- en personeelsadministratie Je bent verantwoordelijk voor een correcte weddeverwerking en werkt hiervoor nauw samen met het

Nadere informatie

Beoordelingsformulier beroepspraktijkvorming

Beoordelingsformulier beroepspraktijkvorming Beoordelingsformulier beroepspraktijkvorming Secretarieel & Administratie Juridisch-administratieve beroepen Juridisch-administratief dienstverlener Niveau 4 - crebo: 25145 (praktijkopleider) Naam student

Nadere informatie

SECRETARIAATMEDEWERKER (voor 24 uur per week)

SECRETARIAATMEDEWERKER (voor 24 uur per week) Interne en externe oproep Afdeling Client Service Bureau Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenw ichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Administratief medewerker C1 C2 C3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale

Nadere informatie

Functiebeschrijving manager Wonen

Functiebeschrijving manager Wonen Functiebeschrijving manager Wonen Doel Is verantwoordelijk voor de afdeling Wonen, waartoe behoren het Klantcontactcentrum (KCC), Verhuur, Wijkaanpak, Individuele zorg en Dagelijks Onderhoud. Kern en uitdaging

Nadere informatie

Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot locatie(s), systemen, gegevens en bedrijfsvoering.

Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot locatie(s), systemen, gegevens en bedrijfsvoering. Functiebeschrijving Functienaam Medewerker systemen II Normfunctienaam Medewerker systemen II Code Peildatum N05.02.04 1-1-2013 Functiereeks Beheer Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking

Nadere informatie

De Medewerker Administratie valt onder de Directeur. De Medewerker Administratie legt verantwoordelijkheid af aan de Directeur.

De Medewerker Administratie valt onder de Directeur. De Medewerker Administratie legt verantwoordelijkheid af aan de Directeur. Profiel Medewerker Administratie: Doel van de functie De Medewerker Administratie is verantwoordelijk voor de administratie op het gebied van facturatie, betalingen, salaris, pensioen en personeel. De

Nadere informatie

Word jij onze collega?

Word jij onze collega? Word jij onze collega? Administratief medewerker vastgoed, 18 uur Als administratief medewerker vastgoed draag je zorg voor de administratieve ondersteuning van de afdeling vastgoed. De afdeling vastgoed

Nadere informatie

Projectleider IT-infrastructuur

Projectleider IT-infrastructuur Functiebeschrijving Projectleider IT-infrastructuur Functiegegevens Functiebenaming : Directie : Team: Loonschaal: Rapporteert aan: Projectleider IT-infrastructuur Bedrijfsvoering IT A1a-A3a IT-coördinator

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Directiesecretaresse/managementassistent mbo-beroep, niveau 4

MBO-beroep in beeld. Directiesecretaresse/managementassistent mbo-beroep, niveau 4 MBO-beroep in beeld Directiesecretaresse/managementassistent mbo-beroep, niveau 4 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd

Nadere informatie

Competentiegerichte functiebeschrijving. Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat. Administratief medewerk(st)er

Competentiegerichte functiebeschrijving. Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat. Administratief medewerk(st)er Competentiegerichte functiebeschrijving administratief medewerker directiesecretariaat 1. Identificatiegegevens: Functiebenaming: Graadbenaming: Sector/Dienst: Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat

Nadere informatie

Kerntaak B1-K1: Voert dienstverlenende werkzaamheden uit

Kerntaak B1-K1: Voert dienstverlenende werkzaamheden uit Kerntaak B1-K1: Voert dienstverlenende werkzaamheden uit Werkproces B1-K1-W1: Bereidt werkzaamheden voor en stemt af De beroepsbeoefenaar ontvangt werkopdrachten en instructies van de leidinggevende en/of

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING 1

FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIEBESCHRIJVING 1 Functie Hoofddoel van de functie Plaats in het organogram U staat in voor de administratieve ondersteuning van de dienst personeel. Hierdoor draagt u bij tot het leveren van een kwaliteitsvolle

Nadere informatie

Beoordelingsformulier beroepspraktijkvorming

Beoordelingsformulier beroepspraktijkvorming Beoordelingsformulier beroepspraktijkvorming Secretarieel & Administratie Juridisch-administratieve beroepen Medewerker human resource management Niveau 4 - crebo: 25146 (praktijkopleider) Naam student

Nadere informatie

Secretaresse Mei 2009

Secretaresse Mei 2009 Functienaam Vastgesteld: Secretaresse Mei 2009 Aard van de functie De secretaresse ondersteunt en faciliteert manager en (beleids)adviseurs. Zij voert haar werkzaamheden voornamelijk zelfstandig uit. Minder

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING 1

FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIEBESCHRIJVING 1 Functie Hoofddoel van de functie Deskundige stedenbouw en ruimtelijke ordening B1-B3 Op het vlak van het stedenbouwkundig vergunningsbeleid staat u in voor de correcte, efficiënte

Nadere informatie

Functieprofiel: Secretaresse/Managementassistent Functiecode: 0502

Functieprofiel: Secretaresse/Managementassistent Functiecode: 0502 Functieprofiel: Secretaresse/Managementassistent Functiecode: 0502 Doel Plannen, organiseren en uitvoeren van werkzaamheden op secretarieel en administratief gebied, ten behoeve van de leidinggevende en/of

Nadere informatie

Algemeen technisch medewerker

Algemeen technisch medewerker Algemeen technisch medewerker Algemene kenmerken Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o. is een combinatie van voorzieningen in Breda en omgeving voor dak- en thuisloze mensen met langdurende of acute

Nadere informatie

Informatie opleidingsstandaard voor de EVC procedure. Administratief Medewerker

Informatie opleidingsstandaard voor de EVC procedure. Administratief Medewerker Informatie opleidingsstandaard voor de EVC procedure Administratief Medewerker Kwalificatie: Secretarieel medewerker Niveau: 2 Crebonummer: 90472 Geldig vanaf: 1 augustus 2012 Deel A: Beeld van de beroepengroep

Nadere informatie

Medewerker financiele administratie CB. Bedrijfsvoering -> Financieel Economische zaken

Medewerker financiele administratie CB. Bedrijfsvoering -> Financieel Economische zaken FUWA-VO Sessie Functie-informatie Blz. 1 Functienaam Organisatie Centraal Bureau Onderdeel Financiën & Beheer Salarisschaal 5 Werkterrein Bedrijfsvoering -> Financieel Economische zaken Activiteiten Bewerken

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie dossierbeheerder B1-B2-B3 administratief expert departement

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied.

Nadere informatie

Het gaat om de volgende formulieren: Beroepshouding Tussenbeoordeling. Beroepshouding Eindbeoordeling. Eindresultaat BPV. Werkprocesformulieren

Het gaat om de volgende formulieren: Beroepshouding Tussenbeoordeling. Beroepshouding Eindbeoordeling. Eindresultaat BPV. Werkprocesformulieren Formulieren BPV Opleidingen Economie Administratieve en Secretariële opleidingen Locaties Brasserskade (Delft) en Aspacialaan (Den Haag) Secretaresse (95380) niveau 3, BBL cohort 2013 Alle beoordelingsformulieren

Nadere informatie

Administratief. novacollege.nl/zakelijk. Juridisch. Secretarieel ZAKELIJK 2017/2018

Administratief. novacollege.nl/zakelijk. Juridisch. Secretarieel ZAKELIJK 2017/2018 novacollege.nl/zakelijk Administratief Juridisch Secretarieel ZAKELIJK 2017/2018 Op de middelbare school liep ik een week stage bij een directiesecretaresse. Ik vond het zo leuk dat ik dacht: hier ga ik

Nadere informatie

Formulierenset BPV BBL niveau 2. Secretarieel medewerkster

Formulierenset BPV BBL niveau 2. Secretarieel medewerkster Cluster Economie Administratieve opleidingen Locatie Brasserskade Formulierenset BPV BBL niveau 2 Secretarieel medewerkster Cohort 2011 ROC Mondriaan /Zakelijke Dienstverlening / Economie Secretaresse/

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. FUNCTIE : Management Assistant

FUNCTIEPROFIEL. FUNCTIE : Management Assistant Pagina 1 van 5 FUNCTIEPROFIEL FUNCTIE : Management Assistant Revisiedatum: 12 december 2007 WERKOMGEVING: Adecco is de grootste aanbieder van Human Resource Solutions ter wereld met meer dan 6.600 kantoren

Nadere informatie

Portier/baliemedewerker

Portier/baliemedewerker Portier/baliemedewerker Algemene kenmerken De functionaris is werkzaam binnen de Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o., waaronder ressorteren dak- en thuislozenvoorzieningen Gaarshof en Weideveld,

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING 1

FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIEBESCHRIJVING 1 Functie Hoofddoel van de functie Deskundige burgerzaken B1-B3 U verzorgt de permanentie aan het vreemdelingenloket en bent verantwoordelijk voor de behandeling van vreemdelingendossiers

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. coördinator financiële afdeling (m/v)

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. coördinator financiële afdeling (m/v) Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland (VWON) omvat de provincies Gelderland en Overijssel, enkele

Nadere informatie

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen)

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen) Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het ontwikkelen, coördineren en realiseren van campagnes en acties binnen een team en/of thema met als doel het bereiken, benaderen en activeren van de doelgroepen. Welke

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum

FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum Algemene informatie Organisatie: MEE Gelderse Poort Afdeling: Primair Proces Functiebenaming: Senior Adviseur Expertisecentrum Datum: 17 juni 2016 Functiegroep:

Nadere informatie

Beoordelingsformulieren BPV

Beoordelingsformulieren BPV Beoordelingsformulieren BPV ROC Mondriaan School voor Economie Financiële en Secretariële opleidingen Locatie Brasserskade (Delft) Beoordelingsformulieren Basisjaar van de 3 jarige opleiding BBL DSMA Cohort

Nadere informatie

Deskundige ICT - systeembeheerder

Deskundige ICT - systeembeheerder 1. FUNCTIEDOEL De deskundige ICT levert samen met zijn/haar collega s expertise informatie, diensten en producten af aan de interne klanten, met de nodige kwaliteitsvereisten, volgens de juiste procedures

Nadere informatie

Administratief. novacollege.nl/zakelijk. Juridisch. Secretarieel ZAKELIJK 2019/2020

Administratief. novacollege.nl/zakelijk. Juridisch. Secretarieel ZAKELIJK 2019/2020 novacollege.nl/zakelijk Administratief Juridisch Secretarieel ZAKELIJK 2019/2020 Op het Nova College leer ik agenda s beheren, klanten verwelkomen, de telefoon opnemen, gegevens in een systeem zetten en

Nadere informatie

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL FORMULIER FUNCTIEPROFIEL Basisgegevens Datum 9-6-2015 Naam van de functie: HR Manager Plaats in de organisatie Rapporteert aan of werkt onder leiding van: directie Geeft leiding aan: afdeling P&O Doel

Nadere informatie

Beheerder. Afdeling: Wonen/Vastgoed Datum: 1 maart 2015 Pagina: 1 van 5

Beheerder. Afdeling: Wonen/Vastgoed Datum: 1 maart 2015 Pagina: 1 van 5 Beheerder Afdeling: Wonen/Vastgoed Datum: 1 maart 2015 Pagina: 1 van 5 Organisatorische context Idealis is dé studentenhuisvester van Wageningen en Ede. Wij bieden ruim 5000 huurders prettige en betaalbare

Nadere informatie

Functiebeschrijving ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1-C3

Functiebeschrijving ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1-C3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Administratie. novacollege.nl/zakelijk. Juridisch. Secretarieel. Zakelijk 2015/2016

Administratie. novacollege.nl/zakelijk. Juridisch. Secretarieel. Zakelijk 2015/2016 novacollege.nl/zakelijk Administratie Juridisch Secretarieel Zakelijk 2015/2016 Mijn droom is onderdrukte mensen in Irak te helpen. Daar gaan veel mensen onterecht de gevangenis in, omdat ze geen geld

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

Handhaver toezicht en veiligheid

Handhaver toezicht en veiligheid Handhaver toezicht en veiligheid Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze

Nadere informatie

Administratief. novacollege.nl/zakelijk. Juridisch. Secretarieel ZAKELIJK 2018/2019

Administratief. novacollege.nl/zakelijk. Juridisch. Secretarieel ZAKELIJK 2018/2019 novacollege.nl/zakelijk Administratief Juridisch Secretarieel ZAKELIJK 2018/2019 Op het Nova College leer ik over de verschillende rechtsgebieden. De opleiding is heel breed. In mijn klas zitten mensen

Nadere informatie

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Pagina 1 van 5 Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Doel Het vastleggen van taken, verantwoordelijkheden van een functionaris, met inbegrip van opleidingseisen en salarisindicatie. Van

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Bedrijfsadministratief medewerker mbo-beroep, niveau 2

MBO-beroep in beeld. Bedrijfsadministratief medewerker mbo-beroep, niveau 2 MBO-beroep in beeld Bedrijfsadministratief medewerker mbo-beroep, niveau 2 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in

Nadere informatie

Functiebeschrijving technisch administrateur (junior)

Functiebeschrijving technisch administrateur (junior) Functiebeschrijving technisch administrateur (junior) Doel Het tijdig en correct voeren van (sub-)administraties van de nieuwbouwprojecten, vastgoed onderhoud- en investeringsprojecten, het leveren van

Nadere informatie

Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v)

Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v) Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v) Graad Controleur (m/v) Functie Controleur leidinggevend (m/v) Doelstelling van de functie Leiden van een team medewerkers en aansturen van de werkzaamheden

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functiehouder. Functiegegevens. Doel van de functie. Plaats in de organisatie OCMW SCHOTEN

Functiebeschrijving. Functiehouder. Functiegegevens. Doel van de functie. Plaats in de organisatie OCMW SCHOTEN Functiehouder Personeelsnummer: Functiegegevens Functie: BELEIDSMEDEWERKER ZORG EN WELZIJN Graad: B4-B5 Bevorderingsgraad niveau B Niveau: B Niveau B Dienst: ZORG EN WELZIJN Departement: SAMENLEVEN Hoofddepartement:

Nadere informatie

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3)

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Vanaf 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. Binnen de brede samenwerking is er de nood aan de aanleg

Nadere informatie

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers.

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. OTV- SENIORPLAZA OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. Als partners staan wij in voor een totaalaanbod op het vlak van wonen, zorg en service. De

Nadere informatie

Nadere uitvraag offerteaanvraag DCMR via Dynamisch Aankoopsysteem Functie: ITIL Implementatiemanager

Nadere uitvraag offerteaanvraag DCMR via Dynamisch Aankoopsysteem Functie: ITIL Implementatiemanager Nadere uitvraag offerteaanvraag DCMR via Dynamisch Aankoopsysteem Functie: ITIL Implementatiemanager Aanbestedende dienst: Contact: Tender (Dynamisch aankoopsysteem): DCMR Milieudienst Rijnmond Alleen

Nadere informatie

Juridisch Adviseur (36 uur)

Juridisch Adviseur (36 uur) De gemeente Deurne is voor de afdeling Bedrijfsvoering op zoek naar een: Juridisch Adviseur (36 uur) schaal 10a, HR21 normfunctie Adviseur III De organisatie De gemeente Deurne is een gemeente in de provincie

Nadere informatie

Resultaatbeschrijving

Resultaatbeschrijving Resultaatbeschrijving Gegevens functie Werknaam functie : Bestuurs- en managementsecretaresse A Nummer : B001 Afdeling : Bestuursondersteuning Team Bestuurssecretariaat Generieke beschrijving : Medewerker

Nadere informatie

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Samen met de speelpleinverantwoordelijke organiseer je elke vakantie mee de

Nadere informatie

Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO)

Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO) Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO) FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Operationeel Manager Codering 102 Organisatie Stichting Professionele Kinderopvang Bonaire Functieschaal

Nadere informatie

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B1-B3

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

groepswerker/ begeleider (m/v) 24-30 uur. Voor onze locatie de Schuilplaats, 24-uurs zorg, zijn wij op zoek naar een:

groepswerker/ begeleider (m/v) 24-30 uur. Voor onze locatie de Schuilplaats, 24-uurs zorg, zijn wij op zoek naar een: Breng jij ons team op sterkte met je ervaring in de psychiatrie? (of: Werk je als professional in de psychiatrie en zou je wel meer met je geloof willen?) Voor onze locatie de Schuilplaats, 24-uurs zorg,

Nadere informatie

5 Medewerkers en Organisatie 5.4 Functiebeschrijvingen Datum 12 maart 2013 Versie 4 Blad 1 van 9. Algemeen

5 Medewerkers en Organisatie 5.4 Functiebeschrijvingen Datum 12 maart 2013 Versie 4 Blad 1 van 9. Algemeen Blad 1 van 9 Algemeen PWH heeft ten behoeve van de diverse functies in de organisatie functiebeschrijvingen geformuleerd. De functiebeschrijvingen van de medewerkers die niet werkzaam zijn in de peuterspeelzalen

Nadere informatie

Functieprofiel: Operationeel Manager. De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur.

Functieprofiel: Operationeel Manager. De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur. Organisatie Functieprofiel: Operationeel Manager De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur. Geeft leiding aan en werkt samen met de vrijwilligers en de

Nadere informatie

Burger Informatie Centrum Functie beschrijvingen Maart 7, 2011

Burger Informatie Centrum Functie beschrijvingen Maart 7, 2011 Burger Informatie Functie beschrijvingen Maart 7, 2011 TM Burgerparticipatie Iris Gilliad i.s.m counterparts Burgerparticipatie en Voorlichting RO. Functienaam: Hoofd BIC Plaats in de organisatie: Districts

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE NOODPLANNING B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE NOODPLANNING B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Werktrajectbegeleider

Werktrajectbegeleider Werktrajectbegeleider Functiebeschrijving naar aanleiding van CAO-tekst Trajectbegeleider Vastgesteld door: Directeurbestuurder Datum: December 2005 Algemene kenmerken De werktrajectbegeleider richt zich

Nadere informatie

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Je ondersteunt de inhoudelijke werking van de jeugddienst met de focus op

Nadere informatie

Opleidingsgebied ICT. Niveau Beginnend *zie omschrijving beoordelingscriteria Gevorderd* Bekwaam* Werkproces(sen) Beoordeling* 1 e 2 e eind

Opleidingsgebied ICT. Niveau Beginnend *zie omschrijving beoordelingscriteria Gevorderd* Bekwaam* Werkproces(sen) Beoordeling* 1 e 2 e eind Opleidingsgebied ICT Kwalificatiedossier en kerntaak ICT- en mediabeheer 2012-2013 Kerntaak 4: Organiseren van een (bestaande) servicedesk Kwalificatie en crebocode ICT-beheerder 95321 Leeromgeving Buitenschools

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functienaam. Normfunctienaam. Code Peildatum. Functiereeks Realisatie: Functiegroep Ontwerp & voorbereiding:

Functiebeschrijving. Functienaam. Normfunctienaam. Code Peildatum. Functiereeks Realisatie: Functiegroep Ontwerp & voorbereiding: Functiebeschrijving Functienaam Medewerker ontwerp & voorbereiding IV Normfunctienaam Medewerker ontwerp & voorbereiding IV Code Peildatum N04.01.08 1-1-2013 Functiereeks Realisatie Het leveren van (specialistische)

Nadere informatie

Resultaatbeschrijving

Resultaatbeschrijving Resultaatbeschrijving Gegevens functie Werknaam functie : Civieltechnisch projectleider Nummer : L002 Afdeling : Leefomgeving Team Realisatie Generieke beschrijving : Medewerker ontwerp & voorbereiding

Nadere informatie

Afdeling Dienst Team. Kabinetspersoneel

Afdeling Dienst Team. Kabinetspersoneel Functiebeschrijving Jurist 1. Situering van de functie Afdeling Dienst Team Algemeen directeur Managementondersteuning/ Kabinetspersoneel Managementondersteuning Rapporteert aan Algemeen directeur Functiefamilie

Nadere informatie

Functiebeschrijving VERPLEEGKUNDIGE OPNAMEBELEID BV1-BV3 / C3-C4

Functiebeschrijving VERPLEEGKUNDIGE OPNAMEBELEID BV1-BV3 / C3-C4 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Functieprofiel Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Voor meer informatie over de functie: Ingrid La Haye, senior manager POI Telefoon (06) 23 07 71 54 Sluitingsdatum 20 februari 2018 1. Organisatie

Nadere informatie

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Doel Is verantwoordelijk voor de afdeling Bedrijfsvoering, waartoe behoren datakwaliteit, informatisering en analyse, registratie en boekhouding, compliance

Nadere informatie

Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening

Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen

Nadere informatie

Leerbedrijf ID KvK-vestigingsnummer

Leerbedrijf ID KvK-vestigingsnummer Toelichting Hieronder treft u het totaaloverzicht van uw erkenningen aan. (betekent dat het werkproces niet uitvoerbaar is.) Uw erkenningsoverzicht Erkend tot en met 09-02-2020 Informatie opgehaald op:

Nadere informatie

MEDEWERKER FINANCIËN voor 36 per week voor bepaalde tijd

MEDEWERKER FINANCIËN voor 36 per week voor bepaalde tijd Interne- en externe oproep Ondersteunende Diensten Afdeling Financiën Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt

Nadere informatie