Project : Veenendaal "Nieuw Salamander fase 2". Betreft : optielijst woningtype B, B1, B2, B3, C, C1 en D

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Project : Veenendaal "Nieuw Salamander fase 2". Betreft : optielijst woningtype B, B1, B2, B3, C, C1 en D"

Transcriptie

1 Project : Veenendaal "Nieuw Salamander fase 2". Betreft : optielijst woningtype B, B1, B2, B3, C, C1 en D

2 Tka Pagina: 1 van 32 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-Tka-00a Conform begeleidend schrijven zijn 3 er verschillende optielijsten beschikbaar. Onderstaand treft u optielijst 1 aan, waarvan wij graag voor de start van de bouw, een getekend exemplaar retour ontvangen. De exacte sluitingsdatum wordt t.z.t. schriftelijk aan u bevestigd. 01-Tka-06d Verlengen geïsoleerde garage met 1200 mm. aan achterzijde ,00 Verlengen van geïsoleerde garage met 1200 mm. aan achterzijde. E.e.a. conform tekening. In deze optie is tevens inbegrepen: - aanpassen elektrische installatie. In deze optie is niet inbegrepen: - wijziging van straatwerk. 01-Tka-99 Wij wensen geen gebruik te maken van optielijst 1.

3 Tka Pagina: 2 van 32 Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21 % BTW. Voor akkoord: Naam klant : Bouwnummer : Datum : Handtekening : Telefonisch bereikbaar Privé : Zakelijk : Mobiel : adres : Bijgaande lijst gebruiken om uw keuzes kenbaar te maken. U maakt uw keuzes kenbaar door de bolletjes voor de opties zwart te maken. Tevens verzoeken wij u om iedere pagina van deze lijst te voorzien van het betreffende bouwnummer en uw paraaf. Aanvullend meer- en/of minderwerk dat niet in deze lijst is opgenomen (maatwerk), is op aanvraag mogelijk en zal individueel worden geoffreerd. Op bijbehorende tekeningen zijn, voor zover noodzakelijk, de diverse koperskeuzes toegelicht en voorzien van een code die overeenkomt met de codering in deze lijst. Aan de maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De vermelde maten zijn circa maten. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan eventuele typfouten in deze optielijst. Genoemde materialen kunnen door uitvoerend bouwbedrijf worden vervangen door een gelijkwaardig alternatief

4 Tka Pagina: 3 van 32 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 2 02-Tka-00 Onderstaand treft u optielijst 2 aan waarvan wij graag een getekend exemplaar retour ontvangen voor de start van de bouw. De exacte sluitingsdatum wordt t.z.t. schriftelijk aan u bevestigd. 01-Tka-00b Keuken in woonkamer ,00 De keukenopstelling verplaatsen naar de woonkamer. De indeling van de begane grond blijft gehandhaafd. In deze optie is inbegrepen hetverplaatsen van de complete keukenopstelling inclusief alle aansluitpunten van de technische installaties. Deze optie is alleen mogelijk bij keue voor indeling a. 01-Tka-03b Schuifpui in achtergevel i.p.v. basis kozijn ,00 Het basis gevelkozijn met enkele deur in de achtergevel vervangen door een schuifpui. E.e.a. conform tekening. 01-Tka-03c Pui met dubbele tuindeuren in achtergevel i.p.v. basis kozijn ,00 Het basis gevelkozijnmet enkele deur in de achtergevel vervangen door een pui met dubbele tuindeuren. E.e.a. conform tekening. 01-Tka-05d Dubbele deuren i.p.v. kanteldeur ,00 Het plaatsen van een gevelkozijn met dubbele houten vlakke plaatdeuren in plaats van de basis kanteldeur in de garage. E.e.a. conform tekening. De deur aan woningzijde wordt als loopdeur uitgevoerd. De kleur van het kozijn conform de overige buitenkozijnen en de dubbele deuren gelijk aan de kleur van de basis kanteldeur. In genoemde prijs is het vervallen van de basis kanteldeur verrekend. 01-Tka-05e Kanteldeur met loopdeur i.p.v. kanteldeur ,00 Basis kanteldeur voorzien van een naar buitendraaiende loopdeur, geplaatst aan de woningzijde.

5 Tka Pagina: 4 van 32 Keuze Code Omschrijving Prijs 01-Tka-05f Sectionaaldeur i.p.v. kanteldeur ,00 Het plaatsen van een sectionaaldeur, die wordt voorzien van een fabrieksmatig in kleur uitgevoerd woodgrain designstructuur, in plaats van de basis kanteldeur in de garage. De kleur van de sectionaaldeur wordt gelijk aan de kleur van de basis kanteldeur. In genoemde prijs is het vervallen van de basis kanteldeur verrekend. 01-Tka-05g Elektrische bediening t.b.v. kantel/sectionaaldeur. 700,00 Wijziging van de uitvoering van de bediening van de kantelof sectionaaldeur van de garage door het leveren en aanbrengen van een elektrische deuropener, met afstandsbediening (1 handzender), incl. noodontkoppeling. Hiervoor tevens een extra elektra-aansluiting aanbrengen. De benodigde leidingen worden opbouw in de garage aangebracht. 01-Tka-05h Losse handzender t.b.v. elektrische bediening t.b.v. kantel/sectionaaldeur. 125,00 Leveren van een extra handzender t.b.v. de elektrische bediening van de kanteldeur of sectionaaldeur. Alleen mogelijk bij keuze voor optie 01-05g. 01-Tka-05i Pui met enkele deur en dichte bekleding i.p.v. kanteldeur ,00 Het plaatsen van een pui met enkele houten deur en geisoleerd paneel met buiten- en binnenbekleding in plaats van de basis kanteldeur. Buitendeur wordt geplaatst aan de woningzijde. E.e.a. conform tekening. De kleur van het kozijn wordt gelijk aan de kleur van de overige buitenkozijnen, de kleur van de deuren wordt in principe gelijk aan de kleur van de basis kanteldeur. In genoemde prijs is het vervallen van de basis kanteldeur verrekend. 01-Tka-05j Pui met enkele deur en vaste beglazing i.p.v. kanteldeur ,00 Het plaatsen van een pui met enkele houten deur, borstwering en groot glas paneel in plaats van de basis kanteldeur. Buitendeur wordt geplaatst aan de woningzijde. E.e.a. conform tekening. De kleur van het kozijn en de deur wordt in principe gelijk aan de kleur van de basis kanteldeur. In genoemde prijs is het vervallen van de basis kanteldeur verrekend.

6 Tka Pagina: 5 van 32 Keuze Code Omschrijving Prijs 01-Tka-06a Deurkozijn tussen garage en woning ,00 Aanbrengen van een doorgang van de garage naar de woning bestaande uit het leveren en plaatsen van een houten binnendeurkozijn zonder bovenlicht en een stompe binnendeur (buitendeur kwaliteit). In deze optie is tevens inbegrepen: - aangrenzende houten betimmering; - kunststof dorpel; - aanpassen elektrische installatie. 01-Tka-06b Deurkozijn tussen garage en woning ,00 Aanbrengen van een doorgang van de garage naar de woning bestaande uit het leveren en plaatsen van een houten binnendeurkozijn zonder bovenlicht en een stompe binnendeur (buitendeur kwaliteit). In deze optie is tevens inbegrepen: - aangrenzende houten betimmering; - kunststof dorpel; - aanpassen elektrische installatie. Let op i.v.m. positie bij de maatvoering van de keuken. 01-Tka-07f Opsplitsen garage in speel-/werkkamer, voorzien van aangepaste gevelkozijnen, en berging ,00 Het realiseren van een speel/werkkamer en berging door middel van het opsplitsen van de garage. Afwerking speel-/werkkamer conform woonkamer. Afwerking berging: - vloer: dekvloer. - wanden: kalkzandsteen, vlak afgewerkt en verder onbehandeld. - plafond: kanaalplaatvloer onbehandeld in het zicht. In deze optie is inbegrepen: - lichte scheidingswand, voorzien van gelakt stalen kozijn zonder bovenlicht met opdekdeur, tussen speel-/werkkamer en berging; - aanpassen elektrische installatie; - aanpassen centrale verwarmingsinstallatie. Uitsluitend mogelijk bij keuze voor optie en 01-05d of 01-05i of 01-05j. Afhankelijk van de opgave van de constructeur kan een stalen balk onder de verdiepingsvloer geplaatst worden. Indien de onderzijde van deze balk zichtbaar is wordt deze met een beplating bekleed.

7 Tka Pagina: 6 van 32 Keuze Code Omschrijving Prijs 01-Tka-07l Opsplitsen garage in middels loopdeur bereikbare onbenoemde ruimte, voorzien van aangepast gevelkozijn, en berging ,00 Het realiseren van een middels loopdeur bereikbare onbenoemde ruimte en berging door middel van het opsplitsen van de garage. Afwerking onbenoemde ruimte conform woonkamer. Afwerking berging: - vloer: dekvloer. - wanden: kalkzandsteen, vlak afgewerkt en verder onbehandeld. - plafond: kanaalplaatvloer onbehandeld in het zicht. In deze optie is inbegrepen: - lichte scheidingswand, voorzien van gelakt stalen kozijn zonder bovenlicht met opdekdeur, tussen onbenoemde ruimte en berging; - doorgang scheidingswand, voorzien van gelakt stalen kozijn zonder bovenlicht met opdekdeur, tussen garage en woning; - aanpassen elektrische installatie; - aanpassen centrale verwarmingsinstallatie. Uitsluitend mogelijk bij keuze voor optie en 01-05d of 01-05i of 01-05j. 01-Tka-08a Dakkapel in achtergevel (breedte ca. 1800mm) ,00 Aanbrengen van een dakkapel in het dakvlak aan de achterzijde van de woning. E.e.a. conform tekening. Daar waar van toepassing zal gebruik worden gemaakt van de vrijstellingsmogelijkheid inzake activiteit bouwen van de wabo (vergunningsvrij bouwen). Het dak van de dakkapel wordt uitgevoerd als zelfdragende geïsoleerde dakelementen aan binnenzijde voorzien van afgewerkte gipsplaten. Het dak wordt afgewerkt met platdakbedekking. Zijwangen en boeiboorden worden uitgevoerd in buitenbeplating. In deze optie is tevens inbegrepen: - verplaatsen en aanpassen formaat radiator. - vervallen basis dakraam in achtergevel. In deze optie is niet inbegrepen: - aanpassen elektrische installatie. Deze optie is niet mogelijk bij woningtype D.

8 Tka Pagina: 7 van 32 Keuze Code Omschrijving Prijs 01-Tka-08b Dakkapel in voorgevel (breedte ca. 1800mm) ,00 Aanbrengen van een dakkapel in het dakvlak aan de voorzijde van de woning. E.e.a. conform tekening. Het dak van de dakkapel wordt uitgevoerd als zelfdragende geïsoleerde dakelementen aan aan binnenzijde voorzien van afgewerkte gipsplaten. Het dak wordt afgewerkt met platdakbedekking. Zijwangen en boeiboorden worden uitgevoerd in buitenbeplating. In deze optie is tevens inbegrepen: - verplaatsen en aanpassen formaat radiator. In deze optie is niet inbegrepen: - aanpassen elektrische installatie. Deze optie is alleen mogelijk bij woningtype C en C1. 01-Tka-08c Dakkapel in achtergevel (breedte ca. 3400mm) ,00 Aanbrengen van een dakkapel in het dakvlak aan de achterzijde van de woning. E.e.a. conform tekening. Daar waar van toepassing zal gebruik worden gemaakt van de vrijstellingsmogelijkheid inzake activiteit bouwen van de wabo (vergunningsvrij bouwen). Het dak van de dakkapel wordt uitgevoerd als zelfdragende geïsoleerde dakelementen aan binnenzijde voorzien van afgewerkte gipsplaten. Het dak wordt afgewerkt met platdakbedekking. Zijwangen en boeiboorden worden uitgevoerd in buitenbeplating. In deze optie is tevens inbegrepen: - verplaatsen en aanpassen formaat radiator. In deze optie is niet inbegrepen: - aanpassen elektrische installatie. Deze optie is niet mogelijk bij woningtype D. 01-Tka-08h Dakkapel in zijgevel (breedte ca. 1800mm) ,00 Aanbrengen van een dakkapel in het dakvlak aan de zijgevel van de woning. E.e.a. conform tekening. Het dak van de dakkapel wordt uitgevoerd als zelfdragende geïsoleerde dakelementen aan binnenzijde onafgewerkt in het zicht. Het dak wordt afgewerkt met platdakbedekking. Zijwangen en boeiboorden worden uitgevoerd in buitenbeplating. In deze optie is tevens inbegrepen: - verplaatsen en aanpassen formaat radiator. In deze optie is niet inbegrepen: - aanpassen elektrische installatie. Genoemde prijs is stuksprijs, bij opdracht aangeven welke positie(s) u wenst. Deze optie is alleen mogelijk bij woningtype D.

9 Tka Pagina: 8 van 32 Keuze Code Omschrijving Prijs 01-Tka-08d Onbenoemde ruimte op 2e verdieping ,00 De indeling van de 2e verdieping wijzigen middels het opdelen in een onbenoemde ruimte en een zolder. E.e.a. conform tekening. In deze optie is tevens inbegrepen: - aanbrengen en vlak afwerken van scheidingswanden; - aanbrengen van stalen binnendeurkozijn zonder bovenlicht compleet met opdekbinnendeur; - aanpassen elektrische installatie; - aanpassen centrale verwarmingsinstallatie. De gecreëerde onbenoemde ruimten voldoen qua regelgeving niet volledig aan de eisen van een slaapkamer. 01-Tka-08k Indeling 2e verdieping met onbenoemde ruimte, doucheruimte en grote zolder ,00 De indeling van de 2e verdieping wijzigen middels het opdelen in een onbenoemde ruimte, een doucheruimte en een grote zolder. E.e.a. conform tekening. In deze optie is inbegrepen: - aanbrengen en vlak afwerken van scheidingswanden; - aanbrengen van stalen binnendeurkozijnen zonder bovenlicht compleet met opdekbinnendeuren; - verlaagd plafond in de badkamer op een hoogte van ca. 260 cm. voorzien van spuitwerkafwerking; - doucheruimte te voorzien van wastafel en easydrain met douchegarnituur, uitvoering zoals ook opgenomen in de basis woning incl. het nodige leidingwerk. - verplaatsen basis radiator naar onbenoemde ruimte; - extra radiator in de doucheruimte; - zolderruimte heeft geen radiator; - verhogen capaciteit centr.verw.ketel i.v.m. 2e badkamer. - aansluitpunt mechanische ventilatie, opbouw via de zolder, afzuigmond uit plafond; - aanpassen elektrische installatie naar nieuwe situatie; De gecreëerde onbenoemde ruimten voldoen qua regelgeving niet volledig aan de eisen van een slaapkamer. Deze optie is niet mogelijk bij bouwnummer 48 en 52.

10 Tka Pagina: 9 van 32 Keuze Code Omschrijving Prijs 01-Tka-08l Indeling 2e verdieping twee onbenoemde ruimtes, doucheruimte en zolder ,00 De indeling van de 2e verdieping wijzigen middels het opdelen in twee onbenoemde ruimtes, een doucheruimte en een zolder. E.e.a. conform tekening. In deze optie is inbegrepen: - aanbrengen en vlak afwerken van scheidingswanden; - aanbrengen van stalen binnendeurkozijnen zonder bovenlicht compleet met opdekbinnendeuren; - verlaagd plafond in de badkamer op een hoogte van ca. 260 cm. voorzien van spuitwerkafwerking; - doucheruimte te voorzien van wastafel en easydrain met douchegarnituur, uitvoering zoals ook opgenomen in de basis woning incl. het nodige leidingwerk. - verplaatsen basis radiator naar onbenoemde ruimte; - extra radiator in de doucheruimte en in 1 onbenoemde ruimte; - zolderruimte heeft geen radiator; - verhogen capaciteit centr.verw.ketel i.v.m. 2e badkamer. - aansluitpunt mechanische ventilatie, opbouw via de zolder, afzuigmond uit plafond; - aanpassen elektrische installatie naar nieuwe situatie; De gecreëerde onbenoemde ruimten voldoen qua regelgeving niet volledig aan de eisen van een slaapkamer. Deze optie is niet mogelijk bij bouwnummer 48 en Tka-08n Dakkapel in voorgevel (breedte ca. 2800mm) ,00 Aanbrengen van een dakkapel in het dakvlak van de voorgevel van de woning. E.e.a. conform tekening. Het dak van de dakkapel wordt uitgevoerd als zelfdragende geïsoleerde dakelementen aan binnenzijde onafgewerkt in het zicht. Het dak wordt afgewerkt met platdakbedekking. Zijwangen en boeiboorden worden uitgevoerd in buitenbeplating. In deze optie is tevens inbegrepen: - verplaatsen en aanpassen formaat radiator. In deze optie is niet inbegrepen: - aanpassen elektrische installatie. Genoemde prijs is prijs per stuk, graag bij opdracht gewenste plaats aangeven, zie optietekening. Deze optie niet mogelijk bij woningtype C, C1 en D.

11 Tka Pagina: 10 van Tka-09a Dakvenster afm. ca x 1180 mm ,00 Het aanbrengen van een dakvenster inclusief aftimmering, afm. ca x 1180 mm. (bxh) bij opdracht graag doormiddel van schets aangeven op welke locatie het dakraam moet worden geplaatst. E.e.a. conform tekening. Plaats van het dakraam is indicatief en kan afwijken daar deze op pannenmaat en constructie wordt afgestemd. 01-Tka-09b Dakvenster afm. ca. 780x1180 mm. 880,00 Het aanbrengen van een dakvenster inclusief aftimmering, afm. ca. 780 x 1180 mm. (bxh) bij opdracht graag doormiddel van schets aangeven op welke locatie het dakraam moet worden geplaatst. E.e.a. conform tekening. Plaats van het dakraam is indicatief en kan afwijken daar deze op pannenmaat en constructie wordt afgestemd. 01-Tka-09c Dakvenster afm. ca. 550 x 780 mm. 630,00 Het aanbrengen van een dakvenster inclusief aftimmering, afm. ca. 550 x 780 mm. (bxh) bij opdracht graag doormiddel van schets aangeven op welke locatie het dakraam moet worden geplaatst. E.e.a. conform tekening. Plaats van het dakraam is indicatief en kan afwijken daar deze op pannenmaat en constructie wordt afgestemd. 01-Tka-10a Separaat toilet ,00 De indeling van de 1e verdieping wijzigen middels het maken van een separate toiletruimte ten koste van slaapkamer 1. E.e.a. conform tekening. In deze optie is tevens inbegrepen: - het aanpassen van de binnenwanden; - aanbrengen van stalen binnendeurkozijn met bovenlicht compleet met opdekbinnendeur; - verplaatsen binnenkozijnen van slaapkamer 1 en wijzigen draarichting; - aanpassen technische installatie; - verplaatsen closet van badkamer naar toilet; - het aanbrengen van wand-, vloer- en plafondafwerking conform de technische omschrijving van de toiletruimte op de begane grond; In deze optie is niet inbegrepen: - het aanpassen van het sanitair.

12 Tka Pagina: 11 van Tka-10b Samenvoegen slaapkamers ,00 De indeling van de 1e verdieping wijzigen middels het samenvoegen van slaapkamers 2 en 3 tot één slaapkamer (2). E.e.a. conform tekening. In deze optie is tevens inbegrepen: - het aanpassen van de binnenwanden; - het verplaatsen van een stalen binnendeurkozijn; - het vervallen van een stalen binnendeurkozijn compleet met opdekbinnendeur; - aanpassen technische installatie. 01-Tka-10g Inloopkast in slaapkamer ,00 De indeling van slaapkamer 1 wijzigen middels het maken van een 'open' inloopkast. E.e.a. conform tekening. In deze optie is tevens inbegrepen: - het plaatsen van extra binnenwanden; - aanpassen elektrische installatie. 01-Tka-10i Vergroten van badkamer ,00 De indeling van de 1e verdieping wijzigen middels het vergroten van de badkamer ten koste van samengevoegde slaapkamer 2/3. E.e.a. conform tekening. In deze optie is tevens inbegrepen: - het aanpassen van de binnenwanden; - het aanpassen van de plaatsen en draairichtingen van de binnendeurkozijnen; - aanpassen technische installatie; - het aanbrengen van wand-, vloer- en plafondafwerking conform de technische omschrijving van de badkamer. In deze optie is niet inbegrepen: - het aanpassen van het sanitair. Deze optie is alleen mogelijk in combinatie met optie 01-10b zijnde samenvoegen slaapkamers. 01-Tka-15a Verplaatsen binnendeurkozijn. 100,00 Het verplaatsen van een binnendeurkozijn is mogelijk. Indien u dit wenst ontvangen wij graag een tekening van de plattegrond met de gemaatvoerde verplaatsing en verplaatsing elektrapunten. (In deze prijs is tevens het verplaatsen van elektrapunten opgenomen).

13 Tka Pagina: 12 van Tka-15b Wijzigen draairichting binnendeur. 100,00 Het wijzigen van de draairichting van een binnendeur is mogelijk. Indien u dit wenst ontvangen wij graag een tekening van de plattegrond met de gewenste draairichting en verplaatsing elektrapunten. (In deze prijs is tevens het verplaatsen van elektrapunten opgenomen). 01-Tka-15d Dichtzetten bovenlichten binnendeuren begane grond. 340,00 De bovenlichten van alle stalen binnendeurkozijnen op de begane grond komen te vervallen, de opening wordt dicht gezet met een vulstuk van hetzelfde materiaal als de wand. Indien is gekozen voor houten binnenkozijnen via de site is deze optie reeds in de prijs van het houten binnendeurkozijn opgenomen. 01-Tka-15e Dichtzetten bovenlichten binnendeuren eerste verdieping. 360,00 De bovenlichten van alle stalen binnendeurkozijnen op de 1e verdieping komen te vervallen, deze opening wordt dicht gezet met een vulstuk van hetzelfde materiaal als de wand. Indien is gekozen voor houten binnenkozijnen via de site is deze optie reeds in de prijs van het houten binnendeurkozijn opgenomen. 01-Tka-20a Schrobput achtergevel. 240,00 Het aanbrengen van een schrobput t.p.v. de achtergevel (plaats nabij deurkozijn onder buitenlichtpunt). 01-Tka-20b Buitenkraan achtergevel. 360,00 Het aanbrengen van een buitenkraan voorzien van vorstbeveiliging, t.p.v. de achtergevel (plaats nabij deurkozijn onder buitenlichtpunt). 01-Tka-20e Schrobput zijgevel. 240,00 Het aanbrengen van een schrobput t.p.v. de zijgevel (plaats nabij voordeurkozijn onder buitenlichtpunt). 01-Tka-20f Buitenkraan zijgevel. 360,00 Het aanbrengen van een buitenkraan voorzien van vorstbeveiliging, t.p.v. de zijgevel (plaats nabij voordeurkozijn onder buitenlichtpunt).

14 Tka Pagina: 13 van Tka-24a Uitstortgootsteen in garage. 960,00 Het leveren en aanbrengen van een plaatstalen gootsteen met stootrand (wit met blauw) incl. emmerrooster, voorzien van een wand keukenmengkraan met onderuitloop (chroom) incl. aanvoer koud- en warmwater en afvoer aangesloten op vuilwaterriolering; Let op bij plaatsing in de garage is het risico van eventuele bevriezing (garage is niet verwarmd) geheel voor eigen risico. Van Wanrooij bouwbedrijf kan niet aansprakelijk worden gesteld indien dit in de toekomst problemen zou geven. Plaats uitstortgootsteen bij opdracht aangeven. 01-Tka-24b Uitstortgootsteen in garage. 740,00 Het leveren en aanbrengen van een plaatstalen gootsteen met stootrand (wit met blauw) incl. emmerrooster, voorzien van een wand tapkraan met draaibare uitloop (chroom) incl. aanvoer koudwater en afvoer aangesloten op vuilwaterriolering; Let op bij plaatsing in de garage is het risico van eventuele bevriezing (garage is niet verwarmd) geheel voor eigen risico. Van Wanrooij bouwbedrijf kan niet aansprakelijk worden gesteld indien dit in de toekomst problemen zou geven. Plaats uitstortgootsteen bij opdracht aangeven. 01-Tka-28 Aanpassen beglazing. 700,00 Beglazing aanpassen zodat wordt voldaan aan richtlijnen in NEN 3569 'veiligheidsglas in gebouwen'. Hiervoor wordt de beglazing in alle kozijnen en deuren, welke onder ca. 850mm +vloerpeil gesitueerd zijn, uitgevoerd in 2- zijdig gelaagde beglazing. 01-Tka-30 Uitbreiden basis pakket zonnepanelen. 470,00 De basis PV-installatie uitbreiden met 1 extra paneel, afmeting ca. 100 x 160 cm. De zonnepanelen worden op de dakpannen geplaatst. Afhankelijk van de oppervlakte van het dak en gekozen meerwerkopties is het mogelijk met meerdere panelen uit te breiden. Dit kunt u bespreken tijdens het kopersgesprek.

15 Tka Pagina: 14 van Tka-42 Wijzigen uitvoering cv-ketel. 460,00 Het wijzigen van de capaciteit van de standaard CV-ketel van CW- klasse 5 (9 liter/min. van 60 gr.) naar Intergas Prestige CW-klasse 6 (12 liter/min. van 60 gr.). 01-Tka-50 Afgedopte gasleiding in woonkamer. 550,00 Het aanbrengen van een in de woonkamer afgedopte gasleiding. De gasleiding wordt in de meterkast gekoppeld aan de gasinstallatie. De gasleiding wordt in de woonkamer afgedopt aangebracht middels een muurplaat met plug. Plaats gasleiding incl. hoogte bij opdracht aangeven. 02-Tka-01b Trapkast ,00 De indeling van de begane grond wijzigen middels het maken van een trapkast. E.e.a. conform tekening. In deze optie is inbegrepen: - het aanpassen van de binnenwanden; - aanbrengen van een stalen binnendeurkozijn met bovenlicht voorzien van dicht paneel compleet met opdekbinnendeur; - vervangen van open trap in een dichte trap; - de houten trap, traphekken en aftimmering worden dekkend geschilderd m.u.v. treden, stootborden en traponderzijde. Deze wordt gegrond; - aanpassen elektrische installatie. 02-Tka-10a Vensterbanken uitvoeren in Bianco-C. 260,00 Wijzigen marmercomposiet vensterbanken naar Bianco-C witgrijs gemêleerd marmercomposiet i.p.v. de in technische omschrijving aangegeven crèmekleurig marmercomposiet. Daar waar houten vensterbanken zijn omschreven blijven deze gehandhaafd en worden ze niet gewijzigd. Van de diverse vensterbanken worden monsters getoond tijdens het individueel kopersgesprek met de kopersbegeleider.

16 Tka Pagina: 15 van Tka-10c Vensterbanken uitvoeren in Hardsteen MI. 280,00 Wijzigen marmercomposiet vensterbanken naar Hardsteen MI zwart gemêleerd marmercomposiet i.p.v. de in technische omschrijving aangegeven crèmekleurig marmercomposiet. Daar waar houten vensterbanken zijn omschreven blijven deze gehandhaafd en worden ze niet gewijzigd. Van de diverse vensterbanken worden monsters getoond tijdens het individueel kopersgesprek met de kopersbegeleider. 02-Tka-10d Vensterbanken uitvoeren in Grigio Mi. 300,00 Wijzigen marmercomposiet vensterbanken Grigio Mi grijs marmercomposiet i.p.v. de in technische omschrijving aangegeven crèmekleurig marmercomposiet. Daar waar houten vensterbanken zijn omschreven blijven deze gehandhaafd en worden ze niet gewijzigd. Van de diverse vensterbanken worden monsters getoond tijdens het individueel kopersgesprek met de kopersbegeleider. 02-Tka-10e Vensterbanken uitvoeren in Titano Mi. 300,00 Wijzigen marmercomposiet vensterbanken naar Titano Mi lichtgrijs marmercomposiet i.p.v. de in technische omschrijving aangegeven crèmekleurig marmercomposiet. Daar waar houten vensterbanken zijn omschreven blijven deze gehandhaafd en worden ze niet gewijzigd. Van de diverse vensterbanken worden monsters getoond tijdens het individueel kopersgesprek met de kopersbegeleider.

17 Tka Pagina: 16 van Tka-11a Dichte vuren houten trap i.p.v. open vuren houten trap van begane grond naar 1e verdieping. 440,00 Het wijzigen van de trap van begane grond naar 1e verdieping in een DICHTE VUREN houten i.p.v. een OPEN VUREN houten trap. De stootborden worden uitgevoerd in plaatmateriaal. De houten trap, traphekken en aftimmering worden dekkend geschilderd m.u.v. treden en stootborden aan de bovenzijde van de trap. Deze worden gegrond. 02-Tka-11b Open mahonie houten trap i.p.v. open vuren houten trap van begane grond naar 1e verdieping ,00 Het wijzigen van de trap van begane grond naar 1e verdieping in een OPEN MAHONIE houten (donker gekleurd hardhout) i.p.v. een OPEN VUREN houten trap. De trap, traphekken en aftimmering worden transparant geschilderd. 02-Tka-11c Dichte mahonie houten trap i.p.v. open vuren houten trap van begane grond naar 1e verdieping ,00 Het wijzigen van de trap van begane grond naar 1e verdieping in een DICHTE MAHONIE houten (donker gekleurd hardhout) i.p.v. een OPEN VUREN houten trap. De stootborden worden uitgevoerd in plaatmateriaal. De trap, traphekken, stootborden en aftimmering worden transparant geschilderd. 02-Tka-11d Open essen houten trap i.p.v. open vuren houten trap van begane grond naar 1e verdieping ,00 Het wijzigen van de trap van begane grond naar 1e verdieping in een OPEN ESSEN houten (licht gekleurd hardhout) i.p.v. een OPEN VUREN houten trap. De trap, traphekken en aftimmering worden transparant geschilderd. 02-Tka-11e Dichte essen houten trap i.p.v. open vuren houten trap van begane grond naar 1e verdieping ,00 Het wijzigen van de trap van begane grond naar 1e verdieping in een DICHTE ESSEN houten (licht gekleurd hardhout) i.p.v. een OPEN VUREN houten trap. De stootborden worden uitgevoerd in plaatmateriaal. De trap, traphekken, stootborden en aftimmering worden transparant geschilderd. 02-Tka-11f Slijtstrippen t.p.v. trap van begane grond naar 1e verdieping. 175,00 Het los leveren van 1 stuks slijtstrip per trede t.p.v. trap van begane grond naar 1e verdieping. Kleur slijtstrip zwart.

18 Tka Pagina: 17 van Tka-13a Dichte vuren houten trap i.p.v. open vuren houten trap 1e naar 2e verdieping. 440,00 Het wijzigen van de trap van 1e naar 2e verdieping in een DICHTE VUREN houten i.p.v. een OPEN VUREN houten trap. De stootborden worden uitgevoerd in plaatmateriaal. De houten trap, traphekken en aftimmering worden dekkend geschilderd m.u.v. treden en stootborden aan de bovenzijde van de trap. Deze worden gegrond. 02-Tka-13b Open mahonie houten trap i.p.v. open vuren houten trap van 1e naar 2e verdieping ,00 Het wijzigen van de trap van 1e naar 2e verdieping in een OPEN MAHONIE houten (donker gekleurd hardhout) i.p.v. een OPEN VUREN houten trap. De trap, traphekken en aftimmering worden transparant geschilderd. 02-Tka-13c Dichte mahonie houten trap i.p.v. open vuren houten trap van 1e naar 2e verdieping ,00 Het wijzigen van de trap van 1e naar 2e verdieping in een DICHTE MAHONIE houten (donker gekleurd hardhout) i.p.v. een OPEN VUREN houten trap. De stootborden worden uitgevoerd in plaatmateriaal. De trap, traphekken, stootborden en aftimmering worden transparant geschilderd. 02-TKa-13d Open essen houten trap i.p.v. open vuren houten trap van 1e naar 2e verdieping ,00 Het wijzigen van de trap van 1e naar 2e verdieping in een OPEN ESSEN houten (licht gekleurd hardhout) i.p.v. een OPEN VUREN houten trap. De trap, traphekken en aftimmering worden transparant geschilderd. 02-Tka-13e Dichte essen houten trap i.p.v. open vuren houten trap van 1e naar 2e verdieping ,00 Het wijzigen van de trap van 1e naar 2e verdieping in een DICHTE ESSEN houten (licht gekleurd hardhout) i.p.v. een OPEN VUREN houten trap. De stootborden worden uitgevoerd in plaatmateriaal. De trap, traphekken, stootborden en aftimmering worden transparant geschilderd. 02-TKa-13f Slijtstrippen t.p.v. trap van 1e naar 2e verdieping. 175,00 Het los leveren van 1 stuks slijtstrip per trede t.p.v. trap van 1e naar 2e verdieping. Kleur slijtstrip zwart.

19 Tka Pagina: 18 van Tka-14a Vuren houten trap voorzien van mahonie treden ,00 Het wijzigen van de uitvoering van de trap, te weten de basis vuren houten trap voorzien van hardhouten Mahonie treden. Bij dichte trap blijven de stootborden uitgevoerd in plaatmateriaal. De vuren onderdelen van de houten trap, eventuele stootborden, traphekken en aftimmeringen worden dekkend geschilderd conform technische omschrijving. De hardhouten treden worden transparant geschilderd. De treden worden niet voorzien van slijtstrippen, zie separate aanbieding. Genoemde prijs is stuksprijs per trap, graag bij opdracht aangeven voor welke trap(pen) de uitvoering dient te worden toegepast. 02-Tka-14b Vuren houten trap voorzien van Essen treden ,00 Het wijzigen van de uitvoering van de trap, te weten de basis vuren houten trap voorzien van hardhouten Essen treden. Bij dichte trap blijven de stootborden uitgevoerd in plaatmateriaal. De vuren onderdelen van de houten trap, eventuele stootborden, traphekken en aftimmeringen worden dekkend geschilderd conform technische omschrijving. De hardhouten treden worden transparant geschilderd. De treden worden niet voorzien van slijtstrippen, zie separate aanbieding. Genoemde prijs is stuksprijs per trap, graag bij opdracht aangeven voor welke trap(pen) de uitvoering dient te worden toegepast. 02-Tka-14c Vuren houten trap voorzien van Merbau treden ,00 Het wijzigen van de uitvoering van de trap, te weten de basis vuren houten trap voorzien van hardhouten Merbau treden. Bij dichte trap blijven de stootborden uitgevoerd in plaatmateriaal. De vuren onderdelen van de houten trap, eventuele stootborden, traphekken en aftimmeringen worden dekkend geschilderd conform technische omschrijving. De hardhouten treden worden transparant geschilderd. De treden worden niet voorzien van slijtstrippen, zie separate aanbieding. Genoemde prijs is stuksprijs per trap, graag bij opdracht aangeven voor welke trap(pen) de uitvoering dient te worden toegepast.

20 Tka Pagina: 19 van Tka-14d Vuren houten trap voorzien van Eiken treden ,00 Het wijzigen van de uitvoering van de trap, te weten de basis vuren houten trap voorzien van hardhouten Eiken treden. Bij dichte trap blijven de stootborden uitgevoerd in plaatmateriaal. De vuren onderdelen van de houten trap, eventuele stootborden, traphekken en aftimmeringen worden dekkend geschilderd conform technische omschrijving. De hardhouten treden worden transparant geschilderd. De treden worden niet voorzien van slijtstrippen, zie separate aanbieding. Genoemde prijs is stuksprijs per trap, graag bij opdracht aangeven voor welke trap(pen) de uitvoering dient te worden toegepast. 02-Tka-14f Slijtstrippen aanbrengen in trap. 195,00 Het aanbrengen van 1 stuks kunststof slijtstrip in de hardhouten trede. De slijtstrip uitgevoerd in de kleur zwart en geheel doorlopend. Genoemde prijs is stuksprijs per trap, graag bij opdracht aangeven voor welke trap(pen) de uitvoering dient te worden toegepast. 02-Tka-14g Slijtstrippen aanbrengen in trap. 250,00 Het aanbrengen van 1 stuks kunststof slijtstrip in de hardhouten trede. De slijtstrip uitgevoerd in de kleur zwart en niet doorlopend, maar iets vrij van het einde van de trede. Genoemde prijs is stuksprijs per trap, graag bij opdracht aangeven voor welke trap(pen) de uitvoering dient te worden toegepast. 02-Tka-14k Wijzigen uitvoering leuning bij trap. 180,00 De uitvoering van de leuning wijzigen naar dezelfde houtsoort als de keuze hardhouten treden / trap zoals bovenstaand aangegeven. Genoemde prijs is stuksprijs per trap, graag bij opdracht aangeven voor welke trap(pen) de uitvoering dient te worden toegepast.

21 Tka Pagina: 20 van Tka-15 Wijzigingen centrale verwarmingsinstallatie. Onderstaand worden wijzigingen betreffende radiatoren en verwarming beschreven. Minimale ruimtetemperaturen dienen te voldoen aan de voorwaarden van Woningborg. 02-Tka-26a Radiatoren i.p.v. Vloerverwarming als hoofdverwarming in woonkamer, keuken, entree en toilet. -200,00 Aanbrengen van radiatoren als hoofdverwarming in woonkamer, keuken en entree. De vloerverwarming in deze ruimtes (incl. toilet) komt geheel te vervallen. De vloer wordt verder afgewerkt zoals in de verkoopbrochure omschreven. Inclusief de benodigde aanpassingen aan de elektrische voorzieningen. De thermostaat op de verdieping komt bij keuze van deze optie te vervallen. 02-Tka-27a Gegalvaniseerde wapeningsnetten in woonkamer, keuken, entree en toilet. 380,00 Aanbrengen van gegalvaniseerde wapeningsnetten in plaats van standaard wapeningsnetten. Wanneer nu of in de toekomst gekozen wordt voor het aanbrengen van een lichte kleur natuursteen is het raadzaam om de vloerverwarming uit te voeren met gegalvaniseerde wapeningsnetten i.p.v. onbehandelde wapeningsnetten i.v.m. het voorkomen van doorschijnen van roestvorming. 02-Tka-30a Radiatoren i.p.v. Vloerverwarming als hoofdverwarming in woonkamer, keuken, entree en toilet. -180,00 Aanbrengen van radiatoren als hoofdverwarming in woonkamer, keuken en entree. De vloerverwarming in deze ruimtes (incl. toilet) komt geheel te vervallen. De vloer wordt verder afgewerkt zoals in de verkoopbrochure omschreven. Inclusief de benodigde aanpassingen aan de elektrische voorzieningen. De thermostaat op de verdieping komt bij keuze van deze optie te vervallen.

22 Tka Pagina: 21 van Tka-31a Gegalvaniseerde wapeningsnetten in woonkamer, keuken, entree en toilet. 300,00 Aanbrengen van gegalvaniseerde wapeningsnetten in plaats van standaard wapeningsnetten. Wanneer nu of in de toekomst gekozen wordt voor het aanbrengen van een lichte kleur natuursteen is het raadzaam om de vloerverwarming uit te voeren met gegalvaniseerde wapeningsnetten i.p.v. onbehandelde wapeningsnetten i.v.m. het voorkomen van doorschijnen van roestvorming. 02-Tka-35a Extra radiator in de garage. 510,00 Het plaatsen van een extra radiator in de garage met capaciteit voor een ruimtetemperatuur van 10 graden Celsius. De afmetingen van de radiator worden ca. 160 x 90 cm. Deze loopt mee met de verwarming van de begane grond. Graag ontvangen wij van u een plattegrond met daarop de gewenste plaats, met maatvoering, ingetekend. Uitsluitend mogelijk bij keuze voor optie en 01-05d of 01-05i of 01-05j. 02-Tka-99 Wij wensen geen gebruik te maken van optielijst 2.

23 Tka Pagina: 22 van 32 Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21 % BTW. Voor akkoord: Naam klant : Bouwnummer : Datum : Handtekening : Bijgaande lijst gebruiken om uw keuzes kenbaar te maken. U maakt uw keuzes kenbaar door de bolletjes voor de opties zwart te maken. Tevens verzoeken wij u om iedere pagina van deze lijst te voorzien van het betreffende bouwnummer en uw paraaf. Aanvullend meer- en/of minderwerk dat niet in deze lijst is opgenomen (maatwerk), is op aanvraag mogelijk en zal individueel worden geoffreerd. Op bijbehorende tekeningen zijn, voor zover noodzakelijk, de diverse koperskeuzes toegelicht en voorzien van een code die overeenkomt met de codering in deze lijst. Aan de maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De vermelde maten zijn circa maten. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan eventuele typfouten in deze optielijst. Genoemde materialen kunnen door uitvoerend bouwbedrijf worden vervangen door een gelijkwaardig alternatief

24 Tka Pagina: 23 van 32 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 3 03-Tka-00a Onderstaand treft u optielijst 3 aan waarvan wij graag een getekend exemplaar retour ontvangen na de start van de bouw. De exacte sluitingsdatum wordt t.z.t. schriftelijk aan u bevestigd. 02-Tka-15 Wijzigingen centrale verwarmingsinstallatie. Onderstaand worden wijzigingen betreffende radiatoren en verwarming beschreven. Minimale ruimtetemperaturen dienen te voldoen aan de voorwaarden van Woningborg. 02-Tka-15a Verplaatsen radiator. 80,00 Het verplaatsen van radiatoren kan in overleg plaatsvinden. Genoemde prijs is per stuk. Graag ontvangen wij van u een plattegrond met daarop de gemaatvoerde verplaatsing ingetekend. 02-Tka-15b Aanpassen capaciteit radiator. 80,00 Het aanpassen van het formaat (capaciteit) van de radiatoren kan in overleg gebeuren. Genoemde prijs is per stuk. Graag ontvangen wij van u een plattegrond met daarop de gewenste aanpassing ingetekend. 02-Tka-15c Verplaatsen radiator inclusief aanpassen capaciteit. 155,00 Combinatie van bovenstaande aanbiedingen zijnde verplaatsen en aanpassen van het formaat van de radiator. Genoemde prijs is per stuk. Graag ontvangen wij van u een plattegrond met daarop de gemaatvoerde verplaatsing en aanpassing ingetekend. 02-Tka-15d Extra radiator op 2e verdieping. 330,00 Het plaatsen van een extra radiator op 2e verdieping. Genoemde prijs is per stuk. Graag ontvangen wij van u een plattegrond met daarop de gewenste plaats, met maatvoering, ingetekend.

25 Tka Pagina: 24 van Tka-15e Wandaansluiting radiator. 150,00 Het maken van een wandaansluiting i.p.v. een vloeraansluiting t.b.v. een radiator. Genoemde prijs is per stuk. LET OP: uitsluitend mogelijk bij steenachtige wanden en niet bij vrijstaande radiatoren. Graag ontvangen wij van u een plattegrond met daarop de gewenste wandaansluitingen. Exacte uitvoering wordt u getoond tijdens het individueel kopersgesprek met de kopersbegeleider. 02-Tka-15f Thermostatische radiatorkraan. 40,00 Het aanbrengen van een thermostatische radiatorkraan. Genoemde prijs is per stuk. Graag ontvangen wij van u een plattegrond met daarop de radiator die voorzien dient te worden van de thermostatische radiatorkraan. LET OP: het is niet mogelijk om een thermostatische radiatorkraan toe te passen in de ruimte waar de kamerthermostaat geplaatst is. 02-Tka-15g Klokthermostaat. 180,00 Het aanbrengen van een Honeywell, type Chronotherm Touch klokthermostaat i.p.v. de basis kamerthermostaat. Monsters van de basis en optionele thermostaat worden getoond tijdens het individueel kopersgesprek met de kopersbegeleider. 02-Tka-25a Wijzigen uitvoering radiatoren gehele woning behoudens badkamer. 200,00 Het vervangen van alle radiatoren in de woning behoudens de badkamer door Brugman Centric radiatoren. In deze prijs is de verrekening van de basis radiatoren opgenomen. Van de diverse radiatoren worden monsters getoond tijdens het individueel kopersgesprek met de kopersbegeleider in de showroom te Waardenburg. 02-Tka-25b Wijzigen uitvoering radiatoren gehele woning behoudens badkamer. 580,00 Het vervangen van alle radiatoren in de woning behoudens de badkamer door Vasco Flatline radiatoren. In deze prijs is de verrekening van de basis radiatoren opgenomen. Van de diverse radiatoren worden monsters getoond tijdens het individueel kopersgesprek met de kopersbegeleider in de showroom te Waardenburg.

26 Tka Pagina: 25 van Tka-25c Wijzigen uitvoering radiatoren gehele woning behoudens badkamer. 340,00 Het vervangen van alle radiatoren in de woning behoudens de badkamer door Brugman Kompakt 4 radiatoren. In deze prijs is de verrekening van de basis radiatoren opgenomen. Van de diverse radiatoren worden monsters getoond tijdens het individueel kopersgesprek met de kopersbegeleider in de showroom te Waardenburg. 02-Tka-30a Afvoer voor condensdroger. 75,00 Het aanbrengen van een T-stuk op de afvoer van de wasmachine ten behoeve van een condensdroger. Hiermee is het mogelijk de afvoerslang van de condensdroger (afhankelijk per type condensdroger) op de riolering aan te sluiten zodat een condenswaterbak niet meer nodig is. 03-Tka-00b Aanbrengen wandafwerkingen. Onderstaand worden per ruimte de diverse mogelijkheden van de wandafwerkingen aangeboden. Van de diverse opties, alsook de standaard wandafwerking, worden monsters getoond tijdens het individueel kopersgesprek met de kopersbegeleider. 03-Tka-01a Structuurspuitverf wanden woonkamer en keuken ,00 Het aanbrengen van structuurspuitverf op de wanden van woonkamer en keuken. Kleur gebroken wit. geheel uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan. 03-Tka-01d Structuurspuitverf wanden entree en trapopgang. 635,00 Het aanbrengen van structuurspuitverf op de wanden van de entree, trapopgang en overloop. Op 2e verdieping wordt t.p.v. trapopgang tot bovenzijde traphek behandeld. Kleur gebroken wit. geheel uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan.

27 Tka Pagina: 26 van Tka-01e Structuurspuitverf wanden slaapkamers ,00 Het aanbrengen van structuurspuitverf op de wanden van de slaapkamers. Kleur gebroken wit. geheel uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan. 03-Tka-01f Structuurspuitverf wanden slaapkamers(2 slaapkamers) ,00 Het aanbrengen van structuurspuitverf op de wanden van de 2 slaapkamers op de 1e verdieping, bij keuze voor optie 01-10b samenvoegen slaapkamer 2 en 3. Kleur gebroken wit. uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan. 03-Tka-01g Aanbrengen structuurspuitverf op plafonds van de garage. 260,00 Het aanbrengen van het standaard structuurspuitverf op de plafonds van de garage. Het plafond van de garage wordt standaard niet nader afgewerkt, dus ruw opgeleverd. 03-Tka-02a Spachtelputz wanden woonkamer en keuken ,00 Het aanbrengen van spachtelputz 'fijn' op de wanden van woonkamer en keuken. Kleur gebroken wit. geheel uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan. 03-Tka-02d Spachtelputz wanden entree, toilet en trapopgang ,00 Het aanbrengen van spachtelputz 'fijn' op de wanden van de entree, toilet begane grond boven tegelwerk, trapopgang en overloop. Op 2e verdieping wordt t.p.v. trapopgang tot bovenzijde traphek behandeld. Kleur gebroken wit. geheel uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan.

28 Tka Pagina: 27 van Tka-02e Spachtelputz wanden slaapkamers ,00 Het aanbrengen van spachtelputz 'fijn' op de wanden van de slaapkamers. Kleur gebroken wit. geheel uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan. 03-Tka-02f Spachtelputz wanden slaapkamers (2 slaapkamers) ,00 Het aanbrengen van spachtelputz 'fijn' op de wanden van de 2 slaapkamers op de 1e verdieping, bij keuze voor optie 01-10b samenvoegen slaapkamer 2 en 3. Kleur door u te kiezen uit SPS-waaier. uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan. 03-Tka-02k Spachtelputz in extra kleur. 200,00 Het is eveneens mogelijk om spachtelputz in meerdere kleuren aan te brengen. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, vragen wij u aan ons door te geven welke kleuren u wenst. Genoemd is de prijs per extra kleur uit SPS-waaier. Gekozen kleurnr:. Ter plaatse van: 03-Tka-03a Stukwerk + sauswerk wanden woonkamer en keuken ,00 Het aanbrengen van sauswerk op de wanden van woonkamer en keuken. Alvorens de wanden worden gesausd zullen deze geheel worden gestukadoord. Kleur door u te kiezen uit RALwaaier. Door materiaalkeuze kan RAL-kleur licht afwijken. uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan.

29 Tka Pagina: 28 van Tka-03d Stukwerk + sauswerk wanden entree, toilet en trapopgang ,00 Het aanbrengen van sauswerk op de wanden van de entree, toilet begane grond boven tegelwerk, trapopgang en overloop. Alvorens de wanden worden gesausd zullen deze geheel worden gestukadoord. Kleur door u te kiezen uit RALwaaier. Door materiaalkeuze kan RAL-kleur licht afwijken. uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan. 03-Tka-03e Stukwerk + sauswerk wanden slaapkamers ,00 Het aanbrengen van sauswerk op de wanden van de slaapkamers. Alvorens de wanden worden gesausd zullen deze geheel worden gestukadoord. Kleur door u te kiezen uit RAL-waaier. Door materiaalkeuze kan RAL-kleur licht afwijken. uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan. 03-Tka-03f Stukwerk + sauswerk wanden slaapkamers (2 slaapkamers) ,00 Het aanbrengen van sauswerk op de wanden van de 2 slaapkamers op de 1e verdieping, bij keuze voor optie 01-10b samenvoegen slaapkamer 2 en 3. Alvorens de wanden worden gesausd zullen deze geheel worden gestukadoord. Kleur door u te kiezen uit RAL-waaier. Door materiaalkeuze kan RAL-kleur licht afwijken. uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan. 03-Tka-03k Sauswerk in extra kleur. 200,00 Het is eveneens mogelijk om het sauswerk in meerdere kleuren aan te brengen. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, vragen wij u aan ons door te geven welke kleuren u wenst. Genoemd is de prijs per extra RAL-kleur. Door materiaalkeuze kan RAL-kleur licht afwijken. Gekozen kleurnr:. Ter plaatse van:

30 Tka Pagina: 29 van Tka-06a Glasvlies behang met sauswerk wanden woonkamer en keuken ,00 Het aanbrengen van glasvliesbehang op de wanden van woonkamer en keuken. Na het aanbrengen van het glasvliesbehang worden de wanden gesausd, in een door u te kiezen kleur uit de RAL-waaier. uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan. Bij keuze voor deze optie wordt dit echter tot een minimum beperkt. 03-Tka-06d Glasvlies behang met sauswerk wanden entree, toilet en trapopgang ,00 Het aanbrengen van glasvliesbehang op de wanden van de entree, toilet en trapopgang. Na het aanbrengen van het glasvliesbehang worden de wanden gesausd, in een door u te kiezen kleur uit de RAL-waaier. uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan. Bij keuze voor deze optie wordt dit echter tot een minimum beperkt. 03-Tka-06e Glasvlies behang met sauswerk wanden slaapkamers ,00 Het aanbrengen van glasvliesbehang op de wanden van de slaapkamers op de 1e verdieping. Na het aanbrengen van het glasvliesbehang worden de wanden gesausd, in een door u te kiezen kleur uit de RAL-waaier. uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan. Bij keuze voor deze optie wordt dit echter tot een minimum beperkt. 03-Tka-06f Glasvlies behang met sauswerk wanden slaapkamers (2 slaapkamers) ,00 Het aanbrengen van glasvliesbehang op de wanden van de 2 slaapkamers op de 1e verdieping, bij keuze voor optie 01-10b samenvoegen slaapkamer 2 en 3. Na het aanbrengen van het glasvliesbehang worden de wanden gesausd, in een door u te kiezen kleur uit de RAL-waaier. uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan. Bij keuze voor deze optie wordt dit echter tot een minimum beperkt.

31 Tka Pagina: 30 van Tka-06k Sauswerk in extra kleur. 200,00 Het is eveneens mogelijk om het sauswerk in meerdere kleuren aan te brengen. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, vragen wij u aan ons door te geven welke kleuren u wenst. Genoemd is de prijs per extra RAL-kleur. Door materiaalkeuze kan RAL-kleur licht afwijken. Gekozen kleurnr:. Ter plaatse van: 03-Tka-14a Structuurspuitverf op plafonds begane grond laten vervallen. 150,00 Het vervallen van het standaard structuurspuitverf op de plafonds van de begane grond. De plafonds worden niet nader afgewerkt, dus ruw opgeleverd. 03-Tka-14d Structuurspuitverf op plafonds 1e verdieping laten vervallen. -110,00 Het vervallen van het standaard structuurspuitverf op de plafonds van de 1e verdieping. De plafonds worden niet nader afgewerkt, dus ruw opgeleverd. 03-Tka-14f Stukwerk + sauswerk op plafonds begane grond ,00 Het vervallen van het standaard structuurspuitverf en het aanbrengen van sauswerk op de plafonds van de begane grond. Het gehele plafond zal worden gestukadoord waarbij de v-naden worden weggesmeerd. Hierna wordt het plafond gesausd in een door u te bepalen RAL-kleur. Door materiaalkeuze kan RAL-kleur licht afwijken. uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan. 03-Tka-14i Stukwerk + sauswerk op plafonds 1e verdieping ,00 Het vervallen van het standaard structuurspuitverf en het aanbrengen van sauswerk op de plafonds van de 1e verdieping. Het gehele plafond zal worden gestukadoord waarbij de v-naden worden weggesmeerd. Hierna wordt het plafond gesausd in een door u te bepalen RAL-kleur. Door materiaalkeuze kan RAL-kleur licht afwijken. uit te sluiten, bij de bouw wordt nu eenmaal veel water gebruikt en door (snelle) droging kunnen er krimpscheuren ontstaan.

Project : Nieuwendijk "Westerhei fase 2d" Betreft : optielijst 4 woningen type Wielewaal

Project : Nieuwendijk Westerhei fase 2d Betreft : optielijst 4 woningen type Wielewaal Project : Nieuwendijk 21.231 - "Westerhei fase 2d" Betreft : optielijst 4 woningen type Wielewaal 21.231-W Pagina: 1 van 32 Optielijst 1 01-W-00a Conform begeleidend schrijven zijn 3 er verschillende optielijsten

Nadere informatie

Project : Woudrichem "Postweide" 12 woningen. Betreft : optielijst Woningtype A, B, C en D

Project : Woudrichem Postweide 12 woningen. Betreft : optielijst Woningtype A, B, C en D Project : Woudrichem 21.127 - "Postweide" 12 woningen Betreft : optielijst Woningtype A, B, C en D 21.127-A Pagina: 1 van 31 Optielijst 1 01-A-00a Conform begeleidend schrijven zijn 3 er verschillende

Nadere informatie

Project : Utrecht koopwon. Rijnvliet Zuid fase 2. Betreft : optielijst woningtype D1, D2 en E1

Project : Utrecht koopwon. Rijnvliet Zuid fase 2. Betreft : optielijst woningtype D1, D2 en E1 Project : Utrecht 21.374-56 koopwon. Rijnvliet Zuid fase 2 Betreft : optielijst woningtype D1, D2 en E1 21374-Tka Pagina: 1 van 34 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-Tka-00a Conform begeleidend

Nadere informatie

Project : Geertruidenberg woningen Koninginnenbastion. Betreft : optielijst woningtype B1, B2, C1, C2, D1, E1, F1, F2, F3 + F4

Project : Geertruidenberg woningen Koninginnenbastion. Betreft : optielijst woningtype B1, B2, C1, C2, D1, E1, F1, F2, F3 + F4 Project : Geertruidenberg 21361-34 woningen Koninginnenbastion Betreft : optielijst woningtype B1, B2, C1, C2, D1, E1, F1, F2, F3 + F4 21361-Rtc Pagina: 1 van 26 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst

Nadere informatie

Project : Utrecht koopwon. Rijnvliet Zuid fase 2. Betreft : optielijst woningtype B1, B2, B3, C1, C2 en C3

Project : Utrecht koopwon. Rijnvliet Zuid fase 2. Betreft : optielijst woningtype B1, B2, B3, C1, C2 en C3 Project : Utrecht 21.374-56 koopwon. Rijnvliet Zuid fase 2 Betreft : optielijst woningtype B1, B2, B3, C1, C2 en C3 21374-Rta Pagina: 1 van 32 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-Rta-00a Conform

Nadere informatie

Project : Nieuwendijk "Westerhei fase 2d" Betreft : optielijst 6 woningen type XL woning

Project : Nieuwendijk Westerhei fase 2d Betreft : optielijst 6 woningen type XL woning Project : Nieuwendijk 21.231 - "Westerhei fase 2d" Betreft : optielijst 6 woningen type XL woning 21.231-T Pagina: 1 van 33 Optielijst 1 01-T-00a Conform begeleidend schrijven zijn 3 er verschillende optielijsten

Nadere informatie

Project : Son en Breugel won. Sonse Hout Cluster I en J. Betreft : optielijst woningtype F (cluster J fase 2)

Project : Son en Breugel won. Sonse Hout Cluster I en J. Betreft : optielijst woningtype F (cluster J fase 2) Project : Son en Breugel 21.268 20 won. Sonse Hout Cluster I en J. Betreft : optielijst woningtype F (cluster J fase 2) 21.268-Tkq Pagina: 1 van 28 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-Tkq-00a

Nadere informatie

Project : Geertruidenberg woningen Koninginnenbastion. Betreft : optielijst woningtype G1 en G2.

Project : Geertruidenberg woningen Koninginnenbastion. Betreft : optielijst woningtype G1 en G2. Project : Geertruidenberg 21361-34 woningen Koninginnenbastion Betreft : optielijst woningtype G1 en G2. 21361-Tkg Pagina: 1 van 29 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-Tkg-00a Conform begeleidend

Nadere informatie

Project : Heesch woningen a/d Beemdstraat. Betreft : optielijst woningtype A en B

Project : Heesch woningen a/d Beemdstraat. Betreft : optielijst woningtype A en B Project : Heesch 21380-5 woningen a/d Beemdstraat Betreft : optielijst woningtype A en B 21380-Tkg Pagina: 1 van 36 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-Tkg-00a Conform begeleidend schrijven zijn

Nadere informatie

Project : Sint Willebrord woningen Oranje Nassau fase 1D. Betreft : optielijst woningtype C2

Project : Sint Willebrord woningen Oranje Nassau fase 1D. Betreft : optielijst woningtype C2 Project : Sint Willebrord 21227-20 woningen Oranje Nassau fase 1D Betreft : optielijst woningtype C2 21227-Tka Pagina: 1 van 36 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-Tka-00a Conform begeleidend

Nadere informatie

Project : Utrecht koopwon. Rijnvliet Zuid fase 2. Betreft : optielijst woningtype M1 en M2

Project : Utrecht koopwon. Rijnvliet Zuid fase 2. Betreft : optielijst woningtype M1 en M2 Project : Utrecht 21.374-56 koopwon. Rijnvliet Zuid fase 2 Betreft : optielijst woningtype M1 en M2 21374-Tkn Pagina: 1 van 33 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-Tkn-00a Conform begeleidend

Nadere informatie

Project : Teteringen woningen Teteringen plan Bouverijen. Betreft : optielijst tweekappers en vrijstaande woningen type E, F en G

Project : Teteringen woningen Teteringen plan Bouverijen. Betreft : optielijst tweekappers en vrijstaande woningen type E, F en G Project : Teteringen 21266-49 woningen Teteringen plan Bouverijen Betreft : optielijst tweekappers en vrijstaande woningen type E, F en G 21266-Tkn Pagina: 1 van 37 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst

Nadere informatie

Project : Beek en Donk De Beekse Akkers. Betreft : optielijst woningtype B3, C3, E3 en E4.

Project : Beek en Donk De Beekse Akkers. Betreft : optielijst woningtype B3, C3, E3 en E4. Project : Beek en Donk 21293 - De Beekse Akkers Betreft : optielijst woningtype B3, C3, E3 en E4. 21293-Rta Pagina: 1 van 31 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-Rta-00a Conform begeleidend schrijven

Nadere informatie

Project : Beek en Donk De Beekse Akkers. Betreft : optielijst woningtype B1, B2, C1, C2, C4, E1 en E2

Project : Beek en Donk De Beekse Akkers. Betreft : optielijst woningtype B1, B2, C1, C2, C4, E1 en E2 Project : Beek en Donk 21293 - De Beekse Akkers Betreft : optielijst woningtype B1, B2, C1, C2, C4, E1 en E2 21293-Rtg Pagina: 1 van 31 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-Rtg-00a Conform begeleidend

Nadere informatie

Project : Geertruidenberg won en 13 app Koninginnenbastion. Betreft : optielijst appartement I, J en K.

Project : Geertruidenberg won en 13 app Koninginnenbastion. Betreft : optielijst appartement I, J en K. Project : Geertruidenberg 21361-34 won en 13 app Koninginnenbastion Betreft : optielijst appartement I, J en K. 21361-IJK Pagina: 1 van 11 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-IJK-00a Conform

Nadere informatie

Project : Willemstad 20.728 - plan 'Kloosterblokje IV fase 1' Betreft : optielijst type Maarten Tromp & Piet Hein

Project : Willemstad 20.728 - plan 'Kloosterblokje IV fase 1' Betreft : optielijst type Maarten Tromp & Piet Hein Project : Willemstad 20.728 - plan 'Kloosterblokje IV fase 1' Betreft : optielijst type Maarten Tromp & Piet Hein 20.728-DEF Pagina: 1 van 18 Optielijst 1 Conform begeleidend schrijven zijn 3 verschillende

Nadere informatie

Project : Geertruidenberg won en 13 app Koninginnenbastion. Betreft : optielijst appartement D, E en F.

Project : Geertruidenberg won en 13 app Koninginnenbastion. Betreft : optielijst appartement D, E en F. Project : Geertruidenberg 21361-34 won en 13 app Koninginnenbastion Betreft : optielijst appartement D, E en F. 21361-DEF Pagina: 1 van 12 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-DEF-00a Conform

Nadere informatie

Project : Son en Breugel won. Sonse Hout Cluster I en J. Betreft : optielijst woningtype D (cluster J fase 2)

Project : Son en Breugel won. Sonse Hout Cluster I en J. Betreft : optielijst woningtype D (cluster J fase 2) Project : Son en Breugel 21.268 20 won. Sonse Hout Cluster I en J. Betreft : optielijst woningtype D (cluster J fase 2) 21.268-Rta Pagina: 1 van 29 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-Rta-00a

Nadere informatie

Project : Son en Breugel won. Sonse Hout Cluster I en J. Betreft : optielijst woningtype I (cluster J fase 2)

Project : Son en Breugel won. Sonse Hout Cluster I en J. Betreft : optielijst woningtype I (cluster J fase 2) Project : Son en Breugel 21.268 20 won. Sonse Hout Cluster I en J. Betreft : optielijst woningtype I (cluster J fase 2) 21.268-Tko Pagina: 1 van 33 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-Tko-00a

Nadere informatie

Project : Kerkdriel Kerkdriel 6 won. Betreft : optielijst 6 woningen type A, B en C.

Project : Kerkdriel Kerkdriel 6 won. Betreft : optielijst 6 woningen type A, B en C. Project : Kerkdriel 21.373 - Kerkdriel 6 won Betreft : optielijst 6 woningen type A, B en C. 21.373-TKg Pagina: 1 van 37 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-Tkg-00a Conform begeleidend schrijven

Nadere informatie

Project : Rossum woningen Weteringshoek. Betreft : optielijst woningtype J

Project : Rossum woningen Weteringshoek. Betreft : optielijst woningtype J Project : Rossum 21401-43 woningen Weteringshoek Betreft : optielijst woningtype J 21401-Lxl Pagina: 1 van 31 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-Lxl-00a Conform begeleidend schrijven zijn 3

Nadere informatie

Project : Son en Breugel won. Sonse Hout Cluster I en J. Betreft : optielijst woningtype G, H, J en K (cluster J fase 2)

Project : Son en Breugel won. Sonse Hout Cluster I en J. Betreft : optielijst woningtype G, H, J en K (cluster J fase 2) Project : Son en Breugel 21.268-20 won. Sonse Hout Cluster I en J. Betreft : optielijst woningtype G, H, J en K (cluster J fase 2) 21.268-Tkn Pagina: 1 van 37 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1

Nadere informatie

Project : Nuenen "plan Luistruik fase 2a" Betreft : optielijst 11 x woningtype B en C

Project : Nuenen plan Luistruik fase 2a Betreft : optielijst 11 x woningtype B en C Project : Nuenen 21.040 - "plan Luistruik fase 2a" Betreft : optielijst 11 x woningtype B en C 21.040-R Pagina: 1 van 28 Optielijst 1 01-R-00a Conform begeleidend schrijven zijn 3 er verschillende optielijsten

Nadere informatie

Project : Rossum woningen Weteringshoek. Betreft : optielijst woningtype A en B

Project : Rossum woningen Weteringshoek. Betreft : optielijst woningtype A en B Project : Rossum 21401-43 woningen Weteringshoek Betreft : optielijst woningtype A en B 21401-Tkn Pagina: 1 van 37 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-Tkn-00a Conform begeleidend schrijven zijn

Nadere informatie

Project : Sint Willebrord koopwoningen Oranje Nassau fase 2b. Betreft : optielijst woningtype E en F

Project : Sint Willebrord koopwoningen Oranje Nassau fase 2b. Betreft : optielijst woningtype E en F Project : Sint Willebrord 21228-23 koopwoningen Oranje Nassau fase 2b Betreft : optielijst woningtype E en F 21228-Rta Pagina: 1 van 31 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-Rta-00a Conform begeleidend

Nadere informatie

Project : Son en Breugel won. Sonse Hout Cluster I en J. Betreft : optielijst woningtype E (cluster J fase 2)

Project : Son en Breugel won. Sonse Hout Cluster I en J. Betreft : optielijst woningtype E (cluster J fase 2) Project : Son en Breugel 21.268 20 won. Sonse Hout Cluster I en J. Betreft : optielijst woningtype E (cluster J fase 2) 21.268-Tkg Pagina: 1 van 38 Keuze Code Omschrijving Prijs Optielijst 1 01-Tkg-00a

Nadere informatie

Project : Park Dillenburg fase 2

Project : Park Dillenburg fase 2 Pagina: 1 van 22 Project : Park Dillenburg fase 2 Betreft : Keuzelijst 2^1 kapwoning Keuzelijst: Park Dillenburg fase 2 Pagina: 2 van 22 Keuze Code Omschrijving Prijs (incl 21% BTW) Kopersmeer- en minderwerkopties.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Project ELS II te Kaatsheuvel

Project ELS II te Kaatsheuvel Project ELS II te Kaatsheuvel Project: Betreft: ELS II - FASE II KAATSHEUVEL Optielijsten Rijwoningen bwnr. 44 t/m 57 Status: Definitief Datum: 26-02-2019 Optielijst 01 (Casco opties) Onderstaand treft

Nadere informatie

Project ELS II te Kaatsheuvel

Project ELS II te Kaatsheuvel Project ELS II te Kaatsheuvel Project: Betreft: ELS II - FASE II KAATSHEUVEL Optielijsten 2-1-kapwoningen bwnr. 1 t/m 18 Status: Definitief Datum: 26-02-2019 Optielijst 01 (Casco opties) Onderstaand treft

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 01 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1010300 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 14.950,00 uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw De gevel van

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Heereland te Raamsdonksveer

Heereland te Raamsdonksveer Project Heereland te Raamsdonksveer Project: Betreft: Heereland te Raamsdonksveer Optielijst 2-1-kapwoningen bnrs. 18 t/m 21 3-1-kapwoningen bnrs. 15, 17, 22 & 24 Status: Definitief Datum: 27-09-2018 Optielijst

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010210 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Heereland te Raamsdonksveer

Heereland te Raamsdonksveer Project Heereland te Raamsdonksveer Project: Betreft: Heereland te Raamsdonksveer Optielijst Rijwoningen bnrs. 1 t/m 14 Tussenwoningen bnrs. 16 & 23 Status: Definitief Datum: 27-09-2018 Optielijst 1 Onderstaand

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Keuzelijst De Uitkijk te Cuijk Woningtype A, B, C en D

Keuzelijst De Uitkijk te Cuijk Woningtype A, B, C en D Pagina: 1 van 17 Keuzelijst De Uitkijk te Cuijk Woningtype A, B, C en D Pagina: 2 van 17 Keuze Code Omschrijving Prijs Kopersmeer- en minderwerkopties 22.02ab Uitbreiding begane grond type A en B achterzijde

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010220 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze Project: 00229 - Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Koperskeuze Bouwkundige wijzigingen 10.5402 Aanbouw achtergevel +1800 mm 16.950,00 Het vergroten van de woning d.m.v. het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW)

OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW) OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW) A100 A200a A200b A201a A201b A300a A300b A301a A301b Prefab kelder Het aanbrengen van een prefab betonkelder (ongeïsoleerd) onder de woning, in een standaard afmeting van circa 3,2

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1 RUWBOUW GROTE OPTIES

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 230600 Keuken, extra koudwateraansluiting p/stuk 225,00 Het leveren en aanbrengen van een koud-wateraansluiting voorzien van een eenvoudige tapkraan bij de spoelbak (t.b.v. bijvoorbeeld

Nadere informatie

Project meer- en minderwerklijst

Project meer- en minderwerklijst Project: De Verwondering Project meer- en minderwerklijst Uitbreiden Begane grond woning 1200 mm (30) De begane grond van de woning aan de achterzijde uitbreiden met 1200 mm conform tekening(en). Inclusief

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen ruwbouw

Optielijst Woonwensen ruwbouw Sluitingsdatum: n.t.b. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuzes aankruisen. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u deze altijd aan uw kopersbegeleider voorleggen. Na de sluitingsdatum zijn

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018100 Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Kenmerk maart Bouwopties. Rijwoningen

Kenmerk maart Bouwopties. Rijwoningen Kenmerk maart 2018 Bouwopties Optie 1 Uitbouw woonkamer circa 1,2 m Deachterzijde van de woonkamer wordt op de begane grond circa 1,2 meter uitgebouwd, over de breedte van de woonkamer. De afwerking van

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5104 Erker in de zijgevel A 5100 HS Het leveren en aanbrengen van een erker in de kopgevel op de begane grond. Inclusief het aanbrengen van een lage gemetselde borstwering

Nadere informatie

Optiekeuzelijst. Van Wijnen Dordrecht B.V. Datum: Lekkerkerk, Wonen in De Kragen Makelaars keuzelijst 2^1 Kapwoning

Optiekeuzelijst. Van Wijnen Dordrecht B.V. Datum: Lekkerkerk, Wonen in De Kragen Makelaars keuzelijst 2^1 Kapwoning Hierbij treft u een overzicht aan met de standaard meer- en minderwerkopties gebaseerd op de standaard plattegronden. Omdat de beleving van het wonen door iedereen anders wordt ervaren, kan het voorkomen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 8.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd

Nadere informatie

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers)

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.0400 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5700mm 11.750,00 Het vergroten van de woning aan

Nadere informatie

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Standaard meer- en minderwerklijst:

Standaard meer- en minderwerklijst: Standaard meer- en minderwerklijst: datum: 28/11/2013 datum gewijzigd: KAVEL EN TYPE: NAAM: ADRES: WOONPLAATS: TELEFOON: GSM: E- MAIL: Beslismomenten Keukenopties Sanitairshowroom Tegelshowroom Gevelopties

Nadere informatie

MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW

MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW WONINGTYPE: RIETZANGER MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW Betreft Projectnummer Keuze : 's Gravenzande - 53 won Natuurlijk Wonen : 719005 : prijzen incl. BTW Optie Omschrijving Prijs in Kopersopties

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 16 1010000 PV-panelen Geen verrekening 0,00 In de basis krijgen de woningen geen PV-panelen. Bij het kiezen van de kopersoptie van een uitbouw (optienummer 1010200 of 1010300) is er een PV-systeem

Nadere informatie

Rehorst Bouw. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Moordrecht, plan De Brinkhorst 2e fase 40 woningen. Bouwnummer... / woningtype Baluster

Rehorst Bouw. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Moordrecht, plan De Brinkhorst 2e fase 40 woningen. Bouwnummer... / woningtype Baluster Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) Behandeld door S. (Stefan) Brand E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Moordrecht, plan De Brinkhorst 2e fase 40 woningen Betreft Bouwnummer... / woningtype Baluster

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 Zolderindeling met 2 onbenoemde ruimten + overloop F 7300 OH Het wijzigen van de indeling op de tweede verdieping door middel van het creëren van twee onbenoemde ruimten

Nadere informatie

Alternatieven in meer- en minderwerk bedragen zijn inclusief 21% BTW RUWBOUW

Alternatieven in meer- en minderwerk bedragen zijn inclusief 21% BTW RUWBOUW Alternatieven in meer- en minderwerk bedragen zijn inclusief 21% BTW RUWBOUW O 1.001 Aanbouw verlengen aan achterzijde woning (extra slaapkamer) 25.500,-- Bnr. 1t/m3 Het vergroten van de woning door het

Nadere informatie

MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW

MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW WONINGTYPE: WATERJUFFER MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW Betreft Projectnummer Keuze : 's Gravenzande - 53 won Natuurlijk Wonen : 719005 : prijzen incl. BTW Optie Omschrijving Prijs in Kopersopties

Nadere informatie

Rijwoning hoek bnr. 10

Rijwoning hoek bnr. 10 Kenmerk mei 2017 Bouwopties Rijwoning Rijwoning Optie 1 Trapkast Onder de trap in de woonkamer wordt een kast gerealiseerd. Elektrapunten conform de optietekening. Optie 2 Vergroten badkamer met circa

Nadere informatie

Rijwoning tussen bnr. 20 en 23

Rijwoning tussen bnr. 20 en 23 Kenmerk mei 2017 Bouwopties Optie 1 Trapkast Onder de trap in de woonkamer wordt een kast gerealiseerd. Elektrapunten conform de optietekening. Optie 2 Vergroten badkamer met circa 30 cm (uitgaande van

Nadere informatie

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s)

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s) Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Weespersluis Lanenrijk fase 1B1

Weespersluis Lanenrijk fase 1B1 Weespersluis Lanenrijk fase 1B1 Koperskeuzelijst type H ruwbouw VT-KK-H01 d.d. 09-05-2018 Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) E-mail Weespersluis1B1 @adriaanvanerk.nl Project Weesp, plan Weespersluis fase 1B1

Nadere informatie

Weespersluis Lanenrijk fase 1B1

Weespersluis Lanenrijk fase 1B1 Weespersluis Lanenrijk fase 1B1 Koperskeuzelijst type J ruwbouw VT-KK-J01 d.d. 09-05-2018 Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) E-mail Weespersluis1B1 @adriaanvanerk.nl. Project Weesp, plan Weespersluis fase

Nadere informatie

Optiekeuzelijst. Van Wijnen Dordrecht B.V. Datum: Lekkerkerk, Wonen in De Kragen Makelaars keuzelijst 2^1 Kapwoning XL Variant

Optiekeuzelijst. Van Wijnen Dordrecht B.V. Datum: Lekkerkerk, Wonen in De Kragen Makelaars keuzelijst 2^1 Kapwoning XL Variant Hierbij treft u een overzicht aan met de standaard meer- en minderwerkopties gebaseerd op de standaard plattegronden. Omdat de beleving van het wonen door iedereen anders wordt ervaren, kan het voorkomen

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : Alle typen Versiedatum :

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : Alle typen Versiedatum : Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving : Schoonhoven, 24 van 89 won. Zilverrijk Woningtype : Alle typen Versiedatum : 30-6-2017 Bouw : Naam verkrijger(s) : Adres

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 Aanbouw achtergevel + 240cm A 5400 OH Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 240 cm, inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

met circa 2400 mm Het uitbreiden van de woonkamer aan de achterzijde van de woning met circa 2400 mm. Uitvoering conform optietekening.

met circa 2400 mm Het uitbreiden van de woonkamer aan de achterzijde van de woning met circa 2400 mm. Uitvoering conform optietekening. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuze aankruisen. Indien u vragen heeft kunt u uw koperbegeleider hierover benaderen. Bouwkundig B01-V Het uitbreiden van de woning aan de achterzijde (woonkamer)

Nadere informatie

Type A. Bouwopties. Kenmerk 28 juni 2018

Type A. Bouwopties. Kenmerk 28 juni 2018 Kenmerk 28 juni 2018 Bouwopties Let op! Mocht u willen kiezen voor één of meerdere ruwbouwopties uit onderstaande lijst, dan dient u deze keuze te maken voor het ondertekenen van de koopaanneemovereenkomst.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 1 1017100 Erker begane grond voorzijde (woning type A) Op de begane grond, aan de voorzijde van de woning, wordt een erker gerealiseerd. De erker wordt voorzien van een plat dak, afgewerkt

Nadere informatie

Koningsdaal Nijmegen Koperskeuzelijst. 01 Woninguitbreidingen. 10 Bouwkundige opties. Prijs incl. 21% BTW. Optie code

Koningsdaal Nijmegen Koperskeuzelijst. 01 Woninguitbreidingen. 10 Bouwkundige opties. Prijs incl. 21% BTW. Optie code 01 Woninguitbreidingen 10 Bouwkundige opties 0110.1.001A Uitbouw begane grond 1200 mm. (beuk 5400) 9.500,- /ST - De woning wordt aan de achterzijde 1200 mm. uitgebouwd; Zie optie 1B op optieblad 15 d.d.

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden Lijstkleur: Rood KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) Vrijstaande woning in het plan Waterhof

Nadere informatie

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Type F1. Bouwopties. Kenmerk 28 juni 2018

Type F1. Bouwopties. Kenmerk 28 juni 2018 Kenmerk 28 juni 2018 Bouwopties Let op! Mocht u willen kiezen voor één of meerdere ruwbouwopties uit onderstaande lijst, dan dient u deze keuze te maken voor het ondertekenen van de koopaanneemovereenkomst.

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning)

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5122 10.5123 10.5124 10.5125 10.5126 10.5127 Aanbouw achtergevel +1800 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen ruwbouw

Optielijst Woonwensen ruwbouw Sluitingsdatum: n.t.b. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuzes aankruisen. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u deze altijd aan uw kopersbegeleider voorleggen. Na de sluitingsdatum zijn

Nadere informatie

Koperskeuzelijst 24 woningen plan Essenstein te Zeist

Koperskeuzelijst 24 woningen plan Essenstein te Zeist Koperskeuzelijst 24 woningen plan Essenstein te Zeist EXTERNE ALTERNATIEVEN (SLUITINGSDATUM = 06 MAART 2017) Optieprijs inclusief 21% BTW Aangebouwde houten tuinberging op betonvloer achter de tuinkamer.

Nadere informatie

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) ,-

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) ,- Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) 12.421,- Aanbouw over gehele breedte van de achtergevel van de woning conform optietekening. In de optie zijn de volgende onderdelen opgenomen:

Nadere informatie

Naam koper: Bouwnummer:

Naam koper: Bouwnummer: Ruimtevergrotende opties den Bogerd - Voorste Wei en lange Wei 180125.0 Naam koper: Bouwnummer: Hieronder vindt u de keuzemogelijkheden voor de ruimtevergrotende opties. Aan de hand van deze lijst kunt

Nadere informatie

Weespersluis Lanenrijk fase 1B1

Weespersluis Lanenrijk fase 1B1 Weespersluis Lanenrijk fase 1B1 Koperskeuzelijst type C ruwbouw VT-KK-C01 d.d. 09-05-2018 Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) E-mail Weespersluis1B1 @adriaanvanerk.nl Project Weesp, plan Weespersluis fase 1B1

Nadere informatie

Rehorst BOUW. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Moordrecht, plan De Binkhorst fase 2b 43 woningen. Bouwnummer... / woningtype Markies.

Rehorst BOUW. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Moordrecht, plan De Binkhorst fase 2b 43 woningen. Bouwnummer... / woningtype Markies. Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) Behandeld door S. (Stefan) Brand E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Moordrecht, plan De Binkhorst fase 2b 43 woningen Betreft Bouwnummer... / woningtype Markies

Nadere informatie

KOPERSKEUZELIJST RUWBOUW

KOPERSKEUZELIJST RUWBOUW KOPERSKEUZELIJST RUWBOUW Datum 01 02 2019 Bouwnummer Projectnaam Schoonhoven Zilverrijk 20 won/blok 8 Bouwtype Alle types N.B. Deze koperskeuzelijst dient voor de sluitingsdatum in ons bezit te zijn en

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 Keuzelijst Ruwbouw Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst gaarne deze

Nadere informatie

Kenmerk Type A. De Hoffelijkheid Hoef en Haag. 't Hof. bouwopties

Kenmerk Type A. De Hoffelijkheid Hoef en Haag. 't Hof. bouwopties Kenmerk 3.3.2016 De Hoffelijkheid Hoef en Haag bouwopties tekenstuk omschrijvingen voor akkoord, handtekening:... datum:... bouwnummer:... Optie 1.1a Uitbouw achtergevel 1,2 meter (hoek) bnr 22, 26 en

Nadere informatie