Floravontuur Business Club Bedrijvenbrochure 2015

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Floravontuur Business Club Bedrijvenbrochure 2015"

Transcriptie

1 Floravontuur Business Club Bedrijvenbrochure 2015

2 Voorwoord Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer, een impuls voor Zoetermeer Met de organisatie van de Floriade in 1992 heeft de gemeente Zoetermeer de basis gelegd voor een brede landelijke bekendheid. Maar ook bij de eigen burgers heeft de gemeente zich succesvol geprofileerd door middel van een reeks van evenementen onder de verzamelnaam: Floravontuur. Door de bank genomen zijn deze zeer enthousiast ontvangen, niet alleen door de diverse verenigingen en organisaties in Zoetermeer, maar ook door de inwoners. In de reacties klonk met name de waardering door voor het nieuwe elan en het feit dat plannen ook werkelijk werden opgepakt en uitgevoerd. Gevoeld werd dat Floravontuur-evenementen geen eendagsvliegen mochten zijn, maar juist de aanzet moesten vormen voor jaarlijks terugkerende reeksen van activiteiten. Begin 1994 heeft de gemeente Zoetermeer het vaandel overgedragen aan Stichting Floravontuur. Dat de gemeente veel waarde hecht aan het werk van Floravontuur, blijkt wel uit de toezegging van het gemeentebestuur, dat initiatieven van de Stichting actief zullen worden ondersteund. Inmiddels heeft Floravontuur bijna twintig succesvolle jaren achter de rug, waarin zowel het evenementenprogramma als het aantal participerende bedrijven fors is toegenomen. Floravontuur wil graag een groot scala van evenementen kunnen bieden. Hier ligt een schone en lucratieve taak voor het bedrijfsleven. Er is sprake van een wisselwerking: dankzij het bedrijfsleven kunnen activiteiten worden gerealiseerd en door als sponsor voor een evenement op te treden kan het bedrijfsleven zich op een aantrekkelijke en sympathieke wijze profileren. Het bedrijfsleven heeft er baat bij om dergelijke activiteiten te initiëren en waar mogelijk te ondersteunen. Die wissel wordt getrokken en die uitdaging mag het niet uit de weg gaan. Mevrouw L.M. Huizer Voorzitter Floravontuur Promotie Zoetermeer

3 Inleiding Evenementen Zoetermeer is een bruisende stad waar jaarlijks tientallen evenementen in alle soorten en maten georganiseerd worden. Naast de evenementen die Promotie Zoetermeer zelf organiseert zoals Zoetermeer Culinair, Cultuur Lokaal en het Bevrijdingsfestival worden vele evenementen met financiële en promotionele middelen ondersteund. Dit is voor Promotie Zoetermeer een belangrijk middel om haar doelstelling te verwezenlijken: het vergroten van de betrokkenheid van de Zoetermeerse burgers, ondernemers en instellingen bij hun stad en het in positieve zin beïnvloeden van de naamsbekendheid van Zoetermeer buiten de stadsgrenzen. Het gevarieerde evenementenprogramma, van muziektheater tot (inter) nationale sporttoernooien, bewijst dat het motto Zoetermeer Bruist! goed gekozen is. Alle instellingen of personen die in Zoetermeer een evenement willen organiseren kunnen een aanvraag doen om door Promotie Zoetermeer ondersteund te worden. De aanvraag wordt getoetst op een aantal criteria en wanneer het in de doelstelling van Promotie Zoetermeer past wordt het intaketraject gestart. Business Club Vanuit de diverse activiteiten voor ondernemers in en om Zoetermeer die Promotie Zoetermeer organiseert is in 1994 een apart label ontstaan: Floravontuur Business Club. Als één van de grootste netwerkorganisaties uit de regio Haaglanden is Floravontuur een begrip geworden met vele eigen evenementen zoals de maandelijkse netwerkborrels en het jaarlijkse golftoernooi en wintergala. Stimulering toerisme Zoetermeer als toeristische bestemming? Jazeker! Elk jaar weten meer bezoekers onze stad te vinden als bestemming voor een leuke dag uit. Of het nu een bezoek is aan één van de evenementen of een wandelroute langs de historische wegwijzer, een bezoek aan één van de sportieve trekpleisters zoals Snowworld, Burggolf en Dutch Water Dreams of een diner in een van de geweldige restaurants, het bruisende karakter zet de stad Zoetermeer steeds meer op de kaart. Promotie Zoetermeer ondersteunt diverse initiatieven die het toerisme in de stad bevorderen.

4 Evenementen Naast de vele kleinere zijn er jaarlijks een aantal grote evenementen die kunnen rekenen op steeds groeiende belangstelling van zowel publiek als deelnemers: Zoetermeer Culinair Ieder jaar wordt de Markt in Zoetermeer voor drie dagen omgetoverd in een culinair festijn voor fijnproevers. De beste restaurants uit de omgeving geven hun visitekaartje in de vorm van een heerlijke verscheidenheid aan gerechtjes. De live muzikale begeleiding door bekende artiesten maakt het feest compleet. Cultuur Lokaal Het Stadscentrum van Zoetermeer wordt één zaterdag per jaar omgebouwd tot een groots, multicultureel festivalterrein. Het festival Cultuur Lokaal laat bezoekers kennis maken met elkaar en met de verschillende culturen en culturele uitingen die in Zoetermeer vertegenwoordigd zijn. Het festival heeft verschillende podia met diverse optredens van amateurverenigingen en professionele artiesten. Daarnaast vindt de Zoetermeerse Cultuurmarkt plaats: ruim 60 marktkramen met informatie van amateurverenigingen, culturele verenigingen en instellingen, vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke instellingen. Bevrijdingsfestival Vanaf 2000 wordt in Zoetermeer jaarlijks het Bevrijdingsfeest gevierd. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot één van de grootste in de regio en heeft een naam hoog te houden op het gebied van de artiesten die komen optreden. Veel nationaal bekende artiesten, zoals Ilse de Lange, Roel van Velzen, De Dijk, Alain Clark en Waylon beklommen het podium op de Markt en wisten, met de vele duizenden toeschouwers, een geweldig feest in Zoetermeer te maken. Ondersteuning bij overige evenementen Naast de eigen initiatieven komen jaarlijks vele evenementen in aanmerking voor ondersteuning door Promotie Zoetermeer. Het is voor een organisatie aantrekkelijk om een initiatief bij Floravontuur Promotie Zoetermeer onder te brengen, want naast financiële en/of promotionele ondersteuning verstrekt promotie Zoetermeer - indien nodig - adviezen op het gebied van evenementorganisatie en sponsorfinding. Vele evenementen zijn mede door deze steun een groot succes geworden!

5 Middelen Floravontuur wil het Zoetermeerse bedrijfsleven zo veel mogelijk betrekken bij het verwezenlijken van haar doelstelling. Het bedrijfsleven is immers ook gebaat bij een vestigingsplaats met uitstraling. Mede dankzij de donaties van het bedrijfsleven en derden is Floravontuur in staat een veelzijdig jaarprogramma met evenementen samen te stellen. Samen met de organisatoren wordt gestreefd om elke activiteit (tenminste) kostendekkend af te ronden. Gestreefd wordt om een kwart van het beoogde budget te verkrijgen uit sponsoring van de evenementen. De sponsors worden gezocht binnen, maar ook buiten Zoetermeer. Andere bronnen van inkomsten vormen de jaarlijkse Floravontuur Najaarskermis, die zich mag verheugen op een grote, regionale belangstelling. Dankzij de donaties van het bedrijfsleven kunnen vele verenigingen en instellingen in Zoetermeer, die grotendeels bestaan dankzij de inzet van vrijwilligers, hun doel bereiken en een ( jaarlijks) evenement realiseren.

6 De Business Club Als donateur van Promotie Zoetermeer bent u automatisch lid van de Floravontuur Business Club. Deze Business Club behoort tot de grootste van de regio Haaglanden en bestaat al ruim 20 jaar. Bijeenkomsten De 235 leden ontvangen uitnodigingen voor goedbezochte maandelijkse netwerkborrels. Veel van deze borrels hebben een terugkerend thema. Zo zijn de Aspergeborrel, Haringparty, Mosselparty en de Beaujolais Primeur proeverij een begrip geworden en mogen rekenen op grote bezoekersaantallen. Laagdrempeligheid, informeel netwerken, nieuwe contacten opdoen en kennis maken met de diversiteit van de stad Zoetermeer staan centraal. Naast de maandelijkse borrels zijn er een aantal evenementen die door de Business Club worden georganiseerd. Zo kunt u deelnemen aan het jaarlijkse Floravontuur Golftoernooi en het exclusieve Wintergala. De leden Iedere ondernemer is welkom bij de Floravontuur Business Club. Het gaat immers om zakendoen in Zoetermeer. De Floravontuur Businessclub is bij uitstek het platform waarop dit gebeurd. Naast de ondernemers zijn ook de lokale politici nauw betrokken bij de Business Club. De burgemeester,wethouders en gemeenteraadsleden bezoeken veelvuldig de bijeenkomsten. De inkomsten van de Floravontuur Business Club worden door stichting Promotie Zoetermeer gebruikt om evenementen te organiseren en toeristische producten te ontwikkelen. Jaarlijks zijn dat zo'n 70 evenementen. De leden van de Floravontuur Businessclub dragen dus ook bij aan de stadspromotie en het vestigingsklimaat van de stad Zoetermeer. Magazine Eens per kwartaal verschijnt het magazine van de Floravontuur Business Club, de Qua. Deze uitgave wordt bijzonder goed gelezen. Naast redactionele artikelen en verslagen van de diverse activiteiten van de Business Club is er ook ruimte voor de leden om zich te profileren door middel van advertenties en inzendingen voor de rubriek Zakelijk Nieuws.

7 Voordelen donateurschap Het donateurschap bij de Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer brengt een aantal voordelen met zich mee: U toont zich als ondernemer betrokken bij de maatschappelijke versterking van de stad in het kader van Good Citizenship. In veel gevallen zullen uw werknemers in Zoetermeer woonachtig zijn en mee kunnen genieten van de vele evenementen. Daarnaast leidt de promotie van de stad tot een economische impuls die ook uw onderneming nieuwe kansen kan bieden. U sponsort indirect de circa 70 evenementen die Promotie Zoetermeer organiseert en ondersteunt. Sponsorverzoeken die u als ondernemer krijgt kunt u dan ook doorverwijzen naar Promotie Zoetermeer. Onder bepaalde voorwaarden kent Promotie Zoetermeer financiële garantstellingen toe aan deze evenementen. U wordt lid van een toegankelijk zakelijk netwerk van 235 ondernemers die binnen de actieve business club regelmatig bijeen komen. In veel gevallen zijn de directieleden of commercieel managers van deze ondernemingen aanwezig op de activiteiten van de club.

8 De bijdrage De kosten voor het donateurschap van Promotie Zoetermeer en lidmaatschap van Floravontuur Business Club worden bepaald door het aantal werknemers van de donateur: Eenmanszaak 365,- per jaar Bedrijven met 2-3 medewerkers 560,- per jaar Bedrijven met 4-9 medewerkers 710,- per jaar Bedrijven met medewerkers 1.020,- per jaar Bedrijven met medewerkers 1.710,- per jaar Bedrijven met medewerkers 2.295,- per jaar Bedrijven met medewerkers 2.880,- per jaar Bedrijven met meer dan 100 medewerkers 3.215,- per jaar Het afsluiten van collectieve contracten voor bijvoorbeeld winkelcentra is mogelijk. De hoogte van de bijdrage wordt dan bepaald door het aantal winkels: Winkelcentra t/m 10 winkels Winkelcentra 11 t/m 20 winkels Winkelcentra 21 t/m 30 winkels 950,- per jaar 1.650,- per jaar 2.025,- per jaar Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. Met het oog op de continuïteit wordt bij elke bijdrage uitgegaan van een toezegging voor drie jaar, die ingaat op het moment van (schriftelijke) aanmelding. De bedragen worden voor de duur van deze drie jaar vastgesteld en worden niet tussentijds verhoogd. De bijdragen geschieden in de vorm van een donatie en zijn dus fiscaal aftrekbaar. De bestedingen van de Stichting worden door een externe accountant gecontroleerd, zodat er te allen tijde verantwoording kan worden afgelegd over de financiële stand van zaken.

9 Het bestuur Bestuurssamenstelling Stichting Promotie Zoetermeer Mevrouw L.M. Huizer De heer mr H. Eijer De heer A.B.M. Kamphuis De heer E. Gareman De heer H. J. Mars De heer G. Tetro De heer mr W.P. Keulers voorzitter secretaris penningmeester bestuurslid bestuurslid bestuurslid bestuurslid Mevrouw L.M. Huizer is niet alleen in naam voorzitter van Stichting Promotie Zoetermeer, maar samen met het bestuur geeft zij daadwerkelijk aanzetten om via de evenementen en Business Club bijeenkomsten uit te dragen dat Zoetermeer heel veel te bieden heeft. De leden van het bestuur dragen door hun maatschappelijke positie en hun netwerk veel bij aan het draagvlak van Promotie Zoetermeer. Kantoor Stichting Promotie Zoetermeer Mevrouw Margreet van Driel Mevrouw Esmeralda Pondman Mevrouw Johanneke de Rooij Mevrouw Lutina Roerig De heer Jeffrey de Bake Mevrouw Marjolein Haars Mevrouw Angela Adriaanse Directeur Coördinator Evenementen Parttime Manager Projecten Parttime Coördinator Evenementen & Garantstellingen Parttime Coördinator Evenementen & Toerisme Parttime Office manager Parttime Office manager

10 (Edsigns) 3 Hamij 4MKB 1892 Eten & Drinken ABN AMRO Bank NV ABS Den Elzen Zoetermeer ADO Den Haag Advocatenkantoor Franken Advocatenkantoor Perquin Aqua Flor Bloembinders Ardito Fotografie ART & FINISH Reclame Artistic Productions attazoetermeer NVM makelaars Audi van Beynum BV Autohaag Zeeuw Zoetermeer Auto-Service van der Velden Zoetermeer Avalon Evenementen, Advies en Organisatie Ayers Rock Bella Torino / Bella Boven Benders Advocaten Bijlard International Bikesplaza B.V. Biznizcoach Blomsma Print & Sign BMD bouwenmetdaadkracht BMW Den Haag BoitenLuhrs Boom & van Ketel grafimedia Bos & van der Burg advocaten Bosch Glaskunst BV Boulogne Jonkers Bouwhof Breevast B.V. BSA Arbeidsrecht Buro Raad & Daad BWK Administraties B.V. C2N Bouwmanagement Capricorn Security Service B.V. Cater & Co Centrum voor Kunst & Cultuur City Box Zoetermeer Claasen Coatings Claassen, Moolenbeek & Partners Clooney Communicatiebureau Nota Bene Complex Creative Colors Croon Elektrotechniek B.V. CultuurPodium Boerderij De Braecken administratie- & assurantiekantoor DB Telecom De Goede Woning De Gouden Sleutel De Makelaars Jenné Baars Jenné Dekker Sport Zoetermeer De Rijk Magazijninrichting BV De Witte Raaf Direct Minds B.V. DNN Verhuur De Drie Ballonnen De Potter Media XL Drankengroothandel Boonekamp B.V. Drukkerij Uleman de Residentie Drukkerij Zoeterhage DSW Rijswijk Dura Vermeer Bouw Zuid West BV. Dutch Water Dreams Edusafe Trainingen en Opleidingen Eijer Jansen De Bluts Advocaten EY Accountants LLP Esquadraat Quality Catering Fascinating Jazz FEP Projectinrichting Firm in Enterprise Flex MultiMedia Service B.V. Flexurance Flowsound Fluxility Flynth adviseurs en accountants BV Formzet Fortune Forward Events Francesca maakt Reclame G-evenementen Gall & Gall Buytenwegh Gerechtsdeurwaarderskantoor Over de Vest Golden Tulip & Tulip Inn Zoetermeer-Den Haag Golfbaan Bentwoud Golfbaan BurgGolf Zoetermeer Grand Café Vrienden HCRM group B.V. Herwijnen Walking & Outdoor hetuitzendbureau.nl Het Wapen van Zoetermeer HKZ Specialisatie Hofstede Meerzigt Hommerson Casino s Zoetermeer Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting Hudson ID College Zoetermeer ING Afd. MKB IT Services Group B.V. Jacobse Hulsebosch Doorduyn J&K Catering JSR Office-Project-Sharepoint Just Notaris van der Bijl Juwelier van Koningsbruggen JWinfotainment K&M Accountants Kasterop Klaverblad Verzekeringen Klavertje 4 Kleine steentjes muziek Koninklijke Horeca Nederland KPN/Gemnet Krol Management & Advies La Budé B.V. Lakarsk t Lange Land Ziekenhuis Leerwerkbedrijf Stichting Ecoware L'Exception/Lenselink Luigi van Leeuwen Mediation and Advise B.V.

11 Makro Delft Mazda De Voorstad McDonald's restaurants Zoetermeer MEES Ruimte & Milieu Meijer & van Eerden Architectenbureau BV Misi BV MKZ Metaalbewerking B.V. MTC de Leyens BV Multi Office Zoetermeer Nederlandse Reanimatiestichting New Xperience, Innovation & Development Nieuwenburg Bloemen Nice to Meat Niham Zoetermeer Notariskantoor Van Loenen & De Groot Omroep West P&A artistics Pasta Company XL PentaPro Pilatusdam Mens en Organisatie Q-Idee Quadrans RaboBank Vlietstreek-Zoetermeer Red Point Alloys BV Reinold Vugs Communicatie Restaurant Caesar Ricoh Document Center Haaglanden Ridemi Belastingadvies Rob Swart makelaar & taxateur Ron Jenner Photo & Graphic Design Scheidingsexpert Scholte VerhuisGroep Euromovers Silverdome SKN Bouw SLEE Communicatie Smits van Burgst SnowWorld Zoetermeer SNS Bank Zoetermeer SNS-IT B.V. Spectrum Communicatie SRK Rechtshulp Stadstheater Zoetermeer Stevens Van Dijck Stichting Onderneem.net Streekblad Studio Zoetermeer SV Land TakenCare BV Teamwerk TECE Vastgoed Beheer Technip Benelux BV Timeless Events Toshiba Medical Systems Europe BV Total Security Toyota Mové Zoetermeer TPM groep BV TrackJack Europe B.V. TREON Bouw B.V. Utime Uw Eigen Drogist Mamojo Van As makelaardij B.V. Van Burkum Accountancy Van der Kroft s Party Rental Van der Linden Groep Van der Toolen & Van Oorschot Van Dorp Installaties Zoetermeer van Emmerik Elektrotechniek BV Van IJzendoorn Fotografie Van Lanschot Bankiers Van Oeveren Accountants Van Waay Interieurs Verhuisbedrijf Henneken B.V. Vestia Zoetermeer VIP Marketing BV Vision2Watch Vivon Nederland B.V. ViV SUITS & SHIRTS Kleding die je pakt! Volker Wessels Vastgoed BV Voorwaarts Mars VP Stadshart Zoetermeer VP Woonhart Zoetermeer Vrienden van het Lange Landziekenhuis Weleda Benelux SE WGSP Zoetermeer Wijnkamp & Keulers Advocaten Belastingkundigen B.V. Wils Art Wim van der Ham Keukens Winara Project en Interim management Worrell & Jetten Accountants en Adviseurs Zicht risico-en verzekeringsadviseur Zoetermeer Dichtbij Zoetermeerse Glashandel Van Den Heuvel B.V. Zoetermeer Into Business

12 Contact U vindt het kantoor van Promotie Zoetermeer aan de Eerste Stationsstraat 97 te Zoetermeer. Het secretariaat is dagelijks bereikbaar van tot uur. Floravontuur Promotie Zoetermeer Postbus AG Zoetermeer Telefoon : Fax : WebSite : Colofon: Redactie: Margreet van Driel Jeroen Vermeer Fotografie: Foto s beschikbaar gesteld door: Arnold de Gans (pagina 3) Isabel Fagg (Pagina 10) van links naar rechts: Johanneke de Rooij, Jeffrey de Bake, Esmeralda Pondman, Margreet van Driel, Angela Adriaanse, Lutina Roerig en Marjolein Haars.

Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer

Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer Voorwoord Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer Een impuls voor Zoetermeer Met de organisatie van de Floriade in 1992 heeft de gemeente Zoetermeer de basis gelegd voor een brede landelijke bekendheid.

Nadere informatie

WTC Business Club Een club van enthousiaste ondernemers...

WTC Business Club Een club van enthousiaste ondernemers... WTC Business Club Een club van enthousiaste ondernemers... Een wereldwijd netwerk tot uw beschikking Netwerken op niveau! Netwerken is het aangename met het nuttige combineren. WTC Business Club Rotterdam

Nadere informatie

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek 19 november 2014 VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van Stichting Groevenbeek Klassiek. In dit beleid wordt

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

Slachtoffers maken van hun leed geen show.

Slachtoffers maken van hun leed geen show. Slachtoffers maken van hun leed geen show. UITNODIGING UNIEKE DINNERSHOW TEN BATE VAN FONDS SLACHTOFFERHULP Het Twentse bedrijfsleven beleeft de Top in culinair en muzikaal genieten! Maar de opbrengst

Nadere informatie

J a a r v e r s l a g 2 0 0 5

J a a r v e r s l a g 2 0 0 5 Inhoud Doelstelling 7 Samenstelling bestuur 7 Donateurs in 2005 9 Verslag over 2005 11 Financieel verslag 12 Balans en Staat van baten en lasten 12,13 Overzicht verstrekte donaties 15 5 Doelstelling De

Nadere informatie

Groei mee met het mooiste festival van de Randstad.

Groei mee met het mooiste festival van de Randstad. Groei mee met het mooiste festival van de Randstad. sponsorverzoek Westerpop Beste mevrouw/heer, Misschien heeft u wel eens gehoord van Westerpop? Westerpop is een gratis toegankelijk popfestival in Delft.

Nadere informatie

Havezate Den Alerdinck

Havezate Den Alerdinck HET DIRECTEUREN DINER Havezate Den Alerdinck - LAAG ZUTHEM - INDEX DINEREN IN GOED GEZELSCHAP EEN GARANTIE VOOR INSPIRERENDE ONTMOETINGEN DE ZEVEN UITGANGSPUNTEN VAN HET DIRECTEUREN DINER LOCATIE HAVEZATE

Nadere informatie

Activiteiten OZON. Full service marketing & sales bureau. x x x x x x x. !DOEVE* Marketing & Sales

Activiteiten OZON. Full service marketing & sales bureau. x x x x x x x. !DOEVE* Marketing & Sales !DOEVE* Marketing & Sales Marketing Full service marketing & sales bureau S &!Red Identity 1001 ICT Diensten 2B-Home 4MKB AAS Training AGV Administaties BV Albert Hein Alect All-in-1 Amii Grafisch Annahoeve

Nadere informatie

DE ZUIDAS. Cradle to Cradle Amsterdam 22 mei 2008 Annemarie van Doorn ABN AMRO Special Projects BU NL

DE ZUIDAS. Cradle to Cradle Amsterdam 22 mei 2008 Annemarie van Doorn ABN AMRO Special Projects BU NL DE ZUIDAS Cradle to Cradle Amsterdam 22 mei 2008 Annemarie van Doorn ABN AMRO Special Projects BU NL Zuidas ambitie Internationale allure Toplocatie voor wonen, werken en voorzieningen Volwaardig stadscentrum

Nadere informatie

Brief aan Hans Dijkman Brief aan Han Smits De plek van het Design Institute: de analyse

Brief aan Hans Dijkman Brief aan Han Smits De plek van het Design Institute: de analyse TIM 5 Agenda Brief aan Peter Blees Innovation Asset Recovery Brief aan Hans Dijkman Brief aan Han Smits De plek van het Design Institute: de analyse Brief aan Hans de Gier De plek van het Design Institute

Nadere informatie

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014 1 ALLES OVER HAARLEM vernieuwende blog Haarlemcityblog.nl is een vernieuwend online blog over Haarlem en omgeving voor mannen en vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, wonend in Haarlem of bezoekers van onze

Nadere informatie

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR Sponsorbrochure 2016 Helpt u ons Winter Village Laren mede mogelijk te maken? Van 25 november 2016 tot en met 8 januari 2017 is het weer zover. Dan kunnen schaatsliefhebbers

Nadere informatie

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR Sponsorbrochure 2016 Helpt u ons Winter Village Stadshart Amstelveen mede mogelijk te maken? Van 24 november 2016 tot en met 26 december 2016 is het weer zover.

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO zomerfeest zonder grenzen SIVO staat voor de afkorting, Stichting Internationale Volksculturen Odoorn. Ons doel

Nadere informatie

Sponsorbrochure. T:

Sponsorbrochure.  T: Sponsorbrochure info@curacaoculinair.com www.curacaoculinair.com T: +599 9521 8956 GEACHTE FIJNPROEVER, Anouk de Raaf Het eerste weekend van april in 2018 vindt Curaçao Culinair voor de derde keer plaats.

Nadere informatie

Kadernota Evenementen. Provincie Groningen van de

Kadernota Evenementen. Provincie Groningen van de Kadernota Evenementen 2016-2020 van de Provincie Groningen Kadernota Evenementen 2016-2020 van de provincie Groningen Het huidige evenementenbeleid heeft een looptijd tot en met 2015. In deze kadernota

Nadere informatie

Stichting Stadsfonds Almelo

Stichting Stadsfonds Almelo Stichting Stadsfonds Almelo Verslag over het jaar 2003 Jan Tooropstraat 70 7606 JW Almelo Tel. 0546-81 63 55 cjselm@hetnet.nl Jaarverslag 2003 inhoud pag. Samenstelling bestuur 7 Donateurs in 2003 7 Verslag

Nadere informatie

Bevrijdingsfestival Overijssel

Bevrijdingsfestival Overijssel Bevrijdingsfestival Overijssel Activiteitenplan 2017 20-8-2016 Inleiding Zwolle, augustus 2016 In dit activiteitenplan leest u onze plannen voor de 27 e editie van het Bevrijdingsfestival Overijssel. Het

Nadere informatie

Sher Ewo Regiodirecteur MeerBusiness Almere

Sher Ewo Regiodirecteur MeerBusiness Almere Brochure 2015 Sher Ewo Regiodirecteur MeerBusiness Almere Als regiodirecteur wil ik het beste uit MeerBusiness Almere halen en vooral veel te kunnen doen voor onze partners en leden. We willen een businessclub

Nadere informatie

N E D E R L A N D S. Zoetermeer. het spannende verhaal. zaterdag 24 oktober. tot en met. Vrijdag 30 oktober. sponsor Brochure.

N E D E R L A N D S. Zoetermeer. het spannende verhaal. zaterdag 24 oktober. tot en met. Vrijdag 30 oktober. sponsor Brochure. N E D E R L A N D S het spannende verhaal zaterdag 24 oktober tot en met Vrijdag 30 oktober sponsor Brochure Thrillerfestival @Thrillerfest #Thrillerfest wordt steeds spannender dankzij het Nederlands

Nadere informatie

Wij hebben reeds diverse succesvolle maatschappelijke activiteiten lopen bijvoorbeeld;

Wij hebben reeds diverse succesvolle maatschappelijke activiteiten lopen bijvoorbeeld; Beste Rabobank, Als eerste willen wij u bedanken voor deze unieke mogelijkheid om één van onze wensen en ambities die wij als SportPlus vereniging hebben via deze mogelijkheid waar te kunnen maken. Wij

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Business-to-busines bieden wij verschillende mogelijkheden.

Business-to-busines bieden wij verschillende mogelijkheden. 1 Promotie mogelijkheden Noorderslagweekend 2007 Op 11, 12 en 13 januari 2007 vindt in Groningen het Eurosonic/Noorderslag festival plaats. Dit is dè kans om meer dan 220 bands en acts te bekijken en de

Nadere informatie

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR Sponsorbrochure 2017 Helpt u ons Winter Village Baarn mede mogelijk te maken? Van 14 januari tot en met 19 februari 2017 is het weer zover. Dan kunnen schaatsliefhebbers

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2016 Reuringfestival

Beleidsplan 2013-2016 Reuringfestival Beleidsplan 2013-2016 Reuringfestival De missie van Reuring Reuring is een jaarlijks terugkerend, internationaal theater- en muziekfestival in Purmerend. Het Reuring Festival richt zich op een breed publiek.

Nadere informatie

Peter Deege. Dick Bovekerk, 52 jaar

Peter Deege. Dick Bovekerk, 52 jaar Dick Bovekerk, 52 jaar Ruim 40 jaar woonachtig in Papendrecht. In 1982 begonnen bij de organisatie McDonald s, wat toen met 25 vestigingen een klein bedrijf was binnen Nederland, maar uitgegroeid tot een

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting OnbeperktSport

Beleidsplan Stichting OnbeperktSport Beleidsplan Stichting OnbeperktSport Inhoud Voorwoord 1 Organisatie 2 Doelgroep/Doelstellingen 3 Bestuur 4 Samenwerkingsverbanden 5. Het beheer van het vermogen 6. Financieel beleid 7 Promotie Voorwoord

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR. SPONSORPLAN Vrienden van september 2015 Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR. SPONSORPLAN Vrienden van september 2015 Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN Vrienden van 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2015 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid

Nadere informatie

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020 Stichting Koepeltjesfestival Beleidsplan 2012 2020 Inhoudsopgave 1.Inleiding 2.Doelstelling en ambities Koepeltjesfestival 3. Het bestuur 4. Financiën 1.Inleiding. Het begon vorig jaar als projectonderdeel

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

Resultaten Branche Quiz MKB Advies Congres

Resultaten Branche Quiz MKB Advies Congres Resultaten Branche Quiz MKB Advies Congres Wilt u meer weten over over branches? Kijk op www.goudseupdate.nl Hier hebben wij interessante én leuke informatie voor u verzameld! 1. Welke soort groothandels

Nadere informatie

Sponsorinformatiemap

Sponsorinformatiemap Sponsorinformatiemap SIVO-festival Odoorn 1 Algemene Informatie SIVO SIVO zomerfeest zonder grenzen. SIVO staat voor de afkorting, stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is om een jaarlijks

Nadere informatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie DVO Korfbal Sponsorinformatie Exposure op sportief topniveau DVO is de grootste en meest succesvolle korfbalvereniging van de regio. Met circa 800 leden is DVO een actieve, sociale en zeer betrokken vereniging.

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz!

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! 1956: de opera Porgy en Bess die geen opera mocht heten draait in Europa. 1957: Frank Koulen de Neger van Terneuzen laat zich inspireren en start op 20 april Lunchroom

Nadere informatie

Introductie. Zakenplatform Eindhoven: samen groeien naar meer zakelijk succes!

Introductie. Zakenplatform Eindhoven: samen groeien naar meer zakelijk succes! Introductie De regio Eindhoven is en heeft een voorbeeldfunctie voor de rest van Nederland op zakelijk gebied, zeker qua innovatief vermogen. En dat willen we natuurlijk graag zo houden! Visie: Dat gaat

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9

INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9 JAARVERSLAG 2012 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9 2 MISSIE Stichting Vrienden van Zonnehuisgroep Amstelland wil

Nadere informatie

Binnenstad Den Haag. Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015

Binnenstad Den Haag. Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015 Binnenstad Den Haag Wonen boven winkels Nederland 26 maart 2015 Ad Dekkers directeur Bureau Binnenstad Den Haag Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015 1 De sterke punten Visie Consequente uitvoering

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE

DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE INHOUD 04 06 08 10 12 14 16 Rijk verleden en een mooie toekomst In de Korfbal League Introductie sponsoring Media aandacht en Korfbal League Sponsorpakketten Diamond en Gold

Nadere informatie

Taptoe Middelkoop Duiven

Taptoe Middelkoop Duiven Onze doelstelling Ons doel is zo veel mogelijk mensen te laten genieten van een unieke outdoor show waarin marsmuziek, moderne- en klassieke muziek in al haar veelzijdigheid worden gepresenteerd en waarin

Nadere informatie

Startersevent Ondernemen iets voor u?

Startersevent Ondernemen iets voor u? Startersevent Ondernemen iets voor u? Donderdag 12 september 2013 Ondernemersplaza Amersfoort 13.00-18.00 uur Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder. Kijk op www.kvk.nl/starterseventgef Welkom U

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

wij zijn gastvrij Nijmegen

wij zijn gastvrij Nijmegen wij zijn gastvrij Nijmegen Hospitality Pakket In 2016 is er veel te vieren in Nijmegen. En feest vieren; dát doen we graag samen met u en uw relaties. Met gepaste trots bieden we u dan ook de mogelijkheid

Nadere informatie

Binnenstad Den Haag. 21 mei 2015 NRW projectbezoek Den Haag. Ad Dekkers Directeur Bureau Binnenstad Den Haag

Binnenstad Den Haag. 21 mei 2015 NRW projectbezoek Den Haag. Ad Dekkers Directeur Bureau Binnenstad Den Haag Binnenstad Den Haag 21 mei 2015 NRW projectbezoek Den Haag Ad Dekkers Directeur Bureau Binnenstad Den Haag Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015 De sterke punten Visie Consequente uitvoering en doorzettingsvermogen

Nadere informatie

p Sponsor. Uwbelang. Groei.

p Sponsor. Uwbelang. Groei. SPONSORBROCHURE 2016-2017 Inhoud@vvBavel Mogelijk @vvbavel p10-14 Sponsor @vvbavel p4 Uwbelang @vvbavel p9 Groei @vvbavel p5 Resultaat @vvbavel p8 Maatschappij @vvbavel p6-7 Sponsor@vvBavel Waarom sponsoring?

Nadere informatie

Raadsplein besluitvormend. Voorgesteld besluit raad

Raadsplein besluitvormend. Voorgesteld besluit raad Raadsplein besluitvormend Datum 21 maart 2016 onderwerp Voorbereidingskrediet Koningsdag 2016 portefeuillehouder Henk Jan Meijer informant Nijmeijer, HAF (Hester) 5109 eenheid/afdeling Ontwikkeling OWP

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2017

Beleidsplan 2013-2017 Voorwoord Deventer is trots op de veelkleurige, multiculturele samenstelling van haar inwoners. Al eeuwen lang onderhoudt Deventer, als Hanzestad contacten met vele landen en culturen over heel de wereld.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9

INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9 JAARVERSLAG 2014 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9 2 MISSIE Stichting Vrienden van Zonnehuisgroep Amstelland wil

Nadere informatie

Hockey Club Klein Zwitserland. Sponsoring

Hockey Club Klein Zwitserland. Sponsoring Hockey Club Klein Zwitserland Sponsoring Index Sponsoring en beleid Doelgroep en bereik Sponsormogelijkheden Sponsor menukaart Contact Sponsoring en beleid Hockey Club Klein Zwitserland is van oudsher

Nadere informatie

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Dinsdag 12 augustus 2014 Inhoudsopgave 3 Van de voorzitter 4 & 5 Gouden Pijl Middagprogramma 6 & 7 Gouden Pijl Avondprogramma 8 Breng uw

Nadere informatie

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden Pole Position dag 2016 Maaspoort Den Bosch Sponsormogelijkheden Stichting Pole Position / Fluitekruidweg 263 1508 AG Zaandam / 06-45744689 / info@stichtingpoleposition.nl Inleiding Pole Position dag 2016

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Inleiding Stichting Move For Health is een initiatief voortgekomen uit een aantal actieve leden van de hardloop groep verbonden aan healthclub Fit2Move

Nadere informatie

Paardensportcentrum Den Goubergh

Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensport is emotie, maar bovenal ons belangrijkste product! PSC Den Goubergh heeft zich in West-Brabant ontwikkeld tot het grootste hippisch centrum van de regio. Het

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Estafetteloop

Jaarverslag Stichting Estafetteloop Jaarverslag 2013 20-4-2014 Stichting Estafetteloop Voorwoord Het bestuur Het ontstaan van Stichting Estafetteloop De Stichting Estafetteloop Missie Visie De 100 van Spijkenisse Hoe werkt het Barbecue Het

Nadere informatie

DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN HET KYOCERA STADION

DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN HET KYOCERA STADION DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN HET KYOCERA STADION i In 2014 was het Kyocera Stadion en het terrein daar omheen het toneel van de Rabobank Hockey World Cup 2014. WWW.KYOCERASTADIONEVENTS.NL Ron de Visser Tamara

Nadere informatie

Bijlage 3 : Behoeften/Wensen/Bijdragen/Kansen van ondernemers

Bijlage 3 : Behoeften/Wensen/Bijdragen/Kansen van ondernemers Groot groter dan 250 werknemers Behoeften: Als er vanuit het ondernemershuis op thema bijeenkomsten worden georganiseerd en actief (grote) ondernemingen worden betrokken. Invulling geven aan een social

Nadere informatie

Utrecht kandidaatstelling UEFA Women s EURO 2017

Utrecht kandidaatstelling UEFA Women s EURO 2017 Utrecht kandidaatstelling UEFA Women s EURO 2017 1 Middels dit BID document willen FC Utrecht en de gemeente Utrecht hun kandidaatstelling als speelstad voor UEFA Women s EURO 2017 kenbaar maken. Utrecht

Nadere informatie

Paardensportcentrum Den Goubergh

Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensport is emotie, maar bovenal ons belangrijkste product! PSC Den Goubergh heeft zich in West-Brabant ontwikkeld tot het grootste hippisch centrum van de regio. Het

Nadere informatie

En de Machtigste van Zoetermeer anno 2015 is. Robbert Willems. Tekst Oscar Middeldorp. de ontwikkeling van Bleizo echt een boost zal krijgen.

En de Machtigste van Zoetermeer anno 2015 is. Robbert Willems. Tekst Oscar Middeldorp. de ontwikkeling van Bleizo echt een boost zal krijgen. En de Machtigste van Zoetermeer anno 2015 is Robbert Willems De nieuwe lijst der lijsten is er weer: de Top 50 van machtigste personen in Zoetermeer anno 2015. Welke ondernemers of bestuurders leverden

Nadere informatie

Hallo! De zakelijke community voor ondernemers. Bijeenkomst CRM association, 1 juli 2009

Hallo! De zakelijke community voor ondernemers. Bijeenkomst CRM association, 1 juli 2009 Hallo! De zakelijke community voor ondernemers Bijeenkomst CRM association, 1 juli 2009 Onderwerpen >Waarom een community >Historie en start > Organisatie > Ambitie/Doelstelling >Voorbeelden/Best practices

Nadere informatie

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer.

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer. Nadat FC Eindhoven in 2009 haar 100-jarig bestaan heeft gevierd is de club aan haar tweede jeugd begonnen. Ook in het seizoen 2012-2013 verwachten we de stijgende lijn verder door te trekken. De club profileert

Nadere informatie

Een goed team weet elkaar te vinden in het veld. Om elkaar te kunnen vinden, helpt het als je elkaar kent!

Een goed team weet elkaar te vinden in het veld. Om elkaar te kunnen vinden, helpt het als je elkaar kent! Elkaar vinden Een goed team weet elkaar te vinden in het veld. Om elkaar te kunnen vinden, helpt het als je elkaar kent! We zijn trots op deze eerste editie van het smoelenboek van de Business Club van

Nadere informatie

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE 1 Boeiend en verrijkend. Ook verschillend van invalshoeken en belangen Het was mijn doel om van de ervaringen van anderen te leren en dat is geslaagd De rondetafelsessies

Nadere informatie

LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES

LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT WE ARE ONE Bekijk het Leatherpride 2015 videoverslag op YouTube en herbeleef the madness! Zes jaar geleden

Nadere informatie

Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein

Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein Jaarverslag 2015 Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein Veenendaal Veenendaal 1 1. Voorwoord Met dit jaarverslag brengen wij u graag op de hoogte van de gang van zaken bij de Stichting

Nadere informatie

In deze map vind u alle informatie over de ruimtes binnen en buiten, het culinaire aanbod, de huur van intallaties en inrichting.

In deze map vind u alle informatie over de ruimtes binnen en buiten, het culinaire aanbod, de huur van intallaties en inrichting. THT BANQUETINGMAP Welkom bij THT, de Tolhuistuin, hier wachtten vroeger de passagiers op de boot, om over te steken naar het centrum. In de jaren 70 bouwde Shell er zijn complex, met in de tuin een paviljoen,

Nadere informatie

Sponsorbeleid gemeente Aalten

Sponsorbeleid gemeente Aalten gemeente Aalten December 2013 1. Aanleiding 3 2. Definities 3 3. 4 4. Doel van sponsoring 4 5. Toetsingskader (afwegingen) 5 6. Financieel kader 6 7. Uitvoeringskader 7 8. Procedure sponsorverzoeken 8

Nadere informatie

!"#$%#&' (#)*+,-./*0*$

!#$%#&' (#)*+,-./*0*$ !"#$%#&' (#)*+,-./*0*$ 1!2345+6($,45%%#7,89,#$!"#$%#&'()*+#,#%-(+.#%(/01%0#$2#345%,60%#3,63#0%#0%678+$+#)9#%,6*$1/#:;3/.#**+/06(*< Naar inhoud Over MSRE :;*&40*41!2345+6($,45%%#7,89,#$ Leden Activiteiten

Nadere informatie

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten ter info buro70 De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

Sponsorbeleid 2012-2013

Sponsorbeleid 2012-2013 Sponsorbeleid 2012-2013 Visie op sponsoring Zowel recreatieve als competitieve sport is tegenwoordig niet meer mogelijk zonder financiële ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. De leefbaarheid en de continuïteit

Nadere informatie

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 Beste relatie, De 41 e editie van Jazz in Duketown was een groot succes. Het festival kreeg nationale aandacht, de pers was lovend over de programmering en de stad werd bezocht

Nadere informatie

SCHC Sponsorpartnership 2013-2014

SCHC Sponsorpartnership 2013-2014 SCHC Sponsorpartnership 2013-2014 SCHC, uniek in Nederland! SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is in een 105 jaar oude familieclub met de ambitie om op het hoogste niveau te hockeyen Met meer dan

Nadere informatie

FORMAT TUSSENRAPPORTAGE CULTUURARRANGEMENT DEEL A: VERANTWOORDING GEMEENTE: Dalfsen JAAR: 2014

FORMAT TUSSENRAPPORTAGE CULTUURARRANGEMENT DEEL A: VERANTWOORDING GEMEENTE: Dalfsen JAAR: 2014 FORMAT TUSSENRAPPORTAGE CULTUURARRANGEMENT 2013-2016 DEEL A: VERANTWOORDING 2014 GEMEENTE: Dalfsen JAAR: 2014 AMATEURKUNST/BUITEN- SCHOOLSE CULTUUREDUCATIE PROJECT DOELSTELLINGEN FINANCIELE VERANTWOORDING

Nadere informatie

Tegen de stroom in. Mathieu Hermans Klassieker

Tegen de stroom in. Mathieu Hermans Klassieker STICHTING TEGEN DE STROOM IN 23 april 2017 Tegen de stroom in Mathieu Hermans Klassieker Daginschrijving van 8u tot 11u Om 9u30 groepsstart met vele prominenten Afstanden: Toertocht 40km en 90km Inschrijfgeld

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR Sponsorplan 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2014 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT HOSPITALITY GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT Kameraadschap vormt de bakermat van onze club: hard werken en een vanzelfsprekendheid anderen te helpen in goede, maar zeker ook in slechte tijden. Voor

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen Stichting Vrienden van Nadirkonyen Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Stichting Vrienden van Nadirkonyen Ringbaan West 116 5041 LS Tilburg

Nadere informatie

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE AMSTELVEEN: SAAI EN GRIJS? Weet u het nog? Van die mopperaars die zeiden dat Amstelveen niet bruist en geen eigen ziel heeft? Jazz in het Dorp bewees vorig jaar het

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 19-1-2015

Jaarverslag 2014 19-1-2015 Jaarverslag 2014 19-1-2015 Voorwoord... 3 Het bestuur... 3 Het ontstaan van Stichting Estafetteloop... 4 De Stichting Estafetteloop... 4 De 100 van Spijkenisse... 5 Hoe werkt het... 5 Het goede doel...

Nadere informatie

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 Jumping Etten-Leur is één van de mooiste outdoor concoursen van Nederland en staat bij veel ruiters standaard op de agenda. De sport staat voorop en daarin speelt sponsoring

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING GIG HAARLEMMERMEER 2014

JAARVERSLAG STICHTING GIG HAARLEMMERMEER 2014 JAARVERSLAG STICHTING GIG HAARLEMMERMEER 2014 Stichting GIG Haarlemmermeer Anne Franklaan 30 2135 HA Hoofddorp INHOUDSOPGAVE 1. Profiel van stichting GIG Haarlemmermeer p. 3 2. Werkzaamheden en activiteitenkalender

Nadere informatie

PARTNERPLAN. Geen woorden maar Zaken. 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam

PARTNERPLAN. Geen woorden maar Zaken. 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam PARTNERPLAN 2012 2015 Geen woorden maar Zaken 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam 1. MKB Rotterdam Naast het nastreven van een optimaal rendement vinden steeds meer ondernemingen het van belang

Nadere informatie

Beleidsplan. stichting Hof van Nagele. beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12

Beleidsplan. stichting Hof van Nagele. beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12 Beleidsplan stichting Hof van Nagele beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12 Inhoudsopgave Voorwoord 1 Missie, Visie, Doelen 2 Doelen 2 Bestuur 3 Werkwijze 3 Beheer en besteding van gelden

Nadere informatie

Hoofdlijnen Beleidskaders GRACELAND FESTIVAL 2017

Hoofdlijnen Beleidskaders GRACELAND FESTIVAL 2017 Hoofdlijnen Beleidskaders GRACELAND FESTIVAL 2017 INHOUDSOPGAVE GRACELAND FESTIVAL Missie Visie Kernwaarden Doelen 2017 ORGANISATIE STAKEHOLDERS DOELGROEPEN INKOMSTEN WWW.GRACELANDFESTIVAL.NL 2 GRACELAND

Nadere informatie

Sponsorbrochure Seizoen

Sponsorbrochure Seizoen Sponsorbrochure Seizoen 2016-2017 Woord van de Voorzitter Go Ahead Eagles is een club met een rijke historie, die de afgelopen jaren op alle fronten een geweldige metamorfose heeft doorgemaakt. Sportief,

Nadere informatie

VOORWOORD. Heeft u een goede reden of twijfelt u? Dan nodigen wij u van harte uit deze flyer te bekijken!

VOORWOORD. Heeft u een goede reden of twijfelt u? Dan nodigen wij u van harte uit deze flyer te bekijken! VOORWOORD Er zijn wellicht honderd redenen om niet te sponsoren. Maar er is soms maar één reden nodig om het wel te doen. Voor een ieder verschillend en persoonlijk. Heeft u een goede reden of twijfelt

Nadere informatie

Starterswijzer Breda ORIËNTATIE MARKTONDERZOEK VERGUNNINGEN HUISVESTING BEDRIJFSVOERING ONDERSTEUNING NETWERKEN

Starterswijzer Breda ORIËNTATIE MARKTONDERZOEK VERGUNNINGEN HUISVESTING BEDRIJFSVOERING ONDERSTEUNING NETWERKEN Starterswijzer Breda ORËNTAT MARKTONDRZOK VRGUNNNGN HUSVSTNG BDRJFSVORNG ONDRSTUNNG NTWRKN Ter introductie De heet nieuwe ondernemers van harte welkom. Starters geven een goede impuls aan de lokale en

Nadere informatie

dynamisch zakendoen SEIZOEN Sponsoring Zoetermeer: PANTERS SPONSOR 2014-2015 BROCHURE ZOETERMEER

dynamisch zakendoen SEIZOEN Sponsoring Zoetermeer: PANTERS SPONSOR 2014-2015 BROCHURE ZOETERMEER ZOETERMEER PANTERS SPONSOR BROCHURE SEIZOEN 2014-2015 Sponsoring Zoetermeer: dynamisch zakendoen Ziet u zichzelf al zitten op de businesstribune van Zoetermeer Panters? Samen met uw zakelijke relaties

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen 1 FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2015 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

Motto: Respect Africa Life is voor jou en mij, ongeacht je afkomst, nationaliteit of geboorteplaats.

Motto: Respect Africa Life is voor jou en mij, ongeacht je afkomst, nationaliteit of geboorteplaats. Motto: Respect Africa Life is voor jou en mij, ongeacht je afkomst, nationaliteit of geboorteplaats. Het promoten van de rijke en goede culturen van Afrika en het delen van deze met andere culturen, Afrikaanse

Nadere informatie

Evaluatie Jazzfestival Delft 2015

Evaluatie Jazzfestival Delft 2015 Evaluatie Jazzfestival Delft 2015 21 22 23 augustus 2015 Na een jaar hard werken is het Jazzfestival Delft editie 2015 opnieuw gedefinieerd. Voor de organisatie en voor het publiek is het festival zeer

Nadere informatie

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN 1 LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN INHOUD Steaks & Salads (Business Club) 4 Burger vs Lobster (Business Club) 6 De Blauwe Lotus 8 Eetcafé De Verlenging 10 Dineren of lunchen in het Philips

Nadere informatie

YOUNG BUSINESS CLUB ACHILLES 29 UITNODIGING

YOUNG BUSINESS CLUB ACHILLES 29 UITNODIGING YOUNG BUSINESS CLUB ACHILLES 29 UITNODIGING VOORWOORD Beste young professional, Achilles 29 nodigt je uit op zondag 9 maart, tijdens de wedstrijd Achilles 29 - VVV Venlo, kennis te maken met onze voetbalvereniging.

Nadere informatie

Jaarrekening 2010 Stichting Beetje Beter

Jaarrekening 2010 Stichting Beetje Beter Jaarrekening 2010 Stichting Beetje Beter Stichting Beetje Beter Nicolaas Beetslaan 66 2273 RD VOORBURG www.beetjebeter.nl INHOUDSOPGAVE BESTUURSVERSLAG 2 Balans per 31 december 2010 6 Staat van baten en

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden. MSRE Alumni Association. Het exclusieve life long netwerk van ervaren en ambitieuze vastgoedprofessionals.

Sponsormogelijkheden. MSRE Alumni Association. Het exclusieve life long netwerk van ervaren en ambitieuze vastgoedprofessionals. Sponsormogelijkheden MSRE Alumni Association Het exclusieve life long netwerk van ervaren en ambitieuze vastgoedprofessionals Naar inhoud Over de MSRE Alumni Association Leden Activiteiten Sponsoring Sponsormogelijkheden

Nadere informatie

VERENIGING BUSINESS TO BUSINESS ADO DEN HAAG TE DEN HAAG JAARREKENING 2013/2014

VERENIGING BUSINESS TO BUSINESS ADO DEN HAAG TE DEN HAAG JAARREKENING 2013/2014 TE JAARREKENING 2013/2014 1 BALANS PER 30 JUNI 2014 ACTIVA 30 juni 2014 30 juni 2013 VLOTTENDE ACTIVA Vorderingen Debiteuren 1.227 2.303 1 Belastingen 2.307 4.027 1 Overige vorderingen en overlopende activa

Nadere informatie

Nieuws van het bestuur. In de Spotlights

Nieuws van het bestuur. In de Spotlights pagina 1 van 5 Subscribe Share Past Issues Tra OVLR Nieuwsbrief 9-2016 View this email in your browser Nieuws van het bestuur OVLR-Café 24 oktober 2016 Ooit al eens achter de schermen van een ambachtelijke

Nadere informatie