Samen goed voor elkaar!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samen goed voor elkaar!"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 1 20 oktober 2017 Driewekelijkse Nieuwsbrief van de St. Maartenschool In deze nieuwsbrief Kledingactie Opbrengst sponsorloop 13 oktober 10 november St. Maartendag Thema-avond 16 november 2017 KNGF-hond op school Herhaling gymafspraken Inschakelen van ouderhulp Schoolfotograaf Jeugdsportfonds: alle kinderen moeten kunnen sporten Reclame Activiteiten Behouden Huis najaar 2017 GEK Koor Herfstvakantie activiteiten Kinderpraktijk Iris Belangrijke data - 21 t/m 29 oktober: Herfstvakantie - 31 oktober: MR vergadering (20.00 uur) - 8 november: nationaal ontbijt - 9 november: Lichtjesavond op de St. Maartenschool - 13 november: Studiedag, alle kinderen de hele dag vrij - 16 november: Thema avond - 17 november: Volgende nieuwsbrief Beste ouders/verzorgers, Afgelopen woensdag was er de mogelijkheid voor ouders om in gesprek te gaan met directie. Van deze mogelijkheid heeft één ouder gebruik gemaakt. Het was een heel plezierig, informeel gesprek. Er is onder andere gesproken over de afwegingen die gemaakt zijn bij het plaatsen van meer dan twee leerkrachten voor een groep en hoe deze leerkrachten ervoor zorgen dat de onderlinge communicatie zodanig is dat elke leerkracht goed op de hoogte is en de kinderen er geen last van hebben. Ook is gesproken over de wijze waarop een klas wordt ingericht, groepjes of rijtjes. Wat zijn de voor- en nadelen en wat bevordert de concentratie. Tevens werd de vraag gesteld hoe het team het continurooster ervaart. Deze vraag kon zeer positief beantwoord worden. Zelf collega s die er in eerste instantie afwachtend tegenover stonden, zijn tevreden over de wijze waarop het continurooster verloopt en de pauze-momenten die voor de leerkrachten zijn ingeroosterd. Al met al dus een goed begin van dit schooljaar! Mede namens het team wens ik u een hele fijne herfstvakantie! Met vriendelijke groet, Ariane Breimer Samen goed voor elkaar!

2 2 Kledingactie De Oudervereniging organiseert weer een kledingactie. U kunt uw kleding, schoenen, tassen, linnengoed en ook zacht speelgoed in dichtgeknoopte zakken inleveren onder de trap bij de hoofingang. De kledingactie duurt tot en met vrijdag 10 november Tot nu toe levert iedere kledingactie de Oudervereniging een mooi bedrag op, waar dan in de loop van het jaar iets leuks voor de kinderen van wordt georganiseerd. De opbrengst van de vorige kledingactie was 340,20 (810 kilo à 0,42)! Opbrengst sponsorloop 13 oktober 2017 Vandaag heeft Sammy Bakker de opbrengst van de sponsorloop van vrijdag 13 oktober bekend gemaakt. Onze kanjers hebben met elkaar het geweldige bedrag bij elkaar gerend van 2438,62 Wat een prachtig resultaat!!! Van dit bedrag kunnen in Indonesië heel wat kinderen blij worden gemaakt. Sammy heeft beloofd dat als ze weer terug is in Nederland, ze op school een presentatie komt geven. Dan kunnen de kinderen met eigen ogen zien wat er met het, door hen bij elkaar gerende geld gebeurd is. 10 November St. Maartendag Op vrijdag 10 november vieren wij de naamdag van onze school. Dit doen we door samen met elkaar allerlei spelletjes te spelen. De oudere kinderen nemen de jongere kinderen aan de hand en samen bezoeken ze alle spelletjes die door de hele school, inclusief gymzalen, verspreid staan. Er heerst die dag altijd een gemoedelijke, prettige sfeer. Ook is er weer veel hulp van ouders en oudere leerlingen. Samen maken we er een leuke dag van. De schooltijden zijn zoals altijd op de vrijdag. Eten en drinken nemen de kinderen ook als gewoonlijk mee. Er is deze dag ook wat snoepgoed, als uw kind dat niet mag hebben, wilt u dan zelf voor vervangend snoep zorgen? Voor vragen kunt u terecht bij Ariane, Danielle, Ramona, Mayke en Annet. Thema-avond op 16 november 2017 De Werkgroep Ouderbetrokkenheid organiseert op donderdagavond 16 november een thema-avond. De avond start met een presentatie over het International Primary Curriculum (IPC). Na een proefperiode aan het einde van het vorige schooljaar, zijn we nu volop bezig met de implementatie hiervan in groep (3) 4 t/m 8. Na deze presentatie is er de mogelijk om deel te nemen aan verschillende workshops: Snappet 3.0, Nieuwsbegrip XL en Bosos (kleuterobservatie systeem). Nader informatie volgt na de herfstvakantie.

3 3 KNGF-hond op school In de herfstvakantie krijgen wij (familie Borst) weer een pup en mogen wij die gaan opvoeden voor het KNGF. Het is een bijzondere hond en zal later gaan werken als assistent hond bij iemand met een beperking. De hond blijft ongeveer een jaar bij ons in huis. Het is de bedoeling dat we hem aan zoveel mogelijk situaties laten wennen, mensen dieren en verkeer en natuurlijk ook het schoolplein en binnen in school. Zodat dit later als hij eenmaal aan het werk is niet vreemd is. We weten dat een puppy veel aantrekkingskracht heeft en veel mensen willen hem aaien. Maar voor een KNGF-hond gelden speciale regels. Op straat/schoolplein, als de hond aan de riem zit mag hij niet geaaid worden. Hij moet van jongs af aan leren: aan de riem= aan het werk. Als u en uw kinderen hem aanhalen, tegen hem praten, kan de hond zich niet concentreren en kan dan later zijn baas niet goed begeleiden. Wij hopen dat u, uw kinderen dit zou kunnen uitleggen en er begrip voor heeft. Wij danken u hartelijk voor het begrip. Mensen met een beperking zijn vaak afhankelijk van anderen, maar dankzij een speciaal opgeleide hond krijgen ze veel meer vrijheid en zelfstandigheid. Daar willen wij als gezin graag ons steentje aan bijdragen door deze pup op te voeden. Hopelijk bent u straks net zo trots als wij, wanneer onze pup in de toekomst zijn baas helpt! Groetjes Familie Borst Herhaling gymafspraken Om er voor te zorgen dat iedereen goed op de hoogte is van de afspraken die gelden tijdens de gymlessen, vindt u hieronder nogmaals de gymafspraken. Oorbellen: knopjes mogen wel, hangers niet. Een hemd onder de gymkleding mag ivm het zweten alleen als je een schoon hemd meeneemt. Gymschoenen zijn aan te bevelen, maar niet verplicht. Bandjes om de armen kunnen andere kinderen blesseren. Een vinger kan blijven hangen tijdens bijvoorbeeld het stoeien. Doe de bandjes af of doe er een zweetbandje omheen. Mede namens de gymleerkrachten, alvast bedankt voor de medewerking en het begrip. Inschakelen van ouderhulp Van heel wat ouders hebben wij het ouderhulpformulier retour ontvangen, onze dank hiervoor. Als wij gebruik willen maken van de door u aangeboden hulp, dan wordt u hiervoor benaderd door de coördinator van de betreffende activiteit. Schoolfotograaf Alle oudste kinderen bij ons op school hebben deze week een kaartje ontvangen met daarop de code om in te loggen op de website om de schoolfoto s te bekijken. Heeft u vragen over de website of over de foto s, dan kunt u uw vraag sturen naar het mailadres van Oypo. Dit mailadres vindt u op het kaartje. De preview zag er zeer belovend uit, wij hopen dan ook dat de foto s naar ieders tevredenheid zullen zijn.

4 4 Jeugdsportfonds: alle kinderen moeten kunnen sporten Het nieuwe schooljaar is inmiddels al weer een tijdje begonnen en daarmee ook het nieuwe sportseizoen. Veel kinderen proberen nu een nieuwe sport uit, maken vriendjes en ontwikkelen zich op deze manier spelenderwijs. Helaas zijn er veel kinderen voor wie dit vanwege de financiële thuissituatie niet is weggelegd. Voor hen is het Jeugdsportfonds in Langedijk actief. Het fonds betaalt de contributie en waar nodig de sportattributen voor kinderen en jongeren uit de gemeente Langedijk. Deze kinderen worden aangemeld door een intermediair. Dit is een professional die de gezinssituatie van het kind kent. Dit kan dus de intern begeleider van de school zijn of een jongerenwerker, jeugdhulpverlener of huisarts. Heeft u niet genoeg financiële middelen om uw kind(eren) te kunnen laten sporten? Dan komt uw kind wellicht in aanmerking om via het Jeugdsportfonds lid te worden van een sportvereniging. Kijk voor de voorwaarden op Voor het doen van een aanvraag, kunt u terecht bij de intern begeleider van de school van uw kind(eren) of een andere professional die uw gezin goed kent. Op deze manier helpen we jaarlijks veel kinderen in de gemeente Langedijk, vertelt coördinator Arianne Niks van het Jeugdsportfonds. En dat is belangrijk, want een kind verdient het om te kunnen sporten met vriendjes en vriendinnetjes. Op die manier ontwikkelt het zich op sociaal vlak en natuurlijk ook fysiek. Echter weten we dat er veel kinderen zijn die onze hulp nodig hebben, maar ons nog niet hebben gevonden. Kijk op voor meer informatie. U kunt het Jeugdsportfonds ook telefonisch bereiken via of noord-holland@jeugdsportfonds.nl. Activiteiten Behouden Huis najaar 2017 In het behouden huis worden in het najaar een aantal leuke activiteiten georganiseerd. Herfstvakantie - Woensdag 25 oktober : workshop pompoenen Voor wie: groep 1/2/3/4/5/6/7/8 (groep 1,2 en 3 obv een volwassene) Tijd : uur Kosten : 5 euro per kind inclusief drinken en wat lekkers, svp opgeven via info@behoudenhuisoudkarspel.nl - Vrijdag 27 oktober : filmavond Voor wie : groep 3/4/5/6/7/8 Tijd : uur Kosten: 2 euro per kind inclusief drinken en wat lekkers Zaterdag 4 november Mini en Maxi Disco met thema Halloween, dus trek je mooiste en/of griezeligste Halloween outfit aan. - Minidisco: Voor wie : groep 3/4/5 Tijd : uur kom verkleed als je dit wilt Kosten : 2,50 euro inclusief drinken en wat lekkers - Maxidisco: Voor wie : groep 6/7/8 Tijd: uur Kosten : 2 euro per kind en in het Behouden Huis kun je tegen kleine prijsjes wat drinken en wat lekkers kopen.

5 5 GEK Koor

6 6

1 november 2017 AGENDA

1 november 2017 AGENDA 1 november 2017 AGENDA 1 november Luizencontrole 1 november Herfstwandeling groepen 1/2 1 november Gastles bibliotheek groep 5: Op het puntje van je stoel 6 november Start Week van Respect 7 november Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Iedereen hoort erbij, we sluiten niemand uit.

Iedereen hoort erbij, we sluiten niemand uit. Kalender VierKeerWijzer School Oktober 10/12 Oudergesprekken 12 Afsluiting Kinderboekenweek Kinderboekenmaand 13 Sponsorloop/ City 16 t/m Herfstvakantie Run groep 4 t/m 8 20 28 Wintertijd 31 Studiedag,

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 4 november 2016 Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool In deze nieuwsbrief Nationaal Ontbijt 9 november 2016 Lampionoptocht 10 november 2016 St. Maartendag 11 november 2016 Vernieuwd

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 17 november 2017 Driewekelijkse Nieuwsbrief van de St. Maartenschool In deze nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Wat wilde u worden Later als je groot bent? Mooie opkomst informatieve avond

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 24 mei 2017 Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool In deze nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Terugblik Ouderavond Kanjertraining Uitleg van de Kanjerpetten Terugkoppeling bouwstenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool.

Nieuwsbrief. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Nieuwsbrief 1 17 februari 2017 Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool In deze nieuwsbrief U komt toch ook stemmen! Nieuwe touchscreens Adviesgesprekken groep 8 De Kracht van 8 Samen goed voor

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 1. Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar!

Nieuwsbrief Nr. 1. Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar! Nieuwsbrief Nr. 1 Belangrijke data 4 september Vergadering Ouder Vereniging 5 september Schoolfotograaf 6 september - Bijeenkomst klankbordgroep 11 september bezoek van de Vogelman Week van 25 september

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

belangrijke data juni 2017 nr. 35

belangrijke data juni 2017 nr. 35 belangrijke data..... 16 juni 2017 nr. 35 Din 20 juni Olympische Sportdag groep 3 t/m 6 GEEN gym Groep 3 t/m 6 geen NSA Woe 21 juni Nationaal Ballet op bezoek groep 6 en 8 Don 22 juni Sportdag groep 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

nummer 4 13 oktober 2016

nummer 4 13 oktober 2016 nummer 4 13 oktober 2016 Agenda 17 oktober Opening van de feestweek Het Molenveld 40 jaar Opening nieuwe schoolbibliotheek 21 oktober Afsluiting feestweek / start herfstvakantie t/m 28 oktober 31 oktober

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

Belangrijke data. Afsluiting Kinderboekenweek Studiedag 14 oktober. Gymkleding. NUMMER 4 JAARGANG oktober

Belangrijke data. Afsluiting Kinderboekenweek Studiedag 14 oktober. Gymkleding. NUMMER 4 JAARGANG oktober NUMMER 4 JAARGANG 29 13 oktober 2016 Belangrijke data 14 oktober Studiedag 15-23 oktober Herfstvakantie 24 oktober School begint weer voor alle groepen 25 oktober Koffie uurtje 27 oktober Halloweenfeest

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Laatste plaatsen voor de naschoolse activiteit handbal groep 3-5

Laatste plaatsen voor de naschoolse activiteit handbal groep 3-5 Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 28 september 2018 Overstap naar het voortgezet onderwijs Op woensdag 31 oktober van 08:45 tot 09:45 uur vindt er een informatieochtend plaats voor de ouders van de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken 2. Afscheid en welkom

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken  2. Afscheid en welkom school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest u nieuwsbrief 3 van het schooljaar 2018-2019 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1.Stand van zaken 2.Afscheid en welkom 3.Oudergspreken

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 12 maart 8.30 Koffieochtend met ouders groep 0/1 14 maart Schoolvoetbal groep 5 t/m 8 15 maart Kangoeroewedstrijd 16 maart gr.5 en 6a,6b: Skills Heroes (Ijsselhallen) 19 maart Jeugd symfonie orkest

Nadere informatie

9 februari In dit nummer:

9 februari In dit nummer: 12 9 februari 2011 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer Tel: 079-3315022 Tel. flat: 06-17404323 Directie: Annette Mulder (interim directeur) Petra Gommers E-mail: directie@floris.unicoz.nl adjunct@floris.unicoz.nl

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief 7 september 2018

Oudernieuwsbrief 7 september 2018 Oudernieuwsbrief 7 september 2018 Voorwoord Wat was het weer gezellig om alle kinderen weer op school te hebben. Zo te zien en horen hebben de kinderen hard gewerkt afgelopen week. Het is altijd weer een

Nadere informatie

Belangrijke data. * Afspraken naar binnen gaan. november Beste ouders/verzorgers,

Belangrijke data. * Afspraken naar binnen gaan. november Beste ouders/verzorgers, INFO4@LL november 2018 In deze info4all berichten wij u over de komende activiteiten, huisvesting en personele- en onderwijskundige zaken. Belangrijke data 22-26 oktober: herfstvakantie 29 oktober: Startgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 8 23 maart 2018 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Voorstellen Maurice Schaepkens Project Water Leerlingenraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis Nieuwsbrief september 2018 Jaargang 28 Nummer 1 De komende maand: Agenda 3 september 2018 Eerste schooldag 4 september 2018 19.30 uur vergadering Ouderraad 5 september 2018 8.45 uur Openingsviering Iedereen

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 2 15 januari 2016

Nieuwsbrief. Nummer 2 15 januari 2016 Nieuwsbrief Nummer 2 15 januari 2016 Thematafels Op school is er een werkgroepje, bestaande uit ouders, die zowel op de dependance als in het hoofdgebouw, de thematafels verzorgd. De thema s worden bepaald

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 6 Vrijdag 6 november 2015 Agenda Vrijdag 6 november Maandag 9 november Woensdag 11 november Vrijdag 20 november Maandag 30 november Groep 1-2

Nadere informatie

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014 Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF 17 september 2014 Agenda September 22 t/m 26 Feestweek Emma in beweging! Emmaschool 85 jaar! 22-09 Aftrap van de feestweek Lerarentoneel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Agenda voor oktober/november 2018

Agenda voor oktober/november 2018 Agenda voor oktober/november 2018 Jaargang 17 nummer 02 Almere, 18 oktober 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Vr. 19 oktober Studiedag:

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 17-10-2017 04 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Voorleeswedstrijd De voorleeswedstrijd is gewonnen door Tessa Schepen uit groep 7B, gefeliciteerd! Heel knap gedaan Tessa! Zij zal binnenkort gaan strijden

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal Nieuwsbrief april/mei 2019 SBO Petraschool Beste allemaal De meivakantie staat voor de deur. Tot 6 mei mogen we lekker genieten van een, zoals de voorspellingen aangeven, van een zonnige twee weken. Het

Nadere informatie

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Nr.3 26 september 2018 Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Bijbelverhalen en lied van de maand Week 39 24/09-28/09 Wie kan ons redden? Exodus

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 26 februari 2016 De tweewekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Nieuwsflits Brigadiers gezocht voor komend schooljaar Sponsoractie Keiser

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Nieuwsbrief 1 06-09-2013 Beste ouders Een nieuw schooljaar is begonnen. Gelukkig zijn

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

Maandag 16 november Deze week zijn de voortgangsgesprekken (verplicht) Vrijdag 20 november Internationale dag Rechten van het Kind

Maandag 16 november Deze week zijn de voortgangsgesprekken (verplicht) Vrijdag 20 november Internationale dag Rechten van het Kind obs De Phoenix Week 46-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), De afgelopen weken hebben de kinderen prachtige lampionnen gemaakt en hebben we een lampionnentocht door de wijk gehouden. Volgende week zullen

Nadere informatie

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering Nieuwsbrief nr. 3 18 september 2015 Voor in de agenda maandag 5 oktober woensdag 7 oktober dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt 12.15-13.15 Zaterdag 10 oktober vrijdag 16 oktober Klusochtend

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

14 e editie, nr. 3 schooljaar , November 2017

14 e editie, nr. 3 schooljaar , November 2017 Holleblok 6 1273 EG Huizen, telefoon 035-525 7155 E-mail: deparel@ichthushuizen.nl Website: www.parelhuizen.nl 14 e editie, nr. 3 schooljaar 2017-2018, November 2017 Van de directie Nu het november is,

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Agenda 26 november Alle kinderen nemen hun schoen mee 27 november Schoen zetten op de Antonius 26 t/m 29 november Voortgangsgesprekken

Agenda 26 november Alle kinderen nemen hun schoen mee 27 november Schoen zetten op de Antonius 26 t/m 29 november Voortgangsgesprekken Donderdag 22 november 2018 Agenda 26 november Alle kinderen nemen hun schoen mee 27 november Schoen zetten op de Antonius 26 t/m 29 november Voortgangsgesprekken Versieravond Sinterklaas Afgelopen maandagavond

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 sept t/m 28 sept 2018

Nieuwsbrief 14 sept t/m 28 sept 2018 Nieuwsbrief 14 sept t/m 28 sept 2018 Locatie Brabantweg Belangrijke data in september Fusie Aanstaande donderdag is de tweede projectgroep voor de fusie. Met de projectgroep zullen we de planning van de

Nadere informatie

23 maart 2017 Belangrijke data

23 maart 2017 Belangrijke data 23 maart 2017 Belangrijke data 24 maart :Studiedag 27 maart : OR 20.00 uur 28 maart : Spreekuur groepen 1 t/m 7 29 maart : Oversteekproject groepen 1 en 2 30 maart : MR 20.00 uur 3 april: Groep 8 A vertrekt

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 18

Nieuwsbrief augustus 18 K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 INHOUDSOPGAVE: We hebben er weer zin in! pag.1 De Vreedzame School pag.5 Gym en zwemmen pag.1 Formatie schoojaar 2018-2019 pag.6 Informatieavond

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Overblijven op KBS St. Jozef

Overblijven op KBS St. Jozef Overblijven op KBS St. Jozef Tussenschoolse opvang op KBS St. Jozef Kinderen zijn een groot deel van de dag op school en veel kinderen blijven ook tussen de middag over. De middagpauze is van 11.45 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les!

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! 1 Nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! 05 02 2015 Belangrijke data De wekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Dinsdag 10 februari Maandag 16 februari Dinsdag 17 februari

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 5 oktober 2016

NIEUWSBRIEF 3 5 oktober 2016 NIEUWSBRIEF 3 5 oktober 2016 Agenda datum Ma 17 okt t/m vr 21 okt Ma 31 okt- do 3 nov. activiteit Herfstvakantie: kinderen vrij In deze week oudergesprekken Schoolgids De MR heeft zich gebogen over de

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie