Voorwaarden voor de deelname

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwaarden voor de deelname"

Transcriptie

1 Sparkassen Münsterland Giro.2013 Voorwaarden voor de deelname Termijn en route De start van het Jedermannrun (wedstrijd voor iedereen) in het kader van de Sparkassen Münsterland Giro.2013 vindt plaats op 3 oktober 2013 (de dag van de Duitse eenheid) in Münster. Vanaf hier gaat richting de noorden naar de Kreis Warendorf. De precieze routeplanning en routenbeschrijvingen zijn vermoedelijk vanaf begin april op de website van het Sparkassen Münsterland Giro.2013 ( te vinden. Naast routes van ca. 70 kilometers biedt de Sparkassen Münsterland Giro.2013 ook veeleisende routes van ca. 100 en 130 kilometers aan. Start en aankomst De start van de wedstrijdroute is in de buurt van de Schlossplatz. De aankomst is vlak bij de Schlossplatz bij het palais in Münster. Conditioneert van de betrokkenheid De Jedermannrennen in het kader van de Sparkassen Münsterland Giro.2013 wordt door het Sportamt Münster van de stad Münster, op basis van de bepalingenvan de Bund Deurscher Radfahrer (BDR), georganiseerd en uitgevoerd. Alle rijders en rijdsters (in het volgende: rijder, resp. deelnemer) met een registreerde aanmelding en een officiele startnummer mogen deelnemen aan de Jedermannrun in het kader van de Sparkassen Münsterland Giro Mannen en vrouwen mogen onafhankelijk van een lidmaatschap deelnemen. ProTour-Teams, Professional Continental Teams und Continental Teams zijn uitgesloten van de deelname. Sporters uit deze klassen mogen bij uitzondering in samenspraak met de organisator worden ingezet. Er wordt echter geen rekening gehouden met hun klassement. Amateurwielrenners uit de klasse C mogen echter wel deelnemen. Minderjarigen hebben een verklaring toestemming van hun verzorgers nodig. Voor verder informatie kan worden gekeken naar het reglement. Er moet worden voldaan aan de inhoud van de voorwaarden voor de deelname. Verder moet er gehoor worden gegeven aan de instructies van het personeel en de vrijwilligers.

2 Diensten Binnen het startgeld vallen de volgende diensten: - Veilige wedstrijdroute - Individuele rijtijdmeting doormiddeln van een transpondersysteem (zie reglement) - Verplegingstas bij de aanmelding - Bidon - Verpleging op de route (100 en 130 kilometers) - Technische support voor begin van de wedstrijd - Faciliteitendienst tijdens de wedstrijd - Medische noodhulp - Douche- en omkleedmogelijkheden - complete resultatenlijst online - Finisher-oorkonde (uitprint uit het internet) - tegoedbon voor een pastagerecht en een consumptie Organisatiebureau Stadt Münster Sportamt Albersloher Weg Münster Tel.: Fax: SparkassenMuensterlandGiro@stadt-muenster.de Aanmelding en aanmelding sluiting Voor de Jedermannrun (wedstrijd voor iedereen) in het kader van de Sparkassen Münsterland Giro.2013 worden maximaal 1750 deelnemers per route toegelaten. U kunt zich op de volgende manieren aanmelden: - Online-aanmelding ( - Aanmeldingsformulier (ook op het internet als een pdf) Anmeldeformular compleet invullen, ondertekenen en per post verzenden naar: Veranstaltungsbüro Sparkassen Münsterland Giro 2013 Sportamt Stadt Münster Albersloher Weg Münster Telefon: (0251) Telefax: (0251) Mail: SparkassenMuensterlandGiro@stadt-muenster.de Doormiddel van de aanmelding geeft u aan dat u de voorwaarden voor de deelname en het reglement heeft doorgelezen en heeft geaccepteerd. Deze aanmelding is bindend. Aftreden is dus niet meer mogelijk. De deelnemer heeft de mogelijkheid om op 2 oktober 2013 persoonlijk bij de uitgave van de startdocumenten bij de startplek een vervanger te benoemen, die alle geboekte diensten mag overnemen. Voor de bewerking van dit deelnemerswissel wordt een leges geheft van 10 euro. Als de deelnemer niet verschijnt vervalt elk recht.

3 Officiele aanmelding sluiting 1 1online, per post 1of fax 1 1is 1123 september 2013 of als 1de maximale aantal deelnemers van 1750 per route wordt bereikt. Als de maximale aantal deelnemers niet wordt bereikt is het mogelijk om zich persoonlijk op dinsdag, 2 oktober 2013 van 15 tot 20 Uur in het organisatiebureau in het palais van Münster aan te melden. Dit kan alleen met een geldige identiteitsbewijs en contante betaling van het inschrijf- en nameldingsgeld. Cheques worden niet geaccepteerd. Op donderdag, 3 oktober 2013 kunnen geen aanmeldingen meer worden aangenomen. Het inschrijfgeld wordt eenmalig, automatisch afgeschreven (machtiging tot automatische afschrijving). Hetzelfde geldt voor de kosten die ontstaan als de transponder niet terug wordt gegeven. Kosten die door foute bankgegevens onstaan moet de deelnemers dragen. Startdocumenten, startverloop en programma De distributie van de startdocumenten gebeurt op vertoon van een officiel identiteitsbewijs. Als de deelnemer is verhinderd, is hij verantwoordelijk daarvoor, dat de stardocumenten van een andere persoon die schriftelijk gevolmagtigt is worden opgehaald. Startdocumenten kunnen niet worden toegestuurd. Woensdag, 2 oktober uur: Distrubitie van de startdocumenten als ook laatste mogelijkheid voor de namelding (als mogelijk) Donderdag, 3 oktober uur: Distributie van de startdocumenten 8 18 uur: Beurs bij de aankomst Messe voor het palais in Münster Wissel van de routes In principe is het mogelijk om routes te wisselen. Deze verwerking kost 10 euro. Dit is echter alleen mogelijk als de maximale aantal deelnemers per route nog niet werd bereikt. Bij een wissel van de route wordt de deelnemer op het einde van het startblok ingedeeld. Als een deelnemer de route wisselt zonder zich te laten overschrijven wordt hij gediskwalificeerd. Tijdmeting en transponder De tijdmeting gebeurt doormiddel van een tijdmeettransponder. Deze krijgt elke deelnemer met zijn startdocumenten. Zonder een transponder is een deelname niet mogelijk. Als de transponder worden ingeleverd krijgt de deelnemer een acquit voor de teruggave.

4 Gemiddelde snelheid Voorwaarde voor de deelname aan het Jedermannrun in het kader van het Sparkassen Münsterland Giro.2013 is een gemiddelde snelheid van 26 kilometer per uur bij de ca. 70 kilometer route, 28 kilometer per uur bij de ca. 100 kilometer route en 29 kilometer per uur bij de ca. 130 kilometer route (inclusivepauzen voor de verpleging). Deze snelheid is geldend voor het gehele wedstrijdverloop en wordt op verschillende punten gecontroleerd. Als de deelnemers de geeiste snelheid onderschreiden worden deze uit de wedstrijd genomen, gediskwalificeerd en verschijnen in geen resultatenlijst. Na de aankomst De deelnemers moeten de aankomst snel in richting Gerichtsstrasse verlaten. Baserend op de Duitse verkeerscode moeten de deelnemers in de richting van de uitgestippelde douche en omkledingsmogelijkheden rijden. De plaats van aankomst zijn de verzamelpunten van de kledingszakken. Uitval De organisator mag het evenement op grond van overmacht aflasten. De deelnemers hebben geen recht op restitutie van hun deelnemerskosten of een vervanging andere schades zoals heenreis en/of hotelkosten. Disclaimer De deelnemer erkendt het desclaimer van de organisator voor schadens door nalatigheid of grove nalatigheid. De deelnemer zal zijn aanspraken wegens schades en/of vooral letsel die door de wedstrijd zijn ontstaan wegens nalatigheid of grove nalatigheid niet geldend doen op de organisator, de sponsor van de wedstrijd, steden of gemeentes of hun vertegenwoordigers. Voor de deelname aan dit wedstrijd attesteert de deelnemer dat hij/zij voldoende is getraindt en zich bevindt in een medisch bevestigde gezondheidstoestand. Verklaring voor de bescherming persoonsgegevens De deelnemer gaat daarmee akkoord dat zijn inividuele gegevens, die bij de aanmelding worden aangegeven, machinaal mogen worden opgeslaan en doormiddel van de deelnemer en resultatenlijst onder andere doormiddel van het internet of kranten mogen worden gepubliceerd. Het doorgeven van de individuele gegevens die gedurende dit wedstrijd worden aangegeven, worden niet verder gegeven aan derden. In dit kader wordt aangegeven dat de toestemming die hier wordt gegeven met werking van de toekomst in kan worden getrokken. Verder gaat de deelnemer akkord daarmee dat de foto s, video s en interviews die in verband met de deelname aan het wielerwedstrijd worden gemaakt, door de organisator zonder vergoedingaanspraken vanuit de deelnemers mogen worden gebruikt. De deelnemer gaat akkoord daarmee om verder informatie te krijgen over deze en/of andere gelijksoortige evenementen uitgevoerd door onze partners.

5 Salvatorische clausule Als een of meerdere bepalingen ineffectief zijn, heeft dit geen invloed op de werkzaamheid van andere bepalingen. De vooruitstekende verklaringen, vooral ten aanzien van de beschermingen persoonsgegevenes, stem ik door de aanmelding voor het Sparkassen Münsterland Giro met mijn ondertekening toe.

Powerman Alsdorf op 29. April 2018

Powerman Alsdorf op 29. April 2018 Powerman Alsdorf op 29. April 2018 Together we boost Duathlon Bondsfederatie: NRWTV e.v. Organisatie Marathon-Club Eschweiler 1983 e.v. Locatie Zum Denkmalplatz, Rathausstr. 20, 52477 Alsdorf Informatie

Nadere informatie

c. Overeenkomst: de overeenkomst strekkend tot deelname van de deelnemer aan het Evenement;

c. Overeenkomst: de overeenkomst strekkend tot deelname van de deelnemer aan het Evenement; Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: hardloopwedstrijden, wandeltochten, Running Academy en andere onderdelen welke deel uitmaken

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 SINGELLOOP UTRECHT - INDIVIDUELE DEELNAME Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a Evenement: een hardloopwedstrijd die onderdeel uitmaakt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden geldig voor evenementen Pinkdrink

Algemene voorwaarden geldig voor evenementen Pinkdrink Algemene voorwaarden geldig voor evenementen Pinkdrink Deelname: Artikel 1 : Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Evenement: het door Pink drink in enig jaar te organiseren

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN 2016 LADIESRUN EINDHOVEN BUSINESS RUNS Artikel 1 Definities; toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a Organisator: Golazo Sports SX (KvK 61063835).

Nadere informatie

Sparkassen Münsterland Giro.2016

Sparkassen Münsterland Giro.2016 Sparkassen Münsterland Giro.2016 Deelnamevoorwaarden en reglement DATUM EN PARCOURS De start van de toertochten in het kader van de Sparkassen Münsterland Giro.2016 vindt plaats op 3 oktober 2016 (Tag

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoudsopgave ARTIKEL 1: DEFINITIES... 2 ARTIKEL 2: DEELNAME... 2 ARTIKEL 3: AANSPRAKELIJKHEID... 3 ARTIKEL 4: PERSOONSGEGEVENS... 4 ARTIKEL 5: PORTRETRECHT... 4 ARTIKEL 6: EIGENDOMSRECHTEN...

Nadere informatie

Naam : Voornaam : hierna te noemen, deelnemer Adres : Postcode : Plaats : Geboortedatum : Telefoonnummer : -adres : Datum van het eerste bezoek :

Naam : Voornaam : hierna te noemen, deelnemer Adres : Postcode : Plaats : Geboortedatum : Telefoonnummer :  -adres : Datum van het eerste bezoek : Extreme Mountain Trail Park Tilburgs - Stal Tilburgs Burgemeester Aartslaan 29 5571 TR Bergeijk Noord Brabant Routebeschrijving Telefoonnummer: 06 54657450 info@staltilburgs.nl Naam : Voornaam : hierna

Nadere informatie

1. Evenement: het door IJsclub Het Zwartewater te Hasselt in enig jaar te organiseren hardloopevenement: Koningsloop Hasselt

1. Evenement: het door IJsclub Het Zwartewater te Hasselt in enig jaar te organiseren hardloopevenement: Koningsloop Hasselt Algemene voorwaarden en reglement Algemene voorwaarden en reglement Koningsloop Hasselt 2019 1. Algemene voorwaarden individuele deelnemers 2019 2. Reglement individuele deelnemers 2019 1. Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities. Artikel 2: Identiteit van het bestuur. Artikel 3: Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities. Artikel 2: Identiteit van het bestuur. Artikel 3: Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities - 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Speelweek of Speelweek Nieuwerbrug: De Speelweek is een jeugdvakantiespelen die ieder jaar in de laatste

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2017

ALGEMENE VOORWAARDEN 2017 ALGEMENE VOORWAARDEN 2017 NN CPC LOOP DEN HAAG BUSINESS RUN Artikel 1 Definities; toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a Evenement: een hardloopwedstrijd die onderdeel

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Deelname

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Deelname Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Organisator: Custom Made Sport (KvK 50340352). Evenement: een hardloopwedstrijd die onderdeel uitmaakt van het door de organisator

Nadere informatie

Voorwaarden & Reglement

Voorwaarden & Reglement Voorwaarden & Reglement Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: de in enig jaar te houden hardloopwedstrijd Decathlon Duorun. b. Deelnemer: de natuurlijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN WEDSTRIJDREGLEMENT

ALGEMENE VOORWAARDEN EN WEDSTRIJDREGLEMENT ALGEMENE VOORWAARDEN EN WEDSTRIJDREGLEMENT A. Algemene voorwaarden Studentenmarathon Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: de hardloopwedstrijd Studentenmarathon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - Rundje um ut Hundje

Algemene voorwaarden - Rundje um ut Hundje Algemene voorwaarden - Rundje um ut Hundje Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: hardloopwedstrijden en gerelateerde activiteiten zoals bijvoorbeeld

Nadere informatie

de overeenkomst tussen een Deelnemer en/of Deelnemend Bedrijf en de Organisator, strekkend tot deelname van Deelnemers aan een Evenement.

de overeenkomst tussen een Deelnemer en/of Deelnemend Bedrijf en de Organisator, strekkend tot deelname van Deelnemers aan een Evenement. Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: PSV Foundation Fun Run b. Organisator: PSV Foundation c. Deelnemer: Natuurlijk persoon, niet handelend als ondernemer,

Nadere informatie

Inschrijfreglement 2018 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s

Inschrijfreglement 2018 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s Inschrijfreglement 2018 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s 1. ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap Historische Toerwagens & GT s (verder te noemen NK HTGT) wordt georganiseerd

Nadere informatie

Begeleiders reglement Duchenne Heroes 2017

Begeleiders reglement Duchenne Heroes 2017 Begeleiders reglement Duchenne Heroes 2017 Definities 1. Organisatie: Het evenement wordt georganiseerd door Emolife Events & Consultancy BV, in opdracht van Stichting The Event Foundation en ten behoeve

Nadere informatie

Inschrijfreglement 2017 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s

Inschrijfreglement 2017 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s Inschrijfreglement 2017 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s 1. ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap Historische Toerwagens & GT s (verder te noemen NK HTGT) wordt georganiseerd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 BRABANTS TROTS

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 BRABANTS TROTS ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 BRABANTS TROTS U schrijft zich in voor deelname aan een event van Golazo Cycling NL BV, gevestigd te Oppert 21A, 3011 HT Rotterdam, 24314794, NL 809697178B01. (hierna Golazo Cycling)

Nadere informatie

Saarbrücker drakenboot langeafstandsrace. Monkey-Jumble Aankondiging. Roeivereniging Saar (officieel geregistreerde vereniging)

Saarbrücker drakenboot langeafstandsrace. Monkey-Jumble Aankondiging. Roeivereniging Saar (officieel geregistreerde vereniging) Aankondiging Organisator: Organisatie: Roeivereniging Saar (officieel geregistreerde vereniging) Roeivereniging Saar (officieel geregistreerde vereniging) Datum: 12. oktober 2019 Locatie evenement: Saar,

Nadere informatie

2.3 Restitutie van inschrijfgelden is niet mogelijk, ook niet bij verhindering aan het Evenement.

2.3 Restitutie van inschrijfgelden is niet mogelijk, ook niet bij verhindering aan het Evenement. Algemene voorwaarden geldig voor evenementen in 2017 Deelname: Artikel 1 : Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a) Evenement: het door Husk Events in enig jaar te organiseren

Nadere informatie

c. Overeenkomst: de overeenkomst strekkend tot deelname van de deelnemer aan het Evenement;

c. Overeenkomst: de overeenkomst strekkend tot deelname van de deelnemer aan het Evenement; Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: hardloopwedstrijden, wandeltochten, Running Academy en andere onderdelen welke deel uitmaken

Nadere informatie

Wedstrijdreglement BZA

Wedstrijdreglement BZA Wedstrijdreglement BZA Algemeen 1. Het Bedrijfs - & Zomeravondvoetbal 2013 - nader te noemen BZA wordt namens ZVV Urk door de Commissie Recreatief georganiseerd. De organisatie heeft het mandaat om beslissingen

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 600m sprint-tijdrit BinckBank Tour

Wedstrijdreglement 600m sprint-tijdrit BinckBank Tour Wedstrijdreglement 600m sprint-tijdrit BinckBank Tour 1. Afstand De afstand die moet worden afgelegd per leeftijdscategorie is voor iedereen 600m. 2. Indeling in categorieën De deelnemers aan de sprint-tijdrit

Nadere informatie

The Dutch Dragons Aanvraagformulier lidmaatschap

The Dutch Dragons Aanvraagformulier lidmaatschap Aanvraagformulier lidmaatschap Versie: 05. Datum: December 2018 Lid worden is een open vereniging en hierdoor voor iedereen toegankelijk. Iedereen die 10 jaar of ouder is en in het bezit is van een zwemdiploma,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden:

Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden: Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden: 1. Inleiding: Deze richtlijn schetst regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die Stad Turnhout organiseert via haar website

Nadere informatie

1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke Overeenkomst.

1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke Overeenkomst. ALGEMENE VOORWAARDEN MIDWINTER MARATHON 2019 Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: de hardloopwedstrijd Midwinter Marathon b. Organisator: de Stichting

Nadere informatie

Sparkassen Münsterland Giro 2018

Sparkassen Münsterland Giro 2018 Sparkassen Münsterland Giro 2018 Deelnamevoorwaarden en reglement DATUM EN PARCOURS De start van de toertochten in het kader van de Sparkassen Münsterland Giro 2018 vindt plaats op 3 oktober 2018 (Tag

Nadere informatie

Reglement Alpentocht 2019

Reglement Alpentocht 2019 Reglement Alpentocht 2019 Definities 1. Organisatie: Alpentocht wordt georganiseerd door Stichting CliniClowns Nederland 2. Evenement: De Alpentocht 2019 die plaatsvindt van 4 tot 8 september 2019 in Valloire,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanvullende Voorwaarden: de aanvullende algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de door Delight Yoga georganiseerde Workshops en Retreats. 1.2 Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

Saarbrücker drakenboot langeafstandsrace. Monkey-Jumble Aankondiging. Roeivereniging Saar (officieel geregistreerde vereniging)

Saarbrücker drakenboot langeafstandsrace. Monkey-Jumble Aankondiging. Roeivereniging Saar (officieel geregistreerde vereniging) Aankondiging Organisator: Organisatie: Roeivereniging Saar (officieel geregistreerde vereniging) Roeivereniging Saar (officieel geregistreerde vereniging) Datum: 07. oktober 2017 Locatie evenement: Saar,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT District Zuid NFF Seizoen 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT District Zuid NFF Seizoen 2015 Algemeen De wedstrijden worden verreden volgens het geldende WEDSTRIJDREGLEMENT van de N(ederlandse) F(ietscross) F(ederatie) tenzij in dit reglement anders is bepaald. Iedereen dient zich te houden aan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Vakantiespel

Algemene Voorwaarden Stichting Vakantiespel 1. Algemeen Organisator stelt zich ten doel het jaarlijks organiseren in de laatste week van de basisschool zomervakantie van een Vakantiespel voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT District Zuid NFF Seizoen 2019

WEDSTRIJDREGLEMENT District Zuid NFF Seizoen 2019 Algemeen De wedstrijden worden verreden volgens het geldende van de N(ederlandse) F(ietscross) F(ederatie) tenzij in dit reglement anders is bepaald. Iedereen dient zich te houden aan dit voorgeschreven

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER

AANMELDINGSFORMULIER PERSOONSGEGEVENS ACHTERNAAM : M / V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : NATIONALITEIT : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP (s.v.p. invullen in blokletters)

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP (s.v.p. invullen in blokletters) 1 PERSOONSGEGEVENS NIEUWE LID 1 ACHTERNAAM : M/V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : VAST TELEFOONNUMMER MOBIEL TELEFOONNUMMER 2 : E-MAIL : GEBOORTEDATUM : INSCHRIJFDATUM

Nadere informatie

Nicaragua Volcano Challenge Reglement 2015

Nicaragua Volcano Challenge Reglement 2015 Artikel 1: Algemeen 1. De deelnemers volgen de instructies van de organisatie op en leven het reglement na; 2. De Nicaragua Volcano Challenge is geen wedstrijd, maar een fondsenwervende fietstocht voor;

Nadere informatie

RESIDENCE OPEN TALENT CUP 2013 PUPILLEN / ASPIRANTEN / CADETTEN / JUNIOREN (M/V) RESIDENCE OPEN 2013 SENIOREN (M/V)

RESIDENCE OPEN TALENT CUP 2013 PUPILLEN / ASPIRANTEN / CADETTEN / JUNIOREN (M/V) RESIDENCE OPEN 2013 SENIOREN (M/V) RESIDENCE OPEN TALENT CUP 2013 PUPILLEN / ASPIRANTEN / CADETTEN / JUNIOREN (M/V) RESIDENCE OPEN 2013 SENIOREN (M/V) A CLASS TOURNAMENT Daedo PSS Video Replay zichtbaar voor coaches Organisatie Auspiciën

Nadere informatie

Cheerleading Challenge 2013 Ronde 1 2 3 - NK (Doorhalen wat niet van toepassing is)

Cheerleading Challenge 2013 Ronde 1 2 3 - NK (Doorhalen wat niet van toepassing is) Ronde 1 2 3 - NK (Doorhalen wat niet van toepassing is) Contact Informatie Team contact informatie en Divisie formulier Organisatie Naam contactpersoon Straatnaam + huisnr Postcode en Plaats Telefoon nummer

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier CSV 1928

Aanmeldingsformulier CSV 1928 Aanmeldingsformulier CSV 1928 De Christelijke Sport Vereniging 1928 Voetbal, zoals onze naam officieel is, heet u of uw zoon of dochter van harte welkom bij de club. CSV 1928 speelt zijn thuiswedstrijden

Nadere informatie

Concept Vraagprogramma (versie 2 oktober 2015) Indoor de Bergen 2015

Concept Vraagprogramma (versie 2 oktober 2015) Indoor de Bergen 2015 Wedstrijdplaats: Indoor de Bergen (779694) Recreatiepark De Bergen Zoetendaal 6 5446 PW Wanroij Wedstrijddatum: 18-22 november 2015 Inschrijvingen: Digitaal inschrijven vanaf 26 oktober 2015 via www.concours.nl

Nadere informatie

Vraagprogramma (goedgekeurd KNHS 11 september 2018)

Vraagprogramma (goedgekeurd KNHS 11 september 2018) Wedstrijd Locatie: Postadres: Nationaal Indoor Salland Manege Bartels Boetelerveldweg 7 8106 RC Mariënheem Nationaal Indoor Salland Stichting NIS Salland Postbus 93 8100 AB Raalte Wedstrijddatum: 5 7 oktober

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT District Zuid NFF Seizoen 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT District Zuid NFF Seizoen 2017 Algemeen De wedstrijden worden verreden volgens het geldende WEDSTRIJDREGLEMENT van de N(ederlandse) F(ietscross) F(ederatie) tenzij in dit reglement anders is bepaald. Iedereen dient zich te houden aan

Nadere informatie

Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019

Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019 Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019 Zaterdag 14 september 2019 De organisatie van de 5e MTB Race 6 uur van t Zand is in handen van Stichting MTB t Zand. Zij hechten grote waarde aan veiligheid,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Toepassing Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die betrekking hebben op het volgen van een trainingsweekend, cursus, workshop of clinic. De algemene

Nadere informatie

Outdoor dressuur weekend De Grensruiters Hunsel 2018

Outdoor dressuur weekend De Grensruiters Hunsel 2018 HUNSEL RV. Grensruiters (770889) 8-6-2018-10-6-2018 Liesbeth Blanken W025883 Status: Goedgekeurd outdoorgrensruiters2018@hotmail.com Outdoor Pony en Paard 3 Openstelling: Onbeperkt wedstrijd: Ja Inschrijven

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN FRATERNITAS UTRECHT INHOUDSOPGAVE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN FRATERNITAS UTRECHT INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE Artikel 1. Doel... 2 Artikel 2. Verkrijging van het lidmaatschap... 2 Artikel 3. Rechten en plichten van de leden... 2 Artikel 4. Contributies... 2 Artikel 5. Kleding... 3 Artikel 6. Bestuur...

Nadere informatie

Informatie Leisure World Regio Oost, seizoen 2014-2015

Informatie Leisure World Regio Oost, seizoen 2014-2015 Informatie Leisure World Regio Oost, seizoen 2014-2015 Gewesten Overijssel en Gelderland In het seizoen 2014-2015 wordt opnieuw een regiocompetitie van de gewesten Overijssel en Gelderland verreden. De

Nadere informatie

ONLINE SERVICEVOORWAARDEN TIBBAA.COM

ONLINE SERVICEVOORWAARDEN TIBBAA.COM ONLINE SERVICEVOORWAARDEN TIBBAA.COM Uw gebruik van de tibbaa.com-website en de tibbaa.com online ticket verkoopdienst (de Service ) valt onder deze Servicevoorwaarden. Deze Servicevoorwaarden vormen een

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van V.A.S. De IJsselstreek versie 2A, vastgesteld tijdens de Algemene Leden Vergadering van 15 april 2016, wijz.

Huishoudelijk Reglement van V.A.S. De IJsselstreek versie 2A, vastgesteld tijdens de Algemene Leden Vergadering van 15 april 2016, wijz. 1V.A.S. De IJSSELSTREEK 1 VERENIGING VOOR AANGEPAST SPORTEN Secretariaat: NL66RABO0363863036 Aangesloten bij: De Beuk 22 Gehandicaptensport Ned. 6941 ZE Didam Ned. Badminton Bond Tel.: 0612023586 NADB

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden Beat the Box

Artikel 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden Beat the Box Algemene voorwaarden Beat the box Beat the Box is gevestigd te Spaarndam en ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel te Alkmaar onder het nummer 64076903. Artikel 1. Toepasselijkheid

Nadere informatie

Contributiereglement NHC. Per leeftijdscategorie geldt met ingang van het seizoen het volgende basis contributietarief.

Contributiereglement NHC. Per leeftijdscategorie geldt met ingang van het seizoen het volgende basis contributietarief. Contributiereglement NHC Per leeftijdscategorie geldt met ingang van het seizoen 2019-2020 het volgende basis contributietarief. Piepkuikens 01-10-12 t/m 30-5 jaar 175 09-13 Kuikens (CoolKids) 01-10-11

Nadere informatie

Vraagprogramma. Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee Springen 2017

Vraagprogramma. Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee Springen 2017 Vraagprogramma Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee Springen 2017 algemene informatie Wedstrijdnummer type evenement basis springen evenement Outdoor Gelderland locatie Nationaal Sportcentrum

Nadere informatie

RAP HOLLAND. Organisatie van het Nederlands Kampioenschap Minibiken INSCHRIJFFORMULIER SEIZOEN 2012

RAP HOLLAND. Organisatie van het Nederlands Kampioenschap Minibiken INSCHRIJFFORMULIER SEIZOEN 2012 RAP HLLAND rganisatie van het Nederlands Kampioenschap Minibiken INSCHRIJFFRMULIER SEIZEN 2012 Achternaam:. Voorletters:. Voorvoegsel:. Roepnaam:. Geboortedatum:. Geslacht: 0 man 0 vrouw Nationaliteit:..

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West V.V. Dieze-West heet u of uw zoon of dochter van harte welkom bij de club. V.V. Dieze-West speelt zijn thuiswedstrijden op het Sportpark het Hoge Laar. Luttekeweg 15A

Nadere informatie

Inschrijven Inschrijven is mogelijk t/m 31 augustus 2015. Desgewenst kan uw teamnaam op het startnummer komen te staan.

Inschrijven Inschrijven is mogelijk t/m 31 augustus 2015. Desgewenst kan uw teamnaam op het startnummer komen te staan. Estafettemarathons, algemene voorwaarden, versie maart 2015 In 2008 werd op Papendal voor het eerst in Nederland een estafettemarathon voor zorgpersoneel georganiseerd voor minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers;

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters)

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters) PERSOONSGEGEVENS AANMELDINGSFORMULIER ACHTERNAAM : M/V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Holland4ALS bestaat uit vier onderdelen: Zwemmen Hardlopen Fietsen Roeien

Holland4ALS bestaat uit vier onderdelen: Zwemmen Hardlopen Fietsen Roeien Holland4ALS Holland4ALS is een uniek, ruim 24-uur durend sportevenement. Een team van sporters en begeleiders legt een vooraf vastgestelde route van Groningen naar Soest af. Holland4ALS bestaat uit vier

Nadere informatie

Deelname voorwaarden

Deelname voorwaarden Deelname voorwaarden Informatie voor deelnemers Deelnemersinfo Swim to Fight Cancer Tilburg vindt plaats op zondag 26 augustus 2018. Afhankelijk van je starttijd word je op een specifieke tijd verwacht

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement U.S.D.V. U Dance Huishoudelijk reglement van de Utrechtse StudentenDansVereniging U Dance, zoals bedoeld in artikel 12 van de statuten. Artikel 1 Algemene Bepalingen 1. De in dit

Nadere informatie

Gelderse en Overijsselse Kampioenschappen korte baan 2017

Gelderse en Overijsselse Kampioenschappen korte baan 2017 Gelderse en Overijsselse Kampioenschappen korte baan 2017 De Overijsselse Kampioenschappen korte baan worden gehouden op zaterdag 7, zondag 8, zaterdag 14 en zondag 15 januari 2017 in zwembad Het Ravijn

Nadere informatie

Vraagprogramma (versie 30 augustus 2018)

Vraagprogramma (versie 30 augustus 2018) Wedstrijd Locatie: Postadres: Website: Email adres algemeen: Email adres secretariaat: Nationaal Indoor Salland Manege Bartels Boetelerveldweg 7 8106 RC Mariënheem Nationaal Indoor Salland Stichting NIS

Nadere informatie

Open Nederlands Kampioenschap Vinzwemmen 2017

Open Nederlands Kampioenschap Vinzwemmen 2017 Open Nederlands Kampioenschap Vinzwemmen 2017 03 en 04 juni 2017 Organisatie NOB. Pieter van den Hoogenband Zwemstadion Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep Antoon Coolenlaan 1 5644 RX Eindhoven Nederland

Nadere informatie

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Secretariaat Organisatie: Huub Mertens P.P.Rubensstraat 32 6137 XX Sittard 06-19053510; huubmertns54@gmail.com Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Tentoonstellingsregels Inschrijfformulier:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor deelname

Algemene voorwaarden voor deelname Algemene voorwaarden voor deelname Swim to Fight Cancer Hollands Kroon is een initiatief en programma van Fight Cancer. Swim to Fight Cancer Hollands Kroon is geen officiële wedstrijd. Doelstelling van

Nadere informatie

Vraagprogramma. Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee Springen 2018

Vraagprogramma. Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee Springen 2018 Vraagprogramma Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee Springen 2018 algemene informatie Wedstrijdnummer type evenement basis springen evenement Outdoor Gelderland locatie Nationaal Sportcentrum

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zakenmam

Algemene Voorwaarden Zakenmam Algemene Voorwaarden Zakenmam Toepassing Indien je meedoet aan een van de aangeboden programma s, workshops, events of een andere bestelling plaatst op www.zakenmam.nl ga je akkoord met deze algemene leveringsvoorwaarden.

Nadere informatie

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi 0 Informatiebulletin De Zilveren Bal 2019 - Hoofdtoernooi Versie 2 (13-03-2019) Contactgegevens organisatiecomité E-mail: Info@dezilverenbal.nl Telefoon: +31 0 650487883 Postadres: Ruusbroecstraat 23,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN HET DOMEIN BOKRIJK VZW

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN HET DOMEIN BOKRIJK VZW WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN HET DOMEIN BOKRIJK VZW 1. INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die Het Domein

Nadere informatie

1. ORGANISATIE 2. PLAATS EN DATUM 3. COMPETITIE. Top Taekwondo Eemland. 1.2 Supervisor Taekwondo bond Nederland

1. ORGANISATIE 2. PLAATS EN DATUM 3. COMPETITIE. Top Taekwondo Eemland. 1.2 Supervisor Taekwondo bond Nederland 1. ORGANISATIE Top Taekwondo Eemland 1.2 Supervisor Taekwondo bond Nederland 1.3 Informatie Tournament organisator : Mr. Richard Molle Mobiel : 06-51417690 E-mail : tteopen@gmail.com Registratie : www.ma-regonline.com

Nadere informatie

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi 0 Informatiebulletin De Zilveren Bal 2018 - Hoofdtoernooi Versie 3 (15-03-2018) Contactgegevens organisatiecomité E-mail: Info@dezilverenbal.nl Telefoon: +31 0 650487883 Postadres: Zwartsstraat 12, 8441

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement S.D.A. Leidance. This document is in Dutch. An English version is freely available on request.

Huishoudelijk Reglement S.D.A. Leidance. This document is in Dutch. An English version is freely available on request. Huishoudelijk Reglement S.D.A. Leidance This document is in Dutch. An English version is freely available on request. 1 Huishoudelijk reglement van Student Dance Association Leidance, zoals bedoeld in

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN BILZEN MYSTERIES IN OPDRACHT VAN STAD BILZEN FOTOWEDSTRIJD RIDDERLOCATIE ALDEN- BIEZEN 1.

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN BILZEN MYSTERIES IN OPDRACHT VAN STAD BILZEN FOTOWEDSTRIJD RIDDERLOCATIE ALDEN- BIEZEN 1. WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN BILZEN MYSTERIES IN OPDRACHT VAN STAD BILZEN FOTOWEDSTRIJD RIDDERLOCATIE ALDEN- BIEZEN 1. INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement ZBSD

Huishoudelijk Reglement ZBSD Huishoudelijk Reglement ZBSD Artikel 1: naam zetel duur -oprichting De vereniging heeft de naam Zeeuws- Brabantse Sportvereniging voor Doven (ZBSD) en is gevestigd te Bergen op Zoom Zij is opgericht op

Nadere informatie

De Budoschool waar sportiviteit en plezier bovenaan staan!

De Budoschool waar sportiviteit en plezier bovenaan staan! INSCHRIJFFORMULIER Sport: Judo Tai Jitsu Zelfverdediging / Weerbaarheid Budo Fit / Suspension Locatie: Edam Volendam Middenbeemster Naam : Voorletters : Roepnaam : Geslacht : M / V Geboortedatum : Geboorteplaats

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden duikschool divearound per

Algemene Voorwaarden duikschool divearound per Algemene Voorwaarden duikschool divearound per 30-09 2015. Duikschool divearound bestaat uit eigenaar J.M.Langenkamp en alle door hem aangewezen vrijwilligers en freelancers. In het vervolg worden zij

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN UC Limburg vzw (hierna UCLL)

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN UC Limburg vzw (hierna UCLL) WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN UC Limburg vzw (hierna UCLL) 1. INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die

Nadere informatie

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen)

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Betreft Senioren lid Junioren lid Pupillen lid Donateur Spelend Niet spelend Vrijwilliger Persoonlijke gegevens Man / Vrouw Achternaam: Voorletters:

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook

Wedstrijdreglement The Love Game Facebook Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan de Rit om de Hertzberger Trofee 2019

Voorwaarden voor deelname aan de Rit om de Hertzberger Trofee 2019 Voorwaarden voor deelname aan de Rit om de Hertzberger Trofee 2019 Algemeen De Rit om de Hertzberger Trofee wordt op 30 mei, 31 mei en 1 juni 2019 georganiseerd door de Stichting Vintage Cars & Castles

Nadere informatie

De Consument: Een wederpartij die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een bedrijf of beroep.

De Consument: Een wederpartij die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een bedrijf of beroep. Algemene Voorwaarden voor levering aan consumenten Van: DutchMudMen.com - Tutum B.V. Gevestigd en kantoorhoudende aan de Asterweg 19 D12 1301, 1031 HL te Amsterdam. Telefoonnummer 020 820 11 41. KvK nummer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ride & Run 2016

Algemene voorwaarden Ride & Run 2016 Algemene voorwaarden Ride & Run 2016 Organisatie: KNHS Postbus 3040 3850 CA Ermelo Eisma Horsesmedia Postbus 340 8901 BC Leeuwarden Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Open Nederlands Kampioenschap Vinzwemmen 2019

Open Nederlands Kampioenschap Vinzwemmen 2019 Open Nederlands Kampioenschap Vinzwemmen 2019 22 en 23 juni 2019 Pieter van den Hoogenband Zwemstadion Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep Antoon Coolenlaan 1 5644 RX Eindhoven Nederland E-mail: nkvinzwemmen@yahoo.com

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LET S DANCE!

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LET S DANCE! HUISHOUDELIJK REGLEMENT M.S.D.V. LET S DANCE! HUISHOUDELIJK REGLEMENT LET S DANCE! Huishoudelijk reglement van de, zoals bedoeld in artikel 19 van de statuten. LIDMAATSCHAP ARTIKEL 1 Aangaan van het lidmaatschap

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier 2015

Aanmeldingsformulier 2015 Aanmeldingsformulier 2015 verzenden / / Te Geboortedatum / / Te Adres Postcode Telefoon Mobiel E-mail Website Wenst deel te nemen aan de opleiding : Groepsopleiding 2199,- Startdatum././ Individuele opleiding

Nadere informatie

Wedstrijdaankondiging

Wedstrijdaankondiging Wedstrijdaankondiging EUREGIO REGATTA 2016 ASSELT, 18 en 19 juni 2016 Organisatie: Georganiseerd door de Stichting Euregio Regatta in een samenwerking van onderstaande verenigingen: Zeilvereniging Noord

Nadere informatie

KNSB Cup seizoen 2017/2018

KNSB Cup seizoen 2017/2018 KNSB Cup seizoen 2017/2018 Nationale Competitie De Nationale Competitie zoals bedoeld in de Specifieke Bepalingen Shorttrack artikel 305 wordt georganiseerd onder de naam KNSB Cup. In het geval dit document

Nadere informatie

1.5 Zowel 1.2 als 1.3 geldt eveneens voor het personeel van Dance Studio Janien.

1.5 Zowel 1.2 als 1.3 geldt eveneens voor het personeel van Dance Studio Janien. Algemene voorwaarden Dance Studio Janien: Om zo goed en optimaal mogelijk lessen te verzorgen in een prettige omgeving is het belangrijk dat een ieder die onze studio bezoekt, op de hoogte is van onze

Nadere informatie

Inhoud. Deelnemers en categorieën. Regelgeving van toepassing technische gids. Classificatie van de wedstrijden. Vereisten voor deelname

Inhoud. Deelnemers en categorieën. Regelgeving van toepassing technische gids. Classificatie van de wedstrijden. Vereisten voor deelname !! REGLEMENT! Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel 16 Introductie Deelnemers

Nadere informatie

Friso Woudstra Architecten BNA B.V. Outdoor Gelderland Trofee Pony s 2017

Friso Woudstra Architecten BNA B.V. Outdoor Gelderland Trofee Pony s 2017 Vraagprogramma Friso Woudstra Architecten BNA B.V. Outdoor Gelderland Trofee Pony s 2017 categorie D / E L, M, Z & ZZ springen M1, M2, Z1 en Z2 dressuur algemene informatie Wedstrijdnummer type evenement

Nadere informatie

Vraagprogramma. Harbour Village Outdoor Gelderland Trofee Pony s 2019 categorie D / E L, M, Z & ZZ springen M1, M2, Z1 en Z2 dressuur

Vraagprogramma. Harbour Village Outdoor Gelderland Trofee Pony s 2019 categorie D / E L, M, Z & ZZ springen M1, M2, Z1 en Z2 dressuur Vraagprogramma Harbour Village Outdoor Gelderland Trofee Pony s 2019 categorie D / E L, M, Z & ZZ springen M1, M2, Z1 en Z2 dressuur algemene informatie Wedstrijdnummer type evenement basis springen en

Nadere informatie

Vraagprogramma. Outdoor Gelderland Trofee Pony s categorie D / E L, M, Z & ZZ springen M1, M2, Z1 en Z2 dressuur

Vraagprogramma. Outdoor Gelderland Trofee Pony s categorie D / E L, M, Z & ZZ springen M1, M2, Z1 en Z2 dressuur Vraagprogramma Outdoor Gelderland Trofee Pony s 2015 categorie D / E L, M, Z & ZZ springen M1, M2, Z1 en Z2 dressuur algemene informatie Wedstrijdnummer type evenement basis springen en dressuur evenement

Nadere informatie

Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien:

Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien: Werking ouderportal: De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen en in gebruik nemen van een nieuw computersysteem. In dit systeem gaan veel zaken automatisch en hoeven er minder

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart.

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. 1. Inleiding De firma ALUK BELGIUM N.V. met maatschappelijke zetel te Zwaarveld 44 9220 Hamme, organiseert

Nadere informatie

53e IICH Groningen Zuidbroek

53e IICH Groningen Zuidbroek ZUIDBROEK Stichting Ruitersport Noord Nederland (V30156) 21-12-2014-10-1-2015 Fred Schutter VP0054694 06-15514706 Status: Goedgekeurd info@iichgroningen.nl Datum goedgekeurd: 14-10-2014 www.iichgroningen.nl

Nadere informatie

Holland4ALS bestaat uit vier onderdelen: Zwemmen Hardlopen Fietsen Roeien

Holland4ALS bestaat uit vier onderdelen: Zwemmen Hardlopen Fietsen Roeien Holland4ALS Holland4ALS is een uniek, ruim 24-uur durend sportevenement. Een team van sporters en begeleiders legt een vooraf vastgestelde route van Groningen naar Soest af. Holland4ALS bestaat uit vier

Nadere informatie