Release Notes November 2015 'Verbeterde herinneringen en concept contracten'

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Release Notes November 2015 'Verbeterde herinneringen en concept contracten'"

Transcriptie

1 Release Notes November 2015 'Verbeterde herinneringen en concept contracten' De software van Negometrix wordt continu verbeterd. Regelmatig vinden er updates plaats met nieuwe of verbeterde functionaliteiten. Deze Release Notes informeert u over relevante wijzigingen die voor u als gebruiker van Negometrix van belang kunnen zijn. Daarnaast blikken we terug op de voorgaande update met de volledige lijst aan verbeteringen. Nu beschikbaar: eenvoudig kennis delen in templates Het aanbod van Gepubliceerde Tender Templates is per direct uitgebreid met vier templates op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De MVO templates worden aangeboden door FIRA, gespecialiseerd in het verifiëren van MVO-informatie van bedrijven en instellingen. De vier templates betreffen de onderwerpen: Afvalverwijdering, Bouw, Kantoormeubilair en Drukwerk. In de toekomst zullen ook andere templates toegevoegd worden. Benieuwd naar deze templates? Kijk dan op de pagina Gepubliceerde Tender Templates. Aankomende update De update van 30 november 2015 staat in het teken van vele verbeteringen en nieuwe features voor de contractmanagement module. Toch zijn er enkele zaken voor alle gebruikers en ook inkopers nieuw. Alle gebruikers Meerdere organisatiebeheerders Deze update maakt het mogelijk meerdere beheerders in te stellen voor één organisatie. Het organisatieaccount zal altijd één hoofdbeheerder tonen, maar er kunnen meerdere gebruikers worden ingesteld met dezelfde beheerdersrechten. Message ID Achter berichten verstuurd vanuit Negometrix zal geen cijferreeks meer getoond worden in de onderwerpsregel die diende als Message ID. Aanbieders Meerdere collega s in tender en BCC ontvangers Collega s die worden toegevoegd in een tender zijn direct ingesteld als BCC ontvanger.

2 Inkopers Planning aanpassen uitgebreid Voor inkopers zijn er nu meer mogelijkheden om de planning aan te passen. Data die in het verleden liggen kunnen onder drie voorwaarden alsnog worden aangepast. Een daarvan is dat de tender nog niet gepubliceerd is. Daarnaast is het vereist dat er nog geen aanbieders in de tender deelnemer zijn, of zijn uitgenodigd. Betere koppeling vanuit de tender naar contractmanagement Vanuit een tender kan een leadbuyer een contract klaarzetten voor een contractmanager. Er komt dan een pop-up, de leadbuyer selecteert de contractmanager, en de informatie komt vervolgens in het tabblad Concept Contracten van de contractmanager terecht. De contractmanager krijgt hiermee een overzicht van de contracten die hij nog moet aanmaken. Er wordt tevens een notificatie hiervan verstuurd. Uitgenodigde aanbieders Deze lijst met uitnodigingen is nu gesorteerd op alfabetische volgorde. Contractmanagers Verbeterde herinneringen De herinneringen in de contractmanagement zijn flink verbeterd. In een contracttemplate is het nu mogelijk herinneringen vast te leggen, zodat dit niet steeds per contract hoeft te gebeuren. Daarnaast is het nu ook mogelijk voor herinneringen templates inclusief placeholders te maken en krijgen deze een mooiere lay-out. Templates aanmaken kan via Mijn Berichten De datum en tijd van herinneringen is nu specifiek in te stellen, naast het instellen van een of meerdere dagen van tevoren. Tot slot kunnen contractmanagers herinneringen van collega s bewerken. Nieuw tabblad: Concept Contracten Binnen Mijn Contracten is er een nieuw tabblad 'Concept Contracten'. Daarin staan contracten klaargezet door de leadbuyer vanuit de tender module (alleen zichtbaar indien er daadwerkelijk ook een contract is klaargezet). De contractmanager kan deze dan afronden en verplaatsen naar de lopende contracten. Berichten over meerdere contracten Het is mogelijk om berichten over meerdere contracten heen te versturen naar contractmanagers en leveranciers.

3 Verantwoordelijkheden beheren Er is een nieuw tabblad genaamd 'Beheer Verantwoordelijkheden' om eenvoudig iemand te vervangen of diens rol te wijzigen. Deelnemers toevoegen De schermen voor het toevoegen van gebruikers aan categorieën en contracten zijn verbeterd. Het toevoegen van gebruikers ging eerst via het selecteren in een checkbox en is nu dezelfde dropdown als in de tendermodule. Als een gebruiker wordt toegevoegd aan een contract worden automatisch de rechten toegekend die deze persoon op organisatieniveau heeft (standaard rol). Kleine aanpassingen en verbeteringen De mogelijkheid om notificaties in te stellen voor een checkpoint (KPI evaluaties). In een berekening veld kan nu verwezen worden naar velden buiten het huidige tabblad. Verplichte velden in CM worden aangegeven met de bekende *. De uitlijning in de pop-up voor een licentie aanvraag is verbeterd. Er is een nieuwe regel bij: refereer aan'. Hierin kan er gerefereerd worden aan een ander veld en de waarde worden overgenomen. De weergave (filters) die als laatste zijn gekozen, wordt bij de volgende keer weer geopend. In de CM exports werden datumvelden, valutavelden en dergelijke als tekstveld weergegeven in Excel. Dit zijn nu ook datum en valutavelden en dergelijke geworden. Gebruikersvelden hebben een gebruiker met een profiel. Deze gebruikers worden nu echter niet automatisch toegevoegd aan het contract. Dit is aangepast zodat de Contractmanager de keuze heeft of deze wordt toegevoegd door middel van een regel. Deze krijgt dan de rechten ingesteld op organisatieniveau. Het recht contract inzien' is verwijderd. Zodra iemand wordt toegevoegd aan een categorie mag hij alle contracten in deze categorie zien. Hetzelfde geldt voor het toevoegen aan een contract, degene mag dan altijd het contract zien. Dit voorkomt ook dat iemand herinneringen kan ontvangen over een contract dat hij niet kan zien. In Mijn Berichten zijn placeholders toegevoegd voor contractmanagement: contractnummer, naam contractmanager etc. Het openen van een contract vanuit het Mijn Contracten overzicht opent deze nu in een nieuw tabblad. Dit zorgt ervoor dat er weer snel teruggekeerd kan worden naar het Mijn Contracten overzicht. Het contractnummer was niet zichtbaar binnen het contract. Dit is straks wel zichtbaar bovenin de pagina. De link tussen raamcontracten en nadere overeenkomsten wordt duidelijker weergegeven middels een icoon bij de contracten. Tevens is er nu in de raamcontracten een overzichtspagina waar alle nadere overeenkomsten worden weergegeven.

4 In de rapportmanager is meer leveranciersinformatie beschikbaar gesteld, zoals het KvK nummer, adres, website en dergelijke. De organisatievelden bevatten straks een link naar het organisatieprofiel. Als iemand het recht heeft om de tender van het contract te zien kan deze persoon nu klikken op de link naar de tender vanuit het contract. Het icoon dat er een herinnering is ingesteld was soms niet zichtbaar. Dit is gecorrigeerd. Een gebruiker met het recht op organisatieniveau om alle contracten te beheren kan in alle contracten ook deelnemers toevoegen en contracten verwijderen. Voor de update was in het organisatie account in te stellen of iemand een contract in het overzicht mag zien. Nu is dit niet meer in te stellen in op organisatieniveau maar per categorie. Het is opgelost dat andere deelnemende organisaties in een contract de KPI resultaten weer kunnen zien. Filteren op waarde werkt weer naar behoren. Terugblik op de vorige update In de vorige update zijn eveneens een aantal zaken verbeterd. Lees ze hieronder terug. Voor een uitgebreidere omschrijving verwijzen wij u graag naar de bijbehorende Release Notes op onze Instructies pagina. Tender module Het importeren van een Excel bestand met nieuwe gebruikers ging niet altijd even gemakkelijk. Dit hebben we opgelost door onderstaande problemen aan te pakken: o Als een gebruiker in de lijst al bestaat werden er voorheen toch altijd een aantal andere gebruikers uit de lijst geïmporteerd. Dit is nu niet meer het geval. Als er al iemand bestaat in de lijst, dan krijgt men hier een melding van en wordt er verder niemand geïmporteerd. o Als de kolommen niet in de juiste volgorde staan, wordt er ook niemand geïmporteerd. o Als de gekozen gebruikersnaam al bestaat krijgt men hier een nette melding van (met een verwijzing naar de cellen) in plaats van een foutmelding. We hadden enkele problemen met het importeren van een Excel vragenlijst en prijslijst (format.xlsx werkte niet altijd meer, en lege cellen gaven problemen). Deze issues zijn opgelost. Proces verbaal van opening: het onderteken gedeelte (inclusief naam leadbuyer en datum) stond niet altijd op één pagina. Dit hebben we aangepast, zodat het onderteken gedeelte van deze export niet meer over twee pagina's verdeeld kan zijn. In preview en communicatie stonden altijd de gekleurde rondjes voor de inschrijvingen. Deze zijn verwijderd.

5 Bij het importeren van een vragenlijst voor de verificatiefase werd de link tussen de originele vraag en de verificatievraag altijd verbroken. Dit is opgelost. Als er nu een verificatiefase aanstaat in de tender en import van de vragenlijst voor de offertefase en de verificatiefase vindt gelijktijdig plaats, dan blijft de koppeling behouden. Contractmanagement Er is een extra tab 'Gearchiveerde Contracten' bijgekomen in het contracten dashboard. In de export van alle contracten en de contracten rapport manager werd altijd per contract het database contractennummer weergegeven en niet het contractnummer zoals zichtbaar voor de contractmanager. Dit is aangepast zodat in de export het contractnummer zoals ook weergegeven in het contracten dashboard wordt getoond. Tips om de update optimaal te ontvangen Het wissen van cache en cookies kan bijdragen aan een optimale weergave van verbeterde functionaliteiten. Dit kan door in uw browser op Crtl+Shift+Delete te drukken en de opties te selecteren die tijdelijke internetbestanden en cookies bevatten. Na het herstarten van de browser is de verwijdering voltooid en kunt u weer inloggen. Voor meer informatie over het verwijderen van deze gegevens kunt u contact opnemen met onze Servicedesk. Negometrix behoudt zich het recht voor bepaalde items uit de update te laten, indien daar gegronde redenen voor zijn. U kunt in uw profiel aangeven of u geïnformeerd wilt worden over technische wijzigingen in het platform. U kunt dit instellen door op Negometrix in te loggen en vervolgens bij Mijn Profiel aan te geven welke berichten u wel of niet wenst te ontvangen.

De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen

De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen De laatste update van 2015 is een bijzondere. We voegen een nieuwe module

Nadere informatie

Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave'

Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave' Deze update Voor inkopers Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave' Anonieme koper Vanaf nu worden de instellingen van de anonieme inkoper (bij overige opties) gekopieerd naar percelen, ook

Nadere informatie

Release Notes Oktober 2015 Imports en exports

Release Notes Oktober 2015 Imports en exports Release Notes Oktober 2015 Imports en exports De software van Negometrix wordt continu verbeterd. Regelmatig vinden er updates plaats met nieuwe of verbeterde functionaliteiten. Deze Release Notes informeert

Nadere informatie

Release Notes Nieuw telefoonnummer en Evaluatiegeschiedenis'

Release Notes Nieuw telefoonnummer en Evaluatiegeschiedenis' Release Notes Nieuw telefoonnummer en Evaluatiegeschiedenis' Nieuw telefoonnummer De kans is groot dat u het al gezien heeft op onze website en het platform: Negometrix heeft een nieuw nummer voor de servicedesk.

Nadere informatie

Update 28 september 2015

Update 28 september 2015 Release Notes September 2015 Selecteer alle vragen De software van Negometrix wordt continue verbeterd. Regelmatig vinden er updates plaats met nieuwe of verbeterde functionaliteiten. Deze Release Notes

Nadere informatie

Deze instructie bevat informatie over u digitaal kunt inschrijven voor de Open House Jeugdhulp Regio Haaglanden.

Deze instructie bevat informatie over u digitaal kunt inschrijven voor de Open House Jeugdhulp Regio Haaglanden. Deze instructie bevat informatie over u digitaal kunt inschrijven voor de Open House Jeugdhulp Regio Haaglanden. Om te zorgen dat dit ook bij u goed gaat werken is het noodzakelijk dat alle aanbieders,

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden houdt in dat alle communicatie, de

Nadere informatie

Instructie aanbesteding Inkoop diensten in en aan huis gemeente Zwolle (Diah)

Instructie aanbesteding Inkoop diensten in en aan huis gemeente Zwolle (Diah) Instructie aanbesteding Inkoop diensten in en aan huis gemeente Zwolle (Diah) Vanuit de wetgeving worden gemeenten verplicht te gaan werken met een digitaal programma voor inkoop en contractering. Wij

Nadere informatie

Pleegzorg SO Jeugd ZHZ

Pleegzorg SO Jeugd ZHZ Instructie Open House overeenkomst Pleegzorg 2018-2020 SO Jeugd ZHZ Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid (SO Jeugd ZHZ) heeft ervoor gekozen om de inkoop en contractering van jeugdhulp 2018-2020

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

Instructie Raamovereenkomst Jeugdhulpaanbieders Inkoopsamenwerking Noord Veluwe

Instructie Raamovereenkomst Jeugdhulpaanbieders Inkoopsamenwerking Noord Veluwe Instructie Raamovereenkomst Jeugdhulpaanbieders Inkoopsamenwerking Noord Veluwe Vanuit de wetgeving worden gemeenten verplicht te gaan werken met een digitaal programma voor inkoop en contractering. Wij

Nadere informatie

Instructie Negometrix t.b.v. Wmo Begeleiding Gemeente Dalfsen

Instructie Negometrix t.b.v. Wmo Begeleiding Gemeente Dalfsen Shared Service Centrum SSC Provinciehuis Luttenbergstraat 2 Postbus 538 8000 AM Zwolle Telefoon (038) 498 5189 Instructie Negometrix t.b.v. Wmo Begeleiding Gemeente Dalfsen Digitaal contracteren in Negometrix

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden houdt in dat alle communicatie, de

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden

Nadere informatie

Instructie contractering Specialistische Jeugdhulp Regio IJsselland

Instructie contractering Specialistische Jeugdhulp Regio IJsselland transformatie jeugdhulp Shared Service Centrum SSC Instructie contractering Specialistische Jeugdhulp Regio IJsselland Digitaal contracteren in Negometrix Deze handleiding is voor aanbieders. Stap voor

Nadere informatie

Instructie Open House overeenkomst Jeugd & Opvoedhulp SO Jeugd ZHZ

Instructie Open House overeenkomst Jeugd & Opvoedhulp SO Jeugd ZHZ Instructie Open House overeenkomst Jeugd & Opvoedhulp 2018-2020 SO Jeugd ZHZ Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid (SO Jeugd ZHZ) heeft ervoor gekozen om de inkoop en contractering van jeugdhulp 2018-2020

Nadere informatie

Instructie inschrijven op Zorgprofielen SO Jeugd ZHZ

Instructie inschrijven op Zorgprofielen SO Jeugd ZHZ Instructie inschrijven op Zorgprofielen 2018-2020 SO Jeugd ZHZ Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid (SO Jeugd ZHZ) heeft ervoor gekozen om de inkoop en contractering van jeugdhulp 2018-2020 via het

Nadere informatie

Instructie Open House overeenkomst Jeugd GGZ SO Jeugd ZHZ

Instructie Open House overeenkomst Jeugd GGZ SO Jeugd ZHZ Instructie Open House overeenkomst Jeugd GGZ 2018-2020 SO Jeugd ZHZ Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid (SO Jeugd ZHZ) heeft ervoor gekozen om de inkoop en contractering van jeugdhulp 2018-2020

Nadere informatie

Gebruikers en groepen

Gebruikers en groepen Gebruikers en groepen Deze handleiding beschrijft de functionaliteit gebruikers en groepen. U vindt deze functionaliteit in het SchoolWapps dashboard onder de menuoptie Algemeen. Met de module gebruikers

Nadere informatie

Instructie Vraag & antwoord (Leadbuyer)

Instructie Vraag & antwoord (Leadbuyer) Instructie Vraag & antwoord (Leadbuyer) Introductie De vraag & antwoord module in Negometrix biedt de mogelijkheid om de Nota van Inlichtingen geïntegreerd in uw tender te verweven. De vraag & antwoord

Nadere informatie

Werkinstructie Inschrijving Negometrix3 Inkoopprocedure 2020

Werkinstructie Inschrijving Negometrix3 Inkoopprocedure 2020 Werkinstructie Inschrijving Negometrix3 Inkoopprocedure 2020 Inhoudsopgave Inschrijving 3 1. Aanleveren van gegevens 3 2. De werkwijze 4 3. Stap 1: Aanmaken digitale inschrijving 5 4. Stap 2: Vragenlijsten

Nadere informatie

Release notes RELEASENOTES: VENDORLINK JANUARI Gepubliceerd: 29 januari 2017 Release is gepland op: 27 januari 2017.

Release notes RELEASENOTES: VENDORLINK JANUARI Gepubliceerd: 29 januari 2017 Release is gepland op: 27 januari 2017. RELEASENOTES: VENDORLINK JANUARI 2017 Gepubliceerd: 29 januari 2017 Release is gepland op: 27 januari 2017 Versie: 1 VendorLink B.V. Vendelier 4 VII 3905 PA Veenendaal T 0318 70 13 71 1 Inhoud Inleiding...

Nadere informatie

Handleiding Inschrijvers op Prijsvraag BIG Data Challenge Klimaatadaptief Waterbeheer

Handleiding Inschrijvers op Prijsvraag BIG Data Challenge Klimaatadaptief Waterbeheer Handleiding Inschrijvers op Prijsvraag BIG Data Challenge Klimaatadaptief Waterbeheer Hoe registreer ik mij als aanbieder? Als aanbieder maakt u gratis gebruik van Negometrix. Registreren kan via deze

Nadere informatie

Handleiding Inschrijvers op tenders Uitgifte dijkpercelen. Hoe kan ik deelnemen in Tender en Tender 73588?

Handleiding Inschrijvers op tenders Uitgifte dijkpercelen. Hoe kan ik deelnemen in Tender en Tender 73588? Handleiding Inschrijvers op tenders Uitgifte dijkpercelen Hoe registreer ik mij als aanbieder? Als aanbieder maakt u gratis gebruik van Negometrix. Registreren kan via deze pagina (of kopieer https://platform.negometrix.com/registration.aspx

Nadere informatie

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 4 2.1 Bedrijfsgegevens... 4 2.2 Persoonsgegevens... 5 2.3 Beroepsgegevens... 5

Nadere informatie

ZorgMail Secure e-mail

ZorgMail Secure e-mail ZorgMail Secure e-mail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem of uitgezonden in enige

Nadere informatie

Dit document beschrijft hoe notificaties werken binnen Apployed en hoe deze kunnen worden ingesteld aan de behoefte van de eigen organisatie.

Dit document beschrijft hoe notificaties werken binnen Apployed en hoe deze kunnen worden ingesteld aan de behoefte van de eigen organisatie. Inleiding Dit document beschrijft hoe notificaties werken binnen Apployed en hoe deze kunnen worden ingesteld aan de behoefte van de eigen organisatie. Algemene werking notificaties Notificaties worden

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit contracteringstraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. Mocht u nog geen account hebben op Negometrix dan kunt u zich

Nadere informatie

GDPR. e2e N.V. Bruiloftstraat Gent België Tel.: +32 (0) Fax: +32(0) Website:

GDPR. e2e N.V. Bruiloftstraat Gent België Tel.: +32 (0) Fax: +32(0) Website: GDPR e2e N.V. Bruiloftstraat 127-9050 Gent België Tel.: +32 (0)9 267 64 70 Fax: +32(0)9 267 64 80 E-mail: info@e2e.be Website: http://www.e2e.be 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Introductie...

Nadere informatie

1 Release Notes MobiliteitsNET Euphoria Software Wilhelminapark EC Tilburg

1 Release Notes MobiliteitsNET Euphoria Software Wilhelminapark EC Tilburg Release Notes MobiliteitsNET 2017-3 1 Release Notes MobiliteitsNET Euphoria Software 2017-3 Wilhelminapark 36 5041 EC Tilburg T: +31(0)13 460 92 80 info@cabman.nl www.cabman.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding...

Nadere informatie

Instructie Negometrix t.b.v. Dagbesteding

Instructie Negometrix t.b.v. Dagbesteding Contact Shared Service Centrum SSC Provinciehuis Luttenbergstraat 2 Postbus 538 8000 AM Zwolle Telefoon (038) 498 5189 www.zwolle.nl Instructie Negometrix t.b.v. Dagbesteding Digitaal contracteren in Negometrix

Nadere informatie

Rapportages instellen

Rapportages instellen Versie 2.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over de ingestelde widgets (grafische weergaven) een rapportage te ontvangen en versturen in PDF of Excel. In deze handleiding komen alle opties,

Nadere informatie

Instructiedocument prijslijsten

Instructiedocument prijslijsten Indien u een prijs of prijzen wilt uitvragen bij de aanbieders kunt u dat doen onder de tab Prijslijst. In Negometrix wordt er onderscheidt gemaakt tussen twee soorten prijslijsten: Een gedetailleerde

Nadere informatie

Outlook koppeling ChainWise

Outlook koppeling ChainWise Outlook koppeling ChainWise Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 20-4-2017 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Notificaties. Versie 2.0

Notificaties. Versie 2.0 Notificaties Versie 2.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over de ingestelde topics een notificatie (e-mailalert) te ontvangen als er nieuwe berichten beschikbaar zijn. Deze notificatie bevat

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.0 Datum : 14 april Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.0 Datum : 14 april Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 2.0 Datum : 14 april 2018 Portero Beheerdershandleiding v 2.0 14-04-2018 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg

Nadere informatie

Resultaten tellen Aanmelden

Resultaten tellen Aanmelden Instructie digitaal aanbesteden Registratie Deze aanbesteding zal in digitale vorm plaatsvinden middels een speciaal daartoe ingerichte online account van de opdrachtgever. U hoeft voor deelname niets

Nadere informatie

Outlook koppeling ChainWise

Outlook koppeling ChainWise Outlook koppeling ChainWise Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 6-11-2018 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zorgcirkel.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Release datum: 11 juni 2012

Release datum: 11 juni 2012 Highlights 1 HSExpert versie 5.2 Begin juni is versie 5.2 van HSExpert gereleased. In versie 5.2 zijn vooral wijzigingen op het RiAxion (Arbo) dossier doorgevoerd. Daarnaast zijn er wat kleinere wijzigingen

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.4 Datum : juli 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.4 15-07-2017 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Release Notes VERSIE 1.0 FARFALLE IVAR SLOTS & LAURENS EBBERINK. EEZZER Schootsestraat 14, 5616 RD Eindhoven

Release Notes VERSIE 1.0 FARFALLE IVAR SLOTS & LAURENS EBBERINK. EEZZER Schootsestraat 14, 5616 RD Eindhoven 2017 Release Notes VERSIE 1.0 FARFALLE IVAR SLOTS & LAURENS EBBERINK EEZZER Schootsestraat 14, 5616 RD Eindhoven Introductie Wij werken continu aan het verbeteren van onze software en dienstverlening,

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.1 Datum : 9 juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 13

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.1 Datum : 9 juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 13 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 2.1 Datum : 9 juni 2018 Portero Beheerdershandleiding v 2.1 09-06-2018 Pagina 1 van 13 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg

Nadere informatie

Orbis Software. Portal4U. Release Notes1.5. Dit document bevat de Release Notes van Portal4U V1.5

Orbis Software. Portal4U. Release Notes1.5. Dit document bevat de Release Notes van Portal4U V1.5 Orbis Software ortal4u Release Notes1.5 Dit document bevat de Release Notes van ortal4u V1.5 Inhoudsopgave 1. 0 1. 1 1. 2 1. 3 Belangrijkste nieuwe functionaliteiten Zoekschermen voor formuliervelden toevoegen

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform Handleiding dashboard 3WA SaaS platform 151021 versie 1.0.2 Inhoud Inloggen... 3 Menu... 4 Algemeen... 5 Beginscherm... 5 Toevoegen widget aan dashboard... 5 Overige functionaliteiten bij widgets... 8

Nadere informatie

Analyse Document. Release notes. Colofon Contactpersoon: Raymond Schram Releasenotes LCMS 2018v2 Datum: 5 oktober 2018

Analyse Document. Release notes. Colofon Contactpersoon: Raymond Schram Releasenotes LCMS 2018v2 Datum: 5 oktober 2018 Release notes Analyse Document Colofon Contactpersoon: Raymond Schram Titel: Releasenotes LCMS 2018v2 Datum: 5 oktober 2018 Status: Definitief Versie: 1.1 Auteurs: Raymond Schram [IFV] Projectleider: Review:

Nadere informatie

Tijdwinst Release. 10 oktober 2017

Tijdwinst Release. 10 oktober 2017 Tijdwinst Release 10 oktober 2017 Inhoud Algemeen... 3 Automatisch tijd registreren... 3 Bestandstype.xlsm en.xlsb... 3 Aplaza... 3 AFD berichten direct verwerken... 3 Communicatie... 4 Campagne manager...

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Handleiding voor de Communicatie Cockpit

Handleiding voor de Communicatie Cockpit Handleiding voor de Communicatie Cockpit 2017 1 Beste deelnemer, Leuk dat u aan de slag gaat met de Communicatie Cockpit. Hierbij een handleiding om tot mooie resultaten te komen. U kunt behalve berichten

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16 Inhoudsopgave Aanmelden bij Office 365... 2 Office 365 voor het eerste gebruiken... 2 Persoonlijke instellingen Office 365... 3 Wijzigen wachtwoord... 4 Instellen voorkeurstaal... 4 Office Professional

Nadere informatie

Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures

Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures Versie 1 Januari 2016 Inhoudsopgave 1 Aanmelden voor uw inschrijving... 3 1.1 Het project op Aanbestedingskalender.nl... 3 1.2 Het project zichtbaar maken

Nadere informatie

Eindgebruikershandleiding Jira

Eindgebruikershandleiding Jira Eindgebruikershandleiding Jira Datum: 19-11-2012 Auteur: ing. N. Jonathans Versie: 2.1 Green Valley heeft als missie software te ontwikkelen waardoor de burger en het bedrijfsleven nog prettiger en makkelijker

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

ICS/VCS bestanden importeren

ICS/VCS bestanden importeren Release april 2015 MailPlus via HTTPS Uw data nog beter beveiligd ICS/VCS bestanden importeren Events direct in de agenda van uw ontvangers Communicatiewaarde-model Meer grip op uw e-mail marketing Caching

Nadere informatie

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem

Nadere informatie

Release notes 5.2.4. Inhoud

Release notes 5.2.4. Inhoud Release notes 5.2.4 Deze release heeft vooral wijzigingen aan het legionella dossier. De wijzigingen hebben betrekking op vereenvoudiging in registratie en beheer van activiteiten 1. Release datum 1 november

Nadere informatie

Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten

Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten In het menu item mijn projecten ziet u alle projecten welke gekoppeld zijn aan de groep waarvoor u bent geautoriseerd en waarbij u opgevoerd bent als

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.3 Datum : juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 11

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.3 Datum : juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 11 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.3 Datum : juni 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.3 26-06-2017 Pagina 1 van 11 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Gedeelde mailbox koppelen in Outlook voor beheerders

Gedeelde mailbox koppelen in Outlook voor beheerders Als je beheerder bent van een gedeelde mailbox, wil je mail kunnen versturen vanuit dat account en machtigingen daarop beheren. Daarvoor moet die mailbox op de hieronder beschreven manier in Outlook gekoppeld

Nadere informatie

Handleiding Mediaweb juni 2018

Handleiding Mediaweb juni 2018 Handleiding Mediaweb juni 2018 Inhoudsopgave Over Mediaweb... 2 Inloggen Mediaweb... 2 Mijn Media... 3 Artikelen filteren... 4 Filtermogelijkheden... 5 Acties uitvoeren voor meerdere artikelen... 7 Beheer...

Nadere informatie

Releasenotes LCMS 2019v1

Releasenotes LCMS 2019v1 Release notes LCMS 2019v1 Colofon Contactpersoon: Raymond Schram Titel: Releasenotes LCMS 2019v1 Datum: 11 maart 2019 Status: Definitief Versie: 1.01 Auteurs: Raymond Schram [IFV] Projectleider: Review:

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Stap 0: Voorbereiding

Stap 0: Voorbereiding Welkom, Wat fijn dat je voor NT2+ van ThiemeMeulenhoff hebt gekozen! We helpen je graag op weg! Termen: Instituut Groepen Coördinator Docent Student Een onderwijsinstelling die uit een of meerdere groepen

Nadere informatie

Klik op de tegel Leerwinstplan. Klik op de tegel Leerlingprofiel. Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst

Klik op de tegel Leerwinstplan. Klik op de tegel Leerlingprofiel. Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst Leerlingprofiel - Pedagogisch en didactisch handelen invoeren Klik op de tegel Leerlingprofiel Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst Klik bij Pedagogisch en didactisch handelen op

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

HANDLEIDING. GRIP Facility Dashboard

HANDLEIDING. GRIP Facility Dashboard HANDLEIDING GRIP Facility Dashboard 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Inloggen GRIP Dashboard... 3 3. KPI Dashboard... 4 4. Tijdlijn... 5 5. Documenten... 5 6. Acties... 6 7. Uitleg databeheer...

Nadere informatie

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen Inhoud #Stap 1 Uw account activeren en inloggen... 2 #Stap 2 Een test dossier aanmaken... 3 #Stap 3 Uw overzichtspagina... 3 #Stap 4 Het Dashboard... 4 #Optie 1 Bekijken... 4 #Optie 2 Wijzigen... 5 #Optie

Nadere informatie

Release notes September 2017

Release notes September 2017 Release notes September 2017 ibabs Inhoud VOORWOORD 3 WIJZIGINGEN VOOR DE FUNCTIONEEL BEHEERDER 4 PRULLENBAK VOOR GEBRUIKERS 4 NOTIFICATIE BIJ WIJZIGEN MAILADRES 4 WIJZIGING IN WACHTWOORDBEHEER 5 VERWIJDEREN

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

HaNDleiDiNG. portal. Versie Timebutler B.V. Kerkstraat HH Bussum

HaNDleiDiNG. portal. Versie Timebutler B.V. Kerkstraat HH Bussum HaNDleiDiNG portal Versie 1.00.1 Timebutler B.V. Kerkstraat 10 1404 HH Bussum portal timebutler Door een eenvoudig en overzichtelijk managerportal beheert u eenvoudig alle functionaliteiten van Timebutler.

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over verzendlijsten... 4 1.2 Doel van deze instructie...

Nadere informatie

Orbis Software. Portal4U. Release Notes1.5. Dit document bevat de Release Notes van Portal4U V1.5

Orbis Software. Portal4U. Release Notes1.5. Dit document bevat de Release Notes van Portal4U V1.5 Orbis Software ortal4u Release Notes1.5 Dit document bevat de Release Notes van ortal4u V1.5 Inhoudsopgave 1. 0 1. 1 1. 2 1. 3 Belangrijkste nieuwe functionaliteiten Zoekschermen voor formuliervelden toevoegen

Nadere informatie

Update PlusPort Academy november 2012

Update PlusPort Academy november 2012 Update PlusPort Academy november 2012 In dit document beschrijven we de verbeteringen die zijn doorgevoerd in de update van 8 november 2012. Inhoud 1. Aanpassingen in de trainingsdefinitie... 3 1.1. Zichtbaarheid

Nadere informatie

Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT

Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT Plaats: Utrecht Datum: 18-09-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.1 1. Inleiding Peridos ondersteunt de digitale labworkflow voor de NIPT.

Nadere informatie

Release notes ABK Nieuwe dashboards, inschrijven en gunnen per perceel en vier ogen principe

Release notes ABK Nieuwe dashboards, inschrijven en gunnen per perceel en vier ogen principe Release notes ABK Nieuwe dashboards, inschrijven en gunnen per perceel en vier ogen principe Met deze release van het Aanbestedingskalender platform worden diverse nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Nadere informatie

Stap 0: Voorbereiding

Stap 0: Voorbereiding Welkom, Wat fijn dat je voor NT2+ van ThiemeMeulenhoff hebt gekozen! We helpen je graag op weg! Termen: Instituut Groepen Coördinator Docent Student Een onderwijsinstelling die uit een of meerdere groepen

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

Releasenotes grafische aanpassingen & API uitbreiding. 07 september 2016

Releasenotes grafische aanpassingen & API uitbreiding. 07 september 2016 Releasenotes grafische aanpassingen & API uitbreiding 07 september 2016 Inhoud Nieuwe grafische aanpassingen... 3 Aanpassing e-mail tekstverwerker in dossier... 3 Brieven en formulieren... 3 Overzichtspagina...

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 16 juli 2015 Versie : 2014.6 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 16 juli 2015 Versie : 2014.6 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 16 juli 2015 Versie : 2014.6 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

Inhoudsopgave Wat zijn Leads in Plan-IT?... 3 Hoe zet ik de Leads functionaliteit aan in Plan-IT?... 4 Wat zijn de statussen en hoe werken ze?...

Inhoudsopgave Wat zijn Leads in Plan-IT?... 3 Hoe zet ik de Leads functionaliteit aan in Plan-IT?... 4 Wat zijn de statussen en hoe werken ze?... Leads Versie 1.0 Inhoudsopgave Wat zijn Leads in Plan-IT?... 3 Hoe zet ik de Leads functionaliteit aan in Plan-IT?... 4 Wat zijn de statussen en hoe werken ze?... 5 Wat zijn categorieën en hoe werken ze?...

Nadere informatie

1 Release Notes MobiliteitsNET Euphoria Software Wilhelminapark EC Tilburg

1 Release Notes MobiliteitsNET Euphoria Software Wilhelminapark EC Tilburg Release Notes MobiliteitsNET 2016-7 1 Release Notes MobiliteitsNET Euphoria Software 2016-7 Wilhelminapark 36 5041 EC Tilburg T: +31(0)13 460 92 80 F: +31(0)13 460 92 81 info@cabman.nl www.cabman.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Sociale Kaart Groningen

Sociale Kaart Groningen Sociale Kaart Groningen handleiding voor gebruikers & beheerders Versie 1.4 24 april 2018 socialekaartgroningen.nl is een product van Inhoud Handleiding... 3 Inloggen... 4 Uitloggen... 4 Wachtwoord aanpassen...

Nadere informatie

ITware. Itware gebruikershandleiding

ITware. Itware gebruikershandleiding Itware gebruikershandleiding Werking ITware kort samengevat: ITware is een hulpprogramma voor uw webwinkel. Producten kunnen op éénvoudige wijze, al dan niet automatisch, worden geplaatst en onderhouden.

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

XELION 7 - MOBIELE APP

XELION 7 - MOBIELE APP XELION 7 - MOBIELE APP Snelstart document voor eindgebruikers van de Xelion 7 smartphone app 1 Inhoud 1. De eerste keer de Xelion 7 app openen... 3 2. Inloggen in de Xelion 7 app... 3 3. De app gebruiken...

Nadere informatie

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Versie mei 2014 1. Accepteren van een uitnodiging 1.1 De uitnodiging beantwoorden U kunt als ondernemer uitgenodigd worden voor een onderhandse aanbesteding.

Nadere informatie

Overzicht functies (nieuw/gewijzigd) HRM-Reviews v.3

Overzicht functies (nieuw/gewijzigd) HRM-Reviews v.3 Overzicht functies (nieuw/gewijzigd) HRM-Reviews v.3 Layout HRM-Reviews Reviews heeft een compleet nieuw uiterlijk gekregen. De navigatiebalk is grijs met witte letters en heeft altijd de volgende knoppen

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Inloggen Ga via uw internetbrowser (bij voorkeur Google Chrome of firefox) naar www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl/typo3 U ziet vervolgens

Nadere informatie

Release notes: Module: Meldingnr. Soort. Omschrijving

Release notes: Module: Meldingnr. Soort. Omschrijving Module: Meldingnr Omschrijving M18736 CE scan app houd geen rekening met geblokkeerde objecten CE scan app houd geen rekening met geblokkeerde objecten. Hierdoor kan een object 2x in twee verschillende

Nadere informatie

Ouders/verzorgers importeren en bijwerken

Ouders/verzorgers importeren en bijwerken Ouders/verzorgers importeren en bijwerken Inleiding Op deze pagina Naast leerlingen en medewerkers is het ook mogelijk dat /verzorgers gebruik maken van het portal. Zij kunnen op het portal het rooster

Nadere informatie

Hoofdmenu > Algemeen > Toegangsbeheer. Voor de ervaren gebruikers :

Hoofdmenu > Algemeen > Toegangsbeheer. Voor de ervaren gebruikers : Pag 1 Voor de ervaren gebruikers : De instelmogelijkheden voor Toegangsbeheer zijn fundamenteel uitgebreid zodat de individuele rechten van gebruikers nauwkeuriger kunnen worden vastgesteld en dat niettoegestane

Nadere informatie

Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen

Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen U vindt in deze handleiding: 1. Inleiding... 2 2. Abonnementsvormen... 2 3. Zoeken... 2 3.1 Aankondigingen overzicht... 3 3.2 Zoekfilter... 4 3.3 Hoofdinhoud... 5

Nadere informatie

Offective > CRM > Vragenlijst

Offective > CRM > Vragenlijst Offective > CRM > Vragenlijst Onder het menu item CRM is een generieke vragenlijst module beschikbaar, hier kunt u zeer uitgebreide vragenlijst(en) maken, indien gewenst met afhankelijkheden. Om te beginnen

Nadere informatie