Over de groepsaankoop zonnepanelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Over de groepsaankoop zonnepanelen"

Transcriptie

1 Over de groepsaankoop zonnepanelen 1. Verdient Test-Aankoop aan deze actie? Test-Aankoop krijgt een beperkte commissie per inschrijving die zij doorgeeft aan de winnende installateurs in het kader van deze groepsaankoop. Dit geld zal integraal worden geherinvesteerd in nieuwe projecten die systemen van hernieuwbare energie en de vermindering van energieverbruik promoten. 2. Wie kan er op de actie inschrijven? Alle particulieren kunnen op de actie inschrijven, alsook zelfstandigen en kleine bedrijven, voor zover de fotovoltaïsche installatie een vermogen heeft van hooguit 10 kwp. 3. Hoe krijg ik mijn installateur toegewezen? Wij hebben installateurs uitgekozen die voldoen aan onze kwaliteitsvoorwaarden en hen laten meedingen in een veiling. De laagst biedende installateur per lot kreeg dan het volledige lot toegewezen. 4. Moet ik zelf contact opnemen met de installateur? Er is met de installateurs afgesproken dat zij met jou contact zullen opnemen. Laat dit contact te lang op zich wachten, dan mag je natuurlijk steeds zelf contact opnemen met de installateur. 5. Wat omvat de installatie precies? De installatie omvat de panelen, het bevestigingssysteem, de elektrische uitrusting met de bekabeling en de omvormer(s) en de installatie op het elektriciteitsnet. Het lastenboek somt de elementen op die standaard in de offerte vervat moeten zitten, alsook een lijst van uitzonderingen die kunnen worden voorgesteld, mits een toeslag, na een bezoek ter plaatse. Het gaat hierbij bv. om de plaatsing van ladders of stellingen als de kroonlijst hoger komt dan 6 m, bijkomende aanpassingen aan het dak of de overschakeling naar een driefasige installatie. De kosten in verband met de keuring door de controle-instelling zitten in de prijs vervat.

2 De installateur bezorgt de klant binnen 15 kalenderdagen na de keuring van de installatie door de controle-instelling het volledige administratief dossier met het oog op de aanmelding ervan bij de netbeheerder. 6. Waarop is de eerste prijsraming gebaseerd? Consumenten die aan de groepsaankoop willen deelnemen, moeten bij hun inschrijving enkele vragen beantwoorden zodat het mogelijk is van op afstand een eerste prijsraming te maken aan de hand van verschillende typeconfiguraties. Het gaat om vragen over onder meer het jaarlijks stroomverbruik, de aard van het dak, de oriëntatie ervan, het soort dakbedekking, de beschikbare (schaduwvrije) oppervlakte en de hoogte van de kroonlijst. Op basis hiervan wordt eind september 2017, na afloop van de veiling, een eerste prijsraming opgestuurd. 7. Kan de uiteindelijke offerte veel verschillen van het eerste prijsvoorstel? Het eerste prijsvoorstel werd uitgewerkt op basis van jouw antwoorden op de vragen die je voorgeschoteld kreeg bij jouw inschrijving op Dit voorstel benadert de werkelijkheid maar kan pas worden bevestigd na een bezoek van de installateur bij jou ter plaatse. Bepaalde factoren kunnen er namelijk voor zorgen dat de offerte moet worden aangepast, bv. de hoogte of de toestand van het dak, jouw bestaande elektrische installatie enz. Een herstelling aan het dak, de plaatsing van een stelling die niet was voorzien op basis van jouw antwoorden of wanneer de kroonlijst hoger is dan 6 m, of nog een overschakeling naar een driefasige installatie (indien meer dan 5 kva), zijn mogelijke extra kosten. Bovendien gaat het eerste prijsvoorstel uit van een prijs voor een installatie van 2, 4, 6 of 8 kwp. Maar het vermogen van jouw installatie kan daar tussenin liggen. Dat moet dan nog worden verfijnd. In het kader van de groepsaankoop mag de installateur panelen van een hogere kwaliteit of met een andere aanblik (bv. full black) voorstellen tegen een hogere prijs. Steeds moet de installateur alle elementen van de offerte gedetailleerd beschrijven en elk prijsverschil verduidelijken ten opzichte van het eerste prijsvoorstel dat je hebt ontvangen. 8. Is de uiteindelijke offerte bindend? Het is de taak van de toegewezen installateur om de commerciële opvolging van de offertes te verzorgen, en dat geval per geval, aan de hand van een bezoek ter plaatse wanneer de belangstelling van de consument reëel is en alvorens de gepersonaliseerde offerte wordt getekend.

3 Pas wanneer je die offerte tekent, is er sprake van een contract. Daarbij wordt uitgegaan van een modelovereenkomst die de verhouding tussen de consument en de installateur op een evenwichtige manier tracht te regelen. 9. Wat is mijn financieel voordeel? Via een veiling met de geselecteerde installateurs zullen we voordelige prijzen onderhandelen. Dat kan jouw investering alleen maar rendabeler maken en de terugverdientijd inkorten. 10. Moet ik een voorschot betalen? Zo ja, wanneer? Als je effectief een contract tekent, zal je in schijven moeten betalen (overeenkomstig de modelovereenkomst): - een voorschot met een maximum van 20% van de totale prijs; - na levering van de zonnepanelen betaal je 20% van de totale prijs bij de aanvang van de werken en 30% van de totale prijs bij de voltooiing van de werken; - je betaalt maximum 20% bij de definitieve oplevering door de controle-instelling; - je betaalt het saldo wanneer je het administratief dossier in handen krijgt met het oog op de aanmelding bij de netbeheerder. 11. Hoeveel btw moet ik betalen? Je betaalt 6% btw op installaties voor woningen ouder dan 10 jaar. Voor woningen minder dan 10 jaar oud, wordt het btw-tarief van 21% gehanteerd. Concreet wordt de ouderdom van de woning voor de btw-administratie bepaald op basis van de eerste ingebruikneming. Dit is de datum waarop de woning voor het eerst werd bewoond. Als je je zonnepanelen in 2018 wil plaatsen, moet de woning voor het eerst in gebruik zijn genomen in 2008, dus vóór 1 januari 2009 om het btw-tarief van 6% te genieten. 12. Kan ik een bestelling annuleren of een contract opzeggen? Je kan dat effectief doen op voorwaarde dat je daartoe een aangetekende brief stuurt.

4 Een klant kan te allen tijde en zonder enige tekortkoming van de installateur de overeenkomst opzeggen. Dan is de klant aan de installateur, van rechtswege, de kosten van de uitgevoerde werken en de tot op de dag van de opzegging gemaakte kosten, alsook de winstderving, bepaald op 10% van de waarde van de niet-uitgevoerde werken, verschuldigd. Als de klant weigert de werken te laten uitvoeren die voorafgaande technische studies omschrijven als noodzakelijk voor de plaatsing van de fotovoltaïsche installatie, kan de installateur de overeenkomst opzeggen. Dan is de klant de installateur enkel de kosten en de kostprijs van de tot op de dag van de opzegging verwerkte materialen verschuldigd. Als een van de partijen ernstig tekortschiet in de essentiële verplichtingen van de overeenkomst (bv. de installateur vat de werken niet aan op de in de offerte aangegeven datum, de klant betaalt niet), kan de wederpartij eerst een ingebrekestelling sturen en als minstens 20 dagen erna er geen gevolg aan werd gegeven, de overeenkomst ten nadele van de andere partij ontbinden. Dan heeft de benadeelde partij recht op een vergoeding van 10% van de prijs (btw niet inbegrepen) van de overeenkomst. 13. Wat als ik een lening nodig heb en die niet krijg? Als je een lening neemt, doe je er goed aan om een opschortende voorwaarde in de overeenkomst te benutten van aanvaarding door de bank van een lening of een kredietopening. Als je als klant dan de offerte aanvaardt, moet de voorwaarde vervuld zijn binnen 45 kalenderdagen vanaf de dag van de bestelling. De partijen kunnen echter een langere termijn overeenkomen. Als je als klant door middel van een attest van kredietweigering vanwege een financiële instelling voldoende kan aantonen dat je geen krediet kan krijgen, is de opschortende voorwaarde niet vervuld en blijft de overeenkomst zonder uitwerking. 14. Binnen welke termijn zal de installatie worden geplaatst? De plaatsingstermijn wordt vermeld op de offerte. Hoe dan ook is het de bedoeling dat de laatste installaties van de groepsaankoop vóór 30 juni 2018 zijn geplaatst. 15. Wie zorgt er voor de oplevering van de installatie? De installatie wordt opgeleverd door een controle-instelling, niet door de installateur. Het is aan de installateur om het initiatief daartoe te nemen. 16. Hoe weet ik of de installateur bekwaam is?

5 Elke geselecteerde installateur voor de groepsaankoop moet aan bepaalde vereisten voldoen, zoals bijvoorbeeld in het bezit zijn van een RESCERT-certificaat. Dat is een certificering voor de kwaliteit van de opleiding van de installateurs. Zo heb je het bewijs dat minstens een persoon van het team dat bij jou ter plaatse komt, over de nodige competenties beschikt. In het Waals gewest is dit certificaat trouwens vereist om in aanmerking te komen voor de Qualiwatt-premie. Om de kwaliteit van de installatie tijdens onze groepsaankoop te kunnen waarborgen, plannen wij ook steekproefsgewijs controleaudits op de geplaatste systemen. Die worden uitgevoerd door een externe, onafhankelijke instantie. 17. Welke waarborgen gelden er op (de onderdelen van) de installatie? Als klant geniet je een fabriekswaarborg van minstens 10 jaar op de zonnepanelen en de omvormer. Daarnaast verleent de installateur verleent de klant bijkomende waarborgen: - een waarborg op elk conformiteitsgebrek van de componenten van de fotovoltaïsche installatie dat binnen een termijn van 2 jaar aan het licht zou komen; - een waarborg voor elke aantasting van de lekdichtheid, uitgezonderd degene die uitsluitend het gevolg is van veroudering, op het gedeelte van het dak waarop de fotovoltaïsche installatie is aangebracht, en dat gedurende 10 jaar vanaf de oplevering van de installatie. De waarborg omvat de analyse, de vervanging van de defecte component(en) en/of de noodzakelijke reparatie(s) op kosten van de installateurs, werkuren, materiaal en vervoer inbegrepen. 18. Wat gebeurt er als de installateur zijn activiteiten zou stopzetten tijdens de garantietermijn? Weet dat de installateurs die aan de groepsaankoop hebben deelgenomen, onder meer zijn geselecteerd op basis van hun financiële situatie, net om dit soort problemen te vermijden. Als een installateur toch met zijn activiteiten zou stoppen in de komende 10 jaar, dan zoekt Test-Aankoop een oplossing voor elk probleem met jouw installatie door bijvoorbeeld een andere deelnemende installateur aan te spreken. 19. Wat in geval van een geschil?

6 Er is een maximum aan voorzorgen genomen, maar een probleem kan zich altijd voordoen. In dat geval volgen wij de zaak voor jou op en proberen wij voor jou een passende oplossing te vinden. Komt het toch tot een technisch geschil met betrekking tot de uitvoering van de werken, kan dat aanhangig worden gemaakt bij de Verzoeningscommissie Bouw (Espace Jacquemotte, Hoogstraat 139, 1000 Brussel, ), op verzoek van een van de partijen en mits de andere partij dat uitdrukkelijk aanvaardt. De Verzoeningscommissie kan dan een deskundige-verzoener aanstellen die de partijen bijstaat met zijn technische kennis. In geval van niet-verzoening stelt de deskundige-verzoener een gemotiveerd technisch verslag op dat bindend is voor de partijen.

GROEPSAANKOOP Fotovoltaïsche zonnepanelen. Partners:

GROEPSAANKOOP Fotovoltaïsche zonnepanelen. Partners: GROEPSAANKOOP Fotovoltaïsche zonnepanelen Partners: GROEPSAANKOOP Fotovoltaïsche zonnepanelen Welkom GROEPSAANKOOP Fotovoltaïsche zonnepanelen - CLEAR-project - Groepsaankoop zonnepanelen - Waarom zonnepanelen?

Nadere informatie

MODELOVEREENKOMST VOOR HET ONTWERP, DE LEVERING EN DE PLAATSING VAN EEN FOTOVOLTAÏSCHE INSTALLATIE MET EEN VERMOGEN VAN MINDER DAN OF GELIJK AAN 10 kw

MODELOVEREENKOMST VOOR HET ONTWERP, DE LEVERING EN DE PLAATSING VAN EEN FOTOVOLTAÏSCHE INSTALLATIE MET EEN VERMOGEN VAN MINDER DAN OF GELIJK AAN 10 kw MODELOVEREENKOMST VOOR HET ONTWERP, DE LEVERING EN DE PLAATSING VAN EEN FOTOVOLTAÏSCHE INSTALLATIE MET EEN VERMOGEN VAN MINDER DAN OF GELIJK AAN 10 kw Bijlage 1 P. 0 1. ALGEMENE INFORMATIE 1.1. MODELOVEREENKOMST

Nadere informatie

Zonnepanelen steeds rendabel. In een notendop

Zonnepanelen steeds rendabel. In een notendop Zonnepanelen steeds rendabel In een notendop Je wekt zelf elektriciteit op. Daardoor bespaar je jaarlijks heel wat uit op je energiefactuur. Met een investering in zonnepanelen tegen een aanschafprijs

Nadere informatie

Berekening van het financieel rendement van fotovoltaïsche zonnepanelen Hypothesen van Test-Aankoop Oktober 2015

Berekening van het financieel rendement van fotovoltaïsche zonnepanelen Hypothesen van Test-Aankoop Oktober 2015 Berekening van het financieel rendement van fotovoltaïsche zonnepanelen Hypothesen van Test-Aankoop Oktober 2015 I INLEIDING Wij hadden aan de personen die zich hadden ingeschreven op de groepsaankoop

Nadere informatie

Meestal is er geen bouwvergunning nodig om een zonne-installatie op een dak te plaatsen. Informeer altijd eerst bij uw gemeentebestuur.

Meestal is er geen bouwvergunning nodig om een zonne-installatie op een dak te plaatsen. Informeer altijd eerst bij uw gemeentebestuur. 15 september 2018 Resultaat van uw opzoeking op www.energiesparen.be/zonnekaart De zonnekaart geeft een goede weergave van de zoninstraling op uw dak. De hoeveelheid zoninstraling is heel plaatsgebonden

Nadere informatie

Een nieuwe tool om meer te weten te komen over fotovoltaïsche zonne-energie De 9 referentiedocumenten van Leefmilieu Brussel Ontwikkeld in het kader van een openbare aanbesteding in 2008 door Leefmilieu

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Zonnethermie - sanitair - Installateur hernieuwbare energie

Zonnethermie - sanitair - Installateur hernieuwbare energie Zonnethermie - sanitair - Installateur hernieuwbare energie In samenwerking met Opleiding van 12 sessies vrijdag, 17 november 2017, Zandvoordeschorredijkstraat 73, 8400 Lesdata van deze opleiding: 17/11/2017

Nadere informatie

Welkom. IZEN biedt : HERNIEUWBARE ENERGIE. - Zonthermische systemen - Fotovoltaïsche system - Warmtepomp - Kleine windturbines

Welkom. IZEN biedt : HERNIEUWBARE ENERGIE. - Zonthermische systemen - Fotovoltaïsche system - Warmtepomp - Kleine windturbines Welkom HERNIEUWBARE ENERGIE IZEN biedt iedere consument de beste hernieuwbare energie oplossing met kwaliteitsvolle producten en vanuit een ondernemende organisatie. Offerte op maat Aanbod van technologieën

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Ketel Garantiecontract Sani-online.

Algemene Voorwaarden Ketel Garantiecontract Sani-online. Algemene Voorwaarden Ketel Garantiecontract Sani-online. 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op, en maken deel uit van de overeenkomst ketel garantie contract tussen u en Sani & CV

Nadere informatie

123zonnepanelen vergelijken.nl

123zonnepanelen vergelijken.nl 123zonnepanelen vergelijken.nl Zonnepanelen kopen Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen? Checklist voor het bellen naar leveranciers en beoordelen van offertes. Dit E-book geeft u informatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Menge Webdesign / geldig vanaf november 2011. 1. Overeenkomst

Algemene voorwaarden Menge Webdesign / geldig vanaf november 2011. 1. Overeenkomst Algemene voorwaarden Menge Webdesign / geldig vanaf november 2011 1. Overeenkomst 1.1 Definities 1. Overeenkomst: het schriftelijk contract tussen de opdrachtgever en Menge Webdesign. 2. Browser: het programma

Nadere informatie

Contract voor de aankoop van een individueel zuiveringssysteem voor huishoudelijk afvalwater

Contract voor de aankoop van een individueel zuiveringssysteem voor huishoudelijk afvalwater Contract voor de aankoop van een individueel zuiveringssysteem voor huishoudelijk afvalwater Tussen de ondergetekenden vennootschap:...............................................................................................................................

Nadere informatie

Zonnecollectief Overbetuwe heet u mede namens het Klimaatbureau van de Gemeente Overbetuwe van harte welkom in de Bongerd.

Zonnecollectief Overbetuwe heet u mede namens het Klimaatbureau van de Gemeente Overbetuwe van harte welkom in de Bongerd. Zonnecollectief Overbetuwe heet u mede namens het Klimaatbureau van de Gemeente Overbetuwe van harte welkom in de Bongerd. 2 e informatie avond Zonnecollectief Overbetuwe Programma 19.30 uur: Inloop met

Nadere informatie

CONTRACT VOOR DE AANKOOP VAN EEN INDIVIDUEEL ZUIVERINGSSYSTEEM VOOR HUISHOUDELIJK AFVALWATER

CONTRACT VOOR DE AANKOOP VAN EEN INDIVIDUEEL ZUIVERINGSSYSTEEM VOOR HUISHOUDELIJK AFVALWATER CONTRACT VOOR DE AANKOOP VAN EEN INDIVIDUEEL ZUIVERINGSSYSTEEM VOOR HUISHOUDELIJK AFVALWATER Tussen: Vennootschap. Adres. Telefoonnummer... Fax E-mailadres. BTW-Nummer.. Registratienummer Vertegenwoordigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonne Algemene informatie De groepsaankoop zonne wordt georganiseerd door het Regionaal Energieloket in samenwerking met de gemeente Uithoorn. Via deze actie kunt

Nadere informatie

Netkoppeling van decentrale productie

Netkoppeling van decentrale productie Netkoppeling van decentrale productie Infosessie land- en tuinbouwsector 8 juni 2007 Guido Claes Netkoppeling? 2 Wettelijke voorschriften netkoppeling Uitvoeringsbesluit hernieuwbare energie: o.a. de meting

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ARTIKEL 1 DEFINITIES 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a) Beurs: door de organisator bedrijfs- of beroepsmatig georganiseerde of aangeboden

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Zonnepanelen.expert ZIJN ZONNEPANELEN NOG RENDABEL? Leer er alles over in dit e-book!

Zonnepanelen.expert ZIJN ZONNEPANELEN NOG RENDABEL? Leer er alles over in dit e-book! ZIJN ZONNEPANELEN NOG RENDABEL? Leer er alles over in dit e-book! 1. Praktisch Krijg ik subsidies voor mijn zonnepanelen? p2 Hoe moet ik mijn zonnepanelen aangeven? p2 2. Taksen Wat is het prosumentarief?

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden van Zuppanini catering, Burgemeestersrand 192 te Delft, kvk nummer Algemeen

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden van Zuppanini catering, Burgemeestersrand 192 te Delft, kvk nummer Algemeen Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden van Zuppanini catering, Burgemeestersrand 192 te Delft, kvk nummer 50407872. Algemeen Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle te sluiten overeenkomsten

Nadere informatie

* Rioleringen * Dak en dakgoten * Gas- water- en cv-installaties * Sanitair * Zonnepanelen * ventilatie

* Rioleringen * Dak en dakgoten * Gas- water- en cv-installaties * Sanitair * Zonnepanelen * ventilatie Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden Wabo 162513 / 2497011 1 Over EnergiekLeiden De non profit organisatie EnergiekLeiden is een burgerinitiatief dat streeft naar een Leidse

Nadere informatie

Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Apeldoorn

Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Apeldoorn Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Apeldoorn Regionaal Energieloket U leest het informatiepakket voor de Groepsaankoop Zonnepanelen in de gemeente Apeldoorn. Het Regionaal Energieloket is een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Veiligescholen.nl

Algemene Voorwaarden Veiligescholen.nl Algemene Voorwaarden Veiligescholen.nl Definities 1.1 Overeenkomst: de overeenkomst tussen opdrachtnemer en opdrachtgever met betrekking tot de levering van diensten. 1.2 Opdrachtgever: de partij die de

Nadere informatie

Onze referentie :IS15000307/133123/E15132 Betreft :Zon van Tryntsje 6, 12 en 18x 250Wp schuin Datum: 08-04-2015

Onze referentie :IS15000307/133123/E15132 Betreft :Zon van Tryntsje 6, 12 en 18x 250Wp schuin Datum: 08-04-2015 Werkgroep Zon van Tryntsje p/a It Medsje 14 9062 HV OENTSJERK The Sun Factory is de handelsnaam van Hoekstra Suwald Installatie en Solar BV Bezoekadres Noorderend 9a, 9265 LM Suwâld Postadres Postbus 8,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden: deze algemene voorwaarden. Cursusgeld: het cursusgeld van een losse module of het abonnement.

Nadere informatie

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen Algemene informatie Het initiatief De Groepsaankoop Zonnepanelen Geertruidenberg is een samenwerking tussen de gemeente Geertruidenberg en het Regionaal

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1:Definities 1. Kapper lease, gevestigd te Bodegraven, KvK-nummer 73509078 word in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. 2. De wederpartij

Nadere informatie

DEEL A: Specifieke bepalingen voor incompanytrainingen:

DEEL A: Specifieke bepalingen voor incompanytrainingen: Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1 De Academie voor Praten met Kinderen: opleidingsinstituut dat training en opleiding verzorgt, zowel incompany als op basis van open inschrijving. De Academie voor

Nadere informatie

ARTIKEL 1. DEFINITIES

ARTIKEL 1. DEFINITIES ARTIKEL 1. DEFINITIES Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

5.2. Hoe groot is het voordeel?

5.2. Hoe groot is het voordeel? 5.2. Hoe groot is het voordeel? Be ta l i n g e n in 2012 é n ov e r e e n ko m s t a f g e s l ot e n t o t e n m e t 27.11.2011: Pe r c e n tage belastingv e r m i n d e r i n g Ov e r d r a agba a r

Nadere informatie

c) Opleiding: een door Instondo Academy verzorgde opleiding, cursus, workshop dan wel enige andere vorm van opleiding.

c) Opleiding: een door Instondo Academy verzorgde opleiding, cursus, workshop dan wel enige andere vorm van opleiding. Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a) Algemene voorwaarden: deze algemene voorwaarden. b) Instondo Academy B.V.: Binnen Kalkhaven 231, 3311 JC

Nadere informatie

1. In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Artikel 1 Definities 1. In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Leverancier: de gebruiker van de Algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ROOTS inspiratielocatie

Algemene Voorwaarden ROOTS inspiratielocatie ARTIKEL 1 DEFINITIES 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a) Programma: door ROOTS bedrijfs- of beroepsmatig georganiseerde activiteit of aangeboden dienst alsmede het bieden van faciliteiten.

Nadere informatie

H K 6 T

H K 6 T Algemene voorwaarden van Regelzus, Hondstraat 6, 5476KT Vorstenbosch, vertegenwoordigd door H.G.A. (Erna) van den Elsen Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Onderzoek & Innovatie Groep (OIG)*

Algemene Voorwaarden Onderzoek & Innovatie Groep (OIG)* Algemene Voorwaarden Onderzoek & Innovatie Groep (OIG)* Definities 1.1 Overeenkomst: de overeenkomst tussen opdrachtnemer en opdrachtgever met betrekking tot de levering van diensten. 1.2 Opdrachtgever:

Nadere informatie

Overwegende dat de emissies op basis van fossiele brandstoffen op korte of lange termijn de buffercapaciteit van de biosfeer kunnen overschrijden;

Overwegende dat de emissies op basis van fossiele brandstoffen op korte of lange termijn de buffercapaciteit van de biosfeer kunnen overschrijden; Gelet op de bepalingen van gemeentedecreet inzonderheid op artikel 42; Gelet op de ondertekende samenwerkingsovereenkomst Milieu als opstap naar duurzame ontwikkeling waarbij de stad Landen zich ertoe

Nadere informatie

Aanmelding zonnepanelen Fluvius

Aanmelding zonnepanelen Fluvius Aanmelding zonnepanelen Fluvius Om het net goed te kunnen beheren, moet Fluvius weten op welke punten energie uit zonnepanelen in het netwerk wordt geïnjecteerd. Daarom ben je verplicht je zonnepanelen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden van Stellema verzekeringen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden van Stellema verzekeringen 1. Algemeen 1.1 Waar in deze voorwaarden wordt gesproken over Financiële Dienstverlener, wordt Stellema Verzekeringen, G. Bleekerstraat 1a, 9291 BS te Kollum bedoeld. 1.2 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Lochem

Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Lochem Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Lochem Regionaal Energieloket U leest het informatiepakket voor de groepsaankoop zonnepanelen in de gemeente Lochem. Het Regionaal Energieloket is een onafhankelijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. verminderingen van het overeengekomen werk die leiden tot verhoging of verlaging van de overeengekomen prijs.

Algemene voorwaarden. verminderingen van het overeengekomen werk die leiden tot verhoging of verlaging van de overeengekomen prijs. Artikel 1. Definities a. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door:, Bosboom Toussaintlaan 78B, 2103 SN Heemstede, hierna te noemen Opdrachtnemer en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. algemeen. grondslag offertes. ter beschikking stelling

Algemene voorwaarden. algemeen. grondslag offertes. ter beschikking stelling Algemene voorwaarden algemeen grondslag offertes Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden, offertes en overeenkomsten van Dutch Spring BV. Dutch Spring zal door

Nadere informatie

A L G E M E N E A A N N E M I N G S V O O R W A A R D E N V O O R W E R K E N

A L G E M E N E A A N N E M I N G S V O O R W A A R D E N V O O R W E R K E N A L G E M E N E A A N N E M I N G S V O O R W A A R D E N V O O R W E R K E N Artikel 1 - Definities De Aannemer BVBA DDKA Group met ondernemingsnummer 0434.778.744 en maatschappelijke zetel te Hoboken,

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. Algemene voorwaarden Bureau Kat de Beer Versie 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Mantelzorgmakelaar Corinne van der Linden, vertegenwoordigd door Corinne van der Linden.

Algemene voorwaarden van Mantelzorgmakelaar Corinne van der Linden, vertegenwoordigd door Corinne van der Linden. Algemene voorwaarden van Mantelzorgmakelaar Corinne van der Linden, vertegenwoordigd door Corinne van der Linden. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Mantelzorgmakelaar De Hoop, vertegenwoordigd door Recep Ermis.

Algemene voorwaarden van Mantelzorgmakelaar De Hoop, vertegenwoordigd door Recep Ermis. Algemene voorwaarden van Mantelzorgmakelaar De Hoop, vertegenwoordigd door Recep Ermis. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden aan Mantelzorgmakelaar De Hoop

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TUNE ICT

ALGEMENE VOORWAARDEN TUNE ICT ALGEMENE VOORWAARDEN TUNE ICT Artikel 1 - Begripsbepalingen 1.1 Deze algemene voorwaarden verstaan onder: Tune ICT: de V.O.F., gevestigd te Tiel aan de Betuwestraat 42 (4005 AR) Klant: de cliënt aan wie

Nadere informatie

Aanvraagformulier premie fotovoltaïsche cellen

Aanvraagformulier premie fotovoltaïsche cellen Aanvraagformulier premie fotovoltaïsche cellen Gegevens Naam van de aanvrager:. Adres van de aanvrager: Telefoon thuis: Telefoon overdag: GSM: Rekeningnummer: Bent u eigenaar of huurder van het gebouw

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten van Bijscholingscentrum, hierna te noemen Bijscholingscentrum, gevestigd

Nadere informatie

DOSSIER PREMIE ZONNE-INSTALLATIES

DOSSIER PREMIE ZONNE-INSTALLATIES Gemeente Sint-Amands Milieudienst Kristin Moens Livien Van der Looystraat 10 2890 Sint-Amands Tel 052 39 98 78 Fax 052 34 06 65 DOSSIER PREMIE ZONNE-INSTALLATIES Aanvraagformulier vind je op het einde

Nadere informatie

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden Algemene voorwaarden van Feeking Artikel 1 Algemene toepassing van begrippen: a in deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene Reparatievoorwaarden Consumentenelektronica. AV CZ/42 augustus 1996

Algemene Reparatievoorwaarden Consumentenelektronica. AV CZ/42 augustus 1996 Algemene Reparatievoorwaarden Consumentenelektronica AV CZ/42 augustus 1996 Algemene Reparatievoorwaarden Consumentenelektronica, toepasselijk in gevallen waarin een lid van Uneto (hierna te noemen "de

Nadere informatie

Artikel 1 Toepassingsgebied

Artikel 1 Toepassingsgebied Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Beck cv & luchtbehandeling service hierna te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar Kerkakkers 29, 6923 BX Groessen, vertegenwoordigd door Elise Lentjes-Klutman.

Algemene voorwaarden van Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar Kerkakkers 29, 6923 BX Groessen, vertegenwoordigd door Elise Lentjes-Klutman. Algemene voorwaarden van Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar Kerkakkers 29, 6923 BX Groessen, vertegenwoordigd door Elise Lentjes-Klutman. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Buitengewoon Thuis, Willemstraat 10 te Son en Breugel, vertegenwoordigd door Bertine van Ruremonde

Algemene voorwaarden van Buitengewoon Thuis, Willemstraat 10 te Son en Breugel, vertegenwoordigd door Bertine van Ruremonde Algemene voorwaarden van Buitengewoon Thuis, Willemstraat 10 te Son en Breugel, vertegenwoordigd door Bertine van Ruremonde Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Logistiek dienst Patrimonium dossiernummer:. 1501916 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Provinciaal patrimonium: fotovoltaïsche panelen op dakoppervlakten Uitvoering door nv

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Petra Brantsma Mantelzorgmakelaar Groningen, Polderweg 5 Oostwold, vertegenwoordigd door Petra Brantsma.

Algemene voorwaarden van Petra Brantsma Mantelzorgmakelaar Groningen, Polderweg 5 Oostwold, vertegenwoordigd door Petra Brantsma. Algemene voorwaarden van Petra Brantsma Mantelzorgmakelaar Groningen, Polderweg 5 Oostwold, vertegenwoordigd door Petra Brantsma. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Dorien Dullaert Mantelzorgmakelaar. Vertegenwoordigd door: Dorien Dullaert, Nijhoffstraat 61, 6821 BH Arnhem.

Algemene voorwaarden van Dorien Dullaert Mantelzorgmakelaar. Vertegenwoordigd door: Dorien Dullaert, Nijhoffstraat 61, 6821 BH Arnhem. Algemene voorwaarden van Vertegenwoordigd door: Dorien Dullaert, Nijhoffstraat 61, 6821 BH Arnhem. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden aan heeft gegeven.

Nadere informatie

Opleiding Installateur RESCert

Opleiding Installateur RESCert Opleiding Installateur RESCert RES staat voor Renewable Energy Systems (Hernieuwbare Energie Systemen) en RESCert is een certificaat van bekwaamheid van de installateur, als garantie voor de klant/gebruiker.

Nadere informatie

Opdrachtnemer: Praktijk Samen, gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel, die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van diensten.

Opdrachtnemer: Praktijk Samen, gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel, die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van diensten. Praktijk Samen Dorpsstraat 9 C 2912 CA Nieuwerkerk aan den IJssel Telefoon: 06 41 036 076 E-mail: info@samennetanders.nl Internet: www.samennetanders.nl Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze

Nadere informatie

PB-TRAININGEN is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Breda, onder nummer

PB-TRAININGEN is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Breda, onder nummer PB-TRAININGEN is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Breda, onder nummer 20138052. Artikel 1 Definities 1.1 - Deelnemer: De natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Gerriët Reinders Mantelzorgmakelaar (MZM ), vertegenwoordigd door G Reinders Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden van Gerriët Reinders Mantelzorgmakelaar (MZM ), vertegenwoordigd door G Reinders Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden van Gerriët Reinders Mantelzorgmakelaar (MZM ), vertegenwoordigd door G Reinders Artikel 1 Definities 1. 1.Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden aan Gerriët Reinders

Nadere informatie

Rings of Love, 2691 JC s-gravenzande, kvk

Rings of Love, 2691 JC s-gravenzande, kvk ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en offertes van Rings of Love, alsmede op overeenkomsten gesloten met opdrachtgever en/of leveranciers

Nadere informatie

School of Foresight Algemene voorwaarden

School of Foresight Algemene voorwaarden School of Foresight Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist:

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Behalve bijzondere voorwaarden, vermeld op de voorzijde van de factuur, van de bestelbon of in de (aannemings)overeenkomst en waarvoor de klant zijn akkoord heeft gegeven,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Mantelzorgkompas, Schoolstraat 35, 5124 RM Molenschot, vertegenwoordigd door Ineke Verhagen.

Algemene voorwaarden van Mantelzorgkompas, Schoolstraat 35, 5124 RM Molenschot, vertegenwoordigd door Ineke Verhagen. Algemene voorwaarden van Mantelzorgkompas, Schoolstraat 35, 5124 RM Molenschot, vertegenwoordigd door Ineke Verhagen. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden

Nadere informatie

Groepsaankoop voor PV installaties

Groepsaankoop voor PV installaties Groepsaankoop voor PV installaties Technische analyse Zero Emission Solutions Ism POM Limburg Zero EmissionSolutionswerd geselecteerd op basis van openbare aanbesteding Project kaderde in Europese Eco2profit

Nadere informatie

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6 1 Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie Pagina 1 van 6 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Zorgadvies van de Plas Kapelstraat 22, 5741CE Beek en Donk, vertegenwoordigd door Corien van de Plas.

Algemene voorwaarden van Zorgadvies van de Plas Kapelstraat 22, 5741CE Beek en Donk, vertegenwoordigd door Corien van de Plas. Algemene voorwaarden van Zorgadvies van de Plas Kapelstraat 22, 5741CE Beek en Donk, vertegenwoordigd door Corien van de Plas. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Dynamic Arts

Algemene Voorwaarden Stichting Dynamic Arts Algemene Voorwaarden Stichting Dynamic Arts Stichting Dynamic Arts, gevestigd Mariekenspad 25, 1251 TD Laren, hanteert deze Algemene Voorwaarden op alle overeenkomsten die zij met derden aangaat en op

Nadere informatie

HAAL ELEKTRICITEIT UIT DE ZON! Fotovoltaïsche zonne-energie

HAAL ELEKTRICITEIT UIT DE ZON! Fotovoltaïsche zonne-energie HAAL ELEKTRICITEIT UIT DE ZON! Fotovoltaïsche zonne-energie EEN FOTOVOLTAÏSCHE INSTALLATIE VERDIENT ZICHZELF TERUG! Op momenten dat het systeem meer opwekt dan u zelf verbruikt, draait de elektriciteitsteller

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP EN DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP EN DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP EN DIENSTVERLENING INLEIDING: BEGRIPSBEPALINGEN In deze voorwaarden hebben onderstaande termen de volgende betekenis: Verkoper: de in het begin van deze voorwaarden aangeduide

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HET HELLEND DAK VOOR CONSUMENTEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nr. 40411895

ALGEMENE VOORWAARDEN HET HELLEND DAK VOOR CONSUMENTEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nr. 40411895 ALGEMENE VOORWAARDEN HET HELLEND DAK VOOR CONSUMENTEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nr. 40411895 1. WERKINGSSFEER Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het tussen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MF Select

Algemene Voorwaarden MF Select Algemene Voorwaarden MF Select Gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Groningen op 12 september 2012 onder aktenummer 12/20 Inhoud Artikel 1 Algemeen... 3 Artikel 2 De dienstverlening... 3 Artikel

Nadere informatie

Showroom Van Duivenboden Interieur Gedempte Oude Gracht GV Haarlem

Showroom Van Duivenboden Interieur Gedempte Oude Gracht GV Haarlem Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen de voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Soares Parketvloeren B.V., gevestigd en kantoorhoudend

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Mantelzorgzaken, vertegenwoordigd door C. Hoevers Prins.

Algemene voorwaarden van Mantelzorgzaken, vertegenwoordigd door C. Hoevers Prins. Algemene voorwaarden van Mantelzorgzaken, vertegenwoordigd door C. Hoevers Prins. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden aan Mantelzorgzaken heeft gegeven.

Nadere informatie

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door Algemene voorwaarden 1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door B.V.B.A. DK2000 NEW onder de naam Gordijnen Op Maat met btw nr: 0833.580.584 en maatschappelijke zetel

Nadere informatie

Opleiding Installateur RESCert

Opleiding Installateur RESCert Opleiding Installateur RESCert RES staat voor Renewable Energy Systems (Hernieuwbare Energie Systemen) en RESCert is een certificaat van bekwaamheid van de installateur, als garantie voor de klant/gebruiker.

Nadere informatie

Artikel 5 Wijziging overeenkomst Artikel 6 Opschorting, ontbinding en opzegging

Artikel 5 Wijziging overeenkomst Artikel 6 Opschorting, ontbinding en opzegging Algemene voorwaarden van MantelZorgOndersteuning Kennemerland (hierna genoemd: MZOK) Meerweidenlaan 31, 1951 BV Velsen-Noord, vertegenwoordigd door Ingrid Zoer Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN JEANNE COACHING Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en leveringen van diensten door Jeanne Coaching, KvK nummer 68224737, gevestigd Freesialaan 6, 1431

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden First-step is een bureau welke organisaties en particulieren ondersteunt in het neerzetten en onderhouden van een gezond leven en werkklimaat. Je kunt hier terecht voor training, coaching

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant.

Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant. Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant. Door het plaatsen van

Nadere informatie

Hoeben Interim Management

Hoeben Interim Management Hoeben Interim Management Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Hoeben Interim Management Opdrachtgever Opdracht Offerte de onderhavige bepalingen. het eenmansbedrijf van Leon

Nadere informatie

VOORWAARDEN GROEPSAANKOOP MUURISOLATIE 1. ALGEMENE WERKWIJZE. 1.1 Richtlijnen bij het invullen van het prijzenborderel

VOORWAARDEN GROEPSAANKOOP MUURISOLATIE 1. ALGEMENE WERKWIJZE. 1.1 Richtlijnen bij het invullen van het prijzenborderel VOORWAARDEN GROEPSAANKOOP MUURISOLATIE 1. ALGEMENE WERKWIJZE Dit voorjaar organiseert IGEAN samen met 23 gemeenten (Boechout, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Edegem, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kontich, Lint,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van De Mantelzorgpraktijk, Annie M.G. Schmidtweg 56, 1321 JH Almere, vertegenwoordigd door Magda van Gestel MA.

Algemene voorwaarden van De Mantelzorgpraktijk, Annie M.G. Schmidtweg 56, 1321 JH Almere, vertegenwoordigd door Magda van Gestel MA. Algemene voorwaarden van De Mantelzorgpraktijk, Annie M.G. Schmidtweg 56, 1321 JH Almere, vertegenwoordigd door Magda van Gestel MA. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de

Nadere informatie

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN Opgemaakt te Helenaveen, 4 oktober 2018 1. TOEPASSING Deze algemene voorwaarden, zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van of met Organized by Josefien

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Versie 11-04-2016 Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Mijn Online IDentiteit Brederoplein 3 3521XA Utrecht Kvk nummer: 62103962 Artikel 1. Definities o Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Artikel 4 Opdracht en uitvoering Artikel 5 Wijziging overeenkomst Artikel 6 Opschorting, ontbinding en opzegging

Artikel 4 Opdracht en uitvoering Artikel 5 Wijziging overeenkomst Artikel 6 Opschorting, ontbinding en opzegging Algemene voorwaarden van de maatschap Zeeuwse Mantelzorgmakelaars, Lindemansweg 14, 4474NJ Kattendijke, vertegenwoordigd door Hellen Slager, Jolanda Bogaert en Ilona Vermare. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

1. Ondergetekenden:... en...

1. Ondergetekenden:... en... OVEREENKOMST VAN OPDRACHT TOT DIENSTVERLENING U hebt Quatro Assurantie & Adviesgroep v.o.f. ingeschakeld voor het verkrijgen van financieel advies en/of voor de bemiddeling in een of meerdere financiële

Nadere informatie

Zonnestroom Achter de Hoven. 15 oktober, Achter de Hoven Jadranka Cace, aanjager zonnestroom

Zonnestroom Achter de Hoven. 15 oktober, Achter de Hoven Jadranka Cace, aanjager zonnestroom Zonnestroom Achter de Hoven 15 oktober, Achter de Hoven Jadranka Cace, aanjager zonnestroom Zonnestroom systeem: Zonnepanelen Draagconstructie Omvormer Kabels en leidingen Beveiliging Meting J. Cace, 26

Nadere informatie

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn!

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Algemene Voorwaarden Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright 2015, perbit bv Alle rechten zijn gereserveerd. Reproductie,

Nadere informatie

Productvoorwaarden Eneco Zon Collectief

Productvoorwaarden Eneco Zon Collectief Bijlage: Productvoorwaarden Eneco Zon Collectief 1. Begripsomschrijvingen: In deze Productvoorwaarden wordt verstaan onder: Deelnemer: degene die een overeenkomst Eneco Zon Collectief heeft gesloten met

Nadere informatie

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting 1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting van elke andere leveringsvoorwaarden of verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN RWS INSTALLATIE

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN RWS INSTALLATIE ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN RWS INSTALLATIE Artikel 1. Algemeen. 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle aanbiedingen van en overeenkomsten met

Nadere informatie

Algemeen. Schriftelijke bevestiging. Leveren van gegevens. Prijsopgave. Credit ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemeen. Schriftelijke bevestiging. Leveren van gegevens. Prijsopgave. Credit ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen Schriftelijke bevestiging Leveren van gegevens Prijsopgave Credit Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten, de daaruit voortvloeiende leveringen en

Nadere informatie

VOORWAARDEN GROEPSAANKOOP GROENDAK

VOORWAARDEN GROEPSAANKOOP GROENDAK VOORWAARDEN GROEPSAANKOOP GROENDAK 1. ALGEMENE WERKWIJZE IGEAN organiseert samen met 18 gemeenten (Brecht, Edegem, Essen, Hemiksem, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kontich, Lint, Malle, Mortsel, Niel, Rumst,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie