Journaal Oktober 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Journaal Oktober 2017"

Transcriptie

1 Journaal Oktober 2017 Overpeinzing van de maand Beste mensen, familie en medewerkers, Na bijna 7 jaar werkzaam te zijn geweest op Locatie De Donk, is het moment gekomen dat ik deze locatie ga verlaten. Ik ben 7 jaar geleden begonnen als Afdeling Coördinator Zorg en door allerlei veranderingen in de organisatie, de laatste 4 jaar werkzaam als Teammanager Zorg, Wonen, Welzijn en Huishouding, op de gehele locatie Ik heb met veel plezier gewerkt op deze locatie, waar de gastvrijheid bovenaan staat. Ik zal De Donk, de locatie en alle mensen gaan missen, met name vanwege de relaties die ik opgebouwd heb. Ik ga echter een nieuwe uitdaging aan op Locatie Centrum, waar ik in het verleden ook werkzaam ben geweest. Ik kan terug kijken op een hele fijne tijd. Op 5 oktober a.s. om zijn jullie allen uitgenodigd om persoonlijk afscheid van mij te komen nemen. Graag zie ik jullie dan, mocht ik jullie dan niet zien dan rest mij nog jullie allen het beste toe te wensen en tot ziens en bedankt voor alles. Met vriendelijke groet, Heleen de Wijk Heleen van Wijk geeft de pen voor de Overpeinzingen van de maand door aan: Ron Baremans, Teammanager Zorg, Wonen, Welzijn en Huishouding per 1 oktober Zoals eerder in het Journaal is aangegeven, wordt het openingswoord voortaan door een medewerker of bewoner van De Donk geschreven. U wordt uitgedaagd uw overpeinzingen in enkele zinnen weer te geven. Wat houd u bezig? Diegene die deze maand het stukje schrijft, mag bepalen aan wie hij of zij de pen doorgeeft. Deze persoon schrijft de overpeinzingen voor het Journaal van de volgende maand. Graag uw bijdrage voor de 20 ste van de maand mailen naar: Jenny Smits, j.smits@elisabethbreda.nl. Heeft u ideeën voor de lay-out of de inhoud van het Journaal of voor een artikel, mail dit naar Jenny Smits.

2 Wekelijkse activiteiten Maandag uur Meer bewegen voor ouderen 2, uur Handwerkmiddag, 2,00 Woensdag uur Hollandse spelen (sjoelen), 2, uur Schilderclub, uur Meer bewegen voor ouderen, 2,00 Donderdag uur Meer bewegen voor ouderen, 2, uur Koersbal in het, 2,00 Vrijdag uur Computerles, 2, uur Jeu des Boules (in de tuin), 2, uur Geheugentraining, 2,00 Deze vaste activiteiten vinden plaats in Het. Kerkelijke vieringen Zaterdag 7 oktober om uur Gebedsviering Woensdag 11 oktober om uur Heilige Mis i.v.m. Ziekenzalving Zaterdag 14 oktober om uur Communieviering Zaterdag 21 oktober om uur Gebedsviering Zaterdag 28 oktober om uur Communieviering Geestelijke verzorging Meditatiebijeenkomst Alle bewoners van De Donk en de deelnemers van het Ontmoetingsplein zijn van harte uitgenodigd voor de meditatiebijeenkomst. Onze vrijwilligster Leslie Pol gaat u daarin begeleiden. Wat is meditatie? Mediteren helpt ons tot rust te komen. Het is een eeuwenoude ademhalingsoefening die ons helpt bewust te worden van onszelf, van wat ons allemaal bezig houdt en leert ons los te laten. Wanneer: Vrijdag 20 oktober uur in de vergaderruimte tegenover de receptie. Afscheid Heleen van Wijk Op 5 oktober zal er om uur in het afscheid worden genomen van Heleen van Wijk. Ze is een vertrouwd gezicht op De Donk, ze werkt hier al 7 jaar. U bent van harte welkom om samen met haar het glas te heffen. Rollatorloop bij atletiek vereniging Sprint We werden ontvangen met muziek en een ballon aan de rolstoel. Ik had Anne om te duwen, heel gezellig. Wij gingen voor de 1000 meter. Het duwen was wel zwaar voor haar in het Mastbos, maar ze ging knap door! Ik hielp een beetje mee, want het was zanderig in het bos. We hadden het mooiste weer van de wereld: weinig wind en een beetje zonneschijn. Toen we bij de finale kwamen, werd er geapplaudisseerd door de mensen en gingen we naar het optreden van Tjerry en Mariska luisteren. Bij het optreden is het altijd een groot feest. Ze zijn doorgegaan tot we naar huis gingen. Thuis gekomen was het eten en rusten. Het was namelijk best vermoeiend. Maar ik had het voor geen goud willen missen!! Een heel geslaagde dag. Volgend jaar doe ik zeker weer mee. Groetjes mevrouw Van Oerle, kamer 5

3 Dinsdag 3 oktober uur: Bloemschikken, Het De kosten zijn intramuraal 4,00, extramuraal 5,00. Activiteiten Woensdag 4 oktober uur: Zorgboerderij de Mekkerbek, Het Leden van de zorgboerderij komen op deze Dierendag met dieren langs die u kunt aaien. Donderdag 5 oktober uur: Afscheid Heleen van Wijk, Het U bent van harte uitgenodigd om afscheid te komen nemen van Heleen van Wijk. Vrijdag 6 oktober uur: Voorleeslunch, Het Er wordt voorgelezen door wethouder Marianne de Bie. Koffie, thee en iets lekkers worden geserveerd. Dinsdag 10 oktober uur: Bingo, Het De kosten zijn intramuraal 2,50, extramuraal 3,50. Woensdag 11 oktober uur: Carma schoenen verkoop, Het Er vindt een Carma schoenenverkoop plaats. Donderdag 12 oktober uur: Naai Repair Café, Het Vrijwilligers komen knoopjes aanzetten op uw kleding of voor andere hand- en spandiensten. Het is gratis. Vrijdag 13 oktober uur: Soos, Meanderkoor, Het Komt u ook genieten van dit Nederlandstalige muziekfestijn? De kosten zijn intramuraal 2,50, extramuraal 3,50. Dinsdag 17 oktober uur Creatieve middag, Het U kunt samen met vrijwilligers komen schilderen. De kosten zijn intramuraal 2,00, extramuraal 3,00. Woensdag 18 oktober uur: Hapjesmiddag, Het U kunt deze middag haring komen eten. opgeven voor 10 okt bij de pantry De kosten hiervoor bedragen 2,50 Vrijdag 20 oktober : Meditatiebijeenkomst, ruimte tegenover de receptie Voor meer informatie, zie voorgaande pagina. Dinsdag 24 oktober uur: Bingo, Het De kosten zijn intramuraal 2,50, extramuraal 3,50. Woensdag 25 oktober uur: Verwenmiddag, Het U wordt lekker verwend tijdens deze middag. De kosten zijn intramuraal 2,50, extramuraal 3,00. Donderdag 26 oktober uur: Themadiner Oktoberfest U kunt zich hiervoor opgeven middels de flyer. Vrijdag 27 oktober uur: Soos, Wim van Oosterwijk, Het Kom gezellig luisteren. De kosten zijn intramuraal 2,50, extramuraal 3,50.

4 Uitstapje naar Raffy Het uitstapje naar Raffy was een groot succes. Lekkere hapjes en gezellige muziek, een geslaagde middag ondanks een tekort aan vrijwilligers. Jenny heeft het uitstekend opgelost door zelf dubbel te lopen. Het was zeker voor herhaling vatbaar. Alleen het ophalen bij De Leistroom liep helemaal mis. De chauffeur reed steeds verkeerd en dat was niet plezierig. Toch was het een heel geslaagde middag! Mevrouw Van Oerle, kamer 5. Jarig in oktober Bewoners Personeel 05 mevr. D.C. Roovers-Marijnissen 17 Frida Voogt-van den Berg 28 mevr. A. Sanden-van der Bakkers 23 Elma Goossens 30 mevr. P.J. Horsten-Luijten 24 Liesbeth de Craen-Vissenberg 27 Wendy Vosselmans-Fievet 29 Henriette Marijnissen-Stoopen Alle jarigen Van Harte Gefeliciteerd!!! Nieuwe bewoners We heten van harte welkom: mevrouw P.G.M. Cornet, de heer G.J. van Velzen en mevrouw C.M. Kleinekoort. In Memoriam Op 5 september is de heer M.N.C. Bastiaansen overleden. Dhr. Woonde nog niet zo lang op de pg afdeling, dhr. heeft het in de korte tijd dat hij op de afdeling woonden wel naar zijn zin gehad. Op 8 september is mevrouw C.C.M. Klomp-van der Velden overleden. Mw woonde nog niet zo lang bij ons op De Donk. heel veel sterkte voor dhr Klomp en de kinderen.

5 Algemene informatie De Donk (voorheen de Productencatalogus) Receptie De Donk Er is een gastvrouw aanwezig van maandag t/m vrijdag tussen 9.30 en uur. De receptie is te bereiken op Bibliotheek Breda In de centrale hal bevindt zich een haal- en brengpunt van de Bibliotheek Breda. U kunt hier uw gereserveerde boeken ophalen of uw boeken retourneren. Voor u als bewoner van De Donk gelden geen reserveringskosten. Daarnaast staan er boeken die u vrij mag lenen, zowel in gewone lettergrootte als groot letter boeken. Op dinsdagochtend en woensdag is er een vrijwilliger aanwezig die u kan helpen. Cliëntenplatform Als er vragen of verbeterpunten zijn, deze graag deponeren in de postbus van het Cliëntenplatform (deze bevindt zich bij de postvakken van de bewoners van De Donk, tegenover de receptie, rechts onderaan). Dementieconsulent U kunt in contact komen met de Dementieconsulent via de receptie of het Cliëntenservicebureau ( ). Diëtetiek U kunt in contact komen met de Diëtetiek via de receptie of het Cliëntenservicebureau ( ). Elisabeth Zorg Thuis Wilt u meer informatie over Elisabeth Zorg Thuis of in contact komen met de wijkzuster? Dan kan dat middels het Cliëntenservicebureau ( ). Ergotherapie U kunt in contact komen met de Logopedie via de receptie of het Cliëntenservicebureau ( ). Fysiotherapie U kunt in contact komen met de Fysiotherapeut middels de receptie of het Cliëntenservicebureau ( ). Geestelijke verzorging Bij ingrijpende gebeurtenissen, grote veranderingen, niet zo lekker in het vel zitten of het aanbreken van de laatste fase van het leven, is het soms prettig als iemand even wil luisteren. Heeft u behoefte aan een vertrouwelijk gesprek? Bel , of mail naar: e.pastoors@elisabethbreda.nl. of schakel Ellie in via de verzorging. Ellie is voornamelijk aanwezig op maandagmiddag, dinsdag en vrijdag.

6 GZ-psycholoog U kunt in contact komen met de GZ-psychologie via de receptie of het Cliëntenservicebureau ( ). Kapsalon Karin s Knipperij De kapsalon is geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag. Zowel dames als heren kunnen een afspraak maken door binnen te lopen of te bellen naar of Logopedie U kunt in contact komen met de Logopedie via de receptie of het Cliëntenservicebureau ( ) Pedicure De pedicure Dung Pham is op maandag de hele dag en op vrijdagochtend tot uur aanwezig. Afspraken kunt u maken door te bellen met telefoonnummer Voor meer informatie kunt u kijken op: Restaurant Het restaurant Het is elke dag geopend van 9.30 tot uur. Dagelijks wordt een warm driegangenmenu verzorgd tussen en uur. De kosten hiervan zijn 8,50. Tussen en uur is er de mogelijkheid om een broodmaaltijd te nuttigen. Deze kost 3,75. Teammanager Zorg Hebt u vragen, wensen of opmerkingen dan is het wenselijk dat u die bespreekt met uw eerste verantwoordelijke verzorgende/verpleegkundige (EVV). De gegevens van uw EVV vindt u in uw zorgdossier. Wanneer dit niet tot tevredenheid leidt, kunt u contact opnemen met de Teammanager Zorg, Heleen van Wijk. Zij is bereikbaar op of via h.de.wijk@elisabethbreda.nl. Verpleegkundig spreekuur U kunt gebruik maken van het verpleegkundig spreekuur. Deze is op maandagochtend tussen en uur. U kunt zich hiervoor melden bij de receptie. Vertrouwenspersoon cliënten Vertrouwenspersoon voor cliënten is mevrouw Engwegen. U kunt haar bereiken op telefoonnummer of via b.engwegen@elisabethbreda.nl.

Journaal November 2017

Journaal November 2017 Journaal November 2017 Overpeinzing van de maand Beste bewoners, familieleden en medewerkers van De Donk, Langs deze weg wil ik mezelf introduceren, zodat u een klein beetje weet wie de nieuwe teammanager

Nadere informatie

Journaal December 2017

Journaal December 2017 Journaal December 2017 Overpeinzing van de maand door Karin van der Avoird In 1996 heb ik mijn HBO-V diploma gehaald. Gedurende deze studietijd heb ik als helpende gewerkt in een verzorgingshuis in de

Nadere informatie

Productencatalogus. Elisabeth De Donk. Elisabeth De Donk Slotlaan 15 4851 EA Ulvenhout 076 563 11 00

Productencatalogus. Elisabeth De Donk. Elisabeth De Donk Slotlaan 15 4851 EA Ulvenhout 076 563 11 00 Productencatalogus Elisabeth De Donk Elisabeth De Donk Slotlaan 15 4851 EA Ulvenhout 076 563 11 00 1 Inhoudsopgave Overzichtsschema pagina 3+4 Maandag pagina 6 Dinsdag pagina 7+8 Woensdag pagina 9+10 Donderdag

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Welkom in Emma Programma Oktober

Welkom in Emma Programma Oktober Welkom in Emma Programma Oktober Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij bepaalde activiteiten is het noodzakelijk

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma oktober 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum Oldersheem ligt nabij het winkelcentrum in Nieuw-Amsterdam en dat maakt de plek zeer levendig.

Woon- en Zorgcentrum Oldersheem ligt nabij het winkelcentrum in Nieuw-Amsterdam en dat maakt de plek zeer levendig. DEEL 2 Specifieke informatie over Oldersheem Woon- en Zorgcentrum Oldersheem ligt nabij het winkelcentrum in Nieuw-Amsterdam en dat maakt de plek zeer levendig. Wonen De zorginstelling heeft 57 zorgappartementen

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, JUNI en JULI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Juni en Juli 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Januari 2019 Voorwoord Als eerste de allerbeste wensen voor 2019. In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U

Nadere informatie

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-.

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-. Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Oktober en November 2017 We hopen dat u allen veel gebruik zult maken

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2019

FEBRUARI en MAART 2019 FEBRUARI en MAART 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden Februari en Maart 2019 We hopen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en oktober 2015 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Programmaoverzicht half januari en februari 2012

Programmaoverzicht half januari en februari 2012 Programmaoverzicht half januari en februari 2012 maandag 16 januari 11.30 uur Gym op muziek en materiaal onder leiding van Marijke Bakker in de ruimte van het dinsdag 17 januari Koffieconcert in de ontmoetingsruimte

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2018

FEBRUARI en MAART 2018 FEBRUARI en MAART 2018 Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Februari en maart 2018 We hopen dat u allen veel gebruik

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

OKTOBER en NOVEMBER 2018

OKTOBER en NOVEMBER 2018 OKTOBER en NOVEMBER 2018 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Oktober en november 2018 We hopen

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen september 2017 - september 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen optreden in het

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u Fietsvrijwilliger D.F. 2016-01-21 Creatieve vrijwilliger D.RB. 2015-59 O.K. 2015-56 Enkele bezoekers van dagbehandeling de Valk zouden graag af en toe een ritje op de duofiets maken. De vrijwilliger gaat

Nadere informatie

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen: Beweeggroep voor senioren. Bewegen vanuit de stoel, in een heel gezellige groep in het stilte centrum van Swellengrebel. Spelenderwijs proberen we de fitheid te bevorderen en

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2017

FEBRUARI en MAART 2017 FEBRUARI en MAART 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Februari en Maart 2017

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Januari en februari 2016

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Januari en februari 2016 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis Januari en februari 2016 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en Oktober 2016

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en Oktober 2016 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en Oktober 2016 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juni 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma Juli, augustus en september 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maanden juli, augustus en september. Omdat de vakantie

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Oktober en November 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober en november. U bent van harte welkom

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

DAGBESTEDING. Altenahove Almkerk. De Riethorst Stromenland. Samen fijner leven

DAGBESTEDING. Altenahove Almkerk. De Riethorst Stromenland. Samen fijner leven DAGBESTEDING Altenahove Almkerk De Riethorst Stromenland Samen fijner leven Woont u thuis maar kunt u ondersteuning gebruiken? Dan bent u bij zorgorganisatie De Riethorst Stromenland aan het juiste adres.

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma oktober 2017 Thema: Dieren Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 29 juli 2016 Geachte bewoners, Eind juli alweer en ik mag deze nieuwsbrief weer voor u schrijven. Zoals u weet heb ik vorige week de Vierdaagse gelopen en 220 km geeft

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma oktober 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Over Crimpenersteyn Crimpenersteyn bestaat uit een verzorgingshuis met vier afdelingen/woonlagen, een verpleeghuis met een somatische afdeling, een psychogeriatrische

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Friesma State: persoonlijk en huiselijk

Friesma State: persoonlijk en huiselijk Friesma State: persoonlijk en huiselijk FRIESMA STATE HET IS GEZELLIG ROND DE BILJART TAFEL. EN IN HET RESTAURANT DRINKEN WE STRAKS EEN LEKKER KOPJE KOFFIE. Woonzorgcentrum Friesma State is een fijne plek

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Vredense Hof - februari 2016

Activiteitenprogramma Vredense Hof - februari 2016 Maandag 1 februari 2016 10.30-11.30 Meer Bewegen Voor Ouderen Grand Café intern gratis 19.30 Bingo Grand Café intern 1ste kaart 1,50 volgende kaart 0,50 Dinsdag 2 februari 2016 9.30-11.00 Bibliotheek Grand

Nadere informatie

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden December 2018 en Januari

Nadere informatie

Vrijdag 1 september uur Heppie Ouder In de binnentuin Zaterdag 2 september Geen programma Zondag 3 september uur Kerkdienst met collecte

Vrijdag 1 september uur Heppie Ouder In de binnentuin Zaterdag 2 september Geen programma Zondag 3 september uur Kerkdienst met collecte MAANDAGENDA SEPTEMBER 2017 (wijzigingen in de agenda zijn mogelijk, raadpleeg ook de wekelijkse activiteitenlijst op de prikborden) Vrijdag 1 september 14.30 uur Heppie Ouder In de binnentuin Zaterdag

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Maart 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

De vrijwilligers staan klaar om u te helpen. Kosten extern: consumptie Zaal open uur Aanvang uur

De vrijwilligers staan klaar om u te helpen. Kosten extern: consumptie Zaal open uur Aanvang uur Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2016 Mededeling: Dinsdag 4 oktober is er geen hersengym. Dinsdag 4 oktober Jeu de boules De vrijwilligers staan klaar om u te helpen. Donderdag 6 oktober Jubileumfeest

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014 Dinsdag 1 juli Juli 2014 Van het werken met al die vrolijke kleuren worden u vanzelf vrolijk. Samen maken we de mooiste dingen. Kom eens kijken! Locatie: 1e etage creatief-centrum. Materiaalgeld 1,00 als

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Zomerprogramma Juli/Augustus/September Voorwoord I.v.m. zomerprogramma vindt u in dit boekje alle activiteiten van de maand juli, augustus

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Mei, juni en juli 2018

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Mei, juni en juli 2018 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis Mei, juni en juli 2018 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Welzijns Activiteiten Overdal

Welzijns Activiteiten Overdal Welzijns Activiteiten Overdal Augustus 2018 Dag Activiteit Tijd/Plaats Woensdag 1 aug Donderdag 2 aug Sjoelen De Schakel 15:00 uur Vrijdag 3 aug Weeksluiting (G.Meyer) Dag Activiteit Tijd/Plaats Maandag

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 \ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamers van de wijksteunpunten kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

Beste bewoners, Groet Petra van Dijk. Ik wens u veel leesplezier. Redactieadres: Astrid Tolhuisen

Beste bewoners, Groet Petra van Dijk. Ik wens u veel leesplezier. Redactieadres: Astrid Tolhuisen r Careyn, editie Pijletuinenhof, nummer 116, mei 2014 Beste bewoners, We staan aan het begin van een nieuwe maand. Een maand van veranderingen, een lach en een traan in het team. In de week van 5 mei gaat

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert

Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert Inleiding Van harte welkom in De Bloemschevaert. In dit boekje vindt u een overzicht van al onze activiteiten. Bij elke activiteit staat kort

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

UIT IN EIGEN HUIS SWAENESTEYN DECEMBER UIT IN EIGEN HUIS is een uitgave van WoonZorgPark Swaenesteyn. Activiteiten in december

UIT IN EIGEN HUIS SWAENESTEYN DECEMBER UIT IN EIGEN HUIS is een uitgave van WoonZorgPark Swaenesteyn. Activiteiten in december UIT IN EIGEN HUIS SWAENESTEYN DECEMBER 2018 UIT IN EIGEN HUIS is een uitgave van WoonZorgPark Swaenesteyn Activiteiten in december 3 december Sinterklaasfeest 14 december Vrouwenkoor 31 december Oudejaars

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Lid van. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Lid van. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren Ons Seniorennieuws uitgave: februari 2018 magazine voor senioren Een maandelijkse uitgave van Senioren Vereniging Waspik Lid van Postbus 54, 5165 ZH Waspik Met deze aanpassingen kunnen we weer een

Nadere informatie

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma.

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma. Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 1 e uitgave van de activiteitenkrant. De komende 2 maanden (september en oktober) zal er een exemplaar bij u in de bus komen te liggen. Het is voor ons een proef en

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Dit is het zomerprogramma van de hof Thema voor juli: Italië Thema voor augustus: Oostenrijk Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede - Oktober 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen.

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. Deel 2 Specifieke informatie over De Wanne Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. De zorginstelling heeft 44 zorgappartementen en verhuurt

Nadere informatie

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen Weversstraat 2, Lelystad Tel.: 0320 240 348 www.adamfactory.nl U bent van harte welkom! In dit boekje

Nadere informatie

Activiteiten voor de maand november

Activiteiten voor de maand november Activiteiten voor de maand november Elke morgen is er koffiedrinken, vanaf 10.30 uur in de recreatiezaal Elke maandag is er handwerken, heeft u een knoop die aangezet moet worden, dan kan dit gedaan worden,

Nadere informatie

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten?

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten? Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 2 e uitgave van de activiteitenkrant. We zijn heel benieuwd hoe u de eerste uitgave hebt ervaren. We hopen dat u ervan hebt kunnen genieten en dat het voor u overzichtelijk

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal December 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 1 Verkoop appelcake (krachtvaardig) Winkel () Maandag 4 Dinsdag 5 Handwerken Sieradenverkoop Verkoop wenskaartenhandgemaakt (ook kerstkaarten!)

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. September

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. September Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender September 2015 DINSDAG 1 SEPTEMBER, momenteel een 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen inspiratie opdoen. Vrije inloop maakt u een schilderij naar eigen

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander Per direct. is er een vacature voor de functie van Vrijwillige Gastvrouw Wij zijn op zoek naar een aantal trouwe vrijwilligers die onze cliënten, beroepskrachten

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther 22e Editie - maart & april 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Zoals u waarschijnlijk heeft gelezen of gehoord is Dordrecht het decor voor The Passion op 18 april. The Passion vertelt het verhaal

Nadere informatie

Welzijns Activiteiten Overdal

Welzijns Activiteiten Overdal Welzijns Activiteiten Overdal Juni 2018 Dag Activiteit Tijd/Plaats Vrijdag 1juni Verkoop appeltaart (krachtvaardig) Winkel () Dag Activiteit Tijd/Plaats Maandag 4 juni Dinsdag 5 juni Woensdag 6 juni Sieraden

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juli 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma Juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 Uitgelicht Vrijdag 1 april 16.00-17.00 uur Receptie 25-jarig bestaan Schoorwijckkoor Donderdag 7 april 10.00-12.00 uur Seniyour truien Donderdag 7 april 19.30-21.30 uur

Nadere informatie