hedendaags wonen tussen stad en esplanade

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "hedendaags wonen tussen stad en esplanade"

Transcriptie

1 hedendaags wonen tussen stad en esplanade

2 concept of a CITY De PPS overeenkomst bezegelde begin 2012 de samenwerking tussen de Stad en het OCMW Waregem en Vanhaerents. Het startpunt van een grondige stadsvernieuwing voor Waregem: de bouw van een nieuwe bibliotheek, esplanade naar de stad, een ruime ondergrondse parking en bijhorend residentieel en commercieel programma. De hoek Holstraat- Zuiderlaan en de aansluiting met het Pand zullen er de komende jaren totaal anders gaan uitzien. Het project ZuidBoulevard zal zorgen voor een extensie van het winkel-wandel gebied en een nieuwe poort tot het stadscentrum.

3 BIB Licht en ruimte De inplanting van de bibliotheek zorgt ervoor dat er een nieuw oriëntatiepunt is in de stad, niet alleen voor de voorbijrijdende automobilist maar ook voor de bezoekers en de bewoners. Het gebouw, gekenmerkt door zijn uitzonderlijke The library: a whirl of books mediating the world. Paul Robbrecht, architect vormgeving en eerlijke materiaalkeuze,vormt een onafhankelijk volume op de hoek van de Holstraat en Zuiderlaan. De bibliotheek krijgt glazen gevels en een uitkragend groendak. Het dak van het atrium steekt trapsgewijs boven het groendak uit. Robbrecht & Daem architecten De stijl van Architecten Robbrecht & Daem wordt vaak gekenmerkt door een architecturaal Minimalisme zonder in een exorbitante uitvoering te vervallen. In sommige van hun ontwerpen,zoals in het Concertgebouw Brugge, kan men ook sporen van het deconstructivisme terugvinden. De materialenkeuze wordt bepaald door het strikt noodzakelijke. De lichtrijke architectuur wordt hierdoor tot zijn pure eenvoud herleid.

4 Waregem krijgt met de nieuwe boulevard en bibliotheek een stedelijke allure. Sven Goedefroo, architect Duurzaamheid Er werd gekozen voor eenvoudige bouwprincipes en eerlijke materialen. De volledige constructie is opgetrokken in zichtbeton. Beton vormt een goed uitgangspunt omdat het stabiliteit combineert met een grote thermische massa en het meteen ook als duurzame afwerking kan dienen. Door te kiezen voor betonkernactivering wordt deze massa gebruikt als groot verwarmingselement in de winter en als verkoeling in de zomer. De betonkernactivering zorgt voor een getemperd klimaat, zonder dure airconditioning, en heeft bovendien een lage onderhoudskost. De energievraag voor verwarming en koeling wordt beperkt door zeer goede isolatie en een winddichte buitenschil enerzijds en efficiënte zonwering en ventilatiegroepen met warmterecuperatie anderzijds. Daarnaast wordt er zo veel mogelijk gebruik gemaakt van hernieuwbare energiebronnen voor de verwarming, koeling, ventilatie en verlichting. De resterende energievraag voor verwarming en koeling wordt met efficiënte installaties met hoog rendement ingevuld. Het groendak zorgt voor een extra buffer tegen de hitte in de zomer en de koude in de winter. Het water van het dak wordt opgevangen in een opvangreservoir en kan hergebruikt worden in sanitaire voorzieningen. In vergelijking met een standaardontwerp voor een E100 kantoorgebouw (minimale eis anno 2011 in Vlaanderen) zal het gebouw ongeveer 40% minder primaire energie verbruiken, en zal er ongeveer 40% minder CO2 geproduceerd worden. Het eigen kantoorgebouw van architecten Goedefroo+Goedefroo was pionier in deze integrale bouwwijze: een actief gebouw. Dit energieconcept resulteert uiteindelijk in een jaarlijkse kostenbesparing van euro. De combinatie met hout voor alle schrijnwerk en meubilair zorgt verder voor een warme, huiselijke sfeer. Goedefroo + Goedefroo architecten De structurele eerlijkheid en de grammaticale nononsense van de ontwerpen zijn kenmerkend voor de architectuur van G+G architecten.

5 Park & park De nieuwe ontwikkeling biedt de Stad een uitgelezen kans om een aantal knelpunten die een interessante ruimtelijke beleving in de weg staan, op te lossen. De voorwaarde hiertoe is dat de ingreep een hoge mate van coherentie vertoont. STORES

6 promenade De nauwkeurig ontworpen verhoogde esplanade verbindt de Zuiderlaan met het Pand en biedt een antwoord op de aanwezige niveauverschillen. De esplanade is de ruggengraat van het ontwerp. Door de bibliotheek te plaatsen aan de hoek van de Holstraat en Zuiderlaan is de stedelijke geste bepaald die de toegang tot de stad vanuit de Zuiderlaan met het Pand verbindt. Het wonen wordt er omheen gewikkeld, tussen het Boekenplein en de Zuiderpromenade. De promenade is ontworpen als een plek voor activiteiten. Op het hellend gedeelte van de promenade komt een actief waterelement met programmeerbare spuitkoppen. Op het horizontale deel komt een groot grasveld, waarop gespeeld kan worden. Aan de kant van de Zuiderlaan bevindt zich een landschapsparking, die dienst doet voor bezoekers van het OCMW. De aanplanting van hoogstammen neemt de parking op in een groene structuur.

7 Wonen op de esplanade is als wonen in een park met de ambiance van een stad. Gunnar Goedefroo, architect Sterk doordachte Mobiliteit De Zuiderpromenade wordt de nieuwe toegangspoort tot de stad. De autovrije esplanade zorgt voor een veilige verbinding tussen de Ring en het Pand en vormt de ruggengraat van de ontwikkeling.de bestaande trappenpartij en niveauverschillen worden op een subtiele manier weggewerkt waardoor de verbinding tussen de verschillende prominente gebouwen (CC De Schakel, het gemeentehuis, de bibliotheek) logisch en toegankelijk wordt. Door de zachte helling (4%) van het dek van de stadsboulevard is het niveau van het pand zowel voor fietsers als voor minder mobiele personen vlot bereikbaar. De parking onder de boulevard sluit naadloos aan met de parking onder het Pand en schakelt zich op die manier op de parkeerlus die start in de Meersstraat en eindigt op de Zuiderlaan. Zo wordt parkingzoekend verkeer geweerd van het publiek domein. Doorgaand verkeer wordt geleid langs een nieuw aan te leggen weg, die zich tussen de OCMW kantoren en de nieuwe esplanade bevindt.

8 Hedendaags wonen in het kloppend hart van de stad. Op zoek naar de Essentie. Flirtend flaneren tussen park en esplanade. In het middelpunt van beleving. Een kunst. Boulevart of Boulevard Licht en ruimte De woningen zijn georganiseerd in 3 duidelijk herkenbare volumes. Twee appartementsgebouwen zijn gesitueerd langs de Zuiderpromenade. Deze is zuidwest georiënteerd, ligt niet tegen de drukke Zuiderlaan en heeft een uitzicht op het nieuwe openbaar domein en het park. Het resterende woonprogramma bevindt zich aan de noordwest zijde, aan het Boekenplein, zodat de bibliotheek als het ware omarmd wordt door 3 volumes. De keuze voor 3 kortere volumes in plaats van één lange bebouwing heeft tot direct gevolg dat meer kamers binnenin de woningen van rechtstreeks daglicht kunnen genieten. Een belangrijk aspect is dat er geen voor- of achterzijde wordt gecreëerd. De boulevardzijde is evenzeer voor- als achterzijde. De woonvolumes zijn zichtbaar vanuit de 4 windrichtingen en daarom worden alle gevels evenwaardig vorm gegeven. Daktuinen en terrassen De hedendaagse architectuur wordt niet alleen gekenmerkt door de esthetische uitstraling van het gebouw, maar ook door de maximalisering van de woonbeleving. De royale balkons aan alle zijden zorgen voor extra ademruimte aan slaapkamers, badkamers, keukens,... Tegelijk bieden ze een eerste bescherming tegen zon en regen en laten ze toe schuiframen tot op de grond te maken. Aan de zuidelijke zijde zijn de balkons verbreed tot contemporary LIVING volwaardige terrassen met zicht op de boulevard of op de imposante daktuin van de bibliotheek. De warme houten schuiframen bepalen in grote mate de beleving binnenin de woningen en de uitstraling van de gevels.

9

10 rf1h Stores 1015m2 255m2 220m2 134m2 135m2 135m2 Bibliotheek 53m2 53m2 Esplanade Boulevard stores

11 Esplanade - 3 slaapkamers Esplanade - penthouse Boulevard - 2 slaapkamers Flexibiliteit De verdiepingen zijn grote plateaus met per gebouwenblok slechts 1 vaste wand in het midden. Daardoor kunnen telkens 2 entiteiten worden samengevoegd tot 1 groter appartement. Esplanade 3 slpk 2 slpk 2 slpk Boulevard 3 slpk 3 slpk Esplanade 2 slpk 2 slpk 3 slpk 3 slpk penthouses Boulevard 3 slpk

12 De Boekerij - serviceflats appac 1.5: 1.6: 49m2 lifetime by Vanhaerents Het project bevat, aan het Boekenplein, 20 zorgappartementen en 16 compacte appartementen, geïntegreerd in één woonblok. De zorgappartementen zullen verhuurd worden via het sociaal verhuurkantoor van Waregem. De nabijheid van het Woonzorgcentrum zorgt onmiskenbaar voor heel wat voordelen. De kopers van de compacte appartementen zullen kunnen genieten van diensten die door De Meers worden aangeboden: Dienstencentrum t Gaverke: voetverzorging, bloeddrukopname, sport en ontspanning, taallessen, computer- en internetgebruik, tekenen en schilderen, beeldhouwen, yoga, Warme maaltijden: Tijdens de week kan je vers bereide maaltijden bekomen en voor het weekend diepvriesmaaltijden. Een maaltijd bestaat uit soep, hoofdgerecht en een dessert. De maaltijden worden in de voormiddag aan huis bezorgd. Poetsdienst: Via het systeem van dienstencheques kan je activiteiten van privéaard met huishoudelijk karakter bij je thuis laten uitvoeren (bijv schoonmaak van de woning, strijk, kleine buurtboodschappen). Klusjesdienst: Senioren kunnen beroep doen op de klusjes- en groendienst. Je kan er terecht voor kleine huishoudelijke herstel- of onderhoudswerken. Alarmapparatuur: Mensen voelen zich veiliger als ze 24 uur op 24 een oproep kunnen doen in geval van nood. Dit kan met de verhuurdienst alarmapparatuur Mindermobielencentrale: De mindermobielencentrale helpt je als je verplaatsingsmoeilijkheden ervaart. Vrijwillige chauffeurs zorgen dat winkelen, doktersbezoek, vrienden- of familiebezoek, mogelijk blijft. Zorgcoördinatie > De zorgcoördinator geeft vrijblijvend alle informatie over wat er bestaat aan thuiszorgondersteunende diensten. > De zorgcoördinator probeert de zorg zodanig uit te bouwen en te coördineren dat de hulpvragen zolang mogelijk in het vertrouwde thuismilieu kan blijven en staat in voor de opvang van de zorg (bv na ontslag uit het ziekenhuis). 1. Gemeentehuis en politie - 2. CC De Schakel - 3. t Pand (winkelcentrum) - 4. De Meers - 5. Supermarkt - 6. Strijk- en wasdienst 7. Kapper (Holstraat 41) - 8. Schoonmaakbedrijf (Holstraat 17) - 9. Krantenwinkel ( t Pand) Huisarts (Holstraat 52)

13 architecture is an art we make it happen architecture is an art we make it happen lifetime by Vanhaerents

architecture is an art we make it happen

architecture is an art we make it happen architecture is an art we make it happen environment architecture economics people Voorstelling Vanhaerents_ t Groen Kwartier, Antwerpen Het Militair Hospitaal wordt gerenoveerd met als doel betaalbare

Nadere informatie

D NBW. site ZuidBoulevard. te koop nieuwbouwproject. waregem

D NBW. site ZuidBoulevard. te koop nieuwbouwproject. waregem D8790-15003-NBW site ZuidBoulevard te koop nieuwbouwproject waregem D8790-15003-NBW laatste appartementen site ZuidBoulevard te te koop nieuwbouwproject waregem ligging site ZuidBoulevard De ZuidBoulevard

Nadere informatie

PPS bij hefboomgronden niet bij cashgronden

PPS bij hefboomgronden niet bij cashgronden economics 18/03/2013 architecture is an art we make it happen PPS bij hefboomgronden niet bij cashgronden dinsdag 12/03/2013 Lode Waes gedelegeerd bestuurder Vanhaerents Development nv Voorstelling Vanhaerents

Nadere informatie

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse Thonetlaan 98-100 2050 Antwerpen-Linkeroever Inleiding.

Nadere informatie

Keizerpoort terug op de kaart

Keizerpoort terug op de kaart Keizerpoort terug op de kaart Toegangspoort tot de Gentse stadskern Tussen Brusselsesteenweg en De Keizerpoort of Brusselsepoort is de verdwenen stadspoort die de zuidoostelijke toegang tot de stadskern

Nadere informatie

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/ Fax. 03/ Residentie Thonethouse

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/ Fax. 03/ Residentie Thonethouse First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse Thonetlaan 98-100 2050 Antwerpen-Linkeroever Inleiding.

Nadere informatie

renovatie woning Gent

renovatie woning Gent renovatie woning Gent atelier tom vanhee Verboeckhavenstraat 99, 1030 Brussel t/f 02 245 16 18 m 0496 12 74 38 www@ateliertomvanhee.be RENOVATIE WONING GENT WOONVOLUME MET RAMEN ALS SCHILDERIJEN PROJECT

Nadere informatie

Renovatieproject DE BATELLERIE

Renovatieproject DE BATELLERIE Renovatieproject DE BATELLERIE 2000 Antwerpen, Falconplein 14 1. de Stad Antwerpen Antwerpen wordt wel eens de beste kleine grootstad van Noord-Europa genoemd en is met de combinatie van één van Europa

Nadere informatie

RENOVATIE WONING GENTBRUGGE ATELIER TOM VANHEE DEELNEMINGSDOSSIER ARC AWARDS 2013 - ARCHITECTUUR

RENOVATIE WONING GENTBRUGGE ATELIER TOM VANHEE DEELNEMINGSDOSSIER ARC AWARDS 2013 - ARCHITECTUUR RENOVATIE WONING GENTBRUGGE ATELIER TOM VANHEE DEELNEMINGSDOSSIER ARC AWARDS 2013 - ARCHITECTUUR p2 atelier tom vanhee Verboeckhavenstraat 99, 1030 Brussel t/f 02 245 16 18 m 0496 12 74 38 tom@ateliertomvanhee.be

Nadere informatie

DORP NR.2 KONINGIN FABIOLA

DORP NR.2 KONINGIN FABIOLA DORP NR.2 KONINGIN FABIOLA BOUWHEER Dorp nr. 2 Koningin Fabiola vzw CONTACTPERSOON Paul van Gorp, afgev. bestuurder, 03 326 86 97 PROJECT Nieuwe wooneenheden voor mobiele volwassenen met autisme spectrum

Nadere informatie

Stramien bezorgt pakuis tweede leven 3/7/2011

Stramien bezorgt pakuis tweede leven 3/7/2011 Stramien bezorgt pakuis tweede leven 3/7/2011 In opdracht van SD Worx bouwde Stramien cvba een voormalig pakhuis in de Brouwersvliet te Antwerpen om tot kantoren. Binnen het ontwerpproces werden duurzaamheid

Nadere informatie

DE NIEUWKOOPSE EILANDEN

DE NIEUWKOOPSE EILANDEN Contact: ev@vinkbouw.nl DE NIEUWKOOPSE EILANDEN FASE 1: 12 WONINGEN AAN DE PRACHTIGE NIEUWKOOPSE PLASSEN Ruimte om van te dromen INLEIDING Ook altijd graag aan het water willen wonen op een unieke plek,

Nadere informatie

park appartementen sterke architectuur terras & park exclusief monumentenzicht en stadszicht www.groenkwartier.be

park appartementen sterke architectuur terras & park exclusief monumentenzicht en stadszicht www.groenkwartier.be park appartementen sterke architectuur terras & park exclusief monumentenzicht en stadszicht www.groenkwartier.be wonen in het park van morgen De volledige site van t Groen Kwartier wordt een autovrij

Nadere informatie

martiniziekenhuis schweitzerlaan paterswoldseweg het kantoor bedrijvenpark wonen

martiniziekenhuis schweitzerlaan paterswoldseweg het kantoor bedrijvenpark wonen Herbes temmin g van kan too r tot zo rghot n deuren s MA MA r i j k e v a douwe bo a studio m e Afstude r p r oj e c t el ukli e s ma k a r k o p g a v e Door de recessie is de leegstand van Nederlandse

Nadere informatie

GEMEENTEHUIS ESSEN BOUWHEER PROJECT

GEMEENTEHUIS ESSEN BOUWHEER PROJECT GEMEENTEHUIS ESSEN BOUWHEER Gemeentebestuur Essen PROJECT Verbouwing + uitbreiding gemeentehuis ADRES Heuvelplein 23, Essen BUDGET BOUW ca 1.560.000 excl. BTW BOUWOPPERVLAKTE 500 m² UITVOERINGSTERMIJN

Nadere informatie

THUISZORGCENTRUM T PUNT INFORMATIEFOLDER

THUISZORGCENTRUM T PUNT INFORMATIEFOLDER THUISZORGCENTRUM T PUNT INFORMATIEFOLDER Wie of wat is t Punt? t Punt is het thuiszorgcentrum van het woonzorg netwerk van Sint-Niklaas. De dienstverlening van t Punt is een openbare dienstverlening. Iedereen

Nadere informatie

ZORGCAMPUS WAREGEM - RUSTOORD DE MEERS

ZORGCAMPUS WAREGEM - RUSTOORD DE MEERS Bouwheer OCMW Waregem - Dexia bank NV - Service Flats Invest Schakelstraat 41, 8790 Waregem Secretaris : Dhr. B. De Backer Tel. 056/62.98.65 Project Vernieuwing Zorgcampus Woonzorgcentrum De Meers Serviceflats

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. OCMW Waregem. Wonen voor ouderen Financiële en sociale hulp Thuiszorg Wonen en integratie

INFORMATIEBROCHURE. OCMW Waregem. Wonen voor ouderen Financiële en sociale hulp Thuiszorg Wonen en integratie INFORMATIEBROCHURE OCMW Waregem Wonen voor ouderen Financiële en sociale hulp Thuiszorg Wonen en integratie Tel 056/62 98 11 info@ocmw.waregem.be www.ocmwwaregem.be Kwalitatieve dienstverlening Het OCMW

Nadere informatie

GEMEENTEHUIS ESSEN. Project. Bouwheer. Bebouwde oppervlakte. Uitvoeringstermijn. Bouwkosten

GEMEENTEHUIS ESSEN. Project. Bouwheer. Bebouwde oppervlakte. Uitvoeringstermijn. Bouwkosten Project Uitbreiding gemeentehuis Essen -Twee delen nieuwbouw -Fietsenberging en openbaar toilet -Verbouwen bestaand deel Bouwheer Gemeentebestuur Essen Adres Heuvelplein 23 2910 Essen Bebouwde oppervlakte

Nadere informatie

LAFAUTPROJECTS.BE RESIDENTIE 8700 RESIDENTIE 8700

LAFAUTPROJECTS.BE RESIDENTIE 8700 RESIDENTIE 8700 LAFAUTPROJECTS.BE RESIDENTIE 8700 RESIDENTIE 8700 PROJECTVOORSTELLING RESIDENTIE 8700 Residentie 8700 betekent iconisch wonen in een prestigieus, stadsvernieuwend project in Tielt. Stadsvernieuwing in

Nadere informatie

Duurzame architectuur > méér dan alleen fysieke maatregelen

Duurzame architectuur > méér dan alleen fysieke maatregelen doel : CO2 reductie Duurzame architectuur > méér dan alleen fysieke maatregelen stimulatie > prestatie emotioneel fysiek Prestatie : synergie in beleving, comfort, energie,flexibiliteit, materiaal en

Nadere informatie

Residentie. Gaultier I & II Blankenberge

Residentie. Gaultier I & II Blankenberge Residentie Gaultier I & II Blankenberge I II Gaultier I Zeedijk 225 Gaultier II De Saedeleerhelling 10 3 I II V oorwoord Geachte klant Gaultier II De Saedeleerhelling 10 Met Residenties Gaultier I & II

Nadere informatie

112 woningen plan St. Cyr Geldrop

112 woningen plan St. Cyr Geldrop B02/2683 29-09-2005 Inleiding Op de locatie van een drietal gesloopte galerijflats is een plan ontwikkeld met een divers aanbod van woningtypes waaronder patiowoningen. De nieuwbouw zal een nieuwe impuls

Nadere informatie

inhoud De ligging Stadsvernieuwing langs het water Het project Kijkappartement Plannen gelijkvloers Plannen eerste verdieping

inhoud De ligging Stadsvernieuwing langs het water Het project Kijkappartement Plannen gelijkvloers Plannen eerste verdieping HARELBEKE inhoud De ligging Stadsvernieuwing langs het water Het project Kijkappartement Plannen gelijkvloers Plannen eerste verdieping Plannen tweede verdieping Plan penthouse contact 3 4 6 8 10 15 19

Nadere informatie

SPOORZONE BRINKLAAN BUSSUM WOONOASE AAN HET SPOOR

SPOORZONE BRINKLAAN BUSSUM WOONOASE AAN HET SPOOR SPOORZONE BRINKLAAN BUSSUM WOONOASE AAN HET SPOOR Spoorzone Brinklaan is een nieuwbouwproject met appartementen, stadswoningen en een kantoorgebouw aan een van Nederlands drukste spoorwegen. Hiervoor zijn

Nadere informatie

Project 150 Voormalig woonhuis en kantoor architect van der Laan Gele Hoeve, Rosmalen

Project 150 Voormalig woonhuis en kantoor architect van der Laan Gele Hoeve, Rosmalen Project 150 Voormalig woonhuis en kantoor architect van der Laan Gele Hoeve, Rosmalen Opdrachtgever: Particulier januari 2010 - juni 2012 Tuinontwerp: P.A.M. Buijs, Vught, 1956 & 2012 Fotograaf: René de

Nadere informatie

De Commandeur. 41 appartementen in s-heerenberg op een bijzondere plek

De Commandeur. 41 appartementen in s-heerenberg op een bijzondere plek De Commandeur 41 appartementen in s-heerenberg op een bijzondere plek De Commandeur is gemakkelijk te bereiken, maar ook gelegen in een groene omgeving. Een deel van de appartementen vormt een eenheid

Nadere informatie

Puur Wonen. in de Kastanjekamer, het hart van Groenplaats Bosrijk

Puur Wonen. in de Kastanjekamer, het hart van Groenplaats Bosrijk Puur Wonen in de Kastanjekamer, het hart van Groenplaats Bosrijk De Kastanjekamer, het hart van Groenplaats Bosrijk Groenplaats Bosrijk, een landschapspark in Eindhoven, betekent wonen in het groen. Dit

Nadere informatie

Beneluxlaan 965, Almere

Beneluxlaan 965, Almere Beneluxlaan 965, Almere Kenmerken Overdracht Vraagprijs 264.900 v.o.n. Aangeboden sinds 01-12-2016 Conditie Vrij op naam Waarborgsom Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

PARKRESIDENTIE. Groen en rustig wonen in het hart van de stad. 7 appartementen Oudenaarde

PARKRESIDENTIE. Groen en rustig wonen in het hart van de stad. 7 appartementen Oudenaarde PARKRESIDENTIE Groen en rustig wonen in het hart van de stad 7 appartementen Oudenaarde Over Charles en Amedée In het hart van Oudenaarde De naam van de parkresidentie verwijst naar vader Charles en zoon

Nadere informatie

JINZHOU. rotterdam DELHI. amsterdam. casanova + hernandez architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur. Ginkgo, Beekbergen

JINZHOU. rotterdam DELHI. amsterdam. casanova + hernandez architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur. Ginkgo, Beekbergen amsterdam DELHI JINZHOU rotterdam casanova + hernandez architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur Ginkgo, Beekbergen TWO WORLDS IN ONE: WONINGEN VOOR SENIOREN EN KINDVRIENDELIJKE WONINGEN casanova+hernandez

Nadere informatie

OCMW Geraardsbergen. Poetshulp Gezinszorg Maaltijden aan huis Mindermobielencentrale

OCMW Geraardsbergen. Poetshulp Gezinszorg Maaltijden aan huis Mindermobielencentrale OCMW Geraardsbergen Dienst Thuiszorg Poetshulp Gezinszorg Maaltijden aan huis Mindermobielencentrale Adres: Sociaal Huis Geraardsbergen, 4 de verdieping Kattestraat 27 9500 Geraardsbergen Tel. 054 43 20

Nadere informatie

Park Van Damme. Leven in een park bij het centrum. een unieke opportuniteit. Residenties Sargas EEKLO

Park Van Damme. Leven in een park bij het centrum. een unieke opportuniteit. Residenties Sargas EEKLO Park Van Damme Residenties Sargas Leven in een park bij het centrum een unieke opportuniteit EEKLO Een unieke locatie Park Van Damme is een privatief woondomein. Residentie Sargas is de tweede fase gelegen

Nadere informatie

poort 58 hasselt luxeappartementen

poort 58 hasselt luxeappartementen poort 58 hasselt luxeappartementen een solide bouwpartner Met Kolmont Woonprojecten kiest u voor een sterke partner waarmee u in alle vertrouwen kunt werken. Dit familiebedrijf ontwikkelt al tientallen

Nadere informatie

EEN CONNECTIEF GEBOUW INTERIEUR SIGMAX

EEN CONNECTIEF GEBOUW INTERIEUR SIGMAX Sigmax kantoor In het Business & Science Park in Enschede, pal tegenover het FC Twente stadion en het NS-station heeft Architectenbureau Paul de Ruiter het nieuwe hoofdkantoor van ICT-bedrijf Sigmax ontworpen:

Nadere informatie

7 STAPPEN VOOR ENERGIEBESPARING IN EEN TANGRAMHUIS:

7 STAPPEN VOOR ENERGIEBESPARING IN EEN TANGRAMHUIS: TANGRAMHUIS 7 STAPPEN VOOR ENERGIEBESPARING IN EEN TANGRAMHUIS: 1 - ZON - Maak gebruik van de zon, de enige kostenloze energieleverancier! Onze woningen worden naar de zon georiënteerd, dat wil zeggen

Nadere informatie

TE KOOP. Gelind 4 5421 BN GEMERT Prijs: 151.000 v.o.n.

TE KOOP. Gelind 4 5421 BN GEMERT Prijs: 151.000 v.o.n. TE KOOP Gelind 4 Prijs: 151.000 v.o.n. Omschrijving TE KOOP ''Wonen met het centrum Om de Hoek'' 13 fraaie nieuwbouw appartementen gelegen in het centrum van Gemert. De woonoppervlakte varieert van circa

Nadere informatie

Genieten in soberheid en eenvoud

Genieten in soberheid en eenvoud Genieten in soberheid en eenvoud architect Lien Pierard Styfhals Architecten adres Kwekerijstraat 3 1830 Machelen Voor haar eigen gezin wilde Lien Pierard van het bureau Styfhals Architecten een woning

Nadere informatie

37 BELGISCHE TOPARCHITECTEN

37 BELGISCHE TOPARCHITECTEN 03 37 BELGISCHE TOPARCHITECTEN PLAN is een speciale uitgave van Home Sweet Home april - mei - juni 2016 Afgiftekantoor 2200 Herentals I - P608241 Uitgeverij Balfin - Belgiëlaan 4b - 2200 Herentals PB-PP

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

algemene informatie foto s plattegrond

algemene informatie foto s plattegrond Informatiebrochure Tahitistraat 7 1339 PJ Almere Vraagprijs: 264.500 k.k. algemene informatie foto s plattegrond Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen

Nadere informatie

UNIEKE CENTRALE LOCATIE VARIËREND VAN 45 TOT 78m 2 INCLUSIEF PARKEREN. HOOGSTRAAT, ROOSENDAAL - NIEUWBOUW APPARTEMENTEN VANAF v.o.n.

UNIEKE CENTRALE LOCATIE VARIËREND VAN 45 TOT 78m 2 INCLUSIEF PARKEREN. HOOGSTRAAT, ROOSENDAAL - NIEUWBOUW APPARTEMENTEN VANAF v.o.n. UNIEKE CENTRALE LOCATIE VARIËREND VAN 45 TOT 78m 2 INCLUSIEF ARKEREN HOOGSTRAAT, ROOSENDAAL - NIEUWBOUW AARTEMENTEN VANAF 120.000 v.o.n. Rob van der Linden 06-51065914 Hélène Verrest 06-31970795 NS-STATION

Nadere informatie

GERSHWIN BROTHERS AMSTERDAM ONTSPANNEN LEEFGEBIED OP HOOGSTEDELIJK PLEK

GERSHWIN BROTHERS AMSTERDAM ONTSPANNEN LEEFGEBIED OP HOOGSTEDELIJK PLEK GERSHWIN BROTHERS AMSTERDAM ONTSPANNEN LEEFGEBIED OP HOOGSTEDELIJK PLEK Op de Zuidas vormen George en Ira het sluitstuk van de Gershwin-strook schuin tegenover de VU. De twee woongebouwen zijn in samenhang

Nadere informatie

Kloostergang met krokodillenhuid

Kloostergang met krokodillenhuid Kloostergang met krokodillenhuid De anier -70 sociale huurappartementen Den Haag van Herk De Kleijn Schroeder & de Jong architecten bv lid N Groenhoedenveem 22 1019 L msterdam 020-4185131 www.hksj.nl info@vanherkdekleijn.nl

Nadere informatie

PORTFOLIO GERECHTSGEBOUW BREDA MEI 2018 HOOTSMANS ARCHITECTUUR- BUREAU

PORTFOLIO GERECHTSGEBOUW BREDA MEI 2018 HOOTSMANS ARCHITECTUUR- BUREAU PORTFOLIO GERECHTSGEBOUW BREDA MEI 2018 HOOTSMANS ARCHITECTUUR- BUREAU Programmatische lagen Uitgangspunten voor positionering gebouw De opdracht was om niet alleen deze puzzel op te lossen, maar juist

Nadere informatie

Park Van Damme Residentie Sargas

Park Van Damme Residentie Sargas Sargas: gevel met privé terassen Park Van Damme Residentie Sargas Leven in een park bij het centrum een unieke opportuniteit EEKLO Een unieke locatie Park Van Damme is een privatief woondomein met vier

Nadere informatie

DE SPOELE ST.-NIKLAAS

DE SPOELE ST.-NIKLAAS Bouwheer OCMW Sint-Niklaas Project Nieuwbouw Zorgcentrum Woonzorgcentrum De Spoele Adres Lamstraat, 9100 Sint-Niklaas Bebouwde Oppervlakte 5338 m² ondergronds (twee lagen parking) 9403 m² bovengronds (vijf

Nadere informatie

Park Van Damme Residentie Polaris

Park Van Damme Residentie Polaris Park Van Damme Residentie Polaris Leven in een park bij het centrum een unieke opportuniteit EEKLO Een unieke locatie Park Van Damme is een privatief woondomein met vier appartementsgebouwen gelegen in

Nadere informatie

3373_V7

3373_V7 www.goethalspromotor.be 3373_V7 ARCHITECTUUR: CREATECTUUR bvba Bazel info@createctuur.be www.createctuur.be 3373_V7 GEACHTE HEER/MEVROUW Residentie Square, gelegen in het bloeiende hart van het Waasland,

Nadere informatie

Thuiszorg Thuiszorgcentrum t Punt

Thuiszorg Thuiszorgcentrum t Punt Thuiszorg Thuiszorgcentrum t Punt Een vraag over thuiszorg? Info en advies Thuiszorgdiensten bieden ondersteuning zodat u langer thuis kan blijven wonen. Ze staan u ook bij als u pas het ziekenhuis verlaten

Nadere informatie

ZUIDERPARKLAAN - DEN HAAG

ZUIDERPARKLAAN - DEN HAAG ZUIDERPARKLAAN - DEN HAAG De dakopbouw aan de Zuiderparklaan bestaat uit een woon-, slaap- en badruimte met daaraan twee terrassen gelegen. Het terras aan de slaapkamer is op de ochtendzon georiënteerd

Nadere informatie

Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Vinkenhof Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Groene oase in het centrum van de stad Privé tuin met zonneterras Wellness-paviljoen met zwembad, fitness en sauna Ruime

Nadere informatie

Frij hof Nijmegen. Integraal ontwerp leidt tot idyllische woonbuurt met stadstuin

Frij hof Nijmegen. Integraal ontwerp leidt tot idyllische woonbuurt met stadstuin Frij hof Nijmegen Integraal ontwerp leidt tot idyllische woonbuurt met stadstuin Frij hof Integraal ontwerp leidt tot idyllische woonbuurt met stadstuin Waar ooit middelmatige architectuur uit de wederopbouwperiode

Nadere informatie

Concept Ecovision. Il sole come partner. Concept Ecovision. schermature solari Colt

Concept Ecovision. Il sole come partner. Concept Ecovision. schermature solari Colt Il sole come partner Concept Ecovision schermature solari Colt Concept Ecovision Verantwoord ondernemen, zorgvuldig omgaan met natuurlijke hulpbronnen en gebruik maken Energie besparen: een visie Energie

Nadere informatie

Clrarity e s i d e n t i e

Clrarity e s i d e n t i e Clarity Clarity Woord vooraf Geachte klant Met Residentie Clarity is Groep Caenen niet aan zijn proefstuk toe. De voorbije jaren werden immers talrijke nieuwe residenties gebouwd in Oostende en tal van

Nadere informatie

WONEN IN EEN OASE VAN GROEN PARK BOURGOYEN

WONEN IN EEN OASE VAN GROEN PARK BOURGOYEN WONEN IN EEN OASE VAN GROEN PARK BOURGOYEN Gent heeft als hoofdstad van Oost-Vlaanderen geen introductie meer nodig. Maar wist u dat de Artelveldestad ook over heel wat groen beschikt? Wie weet kunt u

Nadere informatie

ANKLAAR BLOK 1 APELDOORN WONEN ALS IN EEN BESCHERMD DORP

ANKLAAR BLOK 1 APELDOORN WONEN ALS IN EEN BESCHERMD DORP ANKLAAR BLOK 1 APELDOORN WONEN ALS IN EEN BESCHERMD DORP Woonzorggebouw Anklaar blok 1 is het eerste opgeleverde gebouw van het nieuwe stadsdeelcentrum in Apeldoorn. Het zet de toon voor de transformatie

Nadere informatie

Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden

Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Vraagprijs 50.000,-- kosten koper Omschrijving Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Aan de rand van Leeuwarden, met fantastisch uitzicht over de landerijen en het Van Harinxmakanaal,

Nadere informatie

Genieten met volle teugen

Genieten met volle teugen Genieten met volle teugen Het dal van de onbegrensde mogelijkheden In het Ötztal is er volop variatie. U kunt er sporten op hoog niveau en u ontmoet prominenten bij de aprés-ski in Sölden en Hochsölden.

Nadere informatie

Analyse en ontwerp Wallhouse

Analyse en ontwerp Wallhouse Analyse en ontwerp Wallhouse Groningen Het Wallhouse#2 is een woning naar ontwerp van de Amerikaanse architect John Hejduk. Hij was een groot bewonderaar van Le Corbusier en liet zich dan ook door hem

Nadere informatie

Utrecht Bouwnummer 0-ong

Utrecht Bouwnummer 0-ong Utrecht Bouwnummer 0-ong Vraagprijs: 193.000 vrij op naam Omschrijving Utrecht - Bouwnummer 0-ong ***IN VERKOOP : 81 APPARTEMENTEN DE FREDERIK*** Bij de verkopende makelaarskantoren kunt u de verkoopdocumentatie

Nadere informatie

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Bossche School woning Rosmalen 150 t

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Bossche School woning Rosmalen 150 t HilberinkboscH architecten Wamberg 5-5258sM - berlicum Bossche School woning Rosmalen 150 t.073-6900136 - hetburo@hb-a.nl Bossche School woning van der Laan In 1956 heeft de architect Nico van der Laan

Nadere informatie

Genk... wonen in t groen nabij het centrum. Brochure_Ruzzi.indd 1 11/02/13 10:13

Genk... wonen in t groen nabij het centrum. Brochure_Ruzzi.indd 1 11/02/13 10:13 Genk... wonen in t groen nabij het centrum Brochure_Ruzzi.indd 1 11/02/13 10:13 GENK... DYNAMISCHER EN BRUISENDER DAN OOIT Genk, een stukje Limburg met een multicultureel karakter werd in het jaar 2000

Nadere informatie

Renovatie en upgrade De Boel Duurzaamheid

Renovatie en upgrade De Boel Duurzaamheid Duurzaamheid De daktuin, een unieke ontmoetingsplek met prachtig uitzicht Een groene oase op het dak van de 8e verdieping - De daktuin is een plek voor natuurontwikkeling, recreatie en wateropslag. - Het

Nadere informatie

Te koop in Almelo. Veldzicht 23

Te koop in Almelo. Veldzicht 23 Te koop in Almelo www.schakel.nl Veldzicht 23 Aan de oevers van het Almelo-Nordhorn kanaal en de rand van het landgoed Huize Almelo, verrijst het prestigieuze appartementsgebouw De Bascule. Wonen in De

Nadere informatie

Residentie Papillon Brusselstraat Groot-Bijgaarden

Residentie Papillon Brusselstraat Groot-Bijgaarden Residentie Papillon Brusselstraat 273 1702 Groot-Bijgaarden Residentie Papillon Concept Residentie Papillon, is gelegen in de gekende Brusselstraat te Groot- Bijgaarden. De gemeente Groot- Bijgaarden beschikt

Nadere informatie

Passiefhuis-Platform vzw De REFLEX voor energiebewust bouwen

Passiefhuis-Platform vzw De REFLEX voor energiebewust bouwen PHP-leden die meewerkten aan dit project: Architectuur: A2M architecten Zetel CIT Blaton Zicht van de straatgevel; bron: A2M architecten 1. Context en doelstelling van het gebouw Het doel was een renovatie

Nadere informatie

BOUWEN VAN 2 AUDITORIA OP 'CAMPUS VESALIUS' VOOR HOGENT TE GENT NAAR EEN ONTWERP VAN MARC KOEHLER ARCHITECTS (MKA) UIT AMSTERDAM

BOUWEN VAN 2 AUDITORIA OP 'CAMPUS VESALIUS' VOOR HOGENT TE GENT NAAR EEN ONTWERP VAN MARC KOEHLER ARCHITECTS (MKA) UIT AMSTERDAM BOUWEN VAN 2 AUDITORIA OP 'CAMPUS VESALIUS' VOOR HOGENT TE GENT NAAR EEN ONTWERP VAN MARC KOEHLER ARCHITECTS (MKA) UIT AMSTERDAM CATEGORIEËN verbouwing interieur nieuwbouw TYPE Spelen FASE Gerealiseerd

Nadere informatie

Projectvoorstelling Centrum Duurzaam Bouwen en Wonen Kamp C, Westerlo

Projectvoorstelling Centrum Duurzaam Bouwen en Wonen Kamp C, Westerlo Projectvoorstelling Centrum Duurzaam Bouwen en Wonen Kamp C, Westerlo Geert De bruyn & Luc Stijnen Kamp C Westerlo,, 4 oktober 2002 Het bouwteam Bouwheer Provincie Antwerpen Architectuur en ruimtelijke

Nadere informatie

Stedenbouwkundige studie. De nieuwe wijk Tervuursesteenweg

Stedenbouwkundige studie. De nieuwe wijk Tervuursesteenweg Stedenbouwkundige studie De nieuwe wijk Tervuursesteenweg Inhoud Voorwoord Beste Mechelaar, Voorwoord Woonkwaliteit Abeelstraat Mahatma Gandhistraat Tuinwijk Mobiliteit Ontspanning Diensten De wijk en

Nadere informatie

lab03 Project: Bezoekerscentrum Kasteeltuin Slot Assumburg Adres: Tolweg 9, Heemskerk Status: opgeleverd (december 2015)

lab03 Project: Bezoekerscentrum Kasteeltuin Slot Assumburg Adres: Tolweg 9, Heemskerk Status: opgeleverd (december 2015) lab03 Project: Bezoekerscentrum Kasteeltuin Slot Assumburg Adres: Tolweg 9, Heemskerk Status: opgeleverd (december 2015) Opdrachtgever: Gemeente Heemskerk Architect: lab03, Westzaan Wouter de Haas Aannemer:

Nadere informatie

TE KOOP. Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!!

TE KOOP. Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!! 1 Pastoorsdreef Hoogstraat 3950 Bocholt Beschrijving: Residentie De Winning, met luxe zorgappartementen

Nadere informatie

HET Gouden Anker. Ontwerp. Adres. Stabiliteit. Bebouwde Oppervlakte. Technieken. Uitvoeringstermijn. Bouwheer. Bouwprijs (excl.

HET Gouden Anker. Ontwerp. Adres. Stabiliteit. Bebouwde Oppervlakte. Technieken. Uitvoeringstermijn. Bouwheer. Bouwprijs (excl. Ontwerp LLOX architecten Stabiliteit De Smet - Verlinden Technieken Botec Bouwheer V.z.w. Het Gouden Anker/Amate St. Antoniusstraat 21, 2000 Antwerpen Directeur : Dhr. D. Van Hoecke Tel. 03/224.02.50 Project

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

architect Birger Willaert Architectenburo Birger Willaert adres Grote Moerstraat Brugge contact

architect Birger Willaert Architectenburo Birger Willaert adres Grote Moerstraat Brugge contact Upstairs, downstairs architect Birger Willaert Architectenburo Birger Willaert adres Grote Moerstraat 94 8200 Brugge contact 0494 74 90 99 birger.willaert@telenet.be www.birgerwillaert.be fotografie Evenbeeld

Nadere informatie

DEN AGGER. Ontwerp. Bouwoppervlakte. Project. Bouwheer. Bouwkosten. Adres. Uitvoeringstermijn. LLOX architecten. Serviceflats en kinderopvang (41 SF)

DEN AGGER. Ontwerp. Bouwoppervlakte. Project. Bouwheer. Bouwkosten. Adres. Uitvoeringstermijn. LLOX architecten. Serviceflats en kinderopvang (41 SF) Ontwerp LLOX architecten Project Serviceflats en kinderopvang (41 SF) Bouwheer Aalmoezenier Cuypers vzw Adres Laageind 62, 2940 Stabroek Bouwoppervlakte 6124 m² Bouwkosten 9.000.000 euro Uitvoeringstermijn

Nadere informatie

Grote verscheidenheid aan projecten in functie en omvang

Grote verscheidenheid aan projecten in functie en omvang Grote verscheidenheid aan projecten in functie en omvang Brede school Langedijk Ervaring met onderwijs en onderwijsgebouwen Brede School tzand Nominatie Scholenbouwprijs 2009 Kreileroord Brede school Klaverblad

Nadere informatie

ARC17 ARCHITECTUUR AWARD KOSH HERENTALS

ARC17 ARCHITECTUUR AWARD KOSH HERENTALS ARC17 ARCHITECTUUR AWARD KOSH HERENTALS 2 ARC17 ARCHITECTUUR AWARD KOSH HERENTALS KOSH HERENTALS (Katholiek Onderwijs Stad Herentals) Schoolontwerp voor een campus eerste graad een campus waar leerlingen

Nadere informatie

HET GOUDEN ANKER BOUWHEER

HET GOUDEN ANKER BOUWHEER HET GOUDEN ANKER BOUWHEER V.z.w. Het Gouden Anker/Amate PROJECT Nieuwbouw woon- en verzorgingstehuis (90 bedden) met dienstencentrum en serviceflats (23) ADRES Binnenvaartstraat 50, 2000 Antwerpen BUDGET

Nadere informatie

IK BOUW IN MIJN TUIN PASSIEF MASSIEF

IK BOUW IN MIJN TUIN PASSIEF MASSIEF IK BOUW IN MIJN TUIN PASSIEF MASSIEF DACHA MARX&STEKETEE ARCHITECTEN Dommelstraat 11, 5611 CJ Eindhoven, tel 040 244 65 68 MARX&STEKETEE ARCHITECTEN INTELLIGENT AANPASBAAR ONTWERP IK BOUW IN MIJN TUIN

Nadere informatie

site PAUWELS mechelen

site PAUWELS mechelen 1 kantoorruimte 12 lofts 1 6 woningen 3 appartementen 27 staanplaatsen Residentie site PAUWELS Residentie Site Pauwels is gelegen aan de Kleine Nieuwendijkstraat 40-42 te Mechelen Het gaat in totaal om

Nadere informatie

ENERGIENEUTRALE REGIOKANTOREN ENEXIS

ENERGIENEUTRALE REGIOKANTOREN ENEXIS ENERGIENEUTRALE REGIOKANTOREN ENEXIS Regiokantoor Enexis Enexis brengt stroom en gas bij mensen en bedrijven thuis. Vandaag en morgen. Met de energie van morgen zijn we vandaag al bezig. Zo zijn we bezig

Nadere informatie

Luxe 3 kamerappartement in het vernieuwde stadshart! Noordstedeweg 72 Nieuwegein 185.000,- K.K.

Luxe 3 kamerappartement in het vernieuwde stadshart! Noordstedeweg 72 Nieuwegein 185.000,- K.K. Lue 3 kamerappartement in het vernieuwde stadshart! Noordstedeweg 72 Nieuwegein 185.000,- K.K. Kenmerken Noordstedeweg 72 Nieuwegein 185.000,- K.K. Aanbod Vraagprijs Aanvaarding 185.000,- k.k. In overleg

Nadere informatie

Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre

Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre 1 Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre Steengoed wonen in een groen landschap met een zweem van nostalgie, langs een slingerende blauwe ader. Steengoed wonen in Boom 44 appartementen in een uniek

Nadere informatie

Trendy 3 kamerappartement met veel licht en ruimte! Noordstedeweg 72 Nieuwegein 175.000,- K.K.

Trendy 3 kamerappartement met veel licht en ruimte! Noordstedeweg 72 Nieuwegein 175.000,- K.K. Trendy 3 kamerappartement met veel licht en ruimte! Noordstedeweg 72 Nieuwegein 175.000,- K.K. Kenmerken Noordstedeweg 72 Nieuwegein 175.000,- K.K. Aanbod Vraagprijs Aanvaarding 175.000,- k.k. In overleg

Nadere informatie

DE SPOELE SINT-NIKLAAS

DE SPOELE SINT-NIKLAAS DE SPOELE SINT-NIKLAAS BOUWHEER OCMW Sint-Niklaas CONTACTPERSOON Tjeu Van Diessen, secretaris OCMW, 03 778 60 04 PROJECT Nieuwbouw woonzorgcentrum De Spoele (128 bedden) ADRES Lamstraat, 9100 Sint-niklaas

Nadere informatie

ZORGCAMPUS WAREGEM RUSTOORD DE MEERS SERVICEFLATS DE VARENT

ZORGCAMPUS WAREGEM RUSTOORD DE MEERS SERVICEFLATS DE VARENT ZORGCAMPUS WAREGEM RUSTOORD DE MEERS SERVICEFLATS DE VARENT BOUWHEER OCMW Waregem - Dexia bank NV - Service Flats Invest PROJECT Vernieuwing Zorgcampus ADRES Zuiderlaan en Schakelplein, 8790 Waregem BUDGET

Nadere informatie

COBRA KWARTIER. Amstelveen

COBRA KWARTIER. Amstelveen COBRA KWARTIER Amstelveen Innovatief Transformeren van wonen naar werken 3 Cobra Kwartier: luxe huurappartementen in voormalige kantoortoren Een voormalig kantoorgebouw aan het Kostverlorenhof in Amstelveen

Nadere informatie

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten Terrasvilla Riant wonen aan het water BBVH Architecten Foto gerealiseerde Terrasvilla Terrasvilla Woningtype: Vrijstaand Bebouwd oppervlak: 107 m² (ex. garage) Bruto woonoppervlak: 245 m² Woning inhoud:

Nadere informatie

PROMOTOR STONOS CONSTRUCT BVBA HANSWIJKVAART MECHELEN LIGGING LEEMPUTSTRAAT VILLA VERDE 2800 MECHELEN

PROMOTOR STONOS CONSTRUCT BVBA HANSWIJKVAART MECHELEN LIGGING LEEMPUTSTRAAT VILLA VERDE 2800 MECHELEN F G E A C D B A B BUSHALTE SLAGERIJ 270m 1500m 2min 4min 2min 5min 5min 17min C BAKKER 300m 2min 2min 5min J I D STATION MUIZEN 1400m 4min 5min 16min E STATION MECHELEN 2600m 8min 8min 32min F AZ SINT-MAARTEN

Nadere informatie

Azieweg Schalkwijk SCHALKWIJK. AZIEWEG. Transformatie van kantoren naar woningen. 14 juli 2014. 2014-020 Schetsontwerp

Azieweg Schalkwijk SCHALKWIJK. AZIEWEG. Transformatie van kantoren naar woningen. 14 juli 2014. 2014-020 Schetsontwerp Azieweg Schalkwijk Transformatie van kantoren naar woningen 14 juli 2014 SCHALKWIJK. AZIEWEG 2014-020 Schetsontwerp Situatie Hier gaat het om vijf identieke woontorens met een kantoorkraag in een groenzône

Nadere informatie

Ontwaken met zicht op Rupel en natuurgebied

Ontwaken met zicht op Rupel en natuurgebied Ontwaken met zicht op Rupel en natuurgebied LIVING on the rythm of NATURE Woonproject De Waterkant ligt in Rumst, temidden De Rupelstreek in het zuidwesten van de provincie Antwerpen. Wandelend, lopend

Nadere informatie

ONTDEK EEN NIEUWE WIJK LANGS HET KANAAL

ONTDEK EEN NIEUWE WIJK LANGS HET KANAAL stelt voor ONTDEK EEN NIEUWE WIJK LANGS HET KANAAL Donderdag 15 september 2016 om 11u City Dox, Verkoopspaviljoen, Hoek van Industrielaan en Ontwikkelingsstraat 1070 Anderlecht DE TOEKOMST VAN BRUSSEL

Nadere informatie

gevels_maria.pdf :20:37

gevels_maria.pdf :20:37 Het Rooms Katholieke ziekenhuis Mariastichting is gesticht door de Congregatie der Zusters Franciscanessen van Salzkotten. Op 15 september 1896 kochten zij voor 39 duizend gulden een kleine hectare grond

Nadere informatie

TOP Estate 806 Zeer exclusieve Design Villa

TOP Estate 806 Zeer exclusieve Design Villa TOP Estate 806 Zeer exclusieve Design Villa Deze werkelijk unieke villa 806 is gesitueerd op korte afstand van de stad, op een adembenemde plek op Coral Estate. Hoog op de rotsen met een 360 graden uitzicht

Nadere informatie

met kristallijnen invulling

met kristallijnen invulling Kubus met kristallijnen invulling De opdracht was eigenlijk om een 3-sterren hotel te ontwerpen met de uitstraling van een hotel in een veel hoger segment, begint Joris Deur, die samen met zijn compagnon

Nadere informatie

BOUWHULPGROEP ACTIVE HOUSE Ontwerpen met specificaties

BOUWHULPGROEP ACTIVE HOUSE Ontwerpen met specificaties BOUWHULPGROEP ACTIVE HOUSE Ontwerpen met specificaties BOUWHULPGROEP: advies en architectuur Architectuur en stedenbouw: de bestaande stad Advisering: wijk- en locatieontwikkeling Innovatie: energie, milieu

Nadere informatie

ZES AMBITIES VOOR EEN GOEDE LEEFOMGEVING

ZES AMBITIES VOOR EEN GOEDE LEEFOMGEVING ZES AMBITIES VOOR EEN GOEDE LEEFOMGEVING AnnA staat voor: 1. Levendig wonen, voor iedereen bereikbaar. Levendig woonmilieu met circa 2.000 woningen Van micro-appartementen van 40m2 tot grotere appartementen

Nadere informatie