CARTOONS: NICO VISSCHER WINSCHOTEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CARTOONS: NICO VISSCHER WINSCHOTEN"

Transcriptie

1 CARTOONS: NICO VISSCHER WINSCHOTEN

2 Er zijn vele wegen die leiden naar evenzovele vestigingsplaatsen voor de industrie. Vrijwel overal in dit kleine land wordt aan industrialisatie gedaan. Ook in het noorden, ook in de provincie Groningen, ook in Winschoten. In deze stad op het randje van Nederland en tegen Duitsland aan is nieuw leven gekomen. Nieuwe bedrijven verruimden het industriële patroon, gaven impulsen aan het economische leven en hielpen er aan mee het woonklimaat omhoog te brengen. Wat is Winschoten nu? Dit boekje wil een antwoord geven op deze vraag.

3 Spelen met de gedachte in Winschoten een bedrijf te vestigen lijkt een schot in de ruimte. Zo ver weg, zo'n eind van het westen van Nederland. En toch". Winschoten ligt dichter bij "overig Ned~rland" dan velen menen. Als tweede stad van de provincie Groningen heeft Winschoten veel gemeen met andere steden in ons land. De binnenstad met z'n vele winkels is even knus als welk ander stadscentrum ook. De nieuwe wijken zijn wijd en riant, precies als de nieuwe buurten in andere steden. Door de vele bedrijven en de rijen winkels is Winschoten het hart van Oost-Groningen. Het ligt op 35 km van de stad Groningen en 16 km van de grens met Duitsland. Het verkeer uit Scandinavië, dat steeds meer de Groene Kustweg neemt, komt in Winschoten de eerste stad op ons grondgebied binnen.

4 Er wonen mensen in Winschoten. Niet boven op elkaar zoals in vele steden, maar met heel wat woon- en leefruimte om zich heen. In de binnenstad is het wonen wat krapper dan in de nieuwe buurten, waar het groen een frisse omlijsting van de woningen vormt. De vrouw vindt in de winkelstraten wat zij voor even in de huishouding of voor langer in haar gezin nodig heeft. Het branchepatroon is heel wijd. Van de 59 winkelbranches die er bestaan zijn er 52 in Winschoten. De winkels zijn er niet alleen voor de inwoners van de stad, maar ook voor de tot mensen die in het verzorgingsgebied wonen. Mannen kunnen er prettig nonchalant winkelen. Precies zoals een man dit wil.

5 ~ - ~ ~-:--. Sommige bedrijven in het gewest Winschoten hebben al een lang bestaan achter zich. Andere zijn er pas gekomen. De aard van de bedrijven loopt uiteen. In de nijverheid werken 7700 mannen en 1800 vrouwen. Winschoten trekt, als centrum van Oost-Groningen, vele arbeidskrachten uit de omgeving aan. Er wonen in het gewest mensen. Jaarlijks groeit de beroepsbevolking met enkele honderden mannen. De werkloosheid, eens een vreselijke plaag in en om Winschoten, is stukken minder, maar nog niet verdwenen. In het afgelopen jaar was er nog een gemiddelde arbeidsreserve van 670 mannen. De meesten daarvan waren geschikt om arbeid te verrichten.

6 De inwoner van Winschoten, die prettig door de vrije tijd wil komen, kan alle kanten uit. Het wijde Oldambt met de trotse boerderijen en de goede wegen (die op vrije dagen prettig rustig zijn) is een oase van rust. W esterwolde, een van de weinige natuurgebieden met bossen in Groningen, is bij uitstek geschikt voor wandelingen en een gezellige pick-nick. Ook het gebied van de Hümmling, vlak over de Duitse grens, is een uitgekozen oord voor liefhebbers van de natuur. Op de sportvelden, de tennisbanen en in het zwembad is gelegenheid om de vrije tijd sportief door te komen. Een voetbalclub uit de directe omgeving, die in de eredivisie speelt, brengt wedstrijden die tegelijk ontspanning en inspanning geven. Voor wie graag het water op gaat is het Zuidlaardermeer een kabbelende bron van vreugde. De schouwburg en concertzaal van Winschoten bieden veel cultureel vertier. Wie er eens helemaal uit wil kan naar Groningen gaan, de metropool dicht bij Winschoten, waar elke soort "uit gaan" te vinden is.

7 De Winschoter in de huiskamer drinkt koffie, soms met Groninger koek. Hij kijkt ook naar de televisie. Het Nederlandse programma en Duitsland I en II kan hij krijgen. Omdat hij vlak bij de Duitse grens woont. Dat dicht bij de grens zitten heeft ook het voordeel van even een weekendje naar Duitse steden als Bremen (150 km) en Hamburg (250 km). De Duitse havenstad Hamburg ligt bijna net zo ver af - of zo dicht bij - als Amsterdam (235 km).

8 Kareltje op de kleuterschool kan voor z'n hele studie in Winschoten blijven. Na de kleuterschool kan hij naar een openbare of confessionele lagere school. Heeft hij het onder zijn pet gymnasium of H.B.S. te doen, dan kan hij naar het lyceum in Winschoten, waar ook een afdeling M.M.S. is. Hij kan ook naar een U.L.0-school of naar de L.T.S. Er is ook een kweekschool. Het zus je van Ka relt je kan, als ze niet naar het lyceum of de U.L.O. gaat, de huishoud- en industrieschool kiezen. Voor de wat oudere jeugd is overdag werken en 's avonds studeren mogelijk aan de handelsavondschool. Muzikale ontwikkeling kan worden opgedaan aan de muziekschool. Die heeft 600 leerlingen. Als Kareltje en zijn zus je student willen worden, dan staat de rijksuniversiteit m Groningen (maar 35 km) voor ze open.

9 Er zijn niet zo heel veel steden van de omvang van Winschoten, waar zoveel gedaan wordt voor de zieke mens. De stad heeft een modern geoutilleerd ziekenhuis, het gezondheidscentrum van het Groene Kruis biedt aan de zieken thuis hulp. Door de vele specialisten die aan het ziekenhuis verbonden zijn, is het voor de Winschoters mogelijk dicht bij huis medische ingrepen te laten verrichten. Voor een gezond beheer van financiële middelen is in Winschoten ook alle gelegenheid. Alle grote handelsbanken hebben er filialen. Er zijn ook verscheidene spaarbanken.

10 Industrieel is Winschoten geen eiland temidden van groene vlakten. Door de ligging nabij Delfzijl, Stadskanaal, Veendam, Hoogezand en Groningen, is de stad volledig opgenomen in een industrieel gebied. De mensen die in de bedrijven in al deze plaatsen werken, hebben er slag van gekregen deel te nemen aan het industrieel produktieproces. Tussen al die bedrijven in de directe en wat ruimere omgeving zitten toeleverings- en reparatiebedrijven die van nut zijn voor de industrie. Bedrijven die naar Winschoten komen kunnen gevestigd worden op terreinen met spoor- en waterverbindingen. Het industrieterrein aan het Winschoterdiep is heel geschikt voor industriële bedrijven die aangewezen zijn op grootscheeps vaarwater.

11 Winschoten ligt in de internationale route naar Noordwest-Duitsland en Scandinavië. De rijksweg van de stad Groningen naar Nieuweschans, die een onderdeel van de route vormt, loopt langs de stad. Via Veendam is het mogelijk snel door te steken naar Drente en verder in oostelijke of zuidelijke richting. Over Groningen en Heerenveen loopt een goede verbinding met het westen van het land. Het vliegveld Eelde heeft mogelijkheden voor wie zich vliegensvlug wil verplaatsen. Per spoor heeft Winschoten verbinding met de internationale netten naar Bremen en Hamburg. Het Winschoterdiep geeft als grootscheepsvaarwater een goede scheepvaartverbinding met Groningen. Belangrijk is ook de ligging dicht bij de zeehaven van Delfzijl. De haven van Winschoten is uitstekend geoutilleerd voor de ontvangst van schepen.

12 Méér weten over Winschot~n is beter beseffen welke mogelijkheden voor industrievestiging deze stad biedt. Voor ondernemers die in dit centrum van Oost-Groningen bedrijven willen stichten zijn er bijzondere faciliteiten. Voor meer informaties kunt u terecht bij: Het gemeentebestuur, stadhuis Winschoten, tel Raad voor de Welvaartsbevordering "Opbouw Oost-Groningen", Blijhamsterstraat 28, Winschoten, tel Gewestelijk Arbeidsbureau, Blijhamsterstraat 28, Winschoten, tel Noordelijke Economisch-Technologische Organisatie (N.E.T.0.), Vismarkt 39a, Groningen, tel

Werkloosheid onder beroepsbevolking blijft stijgen, maar minder sterk dan voorgaande jaren

Werkloosheid onder beroepsbevolking blijft stijgen, maar minder sterk dan voorgaande jaren Werkloosheid onder beroepsbevolking blijft stijgen, maar minder sterk dan voorgaande jaren Werkloosheid heeft een grote impact op mensen. Werk betekent deelname aan de maatschappij, een inkomen, sociale

Nadere informatie

PROVINCIAAL BLAD. Grensbeschrijving van de nieuw te vormen gemeente Groningen, provincie Groningen

PROVINCIAAL BLAD. Grensbeschrijving van de nieuw te vormen gemeente Groningen, provincie Groningen PROVINCIAAL BLAD Officiële uitgave van de provincie Groningen Nr. 6166 17 augustus 2018 Grensbeschrijving van de nieuw te vormen gemeente Groningen, provincie Groningen Gedeputeerde Staten van Groningen

Nadere informatie

Drenthe Drenthe is de provincie waar de minste mensen op een vierkante kilometer wonen. In heel Drenthe wonen ongeveer mensen.

Drenthe Drenthe is de provincie waar de minste mensen op een vierkante kilometer wonen. In heel Drenthe wonen ongeveer mensen. Meander Samenvatting groep 6 Thema 3 De aarde beweegt Samenvatting Dag en nacht De aarde draait om haar as. De zon kan dus maar een helft van de aarde verlichten. Daardoor is het licht en donker, dag en

Nadere informatie

De binnenstad is een woongelegenheid in een stedelijk centrum, omdat daar minder en dure woningen zijn, en veel horeca, winkels en kantoren.

De binnenstad is een woongelegenheid in een stedelijk centrum, omdat daar minder en dure woningen zijn, en veel horeca, winkels en kantoren. Praktische-opdracht door Mere 1507 woorden 11 juni 2015 7 3 keer beoordeeld Vak Methode Aardrijkskunde BuiteNLand Stap 2 Een wijk kiezen Wij kozen de Binnenstad! Dit leek ons een interessante wijk om te

Nadere informatie

Oosterhout EEN STAD MET VISIE

Oosterhout EEN STAD MET VISIE Oosterhout EEN STAD MET VISIE Oosterhout is een bruisende stad vol ambitie. De stad onderscheidt zich door haar uitstekende geografische ligging, haar prachtige winkel- en uitgaanscentrum, het vele groen

Nadere informatie

Tussen t Daip en d Eems Hét nautisch evenement in 2015 van de gemeente Oldambt, de jongste watergemeente van Nederland Programma

Tussen t Daip en d Eems Hét nautisch evenement in 2015 van de gemeente Oldambt, de jongste watergemeente van Nederland Programma Programma Oosterhaven Winschoten Introductie: Deze zomer zal er een groot nautisch evenement worden georganiseerd in onze provincie, namelijk de jaarlijkse reünie van de LVBHB, de landelijke vereniging

Nadere informatie

01 48 Eengezinswoningen Muntendam. 02 24 Eengezinswoningen Assen

01 48 Eengezinswoningen Muntendam. 02 24 Eengezinswoningen Assen 01 48 Eengezinswoningen Muntendam 02 24 Eengezinswoningen Assen Kerncijfer Totale WOZ-waarde (1-1-2012): 4.363.000 Totale maandhuur (13-11-2013): 21.869 Gemiddelde max. redelijke huur: 656 De gemiddelde

Nadere informatie

Hoe ver is toeristischrecreatief

Hoe ver is toeristischrecreatief Hoe ver is toeristischrecreatief Groningen? Presentatie voor HPG Zuidbroek, 27 april 2004 Willem van der Velden Stafgroep Economisch Onderzoek Rabobank Nederland 1 Opbouw inleiding Stand van zaken maco-economisch

Nadere informatie

Advies blok Wonen en buitenruimte

Advies blok Wonen en buitenruimte Als Kindergemeenteraad hebben we ons twee jaar lang verdiept in verschillende beleidsterreinen. We werden hierbij ondersteund door drie adviescommissies: Milieu, Economie en Veiligheid. Ook hebben er ruim

Nadere informatie

Gemeente Oosterhout. Kantorenlocatie Beneluxweg- Zuid

Gemeente Oosterhout. Kantorenlocatie Beneluxweg- Zuid Gemeente Oosterhout Kantorenlocatie Beneluxweg- Zuid Netto oppervlakte: ca. 1.4 hectare Aantal bedrijven: 1 bedrijf Bereikbaarheid (wegen, spoor, water, openbaar vervoer): A27 en openbaar vervoer Type

Nadere informatie

Zitting 1964-1965-7800

Zitting 1964-1965-7800 Zitting 1964-1965-7800 RIJKSBEGROTING VOOR HET DIENSTJAAR 1965 HOOFDSTUK XIII - ECONOMISCHE ZAKEN BIJLAGEN III T/M VIII VAN DE MEMORIE VAN TOELICHTING NR. 4 BIJLAGE III A. VERLEENDE KREDIETEN onder overheidsgarantie

Nadere informatie

WINSCHOTER WERELDBAZAR PAPIERBAAN 80

WINSCHOTER WERELDBAZAR PAPIERBAAN 80 Geen bedreiging voor koopcentrum Winschoten Nieuw bloed voor de Winschoter bloedsomloop WINSCHOTER WERELDBAZAR PAPIERBAAN 80 WINSCHOTER WERELDBAZAR Overdekte markt 550 units inpandig van 30, 40 en 50m2

Nadere informatie

Drenthe Drenthe is de provincie waar de minste mensen op een vierkante kilometer wonen. In heel Drenthe wonen ongeveer mensen.

Drenthe Drenthe is de provincie waar de minste mensen op een vierkante kilometer wonen. In heel Drenthe wonen ongeveer mensen. Meander Samenvatting groep 6 Thema 3 De aarde beweegt Samenvatting Dag en nacht De aarde draait om haar as. De zon kan dus maar een helft van de aarde verlichten. Daardoor is het licht en donker, dag en

Nadere informatie

Profielschets Burgemeester van Smallingerland

Profielschets Burgemeester van Smallingerland Profielschets Burgemeester van Smallingerland 1 november 018 Smallingerland zoekt een energieke, betrokken burgemeester die onze mooie gemeente nog meer op de kaart zet! De gemeente Smallingerland is een

Nadere informatie

Meetkunde 015. Opgave 1 Teken een route. Opgave 2 Teken een route. Hoeveel kilometer is je route? km. Naam: Meetkunde 015 September / 11

Meetkunde 015. Opgave 1 Teken een route. Opgave 2 Teken een route. Hoeveel kilometer is je route? km. Naam: Meetkunde 015 September / 11 Meetkunde 015 Liniaal Eiland : Doel : Kaartlezen Tekenen van een route op een kaart met schaal Potlood Opgave 1 Teken een route. Hoeveel kilometer is je route? km Opgave 2 Teken een route. Hoeveel kilometer

Nadere informatie

Eindexamen aardrijkskunde vwo II

Eindexamen aardrijkskunde vwo II Leefomgeving Opgave 7 Waterbeleid Bestudeer de bronnen 1a tot en met 1c uit het bronnenboekje die bij deze opgave horen. Naar aanleiding van de hoogwaterproblematiek in de oeverstaten van de Rijn in 1993

Nadere informatie

WIJKVISIE STADSKANAAL NOORD 2011-2020

WIJKVISIE STADSKANAAL NOORD 2011-2020 WIJKVISIE STADSKANAAL NOORD 2011-2020 Vastgesteld in de raadsvergadering van 18 juni 2012. Verkorte versie wijkvisie Stadskanaal Noord 2011-2020 1 Wijkvisie Stadskanaal Noord 2011-2020 In de wijkvisie

Nadere informatie

L E E R W I N S C H O T E N W E S T E R B O R K V U G H T W E S T E R B O R K S O B I B O R

L E E R W I N S C H O T E N W E S T E R B O R K V U G H T W E S T E R B O R K S O B I B O R L E S B R I E F B O V E N B O U W B A S I S O N D E R W I J S Op de weg van Liesel Aussen L E E R W I N S C H O T E N W E S T E R B O R K V U G H T W E S T E R B O R K S O B I B O R Op deze foto zie je

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken en badkamer. Instapklaar wonen. Fraai uitzicht. Kindvriendelijke omgeving. 5 slaapkamers. Schoutenlaan 46, 4854 AX Bavel H50

Huizen. Luxe keuken en badkamer. Instapklaar wonen. Fraai uitzicht. Kindvriendelijke omgeving. 5 slaapkamers. Schoutenlaan 46, 4854 AX Bavel H50 Huizen vanhendriks Schoutenlaan 46, 4854 AX Bavel Instapklaar wonen Kindvriendelijke omgeving Fraai uitzicht Luxe keuken en badkamer 5 slaapkamers H50 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

8. Grote Markt: Commercie of Cultuur

8. Grote Markt: Commercie of Cultuur 8. Grote Markt: Commercie of Cultuur Prof.dr. P.H. Pellenbarg Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen RUGroningen Urban&Regional Studies Institute URSI (Deels gebaseerd op een inleiding dd. 27/5 2003 van Drs.

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 1988-1989 20 876 Wijziging van de provincie, c.q. gemeentegrenzen tussen de Drentse gemeenten Roden, Peize en Eelde en de Groninger gemeenten Leek en Groningen

Nadere informatie

Voortgezet onderwijs in de provincie Groningen

Voortgezet onderwijs in de provincie Groningen FACTSHEET Voortgezet onderwijs in de provincie In deze factsheet gaan we in op de situatie in het voortgezet onderwijs in de provincie, en vergelijken die met de situatie in Nederland. Hoeveel scholen

Nadere informatie

Stadsagenda Vlaardingen

Stadsagenda Vlaardingen Stadsagenda Vlaardingen In Vlaardingen is het prettig wonen Percentage dat het (zeer) eens is met de volgende stellingen: 51% stad voor jonge gezinnen Wat voor stad is Vlaardingen? groene stad 80% 60%

Nadere informatie

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km)

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km) Omschrijving Langs de kust van Hoorn staan zo n dertig beelden van verschillende Nederlandse kunstenaars/beeldhouwers. De wandeling langs de beelden start bij schouwburg Het Park en eindigt bij de oostelijke

Nadere informatie

en de Grote Markt haalbaarheid en kwaliteit p.h.pellenbarg

en de Grote Markt haalbaarheid en kwaliteit p.h.pellenbarg Groningen en de Grote Markt haalbaarheid en kwaliteit p.h.pellenbarg Tbv EcoGeo1 en NVB-4 overgenomen en uitgebreid t.o.v. Drs. C. VOGELZANG, Gemeente Groningen (zijn voordracht voor NVB-3 op 27 mei 2003)

Nadere informatie

Voor vooruitgang in Uitgeest

Voor vooruitgang in Uitgeest Verkiezingsprogramma 2018 Dit is het verkiezingsprogramma van D66 Uitgeest in gewone taal. Voor het volledige programma kun je kijken op onze website: uitgeest.d66.nl Voor vooruitgang in Uitgeest 1 Voorwoord

Nadere informatie

Economische visie. Gemeente Cranendonck

Economische visie. Gemeente Cranendonck Economische visie Gemeente Cranendonck Economische visie voor en door ondernemers Om in de toekomst de kansen en mogelijkheden op economisch gebied optimaal kunnen benutten, is een gezamenlijke koers en

Nadere informatie

Een inventarisatie en analyse van de ruimtelijke ontwikkelingen van twee gemeenten in de Drents-Groningse Veenkoloniën

Een inventarisatie en analyse van de ruimtelijke ontwikkelingen van twee gemeenten in de Drents-Groningse Veenkoloniën Een inventarisatie en analyse van de ruimtelijke ontwikkelingen van twee gemeenten in de Drents-Groningse Veenkoloniën Door: Anna Sijtsma Begeleiders Hogeschool Van Hall Larenstein: Dick Kuiper Eelco Bonnema

Nadere informatie

Samenvatting Aardrijkskunde Hoofdstuk 4

Samenvatting Aardrijkskunde Hoofdstuk 4 Samenvatting Aardrijkskunde Hoofdstuk 4 Samenvatting door V. 1441 woorden 21 mei 2017 5,5 4 keer beoordeeld Vak Methode Aardrijkskunde BuiteNLand Paragraaf 2 Wat is een stad? 4 kenmerken: - Een bepaalde,

Nadere informatie

Migratiestromen en inkomensontwikkelingen in de provincie Groningen

Migratiestromen en inkomensontwikkelingen in de provincie Groningen Migratiestromen en inkomensontwikkelingen in de provincie Groningen Mensen verhuizen om allerlei redenen. Om samen te wonen, voor werk of studie of vanwege de woning zelf. Deze verhuizingen spelen een

Nadere informatie

Huizen. Twee fijne slaapkamers. Instapklaar appartement. Eigen garagebox. In het centrum en toch rustig. Uitvalswegen en station nabij

Huizen. Twee fijne slaapkamers. Instapklaar appartement. Eigen garagebox. In het centrum en toch rustig. Uitvalswegen en station nabij Huizen vanhendriks Vredenburchsingel 56, 4811 SJ Breda Instapklaar appartement In het centrum en toch rustig Eigen garagebox Twee fijne slaapkamers Uitvalswegen en station nabij H50 H50 Kenmerken Soort

Nadere informatie

Pakketvergelijking Grenzeloos Gunnen en Noord-Nederland

Pakketvergelijking Grenzeloos Gunnen en Noord-Nederland Pakketvergelijking Grenzeloos Gunnen en Noord-Nederland 2013-2026 Het rapport Grenzeloos Gunnen gaat uit van zes gemeenten in de provincie Groningen. Het rapport Noord-Nederland 2013-2026 gaat uit van

Nadere informatie

Paracycling & junioren

Paracycling & junioren Sponsorbrochure Healthy Ageing Tour is een vijfdaagse UCI wielerwedstrijd waarvoor jaarlijkse de vrouwelijke wereldtop naar Noord Nederland komt. In 2018 vindt de wedstrijd plaats van 4 t/m 8 april. Afgelopen

Nadere informatie

Samen Bouwen in Hoogezand

Samen Bouwen in Hoogezand Vosholen Samen Bouwen in Hoogezand Vosh Welkom in Hoogezand Hoogezand en Sappemeer, twee veenkoloniale gemeenten die in 1949 zijn samengevoegd en sindsdien de naam Hoogezand-Sappemeer draagt. Hoogezand-Sappemeer

Nadere informatie

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen!

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Contact > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Verruim uw horizon... Ligging Midden in de natuur Het Domaine de Chôdes is gelegen in het imposante natuurgebied van de Hoge Venen, met zijn authentieke

Nadere informatie

pagina 1 van 1 Post- en Archiefzeken

pagina 1 van 1 Post- en Archiefzeken pagina 1 van 1 Post- en Archiefzeken Van: Statengriffi e Verzonden: woensdag 11 juli 2012 10:17 Aan: Post- en Archiefzaken Onderwerp: FW: St.Lucas Winschoten Bijlagen: lucas 10 april.docx svp inboeken

Nadere informatie

Stationskwartier Zwijndrecht. Wonen in het nieuwe stadshart van Zwijndrecht

Stationskwartier Zwijndrecht. Wonen in het nieuwe stadshart van Zwijndrecht Stationskwartier Zwijndrecht Wonen in het nieuwe stadshart van Zwijndrecht Betaalbaar wonen in tuinstad met metropool nabij Zwijndrecht is een groene gemeente met veel potentieel, op een steenworp afstand

Nadere informatie

De Veenvaart... Kanaal met een verhaal!

De Veenvaart... Kanaal met een verhaal! Nieuwe Vaarroute! Open vanaf juni 2013 De Veenvaart... Kanaal met een verhaal! Vanaf juni 2013 is Nederland een prachtige vaarverbinding rijker: De Veenvaart. Deze nieuwe route voert door de Drentse en

Nadere informatie

In Den Helder. Karakteristieke woning met uitbouw! Zolderslaapkamer met dakkapel. Aparte bijkeuken

In Den Helder. Karakteristieke woning met uitbouw! Zolderslaapkamer met dakkapel. Aparte bijkeuken Van Leeuwenhoekstraat 27 - Den Helder WONEN In Den Helder Aparte bijkeuken Zolderslaapkamer met dakkapel In een zeer geliefde wijk in het centrum van Den Helder Karakteristieke woning met uitbouw! De verkoper

Nadere informatie

Krimp en de gevolgen voor het basisonderwijs in de provincie Groningen (update)

Krimp en de gevolgen voor het basisonderwijs in de provincie Groningen (update) Krimp en de gevolgen voor het basisonderwijs in de provincie Groningen (update) Krimp. Wat zijn de gevolgen voor het basisonderwijs in de provincie Groningen? Hoeveel leerlingen en scholen zijn er nog?

Nadere informatie

Jan van Loonslaan 12 D

Jan van Loonslaan 12 D Jan van Loon Jan van Loonslaan 12 D 3031PL Rotterdam Netto huur 594,71 p/mnd Servicekosten 69,98 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Ruime 2-kamerwoning met extra hobbykamer en serre in het gebouw Jan

Nadere informatie

TE KOOP. Ariën Brandsteeg K.K GG Gorinchem. Wiebox makelaars. Kazerneplein MB Gorinchem

TE KOOP. Ariën Brandsteeg K.K GG Gorinchem. Wiebox makelaars. Kazerneplein MB Gorinchem TE KOOP 124.500 K.K. Wiebox makelaars Kazerneplein 35 4201 MB Gorinchem 0183 76 38 24 info@wiebox.nl Ariën Brandsteeg 6 4201 GG Gorinchem Ariën Brandsteeg 6 4201 GG Gorinchem Inleiding Ben je op zoek naar

Nadere informatie

Voorzieningenatlas gemeente Oosterhout

Voorzieningenatlas gemeente Oosterhout Voorzieningenatlas gemeente Thema 1: Gezondheid en welzijn huisartsenpraktijk (2008) apotheek (2009) rapportcijfer gezondheidsvoorzieningen (2011) Hoogeveen 1,4 Smallingerland 0,9 Terneuzen 1,1 Dongen

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval Huizen vanhendriks Karperstraat 121, 6833 EB Arnhem Uitgebouwde hoekwoning met garage Jaren 30 Zonnige achtertuin met privacy Kindvriendelijke wijk Prettige lichtinval H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

S 5. ^p/& groningen (/) Aan Provinciale Staten. Datum Briefnummer Zaaknummer Behandeld door Telefoonnummer Antwoord op Bijlage Onderwerp

S 5. ^p/& groningen (/) Aan Provinciale Staten. Datum Briefnummer Zaaknummer Behandeld door Telefoonnummer  Antwoord op Bijlage Onderwerp msbsüiz ^p/& groningen S 5 bezoekadres: Martinikerkhof 12 Aan Provinciale Staten postadres: Postbus 610 9700 AP Groningen algemeen telefoonnr: 050 316 49 II algemeen faxnr.: 050 316 49 33 I wwrw.provinciegroningen.nl

Nadere informatie

Tjuchem redt zich wel! Inwonersonderzoek Tjuchem 2011

Tjuchem redt zich wel! Inwonersonderzoek Tjuchem 2011 Tjuchem redt zich wel! Inwonersonderzoek Tjuchem 2011 Tjuchem Kenniscentrum NoorderRuimte Ervaring in dorpsonderzoek Doel van het onderzoek Annette Tjeerdsma Marcel Mooi 2 Onderzoeksvraag Hoe waarderen

Nadere informatie

Recreatiewoningen aan het Zuidlaardermeer. Genieten 2. Genieten van de rust en ruimte én van een prima rendement

Recreatiewoningen aan het Zuidlaardermeer. Genieten 2. Genieten van de rust en ruimte én van een prima rendement Recreatiewoningen aan het Zuidlaardermeer Genieten 2 Genieten van de rust en ruimte én van een prima rendement Ligging Gelegen aan het Zuidlaardermeer en tegenover de Noordlaarderbossen, vindt u het waterrijke

Nadere informatie

DE VLAAMSE PROVINCIES IN EUROPEES PERSPECTIEF Hoofdstuk 4

DE VLAAMSE PROVINCIES IN EUROPEES PERSPECTIEF Hoofdstuk 4 DE VLAAMSE PROVINCIES IN EUROPEES PERSPECTIEF Hoofdstuk 4 Natascha Van Mechelen In het tweede hoofdstuk worden enkele Vlaamse en Belgische arbeidsmarktindicatoren in de Europese context geplaatst. In dit

Nadere informatie

Investeringsmemorandum Woningportefeuille Mooiland

Investeringsmemorandum Woningportefeuille Mooiland 14 woningcomplexen Investeringsmemorandum Woningportefeuille Mooiland Mooiland is een woningcorporatie met circa 27.000 woningen in ruim 140 gemeenten in heel Nederland. Om op lange termijn te kunnen blijven

Nadere informatie

EMMEN. MAAK HET MEE! STERK IN MAAKINDUSTRIE EN HTSM KOPLOPER IN GROENE CHEMIE KORTSTE EN SNELSTE ROUTE NAAR NOORD-EUROPA.

EMMEN. MAAK HET MEE! STERK IN MAAKINDUSTRIE EN HTSM KOPLOPER IN GROENE CHEMIE KORTSTE EN SNELSTE ROUTE NAAR NOORD-EUROPA. EMMEN. MAAK HET MEE! STERK IN MAAKINDUSTRIE EN HTSM KOPLOPER IN GROENE CHEMIE KORTSTE EN SNELSTE ROUTE NAAR NOORD-EUROPA www.emmenmaakhetmee.nl ONDERNEMEN IN EMMEN Emmen is strategisch gelegen, direct

Nadere informatie

Programma Spoorplan Noord-Nederland

Programma Spoorplan Noord-Nederland Programma Spoorplan Noord-Nederland Samenwerken aan optimale bereikbaarheid ProRail, Peter Stam en Jan Mulder 13 mei 2014 / 1 Agenda ProRail Spoorplan Noord Nederland Intermezzo Friese projecten Belangrijke

Nadere informatie

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen s Morgens brengen wij eerst een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen. Hier worden wij ontvangen met koffie en koek en krijgen hier onder leiding

Nadere informatie

Gemeentelijke opschaling langs horizontale of verticale as. Rapportage van een uitgebreide scenario verkenning

Gemeentelijke opschaling langs horizontale of verticale as. Rapportage van een uitgebreide scenario verkenning Gemeentelijke opschaling langs horizontale of verticale as Rapportage van een uitgebreide scenario verkenning Groningen 8 november 2013 Inhoud 1. Onderzoekskader 2. Infrastructuur 3. Beantwoording onderzoeksvragen

Nadere informatie

Werkgelegenheidsonderzoek 2010

Werkgelegenheidsonderzoek 2010 2010 pr ov i nc i e g r oni ng e n Wer kgel egenhei dsonder zoek Eenanal ysevandeont wi kkel i ngen i ndewer kgel egenhei di nde pr ovi nci egr oni ngen Werkgelegenheidsonderzoek 2010 Werkgelegenheidsonderzoek

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

5,5. Werkstuk door een scholier 1890 woorden 25 juni keer beoordeeld. Aardrijkskunde

5,5. Werkstuk door een scholier 1890 woorden 25 juni keer beoordeeld. Aardrijkskunde Werkstuk door een scholier 1890 woorden 25 juni 2008 5,5 10 keer beoordeeld Vak Aardrijkskunde INLEIDING Deze P.O. bestaat uit hoofd- en deelvragen. Ik ga dit onderzoek uitvoeren in mijn eigen omgeving;

Nadere informatie

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/overijssel/lemele/buitenplaatsberg-en-bos Omschrijving Huis Parterre: (hal, woonkamer(tv(kabel),

Nadere informatie

1 / 25. Mantelzorg. Beantwoord: Overgeslagen: 0. Nee. Zeg ik liever niet 0% 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100% 100,00% ,00% 0.

1 / 25. Mantelzorg. Beantwoord: Overgeslagen: 0. Nee. Zeg ik liever niet 0% 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100% 100,00% ,00% 0. Q1 Mantelzorg is de zorg voor iemand die u goed kent zonder hier voor betaald te worden. U bent 'mantelzorger' als u zelf voor een bekende zorgt. Bent u mantelzorger? Beantwoord: 2.471 Overgeslagen: 0

Nadere informatie

Gebruik jeugdhulp in Groningen: 2016 vergeleken met 2015

Gebruik jeugdhulp in Groningen: 2016 vergeleken met 2015 Gebruik jeugdhulp in Groningen: 2016 vergeleken met 2015 In 2015 is de jeugdhulp overgegaan naar de gemeenten. Om deze transitie goed te kunnen monitoren verstrekken gemeenten en jeugdhulp aanbieders gegevens

Nadere informatie

Casa Naya Spanje Ibiza Sant Llorenc

Casa Naya Spanje Ibiza Sant Llorenc Casa Naya Spanje Ibiza Sant Llorenc 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Naya - (Spanje Ibiza Sant Llorenc) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco: Ja Strand:

Nadere informatie

Veenkoloniën in perspectief

Veenkoloniën in perspectief Veenkoloniën in perspectief Rabobank Zuid en Oost Groningen Frits Oevering 23 november 2018 Agenda Veenkoloniën in perspectief Agenda voor de Veenkoloniën 23 november 2018 Regionale samenhang Veenkoloniën

Nadere informatie

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren Marijke Hiem Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Kansen van Regiomarketing voor Zuidoost Drenthe

Kansen van Regiomarketing voor Zuidoost Drenthe Kansen van Regiomarketing voor Zuidoost Drenthe Derde Kamer Bijeenkomst De regio weer op de kaart Hotel Van der Valk, Nieuw Amsterdam, 21 september 2006 Prof.dr. P.H. Pellenbarg Faculteit der Ruimtelijke

Nadere informatie

Hoofdstad: Assen Oppervlakte: km 2 Inwoners: Bevolkingsdichtheid: 184 inwoners per km 2

Hoofdstad: Assen Oppervlakte: km 2 Inwoners: Bevolkingsdichtheid: 184 inwoners per km 2 Goed en snel bereikbaar Aantrekkelijk ondernemersklimaat Gekwalificeerd en gemotiveerd personeel Kennis op topniveau Prettige leefomgeving Toeristisch aantrekkelijk www.drenthe.nl Hoofdstad: Assen Oppervlakte:

Nadere informatie

Trots op Groningen Hoe beleven Groningers het wonen en recreëren in de provincie?

Trots op Groningen Hoe beleven Groningers het wonen en recreëren in de provincie? Trots op Groningen Hoe beleven Groningers het wonen en recreëren in de provincie? In deze factsheet staat de beleving over het wonen en over het recreëren in Groningen centraal. Het gaat om hoe de inwoners

Nadere informatie

Verzorgd 4-kamer appartement Gezonde en actieve VVE

Verzorgd 4-kamer appartement Gezonde en actieve VVE Huizen vanhendriks Zangvogelweg 327, 3815 DK Amersfoort Verzorgd 4-kamer appartement Zonnig balkon Lift aanwezig Gezonde en actieve VVE H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin

Nadere informatie

1.1 Bevolkingsontwikkeling 9. 1.2 Bevolkingsopbouw 10. 1.2.1 Vergrijzing 11. 1.3 Migratie 11. 1.4 Samenvatting 12

1.1 Bevolkingsontwikkeling 9. 1.2 Bevolkingsopbouw 10. 1.2.1 Vergrijzing 11. 1.3 Migratie 11. 1.4 Samenvatting 12 inhoudsopgave Samenvatting 3 1. Bevolking 9 1.1 Bevolkingsontwikkeling 9 1.2 Bevolkingsopbouw 10 1.2.1 Vergrijzing 11 1.3 Migratie 11 1.4 Samenvatting 12 2. Ontwikkelingen van de werkloosheid 13 2.1 Ontwikkeling

Nadere informatie

Montferland. Voorwoord

Montferland. Voorwoord Montferland R U I M T E V O O R O N D E R N E M E N! Rob Visser, wethouder Economische Zaken Voorwoord De gemeente Montferland beschouwt werkgelegenheid als de motor van onze maatschappij. Het scheppen

Nadere informatie

Wijkinformatie Bijsteren

Wijkinformatie Bijsteren Wijkinformatie Wijk is de nieuwste woonwijk in Putten. Het is een moderne wijk, opgebouwd uit een verscheidenheid aan woningtypes. De huurwoningen zijn met name geschikt voor gezinnen en starters. Dit

Nadere informatie

NAAM MAATSCHAPPIJ GADO GEVESTIGD TE Hoogezand, Groningen ALGEMENE GEGEVENS

NAAM MAATSCHAPPIJ GADO GEVESTIGD TE Hoogezand, Groningen ALGEMENE GEGEVENS 19370000 Winterdienst 1 2 3 19390515 1 19390515 Mededeling 1 19390903 1 19401201 Poster 1 19410714 1 19410825 1 19421102 Poster 1 19421111 1 19430607 1 19431213 wijzigingsblad 1 1 19440315 1 19440626 Poster

Nadere informatie

ZEE, WIND EN KOERS IN HAVENOMLOOP. Etappe 1. Havenomloop 93 kilometer Woensdag 9 april Delfzijl

ZEE, WIND EN KOERS IN HAVENOMLOOP. Etappe 1. Havenomloop 93 kilometer Woensdag 9 april Delfzijl ZEE, WIND EN KOERS IN HAVENOMLOOP Etappe 1. Havenomloop 93 kilometer Woensdag 9 april Delfzijl De Energiewacht Tour is bij rensters geliefd en gevreesd vanwege de spectaculaire waaieretappes die de boel

Nadere informatie

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Centrum Buurt: Centrum Oost Adres: Nieuwmarkt 23 Postcode: 1011 JS Bruto Prijs: 1.267,12 Netto Prijs: 1.250,- Servicekosten: 17,12

Nadere informatie

Eijsden. Economische activiteit

Eijsden. Economische activiteit Eijsden Eijsden Eijsden is met ruim 8000 inwoners de grootste kern van de Limburgse gemeente Eijsden-Margraten. Deze fusiegemeente, die in 2011 ontstond, bestaat verder uit 14 andere kernen, en 25 gehuchten

Nadere informatie

Gedichten Lentebijeenkomst Wijkgericht werken onder leiding van IJsselstein Schrijft 15 juni 2016

Gedichten Lentebijeenkomst Wijkgericht werken onder leiding van IJsselstein Schrijft 15 juni 2016 Gedichten Lentebijeenkomst Wijkgericht werken onder leiding van IJsselstein Schrijft 15 juni 2016 Naam: Andreas Buurt: Europakwartier - Oost Wat ben ik trots hoe groen mijn buurt is: Ruimte voor kinderen

Nadere informatie

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km) Het Huis Verloren Het Huis Verloren

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km) Het Huis Verloren Het Huis Verloren Omschrijving Langs de kust van Hoorn staan zo n dertig beelden van verschillende Nederlandse kunstenaars/beeldhouwers. De wandeling langs de beelden start bij schouwburg Het Park en eindigt bij de oostelijke

Nadere informatie

1. Rij in noordelijke richting, bij stoplichten rechtdoor ( Meppelerweg ) Startijd : 09:00

1. Rij in noordelijke richting, bij stoplichten rechtdoor ( Meppelerweg ) Startijd : 09:00 Vrijdag 10 april Balkbrug - Westerbork Start Balkbrug Route The Final Push 2015 Balkbrug 09:00 1. Rij in noordelijke richting, bij stoplichten rechtdoor ( Meppelerweg ) Startijd : 09:00 2. Bij Y- splitsing

Nadere informatie

GRENSOVERSCHRIJDENDE SAMENWERKING

GRENSOVERSCHRIJDENDE SAMENWERKING GRENSOVERSCHRIJDENDE SAMENWERKING Groningen, 13 mei 2011 Huis De Beurs, Groningen Donderdag 27 juni 2013 Eems Dollard Regio (EDR) Op 28 februari 1977 opgericht en vanaf 1997 openbaar lichaam. 100 leden

Nadere informatie

Vervoer in het dagelijks leven

Vervoer in het dagelijks leven Vervoer in het dagelijks leven Doordat de afstanden tot voorzieningen vandaag de dag steeds groter worden neemt het belang van vervoer in het dagelijks leven toe. In april 2014 zijn de leden van het Groninger

Nadere informatie

Stel, we willen een wachtruimte in een ziekenhuis creëeren die het wachten zo onaangenaam mogelijk maakt. Waar moet deze dan aan voldoen?

Stel, we willen een wachtruimte in een ziekenhuis creëeren die het wachten zo onaangenaam mogelijk maakt. Waar moet deze dan aan voldoen? Stel, we willen een wachtruimte in een ziekenhuis creëeren die het wachten zo onaangenaam mogelijk maakt. Waar moet deze dan aan voldoen? Service design door Joren van Dijk - @ OmgevingsPsy Eyckveld -

Nadere informatie

Gluren achter de fabrieksmuren

Gluren achter de fabrieksmuren streekvereniging zenne en zoniën vzw aangesloten bij Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen en Rodenbachfonds Gluren achter de fabrieksmuren Het project Het verhaal van de industrie in de Zennevallei laten zien,

Nadere informatie

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Centrum Buurt: Centrum Oost Adres: Pentagon 5 Postcode: 1011 WC Bruto Prijs: 1.410,41 Netto Prijs: 1.395,- Servicekosten: 15,41 Status:

Nadere informatie

La Malvasia Spanje Tenerife Arico

La Malvasia Spanje Tenerife Arico La Malvasia Spanje Tenerife Arico 1. Algemene informatie Eliza was here - La Malvasia - /spanje/tenerife/arico/la_malvasia.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Malvasia - (Spanje Tenerife Arico)

Nadere informatie

BEVOLKINGSGROEI VERGELEKEN

BEVOLKINGSGROEI VERGELEKEN 31 mei 2016 KERNCIJFERS BUNNIK BEVOLKINGSOPBOUW De grafiek geeft de bevolkingspiramide voor Bunnik in 2013 weer. Iedere staaf representeert een leeftijdsklasse en toont het percentage dat deze leeftijdsklasse

Nadere informatie

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom bij Stichting Elisabeth Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Stichting Elisabeth biedt de ouderen in Breda en omstreken zorg en ondersteuning

Nadere informatie

SLEYDAL FASE IV - TYPE 10

SLEYDAL FASE IV - TYPE 10 5 L A N D H U I Z E N, J A R E N 3 0 S T I J L SLEYDAL FASE IV - TYPE 10 HET NIEUWBOUWPLAN SLEYDAL TE HEEL BESTAAT UIT VERSCHILLENDE TYPEN GESCHAKELDE, HALFVRIJSTAANDE EN VRIJSTAANDE WONINGEN OP MOOIE

Nadere informatie

Regiobericht 1.0 Noord

Regiobericht 1.0 Noord Economie, innovatie, werk en inkomen 1 Kenmerken van het landsdeel Het landsdeel Noord bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. De provincies werken samen in het Samenwerkingsverband

Nadere informatie

TE KOOP. Europaweg 1, Nieuweschans. 15 Garageboxen

TE KOOP. Europaweg 1, Nieuweschans. 15 Garageboxen TE KOOP Europaweg 1, Nieuweschans 15 Garageboxen Gedeeltelijk in gebruik geweest als winkel met kantoor, keuken en magazijn. Tevens is het object in gebruik geweest als woning. Een invulling als motel

Nadere informatie

De volgende vragen gaan over de wijk of het dorp waar u woont. ALGEMENE VRAGEN 1. Wat is uw geslacht? 1 man 44,3% 2 vrouw 55,7%

De volgende vragen gaan over de wijk of het dorp waar u woont. ALGEMENE VRAGEN 1. Wat is uw geslacht? 1 man 44,3% 2 vrouw 55,7% ALGEMENE VRAGEN 1. Wat is uw geslacht? 1 man 44, 2 vrouw 55,7% 2. Wat is uw leeftijd? Gem.51 jaar 3. Heeft u thuiswonende kinderen? 1 ja 37,6% 2 nee 62,4% 4. Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?

Nadere informatie

Sturen op zichtbare resultaten met het Actieprogramma Versterking binnenstad Winschoten

Sturen op zichtbare resultaten met het Actieprogramma Versterking binnenstad Winschoten Sturen op zichtbare resultaten met het Actieprogramma Versterking binnenstad Winschoten 16 april 2015 2012 Overview Actieprogramma Nov.: Provincie agendeert Actieprogramma LEW 2013 Mrt.: start ontwikkeling

Nadere informatie

PRECENICCO Basis Informatie

PRECENICCO Basis Informatie PRECENICCO Basis Informatie U kunt nu de Noordelijke Venetiaanse lagune ontdekken richting Trieste en ontdek het echte Italië vanaf onze basis in Precenicco. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een plek is

Nadere informatie

Beurszwam 0 ong VLEUTEN Huurprijs 1.008,- p.m.

Beurszwam 0 ong VLEUTEN Huurprijs 1.008,- p.m. Beurszwam 0 ong VLEUTEN Huurprijs 1.008,- p.m. Beumer Garantiemakelaars Meerndijk 7 3454 HM DE MEERN Tel: 030-6776000 E-mail: info@beumer.nl Website: www.beumer.nl Omschrijving MET REGELMAAT BESCHIKBAAR

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

In 2003 gebouwde bedrijfsunit bestaande uit: circa 100 m² bedrijfshal (b.g.g.) en circa 50 m² kantoor op de eerste verdieping.

In 2003 gebouwde bedrijfsunit bestaande uit: circa 100 m² bedrijfshal (b.g.g.) en circa 50 m² kantoor op de eerste verdieping. Kernreactorstraat 11H 3903LG Veenendaal 135.000,- k.k. bedrijfsunit Gelegen op Bedrijventerrein Nijverkamp is aan de Zuidoostkant van Veenendaal gelegen, en is ideaal omsloten door diverse uitvalswegen.

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Profiel Leidenaar

Hoofdstuk 2. Profiel Leidenaar Hoofdstuk 2. Profiel Leidenaar Samenvatting Hoofdstuk 2 geeft een profiel van de inwoners van Leiden. Dit hoofdstuk is gebaseerd op zowel kerncijfers uit de Gemeentelijke Basis Administratie zoals aantal

Nadere informatie

Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse.

Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse. Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse. Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse. Vrij wonen in de Randstad Uw droomhuis Heerlijkheid Akervoorde

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

TE KOOP recreatiewoningen te Vlagtwedde

TE KOOP recreatiewoningen te Vlagtwedde TE KOOP recreatiewoningen te Vlagtwedde Wegens verkoop door de curator aangeboden tegen een zeer scherpe koopsom! PRACHTIGE LIGGING DIRECT AAN BOS MET DAAR ACHTER GOLFBAAN! Niet alleen de nuchtere hartelijkheid

Nadere informatie

WenWearde Dienstverlening voor senioren

WenWearde Dienstverlening voor senioren Meer informatie Voor meer informatie over wat Meriant u kan bieden, kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Zorgbemiddeling. G010-04-11 Meriant Locatie WenWearde Ericalaan 22 8411 VK

Nadere informatie

DE GILDEN DRONTEN 8 ROYALE WATERWONINGEN

DE GILDEN DRONTEN 8 ROYALE WATERWONINGEN 8 ROYALE WATERWONINGEN O N E N A A N H E T W A T E R W O N E N A A N H E T W A T E R W DE GILDEN DRONTEN In haar nog maar vijftig jaar jonge bestaan heeft Dronten zich ontwikkeld tot een bloeiende gemeenschap

Nadere informatie