ARENDSHORST 58, BARNEVELD

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ARENDSHORST 58, BARNEVELD"

Transcriptie

1 ARENDSHORST 58, BARNEVELD

2 Grote, luxe afgewerkte, geschakelde twee onder een kap woning met fraai uitzicht aan de achterzijde. De woning is gelegen op een grote kavel van 343 m2 en is ruim bemeten met een inhoud van ruim 600 m3 en een woonoppervlakte van 167 m2, is fraai afgewerkt en voorzien van een royale, uitgebouwde woonkamer, een luxe keuken en badkamer en zes ruime slaapkamers. Maar wat echt opvalt bij deze woning is de riante, fraai aangelegde achtertuin aan het water! De woning is uitermate geschikt voor een groot gezin. Niet alleen op de begane grond heeft deze woning veel ruimte, maar ook op de bovengelegen verdiepingen heeft u de beschikking over 6 ruime slaapkamers. Echt een instapklare woning!

3

4

5 Kenmerken Locatie Adres: Arendshorst 58 Plaats: Barneveld Kadaster: Barneveld C 5497 (242 m2) en Barneveld C 7243 (101 m2) Kenmerken woning Soort woning: Twee-onder-een kap woning Bouwjaar: 1987 Ligging: bijzonder fraai gelegen, aan de achterzijde grenzend aan het water Perceelsoppervlakte: 343 m2 Inhoud: 610 m3 Woonoppervlakte: 167 m2, overige inpandige ruimte: 21 m2. Aantal kamers: 7, waarvan slaapkamers: 6 Tuin: fraai aangelegd Tuinligging: zuid-oosten Isolatie Verwarming: door middel van CV Bouwjaar CV-installatie: 2013 Warm water: door middel van CV Isolatie: optimaal

6

7

8

9

10 Ja Nee nvt. A. Algemeen 1. Bouwjaar van de woning: 1989 B. Bijzonderheden 1. Zijn er noodzakelijk te vermelden mondelinge afspraken of notarieel opgemaakte akten rond uw object bekend zoals erfdienstenbaarheden, erfrecht, opstalrecht, vruchtgebruik? Zo ja, welke bijzonderheden? (Bijvoorbeeld recht van overpad, 1e recht van verkoop verstrekt aan derden, anti-speculatiebeding, lopende geschillen, afspraken met betrekking tot gebruik van grond aan of van derden, verhuur, etc.) Indien sprake is van erfpacht of opstalrecht hoe hoog is de canon per jaar? 2. Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? Zo ja, waaruit bestaat die afwijking? 3. Is een gedeelte van uw woning, schuur, garage, schutting gebouwd op grond van de buren of andersom? Zo ja, welk deel? 4. Zijn er leasecontracten voor bv. keuken, kozijnen, cv-ketel etc.? Zo ja, waarvoor, duur contract en jaarlijkse kosten? 5. Is er een anti-speculatiebeding of voorkeursrecht van toepassing op uw woning? Zo ja, hoe lang nog? Is er sprake van beschermd stads- of dorpsgezicht? Is er sprake van een gemeentelijk- of rijksmonument? 6. Is er sprake van ruilverkaveling? 7. Is er sprake van verontreiniging? 8. Is het huis of de grond geheel of gedeeltelijk verhuurd of aan anderen in gebruik gegeven? Zo ja, is er een huurcontract en wat zijn de gemaakte afspraken? 9. Zijn er over het pand procedures gaande bij de rechter, de huurcommissie of een andere instantie (b.v. onteigening) Zo ja, welke is/zijn dat? 10. Zijn u door de overheid of nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet of niet naar behoren zijn uitgevoerd? 11. Zijn er in het verleden subsidies of premies verstrekt die bij verkoop van de woning voor een deel kunnen worden teruggevorderd? 12. Is de woning onbewoonbaar verklaard of in het verleden ooit onbewoonbaar verklaard geweest?

11 Ja Nee nvt. 13. Is er bij verkoop sprake van een omzetbelastingheffing? 14. Hoe gebruikt u het huis nu (v.b. woning, praktijk, winkel, etc.)? Woning Is dat gebruik volgens u en/of de gemeente toegestaan? 15. Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslagen? (onroerende-zaakbelasting) WOZ-waarde: OZB-woning eigenaar: 348,98 Waardepeildatum: Afvalstoffenheffing: 279,50 Rioolrecht: 161,70 Waterschapslasten: 38, Welke voorschotsbedragen betaalt u maandelijks aan de nutsbedrijven? 172,- C. Gevels 1. Is er sprake (geweest) van vochtdoorslag of aanhoudend vochtige plekken op de gevels? 2. Zijn er (gerepareerde scheuren/beschadigingen in/aan de gevels aanwezig? 3. Is er sprake van gevelisolatie? 4. Eventuele toelichting: D. Daken 1. Zijn er platte daken (dus ook van uitbouwen, garages, bergingen, etc.) aanwezig? 2. Heeft u last van lekkages aan de daken (gehad)? 3. Zijn er in het verleden gebreken geconstateerd aan dakconstructie, zoals scheve, doorbuigende, krakende, beschadigde en/of aangetaste dakdelen? 4. Heeft u het dak al eens (gedeeltelijk) laten vernieuwen c.q. repareren? Zo ja, welk deel en wanneer? 5. Heeft u het dak laten na-isoleren? 6. Afvoer regenwater: goed? 7. Dakgoten (b.v. lekkage): goed?

12 Ja Nee nvt. 8. Eventuele toelichting: E. Kozijnen, ramen en deuren 1. Wanneer zijn de kozijnen voor het laatst geschilderd? Onderhoudscontract van toepassing Is dit gebeurd door een erkend schildersbedrijf? Ja, schildersbedrijf van As te Beekbergen 2. Functioneren alle scharnieren en sloten? 3. Zijn alle sleutels aanwezig? 4. Is er sprake van dubbel glas? Indien gedeeltelijk, waar? 5. Is er bij dubbel glas sprake van lekke ruiten? 6. Eventuele toelichting: F. Vloeren, plafond, en wanden 1. Is er sprake (geweest) van vochtdoorslag of optrekkend vocht op de vloeren, plafonds en/of wanden? 2. Is er sprake (geweest) van schimmelvorming op de vloeren, plafonds en/of wanden aanwezig? 3. Zijn er (gerepareerde of verborgen) scheuren en/of beschadigingen in/aan de vloeren, plafonds en/of wanden aanwezig? 4. Hebben zich in het verleden problemen voorgedaan met de afwerkingen, b.v. loszittend of holklinkend tegelwerk/stucwerk, loslatend behang of spuitwerk, etc.? 5. Is er sprake (geweest) van gebreken aan de vloerconstructie, zoals scheve, doorbuigende, krakende, beschadigde en/of aangetaste vloerdelen? 6. Is er sprake van vloerisolatie? 7. Eventuele toelichting:

13 Ja Nee nvt. G. Kelder, kruipruimte en fundering 1. Is er sprake (geweest) van gebreken aan de fundering? 2. Is de kruipruimte toegankelijk? Luik onder de mat bij de voordeur 3. Is de kruipruimte droog? 4. Is er sprake van vochtdoorslag door de kelderwand? 5. Is de grondwaterstand in de afgelopen jaren waarneembaar gewijzigd? Zo ja, heeft dit tot problemen geleid? 6. Eventuele toelichting: H. Installaties 1. Is er een C.V.-installatie aanwezig? Zo ja, hoe oud is deze installatie? December Lopen de afvoeren van wastafels, douche, bad, toiletten, gootstenen en kranen goed door? Zo nee, welke niet? 3. Zijn er gebreken (geweest) aan de riolering, zoals breuken, stankoverlast, lekkages, etc.? Zo ja, welke? 4. Is de woning aangesloten op het hoofdriool? 5. Heeft u een septictank of beerput? 6. Eventuele toelichting: I. Diversen 1. Zijn er asbesthoudende materialen in de woning aanwezig? 2. Is er sprake van loden leidingen in uw woning? 3. Is de grond, voor zover bekend, verontreinigd? Zo ja, is er een onderzoeksrapport? Zo ja, heeft de gemeente of de provincie u een onderzoeks- of saneringsbevel opgelegd?

14 Ja Nee nvt. 4. Is er, voor zover bekend, een olietank aanwezig? Zo ja, is deze gesaneerd/verwijderd? Is er een Kiwa certificaat? 5. Blijft er in het pand zeil achter, al of niet vastgelijmd, dat is aangeschaft tussen 1960 en 1982? 6. Is er sprake van overlast door ongedierte in en om de woning (muizen, ratten, kakkerlakken, etc.)? 7. Is het pand aangetast door houtworm, boktor, of andere ongedierte/zwam? Zo ja, is deze aantasting al behandeld? 8. Is er sprake van geluidsoverlast? Zo ja, waarom? Wat is de gezinssamenstelling van de bewoners van de naastgelegen woningen (links en rechts staand met het gezicht naar de woning)? Rechts: Echtpaar Links: Echtpaar 9. Hebben er verbouwingen en/of bijbouwingen plaatsgevonden in en/of om de woning? Zo ja, welke ver-/bijbouwingen en door welk bedrijf heeft de uitvoering plaatsgevonden? (evt. door zelfwerkzaamheid) 1. door: Aannemer Wilbrink uit Beekbergen 2. door: 10. Zijn er voor ver- en/of bijbouwingen vergunningen afgegeven? Zo ja, welke? 11. Eventuele toelichting: J. Garanties 1. Zijn er lopende onderhoudscontracten en/of garantieregelingen overdraagbaar aan de koper, zoals van de dakbedekking, C.V. installatie, GIW-garantie, etc.? Zo ja, welk? 2. Zijn er onderhoudscontracten en/of garantieregelingen beschikbaar van goederen die mee mogen worden verkocht? Zo ja, bewijzen van deze garantie (of kopieën hiervan) met dit formulier meesturen?

15 kadaster en lijst van zaken n.v.t. ter overname gaat mee blijft achter Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met ons kantoor. De openingstijden van ons kantoor zijn: maandag t/m vrijdag: uur s Avonds en op zaterdagmorgen: Op afspraak. Buiten kantoortijden zijn wij wel telefonisch bereikbaar: Kasten/werkbank in tuinhuis/berging Buitenverlichting Voet droogmolen Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus Alarminstallatie Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Gordijnrails Gordijnen/vitrages Rolgordijnen Losse horren/rolhorren Vloerbedekking Parketvloer/laminaat CV met toebehoren (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Toiletaccessoires Badkameraccessoires Veiligheidsschakelaar wasautomaat Tuinhuisje/berging Kliko-hok De gegevens in deze brochure zijn met zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan onjuistheden worden ontleend.

16 Barneveld Amersfoortsestraat CE Barneveld Tel: Arnhem Meander 251 Postbus MC Arnhem Tel: Fax: Veldhuizen Grafisch Effect

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven.

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Vragenlijst voor de verkoop van uw woning U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Persoonlijke gegevens Naam: Adres: Postcode en woonplaats: Adres van de te verkopen woning:

Nadere informatie

OUDE ESSENERWEG 17, KOOTWIJKERBROEK

OUDE ESSENERWEG 17, KOOTWIJKERBROEK OUDE ESSENERWEG 17, KOOTWIJKERBROEK Grote, zeer luxe afgewerkte twee-onder-één-kap woning met royaal aangebouwd kantoor. De woning is fraai gelegen in het buitengebied op een kavel van maar liefst 1.250

Nadere informatie

VAN ZUYLEN VAN NIEVELTLAAN 11, BARNEVELD

VAN ZUYLEN VAN NIEVELTLAAN 11, BARNEVELD VAN ZUYLEN VAN NIEVELTLAAN 11, BARNEVELD Geheel gerenoveerde, fraai uitgebouwde twee onder een kap woning met nieuwe, in spouw gebouwde garage. De woning heeft een zeer hoog afwerkingsniveau, beschikt

Nadere informatie

Inlichtingenformulier verkoper

Inlichtingenformulier verkoper Onderdeel van Jonker van der Klein BV Inlichtingenformulier verkoper Naam Adres Postcode woonplaats Telefoonnummer Algemeen 1. Wat is het bouwjaar van de woning Jaar 2. Sinds welk jaar bent u woonachtig

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1

Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1 Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1 Heeft u meer informatie? Aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst kunt u het aanvullen. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als u

Nadere informatie

1a Gegevens opdrachtgever: 1b Gegevens te verkopen woning: Vragenlijst voor de verkoop van een woning 1852HD. Heiloo. Persoonlijke gegevens

1a Gegevens opdrachtgever: 1b Gegevens te verkopen woning: Vragenlijst voor de verkoop van een woning 1852HD. Heiloo. Persoonlijke gegevens Vragenlijst voor de verkoop van een woning Persoonlijke gegevens 1a Gegevens opdrachtgever: Naam 1b Gegevens te verkopen woning: Adres Wethouder Kuijperhoek 2 Postcode Plaats 1852HD Heiloo Bijzonderheden

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Nederlandse vereniging van makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen nvm OPDRACHTGEVER Naam: Inge Westrus DE ONROERENDE ZAAK Het Het adres van de te verkopen woning:

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Algemene gegevens. Type appartement:

Algemene gegevens. Type appartement: Vijzel 10a te Huissen Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel vrijblijvend

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Nederlandse vereniging van makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen nvm OPDRACHTGEVER Naam: DE ONROERENDE ZAAK Het Het adres van de te verkopen woning: Kasteellaan

Nadere informatie

Hoe gebruikt u de woning nu? (Bijv. woning, praktijk, winkel.)...

Hoe gebruikt u de woning nu? (Bijv. woning, praktijk, winkel.)... Onderstaande lijst is bedoeld als hulpmiddel voor u als verkoper bij het verzamelen van informatie over uw woning. Als verkoper bent u namelijk verplicht om de koper zo volledig mogelijk de juiste informatie

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 139.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Rozenhof 93 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 139.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Rozenhof 93 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Rozenhof 93 te Epe Vraagprijs 139.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL EPE, ROZENHOF 93 Prachtig op de bovenste etage gelegen 3kamer (voorheen 4) appartement met twee balkons

Nadere informatie

1a Gegevens opdrachtgever: 1b Gegevens te verkopen woning: Vragenlijst voor de verkoop van een woning. J.P.Burgering 1851LB.

1a Gegevens opdrachtgever: 1b Gegevens te verkopen woning: Vragenlijst voor de verkoop van een woning. J.P.Burgering 1851LB. Vragenlijst voor de verkoop van een woning Persoonlijke gegevens 1a Gegevens opdrachtgever: Naam 1b Gegevens te verkopen woning: J.P.Burgering Adres Slimpad 22 Postcode Plaats 1851LB Heiloo Bijzonderheden

Nadere informatie

Vragenlijst bij verkoop onroerende zaak

Vragenlijst bij verkoop onroerende zaak Vragenlijst bij verkoop onroerende zaak DEEL I 1. Gehuwd/geregisteerd partnerschap Bent u getrouwd? Ja Nee Is er sprake van geregisteerd partnerschap? Ja Nee Wordt of werd het te verkopen pand door u beiden

Nadere informatie

1a Gegevens opdrachtgever: 1b Gegevens te verkopen woning: Vragenlijst voor de verkoop van een woning. J. C. P. Klaasse 1852 TP.

1a Gegevens opdrachtgever: 1b Gegevens te verkopen woning: Vragenlijst voor de verkoop van een woning. J. C. P. Klaasse 1852 TP. Vragenlijst voor de verkoop van een woning Persoonlijke gegevens 1a Gegevens opdrachtgever: Naam 1b Gegevens te verkopen woning: J. C. P. Klaasse Adres Baetenburg 8 Postcode Plaats 1852 TP Heiloo Bijzonderheden

Nadere informatie

Vragenlijst bij de verkoop inzake het object: het appartementsrecht en verdere aanhorigheden Burgemeester van Lennepweg 3 A-6 te 2101 RE HEEMSTEDE

Vragenlijst bij de verkoop inzake het object: het appartementsrecht en verdere aanhorigheden Burgemeester van Lennepweg 3 A-6 te 2101 RE HEEMSTEDE Vragenlijst bij de verkoop inzake het object: het appartementsrecht en verdere aanhorigheden Burgemeester van Lennepweg 3 A-6 te 2101 RE HEEMSTEDE 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in eigendom

Nadere informatie

...-~::CQ;?;(.!0o~...

...-~::CQ;?;(.!0o~... NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning NVM Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Brochure. Waardeel 7 te Annen

Brochure. Waardeel 7 te Annen Brochure Waardeel 7 te Annen Waardeel 7 Annen Waardeel 7 Annen Waardeel 7 Annen Waardeel 7 Annen Lijst van zaken Betreffende het perceel: d.d.: Waardeel 7 9468 HJ Annen 12102015 Voor de onderstaande zaken

Nadere informatie

AMERSFOORT KRABBENKREEK 1

AMERSFOORT KRABBENKREEK 1 AMERSFOORT KRABBENKREEK 1 Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl AMERSFOORT, KRABBENKREEK 1 VRAAGPRIJS 295.000,00 k.k. Zeer royale hoekwoning

Nadere informatie

LEUSDEN MATEN 13. Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl

LEUSDEN MATEN 13. Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl LEUSDEN MATEN 13 Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl LEUSDEN, MATEN 13 VRAAGPRIJS 225.000,-- k.k. Goed onderhouden SEMI-BUNGALOW met eigen

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

VEENENDAAL ATALANTAPARK 3

VEENENDAAL ATALANTAPARK 3 VEENENDAAL ATALANTAPARK 3 Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl VEENENDAAL, ATALANTAPARK 3 VRAAGPRIJS 145.000,-- k.k. DIT COMFORTABELE 3-KAMER

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 325.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoofdstraat 12 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 325.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoofdstraat 12 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Hoofdstraat 12 te Epe Vraagprijs 325.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL EPE, HOOFDSTRAAT 12 Op korte afstand van het centrum en het bos wordt u aangeboden een vrijstaande

Nadere informatie

Brochure. Inzetprijs 99.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Van Ghentlaan 11 te Harderwijk WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Inzetprijs 99.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Van Ghentlaan 11 te Harderwijk WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Van Ghentlaan 11 te Harderwijk Inzetprijs 99.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL HARDERWIJK, VAN GHENTLAAN 11 In een geliefde woonomgeving wordt u aangeboden een goed onderhouden

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 219.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Laar-Enk 8 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 219.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Laar-Enk 8 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure LaarEnk 8 te Epe Vraagprijs 219.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL EPE, LAARENK 8 Goed onderhouden hoekwoning met uitgebouwde garage gelegen in een geliefde woonwijk op een

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 175.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Borgstuk 26 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 175.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Borgstuk 26 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Borgstuk 26 te Epe Vraagprijs 175.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL EPE, BORGSTUK 26 Keurige tussenwoning met royale stenen berging gelegen op een perceel van 160 m². De

Nadere informatie

LEUSDEN VOGELWIKKE 12

LEUSDEN VOGELWIKKE 12 LEUSDEN VOGELWIKKE 12 Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl LEUSDEN, VOGELWIKKE 12 VRAAGPRIJS 225.000,00 k.k. Royale eengezinswoning met

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN: - HET BOUWJAAR IS 1991. - DE INHOUD BEDRAAGT CIRCA 380 M³. - HET WOONOPPERVLAK BEDRAAGT CIRCA 108 M². - DE EXTERNE BERGRUIMTE

BIJZONDERHEDEN: - HET BOUWJAAR IS 1991. - DE INHOUD BEDRAAGT CIRCA 380 M³. - HET WOONOPPERVLAK BEDRAAGT CIRCA 108 M². - DE EXTERNE BERGRUIMTE BARNEVELD, DE BEEMD 15 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: HEERLIJK RUSTIG GELEGEN HOEKWONING MET VRIJSTAANDE GARAGE ACHTER IN DE TUIN. DE WONING HEEFT EEN GEZELLIGE UITSTRALING

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van uw woning

Vragenlijst voor de verkoop van uw woning Vragenlijst voor de verkoop van uw woning Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verkoper verplicht bent om uitvoerig informatie te verstrekken over uw woning, ook als die informatie minder gunstig lijkt

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs vanaf 129.000,-- k.k. per stuk Aanvaarding: in overleg. Ericaweg 3, 7, 9 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs vanaf 129.000,-- k.k. per stuk Aanvaarding: in overleg. Ericaweg 3, 7, 9 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Ericaweg 3, 7, 9 te Epe Vraagprijs vanaf 129.000, k.k. per stuk Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL EPE, ERICAWEG 3, 7, 9 Drie traditioneel gebouwde stenen recreatiewoningen gelegen

Nadere informatie

TE KOOP: Celebesstraat 37A Dennis: 06-18 11 45 74 Anna Baukje: 06-47 11 64 81

TE KOOP: Celebesstraat 37A Dennis: 06-18 11 45 74 Anna Baukje: 06-47 11 64 81 TE KOOP: Celebesstraat 37A Dennis: 06-18 11 45 74 Anna Baukje: 06-47 11 64 81 Omschrijving: CELEBESSTRAAT 37A TE GRONINGEN Volledig gerenoveerde bovenwoning nabij het centrum van Groningen in de gezellige

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 195.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Leeuwenboomweg 4 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 195.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Leeuwenboomweg 4 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Leeuwenboomweg 4 te Emst Vraagprijs 195.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL EMST, LEEUWENBOOMWEG 4 Uitstekend onderhouden royale middenwoning met veranda en houten berging

Nadere informatie

Brochure. Inzetprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Korte Enkweg 3 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Inzetprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Korte Enkweg 3 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Korte Enkweg 3 te Epe Inzetprijs 199.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL EPE, KORTE ENKWEG 3 U bent nog niet toe aan een appartement maar u wilt wel alles gelijkvloers en

Nadere informatie

BARNEVELD, LANGE VOREN 64

BARNEVELD, LANGE VOREN 64 BARNEVELD, LANGE VOREN 64 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: ROYALE HOEKWONING MET GROTE IN SPOUW GEBOUWDE GARAGE ( 40M²) GELEGEN OP EEN MOOIE EN RUSTIGE LOCATIE IN DE GELIEFDE

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Bertha von Suttnerweg 8 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Bertha von Suttnerweg 8 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Bertha von Suttnerweg 8 te Epe Vraagprijs 199.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL EPE, BERTHA VON SUTTNERWEG 8 In een geliefde woonomgeving gelegen tussenwoning op een perceel

Nadere informatie

Brochure Ettenlaan 5 Rolde

Brochure Ettenlaan 5 Rolde Brochure Ettenlaan 5 Rolde Villa 3 5 14 22 16 18 Uittreksel Kadastrale Kaart 4233 Uw referentie: Ettenlaan 5 Rolde 3769 1 3097 3772 3774 7 3776 3773 3099 3775 3098 3599 20 3601 3600 3778 3777 3100 9 11

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 175.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg. Huis en Hof 19 te Heerde WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 175.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg. Huis en Hof 19 te Heerde WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Huis en Hof 19 te Heerde Vraagprijs 175.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL HEERDE, HUIS EN HOF 19 Op korte afstand van het centrum wordt u aangeboden een keurig en uitstekend

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 179.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Kloosterakkers 7 te Veessen WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 179.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Kloosterakkers 7 te Veessen WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Kloosterakkers 7 te Veessen Vraagprijs 179.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL VEESSEN, KLOOSTERAKKERS 7 Fraai gelegen helft van een dubbel woonhuis met garage en carport

Nadere informatie

Iemstukken 172 ASSEN

Iemstukken 172 ASSEN Iemstukken 172 ASSEN Vraagprijs 149.950,00 kosten koper Ruime tussenwoning met aangebouwde berging, gelegen in de wijk Peelo met alle voorzieningen zoals winkels, scholen en speelplaatsen, sporthal op

Nadere informatie

AMERSFOORT NIEUWLANDSEDREEF 27

AMERSFOORT NIEUWLANDSEDREEF 27 AMERSFOORT NIEUWLANDSEDREEF 27 Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl AMERSFOORT, NIEUWLANDSEDREEF 27 VRAAGPRIJS 250.000,00 k.k. Eengezinswoning

Nadere informatie

HESSENWEG 315 ACHTERVELD

HESSENWEG 315 ACHTERVELD HESSENWEG 315 ACHTERVELD Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl ACHTERVELD, HESSENWEG 315 VRAAGPRIJS 535.000,00 k.k. MODERN AFGEWERKTE VILLA

Nadere informatie

URSULINEWEG 8 LEUSDEN

URSULINEWEG 8 LEUSDEN URSULINEWEG 8 LEUSDEN Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl LEUSDEN, URSULINEWEG 8 VRAAGPRIJS 350.000,00 k.k. In een heerlijk groene woonomgeving

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 229.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Steenderbultweg 6-37 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 229.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Steenderbultweg 6-37 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Steenderbultweg 637 te Emst Vraagprijs 229.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL EMST, STEENDERBULTWEG 637 Op een geweldige locatie wordt u aangeboden een vrijstaande woning

Nadere informatie

LEUSDEN GRONDEL 34. Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl

LEUSDEN GRONDEL 34. Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl LEUSDEN GRONDEL 34 Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl LEUSDEN, GRONDEL 34 VRAAGPRIJS 225.000,00 k.k. GOED ONDERHOUDEN EENGEZINSWONING

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 369.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Zwolseweg 53-1 te Heerde WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 369.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Zwolseweg 53-1 te Heerde WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Zwolseweg 531 te Heerde Vraagprijs 369.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL HEERDE, ZWOLSEWEG 531 Aan de rand van het dorp wordt u aangeboden een eenvoudige charmante rietgedekte

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2014 Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verkoper verplicht bent om uitvoerig

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 199.500,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Lutuliweg 13 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 199.500,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Lutuliweg 13 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Lutuliweg 13 te Epe Vraagprijs 199.500, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL EPE, LUTULIWEG 13 Moderne tussenwoning gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk op loopafstand

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 192.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg. Willem Dreeslaan 109 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 192.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg. Willem Dreeslaan 109 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Willem Dreeslaan 109 te Epe Vraagprijs 192.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL EPE, WILLEM DREESLAAN 109 In een geliefde woonomgeving wordt u aangeboden een goed onderhouden

Nadere informatie

De Korte Baan 11 Dronten

De Korte Baan 11 Dronten De Korte Baan 11 Dronten Pagina 1 van 14 DRONTEN, De Korte Baan 11 Perceeloppervlakte 411 m2 Inhoud circa 445 m3 Woonoppervlakte 135 m2 Garage 18 m2/ 58 m3 Bouwjaar circa 1991 Vraagprijs: 275.000,-- k.k.

Nadere informatie

BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10

BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10 BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: OP WERKELIJK PRACHTIGE LOCATIE BIEDEN WIJ AAN DEZE ROYALE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET AANGEBOUWDE STENEN

Nadere informatie

Zeer ruime eengezinswoning in de populaire woonwijk Westerkoog!

Zeer ruime eengezinswoning in de populaire woonwijk Westerkoog! Zeer ruime eengezinswoning in de populaire woonwijk Westerkoog! Koog aan de Zaan, Matsmanveld 32 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Op een heerlijk zonnige en privacy biedende

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verkoper verplicht bent om uitvoerig informatie te verstrekken over uw huis, ook als die informatie minder gunstig lijkt

Nadere informatie

Watermolenstraat 56 Westzaan

Watermolenstraat 56 Westzaan Watermolenstraat 56 Westzaan Vraagprijs: 239.000,- k.k. Heerlijk wonen in een landelijke omgeving, maar toch dichtbij allerlei voorzieningen? Dat kan! En de Watermolenstraat 56 biedt nog meer dan dat!

Nadere informatie

VAN DEN BERGSTRAAT 24 LEUSDEN

VAN DEN BERGSTRAAT 24 LEUSDEN VAN DEN BERGSTRAAT 24 LEUSDEN Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl LEUSDEN, VAN DEN BERGSTRAAT 24 VRAAGPRIJS 209.000,00 k.k. GOED ONDERHOUDEN

Nadere informatie

Louis Armstrongstraat 42 Zaandijk

Louis Armstrongstraat 42 Zaandijk Louis Armstrongstraat 42 Zaandijk Vraagprijs: 199.000,- k.k. Aan de rand van de kindvriendelijke woonwijk "Rooswijk" staat deze ruime en goed onderhouden geschakelde tussenwoning. De woning is op EIGEN

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 219.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. De Pal 38 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 219.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. De Pal 38 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure De Pal 38 te Epe Vraagprijs 219.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL EPE, DE PAL 38 Uitstekend onderhouden tussenwoning met veranda en berging gelegen op een perceel van 151

Nadere informatie

Burg. Tonckensweg 14

Burg. Tonckensweg 14 Hornhuis Makelaardij Burg. Tonckensweg 14 PATERSWOLDE Vraagprijs 200.000,00 kosten koper Op een mooie locatie gelegen keurige 2 onder 1 kap met vrijstaande stenen garage en vrijstaande stenen schuur. De

Nadere informatie

Brochure. Inzetprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoge Hagt 53 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Inzetprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoge Hagt 53 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Hoge Hagt 53 te Epe Inzetprijs 199.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL EPE, HOGE HAGT 53 Goed onderhouden hoekwoning met garage, carport en tuinhuis gelegen op een perceel

Nadere informatie

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Punter 4512

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Punter 4512 Bel 0320281800 voor het maken van een afspraak Te Koop Punter 4512 Prachtig vrij gelegen, op 2 minuten lopen van 'BataviaHaven' en 'Bataviastad' ZEER RUIME eengezinswoning van het grotere type met aangebouwde

Nadere informatie

Het Lamoen 23 Biddinghuizen

Het Lamoen 23 Biddinghuizen Het Lamoen 23 Biddinghuizen Pagina 1 van 15 BIDDINGHUIZEN, Het Lamoen 23 Perceeloppervlakte 165 m2 Inhoud woning circa 350 m3 Woonoppervlakte circa 112 m2 Bouwjaar circa 1977 Vraagprijs: 159.500, k.k.

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 398.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Bonenburgerlaan 20 te Heerde WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 398.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Bonenburgerlaan 20 te Heerde WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Bonenburgerlaan 20 te Heerde Vraagprijs 398.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL HEERDE, BONENBURGERLAAN 20 In het gezellige centrum van Heerde wordt u aangeboden een woon/winkelpand

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2014 Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verkoper verplicht bent om uitvoerig

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2014 Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verkoper verplicht bent om uitvoerig

Nadere informatie

Brochure. Oktoberstraat 27 te Almere

Brochure. Oktoberstraat 27 te Almere Brochure Oktoberstraat 27 te Almere Oktoberstraat 27, Almere Buiten (Seizoenenbuurt) Gelegen in de groene en kindvriendelijke Seizoenenbuurt staat op een perceel van135m² eigen grond deze ruime tussenwoning

Nadere informatie

Vragenlijst Inlichtingenformulier. bij de verkoop van de woning

Vragenlijst Inlichtingenformulier. bij de verkoop van de woning Vragenlijst Inlichtingenformulier bij de verkoop van de woning Deze vragenlijst van FPN Makelaardij is opgemaakt, omdat u als verkoper verplicht bent zo volledig mogelijk de juiste informatie te verstrekken

Nadere informatie

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73 BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: AANVAARDING: VRAAGPRIJS: KARAKTERVOLLE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET VRIJSTAANDE GARAGE EN SCHUUR OP EEN

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak 1. Andere overeenkomsten Zijn er nadat u het huis in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2012 Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verkoper verplicht bent om uitvoerig

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2012 Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verkoper verplicht bent om uitvoerig

Nadere informatie

ongehuwd / gehuwd in gemeenschap van goederen / huwelijkse voorwaarden samenwonend / geregistreerd partnerschap Toekomstig adres: Met ingang van:

ongehuwd / gehuwd in gemeenschap van goederen / huwelijkse voorwaarden samenwonend / geregistreerd partnerschap Toekomstig adres: Met ingang van: Deel 1. Algemene gegevens (Dit gedeelte is niet in te zien door kandidaat kopers.) Om de verkoop op correcte wijze te laten verlopen, ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk (kopieën) van de volgende stukken/papieren

Nadere informatie

Valeriuslaan 10. Doorwerth

Valeriuslaan 10. Doorwerth Valeriuslaan 10 te Doorwerth Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 174.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Leijhof 9 te Almere WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 174.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Leijhof 9 te Almere WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Leijhof 9 te Almere Vraagprijs 174.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL ALMERE, LEIJHOF 9 Uitstekend onderhouden en volledig gemoderniseerde woning met carport. Zoekt u een

Nadere informatie

HARMONIEPLEIN 79 MAARSSEN

HARMONIEPLEIN 79 MAARSSEN HARMONIEPLEIN 79 MAARSSEN HARMONIEPLEIN 79 MAARSSEN Vraagprijs: 165.000,= k.k. Aanvaarding: in overleg HARMONIEPLEIN 79 HARMONIEPLEIN 79 HARMONIEPLEIN 79 2e VERDIEPING Harmonieplein 79 te Maarssen Kadastrale

Nadere informatie

Landelijk wonen met fraai uitzicht...!

Landelijk wonen met fraai uitzicht...! Landelijk wonen met fraai uitzicht...! Westzaan, Zuideinde 257 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars LANDELIJK WONEN In het gezellige en pittoreske dorp Westzaan ligt aan het Zuideinde

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 349.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Wachtelenbergweg 30 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 349.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Wachtelenbergweg 30 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Wachtelenbergweg 30 te Epe Vraagprijs 349.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL EPE, WACHTELENBERGWEG 30 Op een fraaie locatie wordt u aangeboden een volledig gemoderniseerde

Nadere informatie

Emmastraat 19 Etten GLD

Emmastraat 19 Etten GLD Emmastraat 19 Etten GLD Vraagprijs vanaf: 175.000,- k.k. *** Let op! Genoemde prijs betreft een uiterst scherpe vanafprijs. Biedingen vanaf dit bedrag worden door verkopers serieus in overweging genomen!

Nadere informatie

Karakteristieke vrijstaande woning in prachtige Zaanse stijl!

Karakteristieke vrijstaande woning in prachtige Zaanse stijl! Karakteristieke vrijstaande woning in prachtige Zaanse stijl! Zaandijk, Weefhuispad 1 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Amsterdam Amstelveen Zaandam Krommenie Deze vrijstaande

Nadere informatie

In de gezellige Bomenbuurt hebben wij nu deze fantastische tussenwoning in verkoop!

In de gezellige Bomenbuurt hebben wij nu deze fantastische tussenwoning in verkoop! In de gezellige Bomenbuurt hebben wij nu deze fantastische tussenwoning in verkoop! Zaandam, Abeelstraat 52 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars In de gezellige Bomenbuurt hebben

Nadere informatie

Compleet gerenoveerd sfeervol helft van dubbel woonhuis gelegen aan een van de mooiste en groenste wegen van Aalsmeer.

Compleet gerenoveerd sfeervol helft van dubbel woonhuis gelegen aan een van de mooiste en groenste wegen van Aalsmeer. Compleet gerenoveerd sfeervol helft van dubbel woonhuis gelegen aan een van de mooiste en groenste wegen van Aalsmeer. Aalsmeer, Hornweg 100 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvlpen.makelaars

Nadere informatie

Kempenlaan 102 Amsterdam

Kempenlaan 102 Amsterdam Kempenlaan 102 Amsterdam Vraagprijs: 224.500,- k.k. Royaal en mooi gelegen hoekappartement (3/4 kamers) van 92 m², gelegen op de 5e verdieping met goed gelegen zonneterras van ca. 13 m2 met veel privacy

Nadere informatie

Spelderholt 125 Amsterdam

Spelderholt 125 Amsterdam Spelderholt 125 Amsterdam Vraagprijs: 146.000,- k.k. Dicht bij het winkelcentrum Boven t IJ is dit royale en verzorgde 4 kamer appartement gelegen. De woning bevindt zich op de 2e verdieping van een kleinschalig

Nadere informatie

DR. ARIËNSLAAN 150 MAARSSEN

DR. ARIËNSLAAN 150 MAARSSEN DR. ARIËNSLAAN 150 MAARSSEN DR. ARIENSLAAN 150 MAARSSEN Vraagprijs: 162.000,= k.k. Aanvaarding: in overleg DR. ARIENSLAAN 150 TE MAARSSEN DR. ARIENSLAAN 150 TE MAARSSEN DR. ARIENSLAAN 150 TE MAARSSEN 1

Nadere informatie

Megaralaan 27 - HILLEGOM. 219.000,- k.k.

Megaralaan 27 - HILLEGOM. 219.000,- k.k. Megaralaan 27 - HILLEGOM 219.000,- k.k. Megaralaan 27 - HILLEGOM 219.000,- k.k. Deze moderne, praktisch compleet gemoderniseerde tussenwoning, gelegen in de gezellige woonwijk Elsbroek is een ideale woning

Nadere informatie

Prachtig rustig gelegen drive-in woning in Krommenie!

Prachtig rustig gelegen drive-in woning in Krommenie! Prachtig rustig gelegen drive-in woning in Krommenie! Krommenie, Plutostraat 23 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Uniek wonen in Krommenie met mogelijkheden om werken en wonen

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 249.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Asseltseweg 13 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 249.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Asseltseweg 13 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Asseltseweg 13 te Epe Vraagprijs 249.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL EPE, ASSELTSEWEG 13 Goed onderhouden helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande stenen garage en

Nadere informatie

Jaren '30 woning, in een nieuw jasje!

Jaren '30 woning, in een nieuw jasje! Jaren '30 woning, in een nieuw jasje! Wormerveer, Wattstraat 10 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Een fraaie karakteristieke jaren '30woning met de zekerheid en gemakken van

Nadere informatie

LEUSDEN FINNMARK 42. Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl

LEUSDEN FINNMARK 42. Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl LEUSDEN FINNMARK 42 Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl LEUSDEN, FINNMARK 42 VRAAGPRIJS 279.000,-- k.k. Goed onderhouden en luxueus afgewerkte

Nadere informatie

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63 BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63 INSTAPKLARE UITGEBOUWDE HOEKWONING MET VRIJSTAANDE STENEN BERGING. DE WONING IS IN 2012 UITGEBOUWD EN GEHEEL GERENOVEERD DOOR HET STUCEN VAN MUREN EN PLAFONDS, HET PLAATSEN

Nadere informatie

Goed onderhouden tussenwoning in Assendelft!

Goed onderhouden tussenwoning in Assendelft! Goed onderhouden tussenwoning in Assendelft! Assendelft, Meervlietstraat 27 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Dit leuke stekje moet u zeker even komen bekijken. Hier bevindt

Nadere informatie

Nachtegaallaan 7, 6713 BV Ede. 279.500,- k.k.

Nachtegaallaan 7, 6713 BV Ede. 279.500,- k.k. 279.500,- k.k. Kenmerken : 279.500,00 Soort : Woonhuis Type woning : 2-onder-1-kapwoning Aantal kamers : 4 kamers waarvan 3 slaapkamers Inhoud woning : 385 m 3 Gebruiksoppervlakte : 128 m 2 woonfunctie

Nadere informatie

AMERSFOORT NOTARISAPPELGAARDE 14

AMERSFOORT NOTARISAPPELGAARDE 14 AMERSFOORT NOTARISAPPELGAARDE 14 Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl AMERSFOORT, NOTARISAPPELGAARDE 14 VRAAGPRIJS 312.500,00 k.k. ZEER

Nadere informatie

LEUSDEN HAZENKAMP 16. Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl

LEUSDEN HAZENKAMP 16. Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl LEUSDEN HAZENKAMP 16 Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl LEUSDEN, HAZENKAMP 16 VRAAGPRIJS 225.000,00 k.k. GOED ONDERHOUDEN en uitgebouwde

Nadere informatie

275.000,- kosten koper. Woonoppervlakte ca. 120 m 2 Vraagprijs 275.000, De Hovenlaan 199 Apeldoorn TE KOOP

275.000,- kosten koper. Woonoppervlakte ca. 120 m 2 Vraagprijs 275.000, De Hovenlaan 199 Apeldoorn TE KOOP 275000, kosten koper Woonoppervlakte ca 120 m 2 Vraagprijs 275000, TE KOOP De Hovenlaan 199 Apeldoorn Op een rustige locatie in het Woudhuis gelegen goed onderhouden energiezuinige geschakelde tweeondereenkap

Nadere informatie

Engelserf 23 - Harderwijk

Engelserf 23 - Harderwijk Vraagprijs 234.500,-- kosten koper Omschrijving Op zoek naar een prima woning met 5 slaapkamers op een unieke locatie direct aan een plantsoen, aan een mooie laan in een goede buurt en direct bij voorzieningen?

Nadere informatie

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN.

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN. BARNEVELD, KALLENBROEKERWEG 16 OMSCHRIJVING: OP ZEER ROYAAL PERCEEL (MAAR LIEFST CIRCA 370 M²) GESITUEERDE GEZELLIGE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET AANGEBOUWDE BERGING EN VRIJSTAANDE HOUTEN SCHUUR/TUINHUIS.

Nadere informatie

Westerzoom 32 Koog aan de Zaan

Westerzoom 32 Koog aan de Zaan Westerzoom 32 Koog aan de Zaan Vraagprijs: 499.000,- k.k. Woningen met deze schitterende ligging, met deze royale afmetingen en een zeer ruime tuin die ook nog aan het water is gelegen, die zie je niet

Nadere informatie

RUYGHWEG 140 - DEN HELDER

RUYGHWEG 140 - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE RUYGHWEG 140 - DEN HELDER vraagprijs 175.000,= kosten koper Omschrijving Ruyghweg 140 - Den Helder Lekker ruim wonen voor een aantrekkelijke prijs, hier uw kans. Deze van oorsprong al riante

Nadere informatie

Modern 2- kamerappartement met riante buitenruimte!

Modern 2- kamerappartement met riante buitenruimte! Modern 2 kamerappartement met riante buitenruimte! Zaandam, Hoogaarslaan 95 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Gelegen op de eerste verdieping van een strak vormgegeven appartementencomplex

Nadere informatie