Algemene Spelvoorwaarden Promotionele Kansspelen 'MOTHER S DAY CONTEST'

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Spelvoorwaarden Promotionele Kansspelen 'MOTHER S DAY CONTEST'"

Transcriptie

1 Algemene Spelvoorwaarden Promotionele Kansspelen 'MOTHER S DAY CONTEST' Het bedrijf KIKO France Sarl, 75, Avenue des Champs-Elysées Paris, France, VAT no. FR (hierin verder genoemd het 'Organiserende Bedrijf'), in samenwerking met KIKO Spa, Via G. Paglia, 1/D Bergamo, Italy belastingcode , organiseert een wedstrijd met de titel 'Mother s Day Contest' (hierin verder genoemd de 'Wedstrijd'). Informatie over de Wedstrijd: In Frankrijk start de Sweepstake op 12 mei 2017 om 0:00 uur CET en eindigt op 28 mei 2017 om 23:59 uur CET (de 'promotieperiode'). In Oostenrijk, Duitsland en Nederland start de Sweepstake op vrijdag 28 april 2017 om 0:00 uur CET en eindigt op zondag 14 mei 2017 om 23:59 uur CET (de 'promotieperiode'). De Sweepstake staat open voor iedereen met een vaste legale woon- of verblijfplaats in een van de deelnemende landen te weten Frankrijk, Duitsland, Nederland en Oostenrijk die een 'KIKO Rewards loyalty card'(verder genoemd 'KIKO kaart' of 'KIKO-card') bezit (verder genoemd 'de Deelnemer(s)'). Procedure van de Wedstrijd: Tijdens de promotieperiode, zoals die in het bovenstaande voor ieder betrokken land gedefinieerd is, kunnen alle Deelnemers die minimaal 30,00 (dertig euro) inclusief belastingen besteden in één aankoop in een KIKO store in Frankrijk, Duitsland, Nederland of Oostenrijk of in een van vier online stores op deelnemen aan de Eind-sweepstake. Iedere aankoop van 30,00 (dertig euro) of meer inclusief belasting geeft een Deelnemer recht op één deelnamebewijs voor de Wedstrijd. Om deel te kunnen nemen aan de Wedstrijd moeten de Deelnemers hun 'KIKO Card' swipen in de winkel of het nummer van de 'KIKO Card' ingeven voordat ze een online aankoop doen. Beperkingen: Alle Deelnemers moeten een legale vaste woon- en verblijfplaats hebben in een van de deelnemende landen (Frankrijk, Duitsland, Nederland, Oostenrijk) en een 'KIKO-kaart' hebben. Een Deelnemer kan nooit meer dan één prijs winnen. Deelname aan de Wedstrijd is alleen mogelijk als de regels nageleefd worden die vastgelegd zijn in deze Voorwaarden. Prijzen: In ieder land dat meedoet aan de Wedstrijd zijn 2 (twee) prijzen te winnen bij de Wedstrijd, zoals bepaald in paragraaf 'Procedure trekken van de prijzen' hieronder. In totaal zijn er dus 8 prijzen. De volgende prijzen zijn te winnen.

2 Beschrijving van de prijs Een voucher ter waarde van 1000, (éénduizend euro), geldig voor de aankoop van een vakantie* + make-upsessie in een KIKO store** Totaal aantal ,00 Commerciële waarde per eenheid (incl. btw) * De prijs bestaat uit een voucher ter waarde van 1000,- (incl. btw) geldig voor het boeken van een vakantie bij het reisbureau dat aangewezen wordt door het Organiserende Bedrijf, te weten Ascot & Vidotours, Bergamo (BG) ( De winnaars mogen de voucher gebruiker om een willekeurige beschikbare vakantie uit de catalogus van het reisbureau te boeken. De winnaar kan in geen enkele omstandigheid de voucher inwisselen voor een geldbedrag, ook niet gedeeltelijk. Gedeeltelijk gebruik van de voucher geeft de winnaar geen recht op enige vorm van restitutie of uitbetaling. Alle kosten dienen betaald te worden door de winnaar en de persoon die hem/haar vergezelt. Alleen de winnaar is verantwoordelijk voor aankopen die die de waarde van de voucher overstijgen. Het is de verantwoordelijkheid van de winnaar om ervoor te zorgen dat alle benodigde documenten voor de gekozen bestemming in zijn/haar bezit zijn. ** De make-upsessie bestaat uit een experience op maat met een gespecialiseerde make up artist, voor 2 personen. Winnaars moeten hun make-upsessie boeken bij een van de KIKO stores aan te wijzen door het Organiserende Bedrijf. De richtprijs van de sessie is 40, (veertig euro) inclusief belastingen. Alle andere kosten die samenhangen met de gewonnen prijs bij de geselecteerde KIKO store (bijvoorbeeld vervoerskosten) zijn uitgesloten. De prijs mag niet ingeruild worden voor cashback of welke vorm van compensatie dan ook. Winnaars mogen hun prijs niet overdragen aan derden, niet gratis en ook niet tegen betaling. Procedure trekken van de prijzen: Twee (2) winnaars per deelnemend land worden bepaald per computer op uiterlijk 09/06/2017, uit de Deelnemers die geldig geregistreerd zijn voor de Wedstrijd. Nadat de winnaars bepaald zijn, worden er vier (4) alternatieve winnaars per deelnemend land bepaald door de computer. De alternatieve winnaars komen uitsluitend in aanmerking in het geval dat een prijswinnaar zijn/haar prijs niet claimt volgens deze Voorwaarden, of als een prijswinnaar om welke reden dan ook wordt uitgesloten van de Wedstrijd. De uitkomst van de trekking is beslissend en definitief. De selectie van de winnaars en alternatieve winnaars is definitief en claims hieromtrent zijn niet mogelijk.

3 Bericht aan de prijswinnaars: De prijswinnaars worden geïnformeerd per , uiterlijk 7 (zeven) dagen na de definitieve trekking (welke uiterlijk op 09/06/2017 zal plaatsvinden). Winnaars moeten binnen 7 (zeven) dagen, te tellen vanaf de datum dat de met de kennisgeving van de gewonnen prijs verzonden is, deze beantwoorden door te klikken op 'beantwoorden' en een te verzenden aan hetzelfde adres waarvan ze de prijs-kennisgeving ontvangen hebben. Ze moeten het volgende document meesturen als bijlage: het ingevulde prijs-acceptatiedocument; Als een winnaar nalaat om vóór de deadline zijn/haar ingevulde acceptatie te sturen of als hij/zij niet te bereiken is, of als een Deelnemer meer dan één prijs wint, of in het geval van enige andere onregelmatigheid, dan wint hij/zij de prijs niet. Er wordt dan een kennisgeving gestuurd aan de eerste alternatieve winnaar volgens dezelfde procedure enzovoort totdat de prijs echt toegewezen kan worden aan een alternatieve winnaar. Als de winnaar minderjarig is, dan moet het prijs-acceptatieformulier geaccepteerd en ondertekend worden door een ouder of wettelijke vertegenwoordiger. De prijzen zullen verzonden worden uiterlijk 60 (zestig) dagen na de datum dat het Organiserende Bedrijf de officiële prijsacceptatie van de winnaar ontvangt. In het geval dat, nadat bovenstaande Sweepstakesprocedure gevolgd is, het niet mogelijk is om de prijs toe te wijzen aan een winnaar of een alternatieve winnaar, dan behoudt het Organiserende Bedrijf zich het recht voor om de prijs niet toe te kennen. Het Organiserende Bedrijf behoudt zich het recht voor om van de winnaars te verlangen dat zij een geldig identiteitsdocument overleggen voordat ze de prijs ontvangen. Alle documenten die ingediend worden als bewijs voor de identiteit van de persoon die zich geregistreerd heeft als Deelnemer aan de Wedstrijd, dienen op naam van die persoon te staan. Het Organiserende Bedrijf aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten opzichte van een winnaar die niet gecontacteerd kan worden en/of aan wie niet geleverd kan worden vanwege de volgende redenen: (i) het opgeven van onjuiste of incomplete informatie; (ii) de inbox van de winnaar is vol, staat op een zwarte lijst of is niet langer actief; (iii) de kennisgevings- waarmee de winnaar op de hoogte gesteld wordt dat hij/zij een prijs gewonnen heeft, wordt beschouwd als ongewenste en komt niet aan op het adres van de winnaar of komt in de map ongewenst/spam terecht. Verwerking van persoonlijke gegevens: Het Organiserende Bedrijf verzamelt persoonlijke gegevens van de Deelnemers om de Wedstrijd te kunnen regelen. Het verzamelen van de gegevens gebeurt volgens de privacy-policy van het Bedrijf. Het gebruik van ten behoeve van de Wedstrijd verzamelde persoonlijke gegevens vindt plaats volgens de geldende wetgeving en het privacybeleid. Dit laatste is te vinden op: Algemene informatie:

4 Het Organiserende Bedrijf behoudt zich het recht voor om, uitsluitend naar zijn goeddunken, de Wedstrijd geheel of gedeeltelijk af te gelasten, beëindigen, wijzigen, verlengen of uit te stellen als er sprake is van virussen, bugs, ongeautoriseerde menselijke tussenkomst, fraude (of poging tot fraude) of andere oorzaken buiten zijn invloedssfeer die negatieve invloed hebben op de organisatie, veiligheid, onpartijdigheid of wettelijkheid van de Wedstrijd. In een dergelijk geval kan het Organiserende Bedrijf de winnaar selecteren uit alle geldige inschrijvingen die ontvangen zijn vóór en/of na (indien noodzakelijk) de door het Organiserende Bedrijf genomen maatregel. Ingeval van uitstel of afgelasting, kan het Organiserende Bedrijf niet aansprakelijk gesteld worden voor enige kosten of schade, noch directe, noch indirecte schade, noch gevolg-, noch niet-gevolgschade; het Organiserende Bedrijf hoeft geen vervangende Wedstrijd te organiseren, noch een andere prijs aan te bieden. Het staat het Organiserende Bedrijf vrij om een Deelnemer deelname aan de Wedstrijd of het winnen van een prijs te ontzeggen, als het Bedrijf vaststelt, dat de Deelnemer geprobeerd heeft om het goede verloop van de Wedstrijd te beïnvloeden door bedrog, hacken, fraude of andere oneerlijke praktijken of als hij/zij geprobeerd heeft andere Deelnemers of vertegenwoordigers van het Organiserende Bedrijf te hinderen, misbruiken, bedreigen of lastig te vallen. Het Organiserende Bedrijf behoudt zich het recht voor om de geldigheid van de aanmeldingen en de van de Deelnemers ontvangen informatie op ieder moment te controleren (daarbij inbegrepen hun identiteit, leeftijd en woonplaats of verblijfplaats), evenals om Deelnemers uit te sluiten die zich niet houden aan deze Voorwaarden. Er zijn geen kosten verbonden aan de registratie voor een 'KIKO-kaart'. Kijk voor meer informatie op Het Organiserende Bedrijf kan in geen enkele omstandigheid aansprakelijk gesteld worden voor schade, verlies, schade of kosten geleden door een winnaar van de Wedstrijd, direct of indirect voorvloeiend uit deelname aan de Wedstrijd en/of acceptatie van de prijs, behalve als er sprake is van nalatigheid van de kant van het Bedrijf. De winnaars zijn exclusief aansprakelijk voor de betaling van alle federale, nationale en lokale belastingen die van toepassing zijn op hun prijs. De volledige kosten van deelname aan de Wedstrijd moeten voldaan worden door de Deelnemer. In geen enkele omstandigheid zal een Deelnemer restitutie of vergoeding ontvangen van het Organiserende Bedrijf voor deelnamekosten. De beslissing van het Organiserende Bedrijf is definitief. Er wordt geen correspondentie gevoerd met de Deelnemers, behalve om de winnaars op de hoogte te stellen en hun de prijs uit te reiken. De genoemde prijzen zijn onderworpen aan beschikbaarheid en in geval van onverwachte omstandigheden of gebeurtenissen buiten de redelijke invloedssfeer van het Organiserende Bedrijf behoudt het zich het recht voor om de Wedstrijd gedeeltelijk te wijzigen of af te gelasten en/of de prijs te vervangen door een item van gelijke of grotere waarde. Prijzen zijn niet overdraagbaar en er zal geen geldbedrag of andere vorm van compensatie aangeboden worden. Zou het Organiserende Bedrijf nalaten om zijn rechten op een bepaald moment uit te oefenen, dan wil dat niet zeggen dat het Bedrijf afstand doet van die rechten.

5 Het vervallen van een of meer bepalingen van deze Voorwaarden heeft geen invloed op de andere bepalingen. Deze blijven hun werking ten volle behouden. Ingeval van afwijkingen tussen de Franse versie en de vertalingen van deze Voorwaarden, zal de Franse versie prevaleren. Deze bepalingen zijn onderworpen aan het Franse recht en de exclusieve jurisdictie berust bij Franse rechtbanken die als enige in aanmerking komen om uitspraak te doen over toepasselijke zaken, als er geen algemeen beleid van toepassing is.

2.3. Registratie van deelnemers Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden:

2.3. Registratie van deelnemers Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserende bedrijven VisitDenmark, kantoorhoudende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark), organiseert in samenwerking met NOVASOL, kantoorhoudende

Nadere informatie

1. ORGANISATIE De actie VIP-tickets van 10 voor Adele in Lissabon wordt georganiseerd door Radio 10 B.V.; hierna te noemen Radio 10.

1. ORGANISATIE De actie VIP-tickets van 10 voor Adele in Lissabon wordt georganiseerd door Radio 10 B.V.; hierna te noemen Radio 10. Radio 10 voert de actie 'Win VIP Tickets van 10 voor Adele in Lissabon'. De startdatum van de actie is maandag 14 maart 2016 en loopt tot en met vrijdag 18 maart 2016. Op deze actie zijn de Algemene Spelvoorwaarden

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

VOORWAARDEN EN CONDITIES MAJOR LAZER WEDSTRIJD AUGUSTUS 2015

VOORWAARDEN EN CONDITIES MAJOR LAZER WEDSTRIJD AUGUSTUS 2015 VOORWAARDEN EN CONDITIES MAJOR LAZER WEDSTRIJD AUGUSTUS 2015 LEES DEZE VOORWAARDEN EN CONDITIES ZORGVULDIG DOOR. WANNEER JE JONGER DAN 18 JAAR BENT MOETEN JE OUDERS OF VERZORGERS MET DEZE VOORWAARDEN EN

Nadere informatie

opgenomen in Denemarken. Video s die na 1 december 2015 worden ingezonden, dingen niet mee aan de prijs.

opgenomen in Denemarken. Video s die na 1 december 2015 worden ingezonden, dingen niet mee aan de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

Geïnfecteerd materiaal, bijvoorbeeld door een virus wordt direct verwijderd en heeft tot gevolg uitsluiting van de wedstrijd.

Geïnfecteerd materiaal, bijvoorbeeld door een virus wordt direct verwijderd en heeft tot gevolg uitsluiting van de wedstrijd. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website Actievoorwaarden Dacia Zeker Wel Door mee te doen met de actie Dacia Zeker Wel kunnen winnende deelnemers een vakantie bon ter waarde van 1000,- bij Weekendjeweg.nl winnen. De winnaar mag deze reis gaan

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland «Laat nu uw auto APK keuren en maak kans op 1 van de 10 auto s t.w.v. 10.000,-.*» Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen... 3 4. Winnaars...

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze» Inhoud «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze»...

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Actie

ACTIEVOORWAARDEN Actie ACTIEVOORWAARDEN Deze voorwaarden (hierna te noemen Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de door Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V., gevestigd te Weena 70 in Rotterdam (hierna te noemen Shell

Nadere informatie

REGLEMENT VAN HET WEDSTRIJDSPEL CAMELEON SPECIAL DAYS DECEMBER 2016

REGLEMENT VAN HET WEDSTRIJDSPEL CAMELEON SPECIAL DAYS DECEMBER 2016 REGLEMENT VAN HET WEDSTRIJDSPEL CAMELEON SPECIAL DAYS DECEMBER 2016 ARTIKEL 1 De vennootschap Famous Clothes NV (hierna CAMELEON ), ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nr. 0466.064.511,

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Artikel 1: Definities In deze Algemene Spelvoorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. aanbieder: Hommerson

Nadere informatie

Alleen de deelnames die conform zijn aan de termijnen van het huidige Reglement zullen worden geaccepteerd.

Alleen de deelnames die conform zijn aan de termijnen van het huidige Reglement zullen worden geaccepteerd. SPELREGELS «Durbuy Adventure» - QUICK BELUX Artikel 1 Organiserende Bedrijf Het bedrijf Quick restaurants N.V.., gezeteld op Louizalaan 65/B11 te Brussel, waarvan de administratieve zetel zich bevindt

Nadere informatie

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs.

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Actieperiode : 18 april 2016 t/m 6 mei 2016 Hoe werkt het? Actievoorwaarden 1.

Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Actieperiode : 18 april 2016 t/m 6 mei 2016 Hoe werkt het? Actievoorwaarden 1. Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Maak kans op twee gratis toegangskaarten en een ritje op het Circuit Park Zandvoort met je eigen sportieve Renault. Laat je gegevens achter en doe

Nadere informatie

Reglement voor de wedstrijd Selfpharma

Reglement voor de wedstrijd Selfpharma Reglement voor de wedstrijd Selfpharma ARTIKEL 1 ORGANISEREND BEDRIJF Selfpharma bvba, waarvan het hoofdkantoor zich bevindt op het Baraplein n 2 te 1070 Brussel in België, ondernemingsnummer BE 0806 621

Nadere informatie

WEDSTRIJDVOORWAARDEN

WEDSTRIJDVOORWAARDEN WEDSTRIJDVOORWAARDEN IKEA TEKENWEDSTRIJD 2017 Deelnamevoorwaarden 1. IKEA NL B.V., in samenwerking met IKEA of Sweden AB, P.O. BOX 317, 83020 Hackås, Zweden, btw-nummer: SE5560747551, hierna te noemen

Nadere informatie

Actievoorwaarden. 1. Algemeen

Actievoorwaarden. 1. Algemeen Actievoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: "de Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de door Kruidvat Retail B.V. gevestigd te Renswoude, aan het adres Nijborg 17, te Renswoude

Nadere informatie

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Algemene actievoorwaarden Digital Radio 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Digital Radio (onderdeel Stichting Radio Advies Bureau en/of zijn opvolgers)

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical 100 ste

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 REGLEMENT VOOR NEDERLAND VANAF PAGINA 4 VAN DIT DOCUMENT WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 Deze regels zijn van toepassing op de Liefmans Vakantie Portugal wedstrijd

Nadere informatie

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent!

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden ( Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zet scouting in de zon en maak kans op een Waka

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden KLM s Geslaagde Actie voor herkansers 2019

Algemene Voorwaarden KLM s Geslaagde Actie voor herkansers 2019 Algemene I. Informatie over de actie en de algemene regels: Deze algemene voorwaarden ( Algemene Voorwaarden ) zijn van toepassing op KLM s Geslaagde Actie ( de Actie ) die wordt georganiseerd door de

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een Big Green Egg

Actievoorwaarden Win een Big Green Egg Actievoorwaarden Win een Big Green Egg I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Win een Big Green Egg (verder te noemen: de Actie ) van Gebroeders van Beek BV te Wehl (verder te noemen:

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN. Ga tussen 6 april 2015 tot en met 3 mei 2015 naar www.phonehouse.nl/expedia en:

ACTIEVOORWAARDEN. Ga tussen 6 april 2015 tot en met 3 mei 2015 naar www.phonehouse.nl/expedia en: Inleiding ACTIEVOORWAARDEN In deze voorwaarden wordt omschreven i) hoe een Expedia-voucher kan worden verkregen en gebruikt en ii) hoe u kunt deelnemen aan de prijsvraag van The Phonehouse i. Het Expedia-voucher

Nadere informatie

1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie The Big Event Roulette (verder te noemen: de actie);

1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie The Big Event Roulette (verder te noemen: de actie); ACTIEVOORWAARDEN THE BIG EVENT ROULETTE. 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie The Big Event Roulette (verder te noemen: de actie); 1.2 Deze actie

Nadere informatie

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan Schipholweg 96a, te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert op visitdenmark.nl/camping een wedstrijd

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland

Nadere informatie

Johnnie Walker F1 FPD. Volledige Algemene Voorwaarden (weer te geven op microsite van promotie)

Johnnie Walker F1 FPD. Volledige Algemene Voorwaarden (weer te geven op microsite van promotie) Johnnie Walker F1 FPD Volledige Algemene Voorwaarden (weer te geven op microsite van promotie) Deze algemene voorwaarden hebben voorrang in geval van enige tegenstrijdigheid of inconsistentie met andere

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. #SyntiumAndMe B2B e B2C Contest

ALGEMENE VOORWAARDEN. #SyntiumAndMe B2B e B2C Contest ALGEMENE VOORWAARDEN #SyntiumAndMe B2B e B2C Contest 1. AANBIEDER De aanbieder van het promotioneel kansspel #SyntiumAndMe B2B e B2C Contest (hierna te noemen: het Promotioneel kansspel ) is Petronas Lubricants

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 5 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden:

Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende te Leiden aan Schipholweg 96a, (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert in samenwerking met Lumière en Pathé de

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Laat een onderhoud uitvoeren op uw wagen en maak kans op 1 van de 45 roadtrips» Inhoud «Laat een onderhoud uitvoeren op uw wagen en maak kans

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Wedstrijd: maak kans op één van de 12 combitickets voor Pukkelpop!

Wedstrijdreglement Wedstrijd: maak kans op één van de 12 combitickets voor Pukkelpop! Wedstrijdreglement Wedstrijd: maak kans op één van de 12 combitickets voor Pukkelpop! Bloedserieus vzw organiseert een wedstrijd waarbij personen die bloed gaven tijdens Bloedserieus één van de 12 Pukkelpop

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT: Weekend in the City Ford Vignale

WEDSTRIJDREGLEMENT: Weekend in the City Ford Vignale WEDSTRIJDREGLEMENT: Weekend in the City Ford Vignale ARTIKEL 1 ORGANISERENDE ONDERNEMING De naamloze vennootschap FORD MOTOR COMPANY (BELGIUM), later FORD of de Organiserende Onderneming genoemd, waarvan

Nadere informatie

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Het reglement van de Abonneer je gratis op Hello -wedstrijd beschrijft de regels en de voorwaarden die gelden voor enerzijds

Nadere informatie

Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier.

Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier. ANNEX 2 Wedstrijdreglement MGM-ANNA - Robomow: Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier. Een slimme thermostaat Anna voor slechts 1* én kans op een gratis

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win 1000 euro shoptegoed. Van 24 augustus 2015 tot en met 11 oktober 2015

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win 1000 euro shoptegoed. Van 24 augustus 2015 tot en met 11 oktober 2015 Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting Win 1000 euro shoptegoed Van 24 augustus 2015 tot en met 11 oktober 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator

Nadere informatie

Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy

Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy Artikel 1 Organisator Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de deelname aan de online kennisquiz Nutricia Trophy welke

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 6 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT

Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Second Screen De voorstelling die geschiedenis schrijft van

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Elke Wedstrijd die door Martin s Hotels S.A. wordt georganiseerd en op de Facebook-account van Martin s Hotels wordt gepost, is onderworpen aan deze algemene

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvoorwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Om deel te nemen en kans te maken op een prijs, moeten deelnemers het volgende doen:

Om deel te nemen en kans te maken op een prijs, moeten deelnemers het volgende doen: VOORWAARDEN van de promo3onele kansspelen Bueno met GTST ARTIKEL 1. ORGANISEREND BEDRIJF De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FERRERO BV, met maatschappelijke zetel te Westbroek 58,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018

Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018 1 Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018 1. Organisatie De wedstrijd wordt georganiseerd door, Simón Bolivarlaan 34, 1000 Brussel, btw BE0476.306.127, RPR Brussel, hierna Organisator genoemd. De wedstrijd

Nadere informatie

Reglement Loop met je dokter Loterij

Reglement Loop met je dokter Loterij Reglement Loop met je dokter Loterij Artikel 1, Organisatie 1. Health Foundation Limburg, Turennestraat 33, 6221 AR Maastricht, organiseert de Loop met je dokter Loterij. 2. De afdracht wordt aangewend

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE Doe mee met de wedstrijden uit het IMPACT magazine van december 2014 via www.sikkens.be of www.trimetal.be. Hoe doe je mee? E-mail Naam schildersbedrijf Naam... Voornaam...

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto 5

Reglement wedstrijd - Auto 5 Reglement wedstrijd - Auto 5 Elke Wedstrijd die door Auto 5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto 5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win"

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Zoek en Win", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt georganiseerd door Metalak

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE Dr. Oetker Nederland ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE 2015 ARTIKEL 1 - ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Bistro Flammkuchen winactie 2015 (verder

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE

WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE ARTIKEL 1 De vennootschap YIEHA NV (hierna YIEHA ), met maatschappelijke zetel te Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, biedt een promotie aan (hierna actie ) waarvan

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden Officieel reglement van de Praxis Maakvakantie actie van Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. (hierna te noemen de actie )

Algemene Spelvoorwaarden Officieel reglement van de Praxis Maakvakantie actie van Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. (hierna te noemen de actie ) Algemene Spelvoorwaarden Officieel reglement van de Praxis Maakvakantie actie van Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. (hierna te noemen de actie ) 1. De actie wordt georganiseerd door Praxis Doe-Het-Zelf Center

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE Deelnemers van de Acties zijn gebonden aan de bepalingen van deze Actievoorwaarden

Nadere informatie

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days Van 15 oktober 2015 tot en met 18 oktober 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden België & Luxemburg Inhoud

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden België & Luxemburg Inhoud Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Laat nu uw onderhoud uitvoeren en maak kans op 1 van de 45 roadtrips.» Inhoud «Laat nu uw onderhoud uitvoeren en maak kans op 1 van de 45 roadtrips.»...

Nadere informatie

Dark Custom 2017 Proefritactie Prijstrekking ("Prijstrekking") Actievoorwaarden

Dark Custom 2017 Proefritactie Prijstrekking (Prijstrekking) Actievoorwaarden Dark Custom 2017 Proefritactie Prijstrekking ("Prijstrekking") Actievoorwaarden Organisator: Harley-Davidson Benelux BV, Verryn, Stuartlaan 29, 2288 EK Rijswijk, Nederland ("Organisator"). 1) TOELAATBAARHEIDSCRITERIA

Nadere informatie

Dit wedstrijdreglement geldt voor de wedstrijd Streekbierenfestival dat georganiseerd wordt door:

Dit wedstrijdreglement geldt voor de wedstrijd Streekbierenfestival dat georganiseerd wordt door: Wedstrijdreglement Streekbierenfestival Artikel 1 Dit wedstrijdreglement geldt voor de wedstrijd Streekbierenfestival dat georganiseerd wordt door: S&R Group NV Geldenaaksebaan 329 3001 Heverlee Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto5

Reglement wedstrijd - Auto5 Reglement wedstrijd - Auto5 Elke Wedstrijd die door Auto5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015. REGLEMENT PromoLife Solden WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV HIGHCO DATA Artikel 1 De wedstrijd PromoLife Solden wordt georganiseerd door NV HighCo DATA met zetel te Kruiskouter 1, 1730 te Asse met

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK»

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» 1 De Organisator De «CATSAN Smart Pack» wedstrijd (de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door Mars Belgium NV, Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe,

Nadere informatie

CARTOON NETWORK BENELUX BEN 10 OMNIVERSE WEDSTRIJDREGLEMENT ( officiële regels )

CARTOON NETWORK BENELUX BEN 10 OMNIVERSE WEDSTRIJDREGLEMENT ( officiële regels ) CARTOON NETWORK BENELUX BEN 10 OMNIVERSE WEDSTRIJDREGLEMENT ( officiële regels ) 1. GEEN AANKOOPVERPLICHTING OM DEEL TE NEMEN OF TE WINNEN. De wedstrijd van Cartoon Network ( wedstrijd ) waarvoor deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden KLM s Geslaagde Actie 2019

Algemene Voorwaarden KLM s Geslaagde Actie 2019 Algemene I. Informatie over de actie en de algemene regels: Deze algemene voorwaarden ( Algemene Voorwaarden ) zijn van toepassing op KLM s Geslaagde Actie ( de Actie ) die wordt georganiseerd door de

Nadere informatie

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website https://renault.

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website https://renault. Actievoorwaarden The Gift Door mee te doen met de actie The Gift kunnen deelnemers een reis met de Renault Clio R.S naar de Vogezen winnen, inclusief 2 hotelovernachtingen. Deelnemen kan via https://renault.nl/thegift

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

Texels Vuurbaak actievoorwaarden

Texels Vuurbaak actievoorwaarden Texels Vuurbaak actievoorwaarden 8 februari 2018 Texels Vuurbaak actievoorwaarden Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op het promotionele kansspel

Nadere informatie

Radio 538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen

Radio 538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie DJ Hotel (hierna verder te noemen: de Actie ) van B.V., gevestigd aan Bergweg 70, 1217 CS te Hilversum ( ). De

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALE IN CARDIFF (hierna verder te noemen: de Actie

Nadere informatie

Actievoorwaarden Bucketlist

Actievoorwaarden Bucketlist Actievoorwaarden Bucketlist Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Social Actie Bucketlist (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Spelvoorwaarden Wees te gast en maak kans op een VW up!

Spelvoorwaarden Wees te gast en maak kans op een VW up! Spelvoorwaarden Wees te gast en maak kans op een VW up! Preston Palace Inhoud 1. Algemeen 2 2. Deelname 2 3. Prijs 3 4. Winnaar 3 5. Persoonsgegevens 4 6. Aansprakelijkheid 4 7. Slotbepalingen 4 8. Toepasselijk

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN?

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN? WEDSTRIJDREGLEMENT De heer Yuri Hellyn Tjampensstraat 10, 8573 Tiegem (hierna: Talktoo ) en ondernemingsnummer BE0839350205, organiseert een wedstrijd onder de benaming TalkToo verkiezing meest klantgerichte

Nadere informatie

Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!"

Reglement van de Actie Verwen uw dieren! Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!" 1. Definities 1.1. Tom&Co: de organisator van de Actie is de naamloze vennootschap Aniserco nv, ingeschreven in de Kruispuntenbank Ondernemingen onder het nummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor deelname aan Be Swarovski. (laatst geactualiseerd: januari 2017)

Algemene voorwaarden voor deelname aan Be Swarovski. (laatst geactualiseerd: januari 2017) Algemene voorwaarden voor deelname aan Be Swarovski 1. Toepassing en reikwijdte (laatst geactualiseerd: januari 2017) (1) Swarovski Handelsonderneming Benelux B.V., Oosterdoksstraat 80, 1011 DK Amsterdam,

Nadere informatie

Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera

Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera SPELREGELS Deze spelregels zijn van toepassing op de fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera, (verder te noemen: de fotowedstrijd ) van het Stedelijk Museum Amsterdam

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN?

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN? WEDSTRIJDREGLEMENT De firma t Kastels Broodje, Turnhoutsebaan 40, B-2460 Kasterlee met ondernemingsnummer BE0629.583.646, RPR Turnhout (hierna: t Kastels Broodje ), organiseert een wedstrijd onder de benaming

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ARTIKEL 1 ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Big Americans Be a Couch Star win actie 2015 (verder

Nadere informatie

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Reisgenoot van het jaar 2018 (hierna te noemen: 'de Actie'),

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Volkswagen Polo

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Volkswagen Polo Algemene Spelvoorwaarden WIN de Volkswagen Polo Artikel 1: Definities In deze Algemene Spelvoorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. aanbieder:

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE PINK LADY'

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE PINK LADY' Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE PINK LADY' 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie 'PINK LADY' (hierna de 'Actie') zijn van toepassing op de actie georganiseerd door Carrefour Belgium

Nadere informatie

SPELVOORWAARDEN. Algemeen

SPELVOORWAARDEN. Algemeen SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie Hierrr Met Je Rekening januari 2017 (hierna verder te noemen: de Actie ) van Radio 538, een onderdeel van Radio

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen 2017-2018 WIN 2.500 AAN SPONSORING Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd die wordt georganiseerd door Henkel Belgium NV, gevestigd te 1020 Brussel,

Nadere informatie

Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE

Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE0404.494.849, organiseert op 6 mei,

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden W!N de VW UP

Algemene Spelvoorwaarden W!N de VW UP Algemene Spelvoorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Spelvoorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. aanbieder: Entergaming B.V., statutair

Nadere informatie

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Mediahuis NV, BTW BE 0439.849.666, Katwilgweg 2 in 2050 Antwerpen (hierna genoemd: de organisator).

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Mediahuis NV, BTW BE 0439.849.666, Katwilgweg 2 in 2050 Antwerpen (hierna genoemd: de organisator). WEDSTRIJDREGLEMENT JUNI 2016 1. Organisatie Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Mediahuis NV, BTW BE 0439.849.666, Katwilgweg 2 in 2050 Antwerpen (hierna genoemd: de organisator). Deelnemen aan de

Nadere informatie

Actievoorwaarden Offley Port

Actievoorwaarden Offley Port Actievoorwaarden Offley Port Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie: Win een weekendje weg met Offley Port en Fletcher Hotels, hierna te noemen actie. Door deelname aan deze actie verklaart de

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Première Hotel Transsylvanië

Nadere informatie

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V.

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V. Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V. Versie: 1.0 / 11 augustus 2015 Deze voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de actie Prijzen Vangen

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging ARTIKEL 1: ORGANISATIE Deze wedstrijd wordt georganiseerd door: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare NV-SA Avenue Pascal 2-4-6 1300 Wavre - Belgium (hierna

Nadere informatie

I. Algemene voorwaarden voor deelname

I. Algemene voorwaarden voor deelname I. Algemene voorwaarden voor deelname Deze actie is op geen enkele manier verbonden met Instagram en wordt op geen enkele manier ondersteund of gecontroleerd door Facebook of Instagram en zij houden hier

Nadere informatie

GRATIS PRIJSTREKKING VAN CIRQUE DU SOLEIL VOOR EUROPA ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE GRATIS PRIJSTREKKING

GRATIS PRIJSTREKKING VAN CIRQUE DU SOLEIL VOOR EUROPA ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE GRATIS PRIJSTREKKING GRATIS PRIJSTREKKING VAN CIRQUE DU SOLEIL VOOR EUROPA ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE GRATIS PRIJSTREKKING 1. Organisator/sponsor De gratis prijstrekking wordt georganiseerd en gesponsord door

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Artikel 1 - Organisator De vennootschap PERNOD RICARD BELGIUM N.V., Terhulpsesteenweg 130b1, 1000 Brussel organiseert de wedstrijd Win jouw Ricard

Nadere informatie

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card.

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card. OFFICIEEL REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE COLLECT & REFRESH Artikel 1: Algemene bepalingen 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie Collect & Refresh (hierna genoemd de Actie ) zijn van toepassing op de actie

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd win een overnachting voor twee aan zee wordt georganiseerd

Nadere informatie